IRC-Galleria

yawdreg

yawdreg

don't be a drag, just be a queen

:DDDMaanantai 30.08.2010 10:05

“Niin… mutta entäpä jos me -”
“Erotaan kirkosta?” mä kysyin arvaten leikiten lopun ja naurahtaen lyhyesti, “Frank, ei.”
“Miksei?!” se intti ja sen silmiin syttyi pieni palo uutta ideaansa kohtaan, “kuitenkin raamatut ja kaikki kirjat määrää homoseksuaalit helvettiin, joten mitä nyt muka on tehtävissä enää minkään asian suhteen?”
“Mä oon bi”, huomautin tälle, enkä voinut pidätellä virnettäni.
“Ihan sama. Mä oon homo ja joudun helvettiin joka tapauksessa, ja säkin oot aika vahvasti kyllä muuttumassa homoksi, joten tervetuloa mukaan vaan”, se totesi jatkoi yhä innostuneempana, “mutta mieti, meillä oisi ihan täydet vapaudet vihkiytyä ihan missä vain ja miten vain!”
Katsoin tätä pitkään ja todella hiljaisena. Ja jostain syystä mun oli pakko kysyä tältä ihan mielenkiinnosta:
“Missäs sä sitten meinasit mennä naimisiin?”
“Hei, se ei ole nyt olennaista”, Frank punastui ja nauroi perään, “mutta kunhan mun pointti nyt vaan olisi selvä sullekin?”
Oli toki. Toinen halusi irrottautua kirkosta ja uskonnosta sen tiedon tähden, että häämme tulisivat muuten olemaan, kuten kaikki juutalaishäät yleensä. Kaavoja välttävä nilkki tuo Ierojen nuorin sukupolvi.
“Siis, sanotko sä, että sä haluat mun luopuvan uskosta, koska sä et halua tavallista vihkimistä synagogassa, et halua tavallista chupaa, jos ollenkaan, et halua yksinkertaista sormusta, etkä sitä jalalla poljettavaa viinilasia?”
Frank hiljeni, mutta vain ohikiitäväksi hetkeksi, kun se sitten sanoikin hiljaa kierrellen:
“No… Ehkä yksinkertainen sormus olisi kiva kuitenkin… Ihan tavallinen kultarengas voi olla ihan nätti”, se katsoi sitten muhun varoen, “en mä tiennyt, että sä uskot noin vahvasti mihinkään…”
Toista selkeästi kadutti moisen ehdottaminen, kun se kuuli mun kannan asiasta. Sen syyllisyys oli aika ihailtavaakin jopa.
Kohautin tälle harteita viimein ja kallistin päätäni sivulle:
“Joo, en uskokaan. Kunhan kiusasin sua. Senkun erotaan vaan kirkosta. Ei me koskaan missään toimituksissakaan käydä, joten mitä helvettiä me veroja siitäkään maksetaan?”
“Senkin paska”, Frank kikatti mulle ja yritti kuulostaa syyttävältä, “sä jo pelästytit mut oikeasti! Luulin jo, että sä ootkin salaa ollut nää kaikki vuodet joku uskovainen… Sä olit niin vakuuttava äsken.”
“Tiedän”, mä sanoin virnuillen ja suikkasin suukon toisen poskelle, “vähäsen vain liian ovela sulle kultarakas.”


Iero on nilkki ja Way on kettu ja meitsi vaa dataa vaik puolen tunnin päästä pitäis lähtee kouluun (y)


http://mychemicalromance.foorumit.fi/viewtopic.php?f=11&t=743&start=45


// “En jaksa enää edes laskea, monesko kerta tää on, mutta vielä tän yhden ja ainoan kerran: keskity!” Ray parahti, kun mä istui taas tyhjyyteen tuijottaen leveä hymy huulillani.
Räpytin silmiäni mutisten vain puoliääneen:
“Sori. Mä yritän.”
Ray huokaisi tarkoitetun kovaäänisesti ja naputti koneeseensa monen monta kertaa samaa kirosanaa, kunnes pyyhki ne kaikki taas pois ja kääntyi mun puoleen.
“Kuule, tästä ei tuu mitään, jos sä vaan haaveilet jostain. Arvaa, mikä olisi hyvä ratkaisu?”
Mielessäni käväisi, että ehkä Ray pakottaisi mut vaikka eroamaan tai jotain. En kuitenkaan vastannut kysymykseen muulla kuin kysyvällä katseella. Toinen veti henkeä ja läimäytti kätensä yhteen julistaen:
“Puhuminen.”
Katsoin tätä entistä typertyneempänä. Vastaus ei kamalasti selventänyt yhtään mitään mulle, kuten Toro ehkä luuli.
“Siis häh?”
“No katsos”, se sanoi ja loi silmäyksen muhun, “sulla on selkeästi jotain, mikä nyt pyörii sun mielessä kamalasti. Kerrot, mikä se on, niin helpottaa ja tää homma sujuu taas.”
Naurahdin hermostuneesti. Toinen kai luuli olevansa kovinkin fiksu moista ehdottaessaan. Tiesin, että se tulisi katumaan, joten mä vain sanoin sitten hiljaa:
“Ei mulla mikään… Anna olla. Jatketaan.”
“Eikä jatketa! Kerro.”
“Ray, ihan tosi. En mä nyt -”
“Kerro!” se huusi lopulta ja katsoi mua kiinteästi, “nyt kakista ulos. Ei voi tehdä niin kipeää.”
Niin. Mulle se ei tekisikään. Sen sijaan sille itselleen…
“Unohda.”
“Nyt vittu puklaat sen juttusi niin tää helvetin levykin valmistuu!” Ray karjui nyt jo ärtyneen kuuloisena ja kumartui mua kohden pakottaen mut kohtaamaan sen polttavan katseen.
Yritin väistellä sitä, mutta ihan turhaan. Sen katsekontaktin mä halusin katkaista ja nopeasti, enkä keksinyt kuin yhden ratkaisun sen tehdäkseni. Rayn oma moka, kun kysyi kerran.
“Ajattelin vaan sitä, miten hyvää seksiä mä ja Frank harrastettiin eilen.”
Miehen ilme oli kyllä aika näkemisen arvoinen. Sen kulmat kohosivat ylemmäs ja sen suu raottui pienessä järkyttyneessä virneessä. Se liitti kätensä pari kertaa uudestaan yhteen ja erilleen ja yhteen ja erilleen. Silmät etsivät katon ja lattian, mutta väistivät mun silmät varsin taitavasti.
Viimein Ray kääntyi takaisin läppärinsä ääreen syvästi punastuneena ja yskien vain epämääräisesti:
“No… no niin. Aivan. Hyvä. Eikö helpottanutkin jo? Jospa nyt sitten palattaisiin tähän…”
“Eikun mulla olisi vielä asiaa sydämellä, kun sä kerran haluat kuunnella”, mä kiusasin tätä ja virnuilin yhä tämän reaktiolle mun suorasta vastauksesta.
“Eikun tuota”, Ray yskäisi väliin hermostuneena, “ihan hyvä vain pitää joitain asioita ihan itsellään. Tiedäthän…”
“Ei mutta, voisinko mä kysyä yhtä juttua kuitenkin?”
Kiharapää katsahti muhun epäileväisesti. Se kai huomasi mun vakavoituneen katseen, koska näytti kiinnostuvan asiasta. Nyökkäys varmisti mun saaneen luvan puhua, joten mä muotoilin sitten suorasukaisesti:
“Kun sä harrastat seksiä, niin onko sulla usein tarvetta liukasteelle? Kun siis, mulla se aina välillä sattuu, kun mä menen sisään ja -”
“Voi vittu sun kanssasi Gee!” Ray purskahti nauruun ja nousi seisomaan hypähtäen mun luo ja alkaen sekoittaa mun hiuksia tiuhaan, “sä oot niin ärsyttävä välillä, kun ei tästä työstä tuu mitään, kun sä oot tollanen!”
Mä en kyennyt estämään itseäni liittymästä toisen nauruun, enkä kokenut sitä tarpeelliseksikaan. Peli levyn tekemisen suhteen oli tältä erää nyt mun ansiostani menetetty. Ray tosin ei näyttänyt lainkaan pahastuneelta vaan päinvastoin jopa helpottuneelta napatessaan koneen mukaansa ehdottaessaan mulle:
“Tähän kohtaan varmaan sopisi tällainen kahvitauko. Vai pistätkö vastaan? Voidaan näyttää muillekin, mitä saatiin aikaan.”
Pidin asiaa parempana kuin hyvänä ideana. Mä tarvitsin todellakin nyt tauon, jolla antaa aivojeni pölyttyä edes hetken. Neljä tuntia musiikin tuunausta putkeen tuntui kyllä jälkeenpäin hyvin pitkältä ajalta. Onneksi se vaan oli nyt kevyempää, kun bändin sisällä sujui yhteiselo suhteellisen rauhaisasti vaihteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.