IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

MiittisTein 6 maalia sählyssä.Luonut: MiittisKeskiviikko 27.10.2021 06:00

Oli hyvät sählypelit taas eilenä. Mun joukkue voitti. Sain tehtyä 6 maalia ja olin hyökkääjä koko pelin ajan. Meillä oli sekajoukkueet eikä nyt miehet vastaan naiset. Pelattiin se puolisen tuntia mikä teki ihan hyvää. Sai juosta pallon perässä ja hiki tuli. Sekä hyvä fiilis pelin jälkeen.
Tuli jotenkin rentoutunut olo. Tein eilenä todella hyvää tonnikalakiusausta.
Sitä jäi niin laitoin loput pakkaseen. Tänään teen lihasuikalekastiketta ja riisiä. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen useasti. Tänään taas aamulenkille pururadalle. Kävin eilenäkin aamulla siellä lenkillä. Tekee hyvää liikkua luonnossa ja siellä on vaan niin ihanan rauhallista kävellä kun ei ole mitään meteliä. Sitten on hyvä että siellä on myös ne kuntoportaat missä mä käyn aika usein. Tänään olen menossa vielä illalla kaverin kanssa lenkille. Tulee taas kivasti liikuntaa tälle päivälle. Ei haittaa yhtään. Jaksan liikkua. Liikunta tekee mulle aina hyvää. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa ja paino. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään mikä on hyvä. Eikä ole enää niin kireä olokaan. Sai onneksi purettua eilenä kireää oloa sählyssä. Sain eilenä pestyä pyykit mutta mun pitää huomenna pestä taas pyykkiä. Lakanat. Voisin itseasiassa kohta vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Sekä aloittaa jo siivoukset niin sitten huomiselle ei tule niin kauheasti siivottavaa.
En ole vielä kerennyt katsoa big brotheria. Olen taas pari jaksoa jäljessä.
Katson ne heti kun vaan kerkiää. Onneksi pystyy katsomaan ruudusta koska vaan ne jaksot. Aloin muuten katsomaan semmoista ohjelmaa kuin viisi miestä viikossa. Musta se on mielenkiintoinen. Olen katsonut kaikki jaksot mitä siitä on nyt tullut. Mielenkiintoisia ja erilaisia miehiä on siinä mitä on kiva seurata. Tykkään! Sitä tulee 30 jaksoa. Aina maanantaisin tulee 3 jaksoa. Hyvää viihdettä mun mielestä.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia, tiskaan ja vaihdan ne lakanat sänkyyn. Niin ja aamulääkkeet pitää muistaa ottaa.

JoyMoralesROMs PS2 for AndroidLuonut: JoyMoralesKeskiviikko 27.10.2021 05:50

ROMs ps2 are illegal according to the law, but they are widely available on the internet. They are copied versions of games, mainly for play stations 2.

Some examples of ROMs ps2 are Final Fantasy 6 and NFL Football 2005.
The ROMs ps2 can be downloaded here:
www.romsps2.com/games-roms-download/ps2-game-downloads/.

Technically they are not illegal to download, but they violate the terms of service of Sony and the console software author. The ROMs ps2 comes from the console memory from a working copy which is known as a "hacked" version, thus there is no original file since only a copy is used, and it's free.

The download links for ROMs ps2 are broken links or fake sites that were made by hackers to get people interested in their site for viruses or spamming. The hacked version of Final Fantasy 6 for example is an illegal copy, even though it has its own page on rom's ps 2.

Tomi1989LatasinLuonut: Tomi1989Keskiviikko 27.10.2021 00:27

Ilmasta gears of wars 5

_Iltsu_Lokakuun neljäs tiistaiLuonut: _Iltsu_Tiistai 26.10.2021 23:59

26.10.2021. Tänään on lokakuun neljäs tiistai. Huomenna on keskiviikko. Kävin tänään aamulenkillä kanervalassa ja aamulenkki on todella hyvä startti aloittaa päivä. Kävin tänään kaupassa ostamassa itselleni eväitä ja huomisia lounastarvikkeita. Ajattelin tehdä huomiseksi ruoaksi tonnikalalasagnea. Sen jälkeen teen soijarouheesta kaalilaatikkoa. Huomenna menen aamulenkille ja iltapäivällä tai illalla menen toiselle lenkille, jos jaksan. Ulkoilen noin tunnin verran joka päivä. Tykkään syödä kaikkia ruokia ja en ole allerginen millekään ruoka-aineelle. En osta karkkia, koska olen jättänyt karkit omasta ruokavaliosta pois. Syön karkkien tilalla marjoja ja hedelmiä, koska haluan syödä terveellisesti ja monipuolisesti. En tykkää halloweenista. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa herätä aamulla aikaisin ja nousta hirmu aikaisin ylös sängystä. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja tykkään enemmän juoda teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä ja molemmat maistuvat hyvältä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihin. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja käyn joka päivä ulkoilemassa raittiissa ilmassa. Hyvä ulkoilma virkistää ja tekee hyvää minun mielelleni. Liikunnan avulla pysyn kunnossa ja tunnen oloni pirteäksi, siksi harrastan liikuntaa päivittäin.

MiittisTänään taas pelit.Luonut: MiittisTiistai 26.10.2021 06:15

Maanantai päivästä selvitty. Tänään mulla on taas jonkin verran ohjelmaa niin ei ole tulossa tylsää päivää. Menen aamulenkille, teen ruoaksi tonnikalakiusausta, sählypelit on taas iltapäivällä kolmelta. Innolla olen menossa taas tänään pelaamaan. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Paras kaveri ei ole tulossa tänään pelaamaan koska sillä on muuta menoa. Kävin eilenä verikokeissa. Seuraava verikoe aika on marraskuun 22 päivä. Sinne on vielä kuukausi. Nyt saa taas hakea leponexia kun on käynyt verikokeissa. Jouduin eilenä käymään apteekissa. Kävin hakemassa taas karpalokapseleita. Mä syön niitä joka päivä. Suosittelen koska kun olen joka päivä syönyt niitä niin ei ole tullut mitään tulehduksia. Otan sen aina iltalääkkeiden kanssa. Aika jännä että Minna palasi takaisin bb taloon. Pakko seurata mitä siinä nyt seuraavaksi tapahtuu. Katson taas tänään eilisen bb jakson. Olin eilenä niin väsynyt illalla etten jaksanut katsoa salkkareita vaan menin ajoissa nukkumaan. No mä katson tänään sen eilisen salkkarit jakson mtv palvelusta. Sen voi katsoa sieltä koska vaan. Olo on tällä hetkellä ihan hyvä. Ei onneksi ahdista. Vähän on kireä olo mutta kyllä se siitä helpottaa jossain vaiheessa. Onneksi pääsee sählyyn purkamaan tätä kireää oloa. Aijon pelata tänään niin täysiä kun vaan pystyy ja jaksaa. Annan ihan kaikkeni tänään peleissä. Pesen varmaan taas tänään pyykkiä. Koska sitä on taas kertynyt kiva määrä. Mulla on onneksi aamulla aikaa hoitaa ne. Aamukahvit on juotu mikä onneksi taas herätti tänä aamuna. Enää ei väsytä. Pitää muuten kahvia ostaa taas lisää. Samoin teetä koska sekin alkaa kohta loppua.
Ai niin ja puuro pitää myös muistaa ostaa. Saa aamulla taas puuroa.
kohta otan aamulääkkeet. Mulla menee aamuisin masennuslääke mikä on hyvä lääke koska se lievittää samalla ahdistusta. Aamuisin ei ole koskaan huonoa oloa. Olen tämän huomannut. Yleensä se ahdistus iskee päivällä. Illalla taas ei koska kun ottaa iltalääkkeet niin ne rauhoittaa heti oloa. Saa samalla nukuttua hyvin yön. Että kyllä nuo lääkkeet auttaa mua aika paljon elämässä. Pystyy elämään tätä elämää.
25.10.2021. Tänään on lokakuun neljäs maanantai ja tämän kuun viimeinen saksan tunti. Ensi viikolla alkaa marraskuu. Saksan tuntia on enää 5 kertaa jäljellä. Kävin tänään lenkillä haudalla katsomassa että miten siellä menee. Ulkoilin yleensä tunnin verran. Ulkoilu piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Tiskasin tänään astiat, ettei jää astiat lojumaan pöydälle pidemmäksi aikaa. Tänään minulla oli saksan tunti ja kävimme läpi kielioppiasioita ja kävimme kirjaa läpi. Huomenna ajattelin käydä aamulenkillä ja toisella lenkillä, jos jaksan. Aamulenkki on hyvä startti päivään. Onhan se hyvä, jos jaksan käydä toisella lenkillä päivän aikana. Ajattelin huomenna käydä kaupassa ostamassa itselleni eväitä ja lounastarvikkeita keskiviikon ruokaan jossain vaiheessa päivää. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamulla nousta aikaisin sängystä. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja tykkään enemmän juoda teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä ja molemmat maistuvat hyvältä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure(ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihin. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta tekee minun oloni pirteäksi. Liikunnan avulla olen pirteä ja tunnen oloni hyväksi ja mainioksi. Olen tottunut liikkumaan ulkona joka päivä. Juoksen ja kävelen välillä lenkeillä ja lenkkeily on paras asia, mitä olen tehnyt päivittäin. Olen laihdutuskuurilla, joten yritän liikkua riittävästi.

MiittisJes! Noora lähti.Luonut: MiittisMaanantai 25.10.2021 05:18

Heräsin jo ennen herätykelloa tänä aamuna. Puoli viideltä. Olen melkein nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Uusi viikko taas alkaa. Uskon että on tulossa mukava viikko. Innolla odotan taas viikonloppua koska olen menossa silloin taas poikaystävän luokse. Tänään mun pitää käydä kaupassa aamulla ja päivällä mulla on verikokeet. Menen molempiin paikkoihin pyörällä. Pääsee sillä nopeasti.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä onneksi on niin ei tarvitse mennä apteekkiin. Jes! Noora lähti bb talosta. Ei tule ikävä. Aika jännä että Juhani jäi vielä taloon. Saa nyt nähdä piristyykö vai mököttää vielä? Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä taas alkaa. Kohta bb loppuu. Sitten taas miettii että mitä katsoo? No onneksi salkkarit tulee joka päivä. Salkkareissa on taas tapahtunut vaikka mitä. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu. Ai niin Violan ja Miran häät! Ne tapahtuu salkkareissa tällä viikolla. Pakko katsoa miten niiden häät sitten menee.
Eilenä oli todella kiva ilma ulkona. Kävin aamulenkillä ja menin vielä iltapäivällä toiselle lenkille. Ulkoilin yhteensä tunnin. Ihanan raitis ilma. Sekä tarkeni ulkona kun laittoi lämpimästi päälle ettei tullut kylmä.
Tänään olen menossa illalla kaverin kanssa lenkille. Kiva taas nähdä kaveria koska ei nyt nähty viikonloppuna koska se oli reissussa. Soitin eilenä taas parhaalle kaverille. Sillä on kaikki ok. Hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos nähtäisiin taas tällä viikolla.
Pitää katsoa pesenkö taas pyykkiä. Mun pitäisi pestä nuo mun pyyhkeet. Pesen huomenna viimeistään jos tänään en jaksa. Mutta nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin. Sekä otan aamulääkkeen.
Uskon että on tulossa hyvä päivä.
24.10.2021. Tänään liputettiin yk:n päivän takia. Nyt on tämä viikonloppu ohi ja huomenna alkaa taas arki. Huomenna minulla on jälleen saksan tunti loman jälkeen. Kävin tänään lenkillä laululavalla ja lenkkeily piristää mieltäni. Olin lenkillä noin tunnin verran niin siksi minun ei tarvitse tehdä toista lenkkiä. Huomenna menen aamulenkille jos sää sallii. En tykkää maanantaipäivistä, koska en silloin jaksa tehdä mitään viikonlopun jälkeen mut pakko on tehdä jotain. Ajattelin tiskata astiat huomenna jossain vaiheessa päivää ja imuroida joku päivä tulevalla viikolla. Saksan tuntini alkaa kello 18:30 ja loppuu kello 20:00 aikaan. Minusta on kivaa käydä tunnilla ja se on mielenkiintoista opiskelua. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa nousta aamulla aikaisin ylös sängystä. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja tykkään juoda enemmän teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihin. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Olen laihdutuskuurilla, joten yritän liikkua riittävästi joka päivä. Lenkkeilen ja ulkoilen päivittäin ja se on hyvä asia.

ennnpa[Ei aihetta]Luonut: ennnpaSunnuntai 24.10.2021 11:46

vittuku noi otti täas multa omat vaatteet+ripset.. mitäköhän vittua
Ne avaruusolennot joita tuli tänne aikojan saatossa he jäivät tänne kuin vankilaan...

Ja monesta siis olevasta siis lähtökohdastaan käsin syntynyt näkemys siintä miksi on näin ..

Ja siintä syystä he oli ihmisen tavoin ajallisia ja siis vain eläviä olentoja ja siis piirakka varkaita..

Sen toimeliaan ja häijyn emännän ikkunan alla..

Tämä on sitä mitä on joissakin tapauksissa käytetty jopa harhaisuuden ja psykoosin kitsofrenian tutkinassa 1970 luvulla ?


Ei he sinänsä ole negatiivisia tai edes pahoja syyt olla täällä oli niin siis monet varusteet loppuivat ja ne syyt seuraukset jäivät sinne..

Mistä he tulivatkin tänne siellä ei ole enään sitä syytä ja seurausta miksi he alunalkaen tulivat tänne ja piiloutuivat tukikohtiinsa..

Samaa on tapahtunut tällä planeetalla...

Ja siis se miten me kohtelemme toisiamme ja niitä joiden elämää olemme vainonneet sodilla pakolaisuudella leimaamalla heitä ihmisinä pahoiksi..

Oli silti virhe minkä me teimme heitä kohtaan !

Ja osahan ihmiskuntaa meni ja otti heidän teknologiaansa ja siis vaikka heidän varusteensa kuuluivat heille itselleen..

Menimme otimme heidän elämänsä henkensä pois !

Ja aseilla joita meillä oli käyttää heitä vastaan..

Kaikella on aina kääntöpuolensa vaikka he olsikin luopuneet omasta siis vihastaan ja ehjäytyneet traumoistaan muuttaneet mielensä siintä..

Miten he meitä ihmisiä kohtelevatkin on kohdelleet..Nikolai Tesla aloitti heidän teknologiansa siis malintamisen siis jo sen siis ihmisen menetelmin..

Soveltamisen omaamme !

Ongelma on tämä me kohtaamme heidän kauttaan heidän kohtalonsa ja emme tiedä siintä mitä meille siis näkyvässä kaikeudessa on..

Onko heidän siviilisaationsa edes enään olemassa..

Ja siis vai onko ne raunioita ja meneisyyttä ovatko ne siirtyneet toiselle ulottuvuustasolle ja sitä myöten tilanne on heille umpikujassa..

Lapsuuden loppu alkaa nuoruus luvuus pitkän pitkä tie ja aikuisuus ihmiskunta katoaa tähtimereen on tulevaisuus joka...


Täällä olevien on ehkä vaikea sulattaa sitäkään noin vain tästä tulikin se heidän kohtalonsa..

Heidän kotimaailmansa on muuttuneet !

He ei ole sinne kuuluvia ja sitä siis paluuta häiritsemään elämää siellä jos sitä vielä on siellä siinä muodossa olemassa...

Ja kuin miten me ihmiset elämän tunnenmme ja koemme sen siis nyt vain olevaksi..Me tuhosimme heidän vähiä varusteita ?

Suurvallat yritivät kehitllä omaa valta politiikkaansa vahvistaa omia siis asemia...

Siinä siis sotateollisudessa ja asevoimissa..

Suurvallat on oman valtansa suhteen heikoilla perustoilla aiheuttaneet vain pahaa ja pahuutta ympärilleen..

Tämä alkaa olla tiensä päässä joka on tämä vuosikymmen ja muutama vuosi sitä..

Venäjä ja Kiina yrittää massojen siis kontrollia..

Yhdysvaltojen sisäinen sosiaalinen ja taloudelinen koulutuksellinen siis eriarvoisuus epäyhtenäisyys kontrolli aina vain hajoaa..

Etäsuhteet ja kirjeenvaihto ei ole koskaan takuu siintä että ei tule hyljeksityksi jää yksinäisyyteen joka on aina niin....


Minä käsittelen asian näin on monille vaikea pala koska ihmisellä on se toisaalta luontainen terve arvioida asioita..

Omista ja omasta sisälle rakentuneista lähtökohdistaan käsin..

Virallinen valtavirran menetelmä leimata ja hyljeksiä marginaaleja marginalisoida ihmisiä julkisesti ja hallinolisesti..


Ei kokonaiskuvasta käsin joka sisältää muiden näkemykset lähtökohdat hajanaisuutta joka ei rakenna mitään hyvää..

Johtaja_JurmuTosipaha laulaaLuonut: Johtaja_JurmuSunnuntai 24.10.2021 08:48

-20°C Toshiban kompura laulaa, leipasin vielä Hi-Powerin päälle.

Elänyt jo lapsena 6-9 vuotiaana juuri niiden elämän viisauden mukaisesti mitä henkiset ihmiset nyt on opettaneet telvisi ohjelmissa..

Mutta sen seuraus on toiminut lapsena pääosiltaan oikein esikuvalliseti ja samalla kyennyt hyväksymään itsensä ja muut sellaisina kuin he on..Mutta rehellisyys on lapselle joko todellisuutta sitä mitenkään oppimatta ilman karmaa ja syytä ja seurausta se käy herkästi näin..

Aikuiset ei hyväksy lapsi on synnynnäisesti viisas ja älykäs..

Oppinsa on se pitää särkeä jotta siintä saa paremman aikuisen ihmisen ja joka on heitä oikea tapa suhtautua lapseen..Ei psykologeja ole kiinostanut se siis snelmakoti oli paikka ja laitos jossa lapsella ei ole hyvä olla...

Ja ei siellä ole mitään aidosti hoidollisia systeemejä..

Tutkinta joka oli ulkoinen perustelu olla siellä samat palvelut olisi saanut oulussa aluesairaalassa sinä aikana..Mitä olen puhunut lapsena aikuisille on heidän minulle tuomissa kirjoissa mukana tulevat kysymykset lapselle annettuna..

Yksikään joka on siis elänyt psykologin tai selvinnäkijän roolissa ei ole mitään minulle kyenneyt siis tantamaan ei mitään ottamaan vastaan..

Ehkä kertoo enemmän tästä maasta ja täällä elävistä asuvista ihmisistä kuin siintä mitä he on minussa nähneet..

Ehkä siis vain sen oman itsensä peilanneet kuin olisin peili oaman kuvansa nähneet siinä ei minua ihmisenä..

Voimvarat osaaminen lahjat kyvyt: Asetetaan sairauskoodin alle tyypillistä systeemissä jossa olin 36 vuotta ......


Positiivisuus ja negatiivisuus ei itsessään ole yhtään mitään muuta kuin käsite siintä mitä käytetään asioista yleisesti..

Nämä täydelliset hylkäsivät elämäni he jakoivat viisuksiaan minulle..Olivat kuin tämän kuvan hahmo joka on tietokoneen luomus !

Pyysin heitä olemaan aidosti ystäviä tai lähimmäisiä jota ei he halluneet olla koska olin heitä erinlainen ja poikkeava..

Ja ihmisenä siis jopa edustin heille erinlaisuutta poikeavuutta siintä muusta..
Eilenä ulkona oli tosi kiva ilma. Kävin liikuntapuistossa ja tein lenkin siihen päälle. Teki tosi hyvää saada kunnolla raitista ilmaa. Muutenkin fiilis oli tosi hyvä eilenä. Ei vituttanut yhtään. Uskon että ensi viikosta tulee paljon parempi kun tästä viikosta. Nyt kun on taas levännyt kunnolla niin jaksaa.
Tänään taas selviää kuka lähtee bb talosta. Toivon että Noora lähtee tai juhani. Haluan että Taavi ja Aki jäisivät vielä taloon koska ne on mun suosikkeja. Alkuun mä tykkäsin Juhanista mutta en enää. Se on ollut jotenkin masentunut viime aikoina ja valittanut. Joten en tykkää siitä enää. Se on hyvä että Jasmiina jäi vielä taloon ja Sami. Saa taas nähdä millainen viikkotehtävä niillä on taas ensi viikolla. Tänään olen menossa taas aamulenkille sekä vielä iltapäivällä teen toisen lenkin. Koitan taas liikkua tänään paljon koska se tekee mulle vaan hyvää. Tänään aijon taas suunnitella ruokia mitä teen ensi viikolla. Mun tekee mieli kauheasti tehdä tonnikalakiusausta. Se on yksi ruoka ja sitten voisi tehdä vaikka lihakastiketta. Menen huomenna aamulla taas kauppaan. Ai niin puuroa pitää muistaa ostaa lisää koska se on kohta loppu. Huomenna mulla on taas verikokeet päivällä. Menen pyörällä sinne. Sitten kun on käynyt piikillä niin saa taas haettua leponexia. Mä kävin jo tällä viikolla hakemassa niin haen seuraavan kerran taas parin viikon päästä. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä taas. Ei tarvitse hetkeen käydä apteekissa.
Aamu lähtenyt mukavasti. Kiitos aamukahvin. Hyvin nukutti viime yönä ja heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista. Kohta pitää taas tiskata. Niin kuin joka ikinen aamu. Mulla aina kertyy noita mukeja mistä juon teetä tai kahvia. Sain eilenä pestyä pyykit. Nyt ei taas muutamaan päivään tarvitse pestä mitään. Viimeistään taas ensi viikon torstaina kun siivoan. Aijon nauttia tästä päivästä. Tästä tulee hyvä päivä. Viikonloppu vielä onneksi jatkuu.

_Iltsu_Lokakuun neljäs lauantaiLuonut: _Iltsu_Lauantai 23.10.2021 23:58

23.10.2021. Tänään on lokakuun neljäs lauantai. Ihanaa kun viikonloppu jatkuu ja jatkuu vielä huomisen ajan. Maanantaina alkaa taas arki. En tykkää maanantaipäivistä, koska en jaksa tehdä mitään viikonlopun jälkeen mut pakko on. Kävin tänään lenkillä laululavalla ja kävin samalla kaupassa ostamassa itselleni eväitä ja tykkään kukista. Ostin itselleni ruukkukukan. Olin lenkillä noin tunnin verran niin siksi minun ei tarvinnut tehdä toista lenkkiä. Katsoin tänään tanhupallon omaa ohjelmaa ja se on ihan hyvä ohjelma, katson sen myös ensi lauantaina, jos kerkeän. Ajattelin mennä huomenna aamulenkille ja toisen kerran isäni kanssa lenkille, jos isäni jaksaa lähteä kanssani ulkoilemaan. Ulkoilu poistaa stressiä, ei ahdista, piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Huomenna ajattelin tiskata astiat jossain vaiheessa päivää ja imuroin joku päivä ensi viikolla. Olen myös puhunut tyttöystäväni kanssa puhelimessa. Olen laihdutuskuurilla ja siksi käyn lenkillä päivittäin ja teen 2 lenkkiä päivän aikana. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa nousta aamulla aikaisin ylös sängystä. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja tykkään enemmän juoda teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihin. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikun ulkona päivittäin. Käyn lenkillä joka päivä ja olen tottunut tekemään niin jokaisena päivänä. Liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Olen liikkunut kouluikäisestä pojasta näihin päiviin asti ja aion jatkaa liikkumista edelleen enkä aio lopettaa liikuntaa ikinä. Kun talvi tulee niin aion mennä hiihtämään. Hiihto on mukavaa puuhaa talvella. Lenkkeily on mukava ja oikein sopiva liikuntalaji minulle. Kesällä uin, syksyllä liikun luonnossa, talvella hiihdän ja keväällä käyn ulkoilemassa.
Pettymykseni oli suuri ja päiväni on pilalla. 🌝

MiittisNormaali olo vihdoinkin!Luonut: MiittisLauantai 23.10.2021 06:20

Eilenä oli pitkästä aikaan normaali olo koko viikon aikana. Mua ei ärsyttänyt, vituttanut..kerrankin oli hyvä olo ja mä nautin siitä. Sekä päivä meni mukavasti. Nukuin eilenä kunnon päikkärit ja kävin lenkillä.
Söin myös eilenä kaikki herkut loppuun. Nyt en taas herkuttele viikkoon.
Toivon taas että ensi viikko menee paljon paremmin taas kun tämä viikko.
Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopiuksi. Innolla odotan. Kyllä viikko menee taas nopeasti kun on ohjelmaa. Tänään ajattelin mennä iltapäivällä liikuntapuistoon jos on hyvä sää. Mun mielestä pitäisi olla hyvä sää tänään mutta sehän voi vielä muuttua. Tänään katson taas bb jaksot. Olen pari jaksoa jäljessä. Onneksi on hyvin aikaa tänään katsoa kaikki jaksot. Ai niin posse pitää myös katsoa. Meinasin unohtaa sen varmasti taas hauska. Sain maksettua kaikki laskut. Tilille jäi vielä rahaa. Onneksi pystyn maksamaan kaikki laskut joka kuukausi. Sekä siinä saa samalla säästöön rahaa. Päätin nyt etten tuhlaa vaan aijon säästää.
Päätin etten shoppaile enempää vaatteita tänä vuonna. Ensi vuonna sitten taas. Huomasin ja tajusin että mulla on tällä hetkellä niin paljon vaatteita että kyllä niillä nyt pärjää. Niistä saa monta asua. Tänään pesen pyykit mitkä mun olisi pitänyt jo torstaina pestä. No hyvin on aikaa nyt hoitaa ne. Pesukone on varmasti vapaa. Menen aamulenkille taas tänä aamuna. Toivottavasti on hyvä sää. Olin eilenäkin lenkillä Vesisateessa. Ei onneksi ihan kaatamalla satanut vettä onneksi. Vähän tihutti. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Ei ole kiire. Saa olla rauhassa ja kerättyä taas voimia. Innolla olen menossa sinne liikuntapuistoon.
Mukavaa tekemistä iltapäivälle. Saa samalla tehtyä treenit niissä laitteissa mitä siellä on. On tosi hyvä että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Mulla on todella hyvä kunto. Aijon pitää siitä kiinni. Että jaksaa liikkua. Liikunta tekee ainakin mulle todella hyvää ja mä nautin siitä. Se lievittää mulla aika hyvin ahdistusta tai masennusta.
Suosittelen liikuntaa ihan kaikille. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Alan kohta tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin puoli kuudelta.

_Iltsu_Lokakuun neljäs perjantaiLuonut: _Iltsu_Perjantai 22.10.2021 23:59

22.10.2021. Tänään on lokakuun neljäs perjantai. Ihanaa kun tänään alkoi viikonloppu. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni. Nämä viikot ja päivät menevät niin nopeasti, että en itsekään oikein meinaa perässä pysyä. Olin tänään aamulenkillä noin tunnin verran ja siksi minun ei tarvinnut käydä toisella lenkillä tänään. Kävin isäni kanssa hakemassa tänään äitini junalta. Kävin äitini kanssa kaupassa hakemassa eväitä ja huomisia ruokatarvikkeita. Huomenna ajattelin mennä aamulenkille jos sää sallii ja toisen kerran isäni kanssa, jos isäni jaksaa lähteä kanssa ulkoilemaan. Käyn huomenna kaupassa ostamassa itselleni eväitä ja sellaisia asioita, mitä itse tarvitsen. Lenkkeily on minulle oikein hyvä ja hauska harrastus. Katson huomenna Tanhupallon omaa ohjelmaa, koska tykkään katsoa sitä ohjelmaa. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin nousta aikaisin ylös sängystä. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja enemmän tykkään juoda teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihin. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja olen innostunut liikkumaan kouluikäisestä asti joka päivä. Harrastan kaikkia lajeja paitsi hurjapäisiä lajeja. Lenkkeily ja liikunta piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Liikun ulkona joka päivä.
« Uudemmat -