IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Krapulassa kuudelta navettaanLauantai 21.04.2007 12:28

Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Ilmeisesti, sillä toinen käsivarsi alkoi syystä tai toisesta särkeä ihan järjettömästi. Sitten se pikkuhiljaa väheni, jolloin pelkkä pieni krapula alkoi tuntua suorastaan siunaukselta. Ja nyt on krapulakin jo tiessään, mutta keli on aika kurja ajatellen muita maatilan harrasteita.

Tosi kovalla oleva radio tuntui helpottavan kipua paremmin kuin burana, ja kaiketi jonkin muunkin aistin kuormittaminen olisi tehnyt saman. Ensi kerralla voisi koittaa vaikka juoda etikkaa. Olettaen että vatsan yhteistyökyky ei ole kyseenalaistunut.

Olen yrittänyt ajatella lisää sitä Lost on Translationia, mutta en vaan saa siitä mitään irti. Ehkä seurasin vähän puolinaisesti, mutta en usko että intensiivisyys auttaisi. Ehkä se oli minulle turhan itsestäänselvä tai jotain. Että on niin kuin kokenut tai ajatellut läpi leffan esittämän tunneskaalan siinä määrin että se ei anna mitään uutta. Aika omahyväistä kieltämättä, mutta en minä monesta leffasta näin voi sanoa ja omapahan on blogini.

edit: Olen myös hyvin väsy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.