IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Kuunsilmä.Luonut: KuunsilmäLauantai 19.08.2017 00:27

Nyt alkaa viikonloppu ja ajattelin tehdä viikonloppuna kaikenlaista. Tänään menin äitini kanssa vadelmaan mökillä ja viikonloppu on ihanaa ja hyvää aikaa ajatella muuta kuin työjuttuja. Olin tänään aamulla kotona ja heräsin kuudelta ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdin aamuvuoroon töihin ja töissä tein tänään muassa kanojen puhdistamista, salaatteja, leipomista ja tiskiä. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja pakkasin mökkitavarat mukaan, koska tänään ajattelin lähteä mökille. Join kahvit ennen mökillelähtöä ja lähdin hakemaan vielä likapyykit kotoa pesuun. Mökillä keräsin vattuja ja nyt oli hyvin vadelmia vaikka ei kaikki vadelmat ollutkaan vielä kypsiä ja putsasin omat vadelmat. Söin iltapalaa ennen marjojen puhdistamista. Osat marjat meni hilloksi ja panin ne pakastimeen. Marjojen keräily on hauskaa ja mukavaa hommaa ja tykkään kerätä kesällä marjoja. Nyt valmistelen nukkumaanmenoa koska minua väsyttää ja myös siksi koska en nukkunut päiväunia tänään. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Lisään vielä kuvia instagramiin ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen kiva ja hyvä kaveri. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäPerjantai 18.08.2017 22:56Käänsin passiivisäteilijän toisinpäin, näin voi helposti hakea sopivaa viritystaajuutta pulttaamalla säteilijän perään sopivan lisäpainon. Aluksi siinä oli 200 grammaa, joka antaa noin 18hz viritystaajuuden. Ilman lisättyä painoa viritystaajuus on reilu 22hz. Seuraavaksi lähden simulointien perusteella hakemaan kompromissia eri asioiden suhteen. Kokeilen myös ilman lisäpainoa, mutta todennäköisesti lopullinen paino asettuu noin 100-150g välille.

Käänsin passiivisäteilijän toisinpäin, näin voi helposti hakea sopivaa viritystaajuutta pulttaamalla säteilijän perään sopivan lisäpainon.
Syy miksi minun sukupolveni aikana ei tätä olisi voitu ehkä tehdä on sama miksi koulussa ei voisi pitää luentoa.....

Parapsykologiasta ja Ufoista siintä tätä olisi opettanut...

Tämä opettaja hän olisi lopulta joutnut sinne siis Psykiatriseen hoitoon.....

Paikallisuus ja ainutkertaisuus on ehkä sitä mikä alkaa olla itseään kannatavan toiminnallisen perustan pohjana.......


Julkisella paikalla olsi herättänyt saman reaktion lopulta taiteen muoto joka siis olisi joutunut ihmisten silmätikuksi....

Jokainen erityispiirre on rakentamisen paikallisuus on muistuma siintä lähtökohdasta josta on nähtävissä nykyhetki......


Sitä ei olisi voitu noin vain hyväksyä kuka hyvänsä voisi olla taiteilija sitä seuraisi herkästi passitus hoitoon....

Vain henkilö joka on tunustettu taiteilijaksi....

Ja on kuuluisa henkilö voisi näin radikaalisti poiketa muusta massasta..

Ja kuitenkin joutunut joko pilkan tai julkisen vainoamisen kohteeksi sitä taustaa vasten ymmärtää minun kohtalon hyvin....

Toinen todellisuus jonka energiat on peräisin monelta vastakkaiselta ulottuvuus tasolta Lasten maailman todellisuus on ..


Vapauta sisäinen luova voimasia elikä tämä luova energiasi...

Se ei olisi vain siis sopinut minun sukupolveni ja aikani ymmärtämään hyväksymään ajatteluun ja yhteiskuntaan...

Ruokolahdella on Lasten taideleirin ideoita nähtävillä elokuussa paikan tilan omianaista energiaa ja ainutkertaisuutta !


pinnallisella tasolla Hippiliike ja sen toilailut oli hyväksyttyä kapinaa ei tämä vakavamielisempi tapa toimia olisi voinut olla sitä....

Ruokolahden energiaa ajan paikan energia on toisesta maailmasta peräisin ultuvuustasolla joka on Kasper............


Henkisyys ja sitä tällä tapaa ilmentävä olisi voinut joutua vaikeuksiin ja todelliseen ahdinkoon ja pulaan......

Ruokolahdella esillä monta kesää aina 2000 luvulta joka oli enemmän sitä mitä minä tahdon olla tuomassa ihmisille .....


Olen kertonut vain kokemani...

Ja nytkin siis yrittänyt antaa sille monta muotoa kuin vain voin siintä syystä olen tällä tavalla yrittänyt sitä muokata....

Kuunsilmä...Luonut: KuunsilmäPerjantai 18.08.2017 20:26

f606d279ba1bd4d8f269c2d52a25f7e0.gif

PixelStarPlis sthapLuonut: PixelStarPerjantai 18.08.2017 19:40

Hurjaa säätöä ollu työpaikan kanssa. Sijaisuus, johon minua kaavailtiin oli täytetty. Voihan pylly. No ei mitään. Miulle tarjottiin henkilökohtaisen ohjaajan paikkaa. Paikka on niin tuore, että palkan maksusta kiistellään. Soitin esimiehelle ja käski tulla alustavasti kahdeksi viikkoa. Maanantaina jo pitäisi olla duunissa.
Jänskättää osaanko mitään ja miten ohjattava suhtautuu minuun. Sillä on mennyt hyvin, joten en tiedä mitä tehtäviin tarkalleen kuuluu. Tiedän kuitenkin, että ohjattavan menneisyys on ollut täyttä vittu paskaa ja varsinkin viime vuosi on mennyt päin anusta.


Henkka käytti kaupalla jalan takia. Palkaksi tarjosin lidlin leivospisteetä suuhun pantavaa ja kupin kahvia.
Henkka oli ihmeissään miten siistinä olin onnistunut pitämään kämpän. Olin loukkaantua, mutta tajusin että olen oikeasti aika saastainen eläin.

Henkka yriti saada Peikon kiipeämään tikapuita pitkin kaivuutornin huipulle. Houkuttimeksi ylös laitettiin hedelmänaksu. Peikko oli tuskan hiessä, sillä se haistoi namin muttei keksinyt miten päästä sen luo. Käpälä ei yltänyt vaikka nuostiin takajaloille seisomaan.
Henkka simputti pientä hammia ja lopulta Peikko keksi tikapuut. Rohkeasti askelma askelmalta pieni mies kiipesi kohti korkeutta. Naksu melkein näkyi jo!
Varovasti kurottaen nami napattiin hampaisiin ja kiivettiin tasanteelle syömään.
Kysyin Henkalta, mitä ihmettä se tekee. Kyse oli miehuuskokeesta ja vain miehet ymmärtäisivät. Olin hiljaa ja katselin miten Peikko söi palkintoaan.


Huomenna pitäis riehua Markuksen kanssa. Otan kaiken irti viimeisestä vapaasta viikonlopusta. Adios bitches!

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäPerjantai 18.08.2017 19:27Hiihtokauteen valmistautuminen alkoi jo Juhannuksena 8-) Tällä kertaa uusia latukylttejä, muutama jo asennettuna. Turhan kuuma ilima ja sääsket hyökkii kimppuun, mutta ei hyöki kolmen kuukauden kuluttua. 👌

Hiihtokauteen valmistautuminen alkoi jo Juhannuksena 8-) Tällä kertaa uusia latukylttejä, muutama jo asennettuna.
Projektia pukkaa, ja passiivisäteilijä on palannut taas kuvioihin! "Passiivilouskulla" saadaan helposti todella matala viritystaajuus pienissä koteloissa. Tämän 30 litraisen kotelon viritystaajuus on 18hz ja toisto ulottuu helposti 20 hz ja allekin. Passiivisäteilijä korvaa refleksiputken, joka tämän kokoisessa kotelossa samalla tavalla viritettynä olisi huikean pitkä, ellei putken halkaisijasta tingitä, mikä taas lisää virtausääniä.

Tyrotex vaimennusaineet seinillä.


Kotelon takasivu, terminaali ja passiivisäteilijä silikoonattu kiinni 8-)
Työkyvyn tutkinta joka ei sisällä sitä tutkintaa jossa osaaminen asetetaan siihen lapsuutesi aikaan ja siis yhteiskuntaan ja sen antamiin valmiuksiin ja moniin reurseihin.......

Olin viimeinen sukupolvi joka vielä eli elämänsä Lapsena ja nuorena siis sen...
Isovanhempiensa oman siis Suvun keskuudessa Ydinperhe sai työapaua sukulaisilta....

Tätä Psykologit ei ole kyenneet sisällytttämään asikirjoihin...

Raahen kasvatusneuvolan Psykologilla oli selkeä linja ohittaa todellisuus ja elämä mistä minun kertomus ja ajattelu on kokoontunut elämääni......

Sukupolvien kautta siis omaksuttua monimutkaista siis kokemus tietoa....

Romu ja rumuus on luonnon muovatessa ihmisen elämän aikana syntyneitä esineitä ja koneen osia luonut kauneutta ?


Tietoa perustuu ekologisen elin ympäristön ihmisten vuorovaikutukseen ja maatalouteen tekemiini havantoihin...

Ja miten rakennus ja perustukset on pitää tehdä miten ne pitää korjata
ja huoltaa jotta käyttöikä pitenee....

Olen silti hoitanut tätäkin asiaa jaksamisen mukaisesti tämän kesän aikana kriisitilanne ei sitä ole pysäyttänyt vaikka on !


Miten perunat pitää istuttaa ja kitkeä siis mikä on elämän kokonaisuus...

PSYKOLOGIN ARVIO TYÖKYVYSTÄ ON TEHTY ESINEILLÄ JOITA ON TEHTY 1978 - 82 VÄLILLÄ TÄSSÄ ON SITÄ......


Tietoa sai kirjoista kaikki tieto on kirjoista ja siis tietolähteistä peräisin jota ei psykologi hoksaa eikä käsitä...

Siis minun puhuneen luetun tiedon pohjalta..

Ufoista puhuttaessa olen perustanut puheeni ja ajatukseni siis kirjoihin...

Kuten Havukka Ahon Ajatelijakin teki kirjan tarinan mukaiseti.....

Lapsihan minä olin ei pidä ryhtyä aikuisen sitä käsittelemään siintä olisi puhunut henkilö joka on aikuisen tasolla älyllisesti osata erotella tämä..

Asettaa monet asiat oikeille pakoille elämän kokonaiskuvassa....


Vaimentavia alumiinisia pintoja : Väliin kuparia ja maalia erikeepperiä ja tasoitetta täyteainetta !?


Osaaminen rakentuu 1970 luvun koulun antamiin valmiuksiin osata jotakin minulla oppitut asiat tapahtuivat vain sen.....

Peruskoulun jälkeisenä aikana tehdyt esineet on olleet Psykologille ja Psykiatrille siis Psykiatrisen tutkinan kautta Sairauden monia oireita...Tälle hallinto ja Kela perustanut tietonsa siinä on käsitelty vain nämä syynä ja.....Yrittänyt 10 vuotta sitä olisiko mahdolista meillä kehittää systeemiä tai asioita toimisivat aidosti siis sen ihmisen yhteiseksi hyväksi....Seuraava vaihe on kulmalautojen asettaminen paikoileen ja sen myötä jatkuva viimeistely korjaaminen muuta ei ole !


Lasten tekemänä ideat on olleet nähtävissä Ruokolahdella tämä on sitä mikä on osana iltamia Ruokolahdella...............
Elänyt vielä lapsena ja nuorena yhteiskunnallisesti ajassa ja tilassa jossa työt joita on pitänyt tehdä on...

Esimerkiksi se Risusavotta ja polttopuun hakinta ja kuormaaminen kotiin ja ne heinätyöt...

Paskan siirto Kanalasta kärylle kotisella ja lapiolla lankkuista tehtyä siis sitä 60 senttiä leveää kuljetus liuskaa myöten....

Olen puutarhaani rakentanut 20 vuotta ymmärsin Ihminen rakentaa Luonnollisuutta ihmisen osana on tehdä se todeksi !


Puutarhassa tehtävät työt sujuvat aina vain siis paremmin.....

Isovanhemmat suku vielä osallistunut töihin työkyky on kehittynyt siinä ja tässä kohtaan nihin käytännön töihin soveltuvaksi..

Ei teoriapohjaisiin oppiaineisiin koulussa jossa ymmärrys ja työkyky on jo arvioitu 1960 ja 1970 luvulla toisella tavalla...

Rakentamisen pohjautuminen on resurseja aina vähän käytät kiviä ja materiaaleja ehdoilla joita on käytetty sukupolvia !


Piippolassa Käsi ja Taideteollisuusoppilaitoksessa opettajan vaihtuminen toiseen joka ei halua tukea opettaa...

Siis todellaeritysen korkea teknisiä valmiuksia käyttää sitä opetusta jopa siis osaamista taiteen luovuuden välineenä....

Rikkonut sen koulun tiettyjä periaatteita jotka on erityisryhmien kohtelu ja opetus ei täysin ole samaa....

Siis kuin lukiosta ja jopa siis yliopistosta valmistuneiden opetus..

Iisalmessa olin reisulla tämän aiheen sisälläni toistuvana ......


Tuote oheituotteiden suunittelu ei ole....

Erityisryhmien Vammaisten tai Kehitysvammaisten opetuksessa se mitä he toteuttaa omin päin ja ehdoin....

Ja muuta osaamatta kuin sen minkä osaa tehdä omin taidoin.....

Opettajan vaihdos toi opettajaksi henkilön joka ei hyväksynyt sitä mitä minä olin siellä jo siis toteuttanut...

Hylly 1988-89 tehty Piippolassa Käsi Ja - Taideteolisuusoppilaitos täyttyy uudelleem lakata pinta on kulunut vähän ....


Psykologin kohdalla oli tämä hän ei kykene tai ei halua kyetä tätäkään siis ongelmaa kohtaamaan jossa ei kyse....

Mielenterveydestä pitäsi siirtyä....

Sosiaalisiin ja Yhteiskunnallisiin siis ongelmiin joita on Koulussa jo niin monia sisälle syöpyneitä ristiriitoja....

Ihmisuhteet ja jopa ne hallinolliset asiat on niin pahasi hukassa....

Solmussa jossa myös...

Rehtorilla Tilanteen hallinta itsehallinta hukassa...

Tämä vieläkin vain yrittää toimia tavalla ja syyllä joka ei ole järkevän todella sen asiansa osaavan tapa toimia....Psykologilta puuttuu jopa siis kyky nähdä kokonaiskuva siintä koulusta ja koulun ongelmista...

Minä olen silti täysin siis tietämätön niistä kaikista syistä miksi minä käyn terapissa syitä eikä perusteita ei minulle edes kerrota...

En tiedä perustetta enkä syytä jota kysyn monta kertaa perusteluna saan kuulla...

Ja tämä tieto siintä vain siis haittaa terapian tai hoidon onnistumista......

Vasta kun laki antaa mahdollisuuden saada tietoja..

Ja jotka siis koskee minua ja minun siis elämää kohtaloa pidetään täysin tiettämättömänä....

Olen tietämätön 1979 - 1999 asti siintä mitkä on perusteet ja syyt joten kun en sitä voi tietää saada tietoja koskee minun elämääni....

Sama kirjoituskone 1980 ja 1990 luvulla: Näin on tehty kuin on resurssit olleet rajalliset ..


Koulutustaso on edelleen 1970 luvun peruskoulu heikko matematiikka ja äidinkieli osaan käyttää kirjoituskonetta opettelin sen itsenäisesti...

Osaan omasta lähtökohdastani tehdä uniikeja esineitä....

Ja vaikeaa niitä koosta sarjana mitta suhteet ja hammotus on osin siinä kohtaa heikoa ja siinä jo ilmenee monia vaikeuksia...

Seuraava vaihe on kulmalautojen asettaminen paikoileen ja sen myötä jatkuva viimeistely korjaaminen muuta ei ole !


Suomessa toimitaan niin ei ole mahdolista saada mitään yhden pitävää ja toden pätevää kuvaa työkyvystä soveltuvuudesta ja reusurseista...

Tutkinta on ollut kaikille sama ja yhtäläinen siintä on tehty aina vain se no yksi johtopäätelmä...

monteri arskan ideat syntyivät jo 1980 luvulla minä tein näitä juttuja!?!


Tätä ei voida sisällyttää työkyvyn tutkintaan sisätynyt mielentilan ja jopa hoidettavan sairauden tilan tutkintaan ja tulkintaan...

Tätä on vain siis tehty monille sukupolville myös jälkeeni mikään ei ole muuttunut paitsi miten se on tulkittu...

Samat testit uusitiin 2006-7 sama perimän tutkinta palikka testit joilla on sama tulos....

Ja mikäli sattuu olemaan hyvä viretila sinä päivänä....

Kokonaisuutena mikään ei ole muuttunut tietämystä on mutta sitä ei siis käytetä yhtään sen enmpään...

Ja kuin mitä on käytetty 39 vuotta aiemmin jo tätä on tutkinta tulos on enalta annettu riippumatta tutkinasta sen tuloksista..

sarja mallinen tuotos : ite taide perustuu tähän mitä ei voi käsitteellistää älyllisesti ......................


Julistanut itsesi julkisesti...

Mielenvikaiseksi toteuttamalla tätä ja tekemällä tuota sitä ei käytetä tähän työkyvyn tutkintaan....

Siis yleensä soveltuuvuuden ja työkyvyn tai osaamisen tutkintaan....Vahvuudet resurssit on liitetty psyykkisiin ongelmiini 1974 - 79 joka on määritellyt elämääni 39 vuotta...

Elänyt vielä lapsena ja nuorena yhteiskunnallisesti ajassa ja tilassa jossa työt joita on pitänyt tehdä on...

Esimerkiksi se Risusavotta ja polttopuun hakinta ja kuormaaminen kotiin ja ne heinätyöt...

Paskan siirto Kanalasta kärylle kotisella ja lapiolla lankkuista tehtyä siis sitä 60 senttiä leveää kuljetus liuskaa myöten....

Olen puutarhaani rakentanut 20 vuotta ymmärsin Ihminen rakentaa Luonnollisuutta ihmisen osana on tehdä se todeksi !


Puutarhassa tehtävät työt sujuvat aina vain siis paremmin.....

Isovanhemmat suku vielä osallistunut töihin työkyky on kehittynyt siinä ja tässä kohtaan nihin käytännön töihin soveltuvaksi..

Ei teoriapohjaisiin oppiaineisiin koulussa jossa ymmärrys ja työkyky on jo arvioitu 1960 ja 1970 luvulla toisella tavalla...

Rakentamisen pohjautuminen on resurseja aina vähän käytät kiviä ja materiaaleja ehdoilla joita on käytetty sukupolvia !


Piippolassa Käsi ja Taideteollisuusoppilaitoksessa opettajan vaihtuminen toiseen joka ei halua tukea opettaa...

Siis todellaeritysen korkea teknisiä valmiuksia käyttää sitä opetusta jopa siis osaamista taiteen luovuuden välineenä....

Rikkonut sen koulun tiettyjä periaatteita jotka on erityisryhmien kohtelu ja opetus ei täysin ole samaa....

Siis kuin lukiosta ja jopa siis yliopistosta valmistuneiden opetus..

Iisalmessa olin reisulla tämän aiheen sisälläni toistuvana ......


Tuote oheituotteiden suunittelu ei ole....

Erityisryhmien Vammaisten tai Kehitysvammaisten opetuksessa se mitä he toteuttaa omin päin ja ehdoin....

Ja muuta osaamatta kuin sen minkä osaa tehdä omin taidoin.....

Opettajan vaihdos toi opettajaksi henkilön joka ei hyväksynyt sitä mitä minä olin siellä jo siis toteuttanut...

Hylly 1988-89 tehty Piippolassa Käsi Ja - Taideteolisuusoppilaitos täyttyy uudelleem lakata pinta on kulunut vähän ....


Psykologin kohdalla oli tämä hän ei kykene tai ei halua kyetä tätäkään siis ongelmaa kohtaamaan jossa ei kyse....

Mielenterveydestä pitäsi siirtyä....

Sosiaalisiin ja Yhteiskunnallisiin siis ongelmiin joita on Koulussa jo niin monia sisälle syöpyneitä ristiriitoja....

Ihmisuhteet ja jopa ne hallinolliset asiat on niin pahasi hukassa....

Solmussa jossa myös...

Rehtorilla Tilanteen hallinta itsehallinta hukassa...

Tämä vieläkin vain yrittää toimia tavalla ja syyllä joka ei ole järkevän todella sen asiansa osaavan tapa toimia....Psykologilta puuttuu jopa siis kyky nähdä kokonaiskuva siintä koulusta ja koulun ongelmista...

Minä olen silti täysin siis tietämätön niistä kaikista syistä miksi minä käyn terapissa syitä eikä perusteita ei minulle edes kerrota...

En tiedä perustetta enkä syytä jota kysyn monta kertaa perusteluna saan kuulla...

Ja tämä tieto siintä vain siis haittaa terapian tai hoidon onnistumista......

Vasta kun laki antaa mahdollisuuden saada tietoja..

Ja jotka siis koskee minua ja minun siis elämää kohtaloa pidetään täysin tiettämättömänä....

Olen tietämätön 1979 - 1999 asti siintä mitkä on perusteet ja syyt joten kun en sitä voi tietää saada tietoja koskee minun elämääni....

Sama kirjoituskone 1980 ja 1990 luvulla: Näin on tehty kuin on resurssit olleet rajalliset ..


Koulutustaso on edelleen 1970 luvun peruskoulu heikko matematiikka ja äidinkieli osaan käyttää kirjoituskonetta opettelin sen itsenäisesti...

Osaan omasta lähtökohdastani tehdä uniikeja esineitä....

Ja vaikeaa niitä koosta sarjana mitta suhteet ja hammotus on osin siinä kohtaa heikoa ja siinä jo ilmenee monia vaikeuksia...

Seuraava vaihe on kulmalautojen asettaminen paikoileen ja sen myötä jatkuva viimeistely korjaaminen muuta ei ole !


Suomessa toimitaan niin ei ole mahdolista saada mitään yhden pitävää ja toden pätevää kuvaa työkyvystä soveltuvuudesta ja reusurseista...

Tutkinta on ollut kaikille sama ja yhtäläinen siintä on tehty aina vain se no yksi johtopäätelmä...

monteri arskan ideat syntyivät jo 1980 luvulla minä tein näitä juttuja!?!


Tätä ei voida sisällyttää työkyvyn tutkintaan sisätynyt mielentilan ja jopa hoidettavan sairauden tilan tutkintaan ja tulkintaan...

Tätä on vain siis tehty monille sukupolville myös jälkeeni mikään ei ole muuttunut paitsi miten se on tulkittu...

Samat testit uusitiin 2006-7 sama perimän tutkinta palikka testit joilla on sama tulos....

Ja mikäli sattuu olemaan hyvä viretila sinä päivänä....

Kokonaisuutena mikään ei ole muuttunut tietämystä on mutta sitä ei siis käytetä yhtään sen enmpään...

Ja kuin mitä on käytetty 39 vuotta aiemmin jo tätä on tutkinta tulos on enalta annettu riippumatta tutkinasta sen tuloksista..

sarja mallinen tuotos : ite taide perustuu tähän mitä ei voi käsitteellistää älyllisesti ......................


Julistanut itsesi julkisesti...

Mielenvikaiseksi toteuttamalla tätä ja tekemällä tuota sitä ei käytetä tähän työkyvyn tutkintaan....

Siis yleensä soveltuuvuuden ja työkyvyn tai osaamisen tutkintaan....Vahvuudet resurssit on liitetty psyykkisiin ongelmiini 1974 - 79 joka on määritellyt elämääni 39 vuotta...

Elänyt vielä lapsena ja nuorena ajassa jossa työt joita on pitänyt tehdä on risusavotta ja polttopuun hakinta kuormaaminen kotiin heinätyöt...

Isovanhemmat suku vielä osallistunut töihin työkyky on kehittynyt siinä ja tässä kohtaan nihin käytännön töihin soveltuvaksi..

Ei teoriapohjaisiin oppiaineisiin koulussa jossa ymmärrys ja työkyky on jo arvioitu 1960 ja 1970 luvulla toisella tavalla...

Rakentamisen pohjautuminen on resurseja aina vähän käytät kiviä ja materiaaleja ehdoilla joita on käytetty sukupolvia !


Piippolassa Käsi ja Taideteollisuusoppilaitoksessa opettajan vaihtuminen toiseen joka ei halua tukea opettaa...

Siis todellaeritysen korkea teknisiä valmiuksia käyttää sitä opetusta jopa siis osaamista taiteen luovuuden välineenä....

Rikkonut sen koulun tiettyjä periaatteita jotka on erityisryhmien kohtelu ja opetus ei täysin ole samaa....

Siis kuin lukiosta ja jopa siis yliopistosta valmistuneiden opetus..

Iisalmessa olin reisulla tämän aiheen sisälläni toistuvana ......


Tuote oheituotteiden suunittelu ei ole....

Erityisryhmien Vammaisten tai Kehitysvammaisten opetuksessa se mitä he toteuttaa omin päin ja ehdoin....

Ja muuta osaamatta kuin sen minkä osaa tehdä omin taidoin.....

Opettajan vaihdos toi opettajaksi henkilön joka ei hyväksynyt sitä mitä minä olin siellä jo siis toteuttanut...

Hylly 1988-89 tehty Piippolassa Käsi Ja - Taideteolisuusoppilaitos täyttyy uudelleem lakata pinta on kulunut vähän ....


Psykologin kohdalla oli tämä hän ei kykene tai ei halua kyetä tätäkään siis ongelmaa kohtaamaan jossa ei kyse....

Mielenterveydestä pitäsi siirtyä....

Sosiaalisiin ja Yhteiskunnallisiin siis ongelmiin joita on Koulussa jo niin monia sisälle syöpyneitä ristiriitoja....

Ihmisuhteet ja jopa ne hallinolliset asiat on niin pahasi hukassa....

Solmussa jossa myös...

Rehtorilla Tilanteen hallinta itsehallinta hukassa...

Tämä vieläkin vain yrittää toimia tavalla ja syyllä joka ei ole järkevän todella sen asiansa osaavan tapa toimia....Psykologilta puuttuu jopa siis kyky nähdä kokonaiskuva siintä koulusta ja koulun ongelmista...

Minä olen silti täysin siis tietämätön niistä kaikista syistä miksi minä käyn terapissa syitä eikä perusteita ei minulle edes kerrota...

En tiedä perustetta enkä syytä jota kysyn monta kertaa perusteluna saan kuulla...

Ja tämä tieto siintä vain siis haittaa terapian tai hoidon onnistumista......

Vasta kun laki antaa mahdollisuuden saada tietoja..

Ja jotka siis koskee minua ja minun siis elämää kohtaloa pidetään täysin tiettämättömänä....

Olen tietämätön 1979 - 1999 asti siintä mitkä on perusteet ja syyt joten kun en sitä voi tietää saada tietoja koskee minun elämääni....

Sama kirjoituskone 1980 ja 1990 luvulla: Näin on tehty kuin on resurssit olleet rajalliset ..


Koulutustaso on edelleen 1970 luvun peruskoulu heikko matematiikka ja äidinkieli osaan käyttää kirjoituskonetta opettelin sen itsenäisesti...

Osaan omasta lähtökohdastani tehdä uniikeja esineitä....

Ja vaikeaa niitä koosta sarjana mitta suhteet ja hammotus on osin siinä kohtaa heikoa ja siinä jo ilmenee monia vaikeuksia...

Seuraava vaihe on kulmalautojen asettaminen paikoileen ja sen myötä jatkuva viimeistely korjaaminen muuta ei ole !


Suomessa toimitaan niin ei ole mahdolista saada mitään yhden pitävää ja toden pätevää kuvaa työkyvystä soveltuvuudesta ja reusurseista...

Tutkinta on ollut kaikille sama ja yhtäläinen siintä on tehty aina vain se no yksi johtopäätelmä...

monteri arskan ideat syntyivät jo 1980 luvulla minä tein näitä juttuja!?!


Tätä ei voida sisällyttää työkyvyn tutkintaan sisätynyt mielentilan ja jopa hoidettavan sairauden tilan tutkintaan tulkintaan...

sarja mallinen tuotos : ite taide perustuu tähän mitä ei voi käsitteellistää älyllisesti ......................


Julistanut itsesi julkisesti Mielenvikaiseksi toteuttamalla tätä ja tekemällä tuota sitä ei käytetä...

Siis soveltuuvuuden ja työkyvyn tai osaamisen tutkintaan....Vahvuudet resurssit on liitetty psyykkisiin ongelmiini 1974 - 79 joka on määritellyt elämääni 39 vuotta...

tänä vuonna : ne on syyskuun 4.9 2010 paikalla on vierailijat sieltä jostakin !?

LonelyWolf96Velvet UndergroundLuonut: LonelyWolf96Perjantai 18.08.2017 13:59

NetariKesätekemistä ja tapahtumiaLuonut: NetariPerjantai 18.08.2017 13:13Sanotaan, että Suomi on tuhansien kesätapahtumien maa ja löytyyhän täältä tarjontaa suurista festareista aina lypsyjakkaranheiton SM kisoihin saakka - ja kaikkea siltä väliltä.

Vaikka Netarin palvelut olivat kesän ajan tauolla, eivät ohjaajat lomailleet sentään koko kesää. Netarikin osallistui kesän lopulla kahteen hienoon tapahtumaan: Summer Assemblyyn ja Tubeconiin.

Assylla Netarin ständi toimi peli- ja hengailupaikkana. Siellä oli mahdollisuus pelata muutamia klassikkopelejä aidolla pleikka ykkösellä, jolla järjestettiin myös turnauksia. Lisäksi siellä pystyi pelaamaan vaikka labyrinttipeliä tai huojuvaa tornia jos halusi pitää taukoa lanittamisesta ja lepuuttaa hetken aikaa rasittuneita silmiään. Ständillä jaettiin myös aina yhtä hyödyllisiä uudelleen täytettäviä vesipulloja.

Tubeconissakin Netarilla oli oma osasto. Siellä saattoi koristautua leikkitatskoilla, hankkia ruudunpyyhkijän ja jättää terveiset someen paremman netin puolesta. Lisäksi ständillä järjestettiin MM&NL:n ja Pahalapsen haastattelu ja Meet&Greet.

Yhteisöllinen vuorovaikutus kiinnostavan asian äärellä yhdistää näitä kahta tapahtumaa. Erilaisten lavaohjelmien lisäksi niissä pääsee tapaamaan omia suosikkejaan, osallistumaan erilaisiin peleihin, kilpailuihin ja haasteisiin ja pitämään hauskaa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Siinä onkin ehkä tärkein syy näiden tapahtumien suureen suosioon. Useimmiten kuultu kommentti näissä käyneiltä onkin: Ensi vuonna uudestaan!

Millaisista kesätapahtumista sinä pidät?

@-celeb-

Osallistutko tapahtumiin?Perjantai 18.08.2017 13:08, 2 vastaajaa

Kesäisin on tarjolla valtavasti erilaisia tapahtumia ja festareita. Käytkö niissä vai vietätkö lomat ja vapaa-ajan mieluummin muulla tavoin?
Osallistutko tapahtumiin?
Millaisissa tapahtumissa käyt?
  • Voit valita 7 vastausta.
Mikä tapahtumissa on parasta
  • Voit valita 7 vastausta.
Mitä mieltä olet tapahtumien hinnoista ja pääsymaksuista
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

PixelStarNaoLuonut: PixelStarPerjantai 18.08.2017 12:57

> SINUSTA
1. Horoskooppi?: - Oinas
2. Pituus?: - 154 cm
3. Paino?: - ghettopylly
4. Hiusten väri?: - pinkit
5. Silmien väri?: - siniset
6. Perhe?: - Peikko ja minä <3
7. Lemmikit?: - Pegegegegegegge

received_1964035540277118.jpg8. Allergiat?: - kaikki mikä liikkuu ja ei liiku ;c
9. Harrastukset?: - Piirtäminen, kirjoittelu, pelaaminen, ristisanat, käppäily päättömänä, ruuan laitto jaaaa lusmuilu
10. Lempijuoma? (alkoholiton): - cokis
11. Lempijuoma? (alkoholi): - joku sidukka tai salmari
12. Lempiruoka?: - pasta tai joku kunnon mättömässy; hamppari, pitsa etc.
13. Lempiväri?: - violetti
14. Parhaat TV-ohjelmat?: - SALKKARIIITTTTT
15. Paras vuorokaudenaika?: - Iltapäivä.
16. Paras vuodenaika?: - kevät

> TÄLLÄ HETKELLÄ
1. Kellonaika?: - 9:32
2. Missä olet?: kotona
3. Mitä vaatteita sinulla on päällä?: - Sininen sydän jumpsuit, koska pitää olla seksii
4. Kenen kanssa olet?: - Peikko kävi tuossa pyörähtää
5. Millainen sää on ulkona?: - taivas näyttää harmaalta
6. Ketä ihmistä mietit viimeksi? - Markusta
7. Mitä ajattelit tehdä seuraavaksi?: - Pitäis pukia ja mennä Henkkaa vastaan. Se lupas käyttää kaupalla kun paskasin jalan

> MUSIIKKI
1. Millaista musiikkia kuuntelet?: - Metallia, punkkia ja kyll aika sekalaisesti kaikkee mikä nappaa
2. Millaisesta musiikista et pidä?: - Suomalaisesta popista ja räpistä
3. Mitä radiokanavaa kuuntelet eniten?: - Radiooo rock
4. Oletko koskaan käynyt minkään bändin keikalla?: YAS. Parhaat on ollu turmarit ja finntroll
5. Kenet artistit haluaisit tavata?: - Daron Malakian, s.o.a.d:in kitarista ja toinen solisti
6. Mitä artistia/bändiä fanitit ensimmäisenä?: - edellä mainittua
7. Entä nykyään?: - hmm... Kyll miulla on vielkin tuo soadin seinälippu. Mutta turmionkätilöt on vitun kovia livenä ja sopivasti ovat vielä savolaisia :--D
8. Mitä musiikki sinulle merkitsee?: - Jotain persoonallista

> ELÄMÄNTAVAT
1. Tupakoitko? Jos, paljonko päivässä?: - en, mutta nuuskin Peikon turkkia
2. Juotko alkoholia? Jos, kuinka usein?: - 1-2 kertaa pariin kuukauteen
3. Jos juot, juotko humaltumistarkoituksessa?: - en
4. Oletko koskaan sammunut?: - en
5. Käytkö usein baareissa?: - lähinnä keikoilla
6. Syötkö mielestäsi terveellisesti?: - EN D:<
7. Oletko koskaan laihduttanut? - Kyll. Joskus liikaakin
8. Liikutko säännöllisesti? Miten?: - pyöräilen ja kävelen kaikkialle, koska ei ole autoa. Talven tullen aloitan salin
9. Onko sinulla hyvä kunto?: - PASKA
10. Montako tuntia yleensä nukut yössä?: - 7-9

> KUMPI
1. Olut vai siideri?: - sidukka
2. Kahvi vai tee?: - kahvee
3. Linja-auto vai henkilöauto?: - Bussi. Voipi rauhassa katella maisemia eikä tarvii huolehtia ajaako jonkun päälle
4. Laiva vai lentokone?: - En oo koskaan lentäny :o
5. Ratikka vai metro?: - metro
6. Kävely vai pyöräily?: - Miun pyörä on aika huonossa hapessa ;__;
7. Suklaa vai salmiakki?: - kaikki
8. Aamu vai ilta?: - ilta
9. Poika vai mies?: - PEIKKO
10. Tyttö vai nainen? - IKEANSOHVA
11. Digikamera vai kinofilmikamera?: - digigigi
12. Makaronilaatikko vai rullakebab?: - hmm.. teen kyll pirun hyvää makaroonilaatikkoa mutta kebab<3
13. Heavymetal vai suomiräppi?: - Heavyä kiitos
14. Maaseutu vai kaupunki?: - kaupunki
15. Kesä vai talvi?: - talvi
16. Taulu vai juliste?: - juliste
17. Tiskaaminen vai imurointi?: - kuolemantuomio
18. Sauna vai suihku?: - sauna
19. Puusauna vai sähkösauna?: - puusauna <3
20. Kissa vai koira?: - Peikko
21. Hevonen vai lehmä?: - lehmä
22. Toyota vai Volvo?: - omgg ;__; En tiedä autoista mitään
23. Lada vai BMW?: - Larpa
24. Keskusta vai Kokoomus?: - menkää pois kaikki
25. SDP vai PS?: En tiedä poliitikastakaan mitään
26. Tasavalta vai monarkia?: - Hamsutyrannia
27. Tropicana vai Special Opera?: - opera
28. Yhdyskuntapalvelu vai vankeutta?: - Hiekkalinnaa
29. Leffailta kotona vai elokuvateatterissa?: - kotona ilman housuja
30. Kynttiläillallinen kahden vai bileet baarissa?: - kotona ilman housuja
31. Sivari vai intti?: - sivari, koska siitä saa työkokemusta
32. Hello Kitty vai Snoopy?: - kawaiii kitty
33. Nasu vai Nalle Puh?: - Nasu
34. Raha vai rakkaus?: - money money
35. Hevari vai hoppari?: - hevari
36. Kateus vai ahneus?: - olen ahne sikapossu
37. Laiskuus vai ylpeys?: - Olen kyll helvetin laiskakin
38. Viha vai himo?: - Himoan pegeä

received_1966905576656781.jpg39. Lukio vai ammattikoulutus?: - Olen käynyt molemmat
40. Ruotsin vai ranskan kieli?: - ranska
41. Silikoni vai luomu?: - Pegen luomupylly

received_1938786776135328.jpg42. H&M vai D&G?: - H&M
43. Keliakia vai laktoosi-intoleranssi?: - Sukurasitteena keliakia. Voi iskeä päälle milloin vain
44. Tekstiviestit vai mese?: - mese, koska voi laittaa hölmöjä giffejä
45. Snickers vai Mars?: - kaikki
46. Pepsi vai Coca-Cola?: - kaikki

> MUUTA
1. Ovatko vanhempasi eronneet?: - ei
2. Oletko saanut lapsena aina kaiken, minkä halusit?: - En. Ei ollu varaa kun isä joi rahat
3. Meikkaatko? Jos, miksi?: - Ollakseni itsevarmempi ja haluan tuoda esille omaa persoonaani ulkonäöllä.
4. Vaikein koettelemus elämässäsi?: - Lapsuus,nuoruus ja varhaisaikuisuus trauman ja masennuksen takia.
5. Entä suurin saavutus?: - Se että hakeuduin hoitoon
6. Oletko koskaan ollut onnettomuudessa?: - en
7. Osaatko laittaa ruokaa?: - Kyllä. On turhake jos ei osaa itelleen ruokaa tehhä. Siis jotain muuta kuin nuudeleita.
8. Bravuurisi on?: - Pastacarbonaara. Helppo tosin tehdä ja siitä saa helposti tosi hyvääkin. Uuniperunat kastikkeella tai itse tehty pitsa
9. Osaatko leipoa?: - kyll. Huomenna olis tarkotuksena tehdä fetapasteijoita ja sänpylöitä
10. Teetkö yleensä itse ruokaa vai käytkö ulkona syömässä?: - Tykkään tehdä ruokaa ja leikkiä eri mauilla toisaalta burger kinging crispy chicken on... aah.
11. Tiedätkö mikä on painoindeksisi?: - en halua tietää ;x
12. Oletko siihen tyytyväinen?: - Kyynelehdin
13. Mitä asiaa elämässäsi kadut eniten?: - Sitä etten hakeutunut hoitoon aijemmin.
14. Minkä harrastuksen olet aina halunnut aloittaa?: - salilla käynnin ja digipiirtämisen
15. Oletko koskaan pelannut uhkapelejä?: - joo >:l
16. Jos, oletko koskaan voittanut niistä?: - joo
17. Miten purat aggressiosi?: - apinan raivolla päikkäreille >:l
18. Seuraatko uutisia?: - luen aktiivisesti mitä sosiaalipuolen kentälle kuuluu ja totta kai pitää lukea mitä maailmalla tapahtuu. Kuuluu yleisivistykseen tai ainakin voipi nostaa nokan pystyyn ja sanoi hmmmp.
19. Oletko matkustellut ulkomailla?: - vähän
20. Kuulutko kirkkoon?: - Erosin rasisten homopuheiden jälkeen. Enpä koskaan ole pahemmin ollut uskonnollinen. Minulle ei kuitenkaan ole ongelma mennä uskonnollisiin paikkoihin.
21. Oletko uskonnollinen ihminen?: - Uskon itseeni ja muutoksen mahdollisuuteen
22. Uskotko kohtaloon?: - Jokainen tamppaa itselleen sellaisen tien kuin haluaa
23. Uskotko, että jokaiselle on vain yksi Se Oikea jossain? Jos on, oletko löytänyt hänet jo? - ennn
24. Luetko Seiskaa?: - joskus parturissa
25. Miksi täyttelet näitä kyselyitä?: - Enpä tiedä. Herutan itseäni. TAKE ME NAO. Mukavata ajan vietettä kun ei jaksa aamusta käynnistyä

KuunsilmäHii :3Luonut: KuunsilmäPerjantai 18.08.2017 12:06

Siinä hää nyt on <3 Tuoksuu tosi raikkaalle ja saippuamaiselle!
Vähän väliä se käy tuolta nokkaan mmmm <3

Toivottavasti tulis pian lissää ^__^
...
« Uudemmat -