IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäSunnuntai 26.03.2017 01:12

Unia<3 :)

Iänikuinen galtsun kyselygalluppien tähti: "Onko sinulla diagnosoitu psyykkistä sairautta?" Kaikki käyttäjät, kenen blogissa oon nähny tän kysymyksen, oli ne iältään 13 tai 30, vastaa "joo". Niinkö? Onko? Lyön vaikka vetoa että jos olet joskus tuntenut itsesi hetkittäin ahdistuneeksi tai masentuneeksi, vaikka pidempiäkin aikoja, ei sulla ole mitään diagnoosia. Miten on mahdollista että kaikki kyselyiden tekijät olis diagnosoitu psyykkisesti sairaaks?

Voin kuvitella että masentuneitakin ihmisiä on. He kaikki eivät ole edes saaneet diagnoosia. Entä sinä, pikku-Helmi-Jadessa 13v, kävitkö lääkärissä? Jos et, mistä sait "diagnoosin"? BFF:ltä? Onkse psykiatri?

Enkä oikeestikaan väitä että psyykkisiä sairauksia sairastavia tai diagnosoituja ihmisiä ei ole. Diagnosoitiinhan mullakin synnytyksen jälkeinen masennus. Diagnoosin teki lääkäri, ei paljo muut ku lääkärit voi diagnooseja tehdä. Ei edes sun äiti (ellei se ole lääkäri). Enkä tarvi alle kommentteja että mikä psyykkinen sairaus juuri sinulla on diagnosoitu, sillä edelleen uskon että niitä on. En vaan jaksa uskoa että oikeesti jokaisella.
Olin tänään ulkona lenkillä raikkaassa ulkoilmassa linnunlahdella ja lenkkeilystä tuli minulle virkistävä olo ja olin myös koulukaverini luona kylässä ja juttelimme ja muistelimme vanhoja kouluaikoja ja kävimme kävelyllä ulkona ja lähdin hänenkulta ennen yhdeksää ja aika meni nopeasti ja meillä riitti juteltavaa ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, kakara ku cara, ku kanye kanyee, tyttöystävä, koti-ikävä, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on ihanaa ja aitoa rakkautta ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla ei ole mitään menoja ja huomenna saan nukkua pidempään kuin arkipäivisin ja tänään oli mukava nähdä koulukaveria pitkästä aikaa ja juttelin koulukaverini kanssa torstaina facebookissa ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja me olemme edelleen kavereita ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja kyllä hän vielä joku päivä hyväksyy kaveripyyntöni facebookissa ja seuraa minua instagramissa ja hyvä että olen saanut hyvän ystävän ja kaverin joka ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus on aitoa ja ihanaa kaveruutta ja pysymme ikuisesti kavereina ja olemme ikuisesti ja aina kavereita.

KuunsilmäHiiii<3Luonut: KuunsilmäLauantai 25.03.2017 23:57

Taaaas siirrytään kesäaikaaan :)

Tänään heräsin siinä kahden aikoihin päivällä ja nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja katsoin samalla Family Guy:ta sekä myös pelasin samalla farmipeliä. Katsoin myöhemmin tabletilta formuloiden avauskilpailun aika-ajot jälkilähetyksenä 18:45 alkaen. Se tuli jälkilähetyksinä 9:40, 12:50, 18:45 ja 20:25. Aika-ajot kuten arvelinkin, eli siis Hamilton paalulla ja Vettel toinen. Huomenna on kuitenkin itse kilpailu ja pitkässä kilpailussa voi tapahtua mitä tahansa. Kaikkein parasta olisi jos nuo kaksi pukkaisivat toisensa ulos kilpailusta.
Minä joka tapauksessa tulin tänne galleriaan ja oli tullut synttärionnitteluja. Yhteensä minä sain 11 syntymäpäiväonnitteluja, yhden enemmän kuin viime vuonna, mutten bestikseltäni tänäkään vuonna. Taidan olla hänelle henkisesti kuollut jo, enkä edes tiedä miksi. Minä muuten ihmettelin kun ylläpidon jaffa laittoi synttärionnittelun. En minä niin kuuluisa ole, että olisin jäänyt ylläpidon mieleen. Tai no on minulla tarina täältä vuosien takaa joka tosiaan kiinnitti ylläpidon huomion, mutta huonolla tavalla. Hän lähetti minulle viestin linkillä keillä muilla on syntymäpäivä. Syntymäpäivänihän olivat eilen, joten laitoin hakuun eiliset, tai oikeastaan käyttäjät jotka ovat syntyneet samana päivänä kuin minä. Eli kaikki täällä jotka ovat syntyneet 24.3.1986. Julkisesti täsmälleen saman ikäisiä kuin minä täällä on 21 kappaletta. Syntymäpäivälahjani olivat äidiltäni 50 euroa ja takautuvasti tuleva Luokkakokous 2 –elokuva, isäni sanoi laittavansa rahaa tililleni mutten kehdannut kysyä paljonko. Parempi olla vähintään 100 euroa. Vaikka te ajattelette varmaan, ettei 31 vuotta ole sinänsä niin merkittävä luku kuin 30, mikä ei kyllä olekaan, niin silti jokainen vuosi voisi olla viimeiseni. Lääkärit sanoivat minulle jotain olisiko 2008 tai jotain, etten elämäntavoillani jos jatkan niin en välttämättä elä kolmikymppiseksi, mutta tässä minä 31-vuotiaana vielä olen, joten olikohan se vain pelottelua? Minäkö pelkäisin kuolemaa? Minähän meinasin tehdä sen elvytyskiellon kanta.fi:hin, mutta se ei kai päde tällaisiin asioihin. Minun mielestäni sydänkohtaus on kunniallinen tapa kuolla. Sen haluaisin tietää ketkä tulevat hautajaisiini. Onkohan siellä vain äiti ja pappi? Muuttuivathan taas kirjoitukseni taas synkäksi. Joka tapauksessa tuleeko muuten muillekin kuin minulle tuo mainos noista latinonaisista? Herkullisen näköisiä parikymppisiä latinonaisia. Niin no rikkaillehan nuo naiset on tarkoitettu. Minä en valitettavasti ole miljonääri, enkä edes puolet siitä summasta omista. Tietävätköhän ne ökyrikkaat vanhat miljonäärit joilla on parikymppiset vaimot vain joutuneensa jonkun tunnottoman onnenonkijan kynsiin?
Joka tapauksessa ei kai minulla tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

HeviGoottiPäivän epistolaLuonut: HeviGoottiLauantai 25.03.2017 21:34

Tää päivä tosiaan menny neljää poikarottaa vahtiessa ja hoitaessa
(Kävin aamulla ja sit tossa illasta käymässä)
Pakko sanoo et noi pallikkaat tuntuu iha erilaiselle ku nartut,
oliha noiki hirmu vilkkaita ja sillei, ku pääsivat vauhtii
mut... Emmie tiiä mikä niissä oli sillei erilaista, ne vaa tuntu lepposille
ja semmosille ettei tarvii kauheesti ressata mistään
Uus asia oli pomotus heijä välillä,
tytöt näyttää vähä omalla tavallaan sen alistamisen
ja pojat lähinnä "paini" kevyesti, piti vähä käyä nappaamassa
pomottava jäähylle pariin kertaan,
ku toiset piippaili siihe malliin et ei nyt oikei olla leikkimielellä
Sulosia oli joka ikinen ja kauheita läskipalleroita &lt;sydän&gt;
Kyl siinä tul vähä ikävä edesmenneitä,
mut oli kyl ihana tutustua näinki fiksuihin rottiin,
tuntu et ne tunti oman nimensä ku jostai syystä rupesin huutelee rottia nimeltä vuoronperään,
kuka ny oli vähä "kateissa"
sillei: " Scar, mihi menit? Meeko? Baloo? Koda tule tänne",
sit kuuluu pien rapina tai pää pilkahtaa esille sillei "Hoi sie!" :D
Loppuun voisin sanoa et helvetti ku o nilkat kipeet,
siis vittu ei pysty taivuttaa kauheesti
ja saan jonku kroonisen vamman tosta kävelystä,
paitti et ne rotat kipitti jalkaa pitkin ku istuin
nii ojensin nilkkaani siinä samalla,
et pääsevät paremmin kipittämään
Mie vähä luulen et se johtuu osittain ainaki siitä,
saateri et tekee helvetin kipeetä

MapeI will waitLuonut: MapeLauantai 25.03.2017 21:12

MapeEclecticLuonut: MapeLauantai 25.03.2017 20:36

Mutta ei ehkä niin hyvä kun face book

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasLauantai 25.03.2017 20:00

MapeSimon SimonfunkelLuonut: MapeLauantai 25.03.2017 18:58

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 25.03.2017 18:34

masquerade86nostagistaLuonut: masquerade86Lauantai 25.03.2017 18:33

cristaemilya-Luonut: cristaemilyaLauantai 25.03.2017 16:37

Mihin työhön et haluaisi päätyä?
- semmosee mis täytys ol jatkuvasti esil tai tuputtaa itteensä tai jotai tuotet muil

Annan sinulle paperin ja kynän. Mitä teet niillä?
- esitä sama kysymykse

Mitä sanasta "soprano" sinulle tulee ensimmäisenä mieleen?
- oma tyhmyys

Oletko koskaan ollut festareilla?
- en

Miten huomautat miesystävällesi, että hänen housujensa vetoketju on auki?
- hevoset karkaa

Mitä syvällisiä asioita olet joskus mietiskellyt?
- vaikka ja mitä. Ihan kaikkee mahdollist on tullu mietittyy

Mitä et katsoisi televisosta, vaikka pakotettaisiin?
- ei tuu mielee

Mikä on kauhein tapa kuolla?
- palamine varmaanki tai joku muu kidutus menetelmä :D

Pidätkö ruseteista?
- juu

Puolukka vai karpalo?
- puolukka

Oletko katsonut paljon piirrettyjä?
- juu

Voisitko vielä vanhemmallakin iällä katsoa piirrettyjä?
- juu

Kuinka monta kertaa elämäsi aikana olet nukkunut teltassa?
- muutama kerra

Ovatko discopallot nättejä?
- juu

Kestätkö huutoja?
- en voi sietää huutamist

Millainen on hyvä asiakaspalvelija?
- ite tykkään semmosist ketkä o kovii höpöttäjii ja hauskasii. Kysyy tarviiko apuu, mut ei jää siihe häirittee sit enää, vaa antaa toise rauhas kattel.

Onko "kuka pelkää mustaa miestä?"-mielestäsi rasistinen leikki?
- pienempän ei osannu ees ajatel asiaa. Nykyää ei sais tehr mittää eikä sanoo, ko joku pahottaa mielens kuitenki

Ajattele paikkakuntaa, jossa asut. Minkä asian haluaisit muuttaa siellä?
- emmä tiä, kaikki vihaa porii, mut must täs ei ol mittää vikaa :D

Annan sinulle perunan. Mitä sanot?
- annoit muotokuvan minust

Oletko koskaan nähnyt pöllöä omin silmin?
- en

Kuka historian henkilö muistuttaa mielestäsi sinua eniten?
- en osaa sanoo

Entäpä joku nykyinen julkkis?
- ..

Kapula vai keppi?
- mitä mä niil tee

Pudotatko tavaroita helposti?
- sattuuha sitä

Mihin aikaan päivästä olet kaikista väsynein?
- varmaa aamusti, mut iltapäiväl alkaa kans jo väsy painaa

Kuinka usein imuroit kotonasi?
- kerra viikos suuripiirtei

Millaiset ihmiset kiinnostavat sinua?
- semmoset hauskat pälättäjät, rennot, itsevarmat ihmiset

Sinulle iskee makeanhimo. Mitä haluaisit mieluiten syödä?
- jottai suklaat

Onko häpeä myöntää ostaneensa jotain kirpputorilta?
- ei ole

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 25.03.2017 16:30

cristaemilya-Luonut: cristaemilyaLauantai 25.03.2017 16:14

MENNEISYYS
1. Mitä teit 6 tuntia sitten? - nukuin
2. Mitä joit viimeksi? - piimää
3. Koska nauroit viimeksi kunnolla? - eilen
4. Mitä ostit viimeksi? - pääsy tankotanssitunnil
5. Missä olit, ennen kuin viimeksi tulit kotiin? - iltavuorossa ja salilla
6. Minkä numeron sait viime kokeestasi? - enpä muist
7. Mikä oli viime todistuksesi keskiarvo? -
8. Mistä näit viimeksi unta? - äidist ja pojast, äitee kuoli syöpään..
9. Kenelle puhuit viimeksi? - mummi

NYKYHETKI.
1. Mitä sinulla on juuri päällä? - t-paita ja alkkarit
3. Paljonko rahaa sinulla on tällä hetkellä? - tarpeeks
4. Millä tuulella olet juuri? - väsyny ja vähä surulline
5. Millainen sää ulkona? - arska paistaa
6. Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä? - tavallaan
7. Mikä musiikki soi? - ei mikään
8. Mitä sinun pitäisi olla juuri tekemässä? - ei mittään
9. Mitä sinun tekisi juuri mieli syödä? - sukulaati maistus ain
10. Miten hiuksesi ovat juuri? - auki ja söhröl

TULEVAISUUS.
1. Mitä aiot tänään vielä tehdä? - varmaa luen kirjaa tai katon jonku leffan
2. Mitä kokeita/muita koulujuttuja sinulla on tulossa? - ei mittää
3. Mitä aiot ostaa seuraavaksi? - pitäs uus ulkoilutakki ainaki ostaa
4. Mitä aiot tehdä viikon kuluttua? - viikon pääst poden krapulaa
6. Mitä toivoisit tulevaisuudeltasi? - toivon, et oisin ammatis mis en stressais näin paljoo mitä nykyses ja mis vois tehä työnsä hyvin ja kunnolla niin, et siit jäis hyvä fiilis ittel ja muil. Oman perheen haluisin myös
7. Mikä sinusta tulee isona? - sen määki haluisi tietää
8. Mitä uskot tekeväsi tunnin kuluttua? - pötköttelen sänkys
9. Kenet ihmisen luulet nyt seuraavaksi näkevän? - isän varmaa

KETÄ.
1. Halasit viimeksi? - mummi
2. Pussasit poskelle viimeksi? -
3. Vihasit viimeksi? - vihaan kaikkii :D

MINKÄ.
1. Värinen puhelin sulla on? - valkone
2. Värinen näppis sulla on tietokoneessa? - musta
3. Värinen paita sulla on päällä? - harmaa

OLETKO KOSKAAN.
1. Tappanut ötökkää ja saanut siitä omantunnontuskia? - juu
2. Itkenyt katsoessasi Titanicia? - juu
3. Uinut vaatteet päällä? - juu
4. Laulanut vesisateessa? - ehkä
5. Ostanu alaikäsenä alkoholia tai tupakkaa? - en
6. Polttanut tupakkaa? - juu

OLETKO TÄLLÄ HETKELLÄ.
1. Väsynyt vai pirteä? - väskä
2. Enemmän blondi vai brunette? - blondi
3. Ihastunut? - vähän
4. Ihan pihalla? - aina
5. Tyytyväinen vai epätyytyväinen elämääsi? - en kumpaakaa

MILLOIN VIIMEKSI:
1. Ostit karkkia? - en muist
2. Söit kakkua? - ehkä viikko sitte

MUUTA:
1.Komedia vai romanttinen komedia? - komedia
2.Horoskooppisi? - rapu
3.Syntymäpäiväsi? - 4.7.
4.Mitä mieltä olet musikaaleista? - ei oo mun juttu
5.Pahimmat pelkosi? - tärkeen ihmisen menetys
6.Meikkaatko? - juu
7.Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä? - nyt en seuraa mittään
8.Biisi joka soi tällä hetkellä? - ei mikään
9.Aurinkoinen ilma vai sateinen ilma? - aurinkoine
10.Nukuitko hyvin viime yönä? - juu
11.Saatko helposti unta? - en oikeestaa

TOTUUKSIA EILISESTÄ
1.Mitä teit eilen? - olin iltavuoros ja sit menin salil
2.Oliko kiva päivä? - olihan se
3.Moneen nukuit? - kymppiin suuripiirtei
4.Olitko yksin vai jonkun kanssa? - työkaveri kans
5.Tapasitko uusia ihmisiä? - en
6.Olitko tietokoneella? - en
7.Tajusitko jotain uutta? - en
8.Monelta menit kouluun? - en ol koulus :D
9.Olitko jollain toisella paikkakunnalla? - en

SATUNNAISIA
1.Kengän koko? - 36
2.Lempinumero? - -
3.Lempikouluaine? - science, hissa, uskonto, bilsa
4.Kännykkäsi merkki? - Samsung
5.Minkä väriset hiukset sinulla on? - vaaleet
6.Entäpä silmät? - vihreet

HALUAISITKO
1.Haluaisitko olla jossain muualla kun nyt olet? - etelän lämpöön kiitos
2.Haluaisitko olla päivän julkkis? - en
3.Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - haluaisin
4.Haluaisitko nähdä jonkun tietyn? - haluaisin
5.Haluaisitko kertoa jotain jollekin tietylle? - haluaisin
6.Haluaisitko halata sitä ihmistä joka on puhelimessasi neljäntenä? - haluaisin
7.Haluaisitko asua etelässä? - en tiä
8.Haluaisitko että olisi kesä? - haluaisin
9.Haluaisitko nukkua ikuista unta? - en
10.Haluaisitko muuttaa maahan jossa kävit viimeksi? - en
11.Haluaisitko matkustaa ulkomaille? - haluaisin
12.Haluaisitko uuden ystävän? - eihän ystävii voi koskaan ol liikaa

RAKKAUS
1.haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä - haluaisin
2.milloin itkit viimeksi? - edellispäivänä
3.mikä sinut saa yleensä itkemään - ahdistus, ikävä
5.ikävöitkö ketään juuri nyt - ikävöin

LatenCyIn searchLuonut: LatenCyLauantai 25.03.2017 15:15

Gone and lain down on a wondrous moor
Alone, at peace, yet pieces he's torn
Journeyed for long, would this be the time
To rest one's mind, let down the tide


Serenity, silence
Suffocating the song
Throat-grasping anxiety
Killing the melody


Unable to talk, mind cluttered in thought
He'd rather just rise and move on
Too many a thing behind in the past
The minor tune has come to last


But treasure is only a rainbow away
And rainbows appear after rainTylsän viikonlopun inspiraatiotulva

irtopääsenttu-psykoosini on vahvaLuonut: irtopääLauantai 25.03.2017 14:35Hell I can't deny it
I fell to the illusion of life
Now, she's taken away everything
That I called I

kuppazkiEtkö sä nää?Luonut: kuppazkiLauantai 25.03.2017 13:07

« Uudemmat -