IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Tietoverkon toiminta nousee esille ?

Ja koska siihen sisältyy niin valtion talouden kuin yhteiskunnan toiminnan kannalta elintärkeitä toimintoja..

Pienin ongelma on suurin tekijä sitä on ohitettu sillä oletuksella markkinat kuluttajat lopulta sen korjaa pois..

Häiriö on päivällä ja netti toimii paremmin yöllä kuin päivällä on jumissa ja yhteys on poikki ja se ei toimi nyt niin..


Talouden kohdalla on nyt merkitystä sillä miten tietoverkko toimii jos siinä on vaikkapa nyt sitä...

Siis paikallista ja alueellista häiriöitä aiheuttavia ongelmia..

Syvälle menevä sidonnaisuus tietoverkkoihin ja häiriötön toiminta voi olla romahdus pisteessä ja vasta sen jälkeen kun romahtaa..

Pakko siirtää resursseja korjaamiseen ja nyt sitä ei ehkä tehdä niin olisi jo ennakoituna ongelmana siis nyt vain ja tuosta pois hoidettu..

Asia on tiedossa ei johtane toimenpiteisiin tai muutoksiin tai huoltotöihin jossa ennalta käsin pyritty poistamaan niitä monia ongelmia..
Yhteys pätkii ja on keskityttävä kirjoittamiseen ?

Ja joka kärsii nyt tästä ja siis olevakin siis tämä tietoverkko nyt pätkii ja sotkee kaikkea toimintaani nyt..

Periaatteellisena erona 1990 luvun alun taloudelliseen syvään siihen jopa lasku suhdanteeseen..

On nyt otetaan pois niitä siis monia todella merkittäviä siis jopa taloudellisia resursseja..

Pois terveydenhuollosta ?

Ja elintärkeistä alueellisista siis toiminnoista ja ne on keskitetty..

Ja jopa ajettu alas ja ne siirretty keskittämällä ne aina uudelleen samalla vedetty pois osalta ihmisiä..

Ja siis joka on lisännyt turvattomuutta..

Häiriö on päivällä ja netti toimii paremmin yöllä kuin päivällä on jumissa ja yhteys on poikki ja se ei toimi nyt niin..


Sotkenut tämän vuoden suhteen joulukuun ja aiemman kuun aikana joka on oletettavasti nyt osin jopa...

Seuraus tässä ja on tehty virheitä monen hallituskauden ajan toteuttaneet itseään suomessa tämä on kehityskulku joka alkoi 1990 luvulla..

Posti on toiminut vielä suhteellisen hyvin 1990 luvulla aina 2000 luvulle asti..


Talouslaman käsittely oli valokopioina ja siis pahvitauluina postin kautta sinne radio ja tv ohjelmien toimituksiin menevää..

Suomessa on aina oletus mikään ei ole mahdollista olla toisin kuin aika ja politiikan valtavirta ehdollistaa..

Kaikki jää silti käsittelemättä muuna kuin mielenterveysongelmana ?

Ja joka on se sen yksilön ongelma jota mediassa ei käsitellä..

Kuin ja vain asiantuntija kokemus asiantuntija joka johtaa siihen sitä ei mediassa käsitellä kuin ja vain..

Yksilön sisäsyntyisenä mielenterveys ongelmana jossa resurssi on leikattu pois mielenterveyspalvelusta pois joka on..

Ohittanut siinä olevan monimutkaisen siis yhteiskunnallisen syiden ja seurausten käsittelyn ja esille ottamisen..

Ja niin ne toimet on tehty siltä pohjalta käsin väärin..

Nyt on näin toimenpiteet on ennakolta käsin pois suljettu..

Ja resursseja ei ole ne on jo ennakolta käsin käytetty..

Ei ole kyse tästä valtataistelusta..

Ja siis ammattiyhdistysliikkeen tai työnantaja puolen tai sen hallitusohjelman vastakkain asettelusta..

_Iltsu_Talvinen lauantaipäiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 09.12.2023 23:50

Tänään on lauantai ja joulukuun yhdeksäs päivä. Kävin tänään ulkoilemassa, kun kävin isäni kanssa kirjastossa ja kaupassa Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa talvesta ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 15:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on talvista, kun lämpötila on päivällä ja yöllä pakkasella. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi kanaa ja perunoita. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää lauan
tai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on talvi. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

JeppisläinenLauantai 9.12.2023Luonut: JeppisläinenLauantai 09.12.2023 22:28

Nousin tänään ylös puoli kakstoista ja lähdin kauppaan kahdentoista jälkeen ja siellä meni noin puoli tuntia ja olin takas kotona ennen kahta. Tyhjäsin kauppapussin ja repun kun laitoin loput ostokset reppuun. Oon kattonu telkkaria puoli viiteen asti ja selasin puhelinta. Puoli viis puin tallivaatteet päälle ja lähdin polkemaan tallille ja olin viiden jälkeen tallilla. Karsinat oli siivottu, ruoat laitettu ja heinät haettu kun mariel oli ollu päivällä tallilla. Mä pesin masan ruokakupin ja vesikupin ja tyhjäsin juksun vesikupin. Hain jukan kans hepat sisälle kuuden jälkeen ja juotin hevosille lämmintä vettä. Harjasin vielä juksun kun masa ja kalle oli niin puhtaan näköisiä etten harjannu kumpaakaan huomenna on sitte masan vuoro. Sit kun olin juksun harjannu niin rupesin ruokkimaan hepat ja sitte kun hepat oli ruokittu niin lähdin kotiin seitsemältä ja olin kotona puoli kahdeksan jälkeen. Rupesin sitte lämmittämään ruokaa ja syömään että kerkesin koneelle jo ennen yhdeksää ja laitoin vielä kännykän päivittämään kun siinä oli 24 päivitystä. tänään menee varmaan kahteen asti ennen kun meen nukkumaan kun luen taas nettijutut ensi pois ja kuuntelen musaa ja katon elokuvan kolmoselta semmonen elokuva kun pelastakaa sotamies ryan, muuta katottavaa tänään ei tuu vaikka onki lauantai jos ei lottoa ja säätä lasketa mukaan. Huomenna ajattelin tehdä muutakin kun kattoa telkkaria kun en lähde mihinkään ennen tallia, ajattelin tiskata astiat pois ja viedä roskat ulos. No joo, ei tästä päivästä sen enenpää, joten lopetan kirjoituksen tähän tälle päivää, joten ei muuta kun hyvää yötä ja morjens moi ja huomiseen taas kun oon käyny suihkussa, pukenu päälle ja syöny varmaan kymmeneltä illalla tai heti kun kerkeän koneelle.

Still_alivePikkuiset joulut juhlittuLuonut: Still_aliveLauantai 09.12.2023 22:17

Joo elikkäs eilen. Töissä meni päivä silleen, vähän oli raskasta mutta suht nopeasti. Sitten menin Puuvillaan, ostin mekon ja muutaman muun pikku jutun, söin Hesessä iltapäiväruokaa ja sitten mies tuli töistä ja haki mut kotiin. Siinä sitten sovittelin mekkoa mutta sepä ei ollukaan ihan sellanen että olis viittinyt laittaa päälle. No onneksi se maksoi vaan 15 euroa.

Sitten siinä ennen seitsemää olin taas Puuvillalla ja sinne tuli työkaverit. Pakohuoneiltiin siinä sitten se tunti ja olihan se hauskaa. Vois kokeilla lisää. Sen jälkeen mentiin ravintolaan syömään ja olihan siinä sitten kivaa istuskella ja syödä pitkän kaavan mukaan. Muut tilasi viinipulloja pöytään mutta minä en saanut edes alkudrinksua kokonaan juotua joten vesilinjalla vaan. Siellä ravintolassa menikin sitten melkein puoli yhteentoista joten kun muut lähti yökerhoon niin minä päätin lähteä kotiin. Vanha ei jaksa eikä oikeen kiinnosta semmoset enää.

Tänään sitten nukuttiinkin pitempään kuin pitkään aikaan.Ollaan oltu rennosti vaan, mitä nyt kaupassa käytiin. Syötiin hyvin ja semmosta, vähän kodinhoidollisia askareita myös. Eihän tässä muuten mitään mutta kun... mä olen TAAS flunssassa. TAAS. Armoa.

mirrikeisariVitu.Luonut: mirrikeisariLauantai 09.12.2023 09:55

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Địa chỉ phòng khám chất lượng Uy tín

Địa chỉ: 87-89 Thành Thái, Phường 14, Quận 10 Tp.HCM
Điện thoại: (028) 73070666

Website: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/

Link Chát: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/seoswt/

Thời gian làm việc: Tất cả một số ngày trong tuần từ 08:00 đến 20:00 (bao gồm Lễ, Tết)

Vì sức khoẻ của bản thân mình gia đình bạn bè cũng như mọi người xung quanh Hồng Cường luôn đặt sức khoẻ cũng như lợi ít của người bệnh hàng đầu.

>>>> Xem Thêm <<<<

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Tư vấn khám và điều trị hiệu quả tại Hồng Cường

Địa chỉ: 87-89 Thành Thái, Phường 14, Quận 10 Tp.HCM
Điện thoại: (028) 73070666

Website: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/

Link Chát: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/seoswt/

Thời gian làm việc: Tất cả một số ngày trong tuần từ 08:00 đến 20:00 (bao gồm Lễ, Tết)

Vì sức khoẻ của bản thân mình gia đình bạn bè cũng như mọi người xung quanh Hồng Cường luôn đặt sức khoẻ cũng như lợi ít của người bệnh hàng đầu.

>>>> Xem Thêm <<<<

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Review phòng khám có chất lượng hiệu quả tốt nhất

Địa chỉ: 87-89 Thành Thái, Phường 14, Quận 10 Tp.HCM
Điện thoại: (028) 73070666

Website: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/

Link Chát: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/seoswt/

Thời gian làm việc: Tất cả một số ngày trong tuần từ 08:00 đến 20:00 (bao gồm Lễ, Tết)

Vì sức khoẻ của bản thân mình gia đình bạn bè cũng như mọi người xung quanh Hồng Cường luôn đặt sức khoẻ cũng như lợi ít của người bệnh hàng đầu.

>>>> Xem Thêm <<<<

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Review phòng khám có chất lượng hiệu quả tốt nhất

Địa chỉ: 87-89 Thành Thái, Phường 14, Quận 10 Tp.HCM
Điện thoại: (028) 73070666

Website: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/

Link Chát: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/seoswt/

Thời gian làm việc: Tất cả một số ngày trong tuần từ 08:00 đến 20:00 (bao gồm Lễ, Tết)

Vì sức khoẻ của bản thân mình gia đình bạn bè cũng như mọi người xung quanh Hồng Cường luôn đặt sức khoẻ cũng như lợi ít của người bệnh hàng đầu.

>>>> Xem Thêm <<<<

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Phòng khám đa khoa Hồng Cường
Review phòng khám có chất lượng hiệu quả tốt nhất

Địa chỉ: 87-89 Thành Thái, Phường 14, Quận 10 Tp.HCM
Điện thoại: (028) 73070666

Website: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/

Link Chát: https://phongkhamdakhoahongcuong.vn/seoswt/

Thời gian làm việc: Tất cả một số ngày trong tuần từ 08:00 đến 20:00 (bao gồm Lễ, Tết)

Vì sức khoẻ của bản thân mình gia đình bạn bè cũng như mọi người xung quanh Hồng Cường luôn đặt sức khoẻ cũng như lợi ít của người bệnh hàng đầu.

>>>> Xem Thêm <<<<

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

Phòng khám đa khoa Hồng Cường

_Iltsu_Talvinen perjantaipäiväLuonut: _Iltsu_Perjantai 08.12.2023 23:55

Tänään on perjantai ja joulukuun kahdeksas päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 16 jälkeen. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa talvesta ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 15:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on talvista, kun lämpötila on päivällä ja yöllä pakkasella. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lohikiusausta ja salaattia. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on talvi. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

JeppisläinenPerjantai 8.12.2023Luonut: JeppisläinenPerjantai 08.12.2023 23:43

Nousin tänäänkin ylös yhdeksältä ja lähdin kymmenen jälkeen lidliin ja olin takas ennen yhtätoista. Otin pyykit pois pyykkitelineestä ja katoin onnenarpaa kahdestatoista puoli yhteen asti ja puoli yks katoin salkkarit yhteen asti. Paistoin muutaman kananmunan ja jatkoin onnenarvan kattomista kahteen asti. Selasin puhelinta vähä aikaa ja neljältä katoin salkkarit puoli viiteen asti ja puoli viis puin tallivaatteet päälle ja lähdin polkemaan tallille ja olin viiden jälkeen perillä. Kaikki karsinat oli jo siivottu paitsi kallen, mariel tuli tallille ja se siivos vielä kallen karsinan Mä tyhjäsin juksun vesikupin. Kävin marielin kans hakemassa heinät valmiiks ja ennen kuutta haettiin hepat sisälle. Mariel harjas kallen ja mä harjasin masan vaikkei se likanen ollukkaan Ruvettiin sitte ruokkimaan hepat kun olin masan harjannu ja kun hepat oli ruokittu niin lähdettiin kotiin vähän ennen seitsemää ja olin kotona puoli kaahdeksan jälkeen. Menin sitte suihkuun kun tänään ei tullu salkkareita ja suihkun jälkeen puin vaatteet takas päälle ja rupesin lämmittämään ruokaa ja syömään että kerkesin koneelle kymmeneltä ja tänään menee varmaan puoli kolmeen ennen kun meen nukkumaan kun luen taas netijutut ensi pois ja kuuntelen musaa. Tuossa katoin jo elokuvan mr bean-äärimmäinen katastrofi elokuva, se on hyvä elokuva. Muuta katottavaa ei tänään enää tuukkaan, ohjelmia tulee kyllä mut ei katottavia. Huomenna lähden käymään kaupassa kahdentoista jälkeen niin saa olla sitte rauhassa siihen asti kun lähden tallille puoli viideltä. Mariel menee jo pävällä tallille kun sillä on illalla jotain menoa niin mä meen sitte illalla tallille. Elli lähti äitinsä luo koko ens viikoks, tulee viikon päästä perjantaina takas kotiin. no joo, Ei kai tässä muuta ihmeellistä enää ole, joten lopetan kirjoituksen tähän, joten ei muuta kun hyvää yötä ja heippa hei ja huomiseen taas sitte kun oon syöny ja kaikki hommat on tehty varmaan yhdeksältä illalla tuun koneelle.

mira-x[Ei aihetta]Luonut: mira-xPerjantai 08.12.2023 21:21


Kulta mä hankin kynttilöitä ja sitä mansikkavoidetta mistä sä tykkäsit.
Saadaan sellanen kiva tunnelma ja tehdään sitten taas tuttavuutta eikö niin rakas? <3 <3 <3


Kyllä me keksitään jotain käyttöä sille mansikkavoiteelle <3

Muistat sä kulta mitä sankarit saa? Niin kulta<3<3<3 Sä oot mun sankari!

Tomi1989HuomennaLuonut: Tomi1989Perjantai 08.12.2023 20:05

Mulle tuodaan syömistä

paanane97--Luonut: paanane97Perjantai 08.12.2023 19:22

1. Nimesi: Anni
2. Ikäsi : 26
3. Syntymäpäiväsi : 23.6
4. Horoskooppisi : rapu
5. Kuvaako horoskooppisi sinua : ei aina
6. Koulusi / työpaikkasi : tarhis
7. Asuinpaikkasi : nivala
8. Luonteesi lyhyesti : vittumainen
9. Parasta ulkonäössäsi : hiukset

MILLOIN VIIMEKSI
11. Kävelit kouluun : no en muista olisko ollu ala-asteella
12. Söit suklaata : tänään
13. Laitoit ruokaa : viimeviikolla
15. Kävit suihkussa : tänään
16. Söit : äsken
17. Nautit yksinäisyydestä : sitte ku pääsen asunnolle
18. Nauroit : äsken
19. Itkit : viiime lauantaina
20. Näit itsellesi tärkeän henkilön : koko ajan

ONKO
22. Kesä parempi kuin talvi : on
23. Lesbot söpömpiä kuin homot : en oo aatellu
24. Aikuiset aina viisaampia kuin lapset : nojoo
25. Koulu mukavampaa kuin työnteko : ei
26. Pojat ilkeämpiä kuin tytöt : en tiiä . jotkut on aika ilkeitä
27. Selkäänpuukotus paskanjauhamista pahempi : on
28. Juoruilu oikeasti kateutta : joo
29. Tililläsi katetta : on
30. Elämällä tarkoitus : en tiiä

MENNEISYYYS
31. Viikonpäivä, jolloin synnyit : ei mitään tietoo
32. Missä synnyit : pihtiputaal
33. Oliko sinulla sisaruksia kun synnyit : joo <3
34. Saiko vanhempasi sinut alle 30- vuotiaina :en tiiä
35. Ensimmäinen lemmikki : kissa
36. Ensimmäinen oikea paras ystävä : susanna
38. Paras muisto menneisyydestä : ei oo
39. Huonoin muisto menneisyydestä : montaki
40. Lempipehmolelu : nalle

NYKYHETKI
41. Oletko onnellinen : kyllä
42. Seurusteletko : joo
43. Paras ystävä : merja , sanna ja veera
44. Väsyttääkö : ei oikeestaa
45. Janottaako : Eii
46. Asia, johon et ole tyytyväinen tällä hetkellä : ei oo semmosta
47. Asia, joka tekee sinut iloiseksi tällä hetkellä : monetki asiat
48. Kenelle viimeksi lähetit viestin : emilia
49. Tämänhetkinen sijaintisi : en kerrro mut en oo ainakaa asunnolla
50. Tämänhetkiset vaatteesi : en kerro mut kumminki vaatteet on päällä

TULEVAISUUS
51. Haluatko lapsia : en
52. Asua omakotitalossa : en
53. Paljon rahaa : joooo
54. Rakkautta : joo
55. Naimisiin : en
56. Mikä on haaveammattisi isona : joku lähihoitaja
57. Ratkaiseeko raha : ei
58. Mikä pelottaa tulevaisuudessa : yksinjääminen
59. Mitä teet ensi viikonloppuna : oon iskällä
60. Mitä odotat tulevaisuudelta : rauhaa ja rakkautta

NIITÄNÄITÄ
61. Ovatko seurustelevat ihmiset onnellisempia kuin sinkut ? : ei aina
62. Onko kuoleman jälkeen elämää : en tiiä
63. Onko raha tärkeää : joo et saa ruokaa
64. Onko elämäsi elämisen arvoista : no jjo
66. Onko koulunkäynti liian vaativaa :no on mut onneks en oo enää koulus
67. Onko aina liian vähän aikaa : jooo
68. Onko elämä liian lyhyt elettäväksi : entiiä
69. Onko musiikin kuuntelu rauhoittavaa : joo
70. Onko alkoholin käyttö hauskaa : noei

KUMPIKAMPI
71. Tupakka vai nuuska : tupakka
72. Mansikka vai mustikka : mansikka
73. Tummasuklaa vai valkosuklaa : molemmat
74. Lukio vai ammattikoulu : amis
75. Bisse vai siideri : sidukka
76. Viina vai likööri : ei kumpikaa
77. Maito vai mehu : mehu
78. Mc Donald's vai Subway: subway
79. Kevät vai syksy : kevät
80. Kylmä vai kuuma : kuuma

RAKKAUS
81. Mikä viehättää vastakkaisessa sukupuolessa : ulkonäkö
82. Oletko ihastunut/ rakastunut : joo
83. Haluaisitko seurustella : seurustelen jo
84. Onko sydämesi koskaan särkynyt : jooo
85. Oletko koskaan ollut rakastunut : Nytkin
86. Oletko koskaan itse särkenyt sydämiä : nojoo
87. Jos olet niin kuinka monta : ainaki pari

VIIMEISET
88. Mitä teet huomenna : lenkottelen
89. Odotatko, että tämä kysely päättyy : no jooo :D
90. Miksi teit tämän gallupin : tylsää
91. Mitä teet tämän jälkeen : teen lisää näitä
92. Mitä kappaletta kuuntelet nyt : kotiteollisuutta
93. Omistatko kännykän, millaisen : samsung galaxy A32
94. Onko rakastuminen henkinen itsemurha : Eioo
95. Onko teinijuopottelu pahasta : joo
96. Onko itsemurha sallittava teko : henkilö päätttää itse
97. Onko itseluottamus pahasta : ei

paanane97--Luonut: paanane97Perjantai 08.12.2023 19:07

★ Viimeisin
Viimeisin tupakka: en polta
Viimeisin alkoholijuoma: tänään
Viimeisin autoajelu: tänään
Viimeisin nähty elokuva: en muista
Viimeisin itku: viime lauantaina
★ Oletko koskaan
Oletko koskaan joutunut tekemisiin poliisin kanssa: joo
Oletko koskaan uinut alastomana: joo oon
Oletko koskaan ollut TV:ssä: en onneks
Oletko koskaan suudellut jotakuta ja katunut sitä: en
Oletko koskaan kirjoittanut päiväkirjaa: kyllä
★ Mielipiteet
Pidätkö enemmän lumisateesta vai vesisateesta: lumi
Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?: kesä koska on mun synttärit ja on lämmintä
Pidätkö jonkun maan kulttuurista erityisen paljon: en
Minkälaisista elokuvista pidät: komedia
★ Suhteet
Minkälaisessa seurassa viihdyt: lepponen ja hyvä
Tunnetko paljon ihmisiä: kyllä aika paljon
Seurusteletko: joo
★ Kysymyksiä
Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt: en keltttää
Oletko tällä hetkellä riidoissa jonkun kanssa: en
Rakastatko ystäviäsi: tottakai
Kelle puhuit viimeksi messengerissä: emilia
Lause/sana jonka sanoit viimeksi: ''summa mutikassa ''
Kelle tekstasit viimeksi: emilia
Paras sarja/kirja ikinä: salkkarit
Jaksatko elää elämääsi: kyllä
★ Viimeisin
Henkilö, joka soitti sinulle: merja
Henkilö, jota ikävöit: esko . ja marko
Juoma: lapin kulta
Hyvä teko: tein torttuja iha ite
Kappale, jonka kuuntelit: leevejä
TV-ohjelma, jonka katsoit: salkkarit
Asia, jonka ostit: toppahousut ja huulirasva
Lahja, jonka sait: kuulokkeet
Lehti, jonka luit: iltasanomat netissä
★ Milloin viimeksi
Söit pitsaa: viime viikol
Puhuit puhelimessa vastakkaista sukupuolta olevan kanssa: eilen
Sait kokeesta kiitettävän: sillon kouluaikoina
Huolestuit jostain ihmisestä: joku aika sitte
Ollut kuumeessa: pari viikkoo sit
Ostanut karkkia: eile
Syönyt jätskiä: kesällä
★ Tämä vai tuo
Pusu vai hali: molemmat
Meille vai teille: teille
Sä vai mä: sä
Suomalainen musiikki vai ulkomainen: suomalainen
Kaipaatko menneisyyttäsi: en
Mitä teit 5h sitten: olin ulkona
★ Tulevaisuus
Mitä teet 5h päästä: ehkä nukun
Mitä teet viikonloppuna: ainaki ulkona oon


Oletko koskaan miettinyt, että mikä ihmeen pömpeli on VDL Citea LLE-115 sähköbussissa heti ohjaamon takana? Tähän ja moneen muuhunkin kerron vastaukset tällä videolla!

Tomi1989PeliLuonut: Tomi1989Perjantai 08.12.2023 18:45

Menossa

paanane97--Luonut: paanane97Perjantai 08.12.2023 15:37

TEE TÄÄ TAI RAKKAUSELÄMÄSI 2023 KUSEE !

» Seurusteletko jonkun kanssa? - joo
» Jos et niin haluaisitko seurustella? - seurustelen jo
» Onko joku ihastunut sinuun? - kyllä
» Mitä suunnitelmia sinulla on huomiseksi? - ainaki varmaan koneella ja ulkona käydä
» Oletko tyytyväinen nykyiseen elämääsi? - kyl
» Voisitko pussata henkilöä jota viimeeksi ajattelit? - kyllä
» Mitä teit viime yönä ? - nukuin ja kuorsasin
» Kännykkäsi viides viesti? - haista paska
» Montako paitaa sinulla on päälläsi nyt? - 3
» Onko joku jota et koskaan unohda? - joo
« Uudemmat -