IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Cho thuê xe đi Bái Đính
Cho thuê xe đi Bái Đính giá rẻ tại Hà Nội giới thiệu tới bạn đọc khám phá tìm hiểu về Bái Đính Tràng An.
Dịp đầu xuân năm mới rất nhiều các lễ hội được diễn ra trên khắp cả nước. Không thể không nhắc đến lễ hội chùa Bái Đính “một trong những lễ hội điển hình của người Việt”. Hãy liên hệ 0972847272 để thuê xe du lịch về vùng đất “địa linh nhân kiệt” này.
toan-canhchua.jpg
Đôi nét về chùa Bái Đính
Tọa lạc tại xã Gia Sinh, huyện Gia Viễn, tỉnh Ninh Bình cách thành phố Ninh Bình 15km. Và cách thủ đô Hà Nội 95km, chùa Bái Đính là một quần thể có diện tích 539 ha bao gồm 27 ha khu chùa Bái Đính cổ và 80 ha khu chùa Bái Đính mới. Các khu phức hợp đang được tiếp tục xây dựng.
Chùa Bái Đính được biết đến là một quần thể lớn với nhiều kỉ lục châu Á:
Tượng Phật bằng đồng dát vàng lớn nhất Châu Á.
Tượng Phật Di lặc bằng đồng lớn nhất Đông Nam Á.
Chuông đồng lớn nhất Việt Nam.
Khu chùa rộng nhất Việt Nam.
Khu chùa có nhiều tượng La Hán nhất Việt Nam.
Khu chùa có giếng ngọc lớn nhất Việt Nam…
Lễ hội chùa Bái Đính
le-hoi-chua-bai-dinh-2.jpg
Là một lễ hội đầu xuân, lễ hội hành hương về vùng dất cố đô Hoa Lư diễn ra từ mùng 6 Tết đến hết tháng 3.
Phần lễ: Phần lễ gồm các nghi thức thắp hương thờ Phật. Tưởng nhớ công đức Thánh Nguyễn Minh Không, lễ tế thần Cao Sơn và chầu thánh Mẫu Thượng Ngàn. Lễ hội chùa Bái Đính bắt đầu bằng nghi thức rước kiệu mang bài vị thờ Thần Cao Sơn, Đức Thánh Nguyễn và Bà chúa Thượng Ngàn. Từ khu chùa cổ ra khu chùa mới để tiến hành phần hội.
Phần hội: chùa Bái Đính gồm có các trò chơi dân gian, thăm thú hang động, vãn cảnh chùa, thưởng thức nghệ thuật hát Chèo, Xẩm, Ca trù đất Cố đô. Phần sân khấu hóa thường do Nhà hát Chèo Ninh Bình đảm nhiệm có tái hiện lễ đăng đàn xã tắc của Đinh Tiên Hoàng Đế và lễ tế cờ của Vua Quang Trung trên núi Đính trước giờ xung trận.
Vẻ đẹp của Tràng An
Ngày nay ngoài việc đến chùa để hành lễ thì quý khách còn có thể chiêm ngưỡng vẻ đẹp kiến trúc độc đáo ở chùa. Ngoài ra quý khách cũng có thể chiêm ngưỡng vẻ đẹp huyền bí của các hang động tại Tràng An. Đến với Tràng An là đến với vẻ đẹp của tạo hóa. Tràng An được ví như là Vịnh Hạ Long trên cạn, có cảnh quan thiên nhiên và hệ sinh thái đa dạng phong phú.
Khám phá Ninh Bình
Đến với Ninh Bình ngoài Bái Đính – Tràng An ra quý khách có thể khám phá thêm
Rừng Cúc Phương: một hệ sinh thái đa dạng.
Đền Thái Vi: căn cứ quân sự đời Trần.
Cố đô Hoa Lư: kinh thành xưa của vua Đinh khi lên ngôi.
Phim trường 'Kong: Skull Island….
Địa điểm tham quan khác
Đến với Ninh Bình ngoài khám phá Bái Đính - Tràng An thì quý khách còn khám phá các địa danh nổi tiếng khác như:
Chùa non nước
Đền vua Đinh Tiên Hoàng.
Đan Viện Châu Sơn.
Phủ Khống.
Nhà thờ Phát Diệm.
Tuyệt tình cốc.
Hang múa.
Khu du lịch sinh thái Thung Nham...
Thuê xe du lịch đến Ninh Bình tại Hà Nội
Có rất nhiều các phương tiện để đến Ninh Bình như xe khách, xe máy, xe bus,…nhưng việc đi lại không hề dễ dàng và sẽ không hề chủ động trong việc đi lại. Qúy khách có thể tin tưởng và sử dụng dịch vụ cho thuê xe giá rẻ tại Hà Nội. Dịch vụ cho thuê xe 4-29 chỗ là thế mạnh của chúng tôi. Liên hệ: 0972847272
”Magdaleenan elämä ja teot” on jäänyt hämmentävyydellään mieleeni blogimaailmasta – jäänyt negatiivisella ”HUHHUH mihin tämä maailma on menossa!” -tavalla mieleen. Blogia kirjoittelee perheen äiti, jolla on myös biologisten lapsiensa lisäksi hoteissa ihan vauvana perheeseen tullut sijaislapsi ”Magdaleena” -rinsessa. Magdaleenapa ei olekaan tyttö, vaan ala-asteikäinen poju, jolla on kehodysforia. Tämä niin sanottu Magdaleena kokee olevansa pikkutyttö eikä pikkupoika. Hän pukeutuu oikein rinsessamaisesti, häntä kutsutaan tytön nimellä ja jopa koulutodistukset kirjoitetaan tytön nimellä.

http://istuusepaivankakkaralla.blogspot.fi/2017/05/kaksi-mahdollista-polkua.html

”Jos saisimme translain ja asiallisen käypähoitosuosituksen, Magdaleenalle voisi käydä näin:
Ennen teini-ikää muuttaisimme Magdaleenan juridisen sukupuolen tytöksi ja näin ollen hän voisi kulkea bussilla ylä-asteelle ja hän voisi olla koulussa aivan virallisesti oikealla nimellään, ilman jatkuvaa pelkoa paljastumisesta "ei-kokonaan-tytöksi".

--Tai sitten, jos emme saa translakia Magdaleenalle ajoissa, eikä transukupuolisille tehdäkään hyvää käypähoitosuositusta. Silloin Magdaleenalle voi käydä näin: Magdaleena joutuisi pitämään kouluun mennessään kolikoita taskussaan mukana sitä varten, että joku bussikuski ei hyväksyisikään Magdaleenan pojalle rekisteröityä bussikorttia. 13-vuotiaana hän vihdoin pääsisi transtutkimuksiin.

--Uimaan hän ei enää suostuisi. Parta alkaisi kasvaa. Ääni matalenisi miehekkääksi, eikä hän enää puhuisi kuulematta omaa ääntään. Hän puhuisi vähemmän, eikä höpöttäisi jonninjoutavia enää koskaan. Hänestä ei saisi ottaa valokuvia ja hän ei sanoisi sanaakaan videolle, jossa muut huutaisivat kilpaa mummille: "Hyvää joulua!" Hänelle kasvaisi leveät hartijat ja hänelle tulisi aatamin omena. Hänen itsetuntonsa alenisi ja Magdaleenan tuntien, hän vetäytysi omaan kuoreensa. Kotona äiti olisi ainut, joka häntä ymmärtäisi.”

Siinäpä vähän lukunäytettä transtyttörinsessa Magdaleenan äidin aatoksista. Akka on sitä mieltä että ala-ikäisten – kaiken lisäksi pikkutenavien pitäisi jo päästä transhoitoihin, vaikka tuon ikäiset eivät tiedä juuri mitään mistään. Kuinka pikkupoika voi tietää että on ihan paskaa olla mies? Nykyinen systeemi on hyvä transsukupuolisten kohdalla eli vain täysi-ikäiset pääsevät ”korjaamaan sukupuolensa”, mikäli he saavat transklinikalta diagnoosin. Henkilökohtaisesti en vaan kannata mitään sukupuolenkorjauksia edes aikuisten ihmisten kohdalla, vaikka ihminen kuinka olisi ahdistunut kehodysforiasta. Hormoonihoidot eivät ole riskittömiä ja isot leikkaukset ovat kaukana huviretkistä. Saattaisin vielä ymmärtää että joku nainen olisi halunnut syntyä 1900-luvun alussa ennemmin mieheksi, koska naisella ei ollut silloin muuta virkaa kuin olla äiti, koriste ja kotihengetär. Suomalaiset naiset saivat äänioikeudenkin vasta vuonna 1906. Nykyaikana miehen ja naisen ei tarvitse enää olla lähimainkaan ahtaitten stereotypioidenmukainen länsimaissa ja kautta aikain löytyy harrastuksia, jotka eivät ole vain miesten tai vain naisten. ”Magdaleena” voisi olla neitimäinen tyyliin parturikampaajana työskentelevä mies, joka tykkää pinkistä väristä. Tuollaista miestyyppiä en erityisemmin arvosta muuta kuin kampaamon asiakkaana, mutta ei ole multa poiskaan mikäli joku mies on kuin kana miehen ruumiissa. :D
Tänään oli tapahtumarikas päivä ja huomenna menen uimaan uimahalliin. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja sitten leivoin pullat loppuun ja leipomisen jälkeen menin seurantakäynnille typpiin. Seurantakäynnillä puhuimme siitä et mitä minulle kuuluu nyt ja mitä minun päivät kuluvat silloin kun minulla ei ole ryhmiä ja minulla on maanantaisin työt ja silloin tällöin omat avaimet-ryhmä, tiistaisin työt ja keskiviikkoisin viiri-ryhmä ja torstaisin Saksan tunti ja perjantaisin minulla ei ole mitään. Seurantakäynnin jälkeen paistoin pullat loppuun ja sitten minulla oli kotikäynti kello 14:30 ja kotikäynnillä puhuimme kaikenlaista ja siitä et mitä tekisin sitten kun omat avaimet-ryhmä loppuu ja katselimme eri sivuja, joissa olisi vertaisryhmiä. Kotikäynnin jälkeen katsoin telkkaria ja naisten ampumahiihtoa ja sen jälkeen katsoin uutta päivää, uutiset ja sään ja sitten vein maistiaisia vanhemmille pullista, jotka leivoin tänään loppuun jaolin siellä jonkun aikaa. Sitten lähdin kotiin katsomaan emmerdalea ja samalla vaihdoin lenkkivaatteet ja lähdin sitten lenkille jokiasemalle ja sitten merimiehenkadun kautta kotiin. Sitten katsoin uutiset, sään, salkkarit ja Simpsonit ja salkkareiden mainostauolla kävin suihkussa ja Simpsoneiden jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katselin telkkaria ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTorstai 14.12.2017 23:35

Resurseista on kyse joita ei ole ne hidastaa tätäkin ?

KOTINI ON SIISTI ON MINUN JÄRJESTYS JOTA MUUT EI SAA SOTKEA MILLÄÄN TAVALLA 1980 -83 ON NÄIN AINA ......

Nykyinen on todella kahden ihmisen ajassa tilassa sanelema luotainen järjestys 1994 -2017 on näin tapahtunut .........


Pakko palata joissakin asiaoissa alkuperäisiin menetelmiin tapoihin olla siis luova henkilö...
Yhdysvaltojen hajoaminen on alkanut jo 1900 luvulla voimavaroja on aina käytetty sota ja aseteolliseen toimintaan joka on johtanut juuri tähän..

Monta valtion virastoa ja sisäkkäistä hallintoa joilla ei ole tietoa siintä mitä toinen virasto on hoitanut mitä tehtäviä sillä on meneillään nyt ?

Armeijan hallinto toiminnot on yhtä lailla jo nyt siis jakaunut...

Ja jo todella jopa moniksi toisistaan riippumatta jopa siis jopa todella nyt vielä toimiviksi erillisiksi hallinollisiksi yksiköiksi..

Sanonut tästä 1980 luvulla julkinen hallinto toimii tietämättään niin se on kyseenalaistanut...

Monia siis julkisen rahoituksen...

Täysin siis niitä julkisesta valtion kontrollista pimitettyjä...

Ja salaisia pimitettyjä ja siis niitä varojen siirtoja....

Sinne ei siis julkisen rahoituksen hankeille joita ei kukaan siis nyt valvo ja kontrolloi hallinossa....

Ja josta on jopa siis muodostunut hallinollinen käytäntö jo 1900 luvulla..

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Tapahtuu tämä julkinen hallinto ja viranomais tahot lopulta tekee laajan tilinpidon ja ja resurssien tarkastuksen joka on johtava tähän.

Ei ole käsistystä mitä tämä ohjelma tai rahoitus on sisältänyt hanke tieto on pakko lopulta julkistaa jotta sitä siis rahoitusta ei oteta pois..

Yhdysvaltojen talous todella pian siis romahtaa putoaa pohja pois tältä...

Jatkaa toimintojensa siis jo olevia perustoimintojaan..

Ja mutta jokainen hanke on perusteltava julkiselle hallinolle...

Ja siis jolla on jokin perustava pakkottava syys todella siis tehdä siintä selkeää tuloksellista toimintaa...

Sotateolinen öljyyn sidottu 1900 luvulla syntynyt prosessi romahtaa joka johtaa tähän kaikki mitä on tehty...

On todella siisläpinäkyvää ja tuotokset tulokset ja tieto jää niihin siis no tukikohtiin joiden huolto ja toiminnot on ulkoistettu ?

Yksinkertaisilla välineillä saa jopa monimutkaista ajatustensa taltiointia aivojen käsien motoriikkaa ylläpitävää harjoitusta ?


Neuvostovaltio romahti talous ja hallinto romahti nyt...

Venäjä kokoaa sitä mitä on tehty ja kehitetty sen aikana tapahtuu tämä jopa nyt jo....

Kiina ja Intia alkaneet monimutkaisesta siis poliitisesta syystä epäillä....

Yhdysvaltojen Venäjän monia tarkoitusperiä sisällä on särö ja syy mikä tähän johtanut tähän 1900 luvulla ja nyt ollaan tämän suhteen tultu....

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Tämä alkoi jo siis 1900 luvulla 1890 luvun jälkeisenä aikana jona tiede
ja teknologia aiheutti monia siis muutoksia...

Ja joiden seuraus on nyt tämä...

Ensivuonna alkaa näkyä tämä monimutkainen siis syy ja seuraus...

Nykyisessä mielessä yhdysvaltojen aika ja se valtakausi päättyy tähän ja sen sotavoimat..

Todella siis vetäytyy pois ja jättää sen siis vastuun eroppalle ja muille tahoille...

Nasa on julkistanut tuhansia julkaisematta jätettyjä siis valokuvia joutuu julkistamaan tietojaan...

Ja vapauttamaan teknologiset resursit muiden käyttöön...

Ajattelen siis olen olemassa ja se kirjoitutaito luova aivojen käsien motoriikka vaatii työtä pitkäjänteisyyttä jota ei ole.....


Suomen on valittava kohtalonsa nyt väestöllisesti 6-7 miljoonaa se ei no riitä valtioksi asti enään meitä rasittaa saasteet sairaudet ikääntyminen..

Sotien aiheuttama ympäristön myrkytystilakin jo alkaa näkyä väestössä sotien ja uskottelun myötä väestöä ekologisesti liikaa oikeuttaa tämän...

Sodan joka on aseteollisen eturyhmän tahto ja ne siis on jo tähän öljyyn kivihiileen siis ne sidotut vahvat eturyhmät saa niitä siis etuoikeuksia.....

Ja kohtuuttomia taloudellisia resurseja hallintaansa...Tulevassa ajassa ei ole merkitystä sillä missä on ja elää sillä ne miljardit elävät toisilla planeetoilla ja aurinkokunnissa...

Siintä syystä sodat on turhia ja tarkoituksettomia minä sen tiedän mikäli voi haluan lähteä sinne...

Siis vain ihmisenä joka tässä...

Siis tässä kehossa ja mielessä tiedostaa kuka on on miksi on täällä nyt vieläkin..

En oikein halua valtaa tähän planeettaan enkä maailmaan...

Persoonani on jotenkin ohut kerros jonkin mun päällä olen jotenkin sitä mielen tasolla olen jo seestynyt ja sisäisessä harmoniassa..

Ja mutta en tämän planeetan ja yhteiskunnan suhteen olen ristiriidassa jota ei voi ohittaa millään tavalla...

Tulevaisuus 1980 luvun näkökulmasta vuonna 2020 - 2300 välillä suomen mars siirtokunta 2 miljoonaa asukasta..


Ja tällä maapalolla on siintä syystä ne siis noin siis puolitoistamiljardia ja ihmistä tulevaisuus on silti valittava..

Monista syistä tähän meidän maailmaan on tultu jätetty perimään tai elämään jälkiä sukupolviksi eteen päin......


Galaktinen Federaatio ei ole täysin sodan tai sen pahan ulkopuolella se on sitä mitä me emme vielä oikealla tavalla käsitä..

Joitenkin sukulinjat on aurinkovaltioiden galaktisen federaaraation alueelta vihje tähtien sodassa kuvailtua......


Suomen väestön ei ole tarve edes kokonaisuutena enään siis tarvetta ja kuunella sitä siis mitä nämä nykyiset..

TÄHTIPORTTI ON KÄTKETTY IHMISKUNAN IKIVANHOIHIN SIIS KERTOMUKSIIN JOILLA MONTA MUOTOA........


Siis virkamiehet ja poliitiset tahot muille nyt vielä esittää..

Ja tämä johtaa muita tähän nyt vielä hallitsevaan siis jopa vikasuuntaan mitään sitä luvatua talouskasvua ei ole eikä tule olemaan enään..

Sitä ei enään tarvita siinä mielessä eikä muodossa harhaan johtavaa ja vastuutonta toimintaa..

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 20:37

MINÄ JA MINÄ

Sukupuoli? nainen.

Asuinpaikka? kotini on linnani :)

Onko sinulla ollut ikinä lempinimiä? on edelleenkin.

Harrastukset? musiikki, dataus, kirjoittaminen, liikkuminen, valokuvaus, pahennuksen herättäminen valtaväestössä ;)

Pituus? 166cm.

Mikä on paras ruumiinosasi? kasvot, hiukset ja lihakset.

Lapsia? ei ole, eikä tule. ei nyt eikä koskaan !!!!

Sisaruksia? velipoika ja siskopuolia.

Missä asut nykyään ja miksi? kotona. koska en asu katuojassakaan.

Lemmikkejä? ei ole enää ollut elukoita vuosiin. silloin kun olin lapsi, meillä oli jyrsijöitä ja kilpikonna.

Lapsuus? olin lapsena yleensä kiltti, mutta joskus myös aika villi tapaus. olin joskus aika arvaamaton, saatoin vaikkapa keksiä että lähden karkuteille. leikin mieluiten yksin, juoksentelin, piirtelin, luin kirjoja tai "tutkin" luontoa. opin lukemaan aikaisin. en mielelläni leikkinyt ikätovereiden kanssa, mutta aikuisten kanssa juttua syntyi. katsoin paljon lastenohjelmia ja kuuntelin lastenlauluja. tykkäsin eläimistä. en tapellut enkä riidellyt koskaan.

Kerro omin sanoin millainen olet luonteeltasi? vilkas, puhelias, joskus liiankin rohkea, sanavalmis, avoin, reipas, yleensä iloinen, positiivinen, räväkkä, ekstrovertti. haluan olla ystävällinen heille jotka sen ansaitsevat. tykkään tavata uusia ihmisiä, mutta en viihdy suurissa ihmisjoukoissa, väsyn helposti väenpaljoudessa. menetän hermoni helposti, mutta tulen yhtä helposti myös iloiseksi. hätäilen joskus turhasta. en malta olla paikallani pitkään. olen toiminnan ihminen, minulla on oltava tekemistä. uskallan erottua muista.

Mitä kieliä puhut? suomea sujuvasti.

Lempiväri? neonvihreä ja musta yhdessä.

Monta tuntia nukut yössä? yleensä noin 9-10.

Mistä harrastuksesta nautit eniten? musiikin kuuntelusta ja laulamisesta.

Tykkätkö saada huomiota osaksesi? kyllä, jos se on positiivista.

Mitä pelkäät? että vintti pimenee totaalisesti ja vedän jonkun pahasti kuokkaan kilaripäissäni. omaa arvaamatonta ajatusmaailmaani.


HAAVEET JA NAUTINNOT

Oletko onnellinen juuri nyt? kyllä olen <3

Mitä tahdot elämältäsi? onnellisuutta, iloa, terveyttä ja vapautta.

Mitä et tahdo tapahtuvan? rikoksia, väkivaltaisuuksia, kuolemaa.

Parasta mitä sinulle on tapahtunut? vapautuminen maanpäällisestä helvetistä. kun pääsin vihdoinkin kiinni tähän elämään! saan viettää aikaa kotona perheeni kanssa jota rakastan, saan tavata ystäviäni kun on aikaa, saan tehdä asioita mitä haluan. ja kaikkea saa tehä kuhan ei tee mitän laitonta. ylipäätänsäkin parasta on se, että voin tällä hetkellä todella hyvin <3

Pahinta mitä sinulle on tapahtunut? kun olin suljetulla osastolla ja kelasin että tapanko kohta ihteni. ja ne helvetilliset ajat kun olin tiellä tiettömillä, olisin vaan kävellyt kaduilla ahistuspäissään ja suunnitellut rikoksia. kaikki kovassa lääkehumalassa tehdyt laittomat teot. linnaanhan mua ei tuomittu kun oon syyntakeeton, mutta laitoksesta toiseen mentiin. ja niin edelleen. ONNEKSI SE KAIKKI ON OHI!

Nöryyttävin hetkesi? seitsemän miestä pistää mut osastolla rautoihin ja makaan lepositeissä voimatta liikkua yhtään mihinkään. perkele sentään että vihasin niitä hetkiä.

Toiveammatti lapsena? no semmosena 3vee naperona olisin halunnut olla turisti, että saa matkustaa. vaikka sehän nyt ei ole mikään ammatti :) sit sanoin että laamanni, koska siitä saa parempaa palkkaa. heh mistähän ees keksin koko laamannin? :D sehän on joku lakimies tms... se vaan kuulosti vissiin mun mielestä niin hienolta sanalta. vähän isompana sitten eläinlääkäri, lääkäri tai sairaanhoitaja. joskus taisin haluta myös diakoniksi.

Lempiruoka? fetasalaatti, voileipäkakut, paninit, pizzat, teriyaki-kanawok, kalakukko, lanttulaatikko, maksapihvit sipulirenkailla, mykyrokka oikein tehtynä, ite omin käsin väännetty pekoni-papu-tomaattikastike-jauheliha-ruoka, makaroni-makkara-ketsuppi-keitto (veljen keksimä idea alunperin)... niin ja jälkkäreistä tietty hedelmäsalaatti ja suklaakiisseli :)

Ruoka, jota inhoat? ajatuskin järvikalakeitosta, silakkalaatikosta tai kalakastikkeesta saa laattaamaan. myöskään sieniruuat eivät koskaan ole olleet minun evästä.

Koska viimeksi teit itse ruokaa? tällä viikolla paistoin pannussa teriyaki-kanawokin itelleni. ja salaattiakin taisin veivata joku päivä.

Pidätkö roskaruuasta? juu, se on sellasta harvinaisempaa herkkua :)

Lempijuoma? vesi, rasvaton maito ja Lidlin appelsiinituoremehu hedelmälihalla. kaikki nämä ehdottoman jääkylminä! kesäheltellä menee myös vichyä. sit erään ystävän tekemä mustaherukanlehtijuoma (se on täysin alkoholitonta) oli älyttömän hyvää.

Juoma, jota et voi sietää? kaikki alkoholijuomat (etenkin olut ja viinat), energiajuomat ja kahvi.

Koska viimeksi olit humalassa? en ole koskaan ollut alkoholin vaikutuksen alainen. viskaan väkijuomilla suosiolla vesilintua. lääkehumalassa olin viimeksi vuonna 2015.

Oletko ikinä tupakoinut? en tosiaan. kuka nyt haluaisi kiskoa itseensä yli 4000 eri myrkkyä? kerran olen tupakkia maistanut ja maistui niin ällöttävältä, etttei enää ole totisesti tehnyt mieli. haiseekin pahalle, hyhhyh. ja siinä menis rahat sekä terveys taivaan tuulin.

Oletko kokeillut huumeita? en "oikeita" huumeita, enkä tule koskaan kokeilemaankaan. jahka ei siis oteta lukuun sitä, että jouduin pakolla käyttämään huumeiksi luokiteltavia lääkkeitä. siinä meni nuppi sekasin ja rajusti. en suosittelis niitä edes pahimmalle vihamiehelle.

Lempimusiikki? ramopunk, punk rock, HC-punk, vanhempi suomirock, RAC, huumorimusiikki, progessiivinen rock, amispoppi... laaja musiikkimaku. joskus harvemmin myös jotain iskelmää, räppiä ja suomipoppia. oikeestaan kaikki menee, paitsi EI mene hevi/metalli, ooppera, klassinen eikä vanha tanssimusiikki.

Suosikkilaulaja/bändi? KLAMYDIA on se bändien ykkönen ja ässä! ollu jo about 13-vuotiaasta asti ja kolisee edelleenkin :) kuuntelen myös Leevi and the Leavingsia, Mistreatia, Popedaa, Kylähulluja, Nypyköitä, Sniperiä, Ripsipiirakkaa, Martti Vainaa & Sallittuja Aineita, Niitä Luumäkiä, Vandaaleja, Turo's Hevi Geetä... MONIA!

Musiikki jota et voi sietää? joku kauhee karjumis/rääkymis hevi tms.

Muistatko minkä cd-levyn ostit ensimmäiseksi? en muista, varmaan joskus pentuna joku Antti Tuisku tai Gimmel (siis jos lastenlaululevyjä ei lasketa.)

Entä minkä viimeksi? Popedan uusin.

Lempielokuvasi? en oikeastaan katso elokuvia.

Paras televisio-ohjelma? en katso enää telkkaria. joskus se oli Gladiaattorit tai Olipa Kerran Elämä.

Mikä kiinnostaa sinua? - Suomen kieli, nimet, sanat, kirjaimet, värit, musiikki, valokuvaus, rikokset, väkivalta, päihteet (vaikka en niitä käytäkään), luonto, biologia, terveys, sairaudet, lääketiede, eläimet, ihmiset, elämä, kuolema, ajatukset, mielipiteet, hirtehishuumori... niin ja tietysti miehet sekä seksi ;)

Suosikkikauppa? mikä vaan, missä on paljon valinnanvaraa.

Lempivaatemerkkisi? viis merkeistä, kunhan on mukavat.

Missä haluaisit käydä? jossain mielenkiintoisessa paikassa (Suomessa), jossa en ole koskaan käynyt.

Suosikkikaupunkisi? kotikaupunkini.

Kaupunki, jossa et viihdy? "Suomen turhin kaupunki"

Missä rentoudut parhaiten? kotona musiikkia kuunnellen.

Uskotko Jumalaan? kyllä uskon.

Oletko taikauskoinen? en todellakaan.

Kuka on vaikuttanut eniten elämääsi? monikin ihminen. niin hyvässä kuin pahassa. en nyt ala mitään luetteloa tekemään.

Suhteesi vanhempiisi? todella hyvät <3

Esikuvasi? pakko sanoa tähän, että Tony Halme. älkää kysykö.


TYÖ JA RAHA

Millainen olit/olet koulussa? hyvä oppiaineissa, mutta opettajan mielestä varmaan luokan häirikkö.

Vahvin aineesi koulussa? äidinkieli ja muut kielet, biologia, historia, terveystieto.

Mitä vihasit/vihaat koulussa? vittumaisia opettajia, vittumaisia oppilaita, sääntöjä, aikatauluja ja matikkaa.

Missä urheilulajeissa olet hyvä? lenkkeilyssä. ja haluaisin kokeilla jotain, jossa tarvittais paljon lihasvoimaa... tietäis vaan että mikä laji sellanen olis.

Päämääräsi elämässäsi? elää jokainen päivä kuin se olisi viimeinen.

Mitä teet työksesi? elämänkoululainen olen... se opettaa !!!

Mitä haluaisit huomenna tapahtuvan? jotain mukavaa.

Mitä et ikinä tekisi? tappaisi ketään, synnyttäisi lapsia, olisi prostituoitu, riisuuntuisi alasti julkisesti, muuttaisi ulkomaille, menisi inttiin (vaikka olenkin isänmaan puolesta, mutta en pystyis olemaan siellä)

Milloin sait ajokortin? en omista.

Nykyinen autosi? itse en ole koskaan omistanut autoa kun en osaa edes ajaa, mutta tokihan meidän perheeltä auto löytyy. Volkswagen Passat, koska rahalla saa ja volkkarilla pääsee! :)

Missä haluaisit asua? juuri tässä nykyisessä "luukussa" oman rakkaan sekalaisen seurakuntani kanssa <3


LUONNE JA MIELI

Tärkeintä elämässä? vapaus, perhe, ystävät, terveys, koti.

Turhinta elämässä? kateus ja katkeruus, menneiden märehtiminen.

Mikä saa sinut onnelliseksi? ystävällisyys, vapaus ja voittajafiilis!

Millainen haluaisit olla? oma itseni muuten, mutta rauhallisempi.

Minkälaisista miehistä/naisista pidät? vaaleista, lihaksikkaista, tatuoiduista, sekä fyysisesti että henkisesti vahvoista viikinki-miehistä :)

Nainen/Mies kenet haluaisit tavata? ei ole nyt erityistä, kun Tony Halmekin kuoli...

Kuuluuko flirtti arkipäivääsi? ei kuulu.

Onko sinulla salaisuuksia? tottakai!

Hauskinta elämässä? kaikki iloiset ja mukavat jutut.

Mitä arvostat eniten maailmassa? vapautta.

Mistä suutut? valehtelusta, vittuilusta, vasikoinnista, henkilökohtaisiin asioihin puuttumisesta, turhan nipotuksesta, tekopyhyydestä...


SEKSI JA EROTIIKKA

Oletko hyvä rakastaja? tottakai ;)

Milloin menetit neitsyytesi? ja sehän ei teille kuulu!

Oletko bi-henkinen? en edes viiden kilon palasina.

Oletko harrastanut bi-seksiä? en helevetissä.

Onko sun varpaita nuoltu? no ei, en tykkää semmosesta.

Kuinka usein harrastat seksiä? liian harvoin :/

Suosikkipaikkasi? sänky tietysti.

Pidätkö suuseksistä? saajana kyllä, antajana en.

Oletko myynyt seksiä tai saanut siitä rahaa pyytämättä? en piru vie!

Kauanko seksi kestää? riippuu tilanteesta.

Kerro fetisseistäsi? mulla on vissiin joku "fetissi" miehiin, joiden nimi alkaa J-kirjaimella? olen huomannut...

Oletko koskaan pettänyt rakastasi? en todellakaan!

Onko sua petetty? ei ole.

Ketä haluaisit? yhtä jantteria ;) nimi jääköön mainitsematta.

Onko olemassa sääliseksiä? on vissiin.

Kuinka usein ajattelet seksiä päivässä? liian usein!

Rakastellaanko? riippuu kenen kanssa pittäis jörniä...

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:46

NIMESI? en paljasta nimeäni IRC-galleriassa.

HOROSKOOPPI? härkä.

SYNTYMÄPAIKKA? eräs synnytysosasto.

MISSÄ ASUT NYT? Villissä Lännessä ;)

SILMIESI VÄRI? moniväriset.

HIUSTESI VÄRI? aito värjäämätön maantienvärinen.

PITUUTESI?...... ? 166cm.

PAINOSI?........ ? siitä ei puhuta.

ROTUSI?..... valkoihoinen.

MIKÄ ON PAHIN PELKOSI? oma väkivaltaisuus.

POLTATKO? en, hyi yäk.

JUOTKO? en alkoholia.

KIROILETKO? totta helvetissä!

KÄYTÄTKÖ HUUMEITA? en todellakaan.

VARASTELETKO? en ainakaan enää.

OLETKO LUOTETTAVA? ainakin pyrin olemaan. perheelleni ja ystävilleni haluan olla ehdottoman luotettava!

ONKO SINULLA TATUOINTEJA TAI LÄVISTYKSIÄ? yksi tatuointi löytyy. lävistyksiä on enää vain korvissa.

JOS SINULLA OLISI LEMPI MURHAAJA..KUKA SE OLISI? Viiltäjä-Jack, Eikka Lehtosaari tai Nikita Foughantine.

KÄRSITKÖ MASENNUKSESTA? en koskaan.

JOS SAISIT VALITA KUOLEMAN TAVAN.MIKÄ SE OLISI? kivuttomasti, rauhallisesti nukkuessani.

OLETKO YRITTÄNYT ITSEMURHAA? en kommentoi.

OLETKO KOSKAAN AIHEUTTANUT TUSKAA MUILLE TARKOITUKSELLA? olen, ikävä kyllä. lukuisia kertoja.

MIHIN ALAKULTTUURIIN KUULUT? no minähän olen tällainen white trash-isänmaanpuolustaja-Suomi-juntti.

OLETKO ILKEÄ? toivottavasti en.

OLETKO VAINOHARHAINEN? en vissiin.

OLETKO MUSTASUKKANEN? en.

OLETKO VÄKIVALTAINEN? valitettavasti olen. todella kovasti haluaisin päästä siitä eroon. vaikeeta.

PURATKO VIHAASI MUIHIN IHMISIIN? kyllä... vaikka tiedän sen olevan väärin.

SYYTÄTKÖ MUITA IHMISIÄ VIRHEISTÄSI? en kait.

MIKÄ ON LEMPIPELISI? Alias ja Avista.

LEMPIELOKUVASI? en juurikaan katso elokuvia.

LEMPI BÄNDISI? Klamydia, Mistreat, Ripsipiirakka, Ne Luumäet...

LEMPIBIISI? Klamydia - Onni suosii kusipäitä, Vapaudenristi - Ilta ulkona, Nuoret Vihaiset Miehet - Hyvästi! jne.

MILLAISIA KIRJOJA JA LEHTIÄ LUET? silloin kun luen niin elämäkertoja, runoja, tietokirjoja ja Alibia.

LEMPIVÄRISI? vihreän sävyt, turkoosi ja musta.

LEMPIRUOKA? vaihtelee mielialan mukaan. joskus kunnon kotiruokaa, joskus roskaruokaa ja joskus kevyesti salaatteja yms :)

LEMPIJUOMA? jääkylmä vesi ja rasvaton maito.

OMISTATKO LENKKARIT? tottamooses, pittäähän lenkkeilijällä olla asianmukaset vermeet.

OLETKO NEITSYT? no voi vittulan väen vahinkolapset näitä kysymyksiä !!! ei koko maailmalle kuulu tämmöset... se joka tällasta uteleepi nii heitä voltti :D

OLETKO PERVERSSI? no jumalauta, todellakin.

OLETKO USKONNOLLINEN? en, vaikka uskonkin tavallani Jumalaan.

OLETKO VIILLELLYT ITSEÄSI? olen. mutta en onneksi enää vuosiin.

TYKKÄÄTKÖ TAVATA UUSIA IHMISIÄ? kyllä vain!

MISTÄ PIDÄT ENITEN ELÄMÄSSÄSI? kodista, läheisistä ja vapaudesta. koko elämästä jota rakastan täysillä, enkä antais pois siitä hetkeäkään <3

MISTÄ PIDÄT ELÄMÄSSÄSI VÄHITEN? ikävistä, pahaa oloa tuottavista asioista. vastoinkäymisistä, mutta ne kasvattavat!

USKOTKO RAKKAUTEEN ENSISILMÄYKSELLÄ? en. se on vain ihastumista sellainen. muutenkin toi sana "rakkaus" on yliarvostettu ja loppuunkulutettu käsite.

OLETKO IKINÄ TEHNYT ITSELLESI LÄVISTYSTÄ? no mitä nyt joskus teininä yrittänyt, mutta eihän se onnistunut sitten yhtikäs.

OUDOIN PAIKKA MINNE OLET IKINÄ OKSENTANUT? kerran onnistuin lervaamaan omaan käteeni, kun en ehtinyt vessaan!

OMISTATKO ENEMMÄN KU KAHDET FARKUT? en käytä farkkuja ollenkaan. saattaa niitä jossakin kaapin nurkissa olla? maastohousut, colleget ja verkkarit on se mun juttu.

MOTTOSI? "Jumala armahtaa, minä en!"

LittleVikingTony Halme - ViikinkiLuonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:33

"Polttoaineena on raaka testosteroni.
Exit Only tatuoitu peräpeiliini.
Kaivakaa jo esiin ensiapukittiä.

Minä olen bull ja kaikki muut on shittiä.

refrain:
Sillä minä olen Viikinki.
Rautavuori, Viikinki.
Rautakuori,
maine kauas kantautuu,
sen eessä ihmismieli antautuu.
Minä olen, Viikinki.
Jättiläinen, Viikinki.
Äärimmäinen,
aina miehen vertainen
ja tiedän että oon mä ässä ainutkertainen.

Turha naamaa aukoa, se ole ei okei.
Kehässä on säännöt, mutta kapakassa ei.
Tosimies ei epäröi, se säälimättä lyö.
Tosimies ei sanojaan tai salaattia syö.

refrain

Minä, minä, minä, minä olen, Viikinki.
Rautavuori, Viikinki.
Rautakuori,
maine kauas kantautuu,
sen eessä ihmismieli antautuu.
Sillä minä olen, Viikinki.
Jättiläinen, Viikinki.
Äärimmäinen,
aina miehen vertainen
ja tiedän että oon mä ässä ainutkertainen.

Kuin Viikinki."
"Me kaksi katupoikaa
Varpunen ja minä
Eväitämme vaiti maistellaan
Me kaksi katupoikaa
Yhtä pörröisinä
Hengissä taas päivä taistellaan

Mä joskus olin jaloillani
Kunnon ihminen
Nyt ranskanleivänpaloillani
Sua mä syöttelen
On pullo vielä kassissa
Vaan kohta vatupassissa
Mä tänne puistonpenkille
Jään vierees' loikomaan

Me kaksi katupoikaa
Varpunen ja minä
Eväitämme vaiti maistellaan
Me kaksi katupoikaa
Yhtä pörröisinä
Hengissä taas päivä taistellaan

Sua ihmiset myös hyljeksivät
Katsein koppavin
Ja jotkut melkein syljeksivät
Meitä kumpaakin
Jos kansa hylkää loisensa
Niin rentut tuntee toisensa
Ja joka leivän murunenkin
Tasan jaetaan

Me kaksi katupoikaa
Varpunen ja minä
Eväitämme vaiti maistellaan
Me kaksi katupoikaa
Yhtä pörröisinä
Hengissä taas päivä taistellaan"

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:31

Olet...
10-20 - Nössö
20-30 - Outo
30-40 - Välttävä
40-50 - Pissis
50-60 - Ihan cool
60-70 - Pahis
70 tai enemmän - Nuorisorikollinen

(1)Maistanut tupakkaa
( )Polttanut vakituisesti
(2)Pöllinyt yli vitosen edestä
( )Pöllinyt yli satasen edestä
(3)Haukkunut opettajia selän takana
(4)Haukkunut opettajia päin naamaa
( )Väärentänyt nimikirjoituksen
(5)Ollut jälki-istunnossa
( )Ollut yli kuudessa jälki-istunnossa
(6)Juonut/maistanut alkoholia
( )Varastanut rahaa
(7)Ollut opettajan puhuttelussa
( )Ollut rehtorin puhuttelussa
(8)Rikkonut koulun sääntöjä rangaistukseen asti
( )Soittanut pilapuheluita
( )Saanut rikosrekisterin
(9)Hulluna yhteen poikaan
( )Pettänyt tyttö-/poikaystävääsi
( )Tullut petetyksi
( )Häiriköinyt suurta tapahtumaa
( )Päässyt rikkeilläsi lööppeihin
(10)Lukenut salaa jonkun viestejä
(11)Lukenut salaa jonkun päiväkirjaa
(12)Käynyt pornosivuilla
(13)Heittänyt ihmistä kivellä
(14)Uhannut jotain puukolla
( )Rakastunut varattuun
( )Levittänyt juorua
(15)Pukeutunut mustaan
(16)Valehdellut vanhemmillesi
(17)Katsonut tv:stä/ elokuvista jotain salaa jota et saisi
( )Katsonut alaikäisenä K15 elokuvia
( )Katsonut alaikäisenä K18 elokuvia
(18)Leikkinyt sytkärillä
( )Sytyttänyt tahallisesti tulipalon
( )Harrastanut nettiseksiä
( )Raiskannut
(19)Rikkonut lakia
( )Joutunut tarkkikselle koulussa
(20)Kävellyt päin punaisia
(21)Ajellut pillurallia
(22)Meikannut
(23)Leikellyt hiuksiasi ilman lupaa
(24)Yrittänyt/tehnyt lävistystä ilman lupaa
(25)Kuunnellut musiikkia lähes korvien räjähtämispisteisellä volyymillä
( )Tappanut
( )Ampunut tahallisesti
( )Puukottanut
( )Soittanut seksilinjalle
( )Matkustanut jäniksenä
( )Liftannut tuntemattomilla
(26)Ollut käyttämättä kypärää
(27)Käynyt salaa perheen viina/viini/ym. pulloilla
(28)Pihistänyt joltain karkkia huomaamatta
( )Oksentanut alkoholin vuoksi
(29)Syönyt tupakan sisukset että tulisit kipeäksi
(30)Ollut häirikkö (koulussa, kotona, jossain juhlassa)
(31)Haahuillut kaupungilla ilman kunnon syytä
( )Lyönyt jonkun silmän mustaksi
( )Lähettänyt pilakirjeitä
(32)Valehdellut ikäsi
( )Joutunut poliisikuulusteluun
(33)Katsonut pornoa
( )Laittanut herutuskuvia
( )Kuvannut tiettyjä elimiäsi
( )Etsinyt netistä seurustelukumppania
(34)Tanssinut rock tansseja
(35)Koputellut oviin ja häipynyt paikalta
(36)Huudellut rivoja ohikulkijoille
(37)Floodannut
( )Stripannut
(38)Ärsyttänyt tositarkoituksella
(39)Saanut kuulla olevani huora/lutka/pissis
(40)Piirtänyt pervoja
(41)Puhunut pervoja
(42)Ollut opettajan silmätikku
(43)Kiroillut
(44)Haukkunut jotain päin naamaa
(45)Piirtänyt graffitteja
(46)Sanonut opettajalle suoraan mielipiteesi hänestä
(47)Haukkunut opettajaa niin, että tämä on sattunut kuulemaan
(48)Hulissut tunneilla
(49)Puhunut pahaa selän takana
(50)Saanut jonkun itkemään
( )Kokeillut spiritismiä
( )Ajanut mopoa alaikäisenä
( )Hakannut jonkun sairaalaan
(51)Piirrellyt pienenä salaa seinille
( )"Parturoinut" kaveriasi
( )Vilautellut
(52)Rikkonut jotain tarkoituksella
(53)Heittänyt jotain jollakin
(54)Lyönyt
(55)Repinyt jotain hiuksista
(56)Piilottanut joltain jotakin
( )Palvonut saatanaa
(57)Lukenut kauhukirjoja
( )Imenyt imurilla ihoa ja väittänyt fritsuiksi
(58)Mennyt salaa jonnekin

Joopa joo, tämä testi ei ole ehkä tehty mun ikäisille, veikkaan :)

LittleVikingEläimellistä :)Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:25

SUSI
[ ] Pidätkö yksinäisyydestä?
[ ] Oletko epäsosiaalinen?
[ ] Tunnetko olevasi usein kärttyisä?
[1] Pyritkö suojelemaan/auttamaan rakkaitasi?
[ ] Tunnetko omaavasi metsästysvietin?
[2] Erottaudutko massasta?
[3] Onko luottamustasi vaikea ansaita?
[ ] Metsästävätkö kristityt sinua?

KOIRA
[1] Oletko optimisti?
[2] Tahdotko tutustua uusiin asioihin?
[3] Ilahdutko seurasta?
[4] Oletko ennakkoluuloton?
[5] Pyritkö olemaan ystävällinen/kiltti kaikille?
[6] Oletko lojaali rakkaillesi?
[7] Oletko vaatimaton?
[ ] Nuoletko rakkaidesi kasvoja?

PUPU
[1] Hullaannutko pienistä asioista?
[ ] Tunnetko välillä hinkua piiloutua?
[ ] Syötkö pienesti?
[2] Oletko pääsääntöisesti iloluontoinen?
[3] Tahdotko olla mahdollisimman paljon rakkaittesi lähettyvillä?
[4] Oletko valpas?
[5] Tahdotko välillä loikkia ja kirmailla?
[ ] Syötkö heinää/apiloita?

KISSA
[1] Oletko siisti?
[2] Hermostutko, elleivät asiat mene niinkuin tahtoisit?
[3] Pidätkö itsestäsi?
[4] Oletko itsenäinen?
[5] Tahdotko olla usein rauhassa?
[ ] Oletko helposti mustasukkainen?
[ ] Kerjäätkö hellyyttä?
[ ] Kehräätkö?

KORPPI
[1] Pukeudutko tummaan?
[ ] Ajaudutko riitoihin
[ ] Pidätkö ajatuksesi usein itselläsi?
[ ] Oletko omapäinen?
[ ] Oletko sisäänpäinkääntynyt?
[ ] Oletko pessimisti?
[ ] Lämpenetkö hitaasti?
[2] Tunnetko hinkua repiä silmiä päistä?

LAMMAS
[1] Pidätkö seurasta?
[2] Tunnetko usein olevasi eksynyt?
[ ] Oletko leppoisa?
[3] Sopeudutko helposti?
[ ] Oletko lämminhenkinen?
[4] Kaipaatko turvallisuudentunnetta?
[ ] Oletko selkeä?
[ ] Määitkö?

LittleVikingJos olisin...Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:22

Jos olisin maa, olisin
- Suomi.

Jos olisin aisti, olisin
- kuuloaisti.

Jos olisin vuodenaika, olisin
- talvi.

Jos olisin eläin, olisin
- närhi tai käenpoika.

Jos olisin esine, olisin
- nyrkkirauta.

Jos olisin väri, olisin
- neonturkoosi.

Jos olisin maku, olisin
- kirpeän makea.

Jos olisin juoma, olisin
- kilju tai sorbus.

Jos olisin hedelmä, olisin
- passion.

Jos olisin tunnetila, olisin
- vahingonilo.

Jos olisin luonteenpiirre, olisin
- ulospäinsuuntautuneisuus.

Jos olisin pahe/synti, olisin
- irstaus ;)

Jos olisin sairaus, olisin
- klamydia tai HIV.

Jos olisin fiktiivinen hahmo, olisin
- Kalevalan Lemminkäinen.

Jos olisin musiikkityyli, olisin
- punk tai RAC.

Jos olisin kappale, olisin
- Klamydia - Hän on poissa.

Jos olisin kirja, olisin
- Tony Halme - Testamentti.

Jos olisin tv-sarja, olisin
- Gladiaattorit.

Jos olisin vaate, olisin
- hihaton Suomileijona-paita.

Jos olisin ruumiinosa, olisin
- sukupuolielin ;)

Jos olisin kodinkone, olisin
- tietokone.

Jos olisin aate, olisin
- anarkismi.

Jos olisin hymiö, olisin
- :)

masquerade86[Ei aihetta]Luonut: masquerade86Torstai 14.12.2017 19:16

The_Nameless[Ei aihetta]Luonut: The_NamelessTorstai 14.12.2017 17:59

Munaton oppositio olisi halutessaan saanut kaadettua hallituksen, ja olisi voinut laittaa stopin työttömien käyttämiselle sylkykuppina. Ei ollut halua eikä kiinnostusta oppositiollakaan.

Ihmeellinen työmaa, tullaan ja mennään miten halutaan. (50 "kansanedustajaa" oli poissa). Ei näy työttömien tilanteen kurjistamisen lopettaminen kiinnostavan oppositiotakaan.

_medium.jpg
« Uudemmat -