IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

44_Kyatt_229[Ei aihetta]Luonut: 44_Kyatt_229Sunnuntai 23.07.2017 01:38

Minä tänään 25v ja Suomi tänä vuonna 100v

Onnea ja menestystä jatkoon. Äänestän ja jätän jatkossakin äänestämättä rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta, elämänkatsomustiedon eli muun muassa etiikan ja moraalin oppeja hyödyntäen. En jatkossakaan tapa tai satuta enkä jatkossakaan jätä rukoilematta kotimaani ja muiden puolesta kokonaisuudessaan, niinkin kiistelty asia kuin uskovaisuus onkaan.

Olin vielä 19-vuotiaana agnostikko elämänkatsomustiedon oppejen oppimisen jälkeen ja muiden lapsien vahvojen mielipiteiden kuulemisen jälkeen. Oppeja on erilaisia, mutta Suomi on mielestäni opettanut edes jonkin verran hyvin, leikkimielisyyttä vihamielisyyden höystämänä vain on mielestäni edelleenkin liikkeellä liikaa. Jos kaikki olisivat rauhallisia ja tutkailisi kokonaiskuvia ja asioita ja määreitä oikeasti todelliset vaihtoehdot huomioon ottaen inhimillisyyden perustein, niin kaikkiv vain olisivat rauhallisia. Yhtälönä tuo ei "ehkä vielä toimi", mutta sekin on vain jonkun mielipide.

Jos saisin tänään puhaltaa kynttilän, tai jos saan, niin tiedän mitä toivon yhä ja edelleen. Riistämistä käsitteenä ajatellen, olen edes vähän kiitollinen.

Hyvää vuotta teille.
Minulla oli mukava päivä töissä ja kotona ja ihanaa kun alkaa viikonloppu jolloin olen aina vapaalla ja viikonloppu on parasta koska silloin saa nukkua pitkään ja en mieti työasioita viikonloppuna ja maanantai ei ole yleensä lempipäiväni ja perjantai ja lauantai ovat parhaat päiväni ja olin aamun kotona ja söin aamupalaa ja lähdin töihin aamuvuoroon ja tein siellä muun muassa salaatteja, leipomista, salaattien täyttöä ja pakkausta ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja menin sen jälkeen aspa-ohjaajani kanssa pyöräilemään noljakkaan sinkkolaan ja kaislsrannantietä poispäin ja pyöräilin kotiin sieltä yksin ja sen jälkeen menin päiväunille ja katsoin telkkaria ja lähdin kauppaan palauttamaan pullot ja ostin vähän evästä ja sen jälkeen menin honkaniemeen uimaan ja sieltä menin vanhemmille kahville ja söin siellä iltapalaa ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, kakara ku cara, ku kanye kanyee, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla ei ole aikaista herätystä ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja kiva kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa lauantaina ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja paras kaveri ikuisesti ja pysyvästi ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.

Grazyman_89TyttöystävähakemusLuonut: Grazyman_89Lauantai 22.07.2017 23:10

ainakin 20kertaa Seksiä päivässä,etkä nipota turhista

romantikko86Lauantai 22.7.2017Luonut: romantikko86Lauantai 22.07.2017 22:06

Heräsin yhden jälkeen ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Yllättävää kyllä myyjä kysyi minulta henkilöllisyystodistuksen, vaikka hän on nähnyt minut useasti ennenkin. Hän sanoikin, että no kai mä oon sut ennenkin nähnyt. Kai? Luulisi tämmöisen naaman jäävän mieleen. Se oli yllättävää kun monen monta kertaa ei mitään henkkareita kysynyt ja sitten yhtäkkiä kysyy. No ei sillä nyt niin väliä ole, kunhan ihmettelen.
Joka tapauksessa kun tulin kotiin, niin aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Myöhemmin katsoin eiliset Batmanit ja myös Housen. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun katsoin How I met your mother –sarjaa.
Nyt jatkuu kellon ollessa 16:52

Jatkuu nyt ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin tuntikausia Family Guy:ta ja pelasin farmipeliä sekä kuuntelin musiikkia. Menin myös Photofeeleriin pitkän tauon jälkeen. Karmani oli alhaalla, joten jouduin nostamaan sitä arvostelemalla ihmisten ulkonäköä. Bisnesulkonäköä jaksoin vain tiettyyn pisteeseen asti. En minä jaksa bisneskuvia. Näytänkö minä itse muka liikemieheltä? Jos minä olisin liikemies, niin minulla olisi jokaisessa tulevassa galleriakuvassa yli tonnin puku päällä ja konjakkilasi kädessä sekä todella suuri sikari suussa, kuubalainen tietysti. Minä olisin joka ikinen päivä herrainklubeilla ja 30 asteen helteelläkin hieno puku päällä. Rikkaus muuttaa miestä. Muistan kun minulla oli vielä jotain 12 tonnia tilillä, niin vielä silloinkin minä laitoin puvun päälle vaikka olin kotona yksin. Eihän 12 000 euroa ole mikään massiivinen summa edes, mutta se pitää aina verrata siihen mitä sitä ennen oli. Oli miten oli niin bisneksestä deittailuun. Deittailusta no mitä sanoisi? Vituiksihan tuo menee. No en jaksa enää puhua.

Hyvää illanjatkoa!
Pitäsisi asettaa itsetuho mekanismi taloni kuin jäämistön tuhoaminen on sen syy että monet esineisiin ja tekemääni joutuu siis jätevaunuun...

Ja ei vain romut roskat kaikki tuhotaan sillä ei ole taloudellista arvoa sitä ei säilytetä vaimoni kuitenkin pääsee kaarnakotiin....

Niille joille on katsottu vammais status ei suoda aitoa asemaa vanhana ja arvotettuna henkilönä ellei ole pankissa rahaa ja vaikkapa kultaa...

Ja jolla voi ostaa asemaa arvostusta en ole siinä asemassa sitä mitä minä olen tehnyt se säilytetään...

Ja minä olen silti itsekkin sen siis jo vammaisen mielenvikaisen asemassa oleva henkilö todellisuus on toinen....

Kuin siis niillä monilla joilla lapsia lastenlapsia jotka on jo älynneet vaalia siis ihmissuhteita elämänsä aikana heillä on puolesta hoitajat olemassa....

Vamaisella ei ole samaa statusta hänen omaisuutensa jopa maalamansa ne taulut voivat joutua jätteeseen...

Ja he katoavat ihmiskunnasta kuin heitä ei ole tai olisi olemassa vaikka he olisivat keksineet mitä mikä takaisi....

Ihmiskunalle paremman kohtalon he ei pysty sitä nyt siis vain jättämään lahjana tuleville sukupolville..

Hallinon virkailijat työmiehet vievät tämän lahjan jätteenä hukkaan tämä koituu Ihmiskunan tuhoksi...

Ja tulevassa positiivisella ajatelulla ei ole merkitystä tämän edessä se ei johda mihinkään hyvään..

ViikinkityttöMiehelen mitä tuleviLuonut: ViikinkityttöLauantai 22.07.2017 21:21

Kerro, mitä kyseiset sanat tuovat mieleesi.

- Muna = miehen elimen kansanomainen nimi
- Kaappi = sieltä voi tulla ulos
- Solmio = juhlapuku
- Ketju = kahleet
- Harja = hammasharja
- Kenkä = uudet lenkkarit
- Pyyhe = suihku
- Rinta = sydän
- Maito = niittyviski
- Peitto = kaksi ihmistä peiton alla
- Solki = vyö
- Kumi = kondomi
- Kasvot = pärstävärkki
- Haju = tupakan ja viinan haju
- Rakkaus = "kuin vanhat narkkarit, sosiaalihuollon elättinä. me syömme toisiamme, rakkaus ja minä." <3
- Lupaus = mahdotonta pitää
- Katu = katujätkät
- Vihreä = poliittinen puolue
- Jumala = kristinusko
- Sukupuoli = sukupuolitauti
- Ääni = rikkoutuvan lasin ääni
Olette saapuneet yhteiskunnanvastaisuuden, anarkismin, dadaismin ja laittomuuden tyyssijaan Tämän teoksen avainsanana on lause: Järjettömyydessäkin voi olla järkeä. Aiheenani on kyseenalaistaa nyky-yhteiskuntaa, maailmaa ja sen eri ilmiöitä. Kerron tässä kirjassa samalla myös itsestäni ja ajatuksistani.

Olen täysi-ikäinen suomalainen nainen ja luonteeltani erittäin omaperäinen persoona. Haluan tutkia, väitellä, kyseenalaistaa, ottaa selvää, kysyä ja myös kritisoida eri asioita. Mikään ei ole minulle mahdotonta, koska järjettömimmästäkin ajatuksesta löytyy taatusti edes hiven järkeä! Tiedonjanoni on sammumaton, ja lisäksi omaan erittäin hirtehisen huumorintajun. Se on minulle samalla selviytymiskeino elämässä. Minulla on positiivinen elämänasenne, ja näen hyvää lähestulkoon kaikessa.

Rakastan kirjoittamista ja olen kirjoittanut koko pienen ikäni. Harrastuksiini kuuluu kirjoittamisen lisäksi myös musiikki - kuuntelen paljon musiikkia, laulan ja teen omia laulujen sanoituksia. Suomen kieli on kiinnostanut minua todella kovasti jo pienestä pitäen, ja haluan käyttää sitä kirjoittamalla omia tekstejä.

Tulen kertomaan lähes kaikesta maan ja taivaan väliltä. En pelkää käyttää kovia enkä rajujakaan ilmaisuja, vaan puhun asioista oikeilla nimillä ja myös karut totuudet sanotaan suoraan. Aihepiirini kirjoituksessani on kovin kirjava ja vaihteleva. Mies ja nainen yhteiskunnassa, seksuaalisuus, päihteet, väkivalta, rikokset, laki, luonnon ja eläinmaailman monimuotoisuus, hirtehishuumori, anarkismi, dadaismi, Suomen kieli sekä ihmisen arvo-ja aatemaailma.

Tässä vielä oheisesti kerron, mikä on tämän kirjan ydinasia. Aion nyt ja vastaisuudessakin kirjoittaa kertomuksia sekä runoja, joissa pääasiana on lainalaisuuksien kumoaminen. Mielivaltaisesti toisiinsa liittyvät ja liittymättömät lauseet ja sanat muodostavat uusia ulottuvuuksia.Tarvitseeko kaiken olla niin järkevää? Ei toki!

YTIMENNÄVERTÄJÄT

Siinä missä aurinko ennen muinoin piti majaa jonkun unohdetun veneen alla, nyt se hilaa kuin hilaakin itsensä taivaankannelle ja piikittää valoa ihmisväen suoniin injektioruiskulla. Taivas on verenpunainen, jos joku sen niin haluaa nähdä. Joku toinen voi havaita sen vaikkapa violettina. Pakkanen paukkuu, koska enkeleillä on kova yskä, eikä taivaassa ole yskänlääkettä. Ai niin, nythän on kesä. Tai olkoon vaikka kaksi kesää, mitä minä tässä enää jauhan.

Nämä näkymät johdattavat minut absurdien ajatusten äärelle. Ilo ja suru vääntävät kättä keskenään. Elämä on edessä kuin verot ja kuolema. Kaikelle voi vinoilla, vaikka sitten itse viikatemiehelle. Voi sanoa ihan piruuttaan että pidetäänpä nyt oikein hauskat hautajaiset, ei se ketään tapa. Kysehän on omista hautajaisistani, joita ei pidetä, koska minä se aion elää ikuisesti! Ajatukseni kutovat verkkoa kuin jättiläishämähäkki. Se verkko leviää leviämistään kuin sienirihmasto, kahliten kaikki yhteiskunnan normit. Kauneus ja rumuus menevät iloisesti sekaisin. Lumen alle jäänyt variksenraato ja kevään ensimmäinen sitruunaperhonen ovatkin vain osa luonnon kiertokulkua. Veri on kaikkien elävien olentojen elinehto ja oksennus vain ihmisen tai eläimen ruuansulatuselinten tuotos, ei niille tarvitse nenää nyrpistellä. Elämä on biologiaa.

Yhteiskunnan ydin on mitä kiintoisin. Se on mustanaan ihmisiä, mutta loppupeleissä suljetun kaihtimen takaa näyttäytyy muutakin kuin kuhisevaa samaa ampiaispesää. Se on lakeja, sääntöjä ja normeja, jotka voidaan viskata lennossa romukoppaan. Se on poliittisia näkemyksiä ja kannanottoja, uskonnollisia vakaumuksia, ihmisten mielipiteitä, ajatuksia ja tunteita kaikesta maan ja taivaan väliltä. Se on rakkautta, iloa, surua, vihaa ja väkivaltaa. Naurettavuuden raja, jota haluan tutkia tässä blogissani, on häilyvä. Nauran mielessäni räkäisesti kaikelle, mikä on vastoin periaatteitani. Olen kyllästynyt kulkemaan samoja raiteita kuin valtaväestö. Olkoon tieni kaita tai lavea, pysyn visusti omalla tielläni kuin purukumi hiuksissa. Miksi pitää olla kuin muut? Mikä helvetti siinä on, että ihminen ei saa olla yksilö? Nyt näytän kyllä närhen värkit! Ei se ole Suomen valtion tai ihmiskunnan päänsärky, jos minä kapinoin valtavirtaa vastaan.

Vaikka vuosien saatossa ajat muuttuvat ja ilmiöt niiden mukana, yksi on idioottivarmaa: yhteiskunnan laidalla taistelee myös muutamia sitkeitä sissejä, jotka ovat saaneet ikäväkseen maistaa arvostelevia sanoja, mutta se ei niitä liikuta pätkääkään. He sivaltavat viiltävällä sanan säilällään niin, että oksat pois! Heidän elämäntehtävänään on kyseenalaistaa ja kaataa vanhat säädökset ja lait lakoon kuin maamies niittäisi heinää. Vips vaan, ja vallan kahvaan mielivät lahopäät kaatuvat ennen pitkää kanveesiin. Se on viheliäistä, mutta toimii takuulla kuin tauti. Ihmiskunnan vehreässä metsässä me olemme tuhohyönteisiä, mutta varsin hyödyllisiä. Me kaluamme käsitysten ytimen auki, kuin se olisi puun nilasolukkoa. Täältä me tulemme, ytimennävertäjät, isänmaan uudet toivot!

vanillafizzNo terwe..Luonut: vanillafizzLauantai 22.07.2017 21:08

Ens viikolla parturiin,hiukset saa uuden lookin,vetäsen blondiks ja teetän mustia raitoja.Rakas kissani menehtyi heinäkuun alussa ja suru vieläkin kova <3,19 vuotta oli yhteistä taivalta meillä <3,tuntuu vieläkin välillä,että se on mun lähellä ja nukkuu sängyssä vieressä <3, Nykyisen ukon kanssa menee hyvin,ja enskuun alussa mansikoita hakemaan Tervosta ja samalla Lohimaalla käynti :)

ViikinkityttöV is for VikingLuonut: ViikinkityttöLauantai 22.07.2017 21:07

VASTAA NIMESI ALKUKIRJAIMELLA:

Olen: vilkas
Haluan: vaalean viikingin
Minulla on: velipoika
Vihaan: vankeutta
Kuuntelen: Vesku Jokista
Rakastan: vapautta
Minä aina: villiinnyn
Minä en ole: vainaja
En ole aina: vessassa
...koska miksi kaikessa pitäisi olla järkeä?

Olen 22-vuotias. Viime vuonna minulla oli synttärit ja täytin yksi vuotta. Ja kuten kaikki tietävät, yksivuotiaiden on oikein laillista ja sopivaa opetella ajamaan autolla. Joten varastinpa sitten itseltäni
uuden Volkswagenin ja lähdin sillä ajelemaan kerrostalojen katolla. Koska olen Jeesus ja jumala ja kaikkien kuningas ja voittaja ja kaikkee kivaa. Hiiohei! Ennen ajelulle lähtöäni söin kolme valmiiksi
syötyä voileipää. Aivoni ovat pakastimessa. Ne maistuvat mansikkajäätelöltä, enkä ole koskaan maistanut niitä. No eihän siitä leivänsyönnistäkään tullut sitte mitään. Se meni vituiksi kuin porsaan joulu. Arvatkaapas miksi? Koska minua pierettää ihan maan mahdottomasti! Apua! Soittaisinko minä vessahätänumeroon vai pissahätänumeroon? Pieru on sama kuin flatus. Se on jännää. Helvetin jännää. Mutta mitä minä tässä enää jauhan? Mene nyt siitä auton rattiin! Ai niin, en olekaan pitkään aikaan mitannut itseäni. Olen kaksi millimetriä pitkä. Sitten punnitsen itseni kaupan hedelmävaakassa (varastin senkin) ja hups vaan, minähän olen lihonut kaksi tonnia. Mutta se ei haittaa. Nyt puen vaaleanvioletin sadetakkini päälle ja keltaiset lapaset jalkaan, koska aurinko paistaa lettuja taivaalla. Sitten hyppään autoon vänkärin paikalle ja rupean siinä ajamaan. Oho, ohjauspyörä on liian kaukana. Miksi? No koska istun vänkärin paikalla, mutta ihan yks lysti, ryki taikka yski. Ajan ylinopeutta, tietenkin. Koska en osaa muuta. Poliisi punaisessa mekossaan ja korkokengissä valvoo liikennettä. Se ei huomaa minua. Juon vanhasta pillimehupurkista vodkaa ja poltan tupakkaa autossa ja itse Taivaan Isä ja joulupukki ja poliisi tietää, ettei niin saa tehdä. Mutta minäpä en joutunutkaan vankilaan, vaan hyppäsinkin vankilan katolle. Ja sieltä minä hiihdän ilman suksia luistimet jalassa takasisin volkkariini ikkkunan läpi. Minulta halkesi pää ja viisi varvasta, eikä minusta tullut yhtään vertakaan koska söin äsken ensiavuksi kilon laastaria. Nam, olipa se hyvää. Mutta siitä tuli suuhun outo sivumaku ja kun maistoin villasukkaa, se maistui ihan varvashielle. Yäk. Se villasukka oli vihreä ja yhtäkkiä taikuri löi taikasauvallaan villasukkaa niin, että se rupesi kiljumaan, koska siihen sattui. Se villasukka unohti kivun ja alkoikin nauraa räkättää, ja minuakin alkoi naurattaa. Sitten muutuin virtahevoksi ja lauloin kuin hevonen sillä hevoset eivät osaa laulaa. Lentävä vasikka lauloi vieressä vasikkavainaan nuotilla ja lähti lentämään. Kului yksituhattasataa vuotta ja hokkuspokkus, minusta tuli takaisin ihminen. Mitä me opimme tästä? Sen, että ei ole mitään järkeä olla järkevä tai muuten voi lentää pää edellä kaivoon. Ja join kaivosta kaikki vedet. Jano lähti!

Oli kerran aamu. Menin vessaan ja sen jälkeen vessan taakse. Koska olin nukahtanut sinne ja syönyt tyynyni. Sitä ennen pesin hampaani kenkävoiteella kolmetoista kertaa. Hammasharja oli kengässä. Käkikello alkoi kukkua aamulla kello kaksitoista. Löin sitä turpaan, koska kaikkihan tietävät, ettei käkikellolla ole turpaa. Kännykkäni alkoi soida pesuvadissa. Vati oli täynnä piimää. Kuka helvetin idiootti keksi täyttää pesuvatini piimällä? No, ensin tutkitaan ja sitten hutkitaan. Tai hutkitaan ensin. Menen pihalle pelkät kalsarit jalassa ja viskaan vadillisen piimää naapurin rappusille. Vati lentää ikkunasta ulos. Läiskis! Lits läts! Räts! Ikkuna menee rikki ja minä menen savupiippuun. Savupiipussa matkalla tuli yhtäkkiä vastaan sininen kännykkäni, jonka olin tänä aamuna jotenkin mystisesti kadottanut. Kännykkä oli kovin vihainen, koska en ollut lukenut tekstiviestiä. Minä kilttinä ihmisenä pyysin anteeksi puhelimeltani, ja se oli taas iloinen. Loikkasin ikkunasta keittiön pöydälle lukemaan viestiä. Siinä luki: ”Sinut on kutsuttu kissanristiäisiin jotka olivatkin vahingossa koiranhautajaiset. Muista ottaa mukaan keritsimet ja lypsyjakkara pässinpäivänä vuonna sikapossu. Tilanteen muuttuessa voit soittaa numeroon nollatoistakymmentä. Aamen ja kiitos ja anteeks.” Silloin tuli yö ja taivas näytti keltaiselta, koska joku oli pissannut taivaan päälle. Piirsin mustalla tussilla viisitoista hakaristiä peiliin koska te olette pelkkiä natsisikoja ja minä olen tasavallan presidentti ja johtaja vaikka sen itse sanonkin. Juuri kun meinasin mennä katsomaan televisiota jääkaappiin kavereideni kanssa, minulla välähti! Että pyydänpä parhaita kavereitani (niiden nimet ovat muuten Peruna ja Porkkana) leikkaamaan seinällä olevalta sirkuspellen kuvalta punaisen nenän irti. Mitä hittoa se hölmöläinen oikein pelleilee meidän kotonamme keskellä yötä? Siinäpä sitä on pähkäilemistä kerrassaan. Peruna alkaa laulaa Liehuvaa Liekinvartta valtavan isoon ääneen. Hiljennän sen juottamalla sille seitsemän vuotta vanhaa yskänlääkettä. Sitten sille tulikin yskä, ja sen jälkeen hikka. Porkkanaa rupeaa vituttamaan meidän touhuilu, ja se näyttää mielenosoitukseksi keskisormeaan meille, vaikka sillä ei ollutkaan sormia koska se amputoi ne viime kesänä. Sitten minä annoin Perunalle ja Porkkanalle joululahjaksi joulukuusenkoristeita joita voisi luulla vaikkapa lihapaloiksi. Koska he olivat sittenkin niin kilttejä eivätkä ruvenneetkaan tappelemaan. Me vannottiin oikein sellainen ystävyysvala ja sitten väännettiin kättä. Minä voitin! He olivat tyytyväisiä ja alkoivat tanssimaan kanssani, kunnes sirkuspelleltä paloi käämit ja kuin kostoksi se oksensi meidän päällemme vaaleanpunaista tähtisadetta. Söimme sitä sirkuspellen oksennusta ja meille tuli hassu olo. Silloin tekee mieli uida päärynälimpparissa ja viskellä gekkoliskoja, kärpässieniä ja norsun syöksyhampaita ympäriinsä paperihattu päässä ja vasemman käden nyrkkeilyhanskat kädessä. Lensimme taivaaseen ja muutuimme mustiksi, koska halusimme leikkiä neekereitä. Ja Porkkana alkoi esittämään Tony Halmetta, ja sitä ärsytti se suunnattomasti, kun minulla ja Perunalla ei ollut hänelle anabolisia steroideja. Eikä edes heroiinia eikä amfetamiinia eikä yhtään mitään. Voi jukoliste sentään. Leikkasin stiletillä taivaan halki ja sieltä valui verta, joka muuttui kultarahoiksi. Minusta tuli todella rikas! Ostin Alkosta miljoonalla eurolla miljoona litraa viskiä ja juoksentelin alasti umpijurrissa pitkin kauppojen kattoja. Yöllä nukahdin ostoskeskuksen katolle, ja unessani purjehdin viikinkilaivalla maailman ympäri. Aamulla minulle oli kasvanut sarvet.

(c) Viikinkityttö

ViikinkityttöJättipitkä kyselyLuonut: ViikinkityttöLauantai 22.07.2017 20:51

1. Ketkä olivat parhaita "hengailukavereitasi" yläasteella?
- hengailu on yliarvostettua.

2. Koetko itsesi positiivisena vai negatiivisena?
- HIV-negatiivisena, mutta muuten erittäinkin positiivisena!

3. Jotain kaunista?
- vanhat autiotalot, ketjut, lintuhäkit, luut, veri, hautausmaat...

4. Mistä haaveilet?
- miehistä ja seksistä.

5. Millä voit leuhkia?
- en harrasta leuhkimista. turhuutta sellainen.

6. Pieni ele joka ilostuttaa?
- hymy ja ystävälliset sanat, silloin kun ne tulevat aidosti.

7. Kuka/ketkä on jääneet mieleesi ja mistä näin?
- mieleeni on jäänyt niin paljon ihmisiä vuosien varrelta, että menisi päivä ja toinenkin niitä luetellessa.

8. Mitä teet liikaa?
- kyselen, puhua pölötän, innostun!

9. Entä mitä liian vähän?
- olen hiljaa.

10. Mitä tunnet nyt vahvasti?
- no se on semmonen eri tunteiden sekamelska.

11. Ketä säälit?
- en ketään.

12. Mitä odotat?
- paria mukavaa pikku reissua.

13. Ihminen joka on jättänyt pysyvän jäljen suhun?
- ei tavallaan kukaan. mikään ei ole pysyvää.

14. Kun istut koneella niin teetkö jotain yleensä samaan aikaan?
- kuuntelen musiikkia.

15. Mitkä asiat tahdot aina muistaa?
- että elän elämääni kuin viimeistä päivää <3

16. Mikä on sun tän hetkinen isoin/tärkein suunnitelma?
- en suunnittele, elän hetkessä.

17. Asennebändi?
- Klamydia ainakin on aina taattua tavaraa.

18. Laulu/laulut jotka tuo muistoja mieleen?
- Irwin Goodman - Häirikkö, Klamydia - Mä lähden himaan

19. Yleisimmät sanat kun jokin menee pieleen?
- voi vittu!

20. Millon olet eniten oma itsesi?
- aina. joka tunti, joka minuutti ja joka sekunti.

21. Kenelle tahtoisit nyt lyödä luun kurkkuun ja miksi?
- valtion viskaaleille. koska sitä ne jumaliste tarvitsevat.

22. Kysymys johon tahtoisit ehdottomasti vastauksen?
- mistä löydän ikuisen vapauden?

23. Mitä tahtoisit antaa ja kenelle?
- onnellisuutta perheelle ja ystävilleni.

24. Kun sanon sanan HYMY, kenen hymy mieleesi tulee?
- jonkun ystävän.

25. Mitäs mietiskelet tällä hetkellä?
- se on laitonta kerrottavaksi ;)

26. Onko sulla puute siitä mistä puhe?
- elän puutteessa eli joo :D

27. Päivän paras juttu?
- olen ollut hyvällä päällä tänään, ja mikään ei hermostuta. lisäksi olen kuunnellut erittäin hyvää musiikkia.

28. Asia jonka välttämättä tahtoisit mutta tiedät ettet saa?
- eräs mies <3

29. Mikä tekee sinusta mielestäsi oudon?
- kokonaisuus. olen outo, mutta onnellinen.

30. Mistä sulle on valitettu viimeks?
- päälle puhumisesta, veikkaisin?

31. Salaiset toiveesi ja intohimosi?
- ei niitä kerrota, nehän on salaisia!

33. Millon tulee äitiä ikävä?
- jos olen kauan poissa jossain tai tulee joku hätä.

34. Päivän sanat?
- JUMALA ARMAHTAA, MINÄ EN!

36. Seuraatko mitään urheilua?
- en koskaan.

37. Mihin sut on pakotettu?
- elämään ilman seksiä ja päihteitä. noudattamaan lakia.

38. Laulu joka kuvaa sun fiiliksiäs tällä hetkellä?
- Freud Marx Engels & Jung - Mustelmilla.

39. Mikä ajatus tuntuu pahalta?
- jos joutuisin vankilaan.

40. Kelle puhuit viimeks ja mitä tuli sanottua?
- äidin kanssa juteltiin vaikka mistä.

42. Uni joka tulee eka mieleen?
- kaadoin Veikko Vennamon hautakiven.

43. Oletko tehnyt hyvän teon tänään?
- kyllä. tein nimipäiväkortin ystävälleni.

44. Tunne jota et voi selittää?
- en ole löytänyt nimeä sille nimenomaiselle tunteelle.

45. Jos olisit intiaani, niin mikä nimesi olisi?
- Laulava Lisko :)

46. Millon vetäydyt omiin oloihisi?
- en oikeastaan vetäydy.

47. Kumpi on parempaa maksa vai hernekeitto?
- hernekeitto.

48. Oletko koskaan tuntenut löytäneesi sielunkumppania?
- enpä oikein noista tiedä.

49. Oletko vaativa? Missä asioissa?
- olen aika vaatimaton.

51. Parhaat alushoususi?
- kaikki mustat.

52. Ääni jota inhoat?
- oksentamisen ääni.

53. Ihminen jonka näit viimeksi?
- isin, tuli äsken kotiin.

54. Eläin jonka näit viimeksi?
- lenkillä koiria ja variksia ainakin.

55. Asia jota mietit viimeksi?
- tätä kyselyä.

56. Mikä viehättää sua?
- positiivinen erilaisuus. verbaalisuus myös.

57. Laulu jonka kuulit viimeks?
- Ruotomieli - Luu ja henki. rakastan kyseistä laulua <3

58. Mitä odotat tältä vuodelta?
- kasapäin uusia, jännittäviä ja mukavia kokemuksia!

59. Millasesta musasta et pidä?
- hevistä, klassisesta, oopperasta, tanssimusiikista.

60. Sarjakuvahahmo joka kuvaa sinua parhaiten ja miks?
- en tiedä kuka kuvaisi minua, mutta sarjakuvista yleensä Näkymätön Viänänen on suosikkini.

61. Ärsyttävimmät kivut?
- vatsakipu ja kurkkukipu.

62. Missä maissa olet käynyt?
- en ole käynyt ulkomailla.

63. Etsit usein?
- vastausta kysymyksiin.

64. Kuka yllätti sut viimeksi positiivisesti?
- äiti kertoi, että päästään yhden ystävän luo juhliin.

65. Suurimmat huolesi kun olit lapsi?
- eipä ollut paljon huolia.

66. Mistä sait viimeksi mustelman ja mihin?
- oisinko lyönyt vaikka käteni vahingossa pöytään tms.

67. Jos ikävällä ois kasvot niin kenet sä näkisit?
- en ikävöi nyt ketään.

68. Tee lause jossa käytät vain ja ainoastaan sanoja jotka alkavat etunimesi ensimmäisellä kirjaimella.
- veikkaat väärää voittajaa, valtatietä vaanivaa. viattomuus vapauttaa, vanki velkaa vastustaa.
eipä tuossa mittään järkeä ollut, mutta kiskasin hatusta :D

69. Mikä pistää sun puntteihin vipinää?
- seksuaalinen kiihotus.

70. Pieni hyvä asia sun elämässä?
- arjen ilonaiheet. olkoon se sitten ystävälliset ihmisten sanat, pikku yllätykset, hyvä musiikki tai vaikkapa hyvä ruoka.

71. Ootko menettäny toivos jossain asiassa?
- en, vaikka joskus siltä tuntuikin! AINA ON TOIVOA!

72. Ketä ihmistä ihailet?
- jostain ihmeen syystä ihailen Tony Halmetta.

73. Inhoat sitä, kun toiset ihmiset...?
- valehtelee, haukkuu tai vittuilee päin pärstää, kohtelee toista ihmisarvoa alentavasti, mielistelee, puhuu paskaa selän takana, vasikoi, nipottaa tai vinettää joka helvetin asiasta...

74. Mitä et luule voivasi koskaan tehdä?
- lähteä inttiin. tai synnyttää lapsia. tai olla "yleinen nainen."

75. Mitä ihmettelet läheistesi elämässä?
- ihmettelen koko ajan jotakin. en osaa eritellä.

76. Kenen kuulit/näit itkevän viimeksi?
- lenkillä ollessani leikkipuistosta kuului lapsen itkua. onneksi siinä näkyi olevan aikuinen vieressä.

77. Mitä rakastit pienenä?
- perhettä, luontoa, eläimiä, villiä ja vapaata elämää.

78. Mitä inhoot ku liikut kaupungilla?
- en mitään, paitsi jotkut juopporetkut on aika inhottavia.

79. Asiat jotka siirtäisit menneestä nykyisyyteen jos voisit?
- ehkä lapsuuden viattomuuden.

80. Mitä tulee mieleen sanasta: yläaste?
- paljon ihmisiä ja muistoja.

81. Pienin huolenaihe tällä hetkellä?
- vain yks asia huolestuttaa, ja se on kyllä aika iso.

82. Tykkäätkö saunoa?
- joskus. jouluisin ainakin.

83. Mikä ei oo hyväksi sulle ja miks?
- viina ja huumeet. eivät ne ole hyväksi kenellekään.

84. Millasen seinälipun laittasit seinälles jos saisit millaisen vaan?
- Klamydia-yhtyeen, tai Suomi-leijonan.

85. Mitä et vois antaa anteeks?
- itseni tai läheisteni väkivaltaista kohtelua.

86. Mitä ääniä kuuntelet?
- musiikkia.

87. Kerro joku viisaus?
- joka ei ole ollut kahleissa, ei tiedä vapaudesta mitään.

88. Moneenko valvoit eilen illalla?
- vissiin yhteentoista.

89. Mitä luonteenpiirrettä ihailet?
- positiivista erilaisuutta, aitoutta ja rohkeutta olla oma itsensä.

90. Tahtoisitko tutustua johonkin tiettyyn ihmiseen paremmin tällä hetkellä ja miksi?
- haluaisin, mutta se on salaisuus... :)

91. Mitä joisit nyt lasillisen jos saisit valita?
- jääkylmää vettä tai tuoremehua.

92. Kenelle suutuit viimeks ja miks?
- itelleni kilahdin.

93. Hienoin automerkki on mielestäsi?
- Volkswagen Passat.

94. Mitä teet aina kotona?
- kaikkea maan ja taivaan väliltä.

95. Painaako jokin mieltäsi?
- kyllä ja ei.

96. Mitä teit pari tuntia sitten?
- olin lenkillä.

97. Mitä pornahtavan väristä näit viimeksi?
- häh?

98. Mitkä elokuvat olet kattonu monen monta kertaa?
- Joulupukki ja Noitarumpu

99. Onko sulla joku poika/tyttö kiikarissa?
- aina ajattelen jotakin jannua.

100. Mitä mietit nyt?
- että pitäs kohta suksia suihkuun.

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäLauantai 22.07.2017 20:13

...

PixelStarcake plisLuonut: PixelStarLauantai 22.07.2017 20:02

1. Etunimi: K-a-t-r-i
2. Lempinimi: king katzudo, pikseli, emäntä. Henkka myös sanoo miun dum dumiksi kun mokaan :c
3. syntymävuosi: 1991
4. syntymäpaikka: Sairaala >:l
5. horoskooppi: Oinas
6. mies vai nainen: ikean sohva
7. Tämänhetkinen koulu: En käy työpaikkaa paljastaa. On kuitenkin pieniä lapsia paikalla, niin en halua että ihme hörmöt käy siellä pyörimässä >:l
8. Aiemmat: Runnin ala-aste, Juhani Ahon koulu, iisalmen lyseo, yläsavon ammatti- ja aikuisopisto, jämsän ammattiopisto ja jyväskylän kristillinenopisto
9. Asema: ohjaaja
10. Asuinpaikka: Jyväskylä :>
11. Nettinimet: Pixelstar, kakkamyrsky
12. Hiusten väri: pinkki
13. Hiusten pituus: lyhyt
14. Silmien väri: sininen
15. parasta ulkonäössä: hymy :-- DD Miul kerran sanottiin että kun hymyilen niin tuntuu, että koko huone säteilee.
16. pituus: 154cm
17. Näkyviä arpia: kyll t. en pysy pystyssä edes suoralla
18. Silmälasit: kyllä kiitos
19. lävistyksiä: löytyy
20. Tatuointeja: on
21. oikea vai vasuri: oikia
22. Ensimmäinen paras ystävä: Ella
23. Ensimmäinen palkinto/voitto: Joskus muksuna voitettiin uimalippuja kun mentiin lasten olympialaisiin. Olin hirmu pieni ja kipitin muiden perässä.
24. Ensimmäinen liikuntamuoto: Kiipeilin puissa, pyöräilin ja juoksentelin metissä t.maalla kasvanut
25. Ensimmäinen oma lemmikki: hamsu
27. Ensimmäinen konsertti: GIMMEL XD
28. Ensirakkautesi: naapurin toni ;__; <3
29. paras elokuva: tulikärpästen hauta on aika koskettava
30. paras TV-ohjelma: saallkkkkkaaa....
31. lempiväri: violetti
32. Paras laulaja: Samuli Putro
33. Paras bändi: Miulla on eniten tunnearvoa Soadille, mutta jos oikeesti pitää nussia pilkkua niin turmarit? Mahtavia livenä
34. Lempibiisi juuri nyt:


35. Paras ystävä: Henkka ja Astrid
36. Paras karkki: lakusuklaa
37. Paras urheilu: lenkkeily ja päättömänä heeboilu
38. paras ravintola: En usein käy ulkona syömässä :''c
39. Lempivaatteesi: Hupparit ja pillifarkut.
40. Lempikauppa: Prisma, cubus ja tykkään kauheesti käydä kaikenlaisissa krääsäkaupoissa
41. lempiaine koulussa: historia ja matikka (neerrrddd)
42. Lempieläin: hamsteri
43. paras kirja: tähtisumua by Neil Gaiman
44. paras lehti: tieteenkuvalehti ja historia >:l
45. lempikengät: tennarit ja skedekengät

Juuri nyt
46. olosi: cokisshhta
49. syöt: söin viimeiset letut aijemmin
50. juot: cokishta
51. Fonttisi: Arial
52. Online: aina
53. kuuntelet: Samuli Putroa
54. ajattelet: Pitäis käydä pesulla. Voisin laittaa savinaamion ja pussailla Peikkoa
55. Haluat: Nyt tekee mieli ottaa Peikko syliin. Haluaisin jo muuttaa ja siellä saunaan. Haluan töihin jo.
56. katsot: Välillä vilkuilen ikkunasta iltataivasta
57. olet pukeutunut: t-paita

Tulevaisuudessa
58. Haluatko lapsia: kyllä
59. Haluatko naimisiin: kyllä
60. Mille uralle menet?: Olen jo sosiaali- ja kasvatusalalla
61. Missä haluaisit asua: Koti on siellä missä ei tarvitse pitää housuja
62. Auto: Joku pieni kauppakassi kiitos

parasta vastakkaisessa sukupuolessa
63. Hiusten väri: tumma omg
64. Hiusten pituus: pitkä tai kalju
65. silmien väri: ruskia tai vihriä
66. Hoikka vai tukeva: pehmeä
67. Söpö vai seksikäs: söpö
68. Silmät vai huulet: simmut
69. Suukkoja vai haleja: haleja
70. Lyhyt vai pitkä: kaikki on pidempiä kuin mie ;__;
71. Humoristinen vai vakava: huumorimiähiä
72. Romanttinen vai neutraali: romanttinen
74. Herkkä vai äänekäs: iänekäs
75. yhden illan juttu vai suhde: suhde
77. Häirikkö vai kiltti: kiltti

oletko ikinä
78. Suudellut tuntematonta: En
79. Juonut alkoholia: kyll
80. Polttanut: köhisten kerran.
81. Karannut kotoa: kyll :--D
82. murtanut luita: en, mutta olen kyll kaatunu pahasti muutan kerran
83. Särkenyt jonkun sydämen: kyllä
84. Lyönyt jotakuta: kyll
85. Puhunut paskaa selän takana: olen >:l Terapiassa käytiin läpi kaikki likapyykki.
86. Eronnut jostakusta: kyllä
88. Itkenyt koulussa: kyllä

Uskotko
89. Jumalaan: en
90. Ihmeisiin: kyll kai :--DD
91. Rakkauteen ensisilmäyksellä: Peikko
93. Ufoihin: en mutta osaan tehdä foliohatun tarvittaessa
94. Sielunkumppaneihin: kyll
95. Taivaaseen: en
96. Helvettiin: en
98. Ensitreffeillä suuteluun: puspus
99. Horoskooppeihin: en

Vastaa totuudenmukaisesti
100. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä:


2nm04w.jpg


214cw91.jpg

ViikinkityttöSano se kirjaiminLuonut: ViikinkityttöLauantai 22.07.2017 19:19

VASTAA ETUNIMESI JA TOISEN NIMESI ALKUKIRAIMEN MUKAAN:

ETUNIMI ~ Viivi
vaatekappale: verkkarit
kehon osa: värttinäluu
ruoka: veripalttu
juoma: väkijuoma
pojan nimi: Viljo
tytön nimi: Valeria
sukunimi: Vennamo

TOINEN NIMI ~ Maria
bändi: Mistreat
väri: mintunvihreä
kehon osa: munasarjat
eläin: myskihärkä
kasvi: myrkkykatko
pojan nimi: Miska
tytön nimi: Minerva
sukunimi: Mömmö
"Laula liasta, joka tyttöjen pitsit värjää hunajallaan
Vietistä villielukan, joka luvatut sanat ahmimaan saa
Kerro äänestä käheästä, joka litraa viinaa vetenä tarjoaa
ja lihasta lisääntyvästä, jota neidot nuolemalla kasvattaa
Luu ja henki, niistä kumpi on renki?
Se on maku metallinen suussa kun aamulla silmäsi avaat
Se on eilisen tahmea, kuivunut puna,
jota kylpyhyuoneeseen pesemään ravaat
Se on veresi värinä kiihottunut kun hyväilet haulikon rautaa
ja unies perverssit toiveet ja pelot, jotka päivä sulta jälleen hautaa
Luu ja henki, niistä kumpi on renki?
Luu ja henki, niistä kumpikin on renki"

<3
Onko sinulla tylsää? - eipäs ole
Kuka on paras kaverisi? - monta hyvää kaveria!
Ketä vihaat - joitakin v-mäisiä kusipäitä
Kuka on kaunein kaverisi? - en luokittele.

Oletko koskaan:
Polttanut? - en, hyi
Juonut kännit? - ei siihen viinaa tarvita, kun on sekasin muutenkin!
Nauranut niin paljon ettet ole saanut henkeä? - kyllä vain!
Juossut pakoon poliiseja? - en

Oletko ollut joskus ihastunut luokkakaveriisi? - joo, sillon pentuna
Kuka on/oli pisin ihastuksesi ? - se olkoon salaisuus
Tunnetko ihastuksesi hyvin ? - kyllä ja en. kakspiippunen juttu

Minkä värinen paita sinulla on nyt ? - keltainen hihaton
Mitkä housut sinulla on nyt ? - turkoosit caprit
Minkä väriset sukat ? - pinkki-violetti-raidalliset
Onko sinulla nyt koruja ? - ei just nyt
Kuunteletko musiikkia ? - juu
Minkä väriset hiukset sinulla on ? - ruskeat
Minkä väriset silmät ? - sinivihreenruskeet sekaväriset
Onko sinulla pisamia ? - ei
Onko sinulla lävistyksiä - ei ole enää
Mitä joit viimeksi ? - maitoa
Mitä söit viimeksi ? - vesimelonia
Minkä kappaleen kuuntelit viimeksi ? - Mana Mana - Totuus palaa
Kuka tekstasi sinulle viimeksi ? - eräs ystävä
Onko vielä tylsää ? - ei toki!

Lempi:
Karkki ?- kirpeät karkit
Limsa ? - tosi harvoin juon, mut heitetään joku vihreä mandariini
Energiajuoma ? - en juo
Elokuva ? - en katso
Kirja ? - Anna-Leena Härkösen, Jarkko Laineen, Tony Halmeen
Vuodenaikasi ? - KESÄ
Kuukausi ? - kesäkuu ja joulukuu
Lehti ? - Alibi
Vaatemerkki ? - ei väliä

Onko sinulla lemmikki ? - ei muuta kuin pölykoiria
Mitä harrastat ? - musiikki, lenkkeily, runot, tietokone, valokuvaus
Piirrätkö paljon ? - en enää
Oletko paljon koneella ? - ihan liiankin kanssa
Syötkö paljon karkkia ? - joskus
Koska kirjoitit viimeksi kirjeen ? - kauan kauan sitten
Koska lähetit kortin ? - ystävälle synttärikortin tällä viikolla
Koska viimeksi olit kuumeessa ? - vuosia sitten
Koska viimeksi oksensit ? - toukokuussa tivolin laitteesta!
Montako henkilöä ja lemmikkiä perheeseesi kuuluu? - 4 immeistä, ei oo enää elukoita.
"Yeshua" tarkoittaa Pelastusta
ja on käännetty alkuperäisestä
tekstistä suomeksi Jeesukseksi.

"Ha'maschiah" on käännetty puolestaan
messiaaksi, joka tarkoittaa
suomeksi käännettynä Voideltua.

Eli "Pelastuksen Voideltu."

Mitä tapahtui Rooman valtakunnassa?

Pelastus pelastaa?

Jokainen uskoo tavallaan, mutta
kuka pelastaa uskollaan?

MiittisMukava päivä tänään.Luonut: MiittisLauantai 22.07.2017 07:57

Ihanaa kun voi nukkua vähän pitempään kun on viikonloppu.
Tästä on tulossa mukava päivä. Vietän laatu aikaa poikaystävän ja parhaan kaverin kanssa. Poikaystävä on tulossa tänään käymään
ja illalla pelataan monopolia parhaan kaverin kanssa.
Mä heräsin tänään ennen seitsemää ja aloin keittämään kahvia.
Nyt voi rauhassa kirjoittaa tää blogi kun ei ole kiire.
Aamupala on vasta yhdeksältä. Ei ihan vielä.
Haetaan taas tänään ruokaa jostain poikaystävän kanssa.
Poikaystävä lupasi tarjota.
Mun tekee mieli subi leipää. Voitaisiin hakea subit.
Kysyn poikaystävältä että haetaanko subit.
Mitään raskasta ruokaa mun ei tee kauheasti mieli.
Subi olisi semmoinen kevyempi ruoka.
Mä olen kohta saanut syötyä mun suklaat.
Ostin twix suklaapatukka paketin.
Ei ollut kallis. Alle kolme euroa maksoi ja siinä paketissa oli kuusi patukkaa.
Sipsiä on myös vielä jäljellä.
En ole niitäkään kerennyt syödä loppuun.
Ensi viikolla alkaa vissiin helteet. Mun on pakko ostaa lisää aurinkorasvaa muuten mä palan.
Nyt sitten vissiin alkaa lämmetä ihan kunnolla.
Elokuussa on aina kovat helteet.
En jaksanut eilen mennä kauppaan mutta nyt käyn tänään kaupassa kun on autokyyti.
Käydään kaupassa poikaystävän kanssa.
Enää viikko lomaa niin sitten se todellinen arki alkaa. Työt.
Toivon että jaksan käydä töissä kahtena päivänä.
Ihan varmasti jaksan.
Lomalla saa aina hyvin levättyä.
Sitten alkaa se rytmi taas.
Aijon hakea elokuussa noihin ohjattuihin kuntosaliryhmiin.
Niin kuin viime vuonna.
Haluaisin käydä salilla taas maanantaina ja keskiviikkona milloin on ne ryhmät. Ne on aina iltaisin.
Ohjaajat sitten järjestää silleen että niihin ryhmiin sitten pääsee.
Kaveri varmaan tulee myös niihin ryhmiin.
Sitten syksyllä mulla on viikko ihan täynnä kaikkea ohjelmaa.
Ihan hyvä vaan että on tekemistä.
Nyt pitää vielä nauttia ensi viikosta.
Kun ei ole mitään ohjelmaa.
Voi vielä ottaa rennosti.
Ja mä olen itse asiassa aika innoissani syksystä jo.
Positiivinen asenne vaan kehiin niin kaikki menee hyvin.
Ai niin teetä pitää ostaa kun käydään kaupassa. Se on loppu.
Ostan sitä citrus teetä. Se on paras tee maku.
Kahvia on vielä sitä ei tarvitse hankkia.
Mä sain eilen väritettyä yhden kuvan loppuun ja aloitin värittämään uutta kuvaa.
mä väritin eilen melkein pari tuntia sitä kuvaa.
Ajattelin jatkaa sitä taas huomenna kun on aikaa.
Tänään en kerkiä.
Ihanaa kun on innostunut taas tuosta värittämisestä.
Haluaisin uusia aikuisten värityskirjoja.
No ostan niitä vaikka sitten taas kun saan väritettyä edelliset kuvat kokonaan loppuun. Mulla on aika monta kuvaa vielä värittämättä.
Uudet tussit haluaisin.
Stabilo tussit on parhaat tussit.
Ne kestää pitkään ja niistä tulee hyvin väriä.
Mielummin väritän tusseilla kun taas värikynillä.
Pitäisikö alkaa pesemään pyykkiä?
Tuli nyt vaan semmoinen fiilis että voisi pestä. No mä käyn katsomassa onko pesukone vapaa niin saa pestyä.
Kirjoitan eka blogin loppuun.
Nyt kun pesee niin alkuviikosta ei tarvitse pestä.
Joo näin mä teen.
Laitan kohta hyvää musaa taas soimaan ja alkaa nauttimaan tästä päivästä. Mulla on vaan vaatekriisi mitä pistää päälle tänään.
No menen kohta kaivamaan vaatekaappia.
Haluan näyttää hyvältä tänään.
Kohta tiskaan taas.
Niin kuin joka ikinen aamu.
Blogin jälkeen on aina hyvä tiskata.
Siitä on tullut tapa.
Tänään on hyvää seuraa ja ruokaa. Mikäs sen parempaa.
Nyt vaan aijon nauttia tästä päivästä.
En murehdi mistään.
Kävin eilen lenkillä tuossa illalla.
Heitin taas sen pururata lenkin.
Tuli kyllä lämmin kun käveli.
Mulla oli huppari vielä päällä.
katsotaan kerkiänkö tänään käydä lenkillä.
Jos en kerkiä niin en kerkiä.
Huomenna sitten menen lenkille kun on aikaa taas.
Kello on vasta kahdeksan.
Vielä tunti aamupalaan.
Jos aamupalalla on puuroa niin syön sitä.
Mutta. Nyt pyykit kasaan ja pyykkituvalle varaamaan pesukone.
Ennen kun joku muu kerkiää.

KAPI-723.Luonut: KAPI-72Lauantai 22.07.2017 01:02

Ta_ki_asi mieles on vaan: (epämääräistä ähkimistä musiikin rytmittämänä)
« Uudemmat -