IRC-Galleria

(henk.koht.)Perjantai 22.09.2006 09:42

Pe 22.09 klo.06.09.
Minua ei sitten nukuttanut tänä yönä... Huh... nyt onkin perjantai, luulin että on lauantai... oho mikä moka. Kirjoitin tälle Ericille illalla sapatintoivomuksia.. (olikin torstai- ilta vasta) ja eipäs vielä olekaan sapatti... mikä moka. Juuri äsken sen huomasin. Voi ITKU kun minä mokailen, nyt en kehtaa sitä korjata... apuaaaahhhh..... Menee päivät sekaisin... hirmuinen moka..... voiiiii kauhiaa...... Just äsken sen huomasin.... ulps... Toivon että ei huonosti käy nyt. Se oli vahinko. Koko eilisen päivän luulin että oli 22.09 ja edellisen päivänkin luulin niin. Ja menin työkkäriin eilen, koska luulin että se oli vimppa ilmottautumispäivä. Olisin voinut vielä tänäänkin mennä... no meni miten meni... oman pään menoa tämä kaikki on ja sillä sipuli. Oman pään ja maineen. Johnin kanssa mokailin koko aika myös ja piti aina lähettää korjausviestejä, mutta nyt en kyllä kehtaa. Tämä oli inhimillinen erehdys, en ollut katsonut kalenteria.

Minulla oli irc- gallerian kirjoitukset maanantaista alkaen väärin. Piti ne korjata tuohon indexiin. Eli koko viikon laskin numeroita väärin. Kylläpäs sattui vahinko... hohhoijaa... Minun pitää lopettaa kertakaikkiaan kommunikointi tykkänään kiinnostavien henkilöiden kanssa, mokaan ja mokaan aina vaan. Voi surkeus! Nyt on lähes kaikki tavarat pakattu, jotka menee kirpputorille. Astiat on jälejllä vielä mitkä on koneessa, muovikassit loppui kaapista, pitänee kaivaa komerosta syvältä esille niitä. Tai oikeastaan kaivan sen laatikon sieltä esille ja laitan siihen ne astiat, siinä laatikossa on myös jotain poismenevää, treenausvälineitä tms... Niinpäin on parempi toimia.

Mutta en tänään sitä tee. Ajattelin että tiistaina tavaroille pyydän hakijat, sitä kertyikin paljon. Mutta on se vaan niin ihanaa päästä niistä eroon. Ihan riittävästi minulla on vielä kaikkea. Suurin osa turhasta lähti pois. Arvelen että 2/3 osaa koko irtotavarasta mitä minulla on nyt lähdössä. Kaikkea käyttökelpoista on, melkein hävettää niin paljon laittaa pois, ihmettelevät hakijat vielä. Mutta päätös on tehty ja siiinä pysyn vakaasti. Ensi sijalla on Naantalin lähetyskirpputori, toisella sijalla Turun lähetyskirpputori. Kirjoja meni vain tällä kertaa yksi laatikollinen. En vielä harvenna enempää, kun tuossa on jo niin paljon kaikkea. En missään tapauksessa halua niistä rahaa ja niitä myydä. Kirpparit tarvitsee niitä, ja niiden tuotto menee lähetystyöhön. Ja se on hyvä asia. Eiköhän noista joku satanen kerry tuottoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.