IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Tomi1989Ois se mukavaLuonut: Tomi1989Sunnuntai 24.09.2023 12:46

Kun sais sen eläkkeen niin vois olla vaan rauhassa eikä kukaan puhu töihin menosta
Ihanan rento päivä oli lauantaina nukuin aamupäivän, katselin animea mun koneelta ja löysin taas uuden anime sarjan mikä vaikutti aika mielenkiintoiselta sitten katselin netflixiä löysin sieltäkin yhden sarjan mikä kiinnosti kovasti sen niminen kuin "Sweet Magnolias" Kerkesin sitä katsoa illalla pari jaksoa ja aijon jatkaa tänään sen katsmomista sitä on tullut kolme kautta. En mennyt eilenä tokmannille niin tänään olen menossa ostan sitä suklaata nyt koska tekee mieli varmaan ihan fazerin sinistä syön. Katsoo jos ostaa pienen pussin vielä sipsiä vaikka niin voisi vähän herkutella niillä tänään. Eilenä kun satoi koko päivän vettä niin tänään pitäisi olla paljon parempi sää aijon tehdä pitkän lenkin koska eilenä en päässyt lenkille. Ai niin mun pitää tänään myös katsoa eilinen Masked singer suomi jakso unohdin sen kokonaan no onneksi sen voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta saa nähdä kuka on maskin takana tässä jaksossa? Sekä mitä biisejä ne laulaa siinä viimeksi oli hyvät biisit.
Huomenna arki sitten alkaa taas näkee millainen olo ja fiilis on sitten ensi viikolla mä toivon että hyvä hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä elämää salitreenit on huomenna ihan hyvä niin pääsee liikkeelle viikonlopun jälkeen teen niin kovat treenit että kropassa tuntuu sillä mun viikko lähtee hyvin käyntiin työpäivä on myös ylihuomenna nopeasti nää viikot menee tuntuu että olisin hetki sitten ollut töissä kohta on lokakuu nopeasti tää syyskuu mennyt mutta pakko sanoa että ollut ihan mukava syksy tähän asti. Otan nyt aamulääkkeet ja nautin vielä tästä päivästä ennen kun uusi viikko alkaa mukavaa ottaa tää päivä vielä rennosti. Alan kohta myös kuunnella hyvää musiikkia niin silläkin tää päivä alkaa kivasti.

Jack84Oli rauhallinen iltaLuonut: Jack84Sunnuntai 24.09.2023 00:45

Ilta tosiaan meni täysin ilman alkoa ja samoin huomenna, kehitän itsekuria koska päässyt välillä niin käsistä ja siitä on tullut ikäviä ongelmia mut olen tyytyväinen että nytkin on vain vissyä se riittää :)

Yksi oma moka kaduttaa kun mennyt sanomaan ikävää yhdelle, täysin oma vika ja jatkossa miettiminen ensin ja onnistuu selvänä paremmin, ei pidä olla loputtomiin kitkerä siitä tulee vain huonoa ei muuta ja sain itsekki kurjan olon kun kuulin. . .mutta iski samantien empatian tunne ja tajunnassa todella välähti, täytyy korjata asioita mutta eletään nyt tää yö tässä ja väsy onkin mut rytmit on kehnot vielä ja ei päivällä olekkaan mitään erityistä joten ei stressiä ja asiatki varmasti järjestyy, ei pimeä saa kestää loputtomiin ja vaikuttaa itse asiaan minkä voi :)

_Iltsu_Sateinen lauantaipäiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 23.09.2023 23:58

Tänään on lauantai ja syyskuun kahdeskymmeneskolmas päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 17:40 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan ja italian kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kesäpäivistä. Sää on kesäistä, kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lohikiusausta ja salaattia. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä vetisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Kävin tänään lenkillä Vaahteramäellä. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Tänään oli sateinen päivä.

JeppisläinenLauantai 23.9.2023Luonut: JeppisläinenLauantai 23.09.2023 23:36

Heräsin tänään yhdeltätoista ja lähin kahdeltatoista pyörälenkille ja olin takasi ennen kahta kun kävin vielä kioskilla edes takas. Otin sitte pyykit pois pyykkitelineestä. Makoilin kahden jälkeen neljään asti sohvalla mut en oikeen saanu nukuttua niin katoin vaan telkkaria. Neljältä vaihdoin venlalle ruoan ja puoli viis puin tallivaatteet päälle ja selasin puhelinta vähä aikaa ja katoin telkkaria puoli kuuteen asti ja puoli kuus mentiin tallille ja siellä oli taas se lapsiperhe. Hepat oli saanu heinät ja heinäverkot oli laitettu ja kaveri laittoi vedet. Mä menin siivoamaan poikien ja mimmin tarhaa ja tytöt siivos kallen ja juksun tarhan. sitte kun olin tarhat siivonnu niin ruvettiin ruokkimaan hepat ja sitte kun hepat oli syöny niin kerättiin kupit pois ja pestiin ne. Lähdettiin sitte kotiin seiitsemän jälkeen ja olin kotona puoli kahdeksalta. Menin sitte hetken päästä suihkuun ja suihkun jälkeen puin vaatteet takas päälle ja rupesin lämmittämään ruokaa ja syömään että kerkesin koneelle jo kymmeneltä ja tänään menee puoli kolmeen ennen kun meen nukkumaan kun luen nettijutut ensi pois ja katon elokuvia kun kohta alkaa tv viideltä poliisiopisto ja nyt tulee neloselta paraikaa forrest gump mut en kato sitä tällä kertaa kun oon nähny sen monta kertaa niin katon poliisiopistoa vaikka oon nähny neki monta kertaa. Tuo forrest gump on aika pitkä elokuva. Huomennaki jos ei sada niin lähden taas pyörälenkille samaan aikaan kun tänäänkin. Huomenna mennäänki vähä aikasemmin tallille, neljän jälkeen kun kaverilla on jotain työjuttuja kotona niin pitää lähteä jo kuudelta kotiin tallilta. Mut joo, taidan lopetella kirjoitusta tähän tällä kertaa kun kello tulee kohta kakstoista, joten ei muuta kun hyvää yötä ja heissulivei ja huomiseen taas jälleen johonki aikaan.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Lauantai 23.09.2023 16:47

Haluaisitko minun pääsevän eläkeelle?Sunnuntai 17.09.2023 19:32, 11 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

mirrikeisari🤘Luonut: mirrikeisariLauantai 23.09.2023 14:34

Terve kaikille,

Pieni tovi on edellisestä päivityksestä. Juteltiin kavereiden kanssa tekoälystä ja miten netti on omat elämämme mullistanut. 90-luvun Altavistasta, hauskojen saittien ja liian varhain aikusten sivustoille eksymisestä nykypäivän SoMeen ja ChatGPT:hen. Keskustelu inspiroi minua tekemään blogipostauksen.

Tekoäly on viime vuoden aikana aikana ollut yksi kuumimmista aiheista, ja sen vaikutus yhteiskuntaan, talouteen ja teknologiaan on jo nyt valtava. Mutta miltä näyttää tekoälyn tulevaisuus? Mihin suuntaan olemme menossa ja millaisia mahdollisuuksia ja haasteita kohtaamme? Miten tekoäly sovellukset tulevat valloittamaan maailmaa?

Itse näen asian tällä tavalla:

Tekoälyn mahdollisuudet

Terveydenhuolto: Tekoäly pystyy analysoimaan suuria tietomääriä nopeammin ja tarkemmin kuin ihminen. Tämä tarkoittaa sitä, että tekoäly voi esimerkiksi tunnistaa sairauksia varhaisessa vaiheessa tai ehdottaa yksilöllisiä hoitosuunnitelmia potilaille.

Autonomiset ajoneuvot: Vaikka autonomiset autot ovat jo todellisuutta, tekoälyn kehittyminen tekee niistä entistä turvallisempia ja tehokkaampia. Tulevaisuudessa voimme nähdä autonomisen liikenteen muuttavan kaupunkien infrastruktuuria ja logistiikkaa.

Energianhallinta: Tekoäly voi optimoida energiankulutusta ja -tuotantoa, mikä vähentää päästöjä ja tekee energiankäytöstä tehokkaampaa.

Koulutus: Räätälöidyt oppimisohjelmat ja tekoälypohjaiset tutorit voivat mukauttaa opetusta yksilön tarpeisiin, parantaen oppimistuloksia ja tehokkuutta.

Haasteet ja huolenaiheet

Työpaikkojen menetys: Monet pelkäävät, että tekoäly korvaa ihmiset monilla työmarkkinoilla. Vaikka tekoäly voi luoda uusia työpaikkoja, on tärkeää varmistaa, että ihmiset saavat tarvittavan koulutuksen ja tuen sopeutuakseen muuttuvaan työympäristöön.

Eettiset kysymykset: Kuka on vastuussa, kun tekoäly tekee virheen? Miten varmistamme, että tekoälyä käytetään oikeudenmukaisesti ja eettisesti?

Tietosuoja: Tekoälyn käyttämien suurten datamäärien kanssa tulee huoli tietosuojasta. On välttämätöntä varmistaa, että käyttäjien tiedot ovat turvassa ja että heillä on mahdollisuus päättää, miten heidän tietojaan käytetään.

Ymmärrettävyys ja läpinäkyvyys: Tekoälyn päätöksentekomekanismit voivat olla monimutkaisia. On tärkeää, että sekä ammattilaiset että suuri yleisö ymmärtävät, miten ja miksi tekoäly tekee päätöksiään.

Tekoälyn tulevaisuus näyttää valoisalta, ja sen potentiaali parantaa monia yhteiskuntamme osa-alueita on valtava. Kuitenkin sen mukana tulee myös haasteita, joista on hyvä puhua avoimesti ja olla niistä tietoinen.

Miten sinä käytät tekoälyä? Ja näetkö enemmän uhkia vai mahdollisuuksia tekoälyssä? Kommentoi ihmeessä :)
Eilenä tuli käytyä pitkästä aikaan kirpparilla mikä oli ihan mukavaa kaverin kanssa oltiin siellä mä en ostanut sieltä mitään mutta siellä oli todella kivoja villasukkia myynnissä eikä olleet kamalan kalliita mutta olen päättänyt etten shoppaile nyt yhtään mitään kaveri löysi kivan laukun sieltä mikä maksoi vaan euron aika hyvä löytö. Olo ja fiilis tällä hetkellä on tuntunut jotenkin väsyneeltä pari päivää mutta hyvä että ahdistusta ei ole ollut. Onneksi on rento viikonloppu niin saa taas levättyä tänään ei ole mitään ihmeellistä ajattelin käydä tokmannilla huvikseen katsomassa mitä kaikkea siellä ostan sieltä vaan suklaata mun tekee mieli fazeria en ole syönyt sitä vähään aikaan niin nyt maistuu. Kuulin jo että kaikki joulusuklaat ovat jo tulleet myyntiin nyt on vasta syyskuu ihan älytöntä mun mielestä. No nyt on ainakin kivasti sitten suklaata myynnissä jouluun saakka musta tuntuu että niitä tulee ostettua ennen joulua. Tänään sataa vissiiin vettä koko päivän niin ei pääse sitten lenkille no toivottavasti huomenna on parempi sää eilenä oli aivan ihana auringon paiste ja todella lämmin. En muistanut eilenä käydä siellä apteekissa no ajattelin että menen vaikka maanantaina niillä karpalokapseleilla ei ole kiire riittävät maanantaihin saakka aijon mennä sähköpotkulaudalla jos on hyvä sää.
Tänään voi nukkua päikkäreitä kun on aikaa kerkesin eilenä nukkua tunnin niitä. Mä rakastan päikkäreitä siinä saa samalla hyvin levättyä kun nukkuu ihan eri olo sen jälkeen semmoinen että jaksaa otan aamulääkkeet nyt sekä tiskaan samalla voisin tarkistaa paljon pyykkiä on kertynyt niitä pesen vasta sitten maanantaina silloin hyvin kerkiää viikonloppuna en pese otan nyt ihan rennosti.
Hoàn cảnh khốn khó của người đàn ông mù bán vé số 

Nơi núi rừng Tây Nguyên còn đang chìm trong cái lành lạnh của đầu đông, trong một góc đường nhỏ thuộc phường Bình Tân, thị xã Buôn Hồ, tỉnh Đắk Lắk có một người đàn ông với đôi mắt mù lòa, chiếc áo mỏng sờn vai, trên tay lão cầm một tập vé số SXMB đang co ro mời gọi người qua đường.

Thỉnh thoảng, lão lại vuốt ve chú chó đang nằm yên dưới chân, như thể một người bạn đồng cam cộng khổ cùng mình. Người dân ở Buôn Hồ này ai ai cũng biết lão, một người mù bán vé số ngày ngày rong ruổi cùng chú chó vàng của mình. Lão đã từng được ông trời ban cho cái lộc trúng xổ số độc đắc, vậy mà cuộc đời lão vẫn héo hon chẳng khá hơn Lão Hạc của Nam Cao.

EObBC8b.png

Ông lão bán vé số

Nhà ông lão bán vé số nằm ngay trên phường Bình Tân. Căn nhà cấp 4 vuông vắn khá khang trang và còn thơm mùi sơn. Một người hàng xóm gần đó cho biết, ông lão đó tên thật là Nguyễn Quang Linh, nay đã tròn 60 tuổi, ông được làng xóm gọi với cái tên thân thương là ông Chữ. Nhận xét về con người ông Chữ, người này cảm nhận rằng ông Chữ là một người hiền lành nhưng ít giao tiếp với láng giềng xung quanh, chắc do ông lão tự ti về đôi mắt của mình. 

Kể lại câu chuyện ông Chữ từng trúng xổ số độc đắc XSTD, người hàng xóm này kể rằng: "Ngày trước, ông Chữ giữ lại một tờ vé số do không ai mua, không ngờ tờ vé số đó lại trúng độc đắc. Ông ấy dùng số tiền này để xây nhà cho mẹ, tuy nhiên vì không đủ nên ông ấy vay nợ để hoàn thành căn nhà, vì thế ông Chữ vẫn còn một món nợ lớn đè nặng trên vai."

e1Qx1ei.png

Câu chuyện thương tâm của ông lão

Theo bà Nguyễn Thị Hương – một cán bộ Lao động - Thương Binh & xã hội của phường Bình Tân cho biết, ông Chữ được hưởng chế độ hằng tháng do nằm trong diện khuyết tật, nhưng số tiền ông được nhận mỗi tháng cũng không đủ để chi trả cuộc sống nên ông Chữ làm thêm cái nghề bán vé số Xổ số miền bắc hôm nay dạo. 

Mắt của ông Chữ bị mù bẩm sinh, ông sống với mẹ và em gái, do cuộc sống thiếu thốn nên sức khỏe của ông Chữ cũng không được tốt. Người dân trong phường đều thương cho cuộc đời bất hạnh của ông Chữ nên thường xuyên mua vé số để ủng hộ ông lão.  Trong cái thời tiết lạnh giá của mùa đông vùng núi Tây Nguyên, vẫn có một ông lão mù mặc một chiếc áo mỏng sờn vai, một tay cầm vé số, một tay cầm dây xích, cùng chú chó vàng của mình, bôn ba trên con đường mưu sinh.

 

Jack84Yön piristys :)Luonut: Jack84Lauantai 23.09.2023 03:24

Voi ystävä piristi kun soitin hänelle tuossa ja piristettiin toisiamme, siinä nähdään mitä tosiystävät saa aikaan :) <3
Tästä on mukava jatkaa kummankin, sitä varten ystävät on ^^ <3

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Lauantai 23.09.2023 00:45

Haluaisitko minun pääsevän eläkeelle?Sunnuntai 17.09.2023 19:32, 11 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Lauantai 23.09.2023 00:44

Asuisitko kummituksien kanssa samassa talossa?Keskiviikko 13.09.2023 15:06, 9 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

mira-x[Ei aihetta]Luonut: mira-xLauantai 23.09.2023 00:23

Rakas mulle oli tosi tärkeetä että kävit täällä.Sä pidit mua niin kun oikea mies pitää rakasta poikakaveriaan.Mulle se on kunnia asia että saan sotkettua sun kikkelin huulipunalla.Se on mulle suurin kunnia mitä voin kuvitella.Mä teen sen aina kun tulee tilaisuus.
Toivottavasti sä tuut mun luo ens viikolla.Tai ihan sama millon mutta se ajatus siitä että saan taas jonain iltana käydä sun kainaloon auttaa mua jaksamaan ja pitämään huolta ittestäni.
Voi vitsi kun voisin antaa sulle vauvan,olis varmaan aika järisyttävä kokemus nähdä sun silmät siinä lapsessa.Se varmaan ihmettelis miks mä rakastan sitä niin paljon.No seuraavassa elämässä sitten.Tiedä se että missä meetkään niin joku täällä ajattelee ja kaipaa sua.
Sä oot ainut laatunen,oikee mies.Kaikki mihin sä osut, tuhoutuu,mutta mulle sä olit tänään tosi hellä ja huomaavainen.Se on jotain sellasta mikä saa kyyneleet valumaan,onnen kyyneleet.
<3

_Iltsu_Lämmin perjantaipäiväLuonut: _Iltsu_Perjantai 22.09.2023 23:58

Tänään on perjantai ja syyskuun kahdeskymmenestoinen päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 18:40 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan ja italian kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kesäpäivistä. Sää on kesäistä, kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi kalapuikkoja, perunoita salaattia. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä vetisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Kävin tänään lenkillä Vaahteramäellä. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Tänään kävin lenkin jälkeen suihkussa ja sitten kävin äkkiä ruokakaupassa.

Jack84TarinaaLuonut: Jack84Perjantai 22.09.2023 23:34

Tarinaa:
-Vuoteni vähenee, näkökin sumentuu mutta muistan tuon menneen ajan kaikkineen, ne kauniit kun rauha vallitsi ennen uutta painajaista, erityisesti muistan erään, lentäjän nimeltä Petra, jotta voitaisiin ymmärtää kuka hän oli on mentävä kauas taakse kun galaksi kukoisti sodan jälkeen, täynnä rauhaa ja ihmiset olivat onnellisia. .
Mennyt se kaikki, pyyhitty pois, pimeys laskeutui kaiken ylle jälleen ja kaikki oli ohi, joka puolella tuhoa, kipua ja kärsimystä ja epätoivoa, rauhallisistakin kauppareiteistä tuli sotien taistelukenttiä, pahuus otti vallan, ystävätkin kävivät toisiaan vasten kuin mitkäkin, kaupungit räjähtivät, monet vanhat konkarit löysivät kohtalonsa kaaoksen keskellä julmasti, mutta kaiken sen keskeltä eräs onnistui pakenemaan, Petra, soturi Petra mutta siinä kaaoksessa hän menetti kaiken. .
Hänestä tuli täysin murtunut ja kuin tyhjä kuori vailla toivoa, hän vaelsi kauaksi pois tunnetusta galaksista ja piiloutui hukuttaen tuskaansa ja epätoivoa yrttijuomiin, kaksi tunnettua vuotta kului kun hän heräsi rannalta jossa rakas Black Roses myös arpisena lepäsi ja unessa kerrottiin:
-Mene takaisin, ystäviäsi on siellä yhä ja tarvitsevat sinua.
-Sillä hetkellä vihreät simmut aukesivat ja hän löysi uudelleen päättäväisyyden, otti Ruusun ja lähti takaisin ja pian tuossa kirotussa Galaksissa. .Hän oppi jälleen elämään 🌹🌹🌹

JeppisläinenPerjantai 22.9.2023Luonut: JeppisläinenPerjantai 22.09.2023 23:18

Heräsin tänään puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yhdestä yhteen katoin salkkarit ja yhdestä kahteen katoin super dealsia. Vein kahdelta pyykit koneeseen ja katoin kolmeen asti telkkaria ja kolmelta hain pyykit pois koneesta ja laitoin ne kuivumaan pyykkitelineeseen. Katoin samalla kolmoselta suomen kaunein koti ohjelmaa neljään asti ja neljästä puoli viiteen katoin salkkarit. Puoli viis puin tallivaatteet päälle ja selasin puhelinta vähä aikaa ja katoin viiden jälkeen ohjelmaa puoli kuuteen asti ja puoli kuus mentiin tallille. siellä oli taas porukkaa niinku eilenki. Hepat oli saanu heinät ja vedet oli laitettu ja heinäverkot laitettu. Menin siivoamaan poikien tarhaa ja mimmin tarhaa ja sit kun olin tarhat siivonnu niin ruvettiin ruokkimaan hepat ja sit kun ne oli syöny niin keräsin kupit pois ja pesin ne. Lähdettiin sitte seitsemän jälkeen kotiin ja olin kotona puoli kahdeksan jälkeen. Tänään ei tullu salkkareita kun tuli maajussille morsian-kaikki tarinat ohjelma mut en kattonu sitä kun rupesin lämmittämään ruokaa ja syömään että kerkesin koneelle yhdeksän jälkeen. Yhdeksältä alkoi poliisiopisto tv5:deltä, sitä oon kattonu, loppuukin kohta. Menee taas kahteen asti ennen kun meen nukkumaan kun luen taas nettijutut pois ja katon varmaan jotain elokuvaa kun kolmoselta ja subilta tulee joku elokuva. Kolmoselta tulee olavi virta elokuva tällä hetkelllä. Huomenna jos ei sada niin yrittäs lähteä uudemman kerran pyörälenkille kun tänään en kerenny ja sen jälkeen pitää ottaa pyykit pois pyykkitelineestä ja illalla mennään tallille. Että semmosta tänään. Rupeen lopetteleen tätä kijoitusta nyt tälle päivää, joten ei muuta kun hyvää yötä ja heippa hei ja huomiseen taas johonki aikaan.

Tomi1989Sain tänäänLuonut: Tomi1989Perjantai 22.09.2023 22:38

Lappuja kelalta luulin että eläkepäätös eipä sit ollutkaan

PorcupineDippadaiLuonut: PorcupinePerjantai 22.09.2023 18:12

TÄMÄNHETKINEN:

1. Sijainti? - Oma kämppä.
2. Opiskelupaikka? - Elämänkoulu.
3. Vaatetus? - T-paita ja housut. Rennot kotivaatteet.
4. Olotila? - Iloinen.
5. Musiikki? - Ne Luumäet - Sam pani kai jotain juomaani.
6. Ärsytys? - Ei mikään.
7. Ilon aihe? - Hyvä päivä ja ihanan aurinkoinen ilma ☀️
8. Ihastus? - Enemmän kuin ihastus.
9. Ajatus? - Tämä kysely.
10. Mieliteko? - Ei sovi alaikäisten korville se 😉

VIIMEISIN:
1. Humala? - Syntymähumala 😄 En ole ollut koskaan humalassa!
2. Automatka? - Tänään, vanhempien luokse.
3. Kalenterimerkintä? - Ensi kuussa on yksi tärkeä juttu.
4. Elokuva? - En juuri katso leffoja. TV-ohjelmista katsoin viimeksi Masked Singerin.
5. Tekstiviesti? - Äidille.
6. Lääkäri/sairaalakäynti? - Verikokeet eilen.
7. Vaateostos? - Sukkia ja alusvaatteita.
8. Matka? - Kuopioon viime viikolla.
9. Pettymys? - Pöh, eihän sellaisia toki viitsi muistella!
10. Unohdus? - Unohdin ostaa kananmunia.

LEMPI:
1. Jogurtti? - Raparperi tai ruusunmarjaviili.
2. Tupakkamerkki? - En polta.
3. Piirretty elokuva? - Joulupukki ja Noitarumpu.
4. Itsetehty ruoka? - Meetvursti-nuudelikeitto omalla reseptillä!
5. Rakkauslaulu? - Misfits - Vampire girl.
6. Baari/Ravintola? - Kin Sushi.
7. Auto? - En tiedä autoista... Sanotaan vaikka Toyota Corolla?
8. Sunnuntain viettotapa? - Kotona rennosti.
9. Ruokakauppa? - K-Supermarket.
10. Levyn kansi? - Klamydia - Rujoa taidetta.

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? - Coca-cola.
2. Asia kotipaikkakunnallasi? - Liian vähän kauppoja/palveluita yms.
3. Herätys? - Rättiväsyneenä kesken unien.
4. Suudelma? - Enpäs tiedä... Kait joku väkinäinen?
5. Karkki? - Cola-karkit.
6. Puoli itsessä? - Hätäily turhasta.
7. Sairastettu tauti? - Oksennustauti.
8. TV-ohjelma? - Big Brother! Elokuvista kauhu- ja sotaleffat.
9. Alkoholijuoma? - Kalja ja viinat.
10. Kieli? - Joku sellainen, mistä ei ymmärrä yhtään mitään.
« Uudemmat -