IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

kallopallokoulujuttui.Luonut: kallopalloTiistai 09.02.2016 15:07

Lääkehoidon tenttikysymykset ja minä pelataan ihan hyvin yhteen, joskin käsi puutui. Opin parhaiten kirjoittamalla ja samalla ajattelemalla asiaa. Mulla on sillain harva pää, etten pelkällä kuuntelulla sisäistä asiaa, mutta kun kirjoitan sen ylös, niin jotain jää mieleen. Tässä aihealueessa on tosi paljon opittavaa eikä ulkoluku auta mitään, noi pitää osata selittää ja tajuta itte. Kuulostaa tyhmältä, mut jotain asioita voi vain opetella ulkoa ja se riittää. Vähän hölmö esimerkki, mutta aakkoset ja kuukaudet opin ala-asteella ulkolukuna.

Haluaisin leipoa laskiaispullia, mutta en uskalla käyttää kaapissa olevia jauhoja. Löysin yks päivä hyvin pienen valkoisen toukan piparkakkupaketista. Hyi saatana. Heti kun mulla on ylimääräistä aikaa, niin tyhjennän kaapin kaikesta avatusta, ostan uudet tuotteet tilalle ja desinfioin kaapin. Kiva jos täällä on syöpäläisiä, yhhh. Viime asunnossa oli niitä superkammottavia ötököitä (joiden nimen unohdin tässä vaiheessa täydellisesti), jotka hilluu kuiva-aineissa. Kuinka monta kertaa inhotuin ja menin kananlihalle, kun näin sellaisen oikein kehittyneen paskapään kävelevän hellan päällä. Kuvottaa vieläkin. Mutta jos tässä asunnossa perusteellinen kaapin peseminen ei auta, niin VVO saa tulla myrkyttämään ne paskat hengiltä.

Sunnuntaina laskin lääkematikkaa serkkuni kanssa. Oli hauska tuokio, vaikka yleensä koen matematiikan puuduttavaks töhertelyks. Nyt ymmärsin sanalliset tehtävät ja sain samalla treenata yksikönmuunnoksia ja roomalaisia numeroita. Pakko olla itserakas, mutta oon tyytyväinen itteeni. Matematiikka on looginen laji, mutta jostain syystä mun logiikka ei ole niin yksinkertaista kuin matikka parhaimmillaan on. En puhu naisten logiikasta, koska tää on mun omaani enkä aina tajua muitten naistenkaan ajatuksenjuoksua.

Ystävänpäivä on näemmä sunnuntaina. Olispa se Jenkkilän tapaan Valentinuksen päivä eli vois hömppäillä oman rakkaansa kanssa. Ja sinkut vois hömppäillä omiaan tai halia ystäviään. Tai sitten koko päivä pois, koska Suomessa on paljon yksinäisiä. Joskus mää olin yks niistä, vaan enää en ole, ja siitä olen kiitollinen.

MickeMANGUSTI[Ei aihetta]Luonut: MickeMANGUSTITiistai 09.02.2016 14:47

Ne sanoo mä oon keijukainen
Ne sanoo mä en totta oo
mä oon joku outo tulokas uusi asukas, niin ne puhuvat
Ne sanoo mä oon menninkäinen
En lihaa enkä verta oo
Mul on vähän noidan kykyjä, velhonäkijä, niin ne puhuvat
Mut vaikka mä uskon ihmeisiin, en taikoja tehdä voi

Kun mua sattuu, kun sydämessä veitset kääntyy
Mä vapisen niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen
Jos tää loppuu, jos tänä yönä rakkaus päättyy
Mä hajoan niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen, kuolevainen

Ne sanoo että maiset murheet ei paina mua ollenkaan
Ne puhuu siitä silmät palaen, tieto salainen ympäröi mua
Ne näkee kyllä kyyneleeni, mut ne ei tule halaamaan
Ja lapsille on helppo sanoa tuntemattomia täytyy varoa
Mut vaikka mä uskon ihmeisiin, en taikoja tehdä voi

Kun mua sattuu, kun sydämessä veitset kääntyy
Mä vapisen niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen
Jos tää loppuu, jos tänä yönä rakkaus päättyy
Mä hajoan niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen, kuolevainen

Haavoitun, kun mua pitelet noin, kipu vain voimistuu
Oisin sun nyt kun haluat pois ja ovi vain sulkeutuu

Kun mua sattuu, kun sydämessä veitset kääntyy
Mä vapisen niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen
Jos tää loppuu, jos tänä yönä rakkaus päättyy
Mä hajoan niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen, kuolevainen, kuolevainen

lumilMitä v..Luonut: lumilTiistai 09.02.2016 10:18

Mun poikaystävä katsoi entisen FAQ sivuani. Nyt poistin ja täytin lorem ipsum-tekstillä.

MockeryVitun multiboxaajatLuonut: MockeryTiistai 09.02.2016 09:56

Olipa kerran hauska IoC. Lolliance häviää multiboxaajalle.

Olihan se hauskaa ku kaikki noi DK laittaa samaan aikaan Army of the Dead. Ugh.Vai kenties deekuinti? : D Deeku uinti.

öö joo, ostin serverin, lisää muistii ja prossut, mut eihä ne prossut sit toiminnukkaa, ku vähäsen liian vanha piirisarja emos.

ni nyt ois 2kpl ylimääräsii lga771 prossui, ne saa kyl lga775 kantaan, mut ei mulla oo ku yks moditarra. plus ei oo tarvetta : D

Perkele!

onneks on 8SAS kovon raidipakka.

dreamtram.sytes.net

terkku85:-(Luonut: terkku85Tiistai 09.02.2016 08:03

Tiedän, että moni ei pidä minusta lainkaan. : / Olen jotenkin ihan täysin eri aaltopituuksilla koko ajan kuin 90% tapaamistani ihmisistä, en tajua, mistä muut puhuvat, enkä pysty aina osallistumaan keskusteluun. Yritän kyllä kovasti, mutta epäonnistun.
Eilenä oli mukava ja onnistunut päivä. Kokki ryhmä meni ihan hyvin aamulla. Saatiin ruoat tehtyä ja oli todella hyvää. Mä kävin apteekissa kokki tunnin jälkeen katsomassa saisinko leponex lääkettä. Sitä ei ollut vieläkään uusittu. Soitin sinne paikkaan missä sen voi uusia ja sanoin että on pikkaisne kiire koska mun lääkkeet riittää vaan vielä kolmeksi päiväksi. Pitää huomenna käydä sitten apteekissa työ päivän jälkeen.
toivottavasti saan huomenna sitten sitä. Ompelu ryhmä meni ihan kivasti myös. Sain taas tehtyä muutaman rivin sitä kaulahuivia.
Eilinen kuntosali tunti meni todella hyvin. Tuli hiki ja syke nousi.
Sen pitääkin mennä silleen salilla. Ja mä lisäsin vähän enemmän painoja ja taas mitä yleensä. Tästä tää kuntoilu lähtee pikku hiljaa. Ja se ohjaaja oli tosi mukava mikä piti sen tunnin.
Sali tunnin jälkeen skypetin poikaystävän kanssa kun pääsin salilta.
Hyvin kerettiin skypetellä. Menin sitten parhaan kaverin luokse viettämään loppu iltaa. Katsottiin salkkarit. Oli hyvä jakso. Ulla on vaan paras siinä sarjassa. Vitsit me naurettiin kaverin kanssa kun katsottiin salkkarit. Oli hyvä jakso. Tänään pitää taas katsoa illalla.
Tänään olen menossa taas aamulla tuonne klubitalolle. Menen sinne kuluttamaan aikaa. Toivon että bussi matkat menee nyt hyvin taas. Ettei vaan se ahdistus iske bussissa. Mä koitan ajatella mukavia asioita sen bussi matkan ajan. Aijon ottaa rauhottavan mukaan varmuuden vuoksi. Se on hyvä olla aina mukana tuommoisissa tilanteissa. Voi sen sitten ottaa jos ahdistus iskee.
Tänään on taas sählykin iltapäivällä. Mukavaa päästä taas pelaamaan. Tykkään tosi kovasti tuosta sählystä. Onneksi on semmoinenkin ryhmä viikolla. Ohjaajatkin on pelaamassa. Varmaan pelataan taas tänään miehet vastaan naiset.
Olen taas puolustamassa. Niin kuin aina. Olen todella huono hyökkääjä. Paras kaverikin aina puolustaa.
Ollaan aina samassa joukkueessa parhaan kaverin kanssa.
Se on kivaa. Saa sitten samalla purettua loput paineet pelissä.
Eilenä mulla oli jotenkin taas pinna kireällä ja ärsyyntynyt olo.
Mutta sali tunnin jälkeen olo oli sitten paljon parempi.
toi liikunta on aina paras keino purkaa paineita.
Mulla se auttaa aina. On sitten taas hyvä olo hetken aikaa.
Pitää taas kohta soittaa klubitalolle että olen tulossa syömään sinne. Soitan tuossa noin tunnin päästä. Tai sitten tuossa aamupalan jälkeen. Bussi kortin saa taas ohjaajilta. Se on hyvä ettei bussi matkoja tarvi maksaa itse. Pääsee kortilla.
Mulla on vaate kriisi taas päällä. En tiedä mitä pukisin päälle tänään.
Varmaan taas farkut laitan ainakin. Ja joku siisti paita.
Katson kohta noi vaatteet kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua.
Pyörähdin eilenä taas seppälässä huvin vuoksi. Siellä oli ale. Onnistuin taas ostamatta mitään. hyvä minä.
Olen alkanut oppimaan sen ettei sitä aina tarvi shoppailla vaan voi ihan hyvin katsella. Siellä oli kaikki farkut 25 eurolla.
sain hillittyä etten ostanut. Mä ajattelin ostaa uudet housut tuossa kun kevät alkaa lähestymään. Sitten vähän näkee mitkä farkut menee päälle. Nyt en vielä viitsi oikeen ostaa.
Seppälään oli tullut myös aivan ihania alusvaatteita. Uusia tosi hyvännäköisiä. push up rintaliivejä. Tahtoisin kovasti taas semmoiset. mihin kuuluu myös stringit.
No mä aijon ostaa noita uusia alusvaatteitakin varmaan tuossa ennen kesää. Se on nyt vaan hyvä että säästän vaan tämän kuun. raha asiat on tasapainossa. Ei tarvi niitä kauheasti miettiä.
se on vaan hyvä että sitä rahaa on. Pystyy aina maksamaan laskut. Eikä ole velkaa kenellekkään.
En aijo koskaan lainata rahaa keneltäkään. Eikä mun edes tarvi.
Mulla on hyvin noi raha asiat. Saan aina sopivasti joka kuukausi kelalta rahaa. Saan nyt taas kahdeksi vuodeksi eteenpäin rahaa aina kelalta. Sitten sen jälkeen pitää taas täyttää kelan paperit, lähettää ne ja katsoo saako taas sitä rahaa.
lääkärin lausunto musta pitää myös lähettää sinne. Ne näkee mikä mun tilanne on sillä hetkellä.
Tässä kuussa tosiaan on se hoito neuvottelu. Kuun lopulla. Hyvin se menee ja sitten kun se on ohi niin sitä ei ole taas vähään aikaan. Se hoito neuvottelu on aina kerran vuodessa. Siellä jutellaan mun sairauksista, elämän tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Nyt mun asiat on paremmin kuin pitkään aikaan.
Syömisen kanssa ei ole ongelmia, Olen oppinut ajattelemaan järkevästi vaikka on tää skitsofrenia ja mielikuvitus laukkaa välillä.
Neuroottisuus ei ole oikeastaan vähentynyt. saatan olla neuroottinen joka päivä jostakin asiasta. Minusta on tullut positiiviinen ihminen.
Koitan aina ajatella myös että asiat aina järjestyvät. Ja jos on paska päivä niin ajattelee että ehkä huomenna on parempi päivä. En aijo vaipua mihinkään masennukseen. Ja yritän aina ajatella positiivisesti. Sillä mä pärjään aika pitkälle.
Ja on ihanaa nähdä noi kaverit joka päivä. On juttu seuraa.
Tänään taas mun toinen kaveri tulee kylään taas katsomaan lemmen viemää. Juodaan taas teetä ja höpötellään samalla.
skypetän taas poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse vielä illalla. Silleen mun kaikki illat oikeastaan aina menee.
Mielummin noin kun taas silleen että olisin ihan yksin noi illat.
Ja aika on kyllä mennyt tosi äkkiä. Tuntuu ihan siltä että joulu olisi ollut hetki sitten. Nyt on jo helmikuu. Kohta on kevät ja kesä. Ihanaa. Niitä odotelessa. Ja sitten alkaa paljon enemmän piristymään kun aurinko alkaa paistamaan keväällä.
Mukavampi mennä lenkille silloin. Voi nauttia auringon paisteesta.
Ja on varmasti paljon energiaa kun alkaa tulla valoisampaa.
Eikä ole enää liukasta kun lumet ja jäät alkaa sulamaan.
Pääsee kohta shoppailemaan kevät ja kesä vaatteita.
odotan innolla sitä shoppailua sitten. Ja on sitten vähän enemmän rahaakin kun on säästänyt. Sitten kun ole shoppailut, niin alan sen jälkeen taas säästämään. Säästäminen on hyvää harjoittelua.
Ettei ihan kaikki rahat vaan mene.
Mä näin viime yönä unta noista korko kengistä.
Oli omituinen uni. En ole viime akoina oikeen nähnyt mitään unia. Nyt viime yönä taas näin. Onneksi ei ollut mikään painajainen.
Mä näen välillä noita painajaisia silloin jos olen stressaantunut.
Ne ei ole kivoja unia koska ne tuntuu aina niin todellisilta.
Sitten kun herää niin huomaa että se olikin vaan onneksi unta.
Alan kohta taas tiskaamaan. Aijon nyt tiskata niin ei sitten myöhemmin tarvitse. Voisi taas laittaa musaa soimaan.
Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee musaa. Mutta tästä tulee varmasti mukava päivä taas. Uskon ainakin. Huomenna on sitten taas työpäivä. Pitää varmaan huomenna herätä tuossa kuuden aikaan.
Kerkeää juomaan aamu kahvit, kirjoittaa blogi ja syödä ennen lähtöä. Kaupassa pitää käydä hakemassa noi eväät taas töihin.
En vielä tiedä että mitä evästä otan taas töihin. Ehkä joku kinkku salaatti, pasteija ja tuoremehu. Se voisi olla hyvä ateria taas töihin.
Mutta. katsoo sen sitten huomenna kun menee kauppaan.
Maksan nyt pankki kortilla sen ruoan. Ja käyn taas apteekissa huomenna työ päivän jälkeen katsomaan saisinko sitä leponex lääkettä. Toivottavasti saan sitä huomenna. Mä olen sitten vähän pulassa jos en saa sitä lääkettä.

MOSsiVapaa laukkaLuonut: MOSsiTiistai 09.02.2016 06:55

Pakollako innostat ja
toisia töihin patistat?

Luova löytää keinon,
kannusta ja innoita,

päästä irti ja sovella.

Vapaus välittää
tiedon siivillä

maine juoksee edellä
tasoittaa tietä esteiltä

laukkaa sanoman
iloisin potkuhypyin

harjakset hulmuten
läpi tähtisumun.

Näetkö sen taivaissa
innokkaan villihevosen?

Ota minut mukaan
juoksemaan läpi
kiertokulkueen

viemään sitä
palavaa voimaa
ikuisuuteen.

beeabayDay 22Luonut: beeabayTiistai 09.02.2016 06:03

1. päivä - Kappale, jota kuuntelin viimeksi. - Dot Dot Curve :) - yea im the sex
2. päivä - Kappale, joka soi päässäni. - JJ Demon - 2 Nights, 3 Days (The Weekend) ft. Dropping A Popped Locket
3. päivä - Kappale, joka kuvaa tämän hetkisiä tunteitani. - Bring Me The Horizon - Follow You
4. päivä - Kappale, joka muistuttaa minua jostakin. - Architects - Hollow Crown
5. päivä - Kappale, jota vihaan. - Cheek - Sillat
6. päivä - Kappale, jota rakastan. - Dot Dot Curve :) - Amazing body w/ Subscene
7. päivä - Kappale, joka muistuttaa minua viimekesästä. - Dropping A Popped Locket - #IBF ft. JJ Demon, Dot Dot Curve & Seven
8. päivä - Kappale, johon en ikinä kyllästy. - LoveHateHero - Pants Off Dance Off
9. Päivä - Kappale, jota voin tanssia. - Firebeatz - Invincible
10. päivä - Kappale, joka saa minut nukahtamaan. - Sleeping With Sirens - Don't Fall Asleep At The Helm
11. päivä - Kappale suosikki bändiltä/artstiltani. - The Ready Set - More Than Alive
12. päivä - Kappale, jota en osaa laulaa. - Chelsea Grin - Recreant
13. päivä - Kappale, josta pitäminen tuhoaa katu-uskottavuuteni. - Aste - Normipäivä
14. päivä - Kappale, jota kukaan ei olettaisi minun rakastavan. - Tinchy Stryder & Dappy - Spaceship
15. päivä - Kappale joka kuvastaa minua. - Stephen Jerzak - Queen
16. päivä - Kappale, jota rakastin mutta en siedä enää. - Falling In Reverse - The Drug In Me Is You
17. päivä - Kappale, jonka kuulen usein radiosta. - Robin - Miten Eskimot Suutelee? ft. SANNI
18. päivä - Kappale, jonka toivoisin kuulevani usein radiosta. - All Time Low - Don't You Go
19. päivä - Kappale suosikkilevyltäni. - Metro Station - Control
20. päivä - Kappale jota kuuntelen vihaisena. - Heaven Shall Burn - Endzeit
21. päivä - Kappale jota kuuntelen iloisena. - The Ready Set - Luxury

22. päivä - Kappale jota kuuntelen surullisena.


23. päivä - Kappale jonka haluan soivan häissäni.
24. päivä - Kappale, jonka haluan soivan hautajaisissani.
25. päivä - Kappale, joka naurattaa minua.
26. päivä - Kappale jonka osaan soittaa jollain istrumentilla.
27. päivä - Kappale, jonta toivoisin osaavani soittaa.
28. päivä - Kappale, joka saa oloni syylliseksi.
29. päivä - Kappale lapsuudestani.
30. päivä - Suosikkikappaleeni tähän aikaan vuosi sitten.
31. päivä - Kappale joka saa sinut itkemään.
32. päivä - Kappale, josta kaverini pitävät.
33. päivä - Kappale, jota lauloin viimeksi.
34. päivä - Kappale, jota joku perheestäni kuuntelee.
35. päivä - Kappale jonka osaan täysin ulkoa.
36. päivä - Kappale josta saan kylmiä väreitä.
37. päivä - Kappale, jota hyräilen usein.
38. päivä - joka muistuttaa minua tärkeästä ihmisestä.
39. päivä - Kappale, josta olen alkanut viimeaikoina pitämään.
40. päivä - Kappale, jota kuuntelen seuraavaksi.

^Lape^Pls. NoLuonut: ^Lape^Tiistai 09.02.2016 05:28

tumblr_n8xat5D2dU1qjgrgao1_500.gif

tumblr_m400lzhxRL1rtiz5no1_500.jpg


20273-Gas-Mask.jpg


tumblr_nomrg2Yptu1su3s7bo1_500.jpg

122718476ff3684c12777ee19cf24218.jpg

^Lape^CloudycornLuonut: ^Lape^Tiistai 09.02.2016 04:10tumblr_mbxgzzvW7h1qauh4zo1_500.jpg


tumblr_mvnne2PDyO1rupt1wo1_500.jpg

tumblr_myuk10eqaM1r72oa4o1_500.jpg

tumblr_m97qu9iaKv1reumqto1_500.jpg


tumblr_mua473YAWj1rkieexo1_500.jpg

18626-Unicorn-Cloud.jpg

^Lape^GasgasolineLuonut: ^Lape^Tiistai 09.02.2016 04:04


tumblr_nq9hv6jzVE1u2zsexo1_250.jpg

large.jpg

tumblr_lxuyvfMrUu1r5e2tyo1_500.jpg

large.jpg

tumblr_m4xfuorK5z1r07r23o1_500.jpg

^Lape^ThugLuonut: ^Lape^Tiistai 09.02.2016 01:12


tumblr_o0sk4fqzAD1rbbx3fo1_500.jpg


tumblr_static_ikojh.jpg


56811969dbbcd4aba77e748aec93ce72.jpgtumblr_m8rbcy4Z3d1r5jgleo1_500.giftumblr_m1pun5zgo81roqaozo1_500.pngtumblr_muhfduwkg01qkqau4o1_400.jpg

supeRRiko<3 <3Luonut: supeRRikoTiistai 09.02.2016 00:50

MrCarbonToinen uus biisi...!!!Luonut: MrCarbonMaanantai 08.02.2016 22:57HAUDANKAIVAJAT


Rakkaani, ojentaisitko kätesi
Ja nostaisit minut täältä pois

Sinun vuorosi on kaivaa, kultani
Tartu lapioon ja tänne laskeudu

Multaiset on sormeni
Ja hiuksissa hiekkaa ja puiden oksia

Hiki virtaa otsaltasi hiljalleen
Hautamme syvenee


Muistot sinusta leikkaan irti minusta
Amputoin jokaisen hetken yhteisen
Kuin kuolion lunastaman raajan irroitan
Madoille lahjoitan


Käsistä ja jaloista me tartumme
Hautaan ruumiin me laskemme

Multa peittää hiljalleen, maa nielaisee
Virheemme syliinsä sulkee

Eri suuntiin lähdemme
Ja vielä kerran käännämme toisillemme selkämme


Ruumis meidän rakkauden maatuu minun jaloissa
Syvällä mullan alla
Täyttyy hiljaa madoista, mätänee allamme
Meidän raatomme

Juuret puiden lävistää mullaksi muuttuneen rakkautemme
Ehkä jonain päivänä niihin kasvaa kukkia
Joita voimme katsella
Ilman kipua

KinuthMm'hmmLuonut: KinuthMaanantai 08.02.2016 22:14

ce3e28413014cbd589cb1262faaa3723.gif

bananafiilisLuonut: bananaMaanantai 08.02.2016 21:59

large.gif

Mountain_WolfMietintöjäLuonut: Mountain_WolfMaanantai 08.02.2016 21:28

Mietin tässä, että jos musta tulis joskus isä...hmmm... melko kaukanen ajatus, mutta ei mahoton.. Vauvakuumetta? =D Ehei =D Jospa mä keskityn vain työntekoon ja unohdan turhat asiat =)
« Uudemmat -