IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
1.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 504 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 9 (18 %)
Poikia: 43 (82 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 29 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,5 vuotta
Ylläpitäjä
Amuck

Jäsenet (52)

likanemäyräGruzusalde-aissaAndyhhhLove_YouNecrophagiaTombizarlapsivesiputouskuunatsiisoMraibenskiSutnilTimbe^_^Finstergothcf9au-mau
« Uudemmat - Vanhemmat »

Tässä sympaattisessa, rauhallisessa dokumentissa haastatellaan ukkeja ja mummeja ja muita kääkkiä, jotka tutkivat Albert Hofmannin "keksimän" LSD-taikamolekyylin vaikutuksia 50- ja 60-luvuilla, ja joiden tajunta siksi räjähti.

stream: http://vimeo.com/9215898
torrent: http://thepiratebay.org/torrent/5336443/Hofmannin_taikajuoma

Tuottanut The National Film Board of Canada, Kanadan hallituksen virallinen filmipulju.
Alkuperäinen nimi "Hofmann's Potion". Myös DVD saatavilla (ilman tekstitystä).

Laitetaan leviämään!

kinzaz[Ei aihetta]Luonut: kinzazTorstai 16.04.2009 14:59

I suddenly became strangely inebriated. The external world became changed as in a dream. Objects appeared to gain inrelief; they assumed unusual dimensions; and colors became more glowing. Even self-perception and the sense of time were changed. When the eyes were closed, colored pictures flashed past in a quickly changing kaleidoscope. After a few hours, the not unpleasant inebriation, which had been experienced whilst I was fully conscious, disappeared. what had caused this condition?
- - Albert Hofmann
- - Laboratory Notes (1943)
http://books.google.fi/books?id=6_nd2DZ-h-UC&dq=Intoxication:+The+Universal+Drive+for+Mind-Altering+Substances&printsec=frontcover&source=bl&ots=Au5-8E6bZg&sig=dIpb5p-W9CpLe1gdGbK3ErdpJTU&hl=fi&sa=X&oi=book_result&resnum=6&ct=result#PPA33,M1

Lukekaa ehdottomasti, mikäli haluatte tietää paljon enemmän päihtymisen tieteestä, sekä sen kulttuurihistoriasta ja myös luonnollisesta kokonaisvaltaisuudesta. Intoxication haastaa vanhat ja pinttyneet ajatusmallit, joiden mukaan päihtyminen olisi pelkkä kulttuurillinen ilmiö.

Kirja on erittäin arvostetun psykofarmakologian professorin, Ronald Siegelin (http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_K._Siegel), kirjoittama, ja sisältää mukaansatempaavan ja kattavan tietopankin perustarpeesta, jota me kaikki jollain tavalla tyydytämme.

Kirjan voi ostaa mm. Amazon.comista: http://www.amazon.com/Intoxication-Universal-Drive-Mind-Altering-Substances/dp/1594770697

Suosittelen!

--

"Siegalin teos tulee olemaan kiistanalainen, mutta hänen näkökulmaansa siitä, että päihtyminen on kulttuurillisen ilmiön lisäksi luonnon tosiasia, ei saa jättää huomiotta. Intoxication-kirjan lukemisen tulisi olla edellytys kansakuntien huumetsaareille."
- Los Angeles Timesin arvostelu

"Lukemalla tämän kirjan tulee tietoiseksi huumeongelman monista eri näkökannoista, psykoaktiivisen aineiden hyödyllisyydestä ja vaarallisuudesta, sekä niiden painoarvosta lääketieteessä, uskonnollisissa rituaaleissa ja päivittäisessä elämässä. Vaikuttavaa ja kiehtovaa."
- Albert Hofmann, kemian tohtori, yli sadan tieteellisen artikkelin ja "LSD: My Problem Child"-teoksen kirjoittaja, ja yksi "Plants of the Gods"-teoksen kirjoittajista.
mitä se ahmed painaaks laukut pohgjaa ```=)==??

lähettelee sykkyräs ..

anna mätuu

beetaa sykkyraäs.. pahvilaatikot
kräkkäs joskus neljält

mis vittu toi ??

viis ketaraa pystyyn se on aikaa starwargate unlpöössii monesti läpi



modattu mikkoronjeremy


annetaa tän menneee

pist ihmees pöraa mesta setti pistää mitä teen



jeesaaa puhelu teen kannet ==??

kotelot päälle jape ohje kampeemaan lattialla mopin lailla kumn vittu pelleilet suo
käymäs


vittu pyrstö


kampee ny proidis kyborgi lattia jos vätys jalkapumpul tunkkaaa ylöspäin

okoklaa ny migelii ihmees





suoliukkop hävyksiss jos valo napais ,,,,,,,,,, joten valot pois..


« Uudemmat - Vanhemmat »