IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

ZinshiVarjojenmaaLuonut: ZinshiTiistai 31.03.2020 02:41

Kuu paistaa ja yksinäni kävelen tähtien alla, hautausmaalla. Yllä valtameri jonne hukkui moni etsien kirkkainta jalokiveä, alla taivas jonne monet nimet kirjoitettiin kiveen ja pimeys heidät unhoitti. Kynttilät loistivat nimet esiin. vaan olivatko he kuitenkin vain varjoja kynttilän tuojan valolle?

-Z-
Naisen lantio. Latinaksi pelvis. Naisen lantio on suhteessa leveämpi ja pyöreämpi kuin miehen ja alkaa jo yleensä ylälantiolta alkaen kaareutua, kun mies on suorempi torsosta alaspäin. Lantioita on karkeasti tutkittuna kahta eri mallia todennettu, suora ja kurvikas. Suorassa lantiomallissa rasva- ja lihas on jakautunut väljemmin, kun taas kurvikkaassa edellä mainittua on juurikin lantion ja takapuolen alueella runsaasti.

Naisellisen lantion kuuluu olla pyöreä ja leveä, koska leveä lantio viestii hedelmällisyydestä aka. Olet varmasti hyvä kantamaan ja synnyttämään lapsia, ns. Baby making hips. Sos. ter. alaa opiskelleen välihuomautus: Leveä lantio ei takaa väljää ja tilavaa synnytyskanavaa. Seitsemän leivän uuni voi olla niin ahdas, ettei pieninkään sikiö tule sieltä ilman leikkaussalia ja hätäsektiota.

"Ruumis kuin sello ja nätit kasvot." Nygård, 2016.

Miksi lantio viehättää? Ajatteleeko miehet siitä: "Voin riisua sinut katseellani ja kuvitella sinut ratsastavani päälläni lantio leventyen ja siitä kiinni pitäen." Leveä lantio ei ole vain senttimetrejä ja seksiä, vaan myös mittasuhteita. Pienikin nainen voi olla lanteikas, jos hänellä on riittävän kapea vyötärö ennen sitä lantiota. Yleisesti himoitaan ja ihastellaan vyötärölantiosuhdetta noin 0,7. Jos tähän ei yllä, voi illuusiota hioa vaatteiden avulla, jolla korostetaan lantiota ja kurotaan vyötäröä. Tiimalasivartalo, missä vartalon kapein kohta on vyötärö, on haave ja tavoite. Mitä kapeampi on vyötärösi, sitä leveämmältä lantiosi näyttää. Optista harhaako?

Lantion keinunta. Lueskellessani keinuvista lanteista eksyin niinkin validille sivustolle kuin vauva.fi. Kyseisessä ketjussa pohdittiin keinuntaa luisen lantion erilaisuudesta nainen versus mies, mutta toisaalta joku pohti, että jos kovasti keikkuu, viittaa se heikkoihin lantioalueen lihaksiin eli vaillinaisiin gluteus minimus, medius ja maximukseen. Pakaralihaksien tehtävänä on tukea lantiokoria. Jos supportti uupuu, menee kävely herkästi keinuvaksi. Anyway, kyllä sille silti huokaillaan. Kesä ja nainen farkuissa ja topissa ja pylly pyörii. Että hitot jostain heikosta lantiosta, kun on näin hypnotisoivaa näköpiirissä kuin keikkuva lantio ja perse.

Googlen mukaan miehen ja naisen kohdatessa mies katsoo ensin naisen kasvoihin ja rintoihin, sen jälkeen katse kiinnittyy vyötärön seudulle ja juurikin siihen lantioon. "Kuinka potentiaalinen tämä neitonen on mahdolliseen suvun jatkamiseen?" Mies tekee päässään nopeat laskutoimitukset lantio vs. vyötärö ja siitä eteenpäin joko jatkoon tai ei. Tai sitten ei. Onhan nainen paljon muutakin kuin lantio ja ihminen on kokonaisuus. Fyysinen, psyykkinen ja psykososiaalinen olento.

Lantio tai ei, tämä ei ole ehto naisellisuuteen. Nainen voi olla erittäin feminiininen ja fertiiliä pursuva, vaikka lantio olisikin samassa linjassa vyötärön kanssa. Ei tarvitse olla Kimin kaltainen över-kurvitar. Mutta onneksi näitä lantion muotojakin on jokaiselle sopiva, kuka viehättyy mistäkin. Pyöreä, hip dip, kapea, suora, kurvikas, neliö. Lantiot adjektiiveina.

Jälleen kerran toistan itseäni näissä minun naistutkimuksissa. Lantiot ovat viehättäviä, jotain niin perinaisellista. Öinen pohdintani kiteytyykin ajatukseen: "Olisipa jo kesä ja voisi pukeutua kukkamekkoon. Joka sillä lailla hillitysti inspiroi lantionkaarta ja heiluu mukavasti tuulessa."

"Lantion kaaresi niin hekumallinen, voin siinä kättäni kuljettaa hyväillen. Uumasi kapea ja hento, lantiosi rehevän pyöreä satama. Nousee tässä itsellä jo into ja käsissä tuntuu pehmeän ihana."


-siisti ulkoasu, nyt liikaa toistoa

-äääää vittumitapaskaa joku punainen lanka nyt parempi oltava
'
-lähteet+??

-grammatik kuraa

KESKEN****

Tomi1989Kohta tuleeLuonut: Tomi1989Maanantai 30.03.2020 23:03

Rahaa ja ens yönä tulee kanssa rahaa
Heräsin tänään vasta noin 20 vaille yksi ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös pelatessani Shark Tankin, Rillit huurussa, Family Guy:ta ja ohjelman jonka nimen olen unohtanut. Tulin pitkästä aikaa tänne galleriaan ja minulle oli tullut kolme julkista kaveripyyntöä. Yleensä minulta vähenee kavereita täällä, mutta nyt on kolme julkista kaveria enemmän. He ovat NuQetti, Japes ja Quicks1lver. Nyt minulla on siis 308 julkista kaveria. Katsoin myöhemmin myös Modernin perheen, Storage Wars Texasin, Modernit miehet ja Panttilainaamoja. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

-toivari-Lontoo, Trafalgar Square.Luonut: -toivari-Maanantai 30.03.2020 19:11

Tomi1989Minulla onLuonut: Tomi1989Maanantai 30.03.2020 13:54

Kultainen pajatso

MOSsiKevätkasteLuonut: MOSsiMaanantai 30.03.2020 11:00

Pitkin luontopolkua tunnen tuoksun, joka johdattelee kehoani kohti aavistusta. Henki on altis, vaikka olen pitkään istunut kivien keskellä, eikä elon ensihetket katoa, kuin syvä huokaus elämän henkeä. Valo lämmittää ihoa, piirteesi korostavat varjoa, liike tuottaa lämpöä, syke kiihdyttää minua. Värinäsi on osa minua, minä osa uudelleensyntyä, luonto kutsuu aistikasta tanssia, yhteys ilman opinkäskyä. Tuuli tuo virvoittavan sateen mukana kesän ensikukintoa: luonto herää, vaikka ihminen jatkaa oikean ja väärän kiirastulessa, kaikki ovat hallitsevan kunniaa vailla, miksi siis murehtia?

Maanantai koitti taas. Viikonloppu on taas vietetty. Eilen oli ihan mukava päivä. Kävin lenkillä ja katsoin animea. Sain taas katsottua yhden animesarja loppuun ja aloitin uuden. Tänään jatkuu taas katsominen. Nyt kannattaa katsoa animea kun on innostunut siitä taas. Fiilis on muuten ihan ok. Heräsin jo seitsemältä. Eilen illalla mä nukahdin mun sohvalle. Heräsin siitä sitten jotain yhdentoista aikaa illalla ja menin sänkyyn nukkumaan. Aina jos olen illalla kotona niin mä aina nukahdan tuohon mun sohvalle. Siinä on vaan hyvä nukkua. Mä nukun myös aina päikkärit sohvalla. Tänään pitää pestä pyykkiä. Mutta ennen pyykinpesua olen menossa taas lenkille kaverin kanssa aamulla.
Kävellään noin puolen tunnin lenkki. Saa samalla raitista ilmaa. Menen sitten taas vielä illalla lenkille. Lemmen viemän jälkeen. Olen alkanut käymään lenkillä pari kertaa päivässä. Nyt kun ei ole muutakaan ohjlemaa. Niin pakko lenkkeillä. On se parempi kun ei mitään.
Toivon että tästä on tulossa taas mukava viikko. Vaikka koronaa on joka paikassa. En mieti sitä yhtään. Elän vaan tätä elämää.
Ei paniikkia! Onneksi on kaverit joiden kanssa nyt voi viettää aikaa.
Saa nyt nähdä koska näemme seuraavan kerran poikaystävän kanssa. Siihen voi mennä vielä monta viikkoa. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Voi sitä riemun määrää kun näemme taas.
Olen sitten ihan innoissani! Meidän parisuhde kestää tämän tilanteen. Ollaan nyt soiteltu monta kertaa päivässä ja ollut videopuheluita. Eilen meillä oli taas videopuhelu.
Oli ihanaa nähdä toinen. Ikävä on kova. Mutta kyllä tämä tästä.
Nyt pitää vaan jaksaa ja mennä päivä kerrallaan.
Voisin kuunnella vähän jotain musiikkia. Mistä tulee iloinen mieli.
Jotain iloista musaa aijon kuunnella. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aurinko paistaa mikä piristää mieltä.

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:30

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:27

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:21

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:20

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:18

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:15

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:09

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 05:06

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 04:48

alesia[Ei aihetta]Luonut: alesiaMaanantai 30.03.2020 04:40

Tomi1989TilasinLuonut: Tomi1989Sunnuntai 29.03.2020 22:27

Kaljaa tiistaille
« Uudemmat -