IRC-Galleria

Pisteet PoliiseilleTiistai 17.10.2006 02:47

Olin tänään suihkussa kun ovikello soi. Periaatteesta en avaa ovee jos en tiiä kuka on tulossa ja kukaan ei oo ilmoittanut tulostaan. Menin parvekkeelle tupakalle ja kun tulin sisään ulko-oveni on auki ja siellä seisoo 5 poliisia.

Poliisit sanovat että tules tänne ja kysyvät onko taskuissani mitään? Vastaan ettei mitään muuta kuin avaimet. Onko asunnossa ketään muita ; he jatkavat. -Ei, vastaan. - Mikä juttu tää nyt on?; kysyn. Poliisit tulevat sisään... -Tiedätkö mitään anabolisista steroideista? Käärin hihani ylös ja näytän ohuita käsivarsiani: Näyttääkö nää siltä että tietäisin mitään anabolisista steroideista, naurahdan. -Heinolan poliisista pyydettiin virka-apua ja suoritetaan nyt täällä kotietsintä. -Ei mulla oo kyllä nyt harmainta aavistusta mikä ihmeen juttu tää on...En tunne ketään Heinolasta, ihmettelen huuli pyöreänä. Poliisit tarkistavat henkilöllisyyteni ajokortistä.

Poliisit alkavat tutkimaan kaikkia mahdollisia paikkoja aina tulitikkurasian sisällöistä lähtien.
Yksi poliiseista ottaa puhelimeni ja kysyn että voinko soittaa töihin että ilmeisesti myöhästyn.
Hoidetaan tämä nyt ja katsotaan sitten. Pyysin päästä röökille ja yksi poliiseista lähti mukaan parvekkeelle. Kyselivät ummet ja lammet ja yksi tuli sitten sanomaan että lähdetään katsomaan verkkokellari vielä. No rapussa tulee 6 naapuria vastaan ja mulla on viisi poliisia ympärillä että enhän mikään rikollinen ole. Verkkokellarin avainta en löytänyt mutta poliisit tyytyivät katsomaan vain lautojen välistä.

Joo kyllä voit lähteä töihin nyt, tutkija sieltä heinolasta ottaa sitten yhteyttä ja kertoo tarkemmin.

Lähden kävelemään töihin ja vähän ajan päästä tulee soitto.

-No täältä Heinolan poliisista soittelen ja heti alkuun nöyrin anteeksipyyntöni kun meillä kävi nyt tiedonsiirtokatkos. Tultiin väärään asuntoon kun keskisuomessa on sinun nimikaima jonne piti mennä. Soitin siinä niille miehille jotka siellä oli ja ne mulle sanoi että tää kaveri on kuin puulla päähän lyöty ettei se mitään tiedä ja sitten ymmärsin että ei piru ne on menny väärään paikkaan. Riittääkö tää anteeksipyyntö nyt vai haluatko jutella ylmmän johdon kanssa?

-No hyvä tietää ettei mulla ollut osaa eikä arpaa tähän mutta on tää aika outoa että tällaista tapahtuu.


PIRU KYLLÄ TARKEMMIN MIETITTYÄNI ÄLÄKÄN TAIDAN NOSTAA KUN MUN KÄMPPÄÄN TUNKEUDUTAAN, PENGOTAAN YLÖSALAISIN ILMAN MITÄÄN MUUTA SYYTÄ KUIN ETTÄ JOKU SAMANNIMINEN HENKILÖ KESKISUOMESSA ON HÖLMÖILLYT, MUA TALUTETAAN RAPPUKÄYTÄVÄSSÄ KUIN JOTAIN RIKOLLISTA JA NAAPURIT KATTOO. hYVÄHÄN SE ON SIIVOTA NIITTEN JÄLKIÄ JA SELITTÄÄ NAAPUREILLE ETTÄ JOO SE ON JOKU SAMANNIMINEN KUIN MINÄ JONKA LUO NIITTEN PITI MENNÄ. kYLLÄ POLIISI OSAA!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.