IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Kuunsilmänjo.Luonut: KuunsilmäKeskiviikko 01.04.2015 12:55

Vähän valoakin. Kiva.
Pakko mennä hetkeks viel nukkumaan ja vaikka illalla tehä joku pyörälenkki. Katotaan mitä jaksais jos jotai jaksaa. Ruokaakin varmaa pitäis kehittää. Laalaa.

Unimaailmaan..<3

Fire_Phoenix_2-610x320.jpg
-google

irtopää[Ei aihetta]Luonut: irtopääKeskiviikko 01.04.2015 12:53

Gallerian paras aprillipila on edelleen se että tää olis myyty Ruotsiin. Never forget.

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäKeskiviikko 01.04.2015 12:23

"Saami, sulkeutuu mäyränkoloo
mis shamaanit ja koukku tähä pahaan oloon
kahel ekillä lennä voi minnevai mennä
ku meil on himas ainutlaatune energiakenttä jou
mielenterveyden turvaks on legaali huume
se viinapulloje määrä ja auringonpuute
rakas kahvikuppi jaksa auta
mis on suru auta, kehityksen ponnahduslauta"
https://www.youtube.com/watch?v=MKWZ7jJ05Bw

PixelStarSex, money and drugs.Luonut: PixelStarKeskiviikko 01.04.2015 11:57

Seksuaalinen suuntautuminen leimaa meitä nyky-yhteiskunnassa. Kuninkaana pällistelee heteroseksuaalit joista osa sorsii muita vähemmistöjä. Niinpä niin kyllä ne homot sai turpaan meidänkin kylillä. Missään laissa ei kielletä asioista tykkäämisestä (poikkeuksia: pedofilia sun muut nassut). Minulle on aivan sama mitä raamattu sanoo perseeseen tuikkaamisesta. Dat ass, sanon minä. Repare your anus and pass me some lotion.

Moni kirkollinen taho perustelee homouden vääryyttä luonnottumuudella. Ei niin tehdä lapsia. Käykö samalla tavalla kuin Wrong turn-leffassa? Väärä reikä ja joku tulee leikkaamaan pippelin irti. Onko homous todellakin niin luonnotonta?

Otetaan lampun alle heterot. Te luojan luomat luonnolliset paskiaset jotka lisäännytte kuin jänikset. Perseeseen panemalla ratkaisisimme työttymyyden ja asuntopulan. Less people-> more happiness. Niitä lastenrattaita ei olisi joku vitun kulmassa tukkimassa käytäviä.
Heteroseksuaali on normaali. Vitut ole. Nykyaikana yhä suurempaa osaa vaivaa lapsettomuus eikä enää perinteiset kutuleikit auta. Nykyaikana lapset tehdään putkissa ja ruikkimalla erinäisiin astioihin. Tulevaisuudessa voit varmaankin runkata koneen sisään ja lähettää siemenet virtuaalisesti rakkaallesi. Oi syntyisi lisää ihania pikseli-ihmisiä <3

Homous ei ole sairaus eikä sitä voi parantaa. Sitä vastaan ei voi kehittää pilleriä tai rokotetta. Se ei ole valinta. Ihan kuin nauru, se kumpuaa syvältä sisältä ja se on kirjoitettu sydämeen. Sinne sisälle tulenpalavin kirjaimin. Rakkaus ei ole rikos. Sinulla, minulla ja miun vasemmalla jalalla on oikeus rakastaa sitä ketä se haluaa. Nuole peltoa tai tuikkaa exittiin. Mikään kirja tai kukaan ihminen ei voi sinulta sitä kieltää.

Henkilökohtaisesti olen ikeaseksuaali. Tunnen syvää vetovoimaa ikean huonekaluihin. Mikään muu hylly ei saa minua yhtä tuskaiseksi. Yksikään toinen kassi ei kanna pyykkejäni varmemmin. Ikea is love. Ikea is life.

Jos olet valmis vetämään perseisiin panijoita turpaan. Ole hyvä ja nosta nyrkkisi. Seison siinä välillä uljaan ikea-kassini kanssa. Jos mielestäsi ne ansaitsevat sen, minäkin ansaitsen sen.

kotipoikaano johon aikoihi eletty O_oLuonut: kotipoikaaKeskiviikko 01.04.2015 10:52

mix vitus tinder ja tää yhristyy? Iha ihme touhuu taas O_o

|^|Ritari|^|Ei voi uskoa!Luonut: |^|Ritari|^|Keskiviikko 01.04.2015 09:27

Kuulitteko jo viimeisimmän? En olisi itsekään uskonut!

Suomesta tehdään yksikielinen valtio ensi vuoden alusta alkaen ja kieleksi valittiin Suomi. Kuulin uutisen eduskuntatalon keittäjämartalta.

Martta oli kuullut jutun, kun Räsänen oli tohkeissaan käytävällä puhunut Haglund:n kanssa, miten nyt käännetään mahdollinen tappio voitoksi tällä hienolla suuntamuutoksella.

KiroitusvirhewatLuonut: KiroitusvirheKeskiviikko 01.04.2015 08:57

jaffaIRC-Galleria ja Tinder yhdistyvätLuonut: jaffaKeskiviikko 01.04.2015 08:48

tgs.png

Tinder hakee vahvaa kasvua Pohjoismaissa. Viime viikkoisen Matchcom ostoksen lisäksi Tinder vahvistaa otetta markkinoilla ostamalla suomalaisen IRC-Gallerian.

Ensimmäiset fuusiointioperaatiot on jo suoritettu. Entisen IRC-Gallerian kaikki profiilit näkyvät jo Tinderin mobiiliapplikaatiossa.

IRC-Galleriasta tulee Tinderin webbiversio ja Tinderistä IRC-Gallerian mobiiliversio. Uuden fuusioidun palvelun nimeksi tulee tinder-gallery joka löytyy jo osoitteesta http://tinder-gallery.com

Tinder-Galleryssä on jo testikäytössä nettideittailun kuuluisa helppokäyttöominaisuus: raahaa käyttäjän kuvasta oikealle, vasemmalle tai ylös!


// Tinder-Galleryn ylläpito

Miittishuomenna lomille :)Luonut: MiittisKeskiviikko 01.04.2015 08:01

viikon puoliväli. olen varmaan huomenna lähdössä jo lomille koska on pääsiäinen. ajattelin että menen kotiin yhdeksi yöksi ja poikaystävän luokse perjantaina. pitää soittaa äidille tänään ja kertoa että olen tulossa kotiin. pitää vaan kysyä ohjaajilta että käykö että lähden jo huomenna. tänään on ohjelmassa kokki ryhmä aamulla. mä olen pää kokki. teen ruishampurilaisia. tulee varmasti hyviä. paja on taas tänään eikä mitään tietoa että mitä tehdään. se selviää tuossa aamulla.
kuntosalille taas illalla. olen menossa nyt yksin koska mun kaveri lähtee jo tänään lomille. meillä on sijainen nyt tällä kertaa kuntosalilla. saa nähdä onko millainen. toivottavasti rento. kävin eilenä seppälässä.
löysin ihanat pinkit housut ja valkoisen topin. meni noin 50 euroa. sitten kävin tokmannilla ja ostin huulipunan ja karpalo mehua.
tilille jäi vielä kivasti rahaa. ja rahaa tulee taas kohta.
onneksi. mun piti maksaa pari laskua eilenä mutta unohdin. no. koitan huomenna maksaa ennen kun lähden lomille.
kiva taas lähteä pitkästä aikaan lomille. mun velikin tulee kotiin huomenna. näkee sitäkin. ja äitiä ja isää. pitää vaan sanoa tänään poikaystävälle ettei sen tarvi tulla sitten hakemaan mut perjantaina koska porukat vie mut sen luokse. tulee varmasti mukava loma :) sunnuntaina olen tulossa jo takaisin. nyt on muutenkin hyvä olo ja fiilis. kannatti levätä viime viikonloppu. jaksaa taas lomailla.
syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. tavoite on saada aina vatsa täyteen. katsoo miten noi mun syömiset menee sitten lomilla. varmaan ihan hyvin. en ota nyt paineita siinä. syön mitä pystyn.
en jaksanut eilenä katsoa animea. huomenna voisi katsoa koska on aikaa ennen kun lähden lomille. aijon ottaa kannettavan mukaan lomille. se on mulla aina mukava kun lähden lomille. pystyy olemaan netissä. tänään ajattelin kokeilla noita mun uusia pinkkejä housuja. kiva laittaa ne päälle. pirteän väriset. kannatti ostaa. nyt mun ei tarvi ostaa vähään aikaan housuja. niitä mulla on nyt toistaiseksi ihan tarpeeksi. mutta. oli kiva shoppailla :)
piristi hieman. tässä kuussa shoppaillaan taas uudelleen. jos vaikka jo tässä kuussa mentäisiin kavereiden kanssa shoppailemaan lahteen. pitää vähän kysellä kavereilta mitä ovat mieltä.
tänään voisi jo hieman siivota tätä kämppää koska huomenna on siivouspäivä. ei sitten huomiselle tule kauheasti siivottavaa. en eilenä muistanut pestä edes pyykkiä. no. pesen vaikka sitten kun tulen lomilta. mulla on vaate kaappi täynnä vaatteita. ei lopu kesken.
en muistanut ostaa eilenä puuroa. pitää tänään käydä ostamassa. joko s-marketista tai tokmannilta. ai niin apteekissa pitää myös käydä. käyn tänään tai viimeistään huomenna. on sitten taas lääkkeitä. pitää varmaan tänään jo alkaa pakkailemaan. ja mulla on taas vaate kriisi että mitä laitan huomenna päälle kun lähden lomille. korko kengät ainakin laitan. ehkä ne pinkit housut..no. katsoo sen huomenna. kun menee huomenna kauppaan niin pitää ostaa suklaata. syön sitten perjantaina. ja katson lemmen viemää.
kiva mennä taas kuntosalille tänään :) tosin yksin mutta hyvin se menee. onneksi siellä on muitakin. tulee varmasti hyvä tunti.
ja hyvä olo sen jälkeen. tästä on tulossa ihan kiva päivä :)
puolen tunnin päästä pitää mennä aamupalalle. voisi ennen sitä vähän jo siivota vaikka tuota keittiötä. on sitten siisti. huomenna vasta aijon imuroida ja mopata. ja pestä vessan.
roskat pitää myös viedä. sitten kun tulee lomilta niin on kiva tulla siistiin kämppään :)

R3DSINIST4RHellfireLuonut: R3DSINIST4RKeskiviikko 01.04.2015 06:25

HearseSattuu, sattuu.Luonut: HearseKeskiviikko 01.04.2015 06:18

Joulukuussa: "Nukun sit ku pääsen kainaloon nukkumaan"
Hmmh, ohoh nyt on jo huhtikuu..

Emily^^(:Luonut: Emily^^Keskiviikko 01.04.2015 05:42

Vuoden jälkeen sä oot siinä taas,
molemmilla nousee tunteet pintaan,
sä avaudut kuinka avovaimon kaa
ei oo yhtä spontaania, ihanaa

Tulet lähemmäs, mua jännittää,
en tiedä kestänkö enempää,
sä kumarrut, mua suutelet
ja yhtäkkii mä tajuan et

Mä oon niin yli susta,
niin yli meistä,
vedän pidemmän korren loppupeleissä
Niin yli susta, niin yli meistä
kauan kamppailin irti noista pihdeistä
Sä jäät seuraamaan mun perään,
mut mä en käänny katsomaan enää

Vieläkö Cardigans sua muistuttaa,
millaista on kun on kemiaa
Joskus oisin tehnyt vuokses mitä vaan,
vaikka pankin ryöstänyt sun kaa

Mut en enää oo sama ihminen,
lopultakin mä tajusin sen
tähän se päättyy, tähän se jää,
hyvästi akilleen kantapää

semekuMy number oneLuonut: semekuKeskiviikko 01.04.2015 04:42
https://www.youtube.com/watch?v=pbn0E8d94dg


...and I get to see you today.

Sanpz[Ei aihetta]Luonut: SanpzKeskiviikko 01.04.2015 04:21

Elämä on kaunista, ku pääsee siitä taudista,
elämisestä ku sitä ei vittu kestä

artvirosAikaista huomentaLuonut: artvirosKeskiviikko 01.04.2015 03:41

Minulla oli eilen huono päivä, joten en käynyt klubitalolla. Olen ajatellut, että en haekkaan enää ollenkaan Turkuun kouluun. Pysyn näissä hauissa mitä olen jo hakenut ja jos pääsen aloittamaan koulun elokuussa otan sen. Jos en saa opiskelupaikkaa, teen jotain muuta. Yksi vaihtoehto on Verve mt-kuntoutus joka kestää parisen vuotta ja sen aikaa saa tehdä hommia. Mietin eilen varsinaiselle työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymistä, mutta se ei ole vielä vaihtoehto.

Topi-koulutusta on vielä kaksi kuukautta jäljellä ja se menee nopeasti, Huhtikuu on kiva kuukausi voi lähteä vaikka keväisen aurajoen rantaan syömään jotain sämpylää ja ottaa vaikka termariin kahvia mukaan. Niin se aika kuluu siellä asuntolassa.

Tappara pelaa perjantaina Lukkoa ja Ville Niemistä vastaan, uskon että menenmme tänäkin vuonna finaaleihin.

theme24moiLuonut: theme24Keskiviikko 01.04.2015 02:50

mulla on tylsää kun ei nukuta yhtäää niin kuuntelen musaan mietin mitä tänää olii ohjelmaa ainakin vähän siivomista kaupassa käynti aamulla sitten alkaa siivous urakka aijon siivota koko oman asunnon kun pirun tylsää sit maistuu kylmä vesi ja suihku aloítaan homman jo klo 16 siitä alkaa mun siivous päivä oikein mukavaa päivää kaikille tasaisesti

HannabellaPierre Bachelet - EmmanuelleLuonut: HannabellaKeskiviikko 01.04.2015 02:31

Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui vit corps à cœur déçu

Tu es encore
Presque une enfant
Tu n'as connu
Qu'un seul amant
Mais à vingt ans
Pour rester sage
L'amour est un
Trop long voyage

Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui vit corps à cœur déçu

L'amour à cœur
Tu l'as rêvé
L'amour à corps
Tu l'as trouvé
Tu es en somme
Devant les hommes
Comme un soupir
Sur leur désir

Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui vit corps à cœur déçu

Tu es si belle
Emmanuelle
Cherche le cœur
Trouve les pleurs
Cherche toujours
Cherche plus loin
Viendra l'amour
Sur ton chemin

Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le
Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui vit corps à cœur déçu

Tu es encore
Presque une enfant
Tu n'as connu
Qu'un seul amant
Mais à vingt ans
Pour rester sage
L'amour est un
Trop long voyage

Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui vit corps à cœur déçu

L'amour à cœur
Tu l'as rêvé
L'amour à corps
Tu l'as trouvé
Tu es en somme
Devant les hommes
Comme un soupir
Sur leur désir

Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui vit corps à cœur déçu

Tu es si belle
Emmanuelle
Cherche le cœur
Trouve les pleurs
Cherche toujours
Cherche plus loin
Viendra l'amour
Sur ton chemin

Mélodie d'amour chante le cœur d'Emmanuelle
Qui bat cœur à corps perdu
Mélodie d'amour chante le
« Uudemmat -