IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

parabola_Clutch - Army of BonoLuonut: parabola_Torstai 23.11.2017 17:10

Nuorten kohtaama seurusteluväkivalta


Nuoret voivat kohdata väkivaltaa seurustelusuhteissaan iästään ja sukupuolestaan riippumatta. Myös väkivallan tekijä voi olla mitä sukupuolta tahansa. Väkivalta voi olla yksittäinen tapahtuma tai toistuvaa fyysistä, henkistä tai seksuaalista väkivaltaa. Seurustelusuhteessa tapahtuva väkivalta on haavoittavaa. Nuori voi tuntea häpeää asiasta tai yrittää tietoisesti unohtaa sen. On tyypillistä, että koettua väkivaltaa ei tunnisteta väkivallaksi, koska sen voidaan ajatella olevan normaalia kuuluvan seurustelusuhteeseen. Seurusteluväkivalta voidaan liittää mustasukkaisuuteen ja kokea, että se on osoitus vahvoista tunteista ja todellisesta rakkaudesta. Väkivalta ei ole koskaan uhrin vika, sillä tekijällä on aina vastuu teoistaan. On tärkeää, että nuoret tunnistaisivat omat oikeudet ja rajat seurustelusuhteissa. Väkivalta ei kuulu mihinkään suhteeseen, jokainen ansaitsee väkivallattoman suhteen.


Väkivallan muodot

Seurustelusuhteissa voi ilmetä useita erilaisia väkivallan muotoja. Väkivalta voi olla fyysistä, esimerkiksi lyömistä, tönimistä ja potkimista. Suhteissa voi olla myös henkistä väkivaltaa, esimerkiksi nimittelyä, uhkailua ja rajoittamista. Nuoret voivat kohdata seurustelusuhteissa myös seksuaalista väkivaltaa, esimerkiksi seksiin pakottamista ja seksuaalista ahdistelua. Tekijä voi painostaa kumppaniaan lähettämään itsestään paljastavia kuvia ja kiristää niillä myöhemmin. Päättyneen seurustelusuhteen jälkeen entinen seurustelukumppani voi alkaa jopa vainoamaan nuorta toistuvalla häirinnällä ja yhteydenotoilla.

Oireilu on normaalia

On tärkeää muistaa, että seurusteluväkivallasta oireilu on normaalia. Seurusteluväkivallan kokemukset voivat olla hyvin haavoittavia ja saattavat vaikuttaa pitkälle elämässä. Nuori voi tuntea pelkoa, epävarmuutta ja häpeää, mikä voi saada hänet peittelemään oireitaan. Nuori voi kokea myös esimerkiksi ahdistuneisuutta, levottomuutta tai unettomuutta. Väkivaltakokemuksen jälkeen elämänhallinta voi tuntua haastavalta ja nuorella voi olla voimakasta stressiä. Haastava elämäntilanne voi hankaloittaa koulunkäyntiä ja aiheuttaa oppimisvaikeuksia. Pahimmillaan voi ilmetä masentuneisuutta ja itsetuhoista käytöstä. Nuorilla yksi oireilun muoto voi olla lisääntynyt päihteiden käyttö. Väkivallan kokemuksessa voi seurata myös esimerkiksi vatsakipuja tai päänsärkyä. On tyypillistä, että nuori voi tuntea voimakasta syyllisyyttä tapahtuneesta, mutta vastuu teoista on aina tekijällä.


Avun hakemisen tärkeys

Seurusteluväkivallan uhri voi kokea, ettei halua kertoa kokemuksesta kenellekään. Avun hakeminen on kuitenkin tärkeää, jotta väkivallan kierre saataisiin katkaistua. On tyypillistä, että väkivalta muuttuu vakavammaksi ajan kuluessa, jos siihen ei puututa. Tekijä voi myös jatkaa väkivaltaisuutta seuraavassa seurustelusuhteessa, jos tilanteeseen ei puututa asian vaatimalla tavalla. Seurusteluväkivallan uhriksi joutuminen lisää usein myös riskiä joutua myöhemmin parisuhdeväkivallan uhriksi, minkä vuoksi on hyvin tärkeää, että uhri saa apua ja tukea tilanteeseensa. On tärkeää, että kaikki osapuolet saavat apua seurusteluväkivallan tilanteisiin.
Huoltajat ja nuorten parissa työskentelevät ammattilaiset voivat olla nuorten tukena. Huoltajille kertominen voi tuntua haastavalta, jos nuori esimerkiksi haluaa suojella huoltajia asialta. Nuoret eivät aina tunnista avun tarvettaan, jolloin ympärillä olevien aikuisten rooli väkivallan tunnistamisessa on tärkeä. Äkillisesti ilmaantuvat ja merkittävät muutokset nuoressa on aina huomioitava. Väkivallan uhriksi joutumisen käsitteleminen voi viedä pitkästikin aikaa. Tärkeää olisi, että nuori saisi kerrottua kokemuksestaan jollekin turvalliselle aikuiselle. On olemassa myös paljon erilaisia auttavia tahoja, joihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.


Nuorille suunnatut verkkopalvelut:
https://www.netari.fi/aikataulut/

#toisenlainentotuus
#seurusteluväkivalta

Jenni Kreivi
Rikosuhripäivystys
Tällä minun avoimuudella on nyt saatu aikaan se kukaan ei häirinnyt enään 26 vuoteen elämääni tosin on väärät ystävät ja muutkin menneet..

Niin olisi köynyt vaikka olisn ollut kuinka vähän näkyvä henkilö vahva luja on tämä mitä minä olen..

Ja siis kukaan ei viitsi ryhtyä kovin vahvasti kumoamaan väitettäni jostakin asiasta...Säätila löytää uuden tasapainon jäätä sulaa enemmän kuin jäätyy tulee nyt pian tulevassa ottamaan Suomen rannikolla kohonnuutta maata takaisin....

Jo metri on suuri ongelma....

Helsingin kohdalla ja siis siellä no..

Raahessa jossa tämä jo siis alkaa ehkä tulevassa siis jo näkyä myrskyjen jälkeen vahvana ongelmana..

Talvet voi palata todella runsaslumisina kylminä mutta sulamisvedet ovat runsaita ja tulvat vahvistuvat tiettyyn rajaan asti..

Sadan vuoden syklidissä nousee ehkä toista metriä joka ranikolla meren suhteen riittää aiheuttamaan ongelmia lähitulevassa..

Ja tämä alkaa jo lähivuosikymmeninä olla näin sintä riippumatta mitä me nyt teemme on lähinnä energiapoliitisia tekoja syitä tähän..

Joka tapauksessa on nehkä turha ahtautua helsinkiin ja olla ensimäisenä sen jälkeen..

Jo pakosalla jossakin muualla menee omaisuus elämä hukkaan...

Vettä hän se vain on itsessään suhteelisen jo vähän tuhoisaa muulle kuin taloudelle ja elämälle rannikon kaupungeissa vesi on vain kaduilla..

Veteen luonto mukautuu samoin pakon edessä ihminenkin mukautuu......

Voi olla muut pahemmat tuhot syyt ja seuraukset jää tapahtumatta siis jo siinä vain pelkoihimme elämään....
Đồ chơi thủ dâm dành cho nam và cho nữ giá rẻ nhất với chất lượng cực tốt trong tầm giá rẻ.
Việc dùng đồ chơi hỗ trợ thủ dâm ngày càng phổ biến. Không thể đòi hỏi về tính năng quá nhiều giống như các loại đồ chơi tình dục cao cấp nhưng ít ra so với các tầm giá chênh lệch một chút thì nó vẩn đảm bảo tính năng hơn và là sự lựa chọn tốt nhất cho khách hàng.
Quý khách có thể tham khảo các loại đồ chơi thủ dâm cho nam và nữ từ thương hiệu nổi tiếng BÂILE của Mỹ, chất liệu cao cấp đảm bảo mọi tiêu chuẩn trong dây chuyền sản xuất vì vậy mà sản phẩm luôn đảm bảo an toàn cho người sử dụng.
Xem thêm https://dungcuthudam.com/do-choi-thu-dam-gia-re-nhat-cho-nam-nu-18
Cách thủ dâm cho nữ bằng tay

Thủ dâm bằng tay cho nữ giới không khó, tuy nhiên nhiều người hiểu sai về kĩ thuật là một hiện tượng làm tình tự thân, hoàn toàn không phụ thuộc vào bất kì người khác giới nào nhưng vẫn đảm bảo khả năng thỏa mãn và đạt đỉnh. Thủ dâm bằng tay chính là một trong những kỹ thuật thủ dâm thông dụng nhất ở cả nam giới nữ giới.

Thông thường các cô gái khi thủ dâm thường dùng ngón tay ma sát vào các điểm nhạy cảm như nhũ hoa và các vùng nhạy cảm khác hay vùng kín.
Tuy nhiên lưu ý điểm mà mọi người hiểu sai ở đây người ta thường kĩ là đầu ngón tay, nhưng thực chất là đoạn giữ ở các ngón tay ưỡn cong lên mới hiệu quả nhất. Các cô gái khi thủ dâm thường dùng tay chà nhẹ lên vùng kích thích đặc biệt là âm đạo. Vì âm vật ngoài là nơi tập trung nhiều dây thần kinh ngoại cảm nhất.
Chị em có thể dùng hai ngón tay giữa và ngón tay trỏ kết hợp cùng một lúc để kích thích xung quanh âm đạo, sau đó thỉnh thoảng đưa hai ngón tay vào sâu bên trong âm đạo để thử những cảm giác khoái cảm khác nhau dựa vào lực của hai ngón tay kích thích sâu hay lông vào âm đạo tạo nên.

Chính vì việc dùng tay đưa vào trong âm đạo sẽ khiến nữ giới dễ mắc các bệnh viêm nhiễm hơn. Vậy làm sao để việc thủ dâm bằng tay mà vẫn đảm bảo an toàn?

Vệ sinh ngón tay và âm đạo sạch sẽ trước và sau khi thủ dâm

Cách thủ dâm cho nữ thì ngón tay là một vũ khí lợi hại nhất giúp chị em thủ dâm và lên đỉnh. Các cô gái thường đưa ngón tay len lỏi khắp nơi và chạm vào những vùng nhạy cảm của cơ thể để thăng hoa.
Ngoài ra chúng ta nên dùng dụng cụ thủ dâm để thủ dâm an toàn hơn.
Xem thêm: http://dochoitinhduc4u.com/cach-thu-dam-cho-nu-len-dinh-100-nhu-xuat-tinh-o-nam/a1303029.html
- Bạn là một lady hiện đại có nhu cầu tình dục cao nhưng kín đáo thì nên chọn mua một chiếc quần lót rung giúp kích thích tình dục nữ cực kỳ mạnh, nó nhìn như một cái quần chíp thông thường...

- Đây là loại sản phẩm quần lót ẩn dành riêng cho các chị em phụ nữ mà chỉ cần mặc vào và bật chế độ rung lên là các chị gái sẽ được tận hưởng niềm hạnh phúc bất tận nơi đâu mà không cần đến đàn ông. Màu tím gợi dục kèm theo sự thiết kế thông minh đã làm cho các nàng cảm thấy phấn kích hơn.

Quần lót siêu rung được thiết kế thông minh với bộ điều khiển được điều khiển từ xa nên càng tiện dụng cho các nàng hơn.

Xem thêm https://dungcuthudam.com/quan-lot-chip-rung-bim-kem-sip-xi-lip-nu-lot-khe-tr36
Khá tự ti với kích cỡ “cậu nhỏ” nhiều khách hàng được bạn bè rỉ tai về một loại máy tập giúp tăng kích cỡ.
Lên Google gõ “cách tăng kích cỡ cậu nhỏ bằng máy tập dương vật”, nửa giây đã cho ra gần 80 nghìn kết quả, với những lời quảng cáo có cánh về tăng kích cỡ cậu nhỏ từ 2-5cm trong khoảng 2-4 tháng luyện tập...
Nhiều người đã tìm đến shop để hỏi về sự hiểu quả của sản phẩm có như lời đồn không

Gọi điện hỏi về sản phẩm máy tập mang tên penis bớm tay thì được chào mời, “đó là loại máy tập giúp làm to dương vật tự nhiên, đây là một phương pháp đã được công nhân trên thế giới về các làm to dương vật của các thổ dân, họ buộc đá vào đầu dương vật để kéo dài dương vật tuy nhiên xin lưu ý quá trình này là lâu dài, không phải 2-4 tháng tăng 2-5cm như quảng cáo được, nhiều người phải mất 6 tháng chỉ để tăng 1cm thôi. Nhưng phương pháp này là vĩnh viễn không bị nhỏ lại.
Xem thêm http://dochoitinhduc4u.com/may-tap-duong-vat-b1272727.html
Sau nạo hút thai bao nhiêu ngày thì "yêu" được là mối mối bận tâm của rất nhiều chị em sau dùng biện pháp. Sau nạo thai an toàn xong, thời điểm quan hệ tùy thuộc vào ko ít yếu tố nhưng bình thường thì khoảng từ 4 – 8 tuần, bạn có khả năng giao hợp tình dục nếu sức khỏe khôi phục tốt.

Chào bác sĩ địa chỉ đa khoa! Tôi năm nay 23 tuổi, mới làm nạo phá thai được nửa tháng. Tôi có mối quan tâm nho nhỏ khá tế nhị cực kỳ cần sự tư vấn của bác sĩ chuyên khoa. Bác sĩ cho tôi hỏi sau khi nạo phá thai bao lâu thì quan hệ được? Bây giờ, tôi thấy người vẫn hơi mệt mỏi, và vẫn thấy máu ra ở chỗ kín. Tôi chưa biết tình trạng cơ thể của tôi như vậy có khả năng "yêu" được không?. Tôi cực kỳ mong sẽ nhận được sự trả lời của chuyên gia. Xin cảm ơn! (bạn Đ.T.T, Hoàn Kiếm, Hà Nội).
sau-pha-thai-bao-lau-moi-duoc-quan-he.jpg

Bài viết liên quan:
>> Sau khi nạo phá thai cần nên kiêng cữ những gì?

Sau khi hút thai bao ngày thì quan hệ được?

Thưa bạn!

Những chuyên gia phòng khám đa khoa cảm ơn sự tin tưởng và vấn đề của nữ giới. Chúng tôi khuyên nữ giới cần nên đến phòng khám phụ khoa kiểm tra sức khỏe sau khi nạo thai mục đích để chắc chắn rằng bào thai từng được loại bỏ và bảo đảm không diễn ra bất cứ câu hỏi gì xấu về sức khỏe sinh dục. Còn về câu hỏi sau nạo hút thai bao lâu thì quan hệ được của nữ giới, sau đây, phòng khám chúng tôi sẽ giúp cho chị em trả lời.

Sau khi hút thai bao nhiêu lâu thì có khả năng "yêu"

Sau khi hút thai an toàn xong, những ngày quan hệ tùy thuộc vào không ít yếu tố: kỹ thuật hút thai mà nữ giới lựa chọn; chất lượng địa điểm hút thai; độ tuổi của bào thai và sức khỏe của chị em; chế độ chăm sóc sau nạo thai. một số bạn tiến hành nạo phá thai tại cơ sở có chất lượng tốt, độ an toàn cao thì có nguy cơ quan hệ sớm hơn những chị em tiến hành nạo hút thai tại phòng khám không bảo đảm chất lượng do có sức khỏe sinh sản hồi phục mau chóng hơn.

Sau nạo hút thai tầm 15 ngày, thai phụ cần quay trở lại phòng khám chuyên khoa có tin cậy nhằm được bác sĩ khám, kiểm tra sức khỏe nhằm chắc chắn thai nhi đã từng được xóa bỏ chắc chắn (không bị dính sót thai), và không xảy ra bất kì câu hỏi gì xấu về sức khỏe (không mắc phải viêm nhiễm phụ khoa).

Vậy sau nạo hút thai bao nhiêu ngày thì "yêu" được?

Bình thường, sau khi nạo phá thai khoảng từ 4 – 8 tuần, bạn có nguy cơ quan hệ tình dục nếu sức khỏe phục hồi tốt.

Bởi vì, sau 4 – 8 tuần, một số khả năng sinh lý (kỳ kinh, niêm mạc tử cung và buồng trứng được tái tạo, hoạt động nội tiết) của người bạn bắt đầu vận động thông thường trở lại. Tuy vậy, lúc "yêu" quay trở lại, bạn cần phải vô cùng chú ý dùng thủ thuật tránh thai an toàn nếu chưa có ý muốn có bầu quay trở lại.

Tuy vậy cũng có một số trường hợp nữ giới sau khi tầm 4 – 8 tuần vẫn hạn chế quan hệ tình dục nếu chị em thấy sản dịch mọc hay tình trạng cơ thể còn yếu, mà cần đợi đến khi sức khỏe đã phục hồi hồi chắc chắn rồi mới quan hệ.

"Yêu" tình dục là một nhu cầu thiết yếu không thể thiếu đối với cả nam và nữ. Song, không phải khi nào hứng là có khả năng "yêu", mà cần chọn lựa những những ngày khoa học để bảo vệ sức khỏe sinh sản một phương pháp tốt hơn hết. Đặc biệt, với các chị em sau phá thai nói chung, nạo hút thai kể tới nói riêng càng nên phải chú ý chăm sóc sức khỏe, và chọn thời điểm quan hệ cho phù hợp, an toàn, thích hợp.

Một số thắc mắc cần chú ý sau nạo phá thai

Sau nạo thai, bạn cần lưu ý một số câu hỏi sau khi nhằm để bảo vệ sức khỏe: đảm bảo rửa ráy sạch sẽ, nghỉ ngơi không ít, bổ sung dinh dưỡng và hoạt động nhẹ nhàng.

Đảm bảo vệ sinh sạch sẽ: Bạn nên chú ý giữ gìn vệ sinh sạch sẽ chỗ kín một giải pháp thường xuyên, ít nhất 2 lần hàng ngày, nhằm để hạn chế sự xâm nhập của tác nhân gây hại từ môi trường phía ngoài. Nữ giới có khả năng sử dụng dung dịch vệ sinh phụ nữ có nguồn gốc từ thiên nhiên mục đích để giữ cho vùng kín sạch sẽ, thơm tho. Đặc biệt, nữ giới cần thay thế băng vệ sinh liên tục trong những ngày ra máu ở vùng kín tương tự như kỳ kinh bình thường nhằm để Không nên nhiễm khuẩn tạo thành bệnh phụ khoa do lúc đấy là lúc vi rút có cơ hội thuận lợi nhằm tấn công vào trong dẫn tới viêm nhiễm.

Nghỉ ngơi nhiều: Sau nạo phá thai, người nữ giới suy yếu rất nhiều cần cần được nghỉ ngơi mục đích để khôi phục sức khỏe. Chị em cần phải Hạn chế hoạt động mạnh, làm việc quá sức. Nghỉ ngơi rất nhiều giúp cho cơ thể của chị em có thể tập trung sức đề kháng lại mục đích để chống chọi với tác nhân dẫn đến bệnh từ phía ngoài.

Bổ sung dinh dưỡng: Thai phụ cần phải cung cấp đầy đủ một số chất dưỡng chất cho cơ thể giống như sắt, kẽm, vitamin, omega3, … nhằm tăng cường sức đề kháng cũng như chức năng chống chọi lại tác nhân gây bệnh của đội ngũ miễn dịch. Đặc biệt là, chị em cần phải bổ sung không ít chất sắt nhằm để phòng chống thiếu máu sau khi nạo hút thai. Chẳng là, sau nạo hút thai, cơ thể của thai phụ tốn đi một số lượng máu tương đối không nhỏ, rất cần phải được bổ sung đầy đủ.

Hoạt động nhẹ nhàng: Rèn luyện sức khỏe liên tiếp cũng là biện pháp hữu hiệu giúp cho chị em khôi phục sức khỏe sau khi nạo hút thai. Tuy nhiên, không thì nên bất cứ bài tập nào nữ giới cũng có thể tập luyện. Nữ giới chỉ cần phải tập luyện các bài tập nhẹ nhàng, có ích cho sức khỏe tương tự như yoga, đi bộ.

Cùng với một số kiến thức phòng khám đã từng cung cấp giống ở trên chắc chắn bạn đã từng có thể quyết định cho mình một chế độ nghỉ ngơi và đẻ hoạt chuyện độ sau khi nạo phá thai để thời gian khôi phục sức khỏe là sớm nhất. Qua đấy sẽ có khả năng tự định vị chính xác hơn chuyện sau nạo thai bao ngày thì quan hệ được.

Nguồn: http://phathaihn.org/sau-pha-thai-bao-lau-moi-duoc-quan-he-12WEF9DA.html
Laitokseen menin olin siinä vaiheessa vielä tavallinen ja kaikkeen hyvään turvalliseen sidottu elämän iloinen lapsi..

Jopa siis se todella siis aika villi rasavilli ja hyväntahtoinen pikkupoika...

Ja se olin vielä siis iältänikin sen noin 10 vuotta iältäni..

Tietäminen ymmärys siis johti vain siihen sitä on yritetty ltodella poistaa läääkityksin..

Ja kitkeä pois normaalina toimenpiteenä ja käyttäytyy kuin olisi siis vain täysin tietämätön aikuisten asioista?Tieteen toisinajattelu Lapsen Nuoren siis harjoittamana ja jopa aika lailla systemaattisena syynä leimata se joko..

Siis mielenterveyden oireina tai psyykkisinä häiriöinä..

Yritetty löytää kehitysvammaisuutta..

Rodersonin Translaatio perimäni on omassa järjetyksessään jotakin perin outoa löydetty ja uudelleen tutkittu 2007-8 jälkeen..

Oudosti kadonnut löydös lähetty Englantiin asti tutkittavaksi...Kotona yritettiin pitää yllä sitä kuvaa ja mitään väärää ei olisi tapahtunut psykologi ja lääkäri..

Siis valehteli jopa siis minun kuullen aika selkeäsi siis isälleni ja äidilleni laitoksesta olosuhteista..

Äitini on kyllä siltikin jopa myötänyt se oli virhe luottaa ammattiauttajiin tuona aikana..

Kylällä oli eräs henkilö joka tiesi kertoa tästä vielä lisää ihmisille....

Sitä ei tiedetty on yleinen valhe väärä tieto jota kylvetty siintä syystä ja seurauksesta ei synny epäluuloa ja pelkoa...

Juuri siintä miten minun omskin siis lapseni siellä voi...

Järkytys joka elää monen kautta tuleviin sukupolviin asti ja jopa periytynyttä syvälle ehdollistunutta..

Ja vieläkin on vaikuttanut siis jopa siihen lastensuojeluun käytäntöihin ja toimintaan sekä lasten ja nuorten kohteluun..Luulla aikuiset minua todella siis kuuntelee on todella siis myötämielisiä ja tottelee sivistynyttä siis Lapsen ja Nuoren käytöstä...

Ja todella siis uskoin hyvään ja siis oikeudenmukaiseen kuten siis tähän se YK ihmisoikeus kysymyksiin sitoutuminen siis koski minun elämääni..

Lapsen elämää ja minulla oli se oikeus olla omaa mieltäni kaikesta ja siis opettaa vaikka opettajia ei osanneet minua opettaa..

Moni joka meni sinne laitokseen tuli pois todella henkisesti ja psyykisesti murjottuna ja vihattuna sekä pelättynä..

Ja mitä pahaa tämä muille vielä tekee..

Laitoksessa monet vaikeat olosuhteet tilat oli väärin tehtyjä akustiset ääntä vaimentava rakenne suunittelu puuttui..

Ja äänet täysin luonnottomia....

Puutuivat elämänvärit ja ei edes omaa rauhaa yötä päivää levotonta siinä seassa pikkulapsia kehitysvammaisia ja huostaanotettuja häiriintyneitä...

Ja ne se syyt ja seuraukset siellä siis kiusataan rikotaan vähintään jo siis sinun tavarat varastetaan joiltakin jopa ne kellot ja arvoesineet...

Oli lapselta jopa siis tyhmää luulla...

Ja voit todella siis arvostella laitosta ja niitä siis siellä todella jo siis olevia ja valitsevia olosuhteita rangaistuksetta..

Ja se on moraalisesti kierouttava paikka olla..

Psykologin jo siis sanojen määritelmien siis mukaisesti sen todella siis jo niin hyvän parantavan hoidon sivuvaste on kiusaaminen hyväksikäyttö....

Paikan olosuhteet oli aina silti olleet tuona aikana monen tiedossa..

Mutta ei silti siintä ei vain voitu julkisesti niin siis todella vain siis puhua mitä se on todella voinut monille olla..

Sinne joutunut koki jo siis olevansa syyllinen ja paha ja jos sitä ei muille tehnyt..

Sillä samalla tavalla koki jo sitä kiusaamista ja muiden aika lailla siis sitä systemaatista häirintää...

Ja joka kohdistui heikkoihin ja puolutuskyvyttömiin ?Tulessa jo oli näitä monia psyykkkisiä traumoja ja vaurioita ne hoidetaan sillä samalla tavalla siedättämällä laitos olosuhteisiin joissa paha olla.....

Rangaistaan jos julkisesti siis arvostelet tai syytät olosuhteita ja laitosta tuot esille kuinka paha siellä on olla muillakin?

Ja kun olet tähän todella siedättynyt olet yhtä paha vihattu kuin ne jotka on tehneet itse alaikäisenä muille..

Jopa kovaa raakaa siis väkivaltaa...

Ja tai siis jopa todella vain muita jo alistaneet ja kiusanneet muita ja sitä he edolistettiin jo muiden aseteilla heitä kohtaan...

Ja olemaan todella julmia ja kovaluontoisia tekemään muiden elämä pahaksi..

Olin osin ehdolistettu tälle samalle kokemaan itseni pahaksi vääräksi ja jopa likaiseksi saataiseksi kuin minut olisi raiskattu moneen kertaan ?

Pahat tekoni saivat syyllisyyteni siis yhtäaiaksesti tuntumaan todella siltä minä olen paha syyllinen tähän kaikkeen..

Siis mitä olen siis kokenut muiden taholta käsin ja tehnyt samalla näille muille sitä pahaa tai ilkeyttäni ollut todella paha..

Rangaistus on todella oikeutettu vaikka en ole tehnyt muuta kuin uskonut hyvään luottanut ihmisiin...Kaikki mitä sinä ajattelet on joko sitä siis oireilevaa mielisairautta ja siis vain sinusta itsestäsi johtuvaa pahuutta likaisuutta ja huonommuutta.....

Tai olet paha uhkaat muita ajattelet pahaa muistaihmisistä..

Kehitysvammaisuuden piti tutua epänormaalilta ja saastaiselta pahalta ja he ei voineet olla elää kuin muut ihmiset..

Uskovat jopa siis pyrkivät saataisuuden ja lihan sairauden siis tunnoilla poistamaan sen ei toivotun...

Ja jopa sen syvän itseinhon ja siis itsensä kieltämisen siis kokemuksella estämään sen..

He ei kykene seurusteluun tai rakkauteen ja esiaviollisiin suhteisiin..Siintä syystä yhteisö eristää lapsia ja nuoria kotiinsa vielä 1980 luvulla...Halpatyövoimaksi julistamisen kokemus työstäni en saa oikeaa palkaa ja en ole samanarvoinen kuin ne muut Lapset ja Nuoret on..

Tätä kokemusta on aikuiset sillä puheella vielä tuona aikana ryydittäneet olen se työvieroksuja valtion elätti...

Ja joka syö veronmaksajan ansaitsemaa sitä oikeutetua siis toimeentuloa tämän ruokapöydässä..

Ja joten hän saa sintä syystä todella päättää miten minua kohtelee hän maksaa sen lystin..

Tytärensä sanoo hän ei todellakaan siis seurustele tämän...

Vajakin mielenvikaisen kanssa ja minä en ole hyvä hänen lapsilleen enkä anna hyvää sosiaalista ja taloudellista asemaa..

Tämä on minun kohdalta käsittelemättä siis jätetty kohtelu ja se syvälle käyvä ja todellinen kokemus on siis pois piilotetua lähihistoriaa...

Imago julkisuus kuva on sitä vaatinut tässä maassa..

Tätä on niin monilla muilla omalla tunollaan..

Ja monet ei siintä voisi puhua eikä tätä tuoda julki viha ja pelon vuoksi heitä kohtaan on todella vieläkin syvälle menevän vahvaa...Valtion asia sitä ei julkisesti siis nytkään vielä kaikin puolin pois puida eikä käsitellä ne jotka on siintä siis kärsineet on jo muuttanet pois......Kylät ja elinkeinot on kuin poispyyhityt ja siis nyt miten ne siis nyt vain olevat 5-6 miljoonaa muodostaa kaupungistuvan...

Suomen Eurooppan vertaisen väestön perustan ?

Vaatisi 20 miljoonaa asukasta lisää tähän maahan ja jotta syntyisi tämä siis unelma..

Siis eurooppalaisesta kaupunkien suomesta jossa on suurkaupunkeja.....

Rikkirevitty hajoava siis se yhteiskuntarakenne ja jossa on todella tyhjiä poliittisia populistisia ja..

Jopa siis oikeistolaisia vasemmiston hyväksymiä todella siis valheellisia lupauksia tyhjiä toteuttamiskelvottomia poliittisia ohjelmia ?

Kukaan joka on elänyt ja nähnyt mitä on tämä kaikki todella on ei tähän enään todellakaan vain usko pidä sitä sen arvoisena kohtalona..

Enään edes aidosti juhlisi itsenäisyyttä..

Ja ylistäsi siis tätä arvoperustaa joka ei enään ole mitään muuta kuin se harhaan johtava ja tyhjä...

Hajoavan yhtenäisyyden ja elintason kuorruttama siis todella aineellinen tyhjää täynnä oleva siis ulkokuori ?

Johtaja_JurmuPINK fridayLuonut: Johtaja_JurmuTorstai 23.11.2017 09:08

Mikä hemmetin "black friday"? Onko se joku jenkkilästä rahdattu villitys niin halloweeni?

MiittisKanacurry.Luonut: MiittisTorstai 23.11.2017 07:14

Se on kohta viikonloppu. Olen lähdössä lomille taas. Poikaystävän luokse varmaan.
Tää päivä pitää vielä jaksaa. Ohjelmassa on verikokeet kymmenen jälkeen ja iltapäivällä kokkiryhmä. Mä olen pääkokki ja teen kanacurrya. Mukavaa päästä taas tekemään ruokaa.
Sitten jälkiruoaksi on mutakakkua.
Kaveri tekee sen.
Eilen meni töissä mukavasti. Hommia oli taas riittävästi.
Nopeasti meni päivä. Eikä alkanut yhtään ahdistamaan.
Selvisin päivästä. Hyvä sali tunti oli myös eilen. Hiki tuli pintaan.
Ja hyvä olo tunnin jälkeen. Tänään alan siivoamaan kun saan eka blogin kirjoitettua ja pesemään pyykkiä. Kuulin että meidän pyykkituvan pesukone taas toimii toistaiseksi.
Hyvä niin pääsee pesemään.
Mulla on kertynyt kivasti taas pyykkiä.
Mä heräsin tänään jotain puoli seitsemältä.
Kuudelta mun piti herätä mutta en jaksanut nousta.
Ihanaa kun ei ole kiire. Rauhallinen aamu.
Aamupalakin on vasta puolentoista tunnin päästä.
Lähden tuossa yhdeksältä kävelemään sinne terveyskeskukseen.
Olen sitten ajoissa siellä ja saa rauhassa kävellä sinne eikä kauhealla kiireellä.
Mutta viikonloppua odotan innolla.
Mä en ole nyt nähnyt poikaystävää kolmeen viikkoon.
Pitkä aika.
Ajattelin kysyä siltä että käydäänkö alkossa niin ostan synttärilahjaksi sen jonkun viinapullon.
Ja siihen päälle vähän suklaata. Ihan hyvä lahja.
Mä en ole vielä ostanut ainuttakaan joululahjaa.
Kavereille pitää keksiä jotain kivaa lahjaksi.
Tässä on kuukausi aikaa.
Ajatella. Kuukauden päästä on jo joulu.
Ai niin pitää ohjaajalle sanoa siitä joululomasta.
Kuinka pitkä se on.
Menen vanhempien luokse viettämään joulua.
Olen siellä varmaan sen muutaman päivän.
Tänään aijon pukea jotain rentoa vaatetta päälle.
En nyt jaksa laittaa mitään farkkuja.
Ensi viikolla kerkiää sitten taas niitä käyttää.
Ai niin ensi viikolla mun ei tarvitse mennä klubitalolle.
Niillä on jokin koulutus juttu koko päivän.
Menen sitten taas klubitalolle parin viikon päästä.
Mulla ei sitten ole muuta ensi viikon tiistaina kun sähly.
Vähän rennompi päivä.
Voisi alkaa pakkailemaan tavaroita pikku hiljaa.
Tää pari viikkoa on mennyt taas hurjaa vauhtia.
Tuntuu että olisi ollut lomilla hetki sitten.
Parin viikon päästä on pikkujoulut mitkä mun pari kaveria järjestää.
Perjantaina 8 päivä.
Mä paras kaveri ja toinen kaveri ollaan menossa sinne.
Mä aijon juoda siellä sitten päärynäviiniä ja siideriä.
Pitää alkosta käydä ostamassa se pullo.
Se päärynäviinipullo maksaa vaan 7 euroa.
Ei ole kallis.
Bussirahat pitää nostaa pankkiautomaatilta.
Niihin menee ainakin 20 euroa.
Joudutaan kulkemaan kahdella bussilla sinne.
Bussimatkat menee hyvin kun kaverit on mukana.
Ei ala ahdistamaan.
Voidaan jutella niitä näitä sitten bussissa.
Mulla on hyvä fiilis päällä.
Tää viikko on mennyt muutenkin yllättävän hyvin.
Ei ole joutunut syömään ainuttakaan rauhottavaa.
Saa sitten nähdä onko ensi viikko sitten se huonompi viikko.
Silloin joutuu varmaan ottamaan. No päivä kerrallaan.
Ensin aijon nauttia tulevasta viikonlopusta.
Kohta puen vaatteet päälle. Mä olen vielä yöhousuissa.
Sitten siivoamaan.
Musaa laitan taustalle soimaan.
Kerkiän siivoamaan kaiken ennen kun lähden sinne verikokeisiin.
Ulkona on taas satanut lunta. Maa on valkoinen.
Hyvä niin on valoisampaa.
Mutta kauheasti pakkasta siellä ei ole.
Ei niin kylmä.
Tarkenee kävellä tuolla.
Huomasin että kahvi alkaa olla loppu.
Pitää ostaa lisää.
Ostan taas seuraavaksi kultakatriinaa.
Paras kahvi.
Niin ja teetä pitää myös muistaa ostaa samalla.
Ajattelin käydä kaupassa kokkiryhmän jälkeen.
Kun on hyvin aikaa.
Tulee käveltyä lenkki siinä samalla.
Rahaa on taas tullut.
Voi ostaa viikonloppu ruoat kun menen poikaystävän luokse.
Ja haluan tarjota sille pizzan sen synttäreiden kunniaksi.
En vielä itse tiedän haluanko mäkin pizzaa tai kebabia.
No huomenna se selviää illalla.
Kun käydään ruokaa hakemassa.
Mutta nyt siivoamaan.

Kuunsilmä...Luonut: KuunsilmäTorstai 23.11.2017 06:02

NO HUHHUH :DDD

19244981.gif


...

TapTTAsa - Taulu Feat. Anna PuuLuonut: TapTTTorstai 23.11.2017 04:44Mun toiveena on tehdä yksi laulu
ja tehdä siitä kaunis ku taulu
muistaen jaksot jolloin ei syntyny mitään
ny mielessä kasvot liekeis niin ikään

mietin miten maalata ääni
puuvillasilla vedoilla hennon hiljasil
hahmotella paperille kaunokirjaimil
kertosäe ja melodia, jota hyräilen iltasin

tahtilepo, kaikki kohalla
aamuauringos hiukset leväten olalla
vaaleina juoksevat välistä sormieni
kuin miljoona loputonta kultaista Tonavaa
sori et joudut nois kielikuvis roikkuu
ne hoippuu vierelläsi, ei tuu toistuu
kun taulu on valmis ni runoilija poistuu
jos sä oot mun kaa niiku loppusointu

jos mä joskus voisin
maalaa taulun
sinut siihen maalaisin
jos mä joskus voisin
tehdä laulun
sinusta se kertoisi

jos mä saan ja mähän saan tehdä taulun
mä teen siitä kauniin ku laulun
maalaan päivät pimeel ja valosal
vuosikaudet mun salaisessa ladossa

mielikuvia pojat maalaa ikkunaan
säteilevän ikonin, muotokuvan
kankaalle maalaan pienet huulet
maailmalle hymyilen mä punaviinin punast

istut kesämekos kukkahelmases
iiriksen upottaa auringonkeltaset
maapallo voimasi armosta
vilpittömyydelle hiukan valkosta
taivaan täydelt sun suruille sinistä
mustaa reunoille tasapainon nimissä
paletti käsis kasetti pilvissä
kaikki värit ja silmissä maailma

jos mä joskus voisin
maalaa taulun
sinut siihen maalaisin
jos mä joskus voisin
tehdä laulun
sinusta se kertoisi

sormet maalis pitkin poikin
ateljeessa mä kuljeksin
heinäkuun seittemän skeittilauta
mä piirrän norsulle trumpetin

sormet maalis pitkin poikin
ateljeessa mä kuljeksin
heinäkuun seittemän skeittilauta
mä piirrän sulle trumpetin

jos mä joskus voisin
maalaa taulun
sinut siihen maalaisin
jos mä joskus voisin
tehdä laulun
sinusta se kertoisi

LähiöamebaYOUG IVEM MELuonut: LähiöamebaTorstai 23.11.2017 00:24

Tänään minulla oli Marttojen viiri-projekti ja huomenna minulla on ohjelmaa. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten viiri-projektiin. Viiri alkoi yhdeltätoista ja loppui kahdelta ja teimme tänään siellä nopeaa chili con carnea kvinoan kera, linssi-kasvissalaattia ja jälkiruoaksi omenacrumblea puolukoiden ja vaniljajäätelön kera. Projektin jälkeen menin pyörälenkille jokiasemalle ja joen rantaa pitkin kotiin ja sen jälkeen menin kotiin katsomaan telkkaria ja samalla tein omia hommia ja suunnittelin huomista päivää ja join kahvit viiden jälkeen ja emmerdalen jälkeen menin kävelylenkille jokiasemalle ja joen rantaa pitkin ylisoutajansillan toiselle puolelle ja sitä kautta kotiin ja sitten katsoin telkkarista salkkarit, uuden päivän ja koko Suomi leipoo ja ohjelman mainoatauolla kävin suihkussa ja leivoin uuden satsin tiikerikakkua ennen suihkua ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja join siellä iltakahvit ja samalla katsoin telkkaria ja tein omia hommia ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäilemässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Hän vaihtoi profiilikuvansa facebookissa perjantaina ja minä vaihdoin eilen profiilikuvani facebookissa ja olen hänen kaveri ikuisesti. Tykkään hänen kuvasta ja hänellä k minulla on hyvät profiilikuvat ja meillä on sama #livelaughlove-kuva.
Voin kertoa 1979 olen lukenut tulavaisuudesta tulleesta ufon näköisestä ja rodottien ohjaamasta koneesta se siepasi pari onkijaa 1970 luvulla....

Turhaa olettaa kukaan tässä ajassa ja tilassa minua siis tai uskoo totena ja ottaa mitään sitä siis todesta ?

Vaikka talouskasvua ei voi enään toteuttaa ja siis aiheuttaa siis nyt tässä maassa tänä aikana ja sillä tavalla keinolla tähän asti toimittu..

Silti pieni populaatio uskoo on nytkin siis mahdolista siintä siis noin 5-6 miljonasta ihmisestä tehdä valtio jossa on suurkaupunkeja ?

Väestöä pitäisi olla nyt jo siis ne 19 miljonnaa...

Ja jotta tämä olisi todella mahdolista olla niin siis tämä väestön lisä joka jo nyt on jotakin saatava tänne tätä varten...

Tätä ei voida tehdä eikä mitään talouskasvua enään ole eilä tule olemaan kuin näennäisellä tilastollisella harhalla...

Ja esille tuotuna ja siis luotuna valheena itsepetoksena...

Todellista keinoa tässä ajassa ja tilassa ja siis talousjärjestelmässä ei ole enään talous kasvulle jota mediat lietsoo kuin sitä uskonnollista matraa..

Toiset lietsoo sitä siis vihaa ja pelkoa ja tämä ei johda mihinkään..

Miksi minä muistasin väärin asioita olen kirjoittanut vihjeet perustelut aina vihkoihin joissa säilyy perustieto mitä ja .....


Nämä miehet pelkäsivät 1970 luvulla vielä sitä siis Neuvostoliitto sotkee asiotamme tulevassa...

Ja nämä rodotit vain siis kertoivat sen 1990 jälkeen ei ole enään sitä siis Neuvostoliittoa..

Mutta minä lisään tämä nyt olevakin siis..

Eurounioni päättyy tämän ajan 2017 jälkeen kriisiin joka muuttaa todella tätä nyt olevaa maailmaa..

Tämä oli 1989-90 ajatus tulevasta en erehtynyt tähän asti kuin ei ole vielä syttynyt sitä sotaa tosin on sen uhka nyt..


Edessämme on monta poliitista ja taloudellista mullistusta joiden aika on vuoden 2017 jälkeen edessämme..

Torilla ja Vaalivuosina olen puhunut asioita joista poliittiset tahot ei halua ottaa mitään itselleen he joutuneet kuulemaan ?


Monia kriisejä ja siis uhkia joihin pitää vastata ja sii todella monin tavoin ja halusimme tai emme sitä..

Sama tieto on ollut jo jo olemassa näillä siis erinäisillä muilla henkilöillä 1950 luvulta asti olen se yksi tämän tietämisen ketjun osanen?

Nämä tiesivät milloin se siis..

Neuvostoliitto ja Saksaa jakava muuri puretaan tarkalleen...

Euron ja Unionin aika alkaisi sen jälkeen tämä aikanaan siis päätyisi 2015 jälkeen alkaneeseen syyhyn...

Katasrofiin Sähkömagneettiset navat siis vain nytkin kääntyvät todella siis moneen kertaan..

Ja hiilidioksidia kivijiilipölyä laskeumaa on jo napajäällä sulaminen on siis nopeampaa udelleen siis sen veden sinne jäätyminen..

Monta yhtäaikaista syytä miksi tapahtuu katasrofi joka estää ehkä lopulta estää ydintuhon ja sodan lajien kansojen joukkotuhon...

Ajatusten virtaa jota on turha selitellä ihmisille ajattelipa siintä mitä hyvänsä silti sitä mitä se on siintä riippumatta ......


Nykymielessä Yhdysvaltojen aika päättyy...

Juuri siis tähän etenevään kriisiin..

Yhdysvaltojen taloudessa jonka tulevassa päätyvä tämän siis yhden....

Presistentin aikana joka ei siintä syystä välitä on siinä mielessä todella jo se varsinainen valehtelija hän sen tietää mutta puhuu vain omiaan...

Tulevan tietäminen suurissa siis olevissa tulevissamaailmankysymyksissä jo on siis osin helpompaa...

Ja sen kuin yksilön elämän kokonaisuuden hamottaminen on todella siis jo vaikeaa..

Tätä lehteä valokopioista koottua juttua on tehty 200 - 299 kappaletta siinä on 10 -39 kasipuolista valokopiota per kokoonpano ....


En ole mikään siis se selvinäkijä ei minulla ole paranormaalia kykyä tai siis sitä ominaisuutta..

Aidosti paranormaalin kyvyn tunistaa kyvystä nähdä siis valokuvan avulla meneisyyden ja tulevan yhtäaikaisesti..

Ja sen siis filmin joka kelautuu ajassa takaperin tai etuperin..Monet lajit elävät todella silti siis tavalla ja meidän 3-4 uloteisessa ja siis näkyvässä maailmankaikeudessa?

Oppineet rakentamaan kaikeuteen ulottuvuus taskuja ja siis keinotekoisia vakaita erään siis laisia maailman kaikkeuksia..

Ne ei ole viellä siis kyenneet kertomaan meille todellisia ehtoja ja he todella mitä he on miksi he on täällä..

Pari erillistä ryhmää on enemmän meidän kaltaisia joiden syyt ja tavoite on meidän ymmäretävissä...

Olentoryhmä harmaat siis kadottivat ihmiselle ominaisen kyvyn lisääntyä ne on yrittäneet sitä jo tuhansia vuosia....

Ja siinä mielessä ne ei ole edes siis pahoja ja ne miljoona vuotta aiemmin tekivät siinä sen suuren virheen..

Pari muuta olentoryhmää siis erkaantuivat siintä ja harmaiden tavoin ne on vain omaansa kehittäneet vikasuuntaan..

Yrittävät plauttaa alkuperäisen perimänsä ominaisuudet meidän kautta ja siintä syystä täällä nyt läsnä olevina..

Sota seurasi rauhansopimusta kauppasopimusta Galaktinen sota jota käytiin Vaiheisilla lopulta Ydinaseilla joka oli tuho....


Tämä 100 vuoden kuluttua ihmisiä on uusilla rannikoilla taustalla on silti kaupunkeja nykyiset lepää ranikoilla matalissa kohdissa merialaueilla.....

Ja elämä on saasteetonta puhdasta ilmaa pilvenpiirtäjät on jopa siis 2900 metrisiä ja ultaranopeat luotijunat...

Ja ilmassa kulkevat monet bussin näköiset liiturit....

Ihmiskunta ei ole perimältään kuin yksi monista vastaavista elämänmuodoista jo näkyvässä maailmakaikeudessa on.....


Te ette näe tätä aikaa kriisit katasrofit pakottavat evakoimaan rannikot ja talouskasvu ja lupaukset on poissa pois pyyhityt..

Tämä mahdollisesti estää lajien joukkotuhon ydinsodan ja radioaktiiviset laskeumat siinä mitassa jossa tuho olisi myös kansojen joukko tuho.......

Lajien joukkotuhon estävä..

Toinen katasrofi on mahdolisesti totta nyt jo edellä on tämä ilmato hakee uutta tasapainoa..

The_Namelessmjeeep!Luonut: The_NamelessKeskiviikko 22.11.2017 22:31

Hugs not drugs xD
Heräsin tänään jo hieman ennen yhdeksää ja vaikka yritin nukkua lisää, niin ei sitä unta vaan tullut enempää ja nousin ylös todella väsyneenä kymmenen aikoihin. Katsoin sitten Pulmuset ja Family Guy:n samalla kun yritin saada itseäni pirteämmäksi juomalla vettä ja räpyttämällä silmiä nopeasti jonkun kymmenen sekunnin ajan. Minulle oltiin nimittäin neuvottu tekemään niin. Eihän siitä mitään tullut ja lähdin 10:57 bussilla Alkoon. Toivoin koko ajan ettei se yksi mulkku ole siellä kassalla eikä onneksi ollut. Oli joku uusi nainen eikä hän katsonut minua mitenkään sellaisella ilmeellä olenko kunnossa. Väsymys ja humala näyttää joskus samalta. Tai voihan se olla, että minä itse vaan tunnen sen ja näytän muiden silmissä ihan normikuntoiselta. Sain ostettua Tasikset ja ostin myös pahanmakuisia energiajuomia kaksi, koska olivat niin halpoja. Join toisen bussipysäkillä ja hyi vittu minkä makuinen. Kotiin päästyäni aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä samalla katsoen Family Guy:ta, sekä Amerikan että Britanian version Panttilainaamosta ja kanavaa josta kuuluu pelkkää musiikkia. Sinne voi lähettää oman kappaletoivomuksensa, joka maksaa 5,09 euroa! Sikahinta yhdestä biisistä.
Nyt on klo 14:29 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin piirakkaa, pelasin farmipeliä sekä katsoin Salkkarit ja elokuvan Slummien miljonääri. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
« Uudemmat -