IRC-Galleria

Näin meillä kunta toimii!!!Sunnuntai 18.05.2008 12:52


Meillä on kaksi lasta. Toinen 5 vuotias ja toinen justiin täyttänyt 7 vuotta. Nuorempi aloittaa syksyllä esikoulun ja vanhempi ala-asteen ja onneksi kunta tulee meitä vastaan kun muutenkin joudun hankkimaan yksityisen hoitajan, kun työ aikani ovat niin ihmeelliset ja hoitajallani ei ole edes ajokorttia saatikka autoa.

Eli kunta ilmoitti että tyttärien pitää nyt mennä kouluun oma aloitteellisesti, kun 8 tie on laskettu turvalliseksi vuonna 2002. Saamme mennä taksilla kun se muutenkin hakee naapuristamme lapsen kouluun, jos siellä on tilaa siis JOS ja tietenkin että maksamme kyydin.

Onneksi justiin 8 tiellä kuoli nuori nainenkin, että kynttilät valaisevat ainakin lastemme koulu tietä. Kyrönjoen sillan yli lasten pitää mennä ja siinäkin on vain 100m ritilää. (Sieltähän lensi Kurun Piiakin alas). Osa aikuisista, eivätkä koirat laisinkaan uskalla siitä mennä, mutta se on kuulema eri asia kun pienet lapseni, ne voi opettaa. Mutta kuka uskaltaa päästää 5 vuotiaan yksin menemään 2,7km mittaisen koulumatkan ilman aikuisen valvontaa????? Kun on loppu matkalla kaksi tien ylitystäkin mutta ei suojatietä saatikka kevyeen väylän tietä. Mutta liikennettä kyllä on rutkasti!

Nyt olen pyytänyt kuukausi tolkulla että saisin mustaa valkoisella tuosta mutta enpä saa kiinni sitä henkilöä joka vain tietää tuosta. Oli aluksi lomalla ja kun taas soitin niin oli kuulema ollut eilen töissä, mutta nyt on lomalla ja tänään soitin niin on koulutuksessa ja soitto pyyntö taas lähetettiin, mutta en oikein luota yhteyden ottoon kun eivät edelliseenkään ole reagoineet.

Mitä ihmettä teen? Kun pitäisi saada mustaa valkoisella että voisi edes tehdä valituksen!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.