IRC-Galleria

Haluan kohdata Jumalan! Haluan suuremman Jumalan ilmestyksen, ymmärryksen, tiedon, kokemuksen, voiman, pelon, PYHYYDEN, rakkauden, rauhan, tuntemuksen, kuin mitä IKINÄ tähän mennessä olen Hänestä saanut ja kokenut! En halua olla sama ihminen huomenna mitä tänään olen! Haluan että joka ikinen sekuntti elämässäni on täyttä Hänen läsnöoloaan täynnä! En halua ajatella samoin kuin ennen, en halua haaveilla sam,oja asioita, en tavoitella samoja. Haluan uusia näkyjä, ratkaisuja, ulottuvuuksia ja tehtäviä.

Haluan kadottaa itseni Jumalaan, haluan kylpeä Hänessä, haluan olla niin Häneen upoksissa kuin olla voin. Haluan itselleni tosi ISON Jumalan! Hän on! Mutta haluan että Hän on ISO ajatuksissani, unissani, voimassa, rakkaudessa, PYHYYDESSÄ, vanhurskaudessa, rukouksessa, motiiveissa, tahtomisessa ja tekemisessä. Haluan oikean Jumalan pelon, haluan oikean kunnioituksen Häntä kohtaan! Haluan suuremman vihan syntiä kohtaan! Haluan suuremman säälin ihmisiä kohtaan! En halua olla heikko, kuten tänään olen, sellainen että ei minusta mitään ole! Siihen olen jo kyllästynyt! Oikeasti en voikaan koskaan, koska Jumala voi kaiken minussa!

Mutta haluan että kaikki aukeaa, Hänen lähtökohdillensa minussa. Haluan tuntea Hänet. Haluan palvoa Häntä. Haluan kuulla Häntä. Haluan nähdä Hänen kirkkautensa. Haluan haluan ja haluan... En halua elää omasta perspektiivistä käsin, vaan haluan elää ylhäältä käsi, ylhäältä ohjatusti. Haluan ihan kaikkeen Jumalan näkökulman! Ihan - ihan kaikeen. Haluan olla hengellisempi, haluan olla tosi tosi tosi ylimaallisen hengellinen, oikein uskon ihminen, oikein todella hypersuper - hengellinen uskova.

En halua että taivas on rajan, vaan haluan että se on rajaton. En halua rajattua tietoa, tuntemista, ymmärrystä, kokemusta, uskoa, rakkautta ja voimaa. Vaan rajattoman. Haluan että Jumala käyttää minua, haluan antaa ruumiini Hänelle, sieluni Hänelle, elämäni Hänelle, tahtoni Hänelle, mieleni Hänelle. Ota minut... please! Siis oikeesti - oikein todella, että jotain tapahtuu, jotain siis todella täytyy tapahtua. Jotain yliluonnolista, ja vahvaa. Odotan sitä. Milloin - milloin - milloin???

* * * * * * *

Haluatko tulla nälkäiseksi Jumalan puoleen? Haluatko havahtua ja herätä siitä tilasta missä olet elänyt pitkään? Haluatko että elämäsi muuttuu? Haluatko Jumala suhteesi muuttuvan radikaallisesti, tahdotko itse muuttua? Haluatko Jumalan muutavaa ja uudistavaa voimaa elämääsi? Lue silloin! Ruoki nälkääsi lukemalla, kun luet tulet enemmän ja enemmän nälkäiseksi, lukeminen ei sinua tyydytä, vaan Jumala, mutta ruokahalusi pitää kasvaa Jumalaa kohtaan, ensin lukemalla. Lue kirjoja joissa kerrotaan hengellistä herätyksistä, jotka saa piston omassatunnossasi, lue ennakkoluulottomasti ahmien. Muutut lukiessa, ja haluat aina vaan lisää ja lisää.

Minussa tapahtui yksi ihme kun luin erään kirjan, sain erittäin voimakkaan omantunnon pistoksen ja samalla mielenmuutoksen, ja uskon että se kestää, se oli eräs yksi tärkeimpiä asioita, joka ei ennen olisi minulle passannut. Mutta nyt tässä vaiheessa elämän prosessia, jolloin on kaikkea koettua ja monesta riisuuduttu, kuollettunut monesta, se oli itsestään selvyys. Sitä asiaa ei tarvinnut prosessoida ja sumplia, se oli niin helppoa, tarvittiin vain oikea ajoitus, sana ja Jumalan Pyhän Hengen puhuttelu. (Joka on vähässä uskollinen, on myös paljossa uskollinen)



T. Tommeyn ``nälänherättämis`` - kirjoja:

Tähtäimessä Jumala
Alehinta: 10,00 e - norm. 14,90 e

Tahdon Sinua Jumala
Alehinta: 10,00 e - norm. 25,00 e

Jumalan näkökulma
Alehinta: 10,00 e - norm. 29,50 e

Jumalan etsijän rukous
Alehinta: 10,00 e - norm. 25,00 e

[http://www.eliaskirja.fi/?sid=30005&words=tenney&moodi=haku&a=30]
¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨


Se että kun olen vajaa ja riittämätön, se ajaa minut Jumalan tykö, mutta siinä tarvitaan epätoivoa (polttoainetta), ennenkuin se tapahtuu. Sellaista ``kaikki tai ei mitään`` -päätöstä. En peräydy, en hellitä, vaikka menisi maine, vaikka kasvoni, niin siitä huolimatta jne...

Viime yönä tuli mieleeni seuraava Raamatunkohta:

[ Est 4:16 Sitten minä menen kuninkaan tykö, vaikka
se on vastoin lakia; ja jos tuhoudun, niin tuhoudun.`` ]

Tätä on Jumalan etsintä. Kaikki likoon. Laki viittaa synnin lakiin. Itsessämme meillä ei ole tulemista Jumalan kasvojen eteen, ilman katumusta, ilman sydämen taipumista, ilman todellista päätöstä muuttaa suuntaa elämässä, Jumalan tahtomaksi, miten Hän tahtoo siitä eteenpäin. Synnillä ei ole sijaa Jumalassa, ja jos motiivimme tulla Hänen eteensä perustuu itsekeskeisyytemme tai pelkän elämyksen kokemiseen syntiin, meillä ei ole pääsyä Hänen kirkkauden läsnäoloonsa. Mutta huomaa mitä ennen sitä oli tapahtunut:

[ Est 4:16 olkaa syömättä ja juomatta kolme vuorokautta,
yöt ja päivät. Myös minä palvelijattarineni samoin paastoan. ]

He siis paastosivat ja rukoilivat. Paasto ja rukous oli ja on aina katumusta ja parannuksen tekoa. Se oli ja on asia, joka käänsi/kääntää Jumalan suosion ihmiselle, ja niin Jumala armahti/armahtaa ihmisiä sen jälkeen. Hengellisessä merkityksessä, päästäksemme Jumalan lähelle tarvitsemme paastoamista ja rukoilemista. Katumuspaasto, parannusrukousta. Se vaikuttaa Isän sydämeen syvästi. Silloin ihminen on osoittanut sen, että Hän todella epätoivoisesti haluaa Jumalan suosion ja tavoittelee Jumalaa.

Paastoava ja rukoileva ihminen kieltää itsensä, osoittaa sillä että hän on todella tosissaan. paaston aikana menetämme otteita muihinkin Jumalan korvikkeisiin, sillä paastossa tulemme Pyhän Hengen tahdolle alttiimmiksi. Koemme vaan että kaikki ei ole Herran tahto, se mikä siis ei ole, se vaivaa. Joku sanoo, että emme ansaitse sitä ja tätä, vaan kaikki on armoa. Pelastus on tietenkin armoa. Ester sai armon kuninkaan edessä, sen takia, koska he olivat paastonneet Jumalalle, ja Jumala vaikutti taas oikeudenmukaisuutta tällä tasolla. Jos he eivät olisi paastonneet ja rukoilleet, miten olisikaan käynyt. Miten olisikaan käynyt jos Niiniveessä ei olisi kaduttu ja paastottu. Näitä esimerkkejä on lukemattomia, tähän päivään asti.

[ Raamattu2005 [ http://www.nettiseurakunta.net/2005/ ]
¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.