IRC-Galleria

suokkis89

suokkis89

http://irc-galleria.net/user/-ceston-/poll/40596 Menkää vastaan tohon kyselyyn

Blogimerkintä

« Uudempi -

MielipideKeskiviikko 27.01.2021 22:07

"Kummalliseksi mennyt tämä maailma. Nuoret likat juo viinaa, ja raavaat miehet syö salaattia. Koirat ei pärjää enää pakkasilla ilman vaatteita, ja kesällä täytyy koiralle olla ilmastointi. Hirveä ruikutus, kun ei tule pakkasia ja sitten kun vähän pakkastaa, niin itketään kylmyyttä. Kesällä päinvastoin.
Autoja ei voi enää huoltaa itse ja ne hyytyy liian kylmässä tai kuumassa. Lapsia ei saa kurittaa tai rankaista hölmöilystään, vaan pitää "keskustella". Rasistikortti viuhahtaa pöytään heti, jos sanoo ettei pidä ulkomaalaisista ja suvakkikortti jos taas pitää. Ennen opettajia kunnioitettiin ja perseilijät lensi käytävään oppitunnilta, nyt pitää turvautua vartijaan tai poliisiin.
Avioliitot solmittiin miehen ja naisen kesken ja sitä liittoa kunnioitettiin, eikä eropapereita viety sisään ensimmäisenä päivänä kun alkoi arki. Ennen miehellä oli kirves ja kivääri, nykyään hiusvaha ja älypuhelin. Ennen 40v lapseton nainen oli vanhapiika ja nykyään "sinkku". Ennen mopoautoilla ajoi vanhukset ja vammaiset, nykyään rikkaiden kersat.
Ennen poliisi ei tarvinnut etälamauttimia tai pippurikaasuja, vaan Nokialaista kumipuun oksaa totteli kaikki vauvasta vaariin. Ennen läski oli läski, eikä "isokokoinen" ja neekeri oli neekeri, eikä "tummaihoinen". Ennen naisilla oli tissiä, reittä ja persettä, nykyään "sixpack" ja enemmän munaa, kuin lätkäjoukkueen suihkuhuoneessa, sekä enemmän muovia, kuin pallomeressä.
Ennen kunnioitettiin vanhempia, vanhuksia, veteraaneja ja heistä huolehdittiin, nykyään perustetaan vastaanottokeskus mielummin, kuin vanhainkoti.
Lisää tämä seinällesi, jos tykkäät lakupiipusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.