IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Tänään heräsin siinä varttia vaille kymmenen aikoihin ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Katsoin myös tunteja Degrassia. Kun tulin tänne galleriaan, niin huomasin menettäneeni kaksi julkista kaveriani, camoonin ja iltapyykön, ja kun olin metsästämässä heitä kysyäkseni syytä minun jättämiseeni, niin en löytänyt galleriasta kumpaakaan. Sain toki uuden julkisen kaverin, camimoron. Minä kävin tuolla OkCupidissa katsomassa profiiliani ja kysymyksiäni joihin olin vastannut. Suurin osa toki vuosia sitten. Tässä on tuloksia verrattua miljooniin, tai ainakin satoihintuhansiin, verrattuna: Minä olen vähemmän hyväsydäminen, kohtelias, optimistinen, seikkailunhaluinen, kunnianhimoinen, lukutaitoinen, antavainen, ystävällinen, indie (en tiedä mitä se tarkoittaa), luotettava, energinen, lakia noudattava, itsevarma, kokemusta omaava, luonteva, terveellinen, henkinen ja taiteellinen kuin keskiverto käyttäjä tuolla. En tiedä minkä takia minä muka olen muka vähemmän itsevarma kuin keskiarvo. Joka tapauksessa tässä on sitten se jota minä olen enemmän kuin keskiarvoinen käyttäjä siellä: Enemmän säästäväinen, aggressiivinen, vanhanaikainen ja konservatiivinen kuin keskiverto käyttäjä siellä.
Nyt on klo 17:37 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu ja tuossa välissä katsoin Degrassia ja join Tasista. Minä myös pelasin Hangaroota, eli hirsipuuta. Minä itse haluaisin mennä hirteen, muttei täällä ole mitään joka kestäisi painoani enkä edes muutenkaan osaisi vaikka kestäisi. Silloin vanhaan hyvään aikaan minun kaltaisiani ihmisiä hirtettiin joka päivä. En nyt tiedä oliko ihan joka päivä, mutta useasti kuitenkin. Minä myös tiedän monta ihmistä jotka haluaisin tulla hirtetyksi. Se saatanan läskipaska entinen pomoni on niin lihava, ettei hirttolava kestä painoa joten se pitäisi syöttää elävältä leijonille tai tiikereille samalla kun minä hymyillen katsoisin sitä. Että se olisi ihanaa nähdä kun se mies syödään elävältä. Tai sanotaan näin, että mahdollisimman hidas ja samaan aikaan kivulias kuolema jota saan katsoa samaan aikaan. Täällä galleriassa on myös parikin tyyppiä joihin pätee sama juttu. Minä näin ala-asteikäisenä internetistä kuvia joissa oli ihmisiltä ammuttu päät irti joita ala-asteen luokkalaiseni näyttivät minulle. Ei se minuun mitenkään vaikuttanut. Ne olivat ne hullut jotka olivat ottaneet kuvat sekä luokkalaiseni jotka niitä esittelivät. Ala-asteen luokkakokouksessa olikin paljon samankaltaisia ihmisiä kuin minä. Samanlaisia renttuja kuin minä oli silloin 2008 luokkakokouksessa. Yläasteen luokkakokouksessa ihmiset olivat paljon sivistyneempiä kuin ala-asteen. Kahteen yläasteen luokkakokoukseen minut kutsuttiin, mutta jälkimmäisessä olin niin out maailmasta, että piti taluttaa pois. Sen jälkeen ei ole tullut kutsua.
Ei kai tässä muuta. Kaitsoin Salkkarit, söin nakin ja leipää myös.

Hyvää illanjatkoa!

noäratyllllsääLuonut: noäraTiistai 26.09.2017 16:44

10 totuutta nykyhetkestä
► Minkä värinen on hammasharjasi? - lila
► Seurusteletko? - en
► Kauan olet seurustellut? - ^
► Oletko lävistetty? - juu
► Mitä sinulla on päälläsi - mustat farkut, musta paita
► Oletko tyytyväinen elämääsi? - enpä tiedä
► Minkälainen olo sinulla on nyt? - päätä särkee
► Onko koruja päällä nyt? - on
► Onko sänkysi pedattu? - ei..

10 totuutta menneisyydestä:
► Missä synnyit? - turussa heidekenillä
► Kaipaatko menneisyyttäsi? - joitain asioita/ihmisiä joo
► Entiset koulusi? - peruskoulun oon vaa käyny hehe
► Entiset opettajasi? - olihan niitä
► Oletko vaihtanut koulua? - olen
► Haluaisitko elää päivän samana, kun olit kuusi vuotias? - miks ei
► Jouduitko pettymään usein? - jep
► Teitkö jotain, jota kadut yhä? - voiii kyllä
► Kuinka monesti olet muuttanut? - 6 kertaa kai?
► Muistatko ensimmäisen koulupäiväsi? - jotenki joo

10 Satunnaista:
► Nimesi? - Nora
► Lempinumero? - vaikka 4
► Lempikouluaine? - öäh ehkä köksä oli kivointa
► Kännykän merkki? - LG
► Oletko ihastunut/rakastunut? - en
► Monta kirjainta on ihastuksesi/rakkaasi etunimessä? - ^
► Lempinimesi? - äiti ja pikkuveli sanoo nortiks... pari kaverii sanoo välillä normandi
► Lempibändi? - haloo helsinki!
► Juotko alkoholia? - on kalja iha hyvää

noäramiksi teen tätä?????Luonut: noäraTiistai 26.09.2017 16:37

[x] Joutunut sosiaaliviranomaisten tai poliisien kanssa tekemisiin
[ ] Saanut turpiin kaverilta
[ ] Viettänyt yötä putkassa
[ ] Pettänyt
[ ] Tullut petetyksi
[x] Heittänyt kännykkäsi seinään
[ ] Ollut Children of bodomin keikalla
[x] Saanut kympin kokeesta
[ ] Saanut nelosen kokeesta
[x] Ollut jälki-istunnossa
[x] Sanonut kenellekään ettet tarvitse häntä elämässäsi
[ ] Satuttanut jotain ihmistä todella pahasti
[ ] Jäänyt luokalle?
[ ] Laihduttanut kauan ja onnistunut siinä mielestäsi
[ ] Koittanut matkustaa pummilla mutta epäonnistuit
[x] Lyönyt/puristanut jotain perseestä
[ ] Uinut avannossa
[x] Tapellut opettajan kanssa
[x] Ollut monta päivää syömättä
[x] Syönyt sushia
[ ] Fanittanut Spice Girlsiä
[x] Karannut kotoa
[x] Karannut koulusta
[ ] Nukahtanut tunnille
[x] Ottanut lävistyksen muualle kuin korviin
[ ] Tehnyt itse lävistyksen
[x] Pessyt hampaat vahingossa väärällä harjalla
[ ] Syönyt samaa purkkaa kuin viisi muuta ihmistä
[x] Leikannut itse itsellesi uuden hiustyylin
[ ] Ollut jossain festareilla
[x] Sanonut jollekkin "rakastan sinua" ja tarkoittanut sitä
[x] Juossut ulkona pelkissä alusvaatteissa
[ ] Saanut valituksia naapureilta
[ ] Rikkonut ikkunan tahallaan
[ ] Saanut jätkän itkemään?
[x] Katsonut telkkaria putkeen yli 7tuntia
[x] Tehnyt spagaatin
[x] Yrittänyt baariin alaikäisenä?
[x] Piilottanut purkkaa koulussa pöytien alle/patterien väliin
[x] Luntannut
[ ] Pelannut räsypokkaa

LonelyWolf96Luonut: LonelyWolf96Tiistai 26.09.2017 16:06

Onko opintojen mukanaan tuoma kuormitus tuntunut toisinaan raskaalta? Stressaavatko tulevaisuuden suunnitelmat ja ulkopuolelta tulevat paineet suoriutua ja suorittaa? Pieni stressi ja paine on monesti hyvästäkin, sillä se pitää virkeänä ja puskee usein tekemään asioita. Stressin syventyessä ja pitkittyessä se voi kuitenkin väsyttää ja viedä voimavaroja. Opiskelijoiden tavallisimmaksi terveysongelmaksi nimetään usein stressi ja sen seuraamukset. Vaikeudet eivät kuitenkaan aina johdu ainoastaan opiskelun aiheuttamista haasteista vaan voivat liittyä laajemmin nuoruuden elämänvaiheisiin kuten itsenäistymiseen, omien mielenkiinnon kohteiden ja arvojen muutoksiin ja tunnistamiseen sekä esimerkiksi ihmissuhteiden muodostamiseen. Stressiä ja opiskelupaineita voi kuitenkin pyrkiä madaltamaan jo pienin teoin ja ajatuksin.

Lievä stressi ja alakuloisuus voivat helpottaa jo sillä, että löydät arjestasi mielekästä ja rentouttavaa tekemistä opiskelun ja suorittamisen vastapainoksi; Tutkimusten mukaan jo lyhytkin metsässä vietetty aika laskee sydämen sykettä ja verenpainetta nopeasti, sillä metsä rauhoittaa ja nopeuttaa stressistä palautumista. Myös läheisten ihmisten kanssa vietetty aika ja puhuminen voivat auttaa. Opiskeluyhteisöltä saatu tuki ja hyvinvoivat, läheiset ihmissuhteet kantavat usein epätoivoistenkin hetkien yli.

Sen lisäksi, että saa tukea ja kannustusta ympäröiviltä ihmisiltä, on sitäkin tärkeämpää saada niitä siltä tyypiltä, jonka kanssa eniten aikaa arjessasi vietät: itseltäsi. Usein opiskelijat suhtautuvat opintoihin ja tulevaisuuteensa kunnianhimoisesti ja tunnollisesti ja vaativat itseltään jatkuvaa täydellistä suoriutumista ja monien asioiden kanssa erinomaisesti palloilua, ns. multi taskausta. Kun seuraavan kerran suunnittelet kalenterisi täyteen kursseja, tenttiin lukemista ja muita menoja, muista suunnitella aikaa myös itsellesi. Joskus on vain hyvä pysähtyä ja antaa hyvällä omatunnolla itselleen mahdollisuus vain olla ja siirtää to-do listan suorittaminen huomiselle tai vaikka ensi viikkoon. Ja kun seuraava deadline esseelle tai tentille odottaa kulman takana pohdi, miten siitä haluat suoriutua ja miksi? Tavoitteletko parasta mahdollista arvosanaa oppimiskokemus vai esimerkiksi ulkopuolinen kunnioitus tavoitteenasi? On hieno piirre olla kunnianhimoinen, mutta toisinaan myös ”ihan hyvä” riittää ja tärkeintä kaikessa opiskelussa on kuitenkin kokemus siitä, että on oppinut uutta ja nauttinut siitä, mitä tekee.

Jos arjenhallinta tuntuu toistuvasti haastavalta ja stressaantunut olotila ilmenee pidempiaikaisena masennuksen tunteena tai fyysisinä oireina kuten vatsa- ja pääkipuina, on aina hyvä käydä esimerkiksi terveydenhoitajan tai koulukuraattorin juttusilla. Tärkeintä on, että asioiden kanssa ei jää yksin. Apua ja tukea opiskeluun, tulevaisuuden suunnitelmiin ja arjen- sekä elämänhallintaan saa myös Suunta-palvelun chatista aina sunnuntaista torstaihin klo 18–21 osoitteessa www.suuntapalvelu.fi. Jos et arjen keskellä ehdi chatiin, voi Suunta-palvelun sivuilla täyttää myös 24h käytössä olevan yhteydenottolomakkeen, johon ohjaajat vastaavat sinulle vuorokauden kuluessa kysymyksestäsi.Tsemppiä, armollisuutta itseä kohtaan sekä rentouttavia hetkiä syksyysi!

Suunta-ohjaaja Pauliina

OpiskelustressistäTiistai 26.09.2017 15:23, 1 vastaaja

Stressaako opinnot?
Mikä opinnoissa stressaa?
  • Voit valita 40 vastausta.
Miten pyrit rentoutumaan ja hellittämään stressiä?
  • Voit valita 40 vastausta.
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Johtaja_Jurmu:DLuonut: Johtaja_JurmuTiistai 26.09.2017 15:15

Johtaja_JurmuJäykkäköyristysLuonut: Johtaja_JurmuTiistai 26.09.2017 14:23

Se oli tujakka jäykkäKÖYRISTYSrokote, meinaa nyt muskelia vähä "pakottaa" jos liikaa pullistelee? Muutaman asteen tipahti vielä verenpaineet ku mittasi valkotakin sijaan omamittauspisteessä, mutta "säätövaraa" on vielä jonkuverran.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasTiistai 26.09.2017 14:00

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTiistai 26.09.2017 13:27

valkosipuliTERVE TALOON!Luonut: valkosipuliTiistai 26.09.2017 11:29

Kuinka pitkä olet ilman kenkiä? - 159 :D
Oletko pettänyt? - En!
Jos sinulla olisi henkinen sairaus mikä se olisi? - Kaksuuntanen.
Kuinka monta kirjainta on ihastuksesi sukunimessä? - 5!
Pidätkö hotdogeista? - On ne hyvvee!
Mikä on lempijoululaulusi? - Varpunen jouluaamuna.
Mitä juot mieluiten heti aamusta? - Vesi, smoothie, tee/kahvi.
Teetkö punnerruksia? - Silloin kun on treenipäevä!
Oletko koskaan kokeillut ekstaasia? - En harrasta huumehia!
Seurusteletko? - Johho!
Pidätkö sateesta? - No, riippuu jos on sisällä mut jos töihin pitäis polkasta menemää ni kyllä se vähä pistää vituttamaan.
Omistatko veistä? - Keittiöveitsejä joo, en alibiveitsejä.
Onko sinulla AD/HD? - Ei.
Nimikirjaimet? - MIHTE?!


Mihin aikaan heräsit tänään? - 9:30 katoin kelloa, 10:30 nousi perse ylös sängystä. IHANA VAPAA
Osaatko tavuttaa? - Khyllä.
Tämänhetkinen huoli? - Nykyinen elämänasenteeni on etten jaksa ressata yhtään mistään, joten ei tällä hetkellä mikään paina mielensopukoita.
Tämänhetkinen vihastus? - Ei ole sitäkään.
Lempipaikka? - Koti.
Vähiten mieluisa paikka? - No emmä tiiä.
Minne haluaisit mennä? - En tällä hetkellä minnekkää.
Omistatko läpsykkäät? - Mitkä?
Viimeinen asia jonka teet ennen nukkumaanmenoa - Hampaiden peseminen ja kamojen tsekkaaminen jos o workkidei seuraavana pvänä. :D mitehä tässä oli että hammasharja ja kamojen tsekkaaminen XD XD XD XD ÄXDEE LOLLERS.
Palatko vai rusketutko? - Palan, olen albiinonegge.
Keltainen vai sininen? - Keltainen.
Ryhtyisitkö merirosvoksi? - Emmä.
Milloin puhelimesi soi viimeeksi? - Eilen.
Mitä laulua laulat suihkussa? - Bon Jovia yleensä.
Mitä pelkäsit pienenä nukkumaan mennessä? - Jammu setää.
Mitä on taskuissasi juuri nyt? - Nenäliinoja.
Viimeisin asia jolle nauroit? - En muista.
Parhaat lakanat jotka lapsena omistit? - Barbiet tietenkin!
Pahin murtuma joka sinulla on ollut? - Ei oo ollu.
Paljonko on ÄO:si? - Vitusti liian vähän.
Monta TV:tä talossasi on? -2.
Kovaäänisin ystäväsi? - Kaikki.
Hiljaisin? - EN TIEDÄ SOOTANAH!
Harrastatko urheilua? - En.
Lempikirja? - Ei ole.
Viimeisin laulu jonka kuulit? - Kypckiä tässä kuunnellaan.
Mitä ajattelit ensimmäiseksi aamulla? - IHKUTTIA NAMIA JEEE!

The_NamelessWhile we sleepLuonut: The_NamelessTiistai 26.09.2017 00:04

And we drift far away in our dreams
Gather further distance while we sleep
Build a wall of glass thick and deep
We hear but choose not to listen

Olin aamuvuorossa töissä ja ennen sitä söin aamupalaa kotona. Tein tänään töissä salaattipöytää, salaattipöydän täyttöä, leivoin suklaakakkua ja hain tavaroita alakerrasta ja tiskiä ja töiden jälkeen menin pikku pyörälenkille vehkalahteen ja koivuniemeen. Lenkin jälkeen menin kotiin katsomaan salkkarit ja uuden päivän ja uutiset ja sään ja sitten rupesin välipalalle ja välipalan jälkeen menin päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin emmerdalen, mitä tänään syötäisiin, uutiset ja sään ja uutisten ja sään aikana kävin pyörälenkillä laulurinteellä ja jokiasemalla ja joenvartta pitkin kotiin. Menin sitten kotiin katsomaan salkkarit ja uuden päivän ja Simpsonit ja meidän tarina-ohjelman ja Simpsoneiden mainostauolla keitin kahvit ja keitin myös kananmunat leivän päälle ja sitten kävin suihkussa. Suihkun ja lahvin juonnin jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla luin lehtiä ja katsoin telkkaria ja sitten lähdin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna menen iltavuoroon ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini ä, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.

HearseHrrrrLuonut: HearseMaanantai 25.09.2017 21:43

Joo hyvää yötä vaan - palloristihämähäkki bongattu.
D:::::

Viime yö Nuuksiossa, mutta silti.

Kyllähän sitä monesti miettii näitä jutskuja, mutta
sit kun sen bongaa.. D:::

Hän oli iso ja pullea. Niinku mie. :D Tai on hän vieläkin,
mutta hän vaihtoi maisemaa. Kavereistaan en tiedä..

LonelyWolf96Luonut: LonelyWolf96Maanantai 25.09.2017 19:30

Johtaja_JurmuEi puutu ku vaapukkamehu.Luonut: Johtaja_JurmuMaanantai 25.09.2017 17:36

Home made puolukkamehu, on siinä vaan mukavan nasakka maku 😋

LonelyWolf96Luonut: LonelyWolf96Maanantai 25.09.2017 16:56

Data_250917Luonut: Data_Maanantai 25.09.2017 16:26

Missä sitä kulkija kulkee kun ei muiden maille jalkaansa saa luvatta laittaa?

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäMaanantai 25.09.2017 16:23

« Uudemmat -