IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.03.2006 04:11

Jeesuksen nimessä on Voima ja Herraus!

AMEN!

Totisesti - amen!

Vain Jeesuksen Kristuksen Messiaan Pyhässä Nimessä on Herraus ja kaikki Voima! Hän on Mejesteetti - Hän ON Majesteetti! Hänen Valtakuntansa on iankaikkinen, siellä ei ole sortoa, ei epäoikeudenmukaisuutta. Vihollisen kavalat juonet on historiaa. Kaikki entinen on mennyt ja kadonnut. Uudeksi Hän tekee kaiken - totisesti!

Jeesuksen nimi on vahva torni ja luja kuin Kallio on Hänen Pyhä Iankaikkinen Sanansa. Ei mikään kestä Hänen edessään, vaan kaikki lankeaa, polvistuu ja kumartuu Hänen edessään. Hän näkee jokaisen lapsensa sydämeen asti. Hän musertaa ihmismielen omasta pöyhkeydestään ja teennäisyydestään. Hän ei voi sallia sitä joka Hänen virkaansa toimittaa, sen ihmisen asettua Hänen eteensä omine oikeuksineen. Vaan Hän kääntää sellaisen pois, kunnes tämä tekee parannuksen ja palaa ristin luokse.

Katso Golgatan ristiä sinä avuton ja turvaton. Pyydä mitä sinä tahdot ja sen tulet omistamaan, kun kallistat korvasi Herran puoleen ja olet Hänelle ehdottoman kuuliainen, etkä tahdo omaa itsekästä etuasi ja hyötyäsi, vaan tehdä yksinomaan Herran tahdon, siksi koska Hän pyytää sinua.

Anna kaikki Jeesukselle. Anna koko sydämesi Hänelle. Anna oma hallintavaltasi Hänelle. Käänny Hänen puoleensa aina ensimmäiseksi. Pyydä - niin Hän auttaa ja tukee sinua. Hän ei torku, eikä Hänen palvelijansa torku. Sillä sillä leivällä millä Hän ruokkii, sillä kuljet monta päivänmatkaa eteenpäin. Älä pelkää kutsua, minkä Herra laittaa sinun sydämellesi, se on vasta taimi vaiheessa. Anna sen kasvaa, tee vain Sanan mukaan. Älä pelkää. Vaan usko ainoastaan. Tukesi ja turvasi on Kristuksessa.

Jeesus rakastaa... Jeesus rakastaa... Hän rakastaa..
Ja mä rakastan sua Jeesus..todellakin Jeesus..kiitos sinulle Jeesus..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.