IRC-Galleria

no_toast

no_toast

I'll turn your baby into lemonade

Köyhyysviikko: Day 3Perjantai 07.09.2007 18:44

Eilinen eli kolmas päivä köyhyysviikkoa antoi ymmärtää, että köyhyysviikkoni oli menossa enemmän ja enemmän suuntaan tee-kaikki-asiat-mahdollisimman-vaikeasti tyyppistä ratkaisua. Olo oli kurkkukipuinen ja heikotti vaikka edellisenä iltana olin ollut ihan fiiliksissä pulloista. Keskiviikon saldo pullonpalautusten jälkeen kaupassa oli 4,6 e eli olin käytännössä noin 7 kertaistanut maksimirahavarantoni. Tämän jälkeen oli aika selvää, että ellen nyt suoraan lähde mäkkiin syömään riittää ruokaa hyvin seuraaviksi päiviksi. Alepasta mihin vein pullot ostin kilon riisipaketin x-tra riisiä hintaan 1,1 e, pelkkä makarooni olisi vielä varmaan mennyt, mutta ajattelin vaihtelun virkistävän.

Kun oli tehnyt voimien palauttamiseksi annoksen riisiä lähdin kohti Maunulan/Pakilan Lidliä, josta arvelin löytyvän jotain halpaa syötävää varmasti ja löytyihän sieltä. En olisi uskonut että tuolla alle viiden euron budjetilla siltä irtosi : margariinipaketti, 10 kananmunaa, puolen litran ketsuppipullo, italiansalaattia ja 400g makaroonipaketti (oli muuten vaan 19 senttiä xD ). Olikin mukava pienessä sateessa pyöräillä himaan testailemaan ostoksia.

http://paahto.org/photos/K%c3%b6yhyysviikko07/pullokuitti_to.jpg

Sekoitin experimentaalisesti hieman margariinia ja ketsuppia ylijääneeseen riisiin ja lämmitin koko roskan. Lisäksi laitoin pari lusikallista italiansalaattia päälle. GAAAAAAADÄÄÄÄMM mitkä eufooriset tunteet, oli puoli tuntia ihan tööt, kun tuo ihme sekoitus oli vaan niin hyvää. En edes viitsi miettiä miltä joku oikeasti todella hyvän makuinen ruoka olisi maistunut, varmaan olisi aivot pompannut ulos huutamaan hoosiannaa :D Myöhemmin tein vielä oikeen kunnon aterian samaan tyyliin, mutta lisäsin vielä kaksi kananmunaa seuraksi.

http://paahto.org/photos/K%c3%b6yhyysviikko07/eufoorinen_annos.jpg
http://paahto.org/photos/K%c3%b6yhyysviikko07/iltaruoka_to.jpg

Illalla päätin pestä vaatteita malliin nyrkkipyykki. Pesu plus kaksi huuhtelua. Miksi ihmeessä otin niin paljon vaatteita pestäväksi, en todellakaan tarvitse niitä kaikkia tällä viikolla. No ymmärrätte varmaan minkä takia hommat alkoivat näyttää tee kaikki vaikeasti viikolta...

http://paahto.org/photos/K%c3%b6yhyysviikko07/pyykit_to.jpg

Ps. Kylmässä suihkussa en käynyt vieläkään, se jääköön huomiselle (pe).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.