IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Hikeä ja ÖljyäMaanantai 06.08.2007 17:40

No niin, saatiinpa tuossa terassiremontti alkuun. Viikonloppuna hioin koko höskän semmosella kivalla "slow vibrate" koneella =P Mikolle jätin kattopuitteet, en jaksanut niitä hioo, kun se "vibraattori" tärisytti mun käsiä niin mahdottomasti!
Tänään sitten tuolla liki 30 asteen helteessä aloin öljyämään tuota puista kuistia, johon on ilmeisesti joskus kovasti yritetty tehdä kattoa. Yritykseksi on jäänyt, kun naapurit kertoivat että se on ollut ainakin 8 vuotta ilman kattoa, öljyämistä, hiomista jne..
Olihan se lauta todella halkeillutta ja öljyä meni 6 litraa. (Tuon määrän olisi pitänyt ohjeiden mukaan riittää paljon isomman alueen öljyämiseen, mutta osa taisi haihtua ilmaan kun oli niin kuuma ja osa meni vaan tuon janoisen kuistin imuun kun on ollut niin hiton kauan hoitamatta.)
Tässä herää jo kysymys: olisikohan mun pitänyt ryhtyä puusepäksi? Varmaan riittäis töitäkin paremmin =P
Päivä on todella kuuma. Pyöräilin tuossa uimaankin tonne laiturille, missä näkyi uivan pelottavia pikkuisia kaloja... Kammottavaa uida yksin venelaitureilla. Ilmeisesti pitäisi järjestää kavereiden kanssa jonkinmoinen beach päivä vaikka viikonloppuna, jos vaan lämpimiä kelejä riittää. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.