IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
emoji-world-smileys-emoji-amazon-de-apps-f-r-android-FiAdEy-clipart.png

Päivä 18: Kuva jostain mitä odotat
Päivä 19: Millaiset hiukset haluaisit
Päivä 20: Mihin ottaisit lävistyksen
Päivä 21: Kenen ulkonäköä kadehdit

KinuthIkuinen angstiteini!Luonut: KinuthTiistai 25.10.2016 17:05

(2016)
Viikingin on aika nostaa tuoppi October Rust -blogin kohdeyleisölle (1) uuden kirjoituksen muodossa. Tällä kertaa tuoppi saa kohota kahdesti, sillä kyseessä on lajinsa kymmenes edustaja.

Vaikka vuoden kulkuun tuppaa mahtumaan yksittäisiä kohokohtia jakautuen lähes sen koko mitalle, on tämä loppusyksy kyllä ihmeellinen taitekohta. Vuoden kaunein ja kotoisin kuukausi saa seurakseen kuukausista ankeimman, kun lokakuun ympäristöä rauhoittava vaikutus ja puista maahan siirtyvät värit muuttuvat marraskuun pimeäksi, koleaksi, märäksi ja mustavalkoiseksi. Lokakuu on sopivan melankolian sesonki.

Jos nyt hellästi ohjataan tuo päästäni ulos pyrkivä teini-ikäinen goottityttö syrjään, niin päivitetään sen verran että eivät ne opiskelut aivan vielä viime syksynä loppuneetkaan. Viimeisiä graduponnisteluja lukuun ottamatta tutkinto on kuitenkin taskussa ja elämän odotushorisontti vaikuttaa mielekkäältä. Taidanpa tasoittaa nämä tuottamaltani yhteiskuntatieteelliseltä vitsiltä tuntuvan tekeleen minulle aiheuttamat negatiiviset tuntemukset käymällä ensi vuonna Färsaarilla.

P.S. (Pekka Siitoin): Täytin muuten hiljattain 27. Ellei asemani rockin legendojen rinnalla yllättäen sementoidu tulevan vuoden aikana, lienen suhteellisen turvassa.

(2015)
Tällä kertaa tämä meinasi melkein unohtua. October Rustin viimeistä päivää viedään ja miedohkosti darraiset sormeni vasta näpyttelevät sarjalle jatkoa. Vaan miksipä tätä nyt tässä vaiheessa enää lopettaa.

*Tämä on Bragge-testi* *Kuuluuko?*

Valmistuminen roikkuu ilmassa. Opiskelut olivat ihan mielenkiintoinen kokemus, olihan se kuitenkin viiden vuoden pätkänä melkoinen siivu eletystä elämästä. Se siitä.

Halloween on nyt sitten ilmeisesti tänään. Kyseisessä juhlassa minua ei häiritse kaupallisuus tai amerikanisaatio, kuten monia piilokommareita pseudoskepitsejä tuntuu tekevän. Halloweenissa minua ärsyttää se, että sille oli jo Nuutin päivän nuutituksessa vastine olemassa. Sille ei ollut välitöntä tarvetta myöskään siksi, että pyhäinpäivä on olemassa ilman kurpitsojakin. Ilmiö muistuttaa minua hieman Facebookin saapumisesta. Uskomaton innovaatio, kaikenlaiseen sitä ihmiskunta pystyykin. Ja tätä nillitystä kirjoitetaan sivulle, joka oli olemassa jo ennen Facebookia ja toimi käytännössä täysin samalla periaatteella. Täysin turhaa kitinää, mutta täytelläänpä nyt tämäkin lukuelämys tästä alta pois.

*Bragge-testi, osa 2* *Jos näet tämän, kirjoita viestikenttään jotain urpoa*

Ravaaminen pääkaupunkiseudulla on jatkunut. Olen edelleen sitä mieltä, että porilaiset käy Itä-Helsingissä lomalla.

Aivan riittävästi irtohuomioita esitetty. Eiköhän tässä taas vuosi pärjätä. Itse aion.

Onko jäätelöstäkin jo kaksi vuotta?

(2014)
Kas niin, parin päivän päästä on ensimmäinen kvartaali vuosisadasta täynnä. Täynnä on myös mitta, mitä graduun tulee. Älköömme kuitenkaan antako sen haitata.

Haittauksen minimointi on nimittäin helppoa, sillä elämäni on noin muuten erityisen kohdillaan, mitä se on ollut jo jonkin aikaa. Vuosi 2014 on ollut yksi elontaipaleeni tapahtumarikkaimmista, mitä voi pitää yllättävänä huomioiden jatkuneen erakoitumiskehityksen. Tästä huolimatta sain viime vuoden lopulta asti karvaista päätäni vaivanneen ihmisasian kuntoon, mikä on kaikessa mainioudessaankin johtanut sinänsä epäedulliseen tilanteeseen, jossa puolet ajastani menee pääkaupunkiseudulla. Epäedulliseen siksi, ettei kyseinen alue tai varsinkaan siellä ravaaminen herätä itsessäni mitään järin positiivisia tuntemuksia. Onneksi niitä on muutenkin.

Jos tuolla ulkona tuulisi hiukan vähemmän, syyskeli olisi täydellinen. Twin Peaksin tunnari lähti jostain syystä soimaan päässä, en valita.

P.S: Hei Bragge, tarttisko lyär bändi pystöö ja käyr nyrkkeilemäs huamen niiko sovittii!

(2013)
Hyvä ystäväni kysyi minulta pari päivää sitten, olenko onnnellinen. Vastasin vähemmän omaperäiseen, mutta sitäkin perustavanlaatuisempaan kysymykseen jotakuinkin seuraavasti; "Valitettavasti olen liian selvä tähän, mutta: Kyl juu. Vähä tylsää ruukaa välil ol mutet se ny o aika piänt."

Tämän etäisesti keskustelua muistuttavan tuokion jälkeen heitin ystäväni päihtymään laittomasti. Ennen teidemme tilapäistä erkanemista hän osti minulle jäätelön.

Saavuin kaikin puolin mukavalle kämpälleni pohtien ulkona vallitsevan syksyn kuvainnollisuutta. Tässä syksyssä tulisi olemaan jotain ainutkertaista - jotain lopullista. Vielä toistaiseksi nuorehkot luuni olivat oikeassa.

Jäätelö ei selvinnyt.

(2012)
Yleensä tämän entisen glam/nyrkkeily/juoppo/yms-lupauksen elo on tasaista kuin Satakunnan peltomaisemat, mutta alkuvuosi piti sisällään haasteita, joista en pitänyt edes vähää alusta. Kasvattavia kokemuksia. Kesä oli hieno ja syksykin hellii.

Väännän vuoden mittaan kandi-tutkielman karhuista ja luultavasti alan kaipaamaan yhä enemmän jotain piilopirttiä metsän keskeltä. Tai sitten en, koska olen kuitenkin edelleen hämmästyttävän laiska ja nykyinen kämppä; "kasari" tai "hobittikolo" (kiitokset kaverille tuosta. En tiedä vieläkään, oliko se kehu vai puhdas vittuilu) tarjoaa ihan pätevät puitteet eristäytymiseen kyllä, jos sitä olisin vailla. Ajattelin alkaa pistämään biisejäkin nauhalle pitkästä aikaa.

Viimevuotinen blogipäivitys osuu niin mainiosti myös tähän syksyyn, että taidan lopuksi linkittää mitä parhainta musiikkia.

Tämä, koska eilinen W.A.S.P.-keikka ja kenties mahtavin biisi ikinä; http://www.youtube.com/watch?v=BNYyOUvx9Jg

Tämä, koska lokakuu-päivitys; http://www.youtube.com/watch?v=ySS64KxPpTU

...ai niin! Parsu poistui Porin baarikartalta viime uutenavuotena :´( Loppubileet olivat kyllä komiat. Odotukset uutta, kohuttua ja keväällä ilmeisesti avattavaa "Rock-baaria" (toivon, että keksivät sille jonkin oikean nimen, ennen kuin on liian myöhäistä) kohtaan ovat luonnollisesti epärealistisen korkealla.

(2011)
"You gotta give ´em what they want!" Loppumatonta yleisömerta on jälleen ruokittava ja kirjoitettava Tuomas-aiheinen blogikirjoitus.

Eli katokin sit Bragge et luet tän.

Opiskelut menee astetta paremmin, kitara soi aavituksen vähemmän ja alkoholinkäyttö laskee vuosi vuodelta muutaman kulauksen. Nalle Puh- ja Haapasalopipojen esiin kaivaminen pimeitä Lokakuun iltoja varten toi varsin hyvät vibat, kun se yhdistettiin October Rustiin ja vähätkin värinsä hiljalleen menettävään länsirannikon työläiskaupunkiin.

Mitä ihmettä; eihän tässä jaksa enää pyöriä ees Parsussa :D

Mutet ei täsä tua, kattellaa vuare pääst uurestas :)

(2010)
Kas tässä vuosiluku jota en olis uskonut maailman koskaan näkevän, kiitos Pekan suunnitelmien. Se pirulainen kun poistui keskuudestamme, jäi maailman tuhoaminen Esan harteille. 2012 vai 2013 oli Asikaisen kanssa uusittujen laskelmiemme tuomion vuosi?

Yliopistoilua, kitarointia, letteilyä ja sen sellaista.
Vanhenin tänään, mutta silti mulla vaikuttais olevan vuosi vuodelta vähemmän asiaa, se on hyvä merkki : )

Nimim. Porilaistuva ulvilalainen

(2009)
Parahin lukija,
Semivittuuntuneena ihmisten naamakirjassa oleviin tuikitärkeisiin "Erkki-Annikki lähtee kahville"-tilapäivityksiin, päivitän omat kuulumiseni vuoden välein tänne :)
Eli: Isänmaanpetturoimisessa vierähtää vielä nelisen(!) kuukautta, ja sitten suuntaan johonkin missä tulee eleltyä edes vähän vähemmän no-lifeillen. En nyt tiedä oisko Parsu...eikäkuPori siinä valossa se paras ratkaisu, mutta minkäs teet. Puoleensa se vaan vetää :P Ehkä siinä ois jotain.
Dokailu on kyllä vähentynyt, mut viikon päästähän mä käynkin jo kolmeakymmentä :D

Tuanoinii,
Tuomas

(2008)
Jees, elikkäs inttiin en ees mee ja juoppo musta tosiaan tais tulla. Ihan hyvinhän tässä menee :)

(4.10.07 15:45)
It´s time for the october rust.
Kutsunnatkin oli, ikää on kohta, ja vuoden loppuun mahtuu vielä pelottavia juttuja ja niitä joita vaan odottaa.
Siis: Vajaat kaksi vuotta aikaa opetella sätkynukeksi, kaljan helpottunut saanti mahdollistaa alkoholisoitumisen, ja kaikki menee lopulta päin helvettiä?
Tai: Vajaat kaksi vuotta aikaa hoitaa kaikki siihen kuntoon että voin olla vuoden syömässä sammalta ja bongailemassa oravia, ajokortti helpottaa elämää, ja kaikella on mahdollisuus mennä myös hyvin. Riippuen itsestäni.
Asennekysymys?
Se tunne kun olet käynnistänyt Telltalesin Batmanin joka-vitun-päivä, aina kuun ekasta lähtien, toivoen että episode 3 olisi vihdoin pelattavissa.

Ei niin ei.

-_________-

Ja Walking Deadikin alko kurjasti.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasTiistai 25.10.2016 14:02

maiedail[Ei aihetta]Luonut: maiedailTiistai 25.10.2016 13:57

Mikä on viimeisin ajatus päässäsi?
- Että on nälkä.

Onko joku ihastunut sinuun?
- En tiedä.

Mitä biisiä kuuntelit viiimeksi?
- Kotiteollisuus - Helvetti jäätyy.

Mitä ovat tämän illan suunnitelmat?
- Pelaan !

Oletko stressaantunut ihminen?
- Välillä. Nyt on ollut tavallista enemmän stressiä projektitöiden yms. takia. Elämä on=D

Kenen puoleen käännyt kun olet surullinen?
- Miikan.

Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt?
- Rahaa!

Onko joku jota et koskaan unohda?
- Tottakai.

Oletko koskaan seurustellut saman henkilön kanssa kahdesti?
- Olen. Ei kannata.

Rehellisesti, onko kukaan koskaan nähnyt sinun alusvaatteitasi?
- Toki.

Onko joku joka ei pidä sinusta?
- Eiköhän.

Oletko koskaan suudellut ketään joka nimi alkaa T:llä?
- Kyllä.

Milloin olit viimeksi täysin onnellinen elämässäsi?
- Esimerkiksi nyt. Ei ole mikään huonosti, ja pieniä ihania asioita tapahtuu koko ajan. Täytyy muistaa olla onnellinen hetkistä.

Tuleeko tästä viikonlopusta hyvä?
- Mistä minä tiedän ! Mutta uskoisin kyllä.

Puhutko unissasi?
- Ei ainakaan koskaan ole kukaan valittanut aiheesta.

Missä olet kahden tunnin päästä?
- Varmaan tässä. Pelaamassa Dragon Agea, hyvin todennäköisesti.

Otatko elämäsi liian vakavasti?
- Joskus.

Onko sinulla viikonloppusuunnitelmia?
- Jotakin pientä.

Odotatko tällä hetkellä mitään?
- Ruokaa=D Ja ensi vuoden helmikuun alussa lähden pariksi kuukaudeksi Lappiin töihin. Sitäkin odotan, paljon !

Milloin joit viimeksi alkoholia?
- Öö. Reilu viikko sitten.

Mitä teit eilen?
- Pelasin, kävin lenkillä. Luin.

Mikä on hienointa, mitä olet tehnyt tällä viikolla?
- Lähdin eilen lenkille. Tuli joku hetkellinen aivopieru, että piti päästä luonnon ääreen. So i went. Se oli hienoa ja rentouttavaa.

Mikä on paras asia elämässäsi?
- Se, että viihdyn niin hyvin yksin. En oikeastaan ole hirveän sosiaalinen, tai kaipaa lähelleni yleensä ketään. Se on mielestäni vahvuus. Ja sitten toki tälle tasapainoksi rakkain ystäväni, Miika.

Mitä yhteistä sinussa ja äidissäsi on?
- Jos olisin koskaan edes puoliksi sellainen nainen ko mun äiti on, olisin erittäin tyytyväinen. Mun mutsi on ihan uskomaton ihminen. Mutta ehkä meissä on samanlainen auttamisvietti ja hellyys. Huumorintajukin.

Entä sinussa ja isässäsi?
- En ole isäni kanssa tekemisissä. Mutta kyllä mä valitettavasti suurimman osan sekä ulkoisista-, että sisäisistä ominaisuuksistani olen sieltä perinyt.

Kenet näit ensimmäisenä tänä aamuna?
- Kissat.

Onko sinulle sanottu joskus jotain äärettömän kaunista?
- On, monen monta kertaa. Niistä hetkistä olen onnellinen vielä näin kauan jälkikäteenkin.

Seurusteleeko suurin osa kavereistasi?
- Kyllä.

Oletko mustasukkainen?
- Joskus.

Mikä on viimeinen alkoholiton juoma, jonka nautit?
- Vesi.

Mitä suunnitelmia sinulla on huomiseksi?
- Tapaaminen erään minua suuresti elämässä auttavan ihmisen kanssa, ja sitten projektihommia yhden ryhmän jäsenen kanssa=)

Luotatko helposti ihmisiin?
- Hell no.

Väsyttääkö?
- Vähän.

Rajoittuuko musiikkimakusi vain yhteen genreen?
- Ei.

Onko sinulla tapana myöhästellä?
- Ei, yleensä en ole koskaan mistään myöhässä. Ja vihaan myöhästelyä noin universaalisti muutenkin=D Olen joka paikassa yleensä aina hyvissä ajoin.

Onko sinulla siskoa?
- Ei.

Onko kukaan koskaan sanonut sinulle että puhut nopeasti?
- On.

Nukuitko viime yön yksin?
- Kissojen kanssa<3.

Onko huoneessasi jotain mikä muistuttaa menneestä?
- Jos sitä niin ajattelisi, niin kyllä.

Onko olemassa joku, jota ilman eläminen olisi vaikeaa?
- On.

Oletko koskaan pudottanut puhelinta?
- Haha. Kysy vaan montako kertaa.

Haluaisitko kielilävistyksen?
- Ehkä.

Oletko koskaan katsonut Täydellisiä Naisia?
- Olen.

Millainen päiväsi on ollut?
- En ole ollu edes kovin kauaa vielä hereillä=D

Mitä kuuntelet nyt?
- Kotiteollisuus - Tuonelan koivut.

Oletko yksin?
- Kissojen kanssa.

Tykkäätkö nukahtaa sateen ropinaan?
- En erityisemmin.

Luotatko kaikkiin ihmisiin?
- En todellakaan luota.

Kun täytät tätä, sanotko ääneen vastaamasi asiat?
- En?

Onko helppoa teeskennellä kaiken olevan hyvin?
- En mä teeskentele koskaan mitään. Ainakin pyrin aina aitouteen ja rehellisyyteen.

Millainen on mielialasi tällä hetkellä?
- Väsyttää. Muuten ihan ookoo.

Oletko nukkunut ikinä televisio päällä?
- En tietääkseni.

Jos mies itkee, tekeekö se hänestä heikon ihmisen?
- Ei, se tekee miehestä ehkä mun mielestä päinvastoin vielä enemmän miehekkään. Inhimillisen, aidon, ihmisen.

Mitä ruokaa söisit nyt, jos saisit mitä tahansa?
- Kiinalaista. Noms.

Minne haluaisit matkustaa, jos saisit valita?
- Moniin paikkoihin. Päällimmäisenä kuitenkin Irlantiin, Malediiveille ja Uuteen-Seelantiin.

Mitä aiot tehdä seuraavaksi?
- Syödä.

Haluaisitko riipaista kovat kännit?
- Voishan sitä. Tosin ei nyt kyllä juuri tänään.

Söisitkö koko loppuelämäsi ruokaa, mitä viimeisimpänä söit?
- En.

Koska viimeksi näit sisarustasi/sisaruksiasi?
- Siitä on itseasiassa luvattoman kauan aikaa.

Milloin näit viimeksi äitiäsi?
- Muutama päivä sitten.

Kävitkö rippikoulun?
- Kävin. Se oli yksi hienoimmista viikoista ikinä, edelleen.

Tuntuuko sinusta koskaan, että elämäsi on aina samaa kaavaa?
- Joskus, mutta kuitenkin aika harvoin. Mulla on kovin vaiheikas ja tapatumarikas elämä, noin niinko yleisesti ottaen=D

Onko seurustelukumppanin hiuksien värillä merkitystä?
- Ei.

Onko kylmä vai kuuma?
- Sopiva. Mutta enemmän viileä, mikä on hyvä.

Montako tyynyä on sängyssäsi?
- Kaksi.

Mikä on ensimmäinen lähelläsi oleva esine?
- Vesilasi.

Montako peiliä on huoneessasi?
- Olohuoneessa yksi, eteisessä yksi, kylppärissä yksi.

Katsotko mielelläsi kauhuleffoja?
- En. Not my thing.

Osaatko kokata?
- Osaan.

Voisitko elää ilman ystäviä?
- Tää on kaksipiippuinen kysymys. Koska kyllä mä koen, että pakon edessä pärjäisin ilman yhtään ketään. Mutta toisaalta, elämä ilman rakkaimpia ihmisiä olisi aika ankeaa.

Oletko onnellinen?
- Ihan.

Entä surullinen?
- En.

Miksi olit viimeksi surullinen?
- Stressi.

Miksi teet tätä testiä?
- En itseasiassa tiedä. Teki mieli pitkästä aikaa raivata galleriaa ja etsiä tällainen kysely=D

Milloin viimeksi nauroit?
- Eilen.

Milloin olit viimeksi autossa?
- Muutama päivä sitten.

Kuka nukkui viimeksi vieressäsi?
- Kissat !

Kuka puhui kanssasi viimeksi puhelimessa?
- Äiti.

Kuka viimeksi halasi sinua?
- Äiti.

Vietätkö paljon aikaa ystäviesi kanssa?
- Aika vähän, loppujen lopuksi. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Facebook on Miikan kanssa auki 24/7.

valkosipuliTÄÄ ON IHANA!Luonut: valkosipuliTiistai 25.10.2016 11:23

MiittisOlo alkaa olla jo parempi.Luonut: MiittisTiistai 25.10.2016 08:08

Olo alkaa olla pikku hiljaa parempi. Eilenä mä jouduin silti ottamaan pari rauhottavaa. Otin tuossa eilenä aamulla ja toisen päivällä.
Ilta meni hyvin ilman rauhottavaa.
Käytiin kaverin kanssa lenkillä ja olin sen luona kylässä katsomassa lemmen viemää.
Sitten skypetin poikaystävän kanssa ja loppu illan olin parhaan kaverin luona. Tänään mun ei onneksi tarvitse lähteä klubitalolle.
Näin me nyt sovittiin ohjaajan kanssa.
ihan hyvä niin ei tarvitse kulkea bussilla.
Sähly treenit meillä on tänään iltapäivällä ja niihin aijon osallistua.
Se sähly turnaus on parin päivän päästä. Torstaina. Meidän pitää silloin jo olla ennen yhdeksää urheilu talolla. Alkaa jo pikku hiljaa olla pientä jännitystä. Saa nähdä kuka voittaa torstaina.
Tänään mä menen käymään kaupassa. Eilenä mä en jaksanut käydä.
Menen lounaan jälkeen käymään.
Heräsin tänään vähän yli seitsemän.
Kahvit on juotu taas. Aamupala on noin tunnin päästä.
Mun pitää taas hakea lisää leponexia. Alkaa olla loppu.
Ja huomenna aamulla mulla on verikokeet.
Aamulla heti.
Huomenna meillä ei ole paja tuntia.
Mutta siivota täytyy jo huomenna koska torstaina on se turnaus.
Alan jo tänään pikkasen siivoamaan jo niin huomiselle ei tule niin paljon siivottavaa.
Mua taas itketti eilenä. Mutta se helpotti mun oloa.
Nyt ei ahdista onneksi kauheasti mitä viime päivinä.
Ehkä mun olo alkaa olla jo pikku hiljaa parempi.
Kyllä tää tästä pikku hiljaa.
Nyt on mukavaa kun on taas kiireetön aamu.
Ei atrvitse lähteä mihinkään. Uskon että ensi viikolla menen taas töihin ja klubitalolle.
Olen jo silloin varmasti vähän paremassa kunnossa.
Mun pitää muuten ostaa lisää puuroa. Se alkaa olla kohta loppu.
Ja kahvia pitää ostaa lisää.
Ostan kulta katriina kahvia.
Hyvää ja halpaa.
Voisin vaikka huvin vuoksi käydä pyörähtämässä seppälässä.
En ole nyt pitkään aikaan käynyt siellä. En aijo ostaa mitään menen vaan katselemaan.
Onko sinne tullut vaikka uusia vaatteita.
Laitoin tabletin äsken latautumaan. Katson sillä sitten jotain myöhemmin taas.
Annan sen nyt ladata tämän aamun. Nyt mä ajattelin olla koneella.
Teetä juon taas kohta.
Alkaa sitäkin tehdä taas mieli. Ai niin pitää tarkistaa paljon mulla on teetä jäljellä jos sitäkin täytyy vaikka ostaa.
Katson sen kohta.
En pese pyykkiä vieläkään. Pesen viimeistään torstaina.
Kohta tiskaan taas.
Ja sänkykin pitää pedata.
Uskon että tästä on tulossa ihan kiva päivä.
Mulla on vaan kaupassa käynti ja sähly.
Ei mitään sen kummallisempaa. Kaverit näen taas illalla.
Toinen kaveri tulee tänään mun luo katsomaan lemmen viemää. Eilenä olin sen luona taas katsomassa.
Alan vähän jo siivoamaan tätä mun keittiötä. Roskat pitää myös viedä. Mun roskis on ihan täynnä. Mä vien sen samalla kun menen aamupalalle.
On sitten sekin viety.
En ole katsonut nyt animea yhtään. No kyllä se katsomis innostus kyllä tulee taas jossain vaiheessa.
Eilenä mä nukuin jopa päikkärit tuossa mun sohvalla. Oli vaan tosi väsynyt olo niin piti vähän nukkua.
Sitten mä heräsin siinä vähän ennen ompeluryhmää.
Olin eilenä siellä mutta en jaksanut kauheasti tehdä mitään.
Ei vaan sillä hetkellä pystynyt keskittymään. Ja eilisen päivän pappa pyöri koko ajan mun mielessä.
Kohta on sitten ne hautajaiset. Saa nähdä miten mä sen kestän.
Varmasti alan itkemään siellä. En ihmettele.
Mä itken jos itkettää.
Sitä pitää surra.
Mun pitää vaan ostaa uusi musta paita sinne hautajaisiin. Kaikki muut vaatteet kyllä löytyy paitsi se paita.
En osta mitään kamalan kallista.
Joku musta paita vaan.
Mulla on mustat housut sinne hautajaisiin ja musta trenssi takki minkä pistän päälle.
Hiukset pidän nyt tällä kertaa auki.
Ja otan tuon mun mustan pikkulaukun.
Ne hautajaiset on hesassa.
Mun pappa asui siellä.
Mutta. elämä jatkuu ja me kaikki kuollaan jossain vaiheessa.
Näin se vaan menee.
Aijon nauttia joka ikisestä päivästä mun elämässä.
Mun elämä on tällä hetkellä hyvässä tasapainossa.
Vaikka välillä tulee noi huonot olo tilat. Niistä kyllä aina selviää.
Sitten huomaa että seuraava päivä on vähän parempi mitä edellinen päivä. Luulen että tänään en joudu ottamaan rauhottavaa.
Mulla on aika hyvä olo nyt. Mutta se voi olla että se huono olo saattaa iskeä taas illalla. Jos se tulee niin tulee.
Sitten pitää vaan jutella ohjaajan kanssa ja ottaa se rauhottava sillä hetkellä niin olo taas helpottuu.
Mun rauhottavat alkaa olla kohta loppu varmaan kun olen joutunut nyt syömään niitä aika paljon viime päivinä. No apteekista saa niitä sitten taas lisää kun alkaa olla loppu.
Niitä joutuu välillä syömään tämän skitsofrenia sairauden takia.
Mutta olen tottunut.
Välillä ei tarvitse vaikka viikkoon syödä rauhottavia jos on hyvä viikko silloin.
Mutta kyllä se huono viikko tulee aina välillä.
No olen siihenkin jo tottunut.
Nuo huonot olotilat kuuluu mun elämään.
Mulla ei mitenkään voi olla hyvä olo jatkuvasti.
Mutta itsetuhoinen en ole. Sitä mä olin silloin nuorempana.
Viiltelin itseäni.
Mutta sen jälkeen en ole tehnyt sitä.
Mulla on nyt aika hyvä elämä tällä hetkellä. Olen onnellinen.
Skitsofrenia sairauden kanssa pystyy kyllä elää hyvää elämää.
Mä ainakin pystyn.
Ja se on tärkeintä että on onnellinen.
Ja huumoria pitää olla paljon elämässä.
Pitää sitä aina välillä nauraa.
Mä nauran aika paljon. Se on vaan hyvä juttu.
Mulla ja kavereilla on välillä aika levottomia juttuja mille me aina nauretaan joskus. Ja poikaystävänkin kanssa on aika levottomat jutut. Pääasia että on hauskaa sillä hetkellä.
Mutta. Jos sitä alkaisi vähän siivoilemaan.
Tiskaamaan ja kuuntelemaan samalla musaa.
Aamupalakin on ihan kohta. Pääsee syömään.
Alkaa olla jo nälkä.
Aamulääkkeet pitää myös muistaa ottaa. Mulla menee aamulla vaan masennus lääke.
Ei mitään muita lääkkeitä.
Jotkut syö leponexia aamuisin.
Paras kaveri syö sitä myös aamulla.
Jo mä söisin niin olisin aika pihalla ja nukuttaisi.
Hyvä että syön aina illalla sitä. Pistää nukuttamaan.
Ja se samalla rauhoittaa.
Ei sitten pahasti ala ahdistamaan illalla.
Mutta jos on tosi paha ahdistus niin silloin pitää illalla ottaa myös se rauhottava. Jos leponex ei auta sillä hetkellä.

angelite83[Ei aihetta]Luonut: angelite83Tiistai 25.10.2016 06:02

Metallica - For Whom The Bell Tolls with lyrics

https://www.youtube.com/watch?v=bg92QpjRcJk


<3 Ann-Marie

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasMaanantai 24.10.2016 23:57

KinuthEI EI EILuonut: KinuthMaanantai 24.10.2016 22:46

VITUN TYPERÄ TWD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EI EI EI EI EI

Jaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa,
noh ok, ei tunnu missään

EHEHHE
HE
HEHE
HEHE
Tänään heräsin siinä 13 aikoihin ja menin koneelle ja aloin juomaan samalla Tasista. Kuuntelin musiikkia samalla kun olin galleriassa. Sen minkä muistan eilisestä oli, että minulla saattoi olla jonkin sortin pieni mahdollisuus saada itselleni uusi tyttöystävä. Alkoholismini ei näyttävän haittaavan. No minulla ei nyt kuitenkaan ole uutta tyttöystävää. Miltäköhän tuntuisi jos olisi tyttöystävä pitkästä aikaa? Siitähän riemu syntyisi kun pääsisin tapaamaan naiseni vanhemmat. Minun ja appiukon välinen suhde olisi varmaan sama kuin Uuno Turhapuron ja vuoristoneuvos Tuuran. Selittämistä olisi miksi käteni aina tärisevät joka vierailulla. No minulla on tuo laulutaitoni, että rakkautta baarista.
Joka tapauksessa minä sitten myös katsoin Housen ja menin Photofeeleriin tämä kuva sosiaaliseksi. Kuusi vuotta vanha, mutta silti romantikko86 ja kommenttiin joka on galleriassa tuossa kuvassa, niin minä en näytä yhtään Samuli Edelmannilta. Katsoin myös Pulmuset ja 70´s show:n samalla syöden oopperavoileipiä jälkimmäisen aikana.
Nyt on klo 18:02 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Degrassia, Family Guy:n sekä Salatut Elämät. Minä tuolta Photoreelista aina vaan niin huonot arvostelut. Näytän surulliselta ja väsyneeltä. No niinhän minä olenkin. En ole yhtään onnellinen ja näytän melkein kymmenen vuotta vanhemmalta. Kuvissa minut on aina meikattu näyttämään nuoremmalta. 10 vuotta on ehkä liioiteltu, mutta silti nuorennan itseäni kuvia varten. Minulle tuli tuosta sosiaalisesta mieleen, että mielestäni jokaisen ihmisen pitäisi olla sosiaalinen. Minulla oli ammattikoulussa luokkalaiseni joka ei koskaan puhunut kenenkään kanssa. Minä puhuin ja minulla oli paljon kavereita. Kannattaa olla sosiaalinen ihminen siis.
Ei kai tässä kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäMaanantai 24.10.2016 22:07

MOSsiLupausten puutarhaLuonut: MOSsiMaanantai 24.10.2016 21:04

Niin oli se lupausten
puutarha aikoinaan täynnä
kaikenlaista hedelmää
jokainen tuottaen
omia lahjojaan, kunnes
tuli lupauksen rikkoja
täyttäen sen maan happamalla
sateellaan niin, että puut
alkoivat mätänemään.
Ymmärrä tämä, että niistä
ajoista ja ajanjaksoista
tähän päivään on ihmiskunta
tuottanut paljon roskaa sitten
happamien sateiden päivien
ja niin, jotta lupausten
puutarha voidaan elvyttää
tulee puiden mädät oksat
oksastaa tai muutoin tulee
kaikki puut heittää tuleen.
Niin minä sanon sinulle, että
rahoitusjärjestelmä ei tuota
oikeutta, vaan jakautuu vain
siihen osaan tarhaa, jossa
ovat yltäkylläisten maat ja
niin taistelu rauhan puolesta
on turhaa aina siihen päivään
saakka, kunnes velkajärjestelmä
kaadetaan.

Kuka työn tekee?Lauantai 15.10.2016 11:06, 25 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


KuunsilmäHihhihhiiLuonut: KuunsilmäMaanantai 24.10.2016 20:56

Tänään oli vapaapäivä ja nukuinkin melkein iltakuuteen asti :)

Toimii..

Loppuillan/yön aattelin haamuilla. Huuuu 8)

KinuthBileiden jälkeenLuonut: KinuthMaanantai 24.10.2016 19:52

Parhaimmistoo mitä löysin muistioista
(miks tunnen liian hauskoja ihmisiä hehh ehhhh):

"Kameli on kamuni"

"Älä oikeesti tee tota toimeentulohakemusta, ihan turhaa paskaa.
Sä oot itsenäinen ja vahva nainen"

"Rakkaudella ripuloitu paska on kaunista"

tinniminni~Luonut: tinniminniMaanantai 24.10.2016 19:32

~ Kiihkeyttä kuumaa,
hulluutta huumaa,
sait mut tuntemaan.
Katso mua pitkään,
miksi sytytitkään roihun riehumaan,
Silloin aikanaan. ~

<3

Wou elämä alkaa tuntua taas elämältä ja alan saada pyyhittyä kahden kuukauden aivokuoleman ja avuttomuuden muistot mielestäni. Kävin tänään noutamassa Toveri Hipin puolesta jonkun hameen, jonka se oli ostanut netistä ja sillä hameen myyneellä tytölle oli sellainen suloinen koira, joka juoksi tuomaan vinkulelua mulle, vaikka olin ihan ventovieras. Istuin myös Emilian kanssa hetken kahvilassa, kun se tarjosi mulle rooibosjääteen.

Ostin mulle tänään kirppikseltä uuden satukirjankin. Now i has tuhannen ja yhdenyön tarinat. Ootan jo, että pääsen lukemaan niitä. Luen nykyään kirjoja niin hitaasti, että mulla on vielä kesken se Prinsessa joka uskoi satuihin, vaikka lainasin sen jo monta kuukautta sitten. Mut luulen, että sillälailla myös nautin kaikesta enemmän, kun aina intoilen muutamasta sivusta tosi pitkään. /*_*/


Kaikesta etomiseskakomisestani huolimatta palautin mulle Tinder profiilinikin, ja pistin sinne tollaiset kaksi kuvaa, jotka otin tänään. Tuntuu tosi turhauttavalta tehdä kaikkea aina yksin ja oon jo sotkenut välini kaikkiin nettitykkäyksiini niin, että jos jäisin odottamaan, että joku niistä leikkisi kanssani, odottaisin varmaan elämäni loppuun asti ja tahdon elää hauskemman elämän kuin pelkästään odottaa. Vaikka vieläkin välillä muokkailen kaikille niistä kuvia toiveikkaana, että joku niistä joskus hyväksyisi mut sellaisena etovana sekoja juttelevana läskiposkipallona kuin olen.


Mielikuvitukseni on just tota luokkaa. Tykkään vain sulkea silmäni ja haaveilla, mitä kaikkea tekisin ihmisten kanssa. Tällä hetkellä elämäni tuntuu taas elämältä ja ainakin toistaiseksi se, että tavottelen vain tosi yksinkertaista pientä elämää on toiminut tosi hyvin. On vain ollut tosi vaikeeta päästä siihen pisteeseen asti, että voin vain tyynesti olla omassa seurassani saaden onnea puille vilkuttelusta sen sijaan, että kaipaisin kokoajan jotain, jonka kanssa tehdä ja jutella kaikkea.

Tavallaan jouduin siihen päästäkseni lävistämään oman sydämeni ja luopumaan tosta ainoasta haaveesta, joka mulla on ollut koko elämäni ajan, ja jota varten olen elänyt ja hengittänyt. Nyt mulla on sitten jatkuvasti vähän ontto olo, mutta kaikki vuosia kestänyt harjoitteluni kaikesta luopumisesta ei oo mennyt hukkaan ja osaan taas nauttia kaikista pienistä asioista ilman, että stressaan yhtään mistään. Tänäänkin keksin uuden reseptin! Söin mysliä mantelimaidon sijaan salsakastikkeen kanssa ja siitä tuli tosi jännän makuista.

Kinuth[Ei aihetta]Luonut: KinuthMaanantai 24.10.2016 19:04

HannuL[Ei aihetta]Luonut: HannuLMaanantai 24.10.2016 17:32

1. Seurustelisitko kanssani ?
2. Menisitkö kanssani elokuviin ?
3. Olenko kiva ?
4. Olenko söpö ?
5. Pitäisitkö minua kädestä kiinni ?
6. Halaisitko minua ?
7. Antaisitko pusun ?
8. Antaisitko kielarin ?
9. Tekisitkö fritsun ?
10. Harrastaisitko seksiä kanssani?
11. Mitä haluaisit minulta ?
12. Mitä haluaisit tehdä minulle ?
13. Suostuisitko jos pyytäisin sinua yhteen ?
14. Oltaisiinko vierekkäin vai päällekkäin
« Uudemmat -