IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Taistelubanaani[Ei aihetta]Luonut: TaistelubanaaniKeskiviikko 27.05.2015 09:59"Now, dear children, pay attention
I am the voice from the pillow
I brought something to you
Have cut it from my breast
With this heart i have the power
To blame youre eyes
I sing till the day wakes up
A bright shine at the heavens sky
My heart burns

They come to you at night
Deamons, ghosts and black elves
They crawl up from the cellar rows
and will take a lok under your bed

Little children listen on
I am the voice from the pillow
I braught something to you
A bright shine at the heavens sky
My heart burns

They come to you at night
And steal your little hot tears
They wait till the moon awakes
And push them in my cold venes

Little children listen on
I am the voice from the pillow
I sing till the day awakes
A bright shine at the heavens sky
My heart burns..."

katsvvvkokeilkaaaaaLuonut: katsvvvKeskiviikko 27.05.2015 09:29

"Bloody Mary" tarinoita
Nykyään kutsuttu Bloody Mary, oli aikoinaan Englannin kuningatar nimeltään Mary Worth. Siihen liittyy monta tarinaa.
Ohjeet: Mene vaikka vessan peilin eteen. Siellä pitää olla pimeää. Ei ole väliä onko yö, itsekin menin tätä ihan päivällä. Jos haluat Bloody Maryn tulevan näkyviin, sinun pitää hokea kolme kertaa "Bloody Mary". Kun olet nämä hokenut, peiliin pitäisi ilmestyä vanha nainen, joka on aivan verinen.

Tämä on todella jännittävää, ja tästä saattaa tulla pelkoja ja traumoja. Olen kuullut että tähän voi pahimmassa tapauksessa kuolla mutta se ei ole varmaa...
Älä siis mene ikinä tätä vain huvin vuoksi.

Tätä ei kannata ottaa aivan todesta, vaikka olisitkin kuullut vaikka minkälaisia tarinoita tästä. Sillä kun katsot peiliin pimeässä, ja ehkä olet vähän peloissasikin, peilikuva vääristyy, ja mielikuvituksesi lähtee helposti laukkaamaan. Eli älä ota kaikkea todesta mitä näät - ole siis skeptinen. Pimeässä kuva vääristyy ja ajattelet helposti näkeväsi jotain outoa, mikä ei välttämättä ei ole edes totta.

Bloody Mary on kansantarina tytöstä, jonka sanotaan ilmestyvän peiliin, kun hänen nimensä mainitaan kolmeen tai useampaan kertaan. Tytön sanotaan tietävän kutsujan hyvät ja pahat teot. Jos on ollut paha, henki riistää silmät ja tappaa uhrinsa kiduttaen helvetissä. Hänen kutsumiseensa tarvitaan kynttilöitä ja tiettyjä loitsuja, joita tietävät vain harvat. Yleensä myös kerrotaan, että hänen kutsumisensa ei toimi ilman kylpyhuoneen tai WC:n peiliä ja että kaikkien valojen pitää olla sammuksissa. Monet näkevät Bloody Maryn harmaapukuisena verisenä vanhana naisena. Vain muutamaan otteeseen on väitetty, että peiliin on ilmestynyt nuori, ilkeän näköinen nainen hääpuvussa. Bloody Mary -tarina voi olla todennäköisesti fiktiivinen tarina ihmisten pelottelemiseksi, sillä sehän on urbaanilegenda, joka kiertää suusta suuhun.


En muuten suosittele kokeilemaan sitä leikkiä pimeässä vessassa. Tarinassa on jonkinlainen perä, koska ihmisiä on loukkaantunut vakavasti sitä leikkiessään, jopa ilmeisesti kuollut. Itse en kokeilisi sitä missään nimessä enkä suosittele kenellekään tempun testaamista.

Ohjeet Bloody Maryyn:

1. Ota ainakin 3 punaista kynttilää.
2. Mene vessaan ja sytytä ne.
3. Sammuta valot.
4. Sano 3 kertaa, Bloody Mary.
5. Odota hetki... (n. 10 sekunttia)
6. Laita valot päälle.
7.Nyt peiliin pitäisi ilmestyä tämä kyseinen Bloody Mary.
(Huom! Sinun täytyy olla yksin vessassa!)

Mikä ihmeen Bloody Mary?:

Bloody Mary on nainen, joka kuoli omissa häissään, kun meni pesemään joen rannalle kasvojaan. Mary tippui jokeen ja hänen hää-mekko riekaloitui ja hän sai paljon haavoja.

Millainen Bloody Mary on?:

-Mustat hiukset
-Riekaleinen häämekko
-Paljon haavoja
-Tuijottaa tyhjyyteen

{elfinex}Uusi perheenjäsen <3Luonut: {elfinex}Keskiviikko 27.05.2015 09:00

Heippa kaikki!
Tässä on meidän uusi pienokainen Myrskysydän.

Myrskysydän <3
Myrskysydän <3

TaistelubanaaniSay it rightLuonut: TaistelubanaaniKeskiviikko 27.05.2015 08:45

-But it was still a better love story than Twilight.

Miittisvääksyyn :)Luonut: MiittisKeskiviikko 27.05.2015 08:06

se olisi keskiviikko :) tänään on paljon ohjelmaa. mulla on aamulla kokkiryhmä. olen pää kokki ja teen ruoaksi pihvejä ja ranskalaisia. salaattina on feta salaattia ja jälki ruoaksi mansikka rahkaa. hyvät pöperöt. mun kaverikin on samassa ryhmässä. kiva tehdä sen kanssa ruokaa :) ja ohjaaja avustaa jos tulee ongelmia.
paja tunnilla ollaan menossa vääksyyn hengailemaan. kävellään siellä ja syödään jätskiä. onneksi tänään on hyvä ilma iltapäivällä niin on kiva kävellä siellä. illalla menen taas kuntosalille. jos en jaksa niin lenkille. sen näkee sitten myöhemmin miten jaksaa.
sain eilenä taas hammaslääkäri laskun. kivat 61 euroa. olin että jes. pitää soittaa äidille ja sanoa että siirtää mun säästöistä rahaa tuonne mun käyttö tilille että saan sen laskun maksettua.
onneksi mulla on noita säästöjä. jos tulee tuommoinen hätä tilanne.
eilenä joo kävin kirjastossa,seppälässä ja kaupassa. lainasin taas kolme leffaa kirjastosta kävin seppälässä vähän shoppailemassa. löysin ihanat farkku shortsit ja valkoisen napa paidan. rahaa meni noin 40 euroa. nyt on hitusen ostettu taas kesä vaatteita.
kaupasta ostin yhen paketin teetä. eilenä katsoin taas muutaman jakson sinkku elämää. toinen kausi menossa. hyvä sarja.
mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä puen tänään päälle. pitää mennä kohta kaivamaan vaate kaappia. pitää myös meikata tässä aamulla vielä. olo on muuten hyvä tällä hetkellä.
ihan mukava päivä taas tänään. aijon vaan nauttia.
syöminen ja ruoka on maistunut. ei ole ahdistanut. mutta uskon että saan ihan varmasti vielä tällä viikolla jonkun itku kohtauksen. en yhtään ihmettele. jos se tulee niin tulee. ainakin itkeminen helpottaa mun oloa. mikä on vaan hyvä. huomenna ajattelin syödä vähän jätskiä. mulla on sitä kivasti pakastimessa jäljellä. ja sitten mulla on syömättä poikaystävän antama suklaa levy. aijon syödä sen tänä viikonloppuna. nams. paras kaveri lähtee lomille. mä ja mun toinen kaveri ollaan viikonloppu täällä. poikaystävä tulee sitten taas käymään viikonloppuna. pitää katsoa jos haetaan koti pizzasta pizzat ;) ja vähän mässyä kun katsotaan taas leffaa.
puolen tunnin päästä on aamupala. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
mulla menee masennus lääke aamuisin.
huomenna on aika rento päivä. pitää siivota ja on toiminta tunti iltapäivällä. käyn samalla kaupassa ja ehkä tokmannilla.
pitää ostaa jotain hyvää viikonloppua varten :)
perjantaina ollaan varmaan menossa kaverin kanssa taas pajalle kuluttamaan aikaa. ja käydään lenkillä viikonloppuna. jos on hyvä ilma. viikonlopusta ei tule ainakaan tylsä. menen sitten taas lomille ensi viikon viikonloppuna. varmaan taas poikaystävän luokse.
pitää alkaa suunnitelemaan minkä seksi asun aijon ostaa seuraavaksi. pitää kysyä poikaystävältä mitä se haluaisi mitä mulla on päällä. onhan tässä aikaa miettiä. rahaa tulee taas ensi kuussa niin pystyy ostamaan sen asun. aijon ostaa sen asun ja ehkä shoppailen jotain muutakin vielä kesä kuussa. jos löytyy jotain kivaa. esim lisää kesä vaatteita vaikka :)
uudet kengät haluaisin kovasti. pitää katsoa jos vaikka löytää ne kesän aikana. mutta. nyt menen kaivamaan vaatetta kaapista ja meikkaamaan.

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTIKeskiviikko 27.05.2015 05:37

Saanko jo luovuttaa,
En jaksa enää.
Nää unettomat yöt,
Tuhoaa mut kokonaan.
Väsymys on absurdia,
Nukkuminen utopiaa.
Tunnetilat tuskaa,
Olotilat helvettiä.
Mikään ei huvita,
Eikä mua ees kiinnosta.

Tunnit liikkuu eteenpäin,
Päivät katoo sumuun.
Ajal ei oo merkitystä,
Se vaan jatkaa matkaa.
Kello sanoo tiktok,
Se rikkoo hiljaisuuden.
Pitää huolta että tiedän ajan jälleen etenevän.

0_juny_0[Ei aihetta]Luonut: 0_juny_0Keskiviikko 27.05.2015 04:29

Sarahnamikävää tää ikäväLuonut: SarahnamKeskiviikko 27.05.2015 03:19

Kuin ikävä voi toista ihmistä olla?? Mä tässä yritän saada unenpäästä kiinni, niin mä vaan täällä pimeessä hörähtelen ja hymyilen ääneen, kun muistelen kaikkea hauskaa ja ihanaa yhteistä aikaa lapsuudessa.. Ja kyllä nyt en puhu mistään exästä/poikakaverista ym paskasta vaan omasta rakkaasta isoveljestä <3 saatoin pikkulikkana yöllä mennä hänen viereen, yritettiin mahtua samaan pieneen sänkyyn eikä mun veli hätyytelly mua pois, vaan kuuntelin hänen kainalossa sen hassuja juttuja kunnes nukahdin, siinä oli hyvä pienen tytön nähdä unia. Pitkillä väsyttävillä automatkoilla kesällä kuunneltiin radiota samalla kun veli teki häröjä ilmeitä eikä mun naurusta meinannu tulla loppua, eikä automatka enää ollu väsyttävä ja tylsä. Mua kiusattiin koulussa, niin veli meni kiusaajien luokse sanomaan vähän painavaa sanaa, ja oli valmis vaikka hakkaamaan ne jos kovasti jatkaa urputtamista. Eivät uskaltaneet vaan hiljenivät, ja kiusaamista en tarvinnu enää kärsiä, kiitos isoveli<3. Veli oli lapsuudessa ihminen jota katsoin ylöspäin, enkä ollu ainoa, hän oli ja on edelleen suosittu. Vähän väliä mua ny'ittiin lapsena hihasta (pääasiassa tytöt) ja kysyttiin "ootko sä hänen pikkusisko??". Ylpeenä sain vastata että kyllä. Toki meillä oli pahoja tappeluitakin, mutta kenellä ei olis sisarussuhteissa? Arvostus ei ole mun veljeä kohtaan kadonnu minnekkään, yhteinen ajanvietto kyllä :( Äh tulipa avautuminen,tää helpotti kun sai purkaa tekstiin tätä tunnetta. Ehkä nyt se unikin tulee.


<3

0_juny_0[Ei aihetta]Luonut: 0_juny_0Keskiviikko 27.05.2015 03:08

-Micro-Pajojen 30-Vuotis Juhla Päivä. ~Luonut: -Micro-Keskiviikko 27.05.2015 02:15

Tänään on sitten tosi lyhyt paja päivä. :'D

Alkaa vasta klo 13 ja loppuu klo 15 koska Pajojen 30-Vuotis Juhla Päivä. :)

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäKeskiviikko 27.05.2015 01:40

Jesmus_X'DLuonut: Jesmus_Keskiviikko 27.05.2015 01:18

funny-Supernatural-small-tiny-faces.jpg
Dark Funeral - In My Dreams

https://youtu.be/pLPk8vRfp9s

Emotional_LifeWinter poemsLuonut: Emotional_LifeTiistai 26.05.2015 23:33

"Talven riemu

Puut ja kasvit ovat kuurassa.
Autojen ja talojen lasit huurussa.

On tämä talvi niin ihanaa.

Saa leikkiä ja lasketella,
myös hiihtää ja luistella.
Iltaisin katsella tähtitaivasta pimenevää,
nauttia lumesta valkoisesta.

Jouluna lapset odottaa,
joulupukkia valkopartaa.
Uusi vuosi verraton,
taivaan koristaa väriraketit.

On tämä talvi niin ihanaa.

Joskus saapi vähän innostua,
leikkiä lumisotaa taikka tehdä lumienkeleitä.
Ei tarvitse hävetä,
vaikka onkin lapsi taikka aikuinen.

Talvella saa jokainen,
iloon ryhtyä mihin vaan.

On tämä talvi niin ihanaa.""Kaunis maailma

Kun katson ulos,
näen vain valkoista.
Puhtaan valkoista ja kimmeltävää.
Tahtoisin koskettaa,
mieleeni tallentaa millaista oli silloin.

En kylmästä pidä,
mutta ei se haittaa,
jos valkoista ihailee.

Se kylmyys,
joka meidät ympäröi,
tahtoisi meidät palelluttaa.
Emme anna kylmyydelle lupaa,
hätistämme sen matkoihinsa nauraen.

Kevään ensilämpö,
saa meidät nauttimaan joka hetkestä.
Auringonvalo ja se tunne,
että joku päivä,
kesä meidät kohtaa.""Lasten päivä

Kuutamo taivaalla hohtaa,
tähdet toisensa kohtaa.

Pakkanen ulkona paukkuu,
uuni sisällä lämmittää.

Päivällä aurinko porottaa.

Lapset pihalla leikkivät,
juoksevat ja kiljuvat,
laskevat mäkeä innoissaan.

Illalla eivät malttaisi nukkumaan."

KuNgFu[Ei aihetta]Luonut: KuNgFuTiistai 26.05.2015 22:37

Ois kivaa jutella jonkun kanssa^^

KinuthHAHAHLuonut: KinuthTiistai 26.05.2015 22:24

giphy.gif

Vittu tää oli cute

JuuZu^^DeepShitLuonut: JuuZu^^Tiistai 26.05.2015 22:18

En ole kirjoittaja ihmisiä tiedän sen en välitä pilkuista tai pisteistä siis missä niitten pitää oikeasti olla. Anteeksi siitä ja nyt lähtee.
Mietitkö ikinä mitään niin kauan että se menee näin syvälliseksi?'
ESMES xD Yksi mies töissä näkee kuolleen isänsä ja pysähtyy huoneen ovella avaa oven ja sanoo "isää isää" ja kun hän on sanonut isä on kotona ja vastausta ei kuulunut hän sanoi "isä ei ole kotona vaan!" Ja katson miltei voisi sanoa "tyhjiin" silmiin ja sanon niin.
Sanon niin... niiiin.. ei varmaan olekaan. Mies katsoo minua ja sanoo niin .. niiin eikai sitten kiitos kuitenkin. Hän näkee isänsä mutta isä ei nää ei kuule eikä tunne poikaansa tai hänen kosketustaan. Mutta mies ei ollut samanlainen aina. Mies menetti rakkaan vaimonsa. Minä jos menettäisin oman rakkaani vajaan vuoden suhteen jälkeen en ehkä sekoisi koska minulla on ystäviä ja omaisia mutta tuntisin halua kuolla vähintään 4 päivää ja puhuisin hänestä seuraavat 4 vuotta taukoamatta ja muistaisin hänet vielä yli 40 vuoden jälkeenkin.
Miehellä ei ollut ketään.. Ei omaa lasta.. ei ketään tuttuja.. Vaimo oli kaikki mitä mies elämässään piti tärkeänä rakkaana ? Aamut eivät väsyttäneet häntä kun näki vaimonsa unessa olevat kasvot tämän sekaisin olevan tukan tämän punertavat huulet pieni suloinen ah niin aivan suloinen pikku hymy. Hän lähti kotoa töihin ja päivät olivat kuin ne eivät loppuisi koskaan. Minä itse vaikka tämä hullulta kuulostaa niin haluan tuntea yhtä vahvaa rakkautta rakastani kohtaan. Minäpä kerron että olen ainakin sanonut joskus "olet maailman tärkein ja jos menetän sinut menetän kaiken" Mistä sen tietää oliko se oikea vasta kun sen menettää. Mies joka oli jo menettänyt elämänsä 2 tärkeää ja pienen hetken ainoat kaksi ihmistä ja sanonta on myös sanottu "3kerta toden sanoo" ja hän oli se kolmas kerta ja se näytti olevan totuus sanoista "jos menetän sinut menetän kaiken" surullistakin tämä on mutta joskus surulla on kauniit kasvot.. eikös ? Minun mielestäni ainakin ja aika useinkin. Auringonpaiste on ihanaa mutta ovat tähdetkin ja ehkä vielä kauniimpiakin. Minun miettiessä näitä asioita tämä sama skenaario on meneillään useassa maassa useilla ihmisillä ja on varmaa että näin on ja sana usealla on siis usea eikä miljoonia. Asioista pitää puhua tai saada puhua jollekin. Kauneudesta puheen ollen ihmis mielikin on kaunis asia mutta kauneus kun ei ole ikuista muuta kuin sielussa mutta sielukin voi muuttua sisältä. Moni kakku päältä kaunis.
Freisian <3 <3 Noi on mun käsittääkseni jalostettu alunperin ritareiden ratsuiksi, onhan ne kyllä aika majesteettisen näköisiä, komeita hepoja. <3
a958c6298c0df295add8e5d44cef686a.jpg
moriah1.jpg
[img]http://https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/89/72/d1/8972d1863654d017485291ba8ca50514.jpg[/img]
« Uudemmat -