IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 25.02.2018 10:45

PixelStarPeikko's hamster kingdom.Luonut: PixelStarSunnuntai 25.02.2018 10:23

Ollaan jo pitkään suunniteltu kattoa Peikon terrarioon. Peksihän on niin kiltti ettei se ole yrittänyt karata, mutta ois kiva laittaa hammille riippumatto.

Onneksi Makke on kätevä käpälistään ja taiteili tämän tuotoksen:


received_2234663409880995.jpg20180225_100746.jpg


Puolien kohdalle voi laittaa jotain painavempaa.20180225_100759.jpg


Itse siis olin päikkäreillä :--D Käteviä nämä D.I.Y. jutut kun joku muu tekee ne. Höhöhöhö. Ja eikun suunnittelemaan uutta sisustusta.

Verkkoa valitessa on hyvä muistaa tämä: jos eläimen pää menee niin kyllä menee loputkin siitä elukasta.

RuusukasViides yritys tää onLuonut: RuusukasSunnuntai 25.02.2018 02:23

Nyt on tämän kuun viimeinen viikonloppu ja huomenna minulla on vapaapäivä. Olen nyt viikonloppufiiliksellä viettämässä viikonloppua ja huomenna aion ulkoilla ja olla kotona ja lepäillä kunnolla ja nukkua pitkään. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten lenkille nepenmäkeen ja lenkki oli tosi hyvä ja mukava. Minusta oli mukava ilma ulkoilla ja liikkua talvisessa pakkassäässä ja lenkin jälkeen menin kotiin syömään lounasta ja lounaan jälkeen menin vanhemmille ja sitä kautta menin äitini kanssa kauppaan ostamaan eväitä syömistä ja ruoanlaittoa varten ja kauppareissun jälkeen menin vanhemmille tekemään lämpimiä voileipiä. Sitten katsoin telkkaria ja tein omia hommia ja samalla ratkoin kymppi-lehdestä anagrammia ja sain ratkpttua kolme puuttuvaa sanaa. Kävin facebookissa ja kävin myös irc-galleriassa ja vanhemmilla söin iltapalaa ja ennen putousta join kahvit ja tänään oli hauska putous-ohjelma ja itse tykkään Ansa Kynttilästä ja Tanhupallosta. Katsoin tänään telkkarista putousta, Uutisvuotoa, uutiset ja sään, urheilu-uutiset ja kumman kaa-ohjelmat. Kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Hän on minun komea ja paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänestä sain parhaan kaverin. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään.

KivilärviÖöhLuonut: KivilärviLauantai 24.02.2018 23:19Vaikka passiivis-aggressiivisuus on ehdottomasti tehokkain ratkaisu konfliktitilanteissa, tää on kieltämättä jo aika överi suoritus. Etenkin ku ottaa huomioo, että tässä naapurustossa pyörii ihan vitusti supikoiria, kettuja, lapsia ja kissoja, joten toi pökäle on voinut oikeastaan tulla kenen tahansa perseestä. Tavallaa musta onki ihana ajatella, että random kettu on vetäny paskat tohon pihalle, jonka seurauksena joku naapurin seniorimamma (tai -pappa tai -muusukupuolinen tai -turri) on vallan tuohtunut metelöivän raggarinuorison itsekkäästä ja välinpitämättömästä asenteesta. "Aina ne jättää paskansa lojumaan nurkkii."


Äärimmäisen seniili seniori on hämmentynyt (internet)kakasta

MaissiVOI EILuonut: MaissiLauantai 24.02.2018 22:04

Invader Zim on kyllä edelleen ihan vitun kova

NQ_JDn.gif

SITTENPÄ KOHTA UNILOILLE!

bat-wLapaLa LapaLa pälä päläLuonut: bat-wLauantai 24.02.2018 21:56Jos kylän eteläpuolen täyttävä "nokkakiekko" todetaan samaksi kuin vihreän anomalocariksen sisältämän kiekkomeren kiekot, ... todistaa se ... ainakin jotain.
Ei ollut edes tarkoitus tutkia nyt noita ...

Tarkoittaako 010 sanaa, jossa 1 ja 3 tavu ovat sama? :) Ihan takuulla tarkoittaa ... (voihan heidän suustaan kuulua myös "matama matama", vaihtoehtoisesti. Etanoitten kuvat eivät ehkä tarkoita matama, vaan tarkoittavat paremminkin, että nuo ihmiset kuolivat, koska olivat hitaita kuin etanat, pakenemisessa. Matamistahan se olisi jotenkin. Tai ehkä se on rukous: Po je po lo mi.... tuota Intiasta päin tulevaa mantraa käytettiin suojaavana loitsuna kiinalaisessa elokuvassa. Po je po = ma ta ma. Maa taivas maa. Matema on sama asia, koska taivas on tebesis. La pa la voi hyvin olla sama käänteisenä, koska LoLo on taivaankannen ja ilman = löölyn, ensimmäisiä nimiä.) Tai sitten he sanovat muita 3-osaisia sanoja, joissa saattaisi 1. ja 3. tavu olla sama.


Mid-wuas:n kultaisesta kosketuksesta: siihen sopii Lumous Lumous Lumous. Sitten se viimeinen lumous, horisontin henki outosilmä: siihenhän sopii myöskin kangastus/harhakuva, ehkä jälkikuvakin, ja hot. Kultaan, painoon, massaan, ja sen kaltaiseen lumoukseen kuin vetovoimaan sopii Thot, totta, eli todellinen materia. Viimeksi mainittuun, eli Thothiin, on liitetty numero 777. Siinä on taidettu vähän hypätä materiaalisesta hautamaasta 666:sta taivaaseen, kun uskovaiset ovat päässeet asialle. 7 on tietääkseni vain ansa, ja isä viritti ansan, ja ehkä kosintaa ja musiikkiin ja soittamiseen liittyvää. Thot on muistiin merkitsemisen ibis-päinen jumala. Se liittyy siihen kuka lukea osaa, kuka laskea osaa, massa paino tarttuu kiinni kulta. Sitten se menee aika sekavaksikin, kun siitä Miduasin kultaisesta kosketuksesta saadaan kullan kantajaa ja tuuria ja niistä kahdesta saadaan jo se Irlantilainen vihreä henkiolento Leprechaun, kun taas Outosilmä on henkiolento Para eli Bära ..., kenties Paraguay. Ketzalcoatl:sta saisi ehkä vielä "helmitaululla laskemis koitos" :n. En tajua mikä se coatl on. Voisi se olla coat eli peitto eli 2. Vas painaa päälle. ... [ ] Kesä painaa päälle... Puoliväli painaa päälle ... valo jymähtää touch horisonttiin kangastus.________________________________________________
♥ = ihan kiva
♥ ♥ = kaveri
♥ ♥ ♥ = ystävä
♥ ♥ ♥ ♥ = ihana tyyppi
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ = tärkeä ihminen
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ = rakastan sua

terpo69Ruotsin ralli.Luonut: terpo69Lauantai 24.02.2018 17:19

Ei mennyt Latvalalta hyvin. Onnesta kuitenkin Neuville voitti, ettei aina Ogier! Latvala kuitenkin vielä MM 3!

Johtaja_JurmuHiihtokausi jatkuu!Luonut: Johtaja_JurmuLauantai 24.02.2018 16:32

Käytiin pikin kans huiman hienossa kelissä 8km lenkura reitillä Saijanlatu-sähkölinja-rautatienlatu-moukanharju. Kuvassa Saijan ladun peräsuolla 🦊⛷️


Käytiin pikin kans huiman hienossa kelissä 8km lenkura reitillä Saijanlatu-sähkölinja-rautatienlatu-moukanharju. Kuvassa Saijan ladun peräsuolla 🦊⛷️


Saijan ladun lenkiltä puikkasin Ala-Ristisuon jyhkeisiin maisemiin 😍 😎

HannuLMiten on?Luonut: HannuLLauantai 24.02.2018 15:11

1. Seurustelisitko kanssani ?
2. Menisitkö kanssani elokuviin ?
3. Olenko kiva ?
4. Olenko söpö ?
5. Pitäisitkö minua kädestä kiinni ?
6. Halaisitko minua ?
7. Antaisitko pusun ?
8. Antaisitko kielarin ?
9. Tekisitkö fritsun ?
10. Harrastaisitko seksiä kanssani?
11. Mitä haluaisit minulta ?
12. Mitä haluaisit tehdä minulle ?
13. Suostuisitko jos pyytäisin sinua yhteen ?
14. Oltaisiinko vierekkäin vai päällekkäin

andreschristian199Luonut: andreschristianLauantai 24.02.2018 15:00

Jos joskus joutuisin selittämään mitä mikäkin meinaa, menisin lukkoon kun emmä viä tiiä ittekään. Mut opiskelut ne sit alkoi. Jännä huomata oppilaitoksen kuhisevan ihmisiä joita tunnen jonkun tutun kautta, tai sit ihan tunnen muuten vaan. kai se on sitä kuuluisaa synkronisaatiota tms että asiat menee johonkin suuntaan ihan itsestään ilman, että itse kauheasti koittaa suuntaan vaikuttaa. Sen kun vaan menee, niin ainakin menee!

Jotenkin tuli jo hetki ennen opiskelujen alkua syvennyttyä peruskouluaikoihin ja niiden aikojen jättämiin jälkiin. Varautuneisuutta ja suoranaisia traumoja. Mut hyvä että löytyvät, niin paljon helpompi keskittyä niiden läpi käymiseen. On muuten perseestä tuo koulu, kun yksikin opettaja, jolla jostain syystä on jotain ta jotain oppilasta kohtaan, voi aiheuttaa tälle suuret määrät kärsimystä vielä vuosien jälkeen. Ei muuten tarvitse olla opettajan suusta, vaan nuoren ihmisen alun itsetuntoa on yllättävän helppo kolhia yksinkertaisillakin 'pienillä heitoilla.'
Mut ei siinä hei mitään! näitä oli kyllä tiedossa, mutta kyllä ne sit jonnekin jää muhimaan, kunnes niistä ottaa kunnolla kopin.
En varmaan ole ainoa, jolla on jäänyt nuoruusvuosilta käsittelemättömiä juttuja, jotka passiivisesti aiheuttavat varautuneisuutta ja itsetunto-ongelmia, pelkoja, epävarmuutta, tai mitä nyt kenellekin oma cocktail tarjoaa. Lapsuudestahan niitä juuria kannattaa katsella, eikä sieltä missä ne oireet ovat piinanneet myöhemmin.
Mut jep jep! Kohta noutamaan avaimet uudet mökkini oviin. Saa mieli levätä luukussa, missä ei ole elektronisia laitteita surraamassa tai muuten vaan metelöiviä henkiä/henkilöitä messuamassa. No henget voi messuta jos niillä on mielenkiintoista sanottavaa, eikä ne henkilötkään nyt ihan hirveitä aina oo :D Pääasia että itselleni löytyi vihdoin oma paikka, jossa hengähtää hiljaisuudessa.

Otetaans tästä vielä biisi tähän joo:

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 24.02.2018 09:40

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 24.02.2018 09:20

MOSsiÖöö ööö öööLuonut: MOSsiLauantai 24.02.2018 08:50

Hän osoittaa sinua aseella
ja käskee luottamaan hänen
oikeudenmukaisuuteensa.

"Yhteisöaatteen" takana
verisen vallankumouksen
muisto tahraa erilleen
asetettua uskoa.

"Vapaan maailman" lipun
kantaja pakkokäännyttää
edelleen toisinajattelijoita.

Miksi "Yhteisöaate" koetaan
uhaksi "Vapaalle kaupalle"?

"If you're against free trade
then you're against freedom."

"Jos olet vapaata kauppaa vastaan,
silloin olet vapautta vastaan."

G.W.B

Onko vapaa-kauppa vapaata?

Miksi vapautta myydään
pakkokäännytystyöllä?

Eikö vapauden pitäisi myydä itse
itsensä?

Kansallisten tuontiverokäytäntöjen
nostaminen aloittaa "kauppasodan",
mutta miksi kauppajärjestelmä ei voi
toimia, jos kaikki eivät toteuta
"vapaan kaupan" periaatteita?

Kylmän sodan aika päättyi -91,
mutta miksi välityssodat(proxywar)
jatkuvat?

Ruokkivatko maailmanlaajuiset järkytykset
listattujen osakkeiden (pörssi) antia?

Onko ahneus syy vai seuraus?Lauantai 24.02.2018 08:51, 1 vastaaja

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


saanana_All the things he saidLuonut: saanana_Lauantai 24.02.2018 04:28

I can try to pretend, I can try to forget
But it's driving me mad, going out of my head
« Uudemmat -