IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Cho dù bạn là người thường xuyên di chuyển đồ vật nặng và cồng kềnh. Hoặc bạn chủ nhà đôi khi cần “bàn tay giúp đỡ” mơ hồ. Xe nâng tay làm nhiệm vụ di chuyển tải trọng lớn hoặc nặng có hiệu quả và đơn giản.

Xe nâng tay là xe thẳng đứng với hai bánh xe và có thể dễ dàng di chuyển 500kg. Hoặc nhiều hơn. Xekeohang cung cấp nhiều kiểu dáng và kích cỡ của xe tải tay. Bộ sưu tập của chúng tôi bao gồm một loạt các xe tải tay được sản xuất bởi các thương hiệu đáng tin cậy và được tôn trọng. Chúng tôi cũng cung cấp một số tính năng bổ sung có sẵn để mua.

Mua xe nâng tay với số lượng lớn có thể giúp bạn tiết kiệm và tiền của công ty bạn. Xe tải tay không đắt tiền để mua. Tuy nhiên, việc mua một số lượng lớn trong số họ có thể cắt giảm chi phí. Nếu bạn đang xem xét mua một chiếc xe tải tay hoặc nhiều người. Hãy xem xét các câu hỏi sau đây trước khi đảm bảo việc bán hàng.

4-c%C3%A2u-h%E1%BB%8Fi-b%E1%BA%A1n-n%C3%AAn-h%E1%BB%8Fi-tr%C6%B0%E1%BB%9Bc-khi-mua-xe-n%C3%A2ng-tay.jpg

Cần phải di chuyển những gì?

Xe tải tay rất hữu ích cho một loạt các dự án di chuyển. Tuy nhiên, có rất nhiều công việc xe tải tay không thể thực hiện được. Ví dụ, nếu bạn cần phải vận chuyển thiết bị, một chiếc xe tải tay không phải lúc nào cũng là ứng cử viên tốt nhất cho nhiệm vụ này, trừ khi nó được thực hiện để thực hiện các thiết bị.

Những gì xe tải tay có thể làm tốt nhất là di chuyển các đồ vật nhỏ, chẳng hạn như hộp đóng gói. Trong thực tế, chúng thường được sử dụng bởi các dịch vụ chuyển phát, chẳng hạn như FedEx. Và có thể được tìm thấy trong các nhà máy và nhà kho nơi có rất nhiều gói nhỏ cần phải được di chuyển thường xuyên.

Trước khi bạn mua một chiếc xe nâng tay, xác định những gì bạn sẽ sử dụng nó cho. Điều quan trọng là phải biết nếu một chiếc xe tải tay là lựa chọn tốt nhất cho nhiệm vụ của bạn. Một chiếc xe tải tay có thể xử lý trọng lượng của (các) xe tải mà bạn dự định đặt lên không? Nếu có, thì bạn có thể xác định loại xe tải tay nào là tốt nhất cho bạn và số lượng bạn có thể muốn.

Xekeohang cung cấp thiết bị xe tải tay ngoài ra còn có xe đẩy inox truyền thống. Đây là một lý do khác tại sao bạn phải xác định những gì bạn cần phải di chuyển trước khi mua một chiếc xe tải tay. Có nhiều loại xe tải tay khác nhau có khả năng đáp ứng tốt hơn nhu cầu cụ thể.

Làm thế nào thường sẽ xe tải tay được sử dụng?

Sau khi bạn quyết định một chiếc xe tải tay là những gì bạn cần. Bạn nên tự hỏi mình mức độ thường xuyên bạn dự định sử dụng nó. Nếu bạn là một chủ nhà hoặc làm việc trong một văn phòng nhỏ, nơi một chiếc xe tải tay là đủ. Sau đó chỉ cần mua một cái. Nhưng nếu bạn làm việc trong một nhà máy hoặc cửa hàng nơi các vật thể nhỏ liên tục được vận chuyển. Hãy cân nhắc mua một lượng lớn xe tải tay cùng một lúc.

xe-n%C3%A2ng-hang-tay-cao-pallet.jpg

Tôi có cần nhiều hơn một chiếc xe nâng tay không?

Nhiều xe tải tay thường được tìm thấy ở trường học. Cửa hàng tạp hóa, nhà máy, doanh nghiệp lớn, thính phòng, trung tâm cộng đồng, cơ sở tập thể dục và hơn thế nữa. Ngay cả khi tải trọng đủ nhẹ để mang theo tay. Nếu bạn làm việc trong một cơ sở lớn thì một chiếc xe tải tay sẽ làm nhiệm vụ mang đồ vật nhanh hơn và dễ dàng hơn.

Đừng định nhặt một cái hộp và đặt nó xuống mỗi 500 feet. Sử dụng một chiếc xe tải tay! Và nếu các thành viên trong nhóm của bạn sẽ tìm thấy một chiếc xe tải tay hữu ích hoặc cần thiết cho họ cần phải làm trên một cơ sở ngày-to-ngày, tại sao không mua một vài?

Loại xe nâng tay nào là thực tế nhất cho dự án của tôi?

Sau khi xác định những gì bạn có kế hoạch di chuyển và thường xuyên như thế nào, đó là thời gian để tìm ra loại xe tải tay là lựa chọn tốt nhất cho bạn và vị trí của bạn. Xekeohang bán nhiều loại xe tải tay, mỗi xe đều phù hợp hơn cho các mục đích cụ thể.

Công ty chúng tôi có xe tải tay được sản xuất bởi các thương hiệu nổi tiếng. Khách hàng có thể chọn từ một loạt các loại xe tải tay bằng nhôm và thép, xe tải tay có thể gập lại, xe tải tay thiết bị và xe tải tay được thiết kế để chịu được trọng lượng cụ thể.

Trước khi cam kết mua một chiếc xe tải tay, hãy chắc chắn rằng bạn đang mua một chiếc xe phù hợp nhất với nhu cầu của bạn.

Xe nâng thiết bị

Xe nâng thiết bị nhôm kinh tế được sản xuất bởi Nikawa. được chế tạo với khung nhôm hoàn toàn được hàn. Chiếc xe tải trọng lượng nhẹ và bền này là một lựa chọn tuyệt vời cho người mua sắm. Tìm kiếm một chiếc xe tải tay không quá nặng nhưng vẫn có thể vận chuyển an toàn các vật thể.

Xe tải công cụ hạng nặng

Loại xe tải tay này có thể chứa tới 1.800 kg. và vẫn di chuyển nhanh chóng và dễ dàng. Xekeohang bán xe tải tay công cụ hạng nặng được thiết kế cho các mục đích chung. Nhưng chúng cũng có thể được thiết kế để thực hiện các chức năng cụ thể, chẳng hạn như di chuyển trống gallon.

H%C6%B0%E1%BB%9Bng-d%E1%BA%ABn-s%E1%BB%AD-d%E1%BB%A5ng-xe-n%C3%A2ng-h%C3%A0ng-300x200.jpeg

Mô hình xe nâng gấp

Xe nâng gấp được chế tạo với khung nhôm hoàn toàn. Nó nhỏ gọn và gọn gàng, giúp cho việc lưu trữ dễ dàng. Nhưng có thể chịu được tải nặng và di chuyển chúng dễ dàng.

Xe nâng 5 trong 1

Nếu bạn muốn nhiều hơn chỉ là một chiếc xe tải tay. Xe nâng kinh tế 5 trong 1 là một lựa chọn tuyệt vời. Thiết bị này có thể được biến hình thành một chiếc xe tay 2 bánh tiêu chuẩn, xe tay 4 bánh ở vị trí 45 độ nghiêng. Xe tay 2 bánh có phần mở rộng gấp mũi, xe tải nền 4 bánh có phần mở rộng mũi nâng lên. Và 4 bánh nền tảng xe tải với phần mở rộng mũi hạ xuống.

Lợi ích của xe tải tay
Cho dù loại xe tải tay nào kết thúc là lựa chọn đúng đắn cho dự án của bạn, có một vài điều sẽ vẫn rõ ràng:

Xe tải tay sẽ giúp bạn tránh bị căng thẳng
Họ sẽ giảm số tiền nâng bạn và nhóm của bạn phải làm
Và…

Một người có thể nâng hàng trăm cân Anh với sự giúp đỡ của một chiếc xe tải tay

Đừng đợi! Liên hệ với xekeohang hôm nay

Bắt đầu tìm kiếm của bạn cho chiếc xe nâng tay hoàn hảo với xekeohang . Công ty chúng tôi là một chuyên gia trong việc xử lý thiết bị và bộ sưu tập của chúng tôi chắc chắn sẽ bao gồm chính xác những gì bạn đang tìm kiếm. Lướt qua nhiều tùy chọn xe tải tay của chúng tôi. Và đừng quên xem xét các tính năng bổ sung và tùy chọn cho xe tải tay bạn chọn.
Maksoin kuukaudeksi Tinder Plussasta ja Ok-Cupidin A-listasta sekä Badoo Premiumista. Perutin muistaakseni Badoon tilauksen, en tiedä jatkanko Tinderiä tai Ok-Cupidia.

Hyödyt:
+ sain buustattua profiiliani Tinderissä
+ näin Ok-Cupidissa ketkä kaikki (n. 20 henkilöä) ovat pitäneet profiilistani ja aloin jutella mielenkiintoisten kanssa
+ syntyi mielenkiintoisia keskusteluja muutaman kanssa
+ sain Tinderissä suunnilleen yhtä ahkerasti katselukertoja lähiössä (8-9 katselukertaa per minuutti) kuin kaverini keskustassa ja se vahvisti itseluottamustani, että olen yhtä haluttava naisten mielestä kuin kaverini

Haitat:
- luottokorttimaksu kasvoi, piti lyhentää enemmän
- en löytänyt ketään Jyväskylässä asuvaa, joka olisi kiinnostunut minusta (lähinnä afrikkalaiset ja aasialaiset kiinnostuivat minusta)
- tuntuu, että raha meni hukkaan, koska sain Tinderissä vain tykkäyksiä, mutta en super likeä tai matchia vielä, enkä muista niiden tyttöjen kuvia, jotka pitivät minusta, että osaisin painaa sydäntä heidän kohdalla, jos tulee vastaan

No siis keksin neljä positiivista ja kolme negatiivista asiaa eli loppujen lopuksi oli enemmän positiivinen kokeilu kuin negatiivinen.
Nyt ajattelin kirjoittaa lyhyemmän blogin. Viikonloppu alkaa. Olen lähdössä viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ei olla nyt nähty pariin viikkoon. Ihanaa nähdä se. On ollut kova ikävä.
Mun tekee kauheasti mieli päärynäsiideriä. Ilman alkoholia.
Voisi ostaa sitä vaikka yhden tölkin. Sitähän saa myös ilman alkoholia.
En ole pakannut vielä kaikkea. Jatkan kohta pakkaamista. Mulla on myös vaatekriisi. En tiedä mitä puen päälle kun lähden lomille. Laitan ehkä mekon päälle. Sekä ne mun uudet ballerinakengät aijon laittaa jalkaan. Kävelin niillä eilenä ja tuntuivat hyvältä jalassa.
Kokkiryhmä meni eilen hyvin. Tuli hyvää kinkkukeittoa. Onnistuin siinä.
Muutkin tykkäsivät siitä. Piti vaan laittaa kaikki kattilaan ja kiehauttaa.
Kävin apteekissa eilen. Nyt on taas masennuslääkettä ja leponexia.
Ei ihan heti lopu. Tuota masennuslääkettä riittää hyvin pariksi kuukaudeksi. Leponex taas kuukaudeksi.
Mietin pitäisikö tänään käydä subwayssa hakemassa subi.
Illalla kun poikaystävä tulee hakemaan. Joo pakko saada subi. En ole pitkään aikaan käynyt nyt subwayssa.
Käydään samalla ruokakaupassa ostamassa vähän ruokaa.
Viikonloppuna ajattelin ottaa aurinkoa ulkona.
Poikaystävä on moottoripyörän kimpussa viikonloppuna niin mä voin ihan hyvin ottaa aurinkoa ajan kuluksi. Pitää ottaa aurinkorasva mukaan. Poikaystävällä on kiva piha.
Ja tuolit missä voi istua ja ottaa aurinkoa.
Kiva viikonloppu varmasti tulossa. Parin viikon päästä on sitten desucon. Sinne sitten kaverin kanssa. Tulee hyvä viikonloppu siitäkin. Mutta. Nyt jatkuu pakkailu. Laitan musaa taustalle soimaan niin tulee kunnon perjantai ja viikonloppu fiilis päälle.

Kuunsilmänjohas jahasLuonut: KuunsilmäPerjantai 25.05.2018 05:55

88fdfcdb58b52aa623be21c33683b1ae.gifSolis sit perjantai ja viikonloppu aikaa vaa hääriä. \o/Tänää kyllä ku duunista pääsee niin piirtelen vaan loppupäivän.


Keskeneräisiä visioita toteutettavana.. :)Sit ois vähä kukkasten hoitoa ja sellasta kiusallista jatkuvaa tuijottelua niitä kohtaan :3Mut jea.

En oo luvannu onneks mittään niin pysyn tiukasti nyt ainakin pari päivää vaan itseni ja kasvien kanssa.

...
Bộ sản phẩm trị mụn hiệu quả dành cho các bạn trẻ mới lớn
Bước vào lứa tuổi dậy thì là giai đoạn ẩm ương không chỉ trong tính cách, suy nghĩ mà kể cả làn da cũng bị ảnh hưởng. Biểu hiện đó chính là những nốt mụn sưng, mụn viêm bắt đầu xuất hiện. Mụn trứng cá trong giai đoạn này thường khiến tuổi ô mai chúng mình tự ti và xấu hổ, ngại giao tiếp. Vậy làm thế nào để loại bỏ nhanh chóng những tên mụn đáng ghét này. Cùng các chuyên gia bật mí ngay bộ sản phẩm trị mụn hiệu quả dưới đây nhé!

Các sản phẩm trị mụn mà CODOBYE muốn chia sẻ trong bài viết này đó chính là bộ sản phẩm trị mụn bao gồm: Viên uống trị mụn thảo dược, kem bôi trị mụn tinh chất nghệ trắng và sữa rửa mặt thiên nhiên.
yAhZZJP.jpg
Bộ sản phẩm trị mụn hiệu quả dành cho các bạn trẻ mới lớn

1. VIÊN UỐNG TRỊ MỤN CODOBYE
Viên uống trị mụn CODOBYE là sản phẩm trị mụn hiệu quả giúp chúng mình trị mụn từ bên trong bằng cách thanh lọc, giải độc gan; hỗ trợ cân bằng nội tiết tố giúp ức chế sự tăng tiết của tuyến bã nhờn một cách hiệu quả . Theo đó viên uống Codobye gồm những thảo dược quý: Xích thược, hồng hoa, đương quy, xuyên khung, cát căn, bạc hà, mẫu lệ rất tốt cho da và sức khoẻ, sau một thời gian sử dụng viên uống trị mụn Codobye, các mụn ẩn dưới da sẽ nhanh chóng được đẩy hết lên trên, các còi mụn sẽ tự động khô đi và rụng khi bạn rửa mặt. Ngoài ra trong thành phần viên uống Codobye còn có cao bạc hà có tác dụng kháng nhiều loại vi khuẩn nguyên nhân gây mụn trứng cá.

Nói tóm lại, viên uống trị mụn CODOBYE được xem là một trong những phương pháp trị mụn hiệu quả và giải quyết từ gốc rễ nguyên nhân gây mụn, do đó hạn chế được mụn tái phát về sau, các teen nhà mình hãy tham khảo về sản phẩm này nhé!

2. KEM BÔI TRỊ MỤN CODOBYE CREAM
Thành phần chính có trong kem bôi trị mụn Codobye Cream được giới trẻ yêu thích ngày nay chính là tinh chất nghệ trắng quý hiếm có khả năng trị mụn và giảm thâm mụn vô cùng hiệu quả. Codobye Cream còn khiến mụn mau khô và tróc cồi, sau đó “nhanh nhẹn” làm lành vết mụn để hạn chế tình trạng thâm và sẹo rỗ không đáng có. Với những vết mụn mủ, nặn dễ gây thâm, viêm,… Codobye Cream sẽ giúp mụn mủ “nhẹ nhàng” thu nhân mụn lại và giảm xuống mức thấp nhất sự tổn thương của da.

3. SỮA RỬA MẶT THIÊN NHIÊN CODOBYE CLEANSER
Rửa mặt mỗi ngày là một trong những nguyên tắc chăm sóc da cơ bản, do vậy các sản phẩm sữa rửa mặt tốt là không thể thiều. Codobye Cleanser được biết đến là một trong các dòng sữa rửa mặt tốt đặc biệt thích hợp dành cho các bạn ở lứa tuổi dậy thì nhờ khả năng loại bỏ dầu, ức chế sự phát triển của vi khuẩn mụn hiệu quả. Với chiết xuất từ các thành phần thảo dược thiên nhiên vô cùng lành tính như: Sài đất, ké đầu ngựa, kinh giới, hoàng cầm, bạch chỉ… Sữa rửa mặt trị mụn thiên nhiên Codobye Cleanser được đánh giá là an toàn và phù hợp với làn da nhạy cảm.
FHPjR4L.jpg
Bộ sản phẩm trị mụn CODOBYE

Hầu hết các nguyên nhân gây mụn ở tuổi mới lớn thường là do nội tiết tố thay đổi dẫn đến rối loạn tuyến bã nhờn. Vì vậy, phương pháp trị mụn hiệu quả ở lứa tuổi này là cân bằng lại nội tiết tố, làm sạch da, ức chế sự tăng tiết của tuyến nhờn,… Do đó, các bạn hãy tham khảo ngay các sản phẩm trị mụn CODOBYE được các chuyên gia khuyên dùng trên đây nhé!

_erratic_TietosuojakäytäntöLuonut: _erratic_Perjantai 25.05.2018 00:26

Isoveli valvoo. Onneksi me kuulutaan euroopan unioniin niin ei mikään ahne yritys pääse vittuilemaan meille. Eiku.. no olkoot en mä jaksa.

Kissikaveri[Ei aihetta]Luonut: KissikaveriPerjantai 25.05.2018 00:23

1. Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne?
- Takuulla.

2. Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen?
- Jep. Harvemmin syön silti.

3. Belgia vai Bulgaria?
- Belgia.

4. Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja?
- Jeah.

5. Sataako ulkona nyt jotain?
- Heinäsirkkoja.

6. Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä.
- Antibioottikuuri.

7. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen?
- Hyi helvetti.

8. Oletko juonut alkoholia alaikäisenä?
- Aika paljon.

9. Ooppera vai iskelmä?
- Riippuu rallista.

10. Milloin viimeksi latasit puhelimesi?
- Sitähän kannattaa ladata vähän väliä.

11. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä biisi on Viron tämän vuoden euroviisubiisi, Stig Rästan ja Elina Bornin biisi Goodbye To Yesterday?
- Ei mitn hajua. Mitä pätkiä joistain biiseistä kuulin, samaa paskaa ne vaikuttivat edelleen olevan.

12. Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut?
- Jokuhan ne voitti.

13. Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten?
- Vaimoni.

14. Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen?
- En olisi.

15. Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä?
- Joo.

16. Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä?
- Mistä minä tiedän.

17. Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä?
- En usko.

18. Kun tulet kotiin töistä/koulusta, vaihdatko työ/kouluvaatteet arkivaatteisiin vai oletko samoissa vaatteissa koko päivän?
- Jep.

19. Kummassa käyt useimmin: Gigantissa vai Expertillä?
- Hiton vaikea sanoa.

20. Kurkku vai tomaatti?
- Ruoassa tomaatti, leivän lisukkeena kurkku.

21. Viron kieli vai suomen kieli?
- Veikkaa.

22. Hengästytkö helposti?
- Bronkiitissa, kyllä.

23. Oletko puhelias vai hiljainen uudessa/vieraassa seurassa?
- Niinpä.

24. Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei?
- Vaikka muille jakaa.

25. Paras mieslaulaja (ei saa olla bändin laulaja)?
- Miksei? Aarne Tenkanen?

26. Sininen vai violetti?
- Violetti.

27. Kumpi on kauniimpi kieli: ranska vai espanja?
- Riippuu, kuinka noita puhutaan.

28. Oletko koskaan käynyt Vaasassa?
- En muista.

29. Kulmakarvat vai silmäripset?
- Sekä-että?

30. Parhaita pääsiäiskarkkeja?
- Mitä?

31. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä/siisti käsiala sinulla on?
- 7.

32. Onko brittiaksentti mielestäsi seksikäs?
- Ei erityisen.

33. Jos 50 Shades Of Greyn maailma tapahtuisi oikeasti sinun kohdallesi, ja sinä siis olisit Anan kaltainen naishenkilö, suostuisitko Christianin touhuihin vai häipyisitkö pois?
- Minulla ei ole aavistustakaan.

34. Käytätkö kesäisin mitään päähineitä?
- Lippalakkia joskus.

35. Oletko koskaan ollut purjeveneen kyydissä?
- Ehkä, ehken.

36. Oletko koskaan tippunut veneestä veteen?
- En kai.

37. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet pituuteesi?
- 8.

38. Asteikolla 4-10, kuinka tyytyväinen olet tähän hetkiseen ruokavalioosi?
- 8.

39. Milloin viimeksi mahaasi koski?
- En osaa sanoa.

40. Tunnetko itsesi yksinäiseksi?
- En.

41. Maa, mihin voisit uskaltaa lähteä yksin?
- Vaikka länteen päin ihan ekana.

42. Minkä ikäinen olit, kun Estonia-laiva upposi, vai olitko syntynyt vielä?
- Kymmenen.

43. Osaisit jompaakumpaa kieltä täydellisesti, kumman valitset: heprea vai arabia?
- Helppo: heprea.

44. Paljonko kello on?
- 0.22

45. Kävitkö virpomassa?
- Hah.

46. Mitä mieltä olet siitä, että Zayn lähti One Directionista?
- No, on se synti ja häpeä...

47. Kuunteletko ulkomaalaisia radioita (esim. netistä)?
- En juuri.

48. Onko vuohenjuusto hyvää?
- Ei erityisen.

49. Aiotko uida ensi kesänä?
- En aio.

50. Asteikolla 4-10, kuinka hyvä laulaja on Jenni Vartiainen?
- 9.

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasTorstai 24.05.2018 23:48

Tänään minulla oli tämän viikon viimeinen työpäivä ja ensi viikon maanantaina menen seuraavan kerran töihin. Tänään leivoin gluteenitonta banaanikakkua ja huomenna leivon äidillä mokkapalat puumajan avajaisiin. Autan huomenna äitiä, kun hän kaatui pyörällä ja hänestä ei ole nyt minkään tekijäksi. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta viikonlopusta. Huomenna minulla on vapaapäivä ja ajattelin nauttia aurinkoisista ja kesäisistä päivistä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
NO TERVE!!Minä vahingossa pikku känni kahdella kaljalla?? Syytän aamuvuoroa ja töitä, MUT MITÄ VITTUA.......................
MULLA ON LOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Ja syndet XDDDDDDDDDDDDDD


Outo täää hoegaarden kalija, maistuu savusaunalle ja......... tervalle??
ÖÄHM, juuu elikkäs.. kolmen viikon loma alkoi, en ny tiedä onko tässä ny sen kummosempia suunnitelmia, ainaki kouluttaa koiraa ja ... ? Kaljaa jossai vaiheessa vissii huolella, mut en osaa sanoa milloin ja missä, ja miten. Nyt tuli niin PIKA-EXPRESS KALJAKOOMA.
Jokainen voi julistaa elämänsä ja elämäntapansa ja sen siis olevan tulevan elinpiirinsä täysin siis..

Jopa autonomiseksi jopa siis todella erilliseksi riipumatta mistään syystä ei tarvitse perustella yhteiskunalle eikä valtiolle..Silti noudatat lakia jota ei ole kirjoitettu ihmisarvosta oikeudesta alkaen ja tämä kaistale tontti on nyt..

Galaktisen Federaadion hallinassa on sota toimi tulla tontille tiplomaatinen rikkomus..

Joten siintä ei voida neuvotella eikä käydä neuvotteluja enään..

HuoltajaRaamattuLuonut: HuoltajaTorstai 24.05.2018 22:35

Raamattu on Jumalan Sanaa, josta ensin kannattaa lukea Johanneksen evankeliumi, siinä on iankaikkisen elämän sanat.

ValkyrianaJuttusiaLuonut: ValkyrianaTorstai 24.05.2018 19:49

1. VALKKAA ARPI JA KERRO, MITEN SAIT SEN
- silmäkulmassa lävistysarpi

2. MITÄ HUONEESI SEINILLÄ ON?
- tauluja, valokuvia, piirustuksia, hylly, peili

3. MILLAINEN PUHELIN SINULLA ON?
- musta alcatelin kamerakänny

4. MILLAISTA MUSIIKKIA KUUNTELET?
- kaikkee ramopunk, RAC, suomirock ja amispoppi vääntöö :D

5. TAUSTAKUVASI?
- kuva minusta viime kesänä rapsuttamassa lammasta :)

6. MITÄ JUURI NYT HALUAT ENEMMÄN KUIN MITÄÄN MUUTA?
- seksiä... ei tainnut olla ylläri ;)

7. USKOTKO HOMOAVIOLIITTOON?
- en todellakaan

8. MIHIN AIKAAN OLET SYNTYNYT?
- iltayöstä kuulemma

9. OVATKO VANHEMPASI EDELLEEN YHDESSÄ?
- kyllä

10. MITÄ KUUNTELET?
- Vapaudenristi - Ilta ulkona

11. PELKÄÄTKÖ PIMEÄÄ?
- en enää, pentuna taisin vähän pelätä

12. MISTÄ HIUSTEN JA SILMIEN VÄRISTÄ TYKKÄÄT VASTAKKAISELLA SUKUPUOLELLA?
- vaalee kuin viikinki ja silimät on ihan yks lysti

13. TYKKÄÄTKÖ SÄRKYLÄÄKKEISTÄ?
- nojaa, ainakin ne auttavat särkyyn

14. KAHVI VAI ENERGIAJUOMAT?
- ei kumpikaan

15. SUOSIKKISI PITSATÄYTTEISTÄ?
- aurajuusto tai salami

16. JOS SAISIT NYT SYÖDÄ MITÄ VAAN, MITÄ TAHTOISIT?
- tortilloja

17. PUHUTKO KIELIÄ?
- suomee ja savvoo hiljoo ja kovvoo!

18. MITÄ SAIT VIIMEKSI LAHJAKSI?
- puseron, kirjoja, jälkiruokakupin, juomalaseja...

19.TYKKÄÄTKÖ JOSTAKUSTA?
- tottamooses!

20. SUOSIKKIYSTÄVÄSI?
- monia, enkä laita paremmuusjärkkään. kaikki parhaita <3

21. UNELMA-AUTOSI?
- volkkari

22. USKOTKO KUOLEMANJÄLKEISEEN ELÄMÄÄN?
- en usko.

23. MITÄ AJATTELET AVIOLIITOSTA?
- jokaisen oma asia

24. RAKASTUISITKO IHMISEEN, VAIKKA TIETÄISIT HÄNEN LÄHTEVÄN?
- riippuu tilanteesta

25. PARAS TAPA KERTOA TOISELLE, MITÄ HÄN MERKITSEE?
- sanoa se suoraan

26. VALITSE NUMERO VÄLILTÄ 1-100
- 24

27. BLONDI VAI BRUNETTE?
- jos mies niin vaalea, naiselle sopii kumpikin hiusten väri

28. KEHEN PIDÄT ENITEN YHTEYTTÄ PUHELIMELLA?
- aikasta moneenkin

29. MIKÄ ÄRSYTTÄÄ ENITEN?
- vittuilu, valehtelu, vasikointi, nipotus, tekopyhyys....

30. HEIKKOUTESI?
- mikä niistä? menis koko päivä luetelllessa :D

31. VIIMEKSI ANTAMASI LAHJA?
- kirja ystävälle synttäriksi

32. SUOSIKKIJUHLAPÄIVÄ?
- joulu

33. MITÄ TEIT ENNEN TÄTÄ?
- kävin lenkillä, söin, kävin vessassa....

34. MINKÄ KAUNEUSLEIKKAUKSEN TEETTÄISIT?
- en mitään

35. MITÄ SINUSSA KEHUTAAN?
- ulkonäköä, luonnetta, laulutaitoa...

36. MITÄ TEKISIT, JOS ALKOHOLISTA TULISI LAITONTA?
- eipä se mua paljoo liikuttais.

37. MITÄ HALUAT SYNTTÄRILAHJAKSI?
- synttärit oli jo... katotaan sitte ku on seuraavat synttärit.

38. ONKO SINUT NIMETTY JONKUN MUKAAN?
- isän serkulla on sama nimi

39. DO YOU WISH ON STARS?
- ?

40. MILLAISET ALUSVAATTEET SINULLA ON?
- valkoset

41. TYKKÄÄTKÖ KÄSIALASTASI?
- juu, silloin kun viitsin vaivautua

42. SUOSIKKIVIHANNES?
- raparperi ja oliivi

43. PAHOJA TAPOJA?
- vedän kilareita, kiroilen, valvon myöhään... ja oon kiinnostunut laittomista jutuista ja tatuoiduista Suomi-juntti WT miehistä :D

44. NOLOIN CD-LEVYSI?
- ei niissä mitään noloa ole

45. JOS OLISIT JOKU MUU, OLISITKO ITSESI YSTÄVÄ?
- olisin

46. OLETKO KOSKAAN PALJASTANUT SALAISUUTTA, VAIKKA VANNOIT, ETTET KERRO KENELLEKÄÄN?
- kerran lipsahti :/

47. ONKO ULKONÄÖLLÄ VÄLIÄ?
- onhan sillä jotakin.

48. MITEN PURAT KIUKKUA?
- huutamalla ja joskus väkivaltaisesti

49. MISSÄ ON TOINEN KOTISI?
- mulla on vaan yks koti ja se on mun koti <3

50. LUOTATKO MUIHIN HELPOSTI?
- vain läheisiini.

51. SUOSIKKILELUSI LAPSENA?
- pehmolelut ja muovielukat

52. PELKÄÄTKÖ KASVAMISTA?
- en mä kasva enää, olen aikuinen

53. HARRASTATKO SARKASMIA?
- totta hitossa!

54. OLETKO USKONNOLLINEN?
- en

55. TULETKO TOIMEEN VANHEMPIESI KANSSA?
- kyllä ja hyvin tulenkin

56. AVAATKO KENGÄNNAUHAT ENNEN KENKIEN RIISUMISTA?
- en yleensä

57. MITÄ LÄIKYTIT VIIMEKSI?
- säilykepersikkapurkista mehua, tai siis sitä lientä pöydälle.

58. ONKO SINULLA LEMMIKKEJÄ?
- pölykoirakennel :D nojoo, ei oo mittän elukoita meillä.

59. MITÄ KARVAISTA KOSKETIT VIIMEKSI?
- omia vehkeitäni :D

60. MITKÄ OVAT LEMPIVÄREJÄSI?
- vihreä, musta, pinkki, turkoosi

61. VIIMEKSI LUKEMASI KIRJA?
- Jari Tammi - Suuri ällösanakirja

62. TAHDOTKO KAIKKIEN VASTAAVAN NÄIHIN KYSYMYKSIIN?
- ihan yks lysti ryki taikka yski

63. UNELMALOMASI?
- sopivasti rentoa menoa ja sopivasti aktiivista toimintaa

64. MITÄ SÖIT/JOIT VIIMEKSI?
- tortilloja ja mehua

65. KENELLE PUHUIT VIIMEKSI PUHELIMESSA?
- ystävälle

66. MINKÄ HUOMAAT EKANA VASTAKKAISESSA SUKUPUOLESSA?
- hiukset ja lihakset, jos sattuu niitä lihaksia oleen

67. USKOTKO RAKKAUTEEN ENSISILMÄYKSELLÄ?
- en. se on vain ihastumista.

68. LEMPIJUOMASI?
- jääkylmä vesi

69. SUOSIKKIURHEILULAJI?
- lenkkeily ja voimalajit

70. HIUSTENVÄRISI?
- ruskeat

71. SILMIENVÄRISI?
- sinivihreät

72. PITKÄ VAI LYHYT?
- 166cm

73. SISARUKSET?
- pikkuveli ja 4 isosiskopuolta

74. SUOSIKKIKUUKAUSI?
- kesäkuu

75. TYKKÄÄTKÖ SUSHISTA?
- en halua ees maistaa, raaka kala on ällöttävää

76. MITÄ KATSOIT VIIMEKSI?
- jynkkykuvia netistä :D hah

77. SUOSIKKIPÄIVÄSI VUODESSA?
- jouluaatto se oli ainakin penskana

78. OLETKO LIIAN UJO PYYTÄMÄÄN KETÄÄN ULOS?
- en ole ujo missään olosuhteessa

79. KESÄ VAI TALVI?
- summer!

80. SUHTEET VAI YHDEN ILLAN JUTUT?
- yhden illan jutut, ehdottomasti. älkää kysykö miksi.

81. ONKO JOKU RAKASTUNUT SINUUN?
- mistä minä tiiän?

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTorstai 24.05.2018 19:33

KuunsilmäNöhLuonut: KuunsilmäTorstai 24.05.2018 19:17

Iha sen takii et tää kohtaus on pyöriny mun päässä ainakin kaks viikkoa.


Bondfan87KesäLuonut: Bondfan87Torstai 24.05.2018 18:28

Tervehdys! =) Mitenkäs hurisee?

Olen viime aikoina puuhaillut vaikka mitä, enkä ole kirjautunut vähään aikaan IRC- galleriaan. Ja näköjään tässä sivustossa on tapahtunut vaikka mitä.

Kevät se on koittanut (tosin pari viikkoo myöhässä) ja kesä koittaa jälleen ja siksi ajattelin kysyä teiltä, että onko TEILLÄ mitään kesäsuunnitelmia. Mä esim. uin, käyn ongella ja pyöräilen paljon. Ja tietysti luen hyviä kirjoja kesäilmalla.

Hyvää kesän odotusta.

ValkyrianaJotainLuonut: ValkyrianaTorstai 24.05.2018 18:27

1) ONKO SINULLE ANNETTU KIHLASORMUSTA?
ei ole

2) PISIN IHMISSUHDE?
en ole laskenut... ja riippuu vähän et mitä suhteilla tarkoitetaan...

3) VIIMEISIN LAHJA?
synttäriks pari kirjaa, vaatteita, astioita ym.

4) OLETKO KOSKAAN PUDOTTANUT KÄNNYKKÄÄ?
juu

5) MILLOIN VIIMEKSI URHEILIT?
jos lenkkeily lasketaan, niin tänään

6) VIIMEISIN SYÖTY RUOKA?
perunavelliä ja salaattia päivällä

7) VIIMEISIN JUOTU JUOMA?
vesi

8) SOITETUIN KAPPALE PLAYLISTALLASI?
Kivesveto Go-Go - Tony soi kait aika usein, samoin 00400 - Valiumi tai Sniper - Lynkkarien laulu...

9) MISSÄ ASUT?
siellä missä asun

10) MITÄ KOULUA KÄYT?
elämänkoulua... se opettaa !!!!

11) KÄNNYKKÄSI KOLMAS VIESTI?
ystävältä, en kirjoita sitä tänne.

12) MINKÄ BRÄNDIN VAATTEITA SINULLA ON ENITEN?
samapa tuo, en osta merkkivaatteita

13) IHMINEN, JOLLE SOITAT USEIN?
kelle milloinkin on asiaa

14) MITÄ MEINAAT VIIKONLOPPUNA?
olla kotona rennosti

15) OLETKO RIIPPUVAINEN IHMISISTÄ?
tavallaan kyllä

16) VIIMEISIMMÄT HÄÄT?
serkun häät about 5 vuotta sitten

17) ENSIMMÄINEN IHMINEN, JOLLE KERTOISIT LOTTOVOITOSTA?
oma perhe varmaan

18) MILLOIN VIIMEKSI NÄIT PARASTA YSTÄVÄÄSI?
eilen

19) LEMPI PIKARUOKAPAIKKA?
eipä sillä niin väliä kuhan on hyvää evästä tarjolla

20) SUURIN VALHE, JONKA OLET KUULLUT?
no kaikkee mitä ne yhet umpvintit valehteli... ei siitä sen enempää

21) OSAATKO KOKATA?
osaan

22) KOSKA VIIMEKSI PUHUIT ENGLANTIA?
en muista, siitä on aikaa

23) ENTÄ RUOTSIA?
siitä on vissiin vielä kauemmin

24)MILLOIN VIIMEKSI ITKIT?
itkenkö edes?

25) KUKA YSTÄVISTÄSI ON HASSUIN?
itse kukakin on välillä hassulla tuulella :)

26) VIIMEISIN OSTAMASI ASIA?
henkivakuutusta

27) MILLOIN OLIT VIIMEKSI KÄSITTÄMÄTTÖMÄN ILOINEN?
tänään!

28) OLETKO TYYTYVÄINEN ELÄMÄNTILANTEESEESI?
olen oikeinkin tyytyväinen

29) KAUKAISIN PAIKKA, JOSSA OLET KÄYNYT?
Helsinki, Yläne tai Sipoo

30) KLASSINEN VAI MODERNI?
äh, emmää tiiä

31) KUVAILE LAUKKUASI JA SEN SISÄLTÖÄ?
vihreä kirpparilta ostettu lisko-laukku, yleensä löytyy kännykkä, kampa, vesipullo, purkkaa, huulirasva, nenäliinoja yms.

32) MIHIN HALUAISIT JUURI NYT?
erään miehen luo jörnimään ;)

33) PARAS ASIA KOTONA?
koti itessään, ja tää meijän sekalainen seurakunta <3

34) LEMPI KIRJAILIJA?
lasketaanko Tony Halme kirjailjaksi?

35) OLETKO KÄYTTÄNYT HUUMEITA?
niinkin voisi sanoa

36) JOS KYLLÄ, MITÄ OLET KOKEILLUT?
en ala mitään luetteloa tekemään.

37) MITEN NUKUT?
yleensä hyvin ku pikku possu... paitsi jos josku valvottaa

38) VIIMEISIN IKÄVÄ?
eipä tule paljon ikävöityä

39) KUINKA MONTA TYYNYÄ SÄNGYSSÄSI ON?
ainakin 2 on aina oltava

40) MITÄ SINULLA ON PÄÄLLÄSI JUURI NYT?
pelkät alusvaatteet ja sukat, on niin kuuma :D

41) KUINKA USEIN KIRJAUDUT GALLERIAAN PÄIVÄSSÄ?
riippuu päivästä

42) KESKIVERTO KOMMENTIT PÄIVÄSSÄ?
ei välttis tuu yhtään kommentteja

43) KENELTÄ SAAT ENITEN KOMMENTTEJA?
en ole laskeskellut

44) MONELTA HERÄSIT TÄNÄÄN?
vähän yli 9

45) PARAS ASIA TALVESSA?
lumi ja joulu

46) PARAS ASIA KESÄSSÄ?
aurinko, lämpö, kesäfiilis :)

47) VIIMEISIN KERTA KUN SAIT SAKOT?
en muista

49) MITÄ HALUAISIT OLLA?
vielä vahvempi sekä henkisesti että fyysisesti

50) HYMYILETKÖ JUURI NYT?
en

52) JOS PÄÄSISIT MIHIN TAHANSA NYT, MIHIN MENISIT?
erään jantterin lähelle... tahtoo läheisyyttä...

53) OLETKO IHASTUNUT?
juu, ainahan minä

54) SEURAAVA ULKOMAANMATKASI?
sellaista ei tule olemaankaan.

55) OLETKO YLÄKERRASSA?
mä mikään vainaja ole!

56) MILLOIN AIOT MENNÄ NUKKUMAAN TÄNÄÄN?
sitten kun on sen aika. veikkaan et saattaa vähän venähtää...

ValkyrianaNiitä ja näitäLuonut: ValkyrianaTorstai 24.05.2018 18:05

Mitä sinulta viimeksi kysyttiin?
- "onko sulla nälkä?"

Milloin viimeksi pelkäsit?
- reissussa käveltiin yhellä puusillalla ja pelkäsin tippuvani

Oletko koskaan suudellut ketään jonka nimi alkaa A:lla?
- en

Tykkäätkö piimästä?
- joskus

Oletko matkustanut julkisilla kulkuneuvoilla maksamatta?
- en

Pidätkö tatuoinneista?
- rakastan <3

Oletko koskaan saanut matikan kokeesta kymppiä?
- en, olin huono matikassa

Nauratko vitseille?
- jos ne on hyviä, mut enemmän tykkään tilannehuumorista

Monelta heräsit tänä aamuna?
- about 9 maissa

Osaatko keittää kahvia?
- jotenkuten

Oletko koskaan tippunut portaat takaperin?
- en

Kuinka monta lasta haluat?
- EN YHTÄÄN. en halua edes kilon palasina !!!

Tiedätkö onko sinulla ihailijoita?
- enpähän tiiä

Minkä väriset hiukset sinulla on?
- ruskeet

Nautitko viime juhlistasi?
- juu, olihan ne mukavat synttärit :)

Oletko syönyt popcornia viimeisen 48 tunnin aikana?
- en

Onko poliisi koskaan jahdannut sinua?
- eipä ole ollut tarvetta.

Tiedätkö miten pokeria pelataan?
- en, eikä kiinnosta

Mikä yksi asia on mielessäsi juuri nyt?
- haluan ruokaa

Käytätkö aina turvavyötä?
- kyllä, aina

Tiedätkö miten pelataan biljardia?
- en

Nukuitko viime yön huonosti?
- en, nukuin hyvin

Kuinka usein näet unta ihastuksestasi?
- liian harvoin

Mikä on perusnumerosi matikankokeessa?
- en ole enää koulussa, mutta oli vissiin jotain 6 tai 7

Huomaat nukkuneesi pommiin, ja et millään kerkeä ajoissa. Mitä ajattelet?
- "voi vittu"

Oletko tyytyväinen elämääsi?
- tietenkin!

Onko sinulla monta lempiartistia?
- muutama löytyy

Tuleeko joistakin biiseistä muistot mieleen?
- jep, monestakin

Onko teillä keittiön kaapissa popcornia?
- ei

Mitä pidät maanantaiaamuista?
- aamuja muiden joukossa

"Elämä on" vai onko se?
- on on

Oletko suudellut useampaa kuin yhtä kaverilistallasi olevia?
- kaverilistallani ei ole ketään

Stressaatko?
- ei suinkaan

Juotko kahvia?
- en, sen on pahaa hyh

Horoskooppisi?
- härkä

Viimeisin ostamasi asia?
- ruokaa ja jätskiä

Minne muualle kuin korviin ottaisit lävistyksen, jos sinun olisi pakko ottaa?
- kulmaan uudelleen

Mitä teit tasan vuorokausi sitten?
- olin kotona

Mitä lukee 15. saapuneessa viestissä?
- en viitti hakea kännykkää

Koska viimeksi teit itse ruokaa?
- eilen

Montaako erilaista juomaa olet juonut tänään?
- vettä, maitoa, vichyä, appelsiinimehua, sekamehua

Mitä teit kello 9 tänä aamuna?
- nukuin tai köllöttelin sängyssä

Selitä 4-5 sanalla miksi viimeksi oksensit?
- tivolissa oli liian kovat vauhdit

Kuinka monta viestiä on kännykkäsi saapuneet -kansiossa?
- en edelleenkään viitsi hakea sitä kännyä, mut veikkaan et yli 50

Oliko eilen mukava päivä, mitä teit?
- olihan se, olin kotona, kaupassa, sit kävin laulamassa yhteislaulua yhessä tilaisuudessa ja illalla saunailta tutulla porukalla :)

ValkyrianaKaikenlaistaLuonut: ValkyrianaTorstai 24.05.2018 17:52

Milloin viimeksi näit ihastuksesi?
- on siitä jo aikaa

Paljonko käteistä sinulla on kukkarossasi?
- tarpeeksi

Millainen paita sinulla on ylläsi?
- ei oo nyt paitaa kun on niin kuuma :D

Millä kuljet kouluun/töihin?
- en ole koulussa/töissä

Mitä hajuvettä käytät?
- en mitään yleensä

Aijotko mennä armeijaan?
- en ikinä (vaikka kannatankin asevelvollisuutta)

Pidätkö valokuvaamisesta?
- pidän ja paljon!

Koetko olevasi vaarallinen?
- totta helevetissä ;)

Naurettavin ihminen?
- en ala nyt luettelemaan, mutta niitä on monta.

Mitä ajattelet kun näet että poika meikkaa?
- tehköön mitä tahtoo

Oletko joskus töykeä, miksi?
- no en ainaskaan vasiten halua olla

Oletko lyönyt itseäsi, kun olet suuttunut itsellesi?
- ikävä kyllä :(

Mitä sinulle tapahtuu, kun innostut?
- saatan ruveta villimmäks vaikka oon jo muutenkin villi :D

Mikä on kauneutesi salaisuus?
- sitä soppii miettiä

Oletko suudellut varatun kanssa?
- en

Onko sinulla suunnitelmia viikonlopuksi?
- ei mittään erikoista. olla vaan ja ellää ja hengittää ja silleen.

Onko nyt aina niin järkevää kuunnella sitä järjen ääntä?
- ei välttis... koska sydämellä on joskus asiaa...

Kolme tänään ostamaasi asiaa?
- en oo ostanut mitään tänään.

Kerro totuus. Mitä pahaa olet tehnyt tänään?
- en vielä mitään... VIELÄ ;)

Ihminen joka on tietämättään jättänyt pysyvän jäljen sinuun?
- en mainitse nimiä

Mitä teet seuraavaksi?
- syön jotakin

Mitä odotat tällä hetkellä?
- paria reissua ens viikolla!

Mikä on kamalin sairaus, josta olet kärsinyt?
- oksutauti, tai joku muu jossa joutuu oksentamaan

Pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä?
- juuri nyt kyllä!

Oletko pituudeltasi välillä 155-188 cm?
- olen

Miltä tällä hetkellä tuntuu? Ottaako joku asia päähän?
- hyvä mieli ja ei vituta mikään :)

Mikä aiheuttaa sinulle stressiä?
- mä en viitti repiä ressiä mistään

Mikä on pahinta mitä olet kuullut sinusta sanottavan (sanottu sinulle suoraan)? Kuka sen sanoi?
- en kerro, mutta liittyy väkivaltaisuuteeni.

Kenen kanssa riitelit viimeksi?
- veikkaanpa että oman ajatusmaailmani kanssa vissiin tappelin

Oletko pahoittanut mieltäsi tänään?
- enhän minä

Milloin itkit viimeksi? Miksi?
- ei mitään muistikuvaa, harvoin tulee volloteltua

Voisitko mahdollisesti esiintyä alastonkuvissa?
- EN PIRU VIE!!!!

Mikä biisi saa vedet silmiisi?
- PMMP - Paria Magdalena

Inhoatko ketään tällä hetkellä?
- kyllä, tai vihaan

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
- en muista kenen vuoksi viimeks itkin.

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt?
- en ole kellekään sen velkaa

Asia jonka olet tehnyt, jota kadut nyt?
- laittomuuksia. vaikka vitut niitä auta katua kun ne on tehty.

Onko kaikki hyvin?
- on toki!

Oletko itserakas?
- en

Onko sinulla sormuksia sormissasi?
- ei just nyt, mutta omistan kyllä ja parhaat on kalanruoto sekä lisko

Missä vanhempasi ovat?
- kotona
« Uudemmat -