IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -


F1-maailma järkyttyi vappuna 1994 ajetun Imolan osakilpailun tapahtumista, joista ehkä kirkkaimmin muistetaan Ayrton Sennan kuolemaan johtanut onnettomuus. Tämä viikonloppu pakotti F1-sarjan johtoa miettimään lajin turvallisuusseikkoja sekä tekemään tarvittavia muutoksia, jotta vastaavanlainen ei enää toistuisi.

Tässä videossa kerron Sennan kuoleman lisäksi myös muista tuon kyseisen viikonlopun synkistä tapahtumista, sekä kerron miten F1-sarjan turvallisuutta on parannettu vuosien saatossa. Aion myös kertoa, millä tavoin kuolema on sarjaa koskettanut Imolan kisaviikonlopun jälkeen.

pyyny[Ei aihetta]Luonut: pyynyTiistai 20.04.2021 08:10

karanteeniloki jatkuu

Eilen hajosin ja pillitin aamulla hysteerisenä, oikeen sellasta yhyy byää wää-nyyhkimistä, olin turhautunut ja niin vittuuntunut. Sit pyöräilin ton Pyhäjärven maisemareitin, en muista montako kilsaa mut pari tuntia meni. Nyt kökötän tässä pää jotenkin juntturassa taas ja yritän epätoivosesti päättää minkä reitin ajan tänään ja oisko siinä järviä matkan varrella missä käydä jäätymässä.

Ja pitäs syödä ja ottaa evästä ja säätää, tuntuu etten pysty innostumaan tästäkään toisin kuin tavallisesti. Oon aika vaatimaton ja tyytyväinen tyyppi ja ilahdun pelkästä ulkoilusta hyvässä säässä ihan sikana, mut jotenki tässä on sellanen merkityksettömyyden ja turhuuden kokemus messissä. Mua ärsyttää olla näin alakuloinen, se ei oo normaalia mulle. kullipillupallopyllypelle!!!!!!
Tänään mun vanhemmat ovat hakemassa mun polkupyörän ja laittavat sen kuntoon. Saan siihen ainakin uudet renkaat. Sitten siihen pyörään pitää ostaa takavalo. Sitten kun mun pyörä on kunnossa. Odotan jo innolla että pääsee sitten ajalemaan sillä. Pääsee nopeasti sillä kauppaan ja terveyskeskukseen. Niin ja voisi mennä vaikka kaverin kanssa yhdessä pyöräilemään. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Maananataista selvitty taas. Tänään mulla on ohjelmassa taas lenkkeilyä, ruoanlaittoa ja menen kaverin luokse kylään. Teen lohikeiton tänään ruoaksi. Yksi mun lempi ruoka. Kun tulen taas aamulenkiltä niin alan tehdä sitä ruokaa.
Tänään näyttää taas paistavan aurinko. Mukavaa. Eilenäkin oli kiva lenkkeillä kun aurinko paistoi illalla. Saa nähdä koska nää ilmat sitten muuttuvat. Nyt pitää vaan nauttia auringosta kun vaan pystyy. Ennen kun kylmenee ja tulee vesisateet. Kohta tulee taas rahaa niin saa laskut maksettua. Jää vielä rahaa onneksi laskujen jälkeen. Pärjää loppukuun.
Tänään pesen pyykkiä. Olisin eilenä pessyt mutta pesukone oli varattu.
Uusi yritys. No tänään pesukone on varmasti vapaa. Pesen vaatteita ja pyyhkeitä. Ylihuomenna sitten taas lakanoita. Kohta otan aamulääkeet ettei unohdu. Katsoin paljon mulla on vielä masennuslääkettä niin sitä pitää taas kohta hakea lisää. Varmaan toukokuussa käyn hakemassa.
Saan sitä aina ison paketin mistä riittää moneksi kuukaudeksi.
Mulla menee aina aamuisin se 10mg. On hyvä lääke. Auttaa paljon.
Onneksi mua ei koskaan ahdista aamulla. Mikä on vaan hyvä.
Yleensä se ahdistus tulee päivällä tai illalla. Silloin jos olen todella väsynyt. Mutta hyvin olen selvinnyt. En ole joutunut siinä tilanteessa joutunut syömään onneksi rauhoittavia. Se ahdistus menee vaan sitten ohi. Nyt mä taas nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.
Ei masenna tai ahdista.

Tomi1989OstinLuonut: Tomi1989Maanantai 19.04.2021 20:44

Tony hawkin nimmarin

juoppokartsaPerhanan emojitLuonut: juoppokartsaMaanantai 19.04.2021 18:44

Onko nuissa emojeissa oikeesti mittää järkeä? En oikeesti niinku mittää älyä näistä hommeleista

minna-apujokiAvustaminenLuonut: minna-apujokiMaanantai 19.04.2021 18:39

Annoin juuri apua sitä tarvitseville ja lahjoitin vähän rahaa. Tulipas hyvä mieli.

minna-apujokiMaailma on paha paikkaLuonut: minna-apujokiMaanantai 19.04.2021 18:33

Maailma on niin epäreilu paikka, kun niin moni viaton lapsi kuolee nälkään. Vain kahdella eurolla voit kuitenkin auttaa maailma kärsiviä lapsia ja antaa kouluvuoden kehitysmaan lapselle.

pyynymahdollinen korona-altistuminenLuonut: pyynyMaanantai 19.04.2021 08:30

karantteeni päivä 3
aamun ajan auringossa kylpien olin hyvissä oloissa. vähän aamu venähti, yritin syödä kunnolla ennen menojani, eli join kahvia hitaasti ja luin jotain paskaa interetistä. mut söin myös. kaikki aamutoimet tein jotenkin hitaasti ja ehkä jotenkin skitsoilin sitä että saanko ylipäänsä lähtee ulos. tää vaikuttaa ihan tosi kovasti mun aivo-parkoihin. tohloppijärvi on ehkä vajaan 10 kilsan päästä ja sää oli ihana ja aamut on kyl aina parhaita. ekaks ylämäkee pispalaan ja sit varmaan kilometri alamäkee ei tartte polkea ees :D pitää vaan varoo ettei läsähdä seinään tai autoon 1000/h. en tiiä kuin kovaa siin parhaimmillaan pääsee mut mun silmistä lentää siin vastatuules sellaset anime kyynelputoukset aina ku meen siitä niin luulen ett tosi kovaa. järvessä oli jäälauttoja mut enimmäkseen ainakin se ranta oli auki. mun jälkeen kävi yks tyyppi kans pulahtaa, siellä oli jo yllättävän paljon ihmisiä ja mua kUuMoTTi mut enigeis oli ihan vitun kylmää vettä, tuntu tyyliin siltä ku oisin menny ensimmäistä kertaa avantoon mut kyl se siit. oli ihanaa. sit pyöräilin himaan ja tein feta-pinaattipastaa. en tiedä miten mut me päädyttiin kämppisten kaa pelaamaan mölkkyä meidän terassilla pitäen fyysistä etäisyyttä. mulla oli suusuoja. niillä ei. ne ei välitä. silti veljeilen niiden kanssa. voi perse en oo kovin hyvä tässä karanteenissä :( en ikinä uskaltais kertoo äidille tällasta.
mietiskelin kyllä uutterasti mitä kaikkea olisin voinut saada aikaan tänään mut en tehny mitään. oon sellasessa ihan tuoreessa hyväntekeväisyysyhdistyksessä mukana ja mun pitäis rekrytä vapaaehtoisia. en oo tehnyt sitä. jos osaisin valmiiksi rekrytä niin ei mitään mutta nyt mun pitää niinku OPETELLA.

en oo kovin hyvä viihdyttää itteeni sisällä, ulkona on kivempaa. voisin järjestellä kuiva-ainekaapin tai vaatekaapin tai jotain, en keksi oikeen mitään älyllistä. lainasin kaunokrjallisuutta kirjastosta ekaa kertaa moneen vuoteen ennen tätä KARANTTEENIA, Lauri Viitaa sellasen novellin oloisen tai novellikokoelman vissiin ku on tosi ohut teos. Viita siks että sen tekstejä on tullut välillä vastaan noissa tehdastyön historian kirjoissa ja ne on aina viehättäviä.
haluun töihin.
hei hei huomenna nähdään taas :D

karantteeni päivä 4?? en tiedä. vissiin joo jos aloitin perjantaina. ihan sama. oon psyykkisesti heikompaa tekoa kuin luulin ja mua ihan oikeasti vituttaa. siis jos asuisin yksin niin ihan sama, tästä puuttuisi se välttelykuormitus ja sellanen jatkuva kytevä viha noita kahta kohtaan kun ne ei välitä tai tunnu huomaavan mitään ilman että kaikesta sanoo erikseen. no joo nyt mä vaan projisoin niihin kaikki mun negistunteet.

oon miettiny jos lähtisin Kintulammin retkeilyalueelle, sinne ajaa pyörällä 1,5 h ja sit ku en tiedä millasta maastoa se loppuosa on niin en tiijä, jos siellä on taas joku 10 kilsan soratie niin tapan itteni. siis haluisin vaan mennä johonkin perseeseen fillarilla ja olla siellä koko päivän. nyt oon diilannu tän kanssa olemalla vitun pilvessä kolme päivää siten että en vaan välitä, mut en mä jaksa sitäkään enää :D AAAAAAAAAAA. tai sit vois vaan päättää että tänään opettelen taidon x. en halua uusia taitoja haluan töihin!!!!!!!! olen avuton ja rampa ilman sitä että joku muu käskee mitä pitää tehdä!!!!!
Oli mukava viikonloppu. Pääsi taas kunnolla rentoutumaan. Sekä vähän maiseman vaihdosta kun olin poikaystävän luona. Tehtiin kaikkea mukavaa: Saunottiin, tehtiin ruokaa, katsottiin leffoja..käytiin eilenä myös kärkkäisellä pyörimässä. Löysin kesäksi kivat kesähousut mitkä vaan maksoi alle 5 euroa. Hyvä löytö. Muuta en sitten ostanut. Olihan siellä kaikkea kivaa. Kivoja laukkuja, kenkiä, koruja, vaatteita...en tarvitse nyt mitään noista. Paljon oli kyllä porukkaa kärkkäisellä. Mutta oli ihan kiva taas käydä siellä. Katsoo jos menee vaikka sitten seuraavan kerran taas kärkkäiselle kesällä vaikka. Heräsin jo tänään puoli kuusi. Nyt alkaa taas arki niin pitää herätä taas ajoissa. Viikonloppuna mä nukuin pitkään.
Tänään on ohjelmassa lenkkiä, kaupassa pitää käydä, tehdä ruokaa, menen kaverin luokse kylään...on jonkin verran ohjelmaa tänään.
Ei tule tylsää maanantaita. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Mun ei vieläkään tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla. Kaikkia riittää vielä. Olo on ihan ok tällä hetkellä. Onneksi ei ahdista. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä viikko. Menee taas hetken ja päivän kerrallaan.
Pitää tehdä kohta kauppalappu mitä pitää ostaa kaupasta. Menen kauppaan tuossa päivällä. Otan taas repun mihin saan kaikki ostokset.
Koitan saada pestyä tänään pyykit. Jos pesukone on vaan vapaa. Mulla on aikaa pestä tänään taas pyykkiä. Katsoin eilenä selviytyjät jakson. Menee vaan koko ajan jännäksi se ohjelma. Kristian on mun suosikki siinä. Toivon että se voittaa selviytyjät. Siinä voi kyllä tapahtua ihan mitä vaan. Tänään aijon katsoa eilisen Farmi jakson. Seuraan sitäkin ohjelmaa. On hyvä mun mielestä. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa tällä viikolla. Viime perjantaina ei tullut salkkareita.
Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja jaan lääkkeet dosettiin. Teen nyt samalla sen kauppalapun.

bat-wKennot. The cells.Luonut: bat-wMaanantai 19.04.2021 03:34

Löysin tällaisen saniais-haulla. Siinä luki että kasvi-fossiili.
Minusta tuo on jotain tosi vanhaa. Sukua "vuoren kutomalle", Marsin kasvihuoneen sisällä olevalle köynnökselle, Vestan ruudukko-viivoitukselle, ... ja muistanko väärin, vai oliko Marsin "Lisää Vain Vesi" -järven pohjalla jotain tuollaisia epäsuhta-ravun saksia, pinkkeinä? Että saksipari, ikäänkuin, saksista toinen on pidempi kuin toinen. Siellä ne "ravunsaksen" tapaiset olivat käsittämättömiä. Tämä on aivan käsitettävä ruudukon teko 2 suunnasta, kennosto. Ainakin osittain käsitettävä, että tietää mistä lanka tulee ja minne se menee. Lanka kaartuu ennen loppua. Ovatko kuussa nähnyt pystyyn nousevat kaaret näitä ehkä ... mitäpä muutakaan ne olisivat. :) alfa-lankaa. Mitä ihmeen neniä menee venttiileihin mato-emon selässä ... se on ehkä koiras, jonka naaras pystyy itse luomaan selkänahastaan? Mutta joskus oikeasti eri yksilö? Nämä ovat sitten samalla sitä saniaista? :) Taitaa olla yhtä paljon sieni, kasvi, levä ja mato. Oh my god: sillä on se monisukaismadon alaviistoon osoittava töpsynenä! Suurimmalla valkoisella reuna-madolla. Töpsynenä lähettää eteenpäin jotain epäsuhtaa ravunpihtiä, ja lähettääkö vasta se ruudukon väliseinä-lankaa?Ampuu reunoilta keskelle neliön muotoisen pesän. Aivan kuin Leppävirran järven pohjalla elänyt teki ne saaret. Anomalocariksella on "vatsassaan" vinoneliö-reikä, ja bakteerilla (ja yorgialla?) ehkä rivi niitä. Outoa, jos se on yksilön pinnassa, kun ennen suuri sellainen tehtiin talkoovoimin. Vai tehtiinkö... suuri vasarapää voi ympäröidä kokonaisen järven 2 langalla, ja silloin kaikki olisi yhden tekemää oikeastaan... Sitäkö se vuoren kutoja tekikin, nuuski siksakilla, että mistähän löytäisi järven?! Vai oliko se silloin jo valmiiksi vedessä, kun eli? Milloin se oikein eli? MIkä on sininen kukka? Miksi alla kuvatulla madolla on peräpäässään sininen KUKKA? Myrkkyä? Skorpionin, nahkiaisen, putkimadon ja maksasammalen hammas? Merisulkamaisia sarvisammaleita selässä ... ja seepian lonkerot päässä. Ehkä tuo peräpää on sen sinisen alfalangan lähettäjä ... ei, vaan vastaanottaja. Seisovien mailojen ajalta. Turkish Towelin ja Yorgian välistä. Hmm... kapea karvanenä-pää oli se jolla lähetetään perimää, ja leveä pää oli naaraspää, seisomiseen ja kahdenlaiseen lisääntymiseen. Oksia joilla söi ... jollain piti syödä, sillä karvanenä-päällä tai "oksilla".

(... jos hämähäkit ovat kehittyneet "salmiakki-kuoppa"-levistä, niin totta tosiaan jos niiden takaseinää ei olisi nostettu pystyyn, oli pää ennen sitä tosiaan takana. Jos takaseinää nostetaan pystyyn, rupeaa levähämis katselemaan eteensä. Jos seinä nostetaan tosi tosi pystyyn ja ylös, siitä tulee se uljas "mantis"-viherlevä. Kai? Tai en tiedä tuliko... se kyllä näytti ihan hämähäkiltä, se punainen levä. Levät, limasienet, homesienet? ja puut näyttävät symmetristen kaulusten vuoksi, tai eivät niinkään niiden vuoksi, vaan kulma-jalkojen vuoksi, hämähäkeiltä. :D Hevosen ruumis ja ihmisen pää - hevosen jalat, ampiaisen pää ja rukoilijasirkan siivet. Minusta se oli ällistyttävän näköinen, se Big Giant Kelp.Vois vannoa että sillä on silmät... miksi se tarvitsisi silmät? Katsellakseen eteensä pohjaan kiinnittynyttä kaunista värikästä merihevosta! Samanvärinen levä voi olla merihevosen vartija, mutta ei värikkään merihevosen vartija. Värikäs merihevonen voi olla levän vartija... suojelisi sellaiselta olennolta kuin ihmiseltä. Ihmeellinen satumaailma.)

ViitapiruLisää näitä...Luonut: ViitapiruSunnuntai 18.04.2021 21:09

1. Haluaisitko pyytää jotain anteeksi?
- En ole juuri nyt kellekään sen velkaa.

2. Missä kaupungissa/kunnassa käyt useiten ja miksi?
- Varmaan naapurikaupungissa, mutta nyt korona-aikaan ei ole tullut käytyä sielläkään.

3. Millaista musiikkia kuuntelet?
- Monenlaista. Punk on se isoin juttu.

4. Kuka on ollut suurin vaikuttaja musiikkimakuusi?
- Oma halu kuunnella omanlaistaan musiikkia.

5. Paljonko juokset cooperin testissä?
- En muista yhtään.

6. Voisitko seurustella samaa sukupuolta olevan kanssa?
- En voisi.

7. Millaista takkia käytät?
- Monenlaisia. Ruskeaa nahkatakkia, mustaa talvitakkia, tummanvihreää talvitakkia, keltaista tuulipuvun takkia ja niin edelleen.

8. Missä vieraassa maakunnassa kävit viimeksi?
- En ees muista, ei ole tullut reissattua aikoihin.

9. Viimeisin koenumerosi ja mikä koe oli kyseessä?
- Mikä koe? Verikoeko? :D

10. Luetko paljon kirjoja?
- Joskus kun on sellanen fiilis.

11. Mitä mieltä olet absolutisteista?
- Hyvä asia heille, joille se sopii.

12. Minkä ikäisenä olit ensimmäistä kertaa humalassa?
- En ole ollut humalassa.

13. Onko seksi tärkeää seurustelusuhteessa?
- Tottakai, ainakin jos minulta kysytään.

14. Mikä kappale tuo mieleesi kesän?
- Martti Vainaan & Sallittujen Aineiden kaikki biisit :)

15. Mikä oli sinulle viime vuoden onnellisin päivä ja miksi?
- Kaikki ihanat hetket miesystäväni kanssa <3

16. Mitä kappaletta kuuntelit sinä päivänä eniten?
- Veikkaisin että ainakin Klamydiaa :)

17. Oletko koskaan pelastanut kenenkään henkeä?
- En.

18. Oletko meinannut jäädä junan tai auton alle?
- En onneksi.

19. Mikä oli parasta rippileirillä?
- Yhteiset iltaohjelmat.

20. Mikä oli konfirmaatiolaulunne?
- Olikohan se Herra Kädelläsi, jahka oikein muistan.

21. Pisin aika jonka olet ollut poissa kotoa?
- Useampi viikko.

22. Kenen perheenjäsenesi kanssa tulet parhaiten toimeen?
- Kaikkien yhtä hyvin.

23. Keneltä saat eniten tekstiviestejä?
- Miesystävältäni.

24. Mikä biisi soi nyt?
- Juustopäät - Kansanlaulu.

25. Onko sinulla ajokorttia?
- Ei, enkä aio hankkiakaan.

26. Suosikkisi USA:n osavaltioista?
- Ei ole sellaista.

27. Milloin ja miksi kävit viimeksi Helsingissä?
- Ala-asteella luokkaretkellä.

28. Menetkö ensi kesänä festareille?
- En, ja tuskin sellaisia missään järjestetäänkään.

29. Kaukaisin paikka Suomessa, jossa olet käynyt?
- Helsinki, Yläne ja Sipoo.

30. Kerro viimeisimmästä unestasi:
- Että miesystäväni ja toinen aivan samanlainen ja samanniminen mies, joka oli suora kopio hänestä, tulivat meille. Toinen mies yhtäkkiä katosi, ja lähdimme etsimään sitä miesystäväni kanssa. En muista löydettiinkö :D

31. Pitkäaikaisin rakastumisesi?
- Tämä nykyinen <3

32. Mikä sinua ärsyttää useimmissa kavereissasi?
- Ei mun kavereissä ärsytä minua mikään.

33. Käytätkö päihteitä?
- En. Olen täysin päihteetön.

34. Jos syttyisi sota, niin olisitko valmis menemään rintamalle puolustamaan maata?
- Tuskin pystyisin siihen, vaikka maan puolustaminen onkin tärkeä asia.

35. Mitä kieltä haluaisit oppia?
- Ei ole sellaista.

36. Mikä on horoskooppisi?
- Härkä.

37. Luetko paikallisia sanomalehtiä?
- Vain kuolinilmoitukset ja kastetut.

38. Kenen kanssa matkustit viimeksi junalla?
- Perheeni.

39. Haluatko naimisiin?
- En tiedä. Kihloihin ainakin.

40. Mikä on lempimaasi ja mikä siinä on parasta?
- Suomi Finland! Kaunis luonto, puhdasta ruokaa ja juomavettä, hyvä koulutus ja terveydenhoito, rauha. <3

41. Kumpi mieluummin Suomen kansallislauluksi, Maamme vai Finlandia?
- Maamme. Vanhassa vara parempi.

42. Minkä värisiä vaatteita sinulla on eniten?
- Mustia.

43. Mitä alkoholia juot mieluiten?
- En juo alkoholia.

44. Millainen luokka sinulla on?
- En ole koulussa.

45. Parhaat puolesi ystävänä?
- Olen rehellinen, ystävällinen, auttavainen ja teen toiset iloiseksi.

46. Uskoutuvatko ihmiset sinulle?
- Toisinaan.

47. Vihaatko ketään?
- En, mutta inhoan.

48. Jos, niin vihaako myös hän sinua?
- Ei mitään tietoa.

49. Mikä biisi sai sinut viimeksi itkemään?
- PMMP - Maria Magdalena.

50. Mikä on lempieläimesi?
- Pässi.

51. Lempirotusi kyseisestä eläinlajista?
- Jokin rotu, johon kuuluvilla eläimillä on kippuraiset sarvet.

52. Oletko jonkun sukulaisesi näköinen?
- En vissiin?

53. Yleisimmät puheenaiheet kavereidesi kanssa?
- Kaikkea mitä mieleen juolahtaa :D

54. Mitä haluaisit muuttaa itsessäsi?
- En mitään. Olen hyvä juuri tällaisena!

55. Toiveammattisi lapsena?
- Eläinlääkäri, sairaanhoitaja ja diakoni.

56. Onko teillä mökkiä?
- Ei ole.

57. Puhutko vanhemmillesi huolistasi?
- Kyllä.

58. Miksi ihmiset pitävät sinusta?
- Sitä pitäisi kysyä heiltä.

59. Oletko sinkku vai seurusteletko?
- Seurustelen.

60. Rusketutko helposti?
- Jep.

61. Onko suunnitelmia ensi kesälle?
- Onhan mulla...

62. Kuinka paljon luet kokeisiin?
- En edelleenkään ole koulussa.

63. Oletko ollut krapulassa?
- En ole ollut edes humalassa.

64. Mikä on lempiartistisi/bändisi?
- Klamydia!

65. Antaisitko anteeksi pettämisen seurustelusuhteessa?
- En osaa sanoa.

66. Mikä biisi soi nyt?
- Juice Leskinen - Valssaaja konepajalla.

67. Kivoin ja ärsyttävin murre?
- Kivoin on Savon murre, ärsyttävintä en osaa sanoa, mutta en pidä joistakin Stadin slangisanoista tyyliin mutsi, faija, hima yms.

68. Tarttuvatko murteet sinulle helposti?
- Eivät oikeastaan.

69. Ovatko vanhempasi vielä yhdessä?
- Kyllä.

70. Oletko valvonut vuorokauden yhtä mittaan?
- Olen.

71. Pisin aika jonka olet ollut syömättä?
- En muista yhtään.

72. Millaisessa talossa asut? (omakotitalo, rivitalo, kerrostalo...)
- Rivitalossa/omakotitalossa.

73. Millainen olet humalassa?
- Jos näette minut humalassa, lehmät lentävät :D

74. Kenen jutut saavat sinut useiten nauramaan?
- Kavereiden.

75. Kuinka monella kielellä osaat sanoa "minä rakastan sinua"?
- Ainakin viidellä.

76. Milloin viimeksi olit valmistujaisjuhlissa?
- Serkun valmistujaisissa muutama vuosi sitten.

77. Entä ylioppilasjuhlissa?
- Toisen serkun lakkiaisissa, siitäkin on jo vuosia aikaa.

78. Entä rippijuhlissa?
- Pikkuveljen rippijuhlissa, siitä on jo kauan.

79. Oletko kiinnostunut historiasta?
- En.

80. Paras ja huonoin koenumerosi?
- 10+ ja 5½.

81. Mikä on keskiarvosi?
- En muista enää.

82. Onko sinulla ulkomaisia sukujuuria?
- Ei.

83. Tunnetko ketään ulkomaalaista?
- En tunne, mutta tiedän.

84. Kenen kanssa olit viimeksi elokuvissa?
- En käy elokuvissa.

85. Jos opiskelet ammattiin, niin mikä on vaihtoehtoinen ammatti, jota opiskelisit nykyisen sijaan?
- En opiskele.

86. Missä olit viime uuden vuoden?
- Kotona.

87. Entä viime juhannuksen?
- Kotona taisin viettää senkin.

88. Katsotko Euroviisuja?
- En.

89. Oletko ollut sairaalassa yötä?
- Olen.

89. Mitä kieltä puhuttiin viimeksi näkemässäsi elokuvassa?
- Suomea.

90. Missä "vastakkaisen sukupuolen ammatissa" voisit työskennellä?
- En luokittele ammatteja sukupuolten mukaan.

91. Onko sinulla kivat naapurit?
- Kyllä.

92. Mitä mieltä olet suomen kielestä?
- Rakastan Suomen kieltä ja tykkään ilmaista sillä itseäni monin tavoin.

93. Mitä ostit viimeksi?
- Alkoholitonta siideriä, juustoa, salaatinkastiketta ja postikortin.

94. Miksi itkit viimeksi?
- Ei muistikuvaa.

95. Mistä iloitsit viimeksi?
- Mukavasta päivästä ja ihanista ihmisistä :)

ViitapiruRastikyselyLuonut: ViitapiruSunnuntai 18.04.2021 20:47

Lävistykset

[] Napa
[] Silmienväli
[] Unicorn
[] Huuli
[] Smiley
[] Kieli
[] Tongueweb
[] Nenä
[] Septum
[] Poski
[x] Korvalehdet
[] Rusto
[] Surface
[] Venytyskoru
[] Muu, mikä?
[] Ei ole lävistyksiä.

Tupakointi & Alkoholi

[] En ole maistanut tupakkaa.
[x] Olen maistanut tupakkaa.
[] Poltan sillointällöin.
[] Poltan vain kännissä.
[] Poltan vakituisesti.
[] Poltan valmista.
[] Käärin sätkäni itse.
[] En ole ikinä maistanut alkoholia.
[x] Olen maistanut vähän.
[] Olen juonut itseni pikku hiprakkaan.
[] Olen juonut itseni isoon hiprakkaan.
[] Olen juonut itseni oksennuskuntoon.
[] Olen juonut niin, että seuraavana päivänä en muista edellisestä illasta mitään.
[] Olen tullut alkoholin vaikutuksen alaisena kotiin.
[] Olen jäänyt vanhemmilleni kiinni alkoholista.
[] Vanhempani tietävät että juon.
[] Vanhempani eivät tiedä juonnistani.
[] Kun jäin kiinni, vanhempani suuttuivat.
[] eivät suuttuneet.
[] Olen tullut alkoholin takia jopa poliisiautolla kotiin.
[x] Juominen on mielestäni tyhmää.
[] Juominen on tietyissä määrissä mukavaa.
[] Juon siideriä / lonkeroita tms.
[] Olutta.
[] Viinaa.

Olen:

[x] napannut tuntemattomalta tämän gallupin
[] napannut tutulta tämän gallupin
[x] pikkusisko
[x] isosisko
[] isoveli
[] pikkuveli
[] velipuoli
[x] siskopuoli
[] viettänyt tänä vuonna jo synttäreitäni
[x] ollut viettämättä vielä tänä vuonna synttäreitäni

MITÄ OLET TEHNYT:

[x] hypännyt katolta
[x] jutellut julkkiksen kanssa
[x] kerännyt kukkia julkiselta kukkapenkiltä
[x] huutanut tunnilla täysillä
[] soittanut pilapuheluja
[x] käyttänyt teippiä johonkin muuhun kuin paperiin
[x] leikkiny apinaa leikkipuistossa
[] hävennyt kaveria
[x] tukenut kaveria
[x] poseerannut lehdelle
[x] ollut lehdessä
[x] ollut televisiossa
[x] ollut urheilutapahtumissa
[x] käynyt konserteissa
[x] ollut katsomassa teatterinäytöstä
[] juonut itsesi sairaalakuntoon
[x] hävennyt jotain asiaa elämässäsi
[x] hajottanut kaupassa jotain
[] syönyt esim. karkkia kaupassa, ennen kuin olet päässyt kassalle
[] hajottanut jonkun perheenjäsenen omaisuutta
[x] huutanut jotain typerää julkisilla paikoilla
[x] haukkunut opettajaa
[x] saanut jälki-istuntoa
[x] riidellyt jonkun kanssa
[x] patikoinut jossain
[] istunut muurahaispesän päälle
[x] nähnyt karhun korkeasaaressa
[] nähnyt jonkun kuolleena
[] skannannut skannerilla omaa naamaa
[] ollut koko yön koneella
[] pelannut jotain peliä koko päivän
[x] sytyttänyt jotain palamaan
[] pyöräillyt yli 100 km jonnekki päin
[] huutanut Jumalan nimeen jotain asiaa
[x] puhunut vieraille ihmisille
[] juossut karkuun juoppoja
[] juossut karkuun poliiseja
[x] tervehtinyt poliiseja
[] ollut yksin bussissa
[x] pelännyt jotakuta

Pidän...

[x] nimestäni
[x] kuivatuista hedelmistä
[x] jäätelöstä
[] elokuvista
[x] kirjoista
[x] eläimistä
[] koulusta
[x] suvustani
[x] luokastani/työkavereistani
[x] paikkakunnastani

Olen...

[x] esiintynyt
[x] ollut konsertissa/festareilla
[] ollut ulkomailla
[] matkustanut lentokoneella
[x] matkustanut laivalla
[x] matkustanut junalla
[x] matkustanut raitiovaunulla/metrolla
[x] ollut sairaalassa yön yli
[] ollut onnettomuudessa
[] voittanut rahaa
[x] kadehtinut toista
[x] kannustanut/kehunut toista
[x] huutanut toiselle
[] ampunut aseella
[x] käynyt baarissa
[x] käynyt museossa
[x] käynyt huvipuistossa
[x] kalastanut
[x] ratsastanut hevosella
[x] pidellyt elävää käärmettä
[x] pidellyt elävää liskoa
[x] pidellyt elävää lintua

(x) käynyt linnanmäellä
() hypännyt 10 metristä veteen
() laittanut deitti-ilmoitusta
() käyttänyt nuuskaa
() saanut porttikieltoa jonnekki
(x) rikkonut ikkunaa
(x) itkenyt
(x) uinut vaatteet päällä
() pelannut räsypokkaa
() keittänyt kiljua
(x) pessyt hampaitasi vahingossa jonkun muun harjalla
() pitänyt kaverin veljeä / siskoa hyvännäköisenä
(x) käynyt navetassa
() ollut kihloissa
(x) lähettänyt tekstaria väärään numeroon
(x) syönyt kiviä
() syönyt matoja
(x) astunut koiranpaskaan
() ..ilman kenkiä
(x) piirtänyt pulpettiin
(x) sauvakävellyt
() tehnyt aborttia
(x) syönyt saippuaa
() ajanut autolla
() ..ollut kyydissä kun joku alaikäinen tai jolla ei ole korttia, ajaa autoa
() ommellut ompelukoneella sormeen
(x) saanut tikkejä
() ajanut minihame päällä pyörällä
() ..huomannut että perseesi oli varmana näkynyt kun ajelit minihame päällä pyörällä
(x) juossut koiraa karkuun
() hyppinyt trampalla ja lentänyt reunan yli
() itkenyt kännissä
(x) halannut tuntematonta

ViitapiruKyssäreitä...Luonut: ViitapiruSunnuntai 18.04.2021 20:39

1. Millanen päiväpeite sulla on?
- Niitä on kaksi; musta ja valkoinen.

2. Onko sulla tällä hetkellä pampula ranteessa?
- Eipä ole.

3. Entä hiuksissa?
- Noup.

4. Kuunteletko jotain biisiä nyt?
- Klamydia - Eliksiirii.

5. Kuoritko yleensä omenan?
- Kyllä.

6. Viini, viina vai viinimarjamehu?
- Viinimarjamehu.

7. Britney vai Justin?
- Ei kumpikaan.

8. Onko huoneessasi mitään kasvia?
- Ei. Ne kuolis mulla kuitenkin, en ole mikään viherpeukalo.

9. onko tyylisi lähinnä hippiä,hiphopparia vai hevaria?
- Ei sitten yhtikäs mitään nuista.

10. Kuuletko omituisia ääniä?
- En. Nyt kuuluu vain musiikkia.

11. Odotatko enemmän joulua vai kesää?
- Kesää, ehdottomasti!

12. Paljonko sulle pitäisi maksaa, että menisit kouluun pyjamassa?
- Hmm, vaikea sanoa. Sitäpaitsi en ole koulussa.

13. Haluaisitko naamaan lävistyksen?
- En enää.

14. Miksi?
- Mulla oli, mutta otin sen veks.

15. Oletko isänmaallinen?
- Olen. Kunnia isänmaalle. En kuitenkaan ole mikään yltiöisänmaallinen.

16. Oletko nähnyt meressä valaita?
- En.

17. Syötkö lihaa?
- No totta munassa.

18. Siideri vai limsa?
- Limsa, vaikka harvoin tulee juotua sitäkin.

19. Oletko taiteellinen?
- Niin on sanottu.

20. Oletko musikaalinen?
- Taidanpa olla. Kuuntelen paljon ja osaan laulaa.

21. Pidätkö hampurilaisista?
- On ne joskus ihan hyviä.

22. Mainitse 3 tavaraa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
- Siis tähänhän ei laskettu ihmisiä? Siinä tapauksessa ruokaa, vettä ja puhelimen.

23. Onko Elvis Presley komea mies?
- Ei.

24. Millä vuosikymmenellä haluaisit elää?
- Nykyinen on hyvä, mutta jahka pitäis joku muu valita, niin vaikka ysäri.

25. Käytätkö kumia?
- Hell yeah! Onhan se ehkäisy pidettävä kunnossa. Kortsu suojaa sekä raskaudelta, että seksitaudeilta. Vai puhuttiinko tässä sittenkin pyyhekumista? :D

26. Seurusteletko?
- Seurustelen maailman ihanimman miehen kanssa <3

27. Onko sulla paitaa, jossa on jonkun julkkiksen kuva?
- Vesku Jokinen ja Klamydia löytyy monestakin paidasta.

28. Pidätkö vesimelonista?
- Jeps! Nam!

29. Entäpä donitseista?
- Juu.

30. Pidätkö klassisesta musiikista?
- En.

31. Entä reggaesta?
- En.

32. Jazzista?
- En.

33. Rock'n rollista?
- En.

34. Soulista?
- En.

35. Hevistä?
- En.

36. Countrysta?
- En.

37. Minkä värisellä tuolilla istut?
- Mustalla.

38. Mitä sijaitsee oikealla puolellasi nurkassa?
- Itse nurkassa ei mitään, mutta nurkkaa lähinnä on ovi ja peili.

39. Entäpä vasemmassa nurkassa?
- Pistorasia ja joku tyhjä laatikko.

40. Pidätkö leijonakuningas-leffasta?
- En.

41. Oletko siisti ihminen?
- Olen.

45. Pidätkö enemmän kissoista vai koirista?
- Jos näistä kahdesta pitää valita niin kissoista, mutta en suuremmin ole ihastunut kumpaankaan lajiin (vaikka olenkin eläinten ystävä.)

46. Söisitkö mieluiten Fazerin, Pandan vai Haribon karkkeja?
- Syön mielelläni lähes kaikkia karkkeja. Merkistä viis.

47. Osaatko tehdä ruokaa?
- Jotenkuten, mutta kokkaus ei ole vahvin lajini.

48. Oletko koskaan meinannut sytyttää tulipaloa?
- En onneks.

49. Tai jäädä auton alle?
- En. Onneksi sellaiseltakin on säästytty.

50. Pidätkö dokumenteista?
- En katso dokumenttejä (enkä juuri muutakaan telkkarista.)

51. Haluaisitko muuttaa vuodeksi afrikkaan?
- En helvetissä.

52. Miksi haluaisit/et haluaisi?
- En halua mihinkään ulkomaille, koska olen tottunut Suomen tapoihin ja kulttuuriin. Lisäksi pelkään tarttuvia tauteja ja luonnonkatastrofeja, joita Afrikassa voisi kenties olla. En myöskään osaa kieliä, joita Afrikassa puhutaan.

53. Mistä biisistä on lause "kill them before they grow"?
- Emmää vaan tiiä.

54. Laulatko suihkussa?
- En, vaikka laulankin melkein missä tahansa jos satun sille päälle.

55. Käytätkö hammastikkuja?
- Joskus, mutta mieluiten hammasväliharjoja.

56. Oletko uinut Atlantin valtameressä?
- En.

57. Pelkäsitkö että hai tulisi ja söisi sinut?
- Eipä ole ollut tarvetta sellaiselle pelolle.

58. Oletko ollut ihastunut opettajaasi?
- En todellakaan.

59. Haluaisitko olla poika?
- En. Pysyn naisena!

60. Sytytätkö kynttilöitä iltaisin?
- En.

61. Toivoisitko että tulisi jo lunta?
- No en, tässähän ventataan että lumet sulais ja tulis kesä!

64. Haluaisitko opiskella kiinan kieltä?
- En.

65. Mihin haluaisit matkustaa?
- En mihinkään näin korona-aikana.

66. Käytätkö milloinkaan lippalakkia?
- Aina kesällä.

67. Tai pipoa?
- Aina talvella.

68. Entäpä toppatakkia?
- Kyllä, kun on kova pakkanen.

69. Miksi tämän kysymyksen numero on niin suosittu?
- Koska se on seksiasento.

70. Pariisi vai Havanna?
- Ei kumpikaan.

71. Paratiisi vai Valhalla?
- Valhalla, koska olen viikinki ;)

72. Uskotko että syntiset joutuvat helvettiin?
- En.

73. Hermostuisitko jos juuttuisit hissiin?
- Todellakin, ja vetäisin ihan helvetinmoiset kilarit.

74. Onko sun mielestä orjakauppa ok?
- Ei missään tapauksessa!

75. Jos sinulla olisi bändi, mikä olisi tehtäväsi siinä?
- Solisti aivan varmasti.

76. Osaatko katsoa kieroon?
- Osaan.

77. Haluaisitko että mä tulisin sun hautajaisiin sitte joskus?
- Kuka edes olet?

78. Millasia kukkia tuon sun haudalle?
- Miksi kysyt?

79. Onko ulkona nättiä?
- Onhan siellä.

80. Oletko koskaan pyörtynyt?
- En.

81. Mietitkö koskaan kasvihuoneilmiötä?
- En silleen erityisesti, mutta teen pieniä tekoja maapallon hyväksi.

82. Katsotko telkkarista chattia?
- En.

83. Jos saisit valita syntymävuotesi nyt, millon haluaisit syntyä?
- Nykyinen kelepoo.

84. Oletko varastanut karkkia kaupasta ikinä?
- En, enkä mitään muutakaan.

85. Mitä purkkaa syöt yleensä, siis minkä makuista?
- Yleensä mentholia tai muuta väkevää.

86. Kaunein tytön nimi?
- Niitä on monia, mutta esimerkkeinä Virve ja Viola.

87. Kaunein pojan nimi?
- Niitäkin on monia, mutta esimerkkeinä Jari ja Jouni.

88. Onko puhelimesi auki myös yöllä?
- Äänettömällä.

89. Jos joutuisit luopumaan jostakin huoneessasi olevasta huonekalusta, mikä se olisi?
- Enpä taitaisi raskia luopua mistään.

90. Oletko leikannut itse hiuksiasi?
- En. Leikkautan kampaajalla.

91. Voisitko mennä kännissä kouluun?
- En, enkä olisi kännissä muutenkaan.

92. Montako tyyppiä sinulla on kerralla kiikarissa?
- Ei ole kiikarissa, vaan yksi aivan omana <3

93. Rumin näkemäsi vaate/asuste?
- Hmm, jokin ruman värinen?

95. Typerintä mitä telkkarista tulee?
- Onhan niitä, Big Brother tuli ekana mieleen.

96. Ruuhka-aika. Pääset sovituskoppiin sovittamaan vaatteita. Yritätkö selvitä nopeasti vai hidasteletko?
- Yritän selvitä nopeasti.

97. Lempivaatteesi?
- Klamydia-lippis, bändipaidat ja maastohousut.

98. Lempikenkäsi?
- Mustat Coretex Vikingit.

99. Paras Disneyn piirretty?
- Ferdinand Härkä oli pienenä hyvä :)

100. Oletko ihastunut?
- Olen rakastunut <3

ViitapiruKlamydia - Haaveet elättääLuonut: ViitapiruSunnuntai 18.04.2021 20:12

"Hei!

Ei tuo viisari perässään
Juokseville onnettomille
Oo aikaa hengähtää
Ja tilaa unelmille
Runneltua itsetuntoo
Ei ole helppo kantaa
Mut pako pilvilinnoihin
Uutta toivoo antaa

Haaveet elättää
Haaveet hengissä pitää
Sulje silmäsi
Sun unelmissa voimaa itää
Haaveet elättää
Haaveet hengissä pitää
Sulje silmäsi
Sun unelmissa voimaa itää

Älä koskaan sylje
Sumusta ojentuvaa kättä
Vaan tartu rohkeasti
Ei jää aarre löytymättä
Hyppy tyhjyyteen
Ja aina löytää uutta
On pilvien takana
Monta salaisuutta

Haaveet elättää
Haaveet hengissä pitää
Sulje silmäsi
Sun unelmissa voimaa itää
Haaveet elättää
Haaveet hengissä pitää
Sulje silmäsi
Sun unelmissa voimaa itää

Haaveet elättää
Who-oh...
Haaveet elättää
Who-oh...

Haaveet elättää
Haaveet hengissä pitää
Sulje silmäsi
Sun unelmissa voimaa itää
Haaveet elättää
Haaveet hengissä pitää
Sulje silmäsi
Sun unelmissa voimaa itää"

ViitapiruMy favourite songsLuonut: ViitapiruSunnuntai 18.04.2021 20:10

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa.

1. Klamydia - Junttihinttirunkkari
2. Martti Vainaa & Sallitut Aineet - Pakko piikittää
3. Emeriittus Korpiryssä - Kolhuja
4. Matti Nykänen - Mäkikotka ja häkkilintu
5. Misfits - Vampire girl
6. Ne Luumäet - Syöksy sementtiin
7. Sniper - Vala

ViitapiruKäyttöohjeita :DLuonut: ViitapiruSunnuntai 18.04.2021 20:08

-HIUSTENKUIVAAJASSA: "Älä käytä nukkuessa."
- SAIPPUAPALASSA: "Ohjeet: käytä kuten tavallista saippuaa.
- SIPSIPUSSISSA: "Voit olla voittaja! Ei ostopakkoa. Ohjeet pussin sisällä."
- PAKASTE-VALMISRUOKA-ANNOKSESSA: "Tarjoiluehdotus: sulata."
- SILITYSRAUDAN PAKKAUKSESSA: "Älä silitä vaatteita päälläsi."
-TIRAMISU-JÄLKIRUOAN POHJASSA: "Älä käännä ylösalaisin."
- NUKAHTAMISLÄÄKKEESSÄ: "Varoitus: saattaa aiheuttaa uneliaisuutta."
- UUNIVANUKKAASSA: "Tuote on kuuma lämmityksen jälkeen."
- MAAPÄHKINÖISSÄ: "Varoitus: tuote sisältää pähkinää."
- LASTEN YSKÄNLÄÄKKEESSÄ: "Älä aja autoa tai käytä muita koneita."
- USEIMMISSA JOULUVALOISSA: "Vain sisä- ja ulkokäyttöön."
- LASTEN SUPERMIES-ASUSSA: "Tämä puku ei mahdollista lentämistä."
Seksiä on monenlaista. Se ei ole vain yhdyntää, vaan myös läheisyyttä, kosketusta, rakkauden ja hellyyden osoittamista monin eri tavoin. Näissäkin asioissa on muistettava myös turvallisuus. Koska
sukupuolitautien ja vahinkoraskauden vaara on olemassa, on pidettävä huoli ehkäisystä. Seksuaalisuus ja sukupuoli on moniulotteinen asia. On olemassa heteroseksuaaleja, homoja, lesboja, biseksuaaleja, transsukupuolisia ja niin edelleen. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Jokainen voi rakastaa, ketä oikeasti tuntee rakastavansa. On todella ihanaa, että maailmassa on rakkautta. <3

ViitapiruMonimuotoinen Suomen kieli :)Luonut: ViitapiruSunnuntai 18.04.2021 20:04

Joskus joutsenet näyttävät kurjilta.
Kiropraktikot vetävät lonkkaa.
Taksifirman perustamisen perustaksi riittää perustaksi.
Arkkitehdille sattui vahinko; oli käytävä vessassa.
Saunottajan lempiasiakas on vastapäinen mies.
Mitä teit puolityhjälle pullolleni? - Vein vajaan.
Ette tulleet kutsuntoihin?!? - Minulla oli oma syyni.
Huomenna kylvetään sanoi likainen maanviljelijä.
Kaljanjuontikilpailuissa otettiin pitkästä aikaa.
Tietokonehakkereita ei voitu syyttää, kun näyttöä ei löytynyt.
Suutari toivoi saavansa paljon kanta-asiakkaita.
Mies ajoi auton katolleen ja joutui korjauttamaan katon sekä savupiipun.
Naamiaisissa haarniskapukuinen mies oli koko ajan pelti kiinni.
Kuuntelen etupäässä rokkia, sanoi linja-auton kuljettaja.
Kumpi on parempi hevonen vai auto? - Koneista ei ole mihinkään.
« Uudemmat -
Yksityisyys