IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Pitkän perjantain pitkä kävelyLauantai 23.04.2011 22:32

"Teimme tämän tunteaksemme samoin kuin Tsiisus."

Kuten tiedätte, tai jos ette niin nyt perhana olis viimeistään aika tietää, että pyrin kokeilemaan vähintään kerran kuussa jotain uutta avartaakseni maailmankatsomustani ja sitäkin tärkeämpänä syynä, lesotella erikoisilla kokemuksillani.

Perjantaina tuli kokeiltua sitäkin hullutusta että kävelin ystävieni Anun ja Eveliinan kanssa Kuopioon Siilinjärveltä. Kävelyteillä pitkin mentäessä matka lienee ollut 25-30 kilometriä, ja se onkin pisin vaellukseni sitten erään eräjormailun 2006 (22 km).

Sää oli loistava kuten seurakin! Auringonpaisteessa kävelimme Siilinlahden koululta Toivalaan ja Vuorelaan (jossa pidimme jollakin huoltsikalla about puolen tunnin tauon) ja lopuksi Päivärannan Citymarketille.

Teimme ennen matkaa kukin veikkauksemme kauanko kestäisi:
Minä, Erkki: 5 tuntia 12 min
Anu: 6 tuntia 14 min
Eveliina 7 tuntia 32 minuuttia

Vähiten perseelleen osui oma arvaukseni, sillä olimme jo vajaassa 5 tunnissa Cittarilla.

"Vasta silloin sitä tuntee olevansa elossa kun jalat tekevät kuolemaa."

Suosittelen tätä joskus jokaiselle! Oli mahtavaa jutella hyvällä porukalla milloin mistäkin asiasta, sillä kun aikaa oli loputtomiin, ehdimme juttelemaan niin politiikasta, Frederikistä, jauhamaan paskaa / perusjuoruamaan, heittämään läppää yms...

Se mistä järkytyin ainakin itse henkilökohtaisesti oli kuitenkin se, kuinka vähän nykynuoriso liikkuu jalan / pyörällä / rullaluistimilla / tms! KOKO MATKAN AIKANA meitä vastaan tuli vastaan vain yksi ekologisesti liikkuva nuori, kaikki muut ohittajat olivat liikkeellä mopolla! Jestas ja sitten ihmetellään kun ollaan lihavia ja ei jaksa mitään. PERSEET YLÖS PENKISTÄ JA KÄVELEMÄÄN SIITÄ! Vastaan tullut nuori on lukiostamme oleva Pia! Hän saakin ekologisuudestaan Perjantain Papupalkinnon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.