IRC-Galleria

kännitarinaMaanantai 22.05.2006 21:23

Ko'olinnääs koko viikonlopun selvinpäin niin kai se se on pakko alkaa keksimään näitä ördäysjuttuja.

Oltiin tyttöjen kanssa liikkeellä vähän sellasella irrotellaan-fiiliksellä. Ensin mentiin Merjalle alottelemaan joskus kuuden maissa. Join ensin yhden upcider päärynä light sidukan ja alkoi jo vähän tanssijalka vipattaa. Heiluttelin sitä jalkaa siinä Merjan sohvalla kun tuli bailando nrj:ltä ja kaikki vähän naureskeli mulle sillee "oot ihan hullu". Aattelin avata toisen mutta sitten tytöt sanoikin että hei nyt lähetään. Aateltiin mennä sinne baariin joka on siinä televisio-ohjelmassa mutta sit ei kuitenkaan viitsi, jos ne vaikka kuvaakin siellä tänään. En kuitenkaan haluais että esimerkiksi mun isovanhemmat näkee kun oon bailaamassa.
Mentiin sitten yhteen mun mielestä tosi trendikkääseen baariin, en muista sen nimeä mutta luulen että siellä oli yks julkkis ainakin. En kyllä tajua miten pääsin sinne sisään, olin kuitenkin aika humalassa. Onneksi osaan näytellä hyvin ;)
Muuten oli ihan kiva ilta mutta meidän viereisessä pöydässä yhdet naiset poltti tupakkaa niin oli pakko siirtyä eikä sitten ollutkaan vapaita pöytiä niin lähdettiin kotiin. Metrossa oli joku humalainen mies, joka istui meidän viereisiin penkkeihin. Siis huoh...
En jaksa odottaa ensi viikonloppua että pääsee taas bailaamaan! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.