IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 03.12.2016 15:42

And it's a very, very, very long journey
You're gonna need Jah down the road


You're gonna need Jah when the fire start burning

I say -
One perfect love
is the key to Jah door

So come now, one and all,
give up Jah ises more and more


bat-wMunan saannosLuonut: bat-wLauantai 03.12.2016 13:16

Tässä on tämä munansaannos nyt.
Kaunis tuo Sakura Sakura. Ihmeen hyvin sopii näihin muinaisiin juttuihin. Sakura on sakari. Usva tulee sitten, ja näkeminen. Sitten mainitaan huijata-verbi, joka on juksa, eli suksi. Aamuaurinko, kore, juka. Korea ei ole _mainittu_, mutta izayah on kansainvälinen "se joka/se yksi", ja sellaisilla sanoilla löysin kore:n.
En tiedä kuuluuko tuo aliupseeri tuohon kolmoseen. Oli kymmeniä junka-janka -sanoja, lätkäisin "pitkäksi mieheksi" sinne sekaan.
Alunperin meinasin kirjoittaa Sakura-laulun viimeiseksi lauseeksi "Ei vielä lunta", koska myös niin siinä lukee. Siinä lukee myös "ei vielä lattia", joka voisi tarkoittaa, että auringon alakupu ei ole vielä tullut horisontin ylle. Ehkä se tarkoittaa, että ei vielä luista (kun auringolla ei ole vielä suksen kaarta allaan).

Lekertää-verbi on kuultavissa vanhojen mummojen suista, ainakin. Jos puhuvat vaikka perässä kulkevasta pienestä lapsesta. Häviää tällaiset sanat äkkiä pois. Unkarin Lekerekitet, pyöreä, liittyy lekertää-verbiin, sekä sulavuuteen, liukkauteen, sukseen ja rekeen.
244cm <-- kivi- tai rautakaudelta on jokin 244 cm suksi.... ja ne ovat nykyäänkin sen pituisia, metsäsukset. Metsäsuksi, koska sehän se pitkä on, ja painovoima ei pysty siihen painonjakamisen takia. Pitkä mies on varjokin, sillä sehän se vasta kintereillä "lekertääkin", ja sujuvasti, ilman että maa siitä otetta saisi. Tarkoittaa molempia. Pitkä mies -arvoitus löytyy, kun yhdistää sanat lekkermanni, lekertää, ja lekerekitet numeroon 3 ja sukseen sekä suksen ja auringon kaareen. Vaikka en ole koskaan kuullut edes koko arvoitusta. Eikä ole kukaan muukaan nyt elävistä. Lie jääkaudelta sieltä, missä lähinnä Intiaa tarvittiin suksia? Arvoituksia, muistisääntöjä, opetuksia, ... Kai ne jatkuvat seuraavan käden sormissa.
________________________________________________________

SylvanaVampire3 joulukuutaLuonut: SylvanaVampireLauantai 03.12.2016 10:00

hiidenkirnuMiljoonasade - RunoilijaLuonut: hiidenkirnuLauantai 03.12.2016 09:54

MOSsiIhmisen arvoLuonut: MOSsiLauantai 03.12.2016 08:15

Mitä pidän saastaisena,
jos en järjestelmää,
jossa ihmisen työlle
lasketaan arvoa?

Arvottamalla työn arvotat
myös ihmisen.

Työ ei tee autuaaksi
ketään vaan totuudellisuus
itseään kohtaan.

"Kukin katsokoon mitä
hänen työnsä, mutta ei
toiseen verraten vaan
itseensä," sillä silloin
sinulla on iloa omasta
saavutuksesta eikä
ihmisten kilpailuttamisesta.

He, jotka tuntevat kirjoitukset
tuntekoon kipua, sillä viisaudesta
et ole toiminut asettaessasi
kaksia punnuksia.

Niin minä revin päällysvaatteeni
ja pukeudun säkkikankaaseen,
kunnes oikeus on saapuva,
sillä koronkiskureista on
kirjoitettu, mutta edelleen
palvelijoita halveksutaan.

Kultainen vasikka ei tunne
ihmisen tuskaa.

Järjestelmä ei toteuta
oikeutta, koska oikeuden
tuomari on ihmisessä
itsessä ja niin seisot
kädet levällä takoen
rintaasi kysyen, missä
on armoitettu kaikkivaltias,
jos ei minussa?

Niin et saa Häntä pistää
koetukselle!

Kuule nyt henkeä, sillä se
ei lepää ennenkuin
uskollinen herää.

"Ei ole muuta luojaa kuin
kansa kaikkivaltias."

Määritätkö olemassaoloasi tekemisen kautta?Perjantai 02.12.2016 19:37, 3 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 03.12.2016 07:38...jonne minä tahdoin välttämättä tarpoa kun olin tarpeeksi monta Blue Lagoonia juonut kotona ja sitten päättänyt lähteä kävelylle.
No jaaah, kävely sinällään piristi.
Mitä nyt pakkasta jonkun verran.
Mut jee, se kun keskellä pimeetä metsää taskulampun kanssa yhtäkkiä tulee sellanen tunne että joooos nyt vaikka kääntyis takas päin nii ois iha jees.
Näennäisestä kaupunkilaisuudestani huolimatta mua on edes yritetty kouluttaa metsän kulkijaksi Lieksassa kun olin vaahtosammuttimen kokoinen.
Et sinällään osaan khyllä kulkee metässä.
(Mitä nyt samoihin aikoihin katoin Ginga Nagareboshi Gin:iä silloin kun olin sen 3 vuotias ja aloin pelkää karhuja iha hitosti mut mitä pienistä...silloisen koiran kanssa leikittiin vaa et se koira ois se Hopeanuoli ja mää joku poika nimeltä Daisuke, joka uskomattoman huonon suomennoksen jälkeen kuulostaa niin juntilta ku voi olla...)
Sivuuttakaa se että olen kännishä khuin khäki.
Ja tuo ihme sivuhölinä hopeanuolesta.
Onhan se aina jännittävää kulkea pimeässä metsässä yksin taskulampun kanssa vaikka kännykästä soisi kivoja biisejä.
Yhtäkkiä vaan tuli olo että kaikki on ihan okei jos vaan käännyn heti ympäri ja palaan samaa reittiä takasi.
Ton jälkeen sitä jää vaan miettiin et oliko pikkasta ylireagointia vai aavistinko oikeasti et olis semisti susi tai ilves jossain jne.
Keskiyön kauhustooreja jee! XD

No muttah, nyt kotona ja valitettavasti kävelyretki vain piristi vaikka pitäisi rauhoittua nukkumaan.
***Kännivaroitus: kun olen juonut, tuppaan hölisemään paljon ja ilman mitään punaista lankaa oikeastaan mihinkään. Sekavaa tajunnan virtaa luvassa siis, ei kannata ottaa kovinkaan vakavissaan.***
Työkkäristä tuli aiemmin perjantai-iltapäivänä sellainen lappu joka pisti mietityttämään niin monella tasolla että ns. tilasin Mikolta et se tois kaupungista Blue Lagoon-tarvikkeet jotta saisi hieman juotua alkoholipitoista juomaa, vähintään hämmennykseen jos ei muuta.
(Mä en ts. jaksanut lähteä erikseen kylille sen takia, kun toinen nyt kuitenkin töistä tulee kauppojen kautta.)
Pähkinänkuoressa: olen tarkkaan noudattanut te-toimiston ohjeita ja tehnyt tiivistä yhteistyötä ja aina kysynyt että mitä milloinkin pitää tehdä ja tarvitseeko vielä jotakin muuta yms jne.
Tuli täysin puun takaa lappu joka vetää maton totaalisesti tassujen alta: päätös kielteinen joka pirun suuntaan koska ko. henkilö ( eli siis minä) on menetellyt toistuvasti moitittavasti.
Meaning: aika perhananmoisia sanktioita luvassa ellei tuota oikaista vastaamaan todellisuutta.
Niih ku tuotah, se on sellanen juttu et toi nivelien ongelma ja perusteltu sairausloma ei ole (luojan kiitos) kenenkään uskon asia, vaan se perustuu puhtaaseen lääketieteeseen.
Ja se, että te-toimisto ei ole pyynnöistä ja kyselyistä huolimatta kertonut että lääkärin kirjoittaman sairauslomatodistuksen lisäksi tarvitsee myös lääkärin lausunnon koskien kirjastossa tapahtuneen työkokeilun päättymistä, ei voida niinkuin tuota, mitenkään pitää validina mikäli siitä ei minulle ole informoitu vaikka olen ainakin noin 30 kertaa kysynyt että mitä minun kuuluu tehdä ja mitä todistuksia/lausuntoja minun kuuluu te-toimistolle toimittaa.
Vikurointini te-toimistoa kohtaan on "toistuvaa" sillä olenhan jopa aiemminkin käyttäytynyt "sopimattomasti" ja kuume/lääke/sairaus/pahoinvointi-oloissani unohtanut käydä läpi viikon postit, huomannut varatusta ajasta ilmoitetun kirjeen päivää liian myöhään ja ilmoittanut heti välittömästi te-toimistolle ja kysynyt paniiikissa mitä tilanteelle voi tehdä.
Seuraus: Selvityksen käsittely kesti mystisesti yli 3 kk, jonka jälkeen yksiselitteinen ja jääräpäinen kielteinen päätös. Selitys ei ollut hyväksyttävä, vaikka jokainen joka selvityksen on lukenut, on takuulla tajunnut että hitto kävi huono tuuri ja ei ollut missään määrin tarkoituksen omaista toimintaa.
Silti rangaistukset päälle ja vähän äkkiä sittenki.
Nyt vielä kovempana, siksi ettei lääkärini reumapolilta voi kirjoittaa b-lausuntoa ennen kuin saa fysioterapeutin ja toimintaterapeutin yhteisen arvion.
(Josta olen siitäkin ilmoittanut joka paikkaan että Joulukuun alussa se tapahtuu anyhow...)
Lääkäri on kuitenkin hyvin perillä fyysisestä kunnostani ja on todennut että b-lausunnon hän tulee kirjoittamaan joka tapauksessa kunhan byrokratia antaa myöten.
Ei jumalauta tässä maassa ole lupa sairastaa saatana.
Heti olet luuseri.
Jaa että mitähän helvettiä...?
Olen siis yhteiskunnan luuseri kun mun kroppa ei kestä.
Nii joo, siis itehän mää tosta asiasta päätänki ja sillee.

Sori ns. "turha" nillitys.
Mutta tossa oli joitakin syitä sille miksi musta jotenki tuntuu ainakin henkisesti siltä että ehkä mä en vaa tuu takas Suomeen.
Ehkä mä vaan hautaudun johonkin mutaan Tokion kupeeseen johki sillan alle. Ei sillä että kuvittelisin sen olevan sen ruusuisempi vaihtoehto, mutta nykyistä suomen meinikiä kun katsoo niin ei voi olla miettimättä että jaa, no vaihtoehto se sekin olisi.
Ah...ja mä en voi olla kuvittelematta sitä ihmisrassua joka tänne kuitenkin jostakin eksyy miettimään että mistä se teinilikka oikein märisee että Japaniin pääsee ja kaikkee ja onhan tuota rahaa millä mällätä...Meh, ei.
Eipä itseasiassa ole.
Jos kateus kourii sisintä niin mieti vielä uudestaan:
Kadehditko ihmistä jonka iho (for real), lähtee irti suikaleina vaikka tekis mitä? Kadehditko joka viikottain toistuvaa 2 vuorokauden ultimate pahoinvointia joka johtuu ärhäkästä lääkkeestä ärhäkkää tautia vastaan?
Olisko jo aika ajatella hieman laajemmin eikä kuunnella tuulesta temmattuja kuulopuheita?
Ei, se ei ole etuoikeus että iho lähtee irti ja että sen takia joutuu miettimään koko loppu elämänsä miten saa rahat kokoon ulkomaanmatkoja tai hoitoja varten.
Se ei ole etuoikeus että joutuu käymään tuskallisia byrokratia-prosesseja läpi että saisi sairauslomaa tai että olisi oikeutettu välttämättömään kuntoutukseen lähimmässä vesiliikuntaa tarjoavassa mestassa, vaikka se olisi paikallinen kylpylä.
Se ei ole etuoikeus että menee vuosia vain itkiessä kipuja, milloin koko ihon skalppeerauksesta johtuen, milloin koko kehon nivelten kipujen tähden.
No niih, toivottavasti oli vika kerta kun aiheesta messoan.
(Inhottaa olla negatiivinen)
Näin lopuksi:
Jos sä itse haluat sinne Japaniin tai ihan minne vaan, niin käy vähemmän baareissa.
Älä ota jokaista lainaa mitä mieleen pälkähtää.
Älä hanki lapsia hetken mielijohteesta heti kun olet sen 18-20.
Älä osta autoa tms. isoa asiaa velaksi.
Älä kitise, vaan tee asialle jotakin.
Ja hei, älä mollaa/lyttää sairauden kanssa koko loppuelämänsä kamppailevaa ihmistä vaan kato sinne peiliin ja raportoi ihan itse itsellesi että mitä sä sieltä näet ja ooksä tyytyväinen siihen mitä sä näet.
Ziisus, samalla logiikalla voitas kaikki yhdessä perustaa kateellisten ihmisten kerho, joka kedehtii vaikkapa 1 diabeteksestä kärsiviä kun voidaan vaikka hatusta vetää loukkaantumisen syy jolla ei ole mitään todellista järjellistä logiikkaa: "Hei toi saa syödä suklaata silloin ku vähä heikottaa, on se eräillä nii heleppoo stana!!!!".
Tai noh, mitäs jos ei....?
Jos vaan oltais...eh, ihmisiksi?

Jotain positiivista kuitenkin:
Tänä iltana meidän vanhalle XBoxille saatiin Suicide Squad.
Extented version. ^__^
Harley Quinn! ~♥~

Ja majoitus on nyt varattu.
Asakusaan siis, kuten jo ennustinkin.
Joo, ei tippunu mystisesti omaa huonetta mistää. XD
Mut ei se haittaa jakaa huone muitten kaa, kunhan vaa asennoituu siihen etukäteen. :)

Öyh...jooootenki musta tuntuu että semi-humaltumisestani selvittyäni, panikoin kauheassa darrasssa sitä että mitä olen tänne kirjoittanut. Joten jos joku nyt laittaa viestiä nii ei hätää, enköhän mä viikon päästä uskalla tulla tänne uudestaan tsekkaa viestit. XD
Mitä nyt "vähän" nillitin taas kaikesta... X)
Ens kerralla positiivisuutta sitte siirappisuuteen asti. :D
Nähellään.... ^___^

PingureetuBoringLuonut: PingureetuLauantai 03.12.2016 05:24

1. Selitä neljällä sanalla, miksi viimeksi oksensit?
- Varmaa kosk krapula?

2. Kuka luultavasti puhuu sinusta tällä hetkellä pahaa?
- Kai joku.

3. Onko joku ihastunut sinuun?
- Onn :3 Tai sillai ainaki oon kuullu ._.

4. Mitä ovat tämän illan suunnitelmat?
- Oon kaverie kans ^^

5. Jos olisit sairaalassa, tulisiko ykkösfacebookfavourittisi katsomaan sinua?
- Jaa siis kuka?

6. Pyysikö sinua elämässäsi eniten satuttanut henkilö sinulta anteeksi?
- Ei.

7. Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt?
- Halin ja paremman olon.

8. Kello 04.00, kännykkäsi soi. Kuka soittaa?
- Pomo?

9. Onko joku, jota et koskaan unohda?
- Montaki <3

10. Onko sinulla ystävä, jolle voit kertoa asioita ja olla varma että hän ei kerro eteenpäin?
- On onneks.

11. Oletko koskaan pussannut/suudellut ketään, jonka nimi alkaa J:llä?
- En :o

12. Tietääkö kukaan muu salasanaasi?
- Juu. Sisko ja exä.

13. Tuleeko tästä viikonlopusta hyvä?
- Juu jos kaverit pelastaa se tnää :''D

14. Oletko päässyt syliin viimeisen 5 päivän aikana?
- Öö en?

15. Missä olet kahden tunnin päästä?
- Töitä teen ja mietin kaikkee shittii...

16. Minkälaisen unen näit viimeksi?
- Painajaista.

17. Montako ystävää sinulla on elämäsi aikana ollut?
- Monta.

18. Mikä on lempivaatteesi?
- Hupparit ja villasukat <3

19. Koska viimeksi teit kukkaseppeleen?
- Muksuna.

20. Montako laukkua omistat?
- Monta mut en käytä xd

21. Monetko kengät omistat?
- Monta :'D

22. Koska olet viimeksi vetänyt "perskännit"?
- Ei muista kesäl kai?

23. Vastakkaisen sukupuolen tärkein ulkonäöllinen seikka?
- Ehkä silmät,hiusset ja huulet ? :'D Jos yks pitää valit niii silmät ^^

24. Oletko nyt ihastunut?
- Juu @jesmus_ :33 Söötti pullero joka o iha hassu ^_^

25. Haluaisitko seurustella?
- Kylhä se kivaa ois :3

26. Olitko tänä kesänä kesätöissä?
- En ku oli iha töissätöissä.

27. Kenen kanssa tekstailet useimmin?
- En oikei tekstaile. Mut kik nii Pullero :3 wapissa taas ryhmissä :p
.
28. Miksi vietät joulua?
- Kosk se o kivaa ja perinteet? :)

30. Aiotko vielä aikuisenakin asua samalla paikkakunnalla kuin nyt?
- Ei hajuakaa.

31. Mitä mieltä olet homoista?
- Ei mul oo niit vastaa mtn. Ihmisiä neki o.

32. Mitä aiot tehdä huomenna?
- Töitä ja murjottaa vaiks.

33. Ketä ihailet?
- En varmaa ketää.

34. Kuka viimeksi soitti sinulle?
- Pomo.

35. Kuka viimeksi lähetti sinulle tekstiviestin?
- Isä.

36. Pahin moka tai muu sellainen?
- Liikaa...reetu aina pilaa kaikki..koska oon aik kakka xD vittu.

37. Käytätkö aina turvavyötä?
- Joo.

38. Vietätkö tulevaisuutesi todennäköisesti yksin vai parisuhteessa?
- Jaa a täl menol varmaa yksi ._. Ehk mie vaa piän mu turva kii nii ei tuu sanottuu mtn väärää.

39. Vaihdatko helposti puhelinnumeroa uusien tuttavien kesken?
- En kaikkie.

40. Paras naapurisi?
- En osaa valit parast.

41. Oletko ikinä värjäyttänyt ripsiäsi?
- En.

42. Pidätkö valokuvaamisesta?
- Hauskaa puuhaa xd

43. Käytätkö converseja
- Jos olis.

44. Ketä vihaat kaikista eniten?
- Itseäni ^^

45. Mitä eroa on ystävillä ja kavereilla?
- Mun mielest ei mtn mut tie sit :o

46. Millainen olet aamuisin?
- Riippuu iha.

47. Kuinka monta kertaa sinut on lävistetty?
- Korvikset ol joskus.

48. Koska menet seuraavan kerran ulkomaille?
- Jaa a.

49. Omistako crocsit?
- Omistan :p

50. Miten hiuksesi ovat nyt?
- Auki.

51. Koska joit viimeksi kaakaota?
- En muista.

52. Onko sun sänky nyt pedattu?
- Ei.

53. Minkä väriset lakanat sulla just nyt on?
- Itte asias mun lakana o ny kadonnu :'D

54. Minkä vaatteen ostit viimeksi ja kuinka paljon se maksoi?
- Eii muista varmaa jtn alusvaattei.

55. Onko sinulla salaisuuksia jotka voisivat kauhistuttaa muita ihmisiä?
- Een usko.

56. Romanttinen koti-ilta vai huuruinen bileilta?
- Romanttinen kai :o

57. Luonne vai ulkonäkö?
- Luonne tietty.

58. Mitä kolmannessa viestissä kännykässäsi lukee?
- En jaks kattoo.

59.Kenelle/kuka lähetti viestin?
- Isää..

60.Oliko tämän kyselyn tekeminen nyt järkevää?
- Ei, mut iha tekemise puuttee vuoks tei :'D

Pingureetu...Luonut: PingureetuLauantai 03.12.2016 05:00

NIMI- Reetta.
HARRASTUKSIA - Lenkkeily,piirtäminen ja pelaaminen :'D
LEMPIVÄRI - Sininen,musta,vihree,valkonen ja harmaa.
LEMPIBÄNDI / ARTISTI - Ei mul oo.
MIKÄ BIISI SOI - Ei soi mikää.
MITÄ TEET - Tätä ja mietin kaikkee kakkaa taas vaihteeks ._.
MITÄ SINULLA PÄÄLLÄ - T-paita ja legginsit.
MITKÄ FIILIKSET - Sanotaas ny et täl hetkel aika paska ._.
OLETKO IHASTUNUT - Juujuu ;3
OLISITKO VALMIS KUOLEMAAN JONKUN PUOLESTA - Juu.
USKOTKO RAKKAUTEEN - Uskon.
ONKO SINULLA KAVEREITA - On nuita <3
ENTÄ PARASTA YSTÄVÄÄ - Mont hyv ystävää <3
MITÄ TEET HUOMENNA - Töitä ainaki muut en tiiä..varmaa murjotan xD

ULKONÄÖSTÄ:

kuinka pitkä olet? - 155..
minkälaiset hiukset sinulla on? - Siniset.
minkä väriset silmät? - Sinivihreeharmaat :3
käytätkö talvisin pipoa? - Juu :'D
onko ulkonäköäsi kehuttu? - Ihme kyllä juu.

PUHELIMESTA:

minkä puhelimen omistat? - Huawei p9 (:
kuinka monta numeroa puhelinluettelostasi löytyy? - En jaks laskee.
pystyykö puhelimellasi ottamaan kuvia - Pystyy.
hajotatko tai hävitätkö usein puhelimesi? - En.
soitatko vai tekstaatko? - Tekstaan enempi.
minkä värinen puhelimesi on? - Valkonen :3

SUHTEISTA:

seurusteletko, oletko sinkku vai jotain siltä väliltä? - Ihastunu :3
mikä on tärkeintä seurustelusuhteessa? - Luottamus.
haluaisitko joskus naimisiin, tai oletko naimisissa? - En tiiä.
haluatko joskus lapsia, tai onko sinulla lapsia? - Ei oo, ehkä 1-2.
onko sinulla sisaruksia? - 6siskoo ja 3veljee <3

MUUTA:

Mitä biisiä kuuntelet? - En mtn.
Miten myöhään valvot arkisin? - Liian myöhää..
Koska menet mieluummin suihkuun, aamulla vai illalla? - Illal.
Haluaisitko lävistyksiä? Mihin? - Huuleen.
Katso ulos ikkunasta, mitä näet? - Pimeetä.
Minkä värinen paita on päälläsi? - Harmaa.
Oletko tänään yksin kotona? - En.
Millainen olosi oli eilen illalla? - Aika kakka.

0_juny_0[Ei aihetta]Luonut: 0_juny_0Lauantai 03.12.2016 02:02

10 SUOSIKKIA

01. tv-ohjelma - en tiö
02. kukka - ruusu
03. väri - turkoosi
04. urheilu - pyöräily tai uinti ??
05. ruoka - tonnikalapizza en kyl oo varma onko lemppari ees :D
06. musiikki - kuuntelen laidasta laitaan eli riippuu päivästä.
08. vuodenaika - Kesä,mut joulu & halloween :3
09. päivä - Perjantai oisko
10. unelmakaupunki - en osaa valita

10 FAKTAA

01. syntymäpaikka - Sairaala
02. hiusten väri - Ruskeat
03. hiustyyli - semi pitkät plus punasta
04. lävistykset - Korvissa ja huules
05. silmien väri - ruskeet
06. kengän koko - 36-38
07. mieliala - hilpeä
08. tuoksu - ööm
09. vapaa - j
10. oikea vai vasen käsi - Oikea


10 OLETKO KOSKAAN

01. oletko koskaan jäänyt kiinni hiippaillessa ulos - Kyl kai?
02. oletko koskaan käynyt naku-uinnilla - Emmä
03. oletko koskaan tehnyt jotain, jota kadut - no juu
04. oletko koskaan hypännyt benji-hyppyä - hyi een
06. oletko koskaan syönyt litraa jäätelöä yhden vuorokauden aikana - voi olla xD
07. oletko koskaan halunnut jotakuta niin paljon, että sattuu - no siiis.
08. oletko koskaan itkenyt elokuvaa katsoessa - ju
09. oletko koskaan karannut kotoa - oon..
10. oletko koskaan kompuroinut ja loukannut itsesi - kyyl

10 OLETKO...

01. kaipaatko jotakuta tällä hetkellä - Kyllä vain <3
02. oletko iloinen - no just täl hetkel jo ihme kyl
03. puhutko kenenkään kanssa - En justiinsa nyt
04. oletko tylsistynyt - vähä :c
05. oletko saksalainen - en
06. oletko venäläinen - en
07. oletko koulussa - juu

MapeBluesjamiLuonut: MapeLauantai 03.12.2016 00:21

Tulipa tuossa vanhoja (2014) treenisäänityksiä tutkiessa vastaan mielenkiintoinen bluesjami.

Soitettiin kahdestaan rumpalin kanssa, ja äänitin myöhemmin faijan bassolla alarekisterin mukaan ! Tämmöistä voi tehdä sitten, kun on yli 30v.

https://www.dropbox.com/s/cp7uozqx1u515cd/jamibluus9%3A14.mp3?dl=0

EhtaAnkka[Ei aihetta]Luonut: EhtaAnkkaPerjantai 02.12.2016 23:35

1. Mistä heräsit aamulla?
* En tiedä, voiko sitä enää aamuksi kutsua.

2. Mistä saat pisteesi "Mäenookoskaan.."-kisassa?
* "En ole koskaan kokenut olevani läsnä missään"

3. Kuka tuntee sut parhaiten?
* Vaimoni ja jokunen toverini.

4. Deittailetko ketään?
* No, en ihan

5. Mikä saa sut syttymään?
* Sytkäri

6. Keneltä sait viimeks tekstiviestin?
* En muista

7. Ketä suutelit viimeksi?
* Vaimoani

8. Lempisanontasi?
* "Nyt se on päätetty!"

9. Mikä sussa ärsyttää muita?
* Aika moni asia, joita en viitsi eritellä.

10. Ensimmäinen biisi, joka tulee mieleesi?
* Forever Decision: Sometimes I Cut Too Deep

11.Jos saisit nyt 5e mitä ostaisit sillä?
* Voisin vaikka pelata ne rahat.

12.Mainitse joku hyvä bändi/laulaja?
* No, Khid.

13.Minkä nimen antaisit laivalle?
* Titanic Lucitania

14.Mikä meni sulta viimeks rikki ja miten?
* Partakarvat menivät rikki, kun leikkasin.

15.Mitä sun ei pitäny tehä mutta teit kuitenkin?
* En kerro.

16.Monelta heräsit tänää?
* Hyvin myöhään tapojani peilaten.

17.Minkä nimen antaisit lapselles?
* Kissi

18.Sano jollain vieraalla kielellä jotain ja suomennos perään.
* Acta est fabula, plaudite. Suomennapa ite.

19.Mikä on väärin?
* Usein se on hyvin epämääräinen termi.

10.Mikä ääni on ärsyttävä?
* Tunetettu laulu.

11.Mitä tarttisit?
* Roppakaupalla kärsivällisyyttä ja voimaa.

12.Kenen julkkiksen haluaisit tavata?
* En nyt äkkiseltään ketään.

13.Mitä unohdit viimeksi?
* En muista.

14.Kivoin urheilulaji?
* Jääkiekko

15. Minkä nron sait viim. kokeesta? Mikä koe?
* Joku lähtötasokoe. Laskeskelin saaneeni 93%.

16.Pop vai rock?
* Ei voi yleistää.

17. Mikä nauratti viimeksi?
* Joku vaimoni ele.

18. Mikä itketti?
* En muista. Väsymys.

19. Tyylisi?
* Olematon.

21.Mitä söit/joit viimeeksi?
* Kahvia join.

22. Missä olet nyt?
* Kotona.

23. Mitä ajattelet nyt?
* En sano!

24. Mikä tuoksuu hyvälle?
* En sano!

25. Ketä halasit viimeksi?
* Vaimoani

26. Ketä haluaisit halata nyt?
* Vaimoani

27. Mainitse yks maailman komeimmasta miehestä?
* Steve Buscemi

28.Minkä sanan sanot vähintään 5 kertaa päivässä?
* "ja", voisin olettaa.

29. Monelta menit eilen nukkumaan?
* En muista.

30. Mitä teit eilen?
* Kaikkea lystikästä.

31. Mitä pahaa olet viimeksi tehnyt?
* En tohdi muistella asiaa.

32. Montako viestiä saapuneissa?
* En tiedä.

33. Kerro luonteestasi:
* Monitahoinen, polveileva, hiukan tamminen.

34. Kenen kanssa puhuit viimeeksi puhelimessa? Mistä puhuitte?
* Enpä muuten edes muista.

35. Paras lahja minkä olet saanut ja keneltä?
* Musikaalisuus, enkä tiedä, mistä hitosta olen sen saanut.

36. Mitäs tänään on tapahtunut?
* Kaikkea kivaa, oikeastaan.

37. Paheesi?
* Tupakointi on aika ikävä juttu.

38. Suorat vai kiharat hiukset?
* Ei sillä ole mitään väliä.

39. Tekstari vai soitto?
* Tekstari.

40. Missä olet hyvä?
* Aika monessa jutussa. Musikaalisuutta ja luovuutta vaativissa tehtävissä.

41. Mitä ostit viimeeksi? Mistä?
* DVD-elokuvia kirpputorilta.

42. Syötkö paljon purkkaa?
* En lainkaan.

43. Mistä näit viimeksi unta?
* Kissoista.

44. Millasen talon haluaisit?
* Ehkä rivitalon, ehkä omakotitalon.

45. Mikä ärsyttää nyt?
* Ei oikeastaan mikään.

46. Missä maassa haluaisit asua?
* Suomi on hyvä paikka elää.

47. Mistä olet riippuvainen?
* Nikotiinista ja kofeiinista ainakin, luulisin. Sitten muutamasta muusta asiasta, joita en viitsi tässä mainita.

48. Mitä et mistään hinnasta tekisi?
* Myisi toveruutta rahaa vastaan.

49. Keneltä haluaisit pyytää anteeksi? Miksi?
* En keneltäkään oikeastaan. Tai ehkä itseltäni, sillä olen sen luultavasti ansainnut.

50. Ovikello soi ja oven takana on pieni vauva korissa joka on hylätty. Mitä teet?
* Hoivaan hetken ja selvitän vähän asioita.

51. Mitä on edessäsi?
* Näyttö.

52. Mitä ruokaa teit viimeksi?
* Jauheliha-pekonikastiketta habaneroilla ja oliiveilla.

53. Keltä sait viimeksi kukan?
* Myyjältä.

54. Paljo puhelinlaskusi on kuukaudessa?
* Ei paljoa mitään, kun käytän prepaidia.

55. Minkä mallinen oli ensimmäinen kännykkäsi?
* En muista, saakeli.

56. Millainen sää?
* Pimeä

57. Paras jäätelö?
* Paha sanoa.

58. Paras hedelmä?
* Banaani, mandariini.

59. Paikka mitä inhoat?
* Baari

60. Millainen paita sul on päällä?
* Beheritin t-paita.

61. Mitä mieltä olet faijastasi?
* Hän oli erityislaatuisen hieno mies, jota olen kaipaava ikuisesti.

62. Paras paikka missä olet ikinä bilettänyt?
* Heh, paha sanoa.

63. Yksi hyvä muistosi?
* Hääpäivä.
Olin tänään äijäryhmän kanssa pelailemassa aliasta eli sanaselityspeliä ja sen jälkeen tein ruoaksi Janssonin lohikiusausta ja se oli hyvää. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta esimerkiksi Antti tuiskua ja Kaija koota. SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja hän on minun lempiartisti ja lempilaulajakun kuulin hänen laulun jonka nimi on 2080-luvulla ja vahinko ja vahinko ja 2080-luvulla on minun lempibiisejä SANNILTA. Ihanaa että nyt alkoi viikonloppu ja saa nukkua pitkään ja onneksi ei ole mihinkään kiire ja minun siskoni on tämän tulevan hän minun luona yökylässä ja tänään juttelin myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt minun tyttöystävä ja hän on välillä eri pojan kanssa yhdessä ja siitä olen hänelle suuttunut ja tuohtunut ja minä en tykkää siitä että hän valitsee minun ja sen pojan väliltä. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja onneksi minä saan huomenna pidempään nukkua ja huomenna ehkä menen siskoni kanssa uimahalliin heidän seuraksi ja samalla saa liikuntaa uimahallissa. Jouluun ei ole enää pitkä aika ja siihen on vajaa kuukausi enää aikaa ja jouluna olen vanhemmilla yötä ja tästä on tulossa kiva ja ikimuistoinen joulu.

_Iltsu_

nipsukiksu1 - Is Happiness Just a WordLuonut: nipsukiksuPerjantai 02.12.2016 22:38

https://youtu.be/0eSfcUzGTdk

Appreciate vocals: Yes Alexander

You ever been in such a fog that you don't know you?

romantikko86KaveripolitiikkaaLuonut: romantikko86Perjantai 02.12.2016 22:16

Minä heräsin tänään jo hieman ennen yhtä. En muista milloin menin nukkumaan, mutta kai minä kuitenkin tarpeeksi nukuin aikuiseksi ihmiseksi. Muistan aikoinaan kun se laulaja Robin sanoi jossain haastattelussa jotain, että hän herää viikonloppuisinkin suunnilleen kahdeksalta tai yhdeksältä, sillä hänen mielestään päivä on pilalla jos nukkuu puoleenpäivään. Näin viime yönä jotain unta, josta en enää muista, mutta ihan pakko sanoa keskiviikon ja torstain välisistä kahdesta unista. Näin ensimmäisen unen, heräsin, ja seuraava uni oli täsmälleen samanlainen. Oli samat henkilöt, samat kohtaukset, samat vuorosanat ja kaikki tapahtumat tulivat samassa järjestyksessä. Se oli friikkiä.
Joka tapauksessa herättyäni aloin juomaan Tasista ja myös kupillisen teetä. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Huomasin, että joku julkisista kavereistani oli ottanut minusta eron. Vaikka minä miten katselin jäljellä olevia, niin en vain huomannut kuka minut hylkäsi. Minulla on niitä nyt 339 kappaletta, kun parhaimmillaan minulla on ollut 346 kappaletta. Oikeassa elämässä minun paras kaverini Ikis on hylännyt minut, samoin myös toiseksi paras kaverini Jcob ja samoin myös kolmanneksi paras kaverini Petri. Enkä edes tiedä miksi minut on hylätty, minä olen hyvä tyyppi. Minä ja Ikis ollaan tunnettu jo kun minä olin kaksi, Jcobin yläasteelta saakka ja Petrin ammattikoulusta saakka. Minä ikävöin kavereitani. Ainoa kaveri, joka minua suostuu näkemään on Ari. Tyttöystävääkään minulla ei ole tällä hetkellä, on ollut, muttei ole ollut pitkään aikaan.
Nyt on klo 13:54 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin ohjelman Pitäisikö olla huolissaan? ja minä myös kirjoitin paperille listan tällä hetkellä olevista julkisista kavereistani, jotta tietäisin kuka minusta ottaa eron seuraavaksi ja kysyisin miksi hän otti minusta eron. Minulla on oikeus tietää miksi minusta otetaan ero, sillä eihän töistäkään saa potkuja ilman syytä ja sama pätee elämänkumppaniin. Ihan sama asia pätee mielestäni gallerian ystäviin. Minulla on oikeus tietää.
Nyt on klo 18:22 ja myöhemmin jatkuu

Minä tuossa Tasiksen juonnin lisäksi söin pari oopperavoileipää ja ollut täällä galleriassa, kuunnellut musiikkia, katsonut Salatut Elämät ja jonkin verran Uuno Turhapuroa pressana. Minun mielestäni Uuno olisi paljon parempi kuin meidän. Tai oikeastaan sanotaan, että Uuno olisi pääministerinä parempi kuin meidän. Minäkin olisin parempi pääministeri kuin Sipilä. Sinä joka tätä luet, olisit varmaan parempi kuin Sipilä. Harmi, että on erittäin epätodennäköistä se, että joku tappaisi Sipilän. Voi vaan miten iloinen ilme minulle tulisi jos kuulisin Sipilän kuoleman uutisissa. Se olisi erittäin ihanaa.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

braham7You're Beautiful...Luonut: braham7Perjantai 02.12.2016 21:25

RuusukasTanssii itsensä kanssaLuonut: RuusukasPerjantai 02.12.2016 20:13

Tässä näkemykseni ilmaisista ämpäreistä!!!

ämpäriin syntymään sattui hän,tähän maahan pohjoiseen ja kylmään. Jossa jo esi-isät, ämpärillä totta kai, hakkasivat vaimot lapset jos ne kiinni sai. Perinteisen miehen kohtalon halus välttää poika tuo, en koskaan osta ämpäriä, enkä koskaan siitä juo, muuten juon talon. Lumihanki kutsuu perhettä talvisin, vaan en tahdo tehdä koskaan lailla isin, mutkun ämpäreiden lisäks mitään ilmasiks ei saa, kauppa ämpärin antaa ja sen väki huomaa, Niin turmiolan tommi taas herää henkiin ja herrojen elkeet tarttuvat renkiin, kansa laukkaa tokmann kauppaan
« Uudemmat -