IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä fiilis vaikka on maanantai.Maanantai 31.08.2020 07:17

Maanantai aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Aamukahvin voimalla. Nukuin tosi hyvin viime yön ja tänään mä heräsin taas vähän ennen seitsemää. Uusi viikko alkaa ja mä toivon että tästä on tulossa nyt taas hyvä viikko. Nyt mulla on pirteä ja hyvä olo. Nautin taas siitä että jaksaa. Luulen etten tällä viikolla joudu syömään rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Tänään näen taas parasta kaveria. Katsomme salkkarit taas. Sekä rantabaari. Saa taas nähdä mitä kaikkea tapahtuu taas salkkareissa tällä viikolla. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Salkkarit aina yllättää. Ulkona näyttää sateiselta. Mun pitää lähteä aamulla kauppaan. No otan sateenvarjon mukaan niin en kastu.
Sekä laitan takin päälle. Nyt se syksy alkoi. Kesä oli kyllä todella mukava. Odotan jo innolla seuraavaa kesää. Nyt pitää vaan alkaa tottua siihen että illat ovat pimeitä. Sekä vettä sataa.
No onneksi on paljon ohjelmaa syksyllä. Alan taas käymään salilla, on sählyryhmä, vietän aikaa kavereiden kanssa...viikonloppuisin olen poikaystävän luona. Vaikka mitä. Ei tule tylsää.
Kohta alan tekemään kauppalappua. Että muistaa ostaa kaikki.
En ole vielä päättänyt mitä ruokaa teen tänään. No katson sen kohta.
Varmaan jotain helppoa ja nopeaa. Tästä tulee hyvä päivä.
Vaikka nyt on maanantai niin ei haittaa. Useat maanantai päivät ovat mun kohdalla olleet ihan hyviä. Pitää vaan olla positiivinen.
Niin maananatai päivästä tulee hyvä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.