IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Viikko on mennyt todella nopeasti huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen täällä kotona. Itseni kanssa koska kaikilla muilla kavereilla on muuta menoa viikonloppuna. Se kyllä tekee ihan hyvää välillä olla vaan itsensä kanssa. Aijon tehdä kaikkea rentoa ja mukavaa eli aijon nukkua päikkäreitä, käydä lenkillä, herkutella, katsoa netflixiä..parasta on myös se että mulla ei ole mikään kiire viikonloppuna. Huomenna pitää käydä apteekissa hakemassa leponexit ja karpalokapselit. Asumistuki tulee huomenna niin on sitten taas rahaa ja lisää rahaa tulee ensi viikolla ihan hyvä niin saa taas maksettua vuokran pois. Onneksi mulla on raha asiat ok ei tarvitse murehtia sitä. Rahat riittävät joka kuukausi ja saa siinä samalla säästötilille jonkin summan siirrettyä. Tänään siivoukset jatkuvat imuroin eilenä niin tänään pitää mopata, pestä vessa ja pyykit pestä.
Onneksi sain tampattua matot viime viikolla niin se on tehty. Uuni ja jääkaappi pitää vielä pestä ja mä aijon nyt varmaan huomenna sulattaa tuon jääkaapin ja pakastimen. Olin eilenä salilla illalla ja oli hyvät treenit.
Väsytti niin paljon sen jälkeen niin en enää jaksanut katsoa salkkareita. Tänään katson nuo salkkarit jaksot ai niin tempparit pitää myös katsoa kun ne jaksot tulee tuonne ruutuun. Eilenä katsoin tuota the good doctor sarjaa tabletin kautta. Olen siinä toisella kaudella ja aijon jatkaa sen katsomista taas viikonloppuna. Animea aijon myös katsoa eteenpäin kun tulee semmoinen hyvä hetki. Olo ja fiilis on hyvä edelleen aamu alkanut kahvilla mikä onneksi herättää mut joka aamu.
Otan nyt aamulääkkeet, alan kuunnella hyvää musaa ja jatkan siivoilua.
Tästä tulee hyvä päivä aijon mennä tuossa päivällä sitten lenkille niin saa kunnolla raitista ilmaa mikä tekee hyvää. Ulkona on ihan kiva sää niin mukavaa mennä sinne lenkille.

Tomi1989OstinLuonut: Tomi1989Torstai 01.12.2022 01:17

Nhl 23 peliin Sebastian aho 85kok kortin

_Iltsu_Marraskuun kolmaskymmenes päiväLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 30.11.2022 23:48

30.11.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lenkille. Sitten söin lounaaksi kalaleikkeitä, perunoita, kermaviilikastiketta ja kasviksia. Lounaan jälkeen kävin suihkussa ja sitten kävin äkkiä kaupassa ostamassa itselleni vähän eväitä ja ostin itselleni joulukalenterin. Sitten join kahvia kotona. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä jossain sopivassa välissä. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla ja käyn vaateostoksilla joulun jälkeen,kun silloin alkaa alennusmyynnit. Huomenna vaihtuu joulukuu. Joulu on todella ihanaa aikaa, kun on lunta.

JeppisläinenKeskiviikko 30.11.2022Luonut: JeppisläinenKeskiviikko 30.11.2022 22:32

Heräsin tänään puoli ykstoista ja touhusin ensi kaikenlaista. Lähdin ennen kahtatoista kyläilemään. Olin siellä kolmeen asti ja tulin sitte kotiin kattomaan ihmemiestä. katoin neljältä salkkarit. viiden aikaan puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan puoli kuuden jälkeen. Oltiin kuuden aikaan tallilla ja kaikki karsinat oli jo siivottu joten menin sitte siivoamaan masan ja vallen tarhan ja sain sieltä kärrylllisen paskaa pois. Mimmin tarhaki siivottiin. sillä aikaa kun siivosin tarhaa hepat haettiin sisälle. Mimmiä käytiin juoksuttamassa kentällä joka on allun tarha. Sit kun mimmi oltiin juoksutettu valmiiks, ruokittiin hepat ennen kun lähdettiin kotiin. Kotiin kun tulin kello oli jo kahdeksan, joten salkkarit jäi taas kattomatta.( Pitää kattoa huomenna sitte puoli yhdeltä) Rupesin sitte syömään että kerkesin koneelle ennen kymmentä ja hyvin kerkesinki kun kerkesin jo yhdeksän jälkeen. Oon taas koneella siihen asti kun meen nukkumaan viimmestään yhdeltä kun huomenna aamulla pitää lähteä kauppaan. Huomenna onkin jo joulukuun ensimmäinen päivä ja saa avata joulukalenterista ensimmäisen luukun jonka ostin lidlistä. Että semmosta taas tänään.
Todellisuus jossa nyt elän tämä aika ja tila on kiinni resurssista!

Sosiaalinen taloudellinen asemani ei muutu vaikka säästän ja en kuluta ja en mitään osta..

Ainoa keino on ja oli siirtää resursseja matalan riskin sijoitustilille..

Ja nyt ne menee uunin korjaamiseen sähkölaskuihin..

Ja nyt kun olen tässä iässä muuta keinoa ei ole !

Ja jos siis voi tulla sairauksia jopa terveydentilan muutoksia elämä voi olla loppusuoralla..

Työtä tekemällä en ansaitse mitään 1980 -2022 asemani on sama kuin kehitysvammaisen...

Ja suojatyöstä maksaisin hyvinvointikuntayhteisölle joka kuukausi ehkä saisin näennäisesti palkkaa joka ei kerrytä säästöjä..

Juuri nyt tästä syystä minä lainaan itseltäni taloudelliset resurssit ei muuta mahdollista vakuuseläke siis ei riitä ja ....


Matkustaminen on jos resurssia ei ole et matkusta vaikuttaa sosiaaliseen elämääni..

Resurssia ei ole et matkusta ja kohtaa lähimmäistäsi on realiteetti säätelee elämääsi tänä aikana on näin kuin on ?


Valintoja ei voi olla ilman resurssia koska sosiaaliset verkostot on poissa ja kukaan ei lähde viemään autolla..

Ja vaikka saisi pensarahan ja kulukorvauksen ei ole sitä vaihtoehtoa nyt edes olemassa..

Ei ole mahdollisuutta saada mistään mitään lisää jolla merkitystä tämä on este myös rikkaalle sosiaaliselle elämälle..
Kratom has been on a mission to fight the false information being spread about kratom. Kratom has created a number of petitions aimed at battling the misimation. One of these petitions specifically calls out the C.E.O. of WebMD, the largest health website in the world. WebMD, of course, only gives accurate information about drugs that are in compliance with FDA regulations. Kratom has also been working to stop WebMD from publishing inaccurate information about Kratom.

EpiGYM.jpg

Kratom goal is to create a safe and responsible kratom industry. The organization aims to provide resources, information, and education to its members and the public. It also wants to spread awareness about kratom, which is not widely known in the west. Kratom also wants to prevent any unnecessary restrictions or lawsuits regarding the substance.
kratom.org believes that many political entities do not prioritize the needs of their constituents. For this reason, it strives to change attitudes and educate consumers, growers, and manufacturers about the benefits of Kratom. In doing so, it hopes to become a role model for countries around the world. Too often, voices get lost in the shuffle, but Kratom wants to change that.

Kratom has a primary directive of supporting kratom consumers worldwide. It works to promote awareness and positive policies about the benefits of the plant. The organization also works to provide accurate and unbiased information to potential consumers. By providing accurate information, the group hopes to prevent kratom from being banned.
Kratomis a nonprofit organization staffed entirely by volunteers. Its mission is to promote the benefits of kratom in the US and to ensure that access to safe and legal kratom is protected. It accepts donations to cover costs of promotion, legal fees, and maintenance. It also funds scientific research.

Kratom does not make kratom, but it does certify kratom vendors. This certification ensures that the kratom vendors are following the rules set by Kratom. To become a certified vendor, a vendor can apply to Kratom, and once approved, Kratom will carefully review the vendor's manufacturing practices and products. Vendors that violate Kratom rules will be kicked out of Kratom. For this reason, kratom should only be purchased from reputable vendors.

Kratom is an excellent resource for people interested in supporting kratom. Its website features a form where you can contact your congressional representative. It also offers prewritten letters and emails that you can personalize. While you're at it, make sure you sign up for Kratom newsletter!

Kratom has also imposed a series of regulations to ensure that consumers are getting safe and high quality Kratom products. These regulations were designed to protect consumers and eliminate disreputable vendors. They also highlight conscientious vendors and manufacturers. These companies adhere to GMP (Good Manufacturing Processes) standards that ensure a quality product.

Naminami 💀
Best Independent Call Girl Service In Jaipur


Jaipur is a very popular and attractive city in India; the people in this area are very good. They are always looking for entertainment. Many of the books are our Jaipur female escorts to enjoy. So if you also want to take our call girls in jaipur for erotic enjoyment and you want to know the quality of our escorts. Then if you read the given article, this article has all the important information about our agency and our escort service in Jaipur. In this, we discuss the talent of our escorts and you also know why our agency differs from another agency.


By reading this you obtained information about how our escorts give pleasure to their clients. Now if you want to hire our call girl in jaipur and want to complete your fantasy, our escort agencies are very helpful for you. So if you want our escort services, read the full article.

Why Are Our Call Girls Better Than Other Jaipur Call Girls?


Total satisfaction is important to both men and women, but it is not very simple. So, for those young people who want to give their girlfriend adequate satisfaction and want to know the basic steps. Then hire our jaipur call girls, our girls will become good teachers for you. They provide information on everything that girls or women like. That is why many guys hire our escorts and learn the basic formula to give satisfaction. They reserve our housewife Jaipur Escorts to learn sex because the only housewife provides adequate information related to this topic. You cannot imagine what service and what knowledge you obtained through our escorts. After taking our services, you become a master and easily satisfy any girl or woman. So our jaipur call girl are a good option for you if you want to learn how to have sex. Now contact us and take Jaipur Escort Service.

Book our Jaipur Call Girls model for first class services


Many models from the film industry join our agency to earn extra money. The best thing about these jaipur call girls service models is their body build. They are very elegant and provide first class services to clients, business class people who want first class service. Hire these model prostitutes in Jaipur for service. You will be surprised when you use our Jaipur prostitute service. Our prostitutes take you to the next level of enjoyment and remove sadness from your life. Therefore, it is the right opportunity so that you do not miss out on this golden opportunity. Book our hot jaipur call girl service and they will complete all your pending fantasy. We have many other prostitutes who provide erotic services. You already know our model prostitutes and housewives escorts, but we also have university prostitutes, Russian escorts. These female escorts are also good at serving, so try out for fun too.

Enjoy True Art of Sensual Pleasure with Our Russian Call Girls In Jaipur


We have many independent call girls in jaipur if you are confused between independent prostitutes and normal prostitutes. If you want to know the difference, read this. Freelance prostitutes in Jaipur are those girls who provide services 24 hours a day, 7 days a week and you can hire them at any time for the service. But on the other hand, our prostitutes who are not independent are not available all the time. Now you know the difference, so if you want to hire our Jaipur Escorts. Then a number is provided on the page of our website, so please dial that number and hire our escorts for the service.


russian call girls in jaipur offers hope related to sexual love Enjoy making love with hot girls In Jaipur, have the pleasure of making sensual love with hot girls. These Jaipur escorts offer great pleasure to depraved men who need an excellent facility to overcome their loneliness. These men need a hot partner who can be a source of pleasure related to sexual love. Girls provide all the fun that is amazing in the eyes of men and cannot be forbidden. These hot females are too sensual in their love affairs and offer endless love to all females in need. Jaipur Independent Escorts offer lasting love for sensual males as they seek out these types of females in the surroundings. You can't help these sexy call girls jaipur with serene love for men. Reserve hot girls for luscious love There are sexy girls for pleasurable love for men in the region.

Sexy College Call Girls Service In Jaipur


There are over 100 college girls working as high profile escorts in Jaipur and providing the best first class Jaipur escort services at the best prices. If you want to take advantage of our services without stress then don't worry because we are providing our services in first class and highly rated hotels like Raj place Jaipur, Holiday in Jaipur, Samode group, ITC Rajutana Jaipur, Fortune Select Metropolitan, Park inn etc. These are all the best top-notch hotels in Jaipur. So without tension or stress, you can hire the college call girls in jaipur and you can live your life with the craziest moments that will always be memorable for you. The way that I could not live this city to complete my higher education in this way if he will meet once with the call girls jaipur so that he also can not experience this pink city and the pink charm of this pink city. It will play a very beautiful part in your heart. So I am waiting for you.
On mahdollista palataan tähän ohjelmaan koska kiina on ostanut vanhan mallin aluksen ja kehittänyt tästä sen erillisen ohjelman..

Elon Muskin kehittämät teknologiat on tätä mitä on nyt saatavilla..

Saattaa tehdä Artemis ohjelman kompromissin ja lähettää aluksen mars planeetalle siis automaattisena ja ne robotti ja keinoälynohjelmineen..

Autopilotti laskeutuu vie ohjelmia vaikka planeetan resurssit olisi toiset se soveltuu asemapaikaksi automaattisille ohjelmille..

Kierrätysresurssien ajattelua on olemassa aina..

Luolia ja laavaluolia..

Ja se kaikki siis sinne viety romu ja ne monet osat voidaan nyt tallentaa niihin paikkoihin joissa ne säilyy materiaalina..

Aluksi tämä on ehkä tieteellinen asema jolla ei ole kaupallista merkitystä ja tuottaa kaupallista tietoa..

Ja siis ohjelmiin osallistuneille sillä on merkitystä monin tavoin..

Tapahtuu nyt 2020 luvulla prosessi nopeutuu vaikeuksista riippumatta ja antaa toiselle osapuolelle sen etulyönti aseman jos he ei ota riskiä..

Avaruusmailmassa elävänä on minulla on hyvää ne ei aina tunnu kovin todellisilta ne Ufot ja avaruusolennot...


Takaisin mallintamisesta teknologiassa..

Kiina ja Intia on eturivin maita ja sitä on niissä tehty 1900 ja 1800 luvulla Yhdysvallat sen osaa yhtä siis hyvin..

Teknologia on jo kehittynyt materiaaliteknologiat ja monet tietoteknologiat
uusi alus on parempi toimivampi lämpösuojus..

Kuljetus kapasiteetti on 2-10 kertainen..

Ja energiateknologia toimivuus on silti jopa parempi alkuperäinen malli oli prototyyppi sen suhteen mitä se nyt on..

Jack8430.11.2022Luonut: Jack84Keskiviikko 30.11.2022 11:15

Viimeakoina on ollut paljon uniongelmaa että joko aivan jotai pintaunta tai ei juuri lainkaan ja alkaa olla muuta ongelmaa asian kanssa, korvissa sihisee, keskittyminen huonoa ja ärtyisyys :/
Viime yönä nyt jotenkin vaikkakin pätkissä tuli unta ja ne vähäisetkin mitä nähnyt on ihmisistä joiden kans on mennyt sukset ristiin ja jotkut heistä unessa ottaneet uudestaan yhteyttä vaikka olisi ollut esto tms mutta yhteys silti uusiksi, kai alitajunta temppuilee?
Tietty kaikkea voi tapahtua vaan eriasia voinko luottaa vaikka joku takaisin haluaisikin tulla poikkeuksena eräs jonka kans 5-6 vuotta oli täysi hiljaisuus mutta niin tälläkin hetkellä olemme ystäviä :) kannattais ottaa oppia hänestä.
Pahaa ei voi tappaa eikä aitoa hyvää kannata aivan heivata <3

Muita pikku ongelmia oli lukkiutuneet pankkitunnukset mutta asia ratkesi lopulta ja sekin pois pyyhkäisty nyt, vajaa tunti niin olisi sivut ajeltu ja lookista tulee kivempi ja puhumattakaan viikonlopusta niin lauantaina ihana aito ihminen käymään ja on muutaman päivän, täytyy hänet hakea Iisalmesta mutta haen mielelläni ja siksikin tässä on yritetty kerätä voimia ja saada uniasiat kuntoon kun turhia riskejä ei oteta :)

Toinen ei todellakaan ole paha tms kun useita tunteja jaksaa vuokseen tehdä matkaa ja ei kadu kumpikaan :) <3 <3

Hyvää tätä päivää itsekullekkin :)
Viikko mennyt tähän asti todella hyvin Hyvä olo vaan jatkuu. Ahdistusta ei ole myöskään nyt ollut ja teen jakuvasti noita mindfulness harjoituksia ja meditoin mitkä lievittää ahdistusta.
Onneksi nuo keinot auttavat paljon eikä joudu syömään noita rauhoittavia tuohon ahdistukseen. Otan sen rauhoittavan lääkkeen vasta sitten jos mikään muu keino ei auta. Tajusin juuri että olen syönyt rauhoittavia viimeksi kesällä ja siitä on jo pitkä aika. Olen yllättynyt miten olen niin pitkään pärjännyt ilman sitä lääkettä mikä on vaan positiivinen juttu.
Mulla on vielä avaamaton paketti rauhoittavia. En eilenä jaksanut mennä kauppaan niin menen tänään. Syön pakkasesta tänään ruokia pois koska mun pitää sulattaa jääkaappi ja pakastin. Huomenna sitten ajattelin tehdä lihasuikalekastiketta ja perunoita. Tänään salitreenit illalla ja innolla olen sinne menossa teen kunnon treenit niin tulee hyvä olo sen jälkeen. Huomenna ja loppuviikosta aijon sitten lenkkeillä toivottavasti on hyvä sää ulkoilla. En ole menossa tänä viikonloppuna mihinkään olen itseni kanssa viikonlopun. Poikaystävä lähtee viikonlopuksi yhden sen kaverin luokse soitellaan sitten toisilemme niin se vähän lievittää ikävää. Olen menossa seuraavan kerran poikaystävän luokse jouluna. Olen eka vanhempien luona ja sitten menen yhdeksi yöksi poikaystävän luokse. Tulee mukava joulu kun näkee kaikki rakkaat ihmiset. Kun rahaa tulee tällä viikolla niin käyn ostamassa ne joululahjat ovat sitten valmiina.
Aloitan tänään jo siivoukset niin huomenna sitten ei ole niin kauheasti siivottavaa ja pesen pyykkiä. Lakanat pitää pestä ja vaihdan puhtaat lakanat tänään sänkyyn. Siitä tulikin mieleen että voisi ostaa uusia lakanoita. Katsoo jos vaikka tokmannilta löytyy jotain kivoja. Aijon katsoa kun menen tokmannille tällä viikolla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin tästä tulee hyvä päivä on iloinen ja positiivinen olo.
29.11.2022. Tiistai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lenkille. Sitten söin lounaaksi kalaleikkeitä, perunoita, kermaviilikastiketta ja kasviksia Lounaan jälkeen kävin suihkussa ja sitten otin päiväunet. Sitten join kahvia kotona. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä jossain sopivassa välissä. Huomenna käyn ruokakaupassa ja ostan joku päivä joulukukan itselleni ehkä hyasintin. Teen usein tonnikalapastavuokaa ja se on yksi minun lempiruoka. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla ja käyn vaateostoksilla joulun jälkeen,kun silloin alkaa alennusmyynnit. Ylihuomenna vaihtuu joulukuu. Joulu on todella ihanaa aikaa, kun on lunta.

Tomi1989Mul onLuonut: Tomi1989Tiistai 29.11.2022 23:15

Fifa 20 pelissä 2miljoonan ronaldo
Suurensin kohteen kuvasin sen taloni portailta koska kohde on kauempana...

Ja suhteessa siihen mikä sen todellinen mahdollinen koko on siis mutta en tiedä sanoa niin varmasti...

Siis metafyysisen kohteen etäisyyttä ajassa ja tilassa..

Tuomalla metafyysinen kohde lähemmäs näyttäisi kuvassa aika mielenkiintoiselta ilmiöltä jos se on 50- 99 senttiä tai no ?


Onko ilmakehässä jotakin vähemmän aiemmin tunnettuja ilmiöitä joita ei näe ihmissilmin täytyy olla tietynlainen kamera..

Oman taloni katolta otettu kuva aiempina vuosina silmin tämä ei ole nähtävissä mutta jäi kameran kuvaan silti...


Liittyykö ilmiö tontillani olisi jossakin kohdassa jokin meteoriitti tipahti ja kaikki liittyy siihen..

Useampi tapahtuma yhdessä muistikuvassa olimme jokirannassa mäessä...

Lähellä on se..

Hemminkosken se nykyinen riipusilta..

Ja uimapaikka oli se pieni mäen tapainen kohouma ja siinä jo pystyi sinä aikana pulkalla suksilla laskemaan mäkeä..

Ja pieni hyppyri..

Katsoimme nykyisen tonttini suuntaan pelolle tipahti jokin möhkäle sitä etsinyt seuraavina päivinä..

Ruukin suunnassa meni kultainen pallo..

Aikaa on kulunut voinut tapahtua useampia erillisiä tapahtumia..

Tietoisuuden evoluutio jatkuu ongelman asetelma saattaa kääntyä vastakohtaiseksi ongelman asetelmaksi ja...


Silmin nähtyjä tapahtumia ei kameralla olisi voinut sitä kuvata ja koska sinä aikana ei ole digikameroita..

Ne joko oli siis fyysisiä ajassa ja tilassa olevia tapahtumia ja koska ne oli ihmissilmin havaittavia tapahtumia..

Kaksi henkilöä oli yhdessä tapauksessa paikalla tulimme jokirannasta tipahti nykyiselle tontilleni ja tästä syystä ?


Lapsuuden kaverini ei sen jälkeen tästä syystä tahtonut olla se kaverini koska ne viittasi..

Jo ufoilmiöön psykologin antamaan siis hullun leimaan ja stigmaan..

Tämä kertoo jo sen jopa 1970 luvulla jopa siis lapsi osasi kavahtaa sitä kohtaloa mitä tämä merkitsi jos hän on kaverini..

Hänet liitetään tuhon ilmiöön..
Unohdin kertoa miten mulla meni viime perjantaina hammaslääkärissä. Hyvin siellä meni laittoivat paikan mun ylähampaaseen. Otin puudutuksen ettei se sattunut kun paikkasivat siinä meni se puolisentuntia. Odotan jo innolla laskua mikä sieltä sitten tulee. Eilenä oli hyvä päivä. Kävin aamulenkillä, sain pyykit pestyä ja salitreenit oli illalla. Tänään ei ole sählypelejä ne on peruttu koska on nyt paljon koronaa liikenteessä osa pelaajista on sairastunut. No ei se mitään menen sitten tänään lenkille niin tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Viikko on alkanut hyvin ei ole yhtään ahdistanut. Se oli todella hyvä etten juonut alkoholia viikonloppuna niin voin sanoa että nyt on aika hyvä olo. Nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tarkistin mun lääkkeet niin mun pitää sittenkin hakea leponexia tällä viikolla. Sain eilenä uuden verikoe ajan se on 19 päivä joulukuuta päivällä. Kohta vaihtuu kuukausi pakko sanoa että tää syksy on mennyt nopeasti ja joulu alkaa lähestyä. Saa nähdä onko jouluna sitten lunta. Tänään pitää käydä kaupassa menen tuossa iltapäivällä kävellen menen koska en pääse enää sähköpotkulaudalla kulkemaan. Sitten kun kevät ja kesä tulee niin sitten ajelen taas sähköpotkulaudalla ja alan nyt säästämään rahaa uuteen sähköpotkulautaan. Saa varmasti rahat kasaan ennen kesää nyt kun en tuhlaa niitä mihinkään muuhun. Kohta pitää lähteä joululahja ostoksille aijon ostaa kaikille mun kavereille suklaata lahjaksi. Sanoin kavereille että mulle riittää ihan hyvin suklaa niin ostavat mulle sitä joululahjaksi ajatus on tärkein. Tuntuu oudolta nyt kun big brohter loppui. Tottunut siihen että se tuli joka päivä toivon että siitä tulee taas uusi kausi ensi vuonna. Ai niin kohta salkkarit jää joulutauolle ei tule hetkeen sitten sitä nyt on hyvä kun Ulla tuli takaisin saa nähdä kauan se on sitten siinä. Otan aamulääkkeet nyt ja alan tiskaamaan. Onneksi aamukahvi herätti niin nyt olen ihan hereillä. On kahvia taas koska ostin viime sunnuntaina sitä pari pakettia lidlistä.
28.11.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 09:45 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin auttamaan äitiä ja nuorempaa siskoani karjalanpiirakoiden paistossa. Niiden välissä söin lounaaksi karitsanjauheliha-perunapaistosta. Lounaan jälkeen jatkoin karjalanpiirakoiden tekoa join kahvia tauolla vanhempien luona. Hommien loputtua katsoin uutisia ja sitten menin lenkille. Sitten kävin suihkussa, valmistauduin tämän päivän saksan tunnille ja sitten hain varastosta loput joulukoristeet, vaihdoin lakanat sänkyyn. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä jossain sopivassa välissä. Huomenna tai ylihuomenna käyn ruokakaupassa ja ostan joku päivä joulukukan itselleni ehkä hyasintin. Teen usein tonnikalapastavuokaa ja se on yksi minun lempiruoka. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla ja käyn vaateostoksilla joulun jälkeen. Tulevan viikon torstaina vaihtuu joulukuu. Joulu on todella ihanaa aikaa, kun on lunta.

JeppisläinenMaanantai 28.11.2022Luonut: JeppisläinenMaanantai 28.11.2022 22:29

Nukuin tänään puoli kahteentoista asti. Katoin onnenarpaa siihen asti kunnes salkkarit alkoi puoli yks ja katoin salkkarit ja sen jälkeen kävin lidlissä hakemassa joulukalenterin torstaiks valmiiks kun torstaina on jo 1.12. Tulin edes takas kotiin takas ja menin vielä kahdelta käymään cittarissa automaatilla ja ostin banaania,suklaata ja venlalle makupaloja 3 pussia kun olivat tarjouksessa. Tulin kotiin kattomaan ihmemiehen ja neljältä katoin taas salkkarit. katoin puoli viis kauniit ja rohkeat kun ei muutakaan tullu. Viiden aikaan puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan tallille. Oltiin puol kuuden jälkeen tallilla. Siivosin vallen karsinan ja sen jälkeen hepat haettiin sisälle. Kävin taas siivoamassa vallen ja masan tarhan ja perskuleen otsalamppu rupes temppuilemaan kun lataus rupes loppumkaan.meni ainaki puoli tuntia ennen kun tarha oli siivottu. Hepat oli ruokittu sillä aikaa kun siivosin tarhaa joten lähdettiin sitte kotiin. Kerkesin kattomaan salkkarit alusta asti ihme ja kumma. Kotiin kun tulin rupesin melkeen heti syömään että kerkesin koneelle yhdeksän aikaan ja hyvin kerkesinki. Oon taas koneella siihen saakka kunnes meen nukkumaan eli varmaan yhden aikaan. Vielä pitää kattoa muutamat netti jutut koneelta. Huomenna ei mennä tallille kun kaveri on taas iltavuorossa niinku joka tiistai paitsi ettö se käy heittämässä hepoille päivä heinät ja siivoamassa pari karsinaa. Kohta alkaa subilta hyvä elokuva aliens paluu meinaan kattoa sitä samalla kun oon koneela vaikka oonki nähny sen monta kertaa. että sellaista taas tänään

Tomi1989TilasinLuonut: Tomi1989Maanantai 28.11.2022 20:43

Muumi seikkailu kolikon
Suurennuslasi ja lampussa valoa keskittävä valoa siis heijastava rakenne
ja juuri siis tätä on esitetty..

Jo siis jopa jonakin siis yhtenä kiven käsittelyn menetelmänä..

Kaikilla teorioilla on taustalla todella aika monitieteellistä tutkimusta sitä
uudelleen yritetty selvittää..

Populaatio joka tarvitaan jo sen rakentamiseen ei ole sinä aikana johon rakentaminen on sijoitettu riittävä..

Pitänyt olla 5-6 miljoonan väestö ja silti rakentaminen vie sillä menetelmällä vuosisatoja ja vuosi tuhansia..

Rakennelmia on siis jopa satoja valtion ja ne siis jo sen väestön kokemat katokaudet vitsaukset taudit sairaudet.Monta muuta ongelmaa missä on ne suurikokoiset siis ne linssit joilla on välineet joilla on keskitetty auringon energiaa..

Sulattamalla murskattua kiveä kemiallisia menetelmiä ja..

Höyrykoneita ja koneellisia kiviporia ja teknisiä menetelmiä on monia ja kaikki tieto ja välineet on kadonneet..Yksi monista yrityksistä selittää kiven käsittelyn hienoteknistä osaamista eripuolilla planeettaa on rakenteita joita ei täysin voida selittää..

Tai selitys on nykyisen historianamme uudelleen kirjoittamista..

Linssit selittäisi olisi kaukoputkia tähtitieteen taso ja ne menetelmät ja suuret linssit tähtitornit ja tutkimusmenetelmät..

Riski erehtyä joutua halitsijan epäsuosioon siintä syystä halitsija ei aina voi tietää virheen syytä ja seurausta joka on..


Vaihtoehtoiset tulevaisuudet !

Ja menneisyydet aika on silti vain ulottuvuus jossa ei ole aikaa olemassa ymmärtämässämme mielessä..

Suomi sijaitsee maantieteellisesti alueella jos tapahtuu naparata siirros ja tapahtuu ilmastonmuutos..

Skandinavia on pääosiltaan siis meressä samoin japani ja hollanti suurin osahan sitä..

Eurooppaa ja ..

Venäjää jää olemaan kriisitilanne nykyisen kaltaiselle sivilisaatiolle..

Mitä meille maailmanloppu tarkoittaa se on käsite ei lopullinen kohtalo tai tuho ei meitä uhkaa..

Ja mikäli me voimme toimia tilanteen mukaisesti..
« Uudemmat -