IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Pettureita ovat kaikkiTorstai 21.03.2013 23:35

Sinun ensisijainen tehtäväsi on yhä allekirjoittaa kansalaisaloite sukupuolineutraalin avioliiton puolesta, kts. ed. merkintä.

Sitten muihin aiheisiin. Ai että roskikset tyhjennetään maanantaisi? Ehei, siellä ne olvat tyhjinä kun innoissani menin tänä aamuna tonkimaan. Olivat tyhjentäneet varmaan perjantaina. Sikamaista touhua.

Löysin vain:

Parikymmentä kirjaa, sellaisia kuin J.R.R. Tolkien, Eoin Colfer... ja jotain saksalaisia, niinku Goethe, joita ei lue kukaan, mikälie puoskari. Osa jopa englanniksi. Kirjahylly täyttyy, jee, siellä olikin vielä ikäviä aukkoja (joo en otaanut kirjoja vaan hyllyntäytteeksi..)

Pyörän etukorin. Joko pitää viritellä, koska tossa ei ollu vastakappaletta mukana, tai todennäköisesti siitä tulee kauppakori, kun mennään hakemaan kellarin ruokavarastosta jotain (ja toisaalta kun viedään sinne jotain).

Sellainen pussi, jossa ostamasi tyyny saattaa olla, jos se haluaa uskotella olevansa laatutyyny.
Juttuhan on niin, että mulla on kasoittain ideoita, mitä tehdä roskista. Tai siis materiasta. Tarvisin mm. kirkkaita muovipulloja, isoja korkillisia kartonkitölkkejä ja just tollasen tyynypussin. Nyt mulla on sellanen.

Punaisen kartonkiboxin, jollaista olin just katellut jossain kaupassa, mutta päätynyt olemaan ostamatta.

Sängynaluslaatikon. Ei tosin ole sänkyä, mutta kai sinne voi laittaa talvivaatteet ja viedä varastoon. Tai jotain muuta.

Silmälasikotelon. Ilman laseja. Näitä on jo viisi... Pitää keksiä jotain fiksua käyttöä.

Henkarin.

Jääkaappilaatikon, jonka pohjassa on särö. Jeesusteipillä paikkaamme sen. Sitten siitä tulee aamiaisboxi, eli laatikko, jossa säilömme jääkaapissa aamupalatarvikkeet, että ne saa kätsysti ulos ja takaisin.

Punaisen korin täynnä ovensaranoita. Tosi surkeita, siis sellaisia erikoisen mallisia, en keksi käyttöä. Mutta kori on hieno. Ja siellä oli myös nauloja, ruuveja ja, heh, 10 sentin kolikko.

Miesten kengät. Laatikossa on nyt 11 paria löydettyjä käyttökelpoisia kenkiä. Onneksi tänään on vaatevaihto.

Tyhjän tulitikkurasion. Näitä tarvitaan aina pikkutavaroiden säilömiseen. Tai oikeastaan mulle on vaan jäänyt trauma lapsuudesta, kun en näitä saanut koskaan :´(

Lisää retrohyllypaperia.

Lisää merkkejä keräilyvihkoon, jolla voin lunastaa itselleni eväslaatikon, t-paidan tai, gasp, pehmolelun. Kaikissa tietysti isolla firman logo. Mutku ilmaista!

Kenkälaatikko, olen käynyt niitä kaupoista hakemassa mutta helppoahan se on, kun ovat kulman takana.

Iso kukkalaatikko. Kasvatan siinä vielä perunaa.

Kämmenenkokoinen puinen risti helminauhalla. Jo toinen. Nowotnyn joululahja (hys, ei kerrota hänelle)

Aiemmin dyykkaamani grillipihdit ovat yliveto. Ei enää kurkottelua. Vielä jakkara, ettei tarvitse kurkotella edes niitä painavia juttuja. Ja kässyt, että saa kaiken kerralla tuotua. Hmm... ehkei ihan noin pro tarvitse olla. Mutta ne pihdit on kätevät. Paras juttu hanskojen jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.