IRC-Galleria

Minä rakastan valkoista ja taivaan sinistä!

Minä en voi asua asunnossa, jossa on tummaa, ja ahdasta. Tykkään asunnosta, jossa on valkoiset muhkeat matot, valkoiset voilee verhot, ja niitä olisi paljon, ja vaaleat seinät ja tauluja joissa olisi kuvia paratiisista, tropiikista, tai sitten välimerestä tms.. mahdollisimman aidosta luonnosta, joka on samaa kuin on ollut tuhanssia vuosia sitten. Sitten tykkään että olisi valkoiset sohvat ja valkosininen makuuhuone. Haluan että kaikki on valkoista! Se on lempivärini... se on ihana ihana väri..

Valkoinen on minun identiteettiväri. Sitten valkoinen ei ole mitään, ilman taivaan sineä ja lämmintä luonnonvihreää. Ne kuuluvat yhteen. Mutta värikylläisyyttä en jaksa. Valkoinen väri ei ahdista, kaikki muut värit kyllä, jos niillä on valtasija elämässä. Sama on vaatetuksessa. Poikkeustapauksissa, pidän muitakin värejä, mutta mieluiten valkoista tai vaaleaa.

Tykkäisin asua mieluiten valkoisessa kalkkivimäisessä talossa, jossakin välimeren rannalla, jossa olisi isoja maatiloja ja paljon merta tai vettä. En tykkää asua kaupungeissä. Haluaisin että olisi aina kesä. Minä en vaan viihdy tummuudessa ja betonikaupungeissa. En viihdy myöskään korvessa. Enkä siellä missä on lunta ja pakkasta.

Mitä voi tehdä? Toteuttaaksesi unelmasi pienoiskoossa? Omistaaksesi siitä osan? Jotakin voi tehdä? Johonkin on aina resusrsseja. Oli se sitten oman imagon, oman persoonallisuuden ihanteen saattaminen vapaaksi, ilmaista siis sitä vapaasti, mitä on sisälllä. Sisäinen ihminen on jonkun tyyppinen.

Joku on abstraksti, joku on romanttinen ja värikylläinen, joku on valkoinen taivassielu, joku on jotakin muuta. Ihmisen ulkonäkö kertoo todella paljon, ihmisen sielusta ja identiteetistä. Ja myös koti on osa sitä, sisustus heijastaa sitä joltakin osin. Jotakin voi aina tehdä pienoiskoossa.

Nämä unelmat kertovat tosi paljon myös ihmisestä. Se miten ne on esille tuotu ja perusteltu. nämä siis kertovat älyttömän paljon. Unelmatkin ovat sielun peili.

Millainen on voimakasta väriä tarvitseva ihminen? - lienee hallitseva, energinen, räväkkä, rohkea ja tässä ja nyt ihminen, joka tarvitsee voimakkaita asioita, että pystyy ilmaisemaan itseään, tarvitsee meteliä ja toimintaa, hyvin paljon värejä laidasta laitaan.

Millainen on hailakoita sävyjä heijastava ihminen? - luultavasti hiljainen, rauhallinen, vaatimaton, luova, tasainen ja harmoninen, myös haikaileva sielu. Hailakkaasta pitävä voi olla aika neutraali ihminen, tyyni ja rento kaikella tavalla, jolla ei ole hoppu minnekään, ja joka osaa nauttia hilaisuudesta.

Itseä vähättelevä tyyli on taas toivoa, mutta heti perään mitätöidä se, että se vaan on unelma, ja se siitä. Sitä saattaa olla jokaisessa. Motiivina on katkeruus ja kateus tai sitten, että on elämästä kylläänsä saanut, ja ei jaksa enää haaveilla.

Sitten monien kuvaukset kertovat, onko maaseututyyppi, kaupunkityyppi, merellinen, lähiömäinen, abstrakti, käytännöllinen vai utopistinen. Unelma talon ikkunan koot kertovat myös paljon sielusta. Samoin missä unelma talo sijaitsee, ja mitä sen ympäristössä on.

Jos osaa sen unelman kuvailla elävästi, se kertoo myös hyvin paljon sisimmästä. Se että kertoo hyvin pelkistetysti, että ihminen on mahdollisesti hyvin mielikuvitukseton ja karu ihminen, joka vaatii samaa toisiltakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.