IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Miittisviikonloppu jälleen :)Luonut: MiittisPerjantai 28.08.2015 08:15

jee. viikonloppu :) olen niin odottanut sitä. olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. en ole aikoihin taas ollut sen luona.
poikaystävä hakee mut tuossa illalla kun se pääsee töistä.
käydään kaupassa samalla. ostan paljon suklaata ja ajattelin myös ostaa sipsiä tai pizzaa. pitää vielä miettiä. kumminkin sen olen päättänyt etten aijo juoda mitään alkoholia viikonloppuna. pärjään ihan hyvin limulla ja kivennäisvedellä.
tänään mulla on yhdeltä hammaslääkäri. vähän jännittää se onko mulle tullut reikiä. aijon ottaa rauhottavan ennen kun menen sinne niin ei jännitä paljoa. hyvin se menee. eikä siellä mene varmaan kauhean kauaa. heräsin hetki sitten ja join taas ison kupin mustaa kahvia. nyt on pirteä fiilis. pitää alkaa pakkailemaan tavaroita. aijon ottaa taas mukaan kannettavan ja tabletin poikaystävän luokse.
voi olla koneella ja katsoa animea ja muita sarjoja. mun pitää nyt muistaa ottaa noi aamulääkkeet viikonloppuna. aina kun olen poikaystävän luona, niin aamu läkkeet jää usein ottamatta. mä nukun aina tosi pitkään ja sitten ne aina unohtuu. laitan vaikka aamulla kellon herättään. otan lääkkeen, ja jatkan taas nukkumista.
saa nähdä mihin asti jaksan valvoa viikonloppuna. ehkä vaan kymmeneen asti. jos mä juon niin sitten tulee aina valvottua pitempään. no otan vaikka iltalääkkeet siinä yhdeksän aikaa illalla, niin olen jo kymmenen jälkeen nukkumassa.
ellei tapahdu se että olenkin sitten pirteä illalla ja valvon pitempään. sen näkee sitten. poikaystävä vitsaili mulle että se herättää viikonloppuna mut jo kuuden aikaan. sanoin sille että et todellakaan herätä. haluan nukkua pitkään. kun käydään kaupassa tänään niin ostan poikaystävälle lonkeroa jos se haluaa. kiitokseksi siitä että se hakee mut. ajattelin juoda taas jaffa appelsiini limua. join sitä viime viikonloppunakin. se on mun lempi limu. en vielä tiedä että mitä suklaata aijon ostaa. se selviää sitten kaupassa. ostan ison kasan ja syön. en mieti yhtään kaloreita tuossa viikonloppuna.
menen sitten taas lenkille ensi viikolla. paras kaverikin lähtee lomille tänään. mun toinen kaveri jää tänne. eilenä käytiin kaverin kanssa taas puolen tunnin lenkillä. sitten skypetin poikaystävän kanssa ja menin vielä parhaan kaverin luokse illalla. eilenä oli ihan mukava päivä. katselin myös animea taas eilenä. muutaman jakson. ja sitten katsoin taas moderni perhe sarjaa pari jaksoa.
sain muuten labra ajan. ensi viikon maanantaina aamupäivällä. ihan hyvää aikaa. kerkeän syömään ennen kun menen sinne. ihan hyvä ettei ole kahdeksan aikaan aamulla. sitten kun on käynyt verikokeissa taas niin ei tarvi taas kuukauteen mennä.
ihan hyvä että se on alku viikosta niin saa sen pois alta.
eilenä mä jaksoin värittää yhden kuvan taas värityskirjasta. katsoo jos vaikka tänäänkin värittäisi. nyt en ole nähnyt viime öinä onneksi painajaisia. olen nukkunut aika rauhallisesti. toivottavasti en näe viikonloppuna mitää painajaisia. mutta voi olla että näen. onneksi ne on vaan unia mutta ne tuntuu niin todellisilta. kun mulla on tää skitsofrenia niin ne unet tuntuu vielä pahemmilta.
mutta olen hyväksynyt tämän sairauden jo aikoja sitten. ja onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyn jotenkin elämään tätä elämää. välillä mielikuvitus saattaa laukkaa likaa mutta se on tää mun sairaus. mun molemmat kaverit sairastaa myös skitsofreniaa.
onneksi en ole yksin tämän sairauden kanssa. ja se on ihanaa kun ollaan kavereiden kanssa tosi läheisiä.
nekin ymmärtää miltä musta välillä tuntuu. tää on myös hyvä hoito paikka missä asun. on noi ohjaajat tukena. olen asunut jo täällä melkein kahdeksan vuotta. parhaan kaverin kanssa tutustuttiin vuonna 2008. sekin muutti silloin samana vuonna tänne. ja asutaan molemmat vielä täällä. toiseen kaveriin tutustuin vähän myöhemmin.
nyt ollaan kaikki kolme kavereita. ollaan aina kaikissa ryhmissä kolmestaan. ryhmät on aina kivoja kun kaverit on mukana. me nauretaan tosi paljon ja vitsaillaan. ja ollaan aina iloisia.
heitetään välillä läppää ohjaajien kanssa.
ensi viikolla alkaa noi salkkarit taas. odotan innolla. kun katsoo ekan jakson niin se menee tosi äkkiä. ärsyttää kun siinä on aina kaksi mainos katkoa puolen tunnin aikana. salkkari jakso kestää varmaan vaan sen 20 minuuttia. saisi olla vaan yksi mainos katko.
lemmen viemää siirtyy sitten ensi viikolla AVA kanavalle.
mutta tulee onneksi viiden aikaan. mikä on vaan hyvä. onneksi näkyy mulla toi AVA kanava niin näkee sen lemmen viemää.
tänään näen vaan puolet siitä koska poikaystävä on puoli viiden aikaan täällä. mulla on taas vaate kriisi että mistä pistän päälle tänään. taidan vaan laittaa farkut, paidan ja nahkatakin. siellä sitä paitsi sataa vettä. guess laukun otan taas käyttöön tänään.
aijon taas meikata ja laittaa kivat korvikset. perjantain kunniaksi.
on sitten nättinä taas. tää päivä kuluu varmasti tosi hitaasti. odotan innolla sitä kun näen poikaystävän. ihanaa taas nähdä. parin viikon jälkeen. koitan viikonloppuna olla kiukuttelematta sille.
enkä pidä myöskään mitään mykkä koulua. aijon nauttia joka hetkestä poikaystävän kanssa. pitää laittaa taas kämppä kuntoon ennen kun lähtee. on sitten taas siistiä kun palaa takaisin. tulen sunnuntai iltana taas takaisin. siinä ennen kuuden aikaan yleensä.
aina kun olen poikaystävän luona viikonloppuna niin viikonloppu menee tosi äkkiä. jos olen kotona viikonlopun niin aika kuluu hitaammin. pitää taas jossain vaiheessa käydä taas kotona. voisi joku viikonloppu mennä taas sinne. äiti on taas innoissaan kun tulen käymään kotona. sitten kun menen seuraavan kerran kotiin niin pitää äidille ostaa vähän suklaata.
näen sitten taas meidän osku koiraa. se on aivan ihana.
kohta taas pitää mennä aamupalalle. sitten kun olen syönyt niin alan pakkailemaan tavaroita. otan ne vaatteet mukaan mitä tarvin viikonloppuna. ai niin tabletti pitää laittaa lataukseen. siinä on kohta akku loppu. laitan sen kohta. kerekää latautumaan tässä aamun aikana sataan prosenttiin. sitten sitä pystyy taas käyttämään.
pyykkiä ei ole kertynyt nyt onneksi paljoa. pesen taas ensi viikon alussa. varmaan taas tiistaina. pitää pestä taas noi vaatteet mitä pidän tänä viikonloppuna. ensi viikolla tulee taas kelalta rahaa. ihan kiva. tulee neljäs päivä ja seitemäs päivä. ja laskuja tulee taa sitten jo ensi viikolla. jippii. mutta onneksi jää kuitenkin rahaa noiden laskujen jälkeen. shoppailu rahat. en ole ensi viikolla menossa lahteen vaan sitä seuraavalla viikolla varmaan. pitää myös vähän kysellä noilta ohaajilta että voisinko vaikka joku tiistai mennä. onnistuu varmasti. tulen sitten ennen ryhmää takaisin niin kerkeän myös sinne. tiistaina on vaan toi liikunta ryhmä. iltapäivällä vasta.
meillä alkaa sitten taas sähly jossain vaiheessa. ei vielä tiedä että koska. odotan innolla. kiva päästä taas pelaamaan sitä.
olen taas puolustaja. ja mun paras kaveri puolustaa myös.
ollaan hyviä pelaajia. ja taas varmaan pelataan miehet vastaan naiset. toivottavasti voitetaan useamman kerran.
siitä tulee hyvä fiilis kun on voittanut noi miehet.
miehet voittaa meitä useammin. mulle voitto ei ole niin tärkeä juttu.
tykkään puolustaa ja juosta pallon perässä. ja välillä pelissä tulee sellaisia tilanteita että alkaa jopa naurattaa. en ota vakavasti tuota peliä. se on musta hauskaa. ja syke nousee kun juoksee kentällä ja pelin jälkeen tulee aina hyvä fiilis. ihanaa aina mennä sen jälkeen suihkuun.

^Lape^Touch.Luonut: ^Lape^Perjantai 28.08.2015 04:24

b563c02a3287e55e0e2f43fc10638dd3.gif

KinuthHMMLuonut: KinuthPerjantai 28.08.2015 04:23

On se tämäki saatana taas, ku joutuu pelastamaan
aikuisia miehiä aamuyöstä.
Noh, ErQ olet aina tervetullut majatalooni, luksuslukaaliini.
Mikä se on... VASTAANOTTOKESKUKSEEN, luokseni.

:3 Always a pleasure. <3


Unagi.gif

ronjapetriinahelouLuonut: ronjapetriinaPerjantai 28.08.2015 01:12

10 totuutta nykyhetkestä
► Seurusteletko? - noen
► Kauan olet seurustellut? - ...
► Oletko lävistetty, mistä? - korvat ja huules joskus muinoin oli
► Mitä sinulla on päälläsi? - vaatteet
► Oletko tyytyväinen elämääsi? - en
► Minkälainen olo sinulla on nyt? - aivan paska
► Onko koruja päällä nyt? - rippiristi
► Onko sänkysi pedattu? - kyl

10 totuutta eilisestä
► Oliko kiva päivä? - ei
► Olitko tietokoneella? - juu
► Tajusitko jotain uutta? - joo liikaki
► Teitkö jotain mitä et tee yleensä? - naah
► Käytitkö jotain päihdettä? - tupakkee
► Teitkö yhtään urheilusuoritusta? - paljonki
► Monelta aloit nukkumaan? - en muist

10 totuutta menneisyydestä:
► Missä synnyit? - sairaalassa
► Kaipaatko menneisyyttäsi? - joitain osii siit jo
► Entiset koulusi? - väinölä, käppärä, länsi pori ja winnova
► Entiset opettajasi? - huhuh so many of those assholes
► Teitkö jotain, jota kadut yhä? - nojuu tosiaanki
► Kuinka monesti olet muuttanut? - 5 kertaa
► Muistatko ensimmäisen koulupäiväsi? - nojoo

10 Satunnaista:
► Nimesi? - ronja
► Lempikirja? - aapine
► Lempikouluaine? - nii mikä?
► Kännykän merkki? - iphone
► Monta kirjainta on ihastuksesi/rakkaasi etunimessä? - 4
► Lempinimesi? - ronsus
► Lempibändi? - linkin park
► Juotko alkoholia? - harvoin kyllä

6 totuutta lauantaista
► Ryyppäsitkö? - nojoo
Missä olit? - baareissa
► Saitko uusia kavereita? - joo
► Mikä oli fiilis? - aluks jees ja sit lopuks paske
► Tahtoisitko hypätä siihen päivään? - no en oikeen tiie, ehkä
► Jos tahtoisit, miksi? - no saisin muutettuu yhden asian

Haluaisitko:
► Haluaisitko olla jossain muualla kun nyt olet? - todekkaki
► Haluaisitko olla päivän julkkis? - en
► Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - joo
► Haluaisitko kertoa jotain jollekin tietylle? - KYL
► Haluaisitko halata jotain tiettyä? - joo
► Haluaisitko viettää aikaa jonkun tietyn kanssa? - kylläää
► Haluaisitko että olisi kesä? - nojaa

Tsukiyuki[Ei aihetta]Luonut: TsukiyukiTorstai 27.08.2015 23:26

Joskus tekis mieli avautua jolleki.
Tai vaik kuunnella jonku murheita.
Onkohan kellään nykyään mitään muita ku suljettuja ovia niiden sisällä...

Eveliinaaj-Luonut: EveliinaajTorstai 27.08.2015 23:14

1. Etunimi - Eveliina
2. Lempinimi - Eve, Ellu
3. Syntymävuosi - 1996
4. Syntymäpaikka - Porvoo
5. Horoskooppi - Jousimies
6. Mies vai nainen - Nainenn
7. Tämänhetkinen koulu - Keuda Jäwä :^)
8. Luokka: hrk13
9. Asema:
10. Asuinpaikka - Jäke/Loviisa
11. Nettinimet - eveliinaaj
12. Hiusten väri - puunaaineeen
13. Hiusten pituus - Pitkät!
14. Silmien väri - siniharmaa
15. Parasta ulkonäössä - Hiukset!
16. Pituus - 169
17. Näkyviä arpia - sormissa ja mahassa
18. Silmälasit - ei!
19. Lävistyksiä - industrial
20. Tatuointeja - Ei oo
21. Oikea vai vasuri - Oikia!
22. Ensimmäinen paras ystävä - Eräs vain
23. Ensimmäinen palkinto/voitto - Kalastuskilpailu! :D
24. Ensimmäinen liikuntamuoto - no varmaa joku koululiikka :D
25. Ensimmäinen oma lemmikki - vanhaherra Laku ♥
26. Ensimmäinen oikea loma - no siis jos matkailu lasketaan niin kreeta
27. Ensimmäinen konsertti - Lana del rey!
28. Ensirakkautesi - ♥
29. Paras elokuva - en nyt osaa sanoo!
30. Paras TV-ohjelma - kaikki kokkiohjelmat :D that 70's show, family guy, bojack horseman
31. Lempiväri - punaineennn sinineeen
32. Paras laulaja - florence welch, anna puu.
33. Paras bändi - eioo!
34. Paras biisi juuri nyt - Anna puu - linnuton puu
35. Paras ystävä - hennanboe
37. Paras urheilu - joku tyyliin juoksu :D
38. Paras ravintola - eos!
39. Lempivaatteesi - NICE paita xD
40. Lempikauppa - lidl ruokakaupoista ja vaatekaupoista hm
41. Lempiaine koulussa: - Musaiiikki!
42. Lempieläin - Kissu
43. Paras kirja - noi warcraft kirjat on aika jees
44. Paras lehti - IL :D
45. Lempikengät - tennarit!

Juuri nyt
46. Olosi - vähän väsy, jännittää :)
47. Sinkku vai varattu - sinkku
49. Syöt - en mittee
50. Juot - ^
51. Fonttisi - tää mikä ig's on
52. Online - Face, battlenet, ig, youtube, imgur, skype
53. Kuuntelet - Lights - Siberia
54. Ajattelet - huomistaa
55. Haluat - ihme kyllä mut kouluu haluisin atm :D
56. Katsot - näyttöö
57. Olet pukeutunut - haaremit ja tpaita

Tulevaisuudessa
58. Haluatko lapsia - ehkä
59. Haluatko kihloihin - nojoo
60. Haluatko naimisiin - en
61. Mille uralle menet - Lähihoitaja/psykologi/leipuri/muusikko. Noita tähtäilen
62. Missä haluaisit asua - Järvenpääs.

Parasta vastakkaisessa/samassa sukupuolessa
63. Hiusten väri - tumma !!
64. Hiusten pituus - ei kauheest välii. Riippuu kantajast.
65. Silmien väri - tummat on kivat mut kyl kaikki menee muutenki
66. Hoikka vai tukeva - ihan sama!
68. Silmät vai huulet - simmulit
69. Suukkoja vai haleja - :D
70. Lyhyt vai pitkä - pitkä!
71. Humoristinen vai vakava - molempia sopivasti!
72. Romanttinen vai neutraali - nooo enemmän neutraali
74. Herkkä vai äänekäs - molempia
75. Yhden illan juttu vai suhde -
77. Häirikkö vai kiltti - Kiltti

Oletko ikinä
78. Suudellut tuntematonta - En
79. Juonut alkoholia - Liikaa
80. Polttanut tupakkaa - Juu
81. Karannut kotoa - en
82. Murtanut luita - en
83. Särkenyt jonkun sydämen? -
84. Ollut rakastunut? - Juu
85. Käynyt vieraissa - En
86. Tullut petetyksi - en
87. Itkenyt jonkun kuoltua - juu
88. Itkenyt koulussa - itkunauruu

Uskotko
89. Jumalaan - En
90. Ihmeisiin - En
91. Rakkauteen ensisilmäyksellä - eeeh
93. Ufoihin - en
94. Sielunkumppaneihin - no siis
95. Taivaaseen - en
96. Helvettiin - meolimmehelvetinperkeleet
97. Ensitreffeillä suuteluun - en
99. Horoskooppeihin - en mut niit on aina kiva lukee!:D

Vastaa totuudenmukaisesti
100. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä? - Ei

såårå-[Ei aihetta]Luonut: såårå-Torstai 27.08.2015 23:05

1. Viimeisin asia jonka laitoit suuhusi?
- Purkan
2. Missä profiilikuvasi on otettu?
- täällä mun kämpillä
3. Osaatko pelata Guitar Heroa?
- En tiiä liekkö enää. Ehkä vähän aikaa muistelis nii sitte
4. Nimeä joku joka sai sinut nauramaan tänään?
- Kevin
5. Kuinka pitkään valvoit viime yönä, ja miksi?
- Puol viiteen hups. Ei nukuttanu
6. Jos voisit muuttaa jonnekin muualle, muuttaisitko?
- Muuttaisin. Ehkä.
7. Onko sinua suudeltu ilotulituksen välkkeessä?
- Ei oo
8. Kuka ystävistäsi asuu lähimpänä sinua?
- Ida
9. Uskotko että eksät voivat olla ystäviä?
- Tottakai voi!
10. Mitä pidät Dr Pepperistä?
- Hyhyi
11. Koska viimeksi itkit oikein kunnolla?
- En muista
12. Kuka on ottanut profiilikuvasi?
- ite
13. Kuka on viimeisin henkilö josta otit kuvan?
- mää ite :--D
14. Oliko eilinen parempi kuin tämä päivä?
- Tää on parempi!
15. Voisitko elää päivän ilman TV:tä?
- Joo, helposti.
16. Oletko ärsyyntynyt jostakin?
- En
17. Ovatko ihmissuhteet kuitenkaan koskaan vaivan arvoisia?
- On
18. Oletko paha vaikutus, huono esimerkki?
- En. Oon maailman paras ja hienoin ihminen. Ottakaa mallia! :D
19. Illanvietto ulkona vai koti-ilta?
- No sekä että riippuen mielentilasta
20. Mitä esineitä ilman et pärjäisi päivän aikana?
- Riippuu vähän missä oon. Puhelin on must
21. Kuka oli viimeisin henkilö jota kävit tapaamassa sairaalassa?
- Öö en edes muista. Oon ite ollu enemmän sairaalassa
22. Mitä sanotaan viimeisimmässä tekstarissasi joka löytyy saapuneista?
- 'What you will do all day?!'
23. Mitä mieltä olet elämästäsi juuri nyt?
- tyytyväinen olen
24. Vihaatko ketään?
- ei tuu ketään mieleen eli en
25. Jos katsoisimme Facebookkisi saapuneisiin viesteihin, mitä löytäisimme?
- No viestejä?
26. Mitäpä jos sinulle tehtäisiin huumetesti juuri nyt, läpäisitkö?
- Tottakai
27. Onko kukaan sanonut sinua täydelliseksi?
- ei kai
28. Mikä biisi on jäänyt soimaan päähäsi juuri nyt?
- VIXX LR - Beautiful liar
29. Joku koputtaa ikkunaasi kello 2 yöllä, kenen toivot sen olevan?
- Joku joka osaa lentää tai on ninja tai spiderman.
30. Haluatko lapsenlapsia ennen kuin olet 50?
- No en mää tiiä niin pitkälle vielä kun ei oo edes niitä lapsia
31. Mainitse jotain, joka sinun täytyy tehdä huomenna?
- Istua lentokoneessa hihi
32. Ajatteletko liikaa vai liian vähän?
- Vitusti liikaa
33. Hymyiletkö usein?
- Joo nykyään hymyilyttää koko ajan ku vähäjärkistä

teinienkeliLaadidaaLuonut: teinienkeliTorstai 27.08.2015 22:231. Viimeisin asia jonka laitoit suuhusi?
- Viintä. Nami.
2. Missä profiilikuvasi on otettu?
- Keittiössä
3. Osaatko pelata Guitar Heroa?
- En osaa. On kokeiltu :D Ei riitä sorminäppäryys.
4. Nimeä joku joka sai sinut nauramaan tänään?
- Naapurin lapset. Ne oli innoissaan, ku ei ollut porukat kotona ja hehkutti keskenään, et nyt pidetään bileet. Ikää oli näillä sankareilla alle kymppivee :DD
5. Kuinka pitkään valvoit viime yönä, ja miksi?
- Puolen yön tienoille?
6. Jos voisit muuttaa jonnekin muualle, muuttaisitko?
- Muuttaisin. Ehkä.
7. Onko sinua suudeltu ilotulituksen välkkeessä?
- Öö, kai. Viimeisimmät ilotulitusten välkkeet on nähty joskus uutenvauotena vuoooosia sitten ennen Onni-lapsen kotiutumista ja ne on ollut jokseenkin humalan huurtamia hetkiä, et en nyt ihan varmaksi osaa sanoa :D
8. Kuka ystävistäsi asuu lähimpänä sinua?
- Salla
9. Uskotko että eksät voivat olla ystäviä?
- Tottakai voi!
10. Mitä pidät Dr Pepperistä?
- En juo limsaa. Ällöä sokerilitkua, hrr.
11. Koska viimeksi itkit oikein kunnolla?
- Joskus kesän puolivälissä. Itkeminen (ja viini!) on kyllä parasta ikinä, ku vituttaa ja huolella.
12. Kuka on ottanut profiilikuvasi?
- Allekirjoittanut
13. Kuka on viimeisin henkilö josta otit kuvan?
- Onni
14. Oliko eilinen parempi kuin tämä päivä?
- No ehkä joo. Ollut jotenkin ajoittain vähän vittuuntumisen puolelle kääntyvä tää päivä syystä tahi toisesta ajoittaisia ylipositiivisia hetkiä lukuunottamatta. Mutta joskus on hyvä vähän kettuuntua, et voi olla taas überhyväntuulinen :D
15. Voisitko elää päivän ilman TV:tä?
- Joo, helposti. Kauheaa, et mun ja TV:n hyvinkin tiivis suhde on näin ruvennut rakoilemaan! OMG, pitää vähän ehkä ruveta lämmittelee sitä.
16. Oletko ärsyyntynyt jostakin?
- En enää.
17. Ovatko ihmissuhteet kuitenkaan koskaan vaivan arvoisia?
- On. Ja törkeen hyvät suhteet on kovankin vaivan arvoisia. En olis kyllä ikinä uskonut näin sanovani, koska ennen heitin hanskat tiskiin ja lähdin litomaan, ku rupes käymään turhan haastavaksi.
18. Oletko paha vaikutus, huono esimerkki?
- En. Oon maailman paras ja hienoin ihminen. Ottakaa mallia! :D
19. Illanvietto ulkona vai koti-ilta?
- Liekö tämä minun ja viinilasin sanoja mutta nyt maistuis joku oikein kunnon perseet olalle -ilta tyttöjen kanssa. Tai poikien. Kunhan on hyvää seuraa ja paljon hullutuksia.
20. Mitä esineitä ilman et pärjäisi päivän aikana?
- Riippuu vähän missä oon. Jos jossain ihmisten ilmoilla, ni meikki on ihan jees, et näyttää ihmiseltä (juu, pinnallisuus on jee!♥) mut jos taas jossain metsänryteikössä, ni tulivehkeet on ihan jees, et saa nuotion pystyyn.
21. Kuka oli viimeisin henkilö jota kävit tapaamassa sairaalassa?
- Mummoa♥ Vuosikausia sitten.
22. Mitä sanotaan viimeisimmässä tekstarissasi joka löytyy saapuneista?
- Että tilaamani ylläri on saapunut. Tsihiih ;)
23. Mitä mieltä olet elämästäsi juuri nyt?
- Aikakone ja teleportti olis ihan sikahienoja lisiä tähän mut ilman niitäkin oon ihan tyytyväinen. Suurimman osan ajasta :)
24. Vihaatko ketään?
- No öö. En haluais yhtään sanoa, että inhoan mutta, jos eräs negatiivisuuden sekä inhottavien ja katalien tekojen ruumiillistuma nyt sattuu pyörähtämään mielessä, en kauhean ystävällismielisiä ajatuksia hänestä ajattele. Tämä yksi ja ainoa on kyllä ansainnut toimillaan kaikki kettumaiset ajatukset. Mutta, jos tätä ei lasketa, niin en usko ihmisten inhoamiseen, sillä se on energian ja ajan hukkaamista. Ja minä uskon, että meiddä kaikissa on loppujen lopuksi enemmän hyvää ku pahaa :)
25. Jos katsoisimme Facebookkisi saapuneisiin viesteihin, mitä löytäisimme?
- En ole facebookissa enkä aio sinne koskaan ikinä tullakaan.
26. Mitäpä jos sinulle tehtäisiin huumetesti juuri nyt, läpäisitkö?
- Tottakai. Huumeet ei oo mun juttu. Eikä pitäis olla kenenkään muunkaan.
27. Onko kukaan sanonut sinua täydelliseksi?
- Haha, no on :D Jos vaan tietäisitte.. ;)
28. Mikä biisi on jäänyt soimaan päähäsi juuri nyt?
- Bullet for My Valentine - You want a battle (here's a war). Ooh, mä niin tykkään♥
29. Joku koputtaa ikkunaasi kello 2 yöllä, kenen toivot sen olevan?
- Vampyyri. Tai joku muu, joka osaa lentää. Tai no en kyllä toivo vampuurien koputtelevan mun ikkunaan :D
30. Haluatko lapsenlapsia ennen kuin olet 50?
- Uhhuh, En. Mun tulevaisuuden lapsethan on miltei lapsia itsekin vielä siinä vaiheessa, ku oon 50v.
31. Mainitse jotain, joka sinun täytyy tehdä huomenna?
- Workworkwork.
32. Ajatteletko liikaa vai liian vähän?
- Välillä liikaa. Ennen ajattelin ihan hulluna liikaa ja analysoin kaiken viimeistä piirtoa myöten mutta sehän nyt oli ihan naurettavaa ja typerää ja turhaa. Joten en enää tee sitä. Paitsi joskus. Ja sit oon ongelmissa :D
33. Hymyiletkö usein?
- Joo. Tänään mietin kaupassa, et näytänköhän hullulta, ku olin niin hymyilevä mut minkäs tees, ku oli hyvä fiilis :D

SNYDERIhmisroskatLuonut: SNYDERTorstai 27.08.2015 22:09

Että mä sitten inhoan tuollaisia ihmisiä, jotka koko ajan kyttäävät muiden ulkonäköä ja elämää ja kommentoivat asiasta vieläpä henkilön kuullen. Kuinka tyhjää pitää ihmisen elämän olla, kun toisen ulkonäkö tai muu poikkeavuus on suuri puheen- ja miettimisenaihe lähes kaikkena vapaa-aikana? Mitä ihmettä se sun persettä liikuutaa, onko joku läski, outo, isonenäinen tai muuten "vääränlainen"? Niin helvetin tyhmiä ihmisiä ettei sanat riitä kuvaamaan.Tämä kuva on kuvakaappaus Facebookista, kyseisen kuvassa olevan kauniin naisen profiilista. Nainen on laittanut päivityksen julkiseksi ja sanonut että sitä saa ja pitää jakaa. Asiasta uutisoi myös Iltalehti.
day 1 - kuva suosikkiyhtyeestäsi:
day 2 - kuva siitä, miltä sinusta tuntui tänään:
day 3 - kuva asiasta, jonka haluaisit:
day 4 - kuva siitä, mitä teit tänään:
day 5 - kuva jostain mitä olet menettänyt:
day 6 - kuva menopelistäsi:
day 7 - kuva minne haluaisit mennä:
day 8 - kuva jostain mitä tarvitset joka päivä:
day 9 - kuva mitä söit lounaaksi:
day 10 - kuva siitä, mitä haluat tehdä:
day 11 - kuva lempijuhlastasi:
day 12 - kuva suosikkihedelmästäsi:
day 13 - kuva luonteenpiirteestä, jota ihailet:
day 14 - kuva suosikkinäyttelijästäsi:
day 15 - kuva siitä mitä harrastat:
day 16 - kuva kappaleesta jonka viimeksi kuuntelit (albumikuvake):
day 17 - kuva jostain mitä teet joka päivä:
day 18 - kuva siitä mitä viimeksi joit:
day 19 - kuva kännykästäsi:
day 20 - kuva suosikkipäähineestäsi:
day 21 - kuva tämän hetkisestä säästä:
day 22 - kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten:
day 23 - kuva joka saa sinut hymyilemään:
day 24 - kuva suosikkianimaatiostasi:
day 25 - kuva, joka tekee sinut surulliseksi:
day 26 - kuva asiasta jonka viimeksi unohdit:
day 27 - kuva asiasta jota tykkäät tehdä yksin:
day 28 - kuva siitä, mitä teit eilen illalla:
day 29 - kuva itsestäsi, joka on ainakin 3 vuotta vanha:
day 30 - kuva joka kuvailee aamujani:
day 31 - kuva jostain hyvästä kirjasta:
day 32 - kuva jostain, mitä toivoin lapsena:
day 33 - kuva jostain mieliruoastani:
day 34 - kuva jostain lemmikki tai suosikkieläimestäsi:
day 35 - kuva jonkun maan lipusta:
day 36 - kuva jostain, mitä odotan tällä hetkellä:
day 37 - kuva tietokoneestani:
day 38 - kuva lempituolistani:
day 39 - kuva paikasta, jossa hengailin viimeksi kavereideni kanssa:
day 40 - kuva joka tuo muistoja mieleeni:
day 41 - kuva suosikkiväristäsi:
day 42 - kuva suosikkivuodenajastasi:
day 43 - kuva siitä, mitä haluaisit tehdä työksesi:
day 44 - kuva jostain, joka saa sinut miettimään:
day 45 - kuva suosikkiurheilulajistasi:
day 46 - kuva suosikki kasvista/kukasta:


day 47 - kuva sisustustyylistä, josta pidät:
a0e910484b466db1_2969716377_842e4fb7a2.xlarge.jpg

day 48 - kuva sanasta, joka kuvaa itseäsi:
day 49 - kuva symbolista, joka merkitsee sinulle paljon:

SpaceDementia_o7Luonut: SpaceDementiaTorstai 27.08.2015 21:49
Mulla alkaa thaiboxing ke 2.9 ^.^ <3

lauraloveu?Luonut: lauraloveuTorstai 27.08.2015 20:36

♥ = Haluan seurustella kanssasi
:) = Pidän sinusta
:( = Minulla on ikävä sinua
:3 = Olet söpö
:* = Rakastan sinua
;o = Haluan sinut mutten saa sinua
;) = Olet mukava
C: = Haluan tutustua suhun paremmi
<; = Olet tärkeä
^^ = Olet kaverini
^_^ = Olet enemmän kuin kaverini
^^? = Haluaisin olla enemmän kuin kaverisi
slap = Voisin läpsäistä sinua perseelle
pusi = Voisin pussata poskelle
nam = Voisin pussata suulle
-> = Voisit lähteä ulos kanssani
<- = Haluaisin olla kahden joskus
-.- = Vihaan sinua
xd = Olet ruma
>< = Olet ärsyttävä
1? = Haluan kysyä kysymyksen

Yo_HannesBOOM SHAKALAKA!!!Luonut: Yo_HannesTorstai 27.08.2015 19:51

1 Ehtoollinen voi muuttaa lähes kaiken.

FallenArchangelKipu sammuuLuonut: FallenArchangelTorstai 27.08.2015 19:38

teinienkeli♥♥Luonut: teinienkeliTorstai 27.08.2015 19:24

neverthinktwice[Ei aihetta]Luonut: neverthinktwiceTorstai 27.08.2015 18:21

VIIMEISINTÄ:
Viimeisin tupakki: - en muista
Viimeisin autoajelu: - tänää
Viimeisin nähty elokuva: - pulp fiction
Viimeisin puhelinsoitto: - jukkis soitti
Viimeisin soitettu biisi: - american oxygen
Viimeisin itku: - en muista


OLETKO:
Oletko koskaan uinut alastomana? - joo
Oletko koskaan ollut TV:ssä? - joo
Oletko koskaan kirjoittanut päiväkirjaa? - kauan sitte
Oletko ikinä lintsannut? - joo
Oletko ikinä karannut kotoa? - en oikeestaa
Oletko ikinä vihannut ketään? - joo


7 TOTUUTTA EILISESTÄ:
O1 Oliko kiva päivä/ilta? - ei mitenkää erityinen
O2 Olitko tietokoneella? - joo koko päivä
O3 Tajusitko jotain uutta? - joo ehkä
O4 Teitkö jotain mitä et ole ennen tehnyt? - jooo
O6 Mitä teit ennen nukkumaan menoa? - katoin leffaa
O7 Monelta aloit nukkumaan? - puol 12

7 SATUNNAISTA:
O1 Nimesi? - emmi
O2 Lempinumero? - loton oikee rivi lol
O3 Lempikouluaine - täl hetkellä uskonto
O4 Kännykäsi merkki? - samsung
O5 Lempinimesi? - ei oo oikee
O6 Lempilaulajasi? - monia on heitä
O7 Juotko alkoholia? - joo aina sillontällön


7 TOTUUTTA, HALUAISITKO:
O1 Haluaisitko olla jossain muualla kun nyt olet? - en
O2 Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - joop
O3 Haluaisitko nähdä jonkun tietyn? - enn tiiä
O4 Haluaisitko kertoa jotain jollekin tietylle? - emmmä tiedä ehkä
O5 Haluaisitko halata jotain tiettyä? - joo
O6 Haluaisitko viettää aikaa jonkun tietyn kanssa? - vaikkapa
O7 Haluaisitko seurustella nyt? - en


VIIMEISIN:
☺ paikka jossa olit, kun kotiasi ei lasketa? - koulus yhyy
☺ henkilö kenen vieressä nukuit? - ei sillä niin väliä :--D
☺ henkilö jolle soitit? - jukkis
☺ joka soitti sinulle? - jukkis
☺ jolle lähetit viestin? - äitille
☺ jota suutelit/pussasit? - en kerro
☺ joka piti sinua kädestä? - varmaan roosa
☺ tv-ohjelma jota katsoit? - en muista
☺ asia jonka ostit? - lääkkeitä, kolmioleipä
☺ lahja jonka sait? - en osaaa sanoo
☺ lehti jonka luit? - etelä-saimaa


TULEVAISUUS:
♣ mitä teet huomenna? - kouluu ja meen jukkiksel käymää
♣ mitä teet 5h päästä? - oon varmaa menos nukkuu
♣ mitä teet viikon päästä? - samaa kun nyt luultavasti
♣ mikä sinusta tulee isona? - en tiiä vieläkään
♣ pelkäätkö tulevaisuutta? - joo ja en


YSTÄVÄT:
♥ onko sinulla paljon ystäviä? - ei
♥ entäpä kavereita? - sellai jonku verra
♥ kumpia on enemmän? - kavereita
♥ onko kukaan ihastunut sinuun? - en tiiä
♥ onko kukaan särkenyt sydämesi? - joo


SEKALAISTA:
◘ käytätkö huulirasvaa? - joo
◘ väsyttääkö? - ei
◘ tylsistyttääkö? - vähän
◘ tilataanko sinulle jotain lehteä? - joo viel hetken aikaa
◘ tykkäätkö banaanista? - joo
◘ syötkö lihaa? - joo
◘ syötkö salaattia? - joooh
◘ mitä teet seuraavaksi? - meen lataa linkkikorttii
◘ oletko murtanut luitasi? - en
◘ katsotko kauniita ja rohkeita? - en :D
◘ oletko iloinen nyt? - ihan
◘ mitä kuuntelet nyt? - haloo helsinki- beibi
◘ syötkö tällä hetkellä jotain? - en

Kanervamirri[Ei aihetta]Luonut: KanervamirriTorstai 27.08.2015 18:07

Viikko opettajaopintoja ja epätoivo tenttikirjoja pakoillessa on siinä pisteessä että selaan qruiseria ja irc-galleriaa. Haluan huomauttaa että myös tiskasin pakoillessani kasvatuspsykologiaa, tuota tieteiden mummelia. Pohjalla ollaan. Kerron sen sinulle, oi irc-galleria.
« Uudemmat -