IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

SeurusteluasiakirjaPerjantai 25.05.2007 00:56

Täten julistamme aloittavamme seurustelun. Hyvin sujuvaa seurustelua varten olemme sopineet joistakin ehdoista todistajien läsnäollessa. Molemmille seurustelun osapuolille on annettu oma kappale sopimusta.

1§ - Suhde voimassa toistaiseksi.
2§ - Jos panen suhteen aikana ketään muuta kuin sinua, sinulla on lupa tehdä abortti ilmoittamatta minulle mitään, vaikken edes tietäisi sinun olevan raskaana, ja sinun ei tarvitse koskaan edes kertoa minulle olleesi raskaana, ja puolustuksekseni ei riitä se että olin humalassa, tai että sillä ketä panin oli vaan niin valloittava hymy.
3§ - Kun suhde päättyy, kummankaan ei tarvitse antaa toiselle takaisin mitään suhteen aikana lahjana annettua.
4§ - Kun suhde päättyy, lainassa olevat tavarat palautetaan toiselle pikimmiten.
5§ - Suhteen päättymisestä tulee ilmoittaa kasvotusten tapaamisessa jonka keston tulee olla vähintään tunti (60 min), ja suhteen päättymisilmoituksen jälkeen toisen pitää jutella toisen kanssa ainakin tunti ja vastailla hänen kysymyksiinsä parhaansa mukaan.
6§ - Kumpikaan ei suhteen päätyttyä (tai kyllä sen aikanakaan) saa ahdistella toista esim jatkuvilla pilapuheluilla, seuraamalla, väijymällä, lähettämällä joka viikko rasiallisen suklaakonvehteja, uhkailemalla tekstiviesteissä tappavansa itsensä/toisen.
7§ - Jos jompikumpi osapuoli alkaa käyttää huumeita, tai joutuu vankilaan, tai juo päivittäin sixpackin kaljaa (tai sitä vastaavan määrän muita alkoholituotteita) tulee pikimmiten pitää kriisipalaveri jossa neuvotellaan suhteen mahdollisesta jatkosta ja korjaustoimenpiteistä.
8§ - Sopimuksen osapuolet eivät saa ottaa yli 4,5 sekunnin katsekontakteja kenenkään tuntemattoman, vastakkaista sukupuolta edustavan henkilön kanssa. Jos katsekontakti todistetusti ylittää tämän raja-arvon, saa suhteen toinen osapuoli seuraavien kymmenen (10) päivän aikana ottaa niin pitkiä katsekontakteja kuin haluaa, kenen tahansa kanssa.
9§ - Jos suhteessa tulee minkäänlaista riitaa (tai vaikkei tulisikaan), kumpikaan osapuoli ei saa alkaa leikkimään mykkää, tai kadota tietymättömiin. Jos toinen haluaa kadota jonnekin, hänen tulee ilmoittaa toiselle osapuolelle milloin aikoo kadota, ja miten kauan aikoo olla tavoittamattomissa. Hänen ei kuitenkaan tarvitse kertoa minne hän menee. Hänen tulee kuitenkin kertoa saako häneen yhteyden sähköpostilla tai tekstiviestitse. Hänen ei kuitenkaan tarvitse vastata näihin yhteydenottoihin. Palatessaan takaisin sivistyksen pariin sademetsäekskursioltaan, kadonneen osapuolen tulee antaa jokaista katoamispäivää kohden 1 sivu (35 riviä, fontti Courier New, fonttikoko 10) selitystä jossa hän käy läpi katoamisensa syitä, ja miltä hänestä tuntui olla keskellä sademetsää, kaukana toisesta, ja mitä hän aikoo jatkossa tehdä ettei tällaisia katoamistemppuja tarvitse tehdä, ja mitä toinen voi tehdä.
10§ - Sopimusta voidaan täydentää sitä mukaa kun uusia pykäliä lumpsahtaa mieleen. Sopimusneuvottelujen aikana ei saa nauttia alkoholia. Uudet korjatut versiot sopimuksista tulee myös allekirjoittaa kahden (2) todistajan läsnäollessa.

Päiväys:

Paikka:

Seurustelun osapuolet:

Todistajat:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.