IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Syytän paikakunan ihmisiä ahdasmielisyydestä ja syy on myös muissa ei vain minun omia heikouksia voida minulle syyksi lukea..

Psykologilla joka vaihtui oli taipumus sisällyttää aiemman psykologin jopa kirjaama syy seuraavaan asiakirjaan..Nuoriso siis on noin käyttäytynyt ?

Kuuluu monilla nuorilla käytökselliseen kehitykseen kuten psykologi sen on määritellyt siintä ei puhuta sen tarkemmin miksi on näin..

Lapsen kehityskertomus sama henkilö joutuu elinpäiviensä aikana moneen kertaan käymään läpi tätä mikä alkoi Lapsena ?


Psykologisia testejä joita on tehty on asettaa eteeni kuva..

Mieli joka siis jakoi maailman useisiin aurinkokuntiin joissa voi olla ne jo siis samat olosuhteet..

Kuin siis täällä maapalolla on siis nähtävissä..

Psykiatria perustui tutkinta käytti kuvia piirustuksia tutkintaa jossa tämä kuva ilmensi kahtia jakautunutta minnuuttani .....


Harhaisuus on mielisairaus viraliseti tehty tällä testillä sitä on sovelettu samojen lääkärien psykologien toimessa moniin lapsiin ja nuoriin..

Pelkoa pelkotiloja joita ei ole suostuttu käsittelmään..

Ei siis 1970 luvulla eikä 1980 luvulla siintä tähän päivään asti sitä ei siis käsitellä..

Olisi pitänyt selvitä 1980 luvulla on kyse Traumasta jota ei haluta löytää ja nähdä totena siintä syystä ei sitä ei tehty......


On ehkä turha jatkaa asia on toistanut itsensä..

Monilla muilla oli siis jo vastaavia ongelmia joissa asian käsittely oli mitä suuremmin syin kokemani kaltaista kohtelua..

Pakko siintä olla puhumatta sosiaalisen hyväksynnän menettämisen siis uhka oli todellinen motiivi miksi he ei puhu siintä mitään..

MiittisIllalla alkaa olla pimeää.Luonut: MiittisPerjantai 18.09.2020 07:32

Viikonloppu taas alkaa. En ole lähdössä mihinkään viikonloppuna. Olen täällä. Parasta kaveria mä en näe koska se on karanteenissa. Se oli eilen mennyt niihin koronatesteihin. Toivon että sillä ei ole koronaa.
Se selviää sitten ensi viikon alussa. Kun tulokset tulee.
Olo on ollut toistaiseksi ihan hyvä, mutta pakko sanoa että säikähdin sitä kun sain kuulla parhaalta kaverilta että sillä on ehkä korona.
Nyt elän tätä elämää ihan hetki ja päivä kerrallaan koska sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. En edes halua miettiä huomista päivää.
Olo on onneksi rauhallinen. Mulla on pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään kun mulla ei ole mihinkään kiire. Pääsee näkemään mitä siinä on tapahtunut. Nyt kämppä on siisti ja sain pyykit pestyä. Siivosin eilen aamulla. Voin sanoa että tykkään siivota. Aloittaa aina heti aamulla sen niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Laitan aina musiikkia soimaan kun siivoan. Se on ollut nyt hyvä että tämä viikko on sujunut tosi hyvin. Ei ole ahdistanut tai ollut harhoja. Eikä ole onneksi joutunut syömään rauhottavia. Nyt mulla menee taas hyvä kausi.
Sen näkee sitten kun alkaa iltaisin tulla pimeää ja aamulla on pimeää niin että onko silloin hyvä olo vai alkaako masentaa? Sitä ei voi vielä tietää mutta mä toivon että selviän. Mulla on onneksi kaverit jotka piristää mua joka päivä. Niistä mä saan paljon voimaa jaksaa.
Ollaan nyt parhaan kaverin kanssa laitettu viestiä ja tänään ajattelin soittaa sille. Kysellä miten se pärjäilee. Toivon että sillä on kaikki hyvin!
Ensin ämpärillinen vettä kattilaan 1,0l, ja myöhemin 0,2dl, kun mahtuu varmasti. ja siskonmakkarat "kondomista kattilaan 3-5osaisena, Hella päällä/tulella/kaasulla, eikun sähköllä alusta alkaen. Kun puolet siskonmakkarapakista 250g on kattilassa heitetään sinne keittojuurekset 200g ja sitten puristellaan loput siskonmakkarat. Ja kun loputkin siskonmakkarat on pilkottu, heitetään toinen keittojuuressekoitus(200g). Perunoista en tiedä kun ne ei kattilaani enää mahtunut kiehumisvaiheessa, joten ne keitetään kuorineen erikseen n.30min ja kuoritaan ja pilkotaan sekaan jälkeenpäin! Lihaliemikuutioita napautetaan 2kappaletta sopivassa vaiheessa keittoon ja myös suola, jota ei tarvita kuin 1 heitto ( 1rkl)

Ainekset siis oli, muistaakseni:
Perunaa sopivasti, noin 0,5kg
keittojuurekset 400g
Siskonmakkarat kondomin/suolen kanssa 500g
Puhdas vesi 1,2l Itse otin kraanasta
Suola 1rkl
2lihaliemikuutiota.. Sopii myös 1lihaliemi/1kasvisliemi tai miten vaan!

Lientähän maistellaan välillä ja itse teen makusan liemen, sehän keitoissa ratkaisee.. Voi mennä yhdelläkin lihaliemikuutiolla jos tykkää vetisemmästä!

Ohjeen voisi myös puolittaa kattilaan sopivaksi, mutta siskonmakkarasta en tiedä, myydäänkö sitä pienemmissä erissä! Täydestä satsista tulee 6-8annosta, ja itse itsekseni syön sitä 3päivää, eikä paljon muuta tarvitse syödäkään lisäksi.
Pakko elää kotona..

Vaihtoehtoja on tasan kolme sinä asut kotonasi eristettynä ikäisistäsi tai lähdet ruotsiin töihin jonne et noin vain siis pääse...

Ja ne monet velvoitetut siis viranomaiset hakevat sinut siltä reisulta pois joko laitokseen tai kotiin notkumaan...

Ja sinä et pääse puusta pitkään siinä siis elämässäsi...

Sinä et ole siinä ainoa nuori aikuinen joka rimpuilee ja siis yrittää irrota siintä siis valitsevasta kohtelustaan ihmisenä..

Tämä sama koskenut monia minun jälkeeni syntyneitä nuoria..

Vaistosin sitä ei kirjata intuutio oli aistia tämä käytäntö joka katkoo sinun heikennetyt siis vahvuutesi ja aina kun ne vahvistuu..

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Psykologi ei puhu kuuntele eikä siis ylläpidä dialogia...

Nuoren puhe yhtä siis monologia näitä puheita ei kirjata sitä ongelmaa ei ole virallisesti olemassa vaikka on yleinen nuoren ongelma..

Eristetään ne joiden osalle ei ole samaa Ihmisarvoa ja Oikeutta haluttu antaa kuin muille on annettu arvo ja oikeus olla !


Ja siis kuten siis niin moni muukin nuori on elänyt ja muuta ei ole voinut tehdä ja lähteä noin vain pois..

Tilanne hallinossa edessäsi on virkailija jonka jälkikasvu edellisenä iltana tullut puhumaan...

Siis heidän isänsä ja äintinsä suulla kotinsa asentaista siis jopa niitä siis minun kaltaisia siis kohtaan tylyä ja ilkeää puhetta..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Riippumatta sinun terveydentilastasi kehityksellisestä tarpeestasi..

Se ymmärsin asemani maanviljelijäperheen sosiaalisen taloudellisen siis yhteiskunan toimesta käsin siis sen siis...

Ja jo sosiaalisesti ennakolta ehkäisevästi lokeroidun lapsuuden..

Ja nuoren siis kokeman siis yhteiskunan vieroksunan siis hyljeksinnän ja ulkopuolisuuden oikeuttamana siis kohteluna..

Kokoontuminen kylillä keskustoissa joka iltainen tapahtuma jossa olin jo tarkkailija joka yritti olla siihen sekaantumatta..

Nuoret ei minua todella siis aidosti vain siis ota joukkoonsa...

Ja siis yhtenä jo samanikäisenä nuorena ja ystäviä he ei todella siis ole..

Jos joku olisi yrittänyt seurustella...

Ainakin jo siltä toiselta kylältä olisi tätä nuorta jopa siis kiusattu kunnes tämä alkaisi minua siis..

No alkaa siis vieroksumaan ja siis hyljeksimään kiusaamisen yleinen siis yleisin siis tapa näillä kylillä tapana sillä tavalla kiusata toisia..

Psykologia ei tämä kiinnosta..

Syyttää siintä jopa minua suullinen ilmaisunsa on kiertoilmaus sille hän ei hyväksyisi minua edes tyttärensä poikakaveriksi..

Eristäminen hyljeksintä vieroksunta on sosiaaliseen aikaan ja tilaan jopa sisälle rakenettu hyväksytty asiantila..

Ullakolla asuminen on tapahtunut avustusten ehdoilla joita siintä tuli talouteen elämiseen kotona huoneiston kunnostus !


Vaikka hän tietää ja myöntää tämä ja siis aiheuttaa sen kehityksellisen häiriön joka pahentaa kaikkia minun oireitaniAutoradiopuhelimilla ja autoilevat nuoret kiusasivat minua sillä kolektiivisella oikeutuksella..

Jolla he johdatelivat toisen nuoren kiusaliseen asemaan viemällä tämän aitan nurkan taakse puhutaan toisista tälle pahaa..Kaksinaismoraali paikkaunan hallinto ja heidän jälkikasvu on esikuvia ja ohjenuora muille nuorille miten kohdella erilaisuutta..

Et voisi seurustella samalla tämä on kiusaamisen yksi tietoinen siis vahva suhtautumistapa ikäisteni taholta..

Ja ikäisteni siis asenteina erilaisuutta kohtaan..

Lääkärin ja pysykologin jälkikasvu vaikka he todella siis esittää olevansa suvaitsevaisia..

Ja heidän kaverinsa on hallinossa sosiaalisissa ja taloudellisissa asemissa olevien jälkikasvu..

Nämä sanovat sitä samaa toisaalla he ei porukoi tämän kehityshäiriöisen siis kanssa eikä varsinkaan seurustele..Joukko laitoksen pahentamia oireita tunteettomuutta ja pakkoliikeitä ja joita laitoksissa aiheutui jatkuvan...

Häirinnän ja siis sen kiusanteon sallimisen kautta..

Oireet poistuivat kun jätin lääkeet ottamatta aloin itsenäisen sisäisen ja jatkuvan itsenäisen siis työskentelyn..

Olin ne 3 kuukautta laitoksessa vaikka 1974-79 on tietoa traumoista oppimivaikeusongelmista se ei kiinosta psykologia..


Laitoksia ei ole voitu arvioida puolueettomasti..

Hallintoa ja toimintoja ei ole voitu julkisesti ja kriitisesti siis vain arvioida ne se hallinolinen menettely ja periaate..

On siis luoneet monet siis käytännöt..Hallinto ja valtio todella siis saneli tämän siis vaihtoehdottomuuden tilan päätöksillään.....

Suomi oli yhteiskunta jossa yleinen asenne riippumatta mistään muusta syystä kuin miten...

Monet siis ne lait asetukset on tulkittu lain asetuksen tulkinta...

Ja jossa ei vaikuta puoluekanta tai suuntautuminen..

Joita ei noin vain kumota oteta lähdetä siintä pois..

Ei ole ystäviä ihmisystäviä ei ole on vain koti ja ullakkohuone jossa olen yksin ajatuksineneni .......


Moni muukin elänyt näin ennalta säädeltyä lokeroitua elämää jossa on siis pakko pysyä olla kiinni elikautinen sitä samaa..Kaikki mitä oli keinot oli kokeiltu monin tavoin..Siintä ei vain voi irrottautua koskapa sitä mahdolisuutta ei ole esitetty ja perusteltu hallinossa jossa anotaan sitä mitä ei myönnetä koskaan..Moni yritti mutta oli niin kuin on..

Suomi oli yhteiskunta jossa joko olet kuten on kaikki ne muut tai lähdet lähinnä ruotsiin töihin..

Ja siis katoat tästä siis maasta ja elämästä pois..

Hallinto ei siellä neuvota ohjata eikä edes opsteta sinua mihinkän et voi tietää siis niitä monia oikeusiasi...

Ja siis etkä velvollisuuksiasi..Olet syrjäytynyt...

Elämäsi on lokeroitu ennakolta jo määritelty sinulta sitä kysymättä se on elinkautinen sukupolvien kierrossa...

Ja aina siis sitä samaa siinä ei ole merkitystä...

Sillä siis sinun elämällä ja mielipiteilläsisi juuri siintä on kyse silti jo siinä sinun omasta siis elämästäsi..

Tämä ei korjaannu..

Nyt ikäisesi on eläneet työeleämänsä toimineet vaikkapa sillä siis jopa mielenterveysalalla...

Ja he ei edes sitä näe siis totena he on nyt niin minua kohtaan toimineet väärin..

Sosiaalisessa perimässä jo se siis ehdollistuva käytäntö suhtautumistapa joka on siinä ainoa asia josta ei puhuta minun kanssa..

Ja silti että siis sitä ei ole tapahtunut vaikka se on ollut käytäntö jopa jo sukupolvia aiemmin..

Kaltoin kohtelun jatkumo ei katkea sukupolvien ketjussa..

Kohtelun heikompi osapuoli on siinä se jo hoidossa oleva osapuoli ja se vahvempi osapuoli..

Joka on siinä asemassa sosiaalisesti ja taloudelkisesti häneen ei todella vain siis niin ollen koskaan kajota..

Hoitojärjestelmä on myös siis tätä ylläpitänyt jo sukupolvia..

Jos tämä ei muutu edes tänä aikana se on jo siis resurssien haaskaamista sanan varsinaisessa merkityksessä..

Ikäiseni sanoo herkästi minä se tässä puhun potaskaa..

He on siintä herkästi hiljaa ja siis vihaisia minulle jos he siintä on kuulleet ja en unohda meneitä...

Syytöksiä siintä olen siintä syystä että asia on jo meneisyyttä en lakkaa siintä puhumasta...

Ja he ei myönnä sitä se on pilannut monin tavoin loppuelämäni...

Ja siis siinä sen ohella siis todella monen muunkin elämän tuhoonut siis tosiasia..

Ja on sitä valikoivaa ja tietoista tietämättömyyttä siintä mitä on tapahtunut..

ZinshiSormusLuonut: ZinshiTorstai 17.09.2020 13:49

Tuntevat nyt, ympärillä ilmaa.
Hän odottaa, löytäjää, tämä teloitetaan.
Pyöveli julistautuu, kuninkaaksi, raa'alla rahan voimalla.
Myrkky on veressä valmiiksi, yksinäisellä haltija.
Halua kertoa, jakaa, tietoa ja valaista. Voi.
Vaan löytänyt ei veljiä ja siskoja.
Osoitettu eteenpäin, sisään pimeään.
Puristaa mahtaa, käteen enempi saa koskea,
tiukasti kiinni on.
Sormus haudattu ja pelko elää, riittää jo!
Eikö kukaan nähnyt kuollutta?
Sokean nälkää, huutaa pelkuri, katsoo pois.
Taikuri taiko, kurin ja lapset, seppäsi pelin
Osoita sormilla, varjoa, ennen HÄNTÄ.
Toivo, oli, nyt ikuista, vain unta.
Herää ilman kelloa. NYT.

Oma susi on selässä, peiliin katsomalla näkee totuuden silmät.
Eläimen jonka vuoksi tämä sormus on yhteneväinen.
Lauma luo kodin. Terveisin onnellinen koditon. Suomalainen.
Omalta suolta säilyy sormustin. Ei myrkkyä vain lääke.
Cuộc sống trở lên khá giả sau màn quay thưởng KQXSMN 30 ngày

Từ trước tới nay những màn mở thưởng kết quả xổ số miền nam hôm nay đã mang lại rất nhiều những món quà giá trị tới cho người chơi. Đó là thành quả được đền đáp cho những người may mắn có cho mình được sự kiên trì nhất định ở cuộc chơi SXMN hôm nay.

Cơ hội có được chiến thắng ngày càng dễ dàng với người chơi xổ số miền nam

Số lượng người chơi xổ số miền nam hiện nay đang tăng dần sau mỗi màn quay thưởng. Điều này đã báo hiệu cho một tương lai đầy tham vọng sẽ xuất hiện tại sân chơi này. Làm cho không khí này trở lên hấp dẫn thì cuộc chơi này chắc hẳn chỉ có thể nhắc tới giải thưởng.

Giải thưởng tại màn quay thưởng kết quả SXMN hôm nay luôn là thứ khiến người tham gia phải hướng mắt chú ý tới. Ai cũng có mơ ước cũng có hy vọng rằng một ngày nào đó màn mở thưởng KQXSMN 30 ngày sẽ mang giải thưởng nào đó tới cho họ.

Đọc tin tức xổ số truyền thống mỗi ngày nhanh và chính xác nhất tại SXMN hôm nay button-9-8-2018-6_4.gif

f66af2c3e91d73b89be8b58c847e6edd.jpg

Những thành thích sẽ được đền đáp bằng giải thưởng sau màn mở thưởng

Dễ dàng có được một thành tích ấn tượng ở san màn quay thưởng KQXSMN 30 ngày

Khi tham vọng ngày càng trở lên lớn hơn đối với màn mở thưởng kết quả xổ số miền nam hôm nay thì chắc hẳn những phương pháp để đi tìm chiến thắng sẽ xuất hiện. Những phương pháp nãy sẽ bắt nguồn từ những người tham gia vào màn quay thưởng kết quả xổ số miền nam hôm nay đã có già dặn kinh nghiệm.

Cũng có thể những phương pháp đến với chiến thắng đó được ra từ các chuyên gia xổ SXMN hôm nay. Nơi mà chắc chắn sẽ cho bạn hiểu rõ nhất về những phương pháp này có thể nhắc tới web xsmnme.

Tham khảo các bài viết thống kê kết quả xổ số kiến thiết miền nam chính xác nhất tại KQXSMN hom nay

5263365431d7614db6e8994daf552b3f.jpg

Rút ngắn quãng đường tới với chiến thắng khi tìm tới xsmnme

Nơi đây luôn là lựa chọn tốt cho bất kỳ người chơi mới hay cũ của SXMN hôm nay, bởi sự hữu dụng của nó. Với những bài viết thống kê kết quả xổ số miền nam hôm nay thường xuyên được cập nhật sẽ giúp các bạn có cái nhìn rõ hơn về các con số xuất hiện trước đó ở bất kỳ khoảng thời gian nào bạn muốn thấy.

Ngoài ra còn có các bài viết dự đoán được phân tích một cách mạch lạc và vô cùng logic của các chuyên gia dự đoán KQXSMN 30 ngày. Chắc chắn nơi đây sẽ là nơi ẩn chứa những may mắn dành cho bạn và việc bạn khi tới đây chỉ cần đưa ra sự lựa chọn cho mình.

Giải thưởng ở cuộc chơi xổ số miền nam hôm nay không hề khó để đạt được nó. Chỉ cần bạn biết cách thì mọi thứ sẽ được đản giản hóa và chính web xsmnme sẽ giúp bạn rút ngắn quãng đường tới với chiến thắng sau mỗi màn mở thưởng KQXSMN này.

28424601808_662866bf79_o.gif Xem tường thuật trực tiếp kết quả XSMN hôm nay nhanh và chính xác nhất tại SXMN

Semantic: xổ số kiến thiết, xổ số truyền thống

 

Xem thêm: XSCT
Vilpitön on se, joka myöntää virheensä,
mutta ei odota armahdusta hirttosolmu kaulassa,
näillä seinillä vainottuja, kidutettuja, poltettuja,
kaiken hyvän nimessä; niin oikeutetut toimivat.
Paulus? Judas?
Vastavärit paljastavat ulottuvuuksia, kuka olikaan paha?
Siihen on syy, miksi jumalat ovat taivaissa;
heidän paikkansa ei ole maanpäällä,
niin kuin ei ihmisen paikka ole taivaissa,
vaan maan tomussa, anna jumalten olla!Kuolema on ainoa raja, jonka yli ei ole syytä kävellä:
kaikkeuden edessä, kuolematonta on vain viesti,
joka jatkaa matkaansa tuntemattomassa.

Patho38Äiti maaLuonut: Patho38Torstai 17.09.2020 10:05

Kolmet kasvot harmaan marmorin takana tuijottamassa,
samaa päivää vuodesta toiseen eikä se paljon
puhuttu parempi huominen ole vieläkään täällä.
Sitähän ne lupaa, mainostaa ja ylistää,
kuin rahaa sataisi taivaalta, kuin jotain
uljasta uutta maailma mikä nousee korvaamaan tätä
tautien mädännyttämää, tulvan kuluttamaa,
soihtuna palavaa kaaoksen kakofoniaa
mitä jo sodat ja talouskriisit
nuolee kiimaisena ekstaasista ja perversioistaan,
himokkaana vielä sairaampaan sessioon
kanssa raiskatun äiti maan ja sieluttomien biljonäärien
Sain eilen kuulla parhaalta kaverilta huonoja uutisia. Hän on altistunut näköjään koronalle. Se on menossa tänään testeihin. Toivon että ei ole saanut koronaa. Mä jo vähän arvasin että joku meistä kohta saa varmaan sen. Nyt mennään taas vaan hetki ja päivä kerrallaan. Ei voi tietää mitä huomenna sitten tapahtuu. Kaikki voi tulla ihan yllätyksenä.
Voi tapahtua ihan mitä vaan! En ole menossa vanhempien luokse viikonloppuna. Ihan tämän koronan takia. Katsoo sitten koska pääsee pois täältä. Mutta ei nyt tällä hetkellä. Olen täällä ja sekin voi olla että jos parhaalla kaverilla on se korona, niin mäkin olen tavallaan altistunut sille koska olin viime maanantaina sen luona. Eli kohta ollaan varmaan karanteenissa kaikki. Kevät meni meillä tosi hyvin ettei kukaan silloin sairastunut koronaan. Nyt tilanne on vähän eri.
Tämmöistä tämä koronaelämä on. Muuten mulla on ihan hyvä olo. Ei ahdista onneksi. Olen tottunut tähän koronatilanteeseen. Enkä mä pelkää sitä jos korona iskee. Sitten jos se tulee niin tulee.
Tänään mulla on ohjelmassa siivoilua ja pyykinpesua. Ruoaksi teen kinkkukiusausta. Hyvä ruoka tälle päivälle. Tänään aijon taas lenkkeillä.
Kaupassa pitää myös käydä. Mulla on pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään sitten kun tulee hyvä hetki. Nyt olen hereillä kun sai juotua aamukahvit. Alan innolla siivoilemaan. Musat taustalle soimaan.

ZinshiAggressiivisuuden huipentumaLuonut: ZinshiTorstai 17.09.2020 00:21

Olen varmaan ollut liian pitkään hiljaa. PELOTTAA!
Tekee mieli huutaa. En huuda. KATSE POIS!
Kirjoitan huutoani. Olen pettänyt itseni. VALEHTELIJA!
Haluan sanoa. Haluan kirjoittaa. OSAA KYLLÄ!
Ei huutamalla parane. Helpottaa kyllä. PYSTY PUHUMAAN KAIKESTA!

Paraneminen on suhteellinen käsite. OLE YKSIN!
Vai niin. Kuvittelen kuuntelevani. ITSENSÄ!
Itse olen kaiken tämän tarjonnut. LÖYSI HÄPEÄN!
Minua kiinnostaa vielläkin huutaa. EI OSAA LOPETAA!
KUUNTELEEKO TOSIAAN ITSEÄÄN?

Näen kaikkea. En halua nähdä. Liika on liikaa. EN NÄE IDEAA!
Ainoa mahdollisuus on lopettaa tämä kirjoittaminen. KIELLÄN KYKYNI JA ITSENI!
Haen huomiota. Olen pieni lapsi. VÄKISIN OTETTU!
Yritän saada muilta turvaa. SIIRRÄN VASTUUTANI!
Seuraan tapahtumaa sivummalla. PELKURI!

SÄÄLITTÄVÄÄ OLLA SAIRASTA !

Opittu vammaisuus jälkiviisaus. NÄEN KAHLEENI!
Annan huomiota itselleni. ONTTONA!
Olen oikeassa ja väärässä. EN OMISTA KOMPASSIA!

Mitä mahdat? Mitä mahdat tarkoittaa? Mitä haluat?!
MINÄ-ITSE-KIROSI-SINUT-HÄN-TIETÄÄ-TAI-TEESI

Anna olla vain. YLPEYS KIELTÄÄ NÖYRYYDEN!
Olen teiden kaikkien arvoinen. Kuuro, mykkä ja sokea. ELÄIN!
Osaan elää omin neuvoineni tähän asti. AIKA LOPPUI!
Nyt pyydän tarpeesta anteeksi. YSTÄVYYTTÄ!
Unohdin kehittyä ja kasvaa. ILMAN TURVAN KOTIA!

Olen minä.
Minä olen.
Olen tässä. ITSEÄNI MATERIALISTISESTI HYVÄKSI KÄYTÄN!

Antaudun nyt. NÄISSÄ PISTEISSÄ!
Itsekeskeydessä keskellä keskeytä. SOTA ON OHI!
Takana vuori ruumiita jotka tunsin. LOPUTON TYÖ!
Edessä poltettuja siltoja. LISÄÄ TULITIKKUJA!
Olen rakentaja. LAPIO!

Pieni tulitikkutyttö itki. VELJEN SUUTUTTI!

Vain valtameret lohduttavat. PINNALLA!
Kaikki kyyneleet löytyvät jalkojen alta. VASTARANNALLA!
JÄRKI KÄTEEN NYT JUMALAUTA! RATKAISEN ITSENI ASEELLA!
ISÄLTÄ VAURAS VEI TÄMÄN! JAKSAA VIELLÄ VÄHÄN!

Kaikki luvut on lähempänä, muistaa vain lukea. ANNA MENNÄ!
Ongelmaa ei koskaan ollut. VAIN SUUNTA!
Tässä on rakennettu koti. SAA ESTÄÄ!

TERVETTÄ TULOA JA MENOA. HYVÄSTI LUO KÄYTÖSTAPOJA.

(JOS)?

Siis ihan turha kuvitella evoluution sattuvan kohdalle. Pystynussija juostenkusija.

Jää kiinni masturboinnista julkisesti peukalo rectumissa.
Avoimuutta peilikuvalle.
Pelle on suosittu nyt ja aina.
Huoraa ilmaiseksi.
Nauttittavaa.

Niin, ärtyisä kirjoittaa, pakkomiellepsykopaatti että sosiaalisenmedian terroristi.
Ihminen omistaa TIEtoKONEEN. Heh. Heh. Vedä viellä käteen.
Paranee pian tämä YKSInäinen.
ÄO opettaa lukemaan JA tavaamalla sokeatkin näkevät. Hiljaisuuden.
SINÄ rikkoja ITSE vallan ja valtion rikollinen. Mennen tullen voitto. EI VÄLIÄ KENEN.

Busted... Pitäkää huoli. Ovella on molemmat puolet.
Pelkureita kaikki kasvojen takana lapsi. Lyö lisää. VAROVAISESTI!

Anteeksi saa kun pyytää kauniisti. Niin nisti.
Valinta on vapaa. Tyyli-käsi-stäni. Luo-v-uusi.
V niin kuin puusi kuusi vitun idiootti. Saa olla kiitollinen.
Vaan ei osaa oppinein matkaan käydä. TANSSI-ASKELEIN YHTÄ SANAA LAUSUA.

menee näin...
katso...

Kiitos

MOSsi(R)ajat?Luonut: MOSsiKeskiviikko 16.09.2020 14:49

Aine ja henki – vastavoimat,
jännitteet yhtyvät kipinästä,
laukaisemassa
ennen kokematonta myrskyä,
repivät rajat,
kadottavat ajan,
ja luovat uuden ulottuvuuden.
Katoavat sanat ja liikkeet,
vain kiihdytin keskellä,
syöksymässä kohti keskusta,
josta tulevat uudet muodot,
kadotetut janat, syvät uomat,
kosket ja virrat.

valkosipuliHelloust helloustLuonut: valkosipuliKeskiviikko 16.09.2020 11:20

En oo tainnu mitää päivitellä aikoihin, ei kyl mitää muutosta ollu.
Tasaista paskaa :d joku harrastus pitäis kehitellä? Toisaalta oon kyl sen verran kotirotta, et tykkään olla kotona tekemättä mitään :D ja en ota siitä morkkista.


Hmm, mut totta tosiaan. Oon ollu 9 kk juomatta. Eile mietin nukkumaanmennessä et jos nyt pitäis vetää 3 litran viinipänikkä, tuli jäätävä ahdistus päälle :D Ennen sitä joi ahdistukseen, nyt jos pitäis juoda niin ahdistaa :DDD Jännää käänteisilmiö.


Oon muute sitä miettiny, et miksei galtsussa voi skipata turhia blogitekstejä. Jotkut spämmää vitusti noita kyselyitä, niitä saattaa olla 1400 kappaletta yhtenä päivänä :D ja samat copypaste tekstit. Tarkoitan myös et jos ois semmone mystinen nappula mistä sais paskat tekstit vittuun (mm. mun myös) niin ois tää varmaa vähä mielenkiintoisempi lukea.


Joops jaaps, no ei tässä sen ihmeempää. Se o syksy nyt ja kohta talvi.
Suomessa olisi voitu rakentaa ne keksinnöt uudelleen...

Ja jotka todella joutuivat siis toisenmaailman sodan voittaneiden siis liitoutumien ja valtioiden käsiin..

Ja juuri siis siinä ei ole kyse suuresta taloudellisesta urauksesta edes sotien jälkeen..

Me emme uskalla muka voi toimia siis toisin kuin on siis jo siis monesti historiassa siis ehdolistunut..

Poliittiset päättäjät todella meni aina sen siis vieraan vallan taakse mitä sieltä on sanottu ja ehdolistettu..

Me emme voineet olla sisäisesti itsenäisiä omaehtoisia toimijoita olemme eläneet siinä siis sisäisessä tilassa..

Ja sodassa ja teimme kaikkemme mutta emme rauhassa ole voineet toimia omaehtoisemmin periaattein..

Yhdysvaltojen ja Neuvostovaltion...

Nykyisen siis sen venäjän käsiin siis jäi ne ja se sotilas salaisuus ja se saksan sota aikainen siis kehitystyön tulos..

Sen jälkeen..

Ja siis se niin se sanottu teollinen asevarustelu ja militaristinen aika ja tila maailman historiassa sai jatkua aina 1990 luvulle asti..

Vaikka saksa hävisi sodan..

Voittaja valtiot jakoivat saksan koko sen siis kehitystyön omiin siis nyt vielä siis todella moniin militaristisiin hankeisiinsa..

Saksan teknologisia ja teollisia siis hankeita...

Ojattiin kuvaputkiteknologialla..

Muutamia asioita joita piti tietää ja osata tehdä toisin ..


Teknologia oli toteuttettavissa siis jopa sen ajan näissä siis takakylän siis pajoissa joita oli aika monia sotienmme ajoilta..

Suomessa oli jo todella siis monia voimavaroja teollisuudessa tieteessä teknologiassa..

Toteuttaa se sähkömagneettinen suojaus...

Ja jolla ohjata ja hallita sitä siis kenttää ja toteuttaa lopulta se sähkömagneettinen moottori..

Hydridi teknologiaa ja materiaaleja joita on valmistettu jo 1900 luvulla joita ei ole meillä suomessa saatavilla..

Taittaa aikaa ja avaruutta poimuttaa avaruutta ja toimii jo pienellä erällä jalostettua..

On sille jo olevaa voimalähdettä storium on sitä energiaa ja alkuainetta..

Siis garavitaatio ja se siis energiapyörre..

Ja energian ja sen teknologisen osaamisen yhdistäminen oli mahdolista jo 1980 luvulla..

Pyhä kolminaisuus tieteen ja historian tulkinta jolla sai meielenterveysmerkintöjä 1970 ja 1980 luvulla aika monia ....


Tarkennetaan suomessa ol ihyvä kirjastolaitos 1970 luvulla..Nikolai Teslan aloittamat ne kokeilut ja muistiin panot kone ja siis lapärit joissa on tuo ohjusyksikkö..

Kuvaruutu näppäimistö...

Ei ole ystäviä ihmisystäviä ei ole on vain koti ja ullakkohuone jossa olen yksin ajatuksineneni .......


Alus on sitä siltä osin se ei ole vieraperäistä siis maapallon ulkopuolista siis teknologiaa....

Ne oli ja on sotilateknologisia viritelmiä..

Lähiavaruus on jo saavutettu 1980 - 1990 luvulla uusia parempia koneita on kehitelty joilla korvataan kantoraketiti ......


Oli viety jo tarpeeksi pitkälle pääsi jo kiertoradalle avaruuteen ilman sitä siis kantorakettiakin..

Tarkoittaisi sitä finairin kone lentäisi yhdellä tankauksella kuun ympäri..

Ja ja samalla energialla paluu lenolla meni sen maailman ympäri..

Yhdysvallat ja Neuvostoliitto kehittänyt tätä jo 100 vuotta siintä syystä yhdysvallat luopui avaruussukulasta ei ole ufo...


Todellisuudessa ei ole aitoa isänmaalisuutta..

Ja siis sotien jälkeen me olemme myyneet sen pois ja me emme salli siis omien kansalaistemme sitä edes tehdä niin..

Poliittisia diaknooseja...

Ja joiden takana on johdettu siis se kontrolli ja se sinä et sitä siis aloita julkisesti ehdottelemaan hankkeita siltä pohjalta..

Tiede ja tutkimus harvojen käsissä..

Me olisimme voineet silti siis sallia lapsille ja nuorille pareman siis sen henkisen ja sielullisen elämän ja kohtalon..

Ja saat seuraajia joilla sama tavoite..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Ajatella sillä tavalla kuin minä sen ajattelin..

Voimme sen toteuttaa omissa tehtaissa...

Ja siis nyrkkipajoissa mitä me sitä kieltämään siinä on siis taloudellisia etuja arvoja kaikille jakaa työtä ja toimeentuloa..

Sotilassalaisuus on tämä populsiomoottorin ja sähkömagneetisen moottorin sovellutus kehitelmä jota ei ole kerrottu ?


Ensimäinen poimulentäjä olisi suomalainen ?

Tällä ajatelutavalla sai peruskoulun jälkeen talven ylitse...

Sinne siis pöpilää vaikka se tieto oli jo siis olemassa ja siis jo saatavilla puheeni ja ajatukseni ei ole pöpin puheita ja ajatuksia..

Jätin tästä pois varsinaisen ufoilmiön kerroin historian jossa me olemme olleet osallisia sotien jälkeisinä aikoina..

Vanha lainakuva miten fyysinen esine kuvassa on täysin alkuperäinen kuva maisema ja tila on suttuisa ja...


Pian pöpilän jälkeen minussa kuoli isänmaalisuuden kipinä...

Ja siis todella vain siis sammui olin kokenut nähnyt miten tämä kansa ja yhteiskunta kohtelee omia siis niitä lapsiaan ja nuoriaan kaltoin..Mitä sinä siintä opit et yhtään siis mitään..

Ei ole lapsia eikä lastenlapsia sielunsopimukset on sanottu irti..

Voin silti elää itselleni sen hyvän loppuelämän enään minun ei ole syytä välittää mistään muusta mistä muut ei enään välitä..

Ei he ole syvällisiä tai henkisesti korkealla värähtelytasolla..

Sotien aikana antoi kansallisosialismille valtaa siis jopa siihen pahuuteen samoin johtivat meitä siis neuvostovaltion pahuuteen..

Vaikka tämä aika ja täthtikartat on mitä on..

Suomi on nyt hukassa ja pysyy siinä..

MiittisOlen onnellinen!Luonut: MiittisKeskiviikko 16.09.2020 07:45

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Hyvin on tähän asti mennyt tämä viikko.
Ollut hyvä olo koko ajan. Olen nauttinut siitä. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Ohjelmassa on kaupassa käynti, ruoanlaitto ja illalla olen menossa taas salille. Pääsee treenaamaan taas kunnolla.
Olen siellä noin tunnin taas. Illalla on aina hyvä mennä salille. Sitten kun on ollut salilla illalla niin pääsee rentoutumaan sen jälkeen. Unikin tulee aika hyvin kun on treenannut. Tänään näen taas kaverit. Eilen en nähnyt niitä. Päästään viettämään taas aikaa tänään ja nauramme paljon. Meillä on aina huumoria kavereiden kanssa jatkuvasti. Se on vaan niin parasta. Puhutaan joskus ihan hölmöjä juttuja missä ei ole mitään järkeä. Onneksi mun kavereilla menee myös nyt hyvin.
Meillä ei ole onneksi mitään murheita. Nautitaan elämästä.
Tänään aijon tehdä ruoaksi lohikastiketta ja riisiä. Se on yksi mun lempi ruoka. Nopea valmistaa. Syön sitä ruokaa tämän päivän. Huomenna teen kinkkukiusausta. Hyvää ruokaa tiedossa parille päivälle.
Mulla on taas verikokeet tässä kuussa. 24 päivä. Pitää mennä taas lääkityksen takia. Koska syön leponexia. No onneksi olen tottunut. Olen syönyt leponexia jo 13 vuotta. Syön sitä ihan loppuun saakka. En aijo todellakaan lopettaa sen syömistä. Koska se lääke auttaa mun elämässä todella paljon. Pystyy elämään tätä elämää jotenkin koska on tämä sairaus. Skitsofrenia Ei ole mikään kiva sairaus mutta olen oppinut elämään sen kanssa. Mulla meni noin 10 vuotta että pystyi hyväksymään itsensä semmoisena kuin on. Nyt mä elän mun elämää ihan täysillä ja nautin elämästä. Olen onnellinen. Se on tärkeintä.
Rastitusgalluppi luonteesta!
Vieraiden ihmisten seurassa sinä:

[x]olet hiljainen ja varautunut
[x(jos siis kaveri mukana)]olet sosiaalinen ja puhelias
[x]seuraat muiden keskustelua, puhut hieman
[]vältät vieraiden seuraa

Perheesi/kumppanisi seurassa sinä:

[x]puhut todella paljon, kommentoit kokoajan ympärilläsi tapahtuvia asioita ja ajatuksiasi
[]keskityt enemmänkin kuunteluun
[]olet melko hiljainen
[x]mielenkiintoisen aiheen löytyessä pääset vauhtiin

Riitatilanteissa...

[x]Yrität lopettaa riidan mahdollisimman pian
[/]lähdet pois paikalta ovet paukkuen
[/]haukut ja olet ilkeä, kylvät pahempaa riitaa
[/]keskustelet asiallisesti riidan aiheuttamasta asiasta ja kuuntelet mitä toisella on sanottavana
[]alat itkemään
[]olet vain hiljaa ja yrität antaa olla

miten käsittelet vaikeita asioita? (kuolema, ero, välien katkaisu)

[x]suret ja itket jonkin aikaa, mutta pääset yli asiasta.
[/]Masennut, kestää jopa vuosia käsitellä vaikea asia ja saatat olla itsetuhoinen.
[/]jatka aikalailla normaalisti, tietysti hieman alakuloisesti.
[]käsittelet surun keksimällä tekemistä/harrastuksen
[]et osaa käsitellä vaikeita asioita oikeastaan mitenkään.
[x]hakeudut läheisten seuraan ja puhut heidän kanssaan asiasta.

useimmiten olet

[]surullinen
[/]tylsistynyt
[/]innoissasi
[x]iloinen
[/]varautunut
[]peloissasi
[x]onnellinen

Valitse kolme sinua parhaiten kuvaavaa luonteenpiirrettä

[x]sinnikäs
[]spontaani
[]masentunut
[]lahjakas
[]rohkea
[]ilkeä
[]hauska
[]lannistuva
[]alistuva
[]ylpeä
[x]empaattinen
[x]utelias
[]järkevä
[]tyhmä

miten osoitat rakkautta parisuhteessa?

[]teoilla
[]sanoilla
[x]teoilla ja sanoilla
[]et osaa osoittaa rakkautta
[x]viesteillä
Ikäiseni lapset ja nuoret aloittivat hyljeksinän vieroksunan he torjuivat ja pitivät siintä huolen minulla ei ole ikäkauteni sosiaalista asemaa..

Kotona ja porukassa oli tieto ja mielikuva olen kehitysellisesti häiriintynyt ja ei ole sopivaa porukoida vammaisen kanssa..

Puhumattakaan seurustelusta..

Ja siintä sosiaalisesta porukasta johon voisin siis kuulua ja he aikuisina nuorina ohittivat minut..

Sen siis se vahva energia oli siis aistittavissa edessäni oleva..

Kohtalo jolle en mitään mahtanut..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Ikäiseni on kouluttautuneet ja ohjautuneet sosiaalialalle ja mielenterveys alalle olen tuonut tämän esille he tätä hyväksy totena..

Moni on suuttunut syyttänyt puhun potaskaa valehtelen se ei ole totta sitä he on minulle tehneet hyljeksineet ja syrjineet vieroksuneet..

Ullakolla asuminen on tapahtunut avustusten ehdoilla joita siintä tuli talouteen elämiseen kotona huoneiston kunnostus !


Yritin sanoa näille sen jo 1980 luvun alussa psykologin kautta lapset ja jälkikasvun kautta tulee...

Ne siis psykologin ennakkoluulot pelot joka ei katoa koulutuksella..

Sosiaalisesti minua luokittelee ja siis lokeroi kuten monia on siis todella muitakin samalla tavalla kohdelleet..

On töissä laitoksissa on nähnyt elämää he nyt syyttää edelleen minua ja minun terveyden tilaa ja puhun potaskaa siintä mihin nämä on minua..

Ojannanneet ja johtaneet syytös ja vasta syytös on todellisuutta..

Psykologi ja lääkäri ei sitä resurssia auttanut saamaan koulutus ja siis se erityisammattikoulu...

Siis oulussa jossa oppii ne monet siis tärkeät siis tarvittavat sosiaaliset taidot ja elämään yhteiskunassa toimimaan työelämässä..

Tämä resurssi ei maksa mitään vanha kirjoituskone..

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Koulutus 1979 -86 asti siis sen anomisen takana joka johti kaksi vuotta taidekoulua taideterapiaa..

Ei pääsyä erityisammattikouluun..

Muualle suomeen tai sinne siis ouluun joka korvataan piippolan kotiteoliskoululla..

Ja jossa ei ole sitä erityisen hyvää aikaan ja yhteiskuntaan sitoutunutta laadullisesti pysyvää ja tasokasta opetusta edes siis taattu..

Siihen kykenevä opettaja lähti ouluun eritysammattikouluun opettamaan heti ensimäisen vuoden jälkeen..

Erityisryhmien opettajalta vaaditaan aitoa siis vahvaa sitä olevaa tahtoa ja halua aidosti opettaa siis motivoida oppilaita oppimaan..

Tämä toi esille nämä tapaukset ei maksa veroja he kuten sinä menee suojatöihin hän veronmaksajana maksaa...

Olin tehnyt 16 vuotiaana jopa joitakin siis huonekaluja ei ole koulutusta siihen johti siis huonekaluun joka lujempi kestävämpi..

Kuin se tehdas tekoinen vastine..

Monet kuvan esineet on säilytetty pöytää myöten nyt voin osan entisöidä väriä myöten tilaani on aina kuvannut tämä ilmiö!


Sinun siis opetuksen ja työnteon harastamisen...

Ja siis hän ei halua opettaa niitä siis erityistaitoja taidepuusepän hienoa erityistaitoa minulle..

Ja sitä sinä en tarvitse..

Ja halinto eväsi pääsyn jo suojatöihin firmaan 1990 luvun alussa olet siis tekemässä pieniä vähemmän vativia töitä..

Valmistamiani esineitä liittyy pienoisraketin laukaisuun ja virtalähteisiin 1978 -79 aloin tämän kehittelyn kotonani ?


Opettaja ja mielentyerveystoimistossa..

Virkailijat ja ne jo monet siis psykologit sitä kautta lääkärit ei suostuneet hallinolliseen pyrökraattiseen siis avustamiseen..

peruskoulun yhteiskunallisen koulutuksellisen merkityksen epäkohdista löytyy se kaikki mikä on mennyt vikaan 39 vuotta !


Syytin myös siintä systeemiä...

Ja siis jokainen syytös on torjuttu sitä ei kirjata ja sitä samaa kohtelua kokeneet monet siis ne muut eritysryhmien oppilaat...

Jokaisesta asiasta tuli Opettajakunan ja Rehtorin välinen neuvottelu välillä sieltä kuului kovaa väittelyä ja sitä riitelyäkin...


Siis hallinossa ja koulutuksessa jopa monin syin perustein ja menettelyin..

Mitä on oppimisvaikeus ongelma siintä voisi tehdä monta ajankohtaisohjelmaa asiaa monesta näkökulmasta katsoen ?


Toin tulessani tämän ristiriidan esille henkilökunan opettajien ja rehtorin palaverit oli jo sitä riitelyä muutoikin monin syin perusten aika täynnä...

Yliopistotasoiset kuuli sen seinän läpi yrittivät olla sitä ei ole..
Viherpiipertäjä on siis aina todella tarkoittanut ihmistä joka osaa omatarveviljelyä..

Ja elää siis ja asuu maalla on työelämästä syrjäytynyt osaa elää olla aivan hyvä tyyppi..

Ei ole ehkä edes poliitisesti sitoutunut...

Ja siis vain tekee puuhastelee ja siis harjoittaa sitä mitä hän osaa ilman koulutusta ja valtion resurssia tehdä...

Ja johon siis riittää omia resurssejakin laittaa kiinni..

Mahdollista muokata omaa elinpiiriä luononkierrossa on voimavara resurssi joka ei ole kaikille mahdollista olla näin.....


Ei ole ne käsitteelisiä sekaannuksia..

Ja siis joita on viljelleet kansakielestä lainaileet monet siis poliittiset tahot joissa ei ole muuta sisältöä...

Työteko maksaa tekijälleen varusteet työtä tekevä maksaa työnteon kulut raakaaineet näin on talous muodostunut......


Siis kuin tuo käsitteellinen kielellinen siis luovuus..

Omatoimisuutta ja sitä ei ole työelämässä ansaitse itsenäisesti omaa ja toisen toimeentuloa ei arvosteta sosiaalisesti eikä taloutellisesti..

Tuottavana yksilönä..

Perävintin ja peräkammarin poikia ja tyttöjä idealisteja epärealisteja ja huono esimerkki muille ihmisille..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


He ei alkoholisoidu he ei eläne siis sitä huonoa elämää..

Marginaali johon kuulun ei ole olemassa heidän ongelmansa on tahdottu käsittää väärin perustein mielenterveyden ongelmina jota se ei ole..

Ei ole ole tarkasteltu sitä siis työkyvyn oppimiskyvyn ongelmia..

Ullakolla asuminen on tapahtunut avustusten ehdoilla joita siintä tuli talouteen elämiseen kotona huoneiston kunnostus !


Ei maksa veroja ja siis hän elää avustuksilla..

Marginaali ja jota ei ole sosiaalipolitiikassa ja talouspolitiikassa edes siis nyt olemassa..

Puhtaasti siintä johtuen mitä lait asetukset sanoo ohjattu mielenterveyspuolelle...

Ja tai katsottu todella jonakin siis kehityksellisesti jälkeenjääneinä ja siis sosiaalisiana siis ongelmina jotka johtuu siintä kohtelusta..

Hallinossa ja virastoissa siis siintä ylimielisestä henkilökohtaisesta siis jo vedätyksestä...

Ja niihin vääriin toimiin toimenpiteisiin siis ohjaamisesta..

sadekissasom jag mår. flykting i migLuonut: sadekissaKeskiviikko 16.09.2020 03:45

jag mår illa och vill inte göra något.

något som betyder ansvar. eller lova någonting.

allt som är större än livet får mig att må illa.


ingen tvingar dig.

för jag tror inte på att jag klarar det.jag känner att jag inte skulle känna så om jag hade en partner. en far till barnet som är som en partner


men relationen med h är mer komplicerad. det är vad den är och det är så den kommer att vara.

vi har nog en chans att växa närmare varandra och båda vill ju varandra väl. så det finns en chans.

men det kommer inte vara lätt.

och det är det väll kanske inte för de flesta, vissa har det lite kämpigare och vissa har de ganska kämpigt ibland och vissa har ett rent helvete. och jag skulle säga att vi är det näst sist nämnda.

de som har ett helvete är de som har våld i relationen. misshandel.


så där är vi inte, så jag ger kredd till min man om det. 

han vill väl.


jag har svårt att tro att jag kan böja mig tillräckligt så som han vill. o där kommer vi att ha friktion alltid.

hur länge kommer han att orka?

ibland känner jag bara att jag vill inte göra något som innebär ansvar eller att någon ska vara beroende av mig.

för när jag mår illa.

och det känns som att han har bara försökt göra bra saker för mig hela tiden, han borde springa för livet, känns som jag förgiftar honom

eftersom jag inte vet.

eftersom jag vill fly hela tiden, flykten finns i mig,


hur många gånger tänker jag på sverige per dag?

hur många gånger känner jag lukten av nyrengad höstluft, hur många gånger hör jag vindens sus i lövträden, hur ofta ser jag landet och dess grönska omkring mig och den somriga/sensomriga svenska naturen?

hur många gånger inbillar jag mig att jag böjer mig ner för att plocka några blåbär för att stoppa dem i munnen?


men sverige har blivit kallt. atmosfären har blivit kall. folk är kallare där.

vilken färg har själen?


känns som den här tjejen kommer inte att lyckas. hon finns bara för sig själv.

hon lyckas med det, men hon lyckas inte med att finnas för andra.


mamma jag saknar dig så.


jag kanske borde ha flytt... i somras, från honom. jag förgiftar ju bara honom. genom att inte säga som det är, för att det är omöjligt.


jag kan inte lova dig någonting. jag kan inte lova dig att jag kommer att vara hel nästa år.

jag kan dansa mig dig och få dig att skratta och tro att det finns kärlek. 


ansvaret barnet, på riktigt

tiden skrämmer mig och min psykiska hälsa skrämmer mig.


och varför jag ska vara med honom då om det ändå inte blir några barn?
varför tänker jag så om relationen?


jag mår illa över allt. allt som jag inte kan eller allt som jag inte tror att jag kanlängtan efter sverige och svensk sommar och höst och människor familj vänner.

livet, som en annan bild, som en annan värld som ett annat liv, som jag hade

det är nog så flyktingar känner när de bott i sverige i några år, men de kommer från irans dammiga gator och högljudda arga människor och kameler och mustach män och värme. (inte fan vet jag)

så sitter de vid ett betong kvarter i Stockholms förort, det är sommar och träden är gröna. fåglarna sjunger och luften är frisk och något sådär tystoch de sitter där och ser det där, men innuti sitt huvud hör de bombernas dån, barnens skrik, all damm och hetta

det är som en dröm, men samtidigt känns det så otroligt bekant, det är som ditt hem, men långt borta 


och du vet inte om du längtar dit eller vilken del av dig som längtar dit.

för egentligen vill du inte vara där igen, fast i det samma gamla. men samtidigt längtar du dit, för att kunna andas den där välbekanta luften en stund.
Kierrätys on se joka on monissa perheissä ollut käytäntö vielä siis sotien jälkeisinä aikoina aina 1980 luvulle asti samat huonekalut..

Harmaa hiljainen rauhallinen marginaali..

Ja siis johon minut oli jo siis ehdollistettu ja joka oli ahkera ja toimelias ei vaadi aina edes palkkaa palveluistaan..

Läpinäkyvä ja nöyrä poissa julkisessa kuvasta ja..

Heitä ei arvosteta..

Ja monet siis psykologit ja lääkärit ja se systeemi...

Joka siis jopa vaatii niitä siis vain ehdollistavia siis diaknooseja ja joiden ei tarvitse silti vain edes nyt pitää paikaansa..

Asuu kotona..

Ja avustukset tulee kotiin ja talouteen..

Työpanokset he siis vain todella tekee muille ei itselleen he ei vaadi kuin sen mitä heille annetaan...

Siis hallinosta ja anomuksina pitkänä prosessina ja siis vedätyksenä..

Äitini entinen puhelin on nyt siis minulla nyt käytössä ei ole varakas on vain tyydyttävä siihen mitä on...


Jotka oli jo saatu 1960 luvulla ja tarkoin perustein siis todella vielä osin käytössä..

Uudessa tarkoituksessa nyt 2020 luvulla raha ja jo talousjärjestelmä sen on ehdolistanut..

Jo tämän yhden elämäni ajan aina uudelleen..

Esineen käyttöikä hinta laatusuhde 39 vuotta 1970 luvulla synnyikodistani asuin ullakolla 1980-93 nyt tässä.......


Laajensin sen moneksi muuksi käytännön menetelmäksi elämäni aikana..

Olisin voinut ennakoida nykyisen olisin ennakoinut sen jo 1980 luvulla ja koonut materiaaleja moneen tarkoitukseen..

Varastossa on tehty muutoksia on käytetty oleva materiaali loppuun tarkoittaa nolla rahoitusta karkkipäivän resurssia ..


Kokoaa tiettyä materiaalia riittävästi siintä olisi syntynyt nykyiseen jopa monin verroin paremin toimivia siis ulkovarastoja..

Varastossa käyttänyt kierrätysmateriaalia ja samalla siistinyt järjestellyt paikkoja monin tavoin ....


Elintasoa ja talouskasvua en ole koskaan kokenut enkä elänyt todeksi ja en voinut ansioitua omalla työlläni se ei ole mahdolista olla niin..

Kaikki oli järjestelyn kautta saatua tavaraa..

Työtä on tehty palkatta..

Ja siis jo kotona enemmän tai siis jopa vähemmän todella aktiivisesti tai vapaaehtoisesti velvoitusten kautta..

Työuraa ja sosiaalisia suhteita ei ole voinut kehittää..

Vastaavia tapauksia oli minun aikana useita siis satoja maakunissa joilla ei ole uraa ei vakituista työsuhdetta..

Ja sitä siis sosiaalista asemaa työelämässä..

He ei käytä alkoholia he ei polta edes tupakkaa jotkun silti poltti lopetti sen myöhemmin aika rauhallisia eläjiä..

Ja siis joilla oli jokin erityspiirre tai lahjakkaita taitoja siis käyttää antaa muiden avuksikin sitä elämäänsä ja aikaansa..

Puuttui sosiaalinen asema ja arvostus ympäristö unohti heidät..

Oli kummassakin sukupuolessa..

Siis naimattomia ja todella siis syrjään sysättyjä hyvin monet teki töitä synnyinkodin ja kotitilan ja toisaalla naapurin apuna..

Vammaisuutta he ei edusta ja mielentervysongelmia ei välttämättä ole..

Ongelma tuli erilaisuutta on ryhdytty auttamaan yhteiskunan ehdoilla ja toimesta joka siintä palkan...

Ja siis lakisääteistä ja tylyä kyytiä..

Olin tämän marginaalin puhdasotsaisin tapaus joka sai tietää kuinka oli tylyä ja tympeää olla ikäistensä seurassa..

Läpikatsottu sysätty syrjään sekä vieroksuttu ja ne pahat puheet juorut kiersi kyliä..

Traumat ja psyykkiset vauriot oli kohtelun tulosta..

Korjaantui ja siis suli osaksi persoonaa..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Jos henkilö arvosteli ammattiauttajia hän oli todella aika jo hankala..

Ja ehdolistui hankalana ja siis hän ei ymmärrä olevansa sen määrätyn siis ammattiavun tarpeessa...

Ne siis hänen puheensa sai negatiivisia reaktioita aikaan..

Täm on koettu uudelleen 2020 luvulla ikäiseni on keskiiässä he on jopa siinä suhteessa ehdolistuneet sisäistyneet kästyksiinsä..

Siintä mitä minä olen siinä ei juuri ole tapahtunut muutosta..

Sinnkkuna he ei ryhtyisi helpolla seurustelemaan kanssani ja ehdolistuu se erottava yhtälö joka on tuo...

Sosiaalisesti ja taloudellisesti erottava tekijä on se siis se diaknoosi..

Ei sitä halua totena tiedostaa siinä iässä ei uutta opita helpolla..

Puheensa oli äidikielen koulussa opetetun yhteinäsikielen näkökulmasta oudon kuuloista sanat käsiteet mielensä kielelellinen rikkaus..

Kääntyi häntä itseään vastaan hallinossa..

Paikkakunan nuoriso heitä pilkkasi ja kiusasi autoradiopuhelimin..

Minun sukupolven nuoriso kunnostautui hyvin ilkeänä...

Siis kohtalona heille..

Juuri siis se sitä siintä ei seuraa mitään heille..

He aikuisina nuorina siis kohteli näitä sillä tavalla joukossaan jopa hyvin siis ilkeällä tavalla..

He suuttuu jos heitä siis vain vähän epäsuorasti katsoen siis arvostelee syyttää puhun puppua potaskaa enkä tiedä yhtään mitään mistään..

Tuo ei vain siis muutu vaikka aika ja yhteiskunta muuttuu..
Ajatteletko paljon tulevaisuuttasi?
-Aika paljon loppuunsa joo. Ehkä tänä vuonna tullu enemmän ajateltua tulevaa kuin aiempina vuosina.

Oletko enemmän varma vai epävarma?
-Riippuu asiasta. Usein tuppaan olemaan suht epävarma, mutta koitan aktiivisesti olla aina varmempi. Oon liian entä jos-luonne välillä.

Viimeisin asia, jonka takia itkit?
-Osittain ahdistus, traumat ja helevetin stressaava/tunnepitoinen vuosi ollu niin annoin kerrankin itteni purkautua kunnolla itkemällä

Tyhmin pelkosi?
-Voiko pelkoja ees sanoa tyhmiksi? Valideja tunteitahan nekin, vaikka eivät aina ihan järellisiä oo. Ehkä omasta mielestä se, ettei miusta välitettäis vaikka tiiän 100% varmuudella, että on ainakin n. 10 ihmistä välittää.

Onko kukaan koskaan pelastanut henkeäsi?
-Tavallaan joo. Sitä kautta, että on syitä, miksi ei voi lopettaa elämistä.

Oletko koskaan satuttanut ketään toista ihmistä fyysisesti?
-Nuorena tahallaan, isompana vahingossa.

Elämäsi kamalin päivä?
-No en tiiä sillei kamalin, mut kerran oon ollut niin henkisesti sekaisin, että en oo voinut ees lähteä kotoa ulos. Vähän hämmentävää kun ei oo koskaan aiemmin ollu ihan tuossa skaalassa.

Oletko nyt tällä hetkellä iloinen?
-Ihan joo :) Joku ihme suruisuuden ja ahistuksen aalto tuli päivällä hetkeksi mitä ihmettelen, mut muuten ollu aika hyvä päivä ^^

Onko sinua kiusattu?
-On

Jos on, onko se tuonut sinulle itsevarmuutta?
-Siinä mielessä joo, että uskaltanut näyttää sellaiselta kuin haluan suunnilleen (no joo, haluaisin mustat hiukset mut pidän filmihommien yms. takia ruskeana), olla avoimesti outolintu (vaikka ihan kaikkea outoutta en kehtaa tehä julkisesti xD ) ja muutenkin elää mahdollisimman hyvin sellaista elämää, mitä itse haluan elää ja mikä tekee onnelliseksi välittämättä mahdottomasti mistään vitun sosiaalisista normeista (toki byrokratian takia joutuu välillä tappelemaan yms. mutta silti.)

Eikä oo muutenkaan ollut tarvetta olla niinkuin muut.

Millainen suhde sinulla on vanhempiisi?
-Toiseen ihan ok, toiseen tällä hetkellä ei kovinkaan hyvä ja se sattuu. Toivon kyllä, että tilanne paranee ajan kanssa takaisin ennalleen, mutta se ei oo miusta täysin kiinni enää.

Mistä asiasta olet kaikkein kiitollisin elämässäsi?
-Hankala valita vaan yhtä. Siitä, että loppuunsa vaikka välillä tosiaan on tullut paskaa niskaan aika urakallakin, niin silti on ollut tähän mennessä aika upea elämä, jossa on ollut todella paljon aivan mahtavia hetkiä ja vielä upeampia ihmisiä ^^

Mitä teet, kun olet vihainen?
-Usein huudan, oon joko hyvin suorasanainen tai sitten vittuilen, mökötän ja oon aika kakara. Oon koittanut nykyään opetella ilmaisemaan sitä vähän rakentavammin ja hillitymmin.

Luotatko helposti ihmisiin?
-En enää kovinkaan helposti loppuunsa. Välillä meinaan kyllä lipsahtaa ja luottaa liikaa, tosin nyt alan hiljalleen olla sitä mieltä, että ehkä se luottamus nimenomaan pitää ansaita.

Ja ehkä sitä ei tarviikkaan edes kovinkaan moneen ihan täysillä luottaa (mutta läheisiin pitäisi pystyä luottamaan 100%, hence the luottamuksen ansaitseminen). Lavalla ja kuvauksissa tosin joutuu luottamaan aika paljon, vaikka normaalielämässä ei luottaisi (toisaalta duh, työnkuva.) mut se on vähän eri asia.

Kuinka usein olet surullinen jostakin?
-Riippuu aiheesta.

Ajatteletko olevasi rohkea?
-Tietyssä mielessä joo.

Millaisena näet itsesi?
-Hyvin paradoksaalisena ihmisenä. Miussa on aika paljon hyvää, mutta toisaalta taas joltain osin on taipumus olla myös helevetin pimeä ja kylmä (mutta kovinkaan moni ei tuu näkemään sitä enkä välttämättä haluakkaan kauhean avoimesti näyttää tai keskustella kovinkaan usean kanssa, koska sitä ei ymmärretä helposti). Miusta ehkä päällimmäinen kuva on että oon hyvin iloinen, avoin, eläväinen, huoleton, vähän ehkä naiivi, empaattinen.

Ja joo, oonhan mie ja osittain pyrin enemään olemaan tuolla puolen mutta se on vain hyvin pieni osa ja välillä turhauttaa, miten paljon ihmiset aliarvioi vain pelkän olemuksen/ulkonäön perusteella. Koska tuon lisäksi näen itseni myös selviytyjäluonteena, syvällisenä, tietyissä määrin analyyttisena, kriittisenä, viisaana, joltain osin yhtä aikaa herkkänä ja vahvana. (vaikka välillä teenkin vitun typeriä asioita impulsiivisuuden vuoksi). Osaan myös olla kyllä omalta osin aika vittumainen, mielellään en ole mutta välillä se on vahingossa ja välillä tahallaan. Lowkey kyynisyydestä, minkä aspahommien tekeminen on osin aiheuttanut en kauheasti tykkää loppuunsa.

Ehkä MBTI:stä ENFP selittää aivan älyttömän hyvin, tai ainakin itse samaistun siihen huomattavasti.

Näen myös, että vaikka aika monen ihmisen kanssa usein löydän jotain yhteistä, jotain tarttumapintaa yms. niin jään silti monelle joltain osin aina ulkopuoliseksi.

Valehteletko paljon?
-En enkä mielellään edes valehtele. Joo, saatan sanoa joitain asioita huomattavasti pehmeämmin ja jos näen, että jossain asiassa on parempi olla hiljaa kuin tuoda ajatuksia esille (sotkee liikaa turhaan yms.), niin olen todennäköisemmin hiljaa.

Onko sinulla salaisuutta jota et ole kertonut kenellekään (etkä aiokaan)?
-Ei. Kaikki ne salaisuudet (mitä muistan xD) oon vähintään JP:lle kertonut. Toisaalta eipä miulla ees loppuunsa oo kauheasti salaisuuksia.

Uskotko Jumalaan/Jumaliin?
-Uskon yliluonnolliseen, mutta en mihinkään jumalolentoihin. Liian epätodennäköistä, että olisi joku yliluonnollinen kusipää/kusipäitä, joka epäoikeudenmukaisesti toteuttaisi asioita ja se pitäisi vaan hyväksyä maagisesti ja mihinkään ei voisi loppuunsa vaikuttaa. Että kaikki olisi vaan ennalta päätettyä, että näin nyt vaan vittu käy.

Mut miun puolesta jokainen saa uskoa mihin haluaa ja olla eri mieltä, kunhan ei tuputa omaa uskontoaan toiselle.

Uskotko, että on olemassa enemmän kuin kaksi sukupuolta?
-En, ehkä olen vähän oldschool kun näen sukupuolen vain enimmäkseen biologisena konseptina. Transsukupuolisuudessa ei ole mitään vikaa, sehän on vain väärään kehoon syntymistä, mut en pidä genderfluidismin konseptista, koska näen että se enemmän vain lisää rajoituksia sille, millainen miehen tai naisen pitää olla.

Omasta mielestä siinä ei ole mitään vikaa, jos mies pukeutuu mekkoon, meikkaa tai itkee, hän on silti mies jos ei satu olemaan transsukupuolinen. Sama homma naisissa, nainen saa ihan vapaasti olla ns. poikatyttö luonteeltaan ja ulkonäöltään, ei hän ole sen takia yhtään sen "vähempi nainen".

Toki vielä toistaiseksi on konsepti, mikä katsotaan maskuliiniseksi ja mikä feminiiniseksi, en sitä kiellä, mutta mielummin haluan nähdä ihmisen persoonana, en pelkästään sinä, mitkä vehkeet sillä nyt sattuu olemaan. Tai mikä seksuaali on.

Jotenkin seksuaalisuudestakin tehdään ihan liian iso haloo siinä mielessä, että osa ihmisistä mainostaa sitä niin paljon, että hankala edes enää tietää, mitä muuta ihminen on kuin oma seksuaalisuutensa (ja pelkän seksuaalisuuden oleminen on vitun tylsää).

Ehkä vaan ite haluan mielummin tietää, mikä ihmisen tarina ylipäätään on, mistä hän haaveilee, mitkä on hänen arvonsa, mistä lähtökohdista hän on lähtenyt ja miten se on häntä muuttanut. Miten suhtautuu eri asioihin.

Ja toki kunnioitan ihmisiä, että kutsun heitä sillä persoonapronominilla, mitä haluavat, toisaalta jos sen haluaa vaihtuvan joka tunti niin mielummin pysyn poissa. En kutsuisi ihmisiä edes eri nimilläkään, jos se nimi vaihtuisi jatkuvasti.

Voi vittu että voin saada paskaa niskaan kyllä tästä rantista. No, tulipahan tehtyä. Kyllähän tästä ois kiva keskustella, mikäli keskustelu pysyy asiallisena eikä oo mitään talikkojahtia vaan sen takia, että satun olemaan tätä mieltä.

Nykypäivänä vähän ahdistaa kun aika moni asia vedetään mustavalkoiseksi vastakkainasetteluksi, eikä voida vaan keskustella näkemyksistä, siitä huolimatta että ilmaisen näkemykseni nyt vähän jyrkästi tässä.

Paljonko olet muuttunut viimeisen kolmen vuoden aikana, vai oletko ollenkaan?
-Tänä vuonna ehkä enemmän kuin aiempina vuosina ja sekin on vähän sahannut minne sun sattuu. Vähän ollut osittain hukassa.

Oletko introvertti vai ekstrovertti?
-Ekstrovertti introvertti xD No siis enemmän ekstrovertti loppuunsa, mut on taipumusta introverttiyteen eli viihdyn joskus ihan itekseenkin ja joskus se on ihan tarpeellistakin vetäytyä, mutta tykkään loppuunsa olla sosiaalinen. Nykyään meinaa vaan välillä olla vaikeuksia ottaa yhteyttä kehenkään, vaikka mielessä olisi.

Oletko viillellyt itseäsi?
-Teininä joo.

Onko sinulla siitä arpia?
-Ei onneksi, en koskaan viiltänyt kauhean syvältä eikä oikeestaan ees tarvinnut.

Onko sinulla lääkitystä?
-Ei.

Asia, mitä teet joka päivä?
-Juon kahvia ja käyn tupakalla :D Ja syön.

Käytätkö mietoja huumeita?
-Jääköön tämä omaksi tiedoksi.


Milloin olet ollut onnellisimmillasi?
-Kun on päässyt harkkoihin/kuvauksiin ja esityksissä/screeningeissä. Myös sillon, kun on ollut hyviä hetkiä ystävien tai avopuolison kanssa. Silloin tällöin humalassa. Tai kun tanssii hyvän biisin tahtiin. Tai saunassa, kun rentoutuu ja pääsee sisäiseen rauhaan. Kun pääsee uimaan ja voi nähdä, kun pikkukalat ui ympärillä.

Illalla, kun on kävellyt kadulla ja on hämärää. Sillon, kun on saanut hyvää ruokaa. Silloin, kun on onnistunut tosi hyvin jossain. Silloin, kun olen kokenut olevani rakastettu ja hyväksytty ihan vaan sellaisena kuin olen. Silloin, kun olen huomannut, että pärjään jossain tai pystyin johonkin, josta ajattelin ensin että ei onnistu/tule onnistumaan.

Kun läheiset on onnellisia. Kun on innostunut jostain. Kun olen lukenut Nemiä ja kuunnellut hyvää musiikkia. Silloin, kun on saanut nauraa. Silloin, kun joku pieni hetki tai asia on tuntunut maagiselta.


Onnellisin lapsuusmuistosi?
-En kauheasti enää muista lapsuudesta, siitä alkaa olla jo niin pitkä aika. Uimareissut sekä kesällä että järkätyt reissut Aaltoalvariin, puissa kiipeily, se että kun kahto vierestä kun iskä pelas Tomb Raideria. Leikit kavereiden kanssa. Se, kun 2 vuotta olin toivonut itelle kumiankkaa ja sain sen vihdoin. Se, kun sai silittää Hyrrää. Lapsuuden diskot. Mummolan mansikkapellosta mansikoiden hakeminen tai syksyllä karviaisten hakeminen. Jyväskylässä käynnit ja mäkkäri. Serkkujen kanssa riehuminen mummolassa. Se, kun haaveilin aika paljon kaikesta, mm. oman puumajan rakentamisesta. Aitassa nukkuminen kesällä. Se, kun yöllä heräsi jouluna ja kuusessa oli valot päällä, jotenkin vaan niin comfy näky. Pelien pelaaminen netissä.

Noi nyt tuli äkkiseltään mieleen. Tuli yllättävän paljon :D ja no, osa noista on ehkä enemmän vaan hyviä muistoja kun mitään onnellisia (tai no, onnellisuus on suhteellista).


Oletko riippuvainen jostakin?
-Tupakasta nyt ainakin ja näyttelemisestä :D


Jos katse voisi tappaa, kuinka monta olisi kuollut takiasi?
-Ehkä paria ihmistä saattasin kahtoo murhaavasti. En mielellään vihaa ihmisiä koska viha on aika voimakas ja kuluttava tunne, mutta myönnän että on yksi, joka ansaitsee sen ja voin sanoa, että siinä vaiheessa saa aika paljon kaikkea paskaa tehdä, että rupean vihaamaan. Aiemmin oli muutamia muitakin, mutta niiden kohalla se on ehkä muuttunut enemmän halveksunnaksi tai sitten, että en vaan enää jaksa välittää millään tavalla.
« Uudemmat -