IRC-Galleria

Punainen poliisi.Torstai 30.07.2009 02:37

Tähän asti olen luullut, että päin punaisia käveleminen ei ole niin suuri rikos kuin se todellisuudessa on. Harhaluuloni korjaantui tänään kun seisoin rakkaan tunturi-polkupyöräni kanssa hämeenkadun liikennevaloissa. Se ei ole mikään rikos, siis seistä kiltisti liikennevaloissa odottamassa että valo vaihtuu, mutta niitä päin käveleminen on. Rikollinen en ollut minä, olin vain todistaja - sivusta katsoja.

Nainen katsahtaa, ensin oikealle sitten vasemmalle, autoja ei tule. Nainen lähtee siis juoksemaan punaisia päin. Huonoksi onnekseen hän ei huomaa , tai mikä myös mahdollista ei edes välitä, poliiseja jotka juuri pysähtyvät odottamaan valojen vaihtumista. Kun nainen hypähtää poliisi auton eteen, kuuluu järkyttävä auton torven tööttäys - poliisi sedät eivät tykkää. Nainen juoksee nopeasti pois suojatieltä, mutta saa pelottavan takaa ajajan. Poliisit laittavat siniset valot päälle ja ajavat itse punaisia päin naisen perään - heille täysin laillista. Sitten aukeaa poliisi auton ikkuna ja sieltä huudetaan: "päätit sitten kävellä päin punaisia."

Naisella oli varmasti hyvä selitys, mutta en ehtinyt/ en kuullut sitä. Harmi sinänsä, olisi voinut poinia itselleen oman tekosyyn, miksi juoksee huvikseen punaisia päin. "Nokun piti päästä nopeasti junaasemalle!" joka on toisessa päässä hämeenkatua... Nainen sai varmasti huomatuksen tai muuta vastaavaa.

Joten, älkää ihmiset hyvät kävelkö päin punaisia! Varsinkaan silloin kun liikennevaloissa seisoo poliisi. Ne ei tykkää siitä ja niillä on käsiraudat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.