IRC-Galleria

plastikki

plastikki

☆MARGE☆

Blogimerkintä

- Vanhempi »

just just..Maanantai 06.02.2006 00:12

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Viihdyn alasti aikas paljon. Josoon kotona, vaatteet ahistaa. Nukun myös aina alasti, mikä on sairasta, joson vieraita yökylässä.

2. Oon tooosi luulosairas! Joson vaikka ihan vähän huono olo tai pääkipiä, mullon aina aivan varmasti joku hullu mahapeppuaivosyöpä..

3. Jos ajan autoa ja oon yksin, mun on pakko laittaa nupit kaakkoon ja rokata täysiä. Se ei oo kovin hyvä juttu ottaen huomioon, että ajan aina liian lujaa enkä osaa ajaa. Pappapannukakkua whiiii!!!

4. Saan sairaita tramalkohtauksia aina iha yllättäen. Pakko puristaa jotaki naama punasena niin kauan että helpottaa.. sairasta.. Nii että terveisä vaan kaikille joillon muutamia mustelmia tämän pakkomielteeni takia =D hih.. sori..

5. Oon himolaiska ja vihaan siivouspäiviä. Kun sellanen koittaa, iskee vitutus maksimus. Jos lattialla on tavaroita, en halua siirtää niitä, vaan oon itsepäinen ja koitan imuroida niitten päältä. Ja ku se ei yleensä onnistu niin se on imurin vika! Karsin sen päälle, hakkaan, potkin, puren ja istun päällä.. puristan kynnet läpi letkusta ja painin aikani sen kanssa kunnes tajuan että se on sairasta, eikä auta asiaa yhtään. Oon huono siivoamaan. Ja imuri on paska! hmph!

Haastan seuraavat apinat:
Eekkii
iinka
paavopoikapa
iigaspike
Erski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.