IRC-Galleria

nates

nates

rakastaa elämää.

Selaa blogimerkintöjä

Olive exotic fruits Perjantai 16.01.2009 19:27

=)


Viikonloppu... TAAS! Tosi outoa, päivät kuluu iha tosi nopeaa. :o

Joo eli eilen oltiin matkamessuilla; oli tosi pitkä päivä, mutta oli ihan sikakivaa. Kierreltiin siellä ja saatiin paljon tavaraa ja esitteitä eri yrityksiltä. Messuilla oli hulluna kaikkia siistejä esityksiä (mm. THA HUNKSIT nam) ja viihdyin siellä kyllä. Näin mun silmissä tulevaisuuden, mun tulevaisuuden. Uskon ja luulen ja tiedän että matkailuala on se mun juttu. :o Siistiä.

Illalla tultiin takasi koululle; syömään. Yön olin täällä asuntolalla yksin, ja se oli aika jännää.... Heräsin joka tapauksessa 11 aikaan, kävin suihkussa ja tein aamuhommia. Ulkona oli aivan IHANA ilma; aurinko paisto hulluna ja lumetki suli vähän muttei liikaa.

Sitte kävin lounaalla ja hoitamassa päivystyshommii, jonka jälkeen hyppäsin taksiin ja menin Toijalaan. Kävin kaupassa ostaan viikonloput ruuat (: kanaa, currykastiketta, ruisleipää, juustoo, jugurttii, sitä alle 10 kcal keittohommaa mistä jeipi puhu, mandariinei, tacokeksejä, limuu (laitti!) ja tuoremehuu).

Kaupasta lähin käveleen autokoululle. Matkalla kävin Vapaavalinassa ja ostin itelle 2009 vuoden kalenterin. Se oli aika siisti.

Autokoululla harjottelin teoriajuttuja ja lopussa teinki pari testiteoriakoetta. Ihan eka MENI HYVÄKSYTYSTI ! Olin mielissään :D Toka meni kuitenki vähä mönkään. HEHEHE. Ps . vihaan sanaa "mönkään".

No mut joka tapauksessa, kahdelta me lähettii ajaa Valkeakoskelle. Ajot meni ihan hyvin, kertailtiin vaan kaikkia juttuja ja oppiin taskuparkin täydellisesti. Plus mäkilähöt alko luonnistuu aika hyvin. Nehä oliki iha simppeleitä juttuja ku ne tajuaa. Kiva.

Pimeäajo seuraavaksi, se on 27.päivä. Sit samanviikon perjantaina viimine ajo ja teoriakoe, jonka jälkeen oisin valmis THA inssiin. Huvvuu.

Äskön tulin takasi kottii ja ja vein pyykit ja nyt syön. (leipää ja jugurttii)


VKLP suunnitelma:

- pyykit kuivumaan
- ggmaratooni
- leffa?
- siivousta
- autokoulukertausta
- nukkumaan

- hotellikansioo ja kyprosesitelmää
- ggmaratooni
- riisiä ja kanaa
- muita koulujuttuja
- hotellikansioo
- rentoutusta + anulle ruotsin opettamista
- nukkumaan


- lenkille
- hotellikansioo
- kyprosesitelmää
- niina tulee
- kyproksen käsittelyä
- muita koulujuttuja
- leffoja
- nukkumaan


ja sit alkaaki toisiks viimenen KOKONAINEN viikko. huuhhhhh.


ei mulla muuta, en auo ennää suuta

<sydän>; kohta ajokortin saava Nattinates

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.