IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

tuitsu^^Paluu koulunpenkilleLuonut: tuitsu^^Sunnuntai 25.10.2020 21:54

Iltaa!

Pääsin kuin pääsinkin opiskelemaan. Jee! =)

Sain tiedon jo parisen viikkoa sitten, mutta vasta nyt ehdin kertua asiasta. On ollut kaikenlaista hommaa hoidettavana, mm. töitä, harrastuksia sekä kouluun liittyvää byrokratiaa. Oon kuitenkin todella iloinen, että minut valittiin.

Mulla piti olla määräaikainen työsopimus vuoden loppuun, minkä vuoksi esimies ehdotti, että siirtäisin opintojen aloitusta ensi vuoden puolelle. Olin joka tapauksessa tehnyt päätöksen aloittaa koulun heti. Mitä sitä suotta jarrutella? Silloin on taottava, kun rauta on kuumaa!

Tunnen niin vahvaa sisäistä paloa aloittaa koulu nyt eikä vasta joskus, että anti mennä vaan! Niinpä luovutin perjantaina avaimet. Heihei Oulunsalo, jäit osaksi elämää! Vielä en ole irtisanoutunut, mutta teen sen, kunnes selviää, miten hommat opintojen rahoituksen kannalta menee.

Koulu alkaa huomenna. Noin vuoden verran se kestää. Onneksi on käytäntöpainotteista. Raha-anomukset on laitettu vetämään ja Työkkärin vastausta ootellaan. Omaehtoisen opiskelun tukea työttömyysetuudella tuun hyvin todennäköisesti saamaan.

Hyvä sykli mulla ollut: Lähiavustaja-koulutuksesta suoraan töihin reiluksi vuodeksi, minkä jälkeen henksun hommista suoraan takas koulupenkille. Ootan innolla, millainen ja miten iso ryhmä meillä on. Mukava tutustua uusiin ihmisiin.

Just nyt oon totaaliväsynyt. Tuntuu, että voisin nukkua vaikka vuorokaude putkeen. Eilen lähdin Tampereelle, syystä että tännään vietettiin äidin synttäreitä. Nyt istun junassa matkalla Ouluun. On se melekosta, kun työt loppu, tein viikonloppureissun ja huomenna alakaa koulu. Kisu jäi muutamaksi viikoksi hoitoon Tampereelle. Ihan mukava välillä olla kämpillä yksin. Ei ole ruokkimisen vastuuta ja vanhempieni isossa talossa kissalla on enemmän liikkumatilaa.

Tännään täytän oululaisena viisi vuotta. Päivääkään en ole muuttoani katunut. Kyllä Oulu on minun paikkani. Täällä elämä lähti heti rakentummaan. Näiden vuosien varrella olen saanut töitä, koulutusta, ystäviä sekä unelmieni opiskelupaikan. :)

Tästä se taas lähtee!

CosmosShamanBharma, luojaLuonut: CosmosShamanLauantai 24.10.2020 16:07

Sellaista ihmistä minä kutsun bharmaksi, luojaksi, jonka viisaus on hyvä, jolla on tietoa, joka erottaa oikean valinnan väärästä ja on saavuttamassa pyhintä päämääräänsä.
Bharmani on intohimoinen ja leppeydellinen vihassaan, ylpeä oikeudenmukaisuudestaan ja hylännyt tekopyhyyytensä. Hän on siemen.
Hän, joka ei aseta toisia vaaraan ja esittää pyhiä toiveita eläville kumppaneilleen. Hän on vapaa sieluinen ihminen ja epäpuhtaudestaan luopuva.
Sellaista ihmistä minä kutsun bharmaksi, luojaksi, joka on peloton, jalo, rakastava, sankarillinen, viisauden läpitunkema, kuolettavuutensa voittanut, synnitön, herännyt.
Se on bharma, joka määrää elämiä, näkee taivaan ja helvetin, on päässyt synneistään eroon, on tiedostava kaikesta ja joka täyttää kohtalonsa, toimia, ja elää pyhässä ja hartaassa uskossa Jumalaansa kohtaan. Tao, tie.
Kun ihminen kiinnostuu itsensä etsinnästä, hän kuulee pian puhuttavan jatkuvasta elämän pituisesta valaistumisesta ja tätä tietä olisi syytä tavoitella. Hänen egonsa, itsekäs mielensä pitää kesyttää, jotta se palvelee ihmissielua. Mielesi on tässä aktiivisesti mukana ja tälläin sen tuleekin olla oikein toimivilla kehoilla. Estääkö ihminen itse käsittämättä egonsa hyötyä? Toki sairaiden mieli muovaa henkisen egon kamalaksi "toimijaksi", mutta pitäisikö egon oikeasti toimia "palvelijana" auttaa sitä seuraavaa ja ymmärtävää etsijää kehittymään?
Ihmisellä on kaksi tietä valaistua ja ne ovat onnellisuuden polku, sekä kärsimyksen polku ja jokainen teko on valinta. Jokainen valinta johtuu sielustasi. Taipumuksista aina sairaaloisiin tekoihin. Onnellinen rakastaa elämäänsä ja pitää siitä kiinni. Pyhien elämä on suvaittavaa ja paras esimerkki elämän laadusta. Muistakaan, että jokainen sielu on tärkeä elämän lahjojensa vuoksi. Muovaten itseämme ja suunnaten tahtoaan muihin saadaan yhdessä aikaa yhteiskunta malli, eli muutos. Taitoja pitää opettaa ja sieluja siunata.
Pyhä taolaisuus kutsuu
Yin & yang
Tajuntaa laajentamassa
Mitä gurun tulee opettaa?
Buddhan opetuksessa Jumalan armossa
Kuljen luoksenne valon lapsosena

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Lauantai 24.10.2020 13:59

On koneella Simpsonit kaudet 1-22

kallopallo24.10.2020Luonut: kallopalloLauantai 24.10.2020 13:50

Edelleenkin onnellinen.

Jännä juttu, mutta joskus kun ei hae mitään, niin saa kaiken. Työn, onnellisen perhe-elämän ja loistavia ystäviä.

Dino1<3Luonut: DinoLauantai 24.10.2020 02:48

_Real_ good continues, only the best wishes to all of you in human language and in Sicilian too, one love.

Good help changes the world.

Absolute statistics are real
Health is not abstract

No joke #elämänkatsomustieto #suomenlaki

Patho38KiviLuonut: Patho38Perjantai 23.10.2020 10:13

Menneisyys jonkun toisen persoonan muistoista,
orjan moraalitaju hyvän elämän pohjakivenä,
ketjulla kiinni jalkaan ja sukeltamaan sekaan
tuottamattomien joukkohautaan.
Sosiaalituet ja eläketuet sairaseläke tulee psykiatrista hoitoa vastaan ja tai on siis lievästi kehitysvammainen...

Ja se kehityshäiriö ohella se siis jo psyykkinen tila katsotaan.

Laissa asetuksissa se on näin tulkittua ja oikeutettua kohtelua ja samalla käytäntö 1900 luvulla aina vuoteen 1999 asti..

Samalla kun systeemiä on purettu...

Ja niitä siis nytkin todella kohta siis eläköityviä koulutettuja on siirtynyt vapaaehtois työn piiriin..

Nämä katsoo laillisena toimenpiteenä siis jo ne heidän aikanaan tehdyt hoitopäätökset..

Vetoaa laillisuuteen lakiin säädöksiin..

Ja siis siintä ei edes puhuta julkisesti ei olisi näin ollut tapahtunut aina silti he toteaa ei he ole lukeneet hoitopäätöksistä kuin sen..

Hoidollisen päätöksen lääkärin juridisen oikeutuksen..

Ja sen hoitomääritelmän ja koodin kirjallinen tiedosto satunaisenmin ja vähemällä syyllä jopa ohitettu..

Ja silti siihen paneutumatta..

He vetoavat olen heikko koskapa en voi aloittaa uutta elämää ja unontaa menneitä..

Ja jo tämä on osoitus hoidolisen oikeutus täyttyy olen ollut siis siis se "sairas" aiheuttaa monille joilla on taruma ja siintä monia oireita..

Oireita lääkitään joka ei ole totta minun kohdalla vuoden 1980 jälkeen he ei halua siintä puhua julkisesti ei ole tarvetta lääkityksiin..

Sosiaalista elinpiiriä koulua ja siis yhteisöä ja lähiomaisia liikaa siis häiritsevänä henkilönä..

profosoivana henkilönä...

Itsessään on se jopa nyt vielä se todellinen syy ja pääasiallinen syy siihen kielteiseen..

Suhtautumiseen ja sen aiheuttamaan sosiaaliseen häiriöön..

Erilaisuus vertaistuessa on puhuu selkeästi suoraan siintä mitä on siis kokenut ja nähnyt...

Ja ei omaa muisen siis sitä sairaudentuntoa ahdistusta ja pelkoja puhuu universaalilla tasolla...

Ja todella monella tasolla asioita joista muut vaikenee ja on hiljaa..

Puhuu on siltä osin epänormaali siis jo mistä puhuu miten puhuu on siis ajatuksiltaan muista poikeava tuo julkisesti esille..

Ja monet poikeavat ajatukset siis mielipiteet...

Ja ne siis elintavat jo on mahtuneet tähän pääperiaatteeseen...

Muotutuneet kun on pakko elää erityksissä ikäkauteni kaverit ystävät ja sosiaalinen verkosto puuttuu elämästäni..

Siintä syytetään erinlaisuuttani joka tulisi normalisoida saman mukaiseksi muiden puheiden kanssa..

Pitää pitää sisällä ne aiheet joista ei vain siis keskustella julkisesti eikä siintä voi siis puhua niin..

Syytös on muutos vaatimus olet yhtä ahdistunut kuin muut on koska et voi puhua siintä ja tästä asiasta..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Osaltolla toimineet henkilöt on kertoneet jo 1980 luvulla ja sen jälkeen he ei lue lähetteistä kuin..

Ne yleiset ja viralliset siis laillistavat siis juridiset hoidon määritteet ja ei koko potialaskertomusta kukaan jaksa lukea miettiä sitä..

Ja koska toimitaan lain asetusten puiteissa siihen ei ole tarvetta..

Minä puhun paskaa koska syytän systeemiä virheellisestä toiminasta ja tämä alkaa hakea minusta syytä tähän muuhun hoitoon joutumiseen..

Yhdysvallat ja Neuvostoliitto kehittänyt tätä jo 100 vuotta siintä syystä yhdysvallat luopui avaruussukulasta ei ole ufo...


Tämäkin kuvake on ollut vakuuttava perustelu miksi ja mitä..

Saati tämä..

Nikolai Teslan luonostelma ennen sotia alkoi luonostelemaan ajatustaan sähkömagneetisesta gavitaatiosta..Riittäviä syitä joiden todenpitävyyttä ei voida siis edes nyt vielä kyseen alaistaa systeemissä..Tämä kertoo systeemin toiminasta ihmisten toimista sen puitteissa aika selkeää kieltä..

Tietoisuuden evoluutio on aina niin näkyvä muutos olevaan ei näkyvät muutokset olevaan ja tulevaan olevaan.....


Nämä tapaukset...

Harhaisuus eläminen siinä todellisuudessa jota ei ole olemassa lapsena ja nuorena riittävä perustelu siihen siis muuhun..

Kristallikoneet kadonneet kulttuurit tietämyksen kehitys kautta aikojen historian mustat aukot ....Psykoosin nimi on tämä kirjailija tieteen ja historian toisin ajattelija joka vaikuttanut moniin lapsiin ja nuoriin aikuisiin ajatuksillaan..
Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.

samellaThe shoes a thick awesome soleLuonut: samellaPerjantai 23.10.2020 07:27

Running shoes are not a thing that can be utilized the same way in both cold weather and summer. In the summer, you need something which will probably be breathable enough to be comfortable and cool, but in the wintertime, you'll need to safeguard the feet from the cold without overheating them. With the nike air presto, you will get most of the temperature that you'll require in winter and all the comfort of a summer operating shoe. Mastered for cold temperatures ease, these nike's are ultra-stretchy and simply adjusts to your foot nike air max 2017 for women using its hot top lining.

It had been re-released in 1986 with the modern italic nike logo and "swoosh" break on the trunk of the shoe, and the look hasn't transformed significantly since. Typically the most popular model is the high-top "white on white", featuring a thick plastic only, a distinguished foot and a velcro fastener for a band about the very best of its tongue. "we took a lot of the dna from the entire icon, and we really desired to change and marry it with the flyknit engineering," claimed jonson griffin. Flyknit was initially produced in 2012 as a capable, flexible material for operating shoes.

Parker, 64, has been a nike employee since 1979, climbing through the rates and holding such roles as item custom and co-brand president. He was appointed president in 2006. Parker may give the reins to david donahoe, a current nike board member and ceo of cloud research business servicenow, inc. Parker, formerly chairman of the nike panel, will end up executive chairman following he measures down, which he's set to accomplish on january 13, 2020. The organization says donahoe can help move nike's electronic transformation, which is a huge critical element of nike's business technique in recent years.

Experts have created great technologies to produce remarkable longevity and comfort inside mens nike air barrage mid the shoes, famous technologies are nike air, nike maximum etc. Company even presents some kind of unique choices, air max , nike seasoned, nike , mercurial etc. Generally you'll discover these types within the sneakers for sexes of ages. Nike sneakers have been around for quite a while now along with the business was established in 1962 by phil night and bill bowerman. They were people who combined their initiatives and started the business enterprise that might shortly become nearly the most popular footwear companies on earth.

They feature part lines that expand from hips to hems for an old-school look. loose fit for an oversized, spacious feel. The Kobe 4 for men sportswear swoosh whole zip hoodie comes with a large swoosh design that goes over the chest. Let the world understand what company you like the absolute most as you take on your productive lifestyle with this. The state release day has however to be reported, but the whole supreme x nike air force 1 mid'07 series is estimated to produce that march 2018. The retail price is defined at $165 usd.

Nike is, undoubtedly, one of the most well-recognized names in the activities attire market and that's for a great reason. Year after year, the organization generates technologically-advanced sneakers and gear that's manufactured for top performance. The air focus pegasus 's been around for 35 versions and, again, that's for a reason. This kind of shoe product has provided exceptional efficiency in most nike air edge 270 for women model and with each upgrade, nike causes it to be actually better. The pegasus 35 has some pretty great features in its upper which include mobility and motion while the midsole has been current for even more comfort, support and response.

MiittisNyt alkaa säästäminen.Luonut: MiittisPerjantai 23.10.2020 07:08

Viikonloppu. Tätä olen odottanut koko viikon! Mutta äkkiä kyllä tämä viikko meni. Sekä todella hyvin! Saanut hyvin ajan kulumaan tällä viikolla. Olen vasta illalla lähdössä poikaystävän luokse. Kun se pääsee töistä niin tulee hakemaan mut. Käydään taas kaupassa ja subwayssa.
Haetaan ruokaa, juomaa ja subit. Ajattelin juoda muutaman siiderin.
En tällä kertaa juo viiniä. Juon sitä joskus toiste. Nyt kämppä on taas siisti. Siivosin koko eilisen aamun. Sain pyykit myös pestyä.
En ole vieläkään kerennyt katsoa big brotheria. Mulla on nyt kolme jaksoa katsomatta. No katsoo vaikka tuossa viikonloppuna kun aikaa. Poikaystävän telkasta. Katson ne bb jaksot tuolta ruudusta. Se on hyvä että ne jaksot tulee sinne niin voi katsoa koska vaan. Salkkarit jäi todella jännään kohtaan! Jiri ei halua naimisiin. Ymmärrän kyllä miksi.
Pakko katsoa sitten seuraava salkkari jakso. Mitä niissä häissä seuraavaksi tapahtuu? Vihdoinkin jotain draamaa. Saa nyt nähdä myös se että jättääkö Ressukin Nellan alttarille? Voi olla mahdollista.
Ensi viikolla varmaan pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä. Leponexit, masennuslääkkeet..käyn alku viikolla hakemassa ne. On sitten niitä taas. Verikokeet mulla on taas marraskuun alussa. Pitää sinne mennä.
Onneksi se aika on päivällä eikä aamulla. Yhdeltä oli aika.
Ajattelin viikonloppuna syödä vähän suklaata. En ole pitkään aikaan syönyt. Olen aika hyvin päässyt sokerista eroon. Mutta välillä se suklaan himo aina iskee. Harvoin. Yleensä herkuttelen viikonloppuna sipsillä. Tällä kertaa päätin etten syö sipsiä.
Nyt on hyvä mieli siitä että kaikki laskut on maksettu. Onneksi mä pystyn joka kuukausi maksamaan ne.
Kelan rahoilla mitä saan. Rahaa onneksi jää vielä tilille laskujen jälkeen. Hyvin selviää. Nyt päätin etten enää shoppaile tämän vuoden puolella. Aijon nyt vaan saada paljon rahaa säästöön.
Sitä kannattaa tehdä välillä. On sitten säästötlillä rahaa jos tulee yllättäviä menoja tai laskuja. Olen nyt käynyt viime aikoina lääkärissä niin odotan millaisia laskuja sieltä sitten tulee.
Mutta. Nyt en mieti niitä enää vaan keskityn viikonloppuun.
Unohdan kaikki lääkäri asiat ja laskut.
Phylon is a delicate, core foam wedge while the cushlon was designed to function as service foam, enveloping the central system and providing support. The combination of both foam densities makes power distribution equal, causing tough cushioning that's receptive and dynamic. The heel portion includes a segmented crash pad that nike air force 1 men absorbs influence upon landing and adjusts overpronation. Nike created that pad gender-specific so it can cater to particular weights. The dissipation of landing force results in a possibly more effective transition through the gait cycle.

That's not necessarily a poor thing but if you're an introverted individual who does not like interest, perhaps avoid these. Leopard print is found all along leading along with the trunk while the nike swoosh is covered in a furry texture. The 22-year-old donned a set of travis scott's nike sneakers with the end presenting a khaki version of a striking sample applied to the nike air force 1 x cactus jack. The unhemmed printed sections are split over an intricate plaid quarter plot and a khaki bottom package, topped with rope-like laces.

The nike sb dunk reduced "what the dunk" combinations some of the most iconic nike sb colorways into one, mismatched design. The frankenstein's monster-esque shade blocking may put non-sneakerheads off, but the high retail value reveals that couple is highly-coveted among those who are in the know. Taking a break from dunks, kylie put on a set of off-white x nike air jordan 5s, though it appears like she do not modify them by reducing the rounded nike viale men areas, as told by virgil abloh himself.

Develop your happy with this nike boot field storage idea. You can obtain and please share this nike boot box storage suggestions to friends and family and household via your social networking account. Back again to nike boot field storage. At nike, you're sure to acquire all things. In the 1st event follow on the web link and you're planning to be redirected to nike's web store at which you can pick those items to purchase. Nike then offers you the ability to totally customize your shoes. All that you're trying to find is supplied by the business named nike, which you can find on the entire world wide web but additionally in the closest looking mall.

Polyester twill product is durable. Durable, water-resistant product on underneath helps keep equipment dry. Haul hook provides an substitute carrying option. Designed to allow you to easily apply custom design, such as for instance a crest or logo. The gumball group features the nike air max 270 react $135 and nike air max plus $155 with matching hoodies and tees. The variety activities vivid colorways nike kyrie 6 for men with hints of pink, green, blue and silver, with bubble gum precisely the insole and apparel. A bracelet that paths all activity, matters nutrient burn, and looks fantastic? signal me up! from of the very celebrated activities dress models, the nike+ fuelband $149 strong piqued equally my fascination and my objectives when it was published earlier this year.

The shoe's integral lights glow three different shades to tell you the state of the battery. A full demand could take three hours or less. The hyperadapt sneakers, that'll feature the exact same technology, have arrived in a sleek, low-top fashion prone to nike's flyknit series. The shoes are outfitted with force sensors within the boot which respond to help tighten the laces on the sneakers. Links on the side permit the rigidity differences to adjust with respect to the wearer's preference. Nike hyperadapt boot people may recharge the shoes by just putting them on a charging dock.
ปัจจุบันในวงการของการเล่นพนันออนไลน์ แน่นอนเลยว่า จะมีผู้เชี่ยวชาญในแต่ละเกมแตกต่างกันไป มีคนได้รับการยกย่องและเชิดชู มีการเรียกคำนำหน้าด้วยคำว่าเซียน ในแต่ละประเภท เซียนบาคาร่า เซียนไฮโล เซียนมวย เซียนบอล และแน่นอน ในหมู่ของท่านที่เล่นเกมสล็อต ก็ต้องมีแนวของคนที่เล่นเกมสล็อตที่มีฝีมืออยู่จำนวนหนึ่งในบ้านเรา ซึ่งคนเหล่านี้ก็จะได้รับการชื่นชมและยกย่องกันมากว่าเป็นคนที่มีความเชี่ยวชาญและหาเงินจากการเล่นสล็อตมือถือได้ค่อนข้างเก่ง ซึ่งแอดมินคิดว่าเพื่อนๆที่ได้ติดตามข่าวสารเกี่ยวกับเซียนสล็อตมือถือในบ้านเราช่วงนี้ ก็น่าจะทำให้เพื่อนๆนั้นต่างก็อยากจะสำเร็จแบบเซียนเหล่านั้นบ้างแน่ๆนะครับ ผู้เขียนบอกได้เลยว่า ทีมงานเราพร้อมแล้วที่จะได้นำเสนอเคล็ดลับการไต่เต้าเข้าสู่บันไดการเป็นเซียนสล็อตเกม หรือ สล็อตมือถือ ที่ใครต่อใครก็อยากจะเป็น ซึ่งจะต้องมีคุณสมบัติอะไรกันบ้างนั้น มาติดตามกันดีกว่านะครับ แต่ที่สำคัญ ถ้าหากใครนำไปใช้ กำไรของคุณในการปั่นสล็อตเกมจะต้องดีขึ้นแน่นอนครับ รับประกัน !!

คุณสมบัติเซียนสล็อตมือถือยุค 2020

1.การที่คุณสามารถขึ้นไปอยู่ยังจุดสูงสุดของการเป็นเซียนสล็อตมือถือได้นั้น คุณต้องไม่ลืมว่า จุดเริ่มต้นของการเริ่มเล่น มันจะต้องผ่านประสบการณ์ของการผิดพลาดมาค่อนข้างมาก เพราะมันจะเป็นตัวที่ทำให้คุณสามารถนำไปแก้ไขและมีชั่วโมงบินที่เชี่ยวชาญขึ้นนะครับ เซียนสล็อตมือถือหลายๆคน กว่าจะมีโอกาสปั่นสล็อตแตกแล้วแตกอีกได้อย่างปัจจุบันนี้ ทุกคนล้วนแล้วแต่พูดถึงช่วงแรกๆที่เริ่มเล่นใหม่ๆอยู่เสมอว่า พวกเขาก็ต้องยอมเข้าเนื้อขาดทุนกันมาหลายต่อหลายครั้ง บางวันก็ต้องยอมที่จะเงินเกลี้ยงบัญชีเดิมพันกันไปบ้าง เพราะต้องค้นหาเกมสล็อตที่ค่อนข้างจะมีลู่ทางหาเงินได้ง่ายที่สุด เหมือนกับการพยายามที่จะหาเกมที่เข้าทางกับสไตล์การเล่นของคุณ เพื่อให้เจอเกมที่เหมาะสมเหมือนกับการดึงความได้เปรียบเข้าหาตัวคุณเอง เล่นเกมที่ถนัด เพราะทุกท่านน่าจะรู้ว่าเกมสล็อตมือถือทุกวันนี้ก็มีหลายสไตล์ มีโอกาสหากำไรแตกต่างกันไป ดังนั้นในช่วงแรกๆคุณอาจจะต้องยอมที่จะแพ้บ่อยๆ เพื่อให้ได้เข้าใจในสไตล์ของแต่ละเกมให้ได้มากที่สุดก่อน

2.เมื่อคุณเริ่มเจอแนวทางเกมสล็อตมือถือที่คิดว่าเข้ากับคุณมากแล้ว คุณก็จะเริ่มเดาทางออกว่า คุณจะใช้วิธีไหนในการเล่นกับระบบสล็อต เพราะว่าเราต่างก็ทราบกันดีนะครับว่า เกมสล็อตมือถือนั้น มันเป็นเกมที่ถูกจัดตั้งระบบการสุ่มออกมา แม้จะเป็นรูปแบบของการสุ่ม แต่ก็ใช่ว่าจะไม่สามารถหาวิธีตีจุดอ่อนไม่ได้ ยกตัวอย่างเช่น จะมีเซียนสล็อตรู้ได้อย่างไรว่า การเริ่มต้นเล่นสล็อตแรกๆจะต้องเปิดเบ็ทที่ต่ำไว้ก่อน ดึงเกมให้ใช้เวลาในเกมได้นานก่อน เพื่อที่จะให้ได้ ช่วงโอกาสดึงเอาสปินฟรีที่เกมจะเริ่มออกระบบจ่ายมาซึ่งทั้งหมดนั้น ผ่านการสำรวจมาแล้วจากเซียนหลายๆคนที่พยายามหาจุดอ่อนจนพบว่า แรกๆ เกมสล็อตมือถือจะไม่แจกจ่ายโบนัสน้อยเป็นปกติ ดังนั้นถ้าอยากจะได้กำไรมากขึ้นต้องอยู่ให้นานที่สุดเท่าที่ทำได้ จนเริ่มมีการเปิดมาเจอสปินฟรีในครั้งแรก และจะมีครั้งต่อไปตามมาเรื่อยๆ นี่เป็นตัวอย่างของการหาจุดอ่อนที่คุณอาจจะต้องทดลองกันดูก่อนว่ามันจะเริ่มอย่างไร แก้อย่างไร เมื่อรู้จุดอ่อนได้ คุณก็จะสามารถทำให้เกิดจุดที่ต้องแก้ไขและหากำไรจากมันได้ในที่สุด

roihuvuori[Ei aihetta]Luonut: roihuvuoriTorstai 22.10.2020 18:22

Ranteet punaset kuin veri
Iho valkonen kuin lumi
Mieli musta kuin eebenpuu
You will feel the dominance of erotic female service escorts in raipur the event that you are organize an good deal here. It will be a pleasurable with hotel service escorts female in bijapur minuscule for you. You will feel joy in the wake of congregation these oppose and be thankful for life-changing record high class service escorts in bilaspur with them. It is a nice-looking feeling of assembly them and in delivery of a charge out of the answer of life. You can be on blow job service escorts in dhamtari the web and visit on our site. In the showing division, you can prefer the whore that you need to live with. You can similarly analyze the rates that we convey the least luxurious rate for russian female service escorts in kanker the top models and whores from India. You can spend the complete night soon after paying a little sum. You should meet on the off probability that you need to be travel service female escorts in koriya. It will give you the accomplishment so you.
India is the spot of Vadodara Escorts girls, you can determine escorts have a position with India. They can go from end to end the complete night with you giving you the bit of their superiority. You can do something Call Girls in vadodara you longing in the entire syrupy night. From the whole world, persons come to be thankful for the escort remuneration in Delhi in view of the superiority and mixture among the Girls. They can determine any Girl that they need. We are one of the organization that give you the Service of prettiest Girls with expert and familiarity of years. model escorts in vadodara They are the age of 18 to 30 so you could truthfully be thankful for the authentic period of pleasure and fun. You can go from first to last occasion with them and talk for quite a long time. You hotel service escorts in vadodara can extreme their brilliance or influence them to do something you need.

WhitelotusRunning BoardLuonut: WhitelotusTorstai 22.10.2020 12:14

Installing a dashboard on your SUV, pickup or van can dramatically change the look of your vehicle and provide the important benefit of easy access to you and your passengers. . Choosing the right track for your vehicle is another matter. Let's look at some options you can practice to help you get things done.

Basically, bring 2 boards that run on the market: the one with a light and the one with no light. Which line you choose will depend in part on your personal preference, but the dashboard has a light that can be particularly useful if you park your car in a dark area - assuming you wear the actuator for long distances. Your truck, all your lights can be turned on, say your dashboard light, before you get to your engine. The running board is a safety bonus and adds an aesthetic value to your vehicle.

Visite site: ecodrivingusa.com

Running boards can be made in a variety of material models depending on the model chosen. These include:

heavy duty polymer materials

Sturdy ABS molding board

Heavy aluminum

Fiberglass durable

Chrome plated or plated
Other things to consider when choosing your run board:

Click here: Top-rated the best running boards for ford f150 in 2020

Do they come with non-slip bases?

Is the aluminum or galvanized steel bracket included or do I have to get a separate rack set?

Can they be painted to match my truck's exterior colors?

Is a custom equipment [OEM] running board for my vehicle or are they a generic fit model?
Light media sets are usually sold separately and can be placed anywhere along the board and wired to turn on when the door is open. The lights are very bright, long lasting and the vehicle kit usually includes four sets of lights, two for each board.

You can save money on high quality running boards by ordering them directly from around online wholesalers such as Car Parts Stuff. The most affordable brands in the market share include Lund, Westin and Dee Zee. Buy, find and compare to find the right kit for you.

Get more tip: top-rated the best running boards sides steps for toyota tacoma, ford f150, ram 1500, chevy silverado in 2020

_-Sanna-_Apua / Neuvoja kaivataanLuonut: _-Sanna-_Torstai 22.10.2020 12:07

Tässä ongelmani :
Olin luonut tietokoneeni työpöydälle kansion, jonne olin siirtänyt kuvia (aikomukseni siitä sitten ne siirtää muistitikulle).

Ilmeisesti olen sen kansion siirtänyt roskakoriin ja tyhjentänyt roskakorin, koska kyseistä kansiota ei ole enää koneeni työpöydällä.

Pystyykö kansiota enää mitenkään palauttamaan ?

Onko siis olemassa minkäänlaista ohjelmaa, jolla saisi poistetun kansion palautettua ?

Ja siis roskakori on tyhjä, jonne sen kansion ensin olin ilmeisesti epähuomiossa siirtänyt ja sitten tyhjentänyt.

Olisin iki kiitollinen, joku osaisi auttaa / neuvoa ja kertoa onko olemassa Suomenkielistä ja ilmaista ohjelmaa, jolla saisin kansion palautettua

Pousar...Juuh..Luonut: PousarTorstai 22.10.2020 11:24

Tässäpä sitä...koskakohan meen kahville jonku kanssa ja olisko noi sitten treffit :)
On maanviljelijän poika tai tyttö on suurta yhteiskunallista merkitystä ja vaikutusta siihen mikä on nyt sosiaalinen asemani..

Monen muun elämän syvin vaikutin minun sukupolveni jälkeen..

Ja suhtautumistapa sosiaalisessa perimässä ja periytyy sukupolvia eteen päin..

Mukautuu ja muuntuu aikaan ja yhteiskuntaan uudelleen..

Lailla asetuksilla sitä ei pois voi kitkeä ei muutu jos yhteiskunta muuttuu ja yksi sukupolvi joka siihen joutuu...

Todella siis elään sitä kovennetun elikautisen..

Mihin yhteiskunan sosiaaliseen ja koulutukselliseen luokitukseen siis siis jopa lokeroon olet syntynyt ja siinä pysyt..

Vaikuttaa vielä nyt silti minun elämässä kuten se vaikuttaa monen muun elämässä..

Siintä on mahdotonta päästä enään irti ja siis koskaan..

Poismuuton autioitumisen jo siis runtelemalla alueella siis elävä ei siintä irtoa..

Ja siis jos joutuu käytännön syistä täällä elämään elämänsä ajan..

Mielenterveysalalla ei ole juurikaan silti niitä ihmisiä joilla on tälle asialle todelista tahtoa ja ymmärrystä olemassa..

Kehoittaa unohtamaan ja aloittamaan tästä päivästä alusta elämänsä..

Traumapsykologia ja tietämys ei ole juurtunut tänne...

Ja sen siis tilalle jäänyt tämä yhtäläinen selitys sisäisestä muutoksesta ja siintä...

Sinä siis lähtökohtaisesti sen sisäisen sisäsyntyisen ongelmasi vankina kaltonkohtelun jälkeinen elämäsi..

Jo on sitä sen olevan ongelman torjumista on sosiaalisen keskustelun ja arkipäiväisen taakse siirrettyä..

Ja pois suljettua ja todella sitä sisäistä hiljaista kärsimystä.

Jos joku avoimesti on siintä puhunut ärsyttää ammattiihmisiä sillä tämä sitä toistaa ja siis toistuu...

Ja kun sille ei silti vain siis tunnu löytyvän mitään mikä siihen autaisi..

Siihen ei tehoa lääkitykset ei puhuminen ei terapiat kroonistuu ihmiseen ja aiheuttaa vammautumisen..

Useasti kaltoin kohtelun seuraus oli väkivaltainen reaktio...

Ja juuri siis sitä kohtaan ja joka sitä kohdensi tähän henkilöön ja kaltoin kohtelija saa psykologin lääkärin kautta sen..

Heikompi osapuoli joutui psykiatriseen pakkohoitoon..

Satoja tapauksia joissa on näin joka on se siis vahvempi osapuoli sanelee sen miten tälle heikomalle siinä käy..

Vaikka hän on selekeästi ja itseasiassa avun elikä jopa pakko avun tarve oli ja on aina se suurin mahdolinen puuttuva yhtälö..

Saattaa olla se asiantila sen psykologin psykiatrin ja lääkärin toimenpide on juuri kohtuuton ja todella väärä..

Saa siinä nyt siis miettiä missä muodossa tämä asiantila on nyt vääristynyt monin tavoin siinä systeemissä..Tuottajia on todella liikaa tiloja pitää yhdistää asettaa tuotantokiintiöitä ja syylistää ekologisiin ongelmiin joita pien tilat aiheuttaa..

Saastepäästöjä ja liikaa ravinteita mereen ja ympäristörasistusta..Aitan takana oleva meijäri toimi...

Siis sen pienimuotoisen ekologisen siis trämän nykyajattelun mukaisesti alueellisen tuotannon jalostamiseksi...

Ja siis ylläpiti työllisyyttä..

Valtion teknoraatit pyrökraatit sai tämän poliittisen tahdon toteuttamisen oikeutuksen käsiinsä..

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Alkoi tuntua monen siis perheen toimeentulossa jopa rasitteena..

Vain suuret maatilat ja tilakoot tuntuivat olevan ekologisesti oikealla siis asialla tehotuotantoa ja tilakokojen suurentamista..

Nuoriso kuunteli ja pilkkasia minua muita jotka siintä oli jo siis puhuneet
Julkisesti..Yksi vieläpä puhui..

Neuvostovaltion siis jopa siintä siis tulevasta siis kohtalosta ja tulevasta siis kaatumisesta 1970 ja siis vielä 1980 luvun alussa..

Toinen sitä ilkkui julkisesti ja sanoi siia vitsin varjolla..

Perusteli sillä minä en tee ansiotöitä kuten hän tekee..

Ja jo se riittää syyksi miksi minua saa siis jopa pilkata vähentää ohittaa surustelussa ja ihmisuhteissa...

Kehitysvammaisella ja sillä siis vajakilla ole asiaa onneensa..

Ullakolla asuminen on tapahtunut avustusten ehdoilla joita siintä tuli talouteen elämiseen kotona huoneiston kunnostus !


Yleisesti eristystila silti ja näennäinen vapaus..

Jos sinulla diaknoosi joka on tehty juuri siis sitä silmällä pitäen se valtion lain asiakirjojen säädösten mukainen päätös..

Tutkinta tiedolla ei ole merkitystä tutkinan tulos ennakolta määritelty..

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Kouluttautumisen tukeminen ei ole se siis ensisijainen toimenpide ei ole työkyky ja sen säilyttäminen..

Hallinollisen mielivaltaisen siis jopa sen siis säätelyn lokeroinin ja syrjivän syrjäyttämisen ja laillinen oikeuttaminen...

Niin siis monin tavoin syin ja seuruksin kuin vain kuin vain sitä voi harjoittaa sitä siellä hallinossa..Radikalisoituminen on ainoa mihin sinä sen jälkeen kykenet pystyt osaat sen elämän taidon hyvin nytkin vielä..Ulkopuolisuus hyljeksinän vieroksunan aistiminen on nuoren osana vielä tänäkin päivänä..

Sosiaalisessa perimässä sukupolvien kierrossa mukana oleva tekijä sitä ei ole voitu katkaista poistaa tähän päivään tultaessa..

Laitosten kasvatit oli säänönmukaisesti katsottu myös kriminaaleiksi ja kohtelu oli sen mukaista ensimäisen laitoksen jälkeen..

Odottaa jos seuraava laitos lakisääteinen toimi..Laitoksista ei voida puhua aivoimesti koskapa..

Todellisuudessa laitoksissa oli otolliset olosuhteet kaltoinkohtelun ja siis hyväksikäytön kautta jo ohjautui sinne...

Ja siellä siis syyllistyi siis vastaaviin tekoihin..

Ohjasi sinne lapsia ja nuoria aikuisia vammaisia samoihin paikkoihin ja he oli siintä syystä eristettyjä..

Ja siis jopa heitä oli syytä pelätä ja vihata..

Suojelu tarkoitti vähättelyä suodatettua tietoa siintä kuinka vakavaa se kiusaaminen voi olla laitoksissa..

Toipuminen minulla 3 kuukaudesta siellä vie noin 3-5 vuotta aikaa..

Pitempi oleminen ei toivu koskaan ja ei siis tule eheänä koskaan ulos ja pois pääsyä vammoista traumoista ei ole nähtävissä..

Tämä on yksi puoli sitä laitosten historiaa joka vielä elää keskuudessamme..

Eristäminen ja eristämisen trauma ja pelko..

Ja sisälle siis se rakentunut pelkotila jatkuu elinkautisen..

Sitä on nähty väkivaltaisuutta ja sen uhkaa on osattu kiertää ja pelätä lapsena ja nuorena jo..

MiittisMikään ei masenna!Luonut: MiittisTorstai 22.10.2020 06:57

Jes. Huomenna alkaa viikonloppu! Olen taas lähdössä poikaystävän luokse. En ole ollut pitkään aikaan taas sen luona. Kiva taas mennä pitkästä aikaan. Vietetään kiva viikonloppu. Saunotaan ja katsellaan taas leffoja. Valvotaan myöhään. Kaikkea rentoa tekemistä. Tämä viikko on mennyt paljon paremmin kun viime viikko. Olen jaksanut enemmän tällä viikolla. Viime viikko tuntui paljon ahdistavalta.
Tällä viikolla mua ei ole yhtään ahdistanut. Mikä on vaan hyvä.
Olen taas paremassa kunnossa. Mä heräsin taas tänään kuuden jälkeen. Hyvin nousin sängystä ylös ei ollut mitään ongelmaa. Join aamukahvit äsken. Nyt kirjoitan blogin ja sitten alkaa siivoilu. Saa kämpän siivottua. Pitää myös pestä lakanat ja muut vaatteet.
Katson taas tänään ne bb jaksot mitä en ole vielä nähnyt. Mulla on pari jaksoa katsomatta. No tänään on hyvin aikaa katsoa. Sitten kun on siivonnut. Vaikka nyt on märkää ja pimeää niin se ei oikeastaan haittaa mua yhtään. Tähän tottuu. Silloin kun olin nuorempi niin syksy tuntui todella ahdistavalta. Oli koko ajan masentunut olo mutta ei onneksi enää. Nyt on tosi hyvä olla eikä mulla ole ollut masennusta aikoihin.
Moneen vuoteen. Tottakai mulle tulee joitakin päiviä kun alkaa masentaa mutta se kestää sitten vaan sen pari päivää. Sitten kun aina saanut olla ja levätä niin silloin ei enää masenna.
Selviää siitä. Koittaa vaan ajatella että mulla on elämässä paljon hyviä asioita. Olen iloinen niistä. Kaverit ovat se tärkein.
Niistä mä saan paljon voimaa jaksaa. Ne on mun tuki ja turva.
Salkkarit jäi eilen aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa taas tänään. Mitä Jiri sanoo Nellalle. Siitä Lapsi asiasta.
Jännäksi menee! Tänään maksan pari laskua pois. Rahaa on tullut tänään niin hyvin pystyy maksamaan ne laskut.
Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä. Mutta nyt alkaa siivoilu.
Pyykit vien hetken päästä.
Quay thưởng KQXS mt hàng ngày không phải nơi của sự cạnh tranh

Nhắc tới cuộc chơi xs m trung thì chắc chắn việc đầu tiên mà các bạn nghĩ tới chính là giải thưởng. Đúng như vậy giải thưởng luôn cuốn hút và khiến nhiều người có tham vọng muốn có được nó tìm tới sân chơi xs miền trung này.

Cơ hội sáng cho những người chơi xosomientrung có tham vọng lớn với giải thưởng độc đắc

Nếu như bạn là một người chơi xổ số mt lâu năm thì chắc chắn các bạn cũng đã được trải qua tất cả những cung bậc cảm xúc của cuộc chơi rồi phải không? Sức hấp dẫn của sân chơi xổ số mt này chưa bao giờ nguôi mà thậm chí nó còn đang ngày càng nóng dần lên sau mỗi lần màn quay thưởng khép lại.

Thật đặc biệt khi dạo gần đây những chiến thắng lại thường xuyên xuất hiện sau mỗi màn quay thưởng xosomientrung, đó cũng là một tín hiệu vui cho những người định tham gia cuộc chơi thủ vị này. Vậy tại sao những chiến thắng lại xuất hiện nhiều ở khoảng thời gian gần đây như thế? Thế thì hãy để chúng tôi giúp các bạn biết được phương pháp để có được chiến thắng dễ dàng tại cuộc chơi xs miền trung này nhé.

42297272921_632f05ea0d_o.gif Đọc tin tức xổ số truyền thống miền trung hàng ngày nhanh và chính xác nhất tại XSMTRUNG

f66af2c3e91d73b89be8b58c847e6edd.jpg

Tham vọng có thể dễ dàng đạt được nhờ các phương pháp chơi XSMT đặc biệt

Tìm tòi và tham khảo các bài viết dự đoán sẽ là điều mà các bạn cần phải biết trước khi tới với xs m trung

Chắc hẳn sẽ có rất nhiều người bỏ qua những điều này mà tham gia vào màn quay thưởng KQXS MT với những con số theo cảm tính. Điều đó sẽ khiến cho may mắn của bạn khó có thể nào xuất hiện ở màn quay thưởng KQXS MT này được. Thế nên sự chắc chắn cần phải có đối với bạn ở mỗi lần lựa chọn cho mình các con số.

Vì thế mà các bạn cần phải tìm tòi và tham khảo các bài viết dự đoán kết quả xs m trung. Điều này sẽ giúp cho bạn giảm bớt đi ít nhiều ở những lần chật vật suy nghĩ tìm kiếm các con số, bằng những lời phân tích logic có tính toán của các chuyên gia thì web xsmnme sẽ là nơi mang tới kho tàng con số may mắn cho bạn tham khảo.

Đưa những phương pháp chơi mới tới cuộc chơi xổ số kiến thiết miền trung tại SXMT hôm nay

71b026616e200b6ecc95c96622e740ff.jpg


Vô vàn những phương pháp hữu ích cho các bạn khi mới bắt đầu với XSMT

Không chỉ dừng lại ở việc phân tích cầu lô và dự đoán kết quả xs miền trung mà bạn còn có thể quay thử, xem thống kê, soi lô gan…tất cả những thứ này sẽ hỗ trợ cho bạn trên con đường tham vọng vươn tới giải thưởng lớn nhất của xosomientrung.

Vậy tại sao lại không tìm tới web xsmnme ngay để tìm kiếm may mắn cho riêng mình? Nếu bạn chưa có niềm tin thì hãy nhìn về những chiến thắng của người tham khảo trước đó đã đạt được ở sân chơi xổ số mt. Chắc chắn chiến thắng sẽ sớm đến với bạn khi tham khảo tại xsmnme của chúng tôi.

41395679785_b53fdb1849_o.gif Tham khảo các bài viết thông kê kết quả xổ số miền trung hàng ngày chính xác nhất tại Ket qua xo so mien trung hom nay

 Xem thêm: SXMN
« Uudemmat -