IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Vampire616Luonut: Vampire616Maanantai 27.03.2017 00:17

Vampire616ColdplayLuonut: Vampire616Maanantai 27.03.2017 00:13

Vampire616Owl CityLuonut: Vampire616Maanantai 27.03.2017 00:12

Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo ja tänään keli oli ihan hirveä kun satoi räntää ja olin myös vanhemmilla käymässä ja kävin vanhemmilla syömässä ja olin tänään myös päiväunilla ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, kakara ku cara, ku kanye kanyee, tyttöystävä, koti-ikävä, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa whatsAppissa ja facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on ihanaa ja aitoa rakkautta ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on työpäivä 8-14 ja sen jälkeen menen vapaan oleskelun ryhmään ja sen jälkeen olen vapaalla ja laitan kuvia instagramiin ennenkuin menen nukkumaan ja tänään siirsin kellot kesäaikaan ja minun mielestä kellojen siirtohomma on ihan hyvä homma siinä mielessä kun on enemmän valoisaa aikaa enemmän kuin talvella ja juttelin koulukaverini kanssa torstaina facebookissa ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja me olemme edelleen kavereita ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja kyllä hän vielä joku päivä hyväksyy kaveripyyntöni facebookissa ja seuraa minua instagramissa ja hyvä että olen saanut hyvän ystävän ja kaverin joka ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus on aitoa ja ihanaa kaveruutta ja olemme ikuisesti kavereita ja pysymme ikuisesti ja aina kavereina.

romantikko86Sunnuntai 26.3.2017Luonut: romantikko86Sunnuntai 26.03.2017 21:47

Tänään heräsin muistaakseni kahdelta, tai yhdeltä. Minun sisäinen kelloni ei ollut niin ajassa, koska viime yönä oltiin siirretty aikaa eteenpäin tunnilla. Loppuvuodesta sitten taas tunnilla taaksepäin. Minä en vain ymmärrä miksei voida pysyä samassa ajassa. Joka tapauksessa minä sitten aloin juomaan Tasista ja aloin pelaamaan farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen. Lastenmusiikkia tuli soittolistasta, ja tarkoitan siis nuorten lasten musiikkia. Juuri sellaista joita kuuntelevat noin viisi- ja kuusivuotiaat. Minä itse olen tottunut kuuntelemaan enemmän tuollaista Irwiniä, Klamydiaa, Popedaa, Rautavaaraa ja muuta mitä ihmisten soittoluettelosta tulee. Onhan se aika karmivaa kun aikuinen kuuntelee pikkulasten lauluja. Millaistakohan musiikkia minä kuuntelin kun olin viisi? En muista enää. Joka tapauksessa formulakilpailun katsoin 17 kierroksesta alkaen, koska osa tuli missattua kellojen siirron takia ja muistin vasta sitten. Tuleehan se uusintana vielä kymmeneltäkin, mutta en nyt viitsinyt odottaa. Vettel voitti kilpailun. Myöhemmin ajattelin katsoa mäkikilpailun uusinnan, mutta sieltä tulikin vain jotain jääkiekkoa. Katsoin sitten Degrassia ja söin todella ison hampurilaisen. Sen jälkeen tänne galleriaan samalla kun musiikkia kuuntelen, aikuisten musiikkia tällä kertaa. No ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

parabola_Opeth - SorceressLuonut: parabola_Sunnuntai 26.03.2017 18:13

https://www.youtube.com/watch?v=LhqijfqecvA

I am a sinner and I worship evil
Blood is thinner but you will never know
Can you confess that you thrive in chaos?
You're a sorceress and your eye is on the lost

But you're dying
It's in your eyes

You're a charlatan
You get everything you wish
You're a harlot
Carry poison in your kiss

Beg forgiveness
With a dagger in your hand
Sow your death seed
And reap the dying lands

But you're crying
It's only vice

Empty vessel
Drained of hope
And none the lesser at the end of
A rope
Have you ever hated like I?
Know I still awaited the absence of lies

Watch your eager tongue
Attack me from behind

Riddle whispers
Bleak futile control
Like a twin sister
Adapting to a role

You're a murderer
Bloodlust increase
You're a harvester
Come close to spread disease

And you're hiding
I hear you cry

NetariMedialukutaidostaLuonut: NetariSunnuntai 26.03.2017 17:02

Mun oli pakko vähän kysellä muiltakin ihmisiltä, heidän käsityksiään medialukutaidosta. Sain oikeastaan kahdenlaisia vastauksia: ”Mitä se on?” tai kohtuullisen yhteneviä kuvauksia medialukutaidon olevan kykyä lukea ja ymmärtää medioita ja arvioida tiedontarjoajan tarkoitusperiä.

Tänä päivänä poliisiylijohtaja myöntää myös heidän tehtävänsä mahdottomuuden torjua kaikkea valeuutisointia, jota verkossa ilmenee. Toisaalta uutinen on voitu myös kirjoittaa tavalla, joka saa poliisin toiminnan näyttämään joko niin hyvältä tai huonolta kuin tarpeellista. Jo tämä kielii siitä, ettei ihan kaikkea netissä, josko muuallakaan julkaistua tekstiä kannata uskoa siltä istumalta.Tänä päivänä liki jokaisella meistä on mahdollisuus jakaa tietoa laajoille massoille ja muokata sitä omiin tarkoitusperiinsä sopivaksi. Toki tämä tiedottamisen menetelmä on ollut jo pitkään tiedossa. Adolf Hitler Taisteluni kirjassaan kuvailee, kun kertoo tarpeeksi suuren valheen ja toistaa sitä tarpeeksi usein, alkavat ihmiset uskomaan siihen. Valitettavasti tällaisia ilmiöitä on havaittavissa tämänpäiväisessä globaalissa politiikassa. Nähtäväksi jää, että mihin se johtaa…

Ajattele, siis ole!
-Netard

Vampire616Joy DivisionLuonut: Vampire616Sunnuntai 26.03.2017 16:42

Gatsu-1356.Luonut: Gatsu-Sunnuntai 26.03.2017 15:48

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 26.03.2017 15:06

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 26.03.2017 14:43

Taivalkosken maisemia ympäri pitäjää vuosilta 2008-2016! Pictures from Taivalkoski village 2008-2016.

MOSsiSyyttäjän poliittinen selontekoLuonut: MOSsiSunnuntai 26.03.2017 09:24

Mitä sinulle tapahtui rakas
ystävä?

Yhteiskunnan säännöt opitaan
ja siksi ministeriö on täynnä
hyvin oppineita koneita.

Hienoja ilmauksia, joita
lapsi ei ymmärrä, kuten
liikesalaisuus tai Yhdysvalloista
tuttu käsite "kansallisen
turvallisuuden nimissä" ovat
kiertoilmauksia valheelle.

Kaikki hallitukset valehtelee
ja siksi Ylen Atte Jääskeläinen
myös oli samalla aaltopituudella,
kun pääministeri ilmaisi huolensa
liikesalaisuuksien murtamisesta.

Kuka on se rohkea, joka uskaltaa
nousta seisomaan ja sanoa:
"NYT RIITTÄÄ!"

Kun luottamus murenee, mitä
jää yhteiskunnasta jäljelle?

Mihin luulet, että muinainen
Rooma romahti todellisuudessa?

Joko olet kypsä?

Mihin yhteiskunta pohjimmiltaan perustuu?Lauantai 04.03.2017 08:30, 28 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


VulpexSuomalaisten ominaispiirteitäLuonut: VulpexSunnuntai 26.03.2017 08:31

Olen huomannut keskivertosuomalaisissa seuraavia piirteitä:

Kateus: Jos naapuri saa uuden auton, niin halutaan että naapuri menettää sen auton. Yritetään tuhota toisen onni.

Tuijottaminen: Ihmiset tuijottavat pitkään eivätkä sano mitään. Jos olet vähänkin poikkeavan näköinen, sinua tuijotetaan pitkään ja antaumuksella.

Ylimielisyys: Luullaan tietävänsä muiden asiat paremmin kuin mitä nämä itse tietävät. Luullaan olevansa oikeassa vaikka ei tiedetä tarpeeksi asioista. Kaikki työttömät automaattisesti saamattomia luusereita ja poikkeavat ihmiset tyhmiä, jne.

Pahansuopuus: Vahingoniloisia muiden epäonnesta, eikä haluta muiden onnistuvan. Halveksitaan muissa ihmisissä kaikkea mahdollista ulkonäöstä työttömyyteen.


Tiedän kyllä, että maailmasta löytyy paljon pahempiakin kansoja, mutta täytyy kyllä todeta että väkilukuun suhteutettuna tästä maasta kyllä löytyy harvinaisen häiriintynyttä porukkaa. Noh, eiköhän tämäkin apinakansa tule tietämään paikkansa maailmassa...
Iänikuinen galtsun kyselygalluppien tähti: "Onko sinulla diagnosoitu psyykkistä sairautta?" Kaikki käyttäjät, kenen blogissa oon nähny tän kysymyksen, oli ne iältään 13 tai 30, vastaa "joo". Niinkö? Onko? Lyön vaikka vetoa että jos olet joskus tuntenut itsesi hetkittäin ahdistuneeksi tai masentuneeksi, vaikka pidempiäkin aikoja, ei sulla ole mitään diagnoosia. Miten on mahdollista että kaikki kyselyiden tekijät olis diagnosoitu psyykkisesti sairaaks?

Voin kuvitella että masentuneitakin ihmisiä on. He kaikki eivät ole edes saaneet diagnoosia. Entä sinä, pikku-Helmi-Jadessa 13v, kävitkö lääkärissä? Jos et, mistä sait "diagnoosin"? BFF:ltä? Onkse psykiatri?

Enkä oikeestikaan väitä että psyykkisiä sairauksia sairastavia tai diagnosoituja ihmisiä ei ole. Diagnosoitiinhan mullakin synnytyksen jälkeinen masennus. Diagnoosin teki lääkäri, ei paljo muut ku lääkärit voi diagnooseja tehdä. Ei edes sun äiti (ellei se ole lääkäri). Enkä tarvi alle kommentteja että mikä psyykkinen sairaus juuri sinulla on diagnosoitu, sillä edelleen uskon että niitä on. En vaan jaksa uskoa että oikeesti jokaisella.
Olin tänään ulkona lenkillä raikkaassa ulkoilmassa linnunlahdella ja lenkkeilystä tuli minulle virkistävä olo ja olin myös koulukaverini luona kylässä ja juttelimme ja muistelimme vanhoja kouluaikoja ja kävimme kävelyllä ulkona ja lähdin hänenkulta ennen yhdeksää ja aika meni nopeasti ja meillä riitti juteltavaa ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, kakara ku cara, ku kanye kanyee, tyttöystävä, koti-ikävä, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on ihanaa ja aitoa rakkautta ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla ei ole mitään menoja ja huomenna saan nukkua pidempään kuin arkipäivisin ja tänään oli mukava nähdä koulukaveria pitkästä aikaa ja juttelin koulukaverini kanssa torstaina facebookissa ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja me olemme edelleen kavereita ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja kyllä hän vielä joku päivä hyväksyy kaveripyyntöni facebookissa ja seuraa minua instagramissa ja hyvä että olen saanut hyvän ystävän ja kaverin joka ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus on aitoa ja ihanaa kaveruutta ja pysymme ikuisesti kavereina ja olemme ikuisesti ja aina kavereita.

KuunsilmäHiiii<3Luonut: KuunsilmäLauantai 25.03.2017 23:57

Taaaas siirrytään kesäaikaaan :)

Tänään heräsin siinä kahden aikoihin päivällä ja nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja katsoin samalla Family Guy:ta sekä myös pelasin samalla farmipeliä. Katsoin myöhemmin tabletilta formuloiden avauskilpailun aika-ajot jälkilähetyksenä 18:45 alkaen. Se tuli jälkilähetyksinä 9:40, 12:50, 18:45 ja 20:25. Aika-ajot kuten arvelinkin, eli siis Hamilton paalulla ja Vettel toinen. Huomenna on kuitenkin itse kilpailu ja pitkässä kilpailussa voi tapahtua mitä tahansa. Kaikkein parasta olisi jos nuo kaksi pukkaisivat toisensa ulos kilpailusta.
Minä joka tapauksessa tulin tänne galleriaan ja oli tullut synttärionnitteluja. Yhteensä minä sain 11 syntymäpäiväonnitteluja, yhden enemmän kuin viime vuonna, mutten bestikseltäni tänäkään vuonna. Taidan olla hänelle henkisesti kuollut jo, enkä edes tiedä miksi. Minä muuten ihmettelin kun ylläpidon jaffa laittoi synttärionnittelun. En minä niin kuuluisa ole, että olisin jäänyt ylläpidon mieleen. Tai no on minulla tarina täältä vuosien takaa joka tosiaan kiinnitti ylläpidon huomion, mutta huonolla tavalla. Hän lähetti minulle viestin linkillä keillä muilla on syntymäpäivä. Syntymäpäivänihän olivat eilen, joten laitoin hakuun eiliset, tai oikeastaan käyttäjät jotka ovat syntyneet samana päivänä kuin minä. Eli kaikki täällä jotka ovat syntyneet 24.3.1986. Julkisesti täsmälleen saman ikäisiä kuin minä täällä on 21 kappaletta. Syntymäpäivälahjani olivat äidiltäni 50 euroa ja takautuvasti tuleva Luokkakokous 2 –elokuva, isäni sanoi laittavansa rahaa tililleni mutten kehdannut kysyä paljonko. Parempi olla vähintään 100 euroa. Vaikka te ajattelette varmaan, ettei 31 vuotta ole sinänsä niin merkittävä luku kuin 30, mikä ei kyllä olekaan, niin silti jokainen vuosi voisi olla viimeiseni. Lääkärit sanoivat minulle jotain olisiko 2008 tai jotain, etten elämäntavoillani jos jatkan niin en välttämättä elä kolmikymppiseksi, mutta tässä minä 31-vuotiaana vielä olen, joten olikohan se vain pelottelua? Minäkö pelkäisin kuolemaa? Minähän meinasin tehdä sen elvytyskiellon kanta.fi:hin, mutta se ei kai päde tällaisiin asioihin. Minun mielestäni sydänkohtaus on kunniallinen tapa kuolla. Sen haluaisin tietää ketkä tulevat hautajaisiini. Onkohan siellä vain äiti ja pappi? Muuttuivathan taas kirjoitukseni taas synkäksi. Joka tapauksessa tuleeko muuten muillekin kuin minulle tuo mainos noista latinonaisista? Herkullisen näköisiä parikymppisiä latinonaisia. Niin no rikkaillehan nuo naiset on tarkoitettu. Minä en valitettavasti ole miljonääri, enkä edes puolet siitä summasta omista. Tietävätköhän ne ökyrikkaat vanhat miljonäärit joilla on parikymppiset vaimot vain joutuneensa jonkun tunnottoman onnenonkijan kynsiin?
Joka tapauksessa ei kai minulla tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

HeviGoottiPäivän epistolaLuonut: HeviGoottiLauantai 25.03.2017 21:34

Tää päivä tosiaan menny neljää poikarottaa vahtiessa ja hoitaessa
(Kävin aamulla ja sit tossa illasta käymässä)
Pakko sanoo et noi pallikkaat tuntuu iha erilaiselle ku nartut,
oliha noiki hirmu vilkkaita ja sillei, ku pääsivat vauhtii
mut... Emmie tiiä mikä niissä oli sillei erilaista, ne vaa tuntu lepposille
ja semmosille ettei tarvii kauheesti ressata mistään
Uus asia oli pomotus heijä välillä,
tytöt näyttää vähä omalla tavallaan sen alistamisen
ja pojat lähinnä "paini" kevyesti, piti vähä käyä nappaamassa
pomottava jäähylle pariin kertaan,
ku toiset piippaili siihe malliin et ei nyt oikei olla leikkimielellä
Sulosia oli joka ikinen ja kauheita läskipalleroita &lt;sydän&gt;
Kyl siinä tul vähä ikävä edesmenneitä,
mut oli kyl ihana tutustua näinki fiksuihin rottiin,
tuntu et ne tunti oman nimensä ku jostai syystä rupesin huutelee rottia nimeltä vuoronperään,
kuka ny oli vähä "kateissa"
sillei: " Scar, mihi menit? Meeko? Baloo? Koda tule tänne",
sit kuuluu pien rapina tai pää pilkahtaa esille sillei "Hoi sie!" :D
Loppuun voisin sanoa et helvetti ku o nilkat kipeet,
siis vittu ei pysty taivuttaa kauheesti
ja saan jonku kroonisen vamman tosta kävelystä,
paitti et ne rotat kipitti jalkaa pitkin ku istuin
nii ojensin nilkkaani siinä samalla,
et pääsevät paremmin kipittämään
Mie vähä luulen et se johtuu osittain ainaki siitä,
saateri et tekee helvetin kipeetä

MapeI will waitLuonut: MapeLauantai 25.03.2017 21:12

« Uudemmat -