IRC-Galleria

Nyt tässä kuukauden sisällä on tullut muutama keikka käytyä katsomassa ja alkaa tuntumaan, että Erkki vetää jotain myrkkysieniä aina ennen keikkaa kun on niin pahantuulisin näkönen ja erittäin totinen.

Todellakin kannatti nähdä vaivaa lippujen hankkimiseen, Koivusten keikka oli aivan erinomainen. Seurojentalo oli oikein kiva keikkapaikkana vaikka tapahtuman järjestely oli aivan perseestä. Sama setti taisi olla kuin porissakin, paitsi Angels are calling soitettiin ja Burnia ei. Kaksi slovaria noin "lyhkäsellä" keikalla on mun mielestä ehkä vähän liikaa. En muista milloin viimeksi jollakin keikalla on porukasta lähtenyt tollanen meteli kuin täällä, siitä on kauan. Fiilikset keikasta olivat loistavat, niskat jumissa ja jalat kipeinä sitä vaan mentiin eteenpäin. Olin enemmänkin kuin tyytyväinen keikkaan!

Negativen keikka on ehdottomasti ollut parhaimpia mitä olen koskaan bändiltä nähnyt! Ensimmäisen kerran oikein hahmotin bändin kunnolla ja ymmärsin että mikä siinä viehättää. Oli todellakin positiivinen yllätys tämä keikka, tekisi mieli lähteä heti uudestaan katsastamaan tämä kokoonpano. Planet of the sun ja won´t let go kolahtivat niin kovaa, ettei mitään järkeä. Tajunnan räyttäväiä kappaleita. Tykkäsin monesta muustakin erityisen paljon, eikä siellä ollut kuin muutama sellainen jota en ollut koskaan kuullut tai en osannut. En pistäisi pahakseni jos Koivunen vetäisi joskus uudestaankin Negativen kanssa keikan. Loistavaa.

Kiitos bändeille, seurueelle sekä järjestäjille, vaikka homman olisinkin voinut tehdä huomattavasti paremmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.