IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Uusi viikko taas alkaa hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa tämän viikon. Jaksoin nousta äsken ylös kun kello soi ja join aamukahvit. Eilenä oli kiva päivä mä kävin siellä tokmannilla ja löysin sieltä uudet yöhousut ja korvikset. Ne yöhousut oli tarjouksessa maksoi vaan 12 euroa ne on harmaan väriset ja niissä on taskut. Hyvä löytö koska mä tarvitsin ne uudet yöhousut koska edelliset oli jo kuluneet ja vanhat. Juu sorruin shoppailemaan mutta teki kauheasti mieli ostaa itselle jotain pientä kivaa.
Mulla meni vaan 15 euroa ne korvikset maksoi vaan 3 euroa. Aijon ottaa tänään käyttöön nuo korvikset. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei tarvitse tällä viikolla hakea mitään lääkettä koska kaikkia on. Huomasin kyllä tuossa että masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää riittävät tämän vuoden loppuun. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä otan aamulääkkeet kohta. Uskon että tästä tulee mukava päivä aijon käydä lenkillä tänään ja illalla mä näen yhtä mun kaveria. Kohta alan pesemään pyykkiä niin saa ne hoidettua tässä aamulla. Eilenä katsoin loppupäivän taas the good doctor sarjaa ja sykettä. Hyviä sarjoja ovat olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Sain katsottua eilenä tempparit siinä oli näköjään pientä draamaa kohta siinä alkaa varmasti tapahtua enemmän mielenkiinnolla haluan nähdä mitä tapahtuu. Jee, salkkarit tulee tällä viikolla taas innolla aijon katsoa. Siinäkin alkaa varmasti taas tapahtua. Kohta Vissiin salkkarit jää joulutauolle? No sitten ensi vuonna taas jatkuu uusin jaksoin.
Nyt otan aamulääkkeet, alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Parasta tässä päivässä on myös se ettei ole mikään kiire.

__Wilhemiina86pakko vastaaLuonut: __Wilhemiina86Maanantai 05.12.2022 02:18

1. Elokuviin vai hotelliin?
2. Mitä tekisit, jos seisoisin ovesi takana ?
3. Mitä tekisit, jos annan halauksen?
4. annatko takas??
5. Kahville vai syömää??
6. Jos tahot yöx nukutko sohval??
7. Jos heräät vaikka vahingossa mun viekusta?
8. Pyytäisitkö minut yöksi?


__Wilhemiina86Tosi tärkeinLuonut: __Wilhemiina86Maanantai 05.12.2022 02:16

Rakas oot mulle elämi rakkaus, ilman sua mulla ei oo mitään pelättävää, haluun olla sulle aina tukena aina kun voin olla. Rakastan sua aina ja ikiusesti jos tunnet samoin kulta <3

Tomi1989NettiLuonut: Tomi1989Maanantai 05.12.2022 02:11

19euron netti näytti netin nopeudeksi yli 90megaa

_Iltsu_Joulukuun neljäs päiväLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 04.12.2022 23:51

04.12.2022. Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten avasin joulukalenterin neljännen luukun, pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen tein lounasta. Lounaan jälkeen menin lenkille. Sitten kävin suihkussa. Sitten join kahvia kotona. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä jossain sopivassa välissä. Huomenna autan äitiäni leipomisessa kello 13 aikaan, koska minun vanhempi siskoni järjestää ne itsenäisyyspäivän juhlat ylihuomenna. Menen huomenna myös kello 18: 30 aikaan kansalaisopistolle saksan tunnille. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä talvipäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla ja käyn vaateostoksilla joulun jälkeen,kun silloin alkaa alennusmyynnit. Huomenna vaihtuu joulukuu. Joulu on todella ihanaa aikaa, kun on lunta.

JeppisläinenSunnuntai 4.12.2022Luonut: JeppisläinenSunnuntai 04.12.2022 23:10

Nousin tänäänkin yhdeltätoista kun lähdin käymän rustassa ennen kahtatoista. Oli aika kylmä ilma polkea sinne mut kun oli pakko mennä kun sitä suihkusaippuaa piti ostaa. Tulin takas ennen yhtä. Keitin sitte kananmunia että tuli syötyä jotain ennen tallille menoa. Katoin telkkaria siihen asti kun lähdettiin tallille. Ennen viittä puin päälle. Viiden jälkeen lähdettiin tallille. Tallillle kun mentiin niin yks karsina oli siivoamatta se siivottiin. Mä kävin siivoaamassa poikien tarhan ja sillä aikaa kun tarhaa siivosin niin masalla ajettiin. Sen jälkeen masa riisuttiin valjaista ja laitettiin karsinaan. Haettiin muutkin hepat sisälle ja haettiin vielä heinätkin valmiiks. Ruokittiin vielä hepat ennen kun lähdettiin kotiin, Olin kotona ennen kahdeksaa ja heti kun tulin kotiin niin rupesin syömään että kerkesin koneelle yhdeksän jälkeen. Aina kun masalla on ajopäivä niin menee tallilla liian kauan aikaa. Tänäänkin pitää yrittää mennä nukkumaan ennen puolta kahta kun huomenna pitää lähteä kauppaan ennen kymmentä että kerkeen takas kotiin yhdentoista jälkeen, pitää nousta jo yhdeksältä ylös. Jää välillä yöunet liian lyhyiksi. Masalla taitaa olla seuraava startti seinäjoella lucian päivänä 13.12. Juksulla on startti nyt 8.12. kaustisella. Eipä muuta tällä kertaa.

Jack84Tämä aika :)Luonut: Jack84Sunnuntai 04.12.2022 21:36

Nyt on ollut mukavaa aikaa ja parasta seuraa, aika on sujunut hyvin ja valvottiin aamuun asti mutta se ei haitannut yhtään sillä tarkoitus onkin pitää hauskaa jne joten kellon voi välillä unohtaa :)
Tänään käyty kävelemässä, nautittu pannukahvia (nams) , vähän herkuteltu ja pian syömään hyvää eli ei valittamista. Pieni miinus on vain että noi selkärangattomat selän takana pahaa puhuvat jotka eivät uskalla tulla suoraan kertomaan missä mättää jotta voitaisiin mahdollisesti löytää ratkaisu mutta kaikki ei vaan tee kuten aikuiset, en osaa aina itsekkään mutta kukas on täydellinen? Ei kukaan mutta toivoisin että jos jokin mättää tuu puhumaan suoraan äläkä puhu selän takana ja levitä perättömiä kiitos, niitäkin vain tyhmät uskovat.

Mutta jees ilta jatkuu rauhallisesti ja olen iloinen enkä ainoa :)

Terkut savosta :)
Jokaisella elämänmuodolla on heikkous !

Ja joka estää sitä nytkin siis saavuttamasta sitä ehdotonta ja ikuista sitä ylivalta asemaa ne voi sitä yrittää nyt ja on jo yrittäneet..

Vaikka maapalolla olisi ulkopuolisia elämänmuotoja..

Ja joista yksi on syntynyt täällä ja joka on liskorotu joka on jo olemassa muissa tähtijärjestelmissä..

Hyönteisrotu joka on polveutunut hyönteisistä..

Täällä vierailee ne 10 rodun edustajia ja jo ne siis 25 rotua tietää meistä joista nyt ne joita ei aiemmin ole kiinnostanut tämä aurinkokunta..

On tulossa tänne siivoamaan todella siis sen sotkun pois jonka toiset on aiheuttaneet..

Tästä tietää pieni porukka josta 1900 luvulla syntyneet on jo eläkkeellä ja tämä..

On Yhdysvaltoja ja..

Venäjää jäytävä tekijä nyt..

Kiina ja Intia ei tule hyväksymään valhetta ylikansoituksesta syyttämään tästä niitä miljoonia siis köyhiä..

Ihmisen omaksuman talous ja valta järjestelmän aiheuttama ongelma ei hedelmällisyys ole uhka on elämää..

Ja joka nyt siis jopa kukoistaa sukupolvien kierrossa..

Vihje 1980 luvulta miksi pyrämiidit on rakennettu monia yhtä aikaisia merkityksiä silti mutta yksi voi olla tämä syy ja..


Ne ei voi loputtomiin harjoittaa ihmisen kaltaista mielivaltaa!

Ja sitä siis pakkovaltaa ja tämä on jopa siis ihmiselle ehdollistunut syy ja seuraus..

Ja minä en koskaan luovuta myönnytä elämässäni..

Ja enkä kuolemani jälkeen tässä asiassa..

Yhdysvallat on tehnyt virheen sitoutunut niihin elämänmuotoihin joiden se moraali ja tarkoitusperät ei kestä päivänvaloa..

Olen olentoryhmästä joka ei hyväksy orjuutta eikä sitä mitä ihminen ja kuin nämä elämänmuodot on vaikka ne ei käy enään sotia..

damirame10Luonut: damirameSunnuntai 04.12.2022 09:29Joulufiilistelyy &lt;sydän&gt;
On ollut mukava viikonloppu tähän asti olen aika hyvin saanut taas olla ja levätä. Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä, sen jälkeen nukuin parin tunnin päikkärit, söin ruoan ja lähdin tekemään toista lenkkiä. Loppu päivän katselin vaan syke sarjaa ja jersey shorea ruudusta. Menin sitten tuossa kahdeksalta nukkumaan illalla. Nukahdin heti kun menin sänkyyn ja nyt mä heräsin tuossa viiden jälkeen. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Tänään ei ole mitään ihmeellistä aijon käydä lenkillä, tokmannilla ajattelin käydä, katson varmaan taas syke sarjaa eteenpäin. Olo on ollut hyvä ei ole nyt yhtään ahdistanut.
Nautin taas tästä hyvästä olosta kun pystyy toivon että ensi viikko menee mukavasti. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse yöksi. Vietetään pikkujouluja eli juodaan alkoholia, herkutellaan ja höpötellään. Ajattelin juoda siideriä, lonkeroa ja ehkä viiniä. Ihan kivaa taas juoda koska en ole nyt juonut alkoholia kuukauteen. Ollut pieni tauko siitä mikä on oikeasti tehnyt vaan mulle hyvää. Nyt kun juon taas niin nousee varmasti nopeasti päähän. Aijon syödä hyvin ennen kun alan juomaan koska ei kannata juoda koskaan tyhjään vatsaan tulee aika huono olo sen jälkeen jos juon viiniä niin ajattelin ostaa sitä helmeilevää omenaviiniä mikä on mun lempi viini pullo ei ole onneksi kamalan kallis.
Näin eilenä poikaystävän se toi mun pari ponnaria ja t-paidan mitkä olin unohtanut sen luokse viime viikonloppuna kivaa oli nähdä sitä taas.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aijon nauttia tästä päivästä vielä ennen kun uusi viikko alkaa. Tänään koitan vihdoinkin saada pestyä nuo pyykit. Tajusin myös sen etten ole vielä sulattanut mun jääkaappia olen kokonaan unohtanut sen asian no ensi viikolla sulatan sen.

_Iltsu_Joulukuun kolmas päiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 03.12.2022 23:52

03.12.2022. Lauantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten avasin joulukalenterin kolmannen luukun, pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lenkille. Lenkin jälkeen söin lounaan. Sitten kävin suihkussa. Sitten join kahvia kotona. Sitten kävin äkkiä kaupassa ostamassa itselleni vähän eväitä ja huomiset lounastarpeet. Sitten menin vanhempien luokse viettämään iltaa. Katselin YouTubesta Muumilaakson tarinoita-sarjan 10 jakson ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia kännykällä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelylenkillä jossain sopivassa välissä. Huomenna tai ylihuomenna leivon ehkä marenkeja, koska kananmunieni parasta ennen-päivämäärä on 09.12. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mustikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin joku päivä ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmä ja syksylle tyypillistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kolea sää. Nyt tulee pimeä kello 15:30 tai kello 16 aikaan, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä talvipäivistä täysin. Nyt on ulkona todella pimeää ja vihaan pimeyttä. Tänään oli sateinen ja viileä syyspäivä. Maanantai on minun inhokkipäivä viikolla. Tänään oli pilvinen ja syksyinen sää. Syksy on ihanaa aikaa liikkua luonnossa. Viikonloppuna on luvassa sadetta ja syksylle tyypillistä säätä. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni viikolla. Hyvää loppuiltaa kaikille tasapuolisesti. Tilaan netistä joitain jouluvaatteita ensi viikolla ja käyn vaateostoksilla joulun jälkeen,kun silloin alkaa alennusmyynnit. Huomenna vaihtuu joulukuu. Joulu on todella ihanaa aikaa, kun on lunta.

JeppisläinenLauantai 3.12.2022Luonut: JeppisläinenLauantai 03.12.2022 23:37

Heräsin tänään yhdeltätoista kun lähdin kauppaan ennen kahtatoista. Kaupassa meni ehkä puolisen tuntia kun piti kattoa että mitä ostan sieltä, tuli taas kaks pussia tavaraa ruokaa ja ym. hyvää. Olin kotona ennen puolta kahta.Tyhjäsin kauppapussit ja lähdin vielä käymään cittarissa hakemassa ens vuoden kalenterit. Tulin takas kotiin ja otin pyykit pois telineestä. Oon kattonu telkkaria siihen asti kun lähdin tallille vaikkei paljo mitään tullukkaan. Viiden jälkeen mentiin tallille. Tallille kun tultiin niin yks karsina oli siivoamatta ja kaveri siivos sen. Mä kävin siivoamassa poikien tarhan nopeesti kun ei siinä kauaa menny kun ei siellä niin paljo paskaa ollu, tuli vaan puolikärryllistä. Sit kun olin tarhan siivonnu niin haettiin hepat sisälle kun kaverilla oli kiire kotiin kun se oli ollu tänään töissä päivällä että päästiin aikasemmin kotiin. Ruokittiin hepat vielä ennen kun lähdettiin kotiin. Olin kotona seitsemän jälkeen. Kotiin kun tulin menin suihkuun ja suihkun jälkeen söin ja puin päälle että tässä kämpässä tarkenee olla. Yritän mennä taas ennen puolta kahta nukkumaan, kun huomenna nousen taas yhdeltätoista ylös kun lähden käymään päivällä rustassa hakemassa suihkusaippuaa. kattelen vielä telkkariakin jonku aikaa samalla kun oon koneella. Että sellainen päivä tänään, ei jaksa enempää kirjoittaa.
“Proud to Be an American” Essays: Are You a Patriot?

“What is America to me?

A name, a map, the flag I see,

a certain word, “Democracy.”

What is America to me?”

The House I Live In

iStock_87294393_LARGE.160928.jpg

So, what is America for you? Are you happy to live in this country? Are you proud to be a citizen of the United States?

“Yes, I do, I love my country” is, most probably, your answer to these questions. However, it is not enough for a brilliant “Proud to Be an American” essay.

By the way, we know that many students do love their country, but actually, they cannot provide reasonable explanations for that. Are you one of them? Then, making your “Proud to Be an American” essay might turn into a challenging undertaking.

Our writers who also love America are glad to help with your “Proud to Be an American” essay and share some effective writing tips.

According to the research writers from the famous site https://writemypapers4me.net/blog/controversial-topics/ - pointless debate topics, your major task of writing the “Proud to Be an American” essay boils down to giving reasons for your pride. What you can do is make a list of all aspects about the United States that you love and are proud of. It can be something like that:

Freedom;

Religious and cultural diversity;

Education;

Healthcare, etc.

In other words, in your “Proud to Be an American” essay, mention some really winning aspects about your country that no other country in the world has. Do not forget that you need enough supporting arguments for any assertion made in your “Proud to Be an American” essay. Statements like “We have the best education system” will not work.

By the way, what if for some reasons you are not proud to be an American citizen? Well, do not be afraid to be critical and tell about all the flaws you see about your country in the “Proud to Be an American” essay.

Hamlet Soliloquies Essays: Top Three Ideas for You

Hamlet’s amazing monologues are probably one of the aspects that make this Shakespeare’s tragedy so famous and immortal. English teachers devoted quite a lot of time to studying and analyzing Hamlet soliloquies. We also recommend you to read the article "Better Writing Through Correct Punctuation: Improper Comma Usage" - view details.

At first, understanding Hamlet monologues seems to be so hard. Then, you start realizing what the main hero meant by thee or that words. Finally, many other ideas about Hamlet monologues start crowding your head and your teacher asks you to prepare a Hamlet soliloquies essay.

So, what particular soliloquy have you picked for writing your Hamlet soliloquies essay? Can you explain your choice?

We know that many of your peers will choose “To be or not to be” as the basis of their Hamlet soliloquies essays. Well, as a rule, teachers devote quite a lot of time to discussing this monologue. Definitely, writing Hamlet soliloquies essays about it will be easier.

However, we have three other suggestions that can make your Hamlet soliloquies essay stand out.

Hamlet soliloquies essays: suggestion # 1

“O what a rogue and peasant slave I am” - this is the second soliloquy of Hamlet that appears after the performance of the First Player. In a few words, in this monologue, Hamlet is talking about integrity, character, and blames himself for inaction.

Hamlet soliloquies essays: suggestion # 2

“What a piece of work is man!” - this soliloquy appears in Act II, Scene II. In this monologue, Hamlet is talking about the man’s nature, and meanwhile, Shakespeare shows Hamlet’s inner struggle. In conclusion, Hamlet stated that he had no more faith in humanity: “Man delights not me”.

Hamlet soliloquies essays: suggestion # 3

“Alas, poor Yorick” - it is a famous monologue that appears when two gravediggers found the skull of Yorick. This soliloquy is about death and dying.

So, good luck with your Hamlet soliloquies essay!

mirmeriNää sanat, tää biisi ✨Luonut: mirmeriLauantai 03.12.2022 16:37

Päivät on kuin perhoset
liihottavat ohitse
tulevaisuus on myöhemmin
eilispäivän jo unohdin

Voit mennä virran mukana
tai olla vastarannalla
se on sun oma asia,
ei tarvi ketään kuunnella

Ainoastaan, toistaiseksi
elämä on nyt tää hetki,
ainoastaan toistaiseksi
mitään ei tehty ikuiseksi

Kestääkö jo sun siipesi?
Lennä jos tekee mielesi,
tunnista omat haaveesi
unelmat ota mukaasi

Voit mennä virran mukana
tai olla vastarannalla
se on sun oma asia
ei tarvi ketään kuunnella

Ainoastaan, toistaiseksi,
elämä on nyt tää hetki,
ainoastaan toistaiseksi,
mitään ei tehty ikuiseksi

Kaksi viikkoa kaipasin
kolmantena unohdin
valoon päivään ja vapauteen
tänään itse onneni teen

Ainoastaan, toistaiseksi
elämä on nyt tää hetki,
ainoastaan, toistaiseksi
mitään ei tehty ikuiseksi

Aknestik

suacuacuonMOTOR KÉO GIẾNG TRỜILuonut: suacuacuonLauantai 03.12.2022 11:36

MOTOR KÉO GIẾNG TRỜI
Minh Nghĩa chuyên cung cấp và phân phối dòng motor kéo giếng trời lùa trượt tự động. Qúy khách có nhu cầu liên hệ Minh Nghĩa 0906 648 645 để được tư vấn và báo giá chính xác.

Motor kéo giếng trời lùa


Nhận bộ kéo giếng trời tự động của bạn ngay hôm nay
Cửa sổ trần cần rất nhiều năng lượng để mở và đóng chúng, nhưng với Skylight Puller, bạn sẽ dễ dàng hơn. Chọn giữa phiên bản tiêu chuẩn và mạnh mẽ và đặt hàng của bạn ngay hôm nay, với các tùy chọn giao hàng nhanh chóng!

Lắp đặt thuận tiện tại TP.
Với núm xoay dễ cài đặt và dễ vận hành, động cơ này rất thuận tiện để sử dụng ở mọi nơi bạn đến. Có thể gắn nó vào bất cứ đâu ngoài trời thì còn gì tuyệt hơn!

Công ty chuyên dụng về động cơ
Công ty mô tơ giếng trời tư động tại TP.HCM chuyên cung cấp các loại mô tơ lùa giếng trời chất lượng cao do hãng mô tơ YH Đài Loan sản xuất, vì vậy đừng chần chờ mà hãy mua ngay hôm nay!Động cơ đầu kéo giếng trời được coi là thiết bị tiêu chuẩn trong các tòa nhà văn phòng hiện đại. Minh Nghĩa tại Thành phố Hồ Chí Minh là một doanh nghiệp công nghệ cao quy mô trung bình chuyên cung cấp và phân phối động cơ giếng trời. Tại Minh Nghĩa, chúng tôi tiêu biểu cho sự xuất sắc thể hiện qua các sản phẩm chất lượng cao và dịch vụ sau bán hàng chất lượng.
Hãy tưởng tượng tất cả các tòa nhà của bạn có động cơ giếng trời - ngày trở thành đêm, đèn bật sáng khi trời tối!
Phần tính năng:

-
Giải pháp giếng trời của bạn

motor-cua-cong-yh-600kg-2.jpg
Motor lùa giếng trời tự độngEnter link URL

Minh Nghĩa cung cấp và phân phối nhiều loại mô tơ đầu kéo giếng trời đáp ứng nhu cầu đa dạng của các thị trường khác nhau, trong đó mô tơ Đài Loan YH đầu vào, lắp đặt và bảo trì nhanh chóng, dễ dàng. YH Taiwan chỉ phục vụ những khách hàng có nhu cầu đóng mở giếng trời nhanh chóng và các chức năng đặc biệt khác.

Có chế độ cảm biến mưa giếng trời khi trời mưa cửa sẽ tự động đóng lại. Mọi người có thể an tâm khi trời mưa mà mình quên đóng cửa. Thật là tuyệt vời ạ.


Cảm biến mưa giếng trời loại tốt nhất


Bị cảm giác nóng rát mãn tính do thông gió không đúng cách? Chọn động cơ motor của chúng tôi! Từ chế độ vận hành nhiều động cơ mạnh mẽ đến cảm biến ánh sáng để tự động đóng / mở cửa sổ trần, bạn sẽ bị thu hút bởi một khung trời mà chúng tôi không có.

motor-cua-cong-lua-yh-600kg.jpg
Motor lùa giếng trời hàng Ý
Tại sao lại là Minh Nghĩa?

Minh Nghĩa là nhà phân phối mô tơ đầu kéo giếng trời uy tín, chuyên nghiệp và giàu kinh nghiệm tại TP.HCM. Với hơn 40 năm kinh nghiệm, Minh Nghĩa luôn tâm huyết trong việc phân phối những sản phẩm chất lượng hàng đầu cho khách hàng.
Phần tính năng:

Vật liệu thương hiệu phù hợp
Là nhà phân phối mô tơ đầu kéo giếng trời có kinh nghiệm tại TPHCM, Minh Nghĩa phân phối độc quyền mô tơ kéo giếng trời tốt nhất thị trường. Nó đi kèm với các tính năng hiện đại như cách nhiệt bền và hiệu suất cao, bảo vệ lâu dài cho những ngày mưa và bụi và chứng chỉ CE để sử dụng an toàn.

Hỗ trợ chăm sóc khách hàng cao cấp
Dịch vụ khách hàng TUYỆT VỜI đang đến theo cách của bạn! Nhóm dịch vụ khách hàng của chúng tôi cung cấp hỗ trợ 24/7 về mọi yêu cầu của bạn từ các yêu cầu về sản phẩm đến các yêu cầu chung. Mọi thắc mắc qua điện thoại sẽ luôn được giải đáp NGAY LẬP TỨC với đội ngũ nhân viên có thể hỗ trợ bạn tốt hơn.

Trân trọng và cảm ơn!
CÔNG TY TNHH TM – DV – CƠ KHÍ – XÂY DỰNG MINH NGHĨA
Địa chỉ: 917 Tỉnh Lộ 43, Khu Phố 2, Phường Bình Chiểu, Thành Phố Thủ Đức, Thành Phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
Hotline: 0906 648 645( Ms: Mi) – 0908 648 645( Mr: Đoàn)
028 668 134 77
Eilenä oli mukava päivä kävin apteekissa hakemassa lääkkeet ja kävin samalla kaupassa ostin kaupasta teetä, sipsiä ja limua. Herkuttelen niillä nyt tänä viikonloppuna. Kävin eilenä aamulenkillä kun oli kiva ilma aijon tänään myös lenkkeillä. Teen aamulenkin ja toisen lenkin iltapäivällä. Aamulenkin jälkeen aijon nukkua päikkärit. Kun olen viikonloppuisin täällä kotona niin nukun silloin päikkäreitä kun on aikaa ja siinä saa samalla aika hyvin levättyä. Nukun myös joka yö todella hyvin etten herää mihinkään ja menen aina ajoissa nukkumaan. Onneksi iltalääkkeet rauhoittaa ja ovat samalla hyvä unilääke. Mä nukahdan aina tuossa illalla vähän ennen kahdeksaa ja otan aina iltalääkkeet vähän ennen seitsemää illalla.
Katsoin eilenä melkein koko iltapäivän syke sarjaa nyt olen kaudella 12.
Todella jännittävä olen jäänyt siihen koukkuun. Aijon varmaan tänään jatkaa sen katsomista ja pitäisi myös jatkaa sitä the good doctor sarjaa.
Katsottavaa on paljon niin mulle ei ole tulossa tylsää. Saa ajan hyvin kulumaan kun katsoo lempi sarjoja. Tempparit aijon katsoa tänään niin näkee mitä siinä on taas tapahtunut. Paljon draamaa varmasti siinä taas ja siellä itketään iltanuotiolla ei mitenkään yllätä. Tänään yritän nyt saada pestyä mun pyykit. Olisin eilenä pessyt mutta pesukone oli koko ajan vaan varattu. Olo on ollut edelleen aika hyvä olen huomannut että tällä viikolla ei ole onneksi ollut kauheasti ahdistusta. Alkuviikko tuntui vaikealta mutta olo kyllä sitten helpottui. Masennuslääke minkä otan aina aamulla niin sekin lievittää hyvin ahdistusta hyvä että syön sitä lääkettä. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Heräsin tuossa viiden jälkeen. Otan kohta aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Mietin pitäisikö käydä tänään huvikseen tokmannilla? Mulla on nyt shoppailu kielto itselle etten nyt yhtään saisi ostaa uusia vaatteita.
Sitten kun tammikuu alkaa ja alennusmyynnit niin sitten vasta saisin shoppailla. Suunniteltiin kaverin kanssa shoppailupäivä tammikuussa joulun jälkeen kun alkaa alennusmyynnit. Sitä odotellen varmasti sitten löytyy jotain kivaa halvalla. Odotan nyt sitä hammaslääkäri laskua minkä aijon maksaa sitten heti pois kun se tulee. Luulen että se on varmasti jotain vähän yli 60 euroa ainakin? Saa nähdä.
LỢI ÍCH KHI DÁN FILM PPF VÀ ĐỘ GHẾ LIMOUSINE CHO Ô TÔ

dan film ppf bao nhieu tien? Dán ppf và độ Limousine cho xe có thực sự tốt không? Ở thời điểm hiện tại, đây là 2 phương án nhận được rất nhiều sự quan tâm. Vậy lợi ích của chúng tuyệt vời như thế nào? Tại sao đây là những phương án nhận được nhiều sự quan tâm đến vậy? Hãy cùng cao sang auto tiến hành tìm hiểu ngay bây giờ nhé.

34O7nqU.jpg

1/ Dán film ppf cho xe ô tô có tốt không?

Dịch vụ dán film ppf chắc chắn sẽ giúp bạn thực hiện được nhiều mục đích hơn hẳn so với những gì bạn vẫn nghĩ. Sản phẩm với cấu tạo bề mặt dày gấp 3 lần so với các loại decal keo xe thông thường mang đến rất nhiều lợi ích tuyệt vời.

Giữ lại giá trị bán lại của ô tô

- Một chiếc xe sẽ mất giá ngay khi bạn lái nó ra khỏi nơi bán nên cần bảo quản cẩn thận.

- Phim dán ppf xe hơi có thể làm giữ giá trị bán lại của chiếc xe của bạn nhờ công dụng bảo vệ tuyệt vời trước những tác nhân xấu.

- Chúng góp phần duy trì vẻ ngoài sáng bóng cho bề mặt ô tô của bạn.

- Phương án lý tưởng để ngoại thất ô tô bóng bẩy.

Phim ppf tạo màng bảo vệ bề mặt xe

- Dán ppf góp phần bảo vệ chúng khỏi tác hại của tia cực tím.

- Ngăn chặn các vết trầy xước và vết côn trùng bắn ra, môi trường không tốt cho ô tô.

- Dòng sản phẩm cao cấp này mang lại khả năng chống chịu hiệu quả và lâu bền đối với các yếu tố có thể làm mất màu, rỉ sét và hư hỏng sơn.

Dán ppf cho xe hơi trong suốt, vô hình

- Độ trong suốt vượt trội, nâng cao độ sáng bóng tối ưu.

- Không làm thay đổi màu sơn các bề mặt được phủ film dán.

- Dễ dàng tháo gỡ phim ppf, không để lại các vết bẩn bám dính, trông đẹp như ngày mới dán phim.

Hơn thế nữa, dòng sản phẩm này còn có độ bền rất cao, đảm bảo có thể sử dụng lên đến 10 năm. Đặc biệt, film ppf còn được bảo hành rất lâu dài, vì thế quyền lợi của quý người dùng cũng được bảo vệ tốt nhất.

2/ Những lợi ích khi độ ghế Limousine cho xe ô tô

Độ ghế Limousine xe ô tô đang nhận được rất nhiều sự quan tâm. Nhìn chung, phương án này không chỉ giúp bạn thực hiện được một mà cùng lúc có thể đạt được nhiều mục đích khác nhau. Vốn dĩ Limousine là loại xe hạng sang, cao cấp chuyên dành cho giới nhà giàu, vậy nên độ ghế theo dòng xe này mang lại giá trị rất tuyệt vời.

7Y09Biv.jpg

Những lợi ích bạn có thể đạt được khi độ ghế Limousine cho xe ô tô như:

- Góp phần tăng độ thẩm mỹ, sang trọng hơn hẳn cho xe so với ghế zin mà còn nâng tầm đẳng cấp cho xe.

- Với thiết kế tinh tế, nội thất được nâng cấp sẽ giúp cho không gian trở nên rộng rãi, tiện nghi hơn hẳn so với trước đây.

- Góp phần tạo cho người ngồi cảm giác thoải mái, êm ái và cảm thấy vô cùng dễ chịu trong những chuyến hành trình dài.

- Mang đến cho các chủ xế trải nghiệm sự tiện nghi tuyệt đối với đầy đủ các trang thiết bị như giường nằm, ghế massage, bàn ăn hiện đại cùng với các tiện ích hiện đại (cổng sạc USB, ổ sạc điện thoại, di động, máy tính bảng, laptop,…) tại mỗi vị trí ngồi.

- Với wifi phủ sóng có thể thoải mái lướt web, xem phim, nghe nhạc.

- Giúp nội thất Limousine cao cấp luôn giúp xe bền bỉ và kéo dài tuổi thọ hơn là sử dụng nội thất cũ.

3/ Nên nâng cấp ghế Limousine và dán ppf ô tô ở đâu mới tốt?

Có phải bạn đang tìm kiếm một địa chỉ nâng cấp ghế Limousine cũng như dán ppf ô tô có đúng không? Hiện nay không thiếu những trung tâm chăm sóc xe chuyên nghiệp để bạn lựa chọn. Tuy nhiên mỗi người đều cần phải thật cẩn thận để chắc chắn không gây bất kỳ ảnh hưởng nào xấu đến xế cưng của mình.

Nhìn chung, chỉ cần chủ động liên hệ và đến với cao sang auto quý khách hàng sẽ dễ dàng chăm sóc, nâng cấp ngoại nội thất chiếc xe của mình hiệu quả nhất. Chúng tôi tự tin với dịch vụ mình mang đến bởi:

- Chất liệu da nhập 100%, đảm bảo nguồn gốc xuất xứ của ghế.

- Cung cấp film PPF ARI chính hãng đến từ Mỹ

- Đội ngũ kỹ thuật hơn 10 năm kinh nghiệm, chuyên môn cao đảm bảo quá trình nâng cấp ngoại nội thất ô tô diễn ra nhanh chóng, an toàn.

- Hệ thống máy móc hiện đại, công nghệ cao, đảm bảo quá trình chăm sóc xe chính xác tuyệt đối.

- Luôn đặt uy tín lên hàng đầu, chế độ bảo hành rõ ràng.

- Bảng giá được công khai, thuận tiện để khách hàng theo dõi và tham khảo.

- Sẵn sàng tư vấn 24/7, giúp khách hàng giải đáp được hết mọi thắc mắc.

Tham khảo: https://tapas.io/cuahangcaosangauto

Chỉ mong với những chia sẻ bên trên có thể giúp bạn biết được lý do vì sao dịch vụ nâng cấp ghế Limousine và dán ppf lại được yêu thích đến vậy. Đừng chần chừ thêm nữa mà hãy liên hệ ngay đến cao sang auto để được tư vấn thêm nhé. Chắc chắn dịch vụ siêu chuyên nghiệp tại đây sẽ khiến bạn hoàn toàn an tâm.

Jack84Perjantai&MietteetLuonut: Jack84Perjantai 02.12.2022 23:59

Päiväö sujui mukavasti vaikka valvoin yöllä ja nautiskelin muutaman mutta en liikaa vaikka hetken tuntuikin aamulla mutta kyllä päivä lähti käyntiin kahvilla sitten, pientä nuhaa on vaan toivotaan että menee ohi kun ei ole pahempaa onneksi ja huomenna on ihana ihminen tulossa useaksi päiväksi kylään ja käyn hakemassa 80 kilsan päästä tänne :) <3
Onneksi sain uniongelmat selätettyä koska haluan olla pirteä kun ajamaan lähden ei saa olla väsy tms, sen verran vastuuntuntoinen olen todellakin.

Hmm, tässä vuodessa ollut ikävääkin kuten nurin menneet ihmissuhteet..tiedän että osa vika on itsessäkin todella mutta ei kyllä kaikki, useiden kans oli kivaa niin kauan kuin kesti ja tunne oli molemminpuolinen, sitten vain naps :/
Sentään voisi kun kumpikin osapuoli on rauhallinen niin puhua asioista että mitä voitaisiin tehdä vai annetaanko olla ellei saada ratkaisua, helppoa se ei ole tiedetään eikä ole pakkokaan alkaa siihen mutta rauha silti aina parempi. Esimerkkinä exäni jonka kans keväästä kesään vaihtelevasti seukattiin mutta ollaan yhä väleissä ja jutellaankin aina joskus, siitä hyvä esimerkki että ei paha täällä asusta vaikka joskus on mutkikasta mutta tosiystävyys kuin rakkauskin kestää <3 aina löytyy molempia tyydyttävä tie :)

Pyysin rukouksessa universumilta anteeksi virheitäni ja pyysin apua, joko pääsisi yli heistä jotka ei halua sopua tai sitten ihmettä. .

Aika näyttää. Pahoitteluni kaikille jos olen typerästi mielen pahoittanut. anteeksi. Kaikkea kivaa aidosti ihanille sydämen omistaville persoonille <3
« Uudemmat -