IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Noir[Ei aihetta]Luonut: NoirLauantai 25.02.2017 18:55

PixelStarPikku Pikselin niksipirkka.Luonut: PixelStarLauantai 25.02.2017 17:06

Tekis mieli ihan sikana värjätä hiukset. Kumihanskat on loppu. Samoten rahat. Tilillä muutama sentti. Toimiskohan pakastepussit?

Aikaisemmin tänään tein bataattiranuja. En enää osta perunaa kotiin, joten olen pitkään himoinnut kunnon mättöranskalaisia.
Ohjeen mukaan mitä laittaa maissijauhoja, mutta kappas ne oli just päässeet loppumaan. Perunajauhoja kyllä löytyi joten tuumasin etteikö ne niiku ole samaa asiaa.
Ennen kuin kerkesin kaataa perunajauhoja ranuihin, tulin toisiin ajatuksiin. Juuri kun olen vetemässä kättä pois kupilta, lipsahti perunajauholaatikko suoraan ranujen päälle... Syötäviä olivat silti. Laitoin vitusti ketsuppia päälle niin oli hyvää :--D

PixelStarMappi a:sta ö:hön.Luonut: PixelStarLauantai 25.02.2017 17:00

Mitä täh täh mitä sanoit?
Tai siis aivan sama mitä sinä sanot. Minun sanani painaa enemän kuin sinun. Turha väittää vastaan, koska sitten haastat riitaa. Itken somessa miten ollaan tapeltu ja miten olet aina vastarannan kiiski. Muutaman päivän päästä annan anteeksi vaikka olet niin vitun tyhmä.

Mielipiteet. Niistä voidaan olla montaa mieltä, mutta fakta on aina fakta. Jos asia on tieteellisisti todistettu ei auta itkeä äitiä apuun. Äiti ei nyt sinua auta. Olet jo tarpeeksi vanha, ettei matikanlaskuja lasketa sormilla ja osataan solmia omat kengännauhat.
Jos kerron sinulle kuun olevan juustoa tai pilvien olevan hattaraa, ottaisitko sen tosissasi? Kaikkihan me tiedetään, että kuu on kova ja kylmä kuin sydämeni. Pilvet ovat karanneita pieruja eikä niitä kannata syödä.
Viisaimmatkin voivat olla väärässä. Minä en. Minähän olen tyhmä :-- D Joinks.

Olen opettanut muksuille, että mielipideasioista ei voi tapella. Totta kai siitä riita syntyy, jos kaksi äärimmäistä vastapäätä laitetaan yhteen. Otetaan vaikka minut vastaann...... öö.. tai oikestaan en halua tapella. Tai no olen aina valmis vetämään turpaan jos tilanne sen vaatii.
Hei, olen aika monesti erimieltä asioista Murun kanssa. Minun mielestäni Muru on hyvin kapea katseinen ja näkee maailman musta valkoisena. Onneksi minulla on käytössäni enemän värejä. Melkein yhtä monta kuin värikynäpaketissa.
Murun mielestä olen sosialistinen mulkku joka näkee maailman täynnä kukkasia. Ei elämä voi olla aina hattaroita ja karanneita pieruja. Maailma on julma, ole sinäkin.

Olen aika kärkäs omissa mielipiteissäni ja pidän kiinni siitä mitä sanon. Otan vastuun sanoistani enkä päästele turhia sammakoita huulien välistä. Pidän mölyt mahassani jos sitä vaaditaan. Minulla on käytöstapoja.
Minusta JVG on täyttä paskaa. En kuitenkaan mene valittamaan tosifanille miten se jaksaa sitä paskaa. Korvat valuu verta ja kaivan omaa hautaa yhdenkin kappaleen jälkeen. Aika monta kuoppaa olen kaivanut sillä esimerkiksi tutkin ensin asiaa ennekuin muodostan mielipiteeni. En voi siis haukkua asiaa josta en tiedä vittuakaan.
Et voi sanoa minua hulluksi luettuasi yhden postauksen. Olen täysi sekopää kunhan olet päässyt sivun loppuun asti.
Minusta pissikset ovat tyhmiä ja vegaanit hulluja. Olen kuitenkin tavannut pissiksen, jonka kanssa puhuin asian X nykytilanteesta. Olen myös tavannut vegaanin, jonka seurassa söin lihaa. Eikä se edes valittanut tai kyynelehtinyt kärsineen eläimen puolesta.
Olen puhunut Jumalasta uskovaisen kanssa vaikka en siis itse kuulu kirkkoon. Eikä hänkään ollut lähettämässä minua helvettiin. Kun asiat ilmaisee kohteliaasti niin ei se vastapuolikaan heitä sinua kakkapökäleellä.

Asioista voidaan olla niin monta mieltä ettei sormet enää riitä. Osahan meistä vieläkin laskee niitä matikanlaskuja sormilla.
Ulkonäköasiat ovat sellaisia asioista joita en lähtisi kommentoimaan ollenkaan jos minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa.
Jos ihminen on epämuodustunut tai muuten ei niin nätti, on hän sen varmasti kuullut ennenkin eikä sinun siitä tarvitse enää muistuttaa. Epämuodustomalle ei oikein voi mitään. varsinkin jos henkilö on jo vähän vanhempi, on varmasti tehty jo kaikki se voitava mitä on tehtävissä. Älä ole siis mulkku ja kommentoi: "Ruma". Se ei ainakaan pelasta tuon henkilön päivää ja mitä luultavammin saat turpaan mikäli komentoit "väärää" henkilöä. Muistetaan taas hyvät tavat ja pidetään mölyt mahassa.
Meillä kaikilla ei ole rautaista itsetuntoa ja vaikka olisi kuinka vahva, ne sanat satuttavat aina. Muistan miten ulkonäköäni kommentoitiin negatiivisesti ollessani 11 tai 12 vuotias. Olen siis nyt 25. Muistamme helpommin huonot sanat kuin ne hyvät.

Täällä tunnetuksi tullut herra.. mies.. mies joo. Siis hän kommentoi erään naaraspuolisen kuvaa näin:

"Nyt ei kyll enää ikinä seiso"


Vitun pässi. Vitun munapää. Vitun tyhmä. Facepalmaan käden naamasta läpi ja läpsytän itseäni pyllylle. Ketä edes kiinnostaa mitä housuissasi tapahtuu. Jos jotain kiinnostaa niin jaa tieto privaatisti. Hyi saatana.
Olenhan minäkin kirjoittanut menkoista ja paskomisesta. Olen kuitenkin vastuuttanut lukijan sillä että lukekoon jos lukee. Ei ole pakko jos ällöttää. En kuitenkaan mainosta itseäni että HEII TYKKÄÄN KAKATA JA MINUSTA VUOTAA VERTA AINA SILLOIN TÄLLÖIN. En heitä sitä SINUN naamallesi. Luet siitä ihan itse :--D Eihän minun olisi tarvinnut tuota munakommenttia lukea. Oma vikani, mutta ei tuollein sanota kellekkään. Haluaisin ottaa sen naisen syliin ja silittää päätä. Ei elämä ole mikään roast me-esitys.


Jos heittää muita paskalla niin saa varmasti itsekkin paskaa niskaan.


Minun mielestäni me kaikki ollaan apinoita, kunnes toisin todistetaan. Syyllistyn itsekkin välillä munapäisyyteen, joten antakaa tulla. Olen valmis.

Hearse.Luonut: HearseLauantai 25.02.2017 16:20

Rehellisesti sanottuna tekis mieli
hakkaa päätä seinään.

Alkaa voimat loppumaan.

HearseItsetuhoLuonut: HearseLauantai 25.02.2017 12:58

Eilinen aamupala: jäätelöö ja sipsii.

Tänään: suklaata ja kaljaa.
Ja Sentencediä. <sydän>

kkaati...Luonut: kkaatiLauantai 25.02.2017 10:09


kkaati...Luonut: kkaatiLauantai 25.02.2017 10:08


Rauhallinen työpäivän aamu, työt kun alkoivat vasta 15.15. Ehdin siis syödä aamupalaa sekä lounasta ennen töihin menoa ja jo se takasi hyvän päivän. Vaan eipä päivästä muuten mitään ihmeellistä kerrottavaa ole. Työpäivä sujui mukavasti ja kuljimme Lindan kanssa yhtämatkaa kotiin, hänellä kun oli myös työpäivä. Illalla teimme toista kertaa peräkkäin lämpimiä voileipiä, ne kun on helppoja ja vähän raskaampia kuin normileivät. Samuli Putron 'Valkoinen hetero' ilmestyi tänään. Odotin enemmän, mutta ei se huono ollut.

EhtaAnkkaPari ajatusta soittamisestaLuonut: EhtaAnkkaLauantai 25.02.2017 08:27

Väitetään, että hevikitarointi olisi jotenkin erityisen vaikeata. Enpä tiedä, olen kyllä aivan toista mieltä. Napakan komppaamisen oppii kohtuullisen nopeasti ja tilukitarointi kunnon säröllä on aika helppo nakki, etenkin kohtuullisella kitaralla. Haastetta voi toki lisätä soittamalla paksuilla kielillä ja jollain eri ritsalla. Hevikepillä noita nyt varmaan mättää kuka tahansa .011-kielilläkin normivireessä. Olen myös huomannut, että harvalla on kestävyyttä soittaa oikeastaan mitään kappaleita läpi alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi.

Jos oikeasti haluaa kehittyä hurjaa vauhtia, kannattaa panostaa mukavuusalueen ulkopuolellaa heilumiseen. Pari King Crimsonin seitkytäluvun pahinta kappaletta haltuun, jazz-sooloilua ja etenkin rikottuja sointuja: sen jälkeen lähtee kyllä hevikitarointi uusille urille.

Okei, tämä on vain näkemysseikka, myönnetään. Minusta on vain helvetin tylsää kuunnella toinen toistaan kopioivia tyyppejä, jotka sahaavat sitä harmonista molliskaalaa edestakaisin, bombailevat kammella ja blaa blaa. Niin nähtyä ja varsinkin kuultua. Kovinta tyylitajua - tai nimenomaan sen puutetta! - kunnon kikkailuhevissä edustavat ehkä nämä matikkametallin esi-isät á la Dillinger Escape Plan ja kumppanit. Niitä nyt jaksaa kuunnellakin.

EhtaAnkka[Ei aihetta]Luonut: EhtaAnkkaLauantai 25.02.2017 08:15

1. Nimesi
- Wilhelm.

2. Synttärit?
- Oli. Kahekskytluvulla.

3. Seurusteletko?
- En.

4. Missä muodossa asut, kenen/keiden kanssa?
- Kissiliitossa kissikodissa kissin kanssa kisseinä.

5. Voidellessasi näkkäriä voiteletko "reikäisenpuolen" vaiko sileämmän?
- Joo.

6. Kumpi tulee ensin leivälle, juusto vai makkara?
- Mikä minä olen sitä sanomaan.

7. Käykö ketsuppi kaiken kanssa?
- Joo, etenkin hunajamelonin.

8. Olet tilaamassa fantasia pizzan, mitkä ovat täytteet?
- Mitä sattuu. Vaikkapa kana, pekoni, katkarapu ja tonnikala.

9. Kun menet pikaruokalaan tilaat yleensä?
- Shittiä.

10. Mikä on lempi ruokakauppasi?
- Ei oikein mikään erityinen.

11. Millä kulkuvälineellä liikut eniten?
- Autolla.

12. Katso levyhyllysi 8 levy, mikä se on? (ylhäältä alaspäin) ->
- En helvetissä! Mulla on useampi levyhylly eri formaateille, enkä todellakaan lähde nyt etsimään. Tosin, cd-levyistä saatan ulkomuistista osata heittää kahdeksannen olevan todennäköisesti Absoluuttisen Nollapisteen levyn.

13. Kumman valitset tv vai tietokone?
- Tietokone on vähän kivempi.

14. Mitkä fyysiset ominaisuudet kiehtovat sinua siinä sukupuolessa mihin olet kiintynyt?
- Kaikki.

15. Unelmakämppä vai huippumalli haussa?
- Miten olisi isot alkukirjaimet?

16. Lenkkarit vai tennarit?
- Ihan sama.

17. Onko sinulla lävistyksiä?
- Ei ole.

18. Jos vastasit kyllä, missä?
- En vastannut.

19. Entä onko tatuointeja?
- On.

20. Jos vastasit kyllä, missä?
- Kehossani.

21. Ruutu vai raita?
- Ruutu.

22. Omistatko mp3 soittimen?
- En omista.

23. Montako tuntia vietät aikaa koneella?
- En ota aikaa.

24. Milloin viimeksi sairastit jotain, mitä?
-En kerro.

25. Kuinka nopea nettisi on?
- Sikanopea.

26. Pelaatko koneella?
- Broken Sword - Director's Cut on juuri kesken.

27. Minkä merkkistä hiuslakkaa käytät?
- En käytä hiuslakkaa.

28. Kun katsot peiliin, mitä näet?
- Seksikkään pörröpään.

29. Kuunteletko tällä hetkellä musiikkia?
- En kuuntele.

30. Jos kuuntelet, mitä?
- En.

31. Mikä kappale saa tanssijalkasi liikkeelle?
- Ei mikään.

32. Mikä kappale saa kyyneleet pakkautumaan silmille?
- Waltarin Yeah! Yeah! Die! Die! -levyn alkupuolisko.

33. Mikä kappale saa sinut iloiseksi?
- Mikä milloinkin.

34. Iltaseksi vai aamuseksi?
- Seksi kuin seksi, kunhan saa ilmaiseksi.

35. (vastasit ylempään ei kumpikaan) no mikä seksi?
- Mmmmm.

36. Sänky vai puska? (joku muu, mikä?)
- Kaikki käy, beibi.

37. Onko sinulla paljon ystäviä?
- Tarpeeksi.

38. Onko myös vastakkaista sukupuolta olevia YSTÄVIÄ paljon?
- Enemmän, kai.

39. Oletko koskaan fanittanut Tuiskua?
- En.

40. Entä pikku G:tä?
- En.

41. Spice girlsiä?
- Ehkä vähän.

42. Orlando Bloom vai Viggo Mortensen?
- Mortensen on kolahtanut vähän paremmin. Etenkin History of Violencen päärooli toimi loistavasti.

43. 50 Cent vai Eminem?
- Eminem.

44. Kotiteollisuus vai Mokoma?
- Paha. Ehkä... en osaa muuten sanoa. Kumpikaan ei juuri riffiosastolla vakuuta, mutta mutta... liian paha.

45. Stamina vai ajattara?
- Stam1na on ainakin vähän monipuolisempi. Molemmilla bändeillä on omat lapsentautinsa, ja etenkin Stam1nan live-touhu ei niin kovasti nappaa. Muuten kyllä ihan kovaa kamaa.

46. Linkin park vai limp bizkit?
- Kummallakin on juttunsa. Wes Borlandin aikaisessa Limp Bizkitissa oli toisinaan ihan mielenkiintoisia kitarakuvioita.

47. Ronaldo vai Beckham?
- Ehkä Ronaldo.

48. Laveerre vai Steen Christensen?
- En ole ensin mainittua juuri kuunnellut ja "Steen Christensen" ei tietääkseni julkaissut kuin CDr-levyn ennen Steen1-aikojaan. Pari hänen levyään löytyy, ja tykkään kyllä jonkin verran.

49. Pitkä kuuma kesä vai helmiä ja sikoja?
- Ehkä kuitenkin Pitkä kuuma kesä. Asteen verran legendaarisempi.

50. Simpsonit vai futurama?
- Nykyään varmaan Futurama voisi iskeä paremmin.

51. Popeda vai Klamydia?
- Molemmat ovat pahimmillaan aikamoista soopaa. Parhaimmillaan taas ihan menevää poppista. En valitse kumpaakaan.

52. W.A.S.P. vai Pink floyd?
- Tähän mennessä helpoin: Pink Floyd.

53. Good charlotte vai Private line?
- En osaa sanoa. En kummastakaan juuri pidä.

54. Sytkä vai tulitikut?
- Sytkä on kätsy.

55. Pantera vai Children of bodom?
- Children of Bodom on merkinnyt minulle huomattavasti enemmän.

56. Tympiikö sua nää kyselyt?
- Viha-rakkaus.

57. Osaatko tehdä ruokaa?
- Aika hyvääkin vielä!

58. (MISTÄ LEFFASTA?) Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin?
- Varmaan aika monestakin leffasta.

59. ..... Uu, kovis vai?
- Aika hemmetin monesta. Ekana tulee mieleen Laurel & Hardy -lyhytelokuva Me & My Pals. Voisin kysymyksenasettulusta tosin päätellä, että kysyjä hakee jotain Disney-leffoja.

60. ..... Mun tuulihatut!
- Ei aavistustakaan.

61. ..... Sä mokasit mun kuviot!
- Keisarin uudet kuviot.

62. .... Pumba ootsä sekasi!? Toiha o jellona, sehän syö meikäläisiä!
- Oisko Leijonakunkku.

63. Mitkä lehdet on tilattu nimelläsi?
- Tällä hetkellä Soundi, Inferno ja Rumba.

64. Kynsilakkaa, vai ei?
- Sekä että.

65. Jos on, minkä väristä?
- Sinistä.

66. Mitä mieltä olet pojista jotka meikkaa?
- En mitään.

67. Pitkä letti tekee miehen, oletko samaa mieltä?
- En ole.

68. Paras lastenohjelma?
- Richard Scarryn touhukas maailma.

69. Mitä tämän kysymyksen numero tuo mieleesi?
- Horoskooppimerkin.

70. Mitä sinulla on nyt päällä?
- Flanellipaita.

71. Katso lukujärjestystäsi keskiviikko päivä, kolmas tunti, mitä ainetta silloin on?
- Keskiviikkona minulla taitaa olla vain historiaa.

72. Menetkö kesällä ulkomaille?
- Oui.

73. Onko ruotsi puhevika?
- Nej, det tycker jag inte. Svenska är ganska kul språk och jag gillar det.

74. Onko seksi harrastuksista paras?
- Jawohl.

75. Panisitko?
- En ikinä.

76. Jeesus tulee, otatko kopin?
- Pitää harkita asiaa.

77. Miksi banaaneissa on naruja?
- Eiku makkaroissa.

78. kuulakärkikynä vai lyijykynä?
- Molempi parempi.

79. Katso puhelimestasi 20. viesti, mitä siinä lukee?
- En katso.

80. Oletko koskaan toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?
- Harvoin.

81. Aiotko syödä pääsiäisenä paljon munia?
- Tuskin munankulutukseni poikkeaa erikoisesti normaalista.

82. Miten aiot viettää tulevan juhannuksen?
- En mitenkään. Saattaa olla keikkoja. Luultavasti.

83. Entä vapun?
- Sekin haiskahtaisi kivasti keikkailulta.

84. Mitä mieltä olet koulukiusaajista?
- En mitään. Syitä on hyvä ymmärtää, mutta kiusaajien toimintaan olisi puututtava nopeasti ja tehokkaasti. Mielestäni aikuisten vastuu olisi käyttää salakavalaa psykologista manipulaatiota ja vedota lasten empatian tunteisiin. Mikäli niitä ei löydy, voisi asiaa tutkia ja ohjata tätä antisosiaalista "materiaalia" jonkinnäköiseen käyttäytymisen mallien sisäistämiseen vaikkapa jotenkin vedoten näihin mahdollisiin sosiopaattisten taipumusten hyväksikäyttöön; ikään kuin tuntisivat olevansa "niskan päällä", vaikka oikeasti kyse olisikin hellästä aivopesusta. Jotain tuollaista, en ole ihan loppuun miettinyt.

85. Onko sinua koulukiusattu?
- Eipä nyt oikeastaan. Olin sen verran altis käyttämään väkivaltaa, ettei kiusaamiseni maksanut vaivaa pidemmän päälle. Sinänsä varmaan ihan hyvä juttu.

86. Oletko sinä koulukiusannut?
- En ole.

87. Kun laitat kädet ristiin, kumman käden peukalo on päälimmäisenä?
- Oikean käteni peukku.

88. Missä olit viimeksi bilettämässä?
- Ei mitään hajua.

89. Lempi drinkkisi?
- Kunnon hedelmäsmoothie. Ehkä.

90. Mitä mieltä olet viiltelystä?
- Se on ihan okei. Miksipä ei. Voisi vähän koittaa rikkoa näitäkin arvenpeittelytabuja ja häpeäntunnetta aiheesta.

91. Oletko koskaan harkinnut itsemurhaa?
- Bien sur, madamoiselle.

92. Mitä teit viime synttäreilläsi?
- En erikoisia. Join vähän kahvia ja söin vissiin jotain makeata.

93. Onko sinulla sisaruksia?
- Puolikas.

94. Minkä ikäisiä?
- About viisikymppinen.

95. Mikä kappale sinulla nyt soi?
- Ei soi.

96. Lähteekö nuha nussimalla?
- Veikkaan, että tarttuu ainakin.

97. Roikkuvat korvikset vai napit?
- Ei kummatkaan, kiitos.

98. Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
- En mitään mieltä, mitä minun pitäisi olla.

99. Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa?
- En voisi seurustella.

100. Entä nuoremman?
- En edelleenkään voisi seurustella.

101. Mielestäsi kauniita nimiä?
- Jean-Luc.

102. Paras lukemasi kirja?
- Ei pysty sanomaan. Vastikään luin pari kovaa kirjaa. Dostojevski ei ole koskaan pettänyt ja Joseph Conrad oli aika kova. Sulzer vaikuttaa myös aika psykologahtavalta kynäniekalta.

103. Mitä tällä hetkellä odotat?
- En mitään.

104. Entä ketä odotat?
- En ketään.

105. Onko huoneessa jossa olet, joku muukin kuin sinä?
- Ei ole.

106. Jos on, kuka?
- Ei kukaan.

107. Missä vaiheessa jouluvalot otetaan pois ikkunoista?
- Mistä helvetistä minä tiedän.

108. Bacardi vai Smirnoff?
- Ei kumpikaan, kiitos vain.

109. Juotko? Kuinka usein?
- En koskaan.

110. Poltatko?
- Päivittäin.

111. jos poltat, mitä merkkiä?
- Ehkä olisi aika perseestä mainostaa tässä.

112. Aiotko lopettaa polttamisen?
- En.

113. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Sä omistat mut kokonaan, mut ihan tostavaan heität, käytettynä romukoppaan, en saa olla oma itseni, ja jopa vaatteeni sä käskit mut vaihtamaan.."
- En tiedä, mutta luettuna tuo on ainakin täyttä paskaa. Varmaan lahjakas alakoululainenkin kirjoittaisi paremmin.

114. Cocis vai pepsi?
- Ei mitään väliä minulle.

115. Mikä on toinen nimesi?
- Märlån

116. Mikä on paras suklaapatukka mielestäsi?
- Ei mikään.

117. Montako kelloa huoneessasi on?
- Ei yhdessä huoneessa ole kuin yksi kello.

118. Millainen talvitakki sinulla on?
- Oikein hyvä talvitakki minulla on.

119. Entä millaiset lapaset?
- Ei minulla ole lapasia.

120. Nukutko sukat jalassa?
- En nuku.

121. Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen vieressä harrastamatta seksiä?
- Miten vitussa harrastaa seksiä ja nukkua samaan aikaan?

122. Oletko suudellut samaa sukupuolta?
- Monta kertaa.

123. Mikä puhelimen liittymä sinulla on?
- Alan epäillä, ettei kyselyn luoja ole ollut täysijärkinen.

124. Juna vai bussi?
- Ei kumpikaan.

125. Osaatko tehdä tämän Ü merkin?
- Jeah.

126. Oletko esiintynyt koskaan lavalla?
- Aika monta kertaa.

127. Mitä olet lavalla tehnyt?
- Mitäpä luulisit.

128. Mikä sinusta tulee isona?
- Mitä vain, kunhan ei läskiä.

129. Haluatko lapsia?
- Kaikki.

130. Minkä pituinen olet?
- Kolme metriä.

131. Osaatko tehdä kärrynpyörän?
- Kaks.

132. Entä kuperkeikan?
- Hahahaa.

133. Onko sinulla tällähetkellä karkkia?
- Minulla ei ole karkkia tällä hetkellä. Miten helvetissä laatija on kyennyt kirjoittamaan "tällähetkellä"? Millä vitun logiikalla hän on saanut kaksi selkeästi eri sanaa kirjoitettua yhteen? Onko maailma todella seonnut?

134. Jos voisit tehdä jonkun asian elämässi tekemättömäksi, mikä se olisi?
- Ihan sama.

135. Onko seinälläsi seinälippuja?
- Ei ole.

136. Do you have messenger?
- Considering the fact that you're not using a capital 'M' to begin the work "messenger", you must be referring to a person of some kind. So no, I don't believe I have a messenger. I would be cool, though.

137. Oletko hyvä englannissa?
- Meneehän se sujuvasti.

138. Onko sinulla sormuksia?
- Jepulis.

139. Oletko kokeillut huumeita?
- Tietenkin olen.

140. Mikä on paikka, minne et koskaan ottaisi lävistystä?
- Kives tai silmä. Tärykalvo. Joku sisäelin.

141. Mitä ruokaa voisit syödä niin paljon että napa paukkuu?
- Tuskin voisin syödä mitään ruokaa niin paljon, että saisin napani paukkumaan.

142. Mikä on ruoka, jota ajatellessakin nousee ylös?
- "Nousee ylös"? Niinkuin rappusia, vai? Vai meinaatko levitaatiota? Enpä ole moiseen ruokaan törmännyt. Vaikuttaa aika helpolta.

143. Mätitahna vai pikkelssi?
- Kumpikin on aika hyvää.

144. Tykkäätkö maksamakkarasta?
- Aika lailla.

145. Kuka on gallerian söpöin mielestäsi?
- En kerro. Vaimoni.

146. Minkä kohteliaisuuden kuulit viimeksi?
- En mä muista.

147. Freeman vai Badding?
- Badding.

148. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Kaikki mitä tein, tein vain sinua varten, vartioin sun joka askelta.."?
- Don Huonojen Suojelusenkeli. Itse asiassa aika hyvä biisi.

149. Kyllästyttääköjo tämän täyttäminen?
- Kyllästyttääjojatämäkirjoitus kyvyttömyyson todellahämmentävää.

150. Kenen vieressä nukuit viimeksi?
- Kenenköhän?

151. Onko Nightwish mitään ilman Tarjaa?
- Luulisin tuon olevan edelleenkin Nightwish. Pässi.

152. Mitä mieltä olet partiosta?
- Partiotoiminnasta vai esimerkiksi sotilaallisesta partioinnista?

153. Mitä olet sanonut viimeksi?
- "Merde! Vittu. Les idiots de la Galleria!"

154. Kenelle?
- Tietokoneelleni.

155. Oletko koskaan satuttanut itseäsi?
- No mitäpä kuule luulet, hymyhuulet.

156. Eikö nyt olisi hyvä aika lopettaa kysely?
- Ehdottomasti!

157. Sano vielä viimeiset sanat.
- "vielä viimeiset sanat"

158. Niin ja terveiset!!
- Ammu itsesi.

159. Koska viimeksi sanoit jollekin rakastavasi häntä.
- Eilen.

160. Tarkoititko sitä?
- Tietenkin.

160. Noniin päästän sut ny meneen, ja tähän vielä ketkä haastat:
- En ketään. Sitä paitsi, tässä on luettolointivirhe: kaksi kertaa peräkkäin "160", senkin sonninpalli.

MiittisHyvää ruokaa ja seuraa :)Luonut: MiittisLauantai 25.02.2017 08:07

Oltiin eilen kärkkäisellä. Meillä oli naistenryhmä tuossa perjantai aamuna niin mentiin sitten sinne.
Mä löysin viidellä eurolla olohousut. Tämmöiset pinkin väriset.
Ne on nyt mulla jalassa. kaverit osti myös samat housut mutta eri väriset. Löydettiin kaikki jotain sieltä. Ei ollut turha reissu.
Sitten kun päästiin takaisin niin menin syömään ja sen jälkeen nukuin melkein koko iltapäivän.
Pikkasen väsytti. Sitten mä heräsin tuossa vähän ennen päivällistä.
Kaveri oli eilen kylässä. Katsottiin lemmen viemää.
Tänään mä näen kaveria illalla. Menen sen luokse katsomaan putousta.
Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin.
Poikaystävä tulee tänään käymään. Ihanaa nähdä sitä. Ei olla nähty pariin viikkoon. On ollut ikävä.
Haetaan tänään joko subit tai pizzat. Pizzaa mun tekisi enemmän mieli.
Pitää kysyä poikaystävältä että haetaanko tällä kertaa pizzat.
Mä en ole nyt aikoihin käynyt kotipizzassa.
Olin eilen lenkillä. Oli kiva ilma. Ajattelin varmaan tänäänkin mennä lenkille vielä illalla. Sitten kun poikaystävä on lähtenyt.
Mukava päivä tulossa tänään.
Mun tekee mieli limua. Mietin pitäisikö ostaa pikku limu pullo.
Taidan ostaa.
Kun tekee nyt mieli.
Meillä on aamupala tänään yhdeksältä. Hyvin kerkiän kirjoittaa blogin. En eilen jaksanut pestä mitään pyykkiä.
Ei huvittanut.
No katsoo jos huomenna kerkiää pestä.
Jos pesukone on vaan vapaa.
Mä nukuin tänään seitsemään asti.
ihanaa kun voi nukkua vähän pitempään kun on viikonloppu.
Nukun huomennakin jonnekkin seitsemään asti.
Join äsken aamukahvit.
Ai niin siitä tulikin mieleen että pitää ostaa lisää kahvia kun käydään poikaystävän kanssa kaupassa. Mä yritän muistaa.
Ostan taas sitä juhla mokka tumma paahto kahvia.
Se on vaan niin paras kahvi.
Maksaa vähän yli kolme euroa paketti.
Ja siitä riittää viikoksi kahvia.
Ensi viikolla tulee taas rahaa.
Perjantaina.
Ai niin mun pitää muistaa tänä viikonloppuna maksaa puhelin lasku.
Erä päivä on kohta. Koitan huomenna maksaa sen.
Kohta alan kuuntelemaan musiikkia.
Ai niin mitäköhän sitä pukisi tänään päälle?
Vaatekriisi taas. Katson noi vaatteet kohta.
Ulkona on pakkasta. En nyt laita varmaan mitään leggins housuja.
Mun jalat jäätyy jos mulla on ne päällä.
Ostetaan taas leffa mässyä kun katellaan poikaystävän kanssa leffoja tänään.
Mun tekisi mieli sipsiä ja dippiä.
Pitää kysyä haluaako poikaystävä syödä vaan sipisä.
Tai sitten me vaan ostetaan joku karkkipussi.
No kaupassa se selviää mitä ostetaan.
Jotain hyvää kumminkin.
Nää uudet olohousut on ihanat.
Ne on mulla tälläkin hetkellä jalassa.
Mulle mahtui vielä M koko.
Ostin sen kokoiset housut.
Ei purista tai mitään.
Mun olisi pitänyt ostaa toiset tämmöiset mutta en vaan sillä hetkellä tajunnut.
Ei sitä kaikkea vaan tajua sillä hetkellä.
Meinasin ostaa yhdet korvikset mutta en ostanut koska oli epävarma. Silloin jos olen epävarma jostain niin en osta.
Sen olen oppinut.
Teetä voisi juoda tuossa kohta. Aamupalan jälkeen vaikka.
Ole varmaan nyt koneella tämän aamun.
En nyt jaksa katsoa mitään netflixiä.
Animea ehkä katson tässä aamun aikana taas varmaan.
Mutta. Nyt on olo aika hyvä tällä hetkellä.
Olen nyt vaan levännyt. Ja se on auttanut.
Nyt on hyvä fiilis tällä hetkellä.
Aijon nauttia tästä päivästä täysillä.
Hyvää ruokaa ja seuraa. Mikäs sen parempaa.
Kohta alan tiskaamaan ja vähän siivoamaan.
Kämppä on aika sotkuinen.
Siivoan nyt kun on aikaa. Aloitan eka siivoamalla keittiön.
Kahvin puruja on kaikkialla.
Alkaa olla jo nälkä. No aamupala on tunnin päästä.
Syön hyvin niin ei ihan heti iske nälkä.
Poikaystävä tulee tuossa kahdentoista maissa.
Päästään hakemaan ruokaa.
Pitää vaan muistaa sanoa tuossa ohjaajalle etten ole tulossa syömään päivällistä.
Sanon sen kun menen aamupalalle.
Mulla on vielä suklaata jäljellä.
Olen melkein syönyt kaikki. Ostin pandan valkosuklaata.
Se on yksi mun lempi suklaa ja mä syön sitä aina välillä.
Mulle maistuu ihan mikä tahansa suklaa.
Mä rakastan suklaata ja siitä en aijo koskaan luopua.
Mä syön aina suklaata viikonloppuisin kun on herkku päivä.
Viikolla pystyn olla syömättä ollenkaan suklaata.
Koitan viikolla syödä terveellisesti.
Painokin pysyy kurissa kun ei herkuttele joka päivä.
Ja kun liikkuu paljon niin sekin vaikuttaa paljon painoon.
Ensi viikolla meillä ei ole ohjattua kuntosaliryhmää koska on hiihto loma viikko.
Ne ryhmät on silloin tauolla.
Sovittiin kaverin kanssa että lenkkeillään ensi viikko.
Käydään maanantai iltana lenkillä ja keskiviikkona lenkillä.
Sitten mennään salille taas hiihtoloma viikon jälkeen taas.
No on lenkki myös ihan hyvä vaihto ehto.
Kun kävelee sen puolisen tuntia niin sekin on jotain.
Aijon tänään heittää sen puolen tunnin lenkin taas.
Ja huomenna menen myös lenkille.
Nyt on aivan upeat ilmat niin mukava lenkkeillä.
Aurinko paistaa.
ja raitis ilma tekee vaan hyvää.
Siinä piristyy samalla.
Suosittelen lenkkeilyä.
Mä ainakin nautin siitä.
Mutta. Nyt alan siivoamaan.
Ja katsoa mitä puen päälle tänään.
Pitää mennä tutkimaan vaatekaappia.
Haluan näyttää hyvältä tänään.
Hiukset ajattelin pitää auki.
Pitää katsoa myös minkä laukun otan tänään käyttöön.
Varmaan sen pinkin laukun.

Vampire616L7Luonut: Vampire616Lauantai 25.02.2017 00:48

Vampire616NirvanaLuonut: Vampire616Lauantai 25.02.2017 00:47

Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo ja olin myös töissä kello 8-14 ja minulla oli kotikäynti toimistolla kello 15 ja huomenna minulla ei ole mitään menoja ja leivon myös laskiaispullia kun sunnuntaina on laskiaissunnuntai ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, oo se kun oot, trampoliini, kakara ku cara, ku kanye kanyee, lapsi heurekassa, tyttöystävä, koti-ikävä ja SANNI ja ne biisit ovat minun lempibiisit SANNILTA ja SANNI on minun lempilaulaja ja minun lempilaulaja koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 ja menemme kihloihin minun syntymäpäivänä eli 24.04.2018 ja tänään shoppailin KappAhlissa ja ostin vaaleat farkut sieltä ja ne maksoivat 44,95 ja ne ovat nyt minun vaaleat farkut ja tykkään käyttää vaaleita farkkuja ja kävin katselemassa muita kauppoja että mitä siellä on ja juttelin koulukaverini kanssa sunnuntaina facebookissa ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja me olemme edelleen kavereita ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ikuisesti ja aina ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja kyllä hän joku päivä hyväksyy kaveripyyntöni facebookissa ja seuraa minua instagramissa ja hyvä että olen saanut hyvän ystävän ja kaverin joka ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus on aitoa ja ihanaa kaveruutta ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita koulukaverini kanssa.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasPerjantai 24.02.2017 22:59

RuusukasPyhi & Yona <3Luonut: RuusukasPerjantai 24.02.2017 22:48

Ruusukas<3Luonut: RuusukasPerjantai 24.02.2017 22:14

HhetuNäkisinpä...Luonut: HhetuPerjantai 24.02.2017 22:00

Näkisinpä mä sen yhen pian pitkästä aikaa, joka istui Jyväskylässä Martin vieressä, se jolla oli vaaleat hiukset ja jonka pikkusisko oli mun kaima... Mul on niin kova ikävä, kun hän oli hauskaa seuraa! Koulussakin oli kiva käydä kun oli tollanen luokka-kaveri
Kuukauden päästä täytän 31 vuotta ja kyllä se nyt vaan tulee sieltä. On erittäin epätodennäköistä, että kuolisin kuukauden sisällä. Minun piti ensimmäisen kerran kuolla 2004 kun ensimmäinen itsemurha yritys. Itsemurha ei koskaan tappanut minua. Alkoholismi ei ole tappanut minua, pillerit eivät ole tappaneet minua, imppaaminen (no vaan pari viikkoa kestävä) ei tappanut minua, tyypit veisten kanssa eivät tappaneet minua, lääkäreiden diagnoosit eivät tappaneet minua jne. Ensimmäisen kuolematestin mukaan minun piti kuolla 2010 ja viimeisimmän mukaan kuolen 35-vuotiaana. Tein sen viimeisimmän silloin kun edellinen, 28-vuotiaana, meni pieleen. Kyllä minä nyt joka tapauksessa varmaankin elän vielä kuukauden.
Joka tapauksessa minä heräsin tänään jo ennen kahtatoista väsyneenä, todella väsyneenä. Join sinkkiä ja teetä, mutta eihän niistä mihinkään ole. Niiden jälkeen aloin Tasista juomaan ja pelaamaan farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen. Galleriassa olen nyt ja täällä puhunut.
Nyt on klo 14:15 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa Netan kuvaa katselin ja vaivuin ajatuksiini vuosien takaa. Meistähän se pari olisi pitänyt tulla todellakin. Paha poika ja paha tyttö. Yläfemmat kun hän hakkaa jonkun ärsyttävän ämmän ja yläfemmat kun minä hakkaan jonkun ärsyttävän kundin (ei tapahtunut meidän kesken oikeassa elämässä mutta voisi tapahtua). Mehän olisimme täydellinen pari olleet. No hän nyt on avoliitossa ja Emilia, joka kuta kuinkin on samanlainen ainakin joskus ollut, niin on jo äiti. Tein Jaloviinakännissä itsestäni aikamoisen pellen kun yritin häntä iskeä aikoinaan. Helvetin noloa oli mennä maanantaina kouluun. Marianna, elämäni rakkaus, meni myös kun raivosin Jaloviinakännissä. Anniina sanoi huolivansa minut, mutta liian kaukana asutaan sillä hän Ylitorniossa ja minä Helsingissä. Oi että pidän heistä ja mitä tarinoita minulla olisikaan kaikista. Pääpointti on se silti, että minä en selvästikään ansaitse rakkautta, koska muuten eläisin parisuhteessa enkä olisi yksinäinen alkoholisti. Minä olen yksinäinen ja haluan tulla rakastetuksi. Ehkä en ansaitse sitä kun ajattelee mitä kaikkea olen tehnyt, vaikken koskaan ole tehnyt mitään todella todella pahaa. En ole tappanut enkä raiskannut ketään, ainoastaan roolihahmoni unissani on useasti tehnyt molempia. Nyt on joka tapauksessa klo 16:12 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Goldbergit ja osan Stadi vs. Landesta, ennen kuin tajusin miten tylsä se on. Minä olen myös syönyt hampurilaisen ja pelannut farmipeliä musiikkia samalla kuunnellen. Minulla on myös tällä hetkellä sellainen ongelma, että mitä jos alan kävelemään, niin kaadunko? Toistaiseksi kaikki on ollut ihan jees, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Jätetään potkuharjoittelut väliin tältä päivältä. Käsivoimissa ei onneksi koskaan ole mitään vikaa, ei ikinä. Käsipainot ja rannepuristin, ei vikaa käsivoimissa. En minä silti voittasi vuoden 2010 minua. Jotenkin tuntuu, että se 2010 minä oli vahvempi ja nopeampi kuin nykyinen minä. Hullumpi myös. Ehkä se aggressio lisäsi voimaa tai minä en ole niin kova kundi voimiltani kuin seitsemän vuotta sitten. Vuoden 2010 minä oli liian vahva ja liian nopea nykyiselle minulle. En minä sellaiselle pärjäisi nykyään. Minä haluaisin jonkinlaisen virtuaalisen ottelun jossa ottelisin minun 2010 versiotani vastaan ja kaikki iskut ja potkut tuntuvat ihan kuin oikeassa elämässä. Kipu on ohimenevä tunne, mutta silti jäisin maahan makaamaan vuoden 2010 minun käsittelyn jälkeen. Silti olisi kiva kokeilla.
Ei tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

_tripLuonut: _tripPerjantai 24.02.2017 21:45

klubimusan tän hetkinen kingi ♥
« Uudemmat -