IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
19.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 400 (1.7.2008 alkaen)
Koko
274 jäsentä
Tyttöjä: 221 (81 %)
Poikia: 53 (19 %)
Keski-ikä
31,5 vuotta
Otos: 142 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,1 vuotta

Jäsenet (274)

-jepuli-^ili^Wild_Luckyheidiih``kurohi^^sussu_KippyRöstidhaH-Hany_Susityttö-nnoora___annnikeTanuki^^tiinasimazuiko
:)) on ihanaa olla vihattu ja oon pilannu jonkun elämän ottamalla synttärilahjan vastaan. Harmi, etten mie oikeesti oo ollu osallisena siihen, miksei tyttö pystynyt hevosta pitämään. Vois vittuilla miun puolesta niille, kenelle se on aiheellista .. :) Toisen epäonni on aina toisen onni, elämän karuja totuuksia.

No, onneks ite voin elää elämääni ilman että kukaa sitä voi pilata. Pitää olla sen verran vahva ihmisenä, et voi joskus ottaa niit vastoinkäymisiäkin vastaan. Itehä en menetä tässä sodassa mitään, paitsi ehkä koht hermot ja sit ei oo enää kenelläkää kivaa, ku aletaan lyömään totuuksia pöytään. Mut voi olla, et jätän tän suosiolla pois, ettei tarvi pilata kenenkää elämää enää yhtää enempää.. ;)

..

Mut poni oli tänään kiva <3 Alotettiin ihan talutusharjotuksilla, et otetaan tota kunnioitusta vähä takasi maastakäsin alottaen. Huomenna sitten mahdollisesti juoksuttaen, et saadaan tota pakkautunutta energiaa vähä purettua, et joskus päästää vielä treenaamaan kunnolla ja laittamaan hevosta takasin kuntoon.. ;)
Ahh en malta oottaa et nään taas Barbin Pitzun ja Elliin &lt;sydän&gt; <xD>

3v3[Ei aihetta]Luonut: 3v3Sunnuntai 14.06.2009 23:19

Mulla on aina ollut sellainen kuvitelma, että jos ajattelee myönteisesti muista ihmisistä ja on positiivinen, niin asiat menee hyvin. Alkaa pikkuhiljaa tuntua että ei siitä oo mitään perkeleen hyötyä! Ihan täyttä kuvitelmaa toi... Tai siis tuntuu että jatkuvaan tulee joltain suunnalta jotain paskaa.. :/

Nyt uusin juttu on sit tämmönen: POTKUT. Ja mielestäni täysin aiheettomat sellaiset. Jotenkin suututtaa ja masentaa niin paljon, ettei onnistu edes samanlainen mustamaalaamis defenssikeino mikä auttoi suunnattomasti kirjoitustulosten kohdalla... nooo, huomenna etsin käsiini sen viranomaisen jolle tuollaisista voi valittaa ja kysyn, onko mulla jotain sanomista tuohon. Perusteet on nimittäin ihan perseestä! Eli voisiko sanoa että mun hallintakeinot on kehittyneet? Alkukantaisen mustamaalaamisen ja muidensyyttelyn sijaan mä puran mun kiukkua/pettymystä toimintaan? Myönnän myös että kirjoitusten yhteydessä syytä oli enimmäkseen minussa, mutta nyt en kyllä niele ihan täysin tuota.

Ja pieni tulevaisuuden katsaus loppuun: Jos multa menee työpaikka tossa niin miten helvetissä mä saan maksetuksi auton verot&vakuutuksen?

TISSIEMO[Ei aihetta]Luonut: TISSIEMOTiistai 26.05.2009 01:27

"Pissis tulee!"
mäki teitä<3 onneks te ootte nii ihania<3

Evel-iinajytjtyLuonut: Evel-iinaMaanantai 23.03.2009 21:25

Nyt on sit nähty Twilight! Em taida jaksaa kirjottaa tähän enää kirjotelmaa aiheesta, ku foorumille jo kirjottelin! Mut voin valasta et en kyl kauheesti lämmenny nyt tälle.
juu en koske en. mä nautin kattoo vierestä kun se pilaa SUN elämän. sitte ku sä sen tajuat, niin mä syljen sun naamalle ja sanon että oisit uskonu vaan, sit nauran niin räkäset naurut että näät painajaisia ja sit sun paskaseen sydämeen sattuu nii vitusti et itket loppuelämäs!
--- ^^kylläpä sanoin nätisti, mutta se ansaitsi sen, v*tun kusipää. tää ei jää tähän ettäs sen tiedät! ---
Me, IÂ’m called Lolita

Lo or just Lola
ThatÂ’s all the same

When I consider my mistakes
ItÂ’s Lola who has to bleed

When I make a slip of the tongue, I have
An elated laugh also elated
As a phenomenon

IÂ’m called Lolita
Lo for spirit, Lo for a diluvial love



Student below
Tight jeans

Me, IÂ’m called Lolita
Quick-tempered and not
Half-cotton, half-wool

Silent and a mouth that doesnÂ’t tell
That I
Am a phenomenon

IÂ’m called Lolita
Lo for spirit, Lo for diluvial love



ItÂ’s not my mistake
And if I want to quit
I see the others
All ready to throw themselves upon me

ItÂ’s not my own mistake
If I hear everything around me
Hello, youÂ’re A (L.O.L.I.T.A.)

Me, Lolita