IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

TapTTUniversumiLuonut: TapTTLauantai 24.06.2017 08:04

Vampire616Luonut: Vampire616Lauantai 24.06.2017 03:00

Vampire616Luonut: Vampire616Lauantai 24.06.2017 02:57

vrr78[Ei aihetta]Luonut: vrr78Lauantai 24.06.2017 00:00

middle-finger-dd-other.jpg
Tänään on juhannusaatto ja huomenna vietetään juhannusta ja tänään oli minulla vapaapäivä ja olin aamun kotona ja täytin vesimelonirattaat samalla aamupalaa syöden ja sitten lähdin äitini kanssa kauppaan ja söimme vähän ruokaa ennen mökillelähtöä ja tänään lähdin mökille ja olen juhannuksen mökillä ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, kakara ku cara, ku kanye kanyee, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja koulukaverini kanssa olen edelleen ikuinen kaveri ja juttelin hänen kanssaan eilen facebookissa ja olen tavannut hänet leipurikoulussa Laitilassa ja siitä asti olemme olleet kavereita ja olemme edelleen kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa lauantaina ja hän ei vihaa minua koskaan ja kaveruutemme säilyy pitkään ja on ihanaa, ihmeellistä, ikuista ja jopa suurenmoista ja minulla on hänet kaverina ja minulla on kavereita ikuisesti ja pysyvästi.

HearseDisappearLuonut: HearsePerjantai 23.06.2017 23:33

Elämäni paskin juhannus. Muutki ollu
niin helvetin huippuja, mut aina vaan alaspäi.

Ehkä huomenna tapahtuu ihmeitä.

Ei tartte edes hypätä mereen, ku hukkuu omiin
kyyneleihinsä.

ZugzwangJUHANNUSSIMAALuonut: ZugzwangPerjantai 23.06.2017 23:14

HUKKUKAA PASKAT

KuunsilmäMiuLuonut: KuunsilmäPerjantai 23.06.2017 22:56

sleeping-black-kitty-3000x2000_79942.jpgOhohoi.. Onkohan musta alkanu tulloo ihan liian kiintyny tähän pesäkoloon..

Miten tää pieni ihminen viettääkään jussinsa.. No metsälenkeillä, askartelemalla ja syömällä :D

Kyl tos lähin ajelulle ihan fiiliksissä ja aattelin parissa paikassakin käydä ku pyydettiin.
Mutta mitä tekee hän..
Alko mielihalut niin voimakkaasti vetämään kotiappäin syömään nakkeja ja muusia
et palasin sit tänne oleilemaan..


Sillälailla :D

Ei yhtää rieha olo.
Enemmän haluu nauttia ja olla vaan<3...
En ole koskaan täysin mukautunut tai sopeutunut elämääni tässä maassa ja sen kohtalo ja elämä ei ole osin tai tottumukseni kautta omaksuttua...

Ei ehdolistu kuin siltä osin en ole saanut mitään vastausta sille mitä minä tällä Planeetalla olen ja teen ei kokonaisuutena ole sitä mitä minä olen....

Ristiriita ja kysynys jolle ei löytynyt mitään vastausta kaiken olen tehnyt vastoin etujani koskaan en siintä ole saanut rahaa....

Tai mitään suurta hyötyä itselleni mitään syytä en tälle osaa asettaa miksi olen sitä mitä olen vastausta en ole saanut tietooni....

Tähtiporteja on monia joiden sijaintia me emme tiedä miten ne on toteutettu on toinen kysmys johon sain jo 1980 tämän ..


Jokainenhan sen kait käsittää kuka tätä pitää siis jopa merkityksellisenä tai totena eikä sitä näe vain sen mielenvikaisen hörhöilynä....

TapTT[Ei aihetta]Luonut: TapTTPerjantai 23.06.2017 21:09

Hyväätä juhannussia!

valkosipuliTietäjät tietääLuonut: valkosipuliPerjantai 23.06.2017 19:59Se tunne ku itku on kurkussa 24/7. AHAHAHAHAHAHHA!

HeviGoottiKohti uusia seikkailujaLuonut: HeviGoottiPerjantai 23.06.2017 18:06

Viime hetken tavaroitten tsekkaamista,
enne ku noutaja tulloo
suuntana Nummirock 2017
*Matkaressiuudenkokemisenpaniikki* :D

valkosipuliNaamat naamareissa!Luonut: valkosipuliPerjantai 23.06.2017 17:59

HearseWohooLuonut: HearsePerjantai 23.06.2017 17:21

Nyt näyttää siltä ettei
hyvältä näytä :D

Täällä mä itken taas

valkosipuliKorkattu on! ON!Luonut: valkosipuliPerjantai 23.06.2017 16:42

NO MUTTA JUMALAN TERVE!


KORKKASIMPA TUOSSA LONKERIN JA AJATTELIN TOIVOTTAA MÄRKÄÄ JA KOSTEAA JOULUA TEILLE KAIKILLE VITUN MULKUILLE!!!!!!!!
MUISTAKAA NUSSIA! KÄYTTÄKÄÄ KUMIA! JÄLKIABORTTI ON VAIKEA 18 VUODEN JÄLKEE!giphy.gif


kihihihihiihihihhi!!
https://www.youtube.com/watch?v=WEJZxJ5THmg

Seitsemän sekuntia aikaa katua sun tekoja,
Kauheimmat jutut sä voit jättää kertomatta,
Mitä jos meteoriitti tippuu päähäsi ennenkuin ehdit
Sanoa ne kaikkein tärkeimmät sanat

Minä en unohda sinua koskaan
Vaikka en muistaisi omaa nimeäni
Sinä saatat olla juuri se
Joka sattumalta minut pelastaa meteoriitin alta

Jos osaisit väistää yllätyshyökkäyksen
Taikka olisit panssaroitua terästä
No olisitko haavoittumattomana onnellinen
Vai pakahtuisitko sä kenties ikävästä

Minä en unohda sinua koskaan
Vaikka en muistaisi omaa nimeäni
Sinää saatat olla yksi noista ohikulkijoista
Joka sylkäisee vasten kasvojani

Minä en unohda sinua koskaan
Vaikka en muistaisi omaa nimeäni
Sinä saatat olla juuri se
Joka sattumalta minut pelastaa meteoriitin alta

Minä en unohda sinua koskaan
Vaikka en muistaisi omaa nimeäni
Sinä saatat olla yksi noista ohikulkijoista
Joka sylkäisee vasten kasvojani
Minä en unohda sinua koskaan
Vaikka en muistaisi omaa nimeäni
3x
Sinä saatat olla juuri se
Joka sattumalta minut pelastaa meteoriitin alta
Các bậc cha mẹ thời nay luôn cố tự làm mọi việc để trẻ có nhiều thời gian học mà không biết rằng những điều này tước đi một phần cơ hội thành công của con.

Một nghiên cứu mới cho thấy nếu cha mẹ dạy con biết lau nhà, đổ rác, chùi cửa... sẽ góp phần xây dựng cho con khả năng tự chủ, biết chịu trách nhiệm, cảm thông, tôn trọng người khác và bạn nên dạy con làm việc nhà càng sớm càng tốt.

Cùng tìm hiểu bài viết này cùng Sinh trắc học dấu vân tay để có cái nhìn đầy đủ về vấn đề này nhé.

Theo Fatherly, nghiên cứu này được thực hiện với 84 đứa trẻ trong suốt những năm mầm non và sau đó lúc trẻ lên 10 tuổi, 15 tuổi và đến giữa độ tuổi 20. Kết quả là, những trẻ bắt đầu làm việc nhà từ khoảng 3 đến 4 tuổi thì có nhiều khả năng xây dựng được các mối quan hệ tốt, đạt được thành công và tự chủ hơn những trẻ đến tuổi dậy thì mới làm việc nhà hay chẳng bao giờ làm việc gì.

GRQlzF9.jpg

Dạy con làm việc nhà giúp con thành công hơn khi trưởng thành
Để đạt được kết quả học tập tốt cũng như làm chủ các kỹ năng xã hội, làm việc nhà thực sự tốt hơn bất cứ hoạt động ngoại khóa nào của trẻ. sinh trac hoc dau van tay đưa ra vài gợi ý dưới đây giúp các bậc phụ huynh rèn con làm việc nhà hiệu quả:

- Chú ý đến việc phải nói thế nào hơn là nói những gì: Cảm ơn con vì đã là một người hữu ích sẽ khiến trẻ có những suy nghĩ tích cực về bản thân. Câu nói: "Chúng mình cùng dọn dẹp nhà cửa thôi" nhấn mạnh sự hợp tác. Khi bạn hay phàn nàn về việc nhà thì trẻ cũng như vậy.

- Biến việc nhà thành trò chơi: Chẳng hạn: "Con có biết kỷ lục thế giới về việc thay túi rác là 48,7 giây không? Liệu con có vượt được kỷ lục này không nhỉ?".

- Ưu tiên thời gian làm việc nhà: Nên coi việc này cũng quan trọng ngang như việc trẻ làm bài tập hay tham gia các buổi ngoại khóa.
- Tập trung vào gia đình: Bất cứ việc gì bạn bảo con làm, nên vì lợi ích của mọi người trong nhà chứ không chỉ vì trẻ.

6kIfV4j.jpg

- Không thưởng tiền cho con làm việc nhà: Cho tiền để trẻ giúp việc nhà sẽ gửi đi một thông điệp sai. Trẻ nên nhận được tiền tiêu vặt nhưng không phải để trao đổi cho việc mình làm.

Elite Symbol là thương hiệu Sinh trắc học dấu vân tay hàng đầu Việt Nam. Sinh trắc học dấu vân tay là phương pháp phân tích mối liên hệ giữa dấu vân tay và não bộ từ đó phát hiện những tố chất và tính cách bẩm sinh của con người.

Bản báo cáo cụ thể phân tích về sinh trắc vân tay là bức tranh từ chi tiết đến toàn diện về các chỉ số IQ, EQ, AQ, CQ..., 8 loại hình thông minh của con người...

Muốn hiểu thêm về con để có phương pháp giáo dục tốt nhất và muốn biết Sinh trắc vân tay có chính xác không, hãy liên hệ với Elite Symbol chúng tôi để nhận được sự tư vấn và hỗ trợ tốt nhất.

PixelStarPeikon päiväkirja 5.Luonut: PixelStarPerjantai 23.06.2017 11:37

20170622_215719_zps0epmbihr.jpg
20170622_215711_zpsdtw6fexx.jpg


Emäntä on tehnyt kuolemaa. Se on päästänyt hassuja ääni, tuhissut ja nukkunut paljon. Se on ollut ihmeen kalpea ja hikinen. Iltaisin olen saanut olla rauhassa kun emäntä makaa sohvalla katsoen salkkareita. Johtuuko tämä menkoista? Hui kamala!


Kerran emäntä tuli yöllä kotiin. Se niiskutti ja tuhisi. Käytyään pesemässä turkkinsa vesiputouksessa, se kömpi pesään köhisten. Kuuntelin uteliaana ja juoksin juoksupyörässä.
Aamulla se sanoi, että jos alan kiipeilemään seinillä niin se tekee minusta nahkarukkaset. En ymmärtänyt..

Pääsin myös tutkimaan "salkkareita". Emäntä selitti, että joku Ismo on ihan paras. Ismo tuli ruutuun. Säikähdin ja kipitin mamman pyllyn taa piiloon. Tunsin itseni turvalliseksi ison järkäleen takana.
Voisin harkita tukiaseman rakentamista, jos pesäni joutuu vihollisen piirittämäksi tai jos menkkavaara kasvaa. TAI JOS EMÄNTÄ PALJASTUU SUDEKSI!

Minun täytyy tehdä sotasuunnitelma ja alkaa keräämään naksuvarastoa kriisin varalle. Täytyy ottaa yhteys Henkkaan. Hän on ainoa johon voin luottaa!


Toivottavasti tämä ei jää viimeiseksi merkinnäkseni...


-Sotamies Peikko


20170622_215753_zpsv1o0zp0s.jpg
Searchers would surely want to know all of the possible information that they can get from your listing, and if you are the right person they are looking for, they will contact you for your services. Furthermore, making sure that they know if you are available or not will make their experience a better one. Of course, contacting someone who could be indisposed is frustrating, right?

Visit us at https://lookna.com/help for Your Guide To Lookna - Getting Started With Lookna.
Provide all of the needed information for your business
« Uudemmat -