IRC-Galleria

17.10.2008 - Ari Koivunen, Suomussalmi x2Maanantai 03.11.2008 20:14

Tuli sellainen tunne, että pikkukaupunkien paikalliset baarissä kavijät kuvittelevat omistavansa koko paikan, kun sattuu asumaan paikkakunnalla. En tykännyt yhtään siitä että sallitulla keikalla jolla on eturivit täynnä yleensä järkevästi käyttäytyviä nuoria niin pistetään yleisön eteen järjestyksenvalvoja seisomaan, mutta sitten k keikalla kun on kännisiä aikuisia ihmisiä joilta voi odottaa mitä vaan tapahtuvan niin järkkäreitä ei näy mailla eikä halmeilla ja minä ainakin olisin niitä kaivannut sinne!

Pöytä lavan ja yleisön välissä oli säälittävä järjestelmä. Ensinnäkin toisella keikalla porukka alkoi työntämään aika ikävästi, kun ei me haluttu päästää heitä meidän paikoille eturiviin ja oli kova työ pitää ne pöydät paikallaan. Yhdessä vaiheessa joku otti mua niskasta kiinni ja painoi mua suoraan siihen pöytään, siitä kun olisi vielä jaloista napannut niin olisin ollut siellä lavanpuolella, samoin revittiin hiuksista mutta onneksi meilläkin oli keinot karkoittaa ne häitiköitsijät. Toinen oikein fiksu ihminen ensin käy istumaan siihen pöydälle ja heiluu miten sattuu, kunnes lopussa päättää että istuminen on perseestä ja seisominen on kivempaa. Sitähän se oli joo. On niin monta asiaa josta tekisi mieli sanoa.

Oli erittäin loistavaa kun pääsi ennen keikkaa uimaan, vaikka se näyttikin enemmän uimahallilta kuin kylpylältä, mutta kyllä se hoiti tehtävänsä. Varsinkin kun oli ihan aamusta asti matkustanut paikalle, kun ei Suomussalmi ihan naapuri kaupunkiin kuulunut.

Sallittu keikka oli ihan jees. Ei siitä oikein mitään kummempia tunnelmia. Odottelin sign of our timesia sekä keepers of the nightia, mut tiesin että viimeistään illalla ne tulevat joten ei hätää. Hear my call, Sweet madness sekä tears keep falling kaikki taas peräkkäin, mahaa koski, henki ei kulkenu, suu liian kuiva, jalat oli muussina mutta meininki aivan loistava. Angels are callingista ei oo kauheesti mitään kerrottavaa kun oli tärkeämpää tekemistä sen aikana, eli hakee röökiä hotellihuoneesta. Sitten Give me a reasonin aikana meillä oli veeran kanssa aivan omat bileet menossa, kerranki biisi loisti. Ääni raikasi, bändi näytti hyvälle ja yleisö oli mukana.

K keikalle sitten mentiin ajoissa ja päästiinkin yllättäen eteen. Keikka oli aivan loistava, muutama paikallista idioottia lukuunottamatta. Father oli ehdottomasti paras! Kuullosti ja näytti varsin hyvälle meidän osalta. Arin laulu ei oikein kuulunu mut onneks tytöt eturivissä hoiti homman kotiin! Angels are calling kans loisti tolla toisella keikalla, taisi sitä ääntä siinäkin kuulua vähän normaalia enemmän meidän osalta, ainakin siitä päätellen että takaa kaikkos kaikki muut ihmiset pois. Jos jotain muuta sanomisen arvoista tulee mieleen niin sitten kirjoitellaan lisää, nyt todella väsyneenä ei oikein muuta juuri tullut mieleen kuin että kannatti lähteä reissuun!

ps. ärsytti ihan suunnattomasti ku bussi lähti niin aikasin ni ei voitu jäädä päivystään koivusen oven taakse!! epistä.

Kiitokset Veeralle, Vikille ja Verolle keikoista/keikasta! Eikä unohdeta bändiäkään. Kotimatka sujui ihan rattoisasti, eikä kestänyt kuin sen reilu 8 tuntia.

Tuossa alapuolella sitten Mäntsälän keikka, jonka juuri siihen laitoin vaikka päivämäärä onkin mitä sattuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.