IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Eilenä oli mukava päivä. Kävin eilenä apteekissa niin nyt on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi seuraava lääke mitä mun pitää sitten hakea on leponex. Olin salilla eilenä treenaamassa niin hyvät treenit oli hiki tuli ja hyvä onnistunut olo. Ensi viikon maanantaina sitten taas salille. Tänään aijon mennä lenkille ellei sada ihan kaatamalla vettä.
Eilenä paistoi taas aurinko mikä piristi mun mieltä paljon. Oli mukavaa ajella sähköpotkulaudalla. Aijon tänään ajella sillä taas kun menen kauppaan. Olo on tällä hetkellä ok. Ei ole nyt yhtään onneksi ahdistanut ja se on hyvä viikko mennyt tähän asti hyvin. Lääkkeet auttavat myös paljon noihin mun olotiloihin. Masennuslääke on mulle samalla semmoinen ahdistus lääke. Se on aina hyvä ottaa aamulla niin aamuisin mua ei sitten pahasti ahdista. Leponex lääke on silleen hyvä kun sen ottaa illalla niin se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Olen syönyt lääkkeitä 14 vuotiaasta asti. Sain silloin sen ikäisenä ekan masennuslääkkeen. 17 vuotiaana aloin syömään leponexia. Aijon syödä lääkkeitä elämäni loppuun saakka. Olen aikoja sitten hyväksynyt sen että syön lääkkeitä.
Niistä on niin iso apu että niiden avulla pystyy elämään jotenkin tätä elämää. Tänään on siivouspäivä ja pitää pestä pyykkiä. Siivoan tämän aamun niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Aijon katsoa taas tänään big brotheria eteenpäin olen pari jaksoa jäljessä. Salkkareita olen katsonut joka päivä siinä olen ihan mukana. Odotan jo koska saan seuraavan verikoe ajan se on sitten lokakuussa. Nopeasti tää syyskuu on mennyt.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota pyykit vien hetken päästä.
Se on hyvä ettei ole mikään kiire niin saa rauhassa tehdä nuo siivoukset ja hoitaa pyykit.
28.9.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 09:45 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Sitten menin vanhemmille ja söin lounaaksi lihakastiketta ja perunoita ja lasillisen maitoa. Sitten lähdimme mökille laittamaan mökkiä talviteloille. Hommien lomassa join kaksi kuppia kahvia. Katselin uutta päivää areenasta. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia läppärillä, söin vanhempien luona iltapalaa. Nyt odotan uutta puhelinta, jonka saan viimeistään huomenna. Tilasin sen BackMarketista ja heillä on nopea toimitusaika. Nyt minun on pakko pärjätä tämä päivä vielä ilman puhelinta. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn kävleylenkillä aamupalan jälkeen. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja vadelmia. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Käyn huomenna lenkillä aamulla tai illemmalla. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin viimeistään huomenna ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmää ja syksyistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kylmä ja epävakainen sää. Nyt tulee pimeä 19 jälkeen, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli viikon sateinen ja lämmin syyspäivä.

lauralaura`Testaan henkisen ikäniLuonut: lauralaura`Keskiviikko 28.09.2022 23:07

Testaa henkinen ikäsi.

Alle 10-vuotias:
[ ] leikit vielä nukeilla
[ ] mielestäsi äidilläsi on mielenkiintoisia purkkeja
[x] menet aina kuuliaisesti kotiin
[ ] teet läksyt kiltisti
[ ] olet aina hieman etuajassa koulussa
Yht: 1

11-vuotias:
[ ] mielestäsi 5-luokkalaiset ovat jo melkein aikuisia
[ ] hiketät koulussa
[x] mielestäsi 7-luokkalaiset ovat cooleja
[ ] luet kokeisiin
[ ] syöt kouluruokaa
Yht: 1

12-vuotias:
[ ] venytät itsesi täyteen pituuteen ekaluokkalaisen nähdessäsi
[ ] haluat olla yli 170 senttinen
[x] kiusaat mielelläsi pienempiäsi
[ ] värjäät hiuksiasi ahkerasti
[ ] olet tunneilla kiltisti
Yht: 1

13-vuotias:
[ ] käytät paljon meikkiä
[x] juon/poltan tai se on muutenvaa coolia
[ ] yläasteella on kivaa
[ ] koulu-uinti on kamalaa
[ ] peilailet koulussa vähintään kaksi kertaa päivässä
Yht: 1

14-vuotias:
[x] meikkaat säännöllisesti
[x] käytät hiuslakkaa
[ ] et kuuntele välillä tunneilla tarkasti
[ ] suoristat aina hiuksesi
[ ] vittuilet opettajille
Yht: 2

15-vuotias:
[ ] odotat peruskoulun jälkeistä elämää
[x] tiedät jo tulevan ammattisi
[x] tiedät, menetkö lukioon vai amikseen
[x] aikasi tuhraantuu kaikkeen muuhun kuin kouluun
[ ] yrität tosissasi nostaa numeroitasi
Yht: 3

16-vuotias:
[x] Koulu ei kiinnosta ollenkaan
[x] Vietät aikaasi mieluiten kavereitten kanssa
[x] Vanhempasi eivät ymmärrä sinua ollenkaan
[x] Et tiedä mitä haluat tehdä tulevaisuudessa
Yht: 4

17-vuotias:
[x] Olet kokeillut alkoholia
[x] Sinulla on tyttö/poikaystävä
[x] Haluaisit muuttaa nopeasti pois kotoa
[x] Elät juuri nyt elämäsi parasta aikaa
[ ] Odotat kovasti, että täytät 18v
Yht: 4

18-vuotias:
[x] Olet käynyt jo baarissa
[x] Haluat pian ajokortin
[x] Olisi kiva muuttaa omaan kämppään
[x] Koulu on jo takana
[ ] Sinulla ei ole kiire seurustelusuhteeseen
Yht: 4

19-vuotias:
[ ] Asut vielä kotona
[x] Autot on kivoja
[x] Kuuntelet paljon musiikkia
[ ] Harrastat jotain itsepuolustuslajia
[x] Sinulla on oma tietokone
Yht: 3

20-vuotias tai vanhempi:
[ ] Tiedät mitä haluat elämältäsi
[x] Sinulla on lemmikki
[x] Olet töissä
[x] Illalla lähdet ulos
[x] Kaipaat huomiota
Yht: 4

Jack84Päivä siltä osin taputeltu :)Luonut: Jack84Keskiviikko 28.09.2022 22:16

Päivä sujui ihan ok:sti vaan tietty jotkin asiat mietityttää parin ihmisen kans mutta asioilla on tapana järjestyä aina jotenkin, yhä väsy vain mutta muuten pyrin pitämään hyvät asiat mielessä niin se pystyy virkeänä :)
Viimeajat olleet vähän sitä ja tätä mutta ei suinkaan kivat jutut ole kadonneet mutta joissain asioissa on korjaamista itsellä mutta eihän kukaan täydellinen ole ja katsotaan mitä voitaisiin tehdä, onneksi on upeita ihmisiä olemassa vaikka on hankalaa useita tavata koska välimatka usein on aika haaste mutta marraskuussa heti alussa eräs on varmaan tulossa uudestaan mutta tässä vielä kuukausi välissä kuitenkin vaan hyvää kannattaa odottaa ja viimeksikin oli todella mukavaa :)
Jos nyt yö menisi sujuvasti niin huomenna voisi napsia kuvia syksystä kun sellainen ollut tapana ja kivat syksyiset väritkin on niin mikä ettei muistoja.
Mutta nyt täytyy ihan jaksun mukaan mennä ja toivoa että asiat menisivät hyvin vaikka aina ei voi niin olla mitenkään mutta eipä maalata piruja seinille ollenkaan, mukavaa tätä iltaa ja ensiyötä itsekullekkin :)
Buying a cheap essay is a wonderful choice if you are within a hurry and do not have enough time to put in writing your essay from scratch. The procedure is fundamental: get a very totally free estimate, examine your tastes, and go above compensation with many of the writer. The company guarantees to have over 1.5 thousand happy purchasers and guarantees to have indigenous English audio speakers publish your essay. Additionally, they characteristic spherical-the-clock client fulfillment. On her or his webpage, you can discover scenario reviews to help you to arrive at a choice.
For those who buy cheapest essay through the manufacturing enterprise, be sure the parts of paper are of fantastic high quality. It ought to meet up with up with your anticipations and turn out to be delivered because of the because of day. Whether it is not, check with for revisions or approve the paper. Also, ensure that the corporation provides a guarded compensation course of action that has been observed to task.
While essay crafting could be tense, there are lots of excellent factors about it. You'll want to contemplate getting an essay on the net should you be dealing with a tricky time with the assignments. It is going to prevent time and strain and guarantee this information is authentic and properly-arranged. With only a couple of mouse clicks, you will discover your essays dispatched to your doorstep in a number of several hours.
Essay composing is often a demanding activity for the majority of men and women. Quite a few absences fantastic composing expertise and therefore do the job by using a pro organization to execute position for them. Nonetheless, guantee that the author you employ the service of is trustworthy. You do not desire to conclude up with plagiarized do the job, which will be established you back again a faltering stage with your coursework or maybe make it easier to get kicked from faculty. And take into account that a cheap essay composing aid need to comprehensive plagiarism investigations to ensure substantial good quality.
All college students tend not to have time and vitality to publish their paperwork within the commencing. Combining review with operate is hard, especially if you are a grownup which has a relative. On top of that, successful time administration is hard, and unforeseeable eventualities could lead to concerns. A cheap essay producing companies could quite possibly be the resolution to your fears.
There are several fairly priced essay companies on-line. A single provider is 99Papers. This support gives good quality review papers and essays at acceptable selling prices. The writers concerning this solution are indigenous English speakers. 99Papers is really an essay making provider with great requirements. The freelance writers are totally vetted to verify these are typically proficient and fluent in English.
You will find a lot of essay producing providers on the net, however you should obtain 1 that's both of those trustworthy and reputable. The ideal alternative is to work with an organization which happens to be clear about its technique. Examine the firm's position along with the critiques to create particular you are receiving via a highly regarded guidance. You could also aid help you save roughly fifteen for each cent to the original get by registering staying an original-time conclude person.
An excellent essay is essential for scholarship program. Scholarship essays, especially, should be free of charge from spelling problems. An improperly published essay can wreck your odds at successful a scholarship. You should also be crystal very clear with regards to the targets with the scholarship essay to empower you to definitely you should definitely publish the very best get the job done. You need to also bear in mind essays use a specific marketplace, so ensure to personalize your essay properly.

MaaginenMarilynCreepshowLuonut: MaaginenMarilynKeskiviikko 28.09.2022 17:39

Nyt kun olen toiminut noin kaksi kuukautta freelancerina, olen saanut huomata kuinka paljon huolellisempaa freelancer -toimittajan työ on verrattuna aikaisempiin työskentelytapoihini.
Toki tulot ovat pudonneet roimasti — pienet paikallislehdet eivät pysty paljon maksamaan — mutta omatunto on puhdas.

Tein noin 14 vuotta töitä valtamedioille. (Huomaa että yleisesti ottaen tällä tarkoitetaan niin sanottua “virallista” mediaa, joka käsittää myös paikallislehdet. Itse tarkoitan nyt tässä kohtaa termillä maamme suurimpia mediatuotantotaloja.)

Työnkuvani vaihteli tekniikan ja toimittamisen välillä, mutta havainnot olivat lähes joka puolella samat: valtamediat (varsinkin kaupalliset) ovat kuin liukuhihnoja.
Klikkijournalismi on kovan kilpailun alla: mitä enemmän artikkeleita, sitä enemmän mainostuloja. Monessa toimituksessa määrä korvaa laadun.

Kaikista omatuntoani soimanneista ilmiöistä pahin oli ehkäpä tieteisartikkelien kääntäminen. Työtä oli tehtävä nopeasti kilpailun tuottaman paineen vuoksi. Mutta millainen toimittaja kääntää nopeasti valtavaa tutkimustyötä ja faktojen tarkistusta vaativan artikkelin? Vastaisin että sielunsa myynyt toimittaja.

Otetaanpa esimerkki ulkomaisten yliopistojen maailmasta. Uusi tutkimus julkaistaan jossakin ulkomaisessa valtamediassa kohun saattelemana: skandaalimaiseen sävyyn tuodaan kansalaisten tietoon jotakin uutta, joka ehkäpä vaikuttaa ruokavalioomme tai muihin kulutustottumuksiin.
Kiireen syövereihin alistettu toimittaja kääntää artikkelin kaiken muun työnsä ohessa ja jälki on pahimmillaan suoranaista hutilointia.
Tällainen artikkeli saa meidät ehkäpä pelkäämään jotakin asiaa turhaan tai se voi olla myös täysin aiheellinen ja tärkeästä asiasta tehty, mutta julkaistu väärillä termeillä tai muutoin harhaanjohtavasti. Tämä kaikki johtuu usein kiireestä tai väärinymmärryksestä.

Lisäksi yliopistotutkimukset eivät aina ole luotettavia. Tästä on puhunut jo aikapäiviä sitten Finlandia-palkinnon voittanut kirjailija Jussi Valtonen kirjassaan “He eivät tiedä mitä tekevät”.
Esimerkiksi tutkimusten otantaryhmät saattavat olla liian pieniä tai muutoin vaillinaisia. Pahimmillaan tutkimus voi olla rahoitettu jonkun yrityksen toimesta ja yrityksellä puolestaan saattaa olla omat taloudelliset motiivinsa teettää jokin tietty tutkimus. Ovatko tutkimukset tällöin puolueettomia? Asiaa olisi syytä pohtia.

Pahimmillaan virheet pomppaavat esiin lääketieteellisten artikkelien käännösvirheistä tai yksinkertaisista väärinymmärryksistä, jolloin seurauksena voi olla jopa omaa turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Veikkaisin että jokainen sairaanhoitopiiri haluaisi antaa tähän oman kommenttinsa — ehkäpä se kuuluisi niin että tarkistakaapa asiaan ylilääkärin tai muun asiantuntijan mielipide ennen kuin julkaisette yhtään mitään.

Ongelma on se, että tuottajien ja muussa mediatalojen päätäntävallassa olevien henkilöiden pitäisi lukujen sijaan pitää huolta artikkelien laadusta. Tähän päästäisiin esimerkiksi sillä, etteivät tutkivat toimittajat työskentelisi jatkuvan kiireen ja paineen alla.
Avokonttorit eivät myöskään ole toimittajille soveliaita ympäristöjä —sanotaanhan että avokonttoreita suunnittelevat henkilöt eivät työskentele niissä itse.

En tietenkään voi vielä tässä kohtaa sanoa kuinka huolellisesti muut freelancerit tekevät työnsä tai mitä mieltä he ovat minun työni laadusta — sehän on yleisön arvosteltavissa oleva asia. Oletan kuitenkin että freelancereillä on enemmän aikaa kun tuottajat eivät ole hiillostamassa aikataulun suhteen.

Taukojakin ehtii varmasti pitää. Tauot puolestaan lisäävät työn tehokkuutta ja oman työnsä jäljen näkee myös uusin silmin kun välillä viivähtää kahvikupin ääressä tovin jos toisen.
Joissakin kaupallisissa mediataloissa tauot ovat olemassa ainoastaan työehtosopimuksessa, joka puolestaan kiinnostaa minun kokemukseni mukaan vain harvoja tuottajia. Miksi käyttää aikaansa työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimiseen kun voi jaella käskyjä kesken työntekijän flow-tilan ja saada työntekijä paiskimaan työtä orjan lailla? Näinhän saadaan liukuhihna pyörimään ja artikkelien virta kasvaa kasvamistaan — samoin kasvavat mainostuotot.

Toivon ettei yhteiskunta ole vielä ajautunut siihen pisteeseen, että journalismissa olisi kyse enemmän rahasta kuin yhteiskunnan palvelemisesta. Ehkäpä vielä löytyy päätoimittajia ja tuottajia, jotka arvostavat huolellista työskentelyä ja ovat valmiita joustamaan aikataulussa vastuullisuuden vuoksi; vaikka se sitten tarkoittaisi pienempää tuottoa rahallisesti.
Itse olin valmis tekemään tämän päätöksen: vähemmän rahaa mutta enemmän aikaa. Tuloksena on niin huolellista työtä kun vain ikinä pystyn tekemään.
Huomasin tuossa eilenä että olo on paljon pirteämpi mitä viime viikolla se on vaan hyvä asia. Pakko sanoa että tämä viikko on ollut paljon parempi kun viime viikko. Nyt olen taas oma iloinen itseni eikä ole ahdistanut enää sen maanantai illan jälkeen. Se itkupotkuraivari myös helpotti tosi paljon mun oloa. Oli ihan kivat jalkapallopelit pelattiin eka miehet vastaan naiset ja sitten loppuaika sekajoukkueena. Sain nyt tehtyä vaan yhden maalin no ensi kerralla yritän tehdä taas enemmän. Oli kiva ilma ulkona kun pelattiin aurinko lämmitti aika kivasti niin ei tarvinnut ihan kauheasti laittaa vaatetta päälle. Tänään taas illalla salitreenit innolla olen sinne menossa.
Nyt taas vaan isoilla painoilla niin tekee lihaksille hyvää sekä mielelle. Tänään mun pitää käydä siellä apteekissa hakemassa ne masennuslääkkeet ja käyn samalla kaupassa ostamassa lisää hunajaa
niin saa sitä laitettua teen sekaan. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Suunniteltiin että vietetään sen synttäreitä sitten ensi viikolla. Menen sen luokse yöksi ja vietetään iltaa. Pitää ensi viikolla sitten mennä etsimään lahjaa sille tokmannilta. Ostan siihen lahjaan ainakin suklaata ja kahvipaketin. Paras kaveri rakastaa kahvia niin ostan sille vaikka kulta katriinaa. Se on tosi hyvää kahvia mun suosikki kahvi myös.
Olen taas vähän big brotherissa jäljessä mutta saan kyllä katsottua taas kaikki jaksot jossain vaiheessa viimeistään viikonloppuna. Salkkareita olen katsonut joka päivä nyt siinäkin on alkanut tapahtumaan kun se Mira karkasi sen vauvan kanssa. Mua kiinnostaa kuka haki ne autolla eilisessä jaksossa? Se selviää kyllä jossain vaiheessa. Mä olen iloinen tuosta mun uudesta kahvinkeittimestä. Pieni ja kätevä. Sanoin äidille että hyvän kahvinkeittimen olivat hankkineet mulle. Uskon että se kestää pari vuotta ainakin. Nyt otan aamulääkkeet, vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja alan kuunnella hyvää musiikkia pitää tiskata myös. Tästä tulee hyvä päivä. Toivon että aurinko paistaa taas tänään se piristää aina.
27.9.2022. Tiistai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten lepäsin hetken aikaa kotona, pesin hampaat ja söin aamupalaa. Sitten menin lenkille, kävin samalla ruokakaupassa ja sen jälkeen söin lounaaksi kananjauhelihakastiketta ja pastaa ja lasillisen maitoa. Sitten kävin suihkussa. Sitten join vanhempien luona kaksi kuppia kahvia. Katselin uutta päivää areenasta. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia läppärillä, söin vanhempien luona iltapalaa. Nyt odotan uutta puhelinta, jonka saan huomenna tai keskiviikkona. Tilasin sen BackMarketista ja heillä on nopea toimitusaika. Nyt minun on pakko pärjätä muutama ehkä huominen päivä ilman puhelinta. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Menen huomenna käymään mökillä ja teen pihatöitä mökillä. Käyn ehkä kävelyllä ja laitan mökin talviteloille isäni ja äitini kanssa. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja vadelmia. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Käyn huomenna lenkillä aamulla tai illemmalla. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin viimeistään huomenna ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmää ja syksyistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kylmä ja epävakainen sää. Nyt tulee pimeä 19 jälkeen, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä Tänään oli sateista.

Jack84Rentoa aikaa <3Luonut: Jack84Tiistai 27.09.2022 20:10

Tässä ilta ainakin vielä on sujunut kivasti enkä anna minkään piltata sitä en edes haukkujista piittaa kun eivät tiedä elämästäni mitään tasalleen joten. .voi voi :)

Tänään on sentäs päästy ulkoilemaan ja hyvä keskustelukin oli puhelimessa ystävän kanssa siitä kiitos ^^ <3
Parhautta kun saa molemmat nauraa ja ottaa rennosti ja jutella siitä ilo irti :)

Eräs ihminen kiehtoo mua mutta toivon että välit on yhä kunnossa ja miksei olisi koskan en ole tyhmä stalkki vaan aivan jotain muuta mutta niin vain koirat haukkuu vertauskuvallisesti koska eivät tiedä totuutta.

Se kehnoista puolista ja ilo irti nyt, se on ansaittu :)

Jack84Tämä päiväLuonut: Jack84Tiistai 27.09.2022 14:43

Joo o, kaikki feikkiystävät lähtee satavarmasti ja vain fiksut jää ja sellaiset jotka ei avaa päätään huvikseen vaan omistaa aivot.

Olen mieluummin yksin kuin typerien seurassa.

bat-w---Luonut: bat-wTiistai 27.09.2022 14:07

Liitän tuon meduusamaisen, myrkyllistä sotalaivan syöjää muistuttavan otuksen ensimmäiseksi olennoksi eläinkarttaani. Tuo kyllä saattaa olla "hieman" varhaisempi olento ... sille on aivan täydellinen paikka kartassa tyhjänä, olen mallaillut siihen viherlevää, viimeisimmäksi avaruuden lehden näköistä trebouxio...-lättyä. Hahaa, se on siis sama! - No en tiedä meneekö se juuri noin. Lähelle niin se menee. Hmm.. sojottavissa lehdissä sivuilla on eroa: anomalocarismaisuus. Symmetrisen lehtieläimen läpykät ovat toisella puolella ihan eri asennossa. Sehän näyttää melkein kehittyneemmältä kuin punalevä... *pelkää erehtyneensä* ... anomalocarismainen uiva kasvimainen merituppi, sea-pig-karhukainen päässään... ehkä se on jo jotenkin jakaantunut vähintään 2 kertaa, koska näen sea-pig -kaulan ... Miten ne sen tekivät... hautoivat tuollaisen palleron ehkä? Tai ehkä monta avaruuden lehteä yhtyi. Ehkä ne eivät pysty tekemään muuta kuin munan, josta kehittyy tuollainen. Sieltä se nousee, kippuralta, munasta, kuin "liquid alloy ... ".
Liikkuvien pallojen sijainti avaruuden lehtien suhteen on outo, olettaen että lehtiä on. Kun auringotkin näyttävät sijaitsevan lehtien reunoissa. (En ole katsonut vuosiin tähtikuvia, en nytkään.) Lehtiä on pienempiäkin. Eivät ne varmaankaan juuri näy.


In this world, change is only constant; it is quite evident in space of automobile. However, businesses never deviate from their top priorities when it comes to innovation. Innovation, on the other hand, gives them a competitive edge in the market and gives customers a unique experience.

The ECM (Electronics Control Module) is one of many innovations that cars have undergone in recent years. It manages engine operations to power a vehicle’s wheel so that you can travel from one place to another.

What Exactly Is An ECM?

Since a car is an interdisciplinary engineering phenomenon, you can find a great fusion of electronics, computer with mechanical engineering. In this space, the engine control module (ECM) or more commonly, engine control unit (ECU) utilizes the software and sensors to manage the engine operations.

A number of electronic parts and sensors that compute data and send it back to the engine to accomplish this.
The engine will carry out a particular task in accordance with what this data suggests. Any number of issues with the engine's performance may arise if your car has a defective engine control unit. As a result, it will make it more difficult for you to drive safely and efficiently.

Despite the dangers, as long as there is no hesitation in learning, the ability to tackle tough situation improves. Let’s take a look of these points that highlights on the failure of an ECM.

An Illuminating Check Engine Light at Your Car’s Dashboard

A check engine light illuminates specifically when one or more sensors are faulty. Identification of such issues is hard without any technical assistance, since you cannot inspect them with the naked eyes.

However, there are tools available for car scanning and diagnostics at a number of service centres of Service My Car. In the case of illuminating check engine lights, you can come and avail this specialized service under the supervision of an expert.

Scanning produces some specific codes to indicate the specific problem with the car, such as the ECM malfunctioning.

Improper Performance of Your Car’s Engine

As stated above, a car needs the mutual operations of various devices to synchronize its operations. The ECM sends the data to the transmission unit to enable proper and smooth acceleration along with your car’s engine RPMs.

However, an interruption in data transmission eventually leads to incorrect acceleration. This could happen while you're driving if the ECM breaks down.

As a result, shifting can be jerky and clumsy or occur at the wrong times, which make the engine rev or bog down.
The engine can also be the source of issues because it generally malfunctions when the proper air-to-fuel ratio is not present.

Increased Fuel Efficiency

With a malfunctioning ECM, you can expect an engine to work properly while it ends up burning more fuel and reportedly high fuel efficiency.

If you dig deep enough, it is quite simple to understand that if a sensor fails to manage the air to fuel mixture as per the engine timing, fuel economy will suffer.

However, a car’s fuel economy tends to be increase over the time when engine starts to age. If there is any sudden deviation, you can opt for a quick inspection at a reliable service centre.

Engine Misfires with Intermittent Stuttering

Your engine may misfire if the fuel-to-air ratio is too rich, while a lean ratio may cause it to stutter when it intermittently fails to ignite.

It might be due to improper engine timing when the engine fails to deliver as per expectation. In both cases, ECM is the main culprit. However, such an issue requires proper attention as engine problems tend to be a costly affair in the end.

Nevertheless, you always reserve the right to visit a reliable service centre such as Service My Car for a car engine repair.

The Starting Failure of Your Car

In some of the worst case scenarios, an ECM issue results in a car not starting. An engine may receive an abrupt warning to shut off due to a false indication and stops running.

This occurs after the engine control unit completely malfunctions and stops working altogether. After that, the engine will no longer have a computer system to regulate and direct its operation.

The engine may still turn over, but it won't start because the computer isn't providing it with the crucial data it needs to function. Though, ECMs are not always the only reason for difficulties starting your car.

Do These Signs Conclude a Complete ECM Failure?

Not all of these ECM failure symptoms indicate a need for concern. A cheap sensor or a broken wire is frequently to blame for the issue. Making a thorough diagnosis is the only way to be certain. You can also avail such an additional service during your car maintenance to skip late hassle. If you need any type of car service & repair, service my car provides you free pickup and delivery at the nearest timing belt replacement cost center.

Here, the most important thing to take care of is finding a worthy car service provider. Service My Car has established itself as a worthy alternative for your needs relating to car repair. Visit our website or app for any queries.
Giày Sneaker là một món đồ thời trang rất quan trọng của một outfit đẹp của các tín đồ thời trang. Mẫu giày này còn đặc biệt thu hút giới trẻ nhờ vào phong cách năng động và cá tính.
Các hãng giày sneaker nổi tiếng đã nhanh chóng đưa sneaker trở thành một xu hướng bất tử với sự đổi mới liên tục của mẫu mã, công nghệ, đối tượng sử dụng.
Cùng Giày Timan liệt kê ra vài “ông lớn” về giày sneaker phù hợp với giới trẻ hiện nay nhé.

“Sneaker” có nghĩa là gì?

Sneaker là một tên gọi khác của giày thể thao và được dùng để chỉ các loại giày phục vụ cho vận động thể thao. Đa số giày sneaker dùng để mang hàng ngày và hỗ trợ một số hoạt động thể thao đơn giản.

Tuy nhiên, trong nhiều môn thể thao chuyên biệt, các mẫu giày này sẽ không còn được gọi là giày sneaker nữa.

42250573622_a7b681ac8e_o.gif
Xem thêm về Shop giày Timan: https://trello.com/u/giaytiman/activity << Bấm Để Xem Thêm

Các hãng giày sneaker đang được giới trẻ ưa chuộng

Converse

Converse là một trong những cái tên có tuổi đời lâu nhất trong lịch sử giày dép và thời trang. Nhãn hàng danh tiếng này đã có truyền thống trên 100 năm và là thương hiệu cho ra đời những đôi giày sneaker đầu tiên trên thế giới.

a00752c_e_08x1-20220926160108-mxngn.jpg

Được ra đời từ những năm 1917, giờ đây những đôi giày Converse vẫn giữa được nguyên phong cách của mình. Dẫu cho đến thời điểm này có rất nhiều đôi giày khác xuất hiện.

Nhưng Converse vẫn được xem là đôi sneaker mang tính biểu tượng và phù hợp với tất cả mọi người.

Nike

Thương hiệu Nike đã chạm đến tương lai khi cho ra mắt mẫu giày sneaker tự buộc dây Marty McFly vào năm 2016. Tuy nhiên, đây chỉ là một yếu tố nhỏ trong những yếu tố biến Nike trở thành nhà khởi đầu cho xu hướng lớn nhất thế giới Sneaker.

nike-20220926160141-tf0vb.jpg

Thương hiệu này đã sở hữu được nhiều kỷ lục thế giới về loại giày hỗ trợ chơi thể thao. Cũng như việc đổi mới về công nghệ.

Adidas

Cuộc đua về công nghệ đang diễn ra rất gắt dao giữa những hãng giày thể thao lớn trên thế giới. Đứng đầu cuộc đua ấy, với sự phát kiến về vật liệu nhẹ như lông vũ. Chính là Adidas cùng với công nghệ uốn cong rất độc đáo.

giay-chay-bo-adidas-tot-nhat-2021-20220926155952-luon5.jpg

Nhắc đến Adidas cũng chính là nhắc đến nhiều cái tên nổi tiếng như: Superstar, Gazelle hay Stan Smith. Gần đây, hãng giày này còn đang thử nghiệm in 3D để sản xuất phần giày lưới đột phá.

Vans

Nhiều năm qua, thương hiệu Vans vẫn luôn tạo ra những mẫu giày được nhiều người ưa chuộng trong hoạt động thường ngày. Các bạn trẻ có thể diện sneaker của Vans từ những cuộc dạo chơi cuối tuần cho đến khi lịch thiệp bước vào nơi công sở.

thuong-hieu-logo-vans-elle-man-feature-20220926155818-x8efj.jpg

Thiết kế năng động và vẻ ngoài không bao giờ lỗi mốt. Thêm vào đó, giá bán của sản phẩm này rất phải chăng và bảng màu vô cùng phong phú. Giống như cách mà Vans chinh phục giới trẻ Mỹ, thì thương hiệu này cũng đã tiếp cận và ăn sâu vào thời trang của giới trẻ việt từ năm 2011 đến nay.

42250573622_a7b681ac8e_o.gif
Xem thêm về Cửa hàng giày Timan: https://www.scoop.it/topic/giay-timan-lua-chon-cho-su-khac-biet << Bấm Để Xem Thêm

Puma

Puma có thể không xuất hiện ồn ào như những đối thủ khác. Nhưng trong khi tất cả đang nỗ lực tạo ra sản phẩm lớn tiếp theo.

article_1612099466_51-20220926155719-4mew2.jpg

Puma luôn lặng lẽ làm việc trong bóng tối để hoàn thiện hơn những sản phẩm kinh điển của mình. Hiện tại, Puma đã tạo được vị thế của mình và cũng là một trong các hãng giày sneaker nổi tiếng trên thế giới.

Balenciaga

Chắc rằng nhiều bạn trẻ có thể đã từng nghe hoặc nhìn thấy những đôi giày độc và lạ như Dark Sneaker, Giày xấu hay loại giày tất 2 trong 1. Đó chính là những dòng sản phẩm rất quen thuộc của thương hiệu sneaker balenciaga.

q1-20220926155142-xbzi9.jpg

Những đôi giày thể thao của thương hiệu này luôn bắt mắt với những thiết kế vô cùng lạ lẫm và độc đáo.

Biti’s Hunter

Bitis là một trong các hãng giày sneaker nổi tiếng được yêu thích nhất tại Việt Nam. Nhãn hàng này nổi tiếng có lịch sử từ lâu đời và thực sự bùng nổ tại Việt Nam vào năm 2017. Những đôi giày Bitis có nhiều điểm cộng như: chất lượng tốt, giá thành phải chăng phù hợp với người tiêu dùng và đặc biệt là rất bền.

bitis-11-20220926150027-kqe1y.png

Bitis có rất nhiều mẫu và được người dùng yêu thích như: Bitis Hunter Originals, Bitis Focus, Hunter Marvel…. Bạn có thể tìm của các sneaker chính hãng tại các cửa hàng Bitis hoặc đặt hàng trên các trang mạng điện tử.

Lời kết

Không chỉ có các hãng giày sneaker được Giày Timan chia sẻ ở bài viết trên, mà còn rất rất nhiều hãng giày sneaker nổi tiếng khác trên toàn thế giới nữa. Mỗi một hãng giày có một phong cách khác nhau, phù hợp với gu thời trang của mỗi người khác nhau.

Hy vọng bạn đã hiểu thêm và sẽ chọn được cho mình một hãng giày sneaker cho bản thân nhé!

42250573622_a7b681ac8e_o.gif
Xem thêm tại website Giày Timan: https://timan.vn << Bấm Để Xem Thêm

MiittisJalkapalloa taas tänään.Luonut: MiittisTiistai 27.09.2022 06:01

Eilenä mulla oli itkupotkuraivari päivä. Illalla se tuli niin sai taas pahan olon pihalle mikä oli kertynyt. Nyt on kevyempi olo. Itkeminen helpottaa aina mun oloa. Itken jos itkettää. Loppuilta meni sitten salkkareita katsellen ja sen jälkeen menin nukkumaan. Hyvin nukuin viime yön ja heräsin juuri. Salitreenit oli eilenä ja se teki vaan hyvää. Tänään meillä on jalkapallopelit iltapäivällä koska on luvattu hyvää säätä. Kivaa mennä peleihin. Saa nähdä millaiset on joukkueet ja kuka voittaa tänään. Aijon taas olla alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Pitää pukea lämpöistä päälle jos tulee kylmä kentällä. Vissiin on vaan 10 astetta lämmintä aijon laittaa takin päälle ja sen alle vaikka joku huppari. Hyvä on tuo mun uusi kahvinkeitin. Keittää hyvät kahvit ja on varmaan hienoin kahvinkeitin mikä mulla on koskaan ollut. Tykkään myös siitä kun se on tuommoinen pieni ei vie tilaa kauheasti. Olen big brotherissa pari jaksoa jäljessä.
Olen silleen ihan mukana että tiedän että Kirsi lähti talosta. Yllätyin että se lähti mutta ihan hyvä vaan koska en enää tykännyt siitä. Alkuun mä tykkäsin siitä. Olen iloinen että Sofia ja Nabaz ovat talossa vielä ja Miikka.
Ne on mun suosikit tällä hetkellä. Pitää tarkistaa kohta rahatilanne paljon mulla on tilillä rahaa. No onneksi rahaa tulee taas kun kuu vaihtuu.
En ole vielä käynyt apteekissa pitäisi hakea sitä masennuslääkettä teen silleen että menen loppuviikosta apteekkiin. Kävin eilenä verikokeissa niin ajat oli jotain 10 minuuttia myöhässä. No se ei haitannut koska mulla ei ollut mikään kiire. Menin kävellen verikokeisiin koska oli aivan ihana ilma. Siinä tuli tehtyä lenkki samalla. Tänään aamulenkille olen menossa tuonne pururadalle. Uskon että tästä tulee mukava päivä liikuntaa on vaan tänään ohjelmassa mikä tekee hyvää. Nyt otan aamulääkkeet ja musat soimaan. Alan kohta tiskaamaan. Pesen samalla tuon kahvipannun niin on sitten taas puhdas.

Tomi1989TestaanLuonut: Tomi1989Tiistai 27.09.2022 00:40

Fifa 23 ps5
26.9.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten lepäsin hetken aikaa kotona, pesin hampaat ja söin aamupalaa. Sitten menin lenkille ja sen jälkeen söin lounaaksi kalapuikkoja ja perunoita ja lasillisen maitoa. Sitten kävin suihkussa. Sitten join vanhempien luona kaksi kuppia kahvia. Katselin uutta päivää areenasta. Sitten valmistauduin tämän päivän saksan tunnille. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia läppärillä, söin vanhempien luona iltapalaa. Nyt odotan uutta puhelinta, jonka saan huomenna tai keskiviikkona. Tilasin sen BackMarketista ja heillä on nopea toimitusaika. Nyt minun on pakko pärjätä muutama ehkä huominen päivä ilman puhelinta. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Menen ehkä käymään huomenna ruokakaupassa ja käyn kävelyllä jossain sopivassa välissä. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Käyn huomenna lenkillä aamulla tai illemmalla. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin viimeistään huomenna ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmää ja syksyistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kylmä ja epävakainen sää. Nyt tulee pimeä 19 jälkeen, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä.

Metabo17Ihastuksen unohtaminenLuonut: Metabo17Maanantai 26.09.2022 17:28

Yritän unohtaa ihmisen, jonka kaa koin jotain ihanaa. Tää vitun paljon sattuu, enkä tiiä minne avautua muuten. Luulin että merkkaisin tälle ihmiselle kaikkea tässä universumissa mutta en sitte. Onneks oon nyt pystyny olemaan juomatta, pitäis olla vaa vahva sekä vitun itsenäinen. Mutta mietin sen ihanaa hymyä, ja meidän maagista iltaa. Tuntuu että meen vaan enemmän sekasin ku mietin sitä. :(
« Uudemmat -