IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 23.08.2007 00:15

Ääh. Vittu tätä päivää.

Ensinnäki, laitoin Unin valjaisiin ku ei oo ollu pitkään aikaan, (kanin siis). Noooh, Oltiin varmaan tunti siinä sitte ulkona. Aattelin että en ihan viellä sitä vie takas häkkiin, et ihan kohta. Pihlaja oli kaadettu ja minä laitoin sen siihen "juureen" kiinni, juuri ja juuri se fleksi siitä mahtui läpi. Siinä sitte tein esteitä sille ja en huomannu yhtään että kissa tuli vierelle. Uni pelkää kissoja ihan sikana. rupesin sitte hätisteleen kissaa pois, ja samalla ku hätistin takaa kuulu NAPS* ja Uni ihan paniikissa juoksee. Minä tietenki perässä. Vittujen vitutus. kani hävis johonki. etsin yli tunnin sitä naapurin kakaroitten kans enkä löytäny :'( ja vaikka ihan kesy on niin kissoista se ei tykkää. Helpottaisi jos tietäisin että se ois kuollu, muttaku en tiiä, ja se saattaa olla valjaista kiinni jossaki tms :'( Hitto ku ois pitäny viedä se sinne häkkiin, ja muutenki ois pitäny kahtua sen perään :'< Siinä sitte se viimeinenki kani meni sen siliän tien.

Hirviää ku aattelee että se on tuolla yksi, eksyksissä, pian kiinni jossaki, ja jos jotkut eläimet sitä ahdistelee siellä :'/ ruokaa on kyllä jätetty ympäri pihaa et jos se tulee.

Sitte viellä itkuissani rupian äidille paistaan munakasta, tietenki saan puolituntia onkia niitä helevetin kuoria sieltä paistoksesta. :I

Ei mun päivä ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.