IRC-Galleria

shoodi

shoodi

hymy hammast vaille valmis

Tuli ikävä kesääTiistai 12.02.2008 18:40

Aloin miettii täs just viime kesää Jabben ' Kesäpäivä ' :n mukan ;s Riparit, yms oli.
Mitä nyt käytii aina Tuusulaski uimas vaatteet pääl ja JOPOILTII ympäri maita ja mantuja,
ajeltii nikinmäes ja kooogelis pätän, nipen, reiskan, ollin, tommin, doinkkiksen ja muiden kaa,
dokailtii leppikses med ystävääääääiset pienis maisteis, ja seki kuuma päivä ko lähettii tanjan kaa koulust ja oli semmone iso laukku mukan mihi sai kaikki meiä kamat, heitettii sit kaikki kamat kenkii myöte sinne ja käveltii kuumal asfaltil, ja mentii kastelee jalkoi sandille ja ostaa tupaakkia :--)
Cash Camp - Crank Dat Yank (Clean) jiaap (apinahuuto, jiaap jiaap jannen sanoin ) watch me crank dat yank ye ! Kebabbbii syöden neljästi viikos ! ;o sekää maratoooneri ei kestäny ku sen kokonaiset neljä päivää ! sen jälkee sit syönykkää enää kebabbii, kiitos Tanja. :DDD Pakko myöntää et oli seki kokemus ja se kokemus NÄKYY EDELLEEN :D:D:DDD:D Ryyppäys reissu Pätälläki sillo tuli mielee, eikä hevil unohdu koska se on viel puhelimes tallennettuna.. Tai no itseasias Tanjan hoiperteluu ja läpertelyy tuolil Pätän kaa! Kelasin vain et PITÄSKÖ PISTÄÄ NÄIT VIDEOIT YOUTUBEE, ni muistuis? :)))
Ja tuolloin Kaavin paikkakunnalla bongasimme Emmin kanssa noita komeuksia ikkunasta (?) joita meidän kohdallemme ei koskaan sattunutkaan ! ;< ellei tuota tuhtia poikaa lasketa laskuihin..
Makaroonijauhelihajuoksevajuusto mössöä EI ENÄÄ IKINÄ :') pari kattilallista kahteen PEKKAAN riitti.. -,- (toki).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.