IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2011 20:27

Nyt on Vesakin tunnustanut tekosensa, eli meillä oli tänään isyyden tunnustus. Sai hänkin elatusvelvollisuuden ja yhteishuoltajuuden ;)

Ette kyllä usko. Viime yönä nukuttiin koko yö! Yhdestätoista seitsemään. en tiiä olisko nukkunu vieläkin, mutta oli pakko nousta ylös kun piti lähteä sinne tapaamaan sitä lastensuojelijatyöntekijää... puol viisi heräsin, kun alkoi neiti ähertää mahaansa ja pierua, sitten heräsinkin kuudelta taas samaan ja sitten heräsin seitsemältä. olin kyllä niiiiin ilonen :) varmaan jäi ainokaiseksi yöksi, mutta ei se mitään..vaikka toivon niin, että voisi tyttö alkaa nukkumaan öitään. varmaan nukkuisikin, jos ei maha vaivaisi. siinä samalla tulee sitten nälkäkin aina. päivälläkin ollaan nukuttu hyvät päikkärit, ja parasta aikaa nukutaan. toivonkin, että ehtisin käymään saunassa, ennen kun herää.

oon ollut muutenkin eilen ja tänään oikein touhukas. eilen siivosin kylppärin oikein kunnolla ja siivosin keittiötä ja puunasin keittiön lattian oikein polvillani hangaten :D tyttö nukkui siis taas hyvät kolmen tunnin päikkärit eilenkin. tänään aamulla ehdin tekemään pikasiivouksen, kun neiti oli niin tyytyväisenä pinnasängyssä itsekseen. sit oon kokkaillu. anoppi kävi ottamassa tytön vielä lenkille ulos, niin sain hetken olla yksikseni. ikävähän siinä tunnissa jo tuli. :D

mut nyt saunaan, kun vielä ehtii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.