IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Valtajärjestys on lajiopin perusta, joka tuo mukanaan muukalaisvihan, pelon ja eripuran. Tästä syystä myös muukalaisviha saa niin paljon kannatusta, sillä arvojärjestys asettaa omankin maan kansalaiset eriarvoiseen asemaan.

Viha, eli pelko tässä yhteydessä syntyy voimattomuudesta, joka johtuu suhteellisesta asemasta korkeampiin nähden. Muukalaisvihamielinen on pelkääjän paikalla, jossa pelko oman aseman huonontumisesta saa kaduille raivoamaan.

Ei liene yllättävää, että Soldiers of Odien kaltainen ”järjestö” koostuu pääsääntöisesti tuomituista väkivaltarikollisista ja pikkurikollisista, joille ainoa keino säilyttää jonkin näköinen asema, on pitäytyä uhkailussa.

Siirrä paikalliset Outlook-sähköpostitiedot Mac Computeroffice 365:een vMail OLM File Converter Tool -työkalun avulla. Microsoft Outlook-sovellus Mac vie kaikki tiedot OLM-tiedostona. Jos haluat viedä kaikki tiedot Office 365:hen, sinun on siirrettävä OLM-tiedosto Windowsiin.

Vaiheet
1. Lataa ja asenna vMail OLM pst-muunnin.
2. Avaa ja lisää OLM-tiedosto ohjelmistoon. (OLM Converter tarkistaa tiedoston automaattisesti ja hakea kaikki sähköpostit, yhteystiedot ja muut tiedot)
3. Napsauta Office 365:tä ja syötä Office 365 -tilisi tiedot.
4. Kas noin click model after Merkitä Kas noin jotta alku Keittiön puoli muuttoliike jalostaa.

q72uQn7.jpg
Pääsiäinen. Olisin kovasti halunnut viettää sitä poikaystävän kanssa.
Mutta nyt vietän sitä onneksi kavereiden kanssa. Ei tarvitse olla yksin pääsiäisenä. Tulee ihan varmasti mukavaa. Eilen oli tosi hyvä päivä.
Ei yhtään masentanut. Olin aika iloinen koko päivän. En eilen jaksanut lähteä lenkille mutta tänään taas ajattelin mennä iltapäivällä.
Mukavaa kun ei enää masenna. Kesti vaan sen pari päivää. Olen vaan nyt koittanut ajatella mukavia asioita mitä mulla on elämässä tällä hetkellä. Saan niistä paljon iloa. Enemmän iloa saisin jos näkisin poikaystävän. Kyllä me pian taas näemme. Mä heräsin jo tänään puoli seitsemän. Ei enää nukuttanut. Joten päätin nyt herätä ja join aamukahvit. Nyt ei nukuta yhtään. Mä olen aina aamuihminen. Tykkään joka aamu herätä aikaisin. Kirjoitan aina blogia aamulla. Sillä mun päivä aina lähtee käyntiin. Mukavasti. Uskon että tänään ei masenna tai ahdista. Nautin tästä päivästä. Pitää kohta muistaa ottaa aamulääkkeet. Odotan jo innolla kesää. Sekä sitä että pääsee sitten taas kunnolla shoppailemaan kun kaupat aukeaa.
Ostan kaikkea kivaa vaatetta. Mulla on sitten aika kivasti rahaa tuhlata nyt kun voi vaan säästää. Mennään kavereiden kanssa shoppailemaan.
Ei tarvitse yksin shoppailla. Aijon käydä myös shoppailemassa tokmannilla koska se on ainakin auki. Siellä myydään mun mielestä ihan kivoja vaatteita. Viime kesänä mä ostin pari kivaa mekkoa sieltä. Aijon myös varmaan nytkin ostaa sieltä mekkoja kun tulee myyntiin. Aijon tänäkin kesänä pitää niitä mekkoja päällä mitä ostin viimeksi. Mekkoja ei koskaan ole liikaa. Mulla sopii kaikki mahdolliset mekot mitä vaan on. Kaiken väriset menee. Aijon nyt myös ostaa rintaliivejä kun kesä on tulossa.
Niitä pitää olla. Ostan ainakin parit tuolta tokmannilta.
Siellä oli 15 eurolla rintaliivejä myynnissä. Ihan sopiva hinta.
Ei niin kalliita. Käyn varmaan tässä tai ensi kuussa ostamassa ne.
Kumminkin ennen kesää. Onneksi tokmannille ei ole pitkä matka.
Kävelymatkan päässä. Kohta alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Tulee perjantai fiilis päälle. Tänään tulee taas posse. Pakko katsoa.
Katsomme sen taas parhaan kaverin kanssa. Menen taas illalla sen luokse. Saa taas kunnon naurut.

bat-wTurosteltu palloLuonut: bat-wPerjantai 10.04.2020 05:25

Oli tarkoitus koota joku ruudukko, mutta vetäisin tuollaisen oranssin vetskarin äärilaitojen väliin, ja palloksi. No niin, kylläpä tuli hieno! Ehkei kuvasta edes saa selvää. Melkein puoli palloa laitoin meritupeksi, sillä siitä näyttäisi olevan moneksi. (Vahingossa vinksahti valtameren kokoiseksi jokin osanen.) Aika hyvn onnistuin laittamaan palaseni yhtenäiseksi levyksi.

peruna666Oksennus sekä pizzaLuonut: peruna666Torstai 09.04.2020 22:00

Rakas päiväkirja,

Tänään oksensin puun juureen ja arvioin pitsantarpeen reilusti alakanttiin. Jatkossa koitan olla skarpimpi ja muistaa, ettei pitsan määrässä sovi pihistellä.

Xoxo,
Janika

Katja_Kotka...Luonut: Katja_KotkaTorstai 09.04.2020 20:20
FÄN KÖRLLI TOUHUA TÄSÄ IÄSSÄ? EEE VITU MEE HOITOO.

MiittisPientä masennusta.Luonut: MiittisTorstai 09.04.2020 07:22

Nyt on käyty apteekissa. Leponexit riittävät taas muutamalle viikolle. Apteekissa ei ollut onneksi kauheaa ruuhkaa kun kävin. Pääsin heti tiskille kun otin vuoronumeron. Ostin samalla sebamed suihkusaippuaa. Piti sitäkin ostaa koska oli loppu. Eilen oli vähän masentunut olo. Mutta sitten illalla taas piristyin. En tiedä minkä takia mulla oli semmoinen olo. Josain syystä. Ei sitä aina jaksa olla iloisella päällä. Välillä tulee tuo masentunut olo mutta mulla se menee aika nopeasti ohi. Se aina kestää sen päivän tai pari. Kävin eilen taas lenkillä niin se onneksi piristi mieltä. Nyt on jo torstai. Huomenna alkaa taas viikonloppu. Mun mielestä nämä viime viikot ovat menneet todella nopeasti. Mikä on vaan hyvä niin nopeammin on tämä koronatilanne ohi. Huomenna tulee taas posse mikä piristää mieltä. Saa taas kunnolla nauraa.
Katsomme sen taas parhaan kaverin kanssa. Eilinen salkkari jakso oli aika hauska. Aki ja Noel tappeli baarissa. Joutuivat putkaan. Oli aika hauska kohtaus. Naurettiin parhaan kaverin kanssa.
Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Mitä seuraavaksi tapahtuu.
Olen melkein saanut siivottua. Pitää vielä mopata lattiat ja pestä vessa. Pyykkiä pesen taas tänään aamulla kun on aikaa.
Uskon että tästä tulee parempi päivä mitä eilen. On onneksi parempi fiilis. En ole onneksi nyt joutunut syömään rauhottavia.
Mikä on vaan hyvä. Pärjää ilman niitä. Mutta jos joskus tulee niin ahdistava olo taas ettei se mene ohi niin siinä vaiheessa otan aina sen rauhottavan. Heti alkaa aina helpottaa.
Seuraava lääke mitä pitää hakea seuraavaksi on masennuslääke.
Alkaa nekin loppua. Haen niitä sitten taas ensi viikolla. Tälle viikolle riittivät vielä masennuslääkkeet. Masennuslääke on mun aamulääke.
Muita lääkkeitä mulla ei mene aamulla kun se.
On hyvä lääke. Lievittää samalla ahdistusta. Mutta nyt jatkuu taas siivoaminen. Laitan musiikit soimaan taustalle. Tulee hyvä fiilis taas kun kuuntelee samalla hyvää musiikkia. Ihanaa kun nyt ei enää masenna. Nyt pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.

Still_aliveBreaking you downLuonut: Still_aliveKeskiviikko 08.04.2020 22:57

Erittäin hassujen unien jälkeen taas uuteen päivään. Ollaan päästy keskelle viikkoa. Sitä samaahan tässä kotona. Netin välityksellä vaan yhteyttä toisiin.

Tässä iltasella taas nautiskelin sätissä kun sain sitä yhtä villipetoa kesytettyä. IHANAAAA miten toinen murtuu ja alkaa tunnustamaan asioita ja olemaan taas IHMINEN. Tätä lisää.

Youtubessa nyt ei kauhea kuhina käy mutta ehkä jos keksin tosiaan lisää videontynkää sinne niin se alkaa elämään sekin.

Suht lämmin mutta tuulinen ja vähän pilvinen päivä oli taas. Huomenna pääsee onneksi taas pois kotoa kun Tero lupasi että saan mennä pelaamaan Spyroa. Jee jee.

Kyllä kai tämä tästä.

Janzerfaust[Ei aihetta]Luonut: JanzerfaustKeskiviikko 08.04.2020 19:09

Annan lampaalle tekohengitystä Ipswichissä kuvittelemallasi niityllä.

Tomi1989ÄitiLuonut: Tomi1989Keskiviikko 08.04.2020 16:33

Toi ruokaa,limsan ja vanilija kahvia

Comdewtää on iha hiljane paikkaLuonut: ComdewKeskiviikko 08.04.2020 12:47

näistä käyttäjistäkin 75% ei tule ikinä kirjautumaan, ja tääl on iha sika hiljasta. Tänne vois tehä joku comebackin et jonnet nykyään sais tietää ketä tääl on

MiittisApteekkiin tänään.Luonut: MiittisKeskiviikko 08.04.2020 07:22

Viikko on taas jo puolessa välissä. Olen huomannut että nämä viikot menee äkkiä. Mikä on vaan hyvä. Ei tunnu että aika menee hitaasti.
Kohta on kesä taas. Mitä odotan jo innolla. Ihanaa kun talvi on ohitse.
Tuntui todella pitkältä tuo talvi mikä oli. Vaikka ei ollut kauheasti luntakaan. Nyt on mukavaa kun on enemmän valoisaa.
Tänään mun pitää käydä apteekissa. Hakemassa leponexit. Alkaa ne olla loppu taas. Mä toivon että apteekissa ei olisi kauheasti ruuhkaa kun menen sinne. Viimeksi siellä oli kun kävin. Pitää olla muista ihmisistä kaukana ettei saa koronaa. Vielä sitä ei ole onneksi tullut mutta se voi tulla jossain vaiheessa. Sitä on nyt joka paikassa.
Jopa täällä missä mä asun. Laskuja pitää maksaa tänään. Rahaa on taas tullut niin pystyy maksamaan laskut. Vuokran maksan tänään pois. Sitten sitä ei tarvitse enää miettiä. Tänään on taas lenkkeilyä.
Menen taas tässä aamulla taas lenkille kaverin kanssa. Sitten vielä illalla ajattelin mennä lenkille. Paljon liikuntaa taas tälle päivälle. Eilen mä heitin tunnin lenkin iltapäivällä. Oli todella lämmin eilen. Kuuma tuli kun käveli. Mukavaa kun ilmat alkaa lämmetä. Ei ole enää kylmä.
Eilen mua vähän ahdisti mutta se meni ohi onneksi. Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan. Selvisin ilman sitä. Iltalääkkeet onneksi rauhoittaa illalla niin se lievittää samalla ahdistusta.
Mikä on hyvä noissa iltalääkkeissä. Todella vahva lääke.
Toivon että tästä tulee taas hyvä päivä. Aurinko paistaa onneksi.
Mikä piristää paljon tätä päivää. Nyt koitan taas ajatella mukavia asioita. Mitä mulla on elämässä tällä hetkellä.
Mitkä piristää mun mieltä todella paljon. Ajattelin tänään jo siivota.
Nyt kun on innostusta. Niin huomenna ei tarvitse siivota.
Pyykkiä pesen vasta taas huomenna. Pitää vaihtaa taas puhtaat lakanat sänkyyn. Teen niin joka viikko. Mukavampi nukkua.
Mutta. Nyt alan siivoamaan keittiötä. Roskat vien samalla.

HoltitonJonnaKaveripyynnötLuonut: HoltitonJonnaKeskiviikko 08.04.2020 02:32

Olen huomannut, että moni laittaa kaveripyyntöä. En tule ihan helposti hyväksymään pyyntöä. En varsinkaan, jos keräilet huvin vuoksi kavereita tai sulla on joku kilpailu menossa kaveris kans, et kummalla on enemmän julkisia kavereita, sull vai kaverillas...

Pidän muutenkin outona laittaa kaveripyyntöä, jos ei olla edes juteltu yhtään mitään

FetitoLizCoronacomebackLuonut: FetitoLizKeskiviikko 08.04.2020 00:32

Hui kamala, oon viimoksi käyny täällä joskus viis vuotta sitten, kuulin huhua että kaikki koronakaranteenilaiset kokoontuu täällä ni tulin tarkastelemaan epäpyhää menoa o.o


EMMÄ NY SILLEE TOSISSAA MUT TOSIAAN JOO.
SBC - đơn vị thành viên của SEICO GROUP, chuyên cung ứng các sản phẩm sơn chống ăn mòn công nghiệp & dân dụng cho nhiều cá nhân và tổ chức trong và ngoài nước. Đến với SBC bạn sẽ được gợi ý những sản phẩm chất lượng, an toàn, uy tín với một mức giá hợp lý, luôn cạnh tranh với thị trường.

>>> Xem ngay: Báo giá các loại sơn sắt thép

Với kinh nghiệm 15 năm trong lĩnh vực sơn và hoàn thành nhiều công trình, dự án lớn nhỏ trên toàn quốc, chúng tôi luôn sẵn sàng đáp ứng với sự chuyên nghiệp – tận tình. Hỗ trợ khách hàng với nhiều mức ưu đãi để khách hàng có được mức giá sơn tốt nhất để tối ưu chi phí, cạnh tranh sản phẩm với các đối thủ trong ngành.


Ngoài ra, chúng tôi còn chủ động công khai bảng giá sơn chống rỉ sắt thép tới khách hàng để tạo niềm tin về chất lượng phục vụ của SBC Việt Nam. Quý khách có thể tham khảo, so sánh giá cả tại SBC với các công ty phân phối khác để đưa ra lựa chọn hợp lý nhất.

(bảng giá sơn chống rỉ sắt thép)
Liên hệ Hotline 093.451.8468 để được báo giá mới nhất

l9xkwtx7wd_poster.jpg
Công ty cung cấp sơn chống rỉ sắt thép giá tốt tại Hà Nội


Hãy chọn cho mình một loại sơn chống rỉ sắt thép với các đặc tính và độ bền phù hợp với công trình cũng như các điều kiện độ ẩm, thời tiết tại nơi bạn sống nhé. Hi vọng nhờ vào các gợi ý của chúng tôi các bạn sẽ có thể lựa chọn một loại sơn chống rỉ với giả cả và chất lượng thật phù hợp.

Nếu bạn chưa xác định được số lít sơn, màu sắc cần dùng cho công trình hãy gọi điện trực tiếp cho chúng tôi qua Hotline 093.451.8468 để được tư vấn, hướng dẫn tính toán số lượng sơn cần dùng, cách sơn lên màu chuẩn hoặc có thể truy cập Website http://sbc-tt.com/ để biết thêm những thông tin hữu ích về sơn chống rỉ.

HiningentekiAihe [ Ei aihetta ]Luonut: HiningentekiMaanantai 06.04.2020 23:50

Nyt kun jotkut karanteeneissaan kärvistelee, niin kysyisin mielellään kysymyksen; miten helvetissä ihminen pärjäisi jos ei olisi vastoinkäymisiä ja tulemisia?

Niin.

Kharou*Luonut: KharouMaanantai 06.04.2020 22:07

Anna mulle tähtitaivas, anna jotain uutta
Anna mulle syytä luulla, et ois jotain muuta
Anna mulle tähtitaivas, anna jotain uutta
Anna mulle syytä luulla, et ois jotain muuta

Kharou^Luonut: KharouMaanantai 06.04.2020 18:46

Vesi on muuttunu viiniks mut mun suussa muuttuu vereksi, yks kyynel
voi muuttuu surujen valtamereksi
Kun sukellat jalat sementis, miten pinnalle siit etenis
Ei peilin edessä mies tunnista itteensä samaks epeliks
Aika, ottaa pois naamari, haudata se kokonaan
ku on tottunu korottaan oloaan sillon fiilis ku olis kotona
Ohan se helpompaa kun lähtee palapelii kokoomaan
Jos lopus kaikki palkitaan, turha palkintoo on odottaa
Vetäny liian kauan ympyrää näis kuluneissa kengis
loputtomal lenkil silmis kuolleet presidentit
Olla kuningas ku Elvis, et tuntis olevansa hengis
Mitä ku pennit ja sentit ei riitä, mietit miten tästä selvii
« Uudemmat -