IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Olemalla kohtelias piristää toisten päivää kuin myös omaansa. Tästä on hyvä jatkaa, sillä en joudukaan lähtemään Leppävaaraan asioimaan, vaan saan pakoilla lumisadetta kotona juoden lämmintä kaakaota.

Tää viikko on siitä mukava, että saadaan viettää lasten kanssa pitkä viikonloppu suklaamunien ja hassuttelun merkeissä. Huomenna, kun lopputili kilahtaa tilille, niin menen ostamaan ison lastin suklaamunia koko porukalle. Pitää sulloa rahaa säästöön, koska en oo lainkaan varma milloin on seuraava "tilipäivä".

Haikea olo. Kahden vuoden työkeikka on suoritettu kunnialla loppuun. Ikävä tulee lapsia ja työparia, mutta ainahan mää voin käydä siellä kahvilla. Kyllä toisen ihmisen oppii tuntemaan erittäin hyvin, kun pörrää päivittäin yhdessä ja kertoo avoimesti omasta elämästään. Hyviä muistoja jäi roppakaupalla käteen ja sain arvokasta kokemusta. Vaikken olekaan koulutettu lähihoitaja, niin mää pärjään työelämässä kokemukseni ansiosta. :) Nyt tosin ykköstoiveena on päästä opiskelemaan ensi syksynä, mutta mielelläni kokeilisin välissä vaikka kirjastoapulaisen töitä, koska kirjat on se todellinen intohimo mulle.

Ja sen verran vielä, että K on ymmärtäväinen mies, vaikka avauduin eilen harmituksistani. Löysin nimittäin typerän roskan meitin yhteisten tavaroiden säilytyspaikasta ja tyypilliseen tapaani aloin leikkiä mielensäpahoittajaa. Onneks asiat selviää aina juttelemalla ja roskat häviää mielestä, kun ne dumppaa roskikseen. Yksinkertaista, mutta välillä on vaan vaikeeta olla hankala ja akkamainen.

Jospa nyt jatkaisin aloittamani elokuvan katselua.

mebabitchRoosa♥Luonut: mebabitchMaanantai 30.03.2015 09:24

Teen tämän:
hyvästä kaveristani [x]
sisaruksestani [ ]
tyttö/poikaystävästäni [ ]
jostain muusta [ ]

. Missä kuussa hän on syntynyt? - itseasias tää o vähä noloo mut en muist :D joskus kesäl se oli
. Miten kuvailisit häntä? - lyhyt, kaaaunis sisält ja ulkoo, haauska, retu, mukava, outo :Dd <3

. Milloin hän itki viimeksi? - emmäätiär häne sieluelämästää :Dd
. Mikä hänet saa yleensä itkemään? - no ei silt edes tul kyynelii mut kai se joskus sillee henkisesti itkee muide ihmiste tyhmyydel :D

. Miten hän pesee hampaansa? - vissii 2krt pväs olisko ollu enemmänki josai vaihees en tiä
. Onko hänen vaatekaappinsa siisti? - no semmone semi. on se ny siistimpi ku mul

. Katsooko hän omaa peilikuvaansa aina kun saa tilaisuuden? - kyyl se
. Mikä on asia, mistä hän pitää todella paljon, mutta ei kerro sitä kenellekään? - miks mää tällase tietäisi jos se ei kerro sitä kenellekkää? XD tyhmä kymysys

. Miten hän oli pukeutunut kun tapasitte ensimmäisen kerran? - johonki potkupukuu varmaa :Ddd
. Osaako hän tehdä ruokaa? - EI :DDDDd

. Onko hän hyvä koulussa? - ei oleeee :Dd
. Mitä teette yleensä yhdessä? - ryypätää, vammaillaa, katotaa piirrettyi XD jne

. Nostavatko kalliit lahjat hänen eroottisia haluja? - luultavasti :D
. Polttaako hän? - kännisä juu
. Kuka on hänen paraskaveri? - minä :-)


2. Mikä on hänen kengännumeronsa?: - arviolta jotai 36-38
3. Onko hän pitkä: - eii
4. Hänen silmiensä väri: - vaalee siniset :3
5. Jos hänellä on sisaruksia tiedätkö heidän nimensä: - juu Noora ja Jan
7. Millainen on hänen musiikkimakunsa: - kuuntelee reggaee, rappii jaja dancehalliii jne kaikkee tollast
9. Parasta hänessä: - huumoritaju ja se et sen kans ei tuu ikin riideltyy jajaja se o vähä härö :D
10. Mitä hän vihaa: - niit ketkä sanoo et sunttu o perseest XDXD ''SUNTTU O HIENO MIES!!'' nii ja sit ihmisii ketkä ei tajuu
11. Mikä on hänen tämänhetkinen olinpaikka: - huittinen. luultavasti nukkuu krapulaa pois tai muut vastaavaa :Ddd
12. Oletko nukkunut hänen vieressään koskaan: - olenn :D:D:D voi vitu sinister. ei enää ikinä.
13. Syökö hän mitä tahansa: - eiii
14. Mikä on hänen lempiharrastuksensa: ryyppäämine jos sen voi laskee harrastukseks :Dd
15. Osaako hän laulaa: eei
16. Mitä lehtiä hän tilaa: cosmopolitan
17. Mikä saa hänet raivostumaan: tyhmät ihmiset ja jos joku sanoo et sunttu o perseest edellee :Dd NII ja jos joku sanoo must jotai :Ddd ai saatana
18. Omistaako hän puhelinta: - juu samsunki
19. Mitä lemmikkejä hänellä on: - ei silloo täl hetkel mut se hoitaa ain äitis chihuahahuhauhauhauhaaaa
20. Juoko hän alkoholia: - joo :DDDDDdddd
24. Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta: - mää just näi jotai kk sit ku se veti avari joni naamaa XD se oli hauskaa se
25. Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa vointiasi: - olis kaait

Miittiskuntosali taas tänään :)Luonut: MiittisMaanantai 30.03.2015 08:40

maanantai jälleen. uusi viikko alkaa. tänään on jonkin verran ohlelmaa.
pitää käydä kylillä kaupassa. täytyy ostaa puuroa ja jogurttia.
ompelu ryhmä on iltapäivällä. ja illalla sitten taas kuntosalille. ihan kiva mennä sinne. saa liikuntaa ja ylimääräiset kalorit pois. söin eilenä jätskiä ja suklaata. nyt enää en aijo syödä. oon viikonlopun herkut jo syönyt. tällä viikolla taas niin että syön tavallista ruokaa ja sitten herkuttelen viikonloppuna taas.
nyt kun on levännyt niin on todella hyvä olo tällä hetkellä. ajattelin käydä tänään seppälässä. haluan ostaa jotain kivaa. shoppailu himo iski. ostan ainakin uusia alusvaatteita. haluan uudet rintaliivit ja siihen sopivat stringit tai alus housut. jos siellä on myös joku kiva paita tai housut niin ostan. onneksi ensi viikolla tulee taas rahaa.
eilenä mulle maistui taas ruoka. oli ruokana ranskalaisia ja pihviä. oli hyvää. käytiin eilenä kaverin kanssa lenkillä. heitettiin noin puolen tunnin lenkki. sai vähän raitista ilmaa. eilenä katselin aamulla täydellisiä naisia sarjaa. katson muutaman jakson.
vielä on monta jaksoa jäljellä. tänään tulee taas alkkarit ja uusi päivä. pitää katsoa. en näe tänään illalla taas lemmen viemää koska olen kuntosalilla silloin. mutta. onneksi huomenna aamulla tulee uusinta. huomenna pitää pestä taas pyykkiä. mun piti eilenä pestä pyykkiä mutta unohdin. no. huomenna on onneksi aikaa.
jaksoin eilenä katsoa vaan yhden jakson animea. katsoin school rumblea. en jaksanut kauheasti katsoa. no. katsoo jos vaikka tänään tai huomenna katsoisi lisää. tällä viikolla pitää varmaan käydä apteekissa hakemassa lääkkeitä. leponexit alkaa loppumaan. sen näkee paljon jää vielä lääkkeitä kun jaetaan ne tänään dosettiin.
mulla on varmaan verikokeetkin tällä viikolla. uskon ainakin.
ohjaajat ilmoittaa mulle siitä sitten että koska.
taka talvi sitten tuli. ulkona on tosi kiva ilma. pitää kaivaa taas toppahousut esiin ja talvitakki. että tarkenee tuolla ulkona.
toivottavasti pian lämpenee taas. kesä saisi tulla jo.
mulla on kiva tiskivuori. pitää tänään tiskata. en eilenä jaksanut.
menen kohta aamupalalle. alkaa olla taas nälkä. teetä voisi juoda myöhemmin. äsken join ison kupin kahvia. pitäisi hankkia se uusi kahvinkeitin. onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltä voisi ostaa sen. katsoin hintoja viimeksi kun kävin niin ei ollut kamalan kalliita. ensi kuussa voisi ostaa sen. maksaa jotain melkein 50 euroa. tai 30 euroa. pitää vielä vähän miettiä. toi mun edellinen kahvin keitin tekee kuolemaa. se ei enää keitä oikeen kuumaa kahvia. ja se kahvin keitin on aika vanha. mulla on hyvä tee veden keitinminkä sain pari vuotta sitten joulu lahjaksi. se keittää nopeasti veden. pari minuuttia vaan. teetä mun ei tarvi ostaa vähään aikaan.
on vielä kivasti jäljellä. mä en enää muista että mihin salkkarit jäi viimeksi. no. tänään se selviää. mulla on taas tosi hyvä muisti.
ei aina voi muistaa kaikkea.

artvirosEi huvittais olla sosiaalinenLuonut: artvirosMaanantai 30.03.2015 08:05

Tänään on tärkeä päivä, merkkaa paljon kevään kulusta jos olen koko päivän klubitalolla, voi keväästäkin tulla ihan hyvä. Ei siellä klubitalolla joudu mitään kummempia tekemään. Siellä on ihan mukavaa.

Tappara pelaa tänään myös tärkeän ottelun Helsingissä ja toivottavasti voittaa, ettei pelit mene seitsemänteen otteluun. Tapparan pitää vielä vähän parantaa puolustus peliä ja viimeistelyä.

Koulu alkaa pääsiäisen jälkeen taas, toivottavasti jaksan olla asuntolassa.. Vaikka ei se asuntolaelämä niin kurjaa ole ollut. Olen ollut koneella ja keittänyt kahvia ja juonut cokista.

Hyvää arkea kesäajassa..

Kristian1NoidatLuonut: Kristian1Maanantai 30.03.2015 07:02

Noidiksi pukeutuneita lapsia kiertää taas ovelta ovelle. Moni vanhempi ei tiedä mitä noidat todellisessa elämässä ovat ja mitä ne edustavat. Tietämättömyys taikka välinpitämättömyys vaivaa tämän ajan ihmisiä. Kysehän on lasten kohdalla "viattomasta leikistä" mutta onko noita hyvä rooli-esimerkki lapselle?
Wikipedian mukaan noita on : "Noita tarkoittaa ihmistä, jolla uskotaan olevan yliluonnollisia kykyjä. Noitia ovat erilaiset luonnonkansojen tietäjät: poppamiehet, velhot ja šamaanit" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita )
Samoin Wikipedia kertoo noitien lentämiseen liittyvästä tarusta seuraavaa: "Luudalla ratsastava jumalatar Frigga. Seinämaalaus 12. vuosisadalta. Kuvaukset luudalla ratsastavista alastomista noidista perustuvat todellisuuteen: Keskiajalla noidat käyttivät noituusmenoissaan hallusinogeenisistä kasveista tehtyjä voiteita, joita he sivelivät keppiin ja nauttivat sisäisesti emättimen kautta, sillä se paransi aineen imeytymistä. Hallusinogeenit aiheuttivat myös lentämisen tunteen" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita)
Noituuteen kuuluu mm; orgiat, henkien manaaminen (spiritismi), horoskoopit, eläin ja ihmisuhrit. Monet entiset uskoontulleet noituuden harjoittajat ovat kirjoittaneet tarkasti noituuteen liittyvistä rituaaleista ja käytännöistä, joissa mainitaan edellä mainittuja iljettävyyksiä. Kaikki nämä on helposti löydettävissä noituuden kirjallisuudesta jos vain haluaa etsiä. Noituudessa on kyse saatanan kanssa seurustelemisesta.
Mielestäni noita on todella oksettava roolimalli lapsille. Vähän sama kuin pukisin lapseni SS-upseeriksi ja kutsuisin sitä "viattomaksi leikiksi". Mutta jos pukee lapsensa noidaksi, johon todellisuudessa liittyy ihmisten surmaaminen ja satanismi, on kyse "harmittomasta leikistä"??!!
Myös Raamattu tuomitsee noituuden syntinä.
"Velhonaisen älä salli elää" 2.Moos.22:18
(kashaf = noita, velho. Hebrean alkukielellä)
"Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta,
joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen" 5.Moos.18:10-11
" Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus,
epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot" Gal.5:19-20

Noidiksi pukeutuneita lapsia kiertää taas ovelta ovelle. Moni vanhempi ei tiedä mitä noidat todellisessa elämässä ovat ja mitä ne edustavat. Tietämättömyys taikka välinpitämättömyys vaivaa tämän ajan ihmisiä. Kysehän on lasten kohdalla "viattomasta leikistä" mutta onko noita hyvä rooli-esimerkki lapselle?

Wikipedian mukaan noita on : "Noita tarkoittaa ihmistä, jolla uskotaan olevan yliluonnollisia kykyjä. Noitia ovat erilaiset luonnonkansojen tietäjät: poppamiehet, velhot ja šamaanit" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita )

Samoin Wikipedia kertoo noitien lentämiseen liittyvästä tarusta seuraavaa: "Luudalla ratsastava jumalatar Frigga. Seinämaalaus 12. vuosisadalta. Kuvaukset luudalla ratsastavista alastomista noidista perustuvat todellisuuteen: Keskiajalla noidat käyttivät noituusmenoissaan hallusinogeenisistä kasveista tehtyjä voiteita, joita he sivelivät keppiin ja nauttivat sisäisesti emättimen kautta, sillä se paransi aineen imeytymistä. Hallusinogeenit aiheuttivat myös lentämisen tunteen" (http://fi.wikipedia.org/wiki/Noita)

Noituuteen kuuluu mm; orgiat, henkien manaaminen (spiritismi), horoskoopit, eläin ja ihmisuhrit. Monet entiset uskoontulleet noituuden harjoittajat ovat kirjoittaneet tarkasti noituuteen liittyvistä rituaaleista ja käytännöistä, joissa mainitaan edellä mainittuja iljettävyyksiä. Kaikki nämä on helposti löydettävissä noituuden kirjallisuudesta jos vain haluaa etsiä. Noituudessa on kyse saatanan kanssa seurustelemisesta.

Mielestäni noita on todella oksettava roolimalli lapsille. Vähän sama kuin pukisin lapseni SS-upseeriksi ja kutsuisin sitä "viattomaksi leikiksi". Mutta jos pukee lapsensa noidaksi, johon todellisuudessa liittyy ihmisten surmaaminen ja satanismi, on kyse "harmittomasta leikistä"??!!

Myös Raamattu tuomitsee noituuden syntinä.

"Velhonaisen älä salli elää" 2.Moos.22:18
(kashaf = noita, velho. Hebrean alkukielellä)

"Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta,
joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen" 5.Moos.18:10-11

" Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus,
epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot" Gal.5:19-20
Tässä tulee ilmi, että saatana on vanhan testamentin käärme, se valehtelia. sama valehtelia on ilmestyskirjan lohikäärme sama käärme kuin vanhan testamentin käärme joka valehteli, valehtelia valheen puhuja ja sen isä. Se valehtelee kaiken aikaa myöskin ihmisille rakentaen vaikka minkälaisen härvelin uskotellakseen, että se toimii, mutta eo toimi sillä ihminen uskoi valehteliaan.

Älkää uskoko sitä, se on VALHEHTELIA.

Johanneksen ilmestys 13

Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

Ja peto, JONKA minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.
Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja KOKO maa seurasi ihmetellen petoa.

Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.
Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja VOITTAA heidät, ja sen valtaan annettiin KAIKKI sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.
Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.

Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon KUVA puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä RIKKAAT että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."Anti-" sanassa Antikristus tarkoittaa "olla jonkun sijasta" ja "jotakuta vastaan". Vastoin yleistä käsitystä, ja myös monien kristittyjen ja ei-kristittyjen yllätykseksi, varsinaiset sanat "antikristus" ja monikkomuoto "antikristukset", eivät sellaisenaan esiinny kertaakaan Ilmestyskirjassa, Danielin kirjan apokalypseissa,
Paavalin tessalonikalaiskirjeen viittauksissa "laittomuuden ihmiseen", tai Jeesuksen puheessa aikojen lopun merkeistä.

Vaikka sanaa "antikristus" ei mainita näissä kohdissa, ne on yleensä yhdistetty kristillisessä traditiossa sanaan, mutta Raamatussa yhteyttä ei varsinaisesti ole. Raamatun Ilmestyskirjassa esimerkiksi luvussa 13. mainitaan kuitenkin viimeisinä päivinä ilmestyvä peto,
joka nousee merestä. Monissa tulkinnoissa Ilmestyskirjassa mainittu "merestä nouseva peto", "lopun ajan viimeisinä päivinä maailmaan ilmaantuva synnin mies", "kadotuksen lapsi", "laiton" ja "pieni sarvi" olisivat Raamatussa mainittuja nimityksiä tälle viimeiselle Antikristukselle.

Sana "antikristus" kaikissa muodoissaan esiintyy vain viisi kertaa Raamatussa, kahdessa apostoli Johanneksen kirjeessä Uudessa Testamentissa:
Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. (1. Joh. 2:22)
Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niin kuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika. (1. Joh. 2:18)
ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa. (1. Joh. 4:3)
Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus. (2. Joh. 1:7)

Johanneksen ilmestys 12

9. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala
oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?"

Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole;
Ja hän näytti minulle ylimmäisen papin Joosuan seisomassa Herran
enkelin edessä ja saatanan seisomassa hänen oikealla puolellaan, häntä syyttämässä.
Silloin hän sanoi heille: "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.

Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos.
Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan.
Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi.

Ades80sVäsyttääLuonut: Ades80sMaanantai 30.03.2015 05:47

Onko pakko mennä töihin jos ei taho?

Hiningenteki[Ei aihetta]Luonut: HiningentekiMaanantai 30.03.2015 03:47

Kuvailtu pillusi ei tee sinusta kuin lihaa

Ei kosteus raavaampaa,

tai lihaa saa arvostaaMutta mielesi rakkaus

pelkkä halaus

ja lupaus,


SE tekee ihmisen.
Onko sinulla paljon rahaa? - 8,39€
Käytkö facebookissa? - Juu
Kadutko tällä hetkellä jotain mitä olet sanonut? - En
Mikä oli tämän päivän kohokohta? - En ees tiedä, tää päivä vaan oli hyvä.
Oletko onnellinen? - Päättele aiheesta.
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - Vaikka tän päivän
Jos vastasit joo, niin minkä? -^ :D
Oletko ovela ? - Oikein velmukettu
Mieluisin tv-ohjelma ? - en kato telkkariiii
Mitä kuuluu ? - jees
Oletko valvonut koko yön ? - Jep, tässä jälleen yritetään.
Entä vihaatko ketään ? - Oi kyllä.
Oletko katunut tekojasi ? - Oon joskus, en enään.
Onko joku särkenyt sydämesi ? - On
Sano kolme tavaraa mitä näät sinun vasemmalla puolellasi? - Tyyny,tyyny, taulu
Oletko koskaan ihastunut varattuihin ? - En..
Seurustelisitko 5 vuotta vanhemman kanssa ? - niin no, mikä jottei
Ikävöitkö ketään ? - joo
Milloin olit viimeksi surullinen ? - perjantaina
Henkilö joka piti viimeksi sinua kädestä kiinni ? - Sisko salee:D
Pitääkö kukaan sinusta ? - Kuulemma

SEURAELÄMÄ
☆ Mitä mies-elämääsi kuuluu? - Tällähetkellä hyvää.
☆ Voisitko seurustella jonkun kanssa? - Miks ei?
☆ Ajattelet jotakuta, eikö niin? - Juu
☆ Onko parempi, että tunnet henkilön jonka kanssa aloitat seurustelun? - No eikai sitä randomin kanssa aleta seurusteleen... Tai nii:D
☆ Onko joku ihastunut sinuun ? - Näemmä
☆ Suutelisitko henkilöä, jota ajattelit viimeksi? - No mikä jottei
☆ Voitko sanoa 110% varmuudella ettei hyvä ystäväsi kerro asioitasi eteenpäin? - en
☆ Onko sinulla parasta ystävää? - Jep
☆ Onko sinulla koulussa hyviä ystäviä, joille voit uskoutua? -en käy koulua
☆ Riiteletkö usein ystäviesi kanssa? -En
☆ Kenelle ystävällesi suutuit viimeksi? - Niko
☆ Mitä teet parin tunnin päästä? - istun tässä ja puhun leeville :3
☆ Mitä teet vielä tänään? - en mitään.
☆ Toivoisitko, että elämäsi olisi erilaista kuin nyt? - En oikeestaan, oman kämpän voisin tähän elämään lisätä. ja ehkä rahaakin
☆ Kenestä henkilöstä näet useimmiten unta? - Oikeestaan iskästä:D
☆ Onko sinulla seurustelukumppania? - ei
☆ Rakastatko perhettäsi ja ystäviäsi? - Joo
☆ Rakastatko elämääsi ja tapaasi, jolla elät sitä? - nojaa juu
☆ Mikä biisi soi tällä hetkellä? - ei mikään
☆ Mitä ajattelet? - tota kirjaa minkä luin äsken loppuu

MILLOIN VIIMEKSI
☆ Sait kokeesta kiitettävän? - amiksen ekalla .
☆ Ikävöit jotain ihmistä liikaa? - kokoajan
☆ Itkit? - Äsken
☆ Nauroit? - Äsken .
☆ Olit hautajaisissa? - On siitä muutama vuosi .
☆ Olit ristiäisissä? - Viimesyksynä

IHMHMISETIS
☆ Kuka puhui sinulle viimeksi? - Leevi
☆ Kuka soitti sinulle viimeksi? - Niko
☆ Kenelle soitit viimeksi? - Atte
☆ Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? - Leevi.
☆ Keneen ärsyynnyt useimmiten? - Atte
☆ Kenelle viimeksi kerroit murheistasi? - Emma.
☆ Kenelle viimeksi annoit/lainasit jotain? - Emma
☆ Ketä ikävöit eniten tällä hetkellä? - Eno
☆ Onko sinulla sellaista ystävää, jolle voit kertoa kaikki huolesi? - juu
☆ Pelkäätkö ystäviäsi? - En
☆ Voisitko elää ilman ystäviä? - En.
☆ Voisitko satuttaa tahallasi ystäviäsi? - En.
☆ Oletko tehnyt kavereidesi kanssa tyhmiä juttuja, joita olet katunut jälkeenpäin? - Jooh.
Jos mää sit saisin jonku kivan pojan iteleni ku oon saanu laihutettuu itteni vai kelpaaks mä jo tälläsenää?:p saa tutustuu kaikki jotka on kivoi eikä hauku vaikken oo täydellinen missi ;),:)) kelpaan tälläsenä sulle niii tutustuu

sitruunaaawihan vitun emo.Luonut: sitruunaaawMaanantai 30.03.2015 02:17

jos saat yli 25 olet emo.

[1] Hiuksesi ovat toisen silmäsi edessä.
[½] Tai molempien.
[] Hiuksesi ovat mustat.
[2] Tai jotain räikeää väriä.
[3] Muokkaat kuviasi tummemmiksi tai mustavalkoisiksi.
[] itket usein.
[4] Tykkäät pääkallovaatteista.
[5] raitavaatteista.
[6] Ruutu.
[7] Käytät mustia/valkoisia/harmaita modeja.
[8] Kirjoitat runoja.
[9, blogi ajaa asian] Päiväkirjaa. (tjsp)
[10] Laulun sanoja.
[] Sinua on haukuttu emoksi.
[] Kutsuttu emoksi.
[11] Otat kuvia ylhäältä päin.
[12] Käytät pääasiassa tummia vaatteita.
[13] Sinulla on mustat pillifarkut.
[14] Tai tummat
[ ] liituraidalliset
[15] Leikkaat itse hiuksiasi.
[16] Otat useimmat kuvasi itse.
[17] Tiedät mistä sana 'emo' on lyhennetty.
[] Vihaat elämääsi.
[] Tai jotain elämässäsi.
[ ] Albumisi nimet ovat englanninkielisiä sanoja
[] Vihaat ulkonäköäsi.
[18] Erityisesti jotain siinä.
[19] Nenää
[] Silmiä
[] joitain sormia
[20] kynsiä
[21] hiuksia
[] Vihaat joitain kavereitasi.
[ ] He eivät kohtele sinua kaverina.
[] kerrot yleensä vain totuuden
[22 toisinaan lol] Angstaat
[] Haluaisit punaiset piilolinssit
[23] Haluaisit tuuheat hiukset
[] Sotkuinen tukka on jees
[24] Olet kalpea
[] Vihaat rusketusta
[25] Vihaat fruideja
[26] Pissiksiä.
[27] Vihaat koulua
[ ] Opettajia
[] Useita oppilaita
[28] oppiaineita.
[29] Sinulla on ainakin yhdet tennarit.
[] Sinulla on ruututennarit.
[30] haluaisit sellaiset.
[31] Sinulla on ruutureppu/-kassi
[ ] Haluaisit sellaisen.
[32] Sinulla on raitapaita.
[ ] Haluaisit sellaisen.
[ ] Sinulla on nämä kaikki
[33] Haluaisit ne kaikki.
[ ] Kaikki ystäväsi ovat parhaita ystäviäsi
[] Sinulla ei ole yhtään muokkaamatonta kuvaa galleriassasi.
[] Enintään yksi!
[34] Chattaat
[35] Irccaat
[36] Surffaat satunnaisia ig:ssä kun sinulla ei ole muutakaan tekemistä.
[37] Kuviasi on kopioitu.
[] Tykkäät kirjoittaa kuviisi.
[] Tykkäät korvapipoista.
[38] Pidät huivia kasvojesi edessä.
[39] Meikkaat tummalla kajaalilla.
[ ] Meikkaat salaa.
[] Olet meikkaamatta vain joissain paikoissa, muiden mieliksi.
[40] Meikkaat itse
[41] Laitat hiuksesi itse
[42] Laittaudut muutenkin itse.
[43] Toivot lahjaksi vaatteita.
[44] Ostat mieluummin itse vaatteesi.
[45] Sinun mielestäsi galleriat ovat tarkoitettu omia kuvia varten.
[46] Teoksia,
[47] kaverikuvia
[48] Ja/tai yllättäviä tapahtumia varten, jotka olet sattunut tallentamaan kamerallesi,
[49] EI netistä otettuja kuvia,
[50] EI idolisi kuvia
[] kyselykuvia varten(tyyliin: Mitä mieltä oot musta? 1. oot kaunis 2. oot ruma).
[] Kuviksessa mielestäsi on mukava tehdä kuvia, jotka tuo mieleen kuolemaa.
[51] Tai tuskaa.
[52] Vihaa.
[] Surua.
[ ] Iha vaa angstia.
[53] Vihaat näitä testejä.
[ ] Tätäkin.
[54] Tätä vastausta miettiessäsi ajattelet: "oho, aika monta ruksia oon menny"

moraalinpuuska[Ei aihetta]Luonut: moraalinpuuskaMaanantai 30.03.2015 02:07

Sä käytit kauniita sanoja kuvaamaan hikistä huonetta

Mielessäs ne hukutti hairahdukset sinne, polki lattiaan purkkatahraksi

Vihreissä silmissä tapahtuu liike: musta aukko imaisee kyltymättömät

Seuraa hetki ilman iankaikkisuutta, se on lyhyt pitkäksi ajaksi

Kun sä alotat taas paon joka ei koskaan tapahdu, mä olen tammi tuottamassa sulle happea

Mut kun sä sidot sun kirjas loppuun, mä pidätän sut

sitruunaaaw.-.Luonut: sitruunaaawMaanantai 30.03.2015 02:05

Ihastutko pahoihin poikiin? » Ilmeisesti :*

Oletko äänekäs ja itsevarma? » No siis :D:D:d

Onko poika huomannut ihastuksesi, vaikket edes kertonut tälle ? » On. Esim tää mun nykyne.

Mitä tekisit jos ystäväsi ihastuisi samaan poikaan kuin sinä? » No siis jos kyse ihastumisest nii öäääh emt mut jos yrittäs iskee nii vetäisin ihan reilusti turpaan ja pitkään.

Voisitko luopua kaverista kundin takia? » Öööö. Tositosi uudesta ehkä mut semmosest SPESSUÄMMÄST like Siri nii en vois.

Oletko koskaan ollut ihastunut kaverisi veljeen? - Vittujoo tos muutamisen vuotta sitten.

Mistä juttelit viimeksi jonkun kanssa? » Öö.....Kaikkee normii (ja pervoo heh) ton yhen kaa puhelimes :')

Pelkäätkö hylätyksi tulemista yli kaiken? » vittujoo.

Mitä mieltä olet paljon rivoja/pervoja juttuja puhuvista ihmisistä? » Olen samanlainen ;) joten ei haittaa.

Onko perheessäsi esiintynyt väkivaltaa? » Eii.

Oletko lesbo tai bi-seksuaali? » En.
Jos näin on, oletko kertonut siitä kenellekään? » ^

Oletko viisas? » Olen.

Oletko koskaan lyönyt ketään? »Jepjuu.

Mitä aiot tehdä suljettuasi tietokoneen? » Nuqqqq

Jätätkö vastaamatta tahallasi koskaan puhelimeen? » Öö no jos joku vitu paskarandomi soittaa nii tottakai.

Oletko mieluummin porukalla vai kaverin kanssa kahdestaan? » Riippuu fiiliksestä.

Onko sinulla hyvät refleksit? » jjjo

Oletko nyt ihastunut johonkuhun? » Eneemmän♥

Mihin heräsit aamulla ? » Öö enmuista

Millainen olo on ollut » Jaaa.

Oletko ollut tänään autossa » Oon.

Kenelle olet laittanut viestiä » Eetul ja Siril wapis.

Mikä biisi soi tällä hetkellä » Voodoo People (The Prodigy)

Onko ikävä » On :(

Kenen vastakkaisen sukupuolen vieressä nukuit viimeks? » Eetun vieressä.

Kuka viimeksi on saanut tai lainannut sinulta jotain? » Hyyppä.

Kenelle kerroit viimeksi salaisuuden » Eetulle tai Sirille

Oletko lakannut joskus täysin luottamasta johonkin ihmiseen » Juu

Saanut viimeisen viikon sisällä rahaa vanhemmiltasi » Juu

Oletko hyvä koulussa? » En mä opiskele :D:D:D

Mitä kuuntelet nyt? » Ylempänä lukee.

Inhoatko ketään tällä hetkellä » Emmätiiä.

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt » Mul ei oo anteeksipyydettävää.

Mikä on todennäköisin syy, jos et saa yöllä unta? - liian kylmä/kuuma, ikävä, sattuu, ajatukset pyörii pääs, ahdistaa... ööö no siinä ne kai o

rrinkeliBILEET!Luonut: rrinkeliMaanantai 30.03.2015 02:02

sitruunaaawboooooomLuonut: sitruunaaawMaanantai 30.03.2015 01:56

Teen tämän:
hyvästä kaveristani [ ]
sisaruksestani [ ]
tyttö/poikaystävästäni [x♥]
jostain muusta [ ]

. Missä kuussa hän on syntynyt? - Tammikuussa.
. Miten kuvailisit häntä? - komea, pitkä, ihana, mukava, öö hyväl taval höpsö, kaksmieline, ööää huumorintajune, suorasanane, suklaasilmä♥

. Milloin hän itki viimeksi? - Ei se itke.
. Mikä hänet saa yleensä itkemään? - Ei mikään.

. Miten hän pesee hampaansa? - Normaalisti
. Onko hänen vaatekaappinsa siisti? - Mee kattooo

. Katsooko hän omaa peilikuvaansa aina kun saa tilaisuuden? - Kyl vaik se ei sitä myönnä ;))
. Mikä on asia, mistä hän pitää todella paljon, mutta ei kerro sitä kenellekään? - Öööh.

. Miten hän oli pukeutunut kun tapasitte ensimmäisen kerran? - Öö no tummiin vaatteisiin ;o
. Osaako hän tehdä ruokaa? - Osaaosaa

. Onko hän hyvä koulussa? - Ei se ny opiskele.
. Mitä teette yleensä yhdessä? - katotaa leffoi, ollaa tyhmii xdd , pelataa, ja kaikkee mikä ei tänne kuulu(::

. Nostavatko kalliit lahjat hänen eroottisia haluja? - ei :D
. Polttaako hän? - Kyllä
. Kuka on hänen paraskaveri? - Jani


2. Mikä on hänen kengännumeronsa?: - joku 44-45 vissii en oo iha 100%varma
3. Onko hän pitkä: - On.
4. Hänen silmiensä väri: - Ruskeet.
5. Jos hänellä on sisaruksia tiedätkö heidän nimensä: - Tiedän.
7. Millainen on hänen musiikkimakunsa: - Semmone monipuoliin.
9. Parasta hänessä: - öö kaikki mut jos pitää valita ulkonäöst yks nii silmääät ♥ ja luonteesta kai suorasanasuus tai huumorintaju
10. Mitä hän vihaa: - Paskanjauhamist.
11. Mikä on hänen tämänhetkinen olinpaikka: - in da Salohoods.
12. Oletko nukkunut hänen vieressään koskaan: - Olen.
13. Syökö hän mitä tahansa: - no mun kaulaa erittäin mielellää ;) eiku for real eii tuu ny mielee, tais sil joku inhokki olla.
14. Mikä on hänen lempiharrastuksensa: ;) nojoojoo lenkkeily kait xd
15. Osaako hän laulaa: Osaa.
16. Mitä lehtiä hän tilaa: Ei mitää.
17. Mikä saa hänet raivostumaan: Just joku paskanjauhanta xd
18. Omistaako hän puhelinta: - Kyllä.
19. Mitä lemmikkejä hänellä on: - Ei sil kämpillää mitää o.
20. Juoko hän alkoholia: - Kyllä,
24. Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta: - Nojaaaaaaaa
25. Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa vointiasi: - En tiiä, en oo testannut. Mut veikkaan et joo.

lawlit:))Luonut: lawlitMaanantai 30.03.2015 01:24

001. Totuuksia tästä hetkestä

Seurusteletko? - En
Oletko tyytyväinen elämääsi? - Tavallaan ;3
Minkälainen olo sinulla on nyt? - piirteä vaikka pitäis nukkuu
Onko koruja päällä nyt? -kaulakoru

002. Totuuksia eilisestä päivästä
Oliko kiva päivä? - väsyttävä
Olitko tietokoneella? - yeppii
Tajusitko jotain uutta? - itseasiassa joo ! vain parii juttuu selväk
Mitä sitten teit? - Töitä..
Suutelitko ketään? - emmä
Halasitko ketään? - eeeh

003. Totuuksia sinun menneisyydestäsi

Missä synnyit? - Vietnamis
Kaipaatko menneisyyttäsi? - osittain
Entiset koulusi? - tavallaan
Teitkö jotain, jota kadut yhä? - Kyllä..
Kuinka monesti olet muuttanut? - 3 kertaa

004. Satunnaisia totuuksia sinusta

Mikä sinun kokonimesi on? - Thuc Minh Nguyen
Sinun lempikirjasi on? - eeiolee
Sinun lempi-/onnennumerosi on? - 21

005. Totuuksia viime viestin lähettäjästä

Oletko nähnyt hänet tänään? - en :cc
Onko hän sinulle todella tärkeä? - Todellakin ;3
Onko hän ihana? - enemmänkin heheh :'D
Ketä voit kiittää, että tutustuitte? - hmm.. mä en tarkalleen edes muista :o
Milloin tapasitte ensimmäisen kerran? - 20.10.215 helsingissä ja muistan koska synttärit saman viikol :D
Kuka hän on? - Heli :3

006. Totuuksia sinun haluamisistasi

Haluaisitko olla jossain muualla, missä nyt olet? - yep :)
Haluaisitko olla päivän julkkis? - en
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - jonhan niitä
Haluaisitko kertoa jotain jollekin tietylle? - no... juu-u :0
Haluaisitko halata jotain tiettyä? - khihi... heeeliii ;33
Haluaisitko viettää aikaa jonkun tietyn kanssa? - ja vain yhden kanssa.. ::))

007. Totuuksia musiikista

Joka on ehdoton suosikkisi - ei ole
Joka saa sinut surulliseksi - emt

008. Totuuksia rakkaudesta
Millainen mies/nainen on mieleesi? - hauska, rehellinen ja omaitsensä ja pysyy sanansa takana :P
Hyväksytkö lävistyksiä kumppanillasi? - kyllä mä pienet :)
Oletko mustasukkainen? - osaan mä olla sitäki mut nyt just en ole :P
Oletko hetero, BI, PAN, lesbo vai homo? - hetero

eliannLuonut: eliannMaanantai 30.03.2015 00:43

Onko sinulla paljon rahaa? - Muutama euro näyttääpi olevan.
Käytkö facebookissa? - Joo.
Kadutko tällä hetkellä jotain mitä olet sanonut? - En.
Mikä oli tämän päivän kohokohta? - Jaa.
Oletko onnellinen? - En.
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - Toki.
Jos vastasit joo, niin minkä? -
Oletko ovela ? - Tokitoki.
Mieluisin tv-ohjelma ? - TWD, Lost, Salkkarit, Serranot etc.
Mitä kuuluu ? - Hyvää, kiitos.
Oletko valvonut koko yön ? - Kukapa ei ois.
Entä vihaatko ketään ? - En.
Oletko katunut tekojasi ? - Joo.
Onko joku särkenyt sydämesi ? - Ei.
Sano kolme tavaraa mitä näät sinun vasemmalla puolellasi? - 1. Vesipullo, 2. Kännykkä ja 3. Muumimuki
Oletko koskaan ihastunut varattuihin ? - En.
Seurustelisitko 5 vuotta vanhemman kanssa ? - Mikä ettei.
Ikävöitkö ketään ? - Vähäsen.
Milloin olit viimeksi surullinen ? - Ainahan mie.
Henkilö joka piti viimeksi sinua kädestä kiinni ? - Jaa-a.
Pitääkö kukaan sinusta ? - No ei.

SEURAELÄMÄ
☆ Mitä mies-elämääsi kuuluu? - Niin mikä oli?
☆ Voisitko seurustella jonkun kanssa? - No enpä tiiä.
☆ Ajattelet jotakuta, eikö niin? - En.
☆ Onko parempi, että tunnet henkilön jonka kanssa aloitat seurustelun? - Ofc.
☆ Onko joku ihastunut sinuun ? - Ei.
☆ Suutelisitko henkilöä, jota ajattelit viimeksi? - En.
☆ Voitko sanoa 110% varmuudella ettei hyvä ystäväsi kerro asioitasi eteenpäin? - Voin.
☆ Onko sinulla parasta ystävää? - Ei.
☆ Onko sinulla koulussa hyviä ystäviä, joille voit uskoutua? -
☆ Riiteletkö usein ystäviesi kanssa? - En.
☆ Kenelle ystävällesi suutuit viimeksi? - En muista.
☆ Mitä teet parin tunnin päästä? - Datailen varmaan edelleen.
☆ Mitä teet vielä tänään? - Aattelin nukkua.
☆ Toivoisitko, että elämäsi olisi erilaista kuin nyt? - Joo.
☆ Kenestä henkilöstä näet useimmiten unta? - Nään harvoin unia.
☆ Onko sinulla seurustelukumppania? - Ei.
☆ Rakastatko perhettäsi ja ystäviäsi? - Joo.
☆ Rakastatko elämääsi ja tapaasi, jolla elät sitä? - Eh.
☆ Mikä biisi soi tällä hetkellä? - Sam Smith - Money On My Mind
☆ Mitä ajattelet? - Tota biisiä.

MILLOIN VIIMEKSI
☆ Sait kokeesta kiitettävän? - Joskus koulussa.
☆ Ikävöit jotain ihmistä liikaa? - Öö.
☆ Itkit? - Muutama päivä sitte.
☆ Nauroit? - Tänään.
☆ Olit hautajaisissa? - En koskaan.
☆ Olit ristiäisissä? - Kolmisen vuotta sitte?

IHMHMISETIS
☆ Kuka puhui sinulle viimeksi? - Kaisa.
☆ Kuka soitti sinulle viimeksi? - En jaksa kattoo.
☆ Kenelle soitit viimeksi? - ^
☆ Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? - Kaisa.
☆ Keneen ärsyynnyt useimmiten? - Öm.
☆ Kenelle viimeksi kerroit murheistasi? - Äidille.
☆ Kenelle viimeksi annoit/lainasit jotain? - En muista.
☆ Ketä ikävöit eniten tällä hetkellä? - En ketään.
☆ Onko sinulla sellaista ystävää, jolle voit kertoa kaikki huolesi? - On.
☆ Pelkäätkö ystäviäsi? - En.
☆ Voisitko elää ilman ystäviä? - Voisin kai.
☆ Voisitko satuttaa tahallasi ystäviäsi? - En.
☆ Oletko tehnyt kavereidesi kanssa tyhmiä juttuja, joita olet katunut jälkeenpäin? - Jooh.

damirame74Luonut: damirameMaanantai 30.03.2015 00:29


Onko sinulla paljon rahaa? - ei, mut tänää pitäs tulla. :3
Käytkö facebookissa? - joo.
Kadutko tällä hetkellä jotain mitä olet sanonut? - en.
Mikä oli tämän päivän kohokohta? - jaa'a, ei oo ollu.
Oletko onnellinen? - kyl.
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - joo.
Jos vastasit joo, niin minkä? - monii.
Oletko ovela ? - joskus.
Mieluisin tv-ohjelma ? - Salkkarit, Poliisit & Uusi Päivä
Mitä kuuluu ? - hyvää.
Oletko valvonut koko yön ? - joo.
Entä vihaatko ketään ? - joo.
Oletko katunut tekojasi ? - joo.
Onko joku särkenyt sydämesi ? - joo.
Sano kolme tavaraa mitä näät sinun vasemmalla puolellasi? - mp3-soitin, dösäkortti, muistilappuja.
Oletko koskaan ihastunut varattuihin ? - en.
Seurustelisitko 5 vuotta vanhemman kanssa ? - ehkä.
Ikävöitkö ketään ? - en.
Milloin olit viimeksi surullinen ? - on siit jonki verran aikaa, ei muista.
Henkilö joka piti viimeksi sinua kädestä kiinni ? - nja'a.
Pitääkö kukaan sinusta ? - jep.

SEURAELÄMÄ
☆ Mitä mies-elämääsi kuuluu? - ei mitää kummempaa.
☆ Voisitko seurustella jonkun kanssa? - jep.
☆ Ajattelet jotakuta, eikö niin? - en.
☆ Onko parempi, että tunnet henkilön jonka kanssa aloitat seurustelun? - joo.
☆ Onko joku ihastunut sinuun ? - on.
☆ Suutelisitko henkilöä, jota ajattelit viimeksi? - en.
☆ Voitko sanoa 110% varmuudella ettei hyvä ystäväsi kerro asioitasi eteenpäin? - joo.
☆ Onko sinulla parasta ystävää? - on kai.
☆ Onko sinulla koulussa hyviä ystäviä, joille voit uskoutua? -
☆ Riiteletkö usein ystäviesi kanssa? - joskus kännis vaa, mut ei yleensä.
☆ Kenelle ystävällesi suutuit viimeksi? - en muista.
☆ Mitä teet parin tunnin päästä? - toivottavasti nukun.
☆ Mitä teet vielä tänään? - en mitää.
☆ Toivoisitko, että elämäsi olisi erilaista kuin nyt? - joissaki asiois.
☆ Kenestä henkilöstä näet useimmiten unta? - en kenestäkää.
☆ Onko sinulla seurustelukumppania? - hmmh.
☆ Rakastatko perhettäsi ja ystäviäsi? - joo. <3
☆ Rakastatko elämääsi ja tapaasi, jolla elät sitä? - njoo.
☆ Mikä biisi soi tällä hetkellä? - ei mikää.
☆ Mitä ajattelet? - nukkumista. :D

MILLOIN VIIMEKSI
☆ Sait kokeesta kiitettävän? -
☆ Ikävöit jotain ihmistä liikaa? - en muista.
☆ Itkit? - en muista.
☆ Nauroit? - tänää.
☆ Olit hautajaisissa? - kauan sit.
☆ Olit ristiäisissä? - en oo ollu.

IHMHMISETIS
☆ Kuka puhui sinulle viimeksi? - faija.
☆ Kuka soitti sinulle viimeksi? - faija.
☆ Kenelle soitit viimeksi? - mutsille.
☆ Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? - faija.
☆ Keneen ärsyynnyt useimmiten? - kusipäihi.
☆ Kenelle viimeksi kerroit murheistasi? - njah.
☆ Kenelle viimeksi annoit/lainasit jotain? - jaa'a.
☆ Ketä ikävöit eniten tällä hetkellä? - jaa'a.
☆ Onko sinulla sellaista ystävää, jolle voit kertoa kaikki huolesi? - on.
☆ Pelkäätkö ystäviäsi? - en.
☆ Voisitko elää ilman ystäviä? - en!
☆ Voisitko satuttaa tahallasi ystäviäsi? - en.
☆ Oletko tehnyt kavereidesi kanssa tyhmiä juttuja, joita olet katunut jälkeenpäin? - jep. :D

pimu:'(Luonut: pimuMaanantai 30.03.2015 00:26

Sanokaa mitä musta puuttuu

-ninni_X-Luonut: -ninni_XMaanantai 30.03.2015 00:02

Minulla on...
""""""""""""
(x) Pillifarkut
(x) Niittivyö
(x) Pikkusisko
(x) Hidas tietokone
( ) Lappuhaalarit
(x) Siniset silmät
( ) Vaaleet hiukset
( ) Louis Vuittonin laukku
(x) Bikinit
( ) Pitkät kynnet
( ) Tyhjiä diskettejä
(x) Aurinkolasit
(x ) Lippis
(x) Kova ääni
(x ) Pitkät hiukset
( ) Pyöröharja
( ) Mese
(x) Mummo

Pidän...
""""""""
(x) Hiuslakasta
(x) Vedestä
(x ) Pepsi Maxista
(x ) Uimisesta
( ) Sukkahousuista
( ) Kirjoittamisesta
( ) Euroviisuista

Uskon..
""""""""
( ) Keijuihin
( ) Peikkoihin
( ) Smurffeihin
( ) Tonttuihin
(/ ) Kummituksiin
( ) Mörköihin
( ) Hirviöihin
( ) Hammaspeikkoihin
(x) Itseesi
( ) Ufoihin
(x) Yliluonnolliseen
( ) Pikkusiskoasi
( ) Äitiäsi

Kumpi?
""""""""
(x ) Napakoru / () Nenäkoru
(x) Shortsit / ( ) Caprit
(x) Pillifarkut / ( ) Collegehousut
( x) Digikamera /( ) Videokamera
( ) Kirjat / (x) Leffat
( ) Omena / (x) Appelsiini
( ) 80-luku / (x) 2000-luku
( ) Kiharat hiukset / (x) Suorat hiukset

Haluan...
""""""""""
( ) Kissan
(x) Koiran
(x) Uuden tietokoneen
( ) Uuden nimen
( ) Sukset
( ) Mennä nukkumaan
( ) Mennä shoppailemaan
( ) Itkeä
(x) Nauraa
( ) Alkaa näyttelijäksi
( ) Alkaa joulupukiksi
( ) Avata telkkarin
( ) Potkia seinää
( ) Sisustaa
( ) Olla 5-vuotias

Lisää kyselyjä
"""""""""""""""
Kumpi ruisleipä on parempaa?
( ) Fazer ruispuikulat
( ) Vaasan ruispalat
(/ ) En osaa sanoa
( ) En syö ruisleipää
(x) Aivan sama

Kuinka usein käyt suihkussa?
( ) En osaa sanoa
( ) Useammin kuin kerran päivässä
(x) Kerran päivässä
( ) Useimpina päivinä
(/ ) 2-3 kertaa viikossa
( ) Kerran viikossa
( ) Vielä harvemmin

Mitkä suklaamaut ovat sinulle erityisesti mieleen?
( ) Budapest
( ) Fazer Wiener nougat
(x) Fazerin pähkinäsuklaa
(/) Fazerin sininen
( ) Fazerina
(x) Geisha
(x) Kinder
( ) Marabou Daim
(x) Marabou maitosuklaa
(/) Mars
( x) Pätkis
(x) Snickers
(/ ) Toblerone (musta)
( /) Toblerone (tavallinen, "keltainen")
(/ ) Toblerone (valkoinen)
( ) Tryffeli
( ) Kaikki suklaa on pahaa
( x) Lähes kaikki käy
( ) En voi syödä suklaata

Mitä näistä jaksat katsoa pisimpään?
(x) Nukkuva lapsi
( ) Palava tuli
(/ ) Virtaava vesi
( ) En osaa sanoa

Oletko useimmiten oikeassa?
( ) Olen
( ) En ole
(x) Melko usein
( ) En osaa sanoa

Jos saisit lapsen, kumpaa sukupuolta toivoisit?
(/ ) Poika
( ) Tyttö
(x) Ei erityistä mieltymystä
( ) En osaa sanoa

Onko vihollisesi vihollinen sinun ystäväsi?
( ) Ei ole
(x) On
( ) En ymmärrä
( ) Minulla ei ole vihollisia

Oletko koskaan antanut eteenpäin esinettä, jonka olet itse saanut lahjaksi?
( ) En ole
(x) Olen
( ) Vahingossa
( ) En muista

Mitkä menetelmät ovat hyväksyttäviä lasten kasvatuksessa?
( ) Avokämmenellä läimäyttäminen
(x) Eristäminen omaan huoneeseen
(x) Huutaminen
(x) Kotiaresti
( ) Lyöminen nyrkillä
( ) Nipistäminen
( ) Piiskaaminen
( ) Potkaiseminen
(x) Tukistaminen
( ) Tukkapölly
( ) Mikään näistä ei ole hyväksyttävää

Onko sinulla sängyssä "halityyny", jota halit kun nukut?
(x) Ei
( ) Kyllä
( ) Toisinaan

Missä säilytät kännykkääsi?
(x) Housujen etutaskussa
(x) Housujen takataskussa
( ) Repussa / laukussa
( ) Takin povitaskussa
( ) Takin sivutaskussa
(x) Jossain muualla
( ) Minulla ei ole kännykkää
( x) Milloin missäkin

Mihin näistä olet omassa elämässäsi törmännyt?
( ) Liian alhaiset verot
( ) Liian aurinkoinen kesä
( ) Liian halvat hinnat
( ) Liian himokas nainen
( ) Liian hyvä palkka
( ) Liian hyvää ruokaa
( ) Liian korkea nopeusrajoitus
( ) Liian nopea nettiyhteys
( ) Liian nopea tietokone
( ) Liian onnellinen elämä
( ) Liian paljon rahaa
( ) Liian paljon seksiä
( ) Liian pitkä kesäloma
( ) Liian rikas mies
( ) Liian vähän valvontaa/rajoituksia
(x) En ole törmännyt yhteenkään näistä

Voisitko koskaan harkita muuttoa ulkomaille?
( ) En
( ) Kyllä
(x) En osaa sanoa

Mitkä ovat arkivaatteidesi hallitsevimmat värit?
(x) Harmaa
(x) Keltainen
(x) Musta
(x) Punainen
( ) Ruskea
(x) Sininen
( ) Valkoinen
(x) Vihreä
( ) Pinkki
( ) Jokin muu

Mihin aikaan heräät arkiaamuisin?
( ) Ennen viittä
( ) 05-06
( )06-07
( ) 07-08
( ) 08-09
( ) 09-10
( ) 10-11
( ) 11-12
( ) 12-
(x) Mihin aikaan sattuu
( ) Vaihtelevasti

Voisitko kuvitella meneväsi kauneusleikkaukseen?
( ) Kyllä
(x) En
( ) Vain onnettomuuden, palovammojen tms jälkeen
( ) En osaa sanoa

Kuinka vastaat puhelimeen?
(x) "Haloo"
( ) "Moi"
(x) "Niin?"
(x) "No kerro!"
( ) Epämääräisellä ynähdyksellä
(x) Jollain muulla tavalla
(/) Omalla etu- ja sukunimellä
( ) Omalla etunimellä
( ) Omalla sukunimellä
( ) En osaa sanoa
( ) En vastaa puhelimeen

Millaista tietokonetta käytät?
(x) Kannettava
( ) Pöytäkone
( ) En osaa sanoa

Kirjoitatko nopeammin koneella vai käsin?
(x) Koneella
( ) Käsin
( ) Yhtä nopeasti
( ) En osaa sanoa

Onko sinulla tapana syödä tietokoneesi ääressä?
( ) Kyllä
( ) Ei
(x) Joskus

Mitä näistä "hyvistä käytöstavoista" noudatat?
(x) Avaan oven tuntemattomille
( ) En aloita syömistä ennenkuin naapurissa istuvat ovat saaneet annoksensa
( ) En pidä kyynärpäitä ruokapöydällä
(/) Laitan käden suun eteen kun haukottelen
« Uudemmat -