IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vuoden 2016 yhdeksäs päiväkirjaKeskiviikko 08.06.2016 20:22

Heräsin tänään siinä klo 13 aikoihin. Aloin sitten juomaan Tasista ja YouTubesta kuuntelin samalla musiikkia.
Musiikkia kuunnellessa mietin tätä elämääni. Ihan kamala elämä ollut jo ties miten monta vuotta.
Katsoin sitten Degrassia ja Pulmusia sen jälkeen, samalla ollen täällä galleriassa. Kävin myös pitkästä aikaa OkCupidissa. Yksi uusi tyyppi pitää minusta siellä. Yhteensä kolme ihmistä pitää minusta siellä ja minulla ei ole aavistustakaan keitä he ovat.
Katsoin myös testituloksia, joita olen vuosien saatossa tehnyt.
Kuolema tulee 35-vuotiaana, homotutkani ollut 65% oikein (ilmeisesti ne tyypit olleet ihan homppelin näköisiä. Siellä kun on kaksi ja toinen on. Eli vähän niinkuin 50-50 asetelma, toinen on ja toinen ei), talk-show isäntänä olisin eniten Jay Leno, minä olisin ihan ns. "Decent Daddy", parasta minussa on kurinalaisuus kasvattajana, taistelijana olisin eniten Jean-Claude Van Damme, aggression tulos on Nasty, maana olen Turkki, olen kohtalaisen viehättävä (yeah right), action-tähtenä olen John Rambo, julkkiksena olisin ns. "The Tabloit Trash", syy sinkkuuteeni on että olen stalkkeri, Star Wars hahmoista olen eniten Darth Maul, psykopaattitestissä olen "Just a Little Off", lemmikeistä olen kissa, jos minusta tehtäisiin elokuva niin ohjaajana olisi Roger Corman, henkinen ikäni on 34 vuotta ja yhden testin mukaan minun pitäisi tappaa itseni.
Olin tehnyt muitakin, mutta niitä nyt oliniin monta. Niin ja jotkut testit tein joskus 2010 ja jotain, eli päivitystä pitäisi tehdä. Ehkä teen joku päivä päivitystä.

Laitan tämän tänne jo nyt hieman aiemmin, kun ei tässä nyt kuitenkaan mitään tapahdu. Taidan mennä syömään kohta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.