IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[x]pakkomielteenä PS.Torstai 24.07.2008 15:47


Vielä yksi ilta. Illan jälkeen yksi lyhyehkö aamu. Sitten olisi loma.
Tämä on asia jota ei kai koskaan voi ylistää liikaa?

Suunnitelmat ovat selkeytyneet. Minä ja kolme ystävääni lähdetään la-su yönä jossain 03 pintaan ajamaan Sodankylään. Ollaan perillä Sunnuntaina jossain ennen 17. Meinasimme lähteä ensiksi hieman myöhemmin ajamaan, mutta koska me kaikki neljä olemme hyvin, hyvin paljon alkoholiin meneviä ihmisiä. Päätimme aikaistaa reissua, että kerkeämme laittamaan itsemme kuntoon hyvissä ajoin, ennenkuin valloitamme Sodankylän paikalliset. Eli ihmiset siellä. Sunnuntai on ihan kiva päivä dokaa. Tosin teillä ei varmaan häppäreitä, mutta eipä teillä siellä oo töitäkään, eli voitte ihan hyvin Sunnuntaina vetää seuranamme humalat. Maanantaina voidaan vaan olla. Paistaakohan siellä aurinko?

Ei toki haittaa vaikka ei paistaisikaan. Otan itseruskettavat kuitenkin mukaan. Että voin täällä päin suomee sitten kertoo että olin viikon ulkomailla. Ja toisaltaa.. oonhan mä aika ulkomailla. :_D
Kunhan ei lunta sataisi.

Mutta kaunis mesta se on. Oon siitä ihan täpö varma.

Mökkimme on jo kertaalleen vaihtunut. Koska yksi ilta tajusimme että ellei mökissämme ole suihkua, niin voiko siellä olla edes omaa vessaa? Varmistimme asian. Ja niinhän se sitten oli.. Ei vessoja, liekkö edes peiliä koko torpassa ois ollut:o
Jouduimme (onneksi oli vapaana) vaihtamaan mökkiä hintatasoltaan hieman kalliimpaan. 40 euroa lisää rahaa ja nyt saimme OMAN SUIHKUN, OMAN VESSAN, OMAN SAUNAN, OMAN TERASSIN, KAKSI MAKUUHUONETTA. JeiJei.
Sinne kelpaa tuoda paikallisiakin;DD!

Vaikka odotan tätä jonkin verran ..niin silti mun ajatukset harhailee niin jossain muualla. Ehkä ihan hyvä päästä hetkeksi tästä normi jutusta eroon ja vaihtaa maisemaa. Reissun jälkeen onkin sitten vaikka mitä. Seuraavat kaksi viikonloppua olen suunnitellut silleen NÄIN täyteen kaikkea.

Vielä mä yhden kerran pysähdyn miettimään kaikkea. Yksin.
Vieläkö tajuaisin sen kaiken. Yksin.

[ mutta on eräs X josta oon haaveillu YLI vuoden,ellen enemmänkin? ja kerran näimme baarissa. ja asiat valkeni mulle. aloin miettimään X;ää enemmän. me näemme ainoastaan jos X käy mun duunissa. emme puhu, emme edes aina moikkaa. emme edes puhu samaa kieltä. (viro feat. suomi). nyt eilen pitkästä aikaa näin X;än. nyt en saa sitä pois mielestäni. tiedätkö tunteen kun jostain tulee sinulle pakkomielle? minä tiedän jo liiankin hyvin. NAMIMAMI. ]
nyt jaksan töissä käymisen jo lähes tämän voimalla. tulethan tänäänkin?
jos tulet. meinaan niin lykätä sille mun numeron. koska mä jään lomalle niin ei väliä jos se torjuu mut. mutta mä niin tiedän ettei se torjuis, koska se ilme ja ne eleet eilenkin. ÄÄ.

Nyt kuitenkin sinkku. Huomenna älppäri? ,tuskimpa.
Jos siitä mitä nyt eniten haluan tulisikin jotain. Joutuisin olemaan vittupää ja sanomaan "eikiitos".
Tiedän, se on ristiriitaista. Kun haluaa jotain ja jos sen nyt vaikka saisikin niin joutuisi kieltäytymään. Katuisinko?
Ehkä katuisin. Mutta tietäisin kuitenkin tehteeni oikein. Nyt vain ei ole sen aika.

Se vaan olisi liian hankalaa niin sinulle, kuin minullekkin.

Tosin, näinkin pitkään sinkkuna olleena .. voin kertoa että jos mulle nyt tulisi jotain. Mua pitäis yläkerrassa vihata jonku ja paljon!

O_______o mami kuittaa ja lähtee suihkuun ja suihkun kautta toka viimeiselle duunipäivälle. siis kolmeen viikkoon, kyllähän se arkinen aherrus sitten taas jatkuu kun loma loppuu. mutta vielä se ei ole edes alkanut. elikkäs adiospellos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.