IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Mukava viikonloppu oli vanhempien luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan.
Tehtiin kaikkea rentoa tekemistä. Käytiin äidin kanssa lenkillä, nukuin päikkäreitä, saunottiin..parasta oli se ettei ollut mikään kiire. Pitää alkaa taas useammin käydä vanhempien luona. Se on yksi mun tavoite taas.
Uusi viikko taas alkaa ja olen tänä aamuna herännyt neljän jälkeen.
Heräsin ennen herätyskelloa. Aamukahvit on taas keitetty. Onneksi tuo kofeiini herättää kivasti. Arki alkaa taas ja olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä vielä. Saa nyt nähdä millainen viikko on tästä nyt tulossa. Toivon että on mukava viikko. Varaudun siihen jos alkaa pahasti ahdistamaan.
Mulla on rauhoittavia jos tulee todella huono olo. Se rauhoittaa heti oloa kun sen ottaa. Tänään pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla hakea leponexit. Verikokeet mulla on sitten viikon päästä päivällä. Pitää mennä piikille. Hyvä että Maiju lähti bb talosta. Pakko sanoa että oli todella hiljainen talossa. Ei tullut yhtään esiin.
Sami ja Jasmiina jäivät onneksi taloon vielä. Mun suosikit. Saa nähdä millainen viikkotehtävä on taas tällä viikolla. Innolla haluan nähdä.
Tänään pitää pestä pyykkiä. Sekä salitreenit taas illalla. Kivaa mennä salille. Nyt on taas intoa liikkua kun sai levättyä viikonloppuna. Kävin eilenä iltapäivällä lenkillä kun aurinko paistoi kivasti. Kaupassa pitää varmaan käydä tänään. No mulla on aamulla aikaa ja saa pyykit myös hoidettua tänä aamuna. Teen ruoaksi ainakin tällä viikolla nakkikeiton.
Toinen ruoka on mifupastavuoka. Se on yksi mun suosikki. Helppo. Pitää olla vaan 20 minuuttia uunissa. Puuroa pitää myös ostaa lisää koska alkaa taas kohta loppumaan. Menen taas pyörällä kauppaan.
Otan repun niin saan siihen pakattua kaikki. Pitää pukeutua lämpöisesti päälle koska tuolla alkaa jo olla aika viileää. Kohta pakkaset tulee ja ehkä se lumi. Onneksi mä omistan monta talvitakkia. Vuosi sitten sain uuden talvitakin minkä äiti osti mulle luhta myymälästä joululahjaksi.
Olo kallis takki mutta se lämmittää. Kestää varmasti useamman vuoden. Onneksi mä omistan hyvät toppahousut mitkä lämmittää.
Ei pitäisi tulla kamalan kylmä talvena kun on tuommoinen vaatetus.
Olen varautunut.

_Iltsu_Lokakuun kolmas sunnuntaiLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 17.10.2021 23:59

17.10.2021. Tänään on lokakuun kolmas sunnuntai ja kolmas viikonloppu on ohi. Huomenna alkaa arki. Huomenna on minun inhokkipäivä eli maanantai. Ajattelen että maanantaisin en jaksa tehdä mitään mut silloin on kivoja asioita vielä edessä. Tänään kävin aamulla lenkillä ja toisen kerran isäni kanssa kävelyllä. Tänään oli aika tuulinen päivä. Tiskaan joku päivä viikolla astiat ja imuroin jos ehdin tai jaksan. Käyn huomenna aamulenkillä jos ei sada ja menen isäni kanssa kävelylle. Käyn huomenna hakemassa maitoa kaupasta. Tänään en jaksanut käydä kaupassa, koska minulla oli tänään aika kiireinen päivä. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin nousta aikaisin ylös sängystä. Nukun melkein joka päivä päiväunet. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen itse enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja juon enemmän teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Ulkoilen ja lenkkeilen joka päivä. Ulkoilu ja liikunta rentouttaa ja piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Olen tottunut liikkumaan joka päivä ja se on hyvä asia.

JeppisläinenMikun kuolemaLuonut: JeppisläinenSunnuntai 17.10.2021 23:51

Miku siis kuoli eilen aamulla 16.10.2021. Ei syöny eikä juonu moneen päivään ja käveli tosi huonosti eikä meinannu pystyssä pysyä, en kyllä tiedä mikä sille tuli. Miku kyllä oli jo 15 tai 16 vuotta mutta ei se välttämättä vanhuuteen kuollu vaan tuli sairaaksi. Onhan mulla vielä venla kissa elossa mutta on silti ikävä mikua siitä ei pääse yli eikä ympäri.
Lepää rauhassa rakas miku tiedät että minä ja venla kaivataan sua tosi paljon.
Se oli kova homma saada niit kultapelaajia et saa ton liekkö kuinka monta tuntia siin meni

https://youtu.be/oaIFqLC0mys

-toivari-Attention pls.Luonut: -toivari-Sunnuntai 17.10.2021 22:09

HeljasElä omaa elämääLuonut: HeljasSunnuntai 17.10.2021 20:42

Olen nyt tajunnut, että lukemiseni on jo monta vuotta keskittynyt muiden tulkintoihin. Olivatpa kyseessä sitten tapahtumat taikka ihmiset, olen onnistunut välttämään alkuperäislähteiden lukemisen. Esimerkiksi kun kiinnostuin Debordin filosofiasta, en lukenut hänen kirjojaan, vaan luin muiden selityksiä hänen teksteistään. Tämä auttoi saamaan tarttumapintaa Dn muuten todella vaikeaselkoiseen kirjoitustyyliin, mutta hinta linee ollut liian kova.

Enkö nimittäin annakin muille vallan luoda minun henkilökohtaiset mielipiteeni? Esimerkiksi historiasta lukiessa pitäisi olla paljon enemmän alkuperäislähteitä kuin tutkijoiden (tai herra paratkoon toimittajien) mielipiteitä. Ne ovat toki tutkittuja ja pohjautuvat johonkin faktatietoon, mutta loppupeleissä jokaista ihmistä ohjaa heidän ideologiansa.

JOS historiassa on jokin lopullinen totuus, niin sen selvittämiseksi tarvitaan myös alkuperäislähteiden tutkimista. Asian laita on sama myös kaunokirjallisuudessa, filosofiassa sekä teologiassa. Muutenkin on ainoastaan hyvästä elää omaa elämää tehden omat johtopäätökset ja niiden pohjalta päätökset. Muiden mielipiteillä on toki roolinsa, mutta itsenäinen ihminen tarvitsee itsenäistä ajattelua ollakseen oikeasti yksilö.
On myös tämän planeetan muinaisessa historiassa tapahtunut ydinaseen käyttöä siihen tullaan todennäköisesti tavalla tai toisella puuttumaan..Ne aseet todennäköisesti lähes täysin neutraloidaan käyttöä ei sallita siis koska sille perustelu miksi on näin tehtävä..

_Iltsu_Lokakuun kolmas lauantaiLuonut: _Iltsu_Lauantai 16.10.2021 23:57

16.10.2021. Tänään on lokakuun kolmas lauantai. Olin tänään äitini kanssa käymässä mökillä viimeistä kertaa. Kävimme ensin haudalla viemässä kukkia mummo i vanhempien haudalle ja sen jälkeen kävimme katsomassa, että onko siellä kaikki hyvin. Kävin tänään aamulenkillä ja toisen kerran isäni kanssa kävelyllä. Tänään oli aika vaihteleva sää. Välillä paistoi aurinko ja välillä satoi vettä. Tänään oli aika kova tuuli. Saa nähdä että lähdenkö huomenna aamulenkille. Lähden lenkkeilemään sään mukaan ja huomenna käyn ostamassa kaupasta maitoa. Maito ei saa olla loppu. Juon rasvatonta maitoa ruoan kanssa ja murojen kanssa ja kevytmaitoa juon kahvin kanssa mut joskus murojen kanssa. Katsoin tänään tanhupallon omaa ohjelmaa ja se on todella hyvä ohjelma. Ajattelin katsoa sitä ohjelmaa ensi lauantaina, jos ehdin. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin nousta aikaisin sängystä. Nukun melkein joka päivä päiväunet. Join tänä vuonna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja itse juon enemmän teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä ja molemmat maistuvat hyvältä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Ulkoilen ja lenkkeilen joka päivä. Lenkkeily on piristävää ja innostavaa, joten suosittelen sitä kaikille. Harrastan monipuolisesti urheilua ja se on hyvä asia.

karvanuunuu[Ei aihetta]Luonut: karvanuunuuLauantai 16.10.2021 13:18

~ 🤍🖤💙

Patho38NielijäLuonut: Patho38Lauantai 16.10.2021 09:23

Kasvojensyöjä kolkuttaa ovella samaa yksinäistä melodiaa,
jätä ovi avaamatta ja pelkää,
avaa ovi ja katso itseäsi silmiin,
...ainostaan lopputulos luo meidät,
kiipeilee hämähäkkinä käden päällä,
kulkee käärmeenmyrkkynä suonissa.
Luo taloista raunioita, rakentaa uusia,
kulkee sanoina, tuntenut sinut jo
ennen kuin ensimmäisen kerran
vedit happea keuhkoihisi.
Meillä on jo sosiaalisessa perimässä syvälle syöpynyt sukupolvia elänyt siis se sosiaalinen ja taloudellinen..

Siis se syy ja seuraus..

Taitelija on sosiaalielätti !

Ja kuhnuri ja siis se turha syöjä valtion taloudessa joka on hyvin vahva sisälle rekentunut asenne ja näkemys miksi..

Nyt siintä leikataan resursseja pois tarkoittaa nyt sitä tapahtuma alaa ja kulttuuria ja taidetta.

Katsotaan sosiaaliseen ja koulutukselliseen taloudelliseen arvoasemaan sitä ei voi ohittaa enään nyt ja sinä aikana jona sitä yritin tehdä..

Taidetta ja kulttuuria on tehneet paremmin koulutetut 1900 luvulla jona suomi itsenäistyi..

Akateeminen koulutettu ja se paremmin toimeentuleva yhteiskuntaluokka..

Vaikka työväenluokka omaksui sivistystä monin verroin sinä aikana sitä etuoikeutetusti teki ne...

Ja joilla oli taloudellista asemaa yhteiskunassa..

Oli monia sosiaalisia taloudelisia siis alaluokkia joiden elämä ja se siis jo toimeentulo..

Voimvarat osaaminen lahjat kyvyt: Asetetaan sairauskoodin alle tyypillistä systeemissä jossa olin 36 vuotta ......


Johtaa sosiaaliseen köyhtymiseen ei ole resurssia matkustella !

Nyt ei ole resurssia aineellista taloudelista resurssia yllä pitää sosiaalisia asemia ja elämän monimuotoisuutta yllä..

Sama asiantila on olla siis se työtön ja ikääntynyt ei ole sitä resurssia...

Ja joka mahdolistaa elämänlaadun ja sosiaalisen aseman kohentamisen ja sosiaalinen hyljeksintä vieroksunta koskee myös minua ihmisenä..He on tasarvoisempia kuin nyt minä!

Ja en ole sitä kuulun pakon edessä erityisryhmiin tämä kääntää siis jo kokonaisuudessa kaiken päälaelleen...

Ja jonka käsittäminen vaatii minun kohtalon elämisen todeksi..

Elämme uus lideraalissa taloudessa joka säätelee kaikkea elämäämme..

Arvokuvia joita on noissa tietokoneella muokatuissa kuvissa...

Sitä siis ulkoista ja päällepäin näkyvää täydelisyyttä ulkonäköä myöten sitä mielikuvaa ylläpitävää..

Väärä ulkonäkö olen ruma..

En sisäisesti enään siintä välitä..

Nyt kun olen neutraali ikäiseni on todella hyljeksineet siis myös minua ihmisenä..

Ja vieroksuneet ja ohittaneet elämäni monin syin ja julmin perustein...

Ei ole taloudelista resurssia vaalia henkisiä sosiaalisia arvojani ei sitä ole edes työttömillä nyt enään...

Ja ei ole saman vertaisuutta suhteelisesti katsoen ei ole sitä siis saman arvoisuutta..

Ja tasarvo on imaogokuva pinnallisen tyhjä lupaus..

Italiassa on jo tuossa asiantilass siis nyt jo käynissä sosiaalinen taloudellinen syvälle käyvä kahtiajako...

Ja vastakkain asettelu..

Ja se tilanne on pian syvällekäyvä yhteiskuntarauhan siis hajomisen tila ja joka jatkuu vielä siis vuosia..

On jo vallinnut vuosikymmeniä nyt on edessä levotomuudet syvällekäyvät ristiriidat..

Ne nytkin siis murentaa siis taloutta ja yhteiskunta rauhaa vielä vuosia eteenpäin nyt se..

Vallankäytön viho viimeinen se virhe on jo tehty siis todeksi..

Tästä olen tiedostunut jo 1990 luvun alussa italiassa sen toisenmaailman sodan aiheutta syvä repivä trauma..

Sukupolvia jatkunut taloudellinen ja koulutuksellinen siis se sosiaalinen eriarvoisuus..

Siihen siis siihen todella syvälle siis syöpynyt ja ihmisiin jo ehdolistunut
köyhyys..

Etäsuhteet ja kirjeenvaihto ei ole koskaan takuu siintä että ei tule hyljeksityksi jää yksinäisyyteen joka on aina niin....


Ja siintä esille nouseva se siis rikollisuus..

Ja se rapautunut moraali!

Ja jota on nyt silti vain todella siis nyt menty pöyhimään vihoviimeisen kerran vallassa olevien taholta..

Fasistinen ideologia trauma jota on sotien aikana ollut ideologisesti sen kannattaja..

Ja tai vastustanut sitä..

Nyt tähän siis jo traumaan sukupolvia käsittävä toistuva ja historiallinen kehityskulku..

Maassa siihen sisältyy halpatyövoima ulkomailta..

Ne lähtee pois...

Ja joka ei sitä poista köyhyyttä ja tilanne lopulta räjähtää käsiin sillä se että eurosta ja unioinista voi erota..

Uusliberaali talousjärjestelmä jää vielä olemaan..
15.10.2021. Tänään on lokakuun puoliväli ja lokakuun kolmas perjantai. Ihanaa, kun tänään alkoi viikonloppu. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni. Kävin tänään aamulenkillä ja toisen kerran isäni kanssa kävelyllä. Aloitin eilen tämän jutun, että käyn ulkoilemassa kaksi kertaa päivässä. Lenkkeily piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Maksoin tämän kuun vuokrani eilen isälleni. Tiskasin tänään osan astioista ja tiskaan loput astiat huomenna tai ylihuomenna sunnuntaina. Ihmettelen, että nämä viikot ja päivät menee niin nopeasti, ettei itsekään meinaa oikein perässä pysyä. Huomenna menen äitini kanssa käymään Tohmajärven hautausmaalla viemässä kukkia mummoni vanhempien haudalle ja sen jälkeen menemme mökillä katsomaan, että kaikki on ok. Käymme siellä päiväreissulla. Ajattelin huomenna käydä aamulenkillä, jos ei sada. Menen ulkoilemaan sään mukaan. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin aikaisin nousta ylös sängystä. Nukun melkein joka päivä päiväunet. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä ja molemmat maistuvat hyvältä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Ulkoilen ja lenkkeilen joka päivä. Olen tottunut liikkumaan ulkona päivittäin.
Olen nyt lähdössä viikonlopuksi vanhempien luokse. Ei olla nähty taas vähään aikaan. Olin viimeksi heinäkuussa vanhempien luona. Lähden vasta iltapäivällä. Isä tulee hakemaan mut. Alan kohta pakkailemaan kamoja krjoitan eka blogin. Aamu taas lähtenyt kahvilla hyvin käyntiin. Heräsin taas viiden jälkeen. Olen ihan hereillä. Tästä tulee hyvä päivä koska parhaalla kaverilla on synttärit tänään. Menen sen luokse kahville kaverin kanssa. Ihanaa päästä antamaan synttärilahja. Paras kaveri varmasti tykkää siitä. En ole vielä päättänyt että mitä puen päälle tänään.
Vaatekriisi iski taas pitkästä aikaan. No mulla on kaappi täynnä vaatteita niin löydän kyllä jotain. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Kivaa kun alkaa taas viikonloppu. Pääsee rentoutumaan. Sitten taas jaksaa ensi viikon kun on levännyt. Pakko sanoa että nopeasti tää aika vaan menee. Lokakuun puoliväli on jo nyt! Siitä tulikin mieleen että tänään pitää maksaa pari laskua pois. Maksan ne tässä aamulla ja samalla näkee paljon tilille jää rahaa. Nyt kun on katsonut big brotheria niin voi että sitä Pekkaa kun meni leikkaamaan ne hiukset! Todella järkevä kampaus. Vitsit mä repeilin kun sen hiukset leikattiin. Nauratti vaan se tilanne. Hyvää bb viihdettä taas! Saa nähdä että kumpi joukkue voittaa ja kumpi joutuu häätöäänestykseen. Vielä voi tapahtua ihan mitä vaan. Jännäksi taas menee. Mä toivon että Sami ei lähde talosta vielä. Se on vaan mun lemppari. Olen myös tosiaan alkanut tykätä Jasmiinasta. Sekin on vaan jotenkin huvittava asukas. Sanoo suoraan mitä ajattelee ja on mielipiteitä. Noorasta mä en tykkää yhtään. Saisi lähteä talosta.
Turha asukas. Olen alkanut tykätä myös Samirista. Ihan hyvä tyyppi.
Alkuun olin että tykkäänkö vai ei. Ajatella on että bb on nyt puolivälissä. Tuntuu että se olisi vasta alkanut. On ollut hyvä kausi.
Toivon että ensi vuonna tulee big brother taas. Paras kaverikin on bb fani. Puhutaan aina siitä. Mutta nyt alan pakkailemaan, kuuntelemaan musiikkia ja maksan laskut. Nyt nautin viikonlopusta. Tovottavasti on hyvä sää viikonloppuna niin mennään äidin kanssa lenkkeilemään.

_Iltsu_Lokakuun toinen torstaiLuonut: _Iltsu_Torstai 14.10.2021 23:58

14.10.2021. Tänään on lokakuun toinen torstai. Huomenna on lokakuun puoliväli. Aloitin tänään käymään kahdesti lenkillä päivän aikana. Kävin tänään aamulenkillä kanervalassa. Söin aamulla pikkuisen aamupalan ennen kuin lähdin aamulla ulkoilemaan. Kävin vielä isän kanssa kävelyllä jokiasemalla ja laululavalla. Jumppailin ennen kuin menin suihkuun lenkin jälkeen. Ihanaa kun huomenna on perjantai, jolloin alkaa viikonloppu. Huomenna käyn aamulenkillä ja isän kanssa kävelyllä. Ajattelin tiskata huomenna jossain vaiheessa päivää. Käyn tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin nousta aikaisin sängystä. Nukun melkein joka päivä päiväunet. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja juon enemmän teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Ulkoilen ja lenkkeilen joka päivä. Harrastan kaikkia lajeja esimerkiksi uintia, pyöräilyä, lenkkeilyä ja silloin tällöin sulkapalloa. Tykkään liikkua luonnossa ja piristää mieltäni.

Tomi1989KatoinLuonut: Tomi1989Torstai 14.10.2021 19:39

Vankilassa ulkomailla siin ukko istu yli 9vuotta vankilassa ja ei ollut syyllistynyt mihinkään rikokseen ja sit se yritettiin tappaa siellä ja menetti siin tilanteessa silmänsä
Tämä vuosikymmen on sen ohella!

Ja tämä avautuu !

Jos me emme itse siis sitä tee ne he tekee sen aika pian ja siis ajalisesti katsoen todella aika lähellä oleva asiantila..

Tämä ei suoranaisesti liity nyt siis niihin parpsykologisiin ilmiöihin koska kokonaiskuvassa on tulossa puoskarilaki..

Valtavirran lääketiede ja miten mihin rahoitus tähtää on !

Luonosta saatavia edelleen niitä siis parantavia ja terveyttä jo ylläpitäviä ikivanhoja menetelmiä ei saisi käyttää..

Suomessa ei saisi luononsuojelun vuoksi..

Enään edes ei saisi siis elää siinä siis taloudessa joka käytää siis vanhoja menetelmiä...

Ja se omatarveviljely asuminen hajaasutus alueilla kapunkilais vihreille pois hävitettävää perinettä...

Intiaanien kohtalo...

Yhdysvaltojen toimesta tuhotaan intiaanien kokonaista elintapaa ja sitä kulttuuria..

Ja sitä elintapaa ja väkipakkolla irrotetaan elämästään ja elintavoistaan laitoksiin..

Ja myös kanada pyrki hävittämään heidän ikivanhat syvälliset henkiset arvoperustat ja sen perimä tiedon..

Myrkyn vihreät ja koulutetut näenäisesti suvaitsevaiset ihmiset..

Pian säätää puoskarilait...

Ja vain se ja lääketiede ja kemaillisesti tuotetut siis lääkkeet psyyke ja mielialalääkkeet parantaa..

Vaikka sitä ajatelutapaa voidaan katsoa suvaitsemattomuutena..

Siinä sosiaalisessa perimässä oleva sukupolvien siis suvaitsemattomuus moniarvoisuuden pois kitkentä..

Myös siis niillä psykaitrisin menetelmin ja sitä todella myös kohta siis jopa turvataan..

Lähitulevassa siis kohta myös lailla..

Tämä on sitä mitä on joissakin tapauksissa käytetty jopa harhaisuuden ja psykoosin kitsofrenian tutkinassa 1970 luvulla ?


Toistaiseksi ne on toimineet suhteellisen varovaisesti täällä me emme ole voineet kohdata kuin hyvin pieni osahan ihmisiä tiedostaa sen totena..

Asiantila erikseen mitä on nyt..

Ydinaseemme on ongelma johon he puuttuu aika pian jos vain voivat ja
juuri se määrittää syitä olla täällä..

Lapsuuden loppu alkaa nuoruus luvuus pitkän pitkä tie ja aikuisuus ihmiskunta katoaa tähtimereen on tulevaisuus joka...


Asteroideja ja koomeettoja voi torjua ja siis niiden ratoja voi todella aina muuttaa sillä siis jo nyt olevalla toisella teknologialla..

Ja jonka olemassa olohan osin salattu jo armeijan toimesta..

Siinä on monta historiallista syytä joita on vain pidetty virallisen siis sen historian opetuksen ja sen tiedon suhteen aina tieteemme ulkopuolella..

Siviilipuolella käytetään raskaita kantoraketteja..

Ja koska jo ne siis suuvaltojen siis ne siis armeijat hallunneet..

Siis jopa ylläpitää kehityksellistä eroavuutta ja asiaa käsitelty osin siintä syystä vain epätotena..

Teknologinen ylivaltaasema pitää säilyttää koko 1900 luvun ajan...

Ja se teknologinen ja se kehityksellinen etulyönti asema..Osin se kehitimme itse ja osin siihen on tehty monia paranuksia jo siis osin jo 1900 luvulla..

Virallinen valtavirran menetelmä leimata ja hyljeksiä marginaaleja marginalisoida ihmisiä julkisesti ja hallinolisesti..


Yrittäneet taivuttaa mietä luopumaan ydinaseistamme..

Jos emme he sen tekee siintä syystä me emme sitä käsitä mihin tämä toimintamme on jo nyt siis johtanut..

Todella saattaa olla syy miksi ne aika pian lähitulevassa on nähtävissä
ja havaittavissa täällä..

MiittisEilenä oli kiva päivä. :)Luonut: MiittisTorstai 14.10.2021 05:28

Oli eilenä kivaa Keilata. Alkuun en ollut hyvä siinä mutta sitten mä nopeasti opin miten se pallo heitetään. Mä tulin toiseksi siinä. Tunti keilattiin ja oli todella hauskaa. Pakko päästä taas keilaamaan jossain vaiheessa taas. Mä heräsin jo tänään neljän jälkeen. En enää saanut unta. Nyt on juotu aamukahvit. Tänään taas siivotaan. Siivouspäivä. Alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää taas pestä. Onneksi mulla on aamulla aikaa tehdä nuo kaikki. Sitten on kivaa kun on siistiä.
Pakko sanoa että tää viikko on sujunut tosi hyvin. Ei ole pahasti ahdistanut. Sekä sekin on ollut hyvä että harhoja ei ole ollut aikoihin.
Hyvin olen taas pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on hyvä kausi ja mä nautin siitä. Olen menossa vanhempien luokse viikonloppuna. Mukavaa taas nähdä ne pitkästä aikaan. Olin viimeksi kesällä niiden luona. Siitä on pitkä aika. Pääsee lenkkeilemään äidin kanssa, varmasti saunotaan..kaikkea rentoa tekemistä. Aijon vaan ottaa ihan rennosti ja nauttia. Tulee erilaisempi viikonloppu ja maiseman vaihdos tekee vaan hyvää. Tänään ajattelin käydä taas lenkillä. Eilenä oli todella hyvät salitreenit. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Tuli tehtyä jotain ja hyvä että jaksoi mennä salille vaikka vähän väsytti. Ensi viikolla taas treeneihin.
Pitää taas tänään katsoa kaikki bb jaksot mitä en ole kerennyt vielä katsoa. Pakko sanoa että se Noora on todella ärsyttävä asukas. Se sanoi ennen kun tuli taloon että on koko ajan positiivinen ja iloinen. Paskat. Valittaa vaan koko ajan. Jasmiina on paljon parempi kun Noora. Olen enemmän Jasmiina fani kun Nooran fani. Mun on pakko sanoa että olen alkanut tykätä Jasmiinasta. Alkuun mä en tykännyt siitä yhtään. Mutta nyt kun on seurannut sitä niin on aika värikäs persoona.
Sekä se on oma itsensä siellä ja sanoo asiat suoraan. Toivon että se pääsee pitkälle Big brotherissa. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Sami on ihana siinä. Sekä Taavia mä fanitan myös. Aki on myös hyvä. Huomenna on parhaan kaverin synttärit. Menen kahville sen luokse mun yhden kaverin kanssa. Pääsee vihdoinkin antamaan synttärilahjan. Minkä ole halunnut jo antaa kauan sitten.
Kivaa taas nähdä paras kaveri. Nähtiin viimeksi sählypeleissä.
Mutta nyt alan imuroimaan ja sen jälkeen pesen vessan. Viimeiseksi moppaan lattiat. Nyt on onneksi intoa siivota. Mikä on vaan hyvä niin saa sen sitten tehtyä.
« Uudemmat -