IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Nhà đất chưa phải chịu Thuế tài sản trong hai năm tới
Đại diện ngành thuế khẳng định năm 2018 và 2019 chưa thể ban hành Luật Thuế tài sản vì hiện vẫn trong giai đoạn nghiên cứu.
Tham khảo giá Green Town Bình Tân http://zakaland.com/green-town-binh-tan/gia-ban-can-ho-green-town-binh-tan/

Tại Diễn đàn Bất động sản: Tác động từ chính sách diễn ra ngày 15/7, ông Nguyễn Văn Phụng, Vụ trưởng Vụ Chính sách Thuế, Tổng cục Thuế cho biết, Luật Thuế tài sản (trong đó đánh thuế với nhà, đấtGreen Town) đang trong chương trình nghiên cứu, chưa được đưa vào chương trình xây dựng pháp luật.

Ông Phụng cũng nhấn mạnh, thuế tài sản nhiều nước đã áp dụng. Tuy nhiên, theo ông, mọi chính sách đều phải được cân nhắc dựa trên tiêu chí những gì phù hợp thì phải học và ngược lại, điều gì chưa phù hợp thì bỏ qua.Tiến độ Green Town Bình Tân cập nhật tại http://zakaland.com/green-town-binh-tan/cap-nhat-tien-do-green-town-binh-tan-5-08-2018/

Trước đó, hồi tháng 4, đại diện Bộ Tài chính cho biết đang kiến nghị với Chính phủ trình Ủy ban thường vụ Quốc hội, Quốc hội để đưa dự án Luật Thuế tài sản vào Chương trình xây dựng luật, pháp lệnh nhiệm kỳ Quốc hội khóa XIV.

Theo đó, đơn vị này đề xuất mức thuế suất 0,4% thuế tài sản với căn hộ chung cưGreen Town, đất ở, đất xây nhà chung cư, đất kinh doanh..., có giá trị từ 700 triệu đồng (tính cho phần giá trị vượt 700 triệu đồng) mỗi năm.

Theo tính toán, nếu tính thuế suất 0,3%, từ nhà có giá trị 700 triệu trở lên, ngân sách thu về 23.300 tỷ đồng. Còn nếu tính thuế suất 0,4%, ngân sách thu về 31.000 tỷ đồng. Sau khi cân nhắc, Bộ Tài chính vẫn chọn phương án áp dụng thuế suất 0,4%.

Tuy nhiên, sau đó, lãnh đạo Chính phủ cũng khẳng định, hiện tại chưa xem xét Luật Thuế tài sản dự án Green Town.

Tìm hiểu về dự án căn hộ Green Town Bình Tân http://zakaland.com/green-town-binh-tan/can-ho-green-town-binh-tan/

UmbraLoppuloman ihmettelyjä.Luonut: UmbraSunnuntai 27.05.2018 02:58

Viimeinen kesälomapäivä starttasi kolme tuntia sitten, koko lomana en ole tehnyt mitään, enkä ole käynyt missään, kuin kerran grillaamassa siskon luona.

Herätessä sain huolestuneen puhelun vanhemmilta, kun en ole kuulema tehnyt mitään muuta kuin "mädäntynyt luolassani". Herätti mietintään kysymyksiä.


Milloin sanotaan, että ihminen on yksinäinen? Onko ihminen yksinäinen, jos hänellä ei ole kavereita, kenen kanssa hengailla? Onko ihminen yksinäinen, jos hänellä ei ole kumppania? Voiko yksinäisyys olla sitä, että ei ole tekemistä, tai harrastuksia? Tai kuulet vain ääniä.


Helvetin hyvä kysymys. Itse keikun ehkä rajatapauksena, minulla on kyllä kumppani, mutta ei toisaalta oikeastaan kavereita. Saatan mennä työviikonkin sanomatta oikeastaan sanaakaan, poislukien pakolliset tervehdykset asiakasyrityksen työntekijöille. Ketään ei ole oikeastaan jäljellä enää. Joidenkin kanssa on ajan kanssa vain kadottanut yhteyden, jotkut kuolleet, toiset eivät vain ole enää yhteydessä. Ajat muuttuvat ja porukat vaihtuvat. Iso osa etääntyi diagnoosin myötä. Jotkut katosivat eron myötä. Yhdellä on työkiireitä niin, ettei kahville ehdi.

On se hieman ankeaa, kun ei ole enää ketään, jota edes kuppilaan pyytää perjantaina. Mutta en sinäänsä koe yksinäisyyttäni masentavana. Olen ehkä joo yksinäinen, ja ajoittain toivon, että olisi aina tarvittaessa kasvotusten juttuseuraa, tai lähtemään johonkin. Siis sellaista, jolle voi milloin vain soittaa ja realistisesti lähteä milloin vain johonkin, mutta toisaalta, kaikkeen tottuu, missä on kyllä ilmiselvästi huonotkin puolensa pitkällä tähtäimellä. Kuten sellaisen yleisen sosiaalisuuden katoaminen, ja ennenpitkää vieraantuminen. Hyvänä puolena, en kuitenkaan kuule ääniä. Paitsi alakerran juopon kämpästä.

Ajoittain huomaan, että huomattavasti vähentynyt sosiaalinen elämä on aiheuttanut sen, etten ole läheskään yhtä supliikki, kuin ennen. Takeltelen enkä oikein sulavasti tahdo keksiä puhuttavaa, ja yritän sitten liikaa. Yleinen rentous ja itsevarmuus on rapissut viimeisen 9 kuukauden aikana. En enää toimi tuntemattomien seurassa. Usein en edes tuttujen seurassa. Erään sanoin, olen kuulema vain varjo entisestä

Mutta mistä johtuu, että joillekin meistä se kaveri/ystäväsuhteen luominen on niin vaikeaa? Osittain ujous ehkä, kun ei oikein viitsi tuntemattomalle puhua. Joskus taas miettii, mikä vika itsessä on, kun yhteys katoaa, eikä kuulumisten kysymiseenkään oikein vastata mitään. Ihan oikeassakin elämässä. Ja koko prosessi tuntuu vaikealta, vaikka small talk onnistuukin.

Ainakin täällä galleriassa voi olla, että jokaiseen kommenttia laittavaan suhtautuu varauksella, kun se on kuitenkin joku botti, mainostaja tai läähättävä pervo, tai epätoivoisesti seuraa etsivä. Tai muu hyypiö. Joskus kyseessä on kuitenkin vain toinen ihminen, joka haluaa, että hänelle vastataan, ja saa jutella toisen henkilön kanssa, ilman sen kummempaa.

Ihan näin tosissaan, jos tänne asti luit, onko mielipidettä asiaan? Mikä sen määrittää?
Mistä se johtuu, että jotkut vain jäävät sivuun? Vaikka siis henkilö ei kuitenkaan haluaisi olla omissa oloissaan. Missä vaiheessa pitää huolesta, vai pitääkö olla huolissaan? Voiko joku itse määrittää olevansa, vaikka hänellä olisi menoa, meininkiä ja vientiä vaikka kuinka?

Ja ei. Tämä ei ole sen kummemmin mikään angsti, tai muu huuto. Vain myöhäisillan ihmettelyjä parin viikon hiljaisuuden jäljiltä

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 27.05.2018 02:30

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 27.05.2018 02:17

Viikonloppu jatkuu ja ylihuomenna eli maanantaina menen töihin seuraavan kerran. Nyt nautin antaumuksella viikonlopusta ja nyt on toukokuun viimeinen viikonloppu. Emsi viikon perjantaina vaihtuu kesäkuu ja nautin myös aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä. Tänään olin puumajan avajaisissa ja kävin ulkona pyöräilemässä kevään kunniaksi. Kohta menen nukkumaan, koska minua väsyttää ja laitan vielä tänään kuvia instagramiin ennen nukkumaanmenoa. Käyn vielä suihkussa ja välillä mietin mielessäni sitä, että miten äitini voi. Ikävä juttu, kun äitini kaatui tällä viikolla pyörällä. Tänään oli ulkona aika lämmin päivä ja tein tänään kaikkea kivaa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystäväni. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin. Meidän ystävyys on parasta mitä elämässäni on tapahtunut ja hän on aina minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta. En vihaa häntä ja hän ei myöskään vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään.

malenkolia26.5.Luonut: malenkoliaLauantai 26.05.2018 19:27

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 26.05.2018 16:35

Johtaja_Jurmukesän juhlaa 8-)Luonut: Johtaja_JurmuLauantai 26.05.2018 16:16

Pikillä kesän juhlaa 8-)


Pikillä kesän juhlaa 8-)
Việc sử dụng lược đồ công nghệ và tính toán hệ thống xử lý nước thải AAO vào việc xử lý nước thải, là một phương pháp đem lại hiệu quả cao đối với những phương pháp xử lý thủ công khác trong Y tế. Bởi vì đưa công nghệ vào xử lý nước thải sẽ bảo đảm không gây ô nhiễm môi trường mà còn loại trừ được những tạp chất có hại.

1. Giản đồ kỹ thuật công nghệ AAO

Công nghệ xử lý nước thải AAO ứng dụng cho các loại nước thải có hàm lượng BOD/COD 0.5, hàm lượng các chất hữu cơ dễ phân hủy sinh học. Kỹ thuật công nghệ AAO là chu trình xử lý theo phương pháp sinh học liên tiếp phối kết hợp với 3 hệ vi sinh vật kỵ khí, thiếu khí và hiếu khí để xử lý nước thải. Dưới các tác dụng của vi sinh vật để phân hủy các chất hữu cơ, nước thải sẽ được thải ra ngoài sau khi xử lý xong.

2. Tính toán công nghệ AAO

Tính toán chuỗi hệ thống xử lý nước thải kỹ thuật công nghệ AAO, cũng cực kì cấp thiết bởi vì nó lên quan đến kết quả tạo ra có thành công tốt đẹp hay không. Chỉ cần sơ ý tính sai một công đoạn hay quá trình nào đó là sẽ hỏng hầu hết và rất tốn kém giá thành và thời gian. Nên đòi hỏi sự chuẩn xác tuyệt đối trong việc dùng kỹ thuật công nghệ tiên tiến vào xử lý nước thải.

Tính toán bể Anoxic

Ký hiệu:

- q0: Công suất nước thải phải xử lý (m3/ngày)

- BOD0…SS0: thông số đầu vào của nước thải (g/m3)

- BODK…SSK: thông số đầu ra của nước thải sau khi được xử lý (g/m3)

- α (α≥0): Hệ số lúc lưu nước thải đã được oxy hóa và bùn hoạt tính từ sau ngăn oxic quay về ngăn Anoxic (một phần bùn trở lại ngăn điều hòa)(hệ thống xử lý nước thải y tế)

- q: Công suất nước thải đi vào các ngăn điều hòa, anoxic, oxic: q=q0(1+α)
1527157677_sodocongnghevatinhtoanhethongxul.jpg
Xác định tỉ lệ bùn tuần hoàn:

Độ ẩm của bùn là 99% nên lượng N-NO trở về bể Anoxic là: 0,01.α.q0 NO3K. Trong đó:

NO3ᴷ = NH40-NH4K (1.a)

Trong các giai đoạn xử lý nước thải, yêu cầu hữu cơ tính theo BOD được xác định theo tỉ lệ BOD: (TN) là 5:1 do đó ở bể Anoxic cài đặt được sự cân bằng sau đây:

(NH40-NH4K)q0 = NO3K q0+0,01.α.q0 NO3K +0,2(BOD0-BODK)q0 (1.b)

α= 100[NH40-NH4K – NO3K-0,2(BOD0-BODK)]/NO3K (1.c)

Ghi chú: Trong trường hợp không đủ hữu cơ (BOD) thì phải bổ sung các chất hữu cơ như Methanol hoặc Ethanol.(tính toán công nghệ aao)

Biểu đồ kỹ thuật công nghệ và tính toán chuỗi hệ thống xử lý nước thải AAO là chưa thể tách rời. Vì khi dựng được biểu đồ thì chúng ta sẽ có những tính toán chính xác cho các giai đoạn sau đó cho chuỗi hệ thống xử lý nước thải bệnh viện, cơ sở khám bệnh, cơ sở y tế, phòng khám, phòng khám bệnh, phòng khám đa khoa, chung cư, nhà tập thể,...Việc này sẽ rất hữu dụng khi đi vào triển khai thi công dự án được mau chóng và chuẩn xác nhất.

Mixuboyjeepolis 8)Luonut: MixuboyLauantai 26.05.2018 10:19

1. Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne?
- Huuhtelen joo

2. Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen?
- Joo :D

3. Belgia vai Bulgaria?
- Öö ehkä Bulgaria

4. Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja?
- Ei ole

5. Sataako ulkona nyt jotain?
- Ei sada

6. Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä.
- Kaverit <3

7. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen?
- Emmä jaksa mihinkää hyppiä (;;

8. Oletko juonut alkoholia alaikäisenä?
- Hyvin valitettavasti

9. Ooppera vai iskelmä?
- Iskelmä :D

10. Milloin viimeksi latasit puhelimesi?
- Eilen :D

11. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä biisi on Viron tämän vuoden euroviisubiisi, Stig Rästan ja Elina Bornin biisi Goodbye To Yesterday?
- En seuraa niin en tiedä

12. Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut?
- Ei tietoa en seuraa joten ei edes kiinnosta

13. Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten?
- Esko

14. Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen?
- Viro

15. Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä?
- Eipä sillä väliä ole,lapset on söpöjä x3

16. Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä?
- Tunnen

17. Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä?
- En ole

18. Kun tulet kotiin töistä/koulusta, vaihdatko työ/kouluvaatteet arkivaatteisiin vai oletko samoissa vaatteissa koko päivän?
- Mulla on töissä ihan kunno vetimet eli juu

19. Kummassa käyt useimmin: Gigantissa vai Expertillä?
- Gigantti

20. Kurkku vai tomaatti?
- Kurkku

21. Viron kieli vai suomen kieli?
- Suomi se on

22. Hengästytkö helposti?
- Hyvin harvoin

23. Oletko puhelias vai hiljainen uudessa/vieraassa seurassa?
- Se ihan riippuu millanen se seura on :D

24. Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?
- Ei kai?

25. Paras mieslaulaja (ei saa olla bändin laulaja)?
- En osaa sanoa

26. Sininen vai violetti?
- Sininen

27. Kumpi on kauniimpi kieli: ranska vai espanja?
- Espanja

28. Oletko koskaan käynyt Vaasassa?
- Juu

29. Kulmakarvat vai silmäripset?
- Mikä ihme kysymys o.O ei kumpikaa vaikka.

30. Parhaita pääsiäiskarkkeja?
- Suklaamunat tietty

31. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä/siisti käsiala sinulla on?
- 5 jos itse saan arvostella :D

32. Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs?
- Emmä siit seksikkäästä sitten tiedä :D

33. Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois?
- Öö ei hajua mikä toi edes on joten jätän tän kysymykseen vastaamisen :)

34. Käytätkö kesäisin mitään päähineitä?
- Emmä muutenkaa käytä

35. Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä?
- Jep

36. Oletko koskaan tippunut veneestä veteen?
- Jep

37. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet pituuteesi?
- 9 :D

38. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi?
- 8

39. Milloin viimeksi mahaasi koski?
- Eilen

40. Tunnetko itsesi yksinäiseksi?
- Joskus

41. Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin?
- Espanjaan uskallan :DDDD

42. Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä?
- Jaa se uppos millon? :D

43. Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: heprea vai arabia?
- Ei hajuakaa.

44. Paljonko kello on?
- 10.18

45. Kävitkö virpomassa?
- Joskus muksun

46. Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista?
- En mitää mieltä.

47. Kuunteletko ulkomaalaisia radioita (esim. netistä)?
- Joskus

48. Onko vuohenjuusto hyvää?
- On

49. Aiotko uida ensi kesänä?
- Ehkäpä

50. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen?
- En kuuntele

MOSsiTapahtumapisteiden välilläLuonut: MOSsiLauantai 26.05.2018 06:41

Sillä hetkellä murtui
hiljaisuus aavistamattoman
kohdatessa lopullisuutensa
laukausten välissä ryntäyksen
hyökätessä läpi kehon, jossa
vaistot käskee pakenemaan,
mutta käsi nostaa aseen
silmät kiinni tähtäysasentoon.
Ja yhtä nopeasti, kuin tilanne
alkoi se myös päättyi vapinaan
hänen muistaessa jälleen hengittää.
Kylmä hiki valuen pitkin otsaa hän
maistaa äärettömän jännityksen
sisältöä vatsan purkautuessa hänen
edessään.
Tapahtumapisteiden välissä on tyhjyyttä,
jossa keho ei muista kohtaamista
eikä mieli suostu uskomaan tapahtunutta
istuessasi kaatuneiden muistotilaisuudessa.
Mutta siihen sinut opetettiin, kuinka
vastataan ennen kuin ehdit ajattelemaan.


Bakaseme[Ei aihetta]Luonut: BakasemeLauantai 26.05.2018 01:05

Saako työnantaja mielestäsi valita työntekijän ulkonäön perusteella?
- Eii

Oletko koskaan vaatinut keneltäkään anteeksipyyntöä?
- Öööh, en? ehkä

Miten pidät huolta terveydestäsi?
- Höhö. Kai mä ihan perustavoilla pidän, emt

Ilkeintä mitä olet koskaan tehnyt jollekin ihmiselle?
- Repiny takin auki ja rikkonu sen

Minkä jumala/jumalatar haluaisit olla (esim. kauneuden tai rakkauden)?
- Ropehahmoni mukaisesti olisin rakkauden jumalatar

Miten sinut saa ärsyyntymään?
- Aika helposti :D

Mitä haluaisit ostaa, mihin sinulla ei ole varaa?
- Uuden auton

Oletko ostanut alaikäisenä alkoholia? Mistä?
- En

Oletko koskaan haaveillut ystäväsi kumppanista?
- En tietääkseni

Mietitkö mitä puet yllesi ensimmäisenä koulupäivänä?
- Jos sellanen tulis vielä vastaan niin miettisin

Onko epäreilua, kun naiset joutuvat syömään e-pillereitä eikä miesten tarvitse?
- No onhan se tavallaan, vaikka ei naisten pakko oo syödä pillereitä. Ite en syö kun ei tartte

Jos olet joskus toivonut puhaltaessasi kakun kynttilät, oletko kertonut toivettasi kenellekään?
- Oon saattanu kertoo

Haluaisitko omistaa oman kuntosalin?
- No olishan se kiva

Onko pukeutumistyylissäsi jotain yksityiskohtia?
- Ei kai? Puen mitä haluan mut suosin kyllä mekkoja

Suostuisitko tekemään työtä pienellä palkalla? Miksi/miksi et?
- Kyllä jos työpaikka on mukava ja sillä rahalla pystyy elämään

Miksi tytöt puhuvat usein toisistaan pahaa selän takana?
- Ne on kateellisia

Kenen sukulaisesi luona kävit viimeksi?
- Jos äitiä ja veljeä ei lasketa niin ehkä tädin

Osaatko pitää puoliasi?
- Heikosti

Mainitse joku suloinen piirre itsessäsi?
- Ei mul sellasia

Mistä ruoasta/juomasta pidät nykyisin, vaikket ennen pitänyt?
- Ehkä katkaravut, herkkusienet, kivennäisvesi. Muuta ei tuu mieleen

Oletko koskaan hävennyt ketään kaveriasi? Miksi?
- Voipi olla, en oo silti varma

Mitä muistat vuodesta 2002?
- Menin 2. luokalle ja ehkä tuona vuonna revin kaverin takin auki. En oo varma

Luetko sanomalehdestä sarjakuvat?
- Ne ja kuolinilmoitukset

Onko ihminen koskaan liian nuori seurustelemaan? Miksi/miksi ei?
- No keskimäärin alle 13v ei mun mielestä voi olla tarpeeks kypsä parisuhteeseen, mut se on niin ihmiskohtaista. Kaikki ei oo koskaan kypsiä ja joku voi olla jo 10v niin pikkuvanha että on valmis parisuhteeseen. Itsehän oon 23v enkä tiedä oonko vieläkään valmis parisuhteeseen

Mainitse yksi ihminen kuka on mielestäsi kaunis.
- No erityisen kauniita on kaksi kälyäni, parhaan kaverin tyttöystävä ja yks hyvä ystävä. Toki kaikki muutkin ovat kauniita

Millaiset ovat uusimmat kenkäsi?
- Semmoset hopeanharmaat sandaalimaiset kesäkengät

Jos olisit kuuluisa, miten haluaisit hyötyä julkisuudesta?
- Rahallisesti tottakai

Haluatko mennä naimisiin nuorena? Miksi/miksi et?
- En mä. Pitäis ensinnäkin löytää kumppani siihen

Oletko itsevarma?
- En

Jos meikkaat, minkä merkkisiä meikkejä meikkipussistasi löytyy?
- Rimmel, essence, maybeline ainakin

Minkä aineen oppitunneista et erityisemmin pitänyt koulussa, muttet myöskään inhonnut?
- Historia, matikka

Onko kukaan läheisesi ollut vaihto-oppilaana? Missä?
- Pari tuttavaa mutta ei läheistä

Mihin pukeutuisit mennessäsi leffatreffeille?
- Kuten mille tahansa treffeille. Kivaan mekkoon joka ei oo liian juhlava ja voisin olla missä tahansa kenen tahansa kanssa samassa mekossa

Mitä nimesi tarkoittaa? (Wikipediassa on yleisimpien nimien selitykset)
- Eipä oikein mitään

Kumman haluaisit itsellesi, kurvikkaan vai litteän takamuksen?
- Kurvikas se on jo ja sellasena saa pysyäkin

Jos olet tyttö, hyödynnätkö sukupuoltasi koskaan miesten parissa? Miten?
- Ei kuulu taitoihin

Yritätkö olla ystävällinen ihmisille joista et pidä?
- Kyllä, yritän olla ystävällinen kaikille mutta sit kavereille voin haukkua sen ihmisen pystyyn jälkikäteen

Kuka soitti sinulle viimeksi?
- Äiti tai työkkärin muikkeli. En oo varma kumpi

Pidätkö suuria korvarenkaita?
- En käytä minkäänlaisia korviksia enää

Haluaisitko muuttaa itseäsi jotenkin? Miten?
- Olis kiva olla hoikempi ja rohkeempi

Millaista nimeä et haluaisi itsellesi?
- Jotain tosi urpoa, liian uniikkia enkä mä tästä omastanikaan pidä

Vietätkö koskaan poikien/tyttöjeniltoja kavereidesi kanssa? Jos vietät, mitä teette?
- Aina välillä. Ollaan, jutellaan, pelataan, syödään, jutellaan, juodaan, jutellaan...

Mainitse yksi asia mikä on mielestäsi noloa?
- Oma mokaaminen julkisesti

Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen?
- Juuh

Paljonko sinulle pitäisi maksaa alasti poseeraamisesta lehdessä?
- Niin perkeleen paljon että voisin muuttaa jonnekin mistä sitä lehteä ei voi saada

Lempisyntisi?
- Himo tai ahneus

Oletko herännyt väärästä sängystä?
- Joo :D mulla oli aikoinaan kaks sänkyä ja heräsin sit siitä toisesta

Mitä himoitset?
- Ruokaa

Oletko laittanut ilmoitusta deittipalstalle?
- No siis kyllä mä käytän muutamaa deittipalstaa

Mitä mieltä olet yhden illan jutuista?
- Ei oo mun juttu

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi ja mitä?
- Isältä ja mummilta etten ehtiny kertomaan rakastavani heitä ennen kuolemaansa

Oletko ikinä lyönyt ketään?
- Vahingossa joo

Oletko mustasukkainen?
- Sillä terveellisellä tavalla. En siis yltiömustis

Oletko ikinä toivonut kenenkään kuolemaa?
- Valitettavasti

Oletko ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa?
- En

Mitä alkoholijuomaa joit viimeksi?
- Raparperisiideri

Mitä olet tehnyt tänään?
- Maannu sängyllä, siivoillu, syöny, käyny suihkussa, letittäny hiukset ja dataillu koneella.

Bakaseme[Ei aihetta]Luonut: BakasemeLauantai 26.05.2018 00:41

1. Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne?
- No siis huuhtelen joo

2. Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen?
- Riippuu omenasta, yleensä en

3. Belgia vai Bulgaria?
- Jaa-a, ehkä Bulgaria

4. Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja?
- Ei

5. Sataako ulkona nyt jotain?
- Ei kai

6. Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä.
- (Elän edelleen perjantaita) Jaa, torstai oli vähän viileämpi päivä

7. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen?
- Huomisillan jälkeen joo

8. Oletko juonut alkoholia alaikäisenä?
- Kerran 17,5 vuotiaana

9. Ooppera vai iskelmä?
- Iskelmä

10. Milloin viimeksi latasit puhelimesi?
- Pari tuntia sitten

11. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä biisi on Viron tämän vuoden euroviisubiisi, Stig Rästan ja Elina Bornin biisi Goodbye To Yesterday?
- Ei oo tän vuoden biisi enää tuo

12. Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut?
- Israel sen voitti

13. Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten?
- Jaa? Öö, äiti

14. Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen?
- Saksalainen

15. Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä?
- Tyttö ennemmin

16. Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä?
- Tunnen/tiedän

17. Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä?
- En

18. Kun tulet kotiin töistä/koulusta, vaihdatko työ/kouluvaatteet arkivaatteisiin vai oletko samoissa vaatteissa koko päivän?
- Ihan sama mistä tulen kotiin, jos ei tartte lähteä minnekään niin vaihdan vaatteet mahdollisimman mukaviin, jos oon siis yksin

19. Kummassa käyt useimmin: Gigantissa vai Expertillä?
- Gigantti

20. Kurkku vai tomaatti?
- Öh.. Kurkku

21. Viron kieli vai suomen kieli?
- Suomi

22. Hengästytkö helposti?
- Jos kävelen jyrkkää mäkeä/rappusia ja puhun samalla sekä mäkeä pyöräillessä joo

23. Oletko puhelias vai hiljainen uudessa/vieraassa seurassa?
- Jos porukkaa on enemmän niin hiljainen ku hiiri

24. Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?
- Mmm, ei kai

25. Paras mieslaulaja (ei saa olla bändin laulaja)?
- Spekti

26. Sininen vai violetti?
- Violetti

27. Kumpi on kauniimpi kieli: ranska vai espanja?
- Tjaa, ehkä espanja

28. Oletko koskaan käynyt Vaasassa?
- Kerran

29. Kulmakarvat vai silmäripset?
- Ripset

30. Parhaita pääsiäiskarkkeja?
- Ne sellaset suklaamunat joita ei enää tehdä + mignon

31. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä/siisti käsiala sinulla on?
- Öh.. ehkä semmonen 6-7

32. Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs?
- Yaaass

33. Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois?
- Voi olla että jänistäisin lopulta ja poistuisin paikalta

34. Käytätkö kesäisin mitään päähineitä?
- En mää

35. Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä?
- En

36. Oletko koskaan tippunut veneestä veteen?
- En

37. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet pituuteesi?
- 6

38. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi?
- 7

39. Milloin viimeksi mahaasi koski?
- Tänään

40. Tunnetko itsesi yksinäiseksi?
- Joo

41. Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin?
- Ehkä Britannia

42. Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä?
- Äidin mahassa olin vielä sillon

43. Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: heprea vai arabia?
- Mm, ehkä arabia olis hyödyllisempi, mut sit taas heprea...

44. Paljonko kello on?
- 00:41

45. Kävitkö virpomassa?
- Lapsena

46. Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista?
- Ei mielipidettä

47. Kuunteletko ulkomaalaisia radioita (esim. netistä)?
- Joskus

48. Onko vuohenjuusto hyvää?
- Onnnn!!

49. Aiotko uida ensi kesänä?
- Toivottavasti

50. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen?
- Mm, ehkä joku 8
Tänään minulla oli vapaapäivä ja kävin tänään vanhempien luona leipomassa jotain huomisiin puumajan avajaisiin. Eilentein gluteenittoman banaanikakun ja olin myös auttamassa siskoani leipomisessa. Huomenna menen käymään puumajan avajaisissa ja minua ärsyttää se että minun nuorempi sisareni puuttuu jatkuvasti minun asioihin. Ajattelin unohtaa koko sisareni ja en halua sitä että minun asioihin puututaan. Vaikka haukuin häntä komentelevaksi lehmäksi maanantaina niin silti hän on on minun isosisko. Tänään minulla oli tapahtumarikas päivä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
1. Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne?
- Jep :D

2. Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen?
- EN :D

3. Belgia vai Bulgaria?
- Bulgaria koska viikko kännissä ois jees siellä turisti rannalla..?

4. Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja?
- Ei

5. Sataako ulkona nyt jotain?
- Paskaa niskaan jollekkin

6. Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä.
- Loma ALKOi!

7. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen?
- En vitussa, oon duunissa sillo :D

8. Oletko juonut alkoholia alaikäisenä?
- KYSYTKIN VIELÄ? :D

9. Ooppera vai iskelmä?
- Jaa jaa, sanoisin et molemmat koska VITTU MIKSEI?

10. Milloin viimeksi latasit puhelimesi?
- Tänään

11. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä biisi on Viron tämän vuoden euroviisubiisi, Stig Rästan ja Elina Bornin biisi Goodbye To Yesterday?
- Varmaan aika paska

12. Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut?
- Se maa missä jeesus synty? Israel saatana

13. Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten?
- Ukkohan se siellä

14. Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen?
- Saksalainen, UND ICH WEISSE NICHT

15. Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä?
- Tyttö ois jees

16. Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä?
- Tiedän mut en vois sanoo et tunnen

17. Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä?
- No en :(

18. Kun tulet kotiin töistä/koulusta, vaihdatko työ/kouluvaatteet arkivaatteisiin vai oletko samoissa vaatteissa koko päivän?
- :D En vaihda koska arkena pulsustyle sitte ku baariin mennää nii sit laittautuminen

19. Kummassa käyt useimmin: Gigantissa vai Expertillä?
- Gigsu

20. Kurkku vai tomaatti?
- Molemmat

21. Viron kieli vai suomen kieli?
- Soumi

22. Hengästytkö helposti?
- En enää onneks mutta ei mulla paras kunto ole edelleenkää

23. Oletko puhelias vai hiljainen uudessa/vieraassa seurassa?
- Varautuva alkuunsa koska vittu miksei?

24. Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?
- Kyl koska psykoosi_shitti is real

25. Paras mieslaulaja (ei saa olla bändin laulaja)?
- Emmää tiedä

26. Sininen vai violetti?
- Sinivioletti EEEEEEHEHEH

27. Kumpi on kauniimpi kieli: ranska vai espanja?
- Espanja!

28. Oletko koskaan käynyt Vaasassa?
- Kyl mä

29. Kulmakarvat vai silmäripset?
- Molemmat plz

30. Parhaita pääsiäiskarkkeja?
- Jaa, suklaamuna

31. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä/siisti käsiala sinulla on?
- 6 :D

32. Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs?
- ON! AIVAN VITUN........... PLZ GOD

33. Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois?
- Totanoin, en tiedä mistään mitään

34. Käytätkö kesäisin mitään päähineitä?
- Nope

35. Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä?
- Joku pienlaiva se oli mut en oo varma oliko purje

36. Oletko koskaan tippunut veneestä veteen?
- En

37. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet pituuteesi?
- 8

38. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi?
- 7

39. Milloin viimeksi mahaasi koski?
- Toissapäivänä?

40. Tunnetko itsesi yksinäiseksi?
- Emmä

41. Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin?
- Varmaan Australia, tai Englanti

42. Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä?
- 5 vuotta, uh jaa, Estonialaiva psykoosikahvit pitäis keitellä?

43. Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: heprea vai arabia?
- Ei kumpaakaan

44. Paljonko kello on?
- 21:44

45. Kävitkö virpomassa?
- Inte

46. Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista?
- No olihan se ihan kiva homma joo

47. Kuunteletko ulkomaalaisia radioita (esim. netistä)?
- Emmä

48. Onko vuohenjuusto hyvää?
- Ehheeo

49. Aiotko uida ensi kesänä?
- Kyl

50. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen?
- 4 :D vitunmoinen ulinapirkko, ja ärsyttävä diiva
5.000 m2 đất vàng Sài Gòn bán cho tư nhân thế nào
Quyền phát triển dự án trên đất công vị trí vàng phố Lê Duẩn, quận 1, TP HCM được bán cho tư nhân nắm giữ 80% chỉ trong 2 tháng.

Các bạn theo dõi dự án căn hộ Green Town tại http://zakaland.com/green-town-binh-tan/can-ho-green-town-binh-tan/

Thanh tra Chính phủ kiến nghị thu hồi 5.000 m2 đất vàng Sài Gòn
Vài ngày qua, dự án tọa lạc tại khu đất số 8-12 Lê Duẩn (diện tích 4.896 m2) có 3 mặt tiền tiếp giáp các tuyến phố trung tâm quận 1 đang trở thành tâm điểm thu hút sự chú ý của giới đầu tư bất động sản vì lộ sai sót trong quá trình chuyển nhượng.

Từ năm 2007 trở về trước, dự án được giao cho Công ty quản lý Kinh doanh nhà TP HCM quản lý và đơn vị này cho 4 đơn vị thuộc Bộ Công Thương thuê làm trụ sở là Công ty cổ phần Thiết bị phụ tùng Sài Gòn, Công ty cổ phần Kim khí Thành phố, Công ty cổ phần Hóa chất vật liệu điện TP và Công ty cổ phần Vận tải xăng dầu.

Sở Kế hoạch và Đầu tư TP HCM cũng được giao chủ trì phối hợp các cơ quan, đơn vị liên quan tiến hành các nước đấu thầu lựa chọn chủ đầu tư, tham mưu cho UBND thành phố quyết định lựa chọn chủ đầu tư có uy tín, có kinh nghiệm trong lĩnh vực khách sạn để đầu tư vào khu đất số 8-12 Lê Duẩn, không áp dụng hình thức liên doanh.


Các bạn vào link sau để tham khảo nhà mẫu Green Town http://zakaland.com/green-town-binh-tan/xem-nha-mau-thuc-te-green-town-binh-tan/

Chỉ trong vòng 2 tháng sau đó, dự án trên khu đất vàng này đã bán 80% cổ phần cho doanh nghiệp tư nhân một cách nhanh chóng. Cụ thể, ngày 6/8/2010, Công ty TNHH Một thành viên Hoa Tháng Năm có văn bản gửi Công ty Quản lý kinh doanh nhà TP HCM đề nghị được hợp tác đầu tư thực hiện dự án.

Ngày 20/8/2010, 4 công ty thuộc Bộ Công Thương (sau này là cổ đông sáng lập Công ty CP đầu tư Lavenue) đã ký thoả thuận nguyên tắc với Công ty TNHH Đầu tư Kinh Đô (nay là Công ty TNHH Đầu tư Kido).

Nhằm thực hiện thoả thuận trên, ngày 15/9/2010, bốn công ty trên đã ký hợp đồng vay vốn của Công ty TNHH đầu tư Kinh Đô với khoản vay của mỗi đơn vị có trị giá 12,5 tỷ đồng để góp đủ số vốn cổ đông sáng lập thành lập Lavenue, tương ứng 12,5% vốn điều lệ mỗi công ty.

Theo báo cáo tài chính hợp nhất cuối tháng 12/2017 của Kido, doanh nghiệp nắm giữ 50% vốn điều lệ tại Công ty cổ phần Đầu tư Lavenue với giá trị vốn góp được ghi nhận là 1.072 tỷ đồng. Trong báo cáo này, Lavenue được xếp vào nhóm công ty liên doanh đồng kiểm soát của Kido.

Trong khi đó, Công ty Hoa Tháng Năm thành lập đầu tháng 4/2010, do bà Lê Thị Thanh Thúy làm Chủ tịch. Bà Thúy đồng thời giữ chức tương tự tại Lavenue. Theo chứng nhận đăng ký doanh nghiệp, Hoa Tháng Năm chỉ có ba nhân viên, đặt trụ sở tại quấn 1 (TP HCM) và hoạt động chính trong lĩnh vực bất động sản.

Đến tháng 6/2011, Công ty CP Đầu tư Lavenue được UBND TP HCM chấp thuận cho sử dụng toàn bộ khu đất trên để đầu tư xây dựng khách sạn cao cấp, thương mại dịch vụ, căn hộ cho thuê với thời hạn sử dụng đất là 50 năm.

Theo chứng thư thẩm định giá số 97 và 98 năm 2011 của Công ty CP Tư vấn dịch vụ về tài sản bất động sản DATC, đơn giá quyền sử dụng đất gần 175 triệu đồng mỗi m2.

Tuy nhiên, Thanh tra Chính phủ cho rằng để phản ánh đúng giá trị quyền sử dụng khu đất số 8-12 đường Lê Duẩn với những lợi thế nêu trên, cần thiết phải áp dụng đơn giá cho thuê thương mại, dịch vụ và khách sạn cao cấp cao hơn đơn giá Sở Tài chính đề xuất và trình UBND TP HCM phê duyệt.

Việc thực hiện sai trái nhằm chuyển dịch tài sản hai khu đất có vụ trí trung tâm đang thuộc quyền quản lý sử dụng của nhà nước sang cho tư nhân với giá rẻ là không đúng quy định. Thêm vào đó, khi làm việc với các sở ngành nói trên, các sở đều phản ánh không có thời gian để có văn bản tham mưu gửi UBND thành phố.

Các bạn theo dõi tiến độ Green Town Bình Tân cập nhật tại http://zakaland.com/green-town-binh-tan/cap-nhat-tien-do-green-town-binh-tan-5-08-2018/

MOSsiOvercomingLuonut: MOSsiPerjantai 25.05.2018 18:59

Elmer :"Shyssss..

Be wewy wewy quiet.
I'm hunting wabbits."

Rabbit:"Mjäää.. Whats up doc'?"

Elmer: "How to overcome fear?"

Rabbit:"Give fearful one's a weapon!"

Ta bii bee bää.. That's all folks!

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäPerjantai 25.05.2018 18:31

« Uudemmat -