IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Herkkuja Can Duoc VietnamPerjantai 04.05.2018 06:11

Kohteessa Kauan, voiko Giuoc-alueella, tai Voi Olla, turistit oleskelevat hotellit kohteessa Hanoi, näemme saumaton altistuminen makkaraa puita, makkaraa crimson roikkuu mezzanine rintaliivit, kääntyi hieman tuuleen. Mutta ei, kuten voi Giuoc makkaraa, makkaraa Duoc rinnalla Hän riisi Tuoksuva oikeudenmukainen Koulutus tulla erikoisuus. Makkaraa Doi Duoc superior Giuoc, jonka ero -, viestintä-työpaja Giuoc, sekä makkaraa muita paikkoja siellä ja melko paljon rasvaa, maku taas vain ole eroa, kun taas tuoretta makkaraa voi Duoc ja hyvin vähän rasvaa, kun syödä, koska tunne kuin et ole silavaa, maku makea hapan luoda tunnetta harmoniaa helppo syödä, ei ole tylsää.

Tehdä makea ja hapan erillään makkarat, ihmiset Täytyy soveltaa perinteisiä menetelmiä, tehdä yksittäisiä puita, makkaraa, jätä itse alttiina alle auringonpaiste, luonnollisen ilmeen jälkeen prosessi käyminen tuoretta makkaraa. Tuoretta makkaraa Doi Duoc täysin luottaa luonnollista auringonvaloa kuiva puu osaksi makkaraa, luoden kauniin punainen, miehet medium hapan. Per kasvi, tuore makkara, vain muutama pieni valkoinen täplät rasvaa, kasvot kuiva, kun paistettu tai paistettu rasva sulaa pois tihkuu liha vähärasvaista, kun puu lopen makkaraa, rasva oli täysin poissa. Paloja makkaraa tuoksuva mukana vähän miehiä, pureskella, niellä, ensimmäinen tunne on hieman kuiva, mutta enemmän pureskelua enemmän, rasvaa liottaa kaikki kastikkeen tehdä makkaroita enemmän mehukas, hieman hapan varovasti luoda määritelmä omaa, tuoretta makkaraa, voi Duoc, lopuksi laskemme takaisin vaikutelman melankoliaa kuin makea ja hapan erityistä.
Käsittely, tuoretta makkaraa on paljon, voit leipoa, paista öljyssä, mutta älä tee makkarat kuiva väliaineessa eivät aiheuta väsynyt en voi vain mennä, vettä, tuoretta makkaraa. Vähemmän vettä kuumaan pannulla miedolla lämmöllä ja anna makkaroiden keskipitkän, kokki on juuri tullut makkaraa tasaisesti kasvoille tasaisesti keitetyt toisiaan, kun vesi täysin loppuun, paloja makkaraa oli keitetty, ulkopuolella takaisin, joka voidaan käyttää paistamiseen rasvaa, ruoka ei ole niin rasvainen, pehmeä, ei kuiva, erittäin houkutteleva.
Source: Dat phong khach san

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.