IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Uus duuniTiistai 16.10.2007 00:18

Kuten varmaan moni jo tietääkin, työharjoitteluni Turku TV:llä on päättynyt, eikä pomo saanut lupaa ottaa mua free lanceriksi. (Ei ole varaa palkata)
Ilmeisesti kyseisen palkattoman orjatyöharjoittelun todistuksesta kuitenkin jotain hyötyä on, sillä tänään alkoi tapahtua. Kirjoitin sähköpostia eräälle salolaiselle rock -taltiointeja tekevälle yritykselle, joka haki editoitsijaa. Puoli tuntia sen jälkeen mulle soitti eräs beibe sieltä (ohjelmapäällikkö) ja pyysi kaljalle haastatteluun jokirantaan. Wanhassa Rahtilaivassa menikin ihan kivasti haastattelu kirsikkaolutta nauttiessa. (Join vaan yhden, hän ainakin kaksi =P).
Todettakoon tähän väliin että kirsikkaolut on tähän mennessä parasta maistamaani olutta! (Kiitokset Kasmiralle hyvästä vinkistä =)
Katseltiin siinä yhdessä todistuksiani ja kuvaamiani materiaaleja mm. loimaan koulun ajoilta, sillä en ollut saanut tehtyä vielä dvd:tä turku tv:llä kuvaamistani uutisista. Vakuuttelin kyllä kovasti taitojeni kehittyneen Loimaan ajoilta =P.
Haastattelun päätteeksi muija totesi minun olleen paras hakija tähän mennessä ja sovittiin että keskiviikkona ajellaan saloon katselemaan paikkoja.
Siellä kuulemma on varsin rento meininki ja piereskellä saa. Huumori kuuluu luokkaan kakka ja pissa.
Totesin että rules, hyvä rock meininki! =D
Työmatka tulee mitä ilmeisimmin taittumaan kimppakyydeillä ja palkka tulee olemaan pieni, koska firma on vasta perustettu. Mutta hitot, mikä tahansa on parempi kuin jokin Kelan minimityömarkkinatuki, josta on siitäkin puolet revitty pois miehen tulojen takia.
(KELA - > to hell! I'll make my own money)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.