IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

VarjoSeepra(19.4.-15)Luonut: VarjoSeepraSunnuntai 19.04.2015 11:20

Tälläistä hömpötystä tänään. Huh huh, Näytämpäs hirveeltä nössöltä !

Jos sitä äänestyksen jälkeen suuntaisi kirppareille.
Miulta ei kannata kysäistä suuremmin, ketä äännestin,
kun en vaaleihin niin hirveämmin perehtynyt.

Mutta - hyvvee päivän jatkoa kansaistukselle !
Toivottavasti ei tyypeillä ole kauheen kovia rapeloita
ja sen semmosia tsydeemeitä.Loppuun vielä vähän Deviniä. No . . . koska Devin !
En tienny, mistä helevetistä tähän tyrkätään peukkua,
niin voitte kuvitella, että tässä on peukku.

PixelStarMy bullying storyLuonut: PixelStarSunnuntai 19.04.2015 11:09

Facebuukkiin kirjautuessa heti ensimmäisenä silmiin pisti video kiusaamisesta. Olin nähnyt sen jo aikaisemmin, mutta videon laatu on mitä mahtavin joten oli viihdyttävää nähdä se uudestaan. Totta kai vanhat muistot tulivat pintaan ja muistin monet helvetilliset päivät koulussa.

Aloitin ala-asteen kesäisenä päivänä 1997. Äiti seisoi portailla innoissaan ottamassa kuvia. Seisoin hämilläni pyörän kanssa ja tuumasin:
"Nyt sitä mennään"


Veljet olivat lähtemässä samaa matkaa ja hymyilimme harva hampaista hymyä. Naapurin tyttö istui kiukkuisena omalla rapullaan kun ei päässyt mukaan. Olin nyt iso tyttö. Koululainen.

Kävin koulun maalla pienessä kyläkoulussa. Kaikki tunsivat toisensa ja jokainen oli samanlainen resupelle. Vaatteiden ei ollut tarkoitus olla nättejä, vaan kestää mutaleikit ja hurjat rallit hiekkakentillä. Siihen aikaan kaatuiltiin paljon ja illan tullen kotiin mentiin ruskean vihreänä. Kukaan ei välittänyt mitä sinulla oli päälläsi, kunhan osasit parhaat pieruvitsit ja sinulla oli ainakin yksi kimallekynä. Suurinta hittiä oli myös pokemonkortit ja muoviukkelit. Äiti ei ostanut niitä meille ja sain omat korttini kavereiden jämistä.

Kiusaaminen silloin oli kiusaamista lievemmässä muodossa. Toi tönii-> se kiusaa.
Paljon vanhempi serkku hakkasi minua kaverinsa kanssa. En kertonut kellekkään koska pelkäsin. Kyllä sillä oli siihen syynsäkkin koska kävin potkimassa sen lumiveistosta. Anteeksi. Enkä edes tunnustanut.

Ylä-aste alkoi leppoisasti. Minulla oli oma pikku porukka missä kuljettiin. Meitä oli neljä ja oltiin leikitty yhdessä monta vuotta. Edelleen kaikki oltiin ihan samanlaisia resupellejä. Kunnes kaupunkilainen poika luokaltamme sanoi:
"kyllä huomaa ketkä on maalta"

Muistan ihmetelleeni tuota lausetta pitkään. Päälläni oli tuona päivänä suosikkilappuhaalarit ja raidallinen villapaita. Tukka oli somasti kahdella letillä. Vaatteet olivat puhtaat ja siistit, joten mitä vikaa minussa oli?

Se alkoi kahdeksannella luokalla. Se alkoi oman luokan sisällä. Minua osoiteltiin selän takana ja naureskeltiin jos epäonnistuin. Lukuvuoden lopussa se levisi rinnakkaisluokkaan. Yhdeksännellä se oli käytävillä ja lähes tulkoon koko koulussa. Osoittelu muuttui pilkkanimiksi. Pilkkanimet potkimiseksi. Potkiminen lyömiseksi. Hymyilin silti. Hymyilin ettei äiti saisi tietää. Ettei kukaan saisi tietää että olin epäonnistuja. Samaan aikaan isäni juominen lähti lapasesta kunnolla ja se alkoi hakata minuakin. Minulla ei enää ollut paikkaa missä olla rauhassa ja helvetillinen raivo ja paha olo täytti minut. Yhdeksännellä päivää ennen tanssiliikuntaa viilsin ensimmäisen kerran.

Yhdeksännen lopulla olin kävelevä vitsi. Ainoat jotka vielä kulkivat kanssani oli se sama porukka, jonka kanssa olin leikkinyt. Minulle tehtiin pilkkasivu nettiin ja siellä kirjoiteltiin vitsejä minusta. Kuulin siitä kaverilta. Minulle sanottiin että ihmisiä hävetti olla samalla luokalla kanssani. 15-16 vuotiaana murrosiän parhaaseen aikaan aloin ensimmäisen kerran ajattelemaan itsemurhaa. Se tuntui helpotukselta siihen iänikuiseen paskaan. Mitä minä olin hengittämään samaa ilmaan muiden kanssa jos ällötin muita.

Ammattikoulussa pääsin aivan uusiin ympyröihin. Omat luokkalaiset olivat mahtavia eivätkä välittäneet paskan vertaa miltä näytin. Aloin kuitenkin kiinnostua vaatteista. Rahaa ei niihin ollut isän jatkuvasti pahenevan alkoholismin takia. Pääasia oli se että ruokaa oli pöydässä. Ei uudet vaatteet. Opintotuen alkaessa aloin ostamaan omat vaatteeni. Rahaa ei ollut vieläkään paljoa, mutta tutustuin kirpparikulttuuriin. Aloin pukeutumaan mustiin. Kesällä ennen toisen vuoden alkua lopetin syömisen. Heitin tajuttoman pitkiä lenkkejä. Jos löysin kehostani läskiä, otin permanentti kynän ja kirjoitin siihen kohtaan herjaavia pilkkanimiä itsestäni. Viiltely loppui kuin seinään jäädessäni koukkuun lenkkeilyyn. Rakastin jalkojen sykkimistä lenkin jälkeen. Rakastin tunnetta kun raahauduin horjoen kotipihaan. Vedin pitkää lenkkiä kesäauringossa ilman vettä. Mitä enemän kärsin, sitä tyytyväisempi olin.
Läskillä ei ole oikeutta syödä.

Isoveljeni jatkoi puntus ja tankki nimen käyttöä vaikka laihduinkin. Valehtelin äidille syöneeni koulussa ettei tarvinnut syödä kotona. Lopulta en enää jaksanut nuosta sängystä. Makasin kolme päivää kunnes aloin syömään. Lopetin vasta kun mahduin kokoon 34. Sain ensimmäisen poikaystävän ja rakastuin. Elämä tuntui hymyilevän kunnes törmäsin entisiin ylä-asteen koulukiusaajiin. Ne nauroivat minulle vaikken ollut nähnyt niitä pitkään aikaan. Amiskan kouluporukka hajosi riitojen takia, mutten jäänyt yksin. Minua pyydettiin valokuvamalliksi. Mitä ihmettä? Miksi ne tälläisen ihmisraadon haluaa kun koulu oli täynnä paljon kauniinpia ihmisiä. Kieltäydyin.

Kävin samaan aikaan lukion amiksen rinnalla. Kuukaudet ammattikoululla olivat leppoisia, mutta jouduin kohtaamaan kiusaajani lukion käytävillä. Osoittelu ja pilkkaaminen jatkui. Leikkasin hiukseni ja vedin jalkaani revityt farkut. Päihteisiin en sekaantunut. Sain niistä tarpeeksi oman isäni kohdalla. Valmistuin. Pääsin eroon kaupunkilaisista. Maalla kukaan ei välittänyt minkä näköinen olit.

Eksyin kerran baariin amisporukalla. Pississerkkuni näki minut. Katsoi pitkin nenäänsä ja sanoi:
"Mitä tuokin täällä tekee?"


Vihasin elämää. Raivosin kaikille. Pakenin poikaystäväni luo elämää kotona. Isää enää harvoin näki selvin päin. Viimeinen pisara oli puukotusyritys. Se ei päissään erottanut minua äidistä. Katkaisin välit isään. En puhunut sille vaikka asuttiin saman katon alla.

Muutin kotkaan. Olin innoissani. Pääsisin vihdoin pois. Pois siitä helvetistä mitä kutsuin elämäksi. Koulukiusaaminen oli kuitenkin jättänyt jälkensä. Oli vaikeaa hallita raivoa ja pelkäsin sosiaalisia tilanteita. Pakkomielle painosta hallitsi elämää enkä lähtenyt porukalla ulos liian läskeyden takia. Minulla ei ollut oikeutta olla onnellinen. Olin oppinut sen jo ylä-asteella. Olin ihmisraato joka eli pyörittääkseen yhteiskunnan pyörää.

Parisuhde kariutui agressio-ongelmiini. En lyönyt, mutta sanani olivat teräviä. Suutuin usein ja kun suutuin kaikki mikä lähti irti, myös lensi. Viimeisen riidan aikaan paiskasin imurin lattiaan. Nostin sen pääni ylä puolelle yhdellä kädellä ja paiskasin sen lattiaan.

Valkoinen raivo ja punainen raivo. Pystyin hallitsemaan punaisen raivon. Se oli sitä normaalia perkele-vihaa. Sitä kun postiluukusta tuli ylimääräinen lasku tai kun puhelin putosi lattialle. Valkoista raivoa en pystynyt hallitsemaan niin hyvin. Se halusi kuristaa. Se halusi repiä siulun irti ruumiista. Se halusi hakata kunnes kasvot olisivat veristä hyytelöä. Se raivo veti käteni auki kunnes ne muistuttivat grillimakkaraa. Päätin etten eläisi 25 vuotta vanhemmaksi. Elämä oli nähty ja se oli helvetin kurja paikka olla.

Olin 20 vuotias kun halusin kävellä rekan alle. Seisoin bussipysäkillä. Minut valtasi valtava halu ottaa askel eteenpäin. Valkoinen raivo työnsi minua selästä. En tehnyt sitä. Jokin minussa halusi vielä elää.

22 vuotiaana huomasin lahjakkuuteni. Tekemäni käsityöt saivat laajaa ihastutta ja olin lahjakas suunnittelija. Muutin pois Kotkasta Jämsään. Raivo minussa hiipui sitä mukaan kun tein. Ilmaisin itseäni piirtämällä ja pukeutumalla. Vasta 22 vuotiaana aloin ostamaan vaatteita. Aloin käymään animetapahtumissa ja aloin saamaan sisältöä elämääni. Seurustelin siinä välissä mutta suhde kariutui. Tuolloin kohtasin valkoisen raivon viimeisen kerran. Se ärjyi sisälläni petettyä sydäntäni. Silloin viilsin viimeisen kerran.

Tapasin uuden miehen ja rakastuin. Suhde kesti pitkään mutta loppui miehen aloitteesta. Paha olo valtasi minut taas. Olisin vuoden päästä 25. Ruokahaluni katosi ja enkä saanut unta. Laihduin 10 kiloa kahdessa kuukaudessa, mutta nuosin pinnalle.

Olin yksin muutaman kuukauden. Opettelin kuuntelemaan itseäni. Edessäni seisoi hakattu tyttö. Sillä oli lappuhaalarit ja tukka leteillä. Jos tuo tyttö oli jaksanut niin jaksaisin minäkin.

Mitä minä olen nyt?

Olen auringonpaiste. Olen hymy. Kuljen kadulla pomppien eteenpäin. Olen räiskyvä maalaus. Olen se mitä minun piti alunperinkin olla. Vaikkakin minulla on vieläkin ongelmia syömisen kanssa, olen onnellinen. Minulla on oikeus olla onnellinen.

Mitä minä olisin jos minua ei olisi kiusattu? En tätä. En olisi vahva. En hymyilisi niin leveästi kuin nyt hymyilen. Olisin ollut onnellinen aikaisemmin. Kehoni ei olisi täynnä arpia. Imurikin olisi ehjä.

24 vuotiaana tajusin miten rakastan elämää. Rakastan värejä.
Isälläni en puhu vieläkään. En ole puhunut 6-7 vuoteen. Välit sukulaisiin on haparat, mutta väli minuun itseeni on vahva.

24 vuotiaana opin nauramaan. Opin hymyilemään.

24 vuotiaana tajusin että haluan elää pidempään kuin 25 vuotiaaksi.

Linkki videoon

HearseHihihLuonut: HearseSunnuntai 19.04.2015 10:43

^___^

paanane97--Luonut: paanane97Sunnuntai 19.04.2015 10:40

JOS TEET TÄMÄN KYSELYN, HUOMENNA TAPAHTUU JOTAIN IHANAA
JA PÄIVÄSTÄ TULEE IHAN ÜBER PARAS

+ Kuka on soittanut sinulle viimeksi? - äiti
+ Kuka on lähettänyt viestin sinulle viimeksi? - leena
+ Kuka halasi sinua viimeksi? - emt
+ Mielialasi? - hyvä
+ Mikä biisi soi? - irina - katujen kuningatar
+ Mihin vaatteisiin olet pukeutunut? - farkkulegginsit t-paita ja huppari
+ Oletko pitkävihainen? - riippuu asiasta ja ihmisesta
+ Suutelisitko henkilöä jota viimeksi ajattelit? - joo
+ Milloin viimeksi riitelit jonkun kanssa? - emt
+ Montako tyynyä sängystäsi löytyy? - 2
+ Minkä elokuvan katsoit viimeksi? - en muista
+ Mitä teet huomenna? - oon osastolla
+ Kelle viimeksi puhuit mesessä? - leenalle
+ Kelle olet lähettänyt ensimmäisen tekstiviestin? - ööö tota äitille
+ Oletko jonkun kanssa riidoissa? - joo
+ Pystytkö luottamaan johonkin? - läheisimpiin kavereihin joo
+ Ketä mietit? - siiriä ja temee
+ Haluaisitko hänet viereen? - molemmat joo
+ Millanen sää nyt on? - aurinko pilkistää jostain

-Sleepbuddy-Päivän parasLuonut: -Sleepbuddy-Sunnuntai 19.04.2015 10:37

:DD

MOSsiIhmisen puolesta ihmistä vastaanLuonut: MOSsiSunnuntai 19.04.2015 09:58

Ihmisen puolesta
ihmistä vastaan

Ei ole väliä sillä kuka olet
vain sillä miten suoritat

kuinka paljon parempi olet
kuinka korkealle yletät

ihmisen arvo rahassa mitattuna
ei päde kauniissa puheissa

kunhan sillä tuottoa saa
ei väliä vaikka maailma romahtaa

Ihmisen puolesta
ihmistä vastaan
kuka kumma keksi
miten toisia sortaa

Katso peiliin
vastaus on lähempänä
kuin arvaatkaan

phi phy pho
se joka päivä
sinua takasi tuijottaa

Miittistänään taas lenkille :)Luonut: MiittisSunnuntai 19.04.2015 08:04

viikonloppu on mennyt ihan hyvin. poikaystävä ei tullut käymään koska se on kauheassa flunssassa. katsoo jos näemme sitten seuraavan viikon viikonloppuna. olen varmaan menossa sen luokse taas.
eilenä katsoin muutaman tunnin täydellisiä naisia. ollu koneella, ja käytiin kaverin kanssa lenkillä. heitettiin puolen tunnin lenkki. kävin sen lenkin jälkeen tokmannilla. ostin sieltä hoito ainetta hiuksiin ja uuden puuterin. katselin taas noita kahvin keittimiä. siellä on yksi minkä aijon ostaa jossain vaiheessa. se maksaa vaan jotain 37 euroo.
ei paha. se on mustan värinen keitin. aika hienokin. ostan sen varmaan tässä kuussa tai ensi kuussa. toi mun vanha kahvin keitin toimii vielä toistaiseksi. join äsken taas kahvia. tänään aijon mennä taas lenkille. ruoan jälkeen heitän puolen tunnin lenkin. kolmelta mulla on ohjaajan kanssa keskustelu. puhutaan mun voinnista ja tulevaisuudesta. hyvin se keskustelu menee. lupasin tänään mennä kaverin luokse kylään.
juodaan teetä ja jutellaan. ihan kivasti ohjelmaa tälle päivälle. mun paras kaveri tulee tänään lomilta niin menen taas sen luokse illalla katsomaan tähdet tähdet ohjelmaa. onneksi se krista tippui vimeksi. en tykännyt siitä yhtään. saa nähdä kuka tippuu tänään.
huomenna alkaa taas uusi viikko. huomenna mulla on ompelu ryhmä ja kuntosali illalla. odotan eniten sitä että pääsee taas salille. meillä on vielä naisten kuntosali ryhmä maanantaisin. vielä on pari kertaa jäljellä ennen kun jää kesä tauolle. aijon käydä silti koko kevään ja kesän ajan kuntosalilla. maanantaisin ja keskiviikkoisin. menen yksin sinne. aijon olla siellä joko tunnin tai alle. menen sinne sitten aina puoli viideltä. ruoan jälkeen. jaksaa sitten tehdä. huomenna tulee taas fitness päiväkirjat. pitää laittaa tallenukseen. katson sitten sen seuraavana päivänä. tiistaina. mulla on silloin hyvin aikaa katsoa. ensi viikolla pitäisi tulla taas rahaa. yli sata euroa. ihan kiva. en aijo todellakaan tuhlata niitä. tavoite on että kesällä vasta shoppailen taas. kesä vaatteita.
mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ihanaa kun on voinu ottaa rennosti tämän viikonlopun. jaksaa sitten taas lomailla ensi viikon viionloppuna. toivottavasti poikaystävä on parantunut siihen mennessä. olen varautunut siihen että saatan saada siltä ehkä taudin. tai sitten ei. mulla on aika hyvä vastustus kyky. en tule helposti kipeäksi. tunnin päästä on aamupala. ja pitää ottaa aamulääkkeet. katson varmaan tänään taas täydellisiä naisia. mulla on vielä monta jaksoa katsomatta. ainakin puolet jäljellä. ei heti lopu kesken. sitten kun olen katsonut täydelliset naiset niin alan katsomaan true bloodin vikaa kautta. hyvä sarja sekin. tykkään.
en ole katsonut animea muutamaan päivään. eilenä piti katsoa mutta halusin vaan katsoa täydellisiä naisia. huomenna aijon katsoa vähän animea. ore monogatarista on tullut jo toinen jakso mitä en ole vielä katsonut. odotan myös että nisekoi animesta tulee myös toinen jakso. anime lehti ilmestyy ensi viikolla. pitää ostaa se.
olen odotanut sitä kovasti. luulen että ensi viikko menee varmaan aika nopeasti. on ainakin tekemistä. ja näkee kavereita.
punnitus on varmaan myös kohta. vähän jännittää paljon mä oikein painan. toivon että paino on pysynyt samana. olen miettinyt mun painoa viime aikoina. no sen näkee sitten paljon painan.
vähän jännittää taas se asia. eilenä juttelin pitkästä aikaan äidin kanssa. juteltiin niitä näitä. soitellaan taas ensi viikolla.
oli ihan kiva jutella. tänään aijon varmaan syödä jätskiä. mulla on pakastimessa daim tuutti. se on yksi mun lempi jäätelö. ostin sen perjantaina. en ole vielä syönyt sitä.
parin tunnin päästä voisi juoda teetä. nyt ei viitsi vielä juoda koska join äsken kahvin. mulla on kulta katriina kahvia. se on paras kahvi.
juon sitä joka aamu. kun olin eilenä tokmannilla mun olisi tehnyt mieli ostaa sieltä semmoiset olo housut. vaalean siniset. varmaan aijon ostaa ne. ne oli vaan niin ihanat. olo housuja ei ole koskaan liikaa. ne olisi maksanut vaan 12 euroa. ei paha hinta.

artvirosSunnuntaiLuonut: artvirosSunnuntai 19.04.2015 06:55

Tänään on vaalipäivä ja toivottavasti tulee hyvä eduskunta.
Tappara hävisi eilen ja nyt tarvitsee välttämättä voittaa huomenna Hakametsässä. Onneksi minä menen katsomaan sitä peliä.

Eilen olimme mökillä ja siellä oli hauskaa, tänään olen ihan kotona ja menen vanhemmilleni käymään. Huomenna aamulla injektioon ja sitten kouluun ja koulusta Tampereelle.

Tiistaina meillä on vapaapäivä koulusta, mutta minulla on Verve info Turussa.

Kohta on jo vappu, toivottavasti alkaisi merkittävästi lämpiämään ennen vappua.

R3DSINTime for V/H/S/ marathon! D:Luonut: R3DSINSunnuntai 19.04.2015 02:01

Perkeleen kuumottavaa settiä, eilen katoin ekan vhs:n toista kertaa, nyt on kakkonen menossa ja tekis mieli lopettaa kun kuumottaa niin saatanasti. :D Sopivasti muutaman tunnin unilla / 50h valvomisella. Jos kauhuelokuvat yleensä ei sinua shokeeraa, näiden kohdalla pitäs peitto nousta korviin kun pimeässä yksin kattoo. Yhtä leveleillä - ainaski omasta mielestä on leffat tyyliin Sinister tai Blair Witch Project <--- ainoa leffa mille menetin yöuneni - joskus kasiluokalla. Ever. :Dhede_neitoyears&years-kingLuonut: hede_neitoSunnuntai 19.04.2015 01:37

nettttaa`[Ei aihetta]Luonut: nettttaa`Sunnuntai 19.04.2015 01:30

1°. Nimi: netta
2°. Ikä: 19
3° Sukupuoli: tyttö viimeks ku tarkistin
4°. Luonne: vammane :D:D:Dd
5°. Asuinpaikka: keskellä ei mitää
6°. Syntymäpaikka: lohjaa
7°. Harrastukset: syöminen
8°. Lempinimi: netuski
9°. Voisitko syödä kastemadon?: en tosiaa
10°. Poltatko?: joh
11°. Juotko alkoholijuomia?: no hups mitä ny välillä
12°. Lempiruoka: pitsa suuri rakkauteni :D
13°. Lempijuoma: hmmm kalja ja joku limu

°PERHE:

14°. Äitisi nimi: empä kerro
15°. Isäsi nimi: empä kerro
16°. Onko siskoja?: kaksikin
17°. Veljiä?: yks tyhmä
18°. Sisaruksiesi nimet?: no empä kerro niitäkään
19°. Onko sinulla äiti- tai isäpuolta? Nimet?: ikävä kyllä
20°. Sisarpuolia? Nimet?:
21°. Kuuluuko perheeseesi eläimiä?: kisuli
22°. Kuinka monta serkkua sinulla on?: liikaa
23°. Ovatko isovanhempasi elossa?: ei yksikään
24°. Kivoimman serkkusi nimi?:
25°. Onko perheesi ärsyttävä?: semi
26°. Ketä et voi sietää?:
27°. Rakastat silti heitä?: sisaruksia joo
29°. Et vaihtaisi heitä ikinä keneenkään toiseen?: sisaruksia lukuun ottamatta joo voisin vaihtaa
30°. Ja sun perhees on paras?: ei

°YSTÄVÄT:

31°. Onko parasta ystävää?: joo
32°. Kuka on paras ystäväsi?: jenna <3 ja make <3
33°. Onko sinulla paljon ystäviä/kavereita?: ihan kivasti
34°. Mikä on hulluinta, mitä olette tehneet yhdessä?: no jestas :D loputon lista
35°. Kenet olet tuntenut kauimmin? : miia
36°. Kuka saa sinut helpoiten nauramaan?: jenna ja make :):):)
37°. Onko sinulla poika- tai tyttöystävää?: ei
38°. Haluaisitko seurustella?: notota..joo ja en
39°. Oletko siis ihastunut?: en
40°. Tai jopa rakastunut?: noup
41°. Oletko salaa kateellinen ystävillesi?: joskus
42°. Esitätkö jonkun ystävää, vaikka oikeasti vihaisit häntä?: joo :D:D:DD
43°. Esittääkö joku sinun ystävääsi, vaikka vihaisi sinua?: luultavasti :D
44°. Oletko käyttänyt ystäviäsi hyväksesi?: en ainakaan muista :o
45°. Kohteletko ystäviäsi hyvin, huonosti vai hyvin huonosti?: hyvin
46°. Voisitko antaa elämäsi jonkun ystäväsi käsiin?: hulluja ne on :D joten en :D:D:d
47°. Luotatko keneenkään satavarmasti heistä?: jennaaaaaaan

°TÄMÄ VAI TUO?:

48°. suklaa vai salmiakki?: apuva..... salmiakki
49°. omena vai banaani?: banaani
50°. hedelmä vai vihannes?: hedelmä
51°. sänky vai sohva?: sänky
52°. tietokone vai tv?: tietokone
53°. puhelin vai tietokone?: puhelin
54°. laskuvarjohyppy vai benjihyppy?: ei vittu kumipkaan :D hyi
55°. käteinen vai kortti?: käteinen
56°. sisko vai veli?: molemmissa puolensa
57°. sä vai mä?: no minä
58°. teille vai meille?: teille
59°. eestä vai takaa?: tota... :D
60°. Suomi vai Ruotsi?: suomi
61°. sarvikuono vai virtahepo?: sarvikuono
62°. kiltti vai tuhma?: apuva... siltä väliltä :D
63°. villi vai rauhallinen?: villi
64°. hullu vai tyhmä?: hullu :D
65°. kahvi vai tee?: kahviii
66°. ii2.org vai irc-galleria?: galleria, ei kyl kumpikaaa sinänsä :D
67°. hali vai pusu?: molemmat kiitos
68°. kielari vai suudelma?: molemmat :D:D
69°. suihku, sauna vai kylpy?: kylpy
70°. meikkiä vai ei?: kyllä
71°. päivä vai yö?: yöööö
72°. aamu vai ilta?: ilta
73°. britney vai shakira?: shakira
74°. klamydia vai raptori?: klamydiaa!
75°. hoitaisitko mieluummin vanhempia vai lapsia?: lapsia
76°. haluatko lapsia vai etkö?: ehen
77°. seksiä vai ei?: no mitäs vittua :D

°HARRASTUKSET:
78°. Niin mitkäs ne harrastukset oli?: syöminen. okkkeeei yritän treenata tässä.. :D
79°. Onko kiva harrastaa sitä mitä harrastat?: eka ei, sit joo
80°. Kuinka pitkään olet harrastanut?: aina
81°. Onko sinulla ollut muita harrastuksia, jotka olet lopettanut?: ehei
82°. Mitkä?:
83°. Miksi lopetit?:
84°. Haluaisitko harrastaa jotain muutakin?: tanssi ois kiva
85°. Mitä?: no vittu sitä tanssia
86°. Onko seksi harrastuksista paras?: nääh
87°. Kuinka monesti viikossa sinulla on harjoitukset?: .....
88°. Käytkö aina harkoissa?:
89°. Miksi?:
90°. Haluaisitko harrastaa vuorikiipeilyä?: ehehhehheeeen
91°. Koska?: koska korkeeta
92°. Onko moottori"urheilu" sinusta urheilua?: noeiii se oikeestaan oo
93°. Aiotko harrastaa harrastuksiasi vielä pitkään?: syömistä aina, treenaamista niinkauan ku jaksan :D:D:D
94°. Aloitatko kenties uuden harrastuksen kohta puoliin?: ee
95°. Jos aloitat, niin minkä?:
96°. Oletko toodella urheilullinen?: oh hell no :D:D
97°. Oletko hankkinut harrastustesi parissa paljonkin habaa?: on toi muskeli kyllä kasvanu

°JOS OLISIN ..... OLISIN:

98°. jos olisin elin, olisin: aivot
99°. jos olisin eläin, olisin?: koiraaa
100°. jos olisin ruoka, olisin: pitsa
101°. jos olisin juoma, olisin: kalsu
102°. jos olisin kukatahansa julkisuuden henkilö, olisin: apuva.... Nina
103°. jos olisin hedelmä, olisin: joku
104°. jos olisin vihannes, olisin: ejoku
105°. jos olisin huonekalu, olisin: sänky
106°. jos olisin tunne, olisin: viha D::D:D:Dd
107°. jos olisin taideteos, olisin: no helvetti entiedä :D:D
108°. jos olisin kasvi, olisin: kaktus
109°. jos olisin uloste, olisin: no mitä vittua
110°. jos olisin väri, olisin: musta

°MENNEISYYS:
111°. Kuka luulet olleesi edellisessä elämässä?: no helvetti jumala
112°. Mitä luulet tehneesi työksesi edellisessä elämässä?: seksiorajan. mikä vitun kysymys tämä on
113°. Mitä teit 30.2.2006?: no muisti pätkii.
114°. Entäs mitä teit eilen 18.78?: no helvetti, varmaan samassa kohtaa ku nyt
115°. Kuka oli ensimmäinen paras ystäväsi?: miia
116°. Mitä teit 4 tuntia sitten?: istun tässä
117°. Mitä söit viimeksi?: juustonaksui
118°. Mitä joit viimeksi?: kalsu
119°. Paljonko kulutit viimeksi rahaa ja mihin?: öööö laskuja maksoin
120°. Milloin viimeksi olet käynyt ulkomailla?: no olin virossa viime lomalla.
121°. Mitä teit viime syyslomallasi?: jaaaaaaaaaaa'a

122°. Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?: siskoo
124°. Ketä löit?: en muista :(
125°. Miksi?: varmaan koska niiden naama vitutti
126°. Milloin viimeksi nauroit kunnolla?: eilee
127°. Ja minkähän takia?: koska en tieä
128°. No kuinka hauskaa oli asteikolla: 10
129°. Milloin olit todella turhautunut?: about aina
130°. Mitä teit eilen?: himas, kaupas, kotona :D:D

°TULEVAISUUS:

131°. Mitä odotat tulevaisuudelta?: en mitää
132°. Tulevaisuuden ammattisi?: senku tietäs
133°. Pelkäätkö tulevaisuutta?: joh
134°. Miksi pelkäät/miksi et?: koska aikuisuus on paskaa ja ikinä ei tiiä mitä käy
135°. Haluatko saada lapsia tulevaisuudessa?: hell no
136°. Tuletko tekemään kovasti töitä tulevaisuuden eteen?: saa nähä
137°. Mitä tulet tekemään tunnin kuluttua?: jaaaaaaa'a
138°. Entä vuoden?: jaa a
139°. Onko maailma muuttunut paljonkin kymmenen vuoden päästä? : luuuultavasti
140°. Voisitko asua tulevaisuudessa ulkomailla?: vuoden pari joo
141°. Onko sinulla paljon tulevaisuuden suunnitelmia?: ei oikee
142°. Tulevaisuuden unelmapuolisosi?:
143°. Tulevaisuuden unelma-ammattisi?: no en vittu edelleenkään tiedä

°KUKA VIIMEKSI:

144°. Nukkui sängyssäsi?: mä
145°. Pussasi sinua?: öööööö
146°. Sanoi rakastavansa sinua?: öööö
147°. huusi sinulle?: öööööööö
148°. Löi sinua?: ööööö
149°. Ihaili sinua?: ööö
150°. Nauroi kanssasi?: sisko
151°. Halusi sinua?: ..öööööööö
152°. Halasi sinua?:ööööööö
153°. Lohdutti sinua?: ööö
154°. Antoi sinulle jotain?: öööö
155°. Sai sinulta jotain?: ööööööööööö
156°. Puhui rivoja kuullesi?: ööööööö

°MISSÄ VIIMEKSI..?:

157°. Missä viimeksi kävit lomalla?: syksyl
158°. Missä viimeksi ryyppäsit?: viime pe
159°. Missä viimeksi poltit tupakan?: äske
160°. Missä viimeksi kävit ostoksilla?:prisma
161°. Missä viimeksi teit pipareita?: siskol
162°. Missä viimeksi itkit?: himas
163°. Missä viimeksi purit vihaasi?: emmätiä
164°. Missä viimeksi uit?: jaaaaa'a
165°. Missä viimeksi lauloit yleisön edessä?: apua en tiiä :D
167°. Missä viimeksi pissasit?: vessa
168°. Missä viimeksi pieraisit?: himas :D:D
169°. Missä viimeksi oksensit?: himas visssiii

°USKOTKO..?:

170°. Uskotko Jumalaan?: e
171°. Uskotko Jeesukseen?: e
172°. Uskotko enkeleihin?: e
173°. Uskotko ufoihin?: njuu
174°. Uskotko joulupukkiin?: en :D
175°. Uskotko kuoleman jälkeiseen elämään?: e
176°. Uskotko karmaan?: joo

sarakatriina._.Luonut: sarakatriinaSunnuntai 19.04.2015 00:56

bosskrista~Luonut: bosskristaSunnuntai 19.04.2015 00:29

1°. Nimi: krista
2°. Ikä: 19, ma 20
3° Sukupuoli: jaa a
4°. Luonne: sdkfdgopgkfp
5°. Asuinpaikka: espoo
6°. Syntymäpaikka: espoo, jorvin sairaala
7°. Harrastukset: nothing
8°. Lempinimi: on niitä
9°. Voisitko syödä kastemadon?: nohyi en
10°. Poltatko?: juups
11°. Juotko alkoholijuomia?: välillä
12°. Lempiruoka: niit on paljon
13°. Lempijuoma: limu

°PERHE:

14°. Äitisi nimi: en kerro
15°. Isäsi nimi: mika
16°. Onko siskoja?: on <3
17°. Veljiä?: joo<3
18°. Sisaruksiesi nimet?: iida & niklas
19°. Onko sinulla äiti- tai isäpuolta? Nimet?: ei
20°. Sisarpuolia? Nimet?: iida
21°. Kuuluuko perheeseesi eläimiä?: ei
22°. Kuinka monta serkkua sinulla on?: 6
23°. Ovatko isovanhempasi elossa?: juu
24°. Kivoimman serkkusi nimi?: ronja <3
25°. Onko perheesi ärsyttävä?: ei
26°. Ketä et voi sietää?: niitä löytyy
27°. Rakastat silti heitä?: jos tarkotit perhettä nii joo tottakai <3
29°. Et vaihtaisi heitä ikinä keneenkään toiseen?: en!!
30°. Ja sun perhees on paras?: JOO <3

°YSTÄVÄT:

31°. Onko parasta ystävää?: joo
32°. Kuka on paras ystäväsi?: jessy <3
33°. Onko sinulla paljon ystäviä/kavereita?: nojaa
34°. Mikä on hulluinta, mitä olette tehneet yhdessä?: kaikkee
35°. Kenet olet tuntenut kauimmin? : nea tai milla
36°. Kuka saa sinut helpoiten nauramaan?: monet
37°. Onko sinulla poika- tai tyttöystävää?: ei
38°. Haluaisitko seurustella?: entiiä, joo ja en
39°. Oletko siis ihastunut?: en
40°. Tai jopa rakastunut?: noup
41°. Oletko salaa kateellinen ystävillesi?: joskus
42°. Esitätkö jonkun ystävää, vaikka oikeasti vihaisit häntä?: en oikee vihaa ketää sillee mut niit ketä vihaan tai ns vihaan nii en
43°. Esittääkö joku sinun ystävääsi, vaikka vihaisi sinua?: varmaa
44°. Oletko käyttänyt ystäviäsi hyväksesi?: joskus nuorempana joo
45°. Kohteletko ystäviäsi hyvin, huonosti vai hyvin huonosti?: hyvin jos ne kohtelee mua hyvin
46°. Voisitko antaa elämäsi jonkun ystäväsi käsiin?: entiiä
47°. Luotatko keneenkään satavarmasti heistä?: joo

°TÄMÄ VAI TUO?:

48°. suklaa vai salmiakki?: suklaa
49°. omena vai banaani?: banaani
50°. hedelmä vai vihannes?: hedelmä
51°. sänky vai sohva?: sänky
52°. tietokone vai tv?: molemmat
53°. puhelin vai tietokone?: phone
54°. laskuvarjohyppy vai benjihyppy?: molemmat
55°. käteinen vai kortti?: molemmat
56°. sisko vai veli?: both
57°. sä vai mä?: entiiä :D
58°. teille vai meille?: meille
59°. eestä vai takaa?: öö :DDDDDDDDDDD
60°. Suomi vai Ruotsi?: suomi
61°. sarvikuono vai virtahepo?: ei kumpikaa
62°. kiltti vai tuhma?: kiltti
63°. villi vai rauhallinen?: villi
64°. hullu vai tyhmä?: hullu
65°. kahvi vai tee?: tee
66°. ii2.org vai irc-galleria?: galleria, ei kyl kumpikaaa sinänsä :D
67°. hali vai pusu?: molemmat
68°. kielari vai suudelma?: kielari < hahah :DD mut joo se sit
69°. suihku, sauna vai kylpy?: kaikki
70°. meikkiä vai ei?: juuupps
71°. päivä vai yö?: päivä
72°. aamu vai ilta?: ilta
73°. britney vai shakira?: shakira
74°. klamydia vai raptori?: ei kumpikaa
75°. hoitaisitko mieluummin vanhempia vai lapsia?: lapsia <3
76°. haluatko lapsia vai etkö?: JOO!
77°. seksiä vai ei?: mitä kysymyksii nää on ? :DDD ei

°HARRASTUKSET:
78°. Niin mitkäs ne harrastukset oli?: ei mitkää
79°. Onko kiva harrastaa sitä mitä harrastat?:
80°. Kuinka pitkään olet harrastanut?:
81°. Onko sinulla ollut muita harrastuksia, jotka olet lopettanut?: juu
82°. Mitkä?: voimistelu,uinti
83°. Miksi lopetit?: jaa a
84°. Haluaisitko harrastaa jotain muutakin?: juu
85°. Mitä?: vähä kaikkee
86°. Onko seksi harrastuksista paras?: ei
87°. Kuinka monesti viikossa sinulla on harjoitukset?:
88°. Käytkö aina harkoissa?:
89°. Miksi?:
90°. Haluaisitko harrastaa vuorikiipeilyä?: vois salee :D
91°. Koska?: entiiä
92°. Onko moottori"urheilu" sinusta urheilua?: emt
93°. Aiotko harrastaa harrastuksiasi vielä pitkään?:
94°. Aloitatko kenties uuden harrastuksen kohta puoliin?: ensalee
95°. Jos aloitat, niin minkä?:
96°. Oletko toodella urheilullinen?: en nyt sanois :D
97°. Oletko hankkinut harrastustesi parissa paljonkin habaa?:

°JOS OLISIN ..... OLISIN:

98°. jos olisin elin, olisin: sydän
99°. jos olisin eläin, olisin?: koira
100°. jos olisin ruoka, olisin: empäs tiiä, varmaa pizza
101°. jos olisin juoma, olisin: limu
102°. jos olisin kukatahansa julkisuuden henkilö, olisin: KRISTA SIEGFRIDS<3
103°. jos olisin hedelmä, olisin: hmm
104°. jos olisin vihannes, olisin: entiiä
105°. jos olisin huonekalu, olisin: sänky
106°. jos olisin tunne, olisin: rakkaus
107°. jos olisin taideteos, olisin: entiiä
108°. jos olisin kasvi, olisin: kaktus, voisin pistäää kaikkii kusipäit :-)
109°. jos olisin uloste, olisin: anteeks mitä?
110°. jos olisin väri, olisin: pinkki

°MENNEISYYS:
111°. Kuka luulet olleesi edellisessä elämässä?: en kukaa
112°. Mitä luulet tehneesi työksesi edellisessä elämässä?:
113°. Mitä teit 30.2.2006?: jaaa a
114°. Entäs mitä teit eilen 18.78?: mikäs kellonaika se semmonen on?
115°. Kuka oli ensimmäinen paras ystäväsi?: kai nea
116°. Mitä teit 4 tuntia sitten?: olin menos himaa
117°. Mitä söit viimeksi?: tikkarin
118°. Mitä joit viimeksi?: pepsii
119°. Paljonko kulutit viimeksi rahaa ja mihin?: 40e korkkareihi
120°. Milloin viimeksi olet käynyt ulkomailla?: lasketaaks viro tai ruotsi? jos ei nii en ikinä jos joo nii viros ke
121°. Mitä teit viime syyslomallasi?: en muista

122°. Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?: sipe kai
124°. Ketä löit?: itteeni :D
125°. Miksi?: koska vitutus
126°. Milloin viimeksi nauroit kunnolla?: eilen
127°. Ja minkähän takia?: koska väsymys
128°. No kuinka hauskaa oli asteikolla: 10
129°. Milloin olit todella turhautunut?: aina :D
130°. Mitä teit eilen?: himas ja paulinal

°TULEVAISUUS:

131°. Mitä odotat tulevaisuudelta?: entiiä, vähä kaikkee
132°. Tulevaisuuden ammattisi?: lastenhoitaja tai sit teatterijoku tyyppi
133°. Pelkäätkö tulevaisuutta?: joo
134°. Miksi pelkäät/miksi et?: siks
135°. Haluatko saada lapsia tulevaisuudessa?: juups
136°. Tuletko tekemään kovasti töitä tulevaisuuden eteen?: hope so
137°. Mitä tulet tekemään tunnin kuluttua?: entiiä, ooon varmaa sillo menos nukkuu
138°. Entä vuoden?: jaa a
139°. Onko maailma muuttunut paljonkin kymmenen vuoden päästä?: varmaa
140°. Voisitko asua tulevaisuudessa ulkomailla?: en usko
141°. Onko sinulla paljon tulevaisuuden suunnitelmia?: hmm ei ny sillee
142°. Tulevaisuuden unelmapuolisosi?: hmm
143°. Tulevaisuuden unelma-ammattisi?: edelleeki ne samat

°KUKA VIIMEKSI:

144°. Nukkui sängyssäsi?: mä
145°. Pussasi sinua?: mama <3
146°. Sanoi rakastavansa sinua?: mama <3
147°. huusi sinulle?: öö en oo varma
148°. Löi sinua?: hmm
149°. Ihaili sinua?: empäs tiiä
150°. Nauroi kanssasi?: mama ja paulina
151°. Halusi sinua?: gaash..
152°. Halasi sinua?: paulina <3
153°. Lohdutti sinua?: hanna <3
154°. Antoi sinulle jotain?: hmm
155°. Sai sinulta jotain?: en oo varma
156°. Puhui rivoja kuullesi?: öö

°MISSÄ VIIMEKSI..?:

157°. Missä viimeksi kävit lomalla?: entiiä
158°. Missä viimeksi ryyppäsit?: lepuskis
159°. Missä viimeksi poltit tupakan?: parvekkeel sitä yleensä
160°. Missä viimeksi kävit ostoksilla?: k kaupas
161°. Missä viimeksi teit pipareita?: hannal tai himas
162°. Missä viimeksi itkit?: himas
163°. Missä viimeksi purit vihaasi?: hannal tai himas
164°. Missä viimeksi uit?: knummen uimahallis
165°. Missä viimeksi lauloit yleisön edessä?: laival karaoke :D
167°. Missä viimeksi pissasit?: oisko vessas?
168°. Missä viimeksi pieraisit?: himas:DDD?
169°. Missä viimeksi oksensit?: himas kai

°USKOTKO..?:

170°. Uskotko Jumalaan?: joo!
171°. Uskotko Jeesukseen?: joo kai
172°. Uskotko enkeleihin?: entiiä kai
173°. Uskotko ufoihin?:en
174°. Uskotko joulupukkiin?: uskon et kerran tasan on ollu joulupukki joka sit kuoli ja sen jälkee kaikki on alkanu matkii tai emt jotai sellast :D
175°. Uskotko kuoleman jälkeiseen elämään?: en oo varma..
176°. Uskotko karmaan?: en kai

bosskrista~Luonut: bosskristaSunnuntai 19.04.2015 00:09

PUHELIN
^ kenelle soitit viimeksi puhelimestasi? -sipelle
^ kuka soitti sinulle viimeksi? - mama?
^ kuka lähetti sinulle viimeksi viestiä? – jussi
^ kenelle lähetit viimeksi viestiä? – jussille
^ kuinka paljon viestikansiossa on viestejä? – entiiä

SINÄ
^ oletko varattu vai vapaa? - vapaa
^ miksi olet varattu? -
^ oletko onnellinen tällä hetkellä? – hell no
^ haluaisitko itkeä vai nauraa? – itkee
^ minkä värinen paita sinulla on päällä nyt? - pinkki huppari
^ entäpä housut? - mustat lökärit
^ minkä väriset silmät sinulla on? - vihreet
^ kuinka pitkä olet? – 164

YSTÄVÄT
^ kenen kanssa vietät ystävistäsi eniten aikaa? - paulina & hanna
^ luotatko ystäviisi? - joihinki
^ ovatko ystäväsi aina tukemassa sinua? - noup, tai no jotkut joo
^ omistatko yhtään hiljaista kaveria? – hmm
^ annatko ystävillesi lempinimiä? - juups
^ voivatko ystäväsi luottaa sinuun? - joo
^ mikä on pahin riitasi jonkun ystäväsi kanssa? - niit on liikaa

RAKKAUS
^ mitä mieltä olet rakkaudesta? – entiiä
^ rakastatko ketään tällä hetkellä? - joo monia
^ oletko kokenut sydänsuruja? - liikaa
^ haluaisitko rakastua huomenna? - entiiä
^ oletko koskaan rikkonut kenenkään sydäntä? – juuu
^ onko kukaan rikkonut sinun sydäntäsi? – joops
^ pystyykö ilman rakkautta elämään? – ei

SURU
^ kuinka usein olet surullinen? – always melkee
^ oletko surullinen tällä hetkellä? - joo
^ itketkö suruusi? - juups
^ oletko ollut surullinen lähiaikoina? - tälhetkel joo
^ tappaako suru? – entiiä..
^ tekeekö itkeminen oikeasti hyvää?- useimmiten joo
^ syötkö enemmän kun olet surullinen kuin yleensä?-
^ miten sinua pitää lohduttaa? - no lohduttamal :D halaamal yms

SITÄ JA TÄTÄ
^ mitä joit viimeksi? - pepsii
^ entä mitä söit viimeksi? -tikkarii
^ milloin viimeksi rikoit jotakin? - hmm
^ onko sinulla hyvä huumorintaju? - iha perus kai
^ onko sinusta kiva haukkua ihmisiä? - ei
^ haluaisitko banaanin? - noup
^ mistä pidät eniten?- monista asioista
^ odotatko syksyä? - en
^ mitä odotat tällä hetkellä eniten? - ma, koska synttärit<3

irtopää[Ei aihetta]Luonut: irtopääLauantai 18.04.2015 23:21

täs on miun uus suosikkibändi

BakasemeuguuLuonut: BakasemeLauantai 18.04.2015 23:17

Onko sinulla paljon rahaa ? - Hah! Ei todellakaan :D
Kadutko tällä hetkellä jotain mitä olet sanonut? - Een
Onko sinulle sanottu että olet viisas ? - Harvemmin :'D
Mikä oli tämän päivän kohokohta? - Öh, tein jäätelöö?
Viimeisin mokailusi ? - En mä mokaile
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan ? - Toki
Missä olet tällä hetkellä ? - Kotonahan mä
Oletko rakastunut ensisilmäyksellä? - Uh, oon
Oletko valvonut koko yön ? - juu
Oletko katunut tekojasi ? - en oikeestaan
Onko joku särkenyt sydämesi ? - ei
Sano kolme tavaraa mitä näät sinun vasemmalla puolella ? - nenäliina, deodorantti ja puhelin
Ikävöitkö ketään ? - jep!!
Henkilö joka piti viimeksi sinua kädestä kiinni ? - een muista
Pitääkö kukaan sinusta ? - Todennäkösesti :3

↓ viimeisin
◊ Henkilö, jolle soitit? - Äidille
◊ Henkilö, jolle lähetit viestin? - Sonolle
◊ Henkilö, jota halasit? - Joni
◊ Henkilö, jota ikävöit? - Henkka D:
◊ Juoma? - Vesi
◊ Hyvä teko? - Öh.. autoin asiakasta
◊ Elokuva, jonka katsoit? - Een muista
◊ Lehti, jonka luit? - En muista

↓ oletko viimekuun aikana
◊ Ollut kuumeessa? - Jjoo
◊ Nauranut niin, että silmät valuu ? - Kai?
◊ Nauranut niin, että vatsalihaksiin sattuu? - Kaiketi
◊ Ostanut karkkia? - Jep
◊ Syönyt jätskiä? - No juu
◊ Nolannut itsesi? - Een
◊ Tehnyt jotain typerää? - En periaatteessa
◊ Ollut todella iloinen? - Jep :3

↓ tulevaisuus
◊ Mitä teet huomenna? - Käyn äänestämässä ja meen äidin kanssa veljen ja sen vaimon tykö moikkaamaan kummipoikaa
◊ Mitä teet 5h päästä? - Nukun ehkä
◊ Mitä teet viikon päästä? - Hurr~ Oon Iisalmessa toivottavasti Henkan kainalossa :3 tai jotain muuta c;

↓ ihmisistä
◊ Kuka puhui sinulle viimeksi kasvotusten? - Äiti
◊ Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? - Henkka
◊ Keneen ärsyynnyt useimmiten? - Sonoon, iskään
◊ Ketä kaveria ikävöit eniten tällä hetkellä? - Mirkaa ja Waltsua

↓ tyhjää
Poltatko? - hyi en
Pidätkö koulusta? - on se iha jees
Minkälaiset hiukset sinulla on? - mm, keskipitkät punaset
Tykkäätkö kauhuelokuvista? - on ne ihan jees
Minkä värinen paita sinulla on nyt? - valkonen mustilla tähdillä
Missä asut? - Varkaudessa

↓ rakkaus
Oletko ihastunut tällä hetkellä? - jep
Onko kukaan ihastunut sinuun tällä hetkellä? - Hope so
Voisitko mennä naimisiin rahasta? - en
Onko rakkauselämäsi vilkasta? - No ei
Pitkä suhde, vai monta lyhyttä? - Pitkä suhde
Onko romantiikka tärkeää suhteessa? - No on. Siks edellinen suhde päätty

↓ ystävyys
Onko sinulla paljon kavereita? - Sopivasti mut kaukana
Onko sinulla ystävää jonka olet tuntenut alle kouluikäisestä ? - jees
Nimeä 2 ystävää joiden kanssa sinulla on parhaat muistot? - Aino ja Sono
Kehen pystyt luottamaan 100%? - Sonoon, Jossuun

VIIKON SISÄLLÄ, OLETKO
♣ halannut?: jees
♣ suudellut?: en
♣ ollut koulussa: en
♣ juonut alkoholia?: en
♣ soittanut jollekkin?: kyl
♣ itkenyt?: en
♣ nauranut?: joo
♣ urheillut? : joo

KAVERIT
◘ onko sinulla paljon kavereita?: Sopivasti edelleen
◘ käyttääkö kaveripiiristäsi usea päihteitä?: No siis alkoholia mut why not. Ja polttaa aika moni
◘ seurusteleeko joku kaverisi?: Melkein kaikki
◘ onko sinulla sellaista kaveria kelle pystyt kertomaan kaiken?: jees
◘ oletko menettänyt jonkun kaverisi?: Een kai
◘ onko luokaltasi moni kavereitasi?: Melkein kaikki

TODAY
halasitko tänään ketään? : en D:
kuka puhui sinulle viimeksi? : äiti
oliko/tuleeko hyvä päivä? : ihan jees
mitä odotat tällä hetkellä eniten? : Ens perjantaita :3
monetko kengät omistat? : Käyttökuntoset nii 3

LOVE
seurusteletko? : En, mutta ihastunu oon
mistä pidät hänessä eniten? : Luonteesta, sillä on samanlaisia haaveita ja se on tosi söpö :3
onko sydämesi särkynyt koskaan? : ei
oletko vastannut jollekkin 'ei' kun sinua on pyydetty yhteen?: een mä

FRIENDS
monta oikeasti hyvää ystävää sinulla on? : muutama
kumpia kavereissa enemmän, poikia vai tyttöjä? : tuntuu että läheisimmät alkaa olla poikia, mut tyttöjä on enempi
vaihteletteko vaatteita? : Ei
oletko usein yökylissä kavereilla? : en enää
pidättekö pyjamabileitä? : Nääh.

Bakaseme[Ei aihetta]Luonut: BakasemeLauantai 18.04.2015 23:05

1. Tapoja
● Käytätkö alkoholia? - Jonkun verran mut sopivasti
● Omistatko hyvät käytöstavat? - Jep
● Tupakoitko/nuuskaatko? - En
● Käytätkö meikkiä? - Aika harvoin
● Ajatteletko ennen kuin puhut? - Joskus
● Oletko oma-aloitteinen? - Nykyään enemmän, töissä pyrin olemaan
● Entä itsepäinen? - Vähäsen
● Kuunteletko muita? - Jeep


2. Muistoja ja tekoja
● Oletko kokeillut spiritismiä? - No en
● Kokenut krapulan? - En
● Tuntenut perhosia mahanpohjassa? - Jep :3
● Kenelle puhuit viimeksi facebookissa ? - Jonille


3. Läheisistä ja tuttavista
● Onko sinulla seurustelukumppania, ja jos ei, haluaisitko? - Ei just nyt, haluaisin kyllä Henkan kanssa :3
● Onko sinulla parasta ystävää? - Jep
● Luotatko ystäviisi? - yleensä joo
● Kykenetkö olemaan rehellinen ystävillesi? - no joo
● Muistutatko enemmän perhettäsi vai ystäviäsi? - Een mä tiedä, sekä että4. Tunteista
● Ovatko tunteesi yleensä selviä vai sekavia? - sekä että
● Vai omistatko kenties tunteita ollenkaan? - No duh
● Oletko ns. 'vihaaja' vai kaikkien kaveri? - pyrin olemaan kaikkien kaveri
● Näytätkö muille ihmisille tunteitasi? - nykyään liian helposti
● Pidätkö asiat usein sisälläsi? - toisinaan

tterhi_[Ei aihetta]Luonut: tterhi_Lauantai 18.04.2015 22:52

Onko sinulla paljon rahaa ? -tarpeeks
Kadutko tällä hetkellä jotain mitä olet sanonut? - en
Onko sinulle sanottu että olet viisas ? - joo
Mikä oli tämän päivän kohokohta? - ei mikään
Viimeisin mokailusi ? - en tiiä
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan ? - joo
Missä olet tällä hetkellä ? - kotona
Oletko rakastunut ensisilmäyksellä? - joo
Oletko valvonut koko yön ? - joo
Oletko katunut tekojasi ? - joo
Onko joku särkenyt sydämesi ? - joo
Sano kolme tavaraa mitä näät sinun vasemmalla puolella ? - tv pöytä ja tuoli
Ikävöitkö ketään ? - joo
Henkilö joka piti viimeksi sinua kädestä kiinni ? - juho
Pitääkö kukaan sinusta ? - tykkää tai olkoot tykkäämättä

↓ viimeisin
◊ Henkilö, jolle soitit? - juuli
◊ Henkilö, jolle lähetit viestin? - juuli
◊ Henkilö, jota halasit? - taru
◊ Henkilö, jota ikävöit? - monia
◊ Juoma? - vesi
◊ Hyvä teko? - emt
◊ Elokuva, jonka katsoit? - emt
◊ Lehti, jonka luit? - alibi

↓ oletko viimekuun aikana
◊ Ollut kuumeessa? - joo
◊ Nauranut niin, että silmät valuu ? - joo
◊ Nauranut niin, että vatsalihaksiin sattuu? - joo
◊ Ostanut karkkia? - joo
◊ Syönyt jätskiä? - joo
◊ Nolannut itsesi? - en
◊ Tehnyt jotain typerää? - en
◊ Ollut todella iloinen? - joo

↓ tulevaisuus
◊ Mitä teet huomenna? - työt
◊ Mitä teet 5h päästä? - nukun
◊ Mitä teet viikon päästä? - töitä

↓ ihmisistä
◊ Kuka puhui sinulle viimeksi kasvotusten? - isä
◊ Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? - juuli
◊ Keneen ärsyynnyt useimmiten? - juho
◊ Ketä kaveria ikävöit eniten tällä hetkellä? - monia

↓ tyhjää
Poltatko? - joo
Pidätkö koulusta? - en
Minkälaiset hiukset sinulla on? - pitkät
Tykkäätkö kauhuelokuvista? - en
Minkä värinen paita sinulla on nyt? - pinkki
Missä asut-? Enontekiö

↓ rakkaus
Oletko ihastunut tällä hetkellä? - joo
Onko kukaan ihastunut sinuun tällä hetkellä? - kysy siltä
Voisitko mennä naimisiin rahasta? - en
Onko rakkauselämäsi vilkasta? - en nyt tiiä
Pitkä suhde, vai monta lyhyttä? - suhde
Onko romantiikka tärkeää suhteessa? - joo

↓ ystävyys
Onko sinulla paljon kavereita? - tarpeeks
Onko sinulla ystävää jonka olet tuntenut alle kouluikäisestä ? - joo
Nimeä 2 ystävää joiden kanssa sinulla on parhaat muistot? - sabina! Monien kans niin en jaksa valita vain 2
Kehen pystyt luottamaan 100%? - sabina,jone,juuli ja susanna

VIIKON SISÄLLÄ, OLETKO
♣ halannut?: joo
♣ suudellut?: en
♣ ollut koulussa: en
♣ juonut alkoholia?: en
♣ soittanut jollekkin?: joo
♣ itkenyt?: joo
♣ nauranut?: joo
♣ urheillut? : joo

KAVERIT
◘ onko sinulla paljon kavereita?: tarpeeks
◘ käyttääkö kaveripiiristäsi usea päihteitä?: jotkut
◘ seurusteleeko joku kaverisi?: joo
◘ onko sinulla sellaista kaveria kelle pystyt kertomaan kaiken?: joo
◘ oletko menettänyt jonkun kaverisi?: jooo
◘ onko luokaltasi moni kavereitasi?: ..

TODAY
halasitko tänään ketään? : en
kuka puhui sinulle viimeksi? : isä
oliko/tuleeko hyvä päivä? : ei todellakaan ollu
mitä odotat tällä hetkellä eniten? : kesää
monetko kengät omistat? :emt

LOVE
seurusteletko? : joo
mistä pidät hänessä eniten? : jaaa a
onko sydämesi särkynyt koskaan? : joo
oletko vastannut jollekkin 'ei' kun sinua on pyydetty yhteen?: joo

FRIENDS
monta oikeasti hyvää ystävää sinulla on? : pari
kumpia kavereissa enemmän, poikia vai tyttöjä? : kumpiaki
vaihteletteko vaatteita? ei
oletko usein yökylissä kavereilla? : en
pidättekö pyjamabileitä? : ei
« Uudemmat -