IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Jack84...silti meri voi yltyä..Luonut: Jack84Perjantai 24.03.2023 00:19

Inhottava olo kun pelkää että historia toistaa itseään juuri tavalla mitä en enää halua kokea, on koskea päähän ja pelottaa :/
Varmaan olisi hyvä jos saisi hillittyä ja ajateltua rauhallisesti ettei ole hätää mitään ei ole tapahtunut vielä mutta kun. .monet tietää millaista on kantaa menneiden haamuja sisällään ja ne pelottavat jos nostavat päätään, niiltä ei silloin saa rauhaa ja stressaantuu kokolailla ja eksyy, juuri nyt tunnen niin.

Tomi19892minuutin päästäLuonut: Tomi1989Torstai 23.03.2023 23:58

Resident evil 4 ps5 julkaisu

_Iltsu_Vaihteleva torstaipäiväLuonut: _Iltsu_Torstai 23.03.2023 23:56

Tänään on torstai. Kävin ulkoilemassa illalla kello 19:30 aikaan. Ulkoilu loskasäässä tuntui hirveältä ja kamalalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Plussakelillä kävelen ja juoksen varovasti. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Kävin tänään ruokakaupassa ostamassa itselleni vähän eväitä. Nauttikaa talvesta ja lumesta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on vaihtelevaa, kun lämpötila sahaa plussan ja miinuksen välillä. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Muistakaa laittaa sopivat kengät eli tarkoitan tässä tapauksessa nastakenkiä eli icebugeja, kun lähdette ulos. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi munakokkelia, nakkeja ja pekonia ja perunoita ja jauhemaksapihviä. Tilaan joku päivä ehkä synttäreiksi ne opposuits-puvut netistä, silloin kun ne ovat alennuksessa. Hyvää torstai-illan jatkoa ja viikonloppua. Nyt alkaa pikkuhiljaa tulla kevät, jos sää jatkuu tällaisena niin kuin tänään. Ostamme vanhempieni kanssa minulle uuden fitbit charge 4:n, kun siitä laitteesta tulee halpa tarjous ja en halua kallista sykemittaria/urheilukelloa. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä loskaisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa.

JeppisläinenTorstai 23.3.2023Luonut: JeppisläinenTorstai 23.03.2023 23:47

Heräsin tänäänkin puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yhdestä yhteen katoin salkkarit ja salkkareiden jälkeen kävin cittarissa edes takas ja tulin takas kotiin ja kun tänään ei tullu ihmemiestä niin katoin muita ohjelmia neljään asti ja neljästä puoli viiteen katoin salkkarit ja rupesin pukemaan ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan puoli kuus. Oltiin ennen kuutta tallilla ja siivottiin kolme karsinaa jotka oli vielä siivoamatta. Haettiin heinätki valmiiks. Haettiin hepat sisälle puoli seitsemältä. Elli meni taas juoksuttamaan kallea kentälle. Ei harjattu ketään tänäänkän. Ruokittiin hepat sillä aikaa kun kalle oli vielä kentällä mut se tulikin kohta takas talliin ennen kun lähdettiin kotiin. Olin kotona varttia vailla kahdeksan joten salkkarit jäi taas alusta kattomatta. Katoin sen sitte loppuun ja menin sen jälkeen suihkuun. Suihkun jälkeen puin taas vaatteet päälle ja rupesin syömään että kerkesin jo kymmenen jälkeen koneelle ja menee varmaan taas kahteen ennen kun meen nukkumaan kun huomenna ei tarvi mennä minnekkään ennen tallia,pyykille pitää mennä iltapäivällä kahdelta muuten en poistu kämpästä mihinkään, lauantaina käyn sen verran ulkona että käyn kioskilla, cittariin en taida mennä tällä kertaa. Katon samalla elokuvaa subilta kun oon koneella. Subilta tuli hetki sitte elokuva tequila sunrise mut se loppu jo ja nyt tulee toinenki elokuva heti perään. No mutta, jatkan kirjoituksia taas huomenna ja päätän tämän kirjoituksen nyt tähän, joten palailllaan taas huomenna astialle.
Jos MT puolen asiat otettaisiin maitten onnellisuudessa huomioon, saattaisi olla et suomi saisi aika rankasti pudotusta.

Pitäisi olla yksinkertaisesti niin et jos masentuu, pääsee alle 24t hoitoon.

Siis jos ihmisten pahoinvoinnin hoitamiseen ei löydy rahaa yhteiskunnallsesti hyvinvointialueille, ihmettelen miksi kotikunnan mukaan menee saatko mt-ongelmiin apua vai et, joissakin kunnissa on jopa häpeän kulttuuri mt-ongelmien hoitamisen esteenä.

Häpeä mielenterveyden ongelmien osalta on aivan keskiaikaista ajattelua, masennus ei välttämättä aluksi näy päälleppäin, pahimmillaan yksinäinen masentunut saattaa hautautua kotiin roskan keskelle.

#Masennuksen ei koskaan pidä johtaa #itsetuhoisuuteen, jos tunnet / tiedät jonkun masentuneen, riittää että olet hänen lähellään vaikeinakin hetkinä.

Jokaisen ihmisen #elämä on tärkeä, se on korvaamaton lahja maailmankaikkeudessa.

Se että kysyy "miten sä voit ihan oikeesti?" Kaverilta, siskolta, veljeltä. Voi olla masentuneelle iso asia. #masennuseiolehäpeä #masennuseioleheikkous

Poikkeukśellisesti pidän tämän julkaisun kommenttikentän auki.

SamiraHabibiIltaa tänne ihmisetLuonut: SamiraHabibiTorstai 23.03.2023 20:27

Käväsin suihkussa ja kohta otan muutaman sämpylän .Katson minun sarjaa sängystä.Ihan mukava päivä ollut,ulkonakin tosi mukava sää .Saisi vaan lumet ja vesilammikot kuivua pian pois.Se olisi kiva juttu...että Eipä oikein ole muuta kerrottavaa .Huomenna on uusi päivä ...Mukavaa tulevaa yötä kaikille täällä oleville...

nobodyknows[Ei aihetta]Luonut: nobodyknowsTorstai 23.03.2023 18:36

giphy.gif

Jack84Tyyntyy merikin välillä <3Luonut: Jack84Torstai 23.03.2023 16:34

Tänään ollut ihan ok päivä jo ja nukuinkin jotenkin mukavasti, sitten soitin isäukolle, join kahvit ja lähdin hänen tykönsä koska olen auttamisen velkaa ja hyvää se tekee kaikinpuolin plus paljon muihin perheenjäseniin paitsi yhteen kolmesta siskosta nii olen yhteyksissä, muuten hiljaista.
Tosin tänään sain tarpeekseni eräästä ihmisestä joka tekee aina saman tempun ennenpitkään ja se temppu ei ole ystävän teko joten jääkööt unohduksiin kun ei kerran kelpaa toimia oikein vaikka mikä olisi, en tietääkseni minäkään elä ikuisesti joten painolasteille ei ole sijaa mukana ellei homma toimi kumpaankin suuntaan sujuvasti ja joustavasti, en koskaan lähde mihinkään yksisuuntaiseen juttuun edes kamuna.

Jos kerran yhdessä kuljetaan vaikka ihan ystävinä niin kyllä täytyy ovien voida aueta molempiin suuntiin että homma toimii ja yhdessä selvitään kaikesta siten :)

Maanantaina on kokeet ja ehkä voi olla piikki arvoissa mutta ei se ole lopullista ehei joten siitä toivosta lähdetään liikkeelle ja en pidä siitä että minua kahlitaan ja en tietenkään saa ylittää rajoja noin vain se on tiedossa mutta syvälliset ymmärtää mitä tarkoitan <3

Tämän päivän ilot so far: Maistuva ruoka&kahvi, ystävän ihana yllätys <3 <3 , suihkunraikkaus ja pari kuvaa :) Toivottavasti saisivat sitä vaatetta taas varastoon koska haluaisin kovin tilata sen. .näyttää juuri hyvältä ^^

Tästä jatkuu. . . -->

SamiraHabibiHeissan ihmiset..Luonut: SamiraHabibiTorstai 23.03.2023 15:53

Nyt on poski lävistykset otettu
Tuossa muutama tunti sitten tuli sellanen .Mieli et nyt poski lävärit .Me käytiin ottaa tytön kanssa.Aika kivuttomat lävärit ja hetkessä tehty...Nyt ne tuli sitten tehtyä...kävästiin kaupassa ostaa mehu jätskejä ja pikku neidille hiukan vellejä maitoa.Tultiin kotiin neiti nukahti matkalla .Nyt nukkuu vielä vaunuissa..Ihan keväinen sää pian nämä lumet on pois .KUIVUIS VAAN KAIKKI KUIVAKSI SAISI LAITTAA PIKKU KENGÄT...Palataan asiaan myöhemmin .Mukavaa torstai päivää kaikille....
Heräsin aikasin tänään niin kuin muinakin aamuina.Aloitin aamun kasvon pesulla ja hampaiden pesulla.Sitten silitin puhtaat vaatteet .Laitoin vaatteet kaappeihin ja henkariin.Sitten vein roskat ulos .Syötin pikku Dianan aamupalan puolukka puuroa ja aamun vitamiinit .Itse menin makkariin ja tytär toi aamupalan minulle .Tässä samalla syön aamupalaani.Kyllä aamu alko paremmin kuin eilen.On keväistä liukasta märkää .Saisi sataa puhdasta vettä ja paistaa aurinko niin pian alkaisi .Kevät kuivempana.No eiköhän tämä tästä...KYLLÄ TOSI IKÄVÄN PUOLEISTA KAIKKI VUODEN AJAT...Ei ole samaa enään mikään.Muutenkin elämä joka tavalla erinkaltaista .
Heissulivei allihuuppa!

Viime bändiharkoissa, jo jonkun aikaa muhineiden ajatuksien ja ideoiden innostamana, alettiin paahtaa hardcorepunkkia. Kemiat pelas as usual, mut yllätyin ehkä silti, kuinka helposti eka biisi syntyi ja kuinka kivaa punkkia oli soittaa & laulaa. Punkkidiggailut löytää juuriansa jo varhaisesta lapsuudesta, ettei tää nyt ihan puskista tullut. Yhtyeen nimeksi tuli "LASTEN", jonka logonkin olin suunnitellut jo ajat sitten. Tässä niinku loksahti muutamakin palanen ikään paikoilleen.

Vähän hassutellen; koska rakastetaan Jeesusta meidän HERRAa ja Pelastajaa, joka on meidän ELÄMÄ, niin tämähän reflektoituu luonnollisesti biiseihin (sanomaan). Täten, HardCorePunkki muuntuu mukavasti KristusCorePunkiksi. Siis soitetaan KCPunkkia! <3

So c00L.

Ps. Pitihän sitä nyt Irc-galleria yhteisökin tälle perustaa: LASTEN :-)
Dentium Mỹ là trụ Implant được nhiều nhờ 6 tính năng vượt trội: cứng chắc, tuổi thọ cao, tích hợp nhanh, dự phòng tiêu xương, vận dụng được cho phổ biến trường hợp. Với giá hơi hợp lý là 24 triệu/1 răng, Dentium nằm ở mức làng nhàng so sở hữu những loại Implant khác, chạy từ 16 triệu tới 35 triệu.

1. Thông tin căn bản về trụ Implant Dentium Mỹ
Đầu tiên, chưng sĩ sẽ cung cấp cho các bạn các thông báo căn bản về chiếc trụ nức danh này.

1.1 Xuất xứ
Trụ Implant Dentium là chiếc trụ được nghiên cứu và cung ứng tại nhà hàng Dentium Co, Ltd – Mỹ. Đây là nhà cung cấp trụ Implant và hệ thống cấy ghép nha khoa nổi tiếng tại hơn 80 nhà nước trên thế giới. 

Hiện tại, cơ sở chế tạo của doanh nghiệp được đặt tại Hàn Quốc và Hoa Kỳ. Được cấp chứng nhận ISO 13485. Implant Dentium là thương hiệu dẫn đầu thị phần những dòng trụ bình dân tại khu vực Châu Á và trên thế giới.

1.2 Cấu tạo và thiết kế
Implant Dentium được cấu tạo từ 100% titanium tinh khiết. Chất liệu titan là chất liệu rất lành tính. Được tiêu dùng phổ biến trong nha khoa như niềng răng, bọc răng sứ…

Trụ gồm 3 phần: trụ implant (phần cấy vào xương hàm); abutment (khớp kết nối) và cuối cộng là mão răng sứ.

Trụ được bề ngoài tinh xảo sở hữu đường kính nhỏ. Hình dạng thanh mảnh dài giúp lực phân bố đều trên những bề mặt. Đặc biệt trên thân răng implant, có các hệ thống rãnh kép. Giúp đẩy nhanh giai đoạn tích hợp có xương hàm, rút ngắn thời gian trồng răng. 

1.3 Trụ Implant Dentium tại Mỹ giá bao tiền?
Tùy vào từng cơ sở nha khoa, tầm giá của trụ Implant Dentium Superline sẽ có những mức giá tiền khác nhau. Tại nha khoa Paris, giá trụ Implant Dentium Mỹ có giá khoảng 20.000.000 VNĐ. Giá thành đã bao gồm trụ Implant và khớp nối abutment. Khách hàng được bảo hành lâu dài.

1.4 Trồng trụ implant dentium của Mỹ khoảng bao lâu?
Dòng trụ này thời kì tích hợp xương là vào khoảng 3 đến 6 tháng. thời kì tích hợp mang xương còn phụ thuộc vào cơ địa người dùng và phương pháp chăm chút sau điều trị. Có những người cơ địa tích hợp nhanh chỉ trong vòng một tháng.

Đánh giá từ chuyên gia:

Trụ Implant Dentium Mỹ không buộc phải là mẫu trụ cao cấp nhất . Tuy nhiên chúng được cực kỳ rộng rãi người ưa chuộng về độ bền và lành tính. Trụ này mang thể ứng dụng trong mọi những trường hợp mất răng. Ví dụ: mất răng cửa, răng hàm, răng nhanh thậm chí là mất cả hàm. 

2. Trụ Implant Dentium Mỹ và ưu điểm vượt trội
2.1 Khả năng tích hợp với xương hàm nhanh
Ngoài kiểu dáng tối ưu, bên ngoài trụ Implant Dentium còn được phủ một lớp màng sinh học tên TiUnite. Giúp đẩy nhanh công đoạn những mô liên kết sở hữu trụ Implant.

2.2 Áp dụng được có rộng rãi trường hợp
Trụ Dentium được chỉ định với các nếu như: mất 1 răng, mất rộng rãi răng 1 lúc, mất toàn hàm. Trụ mang rất rộng rãi kích tấc ngắn, dài, to, nhỏ để ưa thích có từng vùng xương hàm.

2.3 Ngăn đề phòng tiêu xương hàm
Cấy ghép răng Implant Dentium Mỹ sẽ ngăn chặn được công đoạn tiêu xương hàm. Vì sau khoảng 3 tháng mất răng, các ổ xương răng và nướu bị tụt xuống. Các dây thần kinh mất dần đi.

Nếu không được xử lý kịp thời, ổ xương răng sẽ là nơi đựng đa dạng thức ăn thừa. Dần tạo nên ổ vi khuẩn gây viêm nha chu, hôi mồm và phổ biến biến chứng khác. 

2.4 Tuổi thọ hơi cao
Trụ Implant Dentium Mỹ có thể sử dụng trọn đời trường hợp được thực hành bởi bác sĩ tay nghề cao và sắm đúng dòng trụ chính hãng. Ngoài ra, khách hàng cũng nên coi sóc răng mồm theo đúng chỉ định để bảo vệ trụ được lâu dài.

2.5 Cứng chắc, chịu lực ăn nhai tốt
Trụ Implant Dentium Mỹ có tỷ lệ bị đào thải là vô cùng ít. Do chất liệu titan cực kỳ dễ tương thích với cơ thể. Tạo bắt buộc độ tích hợp cao tới 99%. Khách hàng không bắt buộc lo lắng đa dạng tới việc trụ bị đào thải, khiến viêm khoang miệng.

Loại trụ này còn sở hữu độ cứng chắc cực kỳ cao. Vì vậy khả năng chịu lực tốt. Nếu trồng răng implant xong, trụ sở hữu thể giúp người dùng ăn nhai tha hồ và cảm nhận được vị thức ăn như răng thật.
https://nhakhoahome.com/
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/trong-rang-implant-bi-dau
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/cac-loai-tru-implant-chat-luong-va-pho-bien-hien-nay
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/nhung-thong-tin-co-ban-ve-implant-dentium-usa/
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/cay-ghep-rang-implant-all-on-6-la-nhu-the-nao
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/ai-nen-trong-rang-implant-toan-ham-all-on-4
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/tong-quan-ve-implant-all-on-4-va-implant-all-on-6
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/bang-gia-trong-rang-implant-chuan-y-khoa-tai-nha-khoa-home-dental
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/dia-chi-lam-rang-implant-uy-tin-tai-ha-noi
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/bac-si-cay-ghep-implant-gioi-nguyen-anh-ngoc
https://nhakhoahome.com/blogs/tin-tuc/kham-pha-5-dia-chi-kham-nha-khoa-chat-luong-uy-tin-nhat-tai-ha-noi
Olin eilenä illalla salilla ja se teki todella hyvää mun mielelle ja kropalle kun treenasin kovaa tuli onnistunut ja hyvä olo treenien jälkeen ja olen iloinen siitä että se helpotti taas aika paljon mun oloa koska nyt on vaan tuntunut masennukselta ja ahdistukselta. Voin sanoa että liikunta auttaa mua paljon ja se lievittää aika hyvin noita olotiloja tänään aijon mennä taas lenkille päivällä niin tulee askelia ja saa kunnolla raitista ilmaa.
Alan kohta siivoilemaan ja pesemään pyykkiä onneksi on aamu aikaa tehdä nuo kaikki aijon varmaan tänään käydä kaupassa aijon ostaa lisää sitä coca cola vanilja limua juon sitä sitten viikonloppuna sitten ostan suklaata. Olen viikonlopun nyt täällä koska keräilen voimia poikaystävä lupasi tulla käymään niin suunniteltiin että mennään ulos syömään ja katsellaan netflixistä leffoja siinä sitten lauantai päivä menee mukavasti. Ostetaan vähän leffamässyä niin on sitten kiva syödä niitä samalla kun katsellaan leffoja. Olin eilenä väsynyt treenien jälkeen etten jaksanut katsoa salkkareita tänään katson eilisen ja tämän päivän jaksot innolla haluan nähdä siinä nyt alkaa tapahtua salkkarit menee aika mielenkiintoiseksi. Katsoin eilenä pitkästä aikaan netflixiä aloin katsomaan semmoista sarjaa kuin: "Emily in paris" Kerkesin katsoa kolme jaksoa ja mä olen jäänyt siihen koukkuun kausia on tullut kolme.
Aijon viikonloppuna jatkaa sen sarjan katsomista muistin juuri että pitää myös jatkaa taas "The good doctor" sarjaa sekin on hyvä. Otan nyt aamulääkkeet, vien hetken päästä pyykit ja alan siivota onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna. Elän taas hetken kerrallaan tätä päivää ja katson millainen olo on sitten tänään toivon että hyvä ettei ala pahasti ahdistamaan.
Bạn muốn ăn bạch thủ? Vậy thì phải biết điều này

Bạn muốn ăn lời to mà không cần phải mất quá nhiều vốn? Mấy ai có thể vừa ăn được cả lô vừa ăn được cả đặc biệt - thực sự rất khó để điều đó xảy ra.Tuy nhiên mọi thứ đều có cửa sau để đi, đối với 1 lô thủ lâu năm dày dặn kinh nghiệm sẽ không quá khó khăn. Đã đúc kết ra được nhiều phương pháp nuôi cả lô lẫn cả đề cùng 1 lúc, ăn đậm trong 1 lần đánh.

Cách đánh bạch thủ đặc biệt:

Nuôi đặc biệt KQ XSMN - XSKTMN - SXMN - Xo so Mien Nam hom nay – cũng giống như nuôi lô nhưng cầu lô thì hay ăn thẳng, còn cầu đề thì ăn theo bóng, ăn theo tổng hoặc đi theo bộ.

Để có thể nuôi được cầu đề, ta phải ghi lại hết giải đặc biệt cả 5 số ít nhất cũng phải nửa năm đổ lại và xếp chúng theo ngày, theo tuần.

b6d40b337e552434dd34e303015af700.png

Tóm bạch thủ siêu chuẩn[*]Soi cầu cách ngày

Nghĩa là nuôi cho ngày thứ 3 theo kết quả xổ số KQXSMN của ngày thứ nhất hay trước đó, cách này cũng rất hiệu quả và thường ăn thẳng 1 chạm về đầu,  về đuôi của giải đặc biệt.[*]Cầu theo tổng

Là cầu đề cộng tổng của giải đặc biệt

Thí dụ con số nào đó có vị trí đúng bằng tổng của giải đặc biệt ra trong vài ngày  [*]Soi cầu ở giải 3

Ở giải 3 hay có nhiều chạm đề ăn bóng hoặc ăn thẳng cho đề ngày hôm sau ,thường chạy dài vậy nên có thể dựa vào đó để bắt chạm chuẩn hoặc bắt bộ để đánh[*]Ghép dàn đề ở giải 5

Mọi người lấy tất cả những con số đứng ngoài cùng của giải 5 theo thứ tự ghép lần lượt với các chạm của giải 5,3 làm dàn đề đánh cho ngày hôm sau có thể nói phương pháp này hiệu quả cực kỳ có thể đánh nhiều năm ,nhưng cũng có thể nó sẽ nghỉ vài ngày  xong lại chạy tiếp.

VD : ở giải 5 ngày 12 ta có các chạm 025789 ghép với giải
5,3 là 8072

Ta có dàn số :

00 020 070 080

22 272 282

505 525 575 585

787 77

090 292 797 989

Ngày 13/2/2015 đề về 70[*]Soi bằng cách nuôi đầu 0, đít 0

Để chơi được đầu 0 hoặc đít 0 một cách perfect anh em cũng phải theo dõi tỉ mỉ dãy số xuất hiện trong giải đặc biệt. Khi ở giai đặc biệt xuất hiện số 0 nằm ở chính giữa (thí dụ : 45099). Thì tức là chuẩn bị sắp có đầu 0 hoặc đuôi 0 sắp ra ở đề sẽ ra.
Chúng ta chỉ việc nuôi đến 5 ngày là chén được rồi. Rất đơn giản phải không.

Cách đánh lô bạch thủ:

Mọi người thường thấy con lô nào nổ 3 nháy mà nổ lại thì trong vòng nhiều nhất là 4 ngày nó sẽ nổ lại tiếp, nhưng bình thường sẽ là 2 ngày sau.

Mọi người hãy xem những phương pháp sau mà chúng tôi tổng hợp được:

- Đầu tiên là dựa vào kinh nghiệm chơi.

- Thứ hai là dựa vào số lần xuất hiện trong vòng 100
ngày gần nhất – nên chọn con nào ra đều, số ngày không lớn, lúc gần tới chạm thì nuôi.

e320492101dc201a6d4dc52bcf0f1446.png

Nuôi lô hiệu quả

Mọi người có thể hỏi là tại sao ad chọn tần suất 100 ngày mà không phải là con số khác? Thực chất ban đầu ad tính như sau: có 100 con loto từ 00 đến 99. Mỗi ngày ra 27 con, nếu áp dụng công thức lồng chim - nếu số chim nhiều hơn số cửa thì sẽ có một cửa hai con chim bay ra.

Kinh nghiệm thực chất là trong nhiều trường hợp phải đánh bọc lót với nhau. Vì con lô nào đã lọt vào gan thí dụ con 34 chẳng hạn, mà đánh mấy con gan đôi có khi nó không ra mà còn ra con lô anh 35 hoặc con lô em 33, cũng có thể ra con lộn 43 làm ta rất bực tức. Nếu chọn con lô bọc lót để hòa tiền thì tùy mọi người thôi.

Có một ít kinh nghiệm về lô 3 nháy muốn chia sẻ cho mọi người:

TH1 : Khi thấy hôm nào KQXS miền bắc xuất hiện lô 3 nháy, thì hôm sau nên đánh cả cặp. Xét đến trường hợp nó nổ thì ngon quá, chén thôi..

Còn lại nếu không nổ thì chọn ngày khác đợi thời cơ nó rơi rồi đánh ,chắc chắn thành công.

TH2: Nếu ít vốn muốn đánh an toàn thì mọi người đừng bao giờ lao vào nuôi liền. Mà nên nuôi sau khi nó nổ tầm khoảng 5 ngày.

Suy cho cùng: Đối với con lô nào hơn 6 ngày – chắc cũng ít. Ad nghĩ nó đã bị rơi vào TH 2 là ngoại lệ - nổ sau 7 ngày và tuân theo quy luật ở lần đánh thứ 2 là 8 - 12 ngày. Khi nuôi mọi người phải cân nhắc kỹ đồng tiền sao cho hợp lý.

Lúc đầu ad chọn kỹ một con lô nuôi để nuôi. Trong khi nuôi có hai trường hợp chắc chắn xảy ra: thắng và thua, có thể nói cơ hội của cả hai là bằng nhau.

- Ad bắt đầu nghĩ rằng phải chơi an toàn hơn, phải có cơ hội trên 50%. Cứ vận dụng đầu óc chơi cho nhiều người hơn mình. Và nuôi cùng một lúc thật nhiều số. Nếu ai cũng thắng thì ăn to, thu hoạch tăng gấp bội. Nếu tất cả mọi người chơi cùng thua thì chết nặng.

Thế nên phải kết hợp 2 điều kiện trên thì hiệu quả mới cao và có thể chắc thắng được.

Tất cả những phương pháp hay nhất về nuôi đề đã được ad truyền đạt tới mọi người qua bài viết trên. Mong anh em ủng hộ và chia sẻ với bạn bè, người thân có cùng chung sở thích, để có thể cùng nhau phát tài, lộc lá như mưa. Mong rằng bài viết Xổ số miền Nam nhanh nhất hôm nay có thể giúp mọi người đạt được trình đô siêu đẳng trong trò chơi lô tô này.
 

_Iltsu_Loskainen keskiviikkopäiväLuonut: _Iltsu_Torstai 23.03.2023 00:01

Tänään on keskiviikko. Kävin ulkoilemassa illalla kello 19:30 aikaan. Ulkoilu loskasäässä tuntui hirveältä ja kamalalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Plussakelillä kävelen ja juoksen varovasti. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Kävin tänään ruokakaupassa ostamassa itselleni vähän eväitä. Nauttikaa talvesta ja lumesta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on vaihtelevaa, kun lämpötila sahaa plussan ja miinuksen välillä. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Muistakaa laittaa sopivat kengät eli tarkoitan tässä tapauksessa nastakenkiä eli icebugeja, kun lähdette ulos. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi nakkikastiketta kalkkunanakeista ja pastaa. Tilaan joku päivä ehkä synttäreiksi ne opposuits-puvut netistä, silloin kun ne ovat alennuksessa. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa ja viikonloppua. Nyt alkaa pikkuhiljaa tulla kevät, jos sää jatkuu tällaisena niin kuin tänään. Ostamme vanhempieni kanssa minulle uuden fitbit charge 4:n, kun siitä laitteesta tulee halpa tarjous ja en halua kallista sykemittaria/urheilukelloa. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä loskaisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa.

JeppisläinenKeskiviikko 22.3.2023Luonut: JeppisläinenKeskiviikko 22.03.2023 23:15

Heräsin tänäänkin puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yhdestä yhteen katoin salkkarit. Salkkareitten jälkeen menin sohvalle vielä nukkumaan kun odotin että ihmemies alkaa starilta kolmelta. Nousin sitte kolmelta kattomaan ihmemiehen kolmesta neljään ja neljästä puoli viiteen katoin salkkarit ja puoli viis puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan puoli kuusi. Oltiin ennen kuutta tallilla ja kaikki karsinat oli jo siivottu paitsi mimmin, seki siivottiin ja haettiin heinätki valmiiks. Haettiin hepat sisälle ennen seitsemää ja ketään ei harjattu kun kaikki oli niin märkiä tuon lumisateen takia kun pietarsaaressa on satanu lunta koko päivän ja edelleen sataa. Ruokittiin sitte hepat samantien ennen kun lähdettiin kotiin. Olin kotona ennen puolta kahdeksaa joten kerkesin kattomaan salkkarit alusta loppuun. Rupesin sitte syömään että kerkesin koneelle jo puoli kymmenen ja oon varmaan taas kahteen asti koneella ennen kun meen nukkumaan kun netti jutut pitää kattoa ja kuunnella pet shop boyseja ja ym. katon telkkaria samalla kun oon koneella vaikka ei sieltä paljon mitään tuu nyt kun on keskiviikko. Alku viikosta ei tahdo oikeen tulla mitään katottavaa telkkarista mut loppu viikosta voi sitte tullakkin jotain katottavaa. Venla nukkuu taas tuolla sohvalla. Eipä kai tässä muuta sen kummempaa ole kuin että¨huomiseen taas ja lisää juttuja sitten illalla kun kerkeen koneelle johonkin aikaan viimmestään puoli ykstoista.

Tomi1989AlkaisLuonut: Tomi1989Keskiviikko 22.03.2023 21:38

Katsomaan aavejahti nukkesaari jaksoa

Eiku mitä. 🌝

SamiraHabibiÄLKÄÄ EKSYKÖLuonut: SamiraHabibiKeskiviikko 22.03.2023 13:26

Jussi-Pekka Samuel

Älkää eksykö – Jumala ei salli itseään pilkattavan
Me elämme Raamatun ilmoittamaa lopunaikaa ja monenlaiset äänet astuvat nyt esiin puhumaan Jumalasta ja Raamattuun liittyvistä asioista. Suomalaisten kristittyjen suusta on kuultu aivan hiljattain, miten yksi haukkuu Jumalaa huoraksi ja syyttää Kaikkivaltiasta valehtelijaksi, toinen julistaa olevansa Herra, Jumala, uusi Kristus ja kolmas on ylentänyt itse itsensä profeetaksi.
Jos vertaamme pelkkää Raamatun kirjoitusten lukemista Pyhän Hengen antamaan yliluonnolliseen ilmestykseen ja ymmärrykseen Sanasta, kyseessä on kaksi aivan täysin erilaista asiaa. Pirukin lukee kyllä Raamattua ja puhuu paljon Jumalaan liittyvistä asioista, mutta ei se tule koskaan tekemään perkeleestä kristittyä tai Pyhällä Hengellä täytettyä uutta luomusta Kristuksessa.
"Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkea mitä kuulette. Tutkikaa ja punnitkaa huolellisesti sitä, mitä ihmiset teille kertovat. Ei jokainen Jumalasta puhuva ole Jumalasta. Maailmassa on liikkeellä paljon valheen saarnaajia" 1. Johanneksen kirje 4:1 MSG
Koko blogikirjoitus linkkeineen: https://rapsodia.info/ei-jokainen-jumalasta-puhuva-ole…/
Làm sao để nâng cao cơ hội dự đoán xổ số 3 miền chính xác?

Để có được thật nhiều cơ hội soi cầu 366 chính xác thì người chơi cần chuẩn bị thật nhiều thông tin về thị trường xổ số kiến thiết. Và để nâng cao chiến thắng, các bạn cũng cần rất nhiều yếu tố liên quan tới lĩnh vực nghiên cứu soi cầu và đừng quên áp dụng một số lưu ý do chuyên gia soicaucom chia sẻ dưới đây nhé.

Tìm hiểu thông tin soi cầu 247 mới nhất

Nếu người chơi có thể xác định được nguồn thông tin soi cầu 24h mới mẻ và phù hợp với bản thân trong 1 ngày dự thưởng thì đảm bảo sẽ sớm giành được thành quả mà bản thân mong muốn. 

Còn nếu như không có những thông tin hữu ích để ứng dụng vào quá trình dự đoán xổ số 3 miền ngày hôm nay thì đảm bảo người chơi sẽ không thể đạt được những gì mà bản thân mong đợi.

Nhận thêm nhiều cơ hội trúng lớn cùng thông tin về thị trường soi cầu lô đề chuẩn tại Lm9ltiv.gif Soi cầu 366 <<< BẤM NGAY.

f18b2cb1b7e0e5872b43c62b81c0d338.jpg
Dự đoán xổ số 3 miền dễ trúng hơn cùng soicaucom

Tìm ra địa chỉ soi cầu 3 miền trực tuyến uy tín

Với những người chơi chuyên nghiệp mà nói thì các web dự đoán xổ số 3 miền giống như là cứu tinh vậy. Bởi đa số các website này đều cung cấp thông tin về lĩnh vực soi cầu 24h chuẩn xác cho họ, cũng như là giúp họ đạt được mục tiêu mà bản thân đã đặc ra trước đó.

Vậy một khi các bạn soi cầu lô đề chuẩn thì đã có rất nhiều website liên quan hỗ trợ trong việc cung cấp thông tin về thị trường xổ số toàn quốc. Và một trong những địa chỉ soi cầu 3 miền online uy tín đáng được nhắc tên phải kể đến hệ thống soicaucom.

Nắm bắt những thông tin liên quan tới xổ số nóng hổi và chính xác nhất TẠI ĐÂY >>> Dự đoán xổ số ba miền YzMs7Qz.gif.

6c809c2bf28705e7c6d337d58faec498.jpg
Làm sao để nâng cao cơ hội dự đoán xổ số 3 miền chính xác?

Theo như chia sẻ thì đây là một trong những địa chỉ mà người chơi trên toàn quốc có thể thu thập thông tin soi cầu 366 mà bản thân cần bất cứ khi nào, đặc biệt không cần lo lắng đến vấn đề chi phí. Vậy còn lý do gì để các bạn chần chừ mà không truy cập tới trang web của chúng tôi mỗi ngày, vừa được trải nghiệm những tiện ích thú vị vừa có được thông tin hữu ích nhất.

Nếu gặp bất kỳ khó khăn nào thì soicaucom cũng luôn sẵn sàng hỗ trợ các bạn một cách đầy đủ và tối ưu nhất, đảm bảo sẽ hướng đến cho bạn hướng soi cầu 247 phù hợp nhất. Chúc các bạn thành công và có thể trở thành những cao thủ đánh nhanh thắng nhanh cùng con số may mắn nhất trong ngày!

Xem trực tiếp kết quả tường thuật tại nhà đài sớm nhất chỉ có tại LUvAOo3.gif  Dự đoán xổ số 3 miền <<< CLICK NGAY.
« Uudemmat -