IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Johtaja_JurmuEi saatana.Luonut: Johtaja_JurmuSunnuntai 23.07.2017 20:34

tähtimysJess!!Luonut: tähtimysSunnuntai 23.07.2017 18:46

Viikon tai koko kesän paras uutinen. Diiva on tiine Bokerista!
Mä oon niin mammalomalla ens kesänä!

Katjan kanssa kisahommia aloitettu. Ihan ok tamma 4kk tauolta. Nyt vaan startteja lisää että saa vanha itsestään enemmän irti. Ja joku muu kuskiksi 😁😂

Sippura junnaa paikallaan. Kohta on varmaan pakko pakata tamma autoon ja ajaa Tampereelle että löytyisi joku vika??? Menee järki, elämä ja rahat tuon kanssa kun ei vain edisty suuntaan tai toiseen.

Nipa siemennettiin nyt viimeistä kertaa. Jos ei ole tiine, on tamman kohtalo sinetöity ja tamma lähtee kuoppaan syksyllä. On jo 17v hankala saada tiineeksi ja kuntokin hiljaa heikkenee eli ei tämä käyttö hevonen enää ole.

Toisin kuin Lulu. Tamma viihtyy Kokkolassa yp ja opettaa Jenskua ratsastamaan. On se likalle pinnaa saanut koulutettua jo hyvin 😂 16v ja kinnerpatit jne jäykkyyksiä mutta kyllä tamma välillä vilahtelee pätkiä kuin ennen vanhaan ja välillä ratsastus on kuin tanssia isolla latvianhörhöllä. Hyvä että näin järjestyi.

Oripojat voi laitumella paksusti. Toki tuossa emäntää jo rissasin et tarttee alkaa tuunausta miettimään kun ei saa poikaa markkinoille saakka. KassoKassoo kuinka käy. 😎

Johtaja_JurmuPassiivilouskutinLuonut: Johtaja_JurmuSunnuntai 23.07.2017 18:45

En tiijä, passiivisäteilijää olis mukava viritellä pitkästä aikaa 👌 Loota 22L ja säteilijään (+200g) =600g niin tulis näppärä 19,7hz viritystaajuus :P

Grazyman_89Päivän jututLuonut: Grazyman_89Sunnuntai 23.07.2017 18:41

Heräsin siinä 12 jälkeen ja siitä lähtien olen ollut netissä kokoajan ja sit yks nainen ehotti että alatko hänen kanssa että voin muuttaa samaan kaupunkiin minun kanssa minä vastasin että okei.vähän olutta haluais juoda mut ei ole nyt rahaa yhtään ehkä myöhemmin tällä viikolla tulee rahaa jos saa kaupat lyötyä lukkoon siinäpä se ja nyt alkanut paleleen mutta ei ole kuitenkaan kuumetta.

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 23.07.2017 18:39

Näillä se tankki pysähtyyKuten edellisessä jaksossa kävi selväksi, noin 170 miljoonan asukkaan Neuvostoliiton hyökkäys 3,7 miljoonan asukkaan Suomen kimppuun ei lähtenyt käyntiin ollenkaan niin hyvin kuin bolsevikkijohto ja suurin osa maailman muistakin johtajista odotti. Oliko tästä syyttäminen/kiittäminen suomalaisia vai neuvostoliittolaisia, päälliköitä vai tavallisia rivimiehiä? Vähän kaikkia näistä, todennäköisesti kuitenkin vähiten itänaapurin rivimiehiä. Suurimmat tekijät olivat Stalinin aiempien vuosien vainoharhaisuus, sekä sotaan lähdettäessä neuvostojohtajien ylimielisyys suomalaisia kohtaan ja piittaamattomuus omien joukkojen suhteen. Diktaattorien ikuisuusongelma on, että pätevimmät alaiset eivät yleensä ole niitä kaikkein vaarattomimpia omaa valta-asemaa ajatellen. He ajattelevat paljon, missä on aina riski että päähän juolahtaa sopimattomia ajatuksia, mikä taas voi johtaa haastavaan käytökseen. Mikäli he tietävät oman pätevyytensä, heillä on ikävä taipumus kunnianhimoon. Tilanne on tämä myös armeijassa, joten asian tiedostava Stalin päätti säästää uskollisimmilta vaikuttavat upseerit ammattiosaamisen kustannuksella. Hyvin merkittävä osuus parhaista komentajista siis teloitettiin.

Neuvostoliiton hyökkäystä johtivat siis upseerit, jotka olivat taipuvaisia mielistelemään poliittisia johtajia ja uskoivat sotilaidensa massavaikutukseen enemmän kuin esimerkiksi tehokkaaseen työnjakoon eri aselajien välillä. Talvisodassa tämä strateginen laiskuus kostautui ensimmäisen kerran, Puolan valtauksessa ja Kiinan rajalla japanilaisia vastaan se vaikutti vielä toimivan. Mutta tarkastellaanpa sitten suomalaisia ja meikäläistä armeijaa. Paljon puhutaan talvisodan hengestä ja talvisodan ihmeestä, mutta olihan talvisodan henki oikeastaan sinällään ihme. Sisällissodasta oli noin 22 vuotta, ja vain muutama vuosi takaperin pinnalla olivat Lapuan liike ja Mäntsälän kapina. Kaikesta huolimatta vasemmisto, oikeisto ja kansalaissodan molempien osapuolten veteraanien lapset yhdistyivät puolustamaan tätä tasavaltaa, joka ei ennen joulukuuta 1917 koskaan ollut itsenäinen valtio. Sodan tuloksena syntyikin ainakin hetkellisesti yhtenäisempi suomalainen kansa kuin milloinkaan aiemmin historiassa. Tämän mahdollisti se, että maamme vasemmisto oli menettänyt pääosin uskonsa Neuvostoliiton ideologiseen puhtauteen, kun se solmi hyökkäämättömyyssopimuksen äärioikeistolaisen Saksan kanssa ja ne hyökkäsivät aseveljinä Puolaan. Lisäksi monet suomalaiset kommunistit olivat pitäneet esikuvinaan niitä Neuvosto-Venäjällä johtoasemissa olevia suomalaisia, jotka katosivat Stalinin puhdistuksissa.

Suomen suuret puolustusvoitot alkoivat oikeastaan siitä, kun oltiin ensin vetäydytty 5. joulukuuta päätaisteluasemiin Mannerheim-linjalle, joka kulki keskeltä Karjalankannasta. Taipaleen taistelussa Laatokan rannalla eräs puna-armeijan hyökkäys jätti vain tunnissa tuhat kuollutta neuvostosotilasta jäälle. Lähempänä Suomenlahtea linja oli vielä rakennettu vielä vahvemmaksi, Summassa oli 41 vahvistettua betonibunkkeria, joita vastaan venäläiset joutuivat hyökkäämään. Heidän tykistönsä ampui mielikuvituksettomasti pitkiä ja laajoja keskityksiä vaivautumatta tiedustelemaan vihollisen asemia, minkä pohjalta olisi voitu suunnitella tulivalmistelut mm. yhdessä ilmavoimien kanssa. Samoin jalkaväki ja panssarivaunut pelasivat ikään kuin omaa matsiaan ja etenivät erillisinä massoina. Jalkaväki menehtyi konekiväärituleen piikkilankaesteiden lomassa, eikä pystynyt näin suojaamaan panssareita lähitaistelussa. Vaunut pääsivät kyllä suomalaisten puolustuslinjojen sisään, mutta lähelle päässeet sotilaat tuhosivat ne Molotovin cocktaileilla, kasapanoksilla ja vaikkapa telaketjuihin työnnetyillä sorkkaraudoilla. Tyypillisestihän panssarivaunun miehistö pelkää eniten tilannetta, jossa sisään lentää polttopullo eikä pääse ulos.

Todennäköisesti sodan kuuluisin ja koko sen symboliksi nostettu taistelu käytiin pohjoisempana Suomussalmen alueella. Siellä kaksi punadivisioonaa sai tehtäväksi edetä villin suomalaisluonnon läpi Ouluun ja katkaista maa kahtia, jonka jälkeen Lapin valloitus kävisi sutjakkaasti. Tähän Kainuun hyökkäykseen neuvostovaltio keskitti kaksi divisioonaa eli yhteensä luokkaa 50 000 taistelijaa, joita vastaan Suomelta liikeni vain noin 11 000 miestä. Hurjasta alivoimasta huolimatta onnistuimme pysäyttämään pieniä maalaisteitä edenneet armeijat ja katkaisemaan myös niiden paluureitin. Vaikka suuri osa marssineista venäläisistä/ukrainalaisista pääsi lopulta pakenemaan, vähintään 20 000 kohtasi loppunsa erityisesti Raatteen tiellä tammikuun ensipäivinä. Suomalaisia kuoli vain reilu 700, eli kaatunutta suomalaista kohti menehtyi noin 30 vastapuolen pelaajaa.

Menestyksestämme tässä taistelussa tuli niin klassinen osa talvisodan ihmettä, että sitä on usein siteerattu ulkomaisissa sotilasakatemioissa esimerkkinä siitä, mitä hyvin johdetut ja innovatiiviset joukot voivat saavuttaa ylivoimaistakin vihollista vastaan. Tällaiset taistelut olivat kultaa kotimaisen propagandan tuotannossa, jota vielä osaltaan helpotti punamultayhteistyö. Kaikki lailliset puolueethan olivat yhteisrintamassa talvisodassa, eikä kirkon rooliakaan sovi unohtaa. Neuvostoliitto oli lähtökohtaisesti uskonnonvastainen valtio, Suomi taas paljon vakavammin luterilainen kuin nykyään. Tämä antoi niitä kuuluisia uskonsodan säväyksiä, joiden voimaan voi aina luottaa.

Täällä on kaikki
100 vuotta suomalaista tarinaa

turol[Ei aihetta]Luonut: turolSunnuntai 23.07.2017 16:43

Tätäkään yriteliäisyyttä ei ole aidosti koulussa ja luokanvalvojan joka tuli tilalle toinen lähti...

Ouluun opettamaan....

Ja Uusi opettaja sitä hän ei halua siintä syystä siis tukea minua tämä ei johda työllistymiseen tämä siintä maksaa veroja...

Tienaaminen toimeentulo veronmaksu on erityistaitojen siis opettamisen peruste nämä tapaukset ei siihen suuntaam siis ohjaudu...

Hylly 1988-89 tehty Piippolassa Käsi Ja - Taideteolisuusoppilaitos täyttyy uudelleem lakata pinta on kulunut vähän ....


Ja siintä syystä...
Uusi opettaja aloitti minun mahdollisuuksiani siis rajoittavat toimet tätä ei voinut hyväksyä....

Rehtorin kanssa otti minun töitäni pois pirustuksen luokasta taidetta jota ei voida näyttää....

Maaherralle joka tulisi kouluun kuusijuhlaan vieraana jossa tiivistyi tämä syytös olen liian erinlainen jotta tämä voitaisiin sallia tapahtuvaksi..

Toinen välikohtaus oli Piirustuksen opettaja löysi...

Saku.n ammattikoulujen välisen valtkunnalisen siis kulttuuri tapahtuman ilmotautumislomakkeet....

Roskalaatikosta siintä syystä ristiriitoja oli niin monia siinä koulussa...

Grazyman_89TyttöystävähakemusLuonut: Grazyman_89Sunnuntai 23.07.2017 16:43

ainakin 20kertaa Seksiä päivässä,etkä nipota turhista Ja juot mun kanssa kaljaa

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 23.07.2017 16:11

1. Millaiset olisi unelmiesi treffit?
- yllätykselliset, kiinnostavan ja mukavan ihmisen seurassa.

2. Tykkäätkö värikkäistä vaatteista?
- rakastan niitä!

3. Mitä teit puoli tuntia sitten?
- veikkaanpa että istuin tässä dataamassa.

4. Uimapuku vai bikinit?
- uimapuku.

5. Hame vai mekko?
- ei kumpikaan, vaan housut.

6. Oletko saanut sakkoja koskaan?
- olen.

7. Seksikkäin ammatti?
- vanginvartija.

8. Oletko rasisti?
- parempi pittää leipäläpi kiinni tästä asiasta.

9. Oletko hellyydenkipeä?
- joskus vähäsen.

10. Tuletko helposti merisairaaksi?
- en koskaan.

11. Minkälainen on ollut elämäsi pahin krapula?
- ns. henkiset darrat ovat toisinaan yhtä helevettiä.

12. Minkälainen on ollut ikimuistoisin ryyppyreissusi?
- niistähän ei puhuta.

13. Minkä värisiä vaatteita sul on eniten?
- kirkkaita värejä ja mustaa.

14. Mikä on inhottavin sairaus?
- kait se on joku veneerinen. HIV, syfilis, klamydia, neekerisankkeri, mitä nuita nyt on. mutta kyllä ihan tavis mahatautikin osaa pahimmillaan tehdä olon aika julumetun vistoksi.

15. Cheek vai Elastinen?
- en kuuntele kumpaakaan artistia.

16. Mikä oli unelma ammattisi pienenä?
- vissiin elukkalääkäri tai sairaanhoitaja. semmosena 3-vee nappulana olisin halunnut TURISTIKSI, että suapi matkustella. vaikka sehän nyt ei ole oikeesti mikkään ammatti. :)

17. Saatko paljon katseita kadulla kulkiessasi?
- no enpähän nyt tiiä.

18. Oletko enemmän positiivinen vai negatiivinen ihminen?
- eka. positiivisuus kunniaan!

19. Tykkäätkö kasvisruuista?
- tykkään.

20. Kuinka monet kengät sulla on?
- ainaskin 13 paria, ja kaikkia en edes käytä.

21. Lempikirjailijasi?
- Jarkko Laine, Anna-Leena Härkönen, Juice Leskinen ym.

22. Luetko elämänkertoja?
- luen toisinaan. Nancy Spungenin, Sid Viciousin, Irwin Goodmanin, Tony Halmeen ja Klinu Loikkasen elämäkerrat jäivät mieleen.

23. Mistä järkytyit viimeksi?
- eräästä henkilökohtaisesta asiasta.

24. Elätkö rauhallista vai vauhdikasta elämää?
- päivästä riippuen. paljon molempia!

25. Ketä julkkista muistutat eniten?
- Matti Nykästä varmaan, ollaan vähän sellaisia adhd-tyyppejä. by the way, tein kerran yhen "testin" netissä, että kuka suomalainen legenda olisit. ja Nykäs-Mattihan sieltä vastaukseksi tuli :)

26. Ketkä kolme on mielestäsi mielenkiintoisinta julkisuuden henkilöä?
- Vesa Jokinen, Jörn Donner sekä jo edesmennyt Tony Halme.

27. Koska viimeksi vietit oikein hauskan päivän ja millainen se oli?
- viime viikolla vietimme aikaa meijän oman väen sekä hyvän ystävän kanssa. pelattiin pelejä, laulettiin ja syötiin kaikkea hyvää.

28. Sähköposti vai etanaposti?
- mikä on etanaposti?

29. Koska viimeksi söit kalaruokaa?
- tonnikalasalaattia eilen illalla.

30. Mikä on tämän kesän suosikki jäätelösi?
- salmiakki, Kismet tai Marianne.

31. Suosikki kauppasi?
- en osaa nimetä yhtä. jokin, jossa on paljon valinnanvaraa.

32. Käytätkö verkkopankkia?
- en.

33. Milloin tunsit viimeksi kipua?
- tänään löin vahingossa sormeni tuolin selkänojaan. mut ei se kauan sattunut :)

34. Tykkäätkö taikatempuista?
- en perusta.

35. Onks sulla hyvä vastustuskyky vai sairastutko helposti?
- erittäinkin hyvä vastustuskyky. en ole ollut kippeenä ainaskaan neljään vuoteen.

36. Onko suomen kesä liian lyhyt mielestäsi?
- kyllä on! ihan liian lyhyt. kesät männöö ohi niin äkkiä!

37. Tuletko toimeen omillasi?
- kyllä.

38. Juotko energiajuomia?
- en koskaan.

39. Poltatko ja mitä merkkiä?
- yäk, en.

40. Luetko sarjakuvia?
- joskus tosi harvoin, paras on Näkymätön Viänänen.

41. Pidätkö kesällä sukkia?
- kyllä, jos on kengät jalassa. mutta sisällä olen monesti kesäisin ihan paljasvarpaisillani, jos tulee hiki.

42. Paras suklaa merkki?
- fazerin vadelmajogurttisuklaa ja sitruunajogurttisuklaa. tumma suklaa on kanssa hyvvee.

43. Onks sul kotona paljon kukkia tai kasveja?
- ei ole, eivät pysyis mulla hengissä. en oo kukkaimmeinen.

44. Miten suhtaudut negatiiviseen kritiikkiin itsestäsi, jos joku suoraan sanoo?
- annan mennä toisesta korvasta sissään ja toisesta ulos.

45. Koska kävit viimeksi shoppailemassa?
- siitä on jo aikaa.

46. Koska joit viimeksi kunnon kännit?
- valitettavasti en muista. ei oo voinu pahemmin kännejä vedellä.

47. Kaunein sana?
- viattomuus.

48. Rumin sana?
- vittupää.

49. Onks sul onnennumeroa?
- 24

50. Minkä kysymyksen kohdalla alkoi vastaaminen kyllästyttää?
- ei alakanu ollenkaan, kivahan toi oli vastailla :)

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 23.07.2017 15:54

ViikinkityttöHuumesanastoa yms.Luonut: ViikinkityttöSunnuntai 23.07.2017 15:23

Tämän listan ohella sanon, että älkää ihmiset IKINÄ sekaantuko koviin huumeisiin. Ne tuhoavat elämän ja vievät ennenaikaiseen hautaan. Päihteettömän elämän puolesta!!

"Vedä käteen, älä suoneen."

A

A = amfetamiini,
adam = ekstaasi (MDMA), ecstasy
afga = afganistanilainen hasis,
aine = huume,
amfis = amfetamiini

B

bag = huumausainepaketti,
bad trip = huono LSD-matka,
biitti = hasispala,
biltsi = hasis
blandis = sekoitus,
blomsteri = amfetamiini, jolla omenankukan tuoksu,
bose/jäädä boseen = jäädä kiinni

C

C = kokaiini
clean = huumeista puhdas
cocis = kokaiini,
coke = kokaiini,
crack = poltettava kokaiini

D

Dami = Amsterdam
dicco = tinneri
diileri = huumekauppias
dulla = hasis
dynamiitti = voimakastehoinen aine

E

E = ekstaasi
eemeli = ekstaasi
ehta/ekta = aito aine
ellu, emppu, esso = ekstaasi
emme = amfetamiini
essi = ekstaasi = elämä
eve = ekstaasi (N-etyyli-MDA), ekstaasi nimetään myös tabletin mukaan, esim. Mersu

F

fakki/jäädä fakkiin = jäädä kiinni
fantasy = ekstaasi (N-hydroksi MDA)
femis = femmetraliini
fibat = katso sävärit
fiilari, fiilis = olotila
fikti (vikti) = vaaka
fixi = huumausainepistos
fixeri = piikkinarkomaani,
flash back = takauma, jälkitila
flea = ekstaasi (N-hyfroksi MDMA)
fuula = valeaine
fysari = jälkitila
fyffe = käteinen = raha
fymi = hasis
fytska = hasis

G

gee = gramma
gold dust = kokaiini
good trip = hyvä matka (LSD:n käytöstä)

H

H = heroiini
halleluja = LSD-tabletti
hallu = hallusinaatio
happo = LSD (LSD nimetään myös paperin kuvion mukaan)
hasa = hasis
heikki = 100 grammaa
heinä = marihuana
heittää = myydä
hekto = 100 grammaa
hepo = heroiini
high = hyvä olotila huumeessa
hidas = heroiini
hiha = käsivarren laskimo
hillo = raha
hintsu = heikko; raha, hinta
hoitaa = varastaa, järjestää
horsa, horse = heroiini
hynä = raha
hätänen, hätäri = tinapaperipiippu, esim. tupakka-askin foliosta taiteltu

I

impata = haistella
imppaaja = haistelija
imppari = haistelija
imu = hasisannos
imupaperi = LSD-paperi
imuroida, imutella = polttaa hasista

J

jarru = heroiini
jepari = poliisi
jointti = marihuanasätkä
joutua/ jäädä koukkuun = tulla riippuvaiseksi
junk = huume
junkie = käyttäjä
jysäri = päänsärky
jytää = aine vaikuttaa
jälkifiilis = jälkkäri = jälkitila
jäädä fakkiin = jäädä kiinni

K

kakku = hasislevy; vankeusrangaistus
kalikka = lääkekapseli
kalvi = ilmiantaja, tiedottaja
kama = huumausaine
kanuuna = kertakäyttöruisku; päänsärky
kapu = lääkekapseli; poliisi
kapula = lääkekapseli
karstapaukut = ”jätepiipullinen”
kastua = jäädä kiinni
keltis = keltatauti (= maksatulehdus)
kingi = joukon johtaja
kioski = huumeiden myyntipaikka
kipeä = vieroitusoireesta kärsivä
klick = injektoitu annos, otetaan klicksit
kniipata = pistää suoneen
knark/knarkkari = narkomaani
koka, kokis = kokaiini
kokkeli = kokaiini
kopukka = heroiiini
koukku = huumeriippuvuus
krääsä = huume, yl. injektoiva
kuivilla = aineesta erossa
kusettaa = huijata
kylmä kalkkuna = heroiinin vieroitusoireet
kypykkä = 10 grammaa
kyttä = poliisi
kyttäfiilis = poliisinpelko
kyykkä; ottaa kyykkää = tapa polttaa hasista tai crackiä ämpärissä
kärytä = jäädä kiinni
kääntää = varastaa
köntti = peräsuolipakkaus
Köbis, Köbä, Köpä = Kööpenhamina

L

langari = huumeiden välittäjä
lappu = LSD-annos
laulaa = vasikoida, tiedottaa
liba = libanonilainen hasislaatu
litku = huumeliuos
lomgit = vieroitusoireet (paluumuutajien käyttämä sana)
the love drug = ekstaasi (N-hydroksi MDMA)
lumi = kokaiini
lusia = nokkia, istua vankilassa
luukku = huoneisto, huumeen myyjä
luukuttaa = myydä
lyödä = injektoida huumeita
läpilyönti = tablettien suodattamista
lätkä = hasislevy
läävä = asunto, huoneisto

M

M = morfiini
mari = marihuana, maris
meska = meskaliini
metri = 10 viivaa, 1 ml
mix = sekoitus
mofa, mopo = morfiini
morfa, morkku = morfiini
muheva = hasis
mutka = ase
muuli = toimeksiannosta salakuljettava
myrkky = huumepoliisi
myssyt = hasisannos
mömmö = tabletti
möyhy = hasis

N

namu = huumetabletti,
narkkari, narc, narkki = narkomaani
napata = ottaa, käyttää huumeita
nauha = velka, ”otin nauhalle”-otin velaksi
nenät = huumeen käyttö nuuskaamalla,
nipsiä = ottaa/ käyttää aineita
nokat = huumeiden käyttö
nollaykkönen = 0,1 g nuuskaamalla
nopea = amfetamiini

O

ohari = ohiveto, petos kaupassa, ohimarssi
oili = hasisöljy
opa = ooppiumi

P

paakkelsi = vapausrangaistus
palaa = jäädä kiinni,
pallo = vapausrangaistus
paki = pakistanilainen hasislaatu
pamahtaa = aine vaikuttaa
pami = diapam-tabletti
paukkua = jäädä kiinni
paukut = polttokerta hasista
pelti = heroiinin polttofolio
pesola = putkivaaka
piikki = huumeruisku
pikku-pomo = pieni välittäjä
pilkku = hasis
pilvi = hasis
piri, pirna = amfetamiini
poka = ostaja, kohde, käyttäjä,
polakka = heroiini
polle = heroiini
pommi = nieltävä amfetamiiniannos, jauhe kääritty paperiin palloksi
pulveri = jauhemainen huume- ei hasis
putki = laskimo; ase
pykälä = viiva = 1/10 ml ruiskussa
pörri = amfetamiini; pörrätä = käyttää huumeita

R

rata, jäädä radalle = jatkaa käyttöä
reflat = vieroitusoireet
reksi = dolorex
ristipää = lääketabletti
roina, roju = suonensisäisesti käytettävä aine
rokko = marokkolainen hasislaatu
ruoho = marihuana
räbä = rätti, josta nuuhkitaan tinneriä
ränni, rööri = laskimosuoni

S

sekoilla = käyttää aineita
siili/ottaa siili = heroiinia suoneen
silumi = putkimallinen hasispiippu,
sininen = 10 mg diapam-tabletti
sivari = siviilipukuinen poliisi
skitso = pelkotila; skitsottaa = pelätä
skoude = poliisi
slurkki = poliisi,
smack = smäkki, heroiini
snagu,-t = pistettävä huumeannos
sniffata = nuuskata huumetta
snow = kokaiini, lum,
spiidi = amfetamiini
subu = subutex (huumekorvaushoidossa käyettävä aine)
sulfa = amfetamiini
svengata = vaikuttaa (aine)
syyhkiä = varastaa
syhky = varkaus
sävärit = aineen suoneen pistämisestä tuleva olotila

T

tabu = tabletti
tavara = huumausaine
teemu = temge = temgesic-tabl. (huumekorvaushoidossa käyettävä aine)
testata = kokeilla huumetta,
tintti = tinct.opii-liuos, oopiumpitoinen yskänlääke
trippi = LSD-annos/ käyttökerta
tukossa = huume- yms. humalassa
tykittää = käyttää huumeita suoneen
tymi = hasis
tötsy,-t = hasisannos,-savuke
tötsytellä = polttaa hasista
tötterö,-t = hasisannos
töötit = kerta-annos suoneen

U

uuno = 0,1 grammaa

V

vallu = valium
valuttaa peltiä = polttaa heroiinia
vasikka = ilmiantaja, tiedottaja, kalvi
vauhti = amfetamiini
vehkeet = käyttövälineet
vespa = vesparax-tabletti (rauhoittava lääke)
vetää = käyttää huumetta
vetää viiva = käyttää huumetta nuuskaalla; ottaa injektioannos
viiva = 1/10 ml ruiskussa
vikti = fikti = vaaka

Ö

överit = yliannostus

Z

zombie = huonossa kunnossa oleva

MërLikainen HeinäkuuLuonut: MërSunnuntai 23.07.2017 14:01

He ovat menneet, jättäneet jälkeensä tahmeat lasit ja tupakantumpit.
Minun työni on tehty, olen irtisanottu.
Menen siis metsään.
Hyvästi.

LonelyWolf96Luonut: LonelyWolf96Sunnuntai 23.07.2017 12:25

LonelyWolf96Luonut: LonelyWolf96Sunnuntai 23.07.2017 12:19

PixelStarEi kiitos.Luonut: PixelStarSunnuntai 23.07.2017 11:30

"Ymmärrän toki, ettei sinun elämään taida mahtua kuin random hamesteri joka kuolee parin vuoden välein, ja Henkka, joka ehkä sekin jonaa päivänä kyllästyy. Haluaisin silti tietää että miksi? Onko sun ego niin massiivinen, pakkohan sun on pitää itseesi muita parempana."


Tämän sain torjuttuani erään henkilön neljännen kerran.

Minua saa haukkua niin paljon kuin huvittaa, mutta Peikon tai Henkan vetäminen soppaan saa miun pultit irtoamaan.

Peikko kuolee joskus. Se on fakta. Sitä päivää odotellessa.

Henkka on ollut maisemissa jo 5 vuotta. Ehkä tosiaan kyllästyy joskus. Sitäkin odotellessa.

Olen aika keskiverto. Tiedän satatuhatta muuta ihmistä jotka ovat minua parempia.

Esmes täällä ircissä on Kuunsilmä. Mahtava tyyppi. Panisin.

Lähiöameba. Vitun ihanat hiukset. Panisin niitäkin.

Fanitan Henriikan blogia ja pahaa lasta. Olen kateellinen Tiialle, joka lukee yliopistossa italiaa ja Sannalle joka on helvetin lahjakas musikaalisesti ja keikkailee säännöllisesti.Katariina, joka tekee sitä mistä on unelmoinut aina: pelejä.

Peikko. Se saa kaiken tarjottimella. Se vaan kakkaa ja nukkuu. Ruokaa on aina kupissa ja tuokkia saa kun näyttää söpöltä.


Miun egohan on niin mahtava ettei se mahu housuunkaan. Siksi nakuilen kotona.


Vaviskaa olen ämmä.Edit: pienen tutkimisen jälkeen hän oli seuraillut minua muuallakin somessa. Seuraavasta yhteydenotosta soitto poliisille.

Oikeesti lapset näistä ihmisistä teitä varoitetaan.
Vammauttavat ja elämääsi tuhoavat hoidolliset menettelyt on voineet siis monen kohdalle tapahtua.

Ja sitä on jopa hallinollisesti voitu niin manipulaoida....

Ja teknoratian pyrökrataian kautta hallinoitu niin siintä on tehty se oleva hoitovaste...

Ei ole niin Suomi olisi aidosti edelläkävijä kuntoutuksessa ja koulutuksessa on muodostunut se monimutkainen menetelmä.....

Jossa on jopa siis siten hallinnollisesti saada tulos kuin tulos siis jopa nyt näyttämään tulokselliselta hoitovasteelta...

Psykiatriassa harvoin tulee hoitovirheen vuoksi sitä tapaturmaa ja ruumista
on voitu peitellä kaikki virheet tuloksellisesti asiakirjoilla..

Ja siis määritellä nekin tuloksina tulokset on monen kohdalla työkyvytön oppimiskyvyltään lisää siintä syystä heikentynyt ja traumatisoitunut...


Ja sitä ei vain tutkita niin tämän voisi silti katsoa johtuvan hoidollisesta systeemistä...

Ja joten sitä traumaa ei ole hallinollisesti olemassa vaikka se on henkilön kohdalla nähtävissä oleva tosiasiana valitseva mielentila..

Sitä ei tarvitse kuntouttaa eikä kouluttaa vaikka olisi pitänyt tehdä sekin siis monimutkainen tutkinta...

Hyvin monille työkyvyn oppimiskyvyn ongelmista...

Taloudellisesti kansantaloudellisesti 10 - 30 % prosenttia on tätä samaa hoitovirhettä joka on vara verovaroilla maksattaa....

Ja sitä ei vain siinä systeemisssä katsota syyksi muuttaa systeemiä lisätä sinne sitä resurssia jotta hyvin moni työllistyisi osallituisi talouteemme...

Ja jopa maksaisi veroja ylläpitäsi kansataloutta hyvinvointia..

Tämä on 39 vuotta aivan sama ongelma...

Ja on sitä vielä nyt 2017 sitä on monin tavoin aina uudelleen heikennetty niin vain hoidollisia toimia on lääkitystä on aina lisätty...

Ja siis vaikka sen tulos on terveyttä mielentreveyttä heikentävää...

Sama jatkuu Oikeistopopulismin vaikutuksesta vielä 2010 luvulla sitä ei haluta oikoa ja korjata poliittinen siis valhe ja petos.....
Trung Quốc đang là thị trường chuyển nhượng sôi động bậc nhất thế giới hiện nay và không ngoại trừ khả năng mùa Hè này, giải VĐQG Trung Quốc sẽ đón thêm chân sút lừng danh Zlatan Ibrahimovic, người vừa giúp PSG đăng quang Ligue 1 một cách thuyết phục.

Tại đấu trường Europa League, Man Utd lại vừa gây thất vọng lớn khi để Anderlecht cầm hòa 1-1. Nếu không thay đổi ở trận lượt về, thầy trò HLV Mourinho có thể phải dừng chân sớm.

Xem thêm: Link Sopcast xem bóng đá trực tuyến cập nhật link xem bóng đá sopcast trên K+, K+1, VTV3, VTV6, link sopcast MU, Arsenal, Chelsea, Barca, Real chất lượng HD

Trước tình hình nêu trên, Zlatan Ibrahimovic đã tính tới phương án rời Man Utd. Trước giới, tiền đạo người Thụy Điển khẳng định sẽ chia tay Old Trafford nếu như đội nhà không giành được vé dự Champions League mùa tới. Trước đó, Zlatan Ibrahimovic cũng từng tuyên bố “Tôi đến đây (M.U) không phải để phí thời gian”.

2pL4DUJ.jpg
Zlatan Ibrahimovic đã tính tới phương án rời Man Utd

Theo thông tin mới nhất từ tờ Daily Express, người đại diện của Ibrahimovic vẫn đang chuẩn bị điểm đến tiếp theo cho thân chủ mình. Một điểm đến mà ông ưng ý đó chính là Trung Quốc, nguồn tin trên cho biết CLB Guangzhou Evergrande đã ngỏ ý muốn có Ibrahimovic và họ tính thuyết phục anh bằng mức lương vô cùng hậu hĩnh 800.000 bảng/tuần. Nếu điều này xảy ra, Ibrahimovic sẽ đánh bại Carlos Tevez để trở thành cầu thủ hưởng lương cao nhất thế giới. Tevez hiện đang nhận lương 615.000 bảng/tuần tại Shanghai Shenhua (Trung Quốc). Ở Man Utd hiện tại Ibrahimovic đang hưởng lương 220.000 bảng/tuần.

Zlatan Ibrahimovic đang là chân sút số 1 của Manchester United. Tính tới thời điểm này, chân sút người Thụy Điển đã ghi được 26 bàn thắng trên mọi mặt trận bất chấp đã 35 tuổi. Chính vì thế, HLV Jose Mourinho đã hối thúc BLĐ Quỷ đỏ gia hạn hợp đồng với Ibrahimovic.

Theo đó, nhà cầm quân người Italia đã chính thức trở thành HLV trưởng của CLB Jiangsu Suning với mức lương lên tới 10 triệu bảng/năm mỗi mùa, tương đương khoảng 120.000 bảng một tuần. Fabio Capello khả năng sẽ mời Ibrahimovic gia nhập Jiangsu Suning

Ngay sau khi được đội bóng Trung Quốc bổ nhiệm, Capello đã ngay lập tức tuyển mộ cựu cầu thủ của AC Milan Cristian Brocchi và Gianluigi Zambrotta làm trợ lý. Tuy nhiên theo cựu tiền đạo Ngoại hạng Anh, Robbie Fowler thì việc giữ chân Ibrahimovic không thực sự quan trọng đối với đội chủ sân Old Trafford. Thay vào đó, Ibrahimovic có thể sẽ ra đi để mở đường cho một chân sút khác gia nhập Man United.

Chia sẻ trên tờ Mirror, Robbie Fowler cho hay: "Sẽ không có gì ngạc nhiên nếu Ibrahimovic sang Trung Quốc chơi bóng trong Hè này. Tuy nhiên, dù cho bất kỳ điều gì xảy ra đi chăng nữa, Manchester United có lý do để cảm ơn cậu ấy.

Những gì Ibrahimovic làm được cho tới lúc này là rất đáng kinh ngạc ở độ tuổi 35. Thế nhưng, Man United cũng không cần phải sống chết giữ cho bằng được Ibrahimovic. HLV Jose Mourinho cũng đã sẵn sàng chiêu mộ một chân sút đẳng cấp khác thay thế Ibrahimovic."

Mùa này, Manchester United đang tỏ ra khá phụ thuộc Zlatan Ibrahimovic. Trong trận gặp Bournemouth, khi mà Ibra tịt ngòi, Quỷ đỏ liền gặp khó khăn. Ngược lại, chính Ibra là người đã lập cú đúp giúp CLB này vô địch League Cup cách đây ít ngày.

fjH4faa.jpg
Ibrahimovic có thể sẽ ra đi để mở đường cho một chân sút khác

Thậm chí còn có thông tin cho biết thêm, Capello đang cố gắng thuyết phục tiền đạo Zlatan Ibrahimovic hoặc Diego Costa chuyển tới Jiangsu Suning để thi đấu. Hiện chân sút người Thụy Điển vẫn đang tự do sau khi chấm dứt hợp đồng với Man Utd, trong khi Diego Costa không còn nằm trong kế hoạch ở Chelsea và được cho là cập bến Trung Quốc trong mùa hè này.

Trong khi đó, CLB Jiangsu Suning với sự hậu thuẫn của tập đoàn Suning Appliance Group, họ không tiếc tiền để chiêu mộ những ngôi sao tên tuổi ở châu Âu. Trước đó đội bóng này đã sở hữu tiền vệ Ramires từ Chelsea hay tiền đạo Alex Teixeira của Shakhtar Donetsk với những bản hợp đồng "siêu khủng".

Capello có mối quan hệ khá tốt đẹp với Ibrahimovic. Ông chính là người từng đưa cầu thủ này tới Juventus vào năm 2004. Còn nhớ hồi tháng 2 năm nay, chân sút người Thụy Điển từng đăng một bức ảnh chụp chung với Capello kèm theo lời nhắn: "Người đã thay đổi cách chơi bóng của tôi".

Để biết thêm thông tin chi tiết mời các bạn truy cập tại: Bản tin trực tuyến bóng đá

Hiện đội bóng đã bị loại ở giải AFC Champions League, còn tại giải Super League Trung Quốc, CLB Jiangsu Suning đang gặp nhiều khó khăn khi đứng ở vị trí thứ 2 từ dưới lên với vỏn vẹn 8 điểm sau 12 vòng đấu. Đó chính là lý do BLĐ đội bóng này quyết định sa thải HLV Jinyu Li để mời nhà cầm quân tài năng Fabio Capello.

Trong quá khứ, trước khi dẫn dắt ĐT Anh và Nga, Fabio Capello đã từng dẫn dắt một loạt CLB nổi tiếng như Milan, Juventus, Real Madrid và ông là người đã giúp Milan thống trị Italia giai đoạn 1991 đến 1996 với 4 danh hiệu Scudetto. Ông cũng từng vô địch Serie A cùng Juventus và Roma, hay chinh phục 2 danh hiệu La Liga cùng Real Madrid.

Fabio Capello là HLV người Italia thứ 3 đang làm việc tại Trung Quốc sau Fabio Cannavaro (CLB Tianjin Quanjian) và Marcello Lippi (trước là CLB Guangzhou Evergrande, còn hiện tại là đội tuyển Trung Quốc).


Nguồn: https://bantinthethao.tv/fabio-capello-tro-lai-san-sang-tai-hop-voi-ibrahimovic-tai-trung-quoc.html

PixelStarehLuonut: PixelStarSunnuntai 23.07.2017 09:30

1. Ketkä olivat parhaita "hengailukavereitasi" yläasteella?
- Katariina, Tiina ja Ella. En ollut kovin suosittu ylä-asteella ja heti kun isoveli vaihtoi amiskaan, alkoi fyysinen kiusaaminen. Veljen maine suojeli tiettyyn pisteeseen ja sen jälkeen kiusaaminen räjähti käsiin. Kukaan ei halunnu olla lähellä minua.

2. Koetko itsesi positiivisena vai negatiivisena?
- Olen yleensä iloinen. Yritän tehdä kaikkea mistä tulee hyvä olla.

3. Jotain kaunista?
- Viheriät nurmikot, kukkakedot ja katseet yli horisontin

4. Mistä haaveilet?
- Hugh Jackman.

5. Millä voit leuhkia?
- Varmaan sillä että osaan tehdä kaikenlaista.

6. Pieni ele joka ilostuttaa?
- Hymy tai random tervehdys. Kehu piristää aina. Kun naapurin koira Dena tulee rapsulle. Dena on ihana vaikka se nuuskii aina pyllyä.

7. Kuka/ketkä on jääneet mieleesi ja mistä näin?
- Muutamat opettajat: ovat olleet kannustavia virheistä huolimatta. Yläasteen äikän ope kerhui runojani ja siitä sain kipinän kirjoittaa.

Wilho (Wilhelmiina): Jämsässä asuessa Wilho oli iso tuki ja mahtava ystävä.

Henkka: ofcourse. Auttoi minut hoitoon ja on muutenkin auttanut kaikessa mm. lähti kuskiksi hakemaan Peikkoa kasvattajalta.

Amisporukka 2007-2010: Oltiin saatanan vittumaisia, mutta niin ihania.

7.kerroksen mummu: kertoo aina lapsenlapsista kun satutaan samaan aikaan hissiin.

Edellinen vuokranantaja: yritti nyhtää rahaa ja huijata. Ei onnistunut kiitos Henkan.

Kalle yläasteelta: Kalle oli parasta teinitytön elämässä.

Eräs ukkeli vuosien takaa: Alkuun oli mukava, mutta kun en lähtenyt mukaan perverssioihin, alkoi haukkumaan ja häiriköimään. Pelkään että olen taas tavannut samanlaisen persoonan. Nää jää pelottavalla tavalla mieleen. Kun en suostu tekemään mitään mitä he tahtovat, alkaa haukkuminen ja kyttääminen.
Plus hirveästi muita negatiivisesti mieleen jääneitä tyyppejä.


8. Mitä teet liikaa?
- istun liikaa koneella, pötköttelen, stressaan kaikesta

9. Entä mitä liian vähän?
- siivoan.. olen aktiivinen muutenkin

10. Mitä tunnet nyt vahvasti?
- pelkoa

11. Ketä säälit?
- montaakin ihmistä :c

12. Mitä odotat?
- muuttoa d44 ja sitä että pääsee uudessa kodissa saunaan

13. Ihminen joka on jättänyt pysyvän jäljen suhun?
- Isä pahalla tavalla
ylä-asteen äikän ope <3
Muutama kaveri vuosien varrelta.
Jokainen lemmikki mikä miulla on ollut. Ne muistot, hymyt ja naurut.

14. Kun istut koneella niin teetkö jotain yleensä samaan aikaan?
- Kuuntelen musiikkia ja selailen sivuja. Pelailessa päästelen höyryjä ulos. Teen parhaimmat ajatustyöt koneella.

15. Mitkä asiat tahdot aina muistaa?
- 22.4. Henkka vei miut silloin hoitoon. On vielä tälläkin hetkellä tukihenkilönä.

Kaikista lemmikeistä sen ensimmäisen matkan kotiin.

(vaikia keksiä kun on niin paljon mitä haluan unohtaa ;__; )


16. Mikä on sun tän hetkinen isoin/tärkein suunnitelma?
- Ompelupöytä projekti. Meinaan myös virkata maton makkarin lattialle. Muuttokin on edessä ja sitä pitää vielä hioa. Pitäis kaupallakin käydä

17. Asennebändi?
- stam1na

18. Laulu/laulut jotka tuo muistoja mieleen?
- Soadilta kaikki. Tuli kulutettua niiden musiikkia joskus teininä, kun aloin kiinnostumaan alakulttuureista

19. Yleisimmät sanat kun jokin menee pieleen?
- "henkka arvaa mitä", "äiti, minä tässä", "perrrrrrrrrrrrrrrrkeleeeeeeeeeeee" tai "PEIKKO AUTA"

20. Millon olet eniten oma itsesi?
- varmaan iltaisin. On tullu tehtyä kaikenlaista päivän mittaan ja hepuli iskee helpoiten.

21. Kenelle tahtoisit nyt lyödä luun kurkkuun ja miksi?
- muutamalle bitchille, Lissulle (amisope joka sanoi ettei minusta tule mitään), alakerran mummolle joka ei koskaan tervehdi ja tuijottaa oudosti

22. Kysymys johon tahtoisit ehdottomasti vastauksen?
- Pääsenkö yli koskaan?

23. Mitä tahtoisit antaa ja kenelle?
- Henkalle pullaa kiitoksena kaikesta avusta
Peikolle naksuja
Halusin pestä naapuritalon mummon matot kun se itse ei pysty.
Kunnon perspesun muutamalle tyypille jotka eivät usko sanaa EI

24. Kun sanon sanan HYMY, kenen hymy mieleesi tulee?
- Peikon ja lasten

25. Mitäs mietiskelet tällä hetkellä?
- Peikkoa nyt. Pyörästä on takakumi tyhjä, uskaltaako sillä sittenkin polkea? Markusta, kun se rauhoitteli minua tuossa äsken.

26. Onko sulla puute siitä mistä puhe?
- ei kai? En mie paneskele ympäriinsä mutta kaalimato.com

27. Päivän paras juttu?
- aamuyöstä kävin vessassa ja Peikko oli hereillä. Sen ilme oli ikimuistoinen kun iskin valot päälle

28. Asia jonka välttämättä tahtoisit mutta tiedät ettet saa?
- vitusti rahaa, vakkarityöpaikan, auton ja eräs Jackman

29. Mikä tekee sinusta mielestäsi oudon?
- Varmaan miun jutut

30. Mistä sulle on valitettu viimeks?
- Henkka valitti kun laitoin sille liikaa viestiä XDD Uhkasin tehdä Peikosta maton, kun se oli järsiny ikean mattoon reijän >:l

31. Salaiset toiveesi ja intohimosi?
- tykkään parroista ihan sikana. Omg. Haluaisin olla pidempi ja laihempi, mutta näinkin on ihan hyvä.

33. Millon tulee äitiä ikävä?
- Aina

34. Päivän sanat?
- vähän pierettää

36. Seuraatko mitään urheilua?
- en itse, mutta Henkka kertoo aina mmjääkiekon tilanteen. AINA.

37. Mihin sut on pakotettu?
- No nuodatan sääntöjä ja lakeja ihan vapaaehtoisesti koska miksi alkaa rähisemään? Onhan ne miunkin turvana kun tulee hätä.
Joskus kyll ketuttaa pitää housuja ulkona

38. Laulu joka kuvaa sun fiiliksiäs tällä hetkellä?
- Samuli Putro - Mitäpä Jos

39. Mikä ajatus tuntuu pahalta?
- yks tyyppi sanoi ilkeästi ja se satutti.

40. Kelle puhuit viimeks ja mitä tuli sanottua?
- Markuksen kanssa tuossa aamusta

42. Uni joka tulee eka mieleen?
- sain joskus ihmelaskun ja aloin itkemään kun olin jäänyt kiinni piratismista

43. Oletko tehnyt hyvän teon tänään?
- En ole vielä kerinny. Annoin Peikon nukkua

44. Tunne jota et voi selittää?
- semmonen hyper onnellinen. Tuntuu että räjähtää

45. Jos olisit intiaani, niin mikä nimesi olisi?
- vikkelä sormi :--DD

46. Millon vetäydyt omiin oloihisi?
- kotona tykkään olla itseni kanssa. Makoilen parvekkeella auringossa ja en mieti mitään. Mahtavaa

47. Kumpi on parempaa maksa vai hernekeitto?
- hernekeitto

48. Oletko koskaan tuntenut löytäneesi sielunkumppania?
- tuntuu että jokainen lemmikki ymmärtää minua. Peikkokin kuuntelee korvat höröllään kun selitän sille.

49. Oletko vaativa? Missä asioissa?
- Alakerran mummo vois sanoa kiitos kun avaan sille oven >:l kahvin on oltava hyvää.
Vaadin hyvää asiakaspalvelua >:ll

51. Parhaat alushoususi?
- semmoset bokserit mitkä saa nostettua melkeen kainaloihin.

52. Ääni jota inhoat?
- amispoppi seinän läpi -____-

53. Ihminen jonka näit viimeksi?
- tuijottelin illalla ulos ja siellä meni joku tyyppi

54. Eläin jonka näit viimeksi?
- Peikko

55. Asia jota mietit viimeksi?
- Äiti tulee ens viikolla käymään -______- Pitää siivota

56. Mikä viehättää sua?
- hymyt, huumorintaju, pyllyt... Hugh Jackman

57. Laulu jonka kuulit viimeks?
- Leevi and the Leavings: itkisitkö onnesta

58. Mitä odotat tältä vuodelta?
- uutta työpaikkaa ja kokemusta. Kasvamista ammatillisesti ja saunaa

59. Millasesta musasta et pidä?
- suomipopista ja räpistä. yh.

60. Sarjakuvahahmo joka kuvaa sinua parhaiten ja miks?
- Fingerporista rivo Riitta. Tarviiko tuota edes selittää

61. Ärsyttävimmät kivut?
- Menkkakivut ;__;

62. Missä maissa olet käynyt?
- Viro ja Ruotsi

63. Etsit usein?
- Avaimia tai lompakkoa

64. Kuka yllätti sut viimeksi positiivisesti?
- Markus

65. Suurimmat huolesi kun olit lapsi?
- tuota.. onko äiti elossa kun tulen koulusta kotiin

66. Mistä sait viimeksi mustelman ja mihin?
- iskin jalan parvekkeen kynnykseen

67. Jos ikävällä ois kasvot niin kenet sä näkisit?
- Murun

68. Tee lause jossa käytät vain ja ainoastaan sanoja jotka alkavat etunimesi ensimmäisellä kirjaimella.
- Kamala kakkahätä. Kauhia kalmari :--D69. Mikä pistää sun puntteihin vipinää?
- Parrat

70. Pieni hyvä asia sun elämässä?
- Peikko <3

71. Ootko menettäny toivos jossain asiassa?
- nuorena

72. Ketä ihmistä ihailet?
- varmaankin itseäni. On selvitty vähän kaikenlaisesta

73. Inhoat sitä, kun toiset ihmiset...?
- ei omaa käytöstapoja ja käyttää kakaramaisesti

74. Mitä et luule voivasi koskaan tehdä?
- kuules beibe, mie pystyn mihin vaan.

75. Mitä ihmettelet läheistesi elämässä?
- en ihmettelem kysyn niiltä wtf

76. Kenen kuulit/näit itkevän viimeksi?
- itseni? Salkkareissa joku itki

77. Mitä rakastit pienenä?
- paljain jaloin kipittelyä

78. Mitä inhoot ku liikut kaupungilla?
- laitapuolenkulkijoita

79. Asiat jotka siirtäisit menneestä nykyisyyteen jos voisit?
- sen että joku teki aina ruuan ja tiskasi

80. Mitä tulee mieleen sanasta: yläaste?
- Kalle XDD

81. Pienin huolenaihe tällä hetkellä?
- no pyörän takakumi. Voisin kävellä kaupalle

82. Tykkäätkö saunoa?
- kyll ;;__;

83. Mikä ei oo hyväksi sulle ja miks?
- Voi vaikka sun mikä. ps. allerginen kaikelle

84. Millasen seinälipun laittasit seinälles jos saisit millaisen vaan?
- semmosen missä on yksisarvinen

85. Mitä et vois antaa anteeks?
- väkivaltaa, miun läheisten tai miun uhkailua ja persoonaan puuttumista

86. Mitä ääniä kuuntelet?
- musiikki soi ja nähtävästi naapuri heräs taas riehumaan

87. Kerro joku viisaus?
- kun kakattaa niin kannattaa mennä heti

88. Moneenko valvoit eilen illalla?
- 2 yöllä?

89. Mitä luonteenpiirrettä ihailet?
- rohkeutta

90. Tahtoisitko tutustua johonkin tiettyyn ihmiseen paremmin tällä hetkellä ja miksi?
- Haluaisin hieroa Markuksen jalkoja kun ne on huonossa kunnossa

91. Mitä joisit nyt lasillisen jos saisit valita?
- cokishta

92. Kenelle suutuit viimeks ja miks?
- Yhdelle tyypille. Sohaisi just siitä tietystä kohdasta

93. Hienoin automerkki on mielestäsi?
- en tunne automerkkejä

94. Mitä teet aina kotona?
- twerkkaan :--DD

95. Painaako jokin mieltäsi?
- raha-asiat

96. Mitä teit pari tuntia sitten?
- heräsin ja keitin kahvia

97. Mitä pornahtavan väristä näit viimeksi?
- mustaa? jotakin?
Pornahtavan väristä? ITSENI

98. Mitkä elokuvat olet kattonu monen monta kertaa?
- Disney leffat
99. Onko sulla joku poika/tyttö kiikarissa?
- p e i k k o

100. Mitä mietit nyt?
- pitäis pukia ja lähtä kaupalle ;;__;
« Uudemmat -