IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

kdxfiSuomi ja Covid-19Luonut: kdxfiTorstai 06.08.2020 13:38

Suoraansanottuna tämä koronahomma kosahti jo alussa kun helsinki-vantaalla ei osattu yhtään tehdä rajoitusmaista tuleville tarkastuksia!

Syypääksi voisi sanoa ettei koskaan ole harjoitusmielessä tehty tuollaisia et esim helsinki-vantaa, satamat laitettaisiin muka "poikkeustilaan", näkee taas millaisten idioottien käsissä meidän kaikkien turvallisuus/terveys on tässä maassa.

Valtio ei välitä kansalaisistaan, olemme vaan rahantekokoneita ja kuolema riittää sitten valtiolle..
Päämäärä,
jonka asetti lauma,
tuottaa myös lauman kaltaisia oireita.
Verranto,
jonka taakse ajetaan lauma,
hengeltään veltto,
tuottaa hengeltään kuolleita.
Päiväkäsky,
etätappaja,
sulje silmäsi
ja anna miekan tehdä työtä:
”Emme ole syyllisiä,
raivohenki kulki edeltä
ja raivasi tietä edestä.”

Masennus on tila,
joka vallitsevien olosuhteiden
sekä verrannon vuoksi
rinnastetaan sairaudeksi
eikä oireeksi vallitsevasta
tilasta.

Siksi masennusta käsitellään tilana,
joka pitäisi suorittaa pois,
kuin koulutus ja työelämä,
eikä suinkaan kehon viimeinen
huuto ristiriidasta tekojen ja
tahdon välillä.

Masennus pyytää kiinnittämään
huomiota: palkitseeko tekosi
henkeäsi?

Päämäärätietoinen vai armoton?

BoggitKunhan höpisenLuonut: BoggitTorstai 06.08.2020 10:06

Ajattelin aikanaan kommuuni-ideaa jossa olisi alkanut keräämään porukkaa kasaan joita kiinnostaa yhteiselon sijaan myös yhteistyö ja konkreettinen tekeminen sekä kiinnostus vaikuttaa asioihin jos mahdollista ilman ajatusta henkilökohtaisesta hyödystä. Kaikkeahan täällä pystyy tekemään, ihan oikeasti.
Mut ei se ole helppoa. Pitää ymmärtää että ihmiset näkevät maailman ero tavoin ja joskus on vaikea saada toista edes ymmärtämään miten tunnet. Ei siis mennyt aloitus kovin hyvin ja ekasta kommuunista jäi käteen... no kokemusta. Kaveritkin meni kukin menojaan, yksi parempien yhteisöjen maille, yks on jossain töissä ja yks taitaa alkoholisoitua taas kodittomana tai jotain. Ei vaan, sitkee sissi ja hyvä mies, vaikka onkin vähän jäärä.

No mut mikäs tässä sit omassa mökissä. Mökki jonka vuokrasin aikanaan kommuunihommia silmällä pitäen kun koin että jos on porukka survottu yhteen osoitteeseen, kannattaa olla tiedossa joku retriitti vähän kauempana jos ja kun joku haluaa olla yksin vähän aikaa.
No tässä sitä sitten on koittanut asettua alas jos ja kun ei enää tarvitse noista yhteisöllisyysasioista murehtia. Ei tarvitse ei, mutta hyvä kun jättää jotain taakseen, on se sitten nenän edessä taas. Kaikkialta alkoi se yhteisöllisyys taas tulemaan eteen kun pääsin niistä haaveista ylitse.
Tapaat ihmisiä joiden kanssa et ole yli kymmeneen vuoteen jutellut ja sieltä alkaa tulemaan ne samat hommat eteen ja tiedostat että kykenisit kiitä jo viemään eteenpäin mutta... onko se sittenkään niin? Itse jos kosken johonkin, se syttyy liekkeihin ja palaa pois joten kannattaako sitä mun itse sitten viedä niitä eteenpäin? No ei varmaan jos se tietää niiden tuhoa. Ainoa asia joka on selvinnyt tuhoutumatta elämässäni on basso. Kaivoin sen esiin viiden vuoden tauon jälkeen tuossa puolisentoista kuukautta sitten. Aloin soittamaan ensimmäistä kertaa elämässäni. En ollut ennen soittanut kuin ihan pari kertaa vahingossa, sillä sitä ennen olin pelkästään tehnyt ääniä basson kautta. Soittaminen on eri hommaa ja musiikki on mun mielestä 100% tunnetta. Ei tekniikoiden höyläämisessä ole mitään vikaa, mutta tunteelle kun heittäytyy, se ohjaa sua ja sun kehoa. En itsekään tiennyt mitä ensin tapahtui kun sormet liikkuivat ennennäkemättömästi ja kahdessa viikossa jo petraannuin ja olin myös soittamaan otteilla mitä en ennen osannut. Opin myös tuosta noin vain rytmitajun ja ajattelin että ehkä ne rummut pitäis hankkia. Tai sit mun ei tarvii ku oon inspiroinut ihmisiä aloittamaan soittamista kun itse soittanut ja puhunut siitä ja yksi inspiroitunut henkilö on oma isoveli. Hän on kömpelömpi kuin se kuuluisa elefantti posliinikaupassa ja hänellä ei koskaan ole ollut musiikillisia tai taiteellisia lahjoja. Paitsi joskus vuosi sitten kun olin velhoilemassa hänen luonaan ja tuli siinä kosketettua jotain sielun sisintä, kun veli siinä sit silmät kiinni fiilisteli niitä ”viboja” ja totesi: ”Ai täältä muusikot saavat inspiraationsa.” Ja sit se alko rummuttaan käsillään ja jaloilla ja VOIN KERTOO, oon aikanaan musahommissa ollu kovien rumpaleiden kans tekemisissä enkä siis pelkästään sairaan nopeisen keinosten tms kanssa, vaan et löytyy sitä swingiä, munaa, tyyliä ja progeeta, mut se mitä veli veti siinä sohvalla oli jotain ennenkuulumatonta. Se oli ihan täydellinen tahdiltaan ja melodioiltaan ja myös hyvin ”monimutkainen.” Ihan täydellinen veto. Et jos multa kysytään mikä on kovin rumpuveto mitä oon kuullut niin se oli se mitä veli läiskytteli reisiinsä ja lattiaan.
Mut Back to the original höpötys: veli sen jälkeen oli piirtänytkin pari kertaa ja tärkein siis, se punainen lanka, veli tuossa inspiroitinut ja sörkin sitä et alkais soittaa rumpuja niin se oli tunnin päästä ja paikallisen kirjaston musahuoneessa hakkaamassa ja pitääki käydä sen kanssa jammailemassa joku päivä, mut niin sen pointti eli ostaa sähkörummut ja ne taitaa majottua porukoille ja mä pääsen siellä sitten hakkaamaan itsekin rumpuja, koska huomasin et mäki taisin löytää sen mestan mistä muusikot saavat inspiraatiota.
Kun aloin tosiaan soittamaan taas, tunsin ja koin aikas melkosia juttuja ja totesin etten mä tuu soittamaan ikinä kuin soittamisen ilosta ja maailmalle ja että olen aina ennenkin soittanut vain ja ainoastaan yhtä kaunista sävelmää, joka on niin suurenmoinen että se sisältää kaikki muutkin sävelmät, jo ihmisten löytämät kuin löytämättömätkin.

No sillai, mitähän mun piti sanoa kun tässä oli jo paljon sanoja? Niin jotain se liittyi yhteisöllisyyteen ja basson soittoon... öööööö, no mut, mä kerron tosi tiivistettyn elämänkertani: löysin rakkauden, sit basson, eiku toisinpäin tai en tiiä, mut sit alko basso hiipuu ja unelmat jäi, niiden tilalle tuli kaikki muut unelmat, maailman parannus, ihmisten ymmärrys ja ymmärryksen saanti ja kokeminen itselle, itsensä kehitys, taistelu, taistelu, taistelu, väärää rakkautta, taistelu, vääristyneet ihmissuhteet, valheellinen ote maailmassa, taistelu, ahdistus, masennus, toivo, hyväksyntä, masennus, sitä rataa, raskaat päätökset, ylös, eteenpäin, maailmojen tuho, täysi tyhjyys, mitä nyt, hei mullahan on basso, uusi alkuräjähdys, basso, basso, toivo ja rakkaus, usko basso ja rakkaus, usko, toivo ja rakkaus, jeesustelun päättyminen(not!), unelmien herääminen henkiin.

Siinä lyhennelmä. Tosiaan kaikki heitin tuleen, rakkaat ja rakastetut, vihamiehet ja vihatut. Sen jälkeen kun luovuin kaikesta, unelmani myöten ja hyväksyin jopa senkin kohtalon, että näin kun teen, on sieluni lopullisesti kadotuksissa koska luovuin elämästänikin, aloin tuntemaan eloa. Death is just a feeling, kuten Avantasian samannimisessä biisissä lauletaan.

Siihen olis ollu hyvä lopettaa mut oli yks langanpätkä, eli se kun sen kommuunin jälkeen jäin tähän mökkiin, niin mulla oli pitkään, yli kaksi vuotta, sellainen olo etten oikein osaa kokea paikkaa kodikseni. En ole mitään paikkaa tuntenut kodikseni kun aikanaan maailmalle, paitsi kommuunimme yläkerran olohuoneen. Se oli maaginen huone ja niin sosiaalinen paikka että siellä olis kokoontunut ihmisten kanssa vaikka Unissa!
Mutta nyt on Mökkikin alkanut maistumaan ja sitä kun on koti josta pitää huolta, on voimaa ja intoa tehdä vaikka mitä. Nyt hihat heilumaan ja pistämään paikkoja järjestykseen senkin edestä, mitä on yrittänyt löytää jostain muualta. Ne kaikki askareet jotka aikanaan tuntui vaikeilta paikassa kuin paikassa, tuntuvat nyt jo melkein palkinnolta: olen ansainnut tämän hiljaisen onnen mikä tämän paikan huolehtiminen minussa aiheuttaa. On muutama neliö pihaakin ja takapihalla... mehiläispesiä. Ei oo joka pojalla tällaista onnea ja olen siitä kiitollinen ja tyytyväinen. Nyt pääsenkin pohtimaan mitä työkaluja tarvitsen saunan padan putsaamiseen. Se vesisäiliö on padoissa irroitettava joka huomattavasti helpottaa siistimistä, oli iloinen oivallus se, Hyvä rassata siitä noet veks niin lämmönjohtokyky paranee. Sit tajusin et ei samperi, se pata ilman sitä vesisäiliötä on aivan uskomaton ruuanlaittopaikka ja mulla on vaikka mitä visioita siitä millaisen kesäkeittiön teen pihasaunasta ens vuonna :D mut sillai, pitäkee lippu korkealla ja mieli hiljaa, muuten voi olemus muistuttaa kuollutta liljaa.
Nồi hơi dầu truyền nhiệt cao cấp có đặc tính truyền nhiệt tuyệt vời. Tăng độ bền nhiệt và bền oxy hoá. Điểm đông đặc thấp giúp bơm dầu dễ dàng ở nhiệt độ thấp. Hạn chế sự thay đổi độ nhớt theo nhiệt độ. Kéo dài thời gian sử dụng dầu.

Nồi dầu hơi truyền nhiệt có tính ổn định nhiệt và chống oxy hóa cao: Được pha chế từ dầu khoáng tinh chế cao được chọn lọc một cách cẩn thận. Mức độ cắt mạch phân tử và sự oxy hóa dầu rất nhỏ nên kéo dài tối đa tuổi thọ dầu, với điều kiện bộ trao đổi nhiệt hiệu quả và bơm tuần hoàn tốt để nhiệt độ màng dầu trên bề mặt bộ trao đổi nhiệt không vượt quá giới hạn đã nêu.
roso09dtxx_poster.jpg
Nồi hơi dầu truyền nhiệt

Nồi dầu truyền nhiệt cao cấp có độ nhớt thấp, hệ số truyền nhiệt cao : Độ nhớt thấp nên dầu có khả năng linh động và truyền nhiệt tốt ở cả nhiệt độ thấp. Hòa tan tốt, không ăn mòn ,áp suất bốc hơi thấp , không độc và dễ dàng thải bỏ.

Môi chất tải nhiệt là “dầu truyền nhiệt”, là loại môi chất vô cơ có gốc từ dầu mỏ (thay cho nước – hơi nước). Đặc điểm là nhiệt độ sôi cao tại áp suất làm việc thấp.

Cấu tạo của nồi hơi dầu truyền nhiệt cao cấp bao gồm : Cuộn gia nhiệt, vỏ bọc, bộ đốt, vỏ bọc than, cửa giảm áp,chất bảo ôn, khí đốt, cửa cấp dầu tải nhiệt, cửa thải dầu tải nhiệt
u4h24dbvyi_poster.jpg

Nồi hơi dầu truyền nhiệt cao cấp có các model dùng nhiên liệu là dầu (FO, DO) hoặc khí GAS; có model dùng nhiên liệu rắn như Than đá, củi gỗ. Theo công suất nhiệt: từ 120kW (100.000kcal/h) đến 5MW (4.000.000kcal/h)

Bộ phận chủ yếu là ống thép tiếp nhiệt xoắn lò xo liên tục (có từ 1 đến 4 đầu mối – tùy theo công suất nhiệt)

Nồi dầu truyền nhiệt cao cấp là chủng loại bơm chịu được nhiệt độ cao,trong môi trường hóa dầu, môi trường dầu thô nặng có độ nhớt cao.

>>> Xem thêm: Nồi hơi đốt biomass

Bơm dầu nóng kiểu loại bơm li tâm có phớt đặc biệt chịu được môi trường có nhiệt độ lên tới 370 độ C. Dầu nặng, dầu FO thì dùng chủng loại bơm cánh gạt hay bơm bánh răng lồng trong.
Tässä Youtube Kanava Mihi Lisäilen Päivittäin Videoita Ja Hauskoja Kovia sosiaalisia chättäämistä ja nii edellee jos kiinostaa tilatkaa kanava niin näet joka päivä jotai uutta
https://www.youtube.com/channel/UCSIm723IfMBU07sRaYY6r1Q/videos

Tomi1989OtinLuonut: Tomi1989Keskiviikko 05.08.2020 15:32

Vanhasta hajonneesta läppäristä kovalevyn pois ja laitoin sen ps4:sen hyvin toimii

hetekaKauhu-pikkarainenLuonut: hetekaKeskiviikko 05.08.2020 12:25

Niin pitkä aika ikä-polullasi
25 minutes ago, how did we miss this?
Hyvä kun ei rakentanu linjoi ihan lähelle
Gorilla, lopeta noi telinemaalatut
Ruvetaanpa katsomaan elokuvaa

Fk. Como & RotorHood

Pese hyvät hoidot, jalkaostot
Sä oot picannu vaimolle:"Ei tää oo kreatiinii."

MOSsiElotonLuonut: MOSsiKeskiviikko 05.08.2020 11:53

Paine,
se aina pakenee sinne,
missä on heikoin kohta:
Elollinen noudattaa samoja periaatteita,
kuin eloton ensivasteensa osalta.
Joki alkaa nousta, vedet tulvivat yli
reunojen ja peittävät huoneita, jotka
joskus esittivät yhteyden merkkejä.
Kuka todella on nähnyt yhteyden
elollisen ja elottoman välillä,
jos ei aistiensa vangitsema,
kivun henki - kadotettu sanansaattaja.
Virta jakaantuu kahden alkukannan välillä,
jolle ihminen antaa nimensä, kutsuu
toista pelastukseksi, mutta toista
kirotuksi, vaikka kumpikin ovat osa sinua.
Temppeli alkaa rakoilla: viisaus erotetaan
tyhmyydestä, valot pimeydestä,
kukin lajinsa mukaan, jolla perustella
oikeutensa elämään ja oikeutensa tuomintaan.
Alkaa taistelu oikeuksista, perustetaan haaroja,
oikeustoimia, hyökkäyksiä ja puolustuksia,
loputtomia sotia, joilla todistaa kelvollisuutensa.
Älykäs lankesi omaan älykkyyteensä ja todistaa
vain älyttömyytensä, perustetaan toinen toistaan
mahtavampia temppeleitä, kirkkoja, kansankokouksia,
erilleen asetettuja sulattamoja: Minä murran henkesi
ja taivutan tahtosi, sillä ei ole, kuin yksi totuus ja yksi
jumala. Tyhjäksi tuli kansojen päivät, heidän elonsa
on puristua paineessa, oppia yksi totuus jo lapsuudesta,
taipua korkeampaan tahtoon, joka noudattaa
elottomia virtoja, valtajärjestys ja valtio.

MiittisHämeenlinnaan mökille.Luonut: MiittisKeskiviikko 05.08.2020 06:45

Tänään olen lähdössä mökkeilemään Hämeenlinnaan. Olemme yhden yön siellä. Meitä lähtee sinne porukka ja mun toinen kaveri. Paras kaveri jätti tämän reissun väliin. Mutta onneksi mun toinen kaveri lähtee niin on sitten seuraa. En ole moneen vuoteen käynyt Hämeenlinnassa.
Nyt on luvattu hyvää säätä parille päivälle. Ei sada vettä. Mikä on hyvä.
Olen melkein pakannut kaikki kamat. Loput pakkaan ennen lähtöä. Me lähetään siinä puoli yhden aikoihin. Matka kestää sen parisen tuntia varmaan. Nyt ennen lähtöä pitää siivota kämppä. No onneksi tässä on aamu aikaa siivota. Mun piti eilen jo siivota mutta en jaksanut.
Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Kiva lähteä reissuun. Tänään en näe lemmen viemää tai salkkareita. Katson ne jaksot sitten huomenna illalla kun tulemme takaisin. Heräsin jo tänään kuudelta. En saanut enää unta.
Aamukahvit on juotu. Nyt olen herännyt. Kahvi herättää aina joka aamu. Eilen menin jo kahdeksalta nukkumaan. Jaksoin katsoa salkkarit.
Lääkedosetti pitää ottaa mukaan reissuun. Niin saa lääkkeet otettua.
Ostin reissuun pari limupulloa. Juon niitä sitten kun ollaan saunottu. Siellä mökillä on sauna. Illalla sitten saunotaan. Saa nähdä millainen mökki se sitten on. Varmaan aika iso niin mahdumme sinne kaikki.
En ole mökkeillyt yhtään kesällä. Tää on eka mökkireissu tänä kesänä.
Ihan kiva. Pääsee edes kerran mökille. Aijon nauttia täysillä tästä reissusta. Tulee varmasti kivaa!

Hide_[Ei aihetta]Luonut: Hide_Tiistai 04.08.2020 23:30

Kolmekymppis synttärit lähestyy... Olis ollu hieno viettää niitä
Joko aaronin tai sonata arctican keikalla.. Mutta ne mahdollisuudet piti unohtaa
Onneks tutulla tuli tänne pikku kylälle keikka joten sinne siis..

Holmala käy oikein hyvin <3


Klamydia-CherryMitäs tässäLuonut: Klamydia-CherryTiistai 04.08.2020 19:36

Hyvä mieli. Kiva päivä ollut ja venttaan innolla, jos vihdoinki tapahtuis juttuja! Jos selviäis pari asiaa ja ne toteutuis, niin olisin very happy :)
ELÄMÄ ON SITÄ MITÄ TEET SIITÄ!!!!

Kaikkea et voi itse valita, mutta johonkin voit vaikuttaa. Elä jokainen päivä, kuin se olisi viimeinen!
"No tän jutun alkua isi ja äitikin diggas niin
Kun mä meidän suhteesta puhuin
Ja sitä ihanaks kehaisin
No, kohti auringonlaskuu me käveltiin
Ja romuu suoneen ammuttiin
Visioiden romanttisten kera
Me puskassa hässittiin
Sä kai otit richard gereä
Ja mä michelle pfeifferii
Ja mä piliä terävämpää tikkiä
Taas suhun työnsin

Matalaa lentoa mä isken teikäläiseen mannaa
Yhteiset hallusinaatiot nähdään
On niin ihanaa
Narkkarirakkautta, samaa lusikkaa kuumennetaan
Ja mikään ei kestä ja mikään ei pidä ja lupaukset on latinaa

No pari kolme vuotta kului
Me jotenkin pilvistä vajottiin
Ja safkaa me kyynerpäitä myöten jo putskista tongittiin
Eräänä aamuna kylmänä heräsin
Sua ei siinä ollutkaan
Tai kyllähän sä siinä retkotit
Mutten saanu sua nousemaan
Oli jääny vähän kamaa jäljelle
Mä latasin kaikki mun sisälle
Nyt me kimpassa reissataan
Harpunsoittotunnille"

Klamydia-CherryRastia ruutuun...Luonut: Klamydia-CherryTiistai 04.08.2020 18:59

Sukupuoli ja seksuaalinen suuntaumus

[] Heteromies
[] Biseksuaali mies
[] Homo
[x] Heteronainen
[] Biseksuaali nainen
[] Lesbo

Pituus

[] < 160 cm
[x] 160 - 170 cm
[] 170 - 180 cm
[] 180 - 190 cm
[] > 190 cm

Ruumiinrakenne

[] Luuta ja nahkaa
[] Laiha
[] Hoikka
[x] Normaalivartaloinen
[] Tanakka
[] Roteva
[] Pullea
[] Läski

Hiustyyli

[] Kalju
[] Siili
[x] Lyhyet hiukset
[] Puolipitkät hiukset (eivät yllä hartioille)
[] Pitkät hiukset (yli hartioiden)
[] Irokeesi, rastat tai muuta erikoista

Hiuslaatu

[x] Piikkisuora
[] Taipuisa
[] Laineikas
[] Kihara
[] Säkkärä
[] Kova ja karhea
[] En muista

Hiusten väri

[] Blondi
[] Vaalea
[x] Ruskea
[] Tummanruskea
[] Musta
[] Punertava
[] Räikeä (porkkana, sininen, vihreä...)

Silmien väri

[] Ruskeat
[] Oliivi
[] Vihreät
[] Siniset
[] Siniharmaat
[] Harmaat
[x] Riippuu kovasti valaistuksesta
[] Eripariset (melkein)

Naamataulu noin kokonaisuudessaan

[] Hirveä
[] Ruma
[] Laimea
[] Ihan okei
[] Söpö
[] Komea
[] Kaunis
[x] Kauneus on katsojan silmässä

Katso peiliin. Vakioilmeesi näyttää vieraan silmin katsottuna...

[x] Iloiselta
[] Huvittuneelta
[] Arvoitukselliselta
[] Pitkästyneeltä/väsyneeltä
[] Alakuloiselta/masentuneelta/surulliselta
[] Ylpeältä/julmalta
[] Epäluuloiselta
[] Ärtyneeltä/vihaiselta/uhkaavalta
[] Pöyristyneeltä/paheksuvalta
[] Pelästyneeltä/hämmentyneeltä
[] Söpöltä

Käytätkö kosmetiikkaa/meikkiä?

[] En koskaan
[] Lasketaanko clearasil?
[] Vähän joskus kun on tarpeen
[x] Vain juhlissa
[] Vähän
[] Vaihtelevia määriä
[] Melko huomattavasti
[] En voisi kuvitellakaan lähteväni julkiselle paikalle ilman sotamaalausta

Kuinka paljon lävistyksiä sinulla on?

[] Ei yhtään
[] Yksi
[x] Korvikset on
[] Muutama
[] Useita
[] Alan muistuttaa joulukuusta

Onko sinulla tatuointeja?

[] Ei
[] Olen ajatellut hankkia joskus
[] Ennen oli, mutta poistatin sen
[] Yksi pieni
[x] Yksi basic-kokoinen
[] Yksi iso
[] Muutama
[] Useita
[] Sen verran on, että ruumishuoneella on helppo koota palat yhteen jos satun joskus räjähtämään

Arpia?

[] Ei yhtään
[] Jotain pientä
[x] Muutama
[] Useita
[] Huomattavia
[] Järkyttäviä

Tyyli

[] Arkinen
[] Asiallinen
[x] Persoonallinen
[] Hoppari
[] Hevari
[] Rokkari
[] Nörtti
[] Gootti
[] Juppi
[] Hippi
[] Punk
[x] Rento

Vaatteiden väritys

[x] Milloin mitäkin
[] Räikeä
[] Tyylikäs
[] Hillitty
[] Harmaa
[] Synkkä

Kuinka tärkeää hyvin pukeutuminen on sinulle?

[] Henki ja elämä
[] Haluan näyttää tyylikkäältä
[x] Tahdon näyttää itseltäni
[] En vaivaa sillä liikaa päätäni
[] Kunhan sitä nyt jotain kaapii päälleen
[] Ei mitään väliä
[] Yritän näyttää mahdollisimman rumalta, että saisin vertailla mielenkiintoisia oksennuksia

Ruoka ja juoma

[x] Kaikki käy
[] Ei sikaa
[] Ei nisäkkäitä
[] Pesco-vege
[] Ovo-vege
[] Lakto-vege
[] Maidoton kasvissyöjä
[] Vegaani
[] Fennovegaani

Ruoka-aine allergiat

[] Ei ole
[x] Jotain pientä
[] Korkeintaan muutama
[] Useita allergioita
[] Pahasti rajoittava allergisuus

Maitoa?

[x] Kyllä kiitos
[] Joskus juon, joskus en
[] Käy kyllä, mutten tykkää juoda sitä
[] Vähälaktoosinen
[] Laktoositon
[] Maidoton

Millaista pizzaa söisit mieluiten?

[x] Jauheliha
[x] Kinkku
[x] Tonnikala
[x] Katkarapu
[] Kana
[x] Kasvis
[] Kaikkea kiitos
[] Inhoan pizzaa

Lempilimska?

[] Kokis
[] Pepsi
[] Jaffa/Fanta
[] 7 up/Sprite
[] Omenapore
[] Pommac
[] Vadelmalimska
[] Smurffilimska
[] Muumilimska
[] Joku muu
[x] En juo limskaa

Aterialla on tarjolla ruokajuomaksi seuraavat vaihtoehdot. Mitä valitset?

[x] Vesi
[x] Rasvaton maito
[] Sininen maito
[] Hylamaito
[x] Ananasmehu
[] Kotikalja
[] En yleensä juo ruokaillessani

Alkoholijuomista vetää puoleensa eniten...

[] Olut
[] Siideri
[] Lonkero
[] Viinit
[] Drinkit, joilla on hieno nimi
[] Väkevät
[x] En juo

Mieluisin kuuma juoma?

[x] Tee
[] Kahvi
[] Kaakao
[] Hopeatee
[] Lämmin mehu

Kuinka usein mässäät karkkia?

[] Joka päivä tai lähes
[x] Useita kertoja viikossa
[] Kerran viikossa
[] Muutaman kerran kuussa
[] Joskus harvoin
[] Vain jouluna ja pääsiäisenä
[] En syö makeisia

Osaatko laittaa itse ruokaa?

[] En, olen täysin uusavuton
[x] Osaan käyttää mikroa
[x] Osaan keittää vettä
[x] Osaan jonkin verran
[] Olen melko hyvä ruuanlaittaja
[] Olen mestarikokki

Kuka tiskaa?

[x] Minä kai...
[] Sinä
[] Se jolla on keittiövuoro
[] Pistetään tiskikoneeseen
[] Jätetään äiskän hoidettavaksi
[] Kerätään likaisia astioita kunnes puhtaat loppuvat ja se joka tarvii, niin tiskaa
[] Etiikka ja aatemaailma

Saako naisia lyödä?

[] Kaikki väkivalta on pahasta
[x] Vahvempi ei saa lyödä heikompaa, viis sukupuolesta
[] Ei, eukonpieksäjiltä munat pois!
[] Saa, jos nainen lyö ensin
[] Siinä missä miehiäkin, jos kerran tasa-arvoa kaivataan
[] Saa, jos hän tietoisesti kaivaa verta nenästään
[] Jotkut naiset eivät vain ymmärrä ilman nyrkkiä tai sen uhkaa

Suututko helposti?

[] En, on tosi pitkä pinna
[x] En kovin helposti
[] Riippuu päivästä
[] Olen melko kiivas
[] Räjähdysvaara on ainainen

Annatko anteeksi?

[] Liiankin helposti
[x] Jos toinen sen mielestäni ansaitsee
[] Ennenpitkää annan
[] Saatan sanoa, että annan anteeksi, vaikka oikeasti olisin vielä vihainen
[] Olen pitkävihainen

Pyydätkö itse keneltäkään anteeksi?

[] En koskaan
[] Hyvin harvoin
[] Ellei toinen muuten lepy
[x] Jos sille on tarvetta
[x] Jos koen tehneeni väärin
[] Melko usein

Katsotko olevasi avoin vai sulkeutunut?

[x] Liiankin avoin
[] Melko avoin
[] Muutun avoimemmaksi kunhan lämpenen
[] Tutussa seurassa avoin, muuten melko sulkeutunut
[] Melkolailla sulkeutunut
[] Erittäin sulkeutunut
[] Humalassa avaudun usein

Oletko kova vai herkkä?

[] Täysi kovis
[] Joskus on herkkiä hetkiä, mutta enimmäkseen olen kova
[] Ennen olin herkkä, mutta maailma kovetti minut
[x] Kykenen uskomattomaan kovuuteen, mutta sisimmässäni olen herkkis
[] Esitän kovaa, mutta välillä murrun ja herkkyyteni paljastuu
[] Olen hyvin herkkä

Kuinka herkästi itket?

[] Vähän väliä, jopa pikkuasioista
[] Olen erittäin tunteellinen ja kyynelehdin niin ilosta kuin surustakin
[] Kun tilanne käy ikäväksi
[] Kun elämä menee päin helvettiä
[] Kun en vain jaksa enää
[] Pidättelen niin kauan kun joku voisi nähdä
[] Itken salaa komerossa
[x] On tosi harvinaista, että jokin saisi minut itkemään
[] En osaa itkeä

Mikä saa sinut itkemään?

[] Muiden tuska
[] Elokuvat, laulut yms
[] Masennus ja ahdistus
[] Oma tai jonkun toisen kärsimys
[] Todella paha järkytys
[x] Ainoastaan fyysinen kipu
[] Ei mikään

Oletko koskaan ivallinen tai vahingoniloinen?

[] En
[] Harvoin
[x] Joskus
[] Melko usein
[] Usein
[] Koko ajan

Oletko takertuja?

[] En juurikaan
[x] On hyvä kun on joku lähellä, mutta jos toinen tahtoo mennä niin en pidättele häntä
[] Olen itsenäinen, mutta pidän kiinni ystävistä
[] Minulla on parempi olo kun pidän rakkaani lähellä, mutten ole mikään takiainen
[] Huomaan välillä roikkuvani liikaa
[] En osaa päästää irti hyvän sään aikana ja saan kärsiä kolhuista

Valitatko?

[x] Hyvin harvoin
[] Vain hyvistä syistä
[] Yleensä syystä, vaikka se saattaisi muita ärsyttää
[] Joskus vähän liikaakin
[] Olen melkoinen nalkuttaja, myönnetään
[] Tunnustan, näen joka asiasta pahat puolet enkä ole ikinä tyytyväinen

Kuinka tärkeä ulkokuori on verrattuna siihen mitä on sisällä?

[] Toisen ulkonäkö on minulle tosi tärkeä, haukkukaa vaikka pinnalliseksi
[] Kiinnitän toki huomiota luonteeseen, mutta ulkonäöllä on silti suuri merkitys
[x] En anna ulkokuoren hämätä itseäni, vaan otan selvää sisällöstä
[] Kauneus on katoavaista, vain sisimmällä on väliä

Kuinka kamala asia itsensä nolaaminen on sinulle?

[] Hirveintä maailmassa
[] On se aika kamalaa, mutta siitä pääsee yli lopulta kunhan on aikansa punastellut
[] Jos se vain tapahtuu niin on kamalaa, mutta tarkoituksella voi tehdä välillä jotain hölmöä
[x] Nolous on sivustaseuraajan päässä
[] Eihän sitä pääse elämässä minnekään, ellei uskalla ottaa riskejä
[] Eivät he oikeasti naura minulle, vaan minun kanssani
[] Vaikka mokaisin julkisesti, ei se tee minusta yhtään sen huonompaa ihmistä

Millainen on huumorintajusi?

[] Olen huumorintajuton perusjuntti
[] Omille vitseilleni kyllä nauran, mutta muiden pilailu menee toisinaan ohi
[x] Sanoisin että hyvä
[x] Mielikuvitusrikas
[x] Osaan kyllä nauraa oikeassa paikassa
[] Vähän hakusessa, nauran kaikelle
[] Joidenkin mielestä outo
[] Haha, toi mummo kaatu!

Oletko taiteellinen?

[] En tippaakaan
[] Ehkä vähän
[x] Jokseenkin taiteellinen
[] Hyvin taiteellinen
[] Kutsun itseäni taiteilijaksi

Oletko älykäs?

[] Olen oikeastaan vähän jälkeenjäänyt
[] Ei tässä olla mitään ruudinkeksijöitä
[] No en mä mikään hikari nörde oo
[] Kohtalaisen
[x] Tietyissä asioissa
[] Mielestäni olen, ja ovat muutkin niin sanoneet
[] Olen Mensan jäsen

Oletko suojelevainen?

[] En
[] Vaadin enemmänkin itse suojelua
[] Olen kun on tarpeen
[] Joskus tulee sellaisia hetkiä, jos joku vaikka on sairas tai peloissaan
[x] Tahdon suojella niitä, jotka sitä tarvitsevat
[] Ylisuojelevainen

Oletko taipuvainen masentumaan/ahdistumaan herkästi?

[x] En
[] Vaaditaan rutosti vastoinkäymisiä ja epäonnistumisia, jotta minut saisi lannistumaan
[] Olen välillä masentunut, mutten anna sen vallata elämääni
[] Olen joskus ollut huomattavan masentunut
[] Kyllä, masennun helposti
[] Minulle on tullut masennus pitkällisen kärsimyksen seurauksena
[] Käytän masennuslääkkeitä pysyäkseni kasassa
[] Olen pohjattoman masentunut/ahdistunut koko ajan

Puhutko paljon?

[] Päinvastoin olen erittäin harvasanainen
[] Olen yleensä melko vähäpuheinen
[] Minut tunnetaan hiljaisena kaverina, mutta välillä saan kovia puheripuleita
[] Olen aika puhelias
[x] Pölötän kuin papupata koko ajan

Osaatko kuunnella?

[] Ystäväni soittavat minulle ja kertovat huoliaan melko usein
[] Tietysti, ja pidän kuuntelemisesta
[x] Osaan kyllä, mutta joskus en jaksa keskittyä
[] Saatan puhua toisten päälle mutta se ei tarkoita ettenkö kuuntelisi
[] Oikeastaan en pahemmin kuuntele muita
[] Muiden jutut eivät jaksa kiinnostaa tippaakaan

Mitä teet yleensä arki-iltaisin?

[] Katson telkkaria
[] Roikun ulkona ystävieni seurassa
[] Olen töissä
[x] Ulkoilen
[] Pelaan tietokoneella
[x] Dataan
[] Opiskelen
[] Käyn jossain kerhossa/seurassa / muuta järjestettyä säännöllistä toimintaa

Harrastatko liikuntaa?

[] Se on minulle myrkkyä
[] En
[] Vain penkkiurheilua
[] Vähän olen yrittänyt jotain harrastusta aloittaa
[] Välillä
[] Hyötyliikuntaa lähinnä
[x] Säännöllisesti
[] Kuulun urheiluseuraan

Mitä tekisit pururadalla?

[] Ihmettelisin tuota samaa kysymystä
[] Kävelisin omaan tahtiini ja ihastelisin luontoa
[] Kävelisin ripeästi
[] Ottaisin välillä pikku pyrähdyksiä, lähinnä alamäissä, muuten vain huohottaisin
[] Hölkkäisin
[x] Juoksisin

Minkä tyylistä musiikkia kuuntelet mieluiten?

[] Pop, rock
[] Rap, hiphop
[] Metalli
[] Tekno, trance, house yms.
[] Goottirock
[] Gospel
[] Klassinen
[x] Jotain muuta
[] Vihaan musiikkia

Millaisia kirjoja luet mieluiten/eniten?

[] Kaunokirjallisuus
[] Romanttiset
[] Klassikot
[] Salapoliisikirjat/rikoskirjat
[] Kauhukirjallisuus
[] Historialliset
[] Fantasia
[] Sci-fi
[x] Elämänkerrat
[x] Tietokirjat/oppikirjat
[x] Runot
[] Satukirjallisuus
[] En lue kirjoja

Kirjoitatko itse tarinoita tai muuta luovaa?

[] En
[] Pitkiä kirjeitä
[x] Runoja
[] Novelleja ja muita juttuja
[] Olen pöytälaatikkokirjailija
[] Olen julkaissut jotain kirjoitelmiani

Osaatko piirtää tai maalata?

[] Vieläpä hyvin
[] Kyllä, molempia
[x] Pidän enemmän piirtämisestä
[] Pidän enemmän maalaamisesta
[] Jotenkuten
[] Tulee sitä vihkonlaitaan töherreltyä
[] En kumpaakaan

Mitä piirrät mieluiten?

[] Pilakuvia
[] Tikku-ukkeleita
[] Abstrakteja kuvioita
[x] Ihmisiä ja muita olentoja
[x] Kasveja, eläimiä ja maisemia
[] Asetelmia ja/tai muuten mallista
[] Tankkeja, robotteja ja muuta teknistä

Mitä maalaat mieluiten?

[x] En mitään
[] Aitaa
[] Lapsia
[] Ihmisiä
[] Maisemia
[] Asetelmia
[] Muotokuvia
[] Alastomia naisia
[] Graffiteja spraylla

Tulisitko kanssani keräämään kukkia?

[] En takuulla!
[x] Ehkä tulisinkin, riippuu kuka on kysyjänä
[] Voin tulla mukaan, mutta sinä saat hoitaa poimimisen
[] Voisit tehdä mulle kukkaseppeleen
[] Tietty tulisin

Pidätkö halimisesta?

[] En
[] Joskus kun olen sillä tuulella
[x] On se ihan kivaa, mutten yleensä tee aloitetta
[] Halin aika usein muita ja se on kivaa
[] Olen koko ajan halimassa
Akustiikka ääni maisema on luonnoton resonanssi on tajuntaasi takovaa ja häiritsevää pahuus osin selittyy sillä..

Kaikissa tapauksissa oireet ja laitoksen olosuhteet ei vaikuta tähän..

Ja jo siinä on fyysinen tila on jo se häiritsevä ei elämänvärejä ei ole värit on ahdistavia ja harmaa kasarmi jossa on jopa ankea olla..

Ja siis laitoksen kovia ääniä vahvistava siis se akustinen häiriö häiritsevä äänimaisema..

Ja kiviseinien vääristämä ääni on monin tavoin siis se monikertainen kaikuva rytminen kaaos..

Ja se melu ja taustalla on siis äänimaisema ja luonnoton kaiku..
Kaikki ei johdu ihmisestä joka ei halua tiedostaa korjattavissa olevia siis puteita ja ongelmia joissa on kyse..

Siintä akustisesta ja siis pehmentävästä elemntistä joka siis vaimentaa äänimaiseman siedettävälle tasolle..

Maissihuomenna jyväskyläänLuonut: MaissiTiistai 04.08.2020 14:35

marjat,

Tomi1989TänäänLuonut: Tomi1989Tiistai 04.08.2020 11:54

Florida panthersin peli

MiittisDramaattinen jakso.Luonut: MiittisTiistai 04.08.2020 07:50

Salkkareiden eka jakso oli kyllä aika dramaattinen. Kolme hahmoa kuoli. Jopa Ilja. Mutta se oli kiva ylläri kun seppo palasi takaisin. Tänään taas pitää katsoa salkkarit. Rantabaari jakso oli myös hyvä.
Siinäkin taas tapahtui. Tänään katson salkkarit yksin. En näe parasta kaveria tänään. Huomenna sitten Hämeenlinnaan mökille yhdeksi yöksi.
Lähdemme päivällä. Pitää alkaa pakkailemaan kamoja pikkuhiljaa. No onneksi on koko päivä aikaa. Ei ole sillä niin kiire. Kämppä pitää vielä siivota ennen lähtöä. Siivoan jo tänään kun on hyvin aikaa.
Olo on ihan ok tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista. Aika rauhallinen olo.
Heräsin jo vähän ennen seitsemää. Nukuin hyvin viime yön.
Nyt taas jaksaa. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Olen menossa tänään taas aamulenkille. Nyt kun ei sada vettä niin menen.
Tekee ihan hyvää. Saa happea. Olin eilen illalla lenkillä myös. Kävelin taas tuon pururata lenkin. Se on hyvä lenkkireitti. On ylä ja alamäkiä.
Syke nousee kun kävelee ylämäkeä ylös. Kävelen aika reippaasti aina.
Mulla on todella hyvä kunto. Se on kehittynyt paljon 10 vuoden aikana.
Jaksan kävellä pitkiä matkoja. Olen huomannut kun liikun paljon niin paino on pysynyt samana. Ei ole yhtään noussut. Kannattaa liikkua.
Se vaikuttaa painoon aika paljon. Itse olen normaalipainoinen.
Mikä on hyvä. Yhdessä vaiheessa mä panoin 5 kiloa enemmän.
Nyt olen saanut ne pois. Liikunnalla. Sekä syömällä oikein.
Olen hyvin päässyt sokerista eroon. En syö viikolla yhtään mitään sokeria. No viikonloppuna sitä tulee sitten syötyä.
Siideriä ja suklaata. Sitä pitää välillä herkutella. Herkku päivä pitää olla viikolla. Että saa sitten syödä ihan mitä vaan.
Se ei onneksi vaikuta mun painoon. Mikä on hyvä. Mutta nyt alkaa keittiön siivous. Siivoan loput jossain vaiheessa tänään.
Kun tulee hyvä hetki. Nyt laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle. Ruoka pitää tehdä myös jossain kohtaa.
Teen kinkkukeittoa tälle päivälle. Se on hyvä ruoka. Nopea.
Nyt jo olisi pitänyt se kertoa teknologiaa on monilla toimijoilla salailun ja valheiden aika ja tila ei enään kauan pysy sinä samana ongelmana..

Sotilassalaisuus on tämä populsiomoottorin ja sähkömagneetisen moottorin sovellutus kehitelmä jota ei ole kerrottu ?


Pakko tehdä niin tapahtuu joko halisemattomalla tavalla tai sillä hyvällä ja rauhallisella tavalla..

MOSsiKidutushuoneessaLuonut: MOSsiMaanantai 03.08.2020 12:16

Kaukainen tähti lähettää säteensä pitkin kaikkeuden meriä,
saa aikaan kiertoliikettä, joka iskeytyy voimalla kohti kiveä.
Herätti kierto tuskan vaeltajan hengessä, joka vaeltaa pitkin
ympäristönsä eloa: menetys, jota ei voi perua; tyhjyys, joka
täyttää kaikkeuden meriä - merkityksettömyys, joka on pahin,
mitä hän voi kohdata.

Valinta vai sattuma, meret lyövät voimalla kohti rantakallioita,
ja murskaantuvat alkutilaansa, tai ehkä pirstaloituvat pitkin
kaikkeuden kangasta.

Tuska ilman merkitystä on pahin kiduttaja,
elämä ilman tarkoitusta palaamista alkutilaansa.

Tyhjyys, jolla ei ole merkitystä, virrat jatkavat kiertämistä,
vieraana tässä tapahtumien sarjassa. Lohduttaja on sisällä,
vaikeroiva ääni peittyy luonnon äänistä, tai ehkä se murskaantuu
vasten hullujen seiniä.

”Se on täytettynä, se on täytettynä”, hän sanoi.

Miksi merkitys on saatava?

”Minkä annamme hänelle nimeksi?”

”Miksi hänellä pitäisi olla nimensä…? Kutsukaamme häntä tyhjyydeksi,
sillä tyhjyydestä hän on tullut täynnä kipua ja tyhjyyteen hän on palaava vailla merkitystä.”

« Uudemmat -