IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

SaneEt oo yli 100 tykkäyst irlLuonut: SaneTorstai 28.05.2015 14:02

Veljet, suhtautukaa varoen muijien nettikuviin...naisten tärkein tehtävä elämäs on olla kauniimpi ku viereinen tyty.
Jos naiset käyttäis johonki oikeesti tärkeesee asiaa yhtä paljo aikaa ku kuviensa muokkauksee, ne olis päässy miesten tasolle tasa-arvojärjestelmäs jo 100v sit.
Ette uskokaa kuinka paljo eri kuvanmuokkausohjelmii älypuhelimille on tehty, jotka napin painalluksel tasottaa sun ihon, vahvistaa kasvon muodot tai muuten vaa raiskaa kuvan niin monelt filtteril, et sun nenän löytämisee tarvitaa NASA:n huipputiedemiehet.
Ja turha syyttää median tuomii ulkonäköpaineit; miehii pommitetaa pinnallisuudel ihan yhtälailla, meiän ero vaa on siin ettei tunneta kateutta toisist uroksist, vaa osataa antaa krediittii muiden seksikkyydest, kunhan muistetaa heittää "no homo" sopivaan väliin.

Ite tapasin vklp erään tyty-yden, joka oli solid 7,5/10...kunnes näin sen omin silmin. En meinannu edes tunnistaa samaks ihmiseks.
Kuvissa sil oli jopa näkyvä leukalinja, mut irl sen naama oli marenkii ja jalat ku tukit.
Kiertelin sitä etäisyydelt ku gepardi heinikos, joka ei oo varma onks sen saalis mehevä antilooppi vai kasa paskaa, kunnes lopult uskalsin sanoo "sup cunt".

Eikä yllätykset loppunu pelkästää ulkokuoreen. Käytökseltään tää muitsukkeli oli elämn kuylu/10, jäätävä bensalenkkari vesipää ja ujosti awkward nigger, josta päästäänkin seuraavaan pointtiin...

HABITUS

Miettikää Sauronii. Seki vuodatti kaiken pahansuopuutensa ja kakkapyllyytensä yhteen vitun sormuksee, joka oli powerful as fuck, mut irl itse jäbä oli pelkkä silmä. Awkward.
Sama juttu näil somehoroil: on helppoo laittaa kaikki seksikkyytensä ja flirttinsä yhteen vitun kuvaa sen 2 sekunnin ajan mitä joudut olee liikkumatta ja saat ihan ite valita edustavimman kuvakulman itsestäs mist haluut muiden näkevän sut, mut eri asia ylläpitää mehukkuuttaan sen pari tuntii livenä. Yritä siin sit saada se toinen näkee vaa toisen puolen naamastas. Oikees elämäs ei oo croppaus-työkaluu ;)
Jokanen järkevä ei-puuttees olevan ihminen tietää ettei viehättävyys koostu pelkästää ulkonäöst. Käytöksel ja miten liikut ja miten kävelet ja miten istut ja miten puhut jne on iso vaikutus asiaan.

Vaik oisit naamalt 10/10 mut kävelet katse maassa, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kävelee katse kohti päämäärää sen näkösenä, et on pannu jokast vastaatulevaa horoo.

Vaik oisit 10/10 naamaltas, mut puhut hiljaa, änkytät etkä osaa kattoo silmii, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kattoo sua silmii, juttelee selkä suorana, osaa painottaa oikeit sanoi eikä puhu monotonisesti ja puhuu yhtä itsevarmasti ku mies joka tietäis jo miltä sun pillulimat tuoksuu

Näit asioit et pääse arvioimaa somes. Joten tehkää itellenne palvelus, älkää uppoutuko liikaa somen turvallisee maailmaan, vaan tutustukaa toisiinne vaan sen verran, et tiedätte ettei kumpikaa teist oo sekopääsarjamurhaaja ja sit tavatkaa irl mahd. nopeesti.
Mitä kauemmaks aikaa jämähdätte toistenne kaa someen, sitä vaíkeemmalt ajatus toistenne näkemisest muuttuu.
Ite jouduin oppii tän vaikeimman kautta, ku oma 6kk kestäny nettiromanssi päätty brutaalisti.
Anyway, teil on jo niin vahvana nettipersoonallisuutenne, et alatte epäröimää pystyttekö pitää samat läpät yllä livenä. Vastaus: ette pysty.

Kirjottaen kaikki teiän jutut kuulostaa hiukan paremmilt, koska se toinen osapuoli kuvittelee ne asiat päässään itseään miellyttävällä tavalla.
Kirjottaen on helpompi heittää kaikkee junttii/härskii/sekoo settii, koska se toinen ei oo siinä fyysisesti teiän edessä.
Mut sit ku on, ja näette sen fyysisen ilmeen ja olemuksen, alatte arvioimaa juttunne uusiks. Kuville on paljo helpompi jutella ku elävälle ihmiselle.
Nää galtsurunkkaritki jotka heittää uskomattoman tökeröö juttuu naisten kuviin, ei irl (uskaltais) sanois puoliakaan jutuistaan <---fakta.

Netis kaikki sujuu paremmin, koska teil on vaik 2 tuntii aikaa miettii täydellinen vastaus, mut oikees elämäs se nokkela comeback pitää heittää 1-3 sekunnis tai muuten sitä kutsutaa jäätymiseks ja oot vaan nolo pelle.
Irl ette vaan voi kesken keskustelun sanoo "sori olin syömäs XD".
Irl ette voi kesken keskustelun sanoo "sori, kerron ton juttus mun tyttökavereille, analysoidaa sitä viis tuntii ja sit saat vastauksen"

Vaik netis keskustelu voiki olla kivempaa ja parempaa, mut kasvotusten sen on aidompaa. Ja se on ainut mil on välii.

Hyväksykää olevanne korkeintaa kymmenen tykkäyst irl. Iteki oon kaks ja puol, mut sen takii panostanki itsevarmuutee ja luonnollisuutee ja olla välittämättä pikkulutkien pinnallisist mielipiteist.

Now go fist urselfs faggots
Vieraslista on korjattu. Pidensimme kaikkien vieraslistaikaa viikolla. Pahoittelut häiriöstä.

// Ylläpito
Pakko taas valittaa jostain :D Siis ei oikiasti näitä oloja. Ei oo hetkehen tuntunukkaa näin heikolta olo. Oon tosi harvoin kipeä, mutta sitten kun oon, niin oon sitten kunnolla kipiä. Ei jaksaasi sängyskää maata, ja mitään ei jaksa/kykene tehä. Ja ei saaa nukuttua vaikka kuinka yrittääs..paitsi jotenkin jaksan istua täsä koneella ja kuunnella musaa ja kattua hassuja ja söpöjä kuvia/videoita.
download-3.jpeg

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTorstai 28.05.2015 12:23

Voih, huomasin et tuokin alkanu jo tuolt puskee. Voi pientä.
Kasva kasva... :)

KuunsilmäYön valvonu taas.Luonut: KuunsilmäTorstai 28.05.2015 12:04

930764597_spring_1ccd1f_xlarge.jpeg
Hengitin ilmaa,
Luonnon tuoksuja haistelin.
Nostin sulan maasta,
Hivelin sitä sormillani,
Tunnustelin,
Avasin kampaukseni,
Annoin tuulen mennä läpi,
Kulkien hiuksissani värjäsin ne auringonvalolla.
Vapaudentunne on käydessään haltioittavaa.

siruuyyMitä vittua.Luonut: siruuyyTorstai 28.05.2015 11:30

SINÄ
» Ikäsi: kohta 18.
» Pituus: 153
» Hiusten väri: Joku ruskea taas vaihteeksi.
» Rusketutko helposti: En.
» Onko lävistyksiä: On.
» Osaatko käyttäytyä sivistyneesti: Oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
» Siviilisäätysi: Kihloissa.

YSTÄVYYS
» Vihaatko itse ketään: En.
» Ajatteletko joistain ihmisistä pahaa: En.
» Oletko ihastunut: Rakastunut.

NYKYHETKI
» Mikä ärsyttää: Tietämättömyys.
» Päällysvaatteesi: Oranssi T-paita ja musta hame.
» Millä lailla hiuksesi on: Auki ja sekaisin.
» Oletko onnellinen: Joob :)
» Edes tyytyväinen: Kyllä.
» Surullinen: Emmä.
» Masentunut: E.
» Tylsistynyt: Vähän.
» Missä kännykkäsi on: Vieressäää.

KULUNUT VIIKKO
» Parasta tässä päivässä: Vaikee sanoa ku ollu vast tunnin hereillä.
» Onko joku halannut sinua tänään, kuka?: Ei.
» Oletko ikävöinyt jotain kovasti: Joo :c
» Mitä olet ostanut viikon sisällä: Mf ja jotai safkaa.

KULUNUT VUOSI
» Oletko ollut töissä: Menossa.
» Oletko itkenyt: Hieman.
» Ollut onnellinen: Joo!:)
» Oletko riidellyt jonkun kanssa: En ainakaa pahasti.

TULEVAISUUS
» Mitä odotat eniten ensi vuodessa: En tiedä.
» Aiotko saada lapsia joskus, monta: Haluisin, ja 2-4.
» Haluatko naimisiin: Kyl.
» Joku tulevaisuuden suunnitelma minkä aiot tehdä: Ulkomaille!
» Missä aiot asua 10 vuoden päästä: Varsinais-Suomessa.
» Aiotko matkustaa ulkomaille vuoden sisällä: Tuskin mullon fyrkkaa, mutta jos sais marraskuun neljänneks kaks lippua laivalle nii ois aika vitun jepa.
» Missä olet viikon päästä: Tähä aikaa? Duunis.

REHELLISYYS
» Onko sinusta koskaan tuntunut siltä, että koko maailma kaatuisi päällesi: On.
» Onko ollut aikoja, jolloin olet ajatellut, ettei sinulla ole merkitystä: Joo.
» Tiedätkö keneen voit todella luottaa: Tiedän.

VALHEELLISUUS
» Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi: Se tietää musta jo kaiken.
» Laittaisitko koulukuvaasi samat vaatteet jotka sinulla on nyt päälläsi: Ei tuu koulukuvaa ku en oo koulus. Mut jos tulis nii en.
» Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit: ...Yöllä linja-autossa, yksi väsynyt matkustaja... No joo.
» Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit: En.
» Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit: Mielelläni. :3
» Mitä aiot tänään: En mitään.
» Mitä sellaista haluaisit ostaa mihin sinulla ei ole varaa: Paremman puhelimen.

Mana_SamaabdullahLuonut: Mana_SamaTorstai 28.05.2015 11:06

Konservatiivi Abdullah hörppäsi hieman kahviaan ja katsoi, kun kuppilan ohi kulki nuoria suomalaisia naisia. Osa oli minihameissa, osa piukkapersefarkuissa ja kaikilla oli rinnassaan jonkun sortin vihervasemmistolainen suvaitsevaisuuspinssi. Se pinssi teki noista naisista omasta mielestään älykkäämmän ja paremman ihmisen kuin muut. Abdullah ihmetteli maailman merkillisyyttä. Nuo nuoret naiset olivat radikaaleja, ja he vihasivat konservatiivisuutta. Abdullah oli puolestaan niin patamusta konservatiivi, kuin mitä tästä maailmasta saattoi löytää.

Mutta vihasivatko he Abdullahia? Toimivatko he aktiivisesti hänen konservatiivista ideologiaansa vastaan? Eiväthän toki. Sen sijaan he nostivat Abdullahin jalustalle, varmaankin korostamaan omaa tiedostavuuttaan. Abdullahin sijasta he vihasivat oman kansansa heteroseksuaalisia valkoisia tavallisia miehiä, jotka he mielsivät vastenmielisiksi konservatiiveiksi. Vaikka Abdullahin mielestä nuo samat miehet olivat vastenmielisiä radikaaleja. Nuo nuoret naiset vaativat, että nainen ei koskaan enää saa palata hellan ja nyrkin väliin ja molemmilla sukupuolilla oli oltava yhtäläiset mahdollisuudet elämään. Nuo suomalaiset miehet olivat heidän kanssaan aivan samaa mieltä, ja nuo miehet antoivat heidän kaikessa rauhassa kulkea kaduilla noissa riettaissa vaatteissaan, mutta siitä huolimatta nämä naiset vihasivat näitä suomalaisia miehiä ja fanittivat, Allah nähköön, fanittivat, Abdullahia. Joka pistäisi nämä naiset välittömästi hellan ja nyrkin väliin sekä laittaisi heille kokovartalohupun päälle.

- Yrjöperskeles

shipsinhajuaa pääLuonut: shipsinTorstai 28.05.2015 11:02

tsk13Mitä vittua...Luonut: tsk13Torstai 28.05.2015 10:22

Neljäs päivä putkeen kun yläkerran naapurit herättää vasaroinnilla. Kuulostaa siltä että hakkaavat lattiaa. Aivan sama oikeastaan mitä lyövät kun hammer time kuuluu tänne näin vitun kovaa ja jatkuu aina sen yli tunnin.

Ihanaa asua kerrostalossa.

Jesmus_BLuonut: Jesmus_Torstai 28.05.2015 10:05

tumblr_moplhcxESv1rlcvefo1_500.gif

LurgLurskin leffablogi: ParaNormanLuonut: LurgTorstai 28.05.2015 09:11

Lurskin leffablogi

Vuosi: 2012 Ohjaus: Sam Fell, Chris Butler

Parhaimmat zombie-elokuvat eivät kerro mullan alta nousseista kalmanhajuisista kuolleista, jotka ovat tulleet piinaamaan vielä elossa olevia tai syömään heidän aivojaan, vaan ihmisistä. Tai tarkemmin sanottuna ihmisyyden luonteesta, siitä kuinka me käyttäydymme siinä vaiheessa kun yhteiskunnan tarjoamat viimeisetkin turvaverkot murtuvat ja jäljelle jää vain toisilleen entuudestaan tuntemattomia ryhmiä ihmisiä. Siinä vaiheessa kun on puhe selviytymisestä, niin canis canem edit.

Toki zombie-elokuvissa on myös zombeja, eihän niitä muuten zombie-elokuviksi voisi kutsua, mutta ne ovat parhaimmillaan vain väline, jolla ihmisyyden luonnetta tutkitaan. Mikroskoopin alla ennakkoluulot, ahneus ja puhdas pelko pyrkivät pinnan alta esiin. Ensimmäisiä joka tämän tajusi oli George A. Romero klassisessa elokuvassaan Night of the Living Dead vuodelta 1968, jossa yksi klassinen kohtaus menee jotakuinkin:
  • “Ikkunan takana on musta mies”
  • “Se on yksi niistä, ammu se!”

Niinpä niin.

Tuotantoyhtiö Laikan tuottama ParaNorman on tajunnut jotakin olennaista zombie-genrestä, mitä niin kovin moni nykypäivänä ei ole tajunnut, mistä minä nostan hattua. Elokuva kääntää asetelman ympäri, siinä ihmiset vauhkoontuvat kun kuolleet alkavat kävelemään heidän keskuudessaan, vaikka eivät mitään pahaa halua, vain päästä lopulliseen lepoonsa.

Erilaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen ovat kantavia teemoja tarinassa, jossa Norman niminen poika on perinyt suvussa kulkevan kirouksen, ja pystyy näkemään kuolleita sekä kommunikoimaan heidän kanssa, aivan kuin se Kuudennen aistin poikakin, huisia. Kukaan ei tietenkään hyväksy Normania. Paitsi yksi koulukaveri, joka on tietysti pullukka ja muiden hylkimä hänkin - huomaa se teema!

Kuitenkin kun kotikaupunki Blithe Hollow joutuu noidan langettaman muinaisen kirouksen kohteeksi (lähinnä ne ylösnousseet, vaarattomat ruumiit), niin kukapa muu alkaa sotkua selvittämään kuin Norman et co.? Elokuvan teema, ennakkoluulot ja niiden turha pelkääminen, kohtaa taas kun noidan kohtalo ja katkeruuden syy selviää. Loppupeleissä hän onkin vain katkera ja söpö pieni kiukkupussi, joka haluaa jonkinlaista hyvitystä. Tässä kohtaa tarinaan laskeutuu ylhäältä taivaista myös anteeksianto.

Stop-motion tekniikalla tehty animaatio on jo aika hienoa seurattavaa Laikan teoksessa, mutta tarina kaipaisi kuitenkin enemmän syvyyttä. Elokuva hieroo hieman liikaa arvojaan vasten kasvoja. Kaupunkilaisten meuhkaaminen elävien kuolleiden perään on ihan hauskaa katseltavaa, mutta koko sekoiluvaihetta tuntuu kestävän liian pitkään ja se alkaa pidemmän päälle tympimään. Mielestäni elokuvan tasapainotuksessa on siis ongelmia. Mutta sipsimies kyllä muistutti kaikessa käytöksessään allekirjoittanutta.

Lopussa tapahtuva yllättävä homoasetelma on myös hauskasti tehty, voin kuvitella kuinka konservatiiviset amerikkalaisperheet ovat tuohtuneet tällaisesta lapsien mielen turmelemisesta ja saaneet niskat punaisena selittää lapsilleen automatkalla kotiin, että mitä ne homot oikein ovat. Hieno veto!

3 / 5

paranorman.png

Miittisjätskii :)Luonut: MiittisTorstai 28.05.2015 07:45

eilenä oli ihan mukava päivä. oli kokki ryhmä. hyvät ruoat tuli :) pajalla käytiin vääksyssä. syötiin jätskiä. illalla en jaksanut mennä salille niin menin lenkille kaverin kanssa. heitettiin puolen tunnin lenkki. mulla oli vesipullo mukana. oli niin kuuma.
tänään pitää taas siivota. ja toiminta tunti on iltapäivällä. pitää käydä kaupassakin tänään. eilenä katsoin pari jaksoa sinkku elämää. aijon katsoa taas tänään. eielnä mulla oli päällä yksi mekko ja yhdet sukkahousut jalassa. ja sandaalit. useat sanoi mulle että näytän nätiltä :) olin että kiitos. tänään pitää syödä jätskiä. syön samalla kun katson lemmen viemää. menen taas kaverin luokse katsomaan tänään.
huomenna kaveri tulee mun luokse katsomaan. olen nyt viikonlopun täällä. pitää sanoa poikaystävälle siitä. menen sitten taas lomille ensi viikolla. huomenna on jo perjantai :) jee. tänään kun käyn kaupassa niin ostan viikonloppu herkut. limua pitää ostaa. ostan varmaan taas jaffaa. se on paras limu. suklaata mulla on. ostan varmaan mangnum jätskin tänään kaupasta. pitää taas mietiä että miten pukeudun tänään. aloitan kohta siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin.
kuuntelen musaa samalla kun siivoan. mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ei le kireää oloa. vielä. varmasti ensi viikon alku on sitten ikävämpi. kun alkaa ne naisten vaivat. varmasti taas itken ja mökötän. silloin pitää heti maanantaina mennä salille purkamaan sitä vitutusta. tekee ihan hyvää. olen syönyt hyvin taas. eilenä oli ihan hyvät ruoat. saa nähdä mitä on tänään ruokana. syön taas niin että vatsa tulee täyteen. ensi viikolla taas pitää mennä sinne verikokeisiin. muistaakseen se oli tiistaina. silloin paistaa vissiin aurinko :) toivottavasti. menen viikonloppuna taas lenkille jos on hyvä ilma. varmaan taas kaverin kanssa. poikaystävä varmaan tulee käymään sitten lauantaina. ihan mukava viikonloppu tiedossa :) on seuraa eikä tule tylsää. animea voisi katsoa taas pitkästä aikaan. uusi ore monogatari jakso on tullut. pitää katsoa tänään se. varmasti hyvä. rakastan sitä anime sarjaa. onneksi siitä tulee vielä monta jaksoa. 24 jaksoa tulee sitä sarjaa.
mä löysin yhdestä nurkasta yhden mun kengät mitkä olin jo unohtanut. pitää ottaa ne jossain vaiheessa taas käyttöön. iloinen löytö :) ne on semmoiset mustat nilkkurit.
sopii hyvin hameen kanssa vaikka. pitää tänään kaivaa kaapista toi mun farkku hame. sen voisi ottaa käyttöön tänään. jos löydän sen. eilenä kun kävin suihkussa niin ajelin jaloista taas karvat pois. nyt on taas sileät sääret :) hyvältä näyttää.
aamupala on alle tunnin päästä. kerkeää ennen sitä jonkin verran siivoamaan. pyykkiä pitää pestä viikonloppuna.
kivasti taas kertynyt. eilenä käytin yhtä mun guess laukkua kun oltiin vääksyssä. sopi hyvin hameen kanssa.
tästä on tulee kyllä hyvä päivä :) aijon olla positiivinen. ihanaa olla ystävien kanssa. :)

Dakujito[Ei aihetta]Luonut: DakujitoTorstai 28.05.2015 07:41

PikkuNemiVoihan tylsyysLuonut: PikkuNemiTorstai 28.05.2015 06:17

SINÄ
» Ikäsi: 26.
» Pituus: 155,6!
» Hiusten väri: Mustat näitten piti olla, mut nää on sellaset puna-ruskeen-mustat.
» Rusketutko helposti: En.
» Missä asut: Tampereella. <3
» Onko lävistyksiä: On.
» Osaatko käyttäytyä sivistyneesti: Osaan.
» Siviilisäätysi: No tää on kakspiippunen juttu. Avoliitossa, joka on kelan hyväksymä, naimaton, joka lukee väestörekisterissä ja kihloissa. Kihloissahan voi olla, vaikkei asuiskaan toisen kanssa, ja asua voi toisen kanssa, vaikka ei oliskaan kihloissa.

YSTÄVYYS
» Vihaatko itse ketään: Ystävistäni? En. Muista? Voi kyllä.
» Ajatteletko joistain ihmisistä pahaa: Kyllä.
» Oletko ihastunut: Rakastunut.

NYKYHETKI
» Mikä ärsyttää: Ruoan kesto. :D
» Päällysvaatteesi: Musta IRTI-huppari, Cypher 16 t-paita ja mustat tälläset vetskarihousut.
» Millä lailla hiuksesi on: Auki, takussa ja lakassa.
» Oletko onnellinen: Oleeeeen! :)
» Edes tyytyväinen: Kylkyl.
» Surullinen: En erityisemmin.
» Masentunut: Nääääh
» Tylsistynyt: Iha inase. Eli olen hyvin.
» Missä kännykkäsi on: Tossa pöydällä ajastin päällä, et millo pitää mennä grillissä kääntelee pihvei ja ribsei.
» Mikä on elämässäsi tärkeintä tällä hetkellä: Onnellisuus.

KULUNUT VIIKKO
» Parasta tässä päivässä: Kitara, piuhat ja pedaali kunnossa!
» Onko joku halannut sinua tänään, kuka?: Ei.
» Oletko ikävöinyt jotain kovasti: Nääh.
» Mitä olet ostanut viikon sisällä: Omalla rahalla en mitään.

KULUNUT VUOSI
» Oletko ollut töissä: Kylkyl.
» Oletko itkenyt: Olenkohan? En mää muista.
» Ollut onnellinen: Joooo!
» Oletko riidellyt jonkun kanssa: Sitäkin.

TULEVAISUUS
» Mitä odotat eniten ensi vuodessa: Voi luoja, en minä tiijä.
» Aiotko saada lapsia joskus, monta: Haluisin. Sata.
» Haluatko naimisiin: Kyl.
» Joku tulevaisuuden suunnitelma minkä aiot tehdä: Reissu!
» Missä aiot asua 10 vuoden päästä: Pirkanmaalla.
» Aiotko matkustaa ulkomaille vuoden sisällä: TODELLAKI!
» Missä olet viikon päästä: Tähä aikaa kotona tai bussissa kotio.

REHELLISYYS
» Onko sinusta koskaan tuntunut siltä, että koko maailma kaatuisi päällesi: On.
» Onko ollut aikoja, jolloin olet ajatellut, ettei sinulla ole merkitystä: Niitäkin.
» Tiedätkö keneen voit todella luottaa: Tiedän.

VALHEELLISUUS
» Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi: No se kyl tietää jo lähes kaikki. Ei mulla oo salaisuuksia.
» Laittaisitko koulukuvaasi samat vaatteet jotka sinulla on nyt päälläsi: Ei mulle tuu koulukuvaa :D
» Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit: EN! :D
» Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit: Emmä muista, millo itkin viimeeks.
» Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit: Oon suudellu jo.
» Mitä aiot tänään: Syön ja meen koisii.
» Mitä sellaista haluaisit ostaa mihin sinulla ei ole varaa: Nupin ja vahvarin.

Reppanaaei mitää ideaaLuonut: ReppanaaTorstai 28.05.2015 03:58

''Life was to perfect be true''
Moniko tietää tunteen ku elämää tullee jottai aiva vitun smoothia ja siit se jymähtää ku seinää vaikka life onki yks big fucking game kukaa ei synny voittajana tai häviäjänä enemmäki valitsijana kumman otat itse :D hehhee damn shiiit ärsyttävää
Joka aamu kun nousee täst pedilt ja aamu kahvit tupakilla alottaa siinä miettiä maailma ihmeitä '' mitäs tyhmää mie tänää keksin ''
'' maailma muuttuu niin muutun minäki ''

HelmariH niin kuin HennaLuonut: HelmariTorstai 28.05.2015 02:32

VASTAA OMALLA ALKUKIRJAIMELLA ALKAVALLA SANALLA !

Olen: Henna
Haluan: Halailla
Minulla on: Hassuja eläimiä
Vihaan: Haluttomuutta
Pelkään: Huonoa onnea
Kuuntelen: Hyvää musiikkia
Pohdin: Haluanko ikinä kasvaa aikuiseksi
Rakastan: Haikeita hetkiä
Minä aina: Halaan tuttuja
Minä en ole: Humalassa
Laulan: Harvase päivä
En ole aina: Huvittava

RYTÖLÄJÄKompostointiLuonut: RYTÖLÄJÄTorstai 28.05.2015 02:20

aivan mahtava juttu.

belcoPalékastroLuonut: belcoTorstai 28.05.2015 02:11

musiikki voi aiheuttaa henkisiä orgasmeja.
« Uudemmat -