IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Tänään alkoi arki ja huomenna menen töihin 9-13. Tänä aamuna heräsin kahdeksalta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin. Töissä tein tänään tiskihommia, jauhelihakastiketta, paistoin sipulia ja tein huomiselle esivalmistelua ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja menin päiväunille ja sitten menin asioille ostamaan lippua ensi viikon perjantaina järjestettävään konserttiin ja kävin samalla reissulla tokmannilla ostamassa vähän tavaroita kotiin. Sitten katsoin telkkaria ja söin päivällistä ja join kahvit päivällisen yhteydessä ja sitten menin juoksulenkille jokiasemalle ja sitten joen rantaa pitkin kotiin. Kotona katsoin salkkarit ja uuden päivän ja sitten menin vanhemmille saunaan ja söin sitten iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja lisäksi minulla on huomenna työpäivä 9-13 ja sen jälkeen minulla ei ole mitään menoja. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn vielä instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti. Olen hänen kaveri pitkään ja hänen kuvat ovat hyviä.

krisutaleHow are you? Fine.Luonut: krisutaleMaanantai 20.11.2017 22:47

Suomi on 5-6 miljoonan populaatio joka ei kykene kaupunkeja ei voi olla euroopan mitassa olemassa ja keskittymistä tapahtuu..

Ja yhteiskunta on kykenemätön toimimaan millään tavalla tai minkään sen poliitisen hallinolisen järjestelyn kautta niin me selviytysimme tästä ?

Suomi pitäsi aina uudelleen asuttaa niin pienempiin kyliin tulee perheitä ja jotta keskittyminen on ekologisesti ja sosiaalisesti mahdolista ?

Pitäsi kehittää todella nykyiseen nähden moninkertainen monimuotoisempi opetujärjestelmä ja jota ei ole tehty..

Ja jokainen yritys siihen on kumottu ja aina vain vallitsevan taloustilanteen muutuessa..

Nykyinen virkamiesjärjestelmä ja jopa siis..

Hallinto virkamisekoneisto ja nyt oleva...

Hallitus epäonistuu siintä syystä sen toimet on aina realiteettien vastaisia julkishallinnollisia imagoon julkisuus kuvan pohjautuvia toimia....

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Minun aikana ei kyenneet vataamaan resursien jaosta niin sitä voisi pitää järkevänä talouden tai yhteiskunan toiminan kannalta katsoen..

Haaskasi resurseja toimintoihin joihin sisältyi minun monen miin kohtalo ja elämä syrjäytetty moneen kertaa joka kerta kun pääsin jalloilleni..

Tuli uusi musertava käänne ja väärä päätös eteeni....

Lapsuus aikana jona elin suvun ja perheen keskuudessa oli tasapainoisempaa kuin olin koulussa jossa en menestynyt ?


Hallinto ja virkamiesjärjestelmä ei toiminut millään sillä tavalla sitä voisi pitää tehokkaana ja toimivanaLaitostaminen joka tarkoitti kokonaisen sukupolven ajan sinne sijoiteltiin Lapsia ja Nuoria...

Ja joiden ihmisoikeutta ja sitä ihmisarvoista kohtelua ei voitu valvoa eikä toteutaa eikä edes kontroloida..Anteeksipyyntö ei riitä korvaa eikä korjaa mitään minun elämässäni minä sanon verotta tililleni 30 vuoden työmeihen kekipalkka rahaa..

Saa olla säästöjä silti tulee etuisuuksia muuhun en usko muu ei auta eikä riitä uudelleen järjetelyyn minun tatomallani tavalla..

Minä en enän henkilökohtaisesti tule olemaan kuin itselleni riitävä ja siis oleva elävä ja kun ei ole mitään muuta kuin minun elämäni jäljellä..

Minulla ei ole enään kohtalon yhteyttä kukaan ei minusta vaimostani siis kohta välitä kuin ja lakisääteisesti...

Ja ne muut vieraantuu etääntyy sille mitään mahda tai voi tehdä enään...

Sosiaalinen verkko harvenee taloudellisesti en voi enään siis no vain olla elää ja vaalia siis ylläpitää ihmisuhteita ?

Pitäsi olla 40 euron omavastuulla 399 matkaa raaheen palvelujen äärelle ja puhumattakaan opiskelusta jota ei kustaneta enään millään tavalla ....

Miksi minä muistasin väärin asioita olen kirjoittanut vihjeet perustelut aina vihkoihin joissa säilyy perustieto mitä ja .....


Kela lopetti koulutukset ja kuntoutukset kun täytin 40 vuotta...

Mielentreveyspalveluissa kysytään oletteko te lääkityksen vaiko sen siis hoidon terepian tarpeessa jos ette ole mitää ei sieltäkään heru..Sama hallinollinen polliittinen keskittäminen on jatkunut jo 59 vuotta ja se alkoi sotien jälkeisinä aikoina toimia vain niin kuin se on toiminut.....

Hajottanut ihmisyhteisöjä tuhonnut sosiaalisia verkostoja pilannut monen elämän ja kohtalon tässä maassa jota en enään arvosta sitä ei ole...Jos hallinto maksaa 20 euroa tunti voin jo vaikka hyvinä päivinä seisoa tämä siis päässäni kunnan kaupungin liikeympyrässä ja kanavoida...Työtön puutarha pihdeillä leikkaa rikkaruohoja jokku huutaa kovaäänisiin tuottavuus tehostuu talous hyvässä iskussa ja kunnossa..

Tuotamme tuottava kanavointia tälle siis kosmiselle tietoisuudellemme....

Olen multiuniversumin kosminen näytelmä tästä maasta ja ajasta tehkää se todeksi aina uudelleen.....

KuunsilmäHöhöLuonut: KuunsilmäMaanantai 20.11.2017 21:55

Kyllä fiilis paranee kummasti rytinällä heti ku saa uuden kasvin kätösiinsä.

Kyä kasvivauvat on kivoimpia asioita maailmassa ja aina "vielä yksi" mahtuu xD <3e0a6555c4970b58e093b7fe835fa210a.gif
...
Pöydän duunaaminen on onnistunut mukavasti. Mitä nyt tuossa ei ollut hengityssuojaa sprayjatessa ja nenästä tuli mustaa räkää.. hohohoho..

Muutama purkki sitä maalia menikin ja lakat heitin päälle. Huomenna Make varmaan tuleekin auttaa kokoomisessa ja muovitettaan pinta. Sivuille tulee listaa, että kestää paremmin.

Henkka tilasi kangaspätsejä sen bändille ja kankaatkin pitäisi huomenna hakia. Keskiviikkona pistän pajan pystyyn ja teen koko satsin kerralla.

Oon koittanut pottakouluttaa Pegeä eli opettaa sen käymään pissillä vessassa. Youtube heitti kikkakakkosen ja neuvoi hieromaan pissistä paperia vessahiekkaan ja itse vessaan, jotta hamsteri tunnistaa paikan tarpeiden heittopaikaksi.
Siivosin Peksin lirit talouspaperiin ja asettelin sen vessan pohjalle. Peikko ei ollut asiasta samaa mieltä ja yön aikana se oli kiskonut pissisen paperin nurkkaan ja repinnyt sen pesäpehmukkeeksi.
Siellähän se ukko aamulla makasi. Kusisen paperin alla tyytyväisenä tuhisten.


20171119_190937.jpg


Niin hyvää paperia t. Peikko

Viking-AngelVastauksia 12Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 20:39

• Mikä on viimeisin ajatus päässäsi? - Tämä kysely
• Oletko koskaan polttanut itseäsi? - Kyllä
• Mitä biisiä kuuntelit viimeksi? - Sniper - Isänmaa
• Mitä ovat tämän illan suunnitelmat? - Perus iltakuviot ja hirsiä vetelemään
• Oletko stressaantunut ihminen? - Ei jaksa stressata

• Kaipaatko jotakuta? - Kyllä
• Kenen puoleen käännyt, kun olet surullinen? - Läheisten
• Pyysikö sinua elämässäsi eniten sinua satuttanut henkilö sinulta anteeksi? - Ei
• Selitä neljällä sanalla miksi viimeksi oksensit? - Tivolissa tuli huono olo
• Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt? - Seksiä... Joo oliko ees ylläri, voi jumalavita mua nymfomaania ;)

• Vihaatko ketään? - Vihaan.
• Onko joku, jota et koskaan unohda? - On toki monikin
• Onko sinulla ystävä, jolle voit kertoa asioita ja olla varma, että hän ei kerro eteenpäin? - Kyllä
• Rehellisesti, onko kukaan koskaan nähnyt sinun alusvaatteitasi? - On
• Onko joku, joka ei pidä sinusta? - Voipi olla, mutta ei kaikkien olekaan tarkoitus tykätä kaikista.

• Milloin olit viimeksi täysin onnellinen elämässäsi? - Tänään
• Tietääkö kukaan muu salasanaasi? - Ei
• Viime yönä, nukahditko hymy huulillasi? - En muista
• Tuleeko tästä viikonlopusta hyvä? - Toivottavasti

• Puhutko unissasi? - En
• Muistatko ensimmäisen ihastuksesi? - Joo
• Missä olet kahden tunnin päästä? - Nukkumassa?
• Onko jollakulla romanttisia tunteita sinua kohtaan? - Enpähän tiiä
• Minkä unen näit viimeksi? - Olin ala-asteaikaisten koulukavereideni kanssa jossakin. Mulla oli vesilasi kädessä ja kysyin, onko kellään jano ja haluaako joku juoda mun vedet. No yks poika sitten joi ne.

• Viimeisin sana, jonka sanoit? - "Kaksikymmentäyksi"
• Jotain, mitä sinulla on kolme: - Reikää kummassakin korvassa
• Montako Messenger-kaveria sinulla on? - En ole mesessä
• Viime kesän paras muisto? - Laivaristeily!
• Mitä teit aamulla ensimmäisenä, kun heräsit? - Menin vessaan

• Mitä teit illalla viimeiseksi ennen kuin menit nukkumaan? - Sammutin valon
• Onko sinulla joitain outoja pelkoja? - En nyt tiiä, ei kait
• Näytätkö tunteitasi muille ihmisille? - Kyllä
• Kuka meinasi tehdä sinut viimeksi hulluksi? - Elämä !!!!
• Mitä ajattelet? - Päivän tapahtumia

• Onko sinulla joku paikka kipeä? - Ei oikeestaan, mitä nyt vähän toi viisaudenhammas ilmoittelee olemassaolostan
• Milloin viimeksi kaaduit? - Viime viikolla vedin lipat lenkillä
• Monelta heräsit tänään? - Jotain 9 maissa
• Kenelle näytit viimeksi keskisormea? - En harrasta sellasta
• Milloin viimeksi itkit silmät päästäsi? - En muista
• Montako lävistystä sinulla on? - 6 korvissa ja ennen oli kulmassa

• Oletko joskus vain heittäytynyt hetkeen ja antanut kaiken muun olla? - Kyllä!
• Oletko mustasukkainen? - En
• Mitä odotat tällä hetkellä eniten? - Joulujuttuja
• Mitä teet viikonloppuisin? - Olen kotona ja otan rennosti
• Asuisitko mielellään maalla vai kaupungissa - Kapungissa

• Soitteletko kellekkään? - Silloin kun on asiaa
• Kuka on viimeisin henkilö joka tekstasi sinulle? - Ystävä
• Oletko ikinä pukeutunut hienosti vain pojan huomion takia? - En
• Oletko suudellut ketään viikon aikana? - En
• Onko mielestäsi helppoa teeskennellä kaiken olevan hyvin vaikka todellisuudessa niin ei ole? - En tiedä, en teeskentele.
• Millainen on mielialasi tällä hetkellä? - Virkeä ja tyytyväinen
• Jos sinulla olisi mahdollisuus polttaa pilveä juuri nyt, polttaisitko? - En
• Jos mies itkee, tekeekö se hänestä heikon ihmisen? - Ei tietenkään
• Mitä ruokaa söisit nyt, jos saisit ihan mitä tahansa? - Teriyaki-kanawokia
• Mitä odotat tulevaisuudeltasi? - Onnea, terveyttä ja vapautta
• Oletko onnellinen tällä hetkellä? - Kyllä
• Kerro mitä kaikkea sinä rakastat? - Perhettäni ja ystäviäni <3

Viking-AngelKysymyksiä 11Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 20:27

Lävistykset

[] Napa
[x] Kulma
[] Silmienväli
[] Unicorn
[] Huuli
[] Smiley
[] Kieli
[] Tongueweb
[] Nenä
[] Septum
[] Poski
[x] Korvalehdet
[] Rusto
[] Surface
[x] Venytyskoru
[] Muu, mikä?
[] Ei ole lävistyksiä.
(laitoin tuohon siis myös entiset lävistykseni)

Tupakointi & Alkoholi

[] En ole maistanut tupakkaa.
[x] Olen maistanut tupakkaa.
[] Poltan sillointällöin.
[] Poltan vain kännissä.
[] Poltan vakituisesti.
[] Poltan valmista.
[] Käärin sätkäni itse.

[] En ole ikinä maistanut alkoholia.
[x] Olen maistanut vähän.
[x] Olen juonut itseni pikku hiprakkaan.
[] Olen juonut itseni oksennuskuntoon.
[] Olen juonut niin, että seuraavana päivänä en muista edellisestä illasta mitään.
[] Olen tullut alkoholin vaikutuksen alaisena kotiin.
[] Olen jäänyt vanhemmilleni kiinni alkoholista.
[] Olen tullut alkoholin takia jopa poliisiautolla kotiin.

Olen:

[x] napannut tuntemattomalta tämän gallupin
[ ] napannut tutulta tämän gallupin
[x] pikkusisko
[x] isosisko
[ ] isoveli
[ ] pikkuveli
[ ] velipuoli
[x] siskopuoli
[x] viettänyt tänä vuonna jo synttäreitäni
[ ] ollut viettämättä vielä tänä vuonna synttäreitäni

MITÄ OLET TEHNYT:

[x] hypännyt katolta
[x] jutellut julkkiksen kanssa
[x] kerännyt kukkia julkiselta kukkapenkiltä
[x] huutanut tunnilla täysillä
[ ] soittanut pilapuheluja
[x] käyttänyt teippiä johonkin muuhun kuin paperiin
[x] leikkiny apinaa leikkipuistossa
[x] hävennyt kaveria
[x] tukenut kaveria
[x] poseerannut lehdelle
[x] ollut lehdessä
[x] ollut televisiossa
[x] ollut urheilutapahtumissa
[x] käynyt konserteissa
[x] ollut katsomassa teatterinäytöstä
[ ] juonut itsesi sairaalakuntoon
[x] hävennyt jotain asiaa elämässäsi
[x] hajottanut kaupassa jotain
[x] syönyt esim. karkkia kaupassa, ennen kuin olet päässyt kassalle
[x] huutanut jotain typerää julkisilla paikoilla
[x] haukkunut opettajaa
[x] saanut jälki-istuntoa
[x] riidellyt jonkun kanssa
[x] patikoinut jossain
[ ] istunut muurahaispesän päälle
[x] nähnyt karhun korkeasaaressa
[ ] nähnyt jonkun kuolleena
[ ] ollut koko yön koneella
[ ] pelannut jotain peliä koko päivän
[x] sytyttänyt jotain palamaan
[ ] pyöräillyt yli 100 km jonnekki päin
[ ] huutanut Jumalan nimeen jotain asiaa
[x] puhunut vieraille kännissä tai vähemmän kännissä
[ ] juossut karkuun juoppoja
[ ] juossut karkuun poliiseja
[x] tervehtinyt poliiseja
[ ] ollut yksin bussissa
[x] pelännyt jotakuta

Pidän...

[x] nimestäni
[x] kuivatuista hedelmistä
[x] jäätelöstä
[ ] elokuvista
[x] kirjoista
[x] koppakuoriaisista
[x] hämähäkeistä
[x] eläimistä
[ ] koulusta
[x] autoista
[x] suvustani
[ ] luokastani/työkavereistani
[x] paikkakunnastani

Olen...

[x] esiintynyt
[x] ollut konsertissa/festareilla
[ ] ollut ulkomailla
[ ] matkustanut lentokoneella
[x] matkustanut laivalla
[x] matkustanut junalla
[x] matkustanut raitiovaunulla/metrolla
[x] ollut sairaalassa yön yli
[ ] ollut onnettomuudessa
[ ] voittanut rahaa
[x] kadehtinut toista
[x] kannustanut/kehunut toista
[x] huutanut toiselle
[ ] ampunut aseella
[x] käynyt baarissa
[x] käynyt museossa
[x] käynyt huvipuistossa
[x] kalastanut
[x] ratsastanut hevosella
[x] pidellyt elävää käärmettä
[x] pidellyt elävää liskoa
[ ] pidellyt elävää lintua

(x) käynyt linnanmäellä
( ) hypännyt 10 metristä veteen
( ) laittanut deitti-ilmoitusta
( ) käyttänyt nuuskaa
( ) saanut porttikieltoa jonnekki
(x) rikkonut ikkunaa
(x) itkenyt
( ) nukkunut teltassa
(x) uhannut tappaa jonkun
(x) rikkonut tahallasi toisen omaisuutta
(x) uinut vaatteet päällä
( ) pelannut räsypokkaa
( ) keittänyt kiljua
(x) pessyt hampaitasi vahingossa jonkun muun harjalla
( ) pitänyt kaverin veljeä / siskoa hyvännäköisenä
(x) käynyt navetassa
( ) sekaantunut eläimiin
( ) ollut kihloissa
( ) lähettänyt liian noloa tekstaria väärään numeroon
(x) ostanut alkoholia kaupasta
(x) saanut itkuraivaria koulussa
(x) syönyt kiviä
( ) syönyt matoja
(x) astunut koiranpaskaan
(x) piirtänyt pulpettiin
(x) sauvakävellyt
( ) tehnyt aborttia
(x) syönyt saippuaa
(x) ommellut ompelukoneella sormeen
(x) saanut tikkejä
( ) ajanut minihame päällä pyörällä
(x) juossut koiraa karkuun
( ) hyppinyt trampalla ja lentänyt reunan yli
( ) itkenyt kännissä
(x) halannut tuntematonta

Viking-AngelKysymyksiä 10Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 20:18

LAPSUUS:

1. Lapsuuden unelma-ammatti? - Eläinlääkäri tai lääkäri
2. Lempilelu? - Pehmolelut ja muovielukat
3. Lempileikki? - Mielikuvitusleikit, piirtelin myös ja "tutkin" luontoa
4. Lempiohjelma? - Vanhat lastenohjelmat
5. Lempikirja? - Eläinkirjat ja tietokirjat
6. Lempimusiikki? - Lastenlaulut
7. Lapsena olin: - Aika villi... Viaton pikku täystuho :)
8. Kävikö teillä joulupukki? - Tottakai!
9. Miten kauan uskoit joulupukkiin? - En muista
10. Oliko jotain lahjaa mitä toivoit aina? - Paljon kirjoja ja leluja
11. Saitko sen joskus? - Joka joulu jotakin
12. Lapsuuden paras kaveri? - Eskarissa eräs tyttö
13. Ensimmäinen lemmikki? - Kilpikonna
14. Ensirakkaus? - Ei semmosia
15. Ensimmäinen suukko? - Äh, eikä semmosia
16. Ensimmäinen harrastus? - Lukeminen ja piirtäminen
17. Lapsuuteni väri? - En muista lempiväriä, mutta mulla oli muksuna paljon punaisia ja sinisiä vaatteita. Ei mittään vaaleenpunasta.

NYKYHETKIJUTTUJA:

18. Lempikukka? - En tiiä, joku horsma maantienojasta.
19. Lempiauto? - Volkswagen Passat!
20. Asun: - Kotona
21. Lempilelu? - Tietokone
22. Lempileikki? - Jörniminen ;)
23. Lempiohjelma? - En katso enää, joskus katoin Olipa Kerran Elämää ja Gladiaattoreita
24. Lempimaku? - Kirpeän makea
25. Lempituoksu? - Puhtaat hiukset ja auton lasinpesuneste
26. Lempitunne? - Voittajafiilis!
27. Lempimateriaali/pinta? - Miehen iho
28. Mitä ostit viimeksi? - Henkivakuutusta
29. Mitä biisiä kuuntelet? - Anssi Umpikela - Ajetaan me trakorilla
30. Millaisia fiiliksiä se sinussa herättää? - Hyviä
31. Miten rentoudut? - Kotona musiikkia kuunnellen tai lepäillen
32. Mikä saa sinut toistuvasti iloiseksi? - Ystävät
33. Entä vajoamaan apeuteen? - En osaa sanoa
34. Mikä saa sinut toimimaan? - Energinen olo, etä on virtaa
35. Mikä saa sinut rauhoittumaan? - Tieto siitä että kaikki on hyvin
36. Asia, joka saa sinut hymyilemään? - Iloiset jutut

MIKÄ SINUA:

37. Ärsyttää? - Tekopyhät nipottajat ja kukkahattutädit
38. Naurattaa? - Omat hassutukseni, hauskat sattumukset
39. Kiukuttaa? - Väsymys ja kova nälkä

40. Millainen olet kun suutut? - Väkivaltainen ja kovaääninen
41. Millainen olet kun heräät? - Väsynyt, mutta virkistyn nopeasti
42. Luonteesi hallitsevin piirre? - Iloisuus
43. Mikä ääni kuvaa sinua parhaiten? - Lauluääneni
44. Jotain, mitä sinulla on aina mukanasi? - Muistoja!
45. Mistä olet itsessäsi ylpeä? - Hyvästä elämänasenteesta
46. Huono puoli itsessäsi? - Tää helvetin kilahtelu
47. Hyvä puoli itsessäsi? - Positiivisuus

48. Rakastan: - Läheisiäni, kotia ja isänmaatamme Suomea <3
49. Inhoan: - Vapauden riistäjiä
50. Asia, jota haluaisin kokeilla: - Se on jo laitonta kerrottavaksi ;)
51. Erityistaitosi? - Laulaminen, hyvä muisti
52. Mitä et osaa tehdä? - Ampua aseella, rullaluistella yms.
53. Mitä haluaisit tehdä juuri nyt? - Olla juuri tässä hetkessä.
54. Aiotko toteuttaa sen? Milloin? - Teen sitä nyt.

MIKÄ ON MIELESTÄSI:
55. Kaunista? - Kirkkaat värit
56. Suloista? - Eläinlapset
57. Rumaa? - Porno
58. Noloa? - Julkinen asioiden ryssiminen

59. Kylmä asia: - Pelko
60. Lämmin asia: - Ystävyys
61. Kuuma asia: - Tuska

62. Luovutatko helposti? - En! Periksi ei anneta!
63. Pyydätkö anteeksi helposti? - Joskus
64. Annatko anteeksi helposti? - Riippuu ihan asiasta
65. Mistä haaveilet? - Ikuisesta onnesta ja vapaudesta

KUMPI:

66. Uneksija/Realisti? - Realisti
67. Tunne/Järki? - Järki
68. Harkitseva/Impulsiivinen? - Impulsiivinen
69. Hidas/Nopea? - Nopea

Viking-AngelKysymyksiä 9Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 19:58

- Hiusten väri? - Ruskeat
- Silmien väri? - Sinivihreät, joissa keskellä ruskeaa
- Oikea vai vasuri? - Oikea

ONKO SINULLA NYT:
[ ] Kylmä
[ ] Kuuma
[x] Sopiva

>> Haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? - Kyllä <3
>> Milloin itkit viimeksi? - Jonkin aikaa sitten
>> Miltä hiuksesi nyt tuoksuvat? - Ei miltään?
>> Mikä sinut saa yleensä itkemään? - Huonot olot
>> Mitä ääniä kuulet ympäriltäsi? - Musiikkia
>> Kenen kanssa haluaisit parhaillaan olla kahdestaan? - Erään miehen
>> Pidätkö koruista? - Joistakin
>> Omistatko lävistyksiä? - En enää
>> Mitä odotat tällä hetkellä, vai odotatko mitään tulevalta? - Keskiviikkoa ja torstaita
>> Rakastatko ketään tällä hetkellä? - Rakastan!
>> Rakastaako sinua kukaan? - Veikkaisin että kyllä
>> Ikävöitkö ketään juuri nyt? - Vähäsen
>> Mitä aiot tänään vielä tehdä? - Iltapalaa nassuun ja tirsamaahan
>> Onko vaatekaappisi siisti? - No vois se olla siistimpikin

KUMPI:
Maalari [ ] vai Muusikko [x]
Jäätelö [ ] vai Karkki [x]
Kaveri [ ] vai Ystävä [x]
Ilo [x] vai Suru [ ]
Yksin [ ] vai Yhdessä [x]
Kerrostalo [ ] vai Rivitalo [x]
Huvipuisto [x] vai Sirkus [ ]
Maaseutu [ ] vai Kaupunki [x]
Suihku [x] vai Kylpy [ ]

OLETKO IKINÄ:
- Ollut yksin elokuvissa? - En
- Käynyt vapaaehtoisesti kirkossa? - En
- Katsonut tv:tä 24 tuntia putkeen? - En
- Tehnyt itse lävistystä? - Yrittänyt joskus teininä, mut ei onnistunut
- Itkenyt jonkun tytön takia? - En
- Saanut porttikieltoa? - En
- Meikannut jonkun toisen ihmisen? - Kyllä
- Katsonut elokuvan jota luulit hyväksi ja se olikin huono? - Kyllä

VIIMEKSI:
- Kenen vieressä viimeksi nukuit? - Pehmolelujen :)
- Kenelle soitit viimeksi? - Äidille
- Kenen luona olit viimeksi yötä? - Erään ystäväpariskunnan
- Kenelle viimeksi nauroit? - Omille hassutuksilleni

YSTÄVÄT:
- Onko sinulla paljon kavereita? - Onhan mulla
- Onko joku ystävistäsi pettänyt sinut joskus? - Ei
- Montako HYVÄÄ YSTÄVÄÄ sinulla on? - Ainakin viisi
- Riiteletkö usein kavereidesi kanssa? - En
- Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? - Luottamus ja ymmärrys

MITÄ LÖYTYY:
- Farkkujen taskuista? - En käytä farkkuja
- Takin taskuista? - Nenäliinoja, huulirasva ja kampa
- Koulun kaapista? - En ole koulussa
- Laukusta/repusta? - Kaikkea sekalaista tavaraa
- Sängyn alta? - Pahvilaatikko, käsipainot ja jokunen pölykoira

MILLOIN:
- Siivosit huoneesi? - Viime viikolla
- Söit purkkaa? - Äsken
- Harjasit hiuksesi? - Aamulla
- Nauroit? - Tänään
- Itkit surusta? - Siitä on rutkasti aikaa

VOISITKO KOSKAAN:
- Nauraa henkilölle joka kaatuu? - Ei siinä mitään hauskaa ole
- Luntata kokeessa? - Tehty on
- Lintsata koulusta? - Tehty on sekin
- Nukkua paljaalla lattialla? - En halua, mutta voisin jos olis pakko

PARAS VASTAKKAISESSA SUKUPUOLESSA:
- Hiusten väri? - Vaalea sen olla pitää
- Hiusten pituus? - Mahdollisimman lyhyt, piikkitukka
- Silmien väri? - Ihan yks lysti mutta heitetään että sininen
- Tumma vai vaalea? - Vaalea kuin viikinki!
- Söpö vai seksikäs? - Seksikäs
- Silmät vai huulet? - Silmähän se on sielun pieli
- Suukkoja vai haleja? - Molempia
- Lyhyt vai pitkä? - Pitempi kuin minä
- Humoristinen vai vakava? - Molempia tilanteesta riippuen
- Romanttinen vai neutraali? - Neutraali, romantiikka on ällöimelää
- Herkkä vai äänekäs? - Äänekäs
- Yhden illan juttu vai suhde? - Yhden illan juttu, koska vihaan sitoutumista kuin ruttoa.

OLETKO KOSKAAN:
- Varastanut rahaa ystävältäsi? - En
- Kaivannut jotakuta niin paljon, että sattuu? - Ei muistikuvaa
- Nukkunut koulussa? - Kyllä
- Ollut yksinäinen? - En varsinaisesti
- Huijannut pelissä? - Juu
- Itkenyt itsesi uneen? - Olen
- Laulanut suihkussa? - Jep
- Katunut sitä että olet satuttanut ystävääsi? - Ikävä kyllä
- Ollut todella iloinen? - Toki!

PERHE :
Lempi perheenjäsenesi? - Koko väki! En voi eritellä.
Polttaako joku perheestäsi? - Ei
Matkusteletteko paljon perheesi kanssa? - Emme matkustele
Onko perhe sinulle tärkeä? - Maailman tärkein <3
Onko sinulla sisaruksia? - Joo, pikkuveli ja 4 isosiskopuolta.
Onko sinulla avoimet välit vanhempiisi? - On
Voisitko elää ilman perhettäsi? - En todellakaan.

J4nn3Sometimes life will fuck you.Luonut: J4nn3Maanantai 20.11.2017 19:46

Päivä jolloin uskollinen sotaratsuni päätti sanoa sopimuksensa irti.
Kai hän ajatteli, että työmatka olisi mukavampi kulkea jalan kuin hänen laakereitaan kuluttaen.

Viking-AngelKysymyksiä 8Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 19:40

Kuunteletko musiikkia nyt?
- Kyllä (Popeda - Liian kiltti mies)

Epäonnen numerosi?
- Ei ole

Näetkö painajaisia?
- Tosi harvoin

Pidätkö uimisesta?
- Kyllä, erityisesti kesällä järvessä

Mikä on maailman ärsyttävin ääni?
- Hyttysen ininä

Kolme sanaa, mitkä tulee ensimmäisenä mieleesi nyt?
- Kynttilä, lauta, varvas

Onko kotonasi oma sauna?
- On

Oletko lintsannut ikinä koulusta?
- Kyllä

Mitä muuta kuin tietokoneen kuulet nyt?
- Musiikkia

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta vihreä?
- Luonto

Avaatko kengännauhasi, kun otat kengät pois jalasta?
- En

Katsotko vielä lapsille suunnattuja TV-ohjelmia/elokuvia?
- En, mutta en katso TV:stä juuri muutakaan

Pidätkö itseäsi vahvana?
- Kyllä, sekä fyysisesti että henkisesti

Nukutko sukat jalassa?
- En koskaan

Kuoritko yleensä omenan?
- En kotimaisia

Laulatko suihkussa?
- En, mutta autossa laulan siitäkin edestä

Mitä purkkaa syöt yleensä?
- Mentholin makuista tai muuta väkevää xylitolipurkkaa

10 FAKTAA
01. syntymäpaikka - Sairaala
02. hiustenväri - Ruskea
03. hiustyyli - Mitä lyhyempi, sen parempi
04. lävistykset - Korvareiät, ja ennen oli kulmalävistys
05. silmien väri - Sinivihreä
06. kengän koko - 41
07. mieliala - Hyvä mieli :)
08. tuoksu - Jaa, deodoranttia varmaan
10. oikea vai vasen - Oikea, jos kätisyydestä puhutaan

10 ASIAA RAKKAUSELÄMÄSTÄSI
01. oletko koskaan ollut rakastunut - En tiedä itsekään
02. uskotko rakkauteen - Kyllä
03. oletko koskaan särkenyt kenenkään sydäntä - Toivottavasti en
05. onko kukaan särkenyt sinun sydäntäsi - Ei ole
06. oletko koskaan ihastunut ystäväpoikaan - En
07. oletko koskaan rakastanut/ihastunut, mutta et ole kertonut kohteelle - Kyllä
08. pelkäätkö sitoutumista - Todellakin !!!
10. uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä - En

Oletko koskaan tehnyt jotain, jota kadut?
- Kaikkee epämääräistä on tullut tehtyä, mutta ei jumalauta auta katua!

Oletko koskaan halunnut jotakuta niin paljon, että se sattuu?
- En

Oletko koskaan itkenyt elokuvaa katsoessa?
- En

Pitääkö kattila tiskata käytön jälkeen, vaikka siinä on vain keitetty vettä?
- No huuhdella ainakin

Pitäisikö parveketupakointi kieltää?
- Kessutelkoot mun puolesta vaan... En nimittäin asu kerrostalossa niin siksi ei liikuta.

Muistako vielä viimevuotisen uudenvuoden lupauksesi?
- Paskat mä mitään lupauksia pidä, kun ei niitä kuitenkaan muista pitää.

Millainen olit koulussa?
- Luokan "häirikkö" ja aina äänessä, mutta myös hyvä oppimaan

Millä keikalla oot viimeks käyny?
- Klamydian

Mikä tappaa kiinnostuksen? (ihmisestä puhuttaessa)
- Vihamielisyys, tylsyys, huono hygienia

Mikä viehättää ihmisessä?
- Positiivinen erilaisuus, AITO ystävällisyys, hyvä huumori

Onnennumerosi?
- 24

Oletko koskaan tapellut?
- Kyllä... Turpaan annettu ja otettu.

Lempialkoholijuomasi?
- Joku sellanen joka ei maistu liikaa viinalle

Viking-AngelKysymyksiä 7Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 19:27

► Poltatko? ● No en, yäk
► Asutko yksin? ● En
► Silmien väri? ● Sinivihreä
► Lemmikit? ● Ei ole
► Horoskooppi? ● Härkä
► Ongelmat? ● Niistä ei puhuta
► Lempijuoma? ● Kylmä vesi ja rasvaton maito
► Millä luokalla oot? ● En ole koulussa
► Parhaat TV-ohjelmat? ● En katso enää, joskus oli Gladiaattorit
► Paras vuodenaika? ● Kesä
► Voisitko tappaa ihmisen jolle huusit viimeksi? ● EN!
► Kenelle annoit puhelinnumerosi viimeksi? ● En muista
► Mitä pitää tehdä että saa sinut itkemään? ● Saa lyödä aika lujaa ennen kuin rupean vetistelemään
► Tumma vai vaalee suklaa? ● Tumma
► Kuka on paras ystäväsi? ● Neljä erittäin hyvää ystävää!
► Onko Cheek hyvä bändi? ● Ei
► Oletko herkkä? ● En oikeastaan enää, tai riippuu asiasta
► Sukulainen jota et koskaan unohda? ● Oma perhe
► Mitä kyselet yleensä ihmisiltä? ● Vaikka mitä
► Paras asia syksyssä? ● Värit, aurinkoiset päivät kun ei sada vettä
► Oletko hyvä koulussa? ● Olin aikoinaan
► Mikä saa sinut suuttumaan? ● Valehtelu, vittuilu, henk.koht asioihin puuttujat, turhan nipottajat
► Kolme ärsytystä tänään? ● Ei ärsytä mikään tänään :)
► Mitä ajattelet nyt? ● Torstaita
► Oletko ollut poliisiautossa? ● Kyllä
► Oletko koskaan oksentanut kännissä? ● Laatta on lentänyt ilman viinaakin
► Minkä nimistä lehteä luit viimeksi? ● Apu
► Paras näyttelijä? ● En seuraa
► Miten hiuksesi ovat juuri nyt? ● Pystyssä ja vähän rasvaiset
► Suututko helposti? ● En suutu, mutta vedän joskus ihan överi kilareita
► Onko sinulla paljon ystäviä muualla päin Suomea kuin kotipaikkakunnallasi? ● Useampi löytyy
► Oletko pitkävihainen? ● En
► Oletko hyvä laulamaan? ● Kyllä ja sitä on harjoiteltukin pienen elämän aikana
► Oletko tappanut ketään? ● En, mutta kerran piti läheltä
► Koska ajattelit kuolla? ● En vielä pitkään, pitkään aikaan.

Viking-AngelKysymyksiä 6Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 19:19

SINUN...
1. paras ystävä: Monta hyvää!
2. ikimuistoisin suudelma: Äh, ei semmosia
3. lemmikit: En omista.. Ei mulla pysyis elukat hengissä
4. rakkaus/viimeisin/suurin rakkautesi: Läheiset ja Oma Koti <3
5. harrastukset: Laulaminen, lenkkeily, dataus

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: En polta
2. Joit alkoholia: No mitä nyt kesällä vähän maistelin
3. Ajoit autolla: En aja autoa, istun mieluummin kyydissä
4. Soitit: Oisko toissapäivänä
5. Nauroit: Tänään!
6. Kuuntelit musiikkia: Juuri tälläkin hetkellä
7. Itkit: En muista

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? - En
2. ollut pidätettynä? - En, ihme kyllä
3. uinut alastomana? - En muista... Voipi olla hyvinkin mahollista
4. ollut TV:ssä? - Kerran vahingossa
5. Harkinnut itsemurhaa? - Valitettavasti
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? - En
7. Pelännyt? - Todellakin

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset? - No mähän oon elämänkoululainen... Siinä on uraa ihan tarpeeksi !!
2. sinulla on päälläsi? - Colleget, t-paita, sukat ja alusvaatteet

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN
1. Ollut koneella
2. Puhunut ihmisten kanssa
3. Syönyt
4. Käynyt lenkillä
5. Pessyt hampaat

Viking-AngelKysymyksiä 5Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 19:12

1. Mitä lukee ensimmäisessä tekstiviestissäsi? - En kerro
2. Kenen sängyssä nukuit viime yön? - Omassa
3. Minkä värinen paita sulla on päällä nyt? - Harmaa liskopaita
4. Lempi elokuva? - Ei ole
5. Sano yksi asia jota teet joka päivä? - Pesen pärstäni
6. Minkä väriset ovat huoneesi seinät? - Siniset
7. Paljonko sulla on rahaa tällä hetkellä? - Tarpeeksi
8. Lempi urheilulaji? - Lenkkeily
9. En jaksa odottaa että..? - Olisi torstai
10. Millon viimeksi näit äitiäsi? - Just äsken
11. Kuka sai sinut rekisteröitymään galleriaan? - Oma tahto
12. Mitä söit eilen illalla? - Jogurttia ja ruissipsejä
13. Katso vasemmalle. Mitä näet? - Tulostimen, kännykän ja kirjoja
14. Minkä vaatteen lainasit viimeksi joltain? - Hmm... Takki?
15. Millä sivulla datailet useimmiten? - IRC-Galleria ja naamakirja
16. Onko sulla kasveja huoneessasi? - Ei
17. Sattuuko sua mihinkään tällä hetkellä? - Viisaudenhampaaseen
18. Milloin viimeksi liikuit taksilla? - Tuossa alkuvuodesta
19. Milloin viimeksi olit tosi järkyttynyt? - En muista
20. Haittaisiko sinua jos ystäväsi rupeaisi seurustelemaan ex-tyttö/poikaystäväsi kanssa? - Niin ei tapahdu

VIIMEISIN
21. Henkilö jonka näit? - Isi
22. Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa? - Siskopuoli
23. Henkilö jota halasit? - Äiti
24. Henkilö jonka kanssa tekstailit? - Ystävä
25. Kappale jonka kuuntelit? - Mana Mana - Ruusu, tulppaani ja peyote

TÄNÄÄN
26. Mitä teet nyt? - Istun koneella ja kuuntelen musiikkia
27. Mitä teet myöhemmin? - Juon vettä
28. Mitä olet tehnyt tänään? - Ollut lenkillä ja vienyt kirjat kirjastoon
29. Mitä sulla on päällä? - T-paita ja mustat collegehousut
30. Mitä olet syönyt tänään? - Fetasalaattia, porkkanalaatikkoa, jauhelihapihviä, makkaraa, leipää, hedelmiä, jogurttia, karkkia...

Viking-AngelMy Favourite SongsLuonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 19:00

Listaa kymmenen laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kymmenen laulun kanssa.

1. Klamydia - Lähtijän geenit
2. Nuoret Vihaiset Miehet - Hyvästi!
3. Wärtzilä - Liehuva liekinvarsi
4. Popeda - Helvetin pitkä perjantai
5. Kotiteollisuus - Loveen langennut
6. Turo`s Hevi Gee - Romurauta
7. Mistreat - Tänä yönä
8. Matti Nykänen - Mäkikotka ja häkkilintu
9. Natsipaska - Kaislikossa suhisee
10. Tony Halme - Tony missä sä oot

Viking-AngelVaikeita sanoja ;)Luonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 18:57

SANOJA JOITA ON VAIKEA LAUSUA JURRISSA:
-suuryritysrypäs
-kulttuuriministeriö
-prikaatinkenraali
-karnevaalikaravaani
-keskuskauppakamari

SANOJA JOTKA ON HYVIN VAIKEA LAUSUA JURRISSA:
-spesialistipsykologi
-objektiviteettiperiaate
-konstitutionalismi
-porfyyrigraniittiroso
-transsendentaalifilosofia
-bronkopneumonia

SANOJA JOITA ON LIKI MAHDOTON SANOA JURRISSA:
-kiitos,en halua seksiä
-ei enää viinaa minulle
-ikävä kyllä et ole tyyppiäni
-iltaa konstaapeli,anteeksi aiheuttamani häiriö
-ei,ei en minä osaa laulaa

Viking-AngelAakkosetLuonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 18:56

A
Antti on alkoholisti.Anttia ahdistaa kun aperitiivit on loppu.Antille annetaan lääkäriasemalla ilokaasua ja antabusta.

B
Bertta on bimbo blondi,joka tekee kadulla bisnestä.

C
Cecilia on transvestiitti.Cecilia saa turpiin puistossa.

D
Daavid on dorka.Daavid saa dunkkuun.Daavid on erilainen nuori.

E
Eemeli sekaantui eläimeen.Eemelistä tehtiin esimerkki.Eemelillä ei ole edes esinahkaa.Eemeli on erakko.

F
Fabian on fiksu.Fabian fuulaa sosiaalityöntekijää.Fabian saa fattasta fyffee.

G
Gabriel on gigolo.Gigolot pääseet gigimään gimmoja.

H
Hannu on homo.Hannulla on herpes ja HIV.

I
Imbesilli Immu imppaa kontaktiliimaa.Immun aivot sulavat ihan itsekseen.Immusta tulee isona inisevä impotentti.

J
Joosef asuu Jerusalemissa.Janne asuu joensuussa.Joosef juo jaffaa.Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa.Janne on järkevämpi.

K
Kalle käyttää kokaiinia.Kallen kovassa kamassa on kuitenkin kissan kusta.Kalle kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa.Kallen kikkeli katoaa kalmistossa.

L
Liisi on läski.Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin.

M
Maunun maksa on mäsänä.Maunun mutsi on muodoton möhkäle.

N
Nebukanadeessa on neekerityttö.Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti Nebukanadeessalta nirrin pois.

O
Ollilla on omituinen olo.Olli oksentaa ostarilla.

P
Paavo popsii pillereitä.Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan.

Q
Quatseloquatil on vaikea nimi.

R
Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen.

S
Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea.Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu.Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaiset.

T
Tolu on tuotemerkki.Tanja on tinneristi.Tanja tykkää myös tolusta.Tolu on tehokasta.Tanjan tissit törröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa.

U
Urpolla on ummetusta useasti.Urpo ulisee ulkohuussissa.

W
Waldo juo whiskyä.Waldon maksa winkuu.

V
Ville juo Viru Valgeaa.Ville ei näe enää.Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet.

X
Xavier on kolumbialainen huumekuriiri.Xavier jää kiinni tullissa.Xavier opettelee vankilassa Xylofonin soittajaksi.

Y
Ylermi on yksinäinen.Ylermiä yököttää.

Z
Jaska kuuntelee ZZ-topin uutta levyä täysillä keskellä yötä.Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-topin levyn.

Å
Åke ån ruåtsalainen.Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin.Åke taitaa ålla håmå.

Ä
Äiti on ääliö.Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriä päähän.

Ö
Örjän on ruotsalainen homo joka asuu Öölannissa.

Viking-AngelJo on aikoihin eletty :DLuonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 18:56

- HIUSTENKUIVAAJASSA: "Älä käytä nukkuessa."
- SAIPPUAPALASSA: "Ohjeet: käytä kuten tavallista saippuaa."
- SIPSIPUSSISSA: "Voit olla voittaja! Ei ostopakkoa. Ohjeet pussin sisällä."
- PAKASTE-VALMISRUOKA-ANNOKSESSA: "Tarjoiluehdotus: sulata."
- SILITYSRAUDAN PAKKAUKSESSA: "Älä silitä vaatteita päälläsi."
-TIRAMISU-JÄLKIRUOAN POHJASSA: "Älä käännä ylösalaisin."
- NUKAHTAMISLÄÄKKEESSÄ: "Varoitus: saattaa aiheuttaa uneliaisuutta."
- UUNIVANUKKAASSA: "Tuote on kuuma lämmityksen jälkeen."
- MAAPÄHKINÖISSÄ: "Varoitus: tuote sisältää pähkinää."
- LASTEN YSKÄNLÄÄKKEESSÄ: "Älä aja autoa tai käytä muita koneita."
- USEIMMISSA JOULUVALOISSA: "Vain sisä- ja ulkokäyttöön."
- LASTEN SUPERMIES-ASUSSA: "Tämä puku ei mahdollista lentämistä."

Viking-AngelRuotomieli - Luu ja henkiLuonut: Viking-AngelMaanantai 20.11.2017 18:55

"Laula liasta, joka tyttöjen pitsit värjää hunajallaan
Vietistä villielukan, joka luvatut sanat ahmimaan saa
Kerro äänestä käheästä, joka litraa viinaa vetenä tarjoaa
ja lihasta lisääntyvästä, jota neidot nuolemalla kasvattaa
Luu ja henki, niistä kumpi on renki?
Se on maku metallinen suussa kun aamulla silmäsi avaat
Se on eilisen tahmea, kuivunut puna,
jota kylpyhyuoneeseen pesemään ravaat
Se on veresi värinä kiihottunut kun hyväilet haulikon rautaa
ja unies perverssit toiveet ja pelot, jotka päivä sulta jälleen hautaa
Luu ja henki, niistä kumpi on renki?
Luu ja henki, niistä kumpikin on renki"
« Uudemmat -