IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 20:37

MINÄ JA MINÄ

Sukupuoli? nainen.

Asuinpaikka? kotini on linnani :)

Onko sinulla ollut ikinä lempinimiä? on edelleenkin.

Harrastukset? musiikki, dataus, kirjoittaminen, liikkuminen, valokuvaus, pahennuksen herättäminen valtaväestössä ;)

Pituus? 166cm.

Mikä on paras ruumiinosasi? kasvot, hiukset ja lihakset.

Lapsia? ei ole, eikä tule. ei nyt eikä koskaan !!!!

Sisaruksia? velipoika ja siskopuolia.

Missä asut nykyään ja miksi? kotona. koska en asu katuojassakaan.

Lemmikkejä? ei ole enää ollut elukoita vuosiin. silloin kun olin lapsi, meillä oli jyrsijöitä ja kilpikonna.

Lapsuus? olin lapsena yleensä kiltti, mutta joskus myös aika villi tapaus. olin joskus aika arvaamaton, saatoin vaikkapa keksiä että lähden karkuteille. leikin mieluiten yksin, juoksentelin, piirtelin, luin kirjoja tai "tutkin" luontoa. opin lukemaan aikaisin. en mielelläni leikkinyt ikätovereiden kanssa, mutta aikuisten kanssa juttua syntyi. katsoin paljon lastenohjelmia ja kuuntelin lastenlauluja. tykkäsin eläimistä. en tapellut enkä riidellyt koskaan.

Kerro omin sanoin millainen olet luonteeltasi? vilkas, puhelias, joskus liiankin rohkea, sanavalmis, avoin, reipas, yleensä iloinen, positiivinen, räväkkä, ekstrovertti. haluan olla ystävällinen heille jotka sen ansaitsevat. tykkään tavata uusia ihmisiä, mutta en viihdy suurissa ihmisjoukoissa, väsyn helposti väenpaljoudessa. menetän hermoni helposti, mutta tulen yhtä helposti myös iloiseksi. hätäilen joskus turhasta. en malta olla paikallani pitkään. olen toiminnan ihminen, minulla on oltava tekemistä. uskallan erottua muista.

Mitä kieliä puhut? suomea sujuvasti.

Lempiväri? neonvihreä ja musta yhdessä.

Monta tuntia nukut yössä? yleensä noin 9-10.

Mistä harrastuksesta nautit eniten? musiikin kuuntelusta ja laulamisesta.

Tykkätkö saada huomiota osaksesi? kyllä, jos se on positiivista.

Mitä pelkäät? että vintti pimenee totaalisesti ja vedän jonkun pahasti kuokkaan kilaripäissäni. omaa arvaamatonta ajatusmaailmaani.


HAAVEET JA NAUTINNOT

Oletko onnellinen juuri nyt? kyllä olen <3

Mitä tahdot elämältäsi? onnellisuutta, iloa, terveyttä ja vapautta.

Mitä et tahdo tapahtuvan? rikoksia, väkivaltaisuuksia, kuolemaa.

Parasta mitä sinulle on tapahtunut? vapautuminen maanpäällisestä helvetistä. kun pääsin vihdoinkin kiinni tähän elämään! saan viettää aikaa kotona perheeni kanssa jota rakastan, saan tavata ystäviäni kun on aikaa, saan tehdä asioita mitä haluan. ja kaikkea saa tehä kuhan ei tee mitän laitonta. ylipäätänsäkin parasta on se, että voin tällä hetkellä todella hyvin <3

Pahinta mitä sinulle on tapahtunut? kun olin suljetulla osastolla ja kelasin että tapanko kohta ihteni. ja ne helvetilliset ajat kun olin tiellä tiettömillä, olisin vaan kävellyt kaduilla ahistuspäissään ja suunnitellut rikoksia. kaikki kovassa lääkehumalassa tehdyt laittomat teot. linnaanhan mua ei tuomittu kun oon syyntakeeton, mutta laitoksesta toiseen mentiin. ja niin edelleen. ONNEKSI SE KAIKKI ON OHI!

Nöryyttävin hetkesi? seitsemän miestä pistää mut osastolla rautoihin ja makaan lepositeissä voimatta liikkua yhtään mihinkään. perkele sentään että vihasin niitä hetkiä.

Toiveammatti lapsena? no semmosena 3vee naperona olisin halunnut olla turisti, että saa matkustaa. vaikka sehän nyt ei ole mikään ammatti :) sit sanoin että laamanni, koska siitä saa parempaa palkkaa. heh mistähän ees keksin koko laamannin? :D sehän on joku lakimies tms... se vaan kuulosti vissiin mun mielestä niin hienolta sanalta. vähän isompana sitten eläinlääkäri, lääkäri tai sairaanhoitaja. joskus taisin haluta myös diakoniksi.

Lempiruoka? fetasalaatti, voileipäkakut, paninit, pizzat, teriyaki-kanawok, kalakukko, lanttulaatikko, maksapihvit sipulirenkailla, mykyrokka oikein tehtynä, ite omin käsin väännetty pekoni-papu-tomaattikastike-jauheliha-ruoka, makaroni-makkara-ketsuppi-keitto (veljen keksimä idea alunperin)... niin ja jälkkäreistä tietty hedelmäsalaatti ja suklaakiisseli :)

Ruoka, jota inhoat? ajatuskin järvikalakeitosta, silakkalaatikosta tai kalakastikkeesta saa laattaamaan. myöskään sieniruuat eivät koskaan ole olleet minun evästä.

Koska viimeksi teit itse ruokaa? tällä viikolla paistoin pannussa teriyaki-kanawokin itelleni. ja salaattiakin taisin veivata joku päivä.

Pidätkö roskaruuasta? juu, se on sellasta harvinaisempaa herkkua :)

Lempijuoma? vesi, rasvaton maito ja Lidlin appelsiinituoremehu hedelmälihalla. kaikki nämä ehdottoman jääkylminä! kesäheltellä menee myös vichyä. sit erään ystävän tekemä mustaherukanlehtijuoma (se on täysin alkoholitonta) oli älyttömän hyvää.

Juoma, jota et voi sietää? kaikki alkoholijuomat (etenkin olut ja viinat), energiajuomat ja kahvi.

Koska viimeksi olit humalassa? en ole koskaan ollut alkoholin vaikutuksen alainen. viskaan väkijuomilla suosiolla vesilintua. lääkehumalassa olin viimeksi vuonna 2015.

Oletko ikinä tupakoinut? en tosiaan. kuka nyt haluaisi kiskoa itseensä yli 4000 eri myrkkyä? kerran olen tupakkia maistanut ja maistui niin ällöttävältä, etttei enää ole totisesti tehnyt mieli. haiseekin pahalle, hyhhyh. ja siinä menis rahat sekä terveys taivaan tuulin.

Oletko kokeillut huumeita? en "oikeita" huumeita, enkä tule koskaan kokeilemaankaan. jahka ei siis oteta lukuun sitä, että jouduin pakolla käyttämään huumeiksi luokiteltavia lääkkeitä. siinä meni nuppi sekasin ja rajusti. en suosittelis niitä edes pahimmalle vihamiehelle.

Lempimusiikki? ramopunk, punk rock, HC-punk, vanhempi suomirock, RAC, huumorimusiikki, progessiivinen rock, amispoppi... laaja musiikkimaku. joskus harvemmin myös jotain iskelmää, räppiä ja suomipoppia. oikeestaan kaikki menee, paitsi EI mene hevi/metalli, ooppera, klassinen eikä vanha tanssimusiikki.

Suosikkilaulaja/bändi? KLAMYDIA on se bändien ykkönen ja ässä! ollu jo about 13-vuotiaasta asti ja kolisee edelleenkin :) kuuntelen myös Leevi and the Leavingsia, Mistreatia, Popedaa, Kylähulluja, Nypyköitä, Sniperiä, Ripsipiirakkaa, Martti Vainaa & Sallittuja Aineita, Niitä Luumäkiä, Vandaaleja, Turo's Hevi Geetä... MONIA!

Musiikki jota et voi sietää? joku kauhee karjumis/rääkymis hevi tms.

Muistatko minkä cd-levyn ostit ensimmäiseksi? en muista, varmaan joskus pentuna joku Antti Tuisku tai Gimmel (siis jos lastenlaululevyjä ei lasketa.)

Entä minkä viimeksi? Popedan uusin.

Lempielokuvasi? en oikeastaan katso elokuvia.

Paras televisio-ohjelma? en katso enää telkkaria. joskus se oli Gladiaattorit tai Olipa Kerran Elämä.

Mikä kiinnostaa sinua? - Suomen kieli, nimet, sanat, kirjaimet, värit, musiikki, valokuvaus, rikokset, väkivalta, päihteet (vaikka en niitä käytäkään), luonto, biologia, terveys, sairaudet, lääketiede, eläimet, ihmiset, elämä, kuolema, ajatukset, mielipiteet, hirtehishuumori... niin ja tietysti miehet sekä seksi ;)

Suosikkikauppa? mikä vaan, missä on paljon valinnanvaraa.

Lempivaatemerkkisi? viis merkeistä, kunhan on mukavat.

Missä haluaisit käydä? jossain mielenkiintoisessa paikassa (Suomessa), jossa en ole koskaan käynyt.

Suosikkikaupunkisi? kotikaupunkini.

Kaupunki, jossa et viihdy? "Suomen turhin kaupunki"

Missä rentoudut parhaiten? kotona musiikkia kuunnellen.

Uskotko Jumalaan? kyllä uskon.

Oletko taikauskoinen? en todellakaan.

Kuka on vaikuttanut eniten elämääsi? monikin ihminen. niin hyvässä kuin pahassa. en nyt ala mitään luetteloa tekemään.

Suhteesi vanhempiisi? todella hyvät <3

Esikuvasi? pakko sanoa tähän, että Tony Halme. älkää kysykö.


TYÖ JA RAHA

Millainen olit/olet koulussa? hyvä oppiaineissa, mutta opettajan mielestä varmaan luokan häirikkö.

Vahvin aineesi koulussa? äidinkieli ja muut kielet, biologia, historia, terveystieto.

Mitä vihasit/vihaat koulussa? vittumaisia opettajia, vittumaisia oppilaita, sääntöjä, aikatauluja ja matikkaa.

Missä urheilulajeissa olet hyvä? lenkkeilyssä. ja haluaisin kokeilla jotain, jossa tarvittais paljon lihasvoimaa... tietäis vaan että mikä laji sellanen olis.

Päämääräsi elämässäsi? elää jokainen päivä kuin se olisi viimeinen.

Mitä teet työksesi? elämänkoululainen olen... se opettaa !!!

Mitä haluaisit huomenna tapahtuvan? jotain mukavaa.

Mitä et ikinä tekisi? tappaisi ketään, synnyttäisi lapsia, olisi prostituoitu, riisuuntuisi alasti julkisesti, muuttaisi ulkomaille, menisi inttiin (vaikka olenkin isänmaan puolesta, mutta en pystyis olemaan siellä)

Milloin sait ajokortin? en omista.

Nykyinen autosi? itse en ole koskaan omistanut autoa kun en osaa edes ajaa, mutta tokihan meidän perheeltä auto löytyy. Volkswagen Passat, koska rahalla saa ja volkkarilla pääsee! :)

Missä haluaisit asua? juuri tässä nykyisessä "luukussa" oman rakkaan sekalaisen seurakuntani kanssa <3


LUONNE JA MIELI

Tärkeintä elämässä? vapaus, perhe, ystävät, terveys, koti.

Turhinta elämässä? kateus ja katkeruus, menneiden märehtiminen.

Mikä saa sinut onnelliseksi? ystävällisyys, vapaus ja voittajafiilis!

Millainen haluaisit olla? oma itseni muuten, mutta rauhallisempi.

Minkälaisista miehistä/naisista pidät? vaaleista, lihaksikkaista, tatuoiduista, sekä fyysisesti että henkisesti vahvoista viikinki-miehistä :)

Nainen/Mies kenet haluaisit tavata? ei ole nyt erityistä, kun Tony Halmekin kuoli...

Kuuluuko flirtti arkipäivääsi? ei kuulu.

Onko sinulla salaisuuksia? tottakai!

Hauskinta elämässä? kaikki iloiset ja mukavat jutut.

Mitä arvostat eniten maailmassa? vapautta.

Mistä suutut? valehtelusta, vittuilusta, vasikoinnista, henkilökohtaisiin asioihin puuttumisesta, turhan nipotuksesta, tekopyhyydestä...


SEKSI JA EROTIIKKA

Oletko hyvä rakastaja? tottakai ;)

Milloin menetit neitsyytesi? ja sehän ei teille kuulu!

Oletko bi-henkinen? en edes viiden kilon palasina.

Oletko harrastanut bi-seksiä? en helevetissä.

Onko sun varpaita nuoltu? no ei, en tykkää semmosesta.

Kuinka usein harrastat seksiä? liian harvoin :/

Suosikkipaikkasi? sänky tietysti.

Pidätkö suuseksistä? saajana kyllä, antajana en.

Oletko myynyt seksiä tai saanut siitä rahaa pyytämättä? en piru vie!

Kauanko seksi kestää? riippuu tilanteesta.

Kerro fetisseistäsi? mulla on vissiin joku "fetissi" miehiin, joiden nimi alkaa J-kirjaimella? olen huomannut...

Oletko koskaan pettänyt rakastasi? en todellakaan!

Onko sua petetty? ei ole.

Ketä haluaisit? yhtä jantteria ;) nimi jääköön mainitsematta.

Onko olemassa sääliseksiä? on vissiin.

Kuinka usein ajattelet seksiä päivässä? liian usein!

Rakastellaanko? riippuu kenen kanssa pittäis jörniä...

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:46

NIMESI? en paljasta nimeäni IRC-galleriassa.

HOROSKOOPPI? härkä.

SYNTYMÄPAIKKA? eräs synnytysosasto.

MISSÄ ASUT NYT? Villissä Lännessä ;)

SILMIESI VÄRI? moniväriset.

HIUSTESI VÄRI? aito värjäämätön maantienvärinen.

PITUUTESI?...... ? 166cm.

PAINOSI?........ ? siitä ei puhuta.

ROTUSI?..... valkoihoinen.

MIKÄ ON PAHIN PELKOSI? oma väkivaltaisuus.

POLTATKO? en, hyi yäk.

JUOTKO? en alkoholia.

KIROILETKO? totta helvetissä!

KÄYTÄTKÖ HUUMEITA? en todellakaan.

VARASTELETKO? en ainakaan enää.

OLETKO LUOTETTAVA? ainakin pyrin olemaan. perheelleni ja ystävilleni haluan olla ehdottoman luotettava!

ONKO SINULLA TATUOINTEJA TAI LÄVISTYKSIÄ? yksi tatuointi löytyy. lävistyksiä on enää vain korvissa.

JOS SINULLA OLISI LEMPI MURHAAJA..KUKA SE OLISI? Viiltäjä-Jack, Eikka Lehtosaari tai Nikita Foughantine.

KÄRSITKÖ MASENNUKSESTA? en koskaan.

JOS SAISIT VALITA KUOLEMAN TAVAN.MIKÄ SE OLISI? kivuttomasti, rauhallisesti nukkuessani.

OLETKO YRITTÄNYT ITSEMURHAA? en kommentoi.

OLETKO KOSKAAN AIHEUTTANUT TUSKAA MUILLE TARKOITUKSELLA? olen, ikävä kyllä. lukuisia kertoja.

MIHIN ALAKULTTUURIIN KUULUT? no minähän olen tällainen white trash-isänmaanpuolustaja-Suomi-juntti.

OLETKO ILKEÄ? toivottavasti en.

OLETKO VAINOHARHAINEN? en vissiin.

OLETKO MUSTASUKKANEN? en.

OLETKO VÄKIVALTAINEN? valitettavasti olen. todella kovasti haluaisin päästä siitä eroon. vaikeeta.

PURATKO VIHAASI MUIHIN IHMISIIN? kyllä... vaikka tiedän sen olevan väärin.

SYYTÄTKÖ MUITA IHMISIÄ VIRHEISTÄSI? en kait.

MIKÄ ON LEMPIPELISI? Alias ja Avista.

LEMPIELOKUVASI? en juurikaan katso elokuvia.

LEMPI BÄNDISI? Klamydia, Mistreat, Ripsipiirakka, Ne Luumäet...

LEMPIBIISI? Klamydia - Onni suosii kusipäitä, Vapaudenristi - Ilta ulkona, Nuoret Vihaiset Miehet - Hyvästi! jne.

MILLAISIA KIRJOJA JA LEHTIÄ LUET? silloin kun luen niin elämäkertoja, runoja, tietokirjoja ja Alibia.

LEMPIVÄRISI? vihreän sävyt, turkoosi ja musta.

LEMPIRUOKA? vaihtelee mielialan mukaan. joskus kunnon kotiruokaa, joskus roskaruokaa ja joskus kevyesti salaatteja yms :)

LEMPIJUOMA? jääkylmä vesi ja rasvaton maito.

OMISTATKO LENKKARIT? tottamooses, pittäähän lenkkeilijällä olla asianmukaset vermeet.

OLETKO NEITSYT? no voi vittulan väen vahinkolapset näitä kysymyksiä !!! ei koko maailmalle kuulu tämmöset... se joka tällasta uteleepi nii heitä voltti :D

OLETKO PERVERSSI? no jumalauta, todellakin.

OLETKO USKONNOLLINEN? en, vaikka uskonkin tavallani Jumalaan.

OLETKO VIILLELLYT ITSEÄSI? olen. mutta en onneksi enää vuosiin.

TYKKÄÄTKÖ TAVATA UUSIA IHMISIÄ? kyllä vain!

MISTÄ PIDÄT ENITEN ELÄMÄSSÄSI? kodista, läheisistä ja vapaudesta. koko elämästä jota rakastan täysillä, enkä antais pois siitä hetkeäkään <3

MISTÄ PIDÄT ELÄMÄSSÄSI VÄHITEN? ikävistä, pahaa oloa tuottavista asioista. vastoinkäymisistä, mutta ne kasvattavat!

USKOTKO RAKKAUTEEN ENSISILMÄYKSELLÄ? en. se on vain ihastumista sellainen. muutenkin toi sana "rakkaus" on yliarvostettu ja loppuunkulutettu käsite.

OLETKO IKINÄ TEHNYT ITSELLESI LÄVISTYSTÄ? no mitä nyt joskus teininä yrittänyt, mutta eihän se onnistunut sitten yhtikäs.

OUDOIN PAIKKA MINNE OLET IKINÄ OKSENTANUT? kerran onnistuin lervaamaan omaan käteeni, kun en ehtinyt vessaan!

OMISTATKO ENEMMÄN KU KAHDET FARKUT? en käytä farkkuja ollenkaan. saattaa niitä jossakin kaapin nurkissa olla? maastohousut, colleget ja verkkarit on se mun juttu.

MOTTOSI? "Jumala armahtaa, minä en!"

LittleVikingTony Halme - ViikinkiLuonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:33

"Polttoaineena on raaka testosteroni.
Exit Only tatuoitu peräpeiliini.
Kaivakaa jo esiin ensiapukittiä.

Minä olen bull ja kaikki muut on shittiä.

refrain:
Sillä minä olen Viikinki.
Rautavuori, Viikinki.
Rautakuori,
maine kauas kantautuu,
sen eessä ihmismieli antautuu.
Minä olen, Viikinki.
Jättiläinen, Viikinki.
Äärimmäinen,
aina miehen vertainen
ja tiedän että oon mä ässä ainutkertainen.

Turha naamaa aukoa, se ole ei okei.
Kehässä on säännöt, mutta kapakassa ei.
Tosimies ei epäröi, se säälimättä lyö.
Tosimies ei sanojaan tai salaattia syö.

refrain

Minä, minä, minä, minä olen, Viikinki.
Rautavuori, Viikinki.
Rautakuori,
maine kauas kantautuu,
sen eessä ihmismieli antautuu.
Sillä minä olen, Viikinki.
Jättiläinen, Viikinki.
Äärimmäinen,
aina miehen vertainen
ja tiedän että oon mä ässä ainutkertainen.

Kuin Viikinki."
"Me kaksi katupoikaa
Varpunen ja minä
Eväitämme vaiti maistellaan
Me kaksi katupoikaa
Yhtä pörröisinä
Hengissä taas päivä taistellaan

Mä joskus olin jaloillani
Kunnon ihminen
Nyt ranskanleivänpaloillani
Sua mä syöttelen
On pullo vielä kassissa
Vaan kohta vatupassissa
Mä tänne puistonpenkille
Jään vierees' loikomaan

Me kaksi katupoikaa
Varpunen ja minä
Eväitämme vaiti maistellaan
Me kaksi katupoikaa
Yhtä pörröisinä
Hengissä taas päivä taistellaan

Sua ihmiset myös hyljeksivät
Katsein koppavin
Ja jotkut melkein syljeksivät
Meitä kumpaakin
Jos kansa hylkää loisensa
Niin rentut tuntee toisensa
Ja joka leivän murunenkin
Tasan jaetaan

Me kaksi katupoikaa
Varpunen ja minä
Eväitämme vaiti maistellaan
Me kaksi katupoikaa
Yhtä pörröisinä
Hengissä taas päivä taistellaan"

LittleViking[Ei aihetta]Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:31

Olet...
10-20 - Nössö
20-30 - Outo
30-40 - Välttävä
40-50 - Pissis
50-60 - Ihan cool
60-70 - Pahis
70 tai enemmän - Nuorisorikollinen

(1)Maistanut tupakkaa
( )Polttanut vakituisesti
(2)Pöllinyt yli vitosen edestä
( )Pöllinyt yli satasen edestä
(3)Haukkunut opettajia selän takana
(4)Haukkunut opettajia päin naamaa
( )Väärentänyt nimikirjoituksen
(5)Ollut jälki-istunnossa
( )Ollut yli kuudessa jälki-istunnossa
(6)Juonut/maistanut alkoholia
( )Varastanut rahaa
(7)Ollut opettajan puhuttelussa
( )Ollut rehtorin puhuttelussa
(8)Rikkonut koulun sääntöjä rangaistukseen asti
( )Soittanut pilapuheluita
( )Saanut rikosrekisterin
(9)Hulluna yhteen poikaan
( )Pettänyt tyttö-/poikaystävääsi
( )Tullut petetyksi
( )Häiriköinyt suurta tapahtumaa
( )Päässyt rikkeilläsi lööppeihin
(10)Lukenut salaa jonkun viestejä
(11)Lukenut salaa jonkun päiväkirjaa
(12)Käynyt pornosivuilla
(13)Heittänyt ihmistä kivellä
(14)Uhannut jotain puukolla
( )Rakastunut varattuun
( )Levittänyt juorua
(15)Pukeutunut mustaan
(16)Valehdellut vanhemmillesi
(17)Katsonut tv:stä/ elokuvista jotain salaa jota et saisi
( )Katsonut alaikäisenä K15 elokuvia
( )Katsonut alaikäisenä K18 elokuvia
(18)Leikkinyt sytkärillä
( )Sytyttänyt tahallisesti tulipalon
( )Harrastanut nettiseksiä
( )Raiskannut
(19)Rikkonut lakia
( )Joutunut tarkkikselle koulussa
(20)Kävellyt päin punaisia
(21)Ajellut pillurallia
(22)Meikannut
(23)Leikellyt hiuksiasi ilman lupaa
(24)Yrittänyt/tehnyt lävistystä ilman lupaa
(25)Kuunnellut musiikkia lähes korvien räjähtämispisteisellä volyymillä
( )Tappanut
( )Ampunut tahallisesti
( )Puukottanut
( )Soittanut seksilinjalle
( )Matkustanut jäniksenä
( )Liftannut tuntemattomilla
(26)Ollut käyttämättä kypärää
(27)Käynyt salaa perheen viina/viini/ym. pulloilla
(28)Pihistänyt joltain karkkia huomaamatta
( )Oksentanut alkoholin vuoksi
(29)Syönyt tupakan sisukset että tulisit kipeäksi
(30)Ollut häirikkö (koulussa, kotona, jossain juhlassa)
(31)Haahuillut kaupungilla ilman kunnon syytä
( )Lyönyt jonkun silmän mustaksi
( )Lähettänyt pilakirjeitä
(32)Valehdellut ikäsi
( )Joutunut poliisikuulusteluun
(33)Katsonut pornoa
( )Laittanut herutuskuvia
( )Kuvannut tiettyjä elimiäsi
( )Etsinyt netistä seurustelukumppania
(34)Tanssinut rock tansseja
(35)Koputellut oviin ja häipynyt paikalta
(36)Huudellut rivoja ohikulkijoille
(37)Floodannut
( )Stripannut
(38)Ärsyttänyt tositarkoituksella
(39)Saanut kuulla olevani huora/lutka/pissis
(40)Piirtänyt pervoja
(41)Puhunut pervoja
(42)Ollut opettajan silmätikku
(43)Kiroillut
(44)Haukkunut jotain päin naamaa
(45)Piirtänyt graffitteja
(46)Sanonut opettajalle suoraan mielipiteesi hänestä
(47)Haukkunut opettajaa niin, että tämä on sattunut kuulemaan
(48)Hulissut tunneilla
(49)Puhunut pahaa selän takana
(50)Saanut jonkun itkemään
( )Kokeillut spiritismiä
( )Ajanut mopoa alaikäisenä
( )Hakannut jonkun sairaalaan
(51)Piirrellyt pienenä salaa seinille
( )"Parturoinut" kaveriasi
( )Vilautellut
(52)Rikkonut jotain tarkoituksella
(53)Heittänyt jotain jollakin
(54)Lyönyt
(55)Repinyt jotain hiuksista
(56)Piilottanut joltain jotakin
( )Palvonut saatanaa
(57)Lukenut kauhukirjoja
( )Imenyt imurilla ihoa ja väittänyt fritsuiksi
(58)Mennyt salaa jonnekin

Joopa joo, tämä testi ei ole ehkä tehty mun ikäisille, veikkaan :)

LittleVikingEläimellistä :)Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:25

SUSI
[ ] Pidätkö yksinäisyydestä?
[ ] Oletko epäsosiaalinen?
[ ] Tunnetko olevasi usein kärttyisä?
[1] Pyritkö suojelemaan/auttamaan rakkaitasi?
[ ] Tunnetko omaavasi metsästysvietin?
[2] Erottaudutko massasta?
[3] Onko luottamustasi vaikea ansaita?
[ ] Metsästävätkö kristityt sinua?

KOIRA
[1] Oletko optimisti?
[2] Tahdotko tutustua uusiin asioihin?
[3] Ilahdutko seurasta?
[4] Oletko ennakkoluuloton?
[5] Pyritkö olemaan ystävällinen/kiltti kaikille?
[6] Oletko lojaali rakkaillesi?
[7] Oletko vaatimaton?
[ ] Nuoletko rakkaidesi kasvoja?

PUPU
[1] Hullaannutko pienistä asioista?
[ ] Tunnetko välillä hinkua piiloutua?
[ ] Syötkö pienesti?
[2] Oletko pääsääntöisesti iloluontoinen?
[3] Tahdotko olla mahdollisimman paljon rakkaittesi lähettyvillä?
[4] Oletko valpas?
[5] Tahdotko välillä loikkia ja kirmailla?
[ ] Syötkö heinää/apiloita?

KISSA
[1] Oletko siisti?
[2] Hermostutko, elleivät asiat mene niinkuin tahtoisit?
[3] Pidätkö itsestäsi?
[4] Oletko itsenäinen?
[5] Tahdotko olla usein rauhassa?
[ ] Oletko helposti mustasukkainen?
[ ] Kerjäätkö hellyyttä?
[ ] Kehräätkö?

KORPPI
[1] Pukeudutko tummaan?
[ ] Ajaudutko riitoihin
[ ] Pidätkö ajatuksesi usein itselläsi?
[ ] Oletko omapäinen?
[ ] Oletko sisäänpäinkääntynyt?
[ ] Oletko pessimisti?
[ ] Lämpenetkö hitaasti?
[2] Tunnetko hinkua repiä silmiä päistä?

LAMMAS
[1] Pidätkö seurasta?
[2] Tunnetko usein olevasi eksynyt?
[ ] Oletko leppoisa?
[3] Sopeudutko helposti?
[ ] Oletko lämminhenkinen?
[4] Kaipaatko turvallisuudentunnetta?
[ ] Oletko selkeä?
[ ] Määitkö?

LittleVikingJos olisin...Luonut: LittleVikingTorstai 14.12.2017 19:22

Jos olisin maa, olisin
- Suomi.

Jos olisin aisti, olisin
- kuuloaisti.

Jos olisin vuodenaika, olisin
- talvi.

Jos olisin eläin, olisin
- närhi tai käenpoika.

Jos olisin esine, olisin
- nyrkkirauta.

Jos olisin väri, olisin
- neonturkoosi.

Jos olisin maku, olisin
- kirpeän makea.

Jos olisin juoma, olisin
- kilju tai sorbus.

Jos olisin hedelmä, olisin
- passion.

Jos olisin tunnetila, olisin
- vahingonilo.

Jos olisin luonteenpiirre, olisin
- ulospäinsuuntautuneisuus.

Jos olisin pahe/synti, olisin
- irstaus ;)

Jos olisin sairaus, olisin
- klamydia tai HIV.

Jos olisin fiktiivinen hahmo, olisin
- Kalevalan Lemminkäinen.

Jos olisin musiikkityyli, olisin
- punk tai RAC.

Jos olisin kappale, olisin
- Klamydia - Hän on poissa.

Jos olisin kirja, olisin
- Tony Halme - Testamentti.

Jos olisin tv-sarja, olisin
- Gladiaattorit.

Jos olisin vaate, olisin
- hihaton Suomileijona-paita.

Jos olisin ruumiinosa, olisin
- sukupuolielin ;)

Jos olisin kodinkone, olisin
- tietokone.

Jos olisin aate, olisin
- anarkismi.

Jos olisin hymiö, olisin
- :)

masquerade86[Ei aihetta]Luonut: masquerade86Torstai 14.12.2017 19:16

The_Nameless[Ei aihetta]Luonut: The_NamelessTorstai 14.12.2017 17:59

Munaton oppositio olisi halutessaan saanut kaadettua hallituksen, ja olisi voinut laittaa stopin työttömien käyttämiselle sylkykuppina. Ei ollut halua eikä kiinnostusta oppositiollakaan.

Ihmeellinen työmaa, tullaan ja mennään miten halutaan. (50 "kansanedustajaa" oli poissa). Ei näy työttömien tilanteen kurjistamisen lopettaminen kiinnostavan oppositiotakaan.

_medium.jpg
So when I'm not put on this list, the shit does not offend me
That's why you see me walk around
Like nothing's bothering me
Even though half you people got a fuckin' problem with me
You hate it, but you know respect you got to give me
wuppiduuu hyvää päivää :D

-Mirzu-[Ei aihetta]Luonut: -Mirzu-Torstai 14.12.2017 14:10

MaissiTilliäLuonut: MaissiTorstai 14.12.2017 14:02

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTorstai 14.12.2017 13:27
Johtaja_JurmuLumitilanne 14.12.2017Luonut: Johtaja_JurmuTorstai 14.12.2017 11:11

Viimeisin mitattu lumitilanne: - Taivalvaara 47cm (14.12.2017) - Suoperä 45cm (14.12.2017)
"Huhtasaaren kannattaisi varmaan kerrata oman erityisalansa lähdeteosta ja lukea Luukkaan evankeliumin 10 luvun jakeet 25 – 37. Siellä puhutaan laupiaasta samarialaisesta ja kerrotaan kuka on lähimmäinen."

"Kolmesta näkemästäni puhujasta kaksi puhui mitä sattui, joko tietämättömyyttään tai äänestäjäkuntaansa miellyttääkseen. He olivat Laura Huhtasaari ja Paavo Väyrynen. Istuva presidentti Sauli Niinistö puhui juridista faktaa."

---> Linkki <---
Chào mừng bạn đến với một trong những trang web về phong thủy đáng tin cậy nhất tại Việt Nam. Phong Thủy Ngọc An là cửa hàng cung cấp các phụ kiện phong thủy như trang trức, mặt đá, tượng,...
Phongthuyngocan.com cung cấp không chỉ sản phẩm chất lượng mà còn là một hệ thống mua sắm an toàn, dịch vụ khách hàng đặc biệt và vận chuyển nhanh đến tất cả các tỉnh trên cả nước. Hãy mua hàng với chúng tôi ngay hôm nay và cho chúng tôi chứng minh rằng chúng tôi xứng đáng mang lại sự tin tưởng cho bạn.
Dành cho mình một phụ kiện độc đáo và thời trang hoặc tìm kiếm một món quà với giá cả phải chăng nhưng ý nghĩa ... bạn chắc chắn sẽ tìm thấy nó ở Phong Thủy Ngọc An.
Ngọc An – Mang đến kiến thức về đá và giá trị phong thủy đúng nghĩa. Phong Thủy Ngọc An cung cấp các mặt hàng đá trang sức, vật phẩm phong thủy 100% đá thiên nhiên. Các sản phẩm từ Ngọc An đều được tuyển chọn và phân loại kỹ. Mỗi sản phẩm bán ra đều nói đúng chủng loại đá và chất lượng.
Luôn cố gắng mang lại niềm vui không chỉ về vật chất mà còn về tinh thần cho quý khách hàng là phương châm được đặt lên hàng đầu ở Ngọc An.
Liên hệ với cửa hàng ngay hôm nay:
Địa chỉ: 31 Y Moan Ênuôl, Tân Lợi, Tp. Buôn Ma Thuột, Đắk Lắk
Điện thoại: 0908817234 - (0262)2246357
Tuyệt chiêu để nàng tự cởi hết quần áo khi hôn nhau với bạn trần truồng cực kích thích với mẹo Hôn môi đá lưỡi Tất cả các phụ nữ đều mong muốn lên đỉnh khi quan hệ xuất khí những nụ hôn thật sâu, mãnh liệt, đôi khi họ lại mong muốn một nụ hôn mơn trớn bên ngoài, mọi ngóc ngách của cơ thể, những nụ hôn trượt dài từ trên xuống, và dừng lại nhâm nhi những vị trí nhạy cảm của nàng như cổ, gáy, vai, ngực, tay, đặc biệt là “cô bé”… Hãy thử làm vậy với nàng đảm bảo “cô bé” sẽ khóc thét lên vì bạn đấy.
Xem thêm: http://dochoitinhduc4u.com/hon-nhau-coi-het-quan-ao-tren-giuong/a1380252.html
« Uudemmat -