IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

SaneeePitzaLuonut: SaneeeTiistai 21.04.2015 11:07

Jos saan 60 ❤ tähän ni lähetää kaverin kaa iltapäiväks Italiaa Pizzalle
Eilinen minilenkki teki hyvää! Käytiin koirapuistossa ulkoiluttamassa Sinin rekkua, mutta sieltä piti poistua aika hätäiseen, koska kello juoksi eteenpäin kovaa vauhtia. On niin mahtavaa, kun vielä ehtoollakin voi käyttää aurinkolaseja, sillä enää ei aurinko laske neljältä iltapäivällä, jeejee! Lisääntyvä valo on aina hieno asia pimeän ajan jälkeen.

Tänään pitäis näyttää taas kyntensä kasvissosekeiton suhteen eli luvassa on kuorimista, pilkkomista, keittämistä ja survomista oikein urakalla. Pakko saada soppaan ainakin bataattia, porkkanaa, chiliä, vähän perunaa ja Koskenlaskijaa. Saa muksut huomenna maistaa soppaa ja toivottavasti se maistuu pojille. Tua on aika joko tai-ruoka lapsille, sillä kaikki ei tykkää sosekeitoista tai kasviskeitoista. Luulen, että vanhempi vetelee sitä innoissaan, kun taas nuorempi voi olla vähän varovaisempi. No, huomenna se nähdään.

Tajusin justiinsa, että tuleva kesä on viimeinen kesä parikymppisenä. Pidän tuoa 30 ikävuoden rajaa aikuisuuden rajana eli silloin kaikkien pitäis periaatteessa olla jo aikuisia. Ja miten määrittelen aikuisen? Siten, että aikuinen osaa huolehtia itsestään ja tarvittaessa myös toisista ihmisistä (jälkikasvu, perhe & ystävät), maksaa laskunsa ajoissa, pitää kodin kunnossa ja osaa hoitaa tärkeät asiat ajallaan eikä vätystä viikkokaupalla erinäisten paperisotien kanssa. Kuulostaa toki tylsältä, mutta voihan sitä välillä heittää vapaalle ja pelleillä ystävien kanssa. Rento voi olla aina, kenenkään tartte tiukkis olla. Huikeeta kuitenkin, että nyt oon sen ikäinen, jota "kauhulla" ajattelin teininä. Silloin nimittäin mielsin tulevaisuuden pelottavaksi ja kolmekymppinen oli VANHA. Joooooo, enää ei tunnu siltä. Eelikin mulle aina sanoo, että en ole vanha, vaikka täytän 30. :D Lasten (ja juoppojen) suusta tulee totuus.

Ihanaa tiistaita kaikille! Katsokaahan Netflixistä ehtoolla The Returnedin uusin jakso.

MickeMANGUSTISomething called loveLuonut: MickeMANGUSTITiistai 21.04.2015 10:58

I guess you wont understand why i did this.
But honey there was nothing left to do.
I know my words killed you inside.
But believe me or not i was just thinking your best.
I wish you could forgive me someday.
Remember only the good times. Our laughs our happiness.
Those funny moments. Icehockey and stuff.
I'll remember only good times. I'll never gonna lost that puzzle piece you gave me.
Maybe someday..

VarjoSeepra(21.4.-15)Luonut: VarjoSeepraTiistai 21.04.2015 09:55

Vahingossa löysin itseni NiGHTS- soundtrackeista,
kun katselin Vanhoja Sonic- jaksoja. Lämmitti
suorastaan sydäntä kuunnella ja muistella aikoja,
kun olin penska ja meillä oli tämä peli.Aurinkoista huomenia teille kaikille! Kokeilkaa
muuten syyvä tuota alpro soya- lime sitruuna
jugurttia! Se on hyvää. Tiijän, moni on saatanallisen
skeptinen noile soija- hässäköille, niin on meikäkin -
mutta ihe kun tykkäilen kauheasti kaikesta kirpeästä
ja suolaisesta, niin tykästyin heti tuohon jugurttiin.

Hahah, kuulostan nyt joltain puhelin myyjä perkeleeltä.Ja loppuun metallin ystäville =>. . .Jyy, lopetan tän nyt tähän.


Hei hei.

Jatkakaa, mihin jäittekin =>

Mana_SamagoreLuonut: Mana_SamaTiistai 21.04.2015 09:52

- Al Goren, tuon ilmastouskonnon vasemmistoprofeetan mukaan, tänä vuonna pohjoisen napajään tulisi olla poissa ja meren nousseen, oliko se 6m. Todellisuudessa jäätä on tullut parissa viime vuodessa lisää 43%, eli noin Alaskan pinta-alan verran

Kuunsilmä<3Luonut: KuunsilmäTiistai 21.04.2015 08:55

Miittissähly taas tänään.Luonut: MiittisTiistai 21.04.2015 08:22

eilenä oli ihan ok päivä. kun mentiin kaverin kanssa kuntosalille niin mua alkoi kauheasti kiukuttaa. en tiedä miksi. varmaan sen takia koska mulla on ollut aika kireä olo. no tänään on taas sähly niin pystyy purkamaan sielläkin paineita. kävin eilenä kaupassa. ja seppälässä. löysin sieltä ihana oranssin napatopin missä lukee "What" maksoi 12 euroa. mun ei pitänyt ostaa mitään mutta mun oli ihan pakko saada se toppi. kesä vaate :) kun kesä tulee niin käytän sitä.
ompelu ryhmässä aloitin tekemään kaulahuivia. saa nähdä koska saan senkin valmiiksi. eilenä katsoin myös muutaman tunnin täydellisiä naisia. olen kohta saanut katsottua sen. sen jälkeen alan katsomaan true bloodia. katsoin myös vähän animea. "ore monogatari" animea. oli tullut toinen jakso niin katsoin. tänään pitä pestä pyykkiä. lakanat ja vaatteet. laitan ne kaikki pesukoneeseen. toivottavasti mahtuu.
sähly on taas tänään. saa nähdä onko seka joukkueet vai miehet vastaan naiset. mä aijon olla taas puolustaja.
sain eilenä labra ajan. eli ajan koska mun pitää mennä taas verikokeisiin. ensi kuun alussa heti aamulla. onneksi kerkeän syödä aamupalan ja kerkeän tulla takaisin kun on ruoka. toivottavasti silloin on hyvä kävely ilma. tulee lenkkeiltyä samalla. ajattelin tänään mennä taas lenkille. lounaan jälkeen. jaksaa kävellä kun on vatsa täynnä. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta mikä tulee aamulla. ja tänään mun kaveri on tulossa illalla katsomaan lemmen viemää. juodaan teetä samalla. ihan kivasti ohjelmaa tänään. fiilis on ihan ok. tällä viikolla tulee taas lisää rahaa. yli sata euroa. pärjään ihan hyvin tämän kuun loppuun.
huomenna menen taas illalla kuntosalille. yksin. mutta ei se haittaa. olen ennenkin ollut yksin siellä. olen sen noin tunnin siellä. eilenä tuli kyllä kivasti hikoiltua. mikä on vaan hyvä. saa nähdä mitä tehdään huomenna pajalla. ei mitään tietoa. huomenna aamulla selviää.
huominen aamu on aika rento koska ei ole kokki ryhmää. meillä on aina kokkiryhmä parin viikon välein keskiviikkoisin.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt on pirteä olo. se aina herättää mut aamulla. jaksaa kirjoittaa blogia.
aamupala on puolen tunnin päästä. syön vaan ruisleipää. se on hyvää. aamulääkkeet pitää myös ottaa. tänään aijon katsoa sen fitness päiväkirjat. laitoin eilenä tallennukseen. hyvä ohjelma.
mun pitää taas tiskata ja siivota keittiö. kahvin puruja kaikkialla ja tahroja. siivoan tämän blogin jälkeen. pitää vaikka kerätä pyykit samalla kasaan ja katsomaan onko kone vapaa. aloitan kohta pesemään. saa nekin pois alta. saa nähdä mitä meillä on ruoakna tänään. koitan taas syödä. nyt mulle onneksi maistuu ruoka. taas vaihteeksi. mikä on hyvä juttu. en ole ollut nyt neuroottinen ruokaa kohtaan. olen pystynyt syömään. nyt on hyvä kausi.
mutta kyllä niitäkin kausia tulee ettei halua syödä. mutta. nyt nautin tästä. mun tekee mieli tällä hetkellä kivennäisvettä. voisi käydä ostamassa tokmannilta. en jaksa mennä keskustaan asti hakemaan sitä kivennäisvettä. tokmanni on ihan tuossa vieressä.
eikä se kivennäisvesi maksa paljoa. olisi sitten juotavaa samalla kun skypettää poikaystävän kanssa.
taidan käydä ostamassa. mulla on aikaa hakea. kun menen lenkille niin käyn sitten samalla reissulla siellä tokmannilla. otan kolikoita mukaan niin ei tarvi laukkua kantaa tai ottaa lompakkoa mukaan.
mulla on paljon kolikoita. hyvä että ulkona paistaa aurinko. eikä sada räntää tai vettä. hyvä lenkkeily keli.
Lähden puolenpäivän aikoihin turkuun verve infoon ja pidän lopun päivää vapaa päivää.

Huomenna on kevään tärkein matsi raksilassa Tapparalla, Kärppiä ei saa ainakaan näin pian päästää juhlimaan suomen mestaruutta vaan kapuloita pitää pistää rattaisiin.

Koulua enää reilu kuukausi jäljellä.

bat-w---Luonut: bat-wTiistai 21.04.2015 06:53


(Iltalehdessä on rock-tyttöjä, tämä ja muita.)
Siinon, päivän työt taas... melkein. (Minä näen, että "ramppaatte" katsomassa blogiani, ja että moniko on käynyt. :))
Pitäisi vähän karsia monen vuoden takaisia hölynpölyjä täältä, että mahtuisi seuraavat "life-search":it ... talvikin meni, lupasin tehdä sen aikana jotain, kun talvi vielä alku-syksyllä oli edessä muka niin pitkänä ajanjaksona. No ei se mitään, ei aika tähän lopu.
Niinkö? Näilläkö sitten mennään? Piti taas vähän hillitä itseäni eikä lähteä näppäimistösotaan Internetissä, vaikka se onkin varsin mieltä ylentävä harrastus, jota suosittelen jokaiselle joka läpäisi luetunymmärtämistehtävät peruskoulussa.

Otsani värisee nikotiinin puutteesta.

En ole kirjoittanut eroottisia insestinovelleja enää pitkään aikaan, mutta olen tässä viime aikoina miettinyt, että voisin palata ehkä joidenkin vanhojen harrastusten pariin. Tarviin semmoisen Men In Black-tyylisen muistinpyyhkijäsäteen.

jjennimo[Ei aihetta]Luonut: jjennimoTiistai 21.04.2015 05:45

iljantytär<3Luonut: iljantytärTiistai 21.04.2015 03:10

" If you're smiling now, you're doing something right. "
:)

HiningentekiOi joi.Luonut: HiningentekiTiistai 21.04.2015 01:12Nii.

KinuthULLATUUS!Luonut: KinuthTiistai 21.04.2015 01:06

Aattelin, että ostan skeittilaudan.
Hyvä ajatus.
Enhän minä sillä vittuakaan osaa tehdä,
mutta voisin näyttää typerältä ja opetella.

Sitten kaikki kadehtii sitä, miten nolo oon.
Aukoton suunnitelma. BUAHAHAHAHAHA!

tumblr_lhjmh3qcEY1qeolcio1_500.gif

EdleyreahgLainauksia..Luonut: EdleyreahgTiistai 21.04.2015 00:49

“A bird is safe in its nest - but that is not what its wings are made for.”

Amit Ray, World Peace: The Voice of a Mountain Bird

0_juny_0[Ei aihetta]Luonut: 0_juny_0Tiistai 21.04.2015 00:48

Wand-dakiljavalla..Luonut: Wand-daMaanantai 20.04.2015 23:53

Tää yö yksin <3

Huomenna tulee joku random ihminen nukkuu käytännössä mun viereen. Kuka lie.. huh hei... to-pe yönä kotiiin <3 yritin lisätä täst paikasta kuvia tänne niin tuli että rikkoo irc gallerian sääntöjä :D

Jahakovähä rauhallisempaa musiikkiaLuonut: JahakoMaanantai 20.04.2015 23:52

SEPTEMBER!!! by Earth Wind and Fire - pomplamoose

https://youtu.be/xycnv87N_BU

0_juny_0[Ei aihetta]Luonut: 0_juny_0Maanantai 20.04.2015 23:23

WHATSAPP
Mikä sinulla on kuvakkeena? » ei mikään
Kuka puhui sinulle viimeksi whatsapissa? » En käytä enää

IRC-GALLERIA
Onko sinulla Galleria suosikeissa tai kirjanmerkeissä? » ei
Ei kai sentään aloitussivuna? » ei
Kuinka usein käyt Galleriassa? » usein :D melkee joka pv tai ainaki joka viikko :D
Lisäätkö Galleriaan paljon kuvia kerralla? » en oikestaa

MUSIIKKI
Kuunteletko koneella musiikkia? » Joskus
Kuunteletko musiikkia joka päivä? » Juu tai ainaki melkee
Soiko nyt joku biisi, mikä? » noup
Mikä biisi soi ennen sitä ? » Ei mikää

MINKÄLAINEN
Minkälainen matto on huoneessasi? » 3 mattoo
Minkälaiset pussilakanat ovat sängyssäsi? » tälläset siniset
Minkälainen perheesi on ? » emt, sellane vaa :)
Minkälainen lemmikkisi on? » kumpi niistä?, mut no ihanii <3
Minkälainen paras ystäväsi on? » no ei sillee oo sellasta, mut sellane vaa :)

MIKSI
Miksi olit viimeksi surullinen? » koska elämä...
Miksi olit viimeksi vihainen? » ärsytti kaikki no ei en muist
Miksi täytät tätä kyselyä? » nää on kivoi no ei emt :D

IHMISET
Kenen kanssa syntyy parasta läppää? » Emt
Ketä ikävöit eniten juuri nyt? » muutamii ain
Kenen kanssa saunoit viimeksi? » Yksin
Kenen kanssa söit viimeksi? » yksin
Kuka viimeksi osti sinulle jotain? » äiti
Kuka viimeksi makasi sängyssäsi, jos itseäsi ei lasketa? » koira<3

KUKA
Kuka kaverisi puhui sinulle viimeksi kasvotusten? » pari kaverii ainaki eilen ku nähtii
Kuka soitti sinulle viimeksi? » kaveri
Kuka halasi sinua viimeksi? » koira<3
Kenelle soitit viimeksi? » äitille
Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? » emt
Keneen ärsyynnyt useimmiten? » no se vähä riippuu
Kenelle viimeksi kerroit murheistasi? » päiväkirjalle :D
Kenelle viimeksi annoit/lainasit rahaa? » en kyl muist

EILINEN
Mitä teit eilen? » Olin himas, siivosin huoneen, näin parii kaverii ja katoin american horror storyy ja en oikee mitää lahnasin vaa.
Mitä sinulla oli päälläsi? » mustat farkut punanen huppari takki jne
Miten hiuksesi olivat? » emt
Millainen mielialasi oli? » en muista enää
Mitä ajattelit? » emmä enää muist
Mikä huolestutti? » en muista

MENNEISYYS
Minkä numeron sait viime kokeestasi? » Enmuist
Missä olit eilen? » kotona ja ulkona
Kenen kanssa vietit aikaa? » no äiti oli koton ja näin edelleen parii kaverii..
Oliko mukava päivä? » ihan joo
Pussasitko ihastustasi? » en ja ei oo sellast

MILLOIN VIIMEEKSI
Itkit, miksi? » :X
Joku oli luonasi yötä? » ei oo pitkää aikaa
Söit pizzaa? » varmaa joku 1-2kk sitte
Suutuit ihan tosissasi? » emt
Nauroit oikein kunnolla? » viime viikol kai
Ikävöit jotain ihmistä liikaa? » nytte
Huolestuit jostain ihmisestä? » emt
Olit hautajaisissa viimeksi? » 8v sitte
Olit häissä? » en oo ollu

SINÄ ITE
Minkä väriset hiukset sinulla on? » Ruskeet
Minkä väriset silmät sinulla on? » ruskeet
Onko sinulla hyvät välit vanhempiisi? » äitii juu
Suututko helposti? » no se vähä riippuu
Ilostutko helposti? » ehkä
Stressaannutko helposti? » ikävä kyllä
Mikä sinulla on kuvakkeena? » ai missä? :0
Kuka puhui sinulle viimeksi whatsapissa? » en käytä edelleenkään..
« Uudemmat -