IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

DementProject Final Fantasy IILuonut: DementMaanantai 24.10.2016 01:08

Huhu. Mistäköhän sitä aloittaisi tämän kanssa, hmm... Ensinnäkin, peli on hyvin samankaltainen kuin ensimmäinen osa käyttöliittymältään ja grafiikoiltaan. Suurimmat erot ovat hyvin merkillinen level up-systeemi ja vahvempi tarina. Pelissä tällä kertaa jo hieman muutakin meneillään kuin: "Tapa iso paha pomo", ei tosin kovin paljoa enempää, mutta kuitenkin.

Peli on jaettu ikäänkuin kahteen osaan varsinaisen tarinan ja pelin jälkeisen lisäseikkailun muodossa, joka on vähän kuin Soul of Chaos dungeonit ykkösessä. Ne ja tämä on siis pelkkää uutta lisäsisältöä, joka on varta vasten tehty GBA:n remakea varten. Valitettavasti screen shottini tällä kertaa koostuvat vain lisäseikkailusta, eikä varsinaisesta tarinasta. Otin siitäkin muutaman, mutta olen kadottanut ne jonnekin...

Toinen juttu mikä kakkosessa on erilaista on se, että en usko 100% Bestiaryn olevan mahdollinen, koska... se on hieman vaikea selittää, mutta yritän. Varsinaisen seikkailun ja lisäseikkailun Bestiaryt ovat erillisiä, mutta silti yhdessä, eli toisinsanoen et voi unlockata Bestiary entryä hirviöstä joka ilmestyy vain varsinaisessa pelissä lisäosan Bestiaryyn ja toisinpäin, eli et voi koskaan saada kumpaakaan sataan prosenttiin. Olikohan tuossa selityksessä mitään järkeä? Anyway...

Sanoisin, että "harmi", mutta tämä peli on kuluttanut minut sen verran loppuun, ettei minua suoraan sanottuna harmita, että en "päässyt" kuluttamaan vielä montaa ylimääräistä tuntia sen parissa metsästäen hirviöitä dungeoneista.

Viimeinen asia josta haluaisin selvittää on sen hyvin merkillinen level-up systeemi. Normaalien hahmoleveleiden sijaan, jokaisella asetyypillä ja taialla on oma levelinsä ja niitä käyttämällä kaikki levelaantuvat erikseen. Lisäksi, statsien leveliminen tapahtuu tekemällä tiettyjä asioita taistelussa. Jos et esimerkiksi käytä MP:tä taistelussa, se ei koskaan nouse ja jos joku hahmo ei hyökkää, sen STR ei voi nousta jne. Eli toisinsanoen perinteinen "lvl 99 max out" ei toimi tässä pelissä. Buu? Tykkään grindauksesta, mutta rajansa kaikella. Noh, katsotaan muutama kohta pelin loppupuolelta :)Lucifer löytänyt tiensä peliin, jostain syystä...Final ShowdownTrue Emperor. Tiedoksi, että tämä on lisäseikkailun viimeinen bossi. Varsinaisen pelin viimeinen bossi on myös Emperor, mutta "dark" versio siitä.Full end game gear. Genji Shieldiä ei ole pelissä. Perin merkillistä.Kopioin tämän netistä, koska ilmeisesti poistin vahingossa itse ottamani screen shotin -.- ja halusin puhua hieman tästä. Aivan järkyttävän vaikea bossi. Kesti varmaan tunti mätkiä hengiltä kun mikään hyökkäys ei tahdo tehdä siihen damagea. Meni varmaan 50 Phoenix Downia tappelussa :o:) Seuraavaksi kolmonen. Nähdään taas noin kuukauden päästä, toivottavasti!

EDIT: Tajusin juuri, että en puhunut pelin tarinasta mitään. En ole hyvä selittämään sellaisia asioita, joten pidättäydyn vain näissä teknisissä yksityiskohdissa jotka ei tosin varmaan kovin monia kiinnosta xD Noh, teen tätä kuitenkin itseni vuoksi lähinnä, joten ei se mitään :D

AapokanaStill BreathingLuonut: AapokanaSunnuntai 23.10.2016 22:40

Tahdon puhua sulle
Kuuntele sana mitä sanon
Julman huoneen annat
urheen palan sanat

Oisitko mun kirjan jalat?
Olet paperi
minun ikioma sankari

Tunnetila

Häiritsee, mutta vastakaukuuta kaipaan
edelleen

Waseliini[Ei aihetta]Luonut: WaseliiniSunnuntai 23.10.2016 20:38

151295.jpg
Heräsin puoli kahden aikoihin tänään. Viime yön unessa minä lähdin Jane Vaughn:n ja Johnny DiMarcon (molemmat fiktiivisia hahmoja Degrassista) kanssa Menkkabaariin. Uneni oli keksinyt huvittavan nimen baarille ja baarin nimikyltissäkin oli veriset naisen alushousut. Paikan järjestyksenvalvoja näytti ihan joltain spurgulta ja asiakkaista minä ja Johnny taisimme olla ainoat miehet. Miksei Suomessa voi olla baaria jossa on vain naisia? Saisin ainakin huomiota jos änkeäisin sellaiseen paikkaan. No saanhan minä aina pöytään seuraa kun laulan karaokessa. Joskus olen saanut laulaessa viereeni ”hehkeitä” tanssityttöjä. Olen aina baarin paras laulaja tai yksi parhaista. Minä joka tapauksessa pidin todella paljon unestani ja minun roolihahmosta unessa.
Herättyäni minä join yhden teen ja aloitin myös juomaan Tasista juomaan. Oli ihan pakko googlettaa onko olemassa sellaista baaria kuin Menkkabaari vai oliko se minun uneni keksimä. Ei ole olemassa sellaista baaria. Uneni keksintö siis. Minä menin sitten tänne galleriaan ja aloitin lukemaan Miittiksen heinäkuun blogia.
Nyt on klo tasan 15 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi luin loppuun Miittiksen heinäkuun. Minulle ei kuitenkaan jäänyt mieleen lukemastani, koska minä ajattelin koko ajan tulevaa Formulakisaa, joka taitaa alkaa suorana siinä 22 aikaan. Minulle se alkaa jälkilähetyksenä maanantain puolella klo 00:30 ja en siis ole täällä paikalla 22:00-1:30 välisenä aikana. Syy siihen on se, että joku voisi sanoa minulle kilpailun lopputuloksen joko ihan vittuillakseen. Se on pahinta mitä urheilufanille voi tehdä. Eli kertoa lopputulos katsojalle. Urheilusta puheen ollen, lukiessani tuli televisiosta eurooppalaista jalkapalloa. Minä en voi sietää sitä lajia, mutta Nelonen on päällä jotten missaisi miljonääriohjelmaa. Jalkapalloa kun pelasin koulussa, minä aina otin sen pallon käteen kun lensi kohti kasvojani. Se on refleksinomaista torjua jos joku lyö. Olisiko minun pitänyt ottaa osuman naamaan vain jonkun tyhmän jalkapallo-ottelun takia? Minä olinkin lopulta muissa matseissa aina maalivahti. Eurooppalainen jalkapallo on niin tyhmä laji, etten edes välittänyt kumpi joukkueesta voittaa. Urheiluun pitää eläytyä, mutta en minä tuohon lajiin. En ota mustaa silmää jalkapallon takia. On kolme asiaa josta musta silmä, tappelu, kännissä kaatuminen tai urheilulaji josta oikeasti voin eläytyä. Kamppailulajeja ei valitettavasti opeteltu koulussa, vaikka se urheilulaji onkin. Minun piti opetella ja tehdä vapaa-ajalla. Muissa asioissa en ole saanut mustaa silmää.
Nyt on klo 17:40 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi keskustelin täällä galleriassa Pipsu91:n kanssa ja katsoin Haluatko Miljonääriksi –ohjelman. Minä tiesin kolme kysymystä ohjelmasta, muista kysymyksistä ei edes suuntaa antavaa aavistusta. Tiesin sen että ”aika velikultia” on Tuntemattoman Sotilaan viimeinen lause, Pac-Manin värin sekä missä Heuraka sijaitsee.
Söin minä myös leipiä. Minä laitan tämän tänne jo nyt, koska Formula 1 ja tunnin päästä katson muutenkin Roban. Ei tässä kuitenkaan tunnissa mitään tapahdu.

Hyvää illanjatkoa!
"....That is what birth means. Birth means coming into this world, the world of the outside. So when a child is born, he is born into this world. He opens his eyes, sees others. 'Other' means the thou. He becomes aware of the mother first. Then, by and by, he becomes aware of his own body. That too is the other, that too belongs to the world. He is hungry and he feels the body; his need is satisfied, he forgets the body.

This is how a child grows. First he becomes aware of you, thou, other, and then by and by, in contrast to you, thou, he becomes aware of himself.

This awareness is a reflected awareness. He is not aware of who he is. He is simply aware of the mother and what she thinks about him.
If she smiles, if she appreciates the child, if she says, "You are beautiful," if she hugs and kisses him, the child feels good about himself. Now an ego is born.

Through appreciation, love, care, he feels he is good, he feels he is valuable, he feels he has some significance.

A center is born.

But this center is a reflected center. It is not his real being. He does not know who he is; he simply knows what others think about him. And this is the ego: the reflection, what others think.
If nobody thinks that he is of any use, nobody appreciates him, nobody smiles, then too an ego is born: an ill ego; sad, rejected, like a wound; feeling inferior, worthless. This too is the ego. This too is a reflection.

First the mother - and mother means the world in the beginning. Then others will join the mother, and the world goes on growing. And the more the world grows, the more complex the ego becomes, because many others' opinions are reflected...."


Full Text - Linkki:
Ego - The False Center
"Again and again, I endeavor to take you with me into that timeless state of intense conscious presence in the Now, so as to give you a taste of enlightenment."


"There is nothing personal in this: I am not teaching you. You are consciousness, and you are listening to yourself. There is an eastern saying: "The teacher and the taught together create the teaching." In any case, the words themselves are not important. They are not the truth; they only point to it. I speak from presence, and as I speak, you may be able to join me in that state. Altough every word that I use has a history, of course, and comes from the past, as all language does, the words that I speak to you now are carriers of the high-energy frequency of presence, quite apart from the meaning they convey as words."


"I trust that this book will find its way to those who are ready for such radical inner transformation and so act as a catalyst for it. I also hope that it will reach many others who will find its content worthy of consideration, although they may not be ready to fully live or practice it. It is possible that at a later time, the seed that was sown when reading this book will merge with the seed of enlightenment that each human being carries within, and suddenly that seed will sprout and come alive within them."


"I speak from inner experience, and if at times I speak forcefully, it is to cut through heavy layers of mental resistance and to reach that place within you where you already know, just as I know, and where the truth is recognized when it is heard. There is then a feeling of exaltation and heightened aliveness, as something within you says: "Yes. I know this is true."

-Eckhart Tolle - The Power of Now - Läsnäolon Voima


Tuun hiljalleen laittamaan kaikki äänikirjan kappaleet tänne blogiin kaiketi.
Hiljentyminen etukäteen ja tyyni mieli on hyväks kuunnellessa, näin on helpompi liittyä tietoiseen läsnäoloon tai olla tietoisesti läsnäoleva ts. mindful.


"If you are drawn to an enlightened teacher, it is because there is already enough presence in you to recognize presence in another."Youtube -linkit:

The Power Of Now - Audiobook: Part 1 / 16

The Power Of Now - Audiobook: Part 2 / 16

The Power Of Now - Audiobook: Part 3 / 16

The Power Of Now - Audiobook: Part 4 / 16Seuraavat 4 Osaa:The Power Of Now - Audiobook: Part 5 / 16

The Power Of Now - Audiobook: Part 6 / 16

The Power Of Now - Audiobook: Part 7 / 16

The Power Of Now - Audiobook: Part 8 / 16

Dryad39.Luonut: DryadSunnuntai 23.10.2016 19:10

KinuthTylseäLuonut: KinuthSunnuntai 23.10.2016 17:09

Faktoi, faktoi

1. Isot huulet pelottaa mua. Mulla ei todellakaan oo mitään isoja huulia vastaan ja ne on erittäin kauniit, mutta jostain kumman syystä ne herättää mussa silkkaa kauhua.
Toiset pelkää sotaa ja hulluja ihmisiä, minä pelkään isoja huulia.
En yhtään tiedä mikä niissä aiheuttaa pelkoreaktion mulle. Tämä on mysteeri. Jos vaikka koen ne uhkana ku oon tämmönen viivahuuli?

2. Tissit on liian hypnoottinen asia. Mä oon aivan hirveen oksettava ihminen tän suhteen, koska en vaan voi lopettaa tuijottamista.
Aina oon osannu tosi hyvin tilanteenkin pelastaa sanomalla, että jos yhtään lohduttaa niin ei minua kiinnosta sinä vaan ne tissit.
Ymmärrettävästi ihmiset ei arvosta. :D

3. Oon nihilismin suuri ystävä ja oon huomannu vasta nyt, että ihmiset mun ympärillä ahdistuu suunnattomasti mun jutuista koska oon niin VITSIKÄS vesseli.
Mä en ees aikasemmin oo ymmärtäny miten kehää kiertävät jutut mulla on päivästä toiseen, mutta eihän sitä nyt mitenkään voi ite huomata jos on näin lystikäs.
tumblr_o0yxv8X4WF1t1dqxlo1_500.jpg

4. Mulla on tosi huono tapa olla ihan helvetistä uusille ihmisille, että en pääse kiintymään keneenkään enää. Vien asioita yllättävän pitkälle, koska en halua olevan pienintäkään riskiä siitä, että vois kiintyy tai muuta kamalaa. Elän salaa toivossa, että ihmiset sitten kertoo toisilleen miten kauhee mä oon ja saan sitten olla yksin omassa rauhassani. ^__^ Olen itse persereikä. Pelkään liikaa ja teen omasta ja muiden elämästä typerää. Jos joskus herään tästä kuplasta, niin voi veljet että olen sitten pulassa kun kukaan ei tykkää eikä välitä :D:D

5. Oon aina vitun paniikissa kaikesta ja sen takia toistan itteeni tasasin väliajoin vaan rauhottaakseni itteeni. Esim nyt ku tää käsi meni tämmöseks, niin oon varmaan tunnin välein kertonu jollekin miten tilanne nyt ei varmasti oo paha ja kyllä tämä tästä. (Vaikka en ite usko koko juttuun...) KOSKA toivon, että joku kertoo mulle, että kaikki on kunnossa eikä tarvii panikoida. :D

6. Oon ihan täysin hukassa elämäni kanssa. Oon varmaan ikuinen elämäntapaluuseri ja pohjaan kaiken mun elämässä sanaan "ehkä". Mistään ei koskaan voi olla liian varma, kaikki on selvää, kaikki on epäselvää, kaikki on täysin ymmärrettävää ja mitään ei ymmärrä kuitenkaan. Helvettiähän tämä.

7. En osaa käyttäytyä kännissä ja mulla on pakkomielle alkoholiin. Mä joudun pitämään aina pitkiä taukoja ja eristäytymään kaikesta, etten jois. Vaikka oisin pitkiäkin aikoja juomatta, joka päivä mä vaan mietin että OISPA KALJAA LELELELELE

8. Rakastan pelaamista. Rakastan sitä niin paljon, että ihan alkaa itkettää ku vaan miettii kaikkia kivoja pelejä. Voisin istuu koneen ääressä maailman tappiin asti, enkä miettis sekuntiakaan miten oon haaskannu kaiken ajan elämässäni. MINUA EI KIINNOSTA, mun peleissä kaikki on täydellistä joten miksi poistua oikeaan maailmaan hankkimaan ongelmia?

9. Mulla on kun on näitä hirveitä ongelmia monien ihmisten kanssa, turvaudun aina eläinkavereihin. Musta tuntuu että parhaimmat tyypit on eläimiä. Ne tietää musta kaiken, eikä ne ees inhoo mua kauheesti vaikka oon ihan hirvee ihminen. Elukoille oon kyllä ku jumala.

10. Oon kattonu tän tänään jo 20 kertaa putkeen ja tehny kuolemaa:
Day 01 Your favorite song atm
Day 02 A song that makes you happy
Day 03 A song that makes you sad/cry
Day 04 A song that reminds you of someone
Day 05 A song that reminds you of somewhere
Day 06 A song that reminds you of a certain event
Day 07 A song that you would dance to
Day 08 A song that makes you fall asleep
Day 09 A song from your favorite band
Day 10 A song that no one would expect you to love
Day 11 A song that describes you
Day 12 A song from your favorite album
Day 13 A song that you listen when you're angry
Day 14 A song that you listen when you're happy
Day 15 A song that you listen when you're sad
Day 16 A song that you want to play at your wedding
Day 17 A song that you want to play at your funeral
Day 18 A song that makes you laugh
Day 19 A song that makes you feel guilty
Day 20 Your favorite song at this time last year
Day 21 A song from a band you hate
Day 22 A song that is a guilty pleasure
Day 23 A song that you know all the lyrics to
Day 24 A song you wish you'd hear more often on the radio
Day 25 A song that reminds someone of you (you've been told so)
Day 26 A song from a genre you don't like
Day 27 A song from a band you weren't supposed to like
Day 28 A song that gives you energy
Day 29 A song that you must sing along
Day 30 A song from your childhood

Day 01 Your favorite song atm
Day 02 A song that makes you happy
Day 03 A song that makes you sad/cry
Day 04 A song that reminds you of someone
Day 05 A song that reminds you of somewhere
Day 06 A song that reminds you of a certain event
Day 07 A song that you would dance to
Day 08 A song that makes you fall asleep
Day 09 A song from your favorite band
Day 10 A song that no one would expect you to love
Day 11 A song that describes you
Day 12 A song from your favorite album
Day 13 A song that you listen when you're angry
Day 14 A song that you listen when you're happy
Day 15 A song that you listen when you're sad
Day 16 A song that you want to play at your wedding
Day 17 A song that you want to play at your funeral
Day 18 A song that makes you laugh
Day 19 A song that makes you feel guilty
Day 20 Your favorite song at this time last year
Day 21 A song from a band you hate
Day 22 A song that is a guilty pleasure
Day 23 A song that you know all the lyrics to
Day 24 A song you wish you'd hear more often on the radio
Day 25 A song that reminds someone of you (you've been told so)
Day 26 A song from a genre you don't like
Day 27 A song from a band you weren't supposed to like
Day 28 A song that gives you energy
Day 29 A song that you must sing along
Day 30 A song from your childhood


</3

KinuthHihiLuonut: KinuthSunnuntai 23.10.2016 16:07

EilinenKIN tuntu menevän vähän turhan vauhdikkaalla tahdilla taas,
eikä siitä koskaan tunnu seuraavan yhtään mitään hyvää.
Omalla kohalla ainakaan, höhhöhöhöö!

Onnistuin sitten hajottamaan käteni lähes lopullisesti mikä on ihme,
sillä minähän en tunnetusti koskaan onnistu missään.
Enemmistön mielestä tilanne on huolestuttava ja asialle pitäis tehdä jotakin, mutta oi älkää viitsikö.

Mikään ei koskaan voi olla niin huonosti, etteikö sitä asiaa vois vaan ohittaa tunnollisesti ja kuuliaisesti.
No ei vaa.
Todellisuudessahan mä vaan oletan kyseessä olevan ilkeen näkönen mustelma mikä sai alkunsa siitä, kun iskin käteni seinään ja mun kädessä oleva kuolemansyöpäpatti räjähti siitä iskusta.

JOTEN EI HÄTÄÄ! Rumuutta ei kannata pelätä missään tilanteessa.
Nivelet liikkuu vielä nii ei voi olla iso hätä. Thihihi!

Päivä 01: Eläin, jonka haluaisit omistaa
Päivä 02: 3 suosikkielokuvahahmoasi
Päivä 03: Suosikkitelevisiosarjasi juuri nyt
Päivä 04: Lempiruoka
Päivä 05: 3 artistia tai bändiä joista pidät
Päivä 06: Kännykkä
Päivä 07: Mitä murehdit juuri nyt
Päivä 08: Auto jonka haluaisit omistaa/omistat
Päivä 09: 3 suosikkipeliäsi
Päivä 10: Viimeisin katsomasi elokuva
Päivä 11: Paikka johon haluaisit matkustaa
Päivä 12: Tavara jonka haluaisit omistaa
Päivä 13: Paheesi
Päivä 14: Mikä on fiiliksesi juuri nyt
Päivä 15: Lempihajuvesi
Päivä 16: Lempielokuva
Päivä 17: Mitä mieltä olet koulusta
Päivä 18: Kuva jostain mitä odotat
Päivä 19: Millaiset hiukset haluaisit
Päivä 20: Mihin ottaisit lävistyksen
Päivä 21: Kenen ulkonäköä kadehdit

0de373b5e7bea3d3eb2220538fc3ae81.jpg
;__;

CarreyJT"Treenivaatteet"Luonut: CarreyJTSunnuntai 23.10.2016 13:23

Ajattelin tällä kertaa kirjoittaa lyhyesti mieltymyksestäni "treenivaatteisiin" liikuntaa / urheilua harrastaessa. Tykkään käyttää persoonallisia vaatteita myös liikkuessa. Olen itse asiassa miettinyt kuteeni tarkkaan. :D Pyrin pukeutumaan mukavasti ja säänmukaisesti, mutta samalla myös muodikkaasti. Suosin urheiluvaatteissani ns. 'kallista tyyliä'. Pitkät hiukseni laitan monesti ponnarille tai nutturalle, etteivät ole tiellä.

Nykyään on saatavilla laaja valikoima erilaisia urheiluvaatteita. Monet niitä myös käyttävät. Sitäkin voi pitää jo muotina.

Oman kokemukseni mukaan myös merkillä saattaa olla väliä laadun kannalta.

Vaikka itsekkin käytän urheiluvaatteita, eivät ne kuitenkaan ole omalla kohdallani liikkumisen itseistarkoitus, vaan hieno lisä. :)
Pääse niitä et pakoon minnekkään koska ne seuraavat sinua kaikkialle himoiten lihaa ja vertasi ja eritoten sieluasi haavaista, täynnä lasin kappaleita. Istut lattialle kuullen voimakkaita jyskytyksiä ovelta jonka suljit tiukasti siinä toivossa että olisit turvassa, oletko? Yrität pitää järjen yllä ja jaksaa taistella vaikka olet jo täysin lopussa ja kurkkua myöten täynnä taistelua&väsymystä siitä, haluaisit jo antaa periksi mutta miksi et vapauta itseäsi? Koska et halua levittää tuskaa, sydän lämmin ei salli sitä joten olet siis motissa kahden tulen välissä kuullen yhä voimakkaampia jyskytyksiä ovelta. .

https://www.youtube.com/watch?v=uEkPi0xx4jM

valkosipuliKiinnostaa!Luonut: valkosipuliSunnuntai 23.10.2016 10:09

MINKÄLAINEN/MINKÄLAISET SINULLA 0N:
Hiukset? Keskipitkät ruskeat.
Silmät? Ruskeat
Tyyli? :D pulsuämmä

OLETKO TÄNÄÄN:
Siivonnut? Keittiön kotona.
Halannut? Muistaakseeni, joo.
Meikannut? Ei.

SEKALAISET:
Pidätkö tanssimisesta? XD kännissä hirvee show aina, hyh mitkä jälkitila morkkikset XDDD
Tykkäätkö laulaa? Iha hauskaa joo.
Katsotko elokuvia? Jees.
Onko sinulla facecook? Kyl.
Kuunteletko musiikkia? Jees.
Lempivärit? Koralli, kirkkaan oranssi.
Seurailetko blogeja? Vlogeja ja blogeja joo.

OLETKO KOSKAAN:
Ollut karkkilakossa? Joo.
Hyppinyt trampoliinilla? Jees.
Ollut lentokoneessa? Khyllä.

OLETK0 TÄLLÄ HETKELLÄ:
Oletko onnellinen? Joo.
Oletko sinkku? Inte.
Töissä? Huomiseen asti :D.

KUKA VIIMEKSI:
Halasi sinua? Ukko.
Nukkui vieressäsi? Ukko.


Mihin työhön et haluaisi päätyä?
- Patologi (iha ku tällä älyllä ees lääkäriks pääsis) XDDD

Annan sinulle paperin ja kynän. Mitä teet niillä?
- Kirjotan että haista vittu.

Mitä sanasta "soprano" sinulle tulee ensimmäisenä mieleen?
- Ääniala.

Oletko koskaan ollut festareilla?
- Joo.

Miten huomautat miesystävällesi, että hänen housujensa vetoketju on auki?
- Sanon et sun vehkeet o kohta ulkona.

Mitä syvällisiä asioita olet joskus mietiskellyt?
- Ei kuulu tänne.

Mitä et katsoisi televisiosta, vaikka pakotettaisiin?
- En varmaa mitää, koska nykyohjelmat on paskoja. Paitsi Kardashianit <3 XD.

Mikä on kauhein tapa kuolla?
- Varmaa joku henkirikos, tai sitte vihanneksena makaaminen.

Pidätkö ruseteista?
- Hyviä kengissä.

Puolukka vai karpalo?
- Molemmat käy.

Miten kommentoit väittämään, että kokis voi syövyttää hampaita?
- No se on niiden ongelma, eli läskien ongelma. BOHOHOHO!

Oletko katsonut paljon piirrettyjä?
- JUU.

Voisitko vielä vanhemmallakin iällä katsoa piirrettyjä?
- Emmä.

Kuinka monta kertaa elämäsi aikana olet nukkunut teltassa?
- En muista.

Ovatko discopallot nättejä?
- Ihan jees.

Kestätkö huutoja?
- No enpä oikeastaa :D. Huudan takas.

Millainen on hyvä asiakaspalvelija?
- Semmonen joka ei liikaa kysele ja tekee hommansa hyvin.

Onko "kuka pelkää mustaa miestä?"-mielestäsi rasistinen leikki?
- Ei.

Ajattele paikkakuntaa, jossa asut. Minkä asian haluaisit muuttaa siellä?
- Enemmän työpaikkoja, muuten tää o jeba.

Annan sinulle perunan. Mitä sanot?
- Laitan roskiksee.

Oletko koskaan nähnyt pöllöä omin silmin?
- En.

Kuka historian henkilö muistuttaa mielestäsi sinua eniten?
- Mitä vittua?

Entäpä joku nykyinen julkkis?
- Tä?

Kapula vai keppi?
- Molemmat.

Mikä on mielestäsi paras ehkäisykeino?
- Muistaa pistää sen hupun päähä perkele.

Pudotatko tavaroita helposti?
- Hahah, joo. Oon huseltaja-akka.

Onko ihminen, joka ei anna rahaa hyväntekeväisyyteen, mielestäsi paha?
- Ei, koska kusetusta ja paskaa perseessä.

Miten lausut @-merkin?
- Ät.

Missä/miten peset pyykkisi?
- Pesukoneessa.

Oletko käynyt rippikoulun?
- Johhoo.

Mihin aikaan päivästä olet kaikista väsynein?
- Riippuu.

Kuinka usein imuroit kotonasi?
- Riippuu, joka viikko tai joka toinen viikko.

Millaiset ihmiset kiinnostavat sinua?
- Hyvän huumorintajun omaavan.

Oletko jonkin sortin aktivisti?
- Hahha, en.

Jos lottoat/ lottoaisit, niin pelaisitko keskiviikkona, lauantaina vai kumpanakin päivänä?
- En pelaa.

Sinulle iskee makeanhimo. Mitä haluaisit mieluiten syödä?
- Varmaa suklaata.

Onko häpeä myöntää ostaneensa jotain kirpputorilta?
- Ei.

Kun kaadut, niin mikä ruuminosasi osuu yleensä ensimmäisimpänä maahan?
- Varmaa perse, e minä tiiä? Tai kylki.


1. Mikä on toinen nimesi?
- Esko.

2. Mitä sanoit viimeksi?
- Hä?

3. Mitä sinulle sanottiin viimeksi?
- Ei siitä kaikkea saakkaa.


4. Minkä merkkinen hammasharjasi on?
- En jaksa mennä kattoo.

5. Minkä kappaleen kuulit viimeksi?
- Mariska Itserakkausjuttuu.


6. Mitä kappaletta kuuntelet tällä hetkellä, jos kuuntelet?
- Mariska Itserakkausjuttuu.

7. Milloin kuuntelit viimeksi radiota?
- Varmaa tiistaina.

8. Mitä radiokanavaa kuuntelit viimeksi?
- Oisko ollu Nrj :D.

9. Mikä on ihmisen etunimi, jonka kanssa viimeksi juttelit?
- Janne.

10. Mikä on kamalin sana, jonka tiedät?
- En mä jaksa tällasia miettiä.

11. Mikä on kamalin lause, jonka tiedät?
- Ei tuu mielee.

12. Mitä tv-ohjelmaa katsoit viimeksi?
- Varmaa Possen loppua.

13. Mitä tv-kanavaa katsoit viimeksi?
- Maikkari.

14. Oletko koskaan nähnyt julkkista?
- Joo-o.

15. Mikä on erikoisin paikka, jossa olet nukkunut?
- Rappukäytävä.

16. Kamalin kappale jonka tiedät?
- Ei tuu mielee.

17. Minkä eläimen näit viimeksi?
- Koiru :3.

18. Mitä ostit viimeksi?
- Sapuskaa ja hesemättöä.

19. Mitä söit viimeksi?
- Puuro.

20. Minkä laulun lauloit viimeksi?
- En muista.

21. Minkä rotuisen koiran ottaisit, jos pystyisit/saisit/sinulla olisi mahdollisuus?
- Varmaa joku keskikokoinen sekarotuinen, mut jos roduista pitäis päättää ni mäyräkoira.

22. Missä paikkakunnalla/kaupungissa olet viimeksi vieraillut?
- Espoo.

23. Missä kaupassa kävit viimeksi?
- Prisma.

24. Mitä sait viimeksi lahjaksi?
- Sipsiä oli ukko tuonnu XD.

25. Mitä kulkuneuvoa käytit viimeksi?
- Autoa.

26. Kuka on elämäsi tärkein ihminen?
- Ukko.

27. Mitä asiaa inhoat?
- No en jaksa alkaa luettelemaa. :D

28. Minkä asian takia olet ollut masentunut/erittäin surullinen?
- Varmaa kesällä harmitti ku kouluhommat meni vitullee, ja tossa viime viikolla porailin ressistä.

29. Olisitko mielummin Tarja Halonen vai Madonna?
- En kumpikaa.

30. Olisitko mielummin Matti Nykänen vai James Blunt?
- Nykäsen Masa!

31. Mitä sanoit viimeksi englanniksi?
- En muista.

32. Milloin puhuit viimeksi serkkusi kanssa?
- Elokuussa.

33. Odotatko tällä hetkellä viestiä/puhelua?
- En.

34. Syötkö mielummin ruisleipää juuston kera vai mysliä jugurtin kera?
- Molempia.

35. Mikä on erikoisinta mitä olet syönyt?
- Ei oo semmosia.

36. Mikä on pahin onnettomuus mitä sinulle on sattunut?
- Epileptinen kohtaus.

37. Mikä sinua ärsyttää tällä hetkellä eniten?
- Ei mikään.

38. Mikä on kännykkäsi soittoäänenä?
- Perus ringring.

39. Jos sinulla on nyt sukat jalassa, minkälaiset ne on?
- Ei ólee.

40. Minkä arvosanan sait viimeksi jostain kokeesta minkä suoritit?
- Varmaa 1? :D

41. Moneltako menit eilen nukkumaan?
- Vitun paskasti nukuin et nukahdin vissii joskus kolmelta yöllä, nannaa.

42. Moneltako heräsit tänä aamuna?
- Yhdeksältä.

43. Mitä teit ensimmäisenä kun heräsit?
- Avasin silmät ja painuin huussiin.

44. Tykkäätkö enemmän suklaajäätelöstä vai vaniljajäätelöstä?
- Molemmat menee.

45. Olisitko mielummin kuuluisa rokkari vai kuuluisa räppäri?
- Rokkari.

46. Voisitko kuvitella, että olisit aikuisena kuuluisa näyttelijä?
- En vitussa.

47. Kadutko jotain asiaa elämässäsi ja paljon?
- En.

48. Oletko koskaan ratsastanut hevosella?
- Olen.

49. Mille nauroit viimeksi?
- Leffalle.

50. Mitä teet syksyllä?
- Koomailen.giphy.gif

MOSsiEnnustelijan kristallipalloLuonut: MOSsiSunnuntai 23.10.2016 06:47

Yhteiskunta, joka
rakennetaan järjestelmä
edellä ihmisten tarpeet
sivuseikkana tuottaa
juuri sitä hedelmää,
jota ylpeät ja kopeat,
täysin kuurot ja sokeat
käskynhallitsijat
toteuttavat.

He ovat juuri niitä
lapsia, jotka unohtivat
alkuperänsä siitä
sattumien tähdestä,
joka syttyi näiden
taivaiden alla
humaltuen siitä
vallasta ja voimasta,
jonka antoi hallitseva
kompuroiden ja
kompastellen pimeässä.

Käsi kädessä pyörii
nämä sisäpiirilapset
jakaen edustajina
toisilleen kultaisia
kädenpuristuksia
onnitellen toisiaan
siitä valheesta, joilla
onnistuivat petkuttamaan
yhteiskuntapudokkaita,
jotka huutavat ahdinkoansa.

Niin perustavat yhteiskunnasta
pudonneet kadotettujen
lapset uuden liiton perheestä,
joka täyttää niitä tarpeita
menetetyistä vuosista
piittaamatta seurauksista
kutsuen sitä "Vitsakimpuksi",
jonka lähettävät jakamaan
lappusia kaduille ja toreille
kunnes on liian myöhäistä.

Voi lapsiparkoja, jotka eivät
löydä enää turvapaikkaansa
muualta kuin omankädenoikeudesta,
sillä ymmärryksen virrat on
ehtyvä, kun valtaväessä muuttuu
väkivallan kehdoksi siinä
kansankodissa.

Eikä mikään voi sitä muuttaa,
kun lapset päästää raivonsa
lopulta valloilleen siinä
yössä ennustelijan kristallipallon
särkyessä tuhansiksi paloiksi
niin kuin se omakuva, jota ei edes
vanhemmat enää tunnista.

Ja vastaus tähän kaikkeen
hävityksestä selvinneille
lapsille on järjestelmä
eikä järjenvanhemmat.

Mitä on ihmisen kunnioittaminen?Sunnuntai 23.10.2016 07:10, 9 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


« Uudemmat -