IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

tiina0Fuck me. Or nottingham.Luonut: tiina0Tiistai 17.07.2018 20:26Okay, kaks viimistä tunnustusta, ku en oikein keksi miten muuten sitä sanoo..
1) oon niin yksinäinen, et joka ikinen päivä salaa toivon jonkun huomaavan miun ees olevan olemassa. Ja sitku joku huomaa, välttelen katse-, puhe-, ja elekontaktia/uhkaan treenatulla muay-thai -bodillani niin kauan et (olemassa olematon) tyyppi ottaa ja lähtee kalsarit viel jaloissaan karkuun juoksemaan.
3) kuuntelen k-poppia.

Noin. Nyt se on sanottu. Vittu kuuntelen k-poppia ja shippaan (<-whatever that means) itteäni ja kaikkia keskenään. Oon säälittävä, tiedetään!! Elkää pliis heittäkö lisää paskaa niskaani, miun adoptiovanhemmat ja päiväkodin leikkikaverit hylkäs miut jo.

Elkää pliis. Ei oo miun oma valinta tykätä k-popista.

MOSsiSuuri opettaja!Luonut: MOSsiTiistai 17.07.2018 18:47

Jumala kutsui uskollista
paimentansa kostamaan
viholliskansojen tekoja
lausuen:
"Kuulehan minua nyt
uskollinen palvelija ja
Jumalasi kostoa toteuta,
niin olen sinua tuhannella
neitsyellä siunaava."
Niin uskollinen palvelija
teki suunnattoman
joukkosurmansa
itsemurhaiskulla ja
toteutti Jumalansa käskyä.
Taivaankannella Jumala
muisti uskollista palvelijaansa
ja lausui:
"Katso! Koska sinä olit minua
kuuleva, niin myös minä olen
lupaustani muistava ja
tuhannella neitsyellä sinua
siunaava."
Mutta hetken päästä uskollinen
palvelija tuli vihaisena takaisin
Jumalan kasvojen eteen syyttäen
petollisuudesta, kun löysi
huonekunnastaan tuhat pässiä,
mutta Jumala vastasi siihen:
"Tuhannella neitsyellä sinua
siunasin, koska olit Jumalaasi
uskova, mutta kuuliaisuutesi
osoitti, että tarvitset myös järkeä
ja siksi tuhannella neitsytpässillä
olen sinua kaitseva!"
Ja niin suuri opettaja oli jälleen
opettava.

varjotar<3Luonut: varjotarTiistai 17.07.2018 17:55

MapePörrrrrrLuonut: MapeTiistai 17.07.2018 17:23

Viimeyönä oli outoo ku heräsin "vibraattorin ääneen joka meni pimeän huoneen poikki". Kelasin että se oli vaan unta, mut sit just ku olin nukahtamaisillani se kuului uudestaan. Laitoin valot päälle: peukalon pään kokoinen koppis oli lentänyt sisälle ja päätynyt makkarin verhoihin hengaa. Ei vastustanut kiinniottoa.

Spörrrrrrrrrrr, epätodellisen mekaaninen ääni, ei yhtään niinku kärpäset ym.
đau khớp đầu gối là gì ?
Đau khớp gối hay viêm khớp đầu gối là triệu chứng xảy ra phổ biến ở rất nhiều đối tượng trong các độ tuổi khác nhau, vượt trội là tình trạng đau khớp gối ở người già, phụ nữ và nam giới trong độ tuổi trung niên. Bị đau hay viêm khớp gối “hành hạ” bản thân người bệnh dai dẳng, liên hồi, lâu ngày gây ra những biến chứng về bệnh lý cực kỳ khó chịu.

Đau khớp gối xảy ra như thế nào ?
benh-dau-khop-goi-co-nen-di-bo-khong21301.jpg
những giai đoạn của đau khớp gối
Đau khớp gối được chia khiến cho 4 công đoạn tương ứng sở hữu tình trạng của khớp gối:
  1. công đoạn 1: ở giai đoạn đầu khớp gối bắt đầu mang tổn thương nhưng vô cùng nhẹ, và người bệnh hầu như ko gặp buộc phải bất cứ sự đau đớn hay khó chịu nào.
  2. công đoạn 2: Viêm khớp gối sẽ nặng dần lên nhưng khoảng phương pháp giữa những khớp gối vẫn bình thường, không bị cọ xát vào nhau. Tuy nhiên, khi này người ta mang thể đã bắt đầu cảm nhận được các triệu chứng của viêm khớp gối như đau sau 1 ngày dài đi bộ hoặc chạy, độ cứng khớp cao hơn khi không tiêu dùng trong vài giờ, đau khi quỳ hoặc uốn đầu gối.
  3. giai đoạn 3: Viêm khớp gối ở mức vừa phải. Khoảng phương pháp giữa các khố bắt đầu thu hẹp lại và thấy rõ sự tổn thương sụn khớp. Những người bị viêm khớp quá trình 3 ở đầu gối mang thể bị đau thường xuyên khi đi bộ, chạy, uốn hoặc quì gối.Họ cũng sẽ cần đối mặt mang độ cứng khớp sau khi ngồi trong thời gian dài hoặc khi thức dậy vào buổi sáng. Sưng khớp có thể xuất hiện sau một thời gian chuyển động dài.
  4. công đoạn 4: quá trình 4 viêm khớp gối được xem là “nghiêm trọng” Người bệnh bị đau đầu gối, khó chịu khi đi bộ hoặc di chuyển khớp.Đó là vì không gian chung giữa xương bị giảm đáng đề cập – sụn hầu như đã biến mất hoàn toàn, để lại sự cứng khớp và mang thể bất động. Chất lưu động cũng giảm đáng đề cập, và nó không còn giúp giảm ma sát giữa những bộ phận di chuyển của khớp.
Nguyên nhân đau khớp gối
dấu hiệu thoái hóa khớp gối
Khớp gối là bộ phận trên cơ thể thường xuyên cần gánh chịu rộng rãi áp lực phải cực kỳ dễ bị tổn thương. Ở người lớn tuổi, đau khớp gối xảy ra khi lớp sụn bị thoái hóa, làm cho đầu gối khó khăn khi đi lại, gây sưng, đau. Riêng có những người trẻ tuổi, triệu chứng đau khớp gối xuất hiện do rộng rãi tác động khác nhau, nhiều nhất là những nguyên nhân sau:
Đau nhức gối do chấn thương:
Bất cứ những chấn thương vùng xương khớp ít nhiều cũng có nguy cơ để lại các di chứng liên quan. Trong ấy, khớp gối là bộ phận rất nhạy cảm có những chấn thương. Chỉ một chấn thương do tai nạn cũng có thể ảnh hưởng nghiêm trọng đến dây chằng, khớp gân, sụn, dịch khớp quanh gối, khiến đầu gối bị đau nhức.
benh-dau-khop-goi-co-nen-di-bo-khong-3.jpg
viem khop goi co nen di bo khong
Viêm vùng khớp gối
  • Viêm bao hoạt dịch: bao hoạt dịch là các sợi xơ mềm, ở bên trong bao khớp, giữ chức năng tiết ra dịch khiến cho trơn, giúp nuôi dưỡng sụn khớp. Khi bao hoạt dịch bị viêm sẽ gây ra những cơn đau nhức và làm cứng khớp gối.
  • Viêm gân bánh chè: gân bánh chè mang chức năng quan trọng đối với hoạt động của đôi chân. Tình trạng viêm gân bánh chè xảy ra lúc sở hữu những tổn thương ảnh hưởng đến phần dây chằng nối xương bánh chè tới xương ống quyển, gây ra tình trạng đau nhức khớp gối .
  • Viêm khớp gối: nếu đau khớp gối tất nhiên các triệu chứng sưng, đỏ thì đây sở hữu thể là dấu hiệu của viêm khớp gối.
Tổn thương tại khớp gối
  • Sụn hoặc xương bị vỡ: các tổn thương hoặc công đoạn thoái hoá khớp gối, xương sụn với thể làm cho 1 mảnh xương, sụn bị vỡ ra, tạo thành dị vật khớp, làm kẹt khớp gối, làm cho khớp gối đau lúc cử động.
  • Trật xương bánh chè: khi xương bánh chè trật khỏi vị trí ban đầu sẽ gây ra những cơn đau nhức khớp gối, khiến cho người bệnh cạnh tranh lúc hoạt động.
  • Do bệnh gout: đối mang bệnh nhân bị gout thì đau khớp gối là một triệu chứng thường xuyên do những khối acid uric lắng đọng ở các khớp xương chèn ép dây thần kinh cảm giác, gây ra cơn đau khớp
Tham khảo thêm : bệnh thoái hóa khớp gối có chữa khỏi không và phương pháp điều trị thoái hóa khớp gối
thực phẩm chức năng stmpharma
Đau nhức xương khớp thường gây cảm giác khó chịu, giảm khả năng chuyển động của các khớp. Điều này gây ảnh hưởng ko nhỏ đến sức khỏe, công việc, chất lượng cuộc sống.
Chính do đó chúng ta nên thứ những kiến thức về đau nhức xương khớp. Đau nhức xương khớp là gì? Nguyên nhân, triệu chứng, phòng hạn chế và chọn ra được phương pháp điều trị đau nhức xương khớp kịp thời và hiệu quả.
Đau nhức xương khớp là gì?
Đau nhức xương khớp là tình trạng tổn thương những khớp xương từ đấy gây ảnh hưởng đến chức năng di chuyển của khớp xương tất nhiên những triệu chứng sưng khớp, cứng khớp, đau và nhức mỏi khớp, biến dạng khớp…
tong-hop-kinh-nghiem-va-meo-chua-dau-nhuc-xuong-khop-1.jpg
thực phẩm chức năng điều trị đau nhức xương khớp
Nguyên nhân gây đau nhức xương khớp là gì?
1. Nguyên nhân về tuổi tác
Nguyên nhân đau nhức xương khớp trước tiên cần nói đến đó là tuổi tác. Theo thời gian, những cơ quan bắt buộc đối mặt có sự lão hóa, trong đấy có những khớp sở hữu hai cấu trúc quan trọng là sụn và xương dưới sụn gây bệnh đau nhức xương khớp.
2. Nguyên nhân do bệnh lý
Bệnh viêm khớp
+ Viêm xương khớp: Trong viêm xương khớp, tổn thương sụn sở hữu thể dẫn tới xương mài trực tiếp trên xương, gây đau đớn và tránh vận động. Tổn thương này với thể xảy ra trong rộng rãi năm, hoặc nó có thể được đẩy nhanh hơn bởi chấn thương khớp hoặc nhiễm trùng.
+ Viêm khớp dạng thấp: Hệ thống miễn dịch của cơ thể tấn công những khớp gây viêm sưng tấy màng hoạt dịch, gây sưng, tấy đỏ và đau khớp. Viêm đa khớp dạng rẻ sở hữu thể phá hủy sụn và xương trong khớp.
Bệnh thoái hóa khớp
Biểu hiện đau nhức xương khớp sở hữu thể do phổ biến bệnh gây ra nhưng bây giờ thoái hóa khớp là căn bệnh đa dạng nhất. Bệnh được đặc thù bởi sự tổn thương sụn khớp và xương dưới sụn.
tham khảo : kinh nghiệm chữa đau nhức xương khớp
thuc pham chuc nang

TaaqeHelteetLuonut: TaaqeMaanantai 16.07.2018 16:58

Taas kohta mittaillaan mahdollisesti ennätyshelteitä ja voi sanoa että on pohjolan miehellä turhan lämmintä olla. Missä on ilmastoaktivistit osottamassa mieltään??? Rannalla ottamassa aurinkoa.. kyllä talvella sitten itketään kun ilmasto lämpenee jos ei vähintään -50 astetta ole pakkasta ja putket jäässä ja mikään ei toimi.
Trị mụn hiệu quả với công thức nước uống thải độc
Sau việc sử dụng sản phẩm trị mụn thì thanh lọc, giải độc là một bước vô cùng quan trọng để loại bỏ mụn ra khỏi làn da. Nhưng phải giải độc như thế nào mới được xem là đúng cách và hiệu quả?
pqTo48G.jpg
Sử dụng nước uống thải độc, giải pháp điều trị mụn an toàn

Các bác sĩ chuyên khoa da liêu nói rằng: Thanh lọc, thải độc cho da là một công đoạn hết sức cần thiết và cực kỳ quan trọng để đảm bảo sở hữu một làn da sáng khỏe, tránh được các vấn đề như da xin màu, hư tổn, đặc biệt là mụn. Có rất nhiều phương pháp thải độc cho da mụn mà chúng ta có thể áp dụng nhưng thải độc bằng các công thức nước uống dưới đây vẫn được xem là đơn giản, an toàn và hiệu quả nhất.

BỘ ĐÔI CHANH VÀ SODA
Nguyên liệu chuẩn bị
 ½ trái chanh
 ½ muỗng soda
 ½ ly lớn nước lọc

Cách thực hiện
 Vắt chung chanh và soda vào ly nước lọc. Quấy đều tạo thành hỗn hợp và uống.

Tác dụng
 Công thức thải độc này có chứa axit và C2 nên có khả năng loại bỏ mụn đồng thời làm da trắng sáng.

Lưu ý: Kiên trì thực hiện, chỉ sau 5 ngay chúng ta sẽ nhận thấy làn da có sự thay đổi khác biệt.Tuy nhiên, vì đây là công thức nước uống có chứa tính axit mạnh, nên chúng ta chỉ nên sử dụng trong thời gian ngắn để đảm bảo bao tử không bị ảnh hưởng. Ngoài ra, để tăng hiệu quả trị liệu đồng thời ngăn chặn tình trạng tái mụn trở lại thì chúng ta có thể sử dụng thêm viên uống đẹp da.
ShKPAlk.jpg
Điều trị mụn hiệu quả từ bên trong

CHANH VÀ MẬT ONG SỰ KẾT HỢP HOÀN HẢO
Nguyên liệu
 ½ quả chanh tươi
 1/2 muỗng mật ong nguyên chất
 ½ ly nước ấm

Thực hiện
Cho mật ong và nước cốt chanh vào ly nước ấm, khuấy đều để tạo thành hỗn hợp nước uống. Uống ngay khi còn nóng.
Ngoài ra chúng ta có thể cắt mỏng chanh và cho vào ly nước ấm pha ½ muỗng café mật ong. Để ngâm trong vòng 15 phút sau đó uống như bình thường.

Công dụng:
Nước uống thải độc chanh và mật ong không chỉ giúp cho da được thải đọc, mụn được loại bỏ trả lạilàn da sạch mụn, láng bóng và căng tràn sức sống mà còn cực kỳ tốt cho sức khỏe và hữu ích cho vóc dáng.

CÔNG THỨC ĐẶC BIỆT DỨA VÀ NƯỚC LỌC
Nguyên liệu
 ¼ trái dứa
 ½ ly nước lọc

Cách thực hiện
Dứa ép lấy nước sau đó pha chung với nước lọc. Ngoài ra chúng ta cũng có thể thực hiện theo cách: bạn cần chuẩn bị 4-5 lát dứa, 1 bình nước lọc 1 lít. Ngâm dứa vào trong nước lọc từ 1-2 tiếng và sử dụng nó để uống hằng ngày.

Lưu ý: Không cần bỏ thêm đường
Tác dụng
Sử dụng nước dứa có khả năng thanh lọc cơ thể, giúp ngăn ngừa vi khuẩn xâm chiếm cơ thể đồng thoeiif cung cấp vitamin A, C,…nuôi dưỡng da trắng sáng mịn màng.

TRỊ TỔN THƯƠNG SAU MỤN VỚI NƯỚC UỐNG THẢI ĐỘC TỪ TINH BỘT NGHỆ
Nguyên liệu
 2 muỗng tinh bột nghệ
 2/3 ly nước ấm

Cách thực hiện
Pha 2 muỗng tinh bột nghệ chung với nước ấm và uống vào mỗi buổi sáng.

Công dụng
Thực hiện liên tục mỗi theo công thức như trên rất nhanh chóng các vết thêm, vết sẹo sau mụn sẽ biến mất và thay vào đó là làn da trắng hồng rạng rỡ.

Lưu ý: Để che bớt mùi vị của nghệ, chúng ta có thể thêm vào một chút bột quế. Cách này vừa nâng cao hiệu quả trị thâm lành sẹo mà vừa tạo được mùi thơm dễ uống.
4cOLkHE.jpg
Sử dụng trọn bộ sản phẩm CODOBYE để tăng hiệu quả trị liệu

MÁCH NHỎ CÁC CHỊ EM
Hầu hết các công thức nướng uống thải độc trên sẽ hỗ trợ a loại bỏ được sự tấn công của mụn. Tuy nhiên, dối với những trường hợp mụn nặng thì chúng ta cần cấn hợp cả điều trị bên ngoài bằng bộ sản phẩm trị mụn.

MiittisPari viikkoa vielä lomaa.Luonut: MiittisMaanantai 16.07.2018 07:35

Tajuttoman kuuma jo nyt vaikka kello on seitsemän. Katselin niin ainakin parin viikon helteet on tiedossa. Pakko oli laittaa tuuletin päälle.
Pitää tänään käydä kaupassa. Menen lidliin. Tuossa lounaan jälkeen ajattelin mennä. Pitää vaan laittaa kunnolla aurinkorasvaa etten pala.
Sekä juoda paljon vettä. Eilen oli mukava päivä. Poikaystävä kävi ja pääsin pitkästä aikaan sen moottoripyörän kyytiin. Oli kyllä tosi kiva olla sen kyydissä. Vähän jännitti. Käytiin kaupassa ja haettiin subit.
Mä otin tuon kana teriyakin. Oli tosi hyvää. Aina kun käyn subwayssa niin otan tuon hunajakauraleivän aina. Se on mun lempi leipä.
Mua alkoi taas eilen illalla ahdistaa. Onneksi nuo iltalääkkeet rauhoitti mut onneksi niin en joutunut ottamaan sitä rauhottavaa.
Mä en nyt tiedä että mikä mua on alkanut taas ahdistaa. Mä alan aina kuvittelemaan kaikkea. Harhoja ei nyt ole ollut onneksi.
Mutta nekin saattaa sitten jossain vaiheessa taas tulla. Tänään me jaetaan viikon lääkkeet dosettiiin. Mun pitää vissiin hakea lisää leponexia. Alkaa nyt loppua taas. Käyn apteekissa tällä viikolla. Katsoo jos vaikka kävisin tänään apteekissa samalla kun käyn kaupassa. Niin sitten ne lääkkeet on haettu.
Kaikkia muita lääkkeitä mulla on varmasti vielä. Masennuslääkettä ainakin. Voi myös olla että nuo rauhottavat alkaa kohta loppua.
Ohjaaja sanoo mulle kyllä sitten siitä koska mä haen niitä lisää.
Aamupala on tunnin päästä. Alkaa vähän olla taas nälkä. Mietin mitä tekisin nyt aamupäivän. Olen varmaan koneella. Musiikkia voisi kohta kuunnella. Mä taidan tänään pitää vaan shortseja. On niin kuuma. Ja sitten joku toppi. Taidan kohta laittaa vesipulloon kylmää vettä ja alkaa sitä hörppimään. Kun menen kylille niin otan vesipullon mukaan. Tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. Kaverit näkee taas. Mikäs sen mukavampaa.
Poikaystävällä alkoi tänään taas työt. Mulla on vielä pari viikkoa lomaa. Nyt pitää vaan nauttia. Syötiin eilen jätskit poikaystävän kanssa kun käytiin tokmannilla ostamassa sipsiä.
Poikaystävä tarjosi ne. Mä söin semmoisen mehujään jäätelön.
Oli kyllä tosi hyvää kuumana päivänä.
Nyt pitääkin syödä jäätelöä kun on kesä. En mieti yhtään kaloreita.
Mä en koskaan mieti kaloreita jos mä syön joskus suklaata tai sipsiä.
Viikonloppuna mä sallin herkuttelun. Viikolla en herkuttele yhtään.
Mutta jos mulla on ollut tosi paska päivä niin sitten saatan ostaa suklaata. Nyt mä söin viikonloppuna fazerin sinistä.
Se on yksi mun lempi suklaa. Voisin katsoa kohta paljon mulla on kertynyt pyykkiä. En aijo pestä nyt tänään.
Ei vaan jaksa. Myöhemmin. Mutta. Nyt musaa soimaan.
Tulee hyvä fiilis päälle kun kuuntelee. Nyt nautitaan kesästä!

kallopallos sydän k.Luonut: kallopalloMaanantai 16.07.2018 02:56

Kohta on kaks viikkoa oltu naimisissa K:n kanssa. Mää vannoin joskus, etten mee toista kertaa naimisiin, mutta pyörsin puheeni. K on mulle kaikki kaikessa, koko elämä.

Kuunsilmä...Luonut: KuunsilmäSunnuntai 15.07.2018 20:47

giphy.gif

...


Tulipa vihdoin koettua Uleåborg Festival of Psychedelia! Kairon;IRSE! oli UFO Över Lapplandin ohella helposti yks parhaita bändejä siellä, ellei jopa paras. Aika uus tuttavuus itelle, mitä nyt joitain biisejä aiemmin kuunnellu, mutta jumalauta livenä näkeminen oli täydellinen mind blow! Videossahan ääni särkee tosiaan koko ajan, ku nämä jätkät nimittäin soitti aika _vitun_ lujalla :D
King SEO là một trong những trung tâm đào tạo seo và hướng dẫn tận tay cho các học viên trong lĩnh vực SEO tại hà nội, có thể tham khảo thông tin và chương trình đào tạo trong thời gian 3 tháng của chúng tôi tại địa chỉ https://sites.google.com/site/daotaoseokingseo/
Với kinh nghiệm thực tiện trải qua nhiều quá trình kiểm tra vấp dụng thực tiện bạn có thể áp dụng hiệu quả cho công việc seo của mình

MOSsiKansanääni?Luonut: MOSsiSunnuntai 15.07.2018 10:25

Yhden kauttako
valo tuli maailmaan?

Yhden kauttako
maailma pelastetaan?

Eikö vieläkään ole
opittu, että Pelastus
ristiinnaulittiin?

Kuinka suuri syväys
on tällä laivalla,
jota yksi ohjaa?

Kuinka syvällä kansa
kahlaa?

Katseet kohdistetaan
laivan keulaan, jota
kapteeni ohjaa ja
kansat hänen mukanaan
tulevat myös uppoamaan.

Yhteisiä arvoja, joita
syötetään, vaikka väkipakolla
alas kurkusta kysymättä
yksilön tahtoa.

Tätä kutsutaan kansanääneksi
eikä luonnon halventamiseksi!

Tuokaa vainaja pöytään,
nyt syödään!

Monivärinen ja moninainen
ihmiskunta upotetaan
sian suolesta revittyyn
pätkään, johon ihmisliha
survotaan ja se kurkustasi
alas tungetaan.

Onko ihme, jos merellä
myrskyää, kun kansakuntien
äänet hukutetaan?Parempi kokosydäminen
portto kuin puolisydäminen
Jumala!

https://yle.fi/uutiset/3-10299117

KuunsilmäOi suatanaLuonut: KuunsilmäSunnuntai 15.07.2018 09:48

eZWnCjF.gifVoi voi voi voi...

En ehkä kovin montaa kertaa vuodessa tanssi rivitanssia pöydillä xD


No nyt tanssittii. Tanssittii meinaa koko ilta xDD


Voi voi voi voi.....
Onneks jazzit on vaa kerran vuodessa.

Oli sentää sen verran kivaa ja hyvä porukka ettei voi ketuttaakkaan.
Ja koko poppoohan siellä lopulta tanssi pitkin pöytiä ja vähän selkäliukuuki maassa xD

Äläkää poja juoko viunaa*hautautuu peittoihin*


..
Kuuma päivä taas tulossa. Helteet alkaa ensi viikolla. Pitää siis juoda paljon vettä ja laittaa aurinkorasvaa ennen kun menee tuonne ulos.
Vesipullo pitää olla koko ajan mukana. Ei kauheasti huvita lähteä lenkille kun on noin kuuma. Mulla on ikkuna auki niin kämppä vähän tuulettuu. Poikaystävä kävi eilen ostamassa uuden moottiripyörän.
Niin ei nähty eilen mutta on tulossa tänään käymään. Käydään taas subwayssa ja kaupassa. Katsotaan yksi leffa mikä on tullut netflixiin.
Oli mukavaa nähdä eilen kaverit. Olin loppu illan taas parhaan kaverin luona. Katsottiin moderni perhe sarjaa. Menin jo sitten eilen nukkumaan yhdeksän aikaa. Nyt mä heräsin vähän ennen kahdeksaa.
Eilen mua alkoi kauheasti ahdistaa. Jouduin ottamaan rauhottavan siinä tilanteessa. Mikä onneksi auttoi. Mä sanoin ohjaajalle että mulla on huono olo niin se sanoi että nyt lepäät hetken ainakin.
Nyt mulla on paljon parempi olo. Tänään on tulossa mukava päivä.
Näkee kaverit. Poikaystävä on varmaan tulossa tänään moottoripyörällä. Kiva päästä sen kyytiin taas. Onneksi kylille ei ole pitkä matka täältä kun mennään. Mulla on jo mun kypärä valmiina odottamassa. Poikaystävä osti pari päivää sitten uuden kypärän. Mustan värisen. Sopi sille todella hyvin. Mietin minkä subin tällä kertaa söisin. Kanaa mun tekee mieli tällä kertaa. Joku kanasubi.
Pitää ostaa muuten jotain limua tai kivennäisvettä koska on niin kuuma. Colaa mun tekee mieli. Ostan varmaan sitä.
Semmoisen pikkupullon. Mun maha on parantunut. Ei ole enää löysällä eikä kipeä. Syön vielä tämän päivän ainakin noita maitohappobakteereita. Varmuuden vuoksi.
Sain taas eilen katsottua yhden animesarjan loppuun.
Mikä oli netflixissä. Nyt alan katsomaan noita muita sarjoja mitä on kesken vielä. Katsottavaa on paljon.
Mä odotan kovasti että netflixiin tulee uusi kausi moderni perhe sarjaa. Se on vaan niin paras sarja. Yksi mun lempi sarjoista. Kaverit tykkää siitä myös ja katsoo. Parhaan kaverin kanssa on hauska katsoa moderni perhe sarjaa. Siinä saa vaan nauraa kun katsoo. Niin parhaat hahmot on siinä.
Vielä mulla on pari viikkoa lomaa. Nyt vaan nauttia kun pystyy.
Olla vaan. Tallinnan reissu on alle kuukauden päästä. Ihanaa.
Kivaa mennä laivalle taas. Mä laitan sen mun uuden sinisen mekon päälle jos on kamalan kuuma siellä laivalla.
Se ja nuo mun ballerinakengät. Mä pakkaan ne mun ballerinakengät mukaan sinne laivalle niin kävelen niillä sitten tuolla laivalla.
Kevyet jalassa. Varmaan pakkaan kamat tuonne mun reppuun.
En tarvitse sinne kauheasti vaatteita koska me ollaan vaan päivä laivalla. Ja käydään Tallinnassa pyörimässä.
Rahaa pitää ottaa tosiaan jonkun verran mukaan. Juoma rahat ainakin niin pystyy ostamaan siideriä laivalla.
Ai että tulee hyvä reissu. Pääsee nauttimaan. Mutta nyt mä alan tiskaamaan. Ja siivota vähän keittiötä.
Täällä on taas kiva sotku. Musiikkia soimaan taustalle. Kivempi tiskata. Kohta menen myös aamupalalle.

GhulYök.. gootit.Luonut: GhulLauantai 14.07.2018 21:06

Huomasin just, että mun tyyli on taas muuttunu parin vuoden aikana aika radikaalisti ja oikeastaan vaan parempaan suuntaan, ainaki omasta mielestäni. En enää ees käytä korsetteja (olen ajatellu myyväni ne tai heittää vaan pois) taikka pukeudu paljoa mustaan mikä on edistystä ja tekee hyvää mun mielenterveydelle myös ! Se gootteus on jo jälkeen jäänyttä elämää enkä tule koskaan palaamaan siihen enää, toivon niin. Hameita toki käytän vieläkin koska olen aina tykänny niistä eikä ne kuulu muutenkaan pelkästään gootti-tyyliin. Muutenki mua alkaa jo ällöttään ku kuulen ees sanan gootti jossain.. varmaan siksiki ku tulee myös mieleen itseni, silloin teininä.. Huonot ajat :/
« Uudemmat -