IRC-Galleria

RottweilerPerjantai 09.01.2009 22:37

Ahh, nuo ihanat vartio/karjakoiramme. Komeita ja ihania,mutta niin vaarallisia väärin kasvatettuina.
En tajua niitä ihmisiä jotka ottaa sen koiran, vaan sen ulkonäön takia. Eikä sit tee niillä mtn. Toi koira voi vielä jotenki toimiakkin omakotitalossa jossa sillä ois iso piha,tai hyvin koulutettuna kerrostaloasunnossakin,mut ei 'käyttämättömänä' misään.

Olin tosa minnin kanssa lenkillä. Nurkan takaata juoksee rotikka vastaan FLEXISSÄ. Omistaja vielä nurkan toisella puolella. Koira juoksee minniä kohti hampaat irvessä,muristen. Mä huudan vaan et jumalauta ota se koiras kiinni,vaik en ees vielä(kään!!!) näe koko ihmistä. Vedän Minnin kauemmas ja laitan tyhmänä(!!) jalan koirien väliin valmiina potkasemaan rotikkaa. (Jälkiviisaana ajateltuna olin hyvin viisas,missä oma itsesuojeluvaisto??) No mies saapuu paikalle juuri H-hetkellä. Koira oli juuri hyökkäämässä uudestaan. Omistaja vetää koiran luokseen ja mä huudan pienellä suloisella äänelläni. (juu tosi suloinen näin kiepänä:)

"Pidä nyt vittu sitä saatanan koiraa pienemmälle, olek ihan hullu? helvetti saatana tommosilt pitäis ottaa koirat pois" Tai jotenki tohon suuntaa se meni :D

Äijä ei sano mtn, lähtee kävelemään vaan pois.

Minkä takia niitä koiria ei voi sosiaalistaa? Tai miksi niitä arvaamattomasti toisia koiria kohtaan käyttäytyviä koiria pitää taluttaa KELASSA? Tai ylipäätään päästää menemään 'yksikseen' minnekkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.