IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

kotipoikaaconversetLuonut: kotipoikaaTorstai 02.04.2015 12:20

ens viikol vois lähtee tsiikaa oisko kenkuloita tarjolla 64.90€ hintaa Stadiumissa. Luulis niitte jo tulevan ja luulis olevanki oikeit kokoo.

Emaa_-Luonut: Emaa_Torstai 02.04.2015 11:10

Kuinka vanhan kanssa viimeksi..
Suutelit: En oo varma iästä
Puhuit: 63
Viestittelit: 20
Nukuit: En muista :D

Listaa 3 random faktaa tämän hetkisestä elämästäsi
- Pauliina on mulle tuki ja turva
- Liikunta on iso osa mun elämää
- Perhe on kaikki kaikessa

RAKKAUS
Ihastutko helposti ? - Enpä kai
Seurusteletko? - En
Kauanko olet seurustellut? - -
Kerro ensi suudelmastasi? - Vähän kiusallinen aluks ku kumpikaa ei osannu sen paremmi mut kyl se siit si sujus
Haluatko naimisiin? - Joo sit joskus
Haluatko lapsia? - Juu

SYVÄLLISTÄ
Tietävätkö eläimet kuolevansa joskus? - Ehkäpä
Kolme luonteenpiirrettä itsessäsi, joista pidät? - Huumorintajuinen, luotettava ja rehellinen
Miksi ihmiset valehtelevat? - Ehkä ajatellaa omaa etuu
Jos ihminen on kuuro, mitä kieltä sen ajatukset puhuu? - Paha sannoo
Jos ihminen on syntymösokea, näkeekö tämä unia? - No juma en tiä
Jos voisit palata ajassa taaksepäin, kuinka paljon menisit takaisinpäin? - En jaksais mennä olleskaa
Mitä kadut eniten elämässäsi? - En osaa sanoo. Ehkä sitä et on luottanu väärii ihmisii, mut sit toisaalta en ois välttis oppinu mitää jos en ois.
Paljonko on liian paljon? - Yli


SEKALAISTA
Olisitko mieluummin juomatta mitään 2 päivää vai syömättä 2 päivään? - Syömättä
Jos saisit nyt ilmaiseksi kaupasta kolme alle kahdenkymmenen euron arvoista tavaraa, mitkä valitsisit? - Kosmetiikka, kuulokkeet ja öö lasketaaks purkka
Jos olisit yksin kotona ja kotisi syttyy palamaan, ehdit pelamastamaan vain 5 asiaa. Mitkä ne olisivat? - Koira, mitää muuta tärkeetä ois siin vaihees
Missä paikassa on ihanteellisinta istua elokuvateatterissa? - Keskellä
Uskotko horoskooppeihin, ennustajan ennustuksiin tai muuhun vastaavaa ?- Tch
Jos heräisit roskiksesta, mikä olisi ensimmäinen ajatuksesi? - En voi hyvin
Lempi muumihahmo? Miksi? - Nipsu tai myy
Oisitko seuraavan puoli vuotta ennemmin syömättä lihaa vai syömättä kasviksia? - Paha kysymys mut ehkä liha
Mitkä asiat saavat sinut raivon partaalle? - Ihmiset jotka kävelee mun edessä hitaasti ja selailee vaa puhelintaa eikä niistä pääse mitenkää ohi.
Biisi joka ärsyttää tällä hetkellä eniten ja kun kuulet sen radiossa tekisi mieli painua vittuun kyseisestä paikasta jo heti alkusoiton aikana? - Se anaconda mikä lie, ei pysty
Huomaat, että tilillesi on ilmestynyt 2000 euroa. Missään ei lue mitään, mistä rahat on tullut. Mitä teet? - Käyttäisin ne hirveissä omantunnon tuskissa varmaa.
Osaatko sanoa heti miettimättä missä passisi on? - Lipaston kolmas lokero
Mikä on paras tapa käsitellä stressiä? - Musiikki, treeni, lenkkeily
Uskotko kohtaloon? - Jhuu aiva heti
Viimeisin asia minkä takia itkit? - En nyt kyl muista
Olisitko mielummin ruotsin kuningatar, vai ottaisitko 100 000€? - Kyl se raha houkuttelis tähä hättää enempi
Jos saisit raskauden aikana tietää, että lapsesta tulisi mahdollisesti vammainen tai sillä olisi joku vakava sairaus niin tekisitkö abortin vai jatkaisitko raskautta? - Nii vaikee kysymys etten ala ees miettimää
Kerro joku muisto vuodelta 2012? - Lukio ew
Minkä puhelimen tahtoisit? - Toimivan
Romanttisin ele pojalta/tytöltä? - En kyl tiiä
Mitä tekisit jos yhden päivän ajan kaikki olisi sallittua?- Ryöstäisin pankin
Päiväsi kohokohta?- Paha sanoo täs vaihees
Muuttaisitko mieluummin koreaan vai afrikkaan? - Koreaan (etelä)
Jos joutuisit näyttämään kaikki whatsapp-,kik-,teksti- ja facebookviestisi vanhemmillesi, kuinka paljon häpeäisit asteikolla 1-10? - En häpeis, mun porukat tuski ymmärtäis mitää niistä
Lempiruoka? - Kaikki menee
Kuinka kauniina pidät itseäsi asteikolla 1-10? - Paha sanoo asteikol, mut nojaa iha kaunis :D

kallopallotelkkari.Luonut: kallopalloTorstai 02.04.2015 10:19

Tänäpän alkaa loma. Lomalomaloma!

Eilen olin ihan innoissani, sillä huomasin, että Netflixiin on tullut Bates Motel-sarjan kakkoskausi. H U I P P U A !! Ollaankin jo hyvä tovi ooteltu sitä K:n kanssa. Kesällä tulenee Orange is the new blackin kolmas kausi, jota on myöskin ooteltu näytettäväks. Pian pitää virkistää muistia ja kattoo aiemmat jaksot uudelleen läpi.

Alkuvuosi on ollut aika televisiopainotteinen. Itse aloin seurata The Returned-sarjaa tossa kuukausi sitten ja K katsoi läpi Jerichon. Myös Sons of Anarchyn kuudes kausi on työnalla, mutta meitä on alkanut ottaa kupoliin koko sarja. Miten jonkun elämä voi koko ajan mennä joko ylä- tai alamäkeen? Missä on ne kuuluisat suvantovaiheet, kun elämä rullaa ihan kivasti eteenpäin? Mutta ymmärrä kyllä, että kukaan ei jaksais katsoa sarjaa tasapaksusta arjesta. Silti!

Kaikesta huolimatta - vaikka nyt on ollut taas murheita - niin oon onnellinen. Tuntuu hyvältä, kun sen voi sanoa valehtelematta.

Psychosociall[Ei aihetta]Luonut: PsychosociallTorstai 02.04.2015 10:06

Täysin normaali läppä heittää, "kiitti vitusti letuista"
Jos joku vääntää aamiaisen ja puristaa ne mehut kans.

Miittisuusi Guess laukku :)Luonut: MiittisTorstai 02.04.2015 08:10

tänään lomille. :) olen menossa porukoille yhdeksi yöksi ja huomenna poikaystävän luokse. tulen sunnuntaina takaisin. on tulossa varmasti kiva loma. kiva lähteä taas lomille. näen mun veljeäkin.
kohta pitää alkaa siivoamaan. kirjoitan eka tämän blogin.
olen lähdössä iltapäivällä. tuossa puoli neljän aikaan. en ole vielä pakannut loppuun. eilenä mulla oli verokikeet aamulla. ohjaajat vaan ilmoitti että joo sulla on tunnin päästä verokeet. tuli kauhea kiire. yleensä ne antaa lapulla sen verokoe ajan. nyt ne ei ollut ilmoittanut mitään. kyllä vitutti. mutta. selvisin. nyt ei tarvi taas kuukauteen käydä verokokeissa. eilenä oli kokki ryhmä. tuli hyvät ruishampurilaiset.
ja jälki ruokana oli uuni banaani. hyvää oli. paja tuntikin oli rento.
kävin sen jälkeen vielä apteekissa hakemassa lääkkeitä ja kaupassa.
illalla menin kuntosalille. oli hyvä tunti. meillä oli sijainen ohjaamassa. se oli ihan mukava tyyppi. fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen syönyt hyvin. tänään kun käydään kaupassa niin pitää ostaa kivennäs vettä, limsaa, suklaata ja ehkä sipsiä. en ole juonut mitään alkoholia kuukauteen. eikä mun edes tee mieli. mikä on hyvä juttu.
ensi viikon keskiviikkona ollaan menossa pajalla kauppa keskus veturiin. ja mä aijon ostaa sieltä uuden guess laukun. maksoi mitä maksoi. en ole pariin vuoteen ostanut uutta. jos siellä on jokin hieno pinkin värinen niin se lähtee mun mukaan. sitten sen ostoksen jälkeen en enää osta mitään tässä kuussa. ai niin. ja ehkä uudet kengät voisi ostaa myös sieltä kauppa keskus veturista.
korko kengät. shoppailu aina piristää ;) ja etenkin jos saa ostettua uuden hienon guess laukun. uusi perheen jäsen. sitten kun ostan sen niin mä omistan jo neljä guess laukkua. laitan siitä kuvan sitten tänne mun blogiin. ja facebookkiin. mun paras kaverikin lähtee tänään lomille. näemme taas sunnuntaina ja katsotaan tähdet tähdet. silloin ne laulaa heviä. varmaan aika mielenkiintoinen jakso.
aijon pitää viikonloppuna anime maratoonin. aijon katsoa school rumblen ekan kauden loppuun. enää neljä jaksoa niin olen katsonut sen. vielä on siitä pari kautta jäljellä. ei katsominen lopu kesken.
mun tekee mieli sipsiä. aijon ostaa ranch sipsi pussin. se on mun lemppari. ja suklaata pitää ostaa ehdottomasti.
mulla oli eilenä ne uudet pinkit housut jalassa. kaikki sanoi että onpa hienot housut sulla. pirteän väriset. mutta. tänään en laita niitä päälle. laitan jotkut toiset housut jalkaan. teidän jo mitkä.
ei ole isoa vaate kriisiä onneksi. aijon ottaa käyttöön tänään mun guess laukun. sen minkä ostin silloin viimeksi. en ole käyttänyt sitä vähään aikaan. korko kengät aijon laittaa jalkaan tänään.
en sitten pessyt pyykkiä tällä viikolla. no. ensi viikolla pitää pestä. tiistaina. mulla alkaa olla kiva pyykki vuori.
lakanat pitää myös pestä. mulle on vissiin tullut rahaa tänään. ja ensi viikolla tiistaina tulee lisää. juuri sopivasti ennen keskiviikkoa.
on sitten ne shoppailu rahat. laskuja pitäisi myös maksaa. no. ensi viikolla vaikka. kerkeää silloin. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. kerkeää hyvin siivota ennen sitä. alkaa taas kymmeneltä.
silloin voisi juoda vaikka samalla teetä. aamukahvit join hetki sitten.
roskat pitä viedä samalla kun menen aamupalalle.
toiminta tuntia ei ole tänään. koska suurin osa porukasta lähtee lomille. mun kaveri lähti jo eilenä. näemme vasta ensi viikon keskiviikkona. silloin kun menemme kauppa keskus veturiin.
paras kaveri ei ole tulossa silloin koska sillä on muuta menoa. no. onneksi mun toinen kaveri lähtee mukaan sinne. ei tarvi shoppailla yksin. tulee varmasti mukava päivä. sitä odotellessa :)
Tänään loppuu virallisesti tämä työharjoittelu, minulta meni vinturalleen.. Mutta pääsiäisen aion viettää rauhassa katsellen jääkiekkoa. Koulua enää kaksi kuukautta jäljellä ja sitten on hienot hetket onko valittu mihinkään kouluuun. Se tuntuu aina hyvältä, kun on valittu johonkin..

Tapparan seuraava vastustaja on Rauman Lukko jossa pelaa Tappara ikoni Ville Nieminen. Ville Niemisen kohtaaminen välierissä on Tapparalaisille spesiaalijuttu, toivottavasti hän ei hämmennä koko organisaatiota solmuun. Jos sarjasta tulee kuuma, pitää Tapparalaisten pitää päät kylmänä Niemisen suhteen.

Kokkailen pääsiäisenä ainakin Lohen, se on Citymarketissa alennuksessa.

moi_vaann:(((Luonut: moi_vaannTorstai 02.04.2015 02:27

Tää on kaaunis ja äiti laulo tät mulle kerran ennen nukkumaa menoo ku selvis terapiassa et sairastan masennusta... Mul tuli itku ja äitilleki <3

GLT00 0ld 4 uLuonut: GLTorstai 02.04.2015 02:22

Oli sentäs yks hyvä pila. Suomen animeskenen leikki-Tinder kokeilu. Olin tarpeeks kuumeessa koneella, et testasin. Nopeesti huomas etten kiinnostu oikeen mistään. Laitoin toki kuvakseni mahdollisimman psykoottisen kuvan ja sit hyvin huonosti mätsäävän kuvauksen, joten ei tarvinnu pelätä, että kukaan ois tarttunu onkeen, vaikka ois ite jotain yrittänyki.

Meni iltaan ja nyt ku oon tarpeeks taas kuumeessa, ni mietin vaan, että mitä mä muka selittäisin mistään kenellekään uudelle ihmisille. Jos joku kysyis musta jotain, ni pyrkisin parhaani mukaan ohittamaan koko aiheen. Tai sitte tekisin sen mitä aina teen. Valehtelen, että kaikki on jee.

Oon nyt maannu sängyn pohjalla pitkästä aikaa kipeenä kuumeessa pari päivää. Ajatellut about sitä, että kuinka joskus kuolen. Ja panikoinu asian kanssa. Ja sillon ku en oo tehny sitä, niin oon miettiny kaikkia niitä asioita, jotka joskus on tuonu mulle jotain kivaa ajateltavaa elämään. Ja kuinka niitä asioita ei taida olla enää yhtäkään. It's all in the past.

Isä potki mua lapsena perseelle, että menisin ulos tekemään juttuja enkä vaan kuluttais aikaani koneella. Varotti, että kun en tee mitään, niin musta tulee katkera ja elämään pettyny vanhana. No joo. Oon mä ehkä katkera ja varmasti pettyny. Mutta osaan silti iloita muiden puolesta. Ja parhaana se koneella istuminen ei ollu se syy miks en käyny missään. En käyny missään, ku ei ollu mitään, mihin oisin keksiny mennä. Ihan kun näiden satojen tuhansien tuntien aikana, jota oon käyttäny tietokonepeleihin ja paskoihin tv-sarjoihin ois joku isoki prosentti, että olisin oikeesti nauttinu niistä asioista. Tein kun ei ollu muuta tekemistä. Mut sai hymyilemään ihan eri asiat. Tosin lopetin hymyilyn yläasteella. Lukiossa opin taas tekee sitä vähän. Sen jälkeen oon hymyilly sen pari kertaa sopivien ihmisten seurassa.

En halua elämästä mitään ja haluun kaikkea. En saa mitään aikaseks ja mulla ois tuhat juttua, joita voisin alkaa tekemään. Aina sama. Ja koulu hajottaa. Varmaan oisin jättäny sen kesken kauan aikaa sitte jos ei pitäis yrittäis valehdella sukulaisille, että teen siellä muka jotain. En vaan tiedä millä itkulla mun pitäis saada se vedettyä loppuun. Ei pysty. Tarttis helvetinmoisen säkän. Ja sit jos semmonen tulis, ni voisin vaan tekohymyillä kuohuviinilasi kädessä, että joo, meni just koko koulu niinku pitikin. Ihan niinku kaikki muukin. Kaikki on kaunista ja mikään ei satu.

Tarvitsisin kai jonkun joka veis paikkoihin. Kaverit onneks kyselee aina välillä. Harvoin kyllä jaksan. Kun olin pieni, ni mulla oli paras kaveri kaks kerrosta ylempänä asumassa ja tehtiin sen kanssa ihan joka vitun päivä kaikkea ainaki 15 vuotta. Ja meillä oli silleen, että aina kun mentiin johonkin, kävellen tai pyörällä, niin se meni edeltä ja mä tulin perässä. Ylipäänsä elämässä about myös. Oon eksyksissä keskenäni. En osaa mitään. Ellei käy se "säkä", ja sit tapahtuu jotain nerokasta.

Ekat "treffit", joilla koskaan olin. Tyttö tuli vähän myöhässä ja taisin sanoa muka rauhallisesti, että "mietin jo ettet ookaan tulossa". Tyttö katto mua ja totes "oisit sä toki voinu soittaa". Niin... menin sitte hämilleni. Sen jälkeen se koko päivä oli semmosta, että se tyttö käveli pitkin Helsinkiä ihan randomisti erilaisiin mestoihin ja mä tulin sen perässä ku talutusnarussa. Ja mulla oli tosi kivaa. Sama juttu toistu sitte aina välillä sen seurassa. Näki sitä jossain ja sit pow jotain randomia, jossa vaan päädyn paikkoihin ja outoihin tilanteisiin. Ja vaikken varmasti näyttäny kaiken aikaa nauttivani siitä, niin oli se silti miljoonasti kivempaa kun... no kaikki mun nykynen elämä. Tai kaikki muu aika siinä välissä. Oon käyttäny suurimman osan elämästäni en minkään tekemiseen. (Helvetti luulin jo jossain vaiheessa olevani jälkeenjääny, mut senkin mahdollisuuden yks hyvä kaveri ruksas pois. "Nope, oot ihan mestoilla kyl.")

Mille tahansa silmille mä näytän laiskalta ku mikä. En tee mitään 99% ajasta. Harmi, että eniten haluisin tehdä vaan jotain järkevää. Jos elämässä vois vaan laulaen valita jonku "jutun", mitä työkseen tekee, ni oisin tosi mielelläni käyttämässä kaikkea aikaani toisten ihmisten auttamiseen. Harmi vaan, että työkkärissä ei oo vakansseja jeesuksille. Tai ehkä pitäis nykyajan teemojen mukaan lähtee vaikka sotimaan ISISiä vastaan johonki helvettiin. (Liian realisti, että tajuun, että en auttais siellä ketään ja pääsisin vaan hengestäni turhaan.) Vaikka perhana. Mun aivot on niin siedätetyt kaikelle maailman paskalle, että mulla ei ois luultavimmin minkäänlaisia ongelmia pistää vaikka nuoria teinipoikia silpuks moottorisahalla jos se todellakin ois vaan asia, joka ois pakko tehdä. Ei että keksisin mitään tosimaailman asiaa, jossa niin ois pakko tehdä, mut silti. En tykkää goresta. En tykkää raiskatuista pienistä lapsista. Mut ei siinä mitään, kun tiedostan miltä ne näyttää jo ennalta niin mulla ei ois mitään ongelmaa toimia eri hommissa niiden ympäröimänä "tuolla jossain". Ei ettei se varmasti stressais jälkikäteen. Mut ku tehään, ni sit tehään. (Niijoo, raiskauksen jäljet jää lapsilla koko kroppaan. Kovat jätkät näkee koko homman jujun suunnilleen vilkasemalla kasvoihin. Miksi tiedän tämän?)

Huoh. Mun oikeessa kaveripiirissä on mun lukiotutut. Ne tietää, että oon sekopää. Mutta ei nekään oo ikinä tienny kaikkea. Sitä kuinka helvetin epäonnellinen oon 90% kaikesta ajasta. (No okei, koristelin tota lukua vähän.) Meen johonki ja urpohymyilen ja hyvänä päivänä siitä seuraa jotain kivaa. Huonona päivänä se on sitä, että ylläpidän jotain roolia ku oisin jossain vitun teatterin lavalla. Ja muiden ku näiden lukiokavereiden kanssa, eli puolituttujen kanssa se on melkeen koko ajan sitä, että oon joku muu, ku mikä haluisin olla. Ja se tuntuu ihan vitulta.

Ja tarttisin sitä parasta kaveriani ihan helvetisti vielä. Senkin takia, että mulla ei riitä energia leikkiä sen lapsen kanssa tarpeeks aktiivisesti. Jos se olis vielä hengissä, niin nään sieluni silmin kuinka se vaan leikittäis ja opettais sitä pikkustaan. Mä en jaksa. Haluisin. Mutta mä en oo Se. Mä tarviin jonku näyttämään, mitä mun pitäis tehdä. Ja sängyn. Ja hautapaikan. Ei että haluisin vaihtaa paikkaa sen kanssa, mutta meistä kahdesta vietiin sitte se, jota enemmän tarvitaan. Kiitti vitusti elämä. Kuolleena en istuis tässä sentäs valittamassa tai miettimässä koko asiaa.

Eikä mulla oo ollu varmaan mitään tarjottavaa kenellekään enää pariin viime vuoteen. Joskus rauhotin omaa mieltäni sillä, että satuin olemaan joku kaunis päivä oikeessa paikassa oikeeseen aikaan ja pelastin jonkun joltain ongelmalta tai sain jonkun hymyilemään, mutta ku nykyään ei. En oo hyödyks enkä iloks oikeen kenellekään enää. (Paitsi noh. Kai mä jollain kusetusmukaviisaalla fraasilla voin jonkun känniläisen illan pelastaa. Ei että siitä mitään iloa on.)

Ja tässä oon taas. Ihan sama ku aina. Kattelen yksin jostain kentän reunalta, ku muut rehaa ja pitää hauskaa, ja sitten ajattelen: "Voi kuinpa minäkin pystyisin iloitsemaan noin."

Pystyis edes rentouttamaan kasvolihakset. Näyttää siltä, miltä näytän. Mutta kun en viitti näyttää tylsistyneeltä tai surulliselta, kun kaikilla muilla on kivaa. En haluu olla se, jonka luokse pitää tulla ja kysyä, että mikä on hätänä. En haluu olla se tyyppi, jonka takia muut joutuu käyttämään aikaa hauskanpidosta huolenpitoon.

Haluisin olla hyödyllinen. Mutta koska olen liian ajattelijatyyppi, niin tahtoisin olla tehokkaasti hyödyllinen. Osaisinpa vielä selittää mitä toi tarkottaa.

Ja joo. Ois kiva löytää joku ihminen, jolle voin olla oma moninainen itseni. Ei tarttis pelätä omaa pirstaloitumista. Vois vaan olla. Ja sit olis... onnellisempi. Kiitti vaan, että tohon hullunmyllyyn tarttis about sen enkelin ja sitä ihmistyyppiä tiedän tässä elämässä pari yhen kaks. (Ja toki ne ei kinosta mua. Tai mä niitä.) Oikeesti kuka vittu haluis lähteä halityynyks ja henk. koht. lääkäriks johonki suhteeseen. Helou? Joops.

Jeesus. Yks tyttö oli oikeessa. Oon kyllä menny vuosien saatossa reeeeeeilusti pahempaan suuntaan. Kohta kolkyt. Ja käyttäydyn ku iätön avohoitopotilas ja mulkku. No vittu ei kai siinä mitään. Tästä ei varmaan pääse hirveesti enää alaspäin. Toivottavasti.

Ja vittu aprillia.

moi_vaanntämmöst :) :ppLuonut: moi_vaannTorstai 02.04.2015 02:18

RAKKAUS
Ihastutko helposti? - juuuh :))
Seurusteletko? - Een
Kauanko olet seurustellut? - e
Kerro ensi suudelmastasi? - noo naapuri pojan kaa pussatttii niillä :pp<3
Haluatko naimisiin? - nojooo tottakaii kuka ei??
Haluatko lapsia? - jjuuh ;))

SYVÄLLISTÄ
Tietävätkö eläimet kuolevansa joskus? - emmätiä
Kolme luonteenpiirrettä itsessäsi, joista pidät? - kiltti,haluu tutustuu uusii ihmisiin ja...entiiä oikee kolmatta
Miksi ihmiset valehtelevat? - noo ei uskalla sanoo totuutttaa
Jos ihminen on kuuro, mitä kieltä sen ajatukset puhuu? - emtiiäää
Jos ihminen on syntymäsokea, näkeekö tämä unia? - entiiää
Jos voisit palata ajassa taaksepäin, kuinka paljon menisit takaisinpäin? - en menis heeh :)
Mitä kadut eniten elämässäsi? - jätin yhen kamun,ei olla sen jälkee oltu yhess..
Paljonko on liian paljon? - entiiää!!

SEKALAISTA
Olisitko mieluummin juomatta mitään 2 päivää vai syömättä 2 päivään? -ehk syömätä,mulla tulee nimittäi helpostii paha nestehukka :((
Jos saisit nyt ilmaiseksi kaupasta kolme alle kahdenkymmenen euron arvoista tavaraa, mitkä valitsisit? -karkkii, yhe leffan ja limppsaa :pp
Jos olisit yksin kotona ja kotisi syttyy palamaan, ehdit pelamastamaan vain 5 asiaa. Mitkä ne olisivat? - mun koira Masa, yks tärkre kamuvihko, kännykkä, masan yks lempparilelu, jaaa sittee tietsikka
Missä paikassa on ihanteellisinta istua elokuvateatterissa? - entiiä ku en oo käyny leffateaterissa ku kuulemma viimeksk lapsena :((
Uskotko horoskooppeihin, ennustajan ennustuksiin tai muuhun vastaavaa? - jjuuh
Jos heräisit roskiksesta, mikä olisi ensimmäinen ajatuksesi? - hehh hups tai jotaai :DD
Lempi muumihahmo? Miksi? - muumipeikko ku seon kilttii ja söpö :)) :p
Oisitko seuraavan puoli vuotta ennemmin syömättä lihaa vai syömättä kasviksia? - Kasviksiii...oon muytenki aika paljo syömättä kasviksii :))
Mitkä asiat saavat sinut raivon partaalle? - noooh ilkeet ihmiset,kiusaajat :(((
Huomaat, että tilillesi on ilmestynyt 2000 euroa. Missään ei lue mitään, mistä rahat on tullut. Mitä teet? - mä lähtisi tuhlaamaan ja herkkuja ostaa ;):pp
Osaatko sanoa heti miettimättä missä passisi on? - äiti on laittanu sen johonki
Mikä on paras tapa käsitellä stressiä? - noo emmätiä
Uskotko kohtaloon? -jjuup
Viimeisin asia minkä takia itkit? - yks tyyppi tääl galtsus oli ilkee ::(
Olisitko mielummin ruotsin kuningatar, vai ottaisitko 100 0000€? -toii raha :pp
Jos saisit raskauden aikana tietää, että lapsesta tulisi mahdollisesti vammainen tai sillä olisi joku vakava sairaus niin tekisitkö abortin vai jatkaisitko raskautta? - ei vammasisa oo mitää vikaa!!!
Kerro joku muisto vuodelta 2012? - noo uitii paljon kamun kaa sillo
Minkä puhelimen tahtoisit? - entiiää:))
Mitä tekisit jos yhden päivän ajan kaikki olisi sallittua? - en tiiä
Päiväsi kohokohta? - ku pääseebkoulusta masan luo <33
Muuttaisitko mieluummin koreaan vai afrikkaan? - entiiää..
Jos joutuisit näyttämään kaikki whatsapp-,kik-,teksti- ja facebookviestisi vanhemmillesi, kuinka paljon häpeäisit asteikolla 1-10? - noo aik paljon :))
Lempiruoka? - hampparit :pp
Kuinka kauniina pidät itseäsi asteikolla 1-10? - 2

Furiosa[Ei aihetta]Luonut: FuriosaTorstai 02.04.2015 01:20

RAKKAUS
Ihastutko helposti? - En
Seurusteletko? - En
Kauanko olet seurustellut? -
Kerro ensi suudelmastasi? - Aika ei tosiaankaan aina kultaa muistoja -.-
Haluatko naimisiin? - Ehkä
Haluatko lapsia? - En piiiiiitkiin aikoihin ainakaan

SYVÄLLISTÄ
Tietävätkö eläimet kuolevansa joskus? - Uskon niin, miks ne muuten varois ja pelastais poikasiaan? Ne tietää miten tärkeetä elämän on jatkua. Ne myös vetäytyy omiin oloihinsa ennen kuolemaa.
Kolme luonteenpiirrettä itsessäsi, joista pidät? - Taiteellisuus, kekseliäisyys, luonnonläheisyys
Miksi ihmiset valehtelevat? - Pelätään toisten reaktiota tai sitten vain laiskuuden vuoksi (ei jakseta selittää vaikka jotain monimutkaista asiaa kokonaisuudessaan)
Jos ihminen on kuuro, mitä kieltä sen ajatukset puhuu? - Apua... Pitää kysyy joltain kuurolta miten se asian selittäisi!
Jos ihminen on syntymäsokea, näkeekö tämä unia? - Tietenki, mut äänet varmaan esittää niis pääosaa
Jos voisit palata ajassa taaksepäin, kuinka paljon menisit takaisinpäin? - En menis ollenkaan
Mitä kadut eniten elämässäsi? - en kadu mitään tällä hetkellä. Virheistään oppii, ja kaikkia asioita ei pysty ikinä selvittämään. Silloin ne pitää vaan hyväksyä.
Paljonko on liian paljon? - Sen verran ku maailmassa on pahuutta

SEKALAISTA
Olisitko mieluummin juomatta mitään 2 päivää vai syömättä 2 päivään? -Duh, keittoo ja pirtelöäkin voi juoda
Jos saisit nyt ilmaiseksi kaupasta kolme alle kahdenkymmenen euron arvoista tavaraa, mitkä valitsisit? -ripsarin, kissanruokaa, kahvipaketin, pullon Fresitaa ja plugipiuhan
Jos olisit yksin kotona ja kotisi syttyy palamaan, ehdit pelamastamaan vain 5 asiaa. Mitkä ne olisivat? - Kissa, puhelin, läppäri, öööö nyt menee huonosti ku en millään keksi enempää! Passi ja avaimet sit vissiin...
Missä paikassa on ihanteellisinta istua elokuvateatterissa? - Ylhäällä keskellä
Uskotko horoskooppeihin, ennustajan ennustuksiin tai muuhun vastaavaa? - En just noihin, mutta vanha kansa tietää!
Jos heräisit roskiksesta, mikä olisi ensimmäinen ajatuksesi? - Voiii vittu oon mokannu
Lempi muumihahmo? Miksi? - vaikee valinta, mut muumipappa. Se on sellane luova ja viisas seikkailija.
Oisitko seuraavan puoli vuotta ennemmin syömättä lihaa vai syömättä kasviksia? - Kasviksia. Vois kyl tulla tuhti olo.
Mitkä asiat saavat sinut raivon partaalle? - Epäempaattiset ihmiset, ruuhka jalkakäytävällä ja Päivi Räsänen
Huomaat, että tilillesi on ilmestynyt 2000 euroa. Missään ei lue mitään, mistä rahat on tullut. Mitä teet? - Olettaisin, et kyseessä on joku Kelan kämmi ja laittasin haisemaan
Osaatko sanoa heti miettimättä missä passisi on? - Joo
Mikä on paras tapa käsitellä stressiä? - Kirjoittaa, kylpeä ja mennä metsään
Uskotko kohtaloon? -Hmmm. Ehkä en
Viimeisin asia minkä takia itkit? - Sydänsurut
Olisitko mielummin ruotsin kuningatar, vai ottaisitko 100 0000€? -Ruotsin kuningatar, sillä voisin helposti käyttää julkista asemaa asioihin vaikuttamiseen
Jos saisit raskauden aikana tietää, että lapsesta tulisi mahdollisesti vammainen tai sillä olisi joku vakava sairaus niin tekisitkö abortin vai jatkaisitko raskautta? - Jatkaisin, ja koittaisin hyväksyä asian
Kerro joku muisto vuodelta 2012? - Kesä oli paska, lintsil töissä >__<
Minkä puhelimen tahtoisit? - Nykyinen on hyvä! Ei oo älypuhelin :D
Mitä tekisit jos yhden päivän ajan kaikki olisi sallittua? - menisin pummilla Disneylandiin
Päiväsi kohokohta? - Se ku toteaa ettei jaksa enää tehä mitään hyödyllistä ja vaan lösähtää johonki tekemään mitä haluaa.
Muuttaisitko mieluummin koreaan vai afrikkaan? - Afrikkaan
Jos joutuisit näyttämään kaikki whatsapp-,kik-,teksti- ja facebookviestisi vanhemmillesi, kuinka paljon häpeäisit asteikolla 1-10? - 2. Enemmän häpeisin jos pitäis näyttää kavereille kaikki viestittelyt porukoiden kaa :´DD
Lempiruoka? - Pyörtynyt imaami (imam bayildi)
Kuinka kauniina pidät itseäsi asteikolla 1-10? - 8

HiningentekiKuljen.Luonut: HiningentekiTorstai 02.04.2015 01:14

Auta minua
kuolema

auta, edes

joskus

Rakasta.

Auta minua
elämä

rakasta joskus,

Unohda.

Reginamauw<3 FINALLY I AM HAPPYLuonut: ReginamauwTorstai 02.04.2015 01:13

kaiken paskan jälkeen voin vihdoinki sanoo
et mulla menee hyvin
kiitos rakkaan:3

The-Situationsiis oikeesti vai?Luonut: The-SituationTorstai 02.04.2015 01:11

no mitäs vi***a nyt taas o.0 jokseenki jännä tuntuu et täl hetkel olis menos jonkisorti "kuseta kympillä jaakkoa kausi" lähes kaikki ihmiset ketkä tässä nyt lähipiirissä on pyöriny (viime aikoina) ni on ruvennu pikku hiljaa yks kerrallaa jäämää kii iha arkisista asioista ku on tullu vastaan että (esim) menemisitä/tulemisista kysellään ihan yleisesti ottaenkin lähes päivittäin (esim) "mitä kuulu?, mitä viikonloppuna?, mitä teit?, oliko mukavaa?, kenen kans oot/olit," ymts... niistä täytyy keksiä väärennetty/muunnettu fakta ettei vaan totuus paljastuisi ei voi käsittää jos siis _oikeesti_ ihan arkisista perus-asioista on kyse... ja se että oikeesti lähes kaikki tuttava-piirissä ovat nyt tässä lähi aikona syyllistynyt tähän "petokseen/rikokseen" anyway ja vielä monta eri kertaa eri asioiden yhteydessä sitähän rupeaa tässä vaiheessa jo pikku hiljaa "vainoharhaseks" tulemaa et jos kerran näinkin pienistä asioista täytyy vääntää jäätävä stoori aikaseks nii onkohan kyseisten ihmisten sanoihin ollut aikasemminkaan sitten luottamista nyt vaan sormet kovasti ristiin ja toivomaan täysillä että ei enempää tulisi vastaan "uusia" tarina-setiä/tätejä tästä tuttava piiristä ilmi niitä kun nyt on enään iha muutama käytännösä jäljellä kenellä on puhdas "alibi" vielä toistaiseksi
Lepää rauhassa, Edorf.

« Uudemmat -