IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

alkaa sujua....Tiistai 21.03.2006 18:16

wau, olen alkanut oppia jo jotakin duuniharjoittelussa. Osaan jo tehdä haastattelut itse ja laittaa materiaalit koneelle+leikata ne.
Tänään sattui vaan nolo kämmäys: äänistudion puolella on miksauspöydällä nappi, joka off -asennossa sulkee ulosmenevät lähetykset. Mun piti kesken editoinnin kuunnella yhtä haastatteluani radiosta ja pomo oli käskenyt painaa kuuntelun ajaksi kaikki ylimääräiset "vilkkuvat" napit pois. Noh, painoinpa sen kielletyn napinkin sitten pois, koska kukaan ei ollut kertonut minulle siitä. Niin, yhdestä napin painalluksesta voi koitua kaameat seuraukset. Uutiset jäivät pois, haastatteluni jäi pois! voi muna. Ihmettelin vaan kun haastattelua ei kuulunut ja tuli vaan jotain musaa. Ajattelin että ehkäpä olen kuuntelemassa liian myöhään tai liian aikaisin ja jatkoin huoletta editointia.
Ei olisi voinut mikään duunihomma enää pahemmin v*tuttaa kun kuulin mitä oli tapahtunut. Pomo oli lähtenyt ja yksi duunareista meni käymään studiossa ja hiffasi sitten että se nappi on pois päältä =P sitten se vaan sanoi että "Elise, tuutko vähän tänne", ja kerpele sentään vasta siinä vaiheessa sain tietää että studiolla on kielletty nappi. Olisivatkohan voineet mainita tai edes vihjaista asiasta hiukan aiemmin...???

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.