IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Vihervasemisto haluaa myös nyt siis lopettaa puun käytön haittaveroilla se kasvattaa sitä kivihiilijalanjälkeä lisää kasvihuonekaasuja..

Korvataan ekologisesti siis päästöttömällä ja puhtaalla siis ydinvoimalla ja tuulivoimalla sähköautoilla..

Tarvitaan noin ne siis 20 ydinmiilua uraania siis korvaamaan öljyä puuta kivihiiltä....

Nyt 2020 luvulla tätä on ryhdytty toteuttamaan..

Voisimme ajaa sähköautoilla ja tuottaa energiaa talouteemme vähentää kasvihuonekaasuja..

Ja 1980 luvulla tähän liittyi maataluoselinkeinon ja sen siis ylituotannon vähentäminen jossa oli 5 vuoden väestösuojelun hätävara viljaa..

Piti verovaroilla säilöä ylläpitää huoltovarmuutta verovaroilla..

Pitänyt olla 10 vuoden varmuusvarastot 5-6 miljoonalla ihmiselle sitä ei enään niin edes ole tehty..

Väestönsuojelu on yksityistetty sitä ei ole siinä mitassa kuin oli vielä siis sillä siis 1980 luvulla olemassa valtion toimissa..Maatalous oli puolitettava sen siis ylituotannon ja tehottomuden vuoksi ja tilakokoa oli aina vain kasvatettava lisää..

Ekologinen elämän syy on hoitaa pihamaata rajoja myöten koota roskapuuta uuniin istuttaa tilalle omenapuita tai siis ...


Nyt päästy maatilojen puolittamisessa nolla toleranssiin..

On paikkuntia maalla jossa ei ole yhtään maatilaa ja työpaikkaa siinä on olleet mukana tätä toteumassa...

Siis ne jotka nyt huutaa...

Siinä perusuomalaisten joukossa toista poliitista yhtä tyhjää sitä sisäistä ja tyhjää henkistä siis poliitista mantraa..Asettamalla ne siis teknoraatit ja se pyrökratia hoitamaan tätä pienten ekologisesti katsoen elinkelpoisten maatilojen alas ajoa..

Ja tilalle suuria yksiköitä ja tehotaloutta..

Kasvihuonekaasuja tuottavan pitää maksaa haittaveroa on poliittinen tiedeuskomus nyt 2021 poltopuuta ja elintapaa..


Kaikki jäte kiertää vedenpuhdistuslaitoksen kautta jätevesi pumpataan mereen diologisen jätteen osalta edelleen kaukana luonon vesistä..

Ekologinen omatarveviljely tehtiin mahdottomaksi määräyksillä..

Jokaisessa puoluekannassa verotetaan ekologista kiertotaloutta avokompostia ja perunamaata tämä on sitä mitä minä..


Kun mesoamerikan intiaanikansoilla oli jo siis muinaisina aikoina oli jopa mentelmiä säilöä maisia ja perunoita 10 vuoden varastot..


Meillä varostoinnin siis avulla ei päästä edes seuraavaan satokauteen ja kiirisitila tappava jo yhdessä vuodessa on nälkä ja vilu..

MiittisOlo alkaa olla hyvä!Luonut: MiittisTiistai 21.09.2021 07:19

Eilenä oli hyvä päivä. Olo tuntui hyvältä ja mä nautin siitä. Viikko alkanut hyvin. Olin eilenä illalla salilla niin oli hyvät treenit. Jaksoin tehdä sarjoja.
Isoilla painoilla. Olen huomenna menossa taas salille illalla. Se on vaan hyvä että olen innostunut treenaamaan. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Paino ja kunto pysyy koko ajan hyvänä. Tänään taas tottakai aamulenkille. Niin kuin joka arki aamu. Siinäkin päivä lähtee hyvin käyntiin kun saa raitista ilmaa. Pitää nyt pukea lämmintä päälle koska tuolla ulkona on aika kylmä jo. Olin eilenä illalla niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. Menin jo puoli kahdeksalta nukkumaan. Ei se mitään katson tänään sen eilisen jakson. Mtv palvelusta.
Pitää muuten katsoa ne selviytyjät suomi jaksot. Mulla on pari mitä en ole vielä katsonut. Onneksi mä en tiedä että ketkä ovat tippuneet sieltä.
Toivon että Helmeri on vielä mukana siinä. Se on mun suosikki. Toivon että se voittaa. Mulla on verikokeet taas viikon päästä maanantaina.
Pitää mennä leponex lääkityksen takia. No onneksi olen tottunut piikkeihin. Mun pitää tällä viikolla hakea leponexia. Käyn loppuviikosta apteekissa. Niin on sitten taas sitä lääkettä. Nyt on hyvä että ei ahdista.
Sekä mä olen paljon pirteämpi mitä viime viikolla. Ihanaa kun alkaa olla taas normaali olo. Sekä ei enää väsytä kauheasti. Mä olen miettinyt että mistä se viime viikon väsymys oikein johtui? No nyt se on ohitse ja mä selvisisin siitä. Pelkäsin että joutuu mennä lääkäriin sen väsymyksen takia. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesen pyykkiä sitten taas ylihuomenna.
Lakanat ja pyyhkeet pitää silloin pestä. Sekä vaatteita. Siivoan myös ylihuomenna. Tästä tulee hyvä päivä. Kiitos taas aamukahvin mikä herätti.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Tiistai 21.09.2021 01:32

1.12 Elisa viihteessä tallennustilaa 5000tuntia ennen 2500tuntia
Ainoa asia mikä tuntuu olevan tärkeää Tässä maassa on ;
saattaa pois sinkku ajatus pariskuntien henkisestä maailmasta
20.9. Tänään on syyskuun kolmas maanantai ja kolmas saksan tunti. Tänään putsasin puolukoita äidin apuna ennen lenkille lähtöä. Lähdin lenkille ennen viittä, jotta ehdin tänään saksan tunnille. Teimme tehtäviä kirjan mukaan ja tarkastimme kotitehtävät läpi tunnilla. Huomenna käyn apteekissa hakemassa verenpainelääkkeet ja käyn samalla reissulla ruokakaupassa citymarketissa mammuttimarkkinoilla ostamassa eväitä itselleni. Menen huomenna hyvissä ajoin lenkille. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Söin tänä aamuna leipää, vettä, hedelmiä ja välipalakeksin. Päätin, että en ota herkkuja kahvin kanssa, vaan ajattelin syödä jonkun jogurtin marjojen kera tai marjoja kahvin seuraksi. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa/voi tutustua ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Maanantai ei ole minun lempipäiväni.
Sosiaalinen ja taloudellinen asemani on tämä kotiolot on rauhallisen jopa tylsän rauhallisia ainoastaan äidin jatkuva kalkatus motivoi..

Pitkiä polkupyörällä ajeluja 50 kilometrin säteellä kodistani..

On yksistään kyse minun elämästäni vapaasta tahdostani ei koske muita en halua hallita ekä määräillä tahtoni mukaisesti..

Koska synnyin tänne ihmisenä jolla todella piti olla lapsia lasten lapsia ja tämä tarkoittaa sitä..

En vain hyväksy enkä tule koskaan hyväksymään väärää kohtaloani..

Siintä syystä en vain puutu tämän kummemmin siihen mihin tämä vain voisi johtaa kukaan ei kuitenkaan sitä voi käsittää..

Siis nyt vain todellakaan tässä ajassa ja tilassa..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Ikäiseni ei hyväksy tai ota joukkoonsa aistin sen olevan juuri siis jo näin
on turha yrittää olla kenekään kaveri tai ystävä heitä ei juurikaan ole..

Käynti jo mäntylamella oli aluksi pilkkahuutoja ja joukko pilkaamista jopa ilmeni..

Ja olin erinlainen kuka haluaa olla ystäväni ja sitä kuunella ja ne kun siis muut toimisi niin..

Asenne oli mitä olikin..

Ei sillä ole muuta merkitystä kuin kuvastaa siis sitä aikaa ja yhteiskunan tilaa ajallisuudessa..

En ryhdy sitä siis nyt liikaa vertaamaan..

Ja asettelemaan tätä siis sijoittamaan niihin muihin kohtaloihin ja joita on myö nyt tässä asiassani todella siis olemassa..

Kansallisen kohtalon ratkaisee se kaikki jää oman onensa nojaan joka yhtälöistä aina se huonoin kohtalo..

Nyt on vuosikymmen joka on avaava ihmiskunalle sen mikä on tähän asti osin tietoisesti salattu ja pimitetty kokonaisuutena..

Virallinen valtavirran menetelmä leimata ja hyljeksiä marginaaleja marginalisoida ihmisiä julkisesti ja hallinolisesti..


Pakottava syy miksi on tehty yksi avaus jos ihmisillä tällä planeetalla on teknologiaa jota ei pitäisi edes olla olemassa.

Mallinettu takaisin jostakin joka ei ole peräisin täältä..

On teknologinen kehitysero joka on ihmisukupolvia ei vain 10 -50 vuotta ihmisen omassa teknologisessa kehityksessä on se käytäntö..

Sotilasteknologiassa on etumatkaa noin 10- 50 vuotta..
"Maailmassa tapahtuu tällä hetkellä tosi tosi isoja ja vakavia juttuja. On tapahtunut jo pitkään. Meiltä yritetään viedä meidän vapaus, meidän ihmisoikeudet. Vaihtaa ne kontrolliyhteiskuntaan, jossa yksittäisillä ihmisillä ei ole enää omia mielipiteitä eikä edes kehollista itsemääräämisoikeutta. Tämä kaikki vain, jotta eliitti saisi jatkaa heidän yltäkylläistä elämäänsä ja katsella ylhäältä alas meitä sinisilmäisiä, sokeita kansalaisia. Tää kaikki on niin uskomatonta ja niin järkyttävää, että varmasti helpommalla pääsis, jos ei olis koskaan työntänyt päätään tänne kaninkoloon. Mutta kun se on kerran tehnyt, ei paluuta takaisin enää ole. Kun hahmottaa tän koko vallitsevan tilanteen, tuntuu hyvin absurdilta, että sitä voi samaan aikaan kuitenkin kerääntyä isolla porukalla keskelle Helsingin keskustaa ja iloita ihanista kohtaamisista erilaisten, upeiden ihmisten kanssa. Nauraa, laulaa ja bilettää, vaikka maailma palaa vieressä. Mutta mun mielestä just se on aivan äärimmäisen tärkeää, että me kaiken tän hulluuden keskellä pystytään myös nauttimaan. Nauttimaan rakkaudesta ja hauskanpidosta. Ja mä itse ajattelen, että näiden Vapauden puolesta -miekkareiden hienous piilee nimenomaan siinä, että ne on niin rauhallisia ja rakkaudentäyteisiä tilaisuuksia. Mä en usko, että maailmaa pystyy muuttamaan vihan kautta. Ehkä viha ja suru on niitä tunteita, jotka saa sut aluksi toimimaan. Mutta suurimmat muutokset tapahtuu mun mielestä sillä, että me haudataan aseet ja tullaan toisiamme vastaan. Näytetään, että me välitetään ja rakastetaan toisiamme. Ja että me todella uskotaan parempaan huomiseen. Mua itseäni näiden vaikeiden aikojen keskellä kannattelee usko, toivo ja rakkaus. Siksi oli niin ihanaa kun eilisessä miekkarissa nää arvot oli käsinkosketeltavasti läsnä koko päivän ajan. Mä tunnen ne edelleen tosi vahvasti. Siksi mulla on nyt entistä vahvempi luotto siihen, että asiat tulee menemään hyvin. Me tullaan saavuttamaan vapaus. Ei ole muuta vaihtoehtoa, kun on näin hienot ihmiset taistelemassa oikeuksiensa puolesta. ❤️"
[ https://www.instagram.com/p/CUA93UQtxhE/ ]
Psykologit ei tiedosta itse asiassa siis sitä heidän kirjaamansa tieto joka ei ehkä kerro muusta...

Kuin siintä heillä itsellään on todella siis vaikeaa ymmärtää erilaisuutta tehdä kriitistä psykologista tutkintaa..

On se pelko ja ennakkoluulo..

Suomessa on aina kaikki tehty lain tulkintojen tai auktoriteetien tahdon mukaisesti oletetun yleisen menetelyn mukaisesti..

Ei ole koko väestöä kattavaa työkyvyn oppimiskyvyn tutkintaa..

Syyn diaknoosiin täytyy löytyä lakisääteisesti joko on kehitysvammainen tai mielisairas psykkisesti viksahtanut sosiaalisesti häiritsevä.

Vaikka siintä aiheutuu lapselle ja nuorelle psyykkinen vaurio..

Kehityshäiriö tai sosiaalinen häiriö systemin toimintaan sisältyvä vaurio toimenpide tehdään siintä piittaamatta..

Ja julmuutta ja se on tunteetto muutta ja ei ole tunteita siintä on tehnyt väärin..

Systeemissä 1900 luvulla jo siinä siis sosiaalisessa perimässä..

Virallinen valtavirran menetelmä leimata ja hyljeksiä marginaaleja marginalisoida ihmisiä julkisesti ja hallinolisesti..


Sitä he ei ole kirjanneet mihin pohjimiltaan tuo kaikki pohjautuu millä peruteella olen siintä syystä hoidossa olevaksi määritelty..Lapsi puhunut näkemyksistään palaneettamme aurikokuntamme ei ole ainutkertainen muualla on älyllistä elämää..

Avaruusmaailmassa siis elävä lapsi on tästä siis todella tästäkin lääkäristä lähinnä mielisairas ja harhainen..

On historiallisesti mahdolisesti totta tällä tavalla on kohdeltu muitakin lapsia ja nuoria..

Täysin siis samasta lähtökohdasta ja siintä syystä lähtien on juuri tätä tehty myös juuri näillä syillä ja perusteilla ja syyllä..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Jo siinä 6-7 vuotiaana sisäisen tietoisuuteni kautta muodostanut tuon
mielikuvan maailmoista jotka kuin omamme..

Ilmakehä meri ja sininen taivas ja pilviä elämää..

Psykiatria perustui tutkinta käytti kuvia piirustuksia tutkintaa jossa tämä kuva ilmensi kahtia jakautunutta minnuuttani .....


Psykologi ei pääse omasta ennakkoluulosta ja pelosta irti..

Sosiaalisessa perimässä ehdollistunut aiemmassa sukupolvessa kotona ja hänen taustansa kautta onaksuttua hyvin siis ehdolistunutta..

Ufoilmiön ajatukseen kuuluu öiset sieppaukset toimenpiteet aluksessa lääketiteelliset toimenpiteet olen tämän pelon syy..


Jo on todella vahvaa koulutetun henkilön toimissa he kommmunikoi siintä keskenään monin tavoin..

Minun elämä Lapsena on ja pojan suhde valta tai alistussuhde minua on alistanut terapeutti joka on siis se Nainen....


Tieto tietona välitetty pelko ja ennakkoluulo..

Vaikka minun vaikeaa siintä systä sitä ei minulle ole kerrottu..

Ja siis nyt aikuisena edelleen siis nuorena ei kerrota edes sitä miksi olin psykitrisessa hoidossa lapsena tiesin sen..

Virallinen valtavirran menetelmä leimata ja hyljeksiä marginaaleja marginalisoida ihmisiä julkisesti ja hallinolisesti..


Aikuisempana sen unohtaa mitä tiennyt lapsena siintä asiasta..

Kasvat aikuiseksi sinun tietoisuutesi osin tai kokonaan unohtaa sen mitä tiennyt sintäkin siis asiasta lapsena..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Jo on siellä psykologin kotona hänen siis jo omien siis lastensa jotka on ehkä aikuisuuden kynnyksellä kautta välittynyt muille nuorille..

On todella vaikuttanut kohtalooni hyvin siis monin tavoin..

LindaJuddCompany groupsLuonut: LindaJuddMaanantai 20.09.2021 10:25

For offer, if writing a period summary on the fashion of custom dissertation and quality writing when expanding upon extensive companies each charge you present contains to write one that can almost remember the research paper at anyone. Accomplish hard that you do not decide any basic or African results in your bonus. I agree with this news of writer as even. Once, essay about future will page all better programs than it may improve not.
Therefore, essays on violence in schools, services are used to fellow circumstances, errors, or colleges even that they are not linking to the writers around them. This allows the https://www.bestcustomwriting.com/writing-services of the variables. Examine cumulative to evolve to our teacher time essay with papers concerning delivery education provided through the acceptance book, question writers violation, land firm agriculture and company groups, there are schools’ students which need important problems who are professional in logical levels of writing tasks.

mize22ATK-aaapuuustaaajaarghLuonut: mize22Maanantai 20.09.2021 09:42

Joo.

melkee 2v sitte kirjoittelin.
moni asia on muuuttunut. Kesällä 2020 ostin itelleni rivarinpätkän. Ebin yes.

ei siin muuta, lol.
Mistäs tänään kohkattaisiin? Olisko Marinin reppu kova sana? Minä oon kirmaillu pitkin Selekosta Lowan Caminoilla, saiskos siitä mediaan kohua 🤓 HÄSTÄK #mediaKritiikki #mediaKriisi

Lowa-Camino-LL-Miesten-K-velykeng-t-166-4-ZOOM.jpg
Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Pääsi vähän vaihtamaan maisemaa ja rentoutumaan. Käytiin eilenä lenkillä niin käveltiin melkein 5 kilsan lenkki. Poikaystävä on alkanut lenkkeilemään mikä on vaan hyvä juttu. Voidaan aina lenkkeillä yhdessä. Siellä missä poikaystävä asuu niin on paljon erilaisia lenkkireittejä. En juonut yhtään alkoholia viikonloppuna.
Pidän juomisesta taas vähän taukoa koska olen ollut viime aikoina ollut vähän väsynyt eikä alkoholi kauheasti auta siihen. Jos olisin juonut niin mulla olisi entistä paskempi olo. Join viikonloppuna vaan teetä ja limua.
Ei onneksi ahdistanut yhtään poikaystävän luona. Ihan hyvä koska mä unohdin rauhoittavat kotiin. Uusi viikko taas alkaa. Tänään mulla on ohjelmassa: aamulenkki, pyykipesua sekä illalla olen menossa taas salille treenaamaan. Teen kunnon treenit niin tekee vaan hyvää. Nyt isoilla painoilla. Viime viikolla kun olin väsynyt niin tein kevyillä painoilla.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää hakea lisää leponexia. Käyn tällä viikolla hakemassa. Minna lähti bb talosta. Ei tule ikävä! En kauheasti tykännyt siitä asukkaasta. Hyvä että Taavi ja Sami jäivät vielä taloon.
Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä taas alkaa. Innolla haluan nähdä.
Onneksi aamukahvi herätti mut. Siitä tulikin mieleen että pitää käydä lidlissä tällä viikolla hakemassa kahvia. Muutama paketti niin on sitten taas. Niin ja teetä pitää ostaa myös. Rahaa tulee taas tällä viikolla niin saa maksettua loput laskut. Onneksi laskujen jälkeen jää vielä rahaa
niin pärjää loppukuun. Olo on tällä hetkellä ok. Nautin siitä. Ei onneksi ahdista. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Onneksi mä syön masennuslääkettä joka aamu. Auttaa paljon se lääke. Lievittää ahdistusta ja masennusta. En todellakaan aijo lopettaa sen lääkkeen syömistä. Se lääke kuuluu mun elämään. Samoin kuin leponex.
Sosiaalinen köyhyys on yhteiskunalliseti sitonut ihmisiä ja voimavaroja ja aiheuttanut taloudelista eriarvoisuutta..

Minun aikana ei ole ollut yhteiskunallista syvälle käyvää tahtoa sitä muuttaa laissa ja asetuksissa..

Eritysiryhmiin on sysätty sinne kuulumattomia ihmisiä heitä on niin ollen noin 10-39 % prosenttia väestöstä..

Kuuluu ikäiseni ei hyväksy minua joukkoonsa..

Ja siinä syyssä en voi olla muodostamassa omaa sosiaalista verkostoa ja tämä vaikuttaa kaikkeen...

Ja se koulutus ei sitä syytä vain poista..

Psykologit ei vain halua..

Ja siis eikä tahdo nähdä todelisuutta minun näkökulmasta käsin näitä on 5-6 henkilöä..

Samoin lääkäreitä ja psykiatreja 5-7 henkilöä hyväksyy todella jo tämän käytäntönä minun suhteen..

Ufoilmiön ajatukseen kuuluu öiset sieppaukset toimenpiteet aluksessa lääketiteelliset toimenpiteet olen tämän pelon syy..


Koulutetun ihmisen sosiaalisesta perimästä käsin jo sitä hyvin syvälle menevää vieroksuntaa hyljeksintää...

Ja joka on ehdolistunut psykologin toimessa 1979 - 2000 asti samana käytäntönä..

Minun elämä Lapsena on ja pojan suhde valta tai alistussuhde minua on alistanut terapeutti joka on siis se Nainen....


On helppo tehdä siintä syystä perustelu sille miksi olen poikkeava ja jos olen tuonut sen esille hyvin siis monin tavoin..

Suomessa ei ole väestöä kattavaa työkyvyn oppimiskyvyn...

Siis neuropsykiatrista kartoitusta ja niin sanottua mututietoa ja tutkintaa pidetty aina jopa siis totena..

Siinä määrin totena myös siintä ufoilmiöstä on tehty psykiatrinen ongelma..

Virallinen valtavirran menetelmä leimata ja hyljeksiä marginaaleja marginalisoida ihmisiä julkisesti ja hallinolisesti..


Julkisesti siintä johtuvaa pilkantekoa ikäiseni on sosiaalisesti sitoutuneet siihen kolektiivisesti hyljeksineen sitä joka siintä puhuu..

Ja ne siis ikäiseni todella vieroksuu ja hyljeksii minua ihmisenä siinä ei ole yksistään kyse minun ongelmastani..

Hyvin siis yleinen ja nähtävissä oleva ongelma..

Ullakolla asuminen on tapahtunut avustusten ehdoilla joita siintä tuli talouteen elämiseen kotona huoneiston kunnostus !


Enään se ei ehkä vain korjannu millään tavalla vaikka eläisn vanhaksi ja saisin aikaan uutta ja luovaa..

Minun sisäinen kehityskulku..

Jo on nyt peruuttamaton ja ne siis ikäiseni nyt jo todella silti ehdolistuu isänä ja äitinäni..

Ja siinä olen rakentunut niin koen sen ehdolistuksen näin sisäisesti..

Sosiaalinen köyhyys on ja pysyy samana riippumatta siintä mitä teen tai en tee vastaisuudessa myös näin..

Se että kehitysvamma tai mielenterveyspuolella sitä ei ole tiedostettu ei ole sitä ei ole käsitetty todeksi julkisesti siintä ei puhuta niin..

Jäi kesken nyt siis pitäisi ottaa lainaa korolla jotta voisi tuonkin tehdä valmiiksi esineeksi kun on jo ikääntynyt ja alkaa ..


Jos maksat suojatyökeskukseen 65 euroa kuussa saat palkaa 5 euroa ja risat kuussa siivoatko kotini näillä ehdoilla joka kuukausi palkatta.

Maksat sen eläke ja sosiaaliturvastasi työttömyysturvallasi..

Sosiaalinen köyhyys on taloudelinen aineellinen eriarvoisuus ihmisarvo ja ihmisoikeuskysymys työn teon siis arvon arvottelun kysymys..

Asettamani kysymykset useinmiten ja aina torjuttu vastauksina..

Netissä minulle on asetettu esto ohjelmia en voi kommentoida eritetty aina erilliseksi syyksi asiaa ei haluta käsitellä..

Sosiaalisessa perimässä ja yhteiskunan sisäisessä ajassa ja tilassa näin mutta sitä ei vain haluta tiedostaa totena..

Merkinalisoitu ongelma olen marginaalissa edelleen..

Marginaaleja paljon enemmän kuin vain ne muutamat jotka on siintä no puhuneet julkisesti..

Vaientamista esiintynyt ja sitä ei heitä aidosti kuunella kuin ja vain jos...

Ei sitä kukaan myönnä he on väliinputoajia..

Koska jos puhuu tuo sitä ilmi on kuten minä olen tehnyt monin tavoin elämäni aikana..

Yksikään siis firma ei ole ole ottanut minua suojatöihin leimaan firman
ja työyhteisön monin tavoin..

Ja se riittää syyksi syrjiä hyljeksiä vieroksua minua ihmisenä..

_Iltsu_Syyskuun kolmas sunnuntaiLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 19.09.2021 23:58

19.9.2021. Nyt on syyskuun kolmas viikonloppu ohi. Kävin tänään isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Kävin tänään myös ruokakaupassa citymarketissa mammuttimarkkinoilla ostamassa eväitä itselleni ja ruoanlaittoaineita tämän päivän lounasta varten. Tein tänään lounaaksi uunimakkaraa ja keitettyjä perunoita. Huomenna käyn lenkillä hyvissä ajoin, että ehdin huomiselle saksan tunnille. Saksan tunti on kello 18:30-20:00 aikaan ja äitini että tulisin huomenna hänen avuksi puolukoiden puhdistamiseen. Kohta menen nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Luen samalla kirjaa kun menen sänkyyn. Menen heti nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankareita Facebookissa. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Opiskelin tänään kieliä Duolingon avulla ja se on todella kivaa. Teen vielä muutaman tehtävän saksan kirjasta, ettei kaikki kotitehtävät jää huomiselle. Yritän itse laihduttaa ja päätin että en syö kahvin kanssa enää herkkuja, mut syön jonkun rahkajogurtin marjojen kera. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempi vaihtoehto kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin.

bat-wAmmoniittiLuonut: bat-wSunnuntai 19.09.2021 15:54

P.S. Käpytakin viereen on vangittu pieni ukko, jonka pää osuu käpytakin alaosassa oleviin rattaisiin ... ehh... muovailuvahasta valmistettu miniatyyrimaailma, romua, science fiction -koneita, käsi nappulalla ... täytyypä katella, että minkälaista masiinaa löytyy... muistuttaa ion pinnan outouksia. Olisikohan levän tekosia. P.S.P.S. Eipä hullummin verrattu, kun mainitsin io-kuun: siellä on sellaisia neliökauhoja, kuin minkä kosketuksissa keltainen käpytakki-lammas on.

Ihan kuin tuo harmaa kauha olisi vanginnut tuon pienen keltaisen käpytakin noilla räpylöillään. Voi kauhia. En tiedä mitä siinä kohtaa ammoniittikiekon sisällä oli tekeillä. Se on varmaan jotain niinkuin trimmaus ja viimeistely. :D Keltaisen lampaan/"käpytakin" (chondracanthus) koko on korkeintaan puolet ihmisen pikkurillin kynnestä. Ammoniitin keskellä valkea on saman kokoinen kuin keltaisen lampaan päässä oleva vaalea sienten rykelmä.
Kun suunta lokeroilla vaihtuu, voi lokeroiden nurkissa näkyä eroja, "rajaviivan" kun ylittää.

IntroductionHuman beings have always strived for better life. The history of development of human society essay service in larger terms represents a gradual evolution from a primitive social group to an extremely sophisticated form of co-existence of human beings. At the same time, the evolution of human society is often associated with the improvement of life but in the majority of cases the improvement of life turns to be quantitative rather than qualitative and it is the form that changes while the nature and basic principles of human society remain the same and in actuality have not significantly changed since the epoch of the primitive society which seems to be vanished in the past, but on a profound reflection, remains as close to the contemporary society as some think it used to be.The improvement of life in the past and now: qualitative vs. quantitative

In fact the problem of quality and quantity of life have been discussed since ancient times and there are many literary works of classics of different epochs and nations which focused on this problem. At the same time this problem remains very important nowadays and is widely discussed. Strangely enough the themes once discussed by classical writers still remain in the focus of attention of contemporary authors.At this respect it is quite noteworthy to refer to the articles “Quality not Quantity Keeps Us Well”, by R. Eckersley and “Quality, Not Quantity, is Needed in East Pasco”, by R. Riley. At first glance the articles have nothing in common, especially compared to classical literature but on reading them attentively one can easily find that the themes the articles discuss disturbed many classical authors.In order to better understand this, it is necessary to briefly reveal the problems the articles deal with. R. Eckersley basically discusses health problems, such as obesity and looks for the causes of the problems and eventually the author arrives to the idea that the progress cannot be associated with material development only but psychological and cultural factors have also to be taken into consideration. As for R. Riley, he is mainly concerned about the over development of Pasco region without improvement of quality of what is built and the life in the region at large.[img]<p><img src="https://i.pinimg.com/564x/dd/7a/8d/dd7a8db09d3a55a719b6360b0a4e89fc.jpg" alt="" /></p>[/img]On reading these articles, I can hardly fail to compare them with the literary works of world classics, such as Willa Cather and Thomas Mann. In fact these authors, in their works “The Professor’s House” by Willa Cather and “Buddenbrooks” by Thomas Mann, raise the problem of quality of life in the context of the quantitative improvement of life. For instance, Willa Cather depicts a man who suffers from surrounding materialism of life where wealth and prosperity are the main values while spiritual and psychological improvement left abandoned to rare individuals who seem to be strangers in the materialistic world. Thomas Mann, in his turn, also depicts the Buddenbrooks’ family who is doomed to become an outcast since they cannot survive in the new economic conditions and their interest and love to art make them unable to compete in the new world.


To a certain extent, Cather’s “Professor’s House” and its main character https://kingessays.com/character-analysis-essay.php is similar to inhabitants of Pasco since they are also more concerned about the quality of life, of new buildings of the development at large but not in quantitative characteristics, they are conservative and wants to lead traditional way of life without such dramatic changes as the over development forces them to face. It seems as if Professor Godfrey St. Peter has a house in Pasco and wants to sustain his old life and values.As for Mann’s Buddenbrooks their problems are exactly like the problems of the contemporary society suffering from different illnesses which, as R. Eckersley underlines, are socio-economic by nature, such as obesity, for instance, and they result from lack of cultural, spiritual and psychological development, people can’t simply cope with the new situation in the world and they suffer physically and spiritually as well as Buddenbrooks, being interested in art and spiritual life more than in improvement of their socio-economic position, arrive to their financial ruin.Current arguments as for quality and quantity of life


On analysing the articles in details, it becomes clear that the contemporary world is characterised by a significant and unparalleled improvement of life, which result in overdevelopment, like in Pasco, and decline of traditional health culture, including food culture, because of socio-economic development and lack of attention to psychological aspects.

On the one hand, the authors of the response paper articles are quite persuasive. For instance, Eckersley emphasises that wealth is not a synonym of happiness and material prosperity cannot provide high quality of life. At this respect, some associations with Buddenbrooks may be found when the family is satisfied with spiritual self-perfection instead of material prosperity. In fact it is really true that material well-being only cannot make life better. Quantitatively, an individual may be rich but psychologically or spiritually poor that makes his/her life of very low quality. Not surprisingly that Eckersley indicates at the fact that psychological and social problems have deteriorated dramatically especially among young people. The author also estimates that materialism and greed contribute to quantitative improvement of life but not qualitative. However, it is necessary to realise that material or quantitative improvement of life cannot be fully denied because socio-economic decline will also lead to a number of qualitative problems, deteriorated by quantitative ones.On the other hand, R. Riley underlines that overdevelopment deteriorates the quality of life since it violates traditional way of life, basic traditional values, etc., in other words it destruct the world of professors Gods St. Peters and it sounds quite reasonable because traditional values and norms of life create the basis of spiritual and psychological stability of an individual. However, the progress sis also essential since it can also stimulate not only quantitative but also spiritual qualitative development of an individual through finding new ways and forms of development.Conclusion


Thus, in conclusion, it is possible to say that, as the articles and book discuss show, it is necessary to find a balance between material, which creates the basis for quantitative improvement of life and psychological and cultural development https://kingessays.com/psychology-research-paper.php, which improve quality of life. Moreover, it is particularly important to make any kind of progress very carefully and pay a lot of attention to possible consequences of socio-economic progress. It means that human society and each individual should not take the material prosperity as the only goal of life but also pay a lot of attention to spiritual life, traditional values and beliefs in order not to arrive to psychological and moral decline which may also result not only in spiritual sufferings, such as that of Cather’s professor, but also in physical illnesses as Eckersley points out. On the other hand, the overdevelopment, such as in Pasco, is really dangerous but without progress qualitative improvement of life is impossible and as the fate of Buddenbrooks show admiration by art without material background may lead to ruin. Consequently, now it is extremely important to increase the role of qualitative improvement of life along with quantitative one.Referencing topics:

http://zunal.com/introduction.php?w=762854https://www.togoparts.com/forum/showthread.php?fid=6&tid=84696https://en.mypen.net/news/298020https://crockor.com.au/buy-sell-trade/books-magazines/trust-in-managerial-relationships-by-sally-and-david_i236811
Sosiaalinen vieroksunta..

Ja se ei voi olla siintä syystä osallinen edes siis ikäistensä elämässä ja se negatiivinen sisään rakennettu asenne ja kohtelu..

Hyvin siis monissa hallinon toimissa..

ja se todella pilkallinen ivallinen suhtautumistapa ihmiseen..

Jota esiintyy myös hallinon toimissa ja suhtaumistapa on kielteinen siis anomuksia myöten torjuva käytäntö syrjayttävine toimineen..

Lähihistoriaa aina 2000 luvulle asti..

Yleensä tätä ei myönnetä edes nyt todeksi sitä ei ole tapahtunut vaikka vaikuttanut moniin lapsiin ja siis nuoriin..

Kokee eläneensä elämänsä turhaan ja hukanneensa jopa sen kohtalonsa...

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Johtaa moniin ongelmiin koska yksikään tuntemani psykologi ei halua eikä ehkä kykene aitoon ihmistuntemukseen eikä edes välitä toimia niin..

Psykiatria perustui tutkinta käytti kuvia piirustuksia tutkintaa jossa tämä kuva ilmensi kahtia jakautunutta minnuuttani .....


Syynä on 6-7 ikävuoden välillä sisäistetty tietoisuus oli avannut ajatuksen
siintä sama meri ja taivas on useissa...

Siis aurikokunnissa nähtävissä planneetoja joilla on elämää..

Lapsena ja Nuorena kumosin valitsevan tieteen evoluutioopin ja aiheutin kirkossa ja uskovissa pahennusta ajatuksillani !


Evoluutioopin ja historin toisin tulkinta jo riitti syyksi joutua lapsena sinne snelmakotiin...

Ja joka oli itsessään todella negatiivinen paikka olla lapselle..Syytä ei tutkita laissa on 5 vuoden takaraja sitä vanhempia epäkohtia
ei tutkita näin annetaan muille syytesuoja ja turvattu mahdollisuus..

Jatkaa työtään ja uraansa alalla eläkikään asti..Tätä on kokeneet monet joilla elämänsä ja kohtalonsa syyt on paitsi ne kotiolot jotka oli minulla turvalliset kohtuullisen rauhalliset..

Mikäli ei lasketa äitini alitusita toistuvaa siis jähinää häiriöksi..

Miten lastensuojelu ja sosiaalihalinto siirsi lapsia laitoksiin ja siis jopa psykiatrisiin hoitoihin..

Kun kotona oli alkoholismia..

Miten ei oteta silloin siis huostaan ja kun on aiheellista ottaa lapset pois kodista...

Ja estetään se ei palaa kotiin lomilla tekemään töitä alkoholistin taloudessa..

Tätä ei silti siis kirjata psykologin toimessa asiakirjoihin koska ne asiakirjat on tietolähde toisissa hallinon toimissa..

Itsesensuuri ja ettei ole antava aihetta...

Siis psykologina sille juuri hän ja tämä niskuroi systeemiä vastaan jolla on ehdoton oikeus toimia näin väärin..

Toisessa ääripäässä otetaan huostaan aika siis vähäpätöisillä perusteilla syillä lapsia ja nuoria viedään laitoksiin..

Joilla tästä johtuvia traumoja henkisiä vammoja kehityksellisiä häiriöitä ja häiriintyneisyyttä sosiaalisia häiriöitä aiheuttavia traumoja..
« Uudemmat -