IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.12.2009 00:17

Uskoisin että kaikilla on välillä vähän sekopäisiä päiviä (minulla vähän useammin), tänään oli esimerkiksi sellainen. En tiedä oliko se Britan vaikutus muhun vai minun vaikutus Brittaan, jokatapauksessa, en usko että kovin moni haluaisi siinä tilanteessa olla meidän seurassa, meinaa,
kuten Britta sanoi:"Inga. Sun juttujesi ymmärtämisessä tarvitaan paljon mielikuvtusta"
ja myös Jari sanoi:"Joo, kun Inga sekoilee ja kertoo asioita hyvin monimutkaisella tavalla, minä kuulen/näen sellasia apinoita päässään jotka soittavat haitarilla"
En tiedä mistä Jarin mielikuva johtuu :
D

Sekoilu lähti oikeastaan eilisestä, kun päätettiin pitää "tyttöjenilta" Britan kanssa, eli toisin sanoen pidettiin kalsarikännit j puhuttiin vitun outoja juttuja ja katottiin leffoja. Jees, ja aamulla tämä jatkui kun otettiin vitun tyhmii kuvia ja opeteltiin munakkaaan tekemistä :D Oikeesti, mä en ees kehtaa kirjottaa niitä asioita mitä me keksittiin, ku ne on nii VITUN OUTOJA!! kukaan ei varmaan tajuais :D haha, noh kuitenki oli ihan kivaa ja silleen, ja päätin nyt taas pitkäst aikaa kirjottaa tänne ku tää mun sekavuus jatkuu vieläki, ni kai pakko purkaa vähä "tunteita" tai jotain sinne päin :D jees MOI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.