IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Ngân hàng cho vay tín chấp thủ tục dễ dàng nhất bạn nên biết

Vay tín chấp ngân hàng nào dễ nhất ? Vay tín chấp là hình thức vay tiền mà việc xét duyệt khoản vay sẽ dựa trên những hồ sơ đơn giản nhất và không cần phải thế chấp bất cứ tài sản gì. Có thể cho rằng, vay tín chấp là hình thức vay được nhiều người lựa chọn với nhiều lợi ích hấp dẫn không chỉ thủ tục ít rườm rà mà còn vay tiền nhanh.

uu điểm của khoản vay tín chấp

Lợi thế của vay tín chấp là rất nhiều đặc biệt là trong thời đại nhu cầu về tài chính ngày càng tăng cao. Khoản vay tín chấp có hạn mức vay lên đến 200 triệu đồng và thời hạn vay linh hoạt cho khách hàng từ 6 tháng đến 2 năm. Hơn hết, vay tín chấp không cần thế chấp tài sản, và khoản vay có thể được giải ngân trong vòng 8 tiếng đến 3 ngày kể từ ngày nộp đơn. Những ai có thể sử dụng hình thức vay tín chấp? Chỉ cần là công dân ở Việt Nam có độ tuổi từ 20-60, có thu nhập ổn định, đặc biệt khi vay không bị nợ Nhóm 3, tức là nợ xấu quá hạn từ 90 ngày trở lên tại các tổ chức tín dụng khác là có thể nộp hồ sơ đăng ký vay.

Các hình thức vay vốn tín chấp phổ biến nhất hiện nay

vay tín chấp ở đâu dễ nhất ? Tính đến năm 2022, hai hình thức cho vay tín chấp phổ biến nhất là:

Cho vay trả góp: bao gồm vay theo lương, vay theo hợp đồng bảo hiểm, vay theo SIM, vay theo sổ tài khoản hoặc vay mua ô tô. Đây là hình thức trả góp hàng tháng cho khách hàng có thu nhập ổn định vay số tiền cố định và kế hoạch thanh toán rõ ràng. Đối với những cá nhân có thu nhập ổn định, hình thức vay theo lương sẽ có nhiều lợi ích, và các ngân hàng có xu hướng dành cho những cá nhân có thu nhập cao rất nhiều ưu đãi.

Thẻ tín dụng: Sử dụng phương thức này, khách hàng sử dụng thẻ tín dụng để chi tiêu đặc biệt phù hợp với các khoản tiền mua sắm, thanh toán bán hàng và hình thức cũng rất đơn giản. Chỉ khi nào tiền trong thẻ được khách hàng sử dụng mới bắt đầu tính lãi.

EdFHbwJ.png

Vay nhanh là một phương án vay dễ dàng và an toàn nhất

Vay tín chấp ngân hàng nào dễ dàng giải ngân nhất?

Ngân hàng nào cho vay tín chấp dể nhất? Có rất nhiều công ty cho vay tín chấp nhanh trên mạng, phổ biến nhất là các công ty tài chính. Hình thức vay này thủ tục vay đơn giản, nhanh chóng, chỉ phù hợp với những khoản vay nhỏ, cần vốn gấp trong thời gian ngắn. Tuy nhiên, vay tín chấp ngân hàng có nhiều ưu điểm hơn, khi vay vốn tại cácc ngân hàng sẽ được nêu chi tiết khoản vay mà bạn sẽ phải trả và mức lãi suất phù hợp nhất với khả năng tài chính của bạn. Ngoài ra, lãi suất của ngân hàng sẽ thấp hơn so với việc bạn lựa chọn hình thức vay nóng bên ngoài. Mặc dù các khoản vay tín chấp không cần tài sản đảm bảo, nhưng bạn sẽ cần chuẩn bị trước các giấy tờ tuỳ thân cùng những giấy tờ tuỳ theo sản phẩm vay mà bạn lựa chọn để tiến hành quá trình xét duyệt.

Một số hồ sơ tiên quyết để được duyệt vay tín chấp: Hồ sơ vay tín chấp theo mẫu ngân hàng cung cấp, Bản gốc CMND, Bản sao công chứng hộ khẩu hoặc hộ khẩu tạm trú trong vòng 6 tháng, chứng minh thu nhập ( sao kê lương, giấy phép kinh doanh,...) Tùy theo hình thức vay tín chấp sẽ cần bổ sung thêm một số giấy tờ khác.

Ngoài việc chuẩn bị hồ sơ, bạn cũng cần xác định xem ngân hàng nào là lựa chọn tốt nhất cho khoản vay tín chấp lãi suất thấp dựa trên yếu tố lãi suất vay ngân hàng tín chấp. Hiện nay, để xác định được khoản vay tín chấp dễ dàng nhất và tốt nhất thì cần phải xem xét rất nhiều khía cạnh, trong đó lãi suất được coi là một yếu tố quan trọng không kém. Lãi suất sẽ ảnh hưởng rất nhiều đến số tiền lãi bạn phải trả hàng tháng.

Top 4 ngân hàng cho vay tín chấp đảm bảo an toàn và tốt nhất

Vay tín chấp tại Ngân hàng VPbank

Ngân hàng nào cho vay tín chấp dễ nhất? Nếu bạn có thắc mắc này, một số ưu điểm khi vay tín chấp tại VPBank sẽ giúp bạn có câu trả lời thỏa đáng. VPBank là một trong những ngân hàng uy tín và thường được nhắc đến khi cho vay vốn tín chấp, đặc biệt là đối với cá nhân. Số tiền vay khủng lên đến 200 triệu hoàn toàn có thể giúp bạn trả góp với số tiền phù hợp với thu nhập mà lãi suất ngân hàng cực ưu đãi chỉ 14% / năm. Thời hạn vay cũng là một trong những yếu tố mà ai cũng quan tâm, thời hạn càng ngắn thì lãi suất càng giảm. Thời hạn vay của VPBank khá linh hoạt, tối thiểu là 12 tháng và tối đa là 60 tháng.

Một trong những điểm nổi bật của VPBank là khả năng thanh toán nhanh chóng, một số đánh giá của khách hàng trước đây đã chứng minh tốc độ duyệt hồ sơ và thanh toán của ngân hàng chắc chắn là một ưu điểm đáng nói. Ngoài ra, danh mục sản phẩm cho vay tín chấp của ngân hàng rất đa dạng, đáp ứng mọi nhu cầu của mọi người, từ sức khỏe, sắc đẹp đến nội thất, xe cộ. Theo từng gói cụ thể, khách hàng lựa chọn khoản vay phù hợp với các mức lãi suất khác nhau .Đối tượng có thể làm hồ sơ vay tín chấp là công dân trong độ tuổi lao động có thu nhập trên 3 triệu đồng.

Vay tín chấp tại Ngân hàng Vietcombank

Vietcombank là ngân hàng lớn được đông đảo người dân yêu thích và có uy tín lớn. Đây được coi là lựa chọn tốt nhất cho khách hàng đang có nhu cầu vay tiền mà không có tài sản thế chấp. Có rất nhiều hình thức cho vay tín chấp dễ dàng nhất, từ tiền mặt đến chuyển khoản để việc vay vốn trở nên dễ dàng và nhanh chóng hơn. Cho vay tín chấp được xếp vào nhóm cho vay tiêu dùng cá nhân trong hệ thống Ngân hàng TMCP Việt Nam. Hơn hết, ngân hàng Vietcombank có hạn mức vay tối đa lên đến 300 triệu đồng sẽ giúp bạn có thêm nhiều lựa chọn về mức vay với thời hạn vay lên đến 60 tháng.

Lãi suất luôn là điều băn khoăn số 1 của người đi vay. Với mức lãi suất rất cạnh tranh 15% theo dư nợ giảm dần giúp bạn có thể thanh toán linh hoạt hơn. Về khả năng thanh toán, hồ sơ xét duyệt và tốc độ thanh toán của Vietcombank khá nhanh, theo phản hồi của khách hàng trước đây thì tốc độ thanh toán của Vietcombank dao động từ 2-3 ngày. Không mất nhiều thời gian để các ngân hàng lớn xem xét hồ sơ và phê duyệt khoản vay. Khách hàng của Vietcombank là công dân trong độ tuổi lao động, có thu nhập ổn định hàng tháng từ 6 triệu.

w9g7xyG.png

Vay nhanh là loại hình vay an toàn mà nhanh chóng có được số tiền

Vay tín chấp tại Ngân hàng Techcombank

Techcombank là một lựa chọn tốt nếu bạn dự định vay mà không cần thế chấp tài sản. Về uy tín và chất lượng dịch vụ, ngân hàng cũng nhận được khá nhiều khách hàng đánh giá hài lòng và yên tâm về tính bảo mật cao. Ngoài ra, Techcombank còn mang đến nhiều ưu đãi hấp dẫn cho khách hàng, thủ tục đăng ký tại ngân hàng này được đơn giản hóa nhiều lần.

Techcombank lược bỏ phần chứng minh thu nhập cá nhân và miễn giảm các khoản phí liên quan đến khoản vay tiền tín chấp điều đó cũng làm tăng khả năng dễ dàng tiếp cận các khoản vay ngân hàng. Ngoài ra, ngân hàng Techcombank có lãi suất vay tín chấp hấp dẫn chỉ từ 1,2% / tháng. Về đối tượng đăng ký, ngân hàng cho phép các cá nhân từ 20-60 tuổi có thu nhập ổn định hàng tháng trên 5 triệu.

Xem thêm: vay tiền cấp tốc online 24 24

Vay tín chấp tại Ngân hàng BIDV

BIDV là một ngân hàng được thành lập rất sớm. Năm 2012, nhờ chuyển đổi sang mô hình kinh doanh cổ phần, ngân hàng đã có bước phát triển mạnh mẽ và dần thu hút được sự quan tâm của người tiêu dùng. Nhằm tạo lợi thế cạnh tranh so với các ngân hàng khác, chính sách cho vay tín chấp ngân hàng nào dễ nhất mang đến nhiều ưu đãi cho khách hàng. Ngân hàng BIDV cho vay với lãi suất hấp dẫn chỉ 11,9% và thời hạn vay tối đa 60 tháng.

Thời gian giải ngân ngắn: Đối với khoản vay không thẩm định chỉ mất 1 ngày làm việc kể từ ngày nhận đủ hồ sơ, còn đối với khoản vay cần thẩm định thì mất khoảng 3 ngày. Ngoài ra, đối tượng BIDV hướng tới là công dân trong độ tuổi lao động, thu nhập tối thiểu chỉ từ 3 triệu đồng trở lên hoàn toàn dễ dàng vay vốn ngân hàng.

Các sản phẩm dịch vụ vay ngân hàng tín chấp ngày càng đa dạng đặc biệt ưu đãi về lãi suất cũng như thủ tục ngày càng đơn giản đã đáp ứng nhu cầu tài chính của rất nhiều khách hàng. Hy vọng bài viết này hữu ích và giúp cho bạn có thể vay được tiền giải quyết nhu cầu tài chính của mình. Tham khảo và liên hệ Vaynhanh24h ngay nhé!
26.11.2022. Lauantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lenkille. Sen jälkeen kävin suihkussa ja sitten söin lounaaksi kalkkunanjauhelihakastiketta ja pastaa. Lounaan jälkeen kävin ruokakaupassa ostamassa itselleni vähän eväitä, sähköhammasharjan, uuden huivin ja huomiset lounastarpeet ja kauppareissun jälkeen join kahvia kotona. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä aamupalan jälkeen tai viimeistään lounaan jälkeen. Teen usein tonnikalapastavuokaa ja se on yksi minun lempiruoka. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla ja käyn vaateostoksilla joulun jälkeen.

JeppisläinenLauantai 26.11.2022Luonut: JeppisläinenLauantai 26.11.2022 22:41

Nousin tänään ylös puoli ykstoista kun lähdin kaupungille kattomaan joulun avajaisia ennen puolta kahtatoista. Eipä siellä paljo mitään ollu mut kävin sentään glögillä ja hevoskärry ajelulla. jotain joulu myyjäisiä oli kans mut en ostanu mitään. tulin jo puoli kahden aikaan pois sieltä kun tuli niin kylmä että oli pakko lähteä.Kävin vielä cittarissa hakemassa eväät huomiselle ravi reissulle. Kerkesin huilaamaanki ennen kun lähdin tallille. Mentiin vasta ennen kuutta tallille. Tallille kun mentiin siivosin vallen karsinan ja sen jälkeen haettiin hepat sisälle. Kävin taas siivoamassa poikien tarhan. Ruokittiin vielä hepat ennen kun lähdettiin kotiin. Kotiin kun tulin rupesin syömään että kerkesin koneelle ennen kymmentä ja hyvin kerkesinki. Oon koneella varmaan yhteen asti kun huomenna pitää nousta jo puoli kasilta aamulla kun yhdeksältä lähdetään tallille ja puoli kymmenen lähdetään kohti seinäjokea että ollaan ajoissa perillä kun masalla on ensimmäinen lähtö ja juksun startti on ennen masan starttia. Ei varmaan tarvi kauaa palella siellä kun tullaan takas kotiin, varmaan makkarat käydään syömässä ennen kun tullaan kotiin, se on sellanen perinne että kun raveihin kun mennään niin makkarat pitää syödä. En tiedä vielä että koska ollaan kotona mut ollaan sit kun ollaan. Huomenna pitää mennä suihkuunki illalla taas. Että sellainen päivä tänään.
When a conductor moves in a magnetic field, an emf is induced along the conductor. This is the scientific principle of generator operation that any rotating electrical generator (such as portable generators) operates on.

According to Faraday's Law of Electromagnetic Induction, when a conductor is in contact with a changing flux, this changing flux will create energy across it. The amount of emf induced in the conductor depends on the change of flux linkage with the conductor. Using Fleming's right-hand rule, the direction of the EMF in the conductor can be determined. This law says that if you stretch your thumb, first finger and second finger perpendicular to each other, and if you place your right thumb in the direction of the movement of the conductor in the magnetic field, place your index finger along the direction of the magnetic field, then your second finger will indicate The direction of the emf is in the conductor.Fleming's right-hand rule


Now we will show you that when we rotate a conductor in a magnetic field.How is electricity produced?During rotation, when one side of the ring is placed against the magnetic north pole.The conductor momentarily moves upwards.Hence, according to Fleming's right-hand law, the induced emf was inward.At the same time, the other side of the ring is facing the magnetic south pole.The instantaneous movement of the conductor will be downwards, so according to Fleming's right-hand law, the resulting emf will be outwards.During rotation, each side of the ring alternately faces the magnetic north and south poles.Again in the images, when either side of the coil (conductor) is placed at the north pole, the conductor motion will be upward, and when it is below the south pole, the conductor motion will be downward.Hence, the emf induced by the loop changes its direction continuously.This is the most basic conceptual model of an electric generator. We also call it a single-loop generator.We can collect the induced emf in the loop in two different ways.Let's attach the slip ring [1] to both ends of the ring.As shown, we can attach a load to the ring through the ring and a piece of carbon that sits on top of the ring. In this case, the alternating current generated in the loop enters the electric load.This is an AC power generator.

We can also collect the electricity generated in the rotating loop through the commutator and brush as shown in the figure below. In this case, the current generated in the loop (here the single rotating loop is called the armature - the part where the voltage is induced is called the armature) is rectified through the commutator and the dc current is output. This is the most basic conceptual model of DC generator.

لوازم کنترلی برد دیزل شبکه برد controller دیزل دیپسی  دیپسی dse ژنراتور کنترلی خرید دیزل ژنراتور باتری کنترلی دیزل باتری بوست لرزه الکتریکی برد اضطراری یدکی فروش باتری شارژر دیپسی یدکی دیپسی سنکرون دیزل لوازم ژنراتور باطری باطری گیر دیپسی دیپسی باطری کنترلر کردن پارالل کنترلی شبکه تجهیزات دیزل فروش دیزل dse دیپسی ژنراتور باطری برد ژنراتور اضطراری خرید خرید کنترلر برد موتور برد مصرفی دیزل سنکرون کنترلر دیزل شارژر موتور لرزه تجهیزات دیزل لرزه برد کنترلی دیزل نصب برند برند ژنراتور  مصرفی فروش دیزل دیزل لرزه deepsea دیزل باتری دیزل کنترلر شارژر دیزل deepsea سنکرون دیزل آموزش گیر برد برد برق کنترلر شبکه چیلر ژنراتور برند کنترلر باتری برد کنترلر دیزل فروش دیزل ژنراتور dse آموزش دیزل ژنراتور گازی ژنراتور دیپسی دیپسی سنکرون کنترلر برد دیزل راه سنکرون دیزل ژنراتور دیزل controller دیزل فنری سنکرون برد فروش فروش دیزل ژنراتور برد مکانیکی گیر دیزل لرزه کنترلر گاز ژنراتور لوازم خرید اندازی دیپسی فروش ژنراتور دیپسی برد اضطراری باطری دیپسی dse برد controller دیپسی ژنراتور برق قطعات برد سنکرون ژنراتور تعمیرات خرید dse برق ژنراتور سنکرون نمایندگی دیپسی ژنراتور گاز دیپسی شارژر فروش دیپسی ژنراتور برد ژنراتور دیزل فروش برد دیزل دیزل تعمیرات دیپسی ژنراتور سنکرون تعمیرات سنکرون باتری گیر فروش ژنراتور ژنراتور دیزل کنترلر یدکی قطعات ژنراتور دیپسی دیزل ژنراتور فروش باتری شارژر سنکرون لوازم ژنراتور با دیپسی گیر دیزل باطری اورهال لوازم دیپسی ژنراتور فروش با باطری فنری دیپسی لوازم فروش دیپسی وایرینگ ژنراتور دیزل اندازی برد دیپسی لرزه لوازم لوازم گیر دیزل ژنراتور کردن باطری دیزل فروش دیپسی گاز گیر برد شارژر فروش فروش برد دیپسی است.

lambrpa1TervehdysLuonut: lambrpa1Lauantai 26.11.2022 18:04

Vuosi 2022 lähenee loppuaan.

Kaksi viime viikkoa olen ollut enemmän tai vähemmän kipeä. Jatkuva yskä ja väsymys. Tauti on nyt paranemaan päin ja toivottavasti pääsen ensi viikonloppuna Ouluun työnantajan järjestämiiin pikkujouluihin.

Ja ennen kaikkea *toivottavasti voin aloittaa treenaamisen* taas uudelleen ensi viikolla.

Patho38[Ei aihetta]Luonut: Patho38Lauantai 26.11.2022 07:57

Sydän on pahuus täällä,
pelkkä kirottujen synti
päisin janoavat valoa,
öisin kiroavat että saivat osansa siitä.

Naamat vaihtuu, titaanisia varjoja toisten unissa,
täällä ne elää ympärillä.. vahtimassa.
Kasvottomaksi kasvamaan egojen maahan,
köyhäksi että pääe rikkaita katsomaan.

Ei edes armeija halua viljaa siitä mitä tämä
pelto kasvattaa, liian sairaita kuolemaan,
liian terveitä elämään. Teuraskarjaa
minkä joku haluaa ostaa.
25.11.2022. Perjantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lenkille. Sen jälkeen kävin suihkussa ja sitten söin lounaaksi kalkkunanjauhelihakastiketta ja pastaa. Lounaan jälkeen otin päiväunet ja päiväunien jälkeen join kahvia kotona. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä aamupalan jälkeen tai viimeistään lounaan jälkeen. Käyn joku päivä ostamassa itselleni tällä viikolla ehkä huomenna sähköhammasharjan, koska tarvitsen sitä. Mietin sitä, että kannattaako minun ostaa halpa sähköhammasharja vai ei. Itse ajattelin sitä hinnan kannalta, koska en halua tuhlata rahaa hirmu kalliiseen sähköhammasharjaan. 150 euron sähköhammasharja on minusta kallis ja ammattilaisten mielestä se on hyvä hinta ostaa oikein kallis harja. Teen usein tonnikalapastavuokaa ja se on yksi minun lempiruoka. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Käyn ehkä huomenna tai sunnuntaina vaateostoksilla ja tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla.

Jeppisläinenperjantai 25.11.2022Luonut: JeppisläinenPerjantai 25.11.2022 23:46

Heräsin tänäänkin puoli kakstoista. Katoin salkkareihin asti onnenarpaa ja salkkareitten jälkeen kävin prismassa edes takas. katoin telkkaria siihen asti kun lähdettiin tallille puoli kuuden jälkeen. Tallille kun mentiin siivosin vallen karsinan kun sitä ei oltu siivottu. Masalla ajettiin ja mä kävin sillä aikaa siivoamassa poikien tarhan taas (inhottava siivota kun paskat on jäätyny maahan kiinni) Masan ajon jälkeen hepat haettiin sisälle ja heinätki haettiin. Kun olin lopettanu tarhan siivoamisen niin ruokittiin hepat ja lähdettiin kotiin. Olin kotona ennen kahdeksaa. Kävin nopeesti suihkussa että kerkesin kattoa salkkarit puoli yhdeksän mut jäi alku näkemättä en ihan alusta asti kerennykkään kattoa. Puin sitte päälle ja rupesin syömään ennen kun tulin koneelle. Oon koneella varmaan yhteen asti tai puol kahteen kun huomenna pitää nousta aikasin ylös kun meen kaupungille kattomaan joulun avajaisia: Se alkaa jo klo 10.00 ja loppuu joskus kolmen jälkeen. Huomenna pitää vielä hakea eväätki mukaan kaupasta sunnuntaiks seinäjoen ravi teissua varten. Pitää mennä heti kauppaan kun tuun kaupunilta siis cittariin. Semmoinen päivä tänään taas.

Jack84Perjantai :)Luonut: Jack84Perjantai 25.11.2022 23:19

Olin tänään todella väsynyt ja vähän huonovointinenkin mutta ne saadaan korjattua kyllä ja pari leffaa katselin kun lepäilin viltin alla Paha pukki ja Sin City molemmat huippuja :)

Täytyy huomenissa yrittää päästä liikkeelle ja uusi takkikin yhä sovittamatta vaikka se on siistin näköinen <3
Ja enää muutama päivä niin tapaan mulle tosi tärkeän ja rakkaan ihmisen joten tässä on tehtävä töitä jotta saa jaksut ja rytmit kuntoon enkä anna periksi, on mitä todella odottaa niin mieluusti piristyisin siihen mennessä, en ole tänä vuonna paljoa tavannut ihmisiä siis joiden kanssa viettää mieluusti aikaa ja molemmilla on kivaa todella mutta onneksi näitä järjestyy livenäkin, paljon netin kautta ystäviä mutta välimatkat tekee haastavan tapaamisesta mutta jos ja kun saan asioita raiteilleen niin eiköhän kaikki ole mahdollista :)

Erästä ihmistä ei tule ikävä vaikka lähtiki ja estoon laitto, en pitänyt siitä että kiusaajia puollettiin sellainen kiitos pois minun elämästäni. Sain selville tosiaan että rakkaalleni oli levitellyt ties mitä mutta ei mennyt läpi ja en ihmettele, minä ja hän tunnetaan aivan irl elämässäkin jo ja hyvin menee siis todella hyvin :)

Noh nyt ajetaan pahat mietteet pois kokonaan koska ne ei edistä mitään mutta puoleni tulen aina pitämään epäkohtia vastaan mut ilta menee kohti yötä ja tosiaan ikävät asiat pois hus :) <3


Se olisi bussinkuljettaja Risto tässä terve! Tämänkertaisella videolla aion tulla luomaan kanssanne katsauksen eri bussityyppien, eli 2-akselisten bussien, telibussien ja nivelbussien ihmeelliseen maailmaan! Tämän lisäksi pyrin kertomaan mahdollisia vaikuttavia syitä, miksi rauhallisempien paikallisliikennelinjojen vuoroja saatetaan ajaa pitkillä telibusseilla lyhyempien 2-akselisten bussien sijaan! Kannattaa siis ehdottomasti katsoa tämä video!

-toivari-\m/Luonut: -toivari-Perjantai 25.11.2022 18:17

Sau đây, hãy cùng tử vi Kỷ Dậu 2023 nữ mạng https://vansu.net/tu-vi-tuoi-ky-dau-nam-2023-nu-mang-1969.html Vansu.net xin được gửi đến quý bạn luận đoán chi tiết về năm 2023 trong các phương diện: Sự nghiệp, tài chính, tình duyên, sức khỏe.

1.Tử vi 2023 công việc, sự nghiệp của nữ Kỷ Dậu 1969
Về công danh sự nghiệp của nữ mạng Kỷ Dậu trong năm nay không mấy chuyển biến rõ rệt .Trong năm nay bản mệnh không nên đầu tư thực hiện các dự án hay thay đổi công việc mình đang làm để tránh những rủi ro không mong muốn .
Nếu bản mệnh vẫn muốn thực hiện các dự định và kế hoạch đã chuẩn bị sẵn ,cần xem ngày tốt và tính toán kỹ lưỡng để giảm bớt những bất lợi xảy đến .
tu-vi-ky-dau-2023-nu-mang.jpg
2. Tiền tài của nữ Kỷ Dậu năm 2023
Con đường tài chính trong năm 2023 của quý bà có thể nhận thấy đây là năm có sự hao tốn về của cải và nền kinh tế của gia đình.Năm nay bản mệnh không nên đầu tư hay hùn vốn làm ăn mà chưa nắm chắc phần thắng .dễ bị tiêu hao tiền bạc Mọi việc trong năm nay khá là khó khăn không được hanh thông như mong muốn .

3. Tình duyên, gia đạo người sinh năm Kỷ Dậu nữ mạng
Gia đạo trong năm nay của bản mệnh nếu có xảy ra mâu thuẫn nhỏ cũng nên hạn chế lời ăn tiếng nói để mâu thuẫn không trở nên căng thẳng .Các thành viên trong gia đình nên thật bình tĩnh và sáng suốt trong mọi chuyện để có thể hiểu nhau nhiều hơn .
Nên dành nhiều thời gian quan tâm chăm sóc ,sum họp với gia đình nhiều hơn đê tình cảm gia đình thêm bền chặt.
Hãy biết cách trân trong gia đình của mình ,vì gia đình là nơi giúp ta xóa đi những nhọc nhằn vất vả trong cuộc sống .
Qúy bà khi gặp những chuyện không vui trong gia đình hay cuộc sống ,không nên suy nghĩ quá nhiều mà ảnh hưởng đến sức khỏe .
Mời các bạn tìm hiểu tử vi của nam mạng tai vạn sự net https://vansu.net/tu-vi-tuoi-ky-dau-nam-2023-nam-mang-1969.html để hiểu rõ thêm .

>> Từ xưa đến nay xem tuổi đều dựa vào năm m lịch để bàn luận. Quý bạn có thể tra cứu ngày sinh qua âm lịch qua:
- Đổi ngày m lịch sang Dương lịch
- Đổi ngày Dương lịch sang m lịch
4. Sức khỏe của nam mạng Kỷ Dậu năm 2023
Tình hình sức khỏe của quý bà trong năm nay cần được chú tâm về vấn đề hệ tiêu hóa ,tim mạch ,huyết áp .Cần đặc biệt đến chế độ dinh dưỡng ,nên lựa chọn những thực phẩm có và dễ tiêu hóa .
Bên cạnh đó quý bà cũng nên kết hợp chế độ ăn uống và nghỉ ngơi sao cho hợp lý ,không nên thức khuya .Và hãy dành thời gian thư giãn đầu óc như thiền ,yoga…. để tâm hồn luôn được thoải mái và tĩnh tâm .Có như vậy mới giúp bản mệnh có một sức khỏe tốt ,dẻo dai bên cạnh con cháu .
Mời bạn đọc tiếp tục theo dõi tử vi năm 2023 tại :
https://vansu.net/tu-vi-tuoi-dau-nam-2023.html
Cảm ơn bạn đọc đã cùng đồng hành và đón đọc .
Sain eilenä siivottua aamulla niin nyt kämppä on taas kunnossa ja siisti. Siivosin noin kolme tuntia mutta onneksi aamulla oli aikaa tehdä kaikki sain tampattua matot ulkona nyt sekin on tehty. Ihan mahtavaa kun on perjantai mutta huono puoli on siinä että tänään aamulla on se hammaslääkäri. Vähän mua jännittää se mutta ei onneksi pelota hyvin siellä varmasti menee. Kivaa taas lähteä viikonlopuksi poikaystävän luokse päästään viettämään vihdoinkin taas aikaa toistemme kanssa. Olen vasta illalla lähdössä kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan mut käydään kaupoilla ostamassa ruokaa ja juomaa. Mä tein sen päätöksen että en aijo juoda yhtään alkoholia. juon vaan limua koko viikonlopun. Voin sanoa että mä en halua sitä huonoa oloa mikä tulee sen jälkeen kun on juonut alkoholia se ei ole kivaa. Aijon juoda taas alkoholia sitten kun vietetään parhaan kaverin kanssa pikkujouluja eli parin viikon päästä. Siinäkin säästää muutaman euron nyt kun en osta alkoholia limu tulee paljon halvemmaksi. Kysyin poikaystävältä että pidetäänkö viikonloppuna leffailta katsotaan netflixistä leffoja syödään samalla herkkuja se olisi kivaa ostetaan herkut sitten puoliksi. Mun tekee mieli karkkia ja sipsiä ja nyt maistuu kun en ole koko viikon aikana yhtään herkutellut viikonloppuisin sallin herkuttelun. Olen melkein pakannut kaikki enää pitää pakata mukaan kannettava ja tabletti. Vaatekassin olen saanut pakattua. Ajattelin viikonloppuna jatkaa animen katsomista kun on hyvin aikaa. Makoilen poikaystävän sängyssä ja katson telkan kautta animea. Aijon nukkua pitkään ja päikkäreitä viikonloppuna. Varmasti saunotaan ihanaa päästä kunnon puusaunaan. Mä rakastan saunaa mä aina hyvin rentoudun siellä.
Sitten on mukavaa korkata sauna juoma eli limu. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia perjantai ja viikonloppu fiilis päälle tulee erittän mukava viikonloppu varmasti.
24.11.2022. Torstai. Kuukausi jouluaattoon. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lenkille. Sen jälkeen söin lounaaksi kalkkunanjauhelihakastiketta ja pastaa. Lounaan jälkeen kävin suihkussa, otin päiväunet ja päiväunien jälkeen join kahvia kotona. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä aamupalan jälkeen tai viimeistään lounaan jälkeen. Käyn joku päivä ostamassa itselleni tällä viikolla ehkä perjantaina sähköhammasharjan, koska tarvitsen sitä. Mietin sitä, että kannattaako minun ostaa halpa sähköhammasharja vai ei. Itse ajattelin sitä hinnan kannalta, koska en halua tuhlata rahaa hirmu kalliiseen sähköhammasharjaan. 150 euron sähköhammasharja on minusta kallis ja ammattilaisten mielestä se on hyvä hinta ostaa oikein kallis harja. Teen usein tonnikalapastavuokaa ja se on yksi minun lempiruoka. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Käyn ehkä viikonloppuna vaateostoksilla ja tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla.

JeppisläinenTorstai 24.11.2022Luonut: JeppisläinenTorstai 24.11.2022 23:23

Nousin tänäänkin puol kakstoista. Katoin onnenarpaa siihen asti kun salkkarit alkoi puoli yks. Katoin salkkareiden jälkeen valitut palat collectionia neloselta kahteen asti. menin sitte pyykille. Kerkesin kattomaan telkkaria kolmeen asti kun kolmelta hain pyykit pois koneesta. Katoin ihmemiestä samalla kun laitoin pyykit kuivumaan. Katoin telkkaria siihen asti kun lähdettiin tallille puoli kuuden jälkeen. Tallille kun mentiin siivottiin parit karsinat jotka oli vielä siivoamatta. Haettiin hepat sitte heti sisälle. Kävin siivoamassa poikien tarhaa vaikka se jäässä onkin, vein yhden kärryllisen paskaa pois sieltä kun loput on niin jäässä ettei millään meinannu saada paskaa pois sieltä mut pakko se on kuitenki yrittää.Talvella hankala siivota kun lunta sataa päälle ja paskat peittyy lumen alle mut talvella en enää siivoa tarhoja. Kello oli jo niin paljo että ruokittiin hepat ja lähdettii kotiin. Kotiin kun tulin rupesin syömään melkeen heti että kerkesin kattoa salkkarit puoli yhdeksän kun tuon jalkapallon takia salkkarit on siirretty myöhempään ajankohtaan. Oon taas koneella niin kauan kun meen jossain kohtaa nukkumaan yhden ja puoli kahden välillä. Huomenna käväsen prismassa edes takas, Sellanen päivä taas tänään.

Jack84Se tästä päivästä :)Luonut: Jack84Torstai 24.11.2022 23:11

Noh päivä alkoi hyvällä mielellä tosin pelko on että aletaan droppaan tunnelmaa. . .sitä on tapahtunut pitkin vuotta enkä siedä tiettyjä asioita mutta. .karma pst ;)

Mutta hyvät nyt: Tältä tuntuu olla rakastunut, olen väsy, nälkäinen mutta sydän hehkuu todella paljon eräälle ja hän on kyllä sydänkäpyseni <3

En ole kaivannut yhtä joka somessa jauhaa ties mitä musta ja luotettavalta taholta kuulin asiasta, voi voi sanon mie :D
En kaipaa enkä yritä yhteyttä sellasiin ja hyvä niin. Edelleen on raskaita asioita kannettavana tässä mutta toivo elää, siitä ei pidä irrota ja ovi auki uusille ystäville joiden kanssa voit tuntea yhdessä paljon ja todellista, luottamus on perusta ja kemiat :)

Sellaista, nyt aika minunkin saada loistaa ja jaan sen :) <3

Tomi1989SaanLuonut: Tomi1989Torstai 24.11.2022 21:37

0:00 nhl 23 pelin palkintoja

MiittisSuursiivous.Luonut: MiittisTorstai 24.11.2022 05:20

Tänään teen suursiivouksen mun kämppään nyt kun on hyvin aamu aikaa siivota. Aijon tampata matot ulkona niin saa senkin tehtyä. En eilenä jaksanut aloittaa siivouksia mutta ei se mitään nyt kun on nukkunut hyvin viime yönä ja herännyt niin jaksaa nyt siivota. Eilenä olin illalla salilla niin oli todella hyvät treenit. Jaksoin aika hyvin taas tehdä isoilla painoilla. Kroppa kesti hyvin treenit ja tuli todella hyvä fiilis sen jälkeen ja nukkui hyvin viime yön aamukahvit join hetki sitten niin nyt olen ihan hereillä.
Ahdistusta ei ole onneksi ollut mutta pikkasen kireä olo. Onneksi huomenna alkaa taas viikonloppu niin pääsee poikaystävän luokse. Vietetään mukava viikonloppu ja saa nyt nähdä juonko alkoholi vai en. Katsoo nyt fiiliksen mukaan toisaalta se olisi hyvä jos en joisi. Huomenna sekin asia sitten selviää kun olen kaupassa poikaystävän kanssa. Käydään alkossa koska lupasin poikaystävälle ostaa synttärilahjaksi jonkun viinapullon. Se saa valita minkä pullon se haluaa sanoin että kunhan ei kamalan kallista. Jipii, huomenna sitten aamulla hammaslääkäriin. Onneksi mua ei jännitä se yhtään mä vaan menen sinne ja katsoo mitä ne tekee mun hampaalle jos ne repii sen irti niin sitten niin. Kun tulin eilenä salilta niin en jaksanut katsoa salkkareita niin katson sen eilisen jakson tänään. Eilenä sain katsottua big brotheria eteenpäin tänään aijon taas katsoa kun tulee hyvä hetki. Tempparit jakso pitää myös katsoa koska sekin on tullut. Animea pitää myös katsoa jossain vaiheessa mulla on ainakin kolme anime sarjaa kesken tällä hetkellä. Nyt otan aamulääkkeet ja aloitan siivoukset vessasta ja siitä keittiöön. Matot vien tuossa myöhemmin aijon syödä vähän puuroa niin jaksaa siivota. Viikonloppua odotan innolla pääsee vaihtamaan maisemaa ja viettämään poikaystävän kanssa sen synttäreitä. Pitää muistaa ostaa se Daim kakku se on tosi hyvää. Hyvä synttärikakku poikaystävälle.
« Uudemmat -