IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Tomi1989Nhl 20 pelissäLuonut: Tomi1989Keskiviikko 15.07.2020 00:56

Tein virheen kun vaihdoin vahingossa Jari Kurri 96kok pois ja sil sai valita 1/4 pelaajan josta otin conacherin ja sit annoin taas 96kok conacherin ja yhden ikonikortin ja sit 1/4 sai valita ja siel tuli Mats Sundin 96kok jonka halusinkin ja se 400 000kolikon kortti ja Kurri saa 200 000kolikolla et voitin kuitenkin

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTiistai 14.07.2020 18:05

Soinu taas nää päässä varmaa kolme päivää xDNhững điều kiện và tiêu chuẩn xác định đất ODT là gì?Trong các thông tin giao dịch địa ốc hiện nay, chúng ta có thể thường xuyên bắt gặp nhiều thuật ngữ, ký hiệu chuyên biệt, đơn cử như đất ODT. Vậy đất ODT là gì? Nó có đặc điểm ra sao? Bạn sẽ cần lưu ý gì khi sử dụng đất ODT? Đừng ngần ngại tìm kiếm câu trả lời qua bài viết sau của Nhà Đất Mới.
1. Đất ODT là gì?


Để trả lời được câu hỏi đất ODT là gì, chúng ta cần hiểu ý nghĩa của ký hiệu ODT. Vậy ODT là gì? Nó chỉ đơn giản là cách viết tắt các chữ cái đầu trong cụm từ “ở đô thị”. Theo đó, đất ODT được mặc định là loại đất ở dùng để xây dựng nhà cửa và các công trình phục vụ đời sống thuộc khu dân cư đô thị.

Cách đặt tên này nhằm mục đích phân loại các nhóm đất thổ cư theo vị trí, khu vực. Đây cũng chính là điểm khác biệt cơ bản giữa đất ODT và đất ONT (đất thổ cư ở nông thôn).

dat-odt-la-gi-1.jpg

Đất ODT có thể được sử dụng cho nhiều mục đích khác nhau, bao gồm:
 • Xây dựng nhà ở đô thị;
 • Xây dựng các hạng mục công trình phục vụ đời sống, tiện nghi cho con người;
 • Sử dụng làm vườn, ao, hồ… gắn liền với nhà ở trên cùng một thửa đất;
 • Mua bán, chuyển nhượng theo quy định của Pháp luật về đất ở;
 • Chuyển đổi mục đích sử dụng sang loại hình đất đai khác phù hợp với quy hoạch.
2. Quy định pháp luật về việc sử dụng đất ODT


Ngoài câu hỏi đất ODT là gì, những quy định pháp luật liên quan đến loại đất này cũng là chủ đề được nhiều người quan tâm. Để nắm bắt rõ ràng và chính xác, bạn có thể trực tiếp tra cứu tại điều 144 Luật đất đai 2013.

dat-odt-la-gi-2.jpgTrong phạm vi bài viết, chúng tôi xin điểm qua một số nội dung đáng chú ý sau:
 • Đất ODT phải được sử dụng đúng mục đích theo quy hoạch sử dụng đất và quy hoạch xây dựng đô thị do cơ quan Nhà nước có thẩm quyền phê duyệt.
 • Đất ODT phải được bố trí đồng bộ với đất xây dựng các công trình công cộng, công trình sự nghiệp, đảm bảo cảnh quan đô thị và vệ sinh môi trường.
 • Ủy ban nhân dân cấp tỉnh sẽ căn cứ vào quy hoạch sử dụng đất, quy hoạch xây dựng đô thị và quỹ đất tại địa phương để quy định hạn mức đất ODT giao cho các hộ gia đình và cá nhân tự xây dựng nhà ở.
 • Việc chuyển đổi mục đích sử dụng đất ODT từ đất ở sang đất sản xuất, kinh doanh phải phù hợp với quy hoạch đã được phê duyệt, đồng thời tuân thủ các quy định về trật tự, an toàn và vệ sinh môi trường.

Xem thêm: Đất CLN là gì? Có được phép xây nhà trên đất CLN không?
3. Những lưu ý khi mua đất ODT


Như đã đề cập, ODT là loại đất được Nhà nước phê duyệt theo điều khoản, chính sách riêng trong Luật đất đai 2013. Bởi vậy, chúng ta cần tiến hành mua bán, chuyển nhượng quyền sử dụng đất ODT theo đúng quy định của pháp luật về đất thổ cư.
dat-odt-la-gi-3.jpg


Bên cạnh đó, để đảm bảo quyền lợi của bản thân, bạn nên chú ý tới 3 vấn đề sau khi có ý định mua đất ODT:
 • Tìm hiểu kỹ về thông tin pháp lý của mảnh đất, nhất là khi mảnh đất đó nằm trong một thửa đất lớn: Việc tách thửa, sang tên và xin cấp sổ đỏ sẽ chỉ thuận lợi khi thửa đất có tính pháp lý rõ ràng. Cụ thể, người bán phải có đầy đủ giấy tờ chứng nhận quyền sử dụng.
 • Xác nhận mảnh đất không nằm trong diện tranh chấp, kiện tụng, kê biên thi hành án: Với những trường hợp đất đai có tranh chấp, kiện tụng hay bị kê biên, hợp đồng mua bán chắc chắn không được pháp luật công nhận. Khi đó, quyền lợi của người mua sẽ khó tránh khỏi tổn hại.
 • Chú ý tới thông tin quy hoạch của khu vực: Người mua đất ODT với mục đích xây dựng nhà cửa và cư trú lâu dài nên quan tâm tới vấn đề này.

Trên đây là một số thông tin cơ bản về đất ODT. Hy vọng bài viết đã giúp bạn giải đáp được câu hỏi đất ODT là gì, đồng thời có thêm những hiểu biết về việc sử dụng và mua bán đất ODT theo đúng quy định pháp luật. Nguồn: https://nhadatmoi.net/tin-tuc/dat-odt-la-gi.html

hetekaParadise N GardenLuonut: hetekaTiistai 14.07.2020 08:55

Tekisi mieli omistautua jollekin kirjoitusprojektille. Ei vaan jaksa keskittyä!
Pitäisi keksiä joku tapa tuoda omia ajatuksia julki sulle
Ja sillei että se ois sosiaalisesti hyväksyttävää.
Tän tekstin nimi on roska-kulttuuri
Sinun pitää tajuta, että ne sun pakkomielteen kohteet ovat aivan eri todellisuudentajun tasolla. Ainakin itselläni siihen auttoi säännöllinen mietiskelyharjoitus. Sen aikana pakkomielteiset ajatukset voimistuvat kun ne pääsevät nousemaan kunnolla pintaan. Sitä vain pitää itseään aivan hulluna! Sitä ajattelee että näin he varmasti ajattelevat minusta. Kyllä, näin heidän käsitys on siitä mitä elämäni on. Suoraan sanottuna se on todella häiritsevää - kaipaat huomiota koko sydämestäsi, muttet uskalla toimia. Et uskalla ottaa yhteyttä koska tiedät alitajuisesti että heidän reaktio on:"Mene hoitoon."


Niin minun varmaan olisi pitänyt tehdä kun lankesin astangajoogasta v. 2012 lopulla. Juttu on siinä etten viitsi kysyä opettajilta että tiesittekö että tässä voi käydä näin pahasti, vai mitä? Ajattelitteko että tässä on ihminen jolla viiraa jo valmiiksi päässä..


Kun periaatteessa tajuan, että pitäisi keräillä villivihanneksia. Sinunkin. Miten nämä selvät illat sinulle edes menee?


Ymmärrän kyllä tunteitani. Mutten voi niille mitään, en pysty käsitellä niitä. Egossani on toimintahäiriö, joka estää terveen (keskustelun) tunteiden kanssa elämisen. Nyt lukija vaatii että määrittele tunteiden terve kohtaaminen ja parantaminen. Sairaita tunteitahan ei tosin voi tuntea millään muulla kuin sairaalla tavalla ja parantamiseen on vain yksi keino - kohtaaminen. Ei pitäisi kirjoittaa liikaa kerralla. Mutta koita nyt tajuta ettei mitään ole tehtävissä kun egon mekanismi kohdata se elämää tuhoava negatiivinen tunne on teljetty psykoosin luoneen defenssin lukkojen taakse.


Jostain syystä puheeni on niin huonoa, ettei kukaan ymmärrä. Miksi on pitänyt valehdella tiensä siihen pisteeseen, että valehtelusta on tullut automaattista - eikä kukaan enää usko mitä puhun? Kamalaa


Mukamas tarkkailen syvällisesti omia tarkoitusperiä. Hah! Salli minun nauraa. Jopa kun on tarkoitus sanoa jotain hyvää/kaunista niin tuloksena on itseni esiintuomista. Eikö minulle tosiaankaan tule ajoissa mieleen mitään, vaan elän jatkuvassa omien epäonnistumisten muistojen paljastumisen torjunnassa. En jaksa edes yrittää tehdä tästä lukijaystävällistä mallia.


En väitä että on samantekevää istunko aamulla neljältä yhden zazenin. Minulla on pelko omasta mielenterveydestä ja uskoisin että se on sallittua. En tosiaan ole varma teenkö virheen. Alanko elämään odotuksissani jos vain teen koneen lailla harjoituksia?


Oletko koskaan tullut vaikka merkityksellisen unen jälkeen miettineeksi tätä? Aina kun bhaktat kokoontuu temppelillä niin se on tapahtunut lukemattomia kertoja aikaisemmin, kukaan ei vain muista sitä. (Selitä)


"Kunnioituksena joogalle, jonka ansioista sain vuosiksi hukkuneen kirjoitusintoni takaisin."

MiittisEtsimään uusia kenkiä.Luonut: MiittisTiistai 14.07.2020 07:12

Tänään olen menossa etsimään itselle kunnon kävelykenkiä. Eli shoppailemaan. Mikäs sen mukavampaa. Tarvitsen uudet kengät koska edelliset ovat kuluneet aika kivasti. Katson jos löydän vaikka parit kengät. Jos en löydä kun yhdet niin se on parempi kuin ei mitään.
Eilen oli mukava päivä. Liikuin aika paljon eilen. Käytiin kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Sitten vielä illalla kävelin 40 minuutin lenkin.
Menen tänään taas lenkille. Iltapäivällä. Aurinko paistaa varmasti.
Apteekissa pitää käydä tällä viikolla jossain vaiheessa. Pitää hakea ne masennuslääkkeet. Sitten sitäkin lääkettä on taas jonkin aikaa.
Heräsin tänään jo kuuden jälkeen. Keitin aamukahvit. Aamukahvi on paras. Sillä herää joka aamu. Tänään aijon tehdä ruoaksi minestronekeittoa. Eilen mulla oli ruokana lihakastiketta ja riisiä. Oli hyvää. Onneksi tuo minestronekeitto on nopea ruoka. Siinä ei mene kauaa. Laittaa kaikki vaan kattilaan ja keittää. Olen jo valmiiksi paistanut jauhelihat. Salkkarit jatkuu taas 3 elokuuta. Odotan innolla että se alkaa taas. Sitten tulee taas telkasta katsottavaa. Saa nähdä kuka selviää ja kuolee. Rantabaari sarjakin alkaa samana päivänä telkasta kuin salkkarit. Sekin jäi jännään kohtaan. Nyt on ollut hyvä olo tällä viikolla. Ei ole ahdistanut. Viikko lähtenyt hyvin käyntiin. Luulen että nyt menee taas hyvin jonkin aikaa. Pitää vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Päivä kerrallaan elän tätä mun elämää. Sitä ei voi aina tietää koska sitä paskaa tulee taas niskaan.
Se voi tulla aina yllärinä. Sitten on vaan paska olo.
Ahdistaa ja tulee harhat. Harhoja mulla ei ole ollut aikoihin. Mikä on vaan hyvä. Mutta. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä on tulossa varmasti kiva päivä. Toivon että löydän ne kengät.

Tomi1989TilasinLuonut: Tomi1989Maanantai 13.07.2020 16:21

5g puhelimen saa nähä pitääkö ensinnä maksaa jtn kun,niinhän mulla oli että ennenkö sai Elisa viihteen niin piti maksaa 150euroa.
Chọn hướng kê giường ngủ tuổi Canh Ngọ chuẩn phong thủyTuổi Canh Ngọ kê giường ngủ hướng nào là phù hợp? Để có thể mang lại cuộc sống chất lượng tốt nhất cho gia chủ, các hướng kê giường ngủ tuổi Canh Ngọ tốt nhất là Bắc, Đông Nam, Đông và Nam. Trong đó, nên chọn hướng Đông Nam (hướng sinh khí) bởi hướng đó sẽ đem lại may mắn, tài lộc trong con đường công danh, sự nghiệp. Hãy cùng Nhà Đất Mới tìm câu trả lời qua bài viết dưới đây.
I. Đặc điểm phong thủy tuổi Canh Ngọ
 • Năm sinh dương lịch: 1990
 • Quẻ mệnh theo quy luật Bát Quái: Nam thuộc cung Khảm, Nữ thuộc cung Tốn, đều thuộc Đông Tứ Mệnh.
 • Bản mệnh tương ứng theo Ngũ hành: Tuổi Canh Ngọ thuộc mệnh Thổ, nạp âm Lộ Bàng Thổ (có nghĩa là đất đường đi). Những người thuộc nạp âm này thường mạnh mẽ, kiên cường, rất có kỷ cương, nề nếp. Tuy nhiên, họ lại thường quá khuôn khổ và quyết định dựa vào nguyên tắc.
 • Các đặc điểm về tính cách, vận mệnh: Tuổi Canh Ngọ vốn là những người có tấm lòng lương thiện, ngay thẳng và chân thật. Họ kiên định và ít chịu ảnh hưởng của người khác, nếu bị phê bình cũng không vì thế mà suy sụp. Người tuổi Canh Ngọ biết mình muốn gì và quan tâm đến việc đạt được mục đích nên bỏ ngoài tai những thứ họ cho là không cần thiết.huong-giuong-ngu-tuoi-canh-ngo-4.jpg
II. Cách chọn hướng đặt giường ngủ tuổi Canh Ngọ theo phong thủy


Giấc ngủ đóng vai trò rất quan trọng đối với con người. Đây là thời gian tái tạo lại nguồn năng lượng, lấy lại tinh thần sau một ngày dài làm việc. Đồng thời, lúc ngủ cũng là lúc con người dễ chịu tác động từ bên ngoài nhất. Do đó, nếu đặt giường ngủ không đúng hướng dễ gây cảm giác mệt mỏi, sức khỏe suy yếu, tinh thần ủ rũ, ảnh hưởng đến cả công việc và cuộc sống.

Chính vì vậy, giường ngủ phải được đặt theo hướng tốt, giúp đem đến nhiều vận khí và năng lượng. Theo quy định, hướng giường ngủ là hướng từ chân lên đến phía đầu. Đây là hướng con người hít thở và hấp thụ các năng lượng từ môi trường một cách trực tiếp.

Trong Bát Quái, mỗi người thuộc một trong tám quẻ mệnh tương ứng với năm sinh Âm Lịch. Quẻ mệnh này kết hợp với các phương hướng sẽ tạo nên các nguồn vận khí mang ý nghĩa khác nhau. Do đó, mỗi người đều có 4 hướng tốt và 4 hướng xấu. Đối với tuổi Canh Ngọ, các hướng cát – hung này cụ thể như sau:
1. Tuổi Canh Ngọ đặt giường hướng nào tốt?

Tên hướng tốt Ý nghĩa của hướng theo phong thủy Hướng đặt giường ngủ cho Nam tuổi Canh Ngọ Hướng đặt giường ngủ cho Nữ tuổi Canh Ngọ
Sinh Khí (Chủ về vượng khí tốt cho con người) Thuộc sao Tham Lang – chòm sao mang ý nghĩa tốt lành nhất. Đây là hướng tốt nhất trong 8 hướng, giúp con người được toàn vẹn cả về sự nghiệp, tình duyên và tiền tài. Hướng Đông Nam Hướng Bắc
Diên Niên (Chủ về các mối quan hệ) Thuộc sao Vũ Khúc – là cát tinh tốt thứ hai, giúp tài, gia đạo thêm vững vàng, củng cố các mối quan hệ trong cuộc sống. Hướng Nam Hướng Đông
Thiên Y (Chủ về sức khỏe) Thuộc sao Cự Môn – là cát tinh tốt thứ ba. Đây là chòm sao mang đến sức khỏe dồi dào, sự trường thọ và mạnh khỏe. Đồng thời, hướng này cũng đem lại sự may mắn về vận mệnh. Hướng Đông Hướng Nam
Phục Vị (Chủ về sự an yên) Thuộc sao Tả Phù – là cát tinh tốt thứ tư. Hướng này chủ yếu đem lại sự an ổn, bình yên, cuộc sống ổn định chứ không quá thịnh vượng. Hướng Bắc Hướng Đông Nam

Cả 4 hướng trên đều là hướng tốt nhưng trong đó, hướng Sinh Khí giúp vượng về con người, đem đến những điều tốt đẹp một cách toàn vẹn nhất. Chính vì vậy, gia chủ tuổi Canh Ngọ nên đặt giường theo hướng Đông Nam (với nam) hoặc hướng Bắc (với nữ).
huong-giuong-ngu-tuoi-canh-ngo-2.jpg

2.  Các hướng giường ngủ tuổi Canh Ngọ cần tránh

Tên hướng xấu Ý nghĩa của hướng theo phong thủy Hướng đặt giường ngủ cho Nam tuổi Canh Ngọ Hướng đặt giường ngủ cho Nữ tuổi Canh Ngọ
Hướng Tuyệt Mệnh Thuộc sao Phá Quân, là hung tinh xấu nhất. Đây là hướng mang đến nhiều sát khí nhất, khiến công việc, tình cảm đều trắc trở, dễ gặp phải những tai họa bất ngờ. Hướng Tây Nam Hướng Đông Bắc
Hướng Ngũ Quỷ Thuộc sao Liêm Trinh – đây là chòm sao quấy nhiễu cuộc sống và công việc. Hướng này mang 5 loại tà khí khiến gia chủ không yên. Hướng Đông Bắc Hướng Tây Nam
Hướng Lục Sát Thuộc sao Cự Môn – hung tinh quấy phá các mối quan hệ. Đặt giường theo hướng này khiến gia chủ dễ bất hòa với mọi người, rơi vào cảnh mất mát, chia ly. Hướng Tây Bắc Hướng Tây
Hướng Họa Hại Thuộc sao Lộc Tồn – chòm sao phá hoại sự yên ấm của gia đình. Hướng này mang theo hung khí khiến gia đình bất hòa, gia chủ dễ phải gặp cảnh ít con cái, cô quả, đơn độc về già. Hướng Tây Hướng Tây Bắchuong-giuong-ngu-tuoi-canh-ngo-1.jpg
III. Những lưu ý khi bài trí phong thủy phòng ngủ người tuổi Canh Ngọ
 • Những người tuổi Canh Ngọ thuộc mệnh Thổ, nên sử dụng các màu sắc thuộc bản mệnh tương sinh, tương hợp. Theo đó, nên chọn các màu sắc như màu vàng, nâu đất (thuộc Thổ) hay màu đỏ, hồng, tím (thuộc Hỏa). Tuy nhiên, nếu sử dụng những gam màu nóng thì nên tiết chế, tránh gây ra cảm giác căn phòng quá rực rỡ, không tạo được cảm giác thư thái cho việc nghỉ ngơi.
 • Người tuổi Canh Ngọ không nên sử dụng các màu sắc thuộc mệnh Mộc (màu xanh lá). Sự kết hợp này sẽ phá vỡ tính kiên cố của Lộ Bàng Thổ, dễ gây ra cảnh tiêu điều, hoang sơ.
huong-giuong-ngu-tuoi-canh-ngo-3.jpg


Trên đây là cách chọn hướng giường ngủ tuổi Canh Ngọ giúp đem lại nhiều may mắn cho gia chủ. Hy vọng với những chia sẻ này, bạn có thể sắp xếp căn phòng của mình khoa học hơn.Nguồn: https://nhadatmoi.net/tin-tuc/huong-giuong-ngu-tuoi-canh-ngo.html
Maanantai. Arki taas alkaa. Viikonloppu on taas vietetty. Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti ja kaverin kanssa ollaan menossa liikuntapuistoon päivällä. Aijon vielä illalla mennä sitten lenkille niin saa kunnolla liikuntaa tälle päivälle. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä.
Nautin taas siitä että on hyvä olo. Luulen että tämä viikko menee taas kivasti. Nukahdin taas eilen sohvalle. Ja heräsin jotain kolmen aikaa yöllä siitä. Menin sitten sänkyyn nukkumaan. Katselin netflixiä eilen illalla. Sillä silmällä ohjelmaa. Nyt olen siinä vikalla kaudella. Sain katsottua muutaman jakson. Tänään taas vietän kavereiden kanssa aikaa. Eilen en nähnyt kavereita. Nyt on taas mukavaa viettää aikaa niiden kanssa. Lääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Masennuslääkettä pitää hakea seuraavaksi. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Kävelymatkan päässä. Leponexia ei ihan heti tarvitse hakea.
Ne lääkkeet riittävät pariksi viikoksi. Join aamukahvit äsken ja nyt olen herännyt. Onneksi kahvi aina herättää aamulla. Juon aika vahvaa kahvia mutta ei se haittaa. Tykkään vahvasta kahvista.
Katsoo pitääkö pyykkiä pestä taas tänään. Sitä on kertynyt jonkin verran. Jos en tänään jaksa pestä niin pesen huomenna.
Nyt mua ei ole onneksi ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Luulen että sitä ahdistusta ei tule taas vähään aikaan. Eikä nyt joudu syömään rauhottavia. Kyllä tämä tästä. Enää ei tule pihlajasatua. Odotan jo kovasti että salkkarit alkaa taas. Sitten syksyllä. Jäi kyllä jännään kohtaan. Se pihlajasatu oli aika hauska. Toivon että siitä tulee taas uusi kausi joskus. Ehkä ensi vuonna. Tai sitten ei.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. On tekemistä jonkin verran.
Päivä menee mukavasti kun on ohjelmaa. Käyn tosiaan nyt aamulla siellä kaupassa. Sitten kun tulen kaupasta niin alan tehdä ruokaa heti. Saa syötyä ennen kun menee sinne liikuntapuistoon.

Kuunsilmä[Ei aihetta]Luonut: KuunsilmäSunnuntai 12.07.2020 20:50

0e86dbd93d8097d32a3fc312788cf503.jpg

MOSsiRaatojen rakastajaLuonut: MOSsiSunnuntai 12.07.2020 16:38

Syntysyy,
syysija,
syyllisyys;
tappaja on kolmas näistä.
Valon takana synkkä pimeä,
korventaa sisusta,
kuorman kantaja ikuinen,
valojen vankina.
Lakien vahvistaja,
kirottujen lohduttaja,
hautojen kaivaja,
raatojen rakastama vapahtaja,
kutsuu tuomittuja.Ja niin jumala käski lisääntyä ja täyttää koko asuttu maa,
ja juuri niin virus teki kaataen kaiken edestään.

MiittisKiva kun aurinko paistaa!Luonut: MiittisSunnuntai 12.07.2020 07:56

Viikonloppu kohta vietetty. Huomenna taas alkaa uusi viikko. Eilen kun oli sateinen päivä niin katselin vaan netflixiä. Sain katsottua yhden animesarjan loppuun. Mikä oli hyvä. Sekä jatkoin toista sarjaa. Tänään kun ei nyt sada vettä niin aijon lähteä lenkille. Aamulenkille ainakin ja sitten varmaan vielä iltapäivällä. Saa kunnolla liikuntaa. Tekee vaan hyvää. Nyt mulla on jo paljon parempi olo mitä pari päivää sitten.
Välillä tulee noita huonoja oloja. Mutta niistä on aina selvitty.
Toivon että ensi viikko menee taas kivasti. Ettei tule sitä ahdistusta taas. Huomenna pitää käydä kaupassa. Mietin mitä ruokaa sitä tekisi?
No se selviää jo varmaan tänään. Pitää nyt suunnitella.
Otan repun niin saan kaikki mun kauppaostokset siihen sitten. Reppu on kätevä. Siihen mahtuu kaikki. Ei tarvitse ostaa kauppakassia.
Käyn huomenna aamulla kaupassa. Silloin on hyvin aikaa käydä. Toivottavasti ei vaan sada vettä kun menen kauppaan. Jos sataa niin sateenvarjo sitten mukaan. Huomenna pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Masennuslääke on seuraava minkä haen. Saan taas kolmen kuukauden annoksen. Siitä riittää pitkäksi ajaksi. Ei ihan heti sitten tarvitse hakea sitä. Leponexit riittävät pariksi viikoksi.
Heräsin tänään taas seitsemän jälkeen. Nukuin hyvin. Olin taas eilisen illan parhaan kaverin luona. Katseltiin telkkaa ja höpöteltiin. Siinä se ilta meni mukavasti. Tänään varmaan taas jatkuu animen katsominen. Nyt kun on innostunut taas katsomaan. Pitää ottaa siitä ilo taas irti. Mutta. Nyt alan suunnittelemaan kauppalappua mitä pitää ostaa kaupasta. On sitten valmiina. Luulen että tänään on hyvä päivä. Kiva kun aurinko taas paistaa. Saa nyt nähdä sataako sitten taas ensi viikolla. Toivottavasti ei. Haluan ulkoilla nyt paljon. Huomenna olen menossa taas liikuntapuistoon jos on hyvä sää.
Kaverin kanssa ollaan menossa.

MOSsiAsemasota, pitkä ja katkeraLuonut: MOSsiLauantai 11.07.2020 08:03

Ihmisen perimä ei ole sotaisa,
vaan sovitteleva laiskuutensa ansiosta,
joka saa miettimään kahteen kertaan,
onko syytä sotaan,
jossa panoksena on paljon enemmän,
kuin tykinkuulia.
Mutta hengen velttous sai ihmisen
luovuttamaan valtansa edusmiehille,
jotka käyvät kiivasta kiista vallasta
eikä suinkaan tavankansalaisen asioista.
Ja tästä syntyy puhdistustentuli,
jossa veri on valtaa halvempi -
hirmuhallintoja,
jotka eivät välitä tuhosta,
vain asemasta!

MiittisOlo alkaa olla paljon parempi.Luonut: MiittisLauantai 11.07.2020 07:43

Pari viimeiset päivää ovat olleet rankkoja. Mutta nyt alkaa onneksi helpottaa. On ollut paljon ahdistusta. Eilenä mua ahdisti ja mä selvisin ilman rauhottavaa. Mutta nyt mua ei onneksi ahdista yhtään. Kyllä tää tästä. Välillä on rankkaa mutta kyllä siitä sitten selviää jotenkin. Onneksi olen nukkunut hyvin taas viime yön niin jaksaa taas. Tänään ei onneksi tarvitse lähteä mihinkään. Voi vaan olla. Illalla olen menossa taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Olin eilen illallakin sen luona. Katsottiin vika pihlajasatu jakso. Se olisi mun mielestä saanut jatkua. Oli hyvä. Ehkä siitä tulee taas uusi kausi jossain vaiheessa.
Kävin eilen apteekissa hakemassa leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas.
Pariksi viikoksi. Masennuslääkkeet pitää hakea sitten ensi viikolla.
Kävin myös kaupassa eilen niin ostin litran jäätelöä minkä sitten söin kokonaan. Oli hyvää. Jäätelöä voisi syödä useammin. Teen niin.
Jäätelö ei ole mun mielestä kamalan kallista. Onneksi on pakastin mihin voi sitten pistää jäätelöt. Ulkona näyttää olevan semmoinen ilma etten ole kyllä lähdössä lenkille. Tänään pitäisi sataa koko päivä vettä.
No olen nyt sisällä ja aijon pitää netflix katsmomis päivän.
Siinä se päivä menee kivasti. Nukun myös ehkä päikkärit jos nukuttaa.
Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Voi vaan nyt olla. Toivon että ensi viikko menee mukavasti taas. Luulen että silloin menee jo paljon paremmin kun taas tällä viikolla. Luulen etten taas hetkeen joudu syömään rauhottavia. Mikä olisi vaan hyvä.
Onneksi nuo iltalääkkeet rauhoittaa aina illalla kun ne ottaa.
Hyvä ja vahva lääke. Mulla on taas verikokeet loppu kuusta.
Sain eilen ajan sinne. Onneksi on tottunut käymään joka kuukausi verkokeissa. Mutta olen aika tyytyväinen mun lääkitykseen.
Pystyy elämään tätä elämää jotenkin. Onneksi olen hyväksynyt tämän sairauden ja oppinut elämään sen kanssa.
Mun kavereilla on sama sairaus. Nekin syö leponex lääkettä.
Ollaan aina toistemme tukena kun tulee vaikeaa.
Pakko sanoa että mulla on ihan parhaat kaverit.

Ruusukas<3Luonut: RuusukasLauantai 11.07.2020 04:08

hetekaStill loving youLuonut: hetekaLauantai 11.07.2020 00:27Villiä

hetekaTo Mega Therion 666Luonut: hetekaLauantai 11.07.2020 00:21

Tomi1989Katoin tänäänLuonut: Tomi1989Perjantai 10.07.2020 22:59

Team ahman 1jakson mul on ne kaikki

hetekaKoshLuonut: hetekaPerjantai 10.07.2020 15:58

Amantaako hänkin ... pitkin midda-tuolin vriidaan
Joskus ollaan ... kaikki saatu hieno peli
Kuolen jotenkin ... mutten todellakaan tänään


Totta, eikä normaalisti tehnyt, se meni
Lööbaamaan uimaan, ja sen jonkun, jonkun vit*n


Tule meidän kanssa, on aika lähteä, no heippa
Se p!tza, ö-hän, jumalauta
Kiếm lời từ nhà nát tưởng chừng như "món ngon" thế nhưng lại là con dao hai lưỡng. Vậy có nên mua nhà nát không và nếu có cần lưu ý những gì?Tất cả những thắc mắc trên sẽ được Nhà Đất Mới giải đáp dưới bài viết sau đây.
1. Tìm hiểu về nhà nát

1.1. Định nghĩa nhà nát

mua-nha-nat-2.jpgNhà nát hay còn gọi nhà xuống cấp lâu năm, nhà cũ, giá trị sử dụng rất thấp hoặc hết giá trị sử dụng


Nhà nát hay còn gọi nhà xuống cấp lâu năm, nhà cũ, giá trị sử dụng rất thấp hoặc hết giá trị sử dụng. Loại nhà này thường có kết cấu xây dựng vượt quá thời gian sử dụng cho phép, hoặc bị ảnh hưởng bởi các yếu tố ngoại cảnh dẫn tới hư hỏng. 
1.2. Có nên mua nhà nát?

mua-nha-nat-3.jpgNhà nát sau khi vào tay những nhà đầu tư thông minh, chỉ cần bỏ ra một chi phí nhỏ để sửa chữa, nâng cấp là có thể bán với giá gấp 1,5 – 2 lần so với ban đầu


Đánh giá một cách khách quan, mua nhà nát để ở sẽ không thể sánh ngang với mua một căn nhà mới xây. Bởi nhà xây mới có luôn có độ an toàn cao, đáp ứng được nhu cầu sử dụng và có thời hạn công trình lâu hơn.

Tuy nhiên, với những nhà đầu tư bất động sản, nhà nát sở hữu nhưng lợi thế riêng và đem lại phần lợi nhuận khá hấp dẫn. Nhắc đến việc mua loại nhà này, nhiều người nghĩ rằng đây là việc làm mạo hiểm. Vì người bán muốn đẩy đi không được mà có người lại đổ tiền ra mua. 

Thực tế cho thấy, nhiều người khi thấy tình trạng nhà xuống cấp đều chấp nhận bán với giá rẻ, chủ yếu giá bán dựa trên giá trị đất. Nhà nát sau khi vào tay những nhà đầu tư thông minh, chỉ cần bỏ ra một chi phí nhỏ để sửa chữa, nâng cấp là có thể bán với giá gấp 1,5 – 2 lần so với ban đầu.

Mua loại nhà này có người giàu lên nhưng cũng không ít người gặp phải rủi ro. Hầu hết do chưa có kế hoạch kinh doanh hợp lý và đủ kinh nghiệm. Tuy nhiên, đây vẫn là kênh đầu tư không thể bỏ qua trước thị trường nhà đất ngày càng đắt đỏ.
2. 4 kinh nghiệm mua nhà nát để đầu tư hiệu quả

2.1. Lịch sử căn nhà 

mua-nha-nat-4.jpgKhi mua nhà cũ, nhà đầu tư cần tìm hiểu thông tin căn nhà, chủ nhà, nguyên nhân căn nhà bị xuống cấp và pháp lý của căn nhà,…


Nếu mua một căn nhà nát, nhà đầu tư sẽ phải tìm hiểu lịch sử kỹ càng. Khi mua dạng nhà này, bạn cần tìm hiểu thông tin căn nhà, chủ nhà. Biết nguyên nhân căn nhà bị xuống cấp và pháp lý của căn nhà,…

Thông thường, nhà đầu tư đa phần sẽ mua nhà nát khi người bán muốn chuyển sang nhà mới hoặc mới thăng chức, trúng số, mới lập gia đình… Nếu căn nhà của người bán mắc bệnh hiểm nghèo, mới ly hôn, từng xảy ra tranh chấp, kiện tụng,… thì nhà đầu tư tuyệt đối cần tránh.

Theo phong thủy, tình trạng của gia chủ sẽ ứng với những nguồn năng lượng bên trong căn nhà. Do đó, nếu chủ cũ mang vận rủi và người sau mua lại sẽ gặp phải điều tương tự.

Do đó, để tránh “rước họa vào thân”, người mua cần tìm hiểu kỹ về lịch sử ngôi nhà. 
2.2. Vị trí căn nhà


Một căn nhà tốt phải đáp ứng được 01 trong 03 yếu tố “Nhật cận thị – Nhị cận giang – Tam cận lộ”. Tức là căn nhà phải gần đô thị (khu vực đông dân cư), gần sông hoặc gần đường lớn, nó quyết định đến tính thanh khoản và khả năng sinh lời.

Nếu nhà nát có địa thế thuận lợi thì dù không cần cải tạo, nhà đầu tư vẫn có thể giữ nguyên hiện trạng và bán với giá cao. Tuy nhiên, có một số căn nhà nát có vị trí không tốt về phong thủy nên xem xét như:
 • Nhà nát nằm ở ngã ba.
 • Nhà nát nằm ở bên cạnh đường sắt.
 • Nhà nát bị che bởi các nhà cao tầng.
 • Nhà nát nằm ở thung lũng, sườn dốc, chỗ trũng, chân núi.
 • Nhà nát gần chùa, đền, miếu.
 • Nhà nát nằm trên nền giếng cũ.
 • Nhà nát trước mặt có ống khói, cột điện, cây to.
2.3. Môi trường sống xung quanh

mua-nha-nat-5.jpgĐể dễ dàng thanh khoản, nhà đầu tư cần tìm mua những căn nhà nát tại khu vực có hàng xóm thân thiện, an ninh chặt chẽ,… để tiến hành cải tạo


Xem Thêm: Có nên mua nhà gần đường điện cao thế?

Điểm cốt lõi khi mua nhà nói chung đều cần đến các yếu tố “Thiên thời – địa lợi – nhân hòa”. Nghĩa là khi yếu tố trời, đất và con người phải hòa hợp, hỗ trợ lẫn nhau khi tồn tại trong cùng một môi trường. 

Sở dĩ, tâm lý của người mua luôn muốn tìm những nơi có môi trường sống văn minh, hiện đại. Do đó, để dễ dàng thanh khoản, nhà đầu tư cần tìm mua những căn nhà nát tại khu vực có hàng xóm thân thiện, an ninh chặt chẽ,… để tiến hành cải tạo.
2.4. Hình dáng khu đất


Rất nhiều người mua nhà ở khắt khe với hình dáng khu đất. Bởi nó ảnh hưởng trực tiếp đến phong thủy của họ. Vậy nên, nhà đầu tư cần nắm được tâm lý trên để tìm được nhà nát có thế đất đẹp. Cụ thể như:
 • Hình vuông hay hình chữ nhật luôn được coi là dáng đất đẹp. Nhất là đằng sau cao hơn đằng trước, tượng trưng cho sự tốt lành. Ngược lại, sẽ tạo ra hậu vận khó khăn, trắc trở cho người sở hữu.
 • Dòng sông hoặc đường đi phía trước nhà nát cần uốn lượn như hình chữ U. Nếu căn nhà nằm giữa phần cong đáy chữ U bên trong sẽ lưu giữ được của cải, tạo thế vững vàng trong công việc và cuộc sống.
 • Nếu nhà nát nằm trên dáng đất hình tam giác và nằm tại nơi đường giao nhau tạo thành hình chữ Y, sẽ tạo thành “tứ bình bất ổn”, mang nghĩa rất xấu.
 • Căn nhà nằm trên dáng đất có hình chữ L cũng được coi là không tốt. Do không khí khó lưu chuyển quanh các góc, ảnh hưởng đến sức khỏe con người.

Trên đây là bài viết chia sẻ 04 kinh nghiệm có nên mua nhà nát không nhà đầu tư nào cũng nên biết. Nếu bạn đang quan tâm đến những nội dung tương tự, hãy tiếp tục theo dõi Nhà Đất Mới để có thêm nhiều tư vấn đầu tư hữu ích.Nguồn: https://nhadatmoi.net/tin-tuc/mua-nha-nat.html
« Uudemmat -