IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

lumil[Ei aihetta]Luonut: lumilKeskiviikko 07.10.2015 16:47

Mun mielestä aika samanlaista henkeistä kuin muut, en koskaan nähnyt sellaista ihmista, molemmat miehistä ja naisista. Ainakin minun mielestäni niin.

Vakava, luotettava, ja samanalaista mielipiteitä, ja viisasta. Jos minusta tulee vanhaksi, ehkä eläisin samanlaista juuri niinku hantä. Tosi ihana...

Nonii, löysin hänen profiilia Suomi24n treffissa viimeksi kirjautuneet kentällä. Oon ollut iloista koko ajan mutta kun löysin sen tuli surullista enkä halua tehdä mitään.

Miksi kaikki on niin sosiaalista, puheliasta, avoimia, huumoritajuista ja monikulttuurista? Ovatko ne tavallista suomalaista? Missä on niin ihanat tosi aito suomalaiset?

AndyMartinB. Springsteen, The River -soloLuonut: AndyMartinKeskiviikko 07.10.2015 15:34
Ei hyvää päivää miten nää etäviikon koulutehtävät voi tuottaa niin tuskaa :-DDDDDDDDDDD

LurgKing Diamond on jumala!Luonut: LurgKeskiviikko 07.10.2015 12:12

Näin on, ei mulla muuta.
Look, the old bitch is back - yeah,
finally we'll get some company again
the attic room has been
locked up for far too long - just like the
old bitch herself - she's on time
though - why that silly wheelchair?
Oh she's pretending as always - but
she does make a good cup of tea.


kallopallosiivoussuunnitelma.Luonut: kallopalloKeskiviikko 07.10.2015 10:33

Tänään olisi vuorossa kouluinfo Omnialla. Pitää mennä kuuntelemaan, että miten rahoittaa elämisensä opiskelujen ajan ja sitä rataa. Se koulutus kun ei ole 8-16 joka päivä, vaan 8:30-12:00. Ja nyt, kun on soraääniä tullut typeristä asioista, niin mää en voi elää millään satasella kuussa, koska mulla on lapsia. Ne muksut tarttee kuitenkin vaatteita ja ruokaa. Ei mun elintaso ole mikään elitistinen, mutta en mää pysty syömään viikkotolkulla makaronia tai nuudeleita. Jos suoraan sanon, niin oon nirso ja ällöän semisti makaronia ja vielä enemmän nuudeleita. Ja hei, mää en edes häpeä myöntää, etten pysty sullomaan kaikkea mahdollista kitaani, vaan tiiän mistä pidän ja mitä inhoan. En edes lapsia pakota syömään jos nämä ei tykkää jostain tietystä ruuasta, sillä eihän meille aikuisillekaan sanota, että on pakko, PAKKO! (Ja kyllä, mulla on mies, joka käy töissä, mutta en oo koskaan ollut lokki, joka elää toisen siivellä.)

Viikonloppuna voisin siivota varastoa, mikäli mahdun sinne kaiken romun sekaan. Siellä on nimittäin iso kylpyamme telineineen eli voi tehdä tiukkaa saada edes yhtä lootaa ulos sieltä. Mutta aion yrittää, koska tiiän siellä olevan turhia tavaroita, joita en kaipaa. Ja leffahylly saa kyytiä, koska suurinosa ostetuista rainoista on sellaisia, joita kettään ei katto ikinä. Tuskin K laittaa pahakseen jos harvennan hyllyjä leffojen osalta. Kirjoihin en koske, koska jokainen kirja on tarpeellinen ja lähes kaiken oon itse ostanut kaupoista, kirppareilta tai divareista.

Unirytmi on päin prinkkalaa. Viime yönä valvoin kolmesta neljään, koska oli liian kuuma ja K nukkui raskaasti. Aamusta otin univelan takaisin, sillä en muista sanoneeni heippaa K:lle, kun se läks töihin. Ei mitään mielikuvaa. Näin vain sekopäistä unta kirjahyllyistä, joista löysin kaikkia hienoja kirjallisia aarteita, mutta en niitä kahta kirjaa, jotka mut sinne kirjahuoneeseen toi. Perhana, kun en muista mitä hain, mutta toinen oli vihreä ja toinen punainen kirja.

Aamupalan aika, vaikka heräämisestä onkin jo pitkä aika. Huoh.

Miaramila7. 10. -15Luonut: MiaramilaKeskiviikko 07.10.2015 09:36

Yleinen kysymys; onko kukaan koskaan purrut
alahuultansa niin kovaa, että se turposi kaksi-
kolme kertaa isommaksi mitä normaalisti on?

Olet onnekas, jos et.

Viime yönä en nukkunut hyvin - enkä tiedä,
sainko kohtauksen ja samalla purin huultani
vai purinko huuleni verille unissani. Epäilen ettei
ollut kohtaus kun oli normaali olo herätessä, eikä
sellainen väsynyt ja voimaton mitä kohtauksen
jälkeen yleensä on. Toisaalta, löysin kaulasta
oudon viiltohaavan niin en sitten tiedä.


Ensikuun alussa käyn neurologilla ja mietin,
että voisi vaihtaa lääkitystä. Olen ollut kokoajan
flunssassa lääkityksen aloituksen jälkeen - ja
tietysti kun on ollut muutamia kohtauksia

jälestä päin lääkkeiden aloituksesta niin ihan
senkin takia olisi hyvä katsoa tilannetta uusiksi.


Huomenna olisi kiva että turvotus olisi laskenut
ja voisi näyttää etäisesti asiallisesta, etenkin kun
menisi toimistoon rupattelemaan tyyppien kanssa
ja juomaan pari kuppia soroppia.

Nyt loppuun vähän Opethia. Tästä tulee aina mieleen
syksy illat - ja jostain ihme syystä junamatkat, kun
istuu siinä ikkunan puoleisella paikalla ja samalla
pitkään tuijottaa pimeyteen. Hieno kappale kerta
kaikkiaan. Opeth on muutenkin oikein bueno.

kkaati...Luonut: kkaatiKeskiviikko 07.10.2015 08:50

Päivä 38 kuva asiasta jonka aion saavuttaa


Päivä 39 kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 40 kuva sinusta ilman meikkiä

Miittiskeskiviikko :) ja kokki ryhmä.Luonut: MiittisKeskiviikko 07.10.2015 08:15

tästä tulee taas hyvä päivä. on jonkin verran tekemistä taas tänään.
kokki ryhmä on taas tässä aamulla. en muista mitä ruokaa me tehdään nyt mutta sen muistan että mä teen salaatin.
paras kaveri tekee jälki ruoan ja kolmas pää ruoan. tulee hyvät ruoat.
paja on sitten taas yhden aikaan. kuulin että ollaan ulkona. pelataan jotain pelejä. no siinä saa samalla raitista ilmaa. illalla sitten taas on kuntsali. mennään kaverin kanssa sinne. en kerkeä skypettää poikaystävän kanssa illalla niin soitan sille kun ollaan tultu salilta.
eilenä mä kävin siellä psykologin luona. siinä keskustelussa oli yksi opiskelija mukana. psykologi kysyi että ei kai haittaa että on mukana niin sanoin että ei haittaa. se opiskelija oli joku keski ikäinen nainen. ihan ok tyyppi oli siinä keskustelun aikana. juteltiin miten olen voinut. kerroin viime viikosta että se oli tosi rankka. kerroin siitä että mulla oli silloin hermostunut olo ja että kohtaus meinasi silloin tulla päälle. kerroin myös että jouduin syömään rauhottavia. psykologi kysyi että paljonko söin niitä niin vastasin että yksi rauhottava vaan meni.
sitten juteltiin animesta ja mangasta että harrastan sitä. sanoin että olen harrastanut sitä jo yli kymmenen vuotta. ja kerroin että ollaan kaverin kanssa menossa taas tuonne desuconiin. kerroin myös että kerään mangaa edelleen. ja katson noi sarjat. puhuttiin myös että miten ruoka on maistunut niin sanoin että hyvin on maistunut.
paisti että viime viikolla syöminen vähän tökki.
mutta yritin silti syödä jotain. puhuttiin alkoholin käytöstä niin kerroin että en juo enää. en ole juonut nyt yli kahteen kuukauteen.
ja hyvin menee edelleen. kerroin että saan nautintoa muista asioista kun jostain alkoholista. kerroin että jos juon niin mulle tulee ihan oikeasti seuraavana päivänä huono olo ja kiukuttelen. ja mun maha ei kestä alkoholia. tulee aina ne vatsa kivut kun juon. hyvä että en juo enää. oli ihan hyvää monta syytä lopettaa. ja noi mehukivennäisvedet maistuu vähän siiderille. eikä niissä ole ollenkaan alkoholia. hyvä alkoholin korvike. ja siinäkin säästää rahaa kun ei osta mitään alkoholia. sitten ne kyseli multa että paljonko mun poikaystävä juo. sanoin että ei kauheasti.
muutaman lonkeron ja siiderin välillä. eikä se juo melkein ollenkaan mitään väkeviä juomia. mutta. seuraavan kerran menen sitten taas psykologille kuukauden päästä. toinen päivä marraskuussa maanantaina. klo 10 aamulla. eilen aamulla oli tosi kylmä niin laitoin toppa housut jo päälle. aijon tänään taas laittaa ne. kun ollaan paja tunnilla ulkona. sitten paksu huppari nahkatakin alle niin ei tule kylmä helposti. hattu, kaulahuivi ja hanskat.
sitten on hyvä. mukavaa mennä salille taas tänään. odotan innolla. hyvä fiilis tällä hetkellä. positiivisella asenteella taas mennään.
tänään on tullut taas rahaa. pitää maksaa noi laskut mitä on tullut. koitan tänään maksaa ne. kun kerkiän ennen kun menen salille niin maksan noi laskut. olen vielä koneella ennen salia.
apteekista pitää tosiaan tällä viikolla hakea ne e-pillerit ja leponexit. huomenna kun on toiminta tunti niin käyn sen jälkeen siellä apteekissa. on sitten taas lääkkeitä. pikkaisen kirpaisee kun niihin e-pillereihin menee se 40 euroa taas. no sitten niitä on taas muutamaksi kuukaudeksi. ei tarvi ihan joka kuukausi ostaa niitä.
jee. yuru yurin animen kolmas kausi on alkanut. eka jakso on ilmestynyt. en ole vielä katsonut sitä. koitan vaikka huomenna katsoa sen. ja sitten pari muuta uutta anime sarjaa mitkä vaikutti mielenkiintoiselta. mä olen kauhea yuru yuri anime fani.
pitäisi joskus katsoa taas eka ja toinen kausi uudestaan. se anime on vaan niin ihana. pitäisi uudestaan taas katsoa noi hellsing ovat.
mulla on ne kaikki dvd:t. ne on hienosti näkyvillä tuolla mun olo huoneessa. sitten taas fanitan Alucardia täysillä. paras anime hahmo ikinä. ja niin hottis. mä olen ollut hellsing anime fani jo kymmenen vuotta. mulla on kaikki ne manga kirjatkin.
tuli silloin nuorempana kerättyä ne kaikki. mun pitäisi joskus laskea että kuinka monta manga kirjaa mä omistan tällä hetkellä. sen tiedän että satoja euroja on mennyt niihin. ja niitä on kertynyt paljon. mä omistan kaikki drabgon ball ja ranma mangatkin.
muistan kun aloin keräämään niitä. olin silloin vasta 13 vuotias. siitä se harrastus sitten lähti. aamupala on taas puolen tunnin päästä.
alkaa olla taas nälkä. ja aamu lääkkeet pitää taas ottaa. pitää kohta katsoa mitä puen päälle tänään. ajattelin taas varmaan laittaa farkut ja jonkun lämpöisen paidan. hiukset laitan poni hännälle niin ei ole tiellä. mutta. ihan mukava aamu tänään tiedossa. mukavaa tehdä parhaan kaverin kanssa ruokaa. muistin että jälki ruoaksi meillä on lakritsi vaahto. se on tosi hyvää. ja helppo tehdä. olen joskus itsekin tehnyt sitä kokki ryhmässä. syön taas mahan täyteen niin jaksaa sitten. ja kun menen salille niin aijon syödä hyvin taas.
pitää ottaa vesipullo mukaan taas. juon sen taas tunnin aikana.
no on sitten juttu seuraa kun mun kaverikin on siellä. eilenä kirottiin parhaan kaverin kanssa että tänään ei nähdä lemmen viemää.
se jäi taas eilenä jännään kohtaan. aijon laittaa sen tallennukseen. niin katson sen vaikka sitten huomenna. mulla on toi dna matka tv ohjelma millä pystyy katsomaan ohjelmia ja tallentamaan.
tosi kätevä. katson aina tabletilla noi ohjelmat mitkä olen tallentanut.
salkkarit pitää katsoa tänään. jäi eilenä aika mielenkiinoiseen kohtaan. yllätys että camilla oli palkannut sen palkka murhaajan.
join taas äsken kahvia. nyt on hyvä pirteä olo. nyt kahvikaan ei heti lopu kesken. teetä aijon juoda sitten tänään jossain vaiheessa. kunhan kerkiän. juon ainakin sitten paja tunnin jälkeen.
silloin maistuu kuuma tee kun tulee tuolta ulkoa kylmästä.
saanut raitista ilmaa. huomenna on taas siivous päivä. onneksi sain pyykit jo pestyä maanantaina. niin ei tarvi tällä viikolla enää pestä. eikä mulle ole nyt edes kauheasti kertynyt tuota pyykkiäkään.
siivoan taas parhaani mukaan. ohjaajat tulee sitten katsomaan noita siivouksia. ja huomauttaa jos tarvii. kun kävin maanantaina pyörimässä seppälässä, niin ajattelin sitten marraskuussa ostaa sieltä jonkun lämpöisen neuleen tai villa paidan. sitten kun voi taas shoppailla. siellä oli yksi ihana vaalenapunainen neule. tosi paksu ja lämmin. mä tarvitsen semmoisia koska kylmenee vaan noi ilmat. on sitten lämmin takin alla. eikä tule kylmä helposti.
sen ajattelin hankkia. jos niitä on vaan vielä silloin. värillä ei ole oikeastaan väliä. pää asia on että se lämmittää.
nyt olen käyttänyt melkein joka päivä tätä mun punaista karvahupparia. tosi lämmin. se tuli silloin ostettua joskus kärkkäiseltä. ja se oli mulla päällä silloin desuconissa.
kestää vielä hyvin. tää on ollut mulla jo pari vuotta. välillä tää pitää pestä. aijon pestä sen taas ensi viikolla kun pesen taas pyykkiä. on sitten taas puhdas. ja valmiina taas käyttöön.
pitää taas tiskata kohta. lautasia on kertynyt kun olen syönyt puuroa ja mukeja mistä ja kaveri ollaan juotu teetä. tiskaan kohta taas. saa sen tehtyä tänään. mä tiskaan joka päivä. ettei vaan sitä tiskiä tule niin kauheasti. ja sitten on taas puhtaita astioita joka päivä. pesen taas tuo kahvi pannunkin ettei lika jää siihen helposti kiinni. on sitten taas sekin puhdas seuraavaa käyttöä varten. toi kahvinkeitin minkä hankin jokin aikaa sitten on tosi hyvä. ostin sen silloin tokmannilta. kestää varmasti pitkään. no saan sillä aina onneksi noi aamu kahvit vaan. eli mä vaan käytän sitä kerran päivässä. en juo enempää kahvia. vaan aamu kahvin. tykkään juoda enemmän teetä. sekään ei lopu heti kesken. mutta huomenna aijon ostaa kyllä sitä intense mint vihreää teetä lisää.
saa kaverikin sitä juoda taas kun tulee joskus kylään taas.
on sitten sitä.

soikkeli9462Luonut: soikkeli94Keskiviikko 07.10.2015 00:25

Avaa uusi ikkuna ja paina SATUNNAINEN-nappia. Ensimmäiseen kysymykseen ensimmäisen satunnaisen kuvateksti jne.

1. Heräät aamulla jostain, muistamatta miten olet sinne joutunut. Vieressäsi korisee jokin hyvin etäisesti vastakkaista sukupuolta edustava otus. Hetken mietittyäsi toteat:
- koulussa on kivaa

2. Nouset sängystä ja haparoit valonkatkaisinta jotta löytäisit housusi. Vahingossa astutkin koiran päälle, ja koira puree sinua jalasta. Karjaiset:
- hei

3. Sängyssä kanssasi ollut henkilö havahtuu tähän ja huomaa sinut.
Hän alkaa hakata sinua yöpöydällä olleella lampulla huutaen hysteerisesti:
- morjens vaan!!!

4. Alusvaatteet päällä ja jalka verta valuen onnistut pakenemaan rappukäytävään, jossa kaadut ja pyörit portaat alas alempaan kerrokseen. Sitten huomaat portaita nousemassa olevan mummelin joka myös havaitsee sinut ja uhkaa soittaa poliisit. Sanot ystävällisellä äänellä mummelille:
- hetken tie on kevyt

5.Tästä tuohtuneena mummeli kaivaa esiin pippurisuihkeen ja rupeaa suihkuttamaan sitä kasvoihisi huutaen:
- den blåa färgen i stockholm


6.Yrität selviytyä ulos rappukäytävästä verta valuen ja naama helvetillisessä poltteessa. Pääset vihdoin kadulle ja huokaat tyytyväisenä:
- jag o jonna

7. Lähdet ylittämään katua, mutta epäonneksesi et huomaa vasemmalta lähestyvää rekkaa jonka kyljessä lukee:
- anything could happen

8. Rekka ajaa ylitsesi ja kuolet. Vanhemmillesi ilmoitetaan ja he huutavat hysteerisinä:
- poséé ;)

9. Sinut tuhkataan ja tuhkauurnaasi kaiverretaan
- baby's black balloon makes her fly

mirajjEn mie oikeestaan tiiäLuonut: mirajjTiistai 06.10.2015 23:59

AmbRevontulet <3Luonut: AmbTiistai 06.10.2015 23:46

Kävin äsken iltalenkillä ja näin maailman kauneimmat revontulet. Uskomattoman kirkkaat ja kauniit! Pysty ihan selkeesti erottamaan myös punaisia ja keltaisia sävyjä. Luulin tätä ennen, että revontulet on sen näköisiä vaan elokuvassa Joulupukki ja noitarumpu :D Pakko sanoo, etten muista millon olisin viimeks nähny mitään yhtä kaunista ja ihmeellistä :)

soikkeli9459Luonut: soikkeli94Tiistai 06.10.2015 22:38

day 1 - kuva suosikkiyhtyeestäsi:
day 2 - kuva siitä, miltä sinusta tuntui tänään:
smile_even_your_soul_cry__by_tojciciva93-d395dee_large.jpg

day 3 - kuva asiasta, jonka haluaisit:
day 4 - kuva siitä, mitä teit tänään:
day 5 - kuva jostain mitä olet menettänyt:
day 6 - kuva menopelistäsi:
day 7 - kuva minne haluaisit mennä:
day 8 - kuva jostain mitä tarvitset joka päivä:
day 9 - kuva mitä söit lounaaksi:
day 10 - kuva siitä, mitä haluat tehdä:
day 11 - kuva lempijuhlastasi:
day 12 - kuva suosikkihedelmästäsi:
day 13 - kuva luonteenpiirteestä, jota ihailet:
day 14 - kuva suosikkinäyttelijästäsi:
day 15 - kuva siitä mitä harrastat:
day 16 - kuva kappaleesta jonka viimeksi kuuntelit (albumikuvake):
day 17 - kuva jostain mitä teet joka päivä:
day 18 - kuva siitä mitä viimeksi joit:
day 19 - kuva kännykästäsi:
day 20 - kuva suosikkipäähineestäsi:
day 21 - kuva tämän hetkisestä säästä:
day 22 - kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten:
day 23 - kuva joka saa sinut hymyilemään:
day 24 - kuva suosikkianimaatiostasi:
day 25 - kuva, joka tekee sinut surulliseksi:
day 26 - kuva asiasta jonka viimeksi unohdit:
day 27 - kuva asiasta jota tykkäät tehdä yksin:
day 28 - kuva siitä, mitä teit eilen illalla:
day 29 - kuva itsestäsi, joka on ainakin 3 vuotta vanha:
day 30 - kuva joka kuvailee aamujani:
day 31 - kuva jostain hyvästä kirjasta:
day 32 - kuva jostain, mitä toivoin lapsena:
day 33 - kuva jostain mieliruoastani:
day 34 - kuva jostain lemmikki tai suosikkieläimestäsi:
day 35 - kuva jonkun maan lipusta:
day 36 - kuva jostain, mitä odotan tällä hetkellä:
day 37 - kuva tietokoneestani:
day 38 - kuva lempituolistani:
day 39 - kuva paikasta, jossa hengailin viimeksi kavereideni kanssa:
day 40 - kuva joka tuo muistoja mieleeni:
day 41 - kuva suosikkiväristäsi:
day 42 - kuva suosikkivuodenajastasi:
day 43 - kuva siitä, mitä haluaisit tehdä työksesi:
day 44 - kuva jostain, joka saa sinut miettimään:
day 45 - kuva suosikkiurheilulajistasi:
day 46 - kuva suosikki kasvista/kukasta:
day 47 - kuva sisustustyylistä, josta pidät:
day 48 - kuva sanasta, joka kuvaa itseäsi:
day 49 - kuva symbolista, joka merkitsee sinulle paljon:

soikkeli9458Luonut: soikkeli94Tiistai 06.10.2015 22:35

1. kappale,jonka esittää lempi artistini
2. kappale, joka soi päässäni
3. kappale, joka kuvaa tämänhetkisiä tunteitani
4. kappale, joka muistuttaa minua jostakin
5. kappale, jota vihaan

6. kappale, jota rakastan
7. kappale, joka muistuttaa minua viimekesästä
8. kappale, johon en ikinä kyllästy
9. kappale, jota voin tanssia
10. kappale, joka saa minut nukahtamaan
11. kappale suosikkibändiltäni
12. kappale, joka soi ensimmäisenä soittolistallani
13. kappale, josta pitäminen tuhoaa katu-uskottavuuteni
14. kappale, jota kukaan ei olettaisi minun rakastavan
15. kappale, joka kuvaa minua
16. kappale, jota rakastin mutta en siedä enää
17. kappale, jonka kuulen usein radiosta
18. kappale, jonka toivoisin kuulevani radiosta
19. kappale suosikkilevyltäni
20. kappale, jota kuuntelen vihaisena
21. kappale, jota kuuntelen iloisena
22. kappale, jota kuuntelen surullisena
23. kappale, jonka haluan soivan häissäni
24. kappale, jonka haluan soivan hautajaisissani
25. kappale, joka naurattaa minua
26. kappale, jonka osaan soittaa jollain instrumentilla
27. kappale, jonka toivoisin osaavani soittaa
28. kappale, joka saa oloni syylliseksi
29. kappale lapsuudestani
30. suosikkikappaleeni tähän aikaan vuosi sitten
31. kappale, joka saa minut itkemään
32. kappale, josta kaverini pitävät
33. kappale, jota lauloin viimeksi
34. kappale, jota joku perheestäni kuuntelee
35. kappale, jonka osaan täysin ulkoa
36. kappale, josta saan kylmiä väreitä
37. kappale, jota hyräilen usein
38. kappale, joka muistuttaa minulle tärkeästä ihmisestä
39. kappale, josta olen alkanut viimeaikoina pitämään
40. kappale, jota kuuntelen seuraavaksi

Hhetu[Ei aihetta]Luonut: HhetuTiistai 06.10.2015 22:27

Tietääkö ketään yhtään ihmistä joka/jotka olisivat olleet 28.9.1994 Estonian laivalla?
Silloin oli kauhee myrsky itä-merellä....

AdytaMaahantunkeutujat.Luonut: AdytaTiistai 06.10.2015 22:24

Häipykää täältä sinne mistä tulittekin. Tämä ei ole teidän maa.

MurderpieTaaskoLuonut: MurderpieTiistai 06.10.2015 22:07

VIIMEISIN HENKILÖ
..joka makasi sängyssäsi? -jos mua ei lasketa niin maikulweshu
..joka sai sinut itkemään? - koulu. on henkilö
..jonka kanssa menit viimeksi syömään? - luokkalaiset
..jonka kanssa menit shoppailemaan? - mmmuru
..kenen kanssa olit suihkussa? - ^
..joka sai sinut nauramaan? - ^
..joka sanoi sinulle rakastan sinua? - ^
..joka laittoi sinulle viestiä? - ^
..jota halasit? - ^
..jonka kanssa puhuit? - ^
..jolle huusit? - öööö peli

VIIMEISIN VIIKKO
onko sinua joku halannut viimeisen viikon sisällä? - yeees
entä kenties pussannut? - ;););)
oletko ikävöinyt jotain kovasti? - kokoajan
mitä olet ostanut kahden viikon sisällä? - viinaa. viinaa... viinaa? kengät
oksentanut? - jepulis
soittanut jollekkin? - Jooh
saanut viestiä vastakkaisesta sukupuolelta? - jeps
lähettänyt viestiä vastakkaiselle sukupuolelle? - skyyyyyyl

PERJANTAI JA LAUANTAI
mitä teit perjantaina/lauantaina? - viiiiinaaa. Eiku hetkinen...
joitko alkoholia? - jjupelis
missä olit? - himas
nolasitko itsesi? - pfft noentod
oliko ympärilläsi paljon ihmisiä? - noei mun ympärillä mut tuolla jossain joo
olitko yön kotonasi? - Joo
olitko kenellekkään vihainen? - noup

OLET OLLUT
[ ] lukittuna kotiisi
[x] kotiarestissa
[x] parisuhteessa
[x] tilanteessa, joka oli niin ahdistava ettet saanut kunnolla henkeä
[x] poliisilaitoksella
[x] parisuhteessa kauemmin kuin 2 kuukautta

LOVE
• seurusteletko? - ♥
• onko rakkaus ihanaa? - Onhan se ♥
• oletko ollut monesti rakastunut? -
• satuttaako se jos on todella rakastunut? - Joskus
• jos olet sinkku, haluaisitko seurustella? - wat
• harrastatko yhden yön suhteita? - hyi en
• paras rakkauslaulu? - no vissii sit Turmion Kätilöt-Sinulle
• eniten muistoja sisällään pitävä laulu? - eioooo

LIFE
• onko ollut helppo vai raskas elämä? - raskas...
• kuinka vanha olet? - 18
• millainen perhe sinulla on? - paras
• ovatko vanhemmat omasi vai oletko sijaisperheessä tai adoptoitu? - minun on
• onko sinulla sisaruksia? - sisko
• oletko koskaan ollut laitoksessa? - en
• miten elämä rullaa nyt? - ihanasti ^^ koulu stressaa
• onko sinulla aina rahaa? - mulla eioo koskaan rahaa
• onko vanhempasi varakkaita? - ei todellakaan

KOKEMUS
• oletko polttanut ikinä ruohoa? - ylpeänä voin sanoa että en
• oletko juonut alkoholia? - vähän liikaaki
• kuinka usein juot? - aivan liian usein
• oletko uinut alasti tai vaatteet päällä? - molemmin
• oletko vetänyt pään niin täyteen että olet sammunut? - nummirock2015

DRUGS & ALCOHOL
• oletko juonut viinaa raakana? - jeps
• oletko hakannut paljon ihmisiä? - en harrasta
• oletko polttanut pilveä? - ^
• oletko piikittänyt huumeita? - ^

RANDOM
• haluaisitko erilaiset hiukset kuin sinulla nyt on? - pitemmät vois olla ja just värjätyt
• miksi olet nyt siellä missä olet? - koska sänky on kotona
• missä edes olet? - ^
• oletko nyt facebookissa? - jees
• haluaisitko kissan? - haluan ♥
• onko sinulla lemmikkejä? - Lilli koira ja koala
• oletko allerginen jollekin? - perus siitepölyt ja heinät
• oletko käynyt ulkomailla? missä? - Ruotsi, Espanja, Englanti jjaaaa laivalla virossa
• oletko hyvä koulussa? - en
• paras numerosi kokeesta? - 3
• mille luokalle/mihin kouluun/mille alalle menet? - kauppiksen kolmannelta töihin (hope so)
• mitä musiikkia kuuntelet? - Kaikkee metallia. Deathii useimmin
• millainen on olo? - nälkä ja väsy
• onko krapula? - ei onneks
Suomen kielen kirjoittamisen ja lukemisen taito ei kasvannut, valitettavasti. En puhu paljon enkä halua. Olen hiljaista, enkä osaa keskittää hyvin kun kuuntelen. Tämä on minun LUONTEEN ongelma, EI KIELEN TAIDON ONGELMA OLE. Joka tapauksessa sen vuoksi en voi harjoitella puhua suomea. Kirjoitan vaan vielä enemmän ja enémmän. En osaa kirjoittaa puhekieltä hyvin. Kun joku laittaa viestin puhekielellä, olen saanut stressiä.

Yksi vuotta sitten ja nyt on aivan sama. Kun aloin opiskella, minusta tuntui että kielen taito kasvannut joka 2 kuukauden sisällä. En toivo 2 kuukautta enää, vaan kielen taidosta ei muuttunut mitään kun yksi vuosi jo mennyt!

Mitä minä olen tehnyt? Onko sellaisessa tilassa, joka vain 'yrittää pitää' eikä kasvaa? En osaa puhua hyvin vielä suomea, ei loppu! ei...

DumplimDay 3Luonut: DumplimTiistai 06.10.2015 21:32

irtopää[Ei aihetta]Luonut: irtopääTiistai 06.10.2015 21:00

Prey for your death
If you survive
You'll die in pain
In world war V

HughManNro1[Ei aihetta]Luonut: HughManNro1Tiistai 06.10.2015 20:01

Päästäkää mut pois täältä teiän mielistä perkele. Elin 25 vuotta reaalimaailmassa ennenku mistään mitään ymmärtämättömät suomiräppärit pilaa maailman. Nyt 28 jos tyttöjä kiinnostaa. Ja niitähä.
« Uudemmat -