IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Työharjoittelu!!Torstai 23.08.2007 23:32

Jee, johan tärppäsi!
Menin tänä aamuna haastatteluun (firman nimeä ei lienee sopivaa mainita netissä =P ) kello yhdeksäksi. En ollut varsinaisesti ehtinyt syödä edes aamupalaa ja yöunet jäi surkeaan neljään tuntiin jännittämisen takia =P Kävipä kuitenkin niin kivasti, että pomo oli varsin rento ja mukava tyyppi ja haastattelu sujui kivasti. Lähdettiin sitten kierrokselle katsomaan kameroita ja rakennuksen editointilaitteistoa, studiota ym. Tuon kierroksen aikana ehdin hiukan tutustumaan kameraan ja ilmeisesti näytin varsin innostuneelta kun minut tempaistiin samantien kuvauskeikalle. Mentiin Piikkiöön tekeen juttua uutisiin (kyseessä oli jonkinlainen puutarha jossa oli avoimien ovien päivä). Oltiin siellä monta tuntia ja sain syödäkseni yhden omenan, suoraan puusta =) se helpottikin hurjasti, olo oli melkoisen heikko vähäisien yöunien takia ja kamera painoi todellakin enemmän kuin canonin xl ! Kyseessä oli ihan aito uutiskameravehje. Kuvasin suurimman osan koko materiaalista ja katselin sen juuri televisiosta =)

Nyt voi kyllä hyvällä omalla tunnolla sanoa (ja samalla koputtaa puuta), että mua on onni potkaissut!
Kaikki duunarit oli ihan ihmeissään että mites mä nyt näin nopeesti pääsin taloon että tää oli kyllä ennätys... Haastattelukaan ei ehtinyt päättyä kun olin jo keikalla!
Uskomatonta... eilen vielä kirjoitin masentuneena työhakemuksia ja ajattelin tuotakin firmaa ihan vaan sillä asenteella että no "yrittänyttä ei laiteta"... ja sieltä se sitten tärppäsi!

Maanantaina alkaa hommat virallisesti... vaikka käytännössä aloitin jo tänään =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.