IRC-Galleria

14.03.08 - Lohja @ KoivusetLauantai 15.03.2008 22:39

Näin voisin tämän kerran aloittaa ettei todellakaan ole mitään pahaa sanottavaa. Lohja oli vaan niin loistava.

Sallittu keikka oli hyvä. Aman ja Marian kanssa tuli riehuttua pikkasen, kiitos siitä! Lainatakseni Mariaa: Hyvä fiilis näky lavalla taas kerran ja se välitty hyvin yleisöön; kädet oli pystyssä ja ääntäkin taisi lähteä. Ensin oltiin takana ja loppu vaiheessa oltiinkin jo tokassa rivissä ilman että tungettiin yhtään. Hyvä yleisö! Lovex terveiset ei todellakaan menny perille, on siitä niin vaikea luopua! Kiitos muuten niille erityisille ihmisille, jotka yritti pölliä mun hikinauhan minkä lavalle olisin terveiseksi jättänyt! Tuli nähtyä, kuultua ja tehtyä kaikenlaista. Sallittu jäi nallinkalliolle ihmettelemään kun näitä kahta keikkaa verrataan keskenään.

K keikka oli sitten loistava! Tuli niin fiilisteltyä oikein kunnolla, jokainen biisi jätti jälkensä jotenkin. Jopa Burnin aikana "heviletti" heilu oikein kunnolla. Uudet biisit vaan toimii niin hyvin! Koko Koivuset lavalla toimii niiin hyvin! Tällästen keikkojen takia tietää miksi jaksaa niitä kiertää. Lavalla oli jälleen kerran aivan loistava meininki menossa. Joku urpohan siihen meiän taakse eksy riehumaan, mutta onneks meidän puolia pidettiin myös lavalta käsin. Oma fiilis oli loistava, keikka oli loistava, seura oli loistavaa ja kaikki vaan osu toisiinsa niin täydellisesti.

Hyvä fiilis jatku pitkälle yöhön, kiitos kaikille tansseista. Sitäkin tuli ensimmäisen(?) kerran harrastettua. Kaikki ehkä oli pienesti vielä aamullakin sekasin, mutta hyvät oli jutut. Sori pientä toistoa on pikkasen, mutta olen kauhean huono hehkuttamaan. Kiitos erityisesti Soresoulille, Opelixille, Salmiakkimarmelaadille, Babefacelle & Ehdottomasti kiitos kuuluu myös bändille! Sekä oli kiva nähdä Annzki ja Enppu. Kiitos myös Amalle ja Marialle! We want more nyt heti!

Muoks// Muistu vähän myöhässä mieleen, mutta sukat oli polveen asti pitkät ja raidalliset

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.