IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Mattil1111Nothing beats...Luonut: Mattil1111Maanantai 27.04.2015 03:12

morning coffee and cigarettes... -_-

Jahakoit´s aliveLuonut: JahakoMaanantai 27.04.2015 02:59

Kaverin roskapönttö saatiin käyntiin tänään,mutta tekemistä on vielä Vaikka mitä että saadaan liikkumaan.

Meinasin kyllä kääntyä kotia ku sato vettä ja olin pyörällä liikenteessä,mut en viitsinyt enään kun olin jo puolimatkan ylittänyt.
Enkä nyt edes paljoa kastunut!
Tänään jatkuu kokoaminen!!!
Kun Jeesus sanoi kaikki ruoat puhtaiksi, Se viittasi siihen kun opetus
lapset eivät suorittaneet perinnäis säännön mukaista käsien
pesu-rituaalia. Se ei saastuta hengellisesti jos sitä ei suorita.
Sillä ei ole tekemistä verensyönnin kanssa, joka oli kuolemalla
rangaistava teko Mooseksen laissa. Verensyönti kielto annettiin jo
vedenpaisumuksen jälkeen Nooalle.


- Ei yksikään ihminen joudu Helvettiin, siksi ettei ole 'kuullut
Jeesuksesta', vaan koska on tehnyt syntiä Luojaansa vastaan. Mutta se
joka on kuullut pelastussanomaa, ja on sen hyljännyt saa sitä kovemman
tuomion-
1. Moos 6:5. Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan
päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat
kaiken aikaa ainoastaan pahat, , 8:21. Ja Herra tunsi suloisen tuoksun
ja sanoi sydämessänsä: "En minä koskaan enää kiroa maata ihmisen
tähden; sillä ihmisen sydämen aivoitukset ovat pahat nuoruudesta
saakka. Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt
olen tehnyt. Jer. 17:9 . Petollinen on sydän ylitse kaiken ja
pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea? Matt 15:19. Sillä sydämestä
lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet,
väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset.
20. Nämä ihmisen saastuttavat; mutta pesemättömin käsin syöminen ei
saastuta ihmistä."

Hiningenteki[Ei aihetta]Luonut: HiningentekiMaanantai 27.04.2015 01:30

Taas kohta makaan ja odotan,
sitä pientä kuolemaa jopa ehkä haluan

Mennyt niin monta aikaa, kosketeltua tuskaa

Niin on mennyttä tulevakin.

_Makkeeeyleisön pyynnöstä!Luonut: _MakkeeeSunnuntai 26.04.2015 23:31

Huomenna tulee taas jotain huikeeta blogii ^^

BelsissaMinun vihaniLuonut: BelsissaSunnuntai 26.04.2015 23:19

Viha on ollut minulle aina vaikea tunne käsittää, kokea ja purkaa. Se on polttanut sisällä, tuntunut sietämättömän kipeänä ja korventavana tunteena jossain rintakehän ja yläselän alueella. Silti siitä on tuntunut olevan mahdotonta saada otetta. Kunnes se sitten joku kerta nousee esiin ja onkin mahdoton hallita. Minulla on ollut sellainen olo kuin oma vihani olisi jotain erityisen tuhoisaa ja mahdotonta saada pidetyksi käsissä. Olen pelännyt, että vihani karkaa käsistä ja satutan jotain peruuttamattoman pahasti tai rikon ihmissuhteitani. Siksi olen monesti padonnut sen sisääni, jossa se on päässyt jälleen lihomaan. Välillä se on suorastaan invalidisoinut. On tuntunut vaikealta tehdä mitään, kun kroppa tuntuu palavan. Toisaalta tekee mieli hajottaa asioita, oksentaa liuta loukkauksia tai keksiä jokin mahdollisimman kiero suunnitelma tunteidensa purkamiseksi. Samaan aikaan tuntee hirveää syyllisyyttä noista fiiliksistä ja itsensä kelvotontakin kelvottomammaksi ihmiseksi. Lopulta huomaa olevansa niin solmussa, ettei reaktioissa ole mitään mieltä ja tunnetilat vaihtelevat normaaliakin rajummin. Tunnen vihaisena olevani miltei eri persoona kuin normaalissa kanssakäynnissä.

Oma vihani on ollut monin tavoin patoutunutta. Aina en ole voinut ilmaista sitä vapaasti. Ilmaisun ovat kieltäneet minulta niin jotkut läheiseni kuin minä itsekin. En ole voinut valittaa, kun minua on kohdeltu huonosti. Olen oppinut, että tunteidensa näyttäminen johtaa satutetuksi tulemiseen tai ihmissuhteiden katkeamiseen. Tuollaiset asiat synnyttävät paitsi suoraa vihaa, myös pelkoa, häpeää ja surua, jotka voivat purkautua myöhemmin vihana. Kun tunteet menevät todella vaikeiksi, on helpompi sanoa minä vihaan kuin minä pelkään, minä tarvitsen tai minä välitän. Erityisen vaikeaa se on silloin, kun on tullut kaltoin kohdelluksi tai pelkää tulevansa. Itse asiassa nimenomaan pelko oireilee monesti vihana. Esimerkiksi parisuhteen päättyessä riitaisasti monen kuulee vannovan vihaa tai välinpitämättömyyttä, vaikka oikeasti tunteekin olonsa hylätyksi ja pelkää tulevaisuutta. Myös tuntematon herättää vihamielisiä reaktioita nimenomaan sitä kohtaan tunnetun pelon vuoksi.

Viha voi olla hyvin addiktoivaa. Siitä saa voimaa. Olo on monesti paljon aikaansaavampi kuin vaikkapa surullisena. Vihaa kokiessa ei myöskään välttämättä tarvitse tuntea muita tunteita. Se ei heti satuta niin rajusti kuin vaikkapa suru. Sokean vihan vallassa ei joudu kyseenalaistamaan omaa merkitystään eikä myöntämään tarvitsevansa ketään. Tästä huolimatta se ei kuitenkaan ole erityisen kannattava tunne hautoa, sillä monesti alkaa vaivata vaalijaansa jossain vaiheessa. En voi väittää törmänneeni elämäni aikana yhteenkään jatkuvasti vihaiseen ja onnelliseen ihmiseen. Vihaisia ja masentuneita ihmisiä tulee taas tavanneeksi koko ajan. Valitettavasti tunnistan myös itsessäni jälkimmäisen ryhmän piirteitä.

Toiset eivät kestä vihaa ollenkaan. Omalla kohdallani suhtautuminen on ollut aika kaksijakoista. Tuntuu kuin toinen puoli minusta kammoaisi kuollakseen vihaa, toinen taas syleilisi pelastavana enkelinä. Syyllisyyttä kokeva puoleni pelkää, mitä kaikkea viha voi aiheuttaa. Se johtaa noidankehään, kun vanhat pelosta syntyneet vihani saavat uusista peloista kimmoketta. Lisäksi olen suunnannut osan vihastani suoraan itseeni. Olen kokenut olevani hirveä ihminen tuntiessani sellaista tunnetta, suorastaan ihmishirviö. Minun on ollut vaikea hyväksyä voimakasta tunnemaailmaani tämän asian suhteen. On helppoa sanoa olevansa herkkä tuntemaan positiivisia tunteita tai vaikkapa tuskaa, mutta viha on monimutkaisempi. Sen voimakas purkaminen usein vahingoittaa jotakuta. Vaikka en purakaan vihaani tuhoisasti, tunnen syyllisyyttä jo niistä mielikuvista, jotka risteilevät tunteen vallassa päässäni.

Erään erityisen vihantäyteisen elämänvaiheen jälkeen aloin pelätä vihaa niin paljon, että suorastaan mitätöin sen merkityksen. Ajattelin sen olevan täysin turha tunne ja toivoin, että voisin poistaa sen kokemusmaailmastani kokonaan. Olisihan se ihan kaunista, muttei mahdollista. Lisäksi viha voi olla toisinaan ihan hyväkin asia. Se kertoo meille, ettei kaikki ole hyvin. Jokin meille tärkeä on uhattuna. Minunlaiselleni, toisinaan itseinhossa rypevälle tapaukselle on helpottavaa huomata, että suutun kun minua kohdellaan kaltoin. Viha siis kertoo meille, että me itse tai jokin muu asia on meille tärkeä.

Viha voi siis olla hyödyllinenkin tunne, mutta konfliktitilanteita ei sen vallassa kannata alkaa ratkomaan. Itse asiassa on ihan tutkittu juttu, ettei aggressiivinen käytös edes vähennä aggressiivisuuden tunnetta. Päinvastoin. Purkauksen jälkeen ihmiset ovat entistä aggressiivisempia. Itse olin aika yllättynyt tästä tutkimuksesta lukiessani. Muistan itse useita tilanteita, joissa olen tuntenut helpotusta purkauksen jälkeen. Voi kuitenkin olla, että kyse on nimenomaan patoutuneiden asioiden purkamisesta, ei niinkään aggression. Uskon, että samaan tai jopa parempaan lopputulokseen oltaisiin saatettu päästä rauhallisellakin keskustelulla. Lisäksi ihminen valitettavasti ehdollistuu aggressiiviselle käytökselle, jos harrastaa sitä paljon.

Vihan tunne ei kuitenkaan katoa sitä kieltämällä. Olen itse ollut aivan solmussa tämän asian suhteen. Tuntuu, ettet saisi tehdä mitään. Patoutuminen on paha asia, samoin purkaminen. Hautominen tavalla tai toisella vahvistaa vihaisuutta. Välillä on tuntunut siltä kuin asialle ei voisi tehdä mitään. On ollut aika neuvoton olo. Monesti tilanne ei kuitenkaan ole niin epätoivoinen kuin miltä aluksi tuntuu. Tehtävissä on itse asiassa aika paljonkin. Pointtina on, että haluaa todella muuttaa tunnetilaansa. Pelkkä ympäristönvaihdos voi tehdä hyvää. Lähtee vaikka luontoon kävelemään tai ihan lenkille. (Oma ehdoton inhokkini!) Omalla kohdallani myös musiikki on hyvin keskeisessä asemassa. Joskus vihainen musiikki tekee pieninä annoksina hyvää, mutta monesti se vain lietsoo fiiliksiä. Niin epämiellyttävältä kuin se voi vihaisena tuntuakin, voi joskus kokeilla kuunnella aivan päinvastaista musiikkia. (Söpöt kansanlaulut toimivat omalla kohdallani oikein hyvin. Black Is The Color & She Moved Through The Fair poistavat kiukun käden käänteessä.) Tämä toimii etenkin silloin, jos mielialat ovat yhtä reaktiiviset kuin minulla.

Tunteensa pitää myös saada ilmaistua. En tarkoita tässä mitään raivokohtausta, vaan rauhallista keskustelua. Vihan käsittelemässä on tärkeää, että tuntee tulleensa kuulluksi. Voi olla hyödyllistä myös kokeilla etäännyttää asia itsestään. Yrittää tarkastella sitä ulkopuolisen silmin. Monesti näkökanta muuttuu hieman. Leppyminen tai anteeksianto ei kuitenkaan tapahdu hetkessä. Siksi on tärkeää osata olla armollinen itselleen. Itsesyytökset ja –viha vain voimistavat kierrettä eivätkä auta paranemisprosessissa.

Nyt kun olen puhunut vihan ilmaisemisesta, voisin sanoa muutaman sanan myös sen vastaanottamisesta. Paitsi että olen huono ilmaisemaan vihaa, olen huono myös vastaanottamaan sitä. Reaktioni eivät aina ole hirveän johdonmukaisia tai loogisia. Toisinaan olen kauhusta kankea, kun joku suuttuu minulle. Välillä vain naurattaa, enkä oikein osaa tuntea mitään. Joskus olen valmis tekemään mitä tahansa toisen vihan lepyttämiseksi, toisinaan taas en suostu antamaan sille arvoa ollenkaan. Hyvin yleinen tunne on tietynlainen äärimmäinen kiusaantuneisuus. Samoin neuvottomuus. Toisinaan mukaan sekoittuu hyvinkin kummallisia ja sopimattomia tunteita. Esimerkkinä voisin mainita helpotuksen. ”Jos hän on vihainen, hän välittää” on ajatusmalli tämän fiiliksen takana. Mitä tunteita esille sitten nouseekin, on tärkeää hyväksyä ne. Yksikään tunne ei katoa väkipakoin hiljentämällä. Sen sijaan niissä alkaa nähdä enemmän järkeä jo sen jälkeen, kun ne on osannut nimetä.

Minä olen luvannut itselleni, että yritän hyväksyä muiden tunteet ilman vahingollisia vastareaktioita. Tiedän, etten tule kykene siihen juuri tällä sekunnilla, mutta kenties joku päivä. Samoin olen luvannut, että annan itselleni luvan sanoa mitä tunnen. En anna kenenkään enää sanoa minulle, etten saa muotoilla tunteitani sanoiksi tai pahimmillaan, etten saa kokea niitä. Minusta ei sillä tule yhtään parempaa ihmistä – päinvastoin.

Mikä tänään vituttaa? Läähätyskommentit. (Enkä meinaa nyt normikehuja, vaan niitä oikeita kuvottavuuksia.) 1) Minä en ole objekti 2) saati niin epätoivoinen, että lähtisin paneskelemaan random-galleriaehdottelijaa. Hei on mullakin joku itsearvostus.

Loppuun pari erittäin vihaista biisiä, joista näkyy hyvin se, miten monenlaisia fiiliksiä kyseinen tunne voi kattaa:

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieSunnuntai 26.04.2015 22:32

ENÄÄ TAUSTOJA!!!!!!!!!!1pääsen ennen yhtä nnukkumaan, päätin just.
soiko viulut milloinkaan, tanssimaan noin kutsuen
~
onnellista loppua saavatko he katsella

RooBe97nihLuonut: RooBe97Sunnuntai 26.04.2015 22:25

Istun jo varmaan toista tuntia paikallaan/
kelaillen sitä kaikkee mikä ei oo enää paikallaan/
sun kuva mun kädes, painan sen rintaani vasten/
tiputan kyyneleen, ja kuvan pöydälle lasken/
otan kännykän käteen, soittaisinko vielä/
oisko siitä hyötyä, mietin koittaisinko vielä/
saada sut ymmärtämään tän kaiken tapahtuneen/
vai menisinkö vaan sänkyyn itkeen itseni uneen/
taas kerran, en mä kauaa tätä jaksa/
sä kysyt multa miksen matkaani vaan jatka/
se ei oo niin helppoa, ei todellakaan/
vaik yritän paeta joka suuntaan, oot ovella taas/
mua vastas, jokane oven avaus on niin raskas/
palaan sisään yksin, helpompaa olis sun matkas/
vituttaa pyörii päiväst toiseen täs samas paskas/
kelaten et mikä tän kaiken lopulta ratkas/


avaan uuden oven ja katson pihalle/
nään sut siinä, se saa mun ihon kananlihalle/
sä et sano mitää, mä en sano mitään,/
tunnet tän talon, haluutko tulla viel sisään?/


oon sanonu jo kaiken, silti vielki sanottavaa/
oltii hyvii alottamaa viel parempii kadottamaan/
muut oli kateellisia, meil onnee vaik muille jakaa/
meil yhteisii hetkii jo monien vuosien takaa/
nää teinivuodet, koettu ja kasvettu yhdes/
toistemme kyljes ollaan kasvettu yhteen/
siamilaiset kaksoset, jotai sen tapasta/
vauhdist huolimatta homma ei karannu rasasta
sua rakastan, takaan se ei keltää mitää varasta/
tää on mun tapasta kertoo ettei se oo salasta/
en enää mitää kalasta, sä oot mulle parasta/
se ei kärsi lamasta, ei lähe ku tatskakaan nahasta/
mahiksii tälläsee ei jaeta monille muille/
toisillemme suukot annettu hymysuille/
rakkaudesta sokeena, sen suhtee oot mun opaskoira/
enkä löydä enää mihinkään nyt kun oot poissa/


ehkei sua voi koiraan vertaa, silti opaskoira/
ku oisin pokeris häviöl, kerään omat pois ja/
vaikka nää hetket on aika kovii/
koira palaa karkureissultansa aina kotii/
haluun olla se koti, jos se vaan sopii/
en voi sua omii mut ku tuut koputtaa ovii/
niin takaan että oon vastas avaamas sen oven/
ku tuut täyttää mun sydämestä sen loven/
mikä siihe jäi sillon ku lähdit/
sit mennää siit ovest pihalle katselee tähtii/
jos meidän radioyhteys välillä pätkii/
nii sit ku taajuudet on kunnos, sointi on hiton nättii/
vaik välil vaikeeta, ei tehä turhaa töitä/
haluttaes kierretää maailma ilman turvavöitä/
me ei enää pelätä mitää, meidän ote pitää/
voin oven rauhas sulkee, en päästä muita sisään/

"en päästä muita sisään enään.."

dhullugayhupsansaaLuonut: dhullugaySunnuntai 26.04.2015 21:44

Koska Keski-Karjalan messut. Sinne meni rahat ennen kuin tajusin estää itseäni. Silti ei kaduta : ]

screenagerKatsoin Battle Royalen.Luonut: screenagerSunnuntai 26.04.2015 21:36

Ei mulla muuta kuin että sain viimein, kaikkien vuosien jälkeen, katsottua kuuluisan Battle Royale -elokuvan. Olen eilisen Heinolareissun ja talonvaltaus-nuotio-bileiden jäljiltä väsynyt, joten keskittyminen ei ollut aivan satasessa leffan aikana. Vähän meni siis ohi, esimerkiksi suurin osa hahmoista, joita en erottanut toisistaan. Japanilaiset näyttää samanlaisille keskenään?

Hyvä elokuva jokatapauksessa oli, yhtäläisyyksiä Nälkäpeli-sarjaan on selkeästi, mutta en silti lähtisi sanomaan että nuo kaksi ovat ihan sama tarina. Erona kuitenkin on maa, kulttuuri, vuosi, jne.. Muutenkin aasialaiset tekee elokuvia todella erilaisella otteella kuin amerikkalaiset, joten katselukokemus oli ihan erilainen.

Tykkäsin kyllä. Parhaiten jäi mieleen hahmo nimeltä Kiriyama, josta pidin varmaan eniten.


tumblr_n3mpqhQjev1sdxvxdo1_500.gif

tumblr_n057zeED3P1sdxvxdo1_500.gif

tumblr_mlzfjc4zZK1s5lf2ro1_500.gif

tumblr_mlqeirNYzj1s3749jo1_500.gif

tumblr_ml3xxhBPA51qzevl9o1_500.gif

tumblr_n9sjypTMHp1sdxvxdo1_500.gif
Kerron teille eräästä trollista, joka tunnetaan nimellä Mosse. Mosse on formulapalstoilla aktiivisesti häiriköinyt tyyppi. Kestotrolli, joka haluaa ainoastaan haastaa riitaa. Vihaa ja haukkuu Kimiä (Räikkönen) yli kaiken. Mosse ihailee ääriaatteita ja narsisteja. Hänen suosikkipoliitikkoihinsa kuuluukin Vladimir Putin ja George Bush nuorempi. Maikkarin formulapalstalla hän aloitti vuonna 2009 nimimerkeillä fakta ja samperi. Mosse on selvästi sadistinen ja nauttii muiden ahdistumisesta. Mosse jatkaa trollaamista määrätietoisesti yhä tänä päivänä ja hän on paljon verenhimoisempi mitä vuonna 2009. Mossen muita tunnuksia on mse20, (josta siis nimi mosse juontaa juurensa), F1 Jumala, OVIEDON OHJUS, Ferdo, Räkättirastas, Raul, Pauli, Kimin kylpytynnyri, aldo, ruohonleikkaaja, Totuuden nyrkki, Berkley, jugretti, jäätelömies, F1-tietäjä, tsemolo, KEIJJO Asturian taikuri, Messias, Kenraali, Ylipäällikkö, Räikkönennumerouno, RuomilaM, Stephen Hawking, Hevonen, checkmate ja lista jatkuu. Arviolta Mossella on noin 60 eri tunnusta. Hän on kirjautuneena aina 3-8 eri tunnuksella kerrallaan ja jos jossain uutisessa on 350 kommenttia, niin 150-250 niistä on Mossen tunnuksilla kommentoitu. Mosse vastailee kuola valuen omiin kommentteihinsa ja copy paste on hänen käytetyin aseensa. Hän on kerännyt valtavan määrän vihamiehiä oksentaessaan ympäriinsä eri formulapalstoilla. Mosse nimittää itseään asiantuntijaksi ja formuloiden sisäpiiriläiseksi, vaikka tosi asia on, ettei hän ole avannut edes verhoja moneen vuoteen. Mosse aloittaa kommentoinnin heti aamusta ja jatkaa usein seuraavan vuorokauden puolelle. Mossen kommentit ovat täynnä valhetta ja vihaa suomalaisia menestyjiä kohtaan. Mossen toiminta on täyttänyt kiusaamisen määritelmän jo vuosia sitten. Paskamyrsky aiheutettu myös nimittämällä sotaveteraaneja flopeiksi. ''Kumpikohan on suurempi floppi, Kimi vai sotaveteraanit?'' Hän onnistuu kerta toisensa jälkeen provosoinnissaan, eikä hänen suhteen ole enää muuta toivoa, kuin nettipoliisi. Maikkarin ylläpito ei välitä rotan paskan vertaa. Jos valitat moderoinnin tasosta, saat bannit. Miksi kerroin tämän tarinan? Internetissä toimivat ihmiset ovat oikeita ihmisiä, joten samat lait pätevät myös täällä. Voit halutessasi mennä maikkarin formulapalstalle keräämään todisteita esitettäväksi nettipoliisille.

Onko kysyttävää? Tämä kirjoitus on vain pintaaraapaisu. Mossesta riittää puhuttavaa varmasti vielä pitkään.

Tässä vielä kuvan muodossa perinteistä ruohonleikkaajaa:

HeviGoottiHehe!Luonut: HeviGoottiSunnuntai 26.04.2015 21:24
:'D Tulee mielee Otavan Opisto ajat,
muutamat tykkäs laulella varsinki ekaa biisiä,
mut oikeesti heiiih nyt, löyty toi toinenki klassikko haha!

SilverSwirlAquarius –Luonut: SilverSwirlSunnuntai 26.04.2015 21:22

I feel like you’re the definition of when you look into a body of water and what you see back is you, rippled and intangible. A wisp of smoke and then gone. When it’s dark out and your shadow isn’t with you. It’s hard to learn about something that is constantly hiding away. You’re a crossword personified, but we’re all still trying to connect the dots. We’re all playing the wrong game.

Mana_SamaneekeritLuonut: Mana_SamaSunnuntai 26.04.2015 21:15

...Ajattelen aikaa 50 vuotta eteenpäin. Itsehän lykkään silloin jo koiranputkea, mutta sen ajan sukupolvet voivat kyllä kysyä pokkana meidän ajan ihmisiltä että ”te sitten väen väkisin halusitte muuttaa Suomen etnisen väestörakenteen ihan vaan sen vuoksi, että te halusitte muuttaa Suomen etnisen väestörakenteen? Mikä siinä vanhassa oli vikana?”
Ja meidän sukupolvi vastaa: ”Joo, kyllähän siinä niin pääsi käymään. Eikä siinä vanhassa ollut vikaa, mutta jotenkinhan sitä piti päästä pätemään.”

Ne tulevat sukupolvet eivät tule muistamaan meitä lämmöllä. Ne joutuvat joko alistumaan ja elämään Paskastaniassa tai sitten ne joutuvat pistämään vuoden 1918 uusiksi. Toivottavasti ne tulevat sukupolvet muistavat, että kyllä täällä edes joku yritti panna hanttiin.

- yrjöperskeles
« Uudemmat -