IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Aamu meni tosi kivasti ja joku oli peräti roolipelaamassa kanssani, mutta sitten alko mennä päin mäntyä!

Ensinnäkin hajoitin TAAS yhden laseistani, tälläkin kertaa vahingossa kopautin sitä tiskialtaan reunaan ja tottakai se sitten hajosi samantien. (alkaa olla isoista laseista ihan pula D:: pitää muistaa ostaa niitä joskus..)

Sitten kun olin lähdössä kouluun, puhuin samaan aikaan puhelimeen enkä täten keskittynyt tarpeeksi mitä otan mukaani.
No ensimmäisenä huomasin et "vittu, mp3 jäi kotia..! No ei se mitään!" ajattelin ja menin pysäkille. No sielläpä sitten tajusin että mikäli mp3 jäi toisen laukun taskuun, niin luultavasti myös...kyllä, avaimethan ne sinne jäi kanssa. JEEE \ o /

Suunnitelmissa oli käydä pyörähtämässä mönnissä (=syömässä kunnon ruokaa ja latailla netistä vähän kappaleita), mutta sitten sainkin kuulla että kyyti lähtee jo puolen tunnin päästä. Eipä sitten onnistunut tämä reissu.
Ja samalla kariutui se suunnitelma, että tiia olisi avaamassa oven miule, kun hän sinne mönniin tosiaan lähti. (ja tulee huomenna takaisin.......)


Sitten onneksi muistin että Keijupolku (lol) on auki seitsemään, eli jos tahdon päästä kämpille sisään, niin pitää miun olla ennen seitentä täällä. Siinäpä sitten enkuntunnille menin haikein mielin, tykkään olla kovasti niillä tunneilla niin harmitti et pitää pyytää anteeksi sitä, että pitää lähteä vähän aikaisemmin.

No siinä juuri ennen tuntia juteltiin toisen oppilaan kanssa ja kävi ilmi et täksi päiväksi olis pitänyt kirjoittaa CV ja sit joku ihme tehtävä kans. Tottakai mie olin merkannu sen vasta ensiviikoks, joten harmitti sitten taas pirusti.

NO SITTEN kävi ilmi että meillä on kuuntelukoe, ok, no problemo. Mut kun miun piti aikaisemmin lähteä tunnilta, niin jäi sitten se kuuntelu kesken. FUCK. onneks voin tehdä sen ehkä ensikerralla, jos jää ainekirjoituksen jälkeen aikaa.

Kotiovelle päästyäni katoin puhelinta ja huomasin ettei miulla olekkaan sen Keijupolun numeroa. Piti sitten mennä viereiseen taloon Ilolaan ja selittää heille tilanne.
Surullista oli se että se nainen, jolle menin puhumaan sanoi "Ai sinä olet se Tiina. ok." Kiva, mitähän kaikkea ne on siellä puhunut. (Oon käynyt Ilolassa vähän turhankin paljon iltaisin itkemässä ja höpöttämässä siellä)

He sitten sieltä soittivat keijupolulle ja lopulta yksi hoitaja tuli avaamaan miulle oven. Kiitin kauniisti ja pääsin sisälle, vain huomatakseni että se kutale tiia oli juonut kokikseni pois D'X Säästin sitä tätä iltaa varten prkl!


Että semmosta. Nyt sitten läksyjä tekemään... fuck.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.