IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Hiningenteki[Ei aihetta]Luonut: HiningentekiMaanantai 27.04.2015 01:30

Taas kohta makaan ja odotan,
sitä pientä kuolemaa jopa ehkä haluan

Mennyt niin monta aikaa, kosketeltua tuskaa

Niin on mennyttä tulevakin.

_Makkeeeyleisön pyynnöstä!Luonut: _MakkeeeSunnuntai 26.04.2015 23:31

Huomenna tulee taas jotain huikeeta blogii ^^

BelsissaMinun vihaniLuonut: BelsissaSunnuntai 26.04.2015 23:19

Viha on ollut minulle aina vaikea tunne käsittää, kokea ja purkaa. Se on polttanut sisällä, tuntunut sietämättömän kipeänä ja korventavana tunteena jossain rintakehän ja yläselän alueella. Silti siitä on tuntunut olevan mahdotonta saada otetta. Kunnes se sitten joku kerta nousee esiin ja onkin mahdoton hallita. Minulla on ollut sellainen olo kuin oma vihani olisi jotain erityisen tuhoisaa ja mahdotonta saada pidetyksi käsissä. Olen pelännyt, että vihani karkaa käsistä ja satutan jotain peruuttamattoman pahasti tai rikon ihmissuhteitani. Siksi olen monesti padonnut sen sisääni, jossa se on päässyt jälleen lihomaan. Välillä se on suorastaan invalidisoinut. On tuntunut vaikealta tehdä mitään, kun kroppa tuntuu palavan. Toisaalta tekee mieli hajottaa asioita, oksentaa liuta loukkauksia tai keksiä jokin mahdollisimman kiero suunnitelma tunteidensa purkamiseksi. Samaan aikaan tuntee hirveää syyllisyyttä noista fiiliksistä ja itsensä kelvotontakin kelvottomammaksi ihmiseksi. Lopulta huomaa olevansa niin solmussa, ettei reaktioissa ole mitään mieltä ja tunnetilat vaihtelevat normaaliakin rajummin. Tunnen vihaisena olevani miltei eri persoona kuin normaalissa kanssakäynnissä.

Oma vihani on ollut monin tavoin patoutunutta. Aina en ole voinut ilmaista sitä vapaasti. Ilmaisun ovat kieltäneet minulta niin jotkut läheiseni kuin minä itsekin. En ole voinut valittaa, kun minua on kohdeltu huonosti. Olen oppinut, että tunteidensa näyttäminen johtaa satutetuksi tulemiseen tai ihmissuhteiden katkeamiseen. Tuollaiset asiat synnyttävät paitsi suoraa vihaa, myös pelkoa, häpeää ja surua, jotka voivat purkautua myöhemmin vihana. Kun tunteet menevät todella vaikeiksi, on helpompi sanoa minä vihaan kuin minä pelkään, minä tarvitsen tai minä välitän. Erityisen vaikeaa se on silloin, kun on tullut kaltoin kohdelluksi tai pelkää tulevansa. Itse asiassa nimenomaan pelko oireilee monesti vihana. Esimerkiksi parisuhteen päättyessä riitaisasti monen kuulee vannovan vihaa tai välinpitämättömyyttä, vaikka oikeasti tunteekin olonsa hylätyksi ja pelkää tulevaisuutta. Myös tuntematon herättää vihamielisiä reaktioita nimenomaan sitä kohtaan tunnetun pelon vuoksi.

Viha voi olla hyvin addiktoivaa. Siitä saa voimaa. Olo on monesti paljon aikaansaavampi kuin vaikkapa surullisena. Vihaa kokiessa ei myöskään välttämättä tarvitse tuntea muita tunteita. Se ei heti satuta niin rajusti kuin vaikkapa suru. Sokean vihan vallassa ei joudu kyseenalaistamaan omaa merkitystään eikä myöntämään tarvitsevansa ketään. Tästä huolimatta se ei kuitenkaan ole erityisen kannattava tunne hautoa, sillä monesti alkaa vaivata vaalijaansa jossain vaiheessa. En voi väittää törmänneeni elämäni aikana yhteenkään jatkuvasti vihaiseen ja onnelliseen ihmiseen. Vihaisia ja masentuneita ihmisiä tulee taas tavanneeksi koko ajan. Valitettavasti tunnistan myös itsessäni jälkimmäisen ryhmän piirteitä.

Toiset eivät kestä vihaa ollenkaan. Omalla kohdallani suhtautuminen on ollut aika kaksijakoista. Tuntuu kuin toinen puoli minusta kammoaisi kuollakseen vihaa, toinen taas syleilisi pelastavana enkelinä. Syyllisyyttä kokeva puoleni pelkää, mitä kaikkea viha voi aiheuttaa. Se johtaa noidankehään, kun vanhat pelosta syntyneet vihani saavat uusista peloista kimmoketta. Lisäksi olen suunnannut osan vihastani suoraan itseeni. Olen kokenut olevani hirveä ihminen tuntiessani sellaista tunnetta, suorastaan ihmishirviö. Minun on ollut vaikea hyväksyä voimakasta tunnemaailmaani tämän asian suhteen. On helppoa sanoa olevansa herkkä tuntemaan positiivisia tunteita tai vaikkapa tuskaa, mutta viha on monimutkaisempi. Sen voimakas purkaminen usein vahingoittaa jotakuta. Vaikka en purakaan vihaani tuhoisasti, tunnen syyllisyyttä jo niistä mielikuvista, jotka risteilevät tunteen vallassa päässäni.

Erään erityisen vihantäyteisen elämänvaiheen jälkeen aloin pelätä vihaa niin paljon, että suorastaan mitätöin sen merkityksen. Ajattelin sen olevan täysin turha tunne ja toivoin, että voisin poistaa sen kokemusmaailmastani kokonaan. Olisihan se ihan kaunista, muttei mahdollista. Lisäksi viha voi olla toisinaan ihan hyväkin asia. Se kertoo meille, ettei kaikki ole hyvin. Jokin meille tärkeä on uhattuna. Minunlaiselleni, toisinaan itseinhossa rypevälle tapaukselle on helpottavaa huomata, että suutun kun minua kohdellaan kaltoin. Viha siis kertoo meille, että me itse tai jokin muu asia on meille tärkeä.

Viha voi siis olla hyödyllinenkin tunne, mutta konfliktitilanteita ei sen vallassa kannata alkaa ratkomaan. Itse asiassa on ihan tutkittu juttu, ettei aggressiivinen käytös edes vähennä aggressiivisuuden tunnetta. Päinvastoin. Purkauksen jälkeen ihmiset ovat entistä aggressiivisempia. Itse olin aika yllättynyt tästä tutkimuksesta lukiessani. Muistan itse useita tilanteita, joissa olen tuntenut helpotusta purkauksen jälkeen. Voi kuitenkin olla, että kyse on nimenomaan patoutuneiden asioiden purkamisesta, ei niinkään aggression. Uskon, että samaan tai jopa parempaan lopputulokseen oltaisiin saatettu päästä rauhallisellakin keskustelulla. Lisäksi ihminen valitettavasti ehdollistuu aggressiiviselle käytökselle, jos harrastaa sitä paljon.

Vihan tunne ei kuitenkaan katoa sitä kieltämällä. Olen itse ollut aivan solmussa tämän asian suhteen. Tuntuu, ettet saisi tehdä mitään. Patoutuminen on paha asia, samoin purkaminen. Hautominen tavalla tai toisella vahvistaa vihaisuutta. Välillä on tuntunut siltä kuin asialle ei voisi tehdä mitään. On ollut aika neuvoton olo. Monesti tilanne ei kuitenkaan ole niin epätoivoinen kuin miltä aluksi tuntuu. Tehtävissä on itse asiassa aika paljonkin. Pointtina on, että haluaa todella muuttaa tunnetilaansa. Pelkkä ympäristönvaihdos voi tehdä hyvää. Lähtee vaikka luontoon kävelemään tai ihan lenkille. (Oma ehdoton inhokkini!) Omalla kohdallani myös musiikki on hyvin keskeisessä asemassa. Joskus vihainen musiikki tekee pieninä annoksina hyvää, mutta monesti se vain lietsoo fiiliksiä. Niin epämiellyttävältä kuin se voi vihaisena tuntuakin, voi joskus kokeilla kuunnella aivan päinvastaista musiikkia. (Söpöt kansanlaulut toimivat omalla kohdallani oikein hyvin. Black Is The Color & She Moved Through The Fair poistavat kiukun käden käänteessä.) Tämä toimii etenkin silloin, jos mielialat ovat yhtä reaktiiviset kuin minulla.

Tunteensa pitää myös saada ilmaistua. En tarkoita tässä mitään raivokohtausta, vaan rauhallista keskustelua. Vihan käsittelemässä on tärkeää, että tuntee tulleensa kuulluksi. Voi olla hyödyllistä myös kokeilla etäännyttää asia itsestään. Yrittää tarkastella sitä ulkopuolisen silmin. Monesti näkökanta muuttuu hieman. Leppyminen tai anteeksianto ei kuitenkaan tapahdu hetkessä. Siksi on tärkeää osata olla armollinen itselleen. Itsesyytökset ja –viha vain voimistavat kierrettä eivätkä auta paranemisprosessissa.

Nyt kun olen puhunut vihan ilmaisemisesta, voisin sanoa muutaman sanan myös sen vastaanottamisesta. Paitsi että olen huono ilmaisemaan vihaa, olen huono myös vastaanottamaan sitä. Reaktioni eivät aina ole hirveän johdonmukaisia tai loogisia. Toisinaan olen kauhusta kankea, kun joku suuttuu minulle. Välillä vain naurattaa, enkä oikein osaa tuntea mitään. Joskus olen valmis tekemään mitä tahansa toisen vihan lepyttämiseksi, toisinaan taas en suostu antamaan sille arvoa ollenkaan. Hyvin yleinen tunne on tietynlainen äärimmäinen kiusaantuneisuus. Samoin neuvottomuus. Toisinaan mukaan sekoittuu hyvinkin kummallisia ja sopimattomia tunteita. Esimerkkinä voisin mainita helpotuksen. ”Jos hän on vihainen, hän välittää” on ajatusmalli tämän fiiliksen takana. Mitä tunteita esille sitten nouseekin, on tärkeää hyväksyä ne. Yksikään tunne ei katoa väkipakoin hiljentämällä. Sen sijaan niissä alkaa nähdä enemmän järkeä jo sen jälkeen, kun ne on osannut nimetä.

Minä olen luvannut itselleni, että yritän hyväksyä muiden tunteet ilman vahingollisia vastareaktioita. Tiedän, etten tule kykene siihen juuri tällä sekunnilla, mutta kenties joku päivä. Samoin olen luvannut, että annan itselleni luvan sanoa mitä tunnen. En anna kenenkään enää sanoa minulle, etten saa muotoilla tunteitani sanoiksi tai pahimmillaan, etten saa kokea niitä. Minusta ei sillä tule yhtään parempaa ihmistä – päinvastoin.

Mikä tänään vituttaa? Läähätyskommentit. (Enkä meinaa nyt normikehuja, vaan niitä oikeita kuvottavuuksia.) 1) Minä en ole objekti 2) saati niin epätoivoinen, että lähtisin paneskelemaan random-galleriaehdottelijaa. Hei on mullakin joku itsearvostus.

Loppuun pari erittäin vihaista biisiä, joista näkyy hyvin se, miten monenlaisia fiiliksiä kyseinen tunne voi kattaa:

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieSunnuntai 26.04.2015 22:32

ENÄÄ TAUSTOJA!!!!!!!!!!1pääsen ennen yhtä nnukkumaan, päätin just.
soiko viulut milloinkaan, tanssimaan noin kutsuen
~
onnellista loppua saavatko he katsella

RooBe97nihLuonut: RooBe97Sunnuntai 26.04.2015 22:25

Istun jo varmaan toista tuntia paikallaan/
kelaillen sitä kaikkee mikä ei oo enää paikallaan/
sun kuva mun kädes, painan sen rintaani vasten/
tiputan kyyneleen, ja kuvan pöydälle lasken/
otan kännykän käteen, soittaisinko vielä/
oisko siitä hyötyä, mietin koittaisinko vielä/
saada sut ymmärtämään tän kaiken tapahtuneen/
vai menisinkö vaan sänkyyn itkeen itseni uneen/
taas kerran, en mä kauaa tätä jaksa/
sä kysyt multa miksen matkaani vaan jatka/
se ei oo niin helppoa, ei todellakaan/
vaik yritän paeta joka suuntaan, oot ovella taas/
mua vastas, jokane oven avaus on niin raskas/
palaan sisään yksin, helpompaa olis sun matkas/
vituttaa pyörii päiväst toiseen täs samas paskas/
kelaten et mikä tän kaiken lopulta ratkas/


avaan uuden oven ja katson pihalle/
nään sut siinä, se saa mun ihon kananlihalle/
sä et sano mitää, mä en sano mitään,/
tunnet tän talon, haluutko tulla viel sisään?/


oon sanonu jo kaiken, silti vielki sanottavaa/
oltii hyvii alottamaa viel parempii kadottamaan/
muut oli kateellisia, meil onnee vaik muille jakaa/
meil yhteisii hetkii jo monien vuosien takaa/
nää teinivuodet, koettu ja kasvettu yhdes/
toistemme kyljes ollaan kasvettu yhteen/
siamilaiset kaksoset, jotai sen tapasta/
vauhdist huolimatta homma ei karannu rasasta
sua rakastan, takaan se ei keltää mitää varasta/
tää on mun tapasta kertoo ettei se oo salasta/
en enää mitää kalasta, sä oot mulle parasta/
se ei kärsi lamasta, ei lähe ku tatskakaan nahasta/
mahiksii tälläsee ei jaeta monille muille/
toisillemme suukot annettu hymysuille/
rakkaudesta sokeena, sen suhtee oot mun opaskoira/
enkä löydä enää mihinkään nyt kun oot poissa/


ehkei sua voi koiraan vertaa, silti opaskoira/
ku oisin pokeris häviöl, kerään omat pois ja/
vaikka nää hetket on aika kovii/
koira palaa karkureissultansa aina kotii/
haluun olla se koti, jos se vaan sopii/
en voi sua omii mut ku tuut koputtaa ovii/
niin takaan että oon vastas avaamas sen oven/
ku tuut täyttää mun sydämestä sen loven/
mikä siihe jäi sillon ku lähdit/
sit mennää siit ovest pihalle katselee tähtii/
jos meidän radioyhteys välillä pätkii/
nii sit ku taajuudet on kunnos, sointi on hiton nättii/
vaik välil vaikeeta, ei tehä turhaa töitä/
haluttaes kierretää maailma ilman turvavöitä/
me ei enää pelätä mitää, meidän ote pitää/
voin oven rauhas sulkee, en päästä muita sisään/

"en päästä muita sisään enään.."

dhullugayhupsansaaLuonut: dhullugaySunnuntai 26.04.2015 21:44

Koska Keski-Karjalan messut. Sinne meni rahat ennen kuin tajusin estää itseäni. Silti ei kaduta : ]

screenagerKatsoin Battle Royalen.Luonut: screenagerSunnuntai 26.04.2015 21:36

Ei mulla muuta kuin että sain viimein, kaikkien vuosien jälkeen, katsottua kuuluisan Battle Royale -elokuvan. Olen eilisen Heinolareissun ja talonvaltaus-nuotio-bileiden jäljiltä väsynyt, joten keskittyminen ei ollut aivan satasessa leffan aikana. Vähän meni siis ohi, esimerkiksi suurin osa hahmoista, joita en erottanut toisistaan. Japanilaiset näyttää samanlaisille keskenään?

Hyvä elokuva jokatapauksessa oli, yhtäläisyyksiä Nälkäpeli-sarjaan on selkeästi, mutta en silti lähtisi sanomaan että nuo kaksi ovat ihan sama tarina. Erona kuitenkin on maa, kulttuuri, vuosi, jne.. Muutenkin aasialaiset tekee elokuvia todella erilaisella otteella kuin amerikkalaiset, joten katselukokemus oli ihan erilainen.

Tykkäsin kyllä. Parhaiten jäi mieleen hahmo nimeltä Kiriyama, josta pidin varmaan eniten.


tumblr_n3mpqhQjev1sdxvxdo1_500.gif

tumblr_n057zeED3P1sdxvxdo1_500.gif

tumblr_mlzfjc4zZK1s5lf2ro1_500.gif

tumblr_mlqeirNYzj1s3749jo1_500.gif

tumblr_ml3xxhBPA51qzevl9o1_500.gif

tumblr_n9sjypTMHp1sdxvxdo1_500.gif
Kerron teille eräästä trollista, joka tunnetaan nimellä Mosse. Mosse on formulapalstoilla aktiivisesti häiriköinyt tyyppi. Kestotrolli, joka haluaa ainoastaan haastaa riitaa. Vihaa ja haukkuu Kimiä (Räikkönen) yli kaiken. Mosse ihailee ääriaatteita ja narsisteja. Hänen suosikkipoliitikkoihinsa kuuluukin Vladimir Putin ja George Bush nuorempi. Maikkarin formulapalstalla hän aloitti vuonna 2009 nimimerkeillä fakta ja samperi. Mosse on selvästi sadistinen ja nauttii muiden ahdistumisesta. Mosse jatkaa trollaamista määrätietoisesti yhä tänä päivänä ja hän on paljon verenhimoisempi mitä vuonna 2009. Mossen muita tunnuksia on mse20, (josta siis nimi mosse juontaa juurensa), F1 Jumala, OVIEDON OHJUS, Ferdo, Räkättirastas, Raul, Pauli, Kimin kylpytynnyri, aldo, ruohonleikkaaja, Totuuden nyrkki, Berkley, jugretti, jäätelömies, F1-tietäjä, tsemolo, KEIJJO Asturian taikuri, Messias, Kenraali, Ylipäällikkö, Räikkönennumerouno, RuomilaM, Stephen Hawking, Hevonen, checkmate ja lista jatkuu. Arviolta Mossella on noin 60 eri tunnusta. Hän on kirjautuneena aina 3-8 eri tunnuksella kerrallaan ja jos jossain uutisessa on 350 kommenttia, niin 150-250 niistä on Mossen tunnuksilla kommentoitu. Mosse vastailee kuola valuen omiin kommentteihinsa ja copy paste on hänen käytetyin aseensa. Hän on kerännyt valtavan määrän vihamiehiä oksentaessaan ympäriinsä eri formulapalstoilla. Mosse nimittää itseään asiantuntijaksi ja formuloiden sisäpiiriläiseksi, vaikka tosi asia on, ettei hän ole avannut edes verhoja moneen vuoteen. Mosse aloittaa kommentoinnin heti aamusta ja jatkaa usein seuraavan vuorokauden puolelle. Mossen kommentit ovat täynnä valhetta ja vihaa suomalaisia menestyjiä kohtaan. Mossen toiminta on täyttänyt kiusaamisen määritelmän jo vuosia sitten. Paskamyrsky aiheutettu myös nimittämällä sotaveteraaneja flopeiksi. ''Kumpikohan on suurempi floppi, Kimi vai sotaveteraanit?'' Hän onnistuu kerta toisensa jälkeen provosoinnissaan, eikä hänen suhteen ole enää muuta toivoa, kuin nettipoliisi. Maikkarin ylläpito ei välitä rotan paskan vertaa. Jos valitat moderoinnin tasosta, saat bannit. Miksi kerroin tämän tarinan? Internetissä toimivat ihmiset ovat oikeita ihmisiä, joten samat lait pätevät myös täällä. Voit halutessasi mennä maikkarin formulapalstalle keräämään todisteita esitettäväksi nettipoliisille.

Onko kysyttävää? Tämä kirjoitus on vain pintaaraapaisu. Mossesta riittää puhuttavaa varmasti vielä pitkään.

Tässä vielä kuvan muodossa perinteistä ruohonleikkaajaa:

HeviGoottiHehe!Luonut: HeviGoottiSunnuntai 26.04.2015 21:24
:'D Tulee mielee Otavan Opisto ajat,
muutamat tykkäs laulella varsinki ekaa biisiä,
mut oikeesti heiiih nyt, löyty toi toinenki klassikko haha!

SilverSwirlAquarius –Luonut: SilverSwirlSunnuntai 26.04.2015 21:22

I feel like you’re the definition of when you look into a body of water and what you see back is you, rippled and intangible. A wisp of smoke and then gone. When it’s dark out and your shadow isn’t with you. It’s hard to learn about something that is constantly hiding away. You’re a crossword personified, but we’re all still trying to connect the dots. We’re all playing the wrong game.

Mana_SamaneekeritLuonut: Mana_SamaSunnuntai 26.04.2015 21:15

...Ajattelen aikaa 50 vuotta eteenpäin. Itsehän lykkään silloin jo koiranputkea, mutta sen ajan sukupolvet voivat kyllä kysyä pokkana meidän ajan ihmisiltä että ”te sitten väen väkisin halusitte muuttaa Suomen etnisen väestörakenteen ihan vaan sen vuoksi, että te halusitte muuttaa Suomen etnisen väestörakenteen? Mikä siinä vanhassa oli vikana?”
Ja meidän sukupolvi vastaa: ”Joo, kyllähän siinä niin pääsi käymään. Eikä siinä vanhassa ollut vikaa, mutta jotenkinhan sitä piti päästä pätemään.”

Ne tulevat sukupolvet eivät tule muistamaan meitä lämmöllä. Ne joutuvat joko alistumaan ja elämään Paskastaniassa tai sitten ne joutuvat pistämään vuoden 1918 uusiksi. Toivottavasti ne tulevat sukupolvet muistavat, että kyllä täällä edes joku yritti panna hanttiin.

- yrjöperskeles
1°. Nimi: Ramona
2°. Ikä: 18
3° Sukupuoli: F
4°. Luonne: aivan hillitön
5°. Asuinpaikka: Pensääääääl
6°. Syntymäpaikka: Jakobstad
7°. Harrastukset: crossfit, sali, teatteri
8°. Lempinimi: Ramone, Amppe, Ramones, Ramuuna, Ramonnn
9°. Voisitko syödä kastemadon?: paljonko mulle siitä maksetaan
10°. Poltatko?: noh bileissä joskus vahingos
11°. Juotko alkoholijuomia?: olen absolutisti!!!1
12°. Lempiruoka: tortillat <3 riisi ja kana
13°. Lempijuoma: vesi ja lasipullokokis

°PERHE:
14°. Äitisi nimi: Hilkka
15°. Isäsi nimi: Dan
16°. Onko siskoja?: joooo
17°. Veljiä?: jooo
18°. Sisaruksiesi nimet?: Patrik, Minna, Elina
19°. Onko sinulla äiti- tai isäpuolta? Nimet?: ei
20°. Sisarpuolia? Nimet?: ei
21°. Kuuluuko perheeseesi eläimiä?: joooo kisuja
22°. Kuinka monta serkkua sinulla on?: en muista tarkkaa määrää ja en jaksa laskea mut noin 25
23°. Ovatko isovanhempasi elossa?: kolme niistä
24°. Kivoimman serkkusi nimi?: hmhm jos pikkuserkutki lasketaan nii Filip ja jos vaa serkut nii ehkä Jakob
25°. Onko perheesi ärsyttävä?: se on paras
26°. Ketä et voi sietää?: sinua rakas
27°. Rakastat silti heitä?: aina
29°. Et vaihtaisi heitä ikinä keneenkään toiseen?: enen
30°. Ja sun perhees on paras?: niinhän mä sanoin

°YSTÄVÄT:
31°. Onko parasta ystävää?: parhaita
32°. Kuka on paras ystäväsi?: En osaa sanoa :'( annicaemppumelissajossuheidi
33°. Onko sinulla paljon ystäviä/kavereita?: no tarpeeksi <3
34°. Mikä on hulluinta, mitä olette tehneet yhdessä?: nooh koko vaasa aika oli aika hullua
35°. Kenet olet tuntenut kauimmin? : melissan
36°. Kuka saa sinut helpoiten nauramaan?: annica
37°. Onko sinulla poika- tai tyttöystävää?: eiku mul on kissa ja rukaa
38°. Haluaisitko seurustella?: toisaalta joo ja toisaalta en
39°. Oletko siis ihastunut?: no sillee pienesti kiinnostunut
40°. Tai jopa rakastunut?: en
41°. Oletko salaa kateellinen ystävillesi?: no joskus tottakai haha
42°. Esitätkö jonkun ystävää, vaikka oikeasti vihaisit häntä?: en
43°. Esittääkö joku sinun ystävääsi, vaikka vihaisi sinua?: hope nooot
44°. Oletko käyttänyt ystäviäsi hyväksesi?: en
45°. Kohteletko ystäviäsi hyvin, huonosti vai hyvin huonosti?: hyvin ainaski yritän
46°. Voisitko antaa elämäsi jonkun ystäväsi käsiin?: joo
47°. Luotatko keneenkään satavarmasti heistä?: kyllä

°TÄMÄ VAI TUO?:
48°. suklaa vai salmiakki?: suklaa
49°. omena vai banaani?: omppu
50°. hedelmä vai vihannes?: Hedelmä
51°. sänky vai sohva?: sänky
52°. tietokone vai tv?: tv koska puhelin käy tietokoneesta melkeinpä
53°. puhelin vai tietokone?: puhelin
54°. laskuvarjohyppy vai benjihyppy?: laskuvarjo
55°. käteinen vai kortti?: käteinen
56°. sisko vai veli?: noh
57°. sä vai mä?: sä
58°. teille vai meille?: meille
59°. eestä vai takaa?: no herranjestas
60°. Suomi vai Ruotsi?: Finlandiaaa
61°. sarvikuono vai virtahepo?: virtahepo
62°. kiltti vai tuhma?: nohnoh kiltti
63°. villi vai rauhallinen?: villi
64°. hullu vai tyhmä?: hölmö
65°. kahvi vai tee?: kahvi
66°. ii2.org vai irc-galleria?: haha ei kumpikaa
67°. hali vai pusu?: molemmatt
68°. kielari vai suudelma?: suudelma
69°. suihku, sauna vai kylpy?: suihku
70°. meikkiä vai ei?: ei
71°. päivä vai yö?: yö
72°. aamu vai ilta?: ilta
73°. britney vai shakira?: Britney
74°. klamydia vai raptori?: ööö
75°. hoitaisitko mieluummin vanhempia vai lapsia?: lapsia
76°. haluatko lapsia vai etkö?: nojoo
77°. seksiä vai ei?: nyt loppu nää tämmöset djiises

°HARRASTUKSET:
78°. Niin mitkäs ne harrastukset oli?: no katsoppas uudestaan
79°. Onko kiva harrastaa sitä mitä harrastat?: teatterii ja crossfittii joo mut salilla käyminen ottaa vähä voimille haha
80°. Kuinka pitkään olet harrastanut?: teatterii 10v, crossfittii 2 ja puol? salii en osaa sanoa koska välillä on ollut pidempiä taukoja
81°. Onko sinulla ollut muita harrastuksia, jotka olet lopettanut?: hevostelu ja telinevoimistelu ja tanssi
82°. Mitkä?: nuo ^
83°. Miksi lopetit?: koska olin tyhmä ja hevostelun koska mun melkein oma heppaseni myytiin ja muut hepat ei kiinnostanu
84°. Haluaisitko harrastaa jotain muutakin?: no noita jotka oon lopettanu :D
85°. Mitä?: ^
86°. Onko seksi harrastuksista paras?:
87°. Kuinka monesti viikossa sinulla on harjoitukset?:
88°. Käytkö aina harkoissa?:
89°. Miksi?:
90°. Haluaisitko harrastaa vuorikiipeilyä?: ois iha kiva
91°. Koska?: ois jännää
92°. Onko moottori"urheilu" sinusta urheilua?: nojooo riippuu iha mut yleensä joo
93°. Aiotko harrastaa harrastuksiasi vielä pitkään?: toivottavasti
94°. Aloitatko kenties uuden harrastuksen kohta puoliin?: jos aika riittäis
95°. Jos aloitat, niin minkä?: tankotanssi olis kiva !!!
96°. Oletko toodella urheilullinen?: no olisinpa
97°. Oletko hankkinut harrastustesi parissa paljonkin habaa?: no melkee yhtä paljo ku sylvester stallonella

°JOS OLISIN ..... OLISIN:
98°. jos olisin elin, olisin: jaa a
99°. jos olisin eläin, olisin?: kisu
100°. jos olisin ruoka, olisin: ööööö
101°. jos olisin juoma, olisin: öööö
102°. jos olisin kukatahansa julkisuuden henkilö, olisin: arman alizad joojo
103°. jos olisin hedelmä, olisin: omena
104°. jos olisin vihannes, olisin: ööö
105°. jos olisin huonekalu, olisin: öö
106°. jos olisin tunne, olisin: onni
107°. jos olisin taideteos, olisin: öö
108°. jos olisin kasvi, olisin: auringonkukka
109°. jos olisin uloste, olisin: ööö
110°. jos olisin väri, olisin: musta

°MENNEISYYS:
111°. Kuka luulet olleesi edellisessä elämässä?: varmaa joku muurahainen
112°. Mitä luulet tehneesi työksesi edellisessä elämässä?: kantanu kuusen neulasia
113°. Mitä teit 30.2.2006?: jaa a
114°. Entäs mitä teit eilen 18.58?: meikkasin
115°. Kuka oli ensimmäinen paras ystäväsi?: my sistahhh
116°. Mitä teit 4 tuntia sitten?: lagasin koska krapula
117°. Mitä söit viimeksi?: kebabbiiii ja ranskalaisia
118°. Mitä joit viimeksi?: appelsiinimehuuu
119°. Paljonko kulutit viimeksi rahaa ja mihin?: no vittuuu 80e taksiin, juomiin, olliksen sisäänpääsyyn ja narikkaaan ;__;
120°. Milloin viimeksi olet käynyt ulkomailla?: puoltoista kk sit
121°. Mitä teit viime syyslomallasi?: hmhm nukuin
122°. Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?: patte
124°. Ketä löit?: jakobiii taii jimmyy
125°. Miksi?: koska olen ilkeä ihminen
126°. Milloin viimeksi nauroit kunnolla?: eilen taisiis tämän päivän puolella se tais olla
127°. Ja minkähän takia?: itelleni koska oon nii hillitön
128°. No kuinka hauskaa oli asteikolla: 10/10
129°. Milloin olit todella turhautunut?: nyt
130°. Mitä teit eilen?: girls night out pensalapoitsujen kaa

°TULEVAISUUS:
131°. Mitä odotat tulevaisuudelta?: liikaa
132°. Tulevaisuuden ammattisi?: noku ei tiedäää
133°. Pelkäätkö tulevaisuutta?: jooo
134°. Miksi pelkäät/miksi et?: koska en tiedä mitä haluuun
135°. Haluatko saada lapsia tulevaisuudessa?: kaait
136°. Tuletko tekemään kovasti töitä tulevaisuuden eteen?: yritän
137°. Mitä tulet tekemään tunnin kuluttua?: toivottavasti jotain tärkeämpää
138°. Entä vuoden?: ulkomailla toivottavasti
139°. Onko maailma muuttunut paljonkin kymmenen vuoden päästä? : joo
140°. Voisitko asua tulevaisuudessa ulkomailla?: kyllä
141°. Onko sinulla paljon tulevaisuuden suunnitelmia?: haha liikaa
142°. Tulevaisuuden unelmapuolisosi?: aion mennä las vegasiin pokaamaan jonku jättipotin voittaneen
143°. Tulevaisuuden unelma-ammattisi?: unelma-ammatti ois joku matkailuala

°KUKA VIIMEKSI:
144°. Nukkui sängyssäsi?: tiina kisusi
145°. Pussasi sinua?: daaani
146°. Sanoi rakastavansa sinua?: SENNI
147°. huusi sinulle?: ellu
148°. Löi sinua?: ellu haha
149°. Ihaili sinua?: ellu
150°. Nauroi kanssasi?: ellu
151°. Halusi sinua?: jaano tähän ei tule vastaukseksi ellu
152°. Halasi sinua?: jojja, koska löydettii mun lompakko
153°. Lohdutti sinua?: ööö
154°. Antoi sinulle jotain?: öö
155°. Sai sinulta jotain?: ööö
156°. Puhui rivoja kuullesi?: öö

°MISSÄ VIIMEKSI..?:
157°. Missä viimeksi kävit lomalla?: dominikaanises tasavallas<3
158°. Missä viimeksi ryyppäsit?: ollis
159°. Missä viimeksi poltit tupakan?: ollis
160°. Missä viimeksi kävit ostoksilla: abc
161°. Missä viimeksi teit pipareita?: kotona
162°. Missä viimeksi itkit?: kotona
163°. Missä viimeksi purit vihaasi?: kotona tai koulus
164°. Missä viimeksi uit?: dominikaanises yhy
165°. Missä viimeksi lauloit yleisön edessä?: joskus ysil hah
167°. Missä viimeksi pissasit?: vessassaa
168°. Missä viimeksi pieraisit?: no jaa a
169°. Missä viimeksi oksensit?: varmaa nettaris

°USKOTKO..?:
170°. Uskotko Jumalaan?: en
171°. Uskotko Jeesukseen?: en
172°. Uskotko enkeleihin?: en
173°. Uskotko ufoihin?: en
174°. Uskotko joulupukkiin?: en
175°. Uskotko kuoleman jälkeiseen elämään?: haluaisin uskoa ainaki
176°. Uskotko karmaan?: ehkää

xBREExpeppeLuonut: xBREExSunnuntai 26.04.2015 19:55

Haluatko suuret prinsessahäät?
- en mut suuren prinsessamekon
Laulaako kaikissa bändeissä mies, mitä kuuntelet?
- suurimmas osas
Mitä sinulla on taskuissasi?
- joku kuitti
Kuinka aikasin menet yleensä nukkumaan?
- 21.30-23.30 arki-iltoina
Oletko tällä hetkellä mustasukkainen?
- en
Oletko mielestäsi hemmoteltu?
- vähän
Kaipaatko tällä hetkellä ketään?
- joo
Suututko helposti?
- en
Pidätkö ukkosmyrskyistä?
- en
Pystytkö helposti sanomaan ihmisille ei?
- riippuu
Millaisista ihmisistä pidät?
- aidoista, sarkastisista ja suht epäsosiaalisista jotka ei moralisoi
Onko raha tärkeämpää kuin rakkaus?
- tietyis tilanteis
Pidätkö itsestäsi?
- en
Vihaatko kun sinua tuijotetaan?
- en
Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt?
- rahaa ja hyvän kelin ja miljoona muuta asiaa
Oletko nyt ihastunut?
- no hyyi
Pitäisikö miedot huumeet mielestäsi laillistaa?
- kaikki pitäis
Oppisitko pitämään toisen ihmisen musiikkimausta seurustelun vuoksi?
- been there done that
Antaisitko miehen tarjota drinkin, vaikket olisi kiinnostunut hänestä?
- NO SITÄ MÄ HALUISIN MUT KUKAA EI KOSKAA TARJOO yh
Osaatko pitää salaisuuden?
- kyl
Kenelle aiot seuraavaksi puhua?
- fbs tawi wa jultsu irl emt
Mietitkö usein mitä muut sinusta ajattelevat?
- kyl
Onko maailmassa ihmistä, kenelle voit kertoa kaiken?
- ei
Luopuisitko mieluummin alkoholista vai makeisista?
- karkeista ku en syö muutenkaa paljoo
Tunnetko jonkun, joka ei pidä sinusta yhtään?
- en
Mikä piirre ärsyttää muissa ihmisissä?
- äänekkyys ja jatkuva puhuminen ja paska huumorintaju ja paska musiikkimaku ja tyhmyys ja huoh kaikki
Onko sinulla lävistyksiä? Mitä?
- korvissa, ylähuulen jäntees, huules, nenässä kaks ja navassa
Millaista inside-huumoria sinulla on kavereidesi kanssa?
- oot huora -läppää
Kuvaile suhdettasi alkoholiin?
- tapaamme liian harvoin
Leikitkö pienenä enemmän tyttöjen vai poikien leikkejä?
- mitä on tyttöjen ja poikien leikit
Kiroiletko liikaa?
- en vitus
Millaista musiikkia kuuntelet?
- parasta
Minkä väriset hiukset sinulla on oikeasti?
- maantienharmaat
Oletko koskaan itkenyt onnesta?
- en muista
Voisitko seurustella itseäsi lyhemmän kanssa?
- joo
Tiedätkö, mitä haluat tulevaisuudeltasi?
- rahaa ja taavin
Aiotko hankkia lapsia?
- tuskin
Inhoatko ihmisiä, jotka luulevat liikoja itsestään?
- ei se mun elämään vaikuta
Onko sinulla sisaruksia?
- joo
Onko vanhempasi vielä elossa?
- joo
Mitä olet mieltä miehistä?
- en tunne yhtäkään
Pitäisikö sinulle olla oma liputuspäivä?
- öö joo????
Saako rikkoa lakia, jos kukaan ei huomaa?
- riippuu laista
Tykkäätkö saada isoja haleja?
- taavilta joo
Kuinka pitkä olet?
- 159
Oletko ikinä värjännyt hiuksiasi punaiseksi?
- kyllä kyllä
Tykkäätkö kesästä?
- joo
Käytätkö hiuslakkaa?
- en
Suklaajäätelö vai mehujää?
- ei kumpikaa
Kivoin viikonpäivä?
- lauantai
Lempivärisi?
- musta
Oletko ollut kipeä viimeaikoina?
- en
Poltatko?
- joo
Millainen olo sinulla on tällä hetkellä?
- tylsää ja nälkä
Oletko tajunnut tänään jotain uutta?
- joo sen et rakastan yolandi visseriä
Oletko nolostunut vanhempiesi takia?
- eiköhän me kaikki
Paistaako ulkona aurinko?
- ei vittu paista yyy
Kahvia?
- ei kiits
Montaako erilaista juomaa olet juonut tänään?
- kahta, kaakaoo ja kokista
Onko sinulla ystäviä muualla päin Suomea kuin kotipaikkakunnallasi?
- on
Tuntuuko turhauttavalta vastata tähän, kun tiedät, ettei kukaan kuitenkaan lue vastauksiasi?
- taavi lukee et haista sä vitu
Käytätkö nukkuessasi sukkia?
- en
Oletko ollut suihkussa vaatteet päällä?
- en
Minkälaisella tuolilla istut?
- makaan sängys
Millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit?
- autolla
Mikä on onnennumerosi?
- 4
Omistatko kissan?
- kissa omistaa mut
Onko sukunimesi -nen päätteinen?
- ei
Asutko vanhempiesi kanssa?
- kyllä
Oletko esikoinen?
- yeah
Onko kännykkäsi metrin säteellä sinusta?
- jep
Kuinka monta hiuslakkaa omistat?
- en yhtään
Oletko koskaan antanut pusua kenellekkään jonka nimi alkaa T:llä?
- joo :3
Oletko vihainen?
- en
Mitä aiot tehdä seuraavaksi?
- mennä ehkä tupakalle tai hakee ruokaa
Ärsyttävin tapa herätä?
- herätyskello tai se et porukat tulee herättää
Mitä lukee 15. saapuneessa viestissä?
- en tiijä mikä noista on viiestoista
Koska viimeksi teit itse ruokaa?
- en ikinä
Olitko iloinen herätessäsi aamulla?
- en muista
Kenen sängyssä nukuit viime yönä?
- omassa
Mitä teit kello 9 tänä aamuna?
- nukuin
Kuinka monta viestiä on kännykkäsi saapuneissa?
- en jaksa laskea, monta sataa
Oliko eilen mukava päivä?
- aika tylsä
Olisiko ihanaa asua yksin?
- yksin taavin kanssa joo
Oletko rauhallinen ihminen?
- vissiin
« Uudemmat -