IRC-Galleria

HiljaistaTorstai 14.12.2006 12:24

Eipä ole tullut ihmeemmin blogattua tänne, en oikein osaa tätä blogaamisen jaloa taitoa. Mitäpä tässä sanottavaa olisi kun en ole juuri mitään puuhastellut. Jotain tullut piirrettyä, vähän koodattua, miiteissä käytyä siellä sun täällä ympäriinsä, jne.

Dreamcastilla pelaaminen on yksi suurimmista harrastuksistani nykyään, kunhan joku tulee käymään. Ainoa pelini sille kun on Soul Calibur, joka on hauskinta kaksinpelinä. Pääsee mätkimään kavereita miekalla tai kepillä nassuun joka on harvinaisen vapauttavaa. Stepmania on myös vallannut hieman alaa, ja rupesinpa pelaamaan Diablo II:täkin.

Harmittaa suorastaan että on aito ja alkuperäinen Diablo II, kun meni ensin tolkuttomasti aikaa cd-levyjen etsimisessä ja sitten ne mokomat eivät oikein toimi. Mahtaa olla cd-asemassa jotain vikaa kun lukeminen tökkii. Ei siinä muuta, mutta jos kesken pelin (esim bossien tappamisen jälkeen) luetaan cd:tä, saattaa tulla helposti jumitus joka kestää jopa kymmenestä sekunnista ylöspäin. Tähän päälle se että pelaan vain ja ainoastaan hardcore-moodissa, eli kerrasta kuolee, niin hohhoijaa. Jos lähistöllä on jotain vihuja kun iskee moinen viive, se on sitten henki pois ja viikkojen ellei kuukausien työ hukkaan. Kaikki tämä sentakia että minulla on alkuperäinen peli, ware-versiossa ei olisi cd:tä lainkaan eikä täten moisia tökkimisiä. Mikä siinä on kun maksava asiakas palkitaan tällätapaa, kun taasen laittoman kopion käyttäjät pääsevät nautiskelemaan paremmasta ja ongelmattomasta elämyksestä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.