IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Tänään oli mukava ja kiva päivä ja aamulla olin kotona syömässä aamupalaa ja kuuntelin radiota ja samalla katselin telkkaria ja kävin vanhemmilla syömässä lounasta ja kävin lounaan jälkeen menin lenkille jokiasemalle ja laululavalle ja pajamäen päälle ja käännyin pois sateen takia ja kävin suihkussa lenkin jälkeen ja koon kahvit ja menin päiväunille ja sitten katsoin telkkaria ja söin päivälliseksi proteiinimunakasta ja kuuntelin myös musiikkia kännykältä ja kävin myös välillä kotona ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, kakara ku kanye kanyee, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin ja kohta lähden nukkumaan ja ennen sitä laitan kuvia instagramiin ja juttuni ovat lenkkeily ja valokuvaaminen ja juttelin koulukaverini kanssa perjantaina facebookissa ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja me olemme edelleen kavereita ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja kyllä hän vielä joku päivä hyväksyy kaveripyyntöni facebookissa ja seuraa minua instagramissa ja hyvä että olen saanut hyvän ystävän ja kaverin joka ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus on aitoa ja ihanaa kaveruutta ja pysymme edelleen kavereina ja olemme aina, edelleen, ikuisesti ja pysyvästi kavereita ja meidän kaveruus säilyy pitkään ja on ihanaa, ihmeellistä, ikuista ja jopa suurenmoista ja hyvä asia on se että koulukaverini seuraa minua instagramissa.

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 28.05.2017 22:05

"The world gets lonely
Find me something to believe in
Maybe I’m blind.
The world’s gone mad, now"Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 28.05.2017 21:42

Kuunsilmä...Luonut: KuunsilmäSunnuntai 28.05.2017 21:10

500-days-of-summer-relationships-are-messy-gif.gif


...

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 28.05.2017 21:05

-korento-[Ei aihetta]Luonut: -korento-Sunnuntai 28.05.2017 21:04

vanhat tunteet ottaa vallan
alan ulvoa uudelleen, mutta turvaa
ja haluan hipaista sen pelon sormenpäitä
leikata jalkapohjat lasilla ja maalata lattia
sillä punaisella joka siitä yhä virtaa
salaisia huutavia sanoja
nuolla jokainen vuotavaa veripisara
pistää se itkemään niin kovaa ettei ikinä unohda (mutta vain omasta tahdosta)
kaiken jälkeen hiljaisuuskin kuulostaa kipeältä

tumblr_n1vt54lNKT1t0k6j4o1_500.jpg

-korento-darkness understandsLuonut: -korento-Sunnuntai 28.05.2017 20:53

tumblr_mwp6j1TEdJ1r46fnpo1_400.png

tumblr_mpqmi7gsZY1qmiv1wo1_r2_500.jpg

purity hides it light / from what i’ve become / a glaring idolatry / a haunted memory / it always leaves me blind /inside a broken place / love can only heal / that which isn’t real

https://www.youtube.com/watch?v=3iErOQOkQnY
Muutos jonka tekee sinusta sinun tahdostasi riippumaton ulkopuolinen taho joka käyttää sitä oikeutta siis mikä on ammattiauttajalla lain siis sen asetuksen asettamana....Tuhoaa mahdollisuutesi elämäsi mitalla mitään siis sitä muutosta ei voi tapahtua tuleva on aina menneisyys joka on aina oleva tulevaisuus...Vääristä tiedoista vääristä hoidoista ei ole mitään korvausta sitä ei aina edes tutkita olet aina siis yksin ongelmasi kanssa..

Ja mikäli se ei ole todella systeemin määritelmänä totta sitä ei edes siis tutkita 5 vuotta tieto vanhenee arvottomaksi..Enään en hae muutosta sitä ei ole sillä mitä on ei ole enään mitään siis merkitystä minulla ei ole tulevaisuutta...

Ja meneisyys on aina se tuleva mikään tosiasiallisesti muutu siintä miksikään...

Ilman Lapsia Lastenlapsia elämälleni ei ole siis tulevaisuutta...

Ja mitään millä on aidosti muille merkitystä kukaan ei siis sitä aidosti arvosta..

Turhaa kaupata mitään sitä muutoksena ja muutosta joka tyhjää siis lupausta ja merkityksetöntä tyhjän saa sitä pyytämätäkin osakseen...

Asenne ei siis enään mitään anna tai muuta joten en siihen usko enään ja mitään merkitykselistä ei enään vain ole..

justachaosBlogipostaus 2# 2017!Luonut: justachaosSunnuntai 28.05.2017 19:08

Nyt minäkin kalkkis perehdyin tähän sovellukseen vihdoin ja viimein paremmin. Pitihän siitä oma postauksensa tehdä tietysti!
PS. Mut löytää sieltä nimellä justachaos.
PPS. Ilmiantakaa itsenne, haluan uusia tyyppejä joiden snäppejä pällistellä. :)

Vampire616Hyvä!Luonut: Vampire616Sunnuntai 28.05.2017 18:35

MarkoHenrik[Ei aihetta]Luonut: MarkoHenrikSunnuntai 28.05.2017 18:31

Tervetuloa kaupoille, myynnissä vaikka mitä maan ja taivaan väliltä. Nouto. mm. uimalasit, lattiatuuletin, taskumatti, kuumemittarit, säiltysrasia, juomapullo, reppu, kypärä rakennuksille, rannekello, matkalaukku, termospullo, laukku, modeemi adsl, kirja -ääni, vhs - dvd, onkikamat, keittiöön kattilaa - vatia ym, visuaalinen taulu ja häkkivarasto vuokrataan herrasmies - sopimuksella.
Ota yhteys.

Vampire616Hyvä!Luonut: Vampire616Sunnuntai 28.05.2017 18:14

ly-do-ma-so-ma-vach-khong-quet-duoc-848x478.jpg

Nhiều trường hợp thường gặp của các doanh nghiệp là sau khi in mã số mã vạch lên sản phẩm thì không thể quét được bằng máy quét hay điện thoại. Điều này ảnh hưởng khá lớn đến việc kinh doanh, làm hàng hóa bị tồn kho khi các đối tác không chấp nhận được việc này, bên cạnh đó, mã số mã vạch cũng ảnh hưởng đến niềm tin của người tiêu dùng đối với sản phẩm.

Không Thể Quét Mã Số Mã Vạch Bằng Máy Quét
1. Mã vạch in quá mờ

Việc in mã vạch cũng phải lựa chọn máy in chất lượng, đảm bảo in ra các mã số mã vạch không bị nhòe, dính vào nhau, không quá mờ đến nổi mất một phần hoặc mờ toàn bộ mã vạch. Điều này sẽ khó cho máy quét có thể quét được mã vạch của sản phẩm. Đối với những trường hợp này, chỉ còn cách nhập dãy mã số trong dãy mã số mã vạch để biết được thông tin sản phẩm. Hãy kiểm tra độ phân giải in, đầu in trước khi in vì điều này có thể là một trong những nguyên nhân làm chất lượng in của mã số mã vạch kém đi.

2. Màu nền gần trùng với màu của mã vạch

Do nhiều doanh nghiệp muốn dãy mã số mã vạch của mình được đẹp, nên in trên các nền có chi tiết chữ viết, hoặc hoa văn, hoặc các nền không làm phân biệt rõ được dãy mã số mã vạch. Điều này đã vô tình làm cho máy quét không thể đọc được mã vạch trên sản phẩm.

Cách phối hợp màu tốt nhất đối với mã vạch là vạch đen trên nền trắng (các khoảng cách và vùng trống).​

Nếu muốn sử dụng màu khác thì nên tham khảo cách kết hợp màu sau đây:

Màu mã vạch:
Các mã vạch GS1 yêu cầu màu tối cho vạch (ví dụ: đen, xanh da trời đậm, nâu đậm hoặc xanh lá cây đậm).

​Các vạch phải luôn đồng màu và không được in theo kiểu chồng màu.

Màu nền:
Phần nền vùng trống và khoảng trống phải là màu trắng hoặc màu nhạt.

3. Máy đọc chưa kích hoạt loại mã vạch đang muốn quét

Một số loại mã vạch thông thường được kích hoạt mặc định trong máy quét, nhiều loại mã vạch khác phải được kích hoạt bằng tay trước khi đọc. Phải đảm bảo rằng máy quét mã vạch đang sử dụng được cấu hình để đọc các loại mã vạch đang muốn quét.

4. Mã số chưa được mã hóa đúng

Barcode (mã vạch) thật ra chỉ là một cách mã hóa các con số (và cả chữ) thành các vạch sọc có kích thước khác nhau. Khi dùng máy đọc barcode để đọc, sẽ nhận được một dãy các con số giống như dãy số ghi ở bên dưới mã vạch. Do đó, phải đảm bảo rằng các con số được mã hóa đúng thì máy quét mới có thể đọc được chính xác thông tin sản phẩm.

Không Thể Quét Mã Số Mã Vạch Bằng Điện Thoại

Việc quét mã số mã vạch bằng điện thoại phải dùng các phần mềm chuyên quét như Icheck, Barcode Việt, QR Code, GCheck,…

quet-ma-so-ma-vach-bang-dien-thoai.jpg

Để thông tin về sản phẩm như: nhà sản xuất, phân phối, thông tin chi tiết sản phẩm,… được hiển thị khi dùng phần mềm quét bằng điện thoại, bạn phải liên hệ và đăng ký dịch vụ của các phần mềm kể trên. Các phần mềm quét mã số mã vạch còn có tính cập nhật thông tin sản phẩm, hiển thị đánh giá và nhận xét của người tiêu dùng dành cho sản phẩm, giúp nâng cao tương tác giữa người tiêu dùng và doanh nghiệp.

Do đó, việc hiển thị thông tin chi tiết về sản phẩm mỗi khi quét mã số mã vạch của sản phẩm rất có ý nghĩa với việc kinh doanh của nhà sản xuất/phân phối, tạo niềm tin vững chắc trong lòng người tiêu dùng đối với thương hiệu của doanh nghiệp, giúp người tiêu dùng có sự đánh giá chính xác trước khi mua bất kỳ một sản phẩm nào.​
su-can-thiet-cua-ma-vach-848x478.jpg

Nhiều người nghĩ rằng tại sao phải vừa có mã số, vừa có mã vạch, sử dụng một trong hai thôi có được không?

Barcode (mã vạch) thật ra chỉ là một cách mã hóa các con số (mã số) thành các vạch sọc có kích thước khác nhau. Khi dùng máy đọc barcode để đọc, sẽ nhận được một dãy các con số giống như dãy số ghi ở bên dưới mã vạch, từ đó, thông tin sản phẩm sẽ được hiển thị để người đọc tham khảo.
Mã vạch được phát minh và ứng dụng từ năm 1973 là để dành riêng cho việc đọc bằng máy. Dù biết là máy móc là do con người phát minh ra nhưng máy móc làm việc một cách khoa học, theo lập trình có sẵn, tỷ lệ sai xót rất thấp, trong khi đó, con người thì hay nhầm lẫn khi nhìn các con số, làm việc thì tùy theo tâm trạng và sự minh mẫn còn tùy thuộc vào tuổi tác.​ Bạn hãy tưởng tượng, nếu không sử dụng mã vạch, thì mỗi khi tính tiền trong siêu thị , nhân viên thu ngân phải ngồi gõ lại các con số trong dãy mã số. Khi đó, có thể dẫn đến các trường hợp sau:

Gõ sai --> Tính sai giá --> Ảnh hưởng đến doanh thu.
Gõ sai --> Tính sai giá --> Gây tranh cãi với khách hàng.
Việc thống kê số lượng hàng hóa không chính xác.
Hiển thị sai thông tin sản phẩm.
Tốn rất nhiều công sức và thời gian ngồi đánh bàn phím.

ma-so-ma-vach-giup-thu-ngan-tinh-tien-trong-sieu-thi.jpg

Nếu thay bằng cái máy đọc mã vạch sẽ đơn giản hơn nhiều và tỷ lệ sai xót sẽ giảm đến mức đáng kể.

Điểm độc đáo của mã vạch là mã vạch không phụ thuộc vào tỷ lệ in nhỏ, phóng to, đảo ngược mã số và mã vạch, chất liệu bao bì, vị trí đặt mã số mã vạch,… máy đều đọc được một cách chính xác.​

Ngày nay, mã vạch rất phổ biến, người ta có thể bắt gặp mã vạch ở mọi nơi: mã vạch ngắn, mã vạch dài, mã vạch lùn, mã vạch cao,… với nhiều màu sắc kháu nhau. Tuy nhiên, khi thiết kế và in mã vạch, cũng cần lưu ý đến các lý do làm mã số mã vạch không quét được để hạn chế mắc sai lầm, đảm bảo mã vạch in ra chất lượng tốt, máy đọc được và thể hiện đầy đủ thông tin sản phẩm.​

Viking_AngelKysely 13Luonut: Viking_AngelSunnuntai 28.05.2017 15:52

1. Nimesi?
- Sovitaan vaikka, että Viikinki Voittamaton.

2. Synttärit?
- Ne oli ja meni. Ens vuonna uudestaan.

3. Seurusteletko?
- En ole seurustelevaa tyyppiä. Ei siitä mitään tulis. Vaikka pidänkin miehistä, elän mieluiten vapaana kuin taivaan lintu.

4. Missä muodossa asut, kenen/keiden kanssa?
- Omakotitalossa meijän kotiväen kanssa. Myö ollaan kunnon janttereita koko kööri <3

5. Voidellessasi näkkäriä voiteletko "reikäisen puolen" vaiko sileämmän?
- Sileämmän.

6. Kumpi tulee ensin leivälle, juusto vai makkara.
- Juusto.

7. Käykö ketsuppi kaiken kanssa?
- No ei sitä ehkä mihinkään kaurapuuroon tai jälkiruokaan kehtaa tunkea. Kukin tavallaan, mutta rajansa kaikella :D

8. Olet tilaamassa pizzan, mitkä ovat täytteet?
- Kinkkua, salamia, kebabia, pekonia... Paljon lihaa! Ja aurajuustoa.

9. Kun menet pikaruokalaan, niin mitä yleensä tilaat?
- Jotain hyvää ja täyttävää. Fiiliksen mukaan.

10. Mikä on suosikkiruokakauppasi?
- K-Supermarket.

11. Millä kulkuvälineellä liikut eniten?
- Apostolinkyyvillä, siis jalkaisin. Ja kyllähän minä meidän volkkarin kyydissä tykkään istua (en näet omaa ajokorttia.)

12. Katso levyhyllysi 8 levy, mikä se on? (ylhäältä alaspäin)
- Klamydia - Tyhmyyden ylistys.

13. Kumman valitset: tv vai tietokone?
- No tietsikka, tottamooses!

14. Mitkä fyysiset ominaisuudet kiehtovat sinua siinä sukupuolessa, johon olet kiintynyt?
- Voimakkaat lihakset ja mieluiten vaalea piikkitukka. Tatuoinnit olis myös kivoja, mutta eivät pakollisia.

15. Unelmakämppä vai Huippumalli haussa?
- En ole koskaan katsonut kumpaakaan ohjelmaa.

16. Lenkkarit vai tennarit?
- Lenkkarit.

17. Onko sinulla lävistyksiä?
- On, mutta en pidä niissä enää koruja. Reiät vain.

18. Jos vastasit kyllä, missä?
- Korvissa 6 ja kulmassa 1.

19. Entä onko tatuointeja?
- Kyllä, yksi.

20. Jos vastasit kyllä, missä?
- Vasemmassa olkapäässä.

21. Ruutu vai raita?
- Raita.

22. Omistatko mp3-soittimen?
- Voi veikkoset, en kai minä nyt sellaisia nykyajan "hienouksia" edes ymmärrä! Kuuntelen musiikkia CD-levyiltä tai Youtubesta.

23. Montako tuntia vietät aikaa koneella?
- Ihan överisti liikaa.

24. Milloin viimeksi sairastit jotain, mitä?
- En ole juuri ikinä kipeä. Kolme vuotta sitten tais olla oksutauti?

25. Kuinka nopea nettisi on?
- Hidas kuin laiskajaakko.

26. Pelaatko koneella?
- En koskaan. Kirjoitan mieluummin.

27. Minkä merkkistä hiuslakkaa käytät?
- En käytä hiuslakkaa.

28. Kun katsot peiliin, mitä näet?
- Vahvan ja väkevän viikinkinaisen. Tällä hetkellä onnellisen <3

29. Kuunteletko tällä hetkellä musiikkia?
- Jepulis.

30. Jos kuuntelet, mitä?
- Metuja - Repaleinen päiväperho.

31. Mikä kappale saa tanssijalkasi liikkeelle?
- Jos satun olemaan sillä päällä, niin mikä tahansa tarpeeksi reipastahtinen pistää jammailemaan. Tai jos on punkbiisi kyseessä niin pogoilemaan, nimimerkillä ex-punkkari!

32. Mikä kappale saa kyyneleet pakkautumaan silmille?
- PMMP - Maria Magdalena.

33. Mikä kappale saa sinut iloiseksi?
- Klamydia - Kilo kirsikoita.

34. Iltaseksi vai aamuseksi?
- Iltaseksi.

35. (vastasit ylempään ei kumpikaan) No mikä seksi?
- Mähän vastasin jo.

36. Sänky vai puska? (joku muu, mikä?)
- Sänky tietenkin. Kuka hullu nyt pusikossa panisi?

37. Onko sinulla paljon ystäviä?
- Toki. Maailman parhaita! Kerrassaan loistavaa jengiä. <3

38. Onko myös vastakkaista sukupuolta olevia YSTÄVIÄ paljon?
- Useampi löytyy.

39. Oletko koskaan fanittanut Tuiskua?
- Anttiako? No en nyt fanittanut, mitä nyt semmosena 8-vee pikkulikkana kuunnellut. Btw, olen nähnyt Tuiskun livenäkin.

40. Entä Pikku G:tä?
- En koskaan. Mutta on kyllä lapsuudesta tuttu artisti. Veljeni joskus kuunteli sitä muinoin, kun oltiin vielä penskoja.

41. Spice Girlsiä?
- Okei, myönnetään, en edes tiedä ainuttakaan kyseisen yhtyeen kappaletta! Minäkö sivistymätön :D

42. Orlando Bloom vai Viggo Mortensen?
- Ketäs ne edes ovat? Ei tää "vanha" lahopiä tiijä mittään...

43. 50 Cent vai Eminem?
- Ei kumpikaan.

44. Kotiteollisuus vai Mokoma?
- Kotiteollisuutta tulee luukutettua aika ajoin.

45. Stamina vai Ajattara?
- Ei kumpikaan, ei varsinkaan Ajattara.

46. Linkin Park vai Limp Bizkit?
- Tuosta toisesta en ole kuullutkaan.

47. Ronaldo vai Beckham?
- Ei kumpikaan.

48. Laveerre vai Steen Christensen?
- ??

49. Pitkä kuuma kesä vai Helmiä ja sikoja?
- En katso elokuvia.

50. Simpsonit vai Futurama?
- Ei enää näitä valintakysymyksiä, kiitti mulle riitti!

51. Popeda vai Klamydia?
- KLAMYDIA! Kyllä Popedakin on hyvä, mutta Klamydia raiskaa kaikki sata-nolla. Mualiman paras.

52. W.A.S.P. vai Pink floyd?
- En mä jaksa näitä !!!

53. Good Charlotte vai Private Line?
- --

54. Pantera vai Children of Bodom?
-- --

55. Sytkä vai tulitikut?
- Sytkäri.

56. Tympiikö sua nää kyselyt?
- No jos noi valintajutskat jätät veks, niin ei sitten.

57. Osaatko tehdä ruokaa?
- Osaan. Tai ei toi porukka ole vielä kuollut ruokamyrkytykseen mun viäntämistä pöperöistä :) Salaatteja pääosin veivailen.

58. (MISTÄ LEFFASTA?) Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin?
- Oisko se Lumikki ja 7 kääpiötä, villi arvaus? En uskalla nuihin seuraaviin edes veikata, kun en kato leffoja ollenkaan.

59. ..... Uu, kovis vai?
--

60. ..... Mun tuulihatut!
--

61. ..... Sä mokasit mun kuviot!
--

62. .... Pumba ootsä sekasi!? Toiha o jellona, sehän syö meikäläisiä!
--

63. Mitkä lehdet on tilattu nimelläsi?
- Ei mitään nimelläni, mutta meille tulee sanomalehtiä ja Apu.

64. Kynsilakkaa vai ei?
- Ei koskaan. Liian naisellista minulle.

65. Jos on, minkä väristä?
--

66. Mitä mieltä olet pojista jotka meikkaa?
- Pakkeloikoot ihteesä ihan rauhassa. Mua ei vaan kyllä sytytä.

67. Pitkä letti tekee miehen, oletko samaa mieltä?
- Ei, vaan piikkitukka.

68. Paras lastenohjelma
- Sano Nyt, Kilpikonna Franklin, Vili Vilperi, Maikki ja Pelottava Pontso, Nooran Naapurit, Vasikantanssi, Eki Eläinlääkäri, Sotta ja Pytty... Lapsuuden suosikkeja, tulee mieleen muistoja! Enäähän en lastenohjelmia ole kahtonu vuosiin, ku ei tule mittään hyviä.

69. Mitä tämän kysymyksen numero tuo mieleesi?
- Seksiasennon.

70. Mitä sinulla on nyt päällä?
- Pinkit caprit, pinkki T-paita, alusvaatteet, pinkki-valkoraidalliset villasukat. Onpas pinkkiä tänään :)

71. Katso lukujärjestystäsi keskiviikko päivä, kolmas tunti, mitä ainetta silloin on?
- Elämistä ja olemista. Sekä ehkäpä myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kenties! ;)

72. Menetkö kesällä ulkomaille?
- En KOSKAAN. Meikäläistä ei saa kirveelläkään ulkomaille.

73. Onko ruotsi puhevika?
- Ei. Se on kieli.

74. Onko seksi harrastuksista paras?
- No mitäpä lottoot?

75. Panisitko?
- Riippuu ketä.

76. Jeesus tulee, otatko kopin?
- Emmä tiiä... Outoja kysymyksiä..

77. Miksi banaaneissa on naruja?
- Miten niin??

78. Kuulakärkikynä vai lyijykynä?
- Lyijykynä piirtämiseen, kuulakärkikynä kirjoittamiseen.

79. Katso puhelimestasi 20. viesti, mitä siinä lukee?
- En jaksa hakea puhelinta, koska laiskottaa. Ja veikkaisinpa muutenkin, että se olisi liian henkilökohtaista tänne laitettavaksi.

80. Oletko koskaan toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?
- No ehkä joskus pilanpäiten korkeintaan.

81. Aiotko syödä pääsiäisenä paljon munia?
- Pääsiäinen meni jo. Mutta kyllähän suklaa on hyvää.

82. Miten aiot viettää tulevan juhannuksen?
- Selvinpäin ja rennosti. Muusta en tiedä. Kiva olisi, jos näkisi ystäviä.

83. Entä vapun?
- Vappu män jo... Katotaan eletäänkö edes ensi vappuun asti.

84. Mitä mieltä olet koulukiusaajista?
- Ladon taakse ja lahdiks !! Prkl, että VIHAAN koulukiusaajia...

85. Onko sinua koulukiusattu?
- Kyllä.

86. Oletko sinä koulukiusannut?
- En koskaan, vaikka jotkut umpivintit muuta väittävätkin.

87. Kun laitat kädet ristiin, kumman käden peukalo on päälimmäisenä?
- Vasurin. Koklasin äsken.

88. Missä olit viimeksi bilettämässä?
- Miten tuo bilettäminenkin nyt määritellään.. Vaikea sanoa juuta tai jaata.

89. Lempidrinkkisi?
- Jokin alkoholiton drinkki

90. Mitä mieltä olet viiltelystä?
- Älkää ihmiset ikinä vetäkö venttiä. Se ei auta mitään. Se loppupeleissä vaan pahentaa asiaa ja siitä jää arvet.

91. Oletko koskaan harkinnut itsemurhaa?
- Olen.

92. Mitä teit viime synttäreilläsi?
- Oleskelin kotona normisti. Sain pari pikku lahjaa ja kortteja.

93. Onko sinulla sisaruksia?
- On, 1 veljmies ja 4 siskopuolikasta.

94. Minkä ikäisiä?
- 1 nuorempi ja 4 vanhempaa.

95. Mikä kappale sinulla nyt soi?
- Juliet Jonesin sydän - Helppo elämä.

96. Lähteekö nuha nussimalla?
- Ei, vaan niistämälle. Voi juutas tuas nuita kysymyksiä... :D

97. Roikkuvat korvikset vai napit?
- Napit.

98. Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
- Eipä ole kokemusta. Paha sanoa mitään.

99. Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa?
- Kyllä toki, jos ei ole mikään ikäloppu. Ja jos on muutenkin mukava ja kunnollinen jannu, jolla on kaikki viikingit laivassa.

100. Entä nuoremman?
- No ei helevetti mittään sakkolihaa ainakaan... Mutta jos on täysi-ikäinen ja muuten fiksu jätkä, niin mikä ettei.

101. Mielestäsi kauniita nimiä?
- Voe, kun niitä on valtavasti! Esimerkkeinä vaikkapa tyttöjen nimistä Pälvi, Vellamo ja Viola, poikien nimistä Jouni, Jyri ja Veijo.

102. Paras lukemasi kirja?
- Juntti!-Roskaväen historia jäi viimeksi luetuista mieleen, samoin Eve Hietamies - Hammaskeiju. On niitä muitakin.

103. Mitä tällä hetkellä odotat?
- No just venttaan tämän kyselyn loppumista. Ja että sade lakkaisi, niin piäsis vähäsen pihalle happea haukkaamaan.

104. Entä ketä odotat?
- En kettään tällä haavaa.

105. Onko huoneessa jossa olet, joku muukin kuin sinä?
- Äiti, ja pikkuveli on tossa keittiössä.

106. Jos on, kuka?
- Mä sanoin just.

107. Missä vaiheessa jouluvalot otetaan pois ikkunoista?
- Vaikka juhannuksena, jos huvittaa.. Heh! :D

108. Bacardi vai Smirnoff?
- ?

109. Juotko alkoholia? Kuinka usein?
- En juo, mutta en ole täysin absolutistikaan.

110. Poltatko?
- En tosiaan. Ällöttää ajatuskin.

111. Jos poltat, mitä merkkiä?
- En edelleenkään mitään. Kaikki tupakka on yäk.

112. Aiotko lopettaa polttamisen?
- En polta.

113. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Sä omistat mut kokonaan, mut ihan tostavaan heität, käytettynä romukoppaan, en saa olla oma itseni, ja jopa vaatteeni sä käskit mut vaihtamaan..
- En ole koskaan kuullutkaan.

114. Coca-cola vai Pepsi?
- Ei kumpikaan, en tykkää limpparista.

115. Mikä on toinen nimesi?
- Enpäs kerrokaan.

116. Mikä on paras suklaapatukka mielestäsi?
- Ahaa-patukka, ja sitten yks rahka-välipalapatukka.

117. Montako kelloa huoneessasi on?
- Ainakin kolme.

118. Millainen talvitakki sinulla on?
- Oliivinvihreä ja muutama musta talvitakki.

119. Entä millaiset tumput?
- Ai lapaset? No mustat, turkoosit, puna-valkoset ainakin.. On kait nuita nurkissa yllin kyllin, en vuan muista.

120. Nukutko sukat jalassa?
- En ikinä.

121. Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen vieressä harrastamatta seksiä?
- Olen. Monesti.

122. Oletko suudellut samaa sukupuolta?
- En todellakaan.

123. Mikä puhelimen liittymä sinulla on?
- Sonera.

124. Juna vai bussi?
- Linkku varmaan.

125. Osaatko tehdä tämän Ü merkin?
- Ossoon. Ü

126. Oletko esiintynyt koskaan lavalla?
- Olen. Suorastaan rakastan esiintymistä.

127. Mitä olet lavalla tehnyt?
- Laulanut ja lausunut runoja.

128. Mikä sinusta tulee isona?
- Vanhapiika... Heh heh ;)

129. Haluatko lapsia?
- En edes henkeni uhalla, en yhden ainutta. En nyt enkä koskaan.

130. Minkä pituinen olet?
- 166cm ja risat.

131. Osaatko tehdä kärrynpyörän?
- En edes uskalla yrittää.

132. Entä kuperkeikan?
- Heikosti. Kakarana osasin, mut en tiiä enää.

133. Onko sinulla tällähetkellä karkkia?
- Aina on jotain jemiksessä vähäsen.

134. Jos voisit tehdä jonkun asian elämässäsi tekemättömäksi, mikä se olisi?
- Laittomuuksia.

135. Onko seinälläsi seinälippuja?
- Ei, mutta valokuvia, piirustuksia sekä tauluja siitäkin edestä.

136. Do you have messenger?
- No, I don`t.

137. Oletko hyvä englannissa?
- Olin ainakin kouluaikaan. Nykyään en menis kehumaan, kun meinaa nuo opit vähän unohtua...

138. Onko sinulla sormuksia?
- On, joskin harvoin käytän. Parhaimmat ovat lisko ja kalanruoto.

139. Oletko kokeillut huumeita?
- Tavallaan olen, tavallaan en.

140. Mikä on paikka, jonne et koskaan ottaisi lävistystä?
- Nännit ja sukuelimet.

141. Mitä ruokaa voisit syödä niin paljon että napa paukkuu?
- Tuoretta ruisleipää, päällä voita! Nam.

142. Mikä on ruoka, jota ajatellessakin nousee ylös?
- Järvikalakeitto ja silakkalaatikko.

143. Mätitahna vai pikkelssi?
- Ei kumpikaan.

144. Tykkäätkö maksamakkarasta?
- Tykkään.

145. Kuka on gallerian söpöin mielestäsi?
- Enpä mä sellaisia ole kelaillut.

146. Minkä kohteliaisuuden kuulit viimeksi?
- Varmaan, että olet hyvä laulamaan.

147. Freeman vai Badding?
- Ainakin Freemanin Ajetaan me tandelmilla-biisiä tulee joskus luukutettua. Muistan sen kappaleen jo lapsuudesta.

148. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Kaikki mitä tein, tein vain sinua varten, vartioin sun joka askelta.."?
- Ei harmainta aavistusta.

149. Kyllästyttääkö jo tämän täyttäminen?
- No en tiiä, kohta vois liueta syömään. Aika kauan oon jo tässä istua nakottanu.

150. Kenen vieressä nukuit viimeksi? (silloin kun nukuit jonkun vieressä)
- En muista. Pehmolelujen ainakin. :)

151. Onko Nightwish mitään ilman Tarjaa?
- En tykkää Nightwishistä muutenkaan.

152. Mitä mieltä olet partiosta?
- Vissiin hyvä harrastus niille, jotka sitä harrastaa.

153. Mitä olet sanonut viimeksi?
- "Kohta."

154. Kenelle?
- Äidille.

155. Oletko koskaan satuttanut itseäsi?
- Olen, valitettavasti. Vahingossa ja vähemmän vahingossa.

156. Eikö nyt olisi hyvä aika lopettaa kysely?
- No juu. Nälkähän tuo meinaa olla, vois parahiksi vetästä jotain apetta nassuun ja vähän huilahtaa.

157. Sano vielä viimeiset sanat.
- JUMALA ARMAHTAA, MINÄ EN!

158. Niin ja terveiset!!
- Terve rabbi, sano ryssän pappi.

159. Koska viimeksi sanoit jollekin rakastavasi häntä?
- Tänään.

160. Tarkoititko sitä?
- Tietenkin. En minä sellaisia sanoja huvikseni suustani päästä.

KuunsilmäTSYHLuonut: KuunsilmäSunnuntai 28.05.2017 15:10

YHHYI! HYI!
Koirasta kesän eka punkki löydetty! >:((((


...

Viking_AngelKysely 12Luonut: Viking_AngelSunnuntai 28.05.2017 14:36

HALUAISIN:

Olla: Ikuisesti siviilissä. Selvänä.

Syödä: Mitä tahansa hyvää.

Juoda: Jotain kylmää, joka vie janon. Ei viinaksia.

Saada: Seksiä.

KYSYMYKSIÄ:

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt: En ole kenellekään anteeksipyynnön velkaa. En, vaikka nyrkki yks ilta heiluikin. Vitut siitä.

Oletko tällä hetkellä riidoissa jonkun kanssa: En.

Häpeätkö itkeä kavereidesi nähden: En tiijä, itken niin harvoin.

Oletko löytänyt netistä kavereita: En. Kaikkiin kavereihini olen tutustunut "livenä", en netissä.

Omistatko Sims-pelejä: En. En pelaa koneella muutenkaan.

Mitä kappaletta kuuntelen nyt: Peruutettu - Kylmä todellisuus.

SUOSIKKI:

Värisi: Vihreä (mutta ei poliittisesti!) Myös musta toimii aina.

Liikuntalajisi: Lenkkeily. Tai sitten joku oikein kovaa lihasvoimaa vaativa kiinnostaisi. Unohtamatta jörnimistä.. hihi ;)

Kynttiläsi: En harrasta kynttilöitä. Turhan vaarallista. Siinähän voisi vaikka palaa talo ja kaikki, kun päätömässä vauhdissani juoksisin palavaa kynttilää päin ja kaataisin koko höskän.

Kirja: Tony Halme - Kovan päivän ilta.

Kenkäsi: Uudet mustat lenkkarit neonvihreillä nauhoilla.

Muumeista: Hmm, oisko Nipsu.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 28.05.2017 14:24

« Uudemmat -