IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Little-ValkyriaTaidettako?Luonut: Little-ValkyriaTorstai 19.07.2018 18:37

Elämä on rikkautta, köyhyyttä, rakkautta, vihaa. Elämä on luita, verta ja lihaa. Mikä teitä ärsyttää, se minusta on hauskaa. Elämä on taidetta! Se tuskin teitä auttaa.

Mitä on taide? Onko se junan raide vai porraskaide? Tiedä häntä. Kysykää sitä elämältä! Vauhdilla juoskaa portista ulos, laske yksi-kaksi-kolme-neljä viisi. Mikä on tulos, täystuho vai paratiisi? Sitä voi veikata, yksi voi voittaa. Turhaan ei kannata suutansa soittaa.
Hyvä elämä, huono elämä ja maailmankaikkeus. Kenen kumisaappaat lentävät ilmassa? Kuka söi eilen suihinsa viisikymmentä vaaleanpunaista virtahepoa?

Viiltelen ikkunaa näkymättömällä leipäveitsellä. Lasi ei vuoda verta, mutta väliäkös sillä. Asiasta kukkaruukkuun, tänään päätin matkustaa viikinkilaivalla Valhallaan, koska minä olen Viikinki! Olen tuntematon suuruus.

Halleluja tätä elämää. Pääni on ampiaispesä, joka koostuu mehiläiskennoista. Mehiläiset eivät ole ampiaisia. Kaikki tietävät sen. Koska olenhan joulukuusi.

Kädessä on jalkasilsa. Jalassa on käsisilsa. Onko käsisilsaa olemassa? Ken tietää. Heitän takaovesta ulos kaikki lait, oikeusjärjestelmän ja virkavallan. Ai niin, eihän meillä ole takaovea.

Keltainen hedelmäkarkki eksyi ilmapallon sisään. Pakkanen on jäädyttänyt kielemme kiinni rautaan. Vaikka meitä on kielletty iät ja ajat tekemästä sellaista hölmöyttä. Kärpäspaperin liima pitää meidät hengissä, koska kärpäset suunnittelevat uutta vallankumousta.

Hautausmaan vieressä on leikkikenttä. Leikkikentän vieressä on hautausmaa. Miten vain sen voi sanoa, se on jokaisen omassa kädessä.

Vettä ei sada. Kenellä on vesikauhu? Raivotauti, rabies, ei kun mitä minä tässä oikein höpötän. Keitän kattilassa illuusiota kivusta, joka lähentelee nautintoa. Sitten pakastan sen pakastepusseissa.

Hyvä elämä. Huono elämä. Amfetamiini, kokaiini ja LSD. Sekä irtosuhteet, julkinen seksi, kolikon toinen puoli ja kadun laki. Vain kaukaisia huutoja todellisuudesta viattomuuden maailmankolkkaan, jonne ei kukaan eksy.

Mitä minä ajattelen? Sitä, että lintuhäkissä on norsu.

Little-ValkyriaEi-toivottu vierasLuonut: Little-ValkyriaTorstai 19.07.2018 18:14

Täältä tulee ei-toivottu vieras. Likaisen rakkauden ja outojen perversioiden sanansaattaja. Hän ui sulavasti teidän vatsalaukussanne, vatsahappojen seassa sulamatta kuitenkaan itse.

Kaukokaipuu on jännä asia, koska olemme jännän äärellä. Toivomme kaikki pitäen peukkuja ja vielä varpaitammekin, että pääsisimme muuttamaan lintujen lailla jonnekin huitsin nevadaan. Yksi varvas katkesi.

Kissanristiäisistä tuli koiranhautajaiset. Tähän on siis koira haudattuna. Hetkinen, missä se koira oikein lymyilee? Söinkö sen kenties aamupalaksi? Ai niin, nythän on ilta.

Piirrämme taivaan kokoiselle valkokankaalle kirkkoveneitä paskaisilla käsillämme. Musta tussi saa olemattomaan päähänsä kirjoittaa yksinään sanoja, jotka eivät tarkoita mitään. Hetkessä tussi muuttuu vihreäksi kuin merisairaan naama. Ja sitten punaiseksi kuin paloauto.

Kuuletko hiilihangon laulavan? En minäkään. Mutta pesukone nauroi äsken heleää naurua. Ja oksensi saman tien kaikki vaatteet ulos. Hetken kestävä ajatus maistuu etäisesti hammastahnalta.

Pöydällä on kolme omenaa. Minä olen. Ai, olenko minä omena? En suinkaan. Minä olen poliisiauton vilkkuvalo, housunnappi, lankarulla ja Suomen päihdepolitiikka. Tupakka on myrkkyä, alkoholi on myrkkyä! Mihinkäs minä oiken jäinkään.... Taidan mennä vessaan.

Työnsin auringon nenääni, koska luulin olevani sukka.

valkosipuli:DLuonut: valkosipuliTorstai 19.07.2018 15:26

Nooh, tulihan sitä viikonloppuna oltu pitkästä aikaa ns. viihteellä.


Note to myself;


Älä hoe pitkin viikkoa ennen dokauskeissiä että ei kalja enää nappaa, jaaaaaaa vitut :D Sitä ku päästään siihen tiettyyn pisteeseen niin alakaa napsumaan aivan vitusti.Jaaaaaa, loppukevennykseksi voisi todeta että korkki voisi pysyä kiinni taas hetken aikaa, syksyllä varmaa seuraavaa kuosia.Jotenki paskaa tää galleria nykyää, vituttaa että toi chatti ei toimi ja edellee kinukit ählämöi ja jotkut spämmää kyselyitä 1200203030 päivässä, miksei täällä voi olla semmosta ruksia tuolla yläkornerissa että sais klikattua noi paskatekstit vittuun (myös omani tekstin haluttaessa)
HYVÄSTI!!!!!!!!1

MiittisTallinnan reissu lähestyy.Luonut: MiittisTorstai 19.07.2018 07:15

Ihanaa. Huomenna alkaa taas viikonloppu ja mä lähden taas lomille.
Pari viikkoa on mennyt taas nopeasti. Tuntuu että hetki sitten olisin ollut lomilla. Poikaystävä tulee hakemaan mut perjantaina illalla kun se pääsee töistä. Moottoripyörällä on tulossa hakemaan mut.
Enää vähän yli viikko niin alkaa taas työt. Nopeasti loma on mennyt. Mutta hyvällä fiiliksellä olen sitten menossa töihin kun aika koittaa.
Ihanaa nähdä taas kaikki työkaverit ja tulee tekemistä päivään kun on töissä. Mä toivon että jaksan sen kolme kertaa viikossa olla töissä.
Mutta jos alkaa tuntua rankalta niin sitten vähennetään työpäiviä.
Parhaani yritän. Oltiin tosiaan eilen vääksyssä pajatunnilla. Ostettiin jäätelöt kavereiden kanssa koska oli tosi kuuma. Mulla oli päällä se sininen mekko niin kaikki sanoivat siitä mun mekosta että onpa sulla hieno mekko. Voin sanoa että se mekko tuntui taivaalliselta päällä.
Ei puristanut yhtään. Ja ei ollut niin kuuma se päällä.
Oli kyllä hyvä ostos. Kannatti ostaa se mekko. Tänään on taas siivouspäivä. Alan heti siivoamaan kun saan blogin kirjoitettua.
Pyykkiä pitää myös pestä. Pesen tänään ellei kone ole varattu.
Sitten on mukavaa palata lomilta takaisin kun kämppä on siisti.
Mä kävin eilen apteekissa kysymässä noita leponex lääkettä, niin eivät olleet uusineet vieläkään sitä reseptiä. Sanoin siitä eilen ohjaajalle, niin se sanoi että mun kannattaa käydä apteekissa vasta sitten seuraavan kerran ensi viikon maanantaina.
Niin silloin mä saan varmasti leponexit.
Mulla riittää leponex lääkettä vielä tälle viikolle ja ensi viikon alkuun.
Ei siis ole mikään hätä vielä. Tää viikko on mennyt taas todella hyvin. Ei ole pahasti ahdistanut Ja joutunut ottamaan rauhottavaa.
Uskon että loppu viikko menee hyvin. Pitää huomenna käydä kaupassa poikaystävän kanssa. Viikonlopuksi ostaa jotain syötävää.
Mun tekee mieli pizzaa tai sipsiä. Katsoo kumpaa ostaa.
Limua osta myös kun on viikonloppu. Viikonloppuisin juon aina limua.
Mulla on edelleen tipaton heinäkuu. Mä juon sitten siellä Tallinnan reissussa. Laivalla. Mennään kavereiden kanssa baariin.
Ja kun me syödään siellä laivalla niin juon vähän viiniä sen ruoan kanssa. Punaviiniä. Odotan jo innolla sitä reissua.
Sieltä se lähenee pikku hiljaa. En tiedä ihan vielä että paljonko mä otan rahaa sinne reissuun mukaan.
Tai sitten maksan vaan kortilla. Huomenna tulee kelalta taas rahaa.
Hyvä niin pärjää taas loppu kuukauden.
Mutta. Nyt alkaa siivoaminen. Kerkiän siivota kaiken ennen aamupalaa. Aamupala on tunnin päästä.
Sitten vien pyykit samalla kun menen aamupalalle.

-DooM-The roomLuonut: -DooM-Torstai 19.07.2018 06:24

Everytime I wake up in the morning
I watch this dark and dirty dusty ceiling
Everytime I wake up in the morning
I watch the world through the cold gray windows

Everytime I wake up in this room
I hear the ghosts outside howling
Everytime I wake up in this very room
I knock my door but nobody seems to hear me

I could never understand
Who locked me up in this room
I could never understand
Who wanted to lock me up in this room

Everytime I wake up in the morning
I look at my stuff for years I've been keeping
Everytime I wake up in the morning
I see my loved one in the bathroom mirror bleeding

Everytime I wake up in this room
I wonder why you can't ever see me
Everytime I wake up in this room
I am still waiting for you to save me

I could never understand
Who locked me up in this room
You could never understand
What's keeping me in this cursed damned room

Peek through a hole
I want see outside
I want to see home
This doesn't seem right

But I am forever locked in this room

I could never leave this room
Because they keep laughing at me
I could never leave this room
Because they keep coming for me

And then when I leave this room
I want to see you again
And then when I leave this room
I want to see the outside world again

You could never understand
Who locked me in this room
You never wanted to understand
Who locked me in this room

Build me a hole
I want to take a run
I want to go home
I've had enough of this room
Build me a hole
I want to take a run
I want to go home
I want to go and see my love

But I am forever locked in this room
Locked in my own room

WolfíeHappy Sugar Life (Episode 1)Luonut: WolfíeKeskiviikko 18.07.2018 22:31

Juuri alkanut sarja josta katsoin tuon ensimmäisen jakson. Kauhu genre on suosikkini joten ei ihme että voitti minut jo puolelleen vaikka paljoakaan ei vielä tapahtunut.

Päähenkilö on tyttö nimeltä Satou Matsuzaka joka on rakastunut. Hän päättää että suojellakseen tätä ihanaa tunnetta kaikki teot ovat sallittuja rikoksista murhaan asti.

Kirkkaiden värien ja söpön piirustustyylin alta kurkkii herkullinen pimeys jota tahdon nähdä enemmän. Satoun ääninäyttelijä teki myös vaikutuksen tuodessaan hahmoa henkiin. Odotan innolla sarjan katsomista kunhan lisää episodeja ilmestyy.

En voi ymmärtää miten en ennen ole törmännyt tähän sarjaan... (Vaikuttaa juurikin mun tyyliseltä) Ainakin on Mangaa luettavana kun odottelen seuraavia jaksoja.MapeRing ringLuonut: MapeKeskiviikko 18.07.2018 22:22

Katja_FThank YouLuonut: Katja_FKeskiviikko 18.07.2018 21:48

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäKeskiviikko 18.07.2018 21:00

GhulJehee <3Luonut: GhulKeskiviikko 18.07.2018 20:22


Kerrankin eBaystä tuli mitä pitikin. Tosin leikkasin paidasta ylhäältä kaula-aukon kohdalta röyhelöt pois ku ei näyttänyt hyvältä ja paita ehkä hieman leveä s-kooksi mutta muuten just hyvä.
Cho thuê xe tải 1 tấn

◊ Giá tham khảo cho thuê xe tải 1 tấn

– Giá đường dài 12.000 VNĐ/1km

◊ Thủ tục cho thuê xe tải 1 tấn

Quý khách có thể đặt xe bằng các phương thức sau:

– Ký hợp đồng tại địa chỉ khách hàng

– Ký hợp đồng qua Email: chothuexebacnam@gmail.com

– Ký hợp đồng tại địa chỉ công ty : Số 68/299 Hoàng Mai, P.Hoàng Văn Thụ, Q,Hoàng Mai, TP.Hà Nội.

◊ Một số thông tin về xe tải 1 tấn

– Kích thước tổng thể xe trung bình D x R x C : 4.95 x 1.8 x 2.065 (m)

– Kích thước thùng xe trung bình D x R x C : 3.25 x 1.68 x 1.7 (m)

– Tải trọng:

+ Thùng lửng tiêu chuẩn: tải trọng 1 tấn

+ Thùng khung mui phủ bạt: tải trọng 1 tấn

+ Thùng kín inox 03 lớp: tải trọng 1 tấn

– Số chỗ ngồi : 3 chỗ

Cho thuê xe tải 1 tấn giá rẻ tại hà nội

Xem thêm sản phẩm tại : Cho thuê xe tải

Hãy nhanh tay, nhanh tay nào!

Hãy đến với công ty của chúng tôi để bạn có thể sử dụng dịch vụ vận tải giá rẻ nhất.

Quy trình vận chuyển hàng hóa:

Với quy trình vận chuyển hàng hóa khoa học: Tiếp nhận thông tin -> khảo sát -> báo giá -> ký hợp đồng -> triển khai thực hiện -> nghiệm thu và thanh quyết toán hợp đồng. Quý khách không phải mất nhiều thời gian chờ đợi, nhân viên tư vấn chuyên nghiệp sẽ báo giá nhanh chóng sau khi nắm bắt một số thông tin cơ bản. Đặc biệt với đội ngũ nhân viên chuyên ngành kỹ thuật điện, điện lạnh, điện tử, máy tính, thợ mộc, tổ đóng gói, … lành nghề đảm bảo yêu cầu khắc khe của khách hàng ở tại Hà Nội.

Quyền lợi của Quý khách khi sử dụng dịch vụ xe tải:

– Chính xác: hàng hoá sẽ được giao đúng đến tay người nhận, không bị thất lạc.

– An toàn: bạn có thể hoàn toàn yên tâm về chất lượng hàng hoá trong quá trình vận chuyển, hàng dễ vỡ sẽ được đong gói bao bọc cẩn thận, các mặt hàng giá trị cao sẽ được mua bảo hiểm, công ty sẽ đền bù khi hàng hoá mất mát hoặc hư hỏng.

– Tiện lợi: quy trình nhận và giao hàng hoá đơn giản, không rườm rà.

– Nhanh chóng: thời gian giao hàng nhanh chóng, đúng thời hạn, không bị trễ nãi.

– Tiết kiệm: giá thành vận chuyển luôn cạnh tranh, rẻ hơn 15% so với giá thị trường.

– Miễn phí: miễn phí đóng gói và bốc dỡ tại kho.

Có đầy đủ các loại xe tải từ nhỏ đến to,các dòng chuyên dụng, loại thùng mui bạt, thùng kín, hay thùng đông lạnh luôn có đủ sẵn sàng phục vụ quý khách, đồng với có nhiều trọng tải với các loại xe như 5 tạ, 7 tạ,1 tấn, 1.25 tấn, 1.4 tấn, 1.5 tấn, 2 tấn, 2.5 tấn, 3.5 tấn, 5 tấn, 8 tấn,10 tấn, 12 tấn, 15 tấn, 16 tấn, 18 tấn, 20 tấn, 25 tấn, 30 tấn, 35 tấn …đã luôn có đủ để phục vụ mọi nhu cầu cần chở hàng, quý khách có thể thuê xe theo ca, theo chuyến trong ngày, tuần, tháng hoặc hợp đồng dài hạn… đáp ứng mọi nhu cầu.

Vì sao nên chọn dịch vụ cho thuê xe tải 1 tấn của chúng tôi?

Chúng tôi sẵn sàng phục vụ mọi nhu cầu về bốc xếp, taxi tải vận chuyển các loại hàng hoá nặng, cồng kềnh tại mọi địa hình theo yêu cầu của Quý khách. Với phương châm “ Nhanh chóng – An toàn – Hiệu quả ” Chúng tôi luôn tâm niệm sự thành công của Qúy khách hàng chính là động lực và cơ hội để chúng tôi phát triển. vận tải có các đội xe chuyên nghiệp vận tải theo từng loại hàng hóa và tuyến đường trên cả nước phục vụ mọi nhu qúy khách hàng taxi tải 247 – Gọi là có

Dịch vụ của Công ty TNHH Bắc Nam luôn có giá ưu đãi cho Hợp đồng vận chuyển dài hạn và có chế độ khuyến mãi, ưu đãi đối với các Khách hàng ký hợp đồng chạy nợ (thanh toán cuối mỗi tháng có phát sinh vận chuyển).

Xem thêm sản phẩm: Cho thuê xe tải 5 tạ
Dịch vụ của Công ty TNHH Bắc Nam:

– Công ty TNHH Bắc Nam chuyên vận chuyển hàng hoá, chuyển nhà, văn phòng trọn gói.

– Bảo hiểm hàng hoá ở mức cao nhất.

– Với nhiều loại xe : Đa dạng chủng loại xe, hoạt động 24h/24h, đáp ứng mọi nhu cầu vận chuyển của khách.

– Nhanh chóng, chuyên nghiệp trong khâu đóng gói, bốc xếp khi thực hiện dịch vụ chuyển nhà, văn phòng, công sở…

– Với kinh nghiệm và sự chuyên nghiệp lâu năm đã phục vụ hàng ngàn công ty trong nước, các doanh nghiệp liên doanh.

– Ưu đãi đặc biệt đối với khách hàng ký hợp đồng vận chuyển thường xuyên.

– Dịch vụ cho thuê theo ngày, tháng, quý theo yêu cầu của khách hàng.

– Các gói dịch vụ đều có giá thành rẻ hơn so với các công ty khác.

– Nói không với phí phát sinh , phụ phí.Đảm bảo

– Sắp xếp hàng hóa gọn gang, khoa học.

– Hỗ trợ công nhân bốc xếp hàng hóa theo quy trình.

– Làm việc theo tính khoa học, theo dây chuyền công nghệ.

– Đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp, cẩn thận, nhiệt tình.

– Chất lượng đảm bảo, an toàn.
Cho thuê xe tải 1 tấn của Công ty TNHH Bắc Nam:

– Luôn là địa chỉ đáng tin cậy đối với các hộ gia đình, công ty, văn phòng.

– Taxi tải hà nội giá rẻ với đội ngũ lái xe giàu kinh nghiệm, vững vàng, thông thạo đường Hà Nội và các tỉnh.
Công ty TNHH Bắc Nam đáp ứng nhanh, vận chuyển vào mọi thời điểm. Chúng tôi luôn tư vấn giúp quý khách sẽ lựa chọn loại xe phù hợp với mức giá rẻ nhất.

– Với nhiều loại xe khác nhau quý khách luôn được phục vụ nhanh chóng và thuận lợi nhất.

– Vận chuyển nhanh nhất, mọi lúc mọi nơi.

– Hãy gọi cho chúng tôi “Công ty TNHH Bắc Nam gọi là có” sẽ làm hài lòng Quý khách

Hiện tại có rất nhiều đơn vị cung cấp dịch vụ cho thuê xe tải tuy nhiên không phải ở đâu cũng chất lượng, giá cả đa dạng, phải chăng và đặc biệt còn có khuyến mãi, chế độ hậu mãi cực tốt như Công ty TNHH Bắc Nam. Hãy so sánh giá cả và chất lượng dịch vụ cũng như các phản hồi từ phía khách hàng để tìm được một địa chỉ cung cấp uy tín chất lượng nhé bạn. Như đến với Công ty TNHH Bắc Nam, là bạn nhận được tương xứng và còn là hơn cả những gì mình trả, đến nở nụ cười, về ngập tràn niềm vui.

seoctybacnamCho thuê xe tải 5 tạLuonut: seoctybacnamKeskiviikko 18.07.2018 20:13

cho thuê xe tải 5 tạ

◊ Giá tham khảo cho thuê xe tải 5 tạ

– Giá đường dài 12.000 VNĐ/1km

◊ Thủ tục cho thuê xe tải 5 tạ

Quý khách có thể đặt xe bằng các phương thức sau:

– Ký hợp đồng tại địa chỉ khách hàng

– Ký hợp đồng qua Email: chothuexebacnam@gmail.com

– Ký hợp đồng tại địa chỉ công ty : Số 68/299 Hoàng Mai, P.Hoàng Văn Thụ, Q,Hoàng Mai, TP.Hà Nội.

◊ Một số thông tin về xe tải 5 tạ

– Kích thước tổng thể xe trung bình D x R x C : 3.644 x 1.492 x 1.797 (m)

– Kích thước thùng xe trung bình D x R x C : 2.265 x 1.38 x 0.39 (m)

– Tải trọng:

+ Thùng lửng tiêu chuẩn: tải trọng 500 kg

+ Thùng khung mui phủ bạt: tải trọng 500 kg

+ Thùng kín inox 03 lớp: tải trọng 500 kg

– Số chỗ ngồi : 3 chỗ

Cho thuê xe tải 5 tạ giá rẻ tại hà nội

Xem thêm sản phẩm tại : cho thuê xe tải

Hãy nhanh tay, nhanh tay nào!

Hãy đến với công ty của chúng tôi để bạn có thể sử dụng dịch vụ vận tải giá rẻ nhất.

Quy trình vận chuyển hàng hóa:

Với quy trình vận chuyển hàng hóa khoa học: Tiếp nhận thông tin -> khảo sát -> báo giá -> ký hợp đồng -> triển khai thực hiện -> nghiệm thu và thanh quyết toán hợp đồng. Quý khách không phải mất nhiều thời gian chờ đợi, nhân viên tư vấn chuyên nghiệp sẽ báo giá nhanh chóng sau khi nắm bắt một số thông tin cơ bản. Đặc biệt với đội ngũ nhân viên chuyên ngành kỹ thuật điện, điện lạnh, điện tử, máy tính, thợ mộc, tổ đóng gói, … lành nghề đảm bảo yêu cầu khắc khe của khách hàng ở tại Hà Nội.

Quyền lợi của Quý khách khi sử dụng dịch vụ xe tải:

– Chính xác: hàng hoá sẽ được giao đúng đến tay người nhận, không bị thất lạc.

– An toàn: bạn có thể hoàn toàn yên tâm về chất lượng hàng hoá trong quá trình vận chuyển, hàng dễ vỡ sẽ được đong gói bao bọc cẩn thận, các mặt hàng giá trị cao sẽ được mua bảo hiểm, công ty sẽ đền bù khi hàng hoá mất mát hoặc hư hỏng.

– Tiện lợi: quy trình nhận và giao hàng hoá đơn giản, không rườm rà.

– Nhanh chóng: thời gian giao hàng nhanh chóng, đúng thời hạn, không bị trễ nãi.

– Tiết kiệm: giá thành vận chuyển luôn cạnh tranh, rẻ hơn 15% so với giá thị trường.

– Miễn phí: miễn phí đóng gói và bốc dỡ tại kho.

Có đầy đủ các loại xe tải từ nhỏ đến to,các dòng chuyên dụng, loại thùng mui bạt, thùng kín, hay thùng đông lạnh luôn có đủ sẵn sàng phục vụ quý khách, đồng với có nhiều trọng tải với các loại xe như 5 tạ, 7 tạ,1 tấn, 1.25 tấn, 1.4 tấn, 1.5 tấn, 2 tấn, 2.5 tấn, 3.5 tấn, 5 tấn, 8 tấn,10 tấn, 12 tấn, 15 tấn, 16 tấn, 18 tấn, 20 tấn, 25 tấn, 30 tấn, 35 tấn …đã luôn có đủ để phục vụ mọi nhu cầu cần chở hàng, quý khách có thể thuê xe theo ca, theo chuyến trong ngày, tuần, tháng hoặc hợp đồng dài hạn… đáp ứng mọi nhu cầu.

Vì sao nên chọn dịch vụ cho thuê xe tải 5 tạ của chúng tôi?

Chúng tôi sẵn sàng phục vụ mọi nhu cầu về bốc xếp, taxi tải vận chuyển các loại hàng hoá nặng, cồng kềnh tại mọi địa hình theo yêu cầu của Quý khách. Với phương châm “ Nhanh chóng – An toàn – Hiệu quả ” Chúng tôi luôn tâm niệm sự thành công của Qúy khách hàng chính là động lực và cơ hội để chúng tôi phát triển. vận tải có các đội xe chuyên nghiệp vận tải theo từng loại hàng hóa và tuyến đường trên cả nước phục vụ mọi nhu qúy khách hàng taxi tải 247 – Gọi là có

Dịch vụ của Công ty TNHH Bắc Nam luôn có giá ưu đãi cho Hợp đồng vận chuyển dài hạn và có chế độ khuyến mãi, ưu đãi đối với các Khách hàng ký hợp đồng chạy nợ (thanh toán cuối mỗi tháng có phát sinh vận chuyển).

Dịch vụ của Công ty TNHH Bắc Nam:

– Công ty TNHH Bắc Nam chuyên vận chuyển hàng hoá, chuyển nhà, văn phòng trọn gói.

– Bảo hiểm hàng hoá ở mức cao nhất.

– Với nhiều loại xe : Đa dạng chủng loại xe, hoạt động 24h/24h, đáp ứng mọi nhu cầu vận chuyển của khách.

– Nhanh chóng, chuyên nghiệp trong khâu đóng gói, bốc xếp khi thực hiện dịch vụ chuyển nhà, văn phòng, công sở…

– Với kinh nghiệm và sự chuyên nghiệp lâu năm đã phục vụ hàng ngàn công ty trong nước, các doanh nghiệp liên doanh.

– Ưu đãi đặc biệt đối với khách hàng ký hợp đồng vận chuyển thường xuyên.

– Dịch vụ cho thuê theo ngày, tháng, quý theo yêu cầu của khách hàng.

– Các gói dịch vụ đều có giá thành rẻ hơn so với các công ty khác.

– Nói không với phí phát sinh , phụ phí.Đảm bảo

– Sắp xếp hàng hóa gọn gang, khoa học.

– Hỗ trợ công nhân bốc xếp hàng hóa theo quy trình.

– Làm việc theo tính khoa học, theo dây chuyền công nghệ.

– Đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp, cẩn thận, nhiệt tình.

– Chất lượng đảm bảo, an toàn.

Xem thêm bài viết Cho thuê xe tải 5 tấn
Cho thuê xe tải 5 tạ của Công ty TNHH Bắc Nam:

– Luôn là địa chỉ đáng tin cậy đối với các hộ gia đình, công ty, văn phòng.

– Taxi tải hà nội giá rẻ với đội ngũ lái xe giàu kinh nghiệm, vững vàng, thông thạo đường Hà Nội và các tỉnh.
Công ty TNHH Bắc Nam đáp ứng nhanh, vận chuyển vào mọi thời điểm. Chúng tôi luôn tư vấn giúp quý khách sẽ lựa chọn loại xe phù hợp với mức giá rẻ nhất.

– Với nhiều loại xe khác nhau quý khách luôn được phục vụ nhanh chóng và thuận lợi nhất.

– Vận chuyển nhanh nhất, mọi lúc mọi nơi.

– Hãy gọi cho chúng tôi “Công ty TNHH Bắc Nam gọi là có” sẽ làm hài lòng Quý khách

Hiện tại có rất nhiều đơn vị cung cấp dịch vụ cho thuê xe tải tuy nhiên không phải ở đâu cũng chất lượng, giá cả đa dạng, phải chăng và đặc biệt còn có khuyến mãi, chế độ hậu mãi cực tốt như Công ty TNHH Bắc Nam. Hãy so sánh giá cả và chất lượng dịch vụ cũng như các phản hồi từ phía khách hàng để tìm được một địa chỉ cung cấp uy tín chất lượng nhé bạn. Như đến với Công ty TNHH Bắc Nam, là bạn nhận được tương xứng và còn là hơn cả những gì mình trả, đến nở nụ cười, về ngập tràn niềm vui.

bat-wShivaLuonut: bat-wKeskiviikko 18.07.2018 17:20

Jos sanotaan shiiva, ja näytetään tuollainen kuva, niin kiekko leivotaan silloin siitä. Se ei ole fallos, vaan se on saviköntti, MASSA YLEENSÄ.Monesti näyttää siltä, että tähtitiedettä on piiloteltu vaikka minkälaisilla tavoilla. Ei voi uskoa tuota, että on mennyt läpi väitteet sukuelimistä.

(Minullahan on lisäksi oma teoriani galakseista, että pyöriminen aiheutuu massan työntymisestä ympärillä olevaan tyhjiöön 2 reiästä, jotka ovat keskellä olevan munan päinvastaisilla puolilla, munan, joka sinkoutui äitigalaksinsa keskeltä. Ja ulospuhalletusta tulee uusi äitigalaksi, joka pumppaa massansa tiukasti keskelleen valmistamaansa munaan, jota ympäröi joustava ja kestävä mutta suhteellisen ohut, jopa läpikuultava kalvo. Jos on galaksijonoja, ovat ne kaksoislangoilla kasvatettuja, muuten lähes samanlaisia... Katsoin sammalta ja galakseja, voisi olla noin, tai ei voisi olla, tai voisi olla noin ja näin. Mutta elävää kaikki.
Avaruus näyttää olevan täynnä mustia (ruskeita) läpinäkyviä lehtiä, jotka näkyvät tavallisesti vain niin, että niillä on aurinkoja? reunoissa... jos on galaksi, niitten mustien lehtien nenät osoittavat siihen ja ovat nenä kiinni siinä galaksissa... pari isoa saattaa ruveta emokaariksi... jotain sellaista. Kaksoislangat risteilevät ikuisesti... ja valmistavat pesän, jos on syötävää... Jos kysyy, miksi ne niin tekevät, niin yhtä hyvin voi kysyä maapallon eliöiltä, onko niillä jokin tavoite, sukupolvijatkumoissaan ja valinnoissaan. Ihminen on kuin pieni galaksi: se munii, ja lisäksi pitää sisällään tietämättään pienempiä elämänjatkumoja: suoliston bakteereja. Ei se ole ihan sama asia, ne bakteerit eivät ole sinne itsekseen ilmestyneet. Mutta samantapainen asia: elämää, joka on eri kokoista ja elää sisäkkäin, ja ne pienemmät ovat sen isomman rakenteita.)
Yksinkertaisimmista
asioista kaikkeus koostuu,
kun taivaat jännittävät
voimiaan ja voimat se
jälleen purkaa.

Miksi kannat turhaa taakkaa?

Ja minä tiedän kyllä,
että sinä haluat päästä
irti syyllisyystaakasta
kuultuasi tuhannet
kerrat, kuinka olet
ollut uskoton itseäsi
kohtaan.

Käden teot, jalan teot
ja sydämen teot, joita
Jumalainen tahtosi
ohjaa on oli naulattu
kiinni häpeäristille
hänen kanssaan, joka
julisti ihmisyydenlakia
ja armoa ihmistä kohtaan.

Myönnä nyt toki, että
tunsit kivun jäsenissäsi
katsoessasi kohti taivaita,
kun kansat pelosta
tottelivat ennemmin
Rooman oikeutta,
kuin olisivat kuulleet
armonlakia.

Ja kuinka moni heistä on
edelleen tuomitseva?

He näet eivät uskaltaneet
lausua omaa tahtoaan ja
siksi kääntyivät sinua
vastaan, kun lainoppineet
tulivat todistamaan julkista
häpeäkuolemaa.

Mutta uskosi kehon jäseniäsi
kohtaan tullaan palauttamaan,
jotta jälleen siunaisit käsilläsi
kaikkea sitä työtä, minkä henkesi
haluaa.

BoggitAi niin, yksi juttu vielä..Luonut: BoggitKeskiviikko 18.07.2018 09:14

Ehkä huikein asia mitä tässä on ollut, oli kuitenkin käynti kaverin luona, joka on puhunut aikaisemmin tuosta talosta pois muutosta. No minä oon aina katsonut että "tässä uskomaton paikka, kenen saan tähän asumaan kun kaveri muuttaa?" No suatana, kaverihan sitten otti asian ihan suoraan puheeksi että "tästä sulle kunnon paikka!"
Voi helvetin helvetti. Tajusin että se paikka mitä rakastan, on ollut nenän edessäni ja oon vaan miettinyt että kuka mun ystävistä olisi sellaisen paikan tarpeessa. ehhehhheehhhee, on vähän huikea olo. Se on sit keskellä metsää, maapläntti löytyy sekä viljelymaata kivasti vähintään omiin tarpeisiin. Ja luontoa.
Sen verran iso piha ja kaikkee, että olisi mukava muuttaa jonkun kanssa, mutta kaikki kyllä selviää ajan kanssa. Onhan tässä puoli vuotta aikaa ja isoimmissa muutoksissa kestää yleensä se puoli minuuttia, kun tulevat nurkan takaa läpsäisemään, joten turha moisia stressata. Olen jo päättänyt sen paikan olevan minulle.

BoggitMielenkiintoista, etten sanoisi!Luonut: BoggitKeskiviikko 18.07.2018 08:55

Pari päivää sitten pohdiskelin, kuinka sitä voisi itseänsä muille selittää ja riittääkö yhdelle itsensä avaaminen, vai tarvitaanko siihen useampia? No jotain hyötyä pohdinnoista selvästi oli, sillä yhtäkkiä tapasin heti putkeen, kuin liukuhihnalta, kavereita joita en ollut nähnyt vuoteen. Illalla myös pääsin puhumaan itsestäni ja kah, sieltähän sitten aukesi muistoja joiden kautta palaset loksahtelivat paikoilleen ja pääsin keskustelemaan itsestäni. Ja jopa kahdelle ihmiselle!

Sinänsä mielenkiintoista, sillä olin jo aikaisemmin tehnyt huomioita siitä, että mitenkä näyttäisi olevan voimaa asioiden kirjoittamisella, mikä oli yhtenä motivaattorina alunperin kirjoittaa. No melkoista huuhaatahan tuo sillai vaikuttaisi äkkiseltään olevan, että jos kirjoittaa ajatuksia ylös, sillä olisi vaikutusta niiden selviytymiseen, mutta kun katsoo sitä faktaa, että 27,46-vuotta pohtinut asioita (itseasiassa 25,jotain mutta ei olla liian tarkkoja) ja kirjoittamisen jälkeen meni alle vuorokausi että asiat vaan loksahteli kohdilleen (ei nyt toki kaikki, voi hyvänen aika eijeieei), niin toki pieni ajatus herää, että onko näillä mitään yhteistä. Hmmm, mitäköhän sitä sitten kirjoittaisi?

MiittisVääksyyn.Luonut: MiittisKeskiviikko 18.07.2018 07:22

Kävin eilen klubitalolla viimeistä kertaa. En ole enää menossa sinne koska mulla on työpäivä tiistaina myös sitten kun työt alkaa.
Ne toivotti mulle siellä klubitalolla hyvää jatkoa ja sanoivat että tulen joskus käymään. Me tehtiin chili con carnea eilen ruoaksi klubtalolla ja leivottiin leipää. Oli hyvää ruokaa. Tänään on taas pajatunti. Ollaan menossa vääksyyn uimarannalle. En aijo uida vaan ottaa ihan aurinkoa. Se on kiva juttu että kaverit lähtee myös mukaan. Pidetään kiva päivä.
Ajattelin laittaa sen mun sinisen mekon minkä ostin hetki sitten tokmannilta. Varmasti tuntuu kevyeltä päällä. Pakko laittaa aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne ulos. Tulossa lämmin päivä taas. Mun pitää käydä tänään kaupassa. Menen tuossa illalla. Kun olen katsonut eka lemmen viemää niin sitten menen sinne kauppaan. Lemmen viemää jakso jäi viimeksi tosi jännään kohtaan. Pakko katsoa se taas tänään. Hyvin on mennyt tämä viikko tähän asti.
Ei ole ollut mitään ahdistusta tai harhoja. On vaan ollut kamalan kuuma.
Mikä on vähän vienyt voimia. Itse asiassa voisin tänään käydä samalla apteekissa katsomassa jos nyt saisin ne leponexit.
Kysyin viime maanantaina mutta ne ei olleet uusineet sitä reseptiä.
Eli en saanut vielä niitä lääkkeitä.
Mulla riittää leponexit vielä tälle viikolle ja ensi viikon alkuun.
Mutta uskon että saan ne lääkkeet jo tällä viikolla.
Perjantaina tulee taas rahaa. Hyvä niin saa laskuja maksettua pois.
Tänään täytyy juoda taas paljon vettä. Mä aijon pitää vesipulloa kaikkialla mukana minne ikinä menenkin. Otan sinne vääksyyn vesipullon mukaan. Ihan kiva taas lähteä jonnekkin niin ei tarvitse olla koko aikaa kämpillä. Vähän vaihtelua. Kivasti on ohjelmaa tänään taas. Ei ole tulossa tylsää päivää. Pääsee kavereiden kanssa viettämään laatuaikaa. Aamupala ei ole ihan vielä.
Vähän yli tunnin päästä. Pakko juoda vielä sitten toinen kuppi kahvia. Äsken join aamukahvit. Huomasin että kahvi loppui.
Pitää hankkia sitä tänään lisää. Voisin vaihtaa puhtaan topin tai paidan päälle koska mä olen ihan hikinen vaikka on aamu.
Hikoilee niin paljon. Taidan kohta täyttää tuon mun vesipullon ja laittaa se hetkeksi jääkaappiin kylmään.
On sitten ihanan kylmää kun juo sitä. Kylmä limu maistuisi myös.
Tai kivennäisvesi. Taidan laittaa tuon mun tuulettimen päälle.
Niin se puhaltaa vähän viileää ilmaa. Poikaystävä on ostanut tuon tuulettimen mulle joskus. Vuosia sitten.
Voin sanoa että on ollut hyvä tuuletin. Hyvin kestänyt.
Ja on hyvä näillä helteillä. Mutta nyt mä vaihda tän hikisen topin pois.
« Uudemmat -