IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Taas kerran, yksi muisto kouluajoilta.Torstai 19.03.2009 14:24

Mulla on ollut ihan kivaa koulussa. Joskus oli tosi kurjaa, kun näin jonkun typeryyden mutten voinut tehdä sille mitään.

Jälki-istunnoissa.
Kun koulun lähellä oleva saa jälki-istunnon, hän viipyy koululla pidempään ja menee sitten kotiin, ihan kuten tavallisinakin päivinä, lihasvoimaansa käyttäen.
Kun vähän kauempana mutta asutuskeskuksessä asuva saa jälki-istunnon, hän viipyy koululla pidempään ja menee sitten kotiin, ihan kuten tavallisinakin päivinä, tunnin välein lähtevällä bussilla.
Kun kaukana, haja-asutusalueella asuva saa jälki-istunnon, hän viipyy koululla pidempään, ja sen jälkeen, koska päivän ainut hänen suuntaansa mennyt bussi / taksikyyti on mennyt, kävelee kotiin mikäli joku ei tule hakemaan.

Ja kun minä esitin tämän epäkohdan opettajalle, hän oli yhä sitä mieltä ettei haja-asutusalueiden henkilöitä rangaista sen enempää kuin muitakaan.

Joten ei liene ihmetys, miksi minut tuomittiin niin ,monesti "vaikeaksi oppilaaksi" ja miksi ihan ilkeyttäni tein koulusta opettajillekkin vaikean paikan. Ärsytä systeemiä, lakia rikkomatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.