IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Toukokuun ihQutusbiisiTiistai 28.05.2013 01:36

Tähän mennessä on tapahtunut:
Alussa julkaistiin ihQutusbiisi.
Tämä on herättänyt suurta myötähäpeää, ja sitä on laajalti pidetty huonona siirtona.

Toukokuun kovin kama tulee Koreasta! Olen monen vuoden jälkeen innostunut vaihteeksi aasialaisesta musiikista ja erityisesti korealaisesta popista. Etelä-korealainen tyttöbändi T-ARA on kappaleellaan Sexy Love ehdottomasti mielenkiintoisinta kuunneltavaa tänä toukokuuna.

Kappale itsessään on jo kahdeksan kuukautta wanha, mutta tärkeintä on, että se on minulle (ja varmasti myös enemmistölle tämän jutun kolmesta lukijasta) jotain uutta ja raikasta! Biitti saa aikaan korvaorgasmin ja biisi on muutenkin tarttuva.

Koreans just do it better! Mitä tulee musiikkibisnekseen, se on aivan omaa luokkaansa Etelä-Koreassa. Monien bändien laulajat aloittavat tanssi- ja lauluharjoitukset jo lapsina. Koreografioihin ja laulajien tyyliin panostetaan merkittävästi.

Musiikkivideoita saatetaan julkaista yhdelle kappaleelle useampikin versio, eikä videoon käytettävissä rahoissa säästellä. Tässä yhteydessä oleva video on biisin tanssiversio (Dance Version), lisäksi Youtubesta on löydettävissä versiot Drama ja Robot Dance. Aasialaisessa musiikissa sanoitukset ovat usein varsin yksinkertaista esiintyjän oman kielen (tässä tapauksessa korean) ja englannin yhdistelyä.

No no no no can't u feel my love?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.