IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Suomi ja kolektiivinen oleva siis todellisuus jo kohtelee minua ja vaimoani vammaisena..

Ja joka tarkoittaa sosiaaalisesti ja taloudellisesti sitä resurssipulaa ja sitä ei ole mahdolista uusia !

Yhteiskunta ja talous ei näe tätä taloutta mahdollisuutena kohtelu on aina sama tukea ei aneta kuin sullotumiselle uus laitoksiin..

Jonne elämäni ei mahdu eikä siellä voi hyvin mikään luova elämä tätä sitä taustaa vasten voi käsittää kaiken muun jota ei tarvitse kertoa ?

Tätä tietokonetta sen siis ohjelmia kerralla ja kone on käytetty..

Ja pitää lisätä ajurit jotta voi lisätä kamerat ja ne siis ohjelmat skannerit toimminnot siis takaisin joilla voin uusia koko ohjelman siis toiminnan....

KOTINI ON SIISTI ON MINUN JÄRJESTYS JOTA MUUT EI SAA SOTKEA MILLÄÄN TAVALLA 1980 -83 ON NÄIN AINA ......

Nykyinen on todella kahden ihmisen ajassa tilassa sanelema luotainen järjestys 1994 -2017 on näin tapahtunut .........


Sama oli todellisuus jo 1980 luvulla kohteluni oli ihmisuhteita myöten jo kehitysvammaisena ja mielenvikaisena siis jopa kohtelua...

Ajattelun ilmaisun muoto sen olemus sekä vahvuus ei kerro mitään siintä mitä minä sillä tarkoitan on toinen kysymys ?


Ahdistuneita ja koulutettuja lähellä keskiikää olevia siis psykologeja oli jo 5- 6 peräjälkeen samaa...

Ja siis pelkoa sisään piioutunutta siis jopa ahdistusta potevia...Mieli alkaa rakentaa näiden siis varhaiskeskiikäisten siis naisten siis omia pekoja toiveita fantasioita minuksi ja minun elämäksi psykologina..

Taide terapeutilla sutata omassa päässään ?Taideterapeutilla ei ole sitä siis ymmärystä mitä tämä on ja siis se alkaa itseasiasa kokea siinä omassa mielessään juuri sitä..

Ja mitä minä en koe näe tässä asiassa..

Tälle on syynsä ensimmäinen luokanvalvoja on motivoiva työskentelyyn aidosti todella sitä motivoi oppilaat töihinsä .....


Psykologi alkaa kokea ylimielisyyttä ja halveksuntaa ahdistus muuttuu jo ivaksi aliarvioimiseksi olet läpinäkyvä sinua ei ole edes siis olemassa..Ja joka taholta olin tämä siis se elämän olemassoloni siis se ulkopuolinen tarkailija..

Trealisaatio kokemus siintä sinua todella hyljeksitään ja kohdellaan tällä tavalla mitätöitynä vammaisena ja vajakkina..

Ja jonka kanssa ei seurustella..

Sinä et voi kehittyä sosiaalisesti saman vertaiseksi kuin muut miehet voi olla kokea rakautta ja myötäelämistä he saa tehdä lapsia naisen kanssa..

Jäänyt tasolle jolla kyetään seurustekemaan 16 - 18 vuotiaan kanssa ja en osaa mitään mitä ei ole voinut..Teet kaiken mitä voit ja osaat omin voimin silti sinua on nimitelty..

Siis jopa sosiaaliloisena ja työnvieroksujana tämän siis sosiaalijärjestelmän väärinkäyttäjänä..

Terapeutti on jonkun tytär..

Hänen Isänsä ja Äitinsä ilmaisee tämän näin pitää minut poissa olen se joka haittaa ja häiritsee tätä..

Olen se saatanan vajakki..

Tuetusti opetella siis niissä ihmissuhteissa ?

Kosketuskielto en saa kosketusta..

Ja ei anneta elämän rakkauden kosketusta eristetty ohitettu hyvin monin tavoin menetelmin ihmisuhsteistasi sinä et voi kehittää ja vaalia..

Muisto 1980 luvun alusta alkaen elin näin todeksi kohtaloni olla syrjäytynyt seuraavat 30 vuotta .........


Opettajakin sanoo nämä menee suojatöihin joista ei makseta oikeaa sitä palkkaa sinä et maksa veroja olet valtion elätinä elämäsi ajan..

Et tarvitse hienoja käden siis taitoja taidepusepän osaamista ?Vamaiset ja mieleltään vajaat ei sitä tarvitse koskaan he maksaa ne siis ruokansa työnsä kulut siis siintä olevasta eläketulostaan...

Tällä tavalla minut on nujerettu monta kertaa ?

Nyt tuli sitä pummppuvikaa ja ikääntymistä jaksamisen rajat vastaan ja lopahti väksi aikaa luovuus kokonaan..
cua_keo_dai_loan_u_kem_la_xanh.jpg
cửa sắt kéo đài loan có tốt không?

Cửa sắt kéo Đài Loan được sản xuất bằng công nghệ Đài Loan, các nguyên liệu cũng được nhập khẩu từ Đài Loan, đây là dòng sản phẩm phù hợp với mọi công trình nhà ở, cửa hàng và có giá cả phải chăng, dễ sử dụng và có chất lượng tốt. Phần lớn các mẫu cửa kéo Đài Loan được Á Châu nhập trực tiếp nên giá không bị tác động nhiều bởi thị trường, không bị các bên trung gian nâng giá, rất hợp lý với mọi đối tượng sử dụng. Bài viết này Á Châu sẽ giới thiệu dòng cửa sắt kéo Đài Loan giá rẻ để quý khách hiểu rõ hơn về sản phẩm này nhé.Xem thêm: Báo giá cửa kéo Đài Loan giá rẻ tphcm> Cửa kéo Đài Loan có tốt không: http://cuacuonachau.com/da-nh-gia-cu-a-ke-o-da-i-loan-co-to-t-khong-10394006.html

Cửa kéo Đài Loan chất lượng, giá rẻ tphcm1. Tìm hiểu cấu tạo


Cửa kéo Đài Loan sản xuất với các nguyên vật liệu nhập khẩu từ Đài Loan, cụ thể là tole mạ màu Đài Loan được làm bằng chất liệu sắt mạ kẽm, cho độ vững chắc của cửa rất tốt, chống chịu được lực mạnh va chạm vào cửa mà vẫn rất khó bị hư hại, chất liệu sắt mạ kẽm và được phủ thêm 2 lớp màu nên cửa rất khó gỉ sắt và bền với thời gian.


Cửa kéo sắt Đài Loan được phân loại làm 2 dòng chính hiện tại là cửa kéo Đài Loan có lá và cửa kéo Đài Loan không lá. Nếu như dòng cửa kéo có lá thích hợp lắp cho các căn nhà phố, nhà ở thì loại cửa kéo không lá lại thích hợp lắp cho những căn hộ chung cư, shop nhỏ lẻ. Cả 2 loại này đều mang chung đặc điểm là các chi tiết cấu tạo đều giống nhau nhau, riêng chỉ khác là lá cửa có hoặc không tùy vào mỗi loại nên mức giá cũng khác nhau.


những phụ kiện cửa kéo sắt đều được sử dụng chất liệu cao cấp như nhựa trong, đinh tán chất lượng cao, thanh U, Nhíp và Lá có những đường gân và gấp mép giúp nâng cao độ cứng cho cửa, tay nắm và nẹp được làm bằng inox làm tăng vẻ đẹp và sang trọng cho cửa.


2. Thẩm mỹ


Màu sắc cửa kéo Đài Loan phụ thuộc vào 3 nguyên liệu chính của cửa bao gồm: lá tole mạ màu cửa kéo Đài Loan, U và nhíp. Về màu sắc lá cửa được quy định bởi nhà sản xuất tôn mạ màu của Đài Loan có 3 màu xanh ngọc - vàng kem - xám; U cửa kéo có màu xanh ngọc - vàng kem và nhíp có màu trắng. không những thế việc chọn thêm màu sắc khác cũng rất tiện dụng, khách hàng có thể sử dụng sơn tĩnh điện để lựa chọn màu sắc mình mong muốn sử dụng.


Cửa kéo sắt có phong cách hiện đại, không cầu kỳ và dễ sử dụng. Việc lắp cửa kéo sắt Đài Loan được nhiều hộ gia đình lựa chọn lắp đặt cho công trình với sự bền màu tốt, có nhiều mẫu mã đa dạng nhờ vào việc phối hợp màu sắc của những bộ phận cửa hoặc nhờ vào sự kết hợp với những mẫu cửa khác.


3. Cửa sắt kéo Đài Loan có giá bao nhiêu?


Cửa kéo thuộc mẫu sản phẩm giá thấp so với những loại cửa khác hiện có trên thị phần hiện nay, đây cũng là nguyên nhân dẫn đến sự phổ biến rất lớn của dòng cửa này tại Việt Nam. Cửa kéo Đài Loan có giá vào khoảng 370.000 đ/m2 trở lên, phụ thuộc vào độ dày của thanh U. Cửa kéo Đài Loan giá rẻ được phần lớn phần lớn các hộ gia đình sử dụng bởi ưu thế dễ gia công, lắp đặt, sử dụng; bên cạnh đó việc lắp cửa kéo hài hòa với loại cửa cuốn hay cửa khác cũng giúp nâng cao tính an toàn và bảo vệ loại cửa khác trong nhà.


Nên chọn mua cửa kéo ở đâu chất lượng tốt, giá rẻ?


Cửa kéo cũng giống như những loại sản phẩm khác, người mua khi tìm mua sản phẩm cũng nên chú ý Tìm hiểu các công ty phân phối, sản xuất uy tín, chất lượng tốt để được lợi các quyền lợi cũng như giá rẻ nhất. quý khách nên lựa chọn các tổ chức có xưởng cung ứng, với máy móc, thiết bị kỹ thuật hiện đại để tạo ra sản phẩm chất lượng cao, chính xác trong các khâu kỹ thuật; những đãi ngộ về lâu dài 1 cách tốt nhất.


Hiện công ty Á Châu đang là đơn vị sản xuất cửa sắt kéo Đài Loan hàng đầu tại tphcm, chúng tôi phân phối cửa kéo với giá rẻ cạnh tranh, đảm bảo chất lượng đạt tiêu chuẩn an toàn và độ bền lâu dài. cung cấp dịch vụ bảo hành, bảo trì dài hạn cộng với những khuyến mãi lớn cho các bạn khi mua sản phẩm cửa xếp kéo tại Á Châu.Nguồn: http://cuacuonachau.com/gio-i-thie-u-cu-a-sa-t-ke-o-da-i-loan-gia-re-hcm-10388217.html
Ei ole Positiivista eliittiä ei ole Negatiivista eliittiä ne saman eliitin ne kaksi vastakohtaista toimintatapaa joka on ylläpitänyt hallintoa valtaa!

Tähtiporteja on monia joiden sijaintia me emme tiedä miten ne on toteutettu on toinen kysmys johon sain jo 1980 tämän ..


Jos on ja oli Galaktinen Federaatio kehittyi oli kuten ne muutkin lähinnä se sama asiantila mitä on jo..

Avaruusmatka Star Trek Sarjassa esitetty se oleva siis elävä siis todellisuus..

Ja joka on todella jopa siis meistä nyt riippumatta totta..

Toinen tähtiporttien verkosto on Ihmisen etsinnän kohde jota on etsitty jo yli satavuotta yhteen putkeen siintä on........


Hallinto ja sen olevat tunnukset ei ole sama merkitys kuin miten me sen olemme siis omaksi muuttaneet..

Ja jopa ne siis omaksuneet ja ehdollistaneet tähän siis olevaanluomaamme uskontoomme..

Kokeneet nekin siis uskonnollisina uskoomme sisältyneinä merkityksinä...

Uskonnolliset merkitykset on Piilomerkityksiä joista tehty Uskonnon osasia Maapalolla muokattu niin kuin me sen nyt ....


Antaneet uskonnollisia hengellisiä ja jopa uskontoon uskoomme liittyviä monia merkityksiä siis niille esineille..

Ja joita olemme muinaisina aikoina nähneet..

Me teemme kaikesta Uskontoja teologisia tulkintoja joilla Uskonnollisia merkityksiä jota ne ei ole olleet koskaan ja me ....


Ristiriita jota ne vierailijat käyttää psykologiseen hallintaamme jotta me emme toimisi vihamielisesti heitä kohtaan..

Hallintaa ja jopa sitä suurta luomaamme meistä itsestämme siis nytkin johtuvaa kuvitelmaamme ja elikä sitä tiplomatiaa..

Ja he käyttää juuri sitä siihen omaan tarkoitukseensa mielen halintaan..

Miksi minä muistasin väärin asioita olen kirjoittanut vihjeet perustelut aina vihkoihin joissa säilyy perustieto mitä ja .....


Joillakin hallinon erillisillä julkisesti rahoitetuilla virastoilla ja hallinon osastoilla on jotakin tietoa tai talenteita siintä mitä on tapahtunut....

Ja samaa on tehneet jo ne toimijat kuten...

Neuvostovaltion hallinto..

Kiinan Intian hallinossa monet tahot..

Euroopassa Saksa ja Ranska Englanti on kehittäneet sitä toimintaa jopa 1890 luvulta alkaen sillä pitkä historia takanaan..

PARAUNIVERSUMIN RAKENNE PARAATOMIT HIENOMATERIAN JA HIENOAINEEN RAKENNE SUHDE AINEESEEN ATOMIIN JA?


Sotateollinen öljyyn kivihiileen siis sidottu jo se vuosisata kului tähän jo sotineen..

Ja tuhotaan ja rakennetaan sekä kehitetään aina siis uusia siis aseita ja keinoja tuhota elämä maapalolta..

Ja syytetään siintä jopa populaation määrää..Ihmisiä on käytetty hyväksi osalle talous ja valtajärjestelmä lagettanut tämän karmean julman raakalaismaisen hyväksikäytön kohtalon..

Tuhoutumisen sodissa joiden hyöty ja taloudellinen voitonpyyntu on siis meidän osamme..

Ja silti me jaottelemme toiset ihmiset siis sosiaalisena ylijäämäihmisinä ja ongelmajätteenä..

Ja tästä monimuotoisesti jo eriarvoisesta siis kohtelusta sain osani joka tuhosi ja pilasi elämäni olen nyt näille muille heidän karmansa..Olen antanut tälle omat kasvoni piirän ne mieleenne tuskin kukaan siintä välittää ja näkee omaa kohtaloaan mihin on itse nyt joutumassa ?

Nähnyt monia unia siintä osia suomea jää veden alle lähitulevassa tulee valtavia tulvia..

Ja kun napajään sulamisvedet sataa lumena vetenä..

Ja olisi aika alkaa jopa nyt harkita ei ole asuinsijoja nykyisillä rannikoilla helsinki pitää siirtää uusille rannikoille kuluu vuosisatoja..

Ne taas on rannikkoa tai tulee jäätävä tuhoava talvi vaihtoehtona sille ne sulaa nopeammin kuin vesi lumi uudelleen navoille taas jäätyy..

Tämä on jo tapahtunut ja siis neliukoteisessa ajan tilan tajussa tämä on jo totta samoin tämä..

Satavuotta myöhemmin on kaupunkeja joiden korkeus 5 kilometriä joita muutamia muut elää toisilla planeetoilla toisissa aurinkokunnisssa..

Puolitoista miljardia asuu enään nykyisellä siis maapalolla..

Suomea ei ehkä enään ole se vain sulautunut muihin muutoksiin kieli ja kansa on kadonut pois..

Ja populaatio vähentynyt sitä lueta enään valtioksi edes..

Välivaiheessa ehkä on asutettu uudelleen 190 perhettä paikkaunta joka ei estänyt sitä muutosta meitä ei ole enään olemassa..

Jos on he ehkä siis jopa elää siirtokunissa joihin on voinut syntyä monia siis suuriakin yhteisöjä..

Suomen talouselämä poliittiset linjaukset ei ole oivaltaneet mahdollisuuksia tämä ajatus syntyi 1980 luvulla......


Avaruusteollisessa kehityksessä mukana vielä nykyistä vahvemmin siinä rauhanomaisessa toiminnassa mukana on perusteltua nyt jo..

Valinta on tehtävä jo siis nyt...

Ja sillä ensivuonna tapahtuu taas joitakin suuriakin siis muutoksia ja siis kriisejä ja tämäkin aika ja tila on nyt siis sille otollinen..

chothuexe4choCho thue xe di chua HuongLuonut: chothuexe4choMaanantai 18.12.2017 06:08

Cách di chuyển đến chùa Hương
Có khá nhiều phương tiện cho bạn lựa chọn. Bạn có thể tự túc đi xe máy, hay bắt xe bus. Nếu đi bus bạn đi chuến bus 211 hay xe 75, 78 tùy thuộc vào địa điểm bạn xuât phát. Nếu đi xe máy bạn sẽ đi đường Nguyễn Trãi, thẳng đến Hà Đông, tiếp tục rẽ trái sang Vân Đình. Sau đó đi tiếp 40km đến Tế Tiêu và hỏi người dân địa phương cho chắc chắn. Còn trường hợp bạn thuê xe có lái tại công ty cho thuê xe Hoa Mai bạn sẽ không phải lo lắng vấn đề di chuyển. Chúng tôi có đội ngũ tư vấn viên có thể lên lịch trình cho bạn và đội ngũ lái xe giàu kinh nghiệm. Bạn chỉ cần tận hưởng chuyến đi và lưu giữ khoảng khắc của mình.

du-lich-chua-huong-521.jpg
cho thuê xe đi chùa Hương

Nên đi Chùa Hương vào thời điểm nào?
Nếu bạn muốn đi với mục đích lễ hội, du xuân. Thì lễ hội chùa Hương, là lễ hội lớn nhất miền Bắc. Với thời gian diễn ra từ mùng 6 tháng Giêng cho đến hết tháng 3 âm lịch. Vào thời điểm này, ở Chùa Hương diễn ra rất nhiều hoạt động vui chơi mang nét văn hóa cổ truyền. Đậm màu bản sắc dân tộc Việt Nam. Có thể kể tên một số trờ chơi như: hội bơi thuyền, leo núi, hát chèo đò,...

Còn nếu bạn là người yêu thích vẻ đẹp của thiên nhiên. Hãy dành thời gian tháng 10, 11 đến nơi đây. Trong tiết trời thu, chớm đông. Thiên nhiên, cảnh sắc của chùa Hương lại mang vẻ đẹp thật sự tuyệt vời hơn lúc nào hết. Bạn sẽ cảm nhận được cảnh sắc lãng mạn trong sắc tím thơ mộng và cánh đồng lau.

Các điểm tham quan nổi bật ở chùa Hương
Vào mùa thu, suối Yến là địa điểm lý tưởng cho chuyến du lịch chùa Hương. Thời điểm này, dòng nước trong xanh, điểm tô những bông hoa súng tím hồng nở khắp suối.

Đến chùa Hương, nơi có quần thể các chùa. Bạn có thể đi vãn cảnh đền Trình, chùa Thiên Trù, động Hương tích... đó là 3 điểm đặc sắc nhất.

Nên chuẩn bị gì khi đi chùa Hương?
Khi đi chùa Hương, ngoài việc mang đồ bảo hộ cho chuyến đi xa bạn hãy mang theo giày để sẵn sàng leo núi. Và quan trọng đó là chuẩn bị đồ lễ. Bạn có thể mua từ nhà hoặc đến nơi để mua. Do đặc thù phải vận chuyển bằng sông nước nên đồ lễ ở đây khá đắt. Bạn cần cân nhắc nên mua tại đâu.

chuahuong-anh-hoamai.png
Kinh nghiệm du lịch chùa Hương
Những lưu ý khi du lịch chùa Hương
Khi đi đò: Sẽ có nhiều cò mồi bám theo, sẽ có tình trạng nhồi nhét khách hay trội giá. Vì thế hãy đi thẳng đến bến Đục, để mua vé tại phòng vé. Khi mua vé hãy hỏi tình trạng thuyền để không bị nhồi nhét, chật chội.

Giá cáp treo 100k/ người/ 1 chiều. Nếu đi 2 chiều giá chỉ còn 160k.

Nếu bạn muốn mua đồ lưu niệm hay đặc sản địa phương hãy tham khảo một vài gian hàng và mặc cả.

Công ty Hoa Mai chuyên Cho thuê xe đi Chùa Hương giá rẻ nhất tại Hà Nội. Liên hệ 091.321.8772
Nguồn : http://hoamaitour.com/kinh-nghiem-du-lich-chua-huong-71107/1/1/808/0/vn/
Như vậy tại thị trường điện thoại di động Việt Nam đã chính thức bán các thiết bị Meizu với bộ ba M5, M5S và M5 Note. Thế nhưng chúng lại không được cài sẵn dịch vụ Google và CH Play khi mở bán. Vì vậy, bài viết này sẽ hướng dẫn cho các bạn cách cài đặt CH Play cực kì đơn giản, chỉ cần một app duy nhất.
man-hinh-bo-meizu-m5.jpg

Trước khi mua máy về, hãy cài đặt thiết lập những bước cơ bản và kết nối với mạng internet nhé.

Bước 1: Mở ứng dụng có tên Hot Apps.

Bước 2: Search với tên là Google Installer hoặc Google. Nếu không có thì chọn Tìm kiếm kho ứng dụng khác.

Bước 3: Tiến hành cài đặt và mở ứng dụng lên. Hãy để máy chạy khoảng hơn 10 phút, mọi thứ sẽ được tự động cài cho bạn hết.

Bước 4: Giai đoạn 80% khá lâu, sau khi xong thì bạn hãy khởi động lại máy.

Vậy là đã xong, giờ bạn đã có CH Play và dịch vụ Google trong máy điện thoại Meizu của mình rồi đấy. Chúc các bạn thành công!

Xem thêm về sản phẩm linh kiện màn hình meizucảm ứng meizu.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasMaanantai 18.12.2017 02:46

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasMaanantai 18.12.2017 01:30

silverstar[Ei aihetta]Luonut: silverstarMaanantai 18.12.2017 00:23

vuosi 2017 on lopuillaan, joten ruvetaan miettii et mitähän kaikkee on tullut taas sitten tehtyä vuoden aikana.

suhteet:
[x] seurustellut
[ ] useamman kuin yhden ihmisen kanssa
[ ] saman sukupuolen edustajan kanssa
[x] vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa
[ ] katunut jälkeen päin jotain suhdetta
[ ] jättänyt
[ ] tullut jätetyksi
[/ ] ihastunut
[ ] ystäväni kumppaniin
[] rakastunut
[x] suudellut
[ ] enemmän kuin yhden ihmisen kanssa
[ ] enemmän kuin 5 ihmisen kanssa
[x] kertonut jollekulle rakastavani häntä
[x] saanut uusia kavereita
[ ] rikkonut välit jonkun kaverin kanssa
[ ] jonkin typerän asian takia
[ ] kuullut että ystäväsi puhuvat sinusta paskaa
[x] viettänyt aikaa ystävien kanssa
[x] riidellyt jonkun läheisen kanssa
[x] huutanut läheiselle
[x] halannut jotakuta tuttua

vapaa-aika:
[x] olen matkustanut
[x] autolla
[ ] junalla
[ ] lentokoneella
[x] bussilla
[ ] ulkomaille
[ ] yli 500km
[ ] aloittanut uuden harrastuksen
[ ] ollut hautajaisissa
[x] ollut häissä
[ ] ollut ristiäisissä
[x] nolannut itsesi totaalisesti
[x] useammin kuin kerran
[x] juonut alkoholia
[x] polttanut tupakkaa
[ ] käyttänyt huumeita
[ ] ollut festareilla

tunteet:
[x] nauranut
[x] itkenyt
[x] yksin
[x] muiden nähden
[ ] koska halusin huomiota
[ ] ollut masentunut
[ ] huutanut onnesta
[ ] tullut kutsutuksi hulluksi koska olit niin onnesta sekaisin
[x] raivonnut jollekkin ihmiselle tosissaan
[x] rakastanut
[/] ollut ihastunut
[x] vihannut
[x] kokenut onnistumisen tunteen
[x] tuntenut sen että joku oikeasti välittää

koulutus:
[x] ollut töissä
[ ] ollut ala-asteella
[ ] ollut yläasteella
[ ] ollut amiksessa
[ ] ollut lukiossa
[ ] ollut kauppiksessa
[ ] ollut korkeammassa koulussa kuin edellä mainitut

KERRO KERRO KUVASTIN...
Kerro yhdellä lauseella vuodesta 2017.
- ollu ilman mitään tiettyä syytä yks parhaista vuosista ikinä! :)
Kerro YKSI loistelias muisto vuodelta 2017.
- loistelias... se kun katselin alttarin vieressä parasta ystävääni, joka käveli morsiuspuvussa kohti alttaria<3
Kerro YKSI vähän ikävämpi muisto vuodelta 2017.
- heräsin siihen ku äiskä soitti että mummo on kuollu.

IHMISET
Tutustuitko uusiin ihmisiin?
- joo :)
Tuliko uusista tuttavuuksista kavereitasi/ystäviäsi?
- tuli<3
Kuka oli paras uusi tuttavuus? Missä tapasitte?
- heiii en pysty sanoo parasta :)
Ikävöitkö jotain henkilöä?
- NO KYLLÄ.
Puhuitko pahaa jostakin?
- eiköhän kaikki puhu joskus jotain pahaa jostakin.
Kuulitko, että sinusta puhutaan pahaa?
- en ainakaa muista.
Rikoitko välit jonkun kanssa?
- en oo tainnu :)

VAPAA-AIKA
Oliko sinulla harrastuksia? Mitä?
- oonhan minä lenkkeilly jo monta vuotta :D
Mitä teit yleensä koulupäivän jälkeen?
- työpäivän jälkeen millon mitäki. Nukuin päikkäreitä/otin airinkoa/leikin lapsen kans/kyläilin/siivosin...
Kävitkö reissussa?
- joo mut aika pienillä reissuilla.
Kävitkö keikoilla?
- olikos se tän vuoden puolella.... :D
Jos kävit niin mikä jäi erityisemmin mieleen?
- no oli tän vuoden puolella tai ei, ni Thunderstone oli maailman paras. Eka niitten keikka jonka ikinä näin ja ne vanhat biisit ja aww.
Olitko humalassa?
- no joo oon ollu :D

TALVI 2017
Mikä biisi tulee mieleen talvesta 2017 ja miksi?
- ei tainnu olla mitää sellasta merkittävää biisiä...
Tapahtuiko talvella jotain ikimuistoista? Mitä?
- ei.
Laskettelitko?
- en.
Luistelitko?
- yritin xD
Millä menit talvella kouluun?
-

KEVÄT 2017
Muistuuko keväästä mieleen jokin erityinen päivä? Kerro siitä vähän.
- vaa yks päivä? No vaik se ku pidettii lopulta liian kova meteli ku katottii äiskällä jääkiekkoo :D
Muistuttaako jokin biisi keväästä?
- Waldo's Peoplen Ypu Drive Me Crazy :D
Luonnon vihertyessä, huomasitko piristyväsi?
- joo. Ja se sama tapahtuu joka vuosi.
Juhlistitko koulun päättymistä mitenkään?
-

KESÄ 2017
Asteikolla 1-10, miten onnistunut kesä oli?
- täys 10.
Paras muisto kesältä?
- voi ku niitäki on paljon... en pysty sanoo vaa yhtä ku lähes koko kesä on yks paras muisto<3 ehkä polttarit on se kaikist paras :)
Mikä/mitkä biisit tuovat mieleen kesän?
- DESPACITO! ja Coming Back To You ja Attention ja Feels jajaja...
Kävitkö rannalla? Mitä teit rannalla?
- vissii 2 kertaa, ja otin aurinkoo. Enemmän harrastin sitä kylläkin parvekkeella :D
Ihastuitko kesälomalla?
- no ku en oikee tiiä voiko sitä kutsuu edes ihastumiseks. Ehkä, tavallaa, ainaki jollain tasolla.
Oliko sinulla lomaromanssi?
- ei.

SYKSY 2017
Miten koulu lähti käyntiin?
- koulu ei oo lähteny käyntiin enää vuoden 2012 jälkeen.
Miten syksy vaikutti sinuun? Tuliko ns. kaamosmasennus?
- no ei varsinaista masennusta. Sanoisin että "kaamosharmitus" :D mut kuten oon sanonu ni tää vuosi on ollu niin hyvä että syksykin oli yllättävän hyvä. :)
Kerro jokin mieleesi jäänyt tapahtuma syksyltä.
- se kiva päivä ku ei ollu tarkotus tapahtuu mitää, joka sit menikin siihe et pidettii Emminkaa Twilight-maraton ja muutettii sen tukka tummasta blondiks ja käytii saunassa ja lähettii baarii. Kaikki tää saman päivän aikana :D
Aloititko syksyllä jonkin uuden harrastuksen? Minkä?
- en.

VUOSI 2018
Mitä uutta odotat vuodelta 2018?
- ehkä viimein sitä uutta asuntoa.
Mitä kivaa tiedät tapahtuvan vuonna 2018?
- Lapin reissu alkuvuodesta.
Oletko menossa johonkin isoon tapahtumaan? Mihin?
- en tiiä, en oo ainakaa varautunu mihinkää. Saa nähä.
Onko ulkomaanmatkaa tiedossa?
- ei.

Loppuun kysymyksiä kuluneesta vuodesta:
Mikä oli parasta?
- kesä.
Entä huonointa?
- marraskuu.
Oliko tämä vuosi mielestäsi onnistunut?
- kyllä.<3 paljo onnistuneempi ei ois voinu olla.
Mitä odotat tulevalta vuodelta?
- että se olis yhtä hyvä ku tääkin. Uskon et se on omasta asenteesta kiinni, viime uutena vuotena sanoin monta kertaa että 2017 tulee olee niin hyvä. Ja sitä se sit olikin.
Kuka oli merkittävin henkilö tältä vuodelta?
- no hmm. Niitäki on useita.
Oliko vuosi 2017 parempi kuin vuosi 2016?
- no mitä veikkaat jos vertaa mun huonointa ja parasta vuotta.
Mitä tahtoisit sanoa vuodelle 2017 jos se olisi ihminen? miksi?
- kiitos. Jatketaan näin ens vuosikii :)
Miksi teit tämän testin?
- koska oon lomalla yöeläjä jota ei nukuta.
Tänään vietettiin kolmatta adventtisunnuntaita ja huomenna minulla on viimeinen työpäiväviikko ennen joululomaa. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja telkkarista katsoin kokkisodan, jouluohjelmia ja naisten ampumahiihdon yhteislähtöpäivän. Sitten menin lenkille jokiasemalle ja sitten ylisoutajansillan toiselle puolelle ja sitä kautta kotiin käymään ja sitten menin vanhemmille syömään lounasta ja lounaan jälkeen neuloin vähän villasukkaa. Kello 16:15 aikaan lähdin äitini kanssa kirkkoon laulamaan kauniita joululauluja ja lauloimme siellä muun muassa arkihuolesi kaikki heitä, pieni liekki, joulukirkkoon en etsi valtaa loistoa, maa on niin kaunis, jouluyö juhlayö ja joulun kellot ja joululaulujen jälkeen menimme kotiin syömään vähän ruokaa ja joimme kahvit ruoan yhteydessä jaennen kahvia katsoimme miesten ampumahiihdon yhteislähtöpäivän. Sen jälkeen katsoin telkkarista the Joulukalenterin ja elokuvan nimeltä inside out-mielen sopukoissa ja sitten menin ohjelman puolivälissä kauppaan ostamaan eväitä syömistä ja ruoanlaittoa varten. Sitten tein omia hommia ja söin iltapalaa vanhemmilla ja samalla katsoin telkkaria ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna menen aamuvuoroon töihin. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin minun omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin.

romantikko86Viikko jouluaattoonLuonut: romantikko86Sunnuntai 17.12.2017 23:25

Heräsin tänään ennen kymmentä ja aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin Degrassia. Myöhemmin pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Pulmusia, Family Guy:ta ja sen klassisen jakson Kaverille ei jätetä sarjasta, sen pikkujoulujakson. Meillä kaikilla on ollut mielenkiintoisia pikkujouluja. Minä olen sammunut vessaan ja myös unohtanut ottaa siellä housut pois. Onhan noita tarinoita jokaisena pikkujouluvuotena. Minulla on tarina joka ikisestä pikkujoulusta. Aina tapahtuu jotain. Katsoin myös vähän aikaa Uncharted: The Lost Legacya ja Sally Facea. Katsoin myös eilisen ja tämän päivän The joulukalenterin. Pelasin myös pelej’ The Suicide Bomber, The Hitchhiker, The Suspects, The Interrogation ja The Angry Neighbors. Katsoin myös elokuvan Pulp Fiction. Söin myös makaronilaatikkoa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 17.12.2017 22:17

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 17.12.2017 21:56

The_Nameless[Ei aihetta]Luonut: The_NamelessSunnuntai 17.12.2017 21:35

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingSunnuntai 17.12.2017 21:05

TÄLLÄ HETKELLÄ:
01. Mikä biisi soi? - Pää Kii - Kuuden vuoden vitutus
02. Mitä sinulla on päälläsi? - t-paita ja housut
03. Miten hiuksesi ovat? - normaalisti
04. Millainen olotila? - hyvä olo!
05. Mitä ajattelet? - tätä kyselyä ja huomista päivää

SINÄ ITSE:
01. Minkä väriset hiukset sinulla on? - ruskeat
02. Minkä väriset silmät sinulla on? - sinivihreät
03. Oletko mielestäsi kaunis/komea? - totta munassa!
04. Osaatko tehdä hyvin ruokaa? - no ei toi väki ole vielä saanut ruokamyrkytystä mun vääntämistä pöperöistä :)
05. Onko sinulla hyvät välit vanhempiisi? - oikein hyvät!
06. Suututko helposti? - en, mut vedän joskus ihan överi kilareita
07. Ilostutko helposti? - kyllä :)
08. Stressaannutko helposti? - riippuu vähän
09. Huolestutko muista ihmisistä helposti? - en
10. Luotatko helposti muihin ihmisiin? - vain läheisiini
11. Meikkaatko? - en
12. Värjäätkö hiuksiasi? - en enää
13. Uskotko, että 13 on epäonnen luku? - pöh, en
14. Oletko muuten taikauskoinen? - en sitten yhtikäs
15. Millaisista kukista pidät? - en oo kukkaihminen... kait se on joku voikukka tai horsma maantienojasta ;)
16. Juotko kahvia? - en koskaan
17. Millainen puhelin sinulla on? - Alcatelin musta kamerakännykkä
18. Kuinka usein kuuntelet musiikkia? - joka päivä ja paljon!
19. Käytätkö joukkoliikennettä? - tosi tosi harvoin
20. Mitä sarjoja seuraat TV:stä? - en mitään
21. Jutteletko helposti ihmisten kanssa? - kyllä, mielelläni
22. Oletko vainoharhainen/epäluuloinen? - no ehkä joskus vähän epäluuloinen?
23. Luetko kirjoja? - joskus, jos on hyviä
24. Oletko isän vai äidin tyttö/poika? - molempien tyttö <3

Boy96Luonut: Boy96Sunnuntai 17.12.2017 20:59

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingSunnuntai 17.12.2017 20:57

Milloin viimeksi pelkäsit ollessasi autossa?
* varmaan sillon kun tuli lähtö helvettiin. ei siitä sen enempää.

Missä laulat useimmiten?
* kotona, autossa tai karaokessa

Mikä on lempileipäsi?
* just leivottu ruisleipä (limppu)

Mitä lause on menossa biisissä jota kuuntelet nyt?
* "Selän takana paskaa niskaan kaadetaan, se ilomielin vastaanotetaan!" - Klamydia - Laiskat ja pulskeat -

Oletko väkivaltainen?
* valitettavasti olen joskus :/

Käytkö jäätelöautolla?
* en

Minkälainen ääni bassosta kuuluu?
* hmm... matala?

Keneltä on tullut 7. tekstari kännykässäsi?
* en viitti nyt hakee kännykkää

Montako telkkaria teillä on?
* kaksi

Milloin viimeksi olit lenkillä, kuinka pitkällä?
* tänään, oisko noin 5 kilsaa

Oletko käynyt Mikkelissä?
* en

Oletko nähnyt samaa unta monta kertaa? Millaisen?
* olen! kerran mulla toistu monena yönä yks uni, jossa olin saanut lahjaks tietyn kirjan. unessa siitä kirjasta oli leikattu irti yks tietty sivu, just se sivu, joka oli minusta paras. outoa.

Kuunteletko nyt musiikkia?
* kyllä (Tyrävyö - Ajetaan me tandemilla)

Mitä sellaista joku on viimeaikoina sanonut että se on jäänyt ärsyttämään sinua?
* ei tule nyt mieleen mitään

Asutko kerrostalossa, rivitalossa, omakotitalossa vai paritalossa?
* omakotitalossa

Paras vuodenaika?
* kesä

Oletko nähnyt lammasta livenä?
* jep, ne on ihania :)

Mitä teit vappuna?
* en muista yhtään.. oisinko syöny munkkeja ja juonu simaa?

Oletko kysynyt oraakkelilta mitään?
* no Lintukoto Oraakkelilta kyselin joskus pilanpäiten :D

Onko pakasteessanne jäätelöä?
* juu

Onko lävistykset hienoja?
* on, kuhan ei ole koko naama täynnä. rajansa kaikella!

Entä tatuoinnit?
* kyllä, rakastan niitä!

Nauratko paljon?
* jepulis :D

Onko teillä dvd-soitin?
* kyllä

Tykkäätkö viiksistä?
* en

Mitä hyönteistä vihaat eniten?
* itikoita, mäkäräisiä ja paarmoja

Montako kertaa kuukaudessa tilaamasi lehti tulee?
* en tilaa mitään lehteä

Mitä löydät näyttösi päältä?
* oma valokuva, veljen valokuva, sininen kuppi, koriste-enkeleitä, maljakko, lippu jossa on vaakuna, CD-levyjä ym.

Montako kertaa olet tänään aivastanut?
* en kait kertaakaan

Mikä soittoääni kännykässäsi on?
* Klamydia - Pienen pojan elämää

Mitä cd:tä kuuntelit viimeksi?
* Juustopäät - Sukkapuikkokapina

Mistä näit unta viimeksi?
* että Vesku Jokisesta oli ilmestynyt kirja

Onko sinulla sisaruksia?
* on, yks velipoika + 4 siskopuolta

Käytätkö nukkuessasi sukkia?
* en koskaan

Minkävärinen päiväpeittosi on?
* valkoinen pitsikuvioinen

Mikä on sinun lempiruokasi?
* hyvät kotiruuat ja ruokaisat salaatit

Omistatko web-kameraa?
* en

Mitä deodoranttia käytät?
* joku Rexona tai Dove, en oo varma merkistä

Mitä ajattelet juuri nyt?
* että pitäs kohta hilata perse irti tästä tuolista.

Kenen kanssa viimeksi puhuit?
* äidin

Mitä löytyy sänkysi alta?
* pahvilaatikko, muutama kirja ja pölykoiria

Mitä sulle ekana mieleen sanasta auto?
* meidän volkkari

Onnenlukusi?
* 24

Minkä kännykkäliittymän omistat?
* Sonera

Kulta vai hopea?
* hopea

Monelta heräsit tänään?
* siinä 9 maissa

Omistatko mp3-soittimen, millaisen?
* en

Mitä aineita sulla on/oli maanantain koulussa?
* en ole koulussa

Jos saisit lemmikin, niin minkä ottaisit? Onko sulla jo lemmikkejä, mitä?
* en halua mitään lemmikkiä. ei niistä ole ku liikaa työtä.

Katsotko tosi-tv ohjelmia?
* en, mutta en katso telkkarista juuri muutakaan.

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingSunnuntai 17.12.2017 20:42

Miten menee?
- hyvin

Onko nyt aina niin järkevää kuunnella sitä järjen ääntä?
- ei aina

Onko sinulla tatuointeja/ lävistyksiä? Missä?
- yks tatuointi olkapäässä ja korvareiät (ennen oli kulmalävistys)

Mitä odotat tällä hetkellä?
- joulua :)

Pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä?
- tällä hetkellä kyllä

Oletko suudellut/ muhinoinut varatun kanssa?
- en


OLETKO KOSKAAN

Suudellut kahden eri ihmisen kanssa samana iltana?
- en

Mennyt juuri tapaamiesi ihmisten auton kyytiin?
- kyllä

Ollut nyrkkitappelussa?
- kyllä.. turpaan annettu ja otettu..

Lintsannut koulusta, että voit tehdä jotain kivempaa?
- ehkä joskus

Heitellyt esineitä tarkoituksena osuaksesi toiseen ihmiseen?
- kyllä

Eksynyt?
- kyllä. kolme kertaa ja kerran eksyinkin pahasti.

Nauranut niin, että kyyneleet valuu silmistäsi?
- kyllä


Miltä tällä hetkellä tuntuu? Ottaako joku asia päähän?
- hyvältä ja ei vituta mikään :)

Mikä aiheuttaa sinulle stressiä?
- kuule mä en jaksa repiä ressiä yhtikäs mistään.

Pelkäätkö ketään ihmistä?
- kyllä

Mikä tuntuu kivoimmalta paljaiden jalkojen alla; asfaltti, ruoho vai hiekka?
- lämmin hiekka kesällä rannalla

Kenen kanssa painit viimeksi?
- en muista.. varmaan joskus pentuna veljen kanssa?

Ketä halasit viimeksi?
- ystävääni

Kenen kanssa riitelit viimeksi?
- en muista. inhoon riitelyä ja yritän välttää riitatilanteita.

Oletko pahoittanut mieltäsi tänään?
- en

Minkä biisin kuuntelit viimeksi?
- Tony Halme - Isätön poika

Milloin itkit viimeksi? Miksi?
- ei muistikuvaa.

Voisitko mahdollisesti esiintyä alastonkuvissa?
- EN PIRU VIE !!!!

Inhoatko ketään tällä hetkellä?
- kyllä, montaakin

Oletko koskaan rakastunut ensisilmäyksellä?
- en. ihastunut vaan.

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
- en muista kenen vuoksi viimeks itkin

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt?
- en ole kellekään sen velkaa.

Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?
- parhaan ystäväni

Miksi olet koneella nyt?
- aikaa tappaakseni

Vituttaako?
- ei

Missä vanhempasi ovat? Mitä he tekevät?
- kotona katsomassa telkkaria

Mitä teet huomenna?
- kotona, joulukorttien jakoa ja jouluruokien valmistelua yms.

Mitä joit viimeksi?
- glögiä

Oletko nähnyt leffan Tyttö sinä olet tähti?
- kyllä

Ketä ajattelet nyt?
- ystävää joka soitti mulle äsken.

Onko sulla ikävä ketään tällä hetkellä?
- vähäsen

VASTAA TOTUUDENMUKAISESTI SEURAAVIIN KYSYMYKSIIN

Kaipaatko menneisyyttäsi?
- en silleen

Ketä halaisit nyt jos saisit halata ketä vaan?
- yhtä ihanaa miestä <3

Oletko liian kiltti ihmisille?
- toivottavasti en

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi pestä hampaita pää alas päin?
- en

Onko kukaan muu koskaan sanonut, että olet outo/hölmö?
- ai että onko? kyllä vain :D

Tuntuuko sinusta koskaan, että elämäsi on aina samaa kaavaa?
- eipä juurikaan, ei kahta samanlaista päivää

Tahtoisitko olla jossain muualla nyt?
- en välttis

Onko sinulla jotain suuria suunnitelmia tulevaisuuden kannalle?
- no en nyt tiiä onko ne niin suuria..

Onko sinulla henkilöä, jota et vain saa pois mielestäsi?
- on

Asia, jota teet vaikka vihaat sitä?
- lain noudattaminen

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasSunnuntai 17.12.2017 20:13

PetetownsendHyvää kaupallista jouluaLuonut: PetetownsendSunnuntai 17.12.2017 20:10

Sävelsin laulua, siinä on instrumentteina laulu, puhdas ja särökitara, tamburiini, basso, rummut sekä kirkon kellot ja urut syntetisaattorilla soitettuna. Mitä pidätte sanoituksista?

Hy- vää --- kau- pal- lis- ta jou- luu ---- ---
mä nään --- dol- la- rei- ta sil- mis- sä Jee- -- suk- sen ---- ----
Ryn- tää --- pa- pit jo- ka kou- luun ---- ---
ke- rää --- al- mut hy- vän te- ke- väi- syy ---- teen ----

kun sun lant- ti kirs- tuun ---- ---- ki- lah- taa
niin sie- lu tai- vaa- seen --- vi- lah- taa ---
Tur- vau- tuu- ko Ju- ma- la lah- juk- seen? ----
Vai syn- ti- nen kei- no- te- koi- seen ka- tu- muk- seen ----

Ku- lu- tus- juh- laa ---
ve- ron pa- lau- tuk- set ----
rih- ka- maan tuh- laan --- ----
Kon- veh- ti- suk- laa, ---
u- po- uu- det suk- set ---
e- le- tään kup- laa ---
En- nen kuin puh- ke- aa --- ----
el- len si- tä en- nen mä voi- ta
Eu- ro- jack- pot- tii muh- ke- aa

Par- kaa ---- ku- ka vois ar- mah- taa ---- ---
ar- kaa --- ku- lut- ta- jaa jo- ka mi- tään -- mah- taa ---- ----
Jah- taa --- a- len- nuk- sii vah- taa
---
Ah- taa --- os- tok- si- a kär- ryyn ko- tiin --- rah- taa --- ----
Mark- ki- na-ky- syn- tää ---- --- voi- mis- taa
lii- ke mie- het nuo näin ---- toi- mis- taan ----
Kat- teet ke- rää, ja ky- sy- mys he- rää --- ----
O- lem- me- ko me ken- ties pe- rään Pi- run e- rään --- ----
« Uudemmat -