IRC-Galleria

sufi^

sufi^

on onnellinen vaimo ja Jaren mamma<3

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mulla on polttarit!!<3Torstai 02.07.2009 13:32

Tää morsian lähtee kohta Porvoota kohti junalla:) Perjantaina on nimittäin miun polttarit, jeij!!:) Mitään muuta en tiedä, ku että ovat jossain vaiheessa perjantaita:DD Hihii, odotan innolla mitä tytskyt on keksiny mun pään menoksi;)

Jarkolla oli viime viikonloppuna kans polttarit;) Oli autuaan tietämätön, että koska ne on ja jätkät saikin revittyä sen unesta ylös;) Mä olin tietysti juonessa mukana, en vaan tienny kaikkea mitä ne oli sille järkänny:P Heti aamusta sille puettiin Borat-uikkarit päälle ja sai kävellä ne päällä kaupunkiin:DD Ja sitte vesihiihtään sama asu päällä, hahaa!! Sen jälkeen sen silmät oli sidottu ja autoon.. Ku vihdoin sai ottaa siteen pois silmiltä, tulee äijä kättelemään ja esittelemään itsensä ja kysyy " Miten ois jos hyppäisit kohta tuolta 3km alas??" Eipä siinä sitten mitään:DD Tais olla aika huikee hyppy;) Siitä toivuttuaan Jakelle puettiin Lumikki-asu teeman mukaisesti, kun juhlijoita oli 17, niin nehän oli sitte Lumikki ja 17 kääpiötä:) Sen jälkeen niillä oli erinäisiä rasteja lapsuuden maisemissa ja siitä sitten koko reuhka mökille ryyppäämään:D Tais olla aika kuosit kaikilla:P Hihaa!!
Mut varmasti huippureissu!! Ja ootan innolla, että pääsen näkemään sen videokameran tuotoksen ku on ollu koko päivän mukana, koneessakin;)

Mut on se vaan ihanaa mennä naimisiin;)<3 Suosittelen kaikille:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.