IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Soveltumaton ammatikouluun heikko matematiikka äidinkieli ja ei ole edellytystä vaativaan kouluun erityisopetuksen tarve evätään..

Perustelut on hyvin yksinkertaisia viraliset syyt on selkeitä tutkinta on sen osoittanut mikä on hoidollinen perustelu tälle päätökselle....Alkuperäinen määritelmä on pätenyt aina vuoteen 2006 asti jonka on katsottu riittävän tähän päätökseen..

Sairaus on väitetty kosketus Avaruusolentoihin ja Ufoilmiöön joka on psykiatrisen määritelmän mukaan paradigma...

Ja pararaja siis todellisen maailman kokemus ja sen epätodelisen mielentilan harhaisuuden välillä oleva...Todellisuus on määritelty lääkärin ja psykologin toimesta lapsena ja tutkinta sisälsi geneetisen tutkinan...

Siis vammaisuuden pois seulomisen tutkinta ei sisällä muuta kuin siis minun piirustuksia ja määritelmiä....Piirrustuksia joissa on harhaisuutta mielisairautta kuvaavia harhoja ja muita tutkinallisesti merkitseviä perusteluita...

Ja siis jopa psykaitriselle pakohoidolle...Tälläiset tapaukset ei työlisty tämä ei johtane työelämään heitä on turha lähettää ammatikouluun erityisopetukseen...Esine on käytössä kulunut tein sen 1979 -83 välillä ennen amattikoulua 1986 - 89 pitkä odotus päästä kouluun ....Työkyvytön ja soveltumaton ammatikouluun ei johda työllistymiseen psykologin lääkärin tutkinta on aina totta ?
Psykologin lääkärin tutkinta hallinto määritteli työkyvyön soveltumaton ammatikouluun heikko matematiikka ja....

semekuHow to date a gamerLuonut: semekuSunnuntai 04.12.2016 01:14

MeluTHE LAST OF US 2!!!Luonut: MeluSunnuntai 04.12.2016 00:11En ikinä oo ollu mistään näin innoissani! Apuaaaaaaaaa
Tänään oli mukava päivä ja tänään kirjoitan lyhyen blogin ja huomenna kirjoitan lisää koska nyt menen nukkumaan. Ei haittaa että eilinen blogi jää välistä ja kirjoitan edelleen joka päivä blogia täällä irc-galleriassa. Tänä än vietetään 2.adventtisunnuntaita ja ei jouluun ole enää pitkä aika. Kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja hän on minun lempiartisti ja lempilaulaja. Olin eilen uimassa siskojeni kanssa ja oli kivaa uida eilen ja huomenna siskoni lähtee Espooseen ja tulee uudestaan käymään Joensuussa 19.12 ja lähtee Raaheen 27.12. Nyt pesen hampaat ja nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna kirjoitan jossain vaiheessa blogia ja edelleen jatkan blogin kirjoittamista joka päivä.

_Iltsu_
Miwh.
Paniikki reissusta vain kasvaa, en tiedä miksi mutta jostakin syystä tänä vuonna jännittää ehkä jopa enemmän kuin aiempina vuosina.
Jännittää sää-olosuhteet ( se että pääsenkö rullaileen siellä) ja jännittää matkan sujuvuus, lääkityksen kanssa matkustaminen ja eh...vähän kaikki. :D

Mutta nyt kun vihdoin olen vuosien piinan jälkeen oppinut pitämään taas joulusta jollakin tasolla, niin menen suunnittelemaan matkan just jouluksi. XD
Olen tässä muutamien päivien aikana miettinyt että nyt kun täällä on kunnolla luntakin ja sopivasti pakkasta, niin voisin viettää sitä joulua ennen kuin lähden.
Siis minä, joka olen aina inhonnut joulua yli kaiken.
Minä, joka sai useimmiten jo Syyskuussa ahdistuksen pistoksia siitä että joulu tulee.

Joo, seuraavan puolentoista viikon aikana ajattelin fiilistellä joulua ja viettää sen lumisen joulun ns. etuajassa.
Mä kun en ole uskovainenkaan niin empä just edes välitä siitä päivämäärästä.
Otan tän nyt ihan vain talven juhlana. :)
Jos on tuntenut mut kuluneen 20 vuoden aikana millään tasolla, tulisi hämmästymään tätä nyt aika pahasti. XD
Oon tullut siihen tulokseen että glögi on ihan nannaa, joulupuuro jossain vaiheessa olis aika jees ja et joululeffat on parasta iltapäivä-viihdettä, uskoisin jopa vieväni tän niinkin pitkälle että kuuntelen joululauluja jossain vaiheessa. :D

Yhtenä iltana kylän joulunavajais-ilotulitus näkyi kokonaisuudessaan meidän pihaan, oli aika nättiä.
Ja sitten tossa eilen illalla juotiin Blue Lagoonia, jota yleensä on juotu vasta uudenvuoden aattona.
Eli tavallaan se uusivuosikin tuli tässä samalla. ^___^

Oh my...muistin et kaapissa on tähtisadetikkuja! :D
Pitäkää te se joulu 24.12, ne jotka sitä vietätte.
Mulla se alko nyt ja kestää puoltoista viikkoa. XD

Ja kaikille niille joita tällä hetkellä piinaa jouluahdistus:
Toivon teille sydämeni pohjasta jaksamista.
Siinä missä joulua viettäville on kaikkea, pitäisi olla enemmän mahdollisuuksia heille joille tämä aika vuodesta on raskain.
Kannattaa ehdottomasti etsiä saman henkistä porukkaa, ettei yksin tarvitsisi olla. Ja vaihtoehtoinen tekeminen on ihan oikeasti useimmiten vain hauskaa.
Yhtenä jouluna kävin kaverini kanssa Tampereella baarissa, jaoimme saman inhon joulua kohtaan. Viime jouluna meillä kotona syötiin tortilloja ja ei kuunneltu ainakaan joululauluja. Kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä muihin ihmisiin, jos tuttuja ei ole niin reippaasti vain tutustumaan uusiin ihmisiin.
Kyllä se siitä helpottaa, toivon ainakin niin. :)

En olisi koskaan uskonut että oppisin sietämään joulua, saati ihan jopa pitämään siitä.
Kaiken tuon yli on auttanut ystävät, omien mieltymysten mukaan meneminen, omien juttujen löytäminen ja uudet ideat joilla on korvattu niitä inhokkeja ja luotu samalla itselleen niitä suosikkeja.
Eniten helpottaa se tieto, ettei mun joulua enää pilaa ympäri kännissä heiluva "mutsi" joka tappelee ja riehuu koko joulun pyhät.
Nyt mä saan itse tehdä just sitä mitä haluan, syödä just mitä haluan ja kuunnella just sitä mitä haluan. :)

Nyt mä meen ettii ne tähtisadetikut! XD

romantikko86YhteisöpolitiikkaaLuonut: romantikko86Lauantai 03.12.2016 21:15

Heräsin tänään jo ennen yhdeksää, mikä tarkoittaa sitä että nukuin yöllä korkeintaan kuusi tuntia. En muista milloin menin nukkumaan, mutta galleriassa sydäntä antanut 1:52 ja vaikka miten yritin unta saada, niin ei siitä mitään tullut. Ennen yhtätoista nousin ylös ja aloin juomaan Tasista sekä myös kupin teetä samalla kuunnellen musiikkia sekä tullen tänne galleriaan. Minä katselin täällä, että mitäköhän oli eilen ja tänä yönä tullut sanottua. No ei nyt mitään sellaista, jota voisi hävetä. Häpeämisellä tarkoitan juuri jotain rakkaudentunnustuksia tai jotain. Minä olen nimittäin sanonut näiden 12 vuoden aikana vaikka mitä. Näin vaikka muutama on se, että Jaloviinakännissä sanoin Emilialle, sekä myös sitten Pinjalle, että pidän heistä. Oli vaan sitten helvetin noloa mennä maanantaina kouluun molempina kertoina. Jaloviina on sellainen viina, että sitä juodessa minä aina tunnustan ihmisille asioita tai muuten vaan nolaan itseni, itse asiassa molemmat. Itse asiassa minä nolaan itseni jokaisessa alkoholissa aina silloin tällöin, mutta varsinkin Jaloviinassa. Onneksi osaan laulaa. Laulamisella tarkoitan sitä, että aina joku nainen tulee pöytään laulamiseni jälkeen. Silloin harvoin kun olen ulkona, enkä täällä netissä Tasikseni kanssa kuten nyt. Minun ei onneksi väsymykseni takia tarvinnut lähteä Alkoon tänään, koska kävin siellä torstaina repullisen Tasista. Ei kukaan varmaan tässä kunnossa minulle myisi. Minä katsoin tänään itseäni peilistä ja siellä oli vanha ja väsynyt äijä. Olen 30-vuotias, mutta ulkonäön perusteella minä olen lähempänä neljääkymmentä ja muista, että kuvissani minut meikataan näyttämään nuoremmalta.
Nyt on klo 12:53 ja jatkuu myöhemmin.

Yhteisöistä kun nyt puhun, aika tylsää on siitä puhua, mutta kun nyt on sanottu näitä gallerian toimintoja viime aikoina, niin ainakin joskus oli korkeintaan 100 yhteisöä maksimi käyttäjällä täällä galleriassa. Minulla on 122 äsken tekemäni laskuni mukaan. En mene takuuseen tarkasta määrästä, mutta sen tiedän sen olevan yli 100. Minä en myöskään mene takuuseen siitä miten monta yhteisöä sai käyttäjällä aikoinaan olla. Oli mitä oli, niin yhteisöistä puhuminen on aika tylsää nyt. Muistan kun yksi Sara pariin otteeseen näihin merkintöihini sanoi jotain, että on niin turhaa mitä kirjoitin. Minä sanoin, etten pakota lukemaan. Minä kerron kenen blogia ei kannata lukea, Miittiksen. Mikäli hänen elämänsä ei ole muuttunut marraskuusta eteenpäin niin, kaikki blogit samoja ja pitkiä. No kutakuinkin niin ovat minunkin samanlaisia, notta silleen.

Minä Tasiksen juomisen lisäksi tuossa välissä katsoin ties miten monta jaksoa Degrassia ja myös söin siskonmakkarakeittoa. Minulla ei ollut nälkä, mutta ajattelin syödä sen takia, että saisin verensokerini kuosiin ja pirteämmäksi itseni. Minä todennäköisesti syön sitten myöhemmin oopperavoileipiä. Nyt odotan miljonääriohjelman alkua.
18:21 nyt ja myöhemmin jatkuu.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Haluatko Miljonääriksi? ja tällä kertaa tiesin vain kolme kysymystä ja arvauksella oikein meni neljä. Arvauksia ei voi laskea, eli siis tiesin kolme kysymystä. Harmi, että se ohjelma loppui nyt. No ensi vuonna jatkuu sitten. Minä laitan tämän merkintäni nyt hieman aiemmin kun yleensä.

Hyvää illanjatkoa!

parabola_Pearl jam - Better ManLuonut: parabola_Lauantai 03.12.2016 20:45

https://www.youtube.com/watch?v=lWzLgWWu5wU

Waitin', watchin' the clock, it's four o'clock, it's got to stop
Tell him, take no more, she practices her speech
As he opens the door, she rolls over...
Pretends to sleep as he looks her over

She lies and says she's in love with him, can't find a better man...
She dreams in color, she dreams in red, can't find a better man...
Can't find a better man
Can't find a better man
Ohh...

Talkin' to herself, there's no one else who needs to know...
She tells herself, oh...
Memories back when she was bold and strong
And waiting for the world to come along...
Swears she knew it, now she swears he's gone

She lies and says she's in love with him, can't find a better man...
She dreams in color, she dreams in red, can't find a better man...
She lies and says she still loves him, can't find a better man...
She dreams in color, she dreams in red, can't find a better man...
Can't find a better man
Can't find a better man
Yeah...

She loved him, yeah... she don't want to leave this way
She feeds him, yeah... that's why she'll be back again

Can't find a better man
Can't find a better man
Can't find a better man
Can't find a better... man...

KorvenKuningasHohhoh..Luonut: KorvenKuningasLauantai 03.12.2016 20:42

1. Selitä neljällä sanalla, miksi viimeksi oksensit?
- Koska vitun paha mahatauti!

2. Kuka luultavasti puhuu sinusta tällä hetkellä pahaa?
-

3. Onko joku ihastunut sinuun?
- Rakastunu ♥

4. Mitä ovat tämän illan suunnitelmat?
- Saunaan ja nukkumaan!

5. Jos olisit sairaalassa, tulisiko ykkösfacebookfavourittisi katsomaan sinua?
- Miulla ei ol ykkösfacebookfavourittia...

6. Pyysikö sinua elämässäsi eniten satuttanut henkilö sinulta anteeksi?
- Pyysi ennenpitkään.

7. Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt?
- Voittaa lotossa tai saada lähihoitaja koulutuksen pois "must do" listalta.

8. Kello 04.00, kännykkäsi soi. Kuka soittaa?
- Varmaan töistä että tarvitaan apua jonku päämiehen kanssa?

9. Onko joku, jota et koskaan unohda?
- Oon montakin!

10. Onko sinulla ystävä, jolle voit kertoa asioita ja olla varma että hän ei kerro eteenpäin?
- On useampikin.

11. Oletko koskaan pussannut/suudellut ketään, jonka nimi alkaa J:llä?
- Olen joo.

12. Tietääkö kukaan muu salasanaasi?
- Maria kai?

13. Tuleeko tästä viikonlopusta hyvä?
- Töitä tehdessähän tää on menny että jaa-a.

14. Oletko päässyt syliin viimeisen 5 päivän aikana?
- Olen! :3

15. Missä olet kahden tunnin päästä?
- Saunassa tai sohvalla.

16. Minkälaisen unen näit viimeksi?
- Joku V-mäinen uni..

17. Montako ystävää sinulla on elämäsi aikana ollut?
- Kavereita on monia, mutta ystäviä ja etenki hyviä ystäviä harvempia!

18. Mikä on lempivaatteesi?
- Miun nahkaliivit.

19. Koska viimeksi teit kukkaseppeleen?
- Ikänä oo tehny!

20. Montako laukkua omistat?
- 2?

21. Monetko kengät omistat?
- oisko noin 6 paria? Yhetkään ei kyllä ole ehjät ettätuota..

22. Koska olet viimeksi vetänyt "perskännit"?
- En koskaan.

23. Vastakkaisen sukupuolen tärkein ulkonäöllinen seikka?
- Jaa-a.... Silmät ja pitkät hiukset ehkä?

24. Oletko nyt ihastunut?
- Rakastunut ♥

25. Haluaisitko seurustella?
- Seurustelen ♥

26. Olitko tänä kesänä kesätöissä?
- Olen ihan vakituisesti töissä ja olin kesänki töissä.

27. Kenen kanssa tekstailet useimmin?
- Marian kai??

28. Miksi vietät joulua?
- Koska joulu on aina ollu yksi lempi juhlista ja ajoista vuoden sisällä.

30. Aiotko vielä aikuisenakin asua samalla paikkakunnalla kuin nyt?
- Kai mie iällisesti olen aikuinen???? Mut en! En aijo elää Suolahdessa loppuelämääni! :D

31. Mitä mieltä olet homoista?
- Kukin tavallaan. Ennemmin puolesta kuin vastaan.

32. Mitä aiot tehdä huomenna?
- Töitä ja käydä äiteellä syömässä.

33. Ketä ihailet?
- Isääni.

34. Kuka viimeksi soitti sinulle?
- Töistä soitettiin.

35. Kuka viimeksi lähetti sinulle tekstiviestin?
- Maria.

36. Pahin moka tai muu sellainen?
- Luottaminen ihmisiin keihin ei ikinä pitäis luottaa ja turhan toivon ja tunteiden herättäminen toisessa vaikka itellä ei sytyttänyt...

37. Käytätkö aina turvavyötä?
- Toki!

38. Vietätkö tulevaisuutesi todennäköisesti yksin vai parisuhteessa?
- Hope so että parisuhteessa!

39. Vaihdatko helposti puhelinnumeroa uusien tuttavien kesken?
- Meeelko helposti.

40. Paras naapurisi?
- Sellanen muusikon renttu! :D

41. Oletko ikinä värjäyttänyt ripsiäsi?
- En! :D

42. Pidätkö valokuvaamisesta?
- No joo.

43. Käytätkö converseja
- En!

44. Ketä vihaat kaikista eniten?
- Kusipäitä!

45. Mitä eroa on ystävillä ja kavereilla?
- Ystävät on läheisempiä, luotettavampia ja tod näk niiden seurassa hengaillaan enempi ja lähemmin.

46. Millainen olet aamuisin?
- Väsynyt!? :D

47. Kuinka monta kertaa sinut on lävistetty?
- 3 korvista että eipä enempää.

48. Koska menet seuraavan kerran ulkomaille?
- Eipä ole suunnitelmissa ollu.

49. Omistako crocsit?
- EN!!!

50. Miten hiuksesi ovat nyt?
- Auki ovat.

51. Koska joit viimeksi kaakaota?
- On siitä pitemmin aikaa.

52. Onko sun sänky nyt pedattu?
- Nope.

53. Minkä väriset lakanat sulla just nyt on?
- Pussilakanasetti on sini-valko ruudullinen ja aluslakana on valkonen koiran tassun tahroilla..

54. Minkä vaatteen ostit viimeksi ja kuinka paljon se maksoi?
- Nightwish paidan, pipon jahupparin. Jotakin päälle 100€

55. Onko sinulla salaisuuksia jotka voisivat kauhistuttaa muita ihmisiä?
- Meh!

56. Romanttinen koti-ilta vai huuruinen bileilta?
- Romanttinen koti ilta!

57. Luonne vai ulkonäkö?
- Luonne!!

58. Mitä kolmannessa viestissä kännykässäsi lukee?
- Kännykkä on josaki perseessä en jaksa kahtoo.

59.Kenelle/kuka lähetti viestin?
- Ei tiä.

60.Oliko tämän kyselyn tekeminen nyt järkevää?
- Ajan haaskausta, mutta tylsyyteen tein..
https://www.youtube.com/watch?v=FdgJl1AIsto

State of love and trust as I busted down the pretext
Sin still plays and preaches, but to have an empty court, uh huh
And the signs are passin', grip the wheel, can't read it
Sacrifice receiving the smell that's on my hands, hands, yeah

And I listen for the voice inside my head
Nothin', I'll do this one myself

Lay her down as priest does, should the Lord be accountin'
Will be in my honor, make it pain, painfully quick, uh huh
Promises are whispered in the age of darkness
Want to be enlightened like I want to be told the end, end, yeah

And the barrel shakes aimed a directly at my head
Oh, help me, help me from myself
And I listen for the voice inside my head
Nothin', I'll do this one myself
Myself, myself

Hey, na na na na, hey that's something
Hey, na na na na, hey that's something
Hey, na na na na, hey that's something
Wanna back, back it away, yeah

And I listen, yeah, for the voice inside my head
Nothin', I'll do this one myself
Oh, ah, and the barrel waits, trigger shakes
Aimed right at my head, won't you help me
Help me from myself

State of love and trust, and a
State of love and trust, and a
State of love and trust, and a
State of love and yeah yeah

parabola_Pearl Jam - BlackLuonut: parabola_Lauantai 03.12.2016 19:27

https://www.youtube.com/watch?v=cs-XZ_dN4Hc

Hey... oooh...

Sheets of empty canvas, untouched sheets of clay
Were laid spread out before me as her body once did.
All five horizons revolved around her soul as the earth to the sun
Now the air I tasted and breathed has taken a turn

Ooh, and all I taught her was everything
Ooh, I know she gave me all that she wore

And now my bitter hands chafe beneath the clouds of what was everything.
Oh, the pictures have all been washed in black, tattooed everything...

I take a walk outside, I'm surrounded by some kids at play
I can feel their laughter, so why do I sear?
Oh, and twisted thoughts that spin round my head, I'm spinning, oh,
I'm spinning, how quick the sun can drop away

And now my bitter hands cradle broken glass of what was everything
All the pictures have all been washed in black, tattooed everything...

All the love gone bad turned my world to black
Tattooed all I see, all that I am, all I'll be... yeah...

Uh huh... uh huh... ooh...

I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky,
But why, why, why can't it be, can't it be mine?

Aah... uuh..

Too doo doo too, too doo doo [many times until fade]

valkosipuliPaskaa perseessä?Luonut: valkosipuliLauantai 03.12.2016 19:19

No on!Kohta alkaa olla viikko taputeltu, ja minä poeka se rahhaa vaan teen!

VOEEEEEEEEEE JEHENA!

giphy.gif

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 03.12.2016 17:32


Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 03.12.2016 17:12

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 03.12.2016 15:42

And it's a very, very, very long journey
You're gonna need Jah down the road


You're gonna need Jah when the fire start burning

I say -
One perfect love
is the key to Jah door

So come now, one and all,
give up Jah ises more and more


bat-wMunan saannosLuonut: bat-wLauantai 03.12.2016 13:16

Tässä on tämä munansaannos nyt.
Kaunis tuo Sakura Sakura. Ihmeen hyvin sopii näihin muinaisiin juttuihin. Sakura on sakari. Usva tulee sitten, ja näkeminen. Sitten mainitaan huijata-verbi, joka on juksa, eli suksi. Aamuaurinko, kore, juka. Korea ei ole _mainittu_, mutta izayah on kansainvälinen "se joka/se yksi", ja sellaisilla sanoilla löysin kore:n.
En tiedä kuuluuko tuo aliupseeri tuohon kolmoseen. Oli kymmeniä junka-janka -sanoja, lätkäisin "pitkäksi mieheksi" sinne sekaan.
Alunperin meinasin kirjoittaa Sakura-laulun viimeiseksi lauseeksi "Ei vielä lunta", koska myös niin siinä lukee. Siinä lukee myös "ei vielä lattia", joka voisi tarkoittaa, että auringon alakupu ei ole vielä tullut horisontin ylle. Ehkä se tarkoittaa, että ei vielä luista (kun auringolla ei ole vielä suksen kaarta allaan). _JOS_ tuo japanilainen laulu liittyy noihin samoihin...

Lekertää-verbi on kuultavissa vanhojen mummojen suista, ainakin. Jos puhuvat vaikka perässä kulkevasta pienestä lapsesta. Häviää tällaiset sanat äkkiä pois. Unkarin Lekerekitet, pyöreä, liittyy lekertää-verbiin, sekä sulavuuteen, liukkauteen, sukseen ja rekeen.
244cm <-- kivi- tai rautakaudelta on jokin 244 cm suksi.... ja ne ovat nykyäänkin sen pituisia, metsäsukset. Metsäsuksi, koska sehän se pitkä on, ja painovoima ei pysty siihen painonjakamisen takia. Pitkä mies on varjokin, sillä sehän se vasta kintereillä "lekertääkin", ja sujuvasti, ilman että maa siitä otetta saisi. Tarkoittaa molempia. Pitkä mies -arvoitus löytyy, kun yhdistää sanat lekkermanni, lekertää, ja lekerekitet numeroon 3 ja sukseen sekä suksen ja auringon kaareen. Vaikka en ole koskaan kuullut edes koko arvoitusta. Eikä ole kukaan muukaan nyt elävistä. Lie jääkaudelta sieltä, missä lähinnä Intiaa tarvittiin suksia? Arvoituksia, muistisääntöjä, opetuksia, ... Kai ne jatkuvat seuraavan käden sormissa.
________________________________________________________

SylvanaVampire3 joulukuutaLuonut: SylvanaVampireLauantai 03.12.2016 10:00

hiidenkirnuMiljoonasade - RunoilijaLuonut: hiidenkirnuLauantai 03.12.2016 09:54

MOSsiIhmisen arvoLuonut: MOSsiLauantai 03.12.2016 08:15

Mitä pidän saastaisena,
jos en järjestelmää,
jossa ihmisen työlle
lasketaan arvoa?

Arvottamalla työn arvotat
myös ihmisen.

Työ ei tee autuaaksi
ketään vaan totuudellisuus
itseään kohtaan.

"Kukin katsokoon mitä
hänen työnsä, mutta ei
toiseen verraten vaan
itseensä," sillä silloin
sinulla on iloa omasta
saavutuksesta eikä
ihmisten kilpailuttamisesta.

He, jotka tuntevat kirjoitukset
tuntekoon kipua, sillä viisaudesta
et ole toiminut asettaessasi
kaksia punnuksia.

Niin minä revin päällysvaatteeni
ja pukeudun säkkikankaaseen,
kunnes oikeus on saapuva,
sillä koronkiskureista on
kirjoitettu, mutta edelleen
palvelijoita halveksutaan.

Kultainen vasikka ei tunne
ihmisen tuskaa.

Järjestelmä ei toteuta
oikeutta, koska oikeuden
tuomari on ihmisessä
itsessä ja niin seisot
kädet levällä takoen
rintaasi kysyen, missä
on armoitettu kaikkivaltias,
jos ei minussa?

Niin et saa Häntä pistää
koetukselle!

Kuule nyt henkeä, sillä se
ei lepää ennenkuin
uskollinen herää.

"Ei ole muuta luojaa kuin
kansa kaikkivaltias."

Määritätkö olemassaoloasi tekemisen kautta?Perjantai 02.12.2016 19:37, 7 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 03.12.2016 07:38« Uudemmat -