IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Cho dù bạn là người thường xuyên di chuyển đồ vật nặng và cồng kềnh. Hoặc bạn chủ nhà đôi khi cần “bàn tay giúp đỡ” mơ hồ. Xe nâng tay làm nhiệm vụ di chuyển tải trọng lớn hoặc nặng có hiệu quả và đơn giản.

Xe nâng tay là xe thẳng đứng với hai bánh xe và có thể dễ dàng di chuyển 500kg. Hoặc nhiều hơn. Xekeohang cung cấp nhiều kiểu dáng và kích cỡ của xe tải tay. Bộ sưu tập của chúng tôi bao gồm một loạt các xe tải tay được sản xuất bởi các thương hiệu đáng tin cậy và được tôn trọng. Chúng tôi cũng cung cấp một số tính năng bổ sung có sẵn để mua.

Mua xe nâng tay với số lượng lớn có thể giúp bạn tiết kiệm và tiền của công ty bạn. Xe tải tay không đắt tiền để mua. Tuy nhiên, việc mua một số lượng lớn trong số họ có thể cắt giảm chi phí. Nếu bạn đang xem xét mua một chiếc xe tải tay hoặc nhiều người. Hãy xem xét các câu hỏi sau đây trước khi đảm bảo việc bán hàng.

4-c%C3%A2u-h%E1%BB%8Fi-b%E1%BA%A1n-n%C3%AAn-h%E1%BB%8Fi-tr%C6%B0%E1%BB%9Bc-khi-mua-xe-n%C3%A2ng-tay.jpg

Cần phải di chuyển những gì?

Xe tải tay rất hữu ích cho một loạt các dự án di chuyển. Tuy nhiên, có rất nhiều công việc xe tải tay không thể thực hiện được. Ví dụ, nếu bạn cần phải vận chuyển thiết bị, một chiếc xe tải tay không phải lúc nào cũng là ứng cử viên tốt nhất cho nhiệm vụ này, trừ khi nó được thực hiện để thực hiện các thiết bị.

Những gì xe tải tay có thể làm tốt nhất là di chuyển các đồ vật nhỏ, chẳng hạn như hộp đóng gói. Trong thực tế, chúng thường được sử dụng bởi các dịch vụ chuyển phát, chẳng hạn như FedEx. Và có thể được tìm thấy trong các nhà máy và nhà kho nơi có rất nhiều gói nhỏ cần phải được di chuyển thường xuyên.

Trước khi bạn mua một chiếc xe nâng tay, xác định những gì bạn sẽ sử dụng nó cho. Điều quan trọng là phải biết nếu một chiếc xe tải tay là lựa chọn tốt nhất cho nhiệm vụ của bạn. Một chiếc xe tải tay có thể xử lý trọng lượng của (các) xe tải mà bạn dự định đặt lên không? Nếu có, thì bạn có thể xác định loại xe tải tay nào là tốt nhất cho bạn và số lượng bạn có thể muốn.

Xekeohang cung cấp thiết bị xe tải tay ngoài ra còn có xe đẩy inox truyền thống. Đây là một lý do khác tại sao bạn phải xác định những gì bạn cần phải di chuyển trước khi mua một chiếc xe tải tay. Có nhiều loại xe tải tay khác nhau có khả năng đáp ứng tốt hơn nhu cầu cụ thể.

Làm thế nào thường sẽ xe tải tay được sử dụng?

Sau khi bạn quyết định một chiếc xe tải tay là những gì bạn cần. Bạn nên tự hỏi mình mức độ thường xuyên bạn dự định sử dụng nó. Nếu bạn là một chủ nhà hoặc làm việc trong một văn phòng nhỏ, nơi một chiếc xe tải tay là đủ. Sau đó chỉ cần mua một cái. Nhưng nếu bạn làm việc trong một nhà máy hoặc cửa hàng nơi các vật thể nhỏ liên tục được vận chuyển. Hãy cân nhắc mua một lượng lớn xe tải tay cùng một lúc.

xe-n%C3%A2ng-hang-tay-cao-pallet.jpg

Tôi có cần nhiều hơn một chiếc xe nâng tay không?

Nhiều xe tải tay thường được tìm thấy ở trường học. Cửa hàng tạp hóa, nhà máy, doanh nghiệp lớn, thính phòng, trung tâm cộng đồng, cơ sở tập thể dục và hơn thế nữa. Ngay cả khi tải trọng đủ nhẹ để mang theo tay. Nếu bạn làm việc trong một cơ sở lớn thì một chiếc xe tải tay sẽ làm nhiệm vụ mang đồ vật nhanh hơn và dễ dàng hơn.

Đừng định nhặt một cái hộp và đặt nó xuống mỗi 500 feet. Sử dụng một chiếc xe tải tay! Và nếu các thành viên trong nhóm của bạn sẽ tìm thấy một chiếc xe tải tay hữu ích hoặc cần thiết cho họ cần phải làm trên một cơ sở ngày-to-ngày, tại sao không mua một vài?

Loại xe nâng tay nào là thực tế nhất cho dự án của tôi?

Sau khi xác định những gì bạn có kế hoạch di chuyển và thường xuyên như thế nào, đó là thời gian để tìm ra loại xe tải tay là lựa chọn tốt nhất cho bạn và vị trí của bạn. Xekeohang bán nhiều loại xe tải tay, mỗi xe đều phù hợp hơn cho các mục đích cụ thể.

Công ty chúng tôi có xe tải tay được sản xuất bởi các thương hiệu nổi tiếng. Khách hàng có thể chọn từ một loạt các loại xe tải tay bằng nhôm và thép, xe tải tay có thể gập lại, xe tải tay thiết bị và xe tải tay được thiết kế để chịu được trọng lượng cụ thể.

Trước khi cam kết mua một chiếc xe tải tay, hãy chắc chắn rằng bạn đang mua một chiếc xe phù hợp nhất với nhu cầu của bạn.

Xe nâng thiết bị

Xe nâng thiết bị nhôm kinh tế được sản xuất bởi Nikawa. được chế tạo với khung nhôm hoàn toàn được hàn. Chiếc xe tải trọng lượng nhẹ và bền này là một lựa chọn tuyệt vời cho người mua sắm. Tìm kiếm một chiếc xe tải tay không quá nặng nhưng vẫn có thể vận chuyển an toàn các vật thể.

Xe tải công cụ hạng nặng

Loại xe tải tay này có thể chứa tới 1.800 kg. và vẫn di chuyển nhanh chóng và dễ dàng. Xekeohang bán xe tải tay công cụ hạng nặng được thiết kế cho các mục đích chung. Nhưng chúng cũng có thể được thiết kế để thực hiện các chức năng cụ thể, chẳng hạn như di chuyển trống gallon.

H%C6%B0%E1%BB%9Bng-d%E1%BA%ABn-s%E1%BB%AD-d%E1%BB%A5ng-xe-n%C3%A2ng-h%C3%A0ng-300x200.jpeg

Mô hình xe nâng gấp

Xe nâng gấp được chế tạo với khung nhôm hoàn toàn. Nó nhỏ gọn và gọn gàng, giúp cho việc lưu trữ dễ dàng. Nhưng có thể chịu được tải nặng và di chuyển chúng dễ dàng.

Xe nâng 5 trong 1

Nếu bạn muốn nhiều hơn chỉ là một chiếc xe tải tay. Xe nâng kinh tế 5 trong 1 là một lựa chọn tuyệt vời. Thiết bị này có thể được biến hình thành một chiếc xe tay 2 bánh tiêu chuẩn, xe tay 4 bánh ở vị trí 45 độ nghiêng. Xe tay 2 bánh có phần mở rộng gấp mũi, xe tải nền 4 bánh có phần mở rộng mũi nâng lên. Và 4 bánh nền tảng xe tải với phần mở rộng mũi hạ xuống.

Lợi ích của xe tải tay
Cho dù loại xe tải tay nào kết thúc là lựa chọn đúng đắn cho dự án của bạn, có một vài điều sẽ vẫn rõ ràng:

Xe tải tay sẽ giúp bạn tránh bị căng thẳng
Họ sẽ giảm số tiền nâng bạn và nhóm của bạn phải làm
Và…

Một người có thể nâng hàng trăm cân Anh với sự giúp đỡ của một chiếc xe tải tay

Đừng đợi! Liên hệ với xekeohang hôm nay

Bắt đầu tìm kiếm của bạn cho chiếc xe nâng tay hoàn hảo với xekeohang . Công ty chúng tôi là một chuyên gia trong việc xử lý thiết bị và bộ sưu tập của chúng tôi chắc chắn sẽ bao gồm chính xác những gì bạn đang tìm kiếm. Lướt qua nhiều tùy chọn xe tải tay của chúng tôi. Và đừng quên xem xét các tính năng bổ sung và tùy chọn cho xe tải tay bạn chọn.
Maksoin kuukaudeksi Tinder Plussasta ja Ok-Cupidin A-listasta sekä Badoo Premiumista. Perutin muistaakseni Badoon tilauksen, en tiedä jatkanko Tinderiä tai Ok-Cupidia.

Hyödyt:
+ sain buustattua profiiliani Tinderissä
+ näin Ok-Cupidissa ketkä kaikki (n. 20 henkilöä) ovat pitäneet profiilistani ja aloin jutella mielenkiintoisten kanssa
+ syntyi mielenkiintoisia keskusteluja muutaman kanssa
+ sain Tinderissä suunnilleen yhtä ahkerasti katselukertoja lähiössä (8-9 katselukertaa per minuutti) kuin kaverini keskustassa ja se vahvisti itseluottamustani, että olen yhtä haluttava naisten mielestä kuin kaverini

Haitat:
- luottokorttimaksu kasvoi, piti lyhentää enemmän
- en löytänyt ketään Jyväskylässä asuvaa, joka olisi kiinnostunut minusta (lähinnä afrikkalaiset ja aasialaiset kiinnostuivat minusta)
- tuntuu, että raha meni hukkaan, koska sain Tinderissä vain tykkäyksiä, mutta en super likeä tai matchia vielä, enkä muista niiden tyttöjen kuvia, jotka pitivät minusta, että osaisin painaa sydäntä heidän kohdalla, jos tulee vastaan

No siis keksin neljä positiivista ja kolme negatiivista asiaa eli loppujen lopuksi oli enemmän positiivinen kokeilu kuin negatiivinen.
Nyt ajattelin kirjoittaa lyhyemmän blogin. Viikonloppu alkaa. Olen lähdössä viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ei olla nyt nähty pariin viikkoon. Ihanaa nähdä se. On ollut kova ikävä.
Mun tekee kauheasti mieli päärynäsiideriä. Ilman alkoholia.
Voisi ostaa sitä vaikka yhden tölkin. Sitähän saa myös ilman alkoholia.
En ole pakannut vielä kaikkea. Jatkan kohta pakkaamista. Mulla on myös vaatekriisi. En tiedä mitä puen päälle kun lähden lomille. Laitan ehkä mekon päälle. Sekä ne mun uudet ballerinakengät aijon laittaa jalkaan. Kävelin niillä eilenä ja tuntuivat hyvältä jalassa.
Kokkiryhmä meni eilen hyvin. Tuli hyvää kinkkukeittoa. Onnistuin siinä.
Muutkin tykkäsivät siitä. Piti vaan laittaa kaikki kattilaan ja kiehauttaa.
Kävin apteekissa eilen. Nyt on taas masennuslääkettä ja leponexia.
Ei ihan heti lopu. Tuota masennuslääkettä riittää hyvin pariksi kuukaudeksi. Leponex taas kuukaudeksi.
Mietin pitäisikö tänään käydä subwayssa hakemassa subi.
Illalla kun poikaystävä tulee hakemaan. Joo pakko saada subi. En ole pitkään aikaan käynyt nyt subwayssa.
Käydään samalla ruokakaupassa ostamassa vähän ruokaa.
Viikonloppuna ajattelin ottaa aurinkoa ulkona.
Poikaystävä on moottoripyörän kimpussa viikonloppuna niin mä voin ihan hyvin ottaa aurinkoa ajan kuluksi. Pitää ottaa aurinkorasva mukaan. Poikaystävällä on kiva piha.
Ja tuolit missä voi istua ja ottaa aurinkoa.
Kiva viikonloppu varmasti tulossa. Parin viikon päästä on sitten desucon. Sinne sitten kaverin kanssa. Tulee hyvä viikonloppu siitäkin. Mutta. Nyt jatkuu pakkailu. Laitan musaa taustalle soimaan niin tulee kunnon perjantai ja viikonloppu fiilis päälle.

Kuunsilmänjohas jahasLuonut: KuunsilmäPerjantai 25.05.2018 05:55

88fdfcdb58b52aa623be21c33683b1ae.gifSolis sit perjantai ja viikonloppu aikaa vaa hääriä. \o/Tänää kyllä ku duunista pääsee niin piirtelen vaan loppupäivän.


Keskeneräisiä visioita toteutettavana.. :)Sit ois vähä kukkasten hoitoa ja sellasta kiusallista jatkuvaa tuijottelua niitä kohtaan :3Mut jea.

En oo luvannu onneks mittään niin pysyn tiukasti nyt ainakin pari päivää vaan itseni ja kasvien kanssa.

...
Bộ sản phẩm trị mụn hiệu quả dành cho các bạn trẻ mới lớn
Bước vào lứa tuổi dậy thì là giai đoạn ẩm ương không chỉ trong tính cách, suy nghĩ mà kể cả làn da cũng bị ảnh hưởng. Biểu hiện đó chính là những nốt mụn sưng, mụn viêm bắt đầu xuất hiện. Mụn trứng cá trong giai đoạn này thường khiến tuổi ô mai chúng mình tự ti và xấu hổ, ngại giao tiếp. Vậy làm thế nào để loại bỏ nhanh chóng những tên mụn đáng ghét này. Cùng các chuyên gia bật mí ngay bộ sản phẩm trị mụn hiệu quả dưới đây nhé!

Các sản phẩm trị mụn mà CODOBYE muốn chia sẻ trong bài viết này đó chính là bộ sản phẩm trị mụn bao gồm: Viên uống trị mụn thảo dược, kem bôi trị mụn tinh chất nghệ trắng và sữa rửa mặt thiên nhiên.
yAhZZJP.jpg
Bộ sản phẩm trị mụn hiệu quả dành cho các bạn trẻ mới lớn

1. VIÊN UỐNG TRỊ MỤN CODOBYE
Viên uống trị mụn CODOBYE là sản phẩm trị mụn hiệu quả giúp chúng mình trị mụn từ bên trong bằng cách thanh lọc, giải độc gan; hỗ trợ cân bằng nội tiết tố giúp ức chế sự tăng tiết của tuyến bã nhờn một cách hiệu quả . Theo đó viên uống Codobye gồm những thảo dược quý: Xích thược, hồng hoa, đương quy, xuyên khung, cát căn, bạc hà, mẫu lệ rất tốt cho da và sức khoẻ, sau một thời gian sử dụng viên uống trị mụn Codobye, các mụn ẩn dưới da sẽ nhanh chóng được đẩy hết lên trên, các còi mụn sẽ tự động khô đi và rụng khi bạn rửa mặt. Ngoài ra trong thành phần viên uống Codobye còn có cao bạc hà có tác dụng kháng nhiều loại vi khuẩn nguyên nhân gây mụn trứng cá.

Nói tóm lại, viên uống trị mụn CODOBYE được xem là một trong những phương pháp trị mụn hiệu quả và giải quyết từ gốc rễ nguyên nhân gây mụn, do đó hạn chế được mụn tái phát về sau, các teen nhà mình hãy tham khảo về sản phẩm này nhé!

2. KEM BÔI TRỊ MỤN CODOBYE CREAM
Thành phần chính có trong kem bôi trị mụn Codobye Cream được giới trẻ yêu thích ngày nay chính là tinh chất nghệ trắng quý hiếm có khả năng trị mụn và giảm thâm mụn vô cùng hiệu quả. Codobye Cream còn khiến mụn mau khô và tróc cồi, sau đó “nhanh nhẹn” làm lành vết mụn để hạn chế tình trạng thâm và sẹo rỗ không đáng có. Với những vết mụn mủ, nặn dễ gây thâm, viêm,… Codobye Cream sẽ giúp mụn mủ “nhẹ nhàng” thu nhân mụn lại và giảm xuống mức thấp nhất sự tổn thương của da.

3. SỮA RỬA MẶT THIÊN NHIÊN CODOBYE CLEANSER
Rửa mặt mỗi ngày là một trong những nguyên tắc chăm sóc da cơ bản, do vậy các sản phẩm sữa rửa mặt tốt là không thể thiều. Codobye Cleanser được biết đến là một trong các dòng sữa rửa mặt tốt đặc biệt thích hợp dành cho các bạn ở lứa tuổi dậy thì nhờ khả năng loại bỏ dầu, ức chế sự phát triển của vi khuẩn mụn hiệu quả. Với chiết xuất từ các thành phần thảo dược thiên nhiên vô cùng lành tính như: Sài đất, ké đầu ngựa, kinh giới, hoàng cầm, bạch chỉ… Sữa rửa mặt trị mụn thiên nhiên Codobye Cleanser được đánh giá là an toàn và phù hợp với làn da nhạy cảm.
FHPjR4L.jpg
Bộ sản phẩm trị mụn CODOBYE

Hầu hết các nguyên nhân gây mụn ở tuổi mới lớn thường là do nội tiết tố thay đổi dẫn đến rối loạn tuyến bã nhờn. Vì vậy, phương pháp trị mụn hiệu quả ở lứa tuổi này là cân bằng lại nội tiết tố, làm sạch da, ức chế sự tăng tiết của tuyến nhờn,… Do đó, các bạn hãy tham khảo ngay các sản phẩm trị mụn CODOBYE được các chuyên gia khuyên dùng trên đây nhé!

Kissikaveri[Ei aihetta]Luonut: KissikaveriPerjantai 25.05.2018 00:23

1. Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne?
- Takuulla.

2. Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen?
- Jep. Harvemmin syön silti.

3. Belgia vai Bulgaria?
- Belgia.

4. Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja?
- Jeah.

5. Sataako ulkona nyt jotain?
- Heinäsirkkoja.

6. Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä.
- Antibioottikuuri.

7. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen?
- Hyi helvetti.

8. Oletko juonut alkoholia alaikäisenä?
- Aika paljon.

9. Ooppera vai iskelmä?
- Riippuu rallista.

10. Milloin viimeksi latasit puhelimesi?
- Sitähän kannattaa ladata vähän väliä.

11. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä biisi on Viron tämän vuoden euroviisubiisi, Stig Rästan ja Elina Bornin biisi Goodbye To Yesterday?
- Ei mitn hajua. Mitä pätkiä joistain biiseistä kuulin, samaa paskaa ne vaikuttivat edelleen olevan.

12. Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut?
- Jokuhan ne voitti.

13. Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten?
- Vaimoni.

14. Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen?
- En olisi.

15. Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä?
- Joo.

16. Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä?
- Mistä minä tiedän.

17. Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä?
- En usko.

18. Kun tulet kotiin töistä/koulusta, vaihdatko työ/kouluvaatteet arkivaatteisiin vai oletko samoissa vaatteissa koko päivän?
- Jep.

19. Kummassa käyt useimmin: Gigantissa vai Expertillä?
- Hiton vaikea sanoa.

20. Kurkku vai tomaatti?
- Ruoassa tomaatti, leivän lisukkeena kurkku.

21. Viron kieli vai suomen kieli?
- Veikkaa.

22. Hengästytkö helposti?
- Bronkiitissa, kyllä.

23. Oletko puhelias vai hiljainen uudessa/vieraassa seurassa?
- Niinpä.

24. Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?
- Vaikka muille jakaa.

25. Paras mieslaulaja (ei saa olla bändin laulaja)?
- Miksei? Aarne Tenkanen?

26. Sininen vai violetti?
- Violetti.

27. Kumpi on kauniimpi kieli: ranska vai espanja?
- Riippuu, kuinka noita puhutaan.

28. Oletko koskaan käynyt Vaasassa?
- En muista.

29. Kulmakarvat vai silmäripset?
- Sekä-että?

30. Parhaita pääsiäiskarkkeja?
- Mitä?

31. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä/siisti käsiala sinulla on?
- 7.

32. Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs?
- Ei erityisen.

33. Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois?
- Minulla ei ole aavistustakaan.

34. Käytätkö kesäisin mitään päähineitä?
- Lippalakkia joskus.

35. Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä?
- Ehkä, ehken.

36. Oletko koskaan tippunut veneestä veteen?
- En kai.

37. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet pituuteesi?
- 8.

38. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi?
- 8.

39. Milloin viimeksi mahaasi koski?
- En osaa sanoa.

40. Tunnetko itsesi yksinäiseksi?
- En.

41. Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin?
- Vaikka länteen päin ihan ekana.

42. Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä?
- Kymmenen.

43. Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: heprea vai arabia?
- Helppo: heprea.

44. Paljonko kello on?
- 0.22

45. Kävitkö virpomassa?
- Hah.

46. Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista?
- No, on se synti ja häpeä...

47. Kuunteletko ulkomaalaisia radioita (esim. netistä)?
- En juuri.

48. Onko vuohenjuusto hyvää?
- Ei erityisen.

49. Aiotko uida ensi kesänä?
- En aio.

50. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen?
- 9.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasTorstai 24.05.2018 23:48

Tänään minulla oli tämän viikon viimeinen työpäivä ja ensi viikon maanantaina menen seuraavan kerran töihin. Tänään leivoin gluteenitonta banaanikakkua ja huomenna leivon äidillä mokkapalat puumajan avajaisiin. Autan huomenna äitiä, kun hän kaatui pyörällä ja hänestä ei ole nyt minkään tekijäksi. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta viikonlopusta. Huomenna minulla on vapaapäivä ja ajattelin nauttia aurinkoisista ja kesäisistä päivistä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
NO TERVE!!Minä vahingossa pikku känni kahdella kaljalla?? Syytän aamuvuoroa ja töitä, MUT MITÄ VITTUA.......................
MULLA ON LOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Ja syndet XDDDDDDDDDDDDDD


Outo täää hoegaarden kalija, maistuu savusaunalle ja......... tervalle??
ÖÄHM, juuu elikkäs.. kolmen viikon loma alkoi, en ny tiedä onko tässä ny sen kummosempia suunnitelmia, ainaki kouluttaa koiraa ja ... ? Kaljaa jossai vaiheessa vissii huolella, mut en osaa sanoa milloin ja missä, ja miten. Nyt tuli niin PIKA-EXPRESS KALJAKOOMA.
Jokainen voi julistaa elämänsä ja elämäntapansa ja sen siis olevan tulevan elinpiirinsä täysin siis..

Jopa autonomiseksi jopa siis todella erilliseksi riipumatta mistään syystä ei tarvitse perustella yhteiskunalle eikä valtiolle..Silti noudatat lakia jota ei ole kirjoitettu ihmisarvosta oikeudesta alkaen ja tämä kaistale tontti on nyt..

Galaktisen Federaadion hallinassa on sota toimi tulla tontille tiplomaatinen rikkomus..

Joten siintä ei voida neuvotella eikä käydä neuvotteluja enään..

HuoltajaRaamattuLuonut: HuoltajaTorstai 24.05.2018 22:35

Raamattu on Jumalan Sanaa, josta ensin kannattaa lukea Johanneksen evankeliumi, siinä on iankaikkisen elämän sanat.

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTorstai 24.05.2018 19:33

KuunsilmäNöhLuonut: KuunsilmäTorstai 24.05.2018 19:17

Iha sen takii et tää kohtaus on pyöriny mun päässä ainakin kaks viikkoa.


Bondfan87KesäLuonut: Bondfan87Torstai 24.05.2018 18:28

Tervehdys! =) Mitenkäs hurisee?

Olen viime aikoina puuhaillut vaikka mitä, enkä ole kirjautunut vähään aikaan IRC- galleriaan. Ja näköjään tässä sivustossa on tapahtunut vaikka mitä.

Kevät se on koittanut (tosin pari viikkoo myöhässä) ja kesä koittaa jälleen ja siksi ajattelin kysyä teiltä, että onko TEILLÄ mitään kesäsuunnitelmia. Mä esim. uin, käyn ongella ja pyöräilen paljon. Ja tietysti luen hyviä kirjoja kesäilmalla.

Hyvää kesän odotusta.

_tripLuonut: _tripTorstai 24.05.2018 17:24

EllassSims on kyllä hauska peliLuonut: EllassTorstai 24.05.2018 13:51

Simssiä pelatessani huomasin kuinka kaikki meni päin persettä. Kaikki simit olivat nääntymässä nälkään, joten annoin heidän kuolla. Siihen loppui se peli.
Hallitus ja eduskunta lailisti ylikansallisen yritystoiminan edut ja ehdot ja kumosi..

Valtion ja siis sen Eduskunan taloudellisen ja poliittisen kansanvallan edut ja elintärkeät kansalliset peruslailliset siis ehdot siis omiin luononvaroihin

ja niihin oleviin siis taloudellisiin kansallisiin no resusrsseihimme..

Omakin hallinto virkamieskoneisto lait kusettaa toisia antaa toisille sen mikä toisilta otetaan pois antamatta mitään elämän arvoa siis tilalle....

On tapahtunut sama hallinto antaa valtaa niille joilla on oikeus laistaa ja polkea kansalliset yhteikunalliset luovuttamattomat oiketemme..

Olet nyt siis kuin se..

Intiaani omassa maassasi asut jo siinä siis Resevaatissa..

Ja vieras on ottanut pois oikeutesi elää vaalia elämäsi arvoa ihmisarvoa ja sitä siis sinun omaa elintapaasi..

Enään ei ole minulle sitä ja en enään koe sisäisesti olevani Suomalainen pyyhkiytymässä minusta nyt jo pois..

En enää anna mitään arvoa elää ja olla ei edes sisaäisesti tälle maalle en kansalle ei ole enään yhtään mitään minulle sisäiseti..

Ja siis sitä ei enään ole olemassakaan tämä nyt siis määrää myös...

Suomen tulevaa siis kohtaloa..

Tämä on tulevaisuutesi mikäli et mitään yritä sen muuttamiseksi paremaksi on turha olla positiivisesti temättä mitään ?


Suomi hylkäsi minun elämäni arvon resursit voimavarat siis jo lapsena ja nuorena meitä on todella monia joilla sama kohtalo nyt..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Suomi pakotti Ihmiset lähtemään Ruotsiin ja Norjaan ja siis jopa sinne siis ulkomaille työnhakuun..Hajottava tuhoava siis poliittinen hallinnoinin perinne on koko sen siis no 1900 luvun ajan valitseva asiantila nyt on jo tultu sen tien päähän ja nyt on edessä lopullinen siis poliitinen umpikuja..

Ja ensimäiset elintasopakolaiset oli kantasuomalaisia?

Toinen syy lähteä ne monet hallinon valtion toimet elinkautinen kohtalo sitä samaa eriarvoisuutta..

Ja tylyä kohtuutonta ihmisarvon kaltoin kohtelua..Minun on turha anoa resurseja sillä sitä vastaan resursit laikataan aina toisesta saamastani resursista pois..

Ja en voi tehdä yhtään mitään mitään muuta kuin olla vastaan ja vihata tätä asian tilaani..

Oman pihan kunnostus on parasta hyötyliikuntaa mielenterveystyötä terveyden hoitoa omaehtoisesti siis tehtynä........


Ilman lapsia ja lastenlapsia en siis enääntunne tai siis koe olevani osana tätä yhteiskuntaa ja kansaa myös se kohtalonyhteys on poissa..

Ensimmäinen vuosi koulussa 7 kehtoa ryhmätyönä opettaja joka lähti ouluun opettamaan oli motivoiva tekijä koulussa !


Sukulinja olisi tuonut yhteiskuntaan toisenlaisia resurseja voimavaroja joita ei ole nopeuttaa hajoamista todella negatiivista tulevaisuutta..

Monet on jo eritäytyneet omalle tontille heille ei ole tätä maata kansaa tai kohtaloa olemassakaan ei koe mitään he ei tunne mitään yhteyttä..

Ei enään ole sisäisessä syvemmässä mielessä enään tätä kansaa ei ole heidän elämänsä on jo nyt siintä irti kukaan ei enään tätä jaksa..

Siintä on pakko irrota sisäisesti pois samalla pyyhkiytyy tämän maan ja kansan tulevaisuus pois näitä kohtaloita on niin monia nyt..

Tämä Hallitus ja Eduskunan kokoonpano äänestimme sinne aloitti tämän harhaan johtavan politiikan pääministerin johdolla seuraava jatkaa sitä..

Sosiaalinen yhteiskunan siis se hajoaminen vain on ja jatkuu..

Ja työtömyys syrjäytyneisyys hajoaminen vain on ja jatkuu automaatio rodottien kehitys ja jatkuva työpaikkojen häviö..

Ja siis tuotannontehostus jatkuu elinolot jakutuneet siten toiset saa aina siintä sen todella siis heikomman osan ja he saa siintä kärsiä..

Näennäistä tehotonta siis mielenterveysapua lisätään..

Toimia jotka ajaa ihmiset niin ahtaalle he ei enään vain jaksa tai tätä siis siedä kestä enään tulee lisää heidän kohtelunsa on sitä samaa..

Kaltoinkohtelua ja todellisen luovuttamattoman ihmisarvon halventamista..

Ja olen kokenut sen mitä on kun niin todella siis kohdellaan ihmisarvoa tässä maassa eriarvoistavasti..

Ja enään en usko en luota se ei ole enään edes siis mahdollista luottaa tai uskoa minussa on vikaa minussa on syy tähänkin ongelmaani..

Pakko sosiaalisen verkostoitumisen vuoksi sietää mielenterveys apua ja auttajia vaikka inhoa sitä sanaakin joss on tämä auttaminen..

Joka sitä käyttää minun tarkoittaen on inhokki inhoan sitä sydämestäni ja sielustani jo syvälle käyvästi..

Syvä ehdoton siis todella erottava tekijä ja aiheutunut siis taruman joka siis jo nyt syö koko elämäni todella vain pilalle..

Karma joka on toisten tekosia sillä tavalla kuin yrittivät kohdella minua kehitysvammaisena ei selaisen kanssa seurustella..Oli älykkään koulutetun naisen sanomana isku elämälleni joka ei pyyhitä pois enään psykologin ja tytären kautta muille levitetty väärä tieto..

Levitetty sieltäkäsin paikkunan kouluun opettajien tietoon henkilökunalle ja siis sinne ruukin yläasteelle paikkunan tietoon jo 1970 luvulla..

Tarkoittaa sinun kanssa ei seurustella vammaisen mielenvikaisen vajakin kanssa ei seurustella ehdoton seuraus siintä väärästä tiedosta..

Jota on hallinossa levitelty tuona aikana vielä 1980 luvulla totta..

Tietoa ei pyyhitä pois..

Ja valtio ei salli tiedon poispyykimistä korvataan aina toisella yhtä siis no väärällä tiedolla alkuperäinen on olemassa hallinossa..

Kerran julistettu..

Mielisairaaksi tai Vammaiseksi Vajaaälyiseksi..

Moni lähti.. Junalla Haaparantaan sieltä ruotsiin Norjan Öljykentille ja nyt siis kun sai sen edes kohtalaisen..

Ihmisen Ihmisenä kohtelun sitä kautta työmiehenä..

Joitakin siis seurasi hyvä kohtalo siintä syystä heillä on vaimo ja lapsia..

Näin Suomi poisti osan ongelmistaan ulkomaille..

Kroonisen työttömyyden poistaminen oli autiottaa maaseutua..

Ja ruotsiin ja siirtää ongelmia sinne samalla taloutemme lopulta hyytyi lamaan 1990 luvun alussa..

Nyt alkoi toinen saman suuntainen sosiaalipoliittinen puhdistus..

Työttömiä marginaaleja kohdellaan taas samalla tavalla kaltoin kukaan ei siintä aidosti enään välitä ei ole sitä aitoa siis lähimmäisyyttä..

Rodotit ja Keinoälynkehitys on tärkeämpää kuin ihmisen hyvin vointi...

Ja ne sijoittajien liikevoitot ja ahneus on ainoa arvo taloudessa joka saa siis lisää resurseja..

Julistan kotini ja tonttini itsenäiseksi..

Ja tämä paikka on Galaktisen Federaadion tipolomaatisen koskemattomuuden suojaamana..

Juuri sen vallan tahdon alainen vyöhyke..

Täällä ei päde edes nyt Suomen eikä Euro Unionin lait ja siis valta eikä asetukset..

Voit julistautuanyt siis..
Autonomiaksi nyt pitää sen yllä loppuelmäsi ajan..

MiittisUudet ballerinakengätLuonut: MiittisTorstai 24.05.2018 08:17

Eilen oli kyllä tosi lämmin päivä. Hiki vaan valui. Työpäivän jälkeen kävin kaupassa ja ostin jäätelöä. Oli pakko ostaa koska oli niin kuuma.
Jäätelö maistui. Tänään taas siivotaan, pestään pyykkiä ja on kokkiryhmä iltapäivällä. Mä olen taas pääkokki ja teen kinkkukeittoa.
Mä olen joskus vuosia sitten tehnyt kinkkukeittoa. Siitä tulee varmasti hyvää. Kävin eilen tokmannilla ja ostin semmoiset ihanat pinkit ballerinakengät. Maksoi vaan 13 euroa ja löytyi kokoa 41. Nyt on vähän kevyemmät kengät. Sekä ihanan väriset! Ajattelin laittaa ne huomenna jalkaan kun lähden lomille. Huomenna tosiaan taas lomille. Mä olen nyt ollut täällä jo kolmisen viikkoa. Eli ihan kiva päästä taas lomille.
Menen poikaystävän luokse. En ole pitkään aikaan ollut poikaystävän luona. Kiva taas mennä. Kun saan blogin kirjoitettua niin alan siivoamaan ja pesemään pyykkiä. Vien kohta pyykit.
Kokkiryhmän jälkeen mun pitää käydä apteekissa hakemassa masennuslääkettä ja leponexia. Ne lääkkeet on loppu. Onneksi on aikaa käydä apteekissa kokkiryhmän jälkeen. Sitten on taas lääkkeitä kun olen hakenut. Mulla on tosi hyvä olo. Tää päivä menee tosi hyvin. Tuskin joutuu syömään rauhottavia.
Aijon nauttia tästä päivästä. Pääsee tekemään hyvää ruokaa kavereiden kanssa. Koska mä olen pääkokki niin mä ja ohjaaja käydään yhdessä kaupassa. Ostetaan kaikki ruoka tarvikkeet.
Salkkarit jäi aika jännään kohtaan. Camilla jäi kiinni kun Aki tuli huoneeseen. Pakko katsoa tänään salkkarit. Saa nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu. Eilen katsottiin parhaan kaverin kanssa Fox kanavalta moderni perhe sarjaa.
Niitä vanhoja jaksoja. Mä nähnyt ne kaikki jaksot aika monta kertaa.
Moderni perhe sarja on vaan paras.
Netflixiin ei ole vielä tullut sitä vikaa kautta. No kyllä se tulee sinne jossain vaiheessa. Odotan innolla.
Nyt tuli netflixiin lisää terrace housea. Toinen osa. Eka osa on vielä kesken. Varmaan sitä tulee taas katsottua viikonloppuna.
Animea aijon myös katsoa viikonloppuna.
Katson noita anime sarjoja mitä on tullut netflixiin.
Siellä on vaikka mitä katsottavaa.
Odotan että tulee lisää anime sarjoja. Tykkään siitä että netflixiin on alkanut tulla animea. Mutta. Nyt siivoamaan. Saa kaiken tehtyä.
Tulee hyvä päivä.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasTorstai 24.05.2018 08:01

« Uudemmat -