IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Stargazer68Maailmantuskaa pukkaaLuonut: Stargazer68Sunnuntai 23.02.2020 04:41

Mulla, kuten kait kaikilla, on unelmia. Ensinnäkin, haluan pelastaa maailman-pientä sinänsä, eikö kaikki halua sitä? 😂 . Mut ärsyttää eniten tyhmät ihmiset,jotka vaan touhuaa omia pikku juttujaan,ymmärtämättä tai välittämättä "isosta kuvasta". "Iso kuva" on tietenkin ihmiskunnan ja elämän tulevaisuus. Meillähän on edelleen suuria ongelmia:väestönkasvu,jatkuvan taloudellisen kasvun ylläpitäminen ja joukkotuhoaseet niistä suurimpina. Jos ihmisen aiheuttamat ei riitä, niin aina on mahdollisuus saada vaikka joku avaruudessa kulkeva kappale törmäämään meihin..maailmantuska senkun kasvaa. Tulee mieleen kysymys: mitä voin tehdä? Ainakin jätän enemmän lisääntymisen (on jo kaksi poikaa) ja yritän kuluttaa vähemmän. Entä muut ongelmat, ne joihin vaikuttaminen tuntuu melkein mahdottomalta,koska ne ovat "tavallisen" ihmisen ulottumattomissa? Valtioiden rajojen yli vaikuttaminen on tietenkin vaikeaa ja siellä tehdään suuret valinnat, joilla on vaikutuksensa koko maailmaan. Tässä vaiheessa tekee mieli lähteä pois tästä kaikesta, omiin oloihin jonnekin kauas...onko ehdotuksia?
Tissit. Ryntäät. Neulatyynyt. Tisut. Roikottimet. Pallerot. Melonit. Ketunnokat. Lapaset. Lollot. Etupuskurit. Itikanpistot. Tötteröt.

Rakkailla lapsilla on monta eri nimeä. Naisen rinnat, elimet rintalihaksen päällä, mitkä ovat kiehtoneet aikojen alusta saakka. Rinnat muodostuvat rintakudoksesta ja rasvasta ja rintojen sisällä risteilevät maitotiehyeet, joilla on oma tehtävänsä. Rintojen alkuperäinen biologinen tarkoitus on kaikille tuttu; ruokkia jälkeläistä. Synnytyksen jälkeen oksitosiini saa maidon nousemaan rintoihin ja vauvan imiessä rintoja ja saadessaan ensimmäisiä ternimaidon tippoja, käynnistyy maidontuotanto. Ja vauva on useimmiten tyytyväinen.

Muutapa tarkoitusta näillä ulokkeilla ei sitten ole. Vai onko? No toki on, nimittäin seksuaalinen. Rinnat ovat kiehtovia, ainakin minusta, vaikka aika hard core hetero olenkin. Mutta millaiset sitten ovat Hyvät Tissit? Netin Tärkeimmän Hakukoneen mukaan niiden pitää olla kiinteät (tämä on erittäin tärkeä ominaisuus), käteen sopivat, ei liian pienet eikä liian suuret, sopivasti vähän roikkuvat (pitää hytkyä kivasti) nännien pitää olla nätin pyöreät ja nännipihojen maltilliset.

Vai pitääkö? No ei. Vaan tämähän on täysin katsojasta ja kantajasta kiinni, minkälaiset kohoumat ketäkin miellyttää. Rintojen anatomisen muotoilun ja ulkonäön lisäksi useimmiten rintavako naisella on must have. Että kun sopivasti paljastaa, se saa mielikuvituksen laukkaamaan. Tämä vaatii usein isommat ja roikkuvammat tissit, että ne yhteen puristuessaan muodostavat uhkean uoman.

Rinnat ovat kauniita. Mutta aina me emme ole tyytyväisiä siihen, mitä luonto antaa. Toinen haluaisi isommat, toinen pienemmät. Toinen on huipputyytyväinen, kiitos geenilotto, kun osuit kohdallani. Toinen haluaisi kiinteämmät, toinen pehmeämmät. Toinen haluaisi vain rinnat. "Oispa tissit".

"Naiseuden perikuva on rinnat, mutta jos haluat biologiaasi isommat, maksat suuret hinnat."

Miten rinnat sitten pitää verhota? On suotavaa ja säädyllistä pitää rintaliivejä, jos rintasi ovat vähänkin suuremmat ja erottuvammat. Jos taas miehiltä kysytään, he varmaan laittaisivat rintsikat roviolle. Free The Nipple! Rohkeimmat kulkee ilman minkäänlaisia rintaliivejä, oli boobsien elämäntilanne mikä tahansa. Tämä saa aikaseksi usein sensuroimatonta ajatusvirtaa, koska ne nännit näkyvät paidan läpi ja tissit pomppivat valtoimenaan. Pitkät päällä.

Vuosikymmeniä opetettiin, että rinnat alkavat roikkua ilman rintaliivejä. Tänä päivänä, tämä väitös alkaa olla kumottu ja suositellaan, että rintojen pitäisi antaa ollakin ilman muovikannattimia. Kudos vahvistuu ja ehkäisee jokanaisen painajaiselta: hanging boobs. Mutta mitä pahaa on roikkuvissa rinnoissa? Sekö, että ne eivät olekaan yhtä terhakkaat kuin ennen?

AA, A,B,C,D,E,F,G,H. Listaa voi jatkaa kohti aakkosten loppuosaa, koska meitä naisia on tissiensä kooltaan vähintään yhtä paljon, kuin naiskansaa tällä maapallolla. Jälleen kerran Googlen mukaan hyvä kuppikoko koko C. Average. Ei liian iso, eikä liian pieni. Käteensopiva. Kenen käteen? Sen vauvan? Mutta tässä tutkimuksessapa kysyttiinkin miesten mielipidettä.

Rinnat ovat maagisia, täyteläisiä, pehmeitä. Osa naiseutta ja naisena oloa. Lähes jokaiselta naisihmiseltä ne löytyvät. No pidänkö omistani? No joo, on ne ihan kivat ja nätit. Voisi olla isommatkin. Mutta voiko saada kaikkea? Ehkä.

"Jos on rahaa ja uskallusta, voi rintoihin hakea suurennusta."

Tissit elävät naisen elinkaareen mukaan. Ne kasvavat, paisuvat, kutistuvat ja lopulta roikkuvat. E-pillerit, raskaudet, imetykset, sairaudet, laihdutukset, leikkaukset ja muut vaikuttavat rintojen kokoon. Plus se, että miten paljon rinnoissa on rasvaa ja miten paljon rintakudosta. Tämäkin jälleen, on yksilöllistä. Minkälaiset elämäntarinat tisusi näkevätkään.

"Tissit ovat läsnä meidän jokaisen elämässä."

Se joka ei katso niitä, valehtelee. On nainen tai naisoletettu sitten iältään mitä tahansa. Koska, hmm. Ne nyt vaan sattuvat vaikuttamaan about siinä kainaloiden kohdilla, joskus alempanakin. Silmistä sopivasti kohti etelää. Ovatko rinnat, luojan luoma lahja vaiko vain anatomiaa ja fysiologiaa? Jos sekin on sellainen toimiva paketti, niin kuin ihmiselimistö yleensä.

Viimeisenä tissikirjoituksessani siteeraan itseäni n. vuodelta 1993, kun olin mummollani yökylässä. Mummo riisui päivän päätteeksi rintsikat ja minä totesin tämän nähtyäni tomerasti:

"Jaaha, ja nyt mummon tissit aa-a."

Pretty Boobs All.

bat-wBudj BimLuonut: bat-wLauantai 22.02.2020 21:57

Ykkösessä kuvattu 100-metrinen kenno. Emä-kenno, muassaan pienempiä. Kyllä on olleet tarkkoja, jos tiesivät! Minulta meni vuosia löytää tuo.Budj Bim -tulivuoren nimestä ja aboriginaalien "ihminen muuttui" -tarinasta, jonka arvellaan olevan 37 000 vuotta vanha, tulee 2 yön + 1 päivän vaivannäöllä tällainen asetelma. Tarina asettuu numeroihin 1 ja 6, mutta BIM -sana voidaan yhdistää kaikkiin niihin sanoihin, jotka ovat kuvassa KELTAISIA.
Ihmisen muodonmuutos, murrosikä, on numerossa 6, jonne tulivuori piiloutuu akne-näppylänä. Asia on syvempi. Materia, mater, maa, muuttui. Ja evoluutioon ja luonnonvalintaan liittyvä totuuskin tuossa saattaa olla, joka on, että ihminen muuttui ja joka ei muuttunut, hän meni maaksi.
Tarinan 3 miestä, kun 1 muuttui tulivuoreksi... jospa se meni maaksi, pienikokoinen laji... loput on voitu laskea Afrikkalaisiksi, kaakkois-Aasialaisiksi, ja valkoisiksi miehiksi. Runoileva mies, imb-pätkän juuret ovat myös poem-sanassa. Savolainen immeene on aivan puhdasta sanakaava-kamaa. Imeväinen joka on jo aikuinen. Sana ihminen hyppii edestakaisin maan imun ja pyörremyrskyn välissä, niinkuin että mii/maa ih mich >> myrsky imi lapsi imi >> ei ime enää ei ime ylös (enää) vaan alas.
Sana "human" tarkoittaa joko "ei-ihminen", "nainen", "ennen miestä", tai "ennen ihmistä"
Saattanut sisäldada neuvon, että koukista polvet kun nostat jotain (punainen viiva).

JanzerfaustBölsin eksältä part 2Luonut: JanzerfaustLauantai 22.02.2020 20:18

Oletko koskaan ollut 24 tuntia syömättä?
- Ehkä

Mikä oli luokkasi kirjaintunnus yläasteella?
- Ei ollu

Kenen selkää viimeksi koskit? Miksi?
- Lartsukan. Sitä koski

Mitä lukee ensimmäisessä saapuneessa viestissäsi? Keneltä se on?
- Hyvää viikonloppua t. äiti

Mitä mielessäsi pyörii?
- Jaksaisko väsätä arpitatuoinnin

Miksi heräsit tänään?
- Pakko

Vietätkö tulevaisuutesi todennäköisesti yksin vai parisuhteessa?
- Yksin

Onko pihallasi lipputankoa?
- Juu

Pelkäätkö pimeää?
- E

Juotko mielummin teetä vai kahvia?
- Kahvia ihan vitusti liikaa kiitos

Oletko koskaan nukkunut sänkysi alla?
- E

Milloin tulee maailmanloppu?
- Sit kun itse haluaa

Pystytkö ottamaan nokkosen irti maasta paljain käsin?
- En ainakaan halua?

Tahtoisitko asioiden olevan kuin ennen?
- Oishan tavallaan kiva olla lapsi, mut muuten en

Onko olemassa ihmistä, joka ei kuulu perheeseesi ja kenen seurassa voit olla täysin oma itsesi?
- Ei

Kenet näit ensimmäisenä tänä aamuna?
- Peilikuvan

Jos poltat/polttaisit tupakkaa, onko se vanhemmillesi ok?
- En polta enää, mutta ne sen ois mulle opettanut :(

Onko sinulla tapana myöhästellä?
- Välillä, sori!

Kerrotko äidillesi kaiken?
- Tänään just kerroin, miten vahva äitifantsia mulla on. En

Oletko todella hiljainen?
- Joissain tilainteissa

Oletko koskaan tehnyt mitään naurettavan typerää?
- Jatkuvasti

Oletko sanonut tänään kenellekään rakastavasi häntä?
- Iie

Mitä teit viime yönä?
- Menin jo ajoissa nukkumaan, kuule!

Tunnetko ketään, joka polttaa pilveä?
- Ketä

Oletko suudellut ketään viimeisen kuukauden aikana?
- Suutelen omia huuliani

Mitä teet tänään?
- Vois käydä kaupassa

Millainen sää on ulkona?
- Sataa ja tuulee niin birusti

Kenelle annoit puhelinnumerosi viimeksi?
- Lartsukalle

Mitä joit viimeksi?
- En

Montako tyynyä sängystäsi löytyy?
- 4. Why

Oletko koskaan rikkonut peiliä?
- Olemmä joo

Jos olet joskus polttanut ensimmäisen tupakkasi, mistä syystä teit sen?
- Mielenkiinnosta, miksi muutkin tekee sitä. Molemmat vanhemmat polttaneet, niin pitihän se selvittää miksi.

Vaikuttaako elämäsi täydelliseltä ulkopuolisen silmistä katsottuna?
- Rahallisesti ehkä? Vaikka oonkin köyhä perse

Mitä hyötyisit julkisuudenhenkilönä olemisesta?
- Saisin pimperoo

Mihin kirjaan aiot tarttua seuraavaksi?
- Nyt ois toi Dune kesken ja seuraavaks joku K:lla alkava. En jaksa kaivaa esiin tuolta

Saako mielestäsi koulussa pussailla? Miksi?
- Ei. Koska pussailkaa omalla ajallanne

Mitä luultavimmin teet vuorokauden kuluttua?
- Katson ohjelmaa

Missä kuussa vietät nimipäivääsi vai onko nimeäsi kalenterissa ollenkaan?
- Jussina eli Juhannuskuuna eli kesäkuussa

Haluaisitko suomalaisiin kouluihin erilaisia juhlia ja tapahtumia, joita yhdysvaltalaisissa kouluissa vietetään?
- Mielummin vähemmän niitä

Onko sinulla ns. kantapaikkaa, jossa käyt syömässä/kahvilla?
- Espresso house. Ruokapaikkoja aika monta, en luettele

Pidätkö enemmän juhlimisesta vai koti-illoista?
- Kyllä

Kuinka kauas aiot seuraavan kerran matkustaa?
- Joko Eurooppaan tai sitten Aasiaan

JanzerfaustBölsin eksältäLuonut: JanzerfaustLauantai 22.02.2020 19:53

1. Onko sinulle annettu kihlasormusta? - O. Olin worstmanina
2. Pisin parisuhde? - Vajaa täys kymppi
3. Viimeisin lahja? - Tollai metallinen palapeli Star Wars -aiheinen
4. Oletko koskaan pudottanut kännykkää? - Ketäpä
5. Oletko ihastunut? - VähäC
6. Viimeisin syöty ruoka? - Roiskeläppä
7. Ensirakkautesi? - Julia
8. Mikä soi? - Sentenced - The Suicider
9. Missä asut? - Luhtitalossa
10. Mitä koulua käyt? - Ei
11. Kännykkäsi kolmas viesti? - Tap to reset instagram password tms.
12. Mikä on sinun lempi bändipaitasi? - Omistan yhden, niin se
13. Ihminen, jolle soitat useiten? - Varmaan Lartsukka
14. Mitä meinaat viikonloppuna? - Nyt on se. Eli teen tätä, exciting.
15. Oletko riippuvainen ihmisistä? - Vähän
16. Viimeisimmät häät? - Muutama vuosi sitten
17. Ensimmäinen ihminen, jolle soittaisit lottovoitosta? - Veikkaus
18. Milloin viimeksi näit parasta ystävääsi? - Joulun alla
19. Lempi pikaruokapaikka? - Hebsrubger. Hyvät lihattomat (y)
20. Suurin valhe, jonka olet kuullut? - Oon kiva
21. Osaatko kokata? - E
22. Koska viimeksi puhuit englantia? - Eile
24. Milloin viimeksi itkit? - Tänää
25. Kuka ystävistäsi on hassuin? - Emsu on aika hassu omalla oudolla tavallaan
26. Viimeisin ostamasi asia? - Pizzu
27. Milloin olit viimeksi käsittämättömän iloinen? - Noin puolivuotta sitten
28. Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseesi? - Neva
29. Kaukaisin paikka, jossa olet käynyt? - Intiaani
30. Klassinen vai moderni? - Modernit
31. Kuvaile laukkuasi ja sen sisältöä? - Sulaneita pastilleja ja varavirtalähde
32. Mihin haluaisit juuri nyt? - Japaniin
33. Paras asia kotona? - Seinät
34. Lempikirjailija? - H.G. Wells. En oo lukenu ainuttakaan, mut vaikutus moderniin sci-fiin on liian iso
35. Oletko käyttänyt huumeita? - Ju
36. Jos kyllä, mitä olet kokeillut? - Kofeiini, nikotiini
37. Miten nukut? - Selälteen
38. Viimeisin ikävä? - Koire
39. Kuinka monta tyynyä sängyssäsi on? - 4 atm
40. Mitä sinulla on päälläsi juuri nyt? - Huppari ja vernerit
41. Kuinka usein kirjaudut galleriaan päivässä? - 1
42. Koska nautit alkoholia viimeksi, mitä? - Helmikuussa tätä vuotta, rommikolaa
43. Mitä teet huomenna? - Nukun ja Netflix
44. Stalkkaatko? - Hai!
45. Onko sinut bongattu kaupungilla? - Joskus luultu eri ihmiseksi
46. Montako kertaa olet ollut tekemisissä poliisien kanssa? - 1.
47. Paras asia talvessa? - Lumi
48. Paras asia kesässä? - Valo
49. Viimeisin kerta kun sait sakot? - Viimeisin kerta kun olen ollut tekemissä poliisin kanssa
50. Missä haluaisit olla? - Japanissa
51. Hymyiletkö juuri nyt? - Tod en
52. Jos pääsisit mihin tahansa nyt, mihin menisit? - Japaniin
53. Oletko ihastunut? - Juu
54. Seuraava ulkomaanmatkasi? - Italia vaikuttaa aika vahvalta. Tai sitten Tallinna. Jos ne ei onnistu, niin Japani.
55. Uskotko jumalaan? - Ei pidä paikkaansa
56. Milloin aiot mennä nukkumaan tänään? - Si ku nukuttaa
57. Kännykän taustakuva? - Tollai tytteli
58. Viimeisin suudelma? - To ehkä?
59. Lonkero vai olut? - Paha, koska molemmat hyvä. Mut, jos pakotettais juomaan, niin lonkero
60. Mistä musiikista pidät? - Hyvästä

Tomi1989Tänään tuleeLuonut: Tomi1989Lauantai 22.02.2020 13:37

Coca-Cola energiajuomaa

Dawndance400 mounttia...Luonut: DawndanceLauantai 22.02.2020 12:33Tälläinen lintunen tuli saatua muutama päivä sitten.

Johtaja_Jurmu^^ <3Luonut: Johtaja_JurmuLauantai 22.02.2020 09:24

Alkaa olemaan talven tuntua jo. Aamulla 22.2.2020 Taivalvaaralla lukema kipusi 116 senttiin ja Suoperässäkin 101 senttiin. Selvästi suurimmat lukemat nyt kolmen talven ajalta. Voi olla että tulee melkoinen lumitalvi mikäli maaliskuussa kelit jatkuisi samaan malliin.


Aamulla 22.2.2020 Taivalvaaralla lukema kipusi 116 senttiin ja Suoperässäkin 101 senttiin.Aamulla 22.2.2020 Taivalvaaralla lukema kipusi 116 senttiin ja Suoperässäkin 101 senttiin.

Ruusukas.Luonut: RuusukasLauantai 22.02.2020 03:51

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 22:25

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 22:22

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 22:22

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 20:27

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 20:26

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 20:25

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 20:24

Stranger96.Luonut: Stranger96Perjantai 21.02.2020 20:23

ViitapiruNäitä veivailenLuonut: ViitapiruPerjantai 21.02.2020 19:39

1. Minkä värisellä tuolilla istut nyt?
Mustalla.

2. Minkä värinen paita sinulla on päällä?
Keltainen.

3. Millainen logo/tausta sinulla on nyt kännykässä?
Minä ja oma rakas. <3

4. Mikä on kännykässäsi soittoäänenä?
Klamydia - Pienen pojan elämää.

5. Ketä mietit juuri nyt (mainitse henkilö nimeltä)?
Miesystävääni.

6. Montako tuntia nukuit viime yönä/viimeksi kun nukuit?
Hmm, about 9-10 kaiketi.

7. Tuorekurkku vai suolakurkku?
Tykkään molemmista.

8. Joululoma vai kesäloma
Kesäloma!

9. Mikä on toinen nimesi?
En kerro.

10. Mikä on viimeisin sana jonka sanoit?
"Kauan."

11. Kenelle sen sanoit?
Äidille.

12. Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
Sunnuntaita ja ens viikkoa.

millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit?
Apostolinkyydillä, jos ei lasketa niin Toyota Corollalla.

14. Mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?
Rikoksia ja alamaailmaa.

15. Mikä on toiveammattisi?
Elämäntaiteilija :)

16. Voisitko kuvitella olevasi opettaja?
En jumaliste varmana... Se olisi totaalinen katastrofi :D

17. Minkälaista liikuntaa harrastat?
Lenkkeilen, juoksen, kuntonyrkkeilen, jumppaan, nostelen painoja + hyötyliikunta.

18. Kuinka pitkä olet?
165cm.

19. Mitä kuuntelet juuri nyt?
Mistreat - Valkeat veljeni.

kuinka monta lävistystä sinulla on?
Yhteensä 7, tosin niistä jäljellä enää vain reiät.

21. Missä lävistykset ovat?
Kulmassa ja korvissa.

22. Mitä sinulle tulee mieleen sanasta vaahto?
Ehkäisyvaahto ;)

23. Minkä nimistä lehteä luit viimeksi?
Apu.

24. Minkä merkkistä huulirasvaa käytät?
Mirame tai Labello.

25. Onko tylsää juuri nyt?
Ei ollenkaan.

26. keneltä sait viimeksi viestin kännykkääsi?
Miesystävältäni.

27. Minkä väriset hiukset sinulla on?
Ruskeat.

28. Mitä kappaletta inhoat? (laita myös esittäjä)
Perseraiskaus - Jyrsi kyrpää, viillä vittua.

29. Kampaatko hiuksesi joka päivä?
Kyllä, tai harjaan.

30. Kuinka usein käyt saunassa?
Vaihtelee.

31. Minkä merkkinen polkupyörä sinulla on (jos on)?
En omista polkupyörää.

32. Minkä merkkistä ja tuoksuista suihkusaippuaa käytät?
Monenlaisia, nyt on joku Palmoliven kookoksen tuoksuinen.

33. Minkä värinen hiusharjasi on?
Musta ja tummansininen.

34. Ilkka, Pete vai Katri?
Jaa ketäs ne oli...?

35. Kuka ihminen on tällä hetkellä lähimpänä sinua?
Fyysisesti vai henkisesti?

36. Minkä numeron sait viimeisimmästä kokeestasi?
Ei voi mitenkään muistaa, koulut lusittu jo aikapäiviä sitte.

37. Minkä laulun sanat menee näin: "sä olit perhonen, jonka siivet eivät kauas kantaneet. sä väsyit kylpyhuoneeseen..."
Apulanta - Ilona.

38. Seurusteletko jonkun kanssa?
Seurustelen.

39. Mikä on tavoitteesi?
Elää pitkä, hyvä elämä ja olla onnellinen.

40. Mitä katsoit viimeksi telkkarista?
Lastenohjelmaa :D

41. Mitä kanavaa katsot eniten?
Mitä milloinkin, harvoin katson.

42. Mihin maahan haluaisit matkustaa?
En mihinkään ulkomaille.

43. Mitä söit viimeksi?
Lämpimiä voileipiä + juomaksi maitoa. Pari keksiä jälkkäriks :)

valkosipuliTää ja sit ulos:Luonut: valkosipuliPerjantai 21.02.2020 19:35

1. Onko sinulle annettu kihlasormusta? - Eemmää semmosia.
2. Pisin parisuhde? - Jotai reilu 9 vuotta.
3. Viimeisin lahja? - Jotai tuliaisia taisin saada.
4. Oletko koskaan pudottanut kännykkää? - Joop-
5. Oletko ihastunut? - Emmä.
6. Viimeisin syöty ruoka? - Tilasin kotipizzaa.
7. Ensirakkautesi? - No, täh? ENTINEN SUHE.
8. Mikä soi? - Eppu Normaalia kuuntelen, meinasin jostai syystä laittaa Antti Tuisku :D:D:D
9. Missä asut? - Jiikooäl.
10. Mitä koulua käyt? - Enpä mittää.
11. Kännykkäsi kolmas viesti? - En jaksa kattoa.
12. Mikä on sinun lempi bändipaitasi? - Eipä oo mitää tiettyä.
13. Ihminen, jolle soitat useiten? - Mutsi ":D"
14. Mitä meinaat viikonloppuna? - Himassa lorvaan ja runkkaan Pleikkaria.
15. Oletko riippuvainen ihmisistä? - Enpä oikeastaan.
16. Viimeisimmät häät? - 2 (?) vuotta sit?
17. Ensimmäinen ihminen, jolle soittaisit lottovoitosta? - Paras ystävä x 2.
18. Milloin viimeksi näit parasta ystävääsi? - Maanantaina?
19. Lempi pikaruokapaikka? - Emmä oikee välitä.
20. Suurin valhe, jonka olet kuullut? - Emmää tiiä :d mitäpä näitä muistelemaan.
21. Osaatko kokata? - Juu.
22. Koska viimeksi puhuit englantia? - Emmä muista kyl.
24. Milloin viimeksi itkit? - Varmaa tammikuuta oli.
25. Kuka ystävistäsi on hassuin? - Emminä tiiä. :D
26. Viimeisin ostamasi asia? - ÄÄssmarketista hain turhaa.
27. Milloin olit viimeksi käsittämättömän iloinen? - No ihan vitusti aikaa tästäki :D viime vuonna?
28. Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseesi? - Fifty-sixty.
29. Kaukaisin paikka, jossa olet käynyt? - Jossai Lapisa.
30. Klassinen vai moderni? - Klassinen.
31. Kuvaile laukkuasi ja sen sisältöä? - Töireppu, purkkaa yms..
32. Mihin haluaisit juuri nyt? - Jotai kehittävää tekis mieli tehdä, mut enpä tiiä mitä se olis.
33. Paras asia kotona? - Sauna.
34. Lempikirjailija? - Ei mitää sanomista tästä.
35. Oletko käyttänyt huumeita? - E minä tiiä.
36. Jos kyllä, mitä olet kokeillut? - Kysy edelliseltä.
37. Miten nukut? - Tällä hetkellä ihan kohtalaisesti.
38. Viimeisin ikävä? - Ei mitää muistikuvaa :D.
39. Kuinka monta tyynyä sängyssäsi on? - 3.
40. Mitä sinulla on päälläsi juuri nyt? - Pastaa tähän edelliset vastaukset vaatekysymykseen :D
41. Kuinka usein kirjaudut galleriaan päivässä? - 12300.
42. Koska nautit alkoholia viimeksi, mitä? - Joulukuussa. Enpä jaksa alkaa luettelemaan.
43. Mitä teet huomenna? - Käväsen marketeilla, lenkillä ja rötvään himassa.
44. Stalkkaatko? - Totta vitussa.
45. Onko sinut bongattu kaupungilla? - Emmä tiiä, voi olla aika hankala bongata ku liikun ku salama.
46. Montako kertaa olet ollut tekemisissä poliisien kanssa? - Enpä osaa laskea, töiden puolesta muutaman kerran.
47. Paras asia talvessa? - Semmone mukava napakka pakkanen ja auringonpaiste =).
48. Paras asia kesässä? - Ei vittu, kuka jaksaa luetella tähä.
49. Viimeisin kerta kun sait sakot? - En oo saannu semmosia.
50. Missä haluaisit olla? - Eipä nyt oo mitää haluamista minnekkää.
51. Hymyiletkö juuri nyt? - Iha naama tasasena oon.
52. Jos pääsisit mihin tahansa nyt, mihin menisit? - Siis ei mitää haluamista minnekkää, mut heitetää ny randomilla joku ulkomaanreissu kaveriporukalla.
53. Oletko ihastunut? - Enpä oo edelleenkää.
54. Seuraava ulkomaanmatkasi? - En osaa sanoa.
55. Uskotko jumalaan? - En.
56. Milloin aiot mennä nukkumaan tänään? - Joskus enne puoltayötä :D ei jaksa vapailla valvoa.
57. Kännykän taustakuva? - Joku abstraktitaidehommeli.
58. Viimeisin suudelma? - Tammikuussa.
59. Lonkero vai olut? - Tällä hetkellä ei kumpikaan, mut kaljaa yleensä juon. Ai että ku oli niin mun tyylinen vastaus xD
60. Mistä musiikista pidät? - Sekalaista paskaa.
Olen kasvanut vihollisuuksien alla,
koita kuvitella, miltä tuntuu havaita,
että minä olen vihollisista pahin,
kun uskoin satuja.
Koita kuvitella, mitä on kasvaa
vihollisuuksien alla, minä kasvoin
uskoen, että pahuus vaanii
viatonta.
Koita elää pelossa joka päivä,
ja kuvitella, miltä tuntuu,
ymmärtää lopulta,
miksi on yksin aina.
Uskotko, mitä se tekee henkielämälle,
että luottamus on vain harhoissa?

« Uudemmat -