IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

MiittisNyt jaksaa taas :)Luonut: MiittisTiistai 21.02.2017 07:14

Jaksoin mennä töihin eilen. Ja salille illalla.
Oli mukava päivä eilen. Mukavaa oli nähdä muita ihmisiä. Näin kaverit taas. Menin salille kaverin kanssa ja loppu illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit, uusi päivä ja poliisit.
Sitten menin nukkumaan.
Jaksoin nousta kun kello soi. Join äsken aamukahvit niin nyt olen täysin pirteä uuteen päivään. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Olen menossa klubitalolle tänään.
Lähden noin tunnin päästä.
Katson kuinka pitkän blogin kerkiän nyt kirjoittaa.
Tiedän mitä puen päälle tänään niin mulla ei ole vaatekriisiä.
Laukku pitää laittaa taas valmiiksi.
Tänään on sähly iltapäivällä. Kivaa päästä taas pelaamaan.
Mua harmitti viime viikolla kun en silloin päässyt pelaamaan.
Nyt taas pääsee.
Olen taas puolustaja.
Saa nähdä pelataanko miehet vastaan naiset vai sekajoukkueet.
Iltapäivällä se selviää. Me pelataan taas se puolisen tuntia.
Kolmesta puoli neljään.
Kävin kaupassa työpäivän jälkeen. Nyt on puuroa taas. Ostin yhden paketin niin nyt siitä riittää pitkäksi ajaksi.
Sokeria pitää jossain vaiheessa muuten ostaa. Se on ihan loppu.
Kohta syön tuota kaneliomena puuroa.
Ennen kun lähden klubitalolle. Syön tuossa puoli kahdeksalta sen vasta. Vielä ei ole mikään kiire.
Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Nyt jaksaa taas kun sai levättyä viime viikon.
Kohta kuuntelen jotain hyvää musiikkia kun tiskaan samalla.
Mulla on kiva tiskivuori taas. Kaveri tulee kylään tänään niin me katsotaan lemmen viemää pitkästä aikaan taas yhdessä.
Sitä on kivempi katsoa kaverin kanssa kun taas yksin.
En joutunut ottamaan rauhottavaa eilen.
Hyvin selvisin eilisen päivän.
Käyn apteekissa tällä viikolla kun kerkiän koska pitää hakea leponexia. Ne oli uusineet sen reseptin niin saan niitä sitten.
Käyn huomenna tai loppu viikosta.
Ensi viikolla meillä ei ole ohjattua kuntosaliryhmää koska on hiihtoloma.
Sovittiin kaverin kanssa että me lenkkeillään ensi viikolla.
Toivottavasti on ihanat ilmat. Aurinko saisi paistaa.
Ai niin kahvi on kohta loppu.
Pitää sitäkin hankkia kohta lisää.
Niin saa aamukahvit.
Päivä ei lähde käyntiin ellei saa aamukahvia.
Mä juon klubitalolla varmaan tänään vaan teetä kun sitäkin on tarjolla. Mielummin juon sitä kun kahvia.
Saa nähdä onko bussi taas ihan täynnä.
Toivottavasti ei.
Mua alkaa ahdistaa bussissa jos se on ihan täynnä ja on kamala meteli.
Katsotaan.
Mutta tästä ei tule tylsää päivää. Tekemistä on.
Tää päivä menee taas äkkiä.
Huomenna aamulla ei tarvitse onneksi lähteä mihinkään.
Rento aamu huomenna.
Mulla on vaan pajatunti ja sali huomenna.
Ohjelmaa silti huomiselle päivälle myös.
Luulen että tämäkin viikko menee äkkiä.
No pääasia että on tekemistä.
Ja saa viettää kavereiden kanssa aikaa.
Torstaina mä saan juosta taas kaikkialla. Mulla on torstaina yhdeksältä psykologi. Tulen sieltä takaisin tänne, kerkiän syömään lounaan ja sitten pitää lähteä verikokeisiin jotka on kahdeltatoista ja sieltä sitten suoraan kokkiryhmään.
No saan hyötyliikuntaa jos en muuta.
Eli kävelen aika paljon torstaina.
No ainakaan ei tule tylsää päivää. Mä siivoan torstaina sitten kun kerkiän koska silloin on siivous päivä.
Siivoan varmaan kokkiryhmän jälkeen. Tai sitten aikaisin aamulla.
Pitää vielä miettiä.
No hyvin kerkiää miettiä.
Mutta. Nyt alan tiskaamaan ja sen jälkeen syön puuron.
Vielä 45 minuuttia aikaa lähtöön.
kerkiää bussiin ajoissa.
Saan ohjaajalta taas bussikortin niin en joudu maksamaan itse noita bussimatkoja.
Kätevää.
Mökillä kahvin keitin raksuttaa hiljaisesti, jääkaappi joskus pitää pienen naksun. Sähköpaneelin kävi fortumin mies vaihtamassa pari talvea sitten, enää ei ole sulakkeet palaneet niin tiuhaan.
Vanha telkkari pitää kyllä vaihtaa, siinä on kuva muuttunut yksiväriseksi.

Joskus hiiret nakertavat keittiössä, kun on tuvassa nukkumassa.
Hajuun tottuu äkkiä, mökillä on lahon puun tuoksu. Mökki on jo vanha.
Tuvassa on valkoinen takka ja keittiössä punainen muuri. Vintillä on kaikkea romua. Mökin sisustus on aina ollut ihan sama. Tuvassa kaksi petilaveeria ja pieni vanha pöytä. Lisäksi on kaappi jonka päällä pidetään telkkaria.

Ketittiössä on sama vanha lipasto ja ruokakaappi. 60-lukuinen upo jääkaappi on hyvässä kunnossa. Hellan levyt toimivat mutta uuni ei lämpiä kunnolla. Lihan voi lämmittää muurin takassa.

Kahvin keitin on vanha moccamaster.

Periz86Inhottava elämäLuonut: Periz86Maanantai 20.02.2017 21:56

Muistot on vain muistoja, hyvät muistot nimen omaan.
Tämä elämä on ollut 30 vuotta sellaista että tekee aina samat asiat ja mitään vaihtelua ei ole elmässä. Ei tule koskaan olemaankaan.

Olen joka aamu 30 vuoden ajan käynyt ekaksi pissalla. Sitten juonut jotain. 15 vuoden ajan olen tämän jälkeen aina polttanu aamuröökin.
Joskus kävin koulussa, siellä istuin hiljaa pulpetin ääressä ja vastasin kun kysyttiin.

Joskus juttelin jotain, kaikki asiat tulevat mieleen aina kerralla ja muuten ei juuri mitään tulekkaan mieleen.

Yleensä kännissä osaa myös puhua, selvin päin ei.

Tunne on se että kaikki on jo tehty mitä tässä elämässä yleensä voi tehdä.

Loppu ikä: dementiaa, ms-tautia, schitzsofreniaa, impotenttia, alkoholismin eri muotoja. Kaiken ylipäätänsä haukkumista.

Sellaista elämä on.
Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo ja olin myös töissä kello 8-14 ja töiden jälkeen kävelin aspa-ohjaajani pitämään ryhmään jossa pelasimme piirrä&arvaa peliä ja blokusta ja sitten kävelin kotiin ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, oo se kun oot, trampoliini, kakara ku cara, lapsi heurekassa, ku kanye kanyee ja moukari ja SANNI ja muut biisit ovat minun lempibiisit SANNILTA paitsi moukari ja hän on minun lempiartisti ja lempilaulaja koko elämäni ajan ja kun kuuntelin hänen laulun jonka nimi on vahinko ja 2080-luvulla ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta ja en halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 ja käyn kohta nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on kotikäynti kello 14:30 ja minulla on myös töitä 8-14 ja tänään lähdin aikaisemmin pyöräilemään töihin koska tänään oli huono keli ja juttelin koulukaverini kanssa sunnuntaina facebookissa ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja me olemme edelleen kavereita ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hänen kanssa ollaan aina hyviä kavereita ja ystäviä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja kyllä hän joku päivä hyväksyy kaveripyyntöni facebookissa ja seuraa minua instagramissa ja hyvä että olen saanut hyvän ystävän ja kaverin joka ei vihaa minua ja haluaa olla minun hyvä ystävä.

RaskNaksRakas päiväkirja... (osa 7)Luonut: RaskNaksMaanantai 20.02.2017 21:20

Lindalla työpäivä, minulla vapaapäivä. Siitä huolimatta heräsin avokkiani aiemmin ja nautiskelin kahvit koneen ääressä. Koko päivän olen saanut kärsiä poskeenpuremastani. Syystä tai toisesta ilmeisesti purin poskeeni lauantain riennoissa ja syöminen ja puhuminen tekee kipeää, siitä huolimatta pitäisi huomenna käydä töihin.

Mutustimme aamupalaa, ja Julia kyseli voisiko tulla tekemään lainauksia meidän kuuluisasta Disney-kirjastostamme. Kävihän tuo. Hän kahmaisi läjän leffoja mukaansa ja istuskeli meillä hetken. Nauroimme kolmistaan kissoillemme. Sitten hän lähti ja minä mukanaan. Oli tarkoitus mennä jälleen uimaan, jonka olen jotenkuten oppinut taas viikkorutiineihini.

Talsin Uimalaan, mutta kauhukseni huomasin, että ilmeisesti talvilomista johtuen paikka vilisi lapsia. Noh, en päässyt perinteiseen uima-altaaseeni enkä muutenkaan malttanut lojua altaassa kauaa, kun lapset uivat päin ja pärskivät vettä. Hukkareissu, mutta tulipahan tehtyä. Ja lisäksi sain noudettu kirjastosta erään levyn. Erikoinen tapaus, kyseessä nimittäin on 'Kirjastolevy', ja sen voi lainata vain kirjastoista.

Kotona ehdin hetken viivähtää Lindan kanssa, kunnes hän lähti töihin. Sitten jäin yksin kuuntelemaan musiikkia, katsomaan Salkkareita ja mutustamaan piirakkaa. Huomenna herätys klo 06.00 ja paluu arkeen. Katsotaan mitä uuteen uskoon muokkautunut vuorokausirytmi sanoo asiaan...
Suomalaiset urheilijat eivät pärjänneet erityisen hyvin Rion kesäolympialaisissa 2016 verrattuna aikaisempiin olympialaisiin. Suomen mitalisaldoksi jäi vain yksi pronssi, Lontoossa mitalisaaliiksi tuli hopea ja kaksi pronssia, ja sitäkin aikaisemmilla kerroilla tuli parempia saalis. Talvilajeissa Suomella menee jossain määrin paremmin (ellei mäkihypyn kaltaista mahalaskua lasketa...)

Minkä asioiden piikkiin menee, kun kauden aikana hyvinkin menestyvät urheilijat floppaavat pahemman kerran. Onko kisapaine liian ankara, vai mättääkö asia johtoportaassa (lajijohto, valmennus, olympiakomitea)? Suomessa riittää varmasti potentiaalisia ja motivoituneita lajinharjoittajia sekä junnu- että aikuistasolla, mutta mites junnujen kasvatus lajien parissa? Panostetaanko siihen tarpeeksi vai kaatuuko homma liikaan suhmurointiin?

Miten muut täällä näkevät asiat? Olemmeko jämähtäneet paikoilleen muiden mennessä ohi vai onko Suomen urheilutason kehitys yksinkertaisesti liian vaisua?

Aiheeseen liittyvää:
MOT: Pomot urheilun keskiössä
Urheilumanageri lyttää huippu-urheilun nykymenon

Little_VikingValtavasti kysymyksiä!Luonut: Little_VikingMaanantai 20.02.2017 20:36

[ .001. ] etunimi: Viivi
[ .002. ] toinen/kolmas nimi: En kerro
[ .003. ] sukunimi: En kerro
[ .004. ] lempinimi: Veksi
[ .005. ] sukupuoli: Nainen
[ .006. ] ikä: 21
[ .007. ] syntymäpäivä: Kerran vuodessa :)
[ .008. ] pituus: 166cm
[ .009. ] hiusten väri: Ruskea
[ .010. ] silmien väri: Sinivihreä
[ .011. ] rotu: Valkoihoinen?
[ .012. ] käytätkö piilolinssejä?: En
[ .013. ] käytätkö silmälaseja?: Kyllä
[ .014. ] onko sinulla pitkät vai lyhyet hiukset: Lyhyet
[ .015. ] syntymäpaikkasi: Sairaala
[ .016. ] tämänhetkinen olinpaikkasi: Koti
[ .017. ] horoskooppimerkkisi: Härkä
[ .018. ] kuinka montaa kieltä osaat: Suomi, ruotsi, englanti
[ .020. ] pahat tavat: Kiroilu, myöhään valvominen
[ .021. ] lävistyksesi: Korvissa vain
[ .022. ] lävistykset, jotka haluisit: En mitään
[ .023. ] tatuointisi: Vasemmassa olkapäässä yksi
[ .024. ] tatuointeja, jotka haluaisit: En enää mitään
[ .025. ] tämä päivä: Maanantai
[ .026. ] aika: 19:58.
[ .027. ] oletko valmis uuteen kimppuun kysymyksiä?: Kyllä vain!

. : Koulu : .

[ .043. ] käytkö vielä koulua: En enää
[ .044. ] oletko jäänyt luokalle: En
[ .045. ] peruskoulu/lukio/amis: Amis
[ .046. ] suosikkiluokkasi: -
[ .047. ] inhokkiluokkasi: -
[ .048. ] lempiopettajasi: Ehkä yks musiikinopettaja
[ .049. ] inhokkiopettajasi: Niitä oli useampikin
[ .050. ] lempiaineesi: Ilmaisutaito
[ .051. ] inhokkiaineesi: Matematiikka
[ .052. ] tuotko/ostatko sinä kouluun ruokaa: -
[ .053. ] pelaatko jossain koulusi urheilujoukkueessa: .
[ .054. ] teetkö/teitkö joitain extraoppiaineellisia aktiviteettejä: -
[ .055. ] oletko/olitko suosittu: No en nyt tiiä..
[ .056. ] lempitanssisi: -
[ .057. ] lempimuistosi: Liittyy varmaan kavereihin
[ .058. ] inhokkitanssisi: -
[ .059. ] inhokkimuistosi: -
[ .060. ] nöyryyttävin kokemuksesi: -

. : Suosikit : .

[ .061. ] numero: 24
[ .062. ] vaatemerkki: -
[ .063. ] kengät: Lenkkarit
[ .064. ] sanoma: -
[ .065. ] tv-show: Gladiaattorit
[ .066. ] urheilulaji: Lenkkeily
[ .067. ] vihannes: Oliivi, raparperi
[ .068. ] hedelmä: Passion, vesimeloni
[ .069. ] elokuva: Joulupukki ja Noitarumpu
[ .070. ] lehti: Alibi
[ .071. ] näyttelijät: -
[ .072. ] näyttelijättäret: -
[ .073. ] karkki: Salmiakki ja kirpeät karkit
[ .074. ] purkka: Menthol, tms. väkevä
[ .075. ] tuoksu: Puhtaat hiukset, auton lasinpesuneste
[ .076. ] karkkipatukka: Ahaa-patukka
[ .077. ] jäätelömaku: Mehujäät
[ .078. ] väri: Limenvihreä
[ .079. ] vuodenaika: Kesä
[ .080. ] loma: Kesäloma
[ .081. ] yhtye: KLAMYDIA ja tosi tosi monta muuta!
[ .082. ] laulaja: Vesku Jokinen
[ .083. ] ryhmä: -
[ .085. ] poppari: -
[ .086. ] asia huoneesssi: Sänky ja musiikkijutskat
[ .087. ] paikka, jossa olla: Koti
[ .088. ] radioasema: -
[ .089. ] tv-kanava: -
[ .090. ] roskaruoka: Pizza
[ .091. ] ruoka yleensä: Tuore leipä, tai joku hyvä salaatti
[ .092. ] liike: -
[ .093. ] kenkämerkki: -
[ .094. ] nopea ruoka: Kasvispihvit tai nuggetit
[ .095. ] ravintola: -
[ .096. ] muoto: -
[ .097. ] vuorokaudenaika: Keskipäivä
[ .098. ] valtio: SUOMI!
[ .099. ] osavaltio: -
[ .100. ] pojan nimet: Jouni, Jyri, Jari, Väinö, Veijo..
[ .101. ] tytön nimet: Pälvi, Vilja, Ninja, Viola, Anastasia..
[ .102. ] ostoskeskus: -
[ .103. ] videopeli: -
[ .104. ] shampoo: Fructis ja sitten yks kookosjuttu
[ .105. ] lautapeli: Alias
[ .106. ] tietokonepeli: -
[ .107. ] auto: Volkswagen Passat
[ .108. ] musiikkivideo: Klamydia - Pienen pojan elämää
[ .109. ] kirosana: Jumalauta
[ .110. ] sana: Viking
[ .111. ] kuukausi: Kesäkuu
[ .112. ] sarjakuvahahmo: Näkymätön Viänänen
[ .113. ] kauhuelokuva: -
[ .114. ] joukkue: -
[ .115. ] omaisuus: -

. : Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun mainitaan... : .

[ .116. ] Eminem: -
[ .117. ] koira: Turhan räksyttäjä
[ .118. ] kuuma: Kesähelle
[ .119. ] Britney Spears: -
[ .120. ] N'Sync: -
[ .121. ] tosimaailma: Joskus karua
[ .123. ] vaihtoehto: Siviilipalvelus
[ .124. ] vittu: Kirosana
[ .125. ] biseksuaali: Seksuaalinen vähemmistö
[ .126. ] musta: Joku hevi/goottijuttu
[ .127. ] icq: -
[ .128. ] insane clown posse: -
[ .129. ] linkin park: -
[ .130. ] jack: Viiltäjä-Jack
[ .131. ] sateenkaari: Homoseksuaalisuus
[ .134. ] hai: Tappajahai
[ .135. ] lifehouse: -
[ .136. ] lepakot: Lesbot
[ .137. ] nahka:
[ .138. ] piiska: - Sadomasokismi
[ .139. ] Amerikka: Jenkit
[ .140. ] vesi: Janojuoma
[ .141. ] tulivuori: Vesuvius

. : Tämä vai tuo : .

[ .156. ] talvi vai kesä: Kesä
[ .157. ] kevät vai syksy: Kevät
[ .169. ] musta vai valkoinen: Musta
[ .170. ] oranssi vai punainen: Oranssi
[ .171. ] keltainen vai vihreä: Vihreä
[ .172. ] violetti vai pinkki: Pinkki
[ .175. ] sisällä vai ulkona: Riippuu säästä ja fiiliksestä
[ .176. ] kama vai alkoholi: Ei kumpikaan
[ .178. ] kynä vai sivellin: Kynä
[ .183. ] tatuoinnit vai lävistykset: Tatuoinnit

[ .203. ] poltatko tupakkaa: En tosiaan
[ .204. ] poltatko kamaa/ruohoa: Vitut mä mikään nisti ole!
[ .205. ] oletko koskaan impannut kaasua: En
[ .207. ] kokaiinia, heroiniia tai jotain muuta: Ei mitään kamaa
[ .208. ] onko kalja pahaa vai hyvää: Pahaa, yäk!
[ .210. ] do you like smirnoff ice: En ole maistanut
[ .211. ] pidätkö enemmän kaljasta vai likööristä: En kummastakaan
[ .212. ] minkälaisia savukkeita poltat: En tupakoi

. : Voisitko koskaan : .

[ .215. ] hypätä benjiä?: Kyllä vain! Köysi kehiin!
[ .216. ] laskuvarjohyppyä?: Kyllä
[ .218. ] urheilusukeltaa: En
[ .219. ] vuorikiipeillä: En ehkä
[ .220. ] syödä paskaa miljoonasta dollarista: En
[ .221. ] kääntää selkääsi ystävillesi henkilökohtaisen saavutuksen vuoksi: En
[ .222. ] varastaa ystäväsi tyttö-/poikaystävää: En
[ .224. ] valehdella poliisille: Kyllä, jos sille on oikeasti tarvetta
[ .225. ] juosta poliiseja pakoon: Kyllä
[ .226. ] valehdella vanhemmillesi: Kyllä valkoisia valheita
[ .227. ] kävellä tuntemattoman luokse ja suudella häntä: En
[ .228. ] olla eksoottinen tanssija: En
[ .229. ] kävellä ravintolasta ulos maksamatta: En

. : Oletko koskaan : .

[ .261. ] ollut joskus todella turhautunut: Kyllä
[ .262. ] mennyt vankilaan: En
[ .263. ] rullalautaillut: Kokeillut joskus
[ .265. ] varastanut mitään: Ehkä ihan pienenä korkeintaan
[ .267. ] potkaissut jonkun persuksia: En muista
[ .268. ] heittänyt jotain lumipallolla päähän: Kyllä
[ .269. ] rikkonut kaljapullon: En
[ .270. ] mennyt baariin alaikäisenä: Kyllä, mutta en juonut mitään
[ .271. ] suudellut jotakuta samaa sukupuolta olevaa: En
[ .273. ] mennyt ajelulle: Kyllä
[ .275. ] ollut konsertissa: Kyllä
[ .276. ] ollut toisessa maassa: En
[ .279. ] ollut auto-onnettomuudessa: En
[ .280. ] rikkonut lakia: Kyllä
[ .281. ] antanut rahaa kodittomalle: En
[ .282. ] yrittänyt tappaa itsesi: En
[ .283. ] itkenyt päästäksesi ongelmasta ulos: Kyllä
[ .284. ] suudellut ystävän siskoa tai veljeä: En

. : Mitä teit : .

[ .297. ] viime syntymäpäivänäsi: Olin kotona ja vietin synttäreitä pienimuotoisesti, ei mitään suuria juhlia
[ .298. ] eilen: Lenkillä, koneella jne.
[ .299. ] viime viikonloppuna: Olin harrastuksissa ja kotona
[ .300. ] jouluna: Söin, saunoin ja avasin paketteja
[ .302. ] pääsiäisenä: En muista
[ .305. ] ystävänpäivänä: Kävin kakkukahveilla

. : viimeisin :

[ .306. ] asia, jonka söit: Välipala
[ .307. ] asia, jota joit: Vesi
[ .308. ] vaate jonka puit päällesi: Ulkovaatteet, kun menin ulos
[ .309. ] paikka, jonne menit: Kauppaan ja sieltä kotiin
[ .310. ] paikka, jonka lävistytit/tatuoit: Vasen olkapää
[ .311. ] henkilö, jonka näit: Isi
[ .312. ] henkilö, jota suutelit: -
[ .314. ] henkilö, jolle puhuit: Äiti
[ .315. ] laulu, jonka kuulit: Ripsipiirakka - Tahdon rakastella sinua

. : Nyt : .

[ .316. ] mitä syöt: En mitään
[ .317. ] mitä juot: En mitään
[ .318. ] mitä on päälläsi: T-paita ja pitkät kalsarit
[ .319. ] kengät, jotka ovat jaloissasi: Ei ole
[ .320. ] hiukset: Ihan tavallisesti
[ .321. ] kuuntelet: Tony Halme - Isätön poika
[ .323. ] vituttaako, että tein tämän näin pitkäksi: Ei ollenkaan!

. : Kyllä vai ei : .

[ .324. ] oletko vegetaristi: En
[ .325. ] pidätkö lehmistä: Jonkun verran
[ .327. ] oletko taiteilija: Ainakin minulla on taiteellisia lahjoja
[ .328. ] kirjoitatko runoja: Kyllä
[ .329. ] oletko nopea juoksija: Kohtalaisen
[ .330. ] osaatko hiihtää: Osaan, mutta en hyvin
[ .331. ] oletko britti: En.
[ .333. ] puhuvatko äänet sinulle: Eivät
[ .334. ] annoitko barbeillesi koskaan hiustenleikkuuta: En muista, mutta kakarana väritin tusseilla barbien hiuksia :D
[ .335. ] voisitko syödä hotdogin: Mikä ettei
[ .336. ] luuletko, että Disneyn hyypiöt olivat pilvessä tehdessään "Liisa Ihmemaassa": En osaa sanoa
[ .338. ] oletko vammainen: En
[ .339. ] oletko tyhmä: En
[ .340. ] oletko kaunis: Kyllä
[ .341. ] oletko lyhyt: En
[ .342. ] oletko pitkä: No aika pitkä, mutta en hirmu pitkä
[ .343. ] omistatko vaaleanpunaisen paidan: Kyllä, montakin
[ .344. ] entä oranssit housut: En
[ .345. ] näetkö lentäviä apinoita: En
[ .346. ] oletko paha: En tietenkään
[ .347. ] tiedätkö ihmistä jolla on peruukki?: En
[ .351. ] pidätkö Marilyn Mansonista: En
[ .353. ] oletko koskaan kosketellut jonkun yksityisiä paikkoja: En kerro... Jotain rajaa hei tän yksityisyyden kanssa!!

. : Satunnaisia kysymyksiä : .

[ .355. ] jos olisit eläin, mikä eläin olisit: Satiainen ;) No heh, en oikeesti. Olisin joku vapaa Suomen lintu.. Vaikka sit närhi.
[ .356. ] jos sinun täytyisi syödä yksi asia loppuelämäksesi: Leipää varmaan nassuttaisin. Mut siihenkin ehken kyllästyis.
[ .357. ] muistatko uniasi: Useinkin
[ .358. ] ovatko unesi värillisiä vai mustavalkoisia: Värillisiä!
[ .359. ] haetko apua, jos tarvitset sitä joltakin: Kyllä
[ .360. ] voivatko ihmiset lukea sinua kuin avointa kirjaa: Ei voi
[ .361. ] mikä on suurin pelkosi: Ei oo mittään pahempia pelkoja
[ .362. ] puhutko paljon: KYLLÄ! Liikaa!
[ .363. ] pelkäätkö klovneja: En
[ .364. ] pidätkö hämähäkeistä: Ihan okei
[ .365. ] entäs käärmeistä?: Kyllä
[ .367. ] oletko hemmoteltu piloille: En
[ .371. ] onko viimeisiä sanoja: Jumala armahtaa, minä en! Huuhaa, bruuhaahaa, faafaafuuhai!
[ .372. ] Paljonko kello on nyt?: 20:36

Little_VikingSomethingLuonut: Little_VikingMaanantai 20.02.2017 19:53

100 kysymystä
1. minkä värisellä tuolilla istut nyt ?
> Mustalla, jossa on harmaa päällyste.

2. Minkä värinen paita sinulla päällä ?
> Tummanvihreä, jossa vaaleanvihreä liskon kuva.

3. millainen logo/tausta sinulla on nyt kännykässäsi ?
> Pehmoleluja pesukoneessa.

4. mikä on kännykässäsi soittoäänenä ?
> Klamydia - Pienen pojan elämää.

5. Ketä mietit juuri nyt ?
> En tiiä. Ihteeni vaan varmaan.

6. montako tuntia nukuit viime yönä/viimeksi kun nukuit ?
> Abouttiarallaa kaheksan-yheksän tuntia.

7. tuorekurkku vai suolakurkku ?
> Tuorekurkku.

8. joululoma vai kesäloma ?
> Kesäloma.

9. mikä on toinen nimesi ?
> Se olkoon salaisuus, mutta voin sanoa että kyseessä on erittäin yleinen nimi sekä Suomessa että ulkomaillakin.

10. mikä on viimeisin sana jonka sanoit ?
> "Joo."

11. kenelle sen sanoit ?
> Äidille.

12. mitä odotat tällä hetkellä eniten ?
> Että pääsee viikonloppuna laulamaan ja jammailemaan! Ja sit yhtä pidempää reissua kevätpuolella.

13. millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit ?
> Meidän autolla.

14. mitä pelkäät tällä hetkellä eniten ?
> Rikollisuutta, vaikka olen myös kiinnostunut siitä.

15. mitä söit viimeksi ?
> Suolakeksejä.

16. mitä joit viimeksi ?
> Vettä.

17. Voisitko kuvitella olevasi opettaja ?
> En todellakaan.

18. Kuinka pitkä olet ?
> 166cm ja risat.

19. mitä kuuntelet juuri nyt ? >
> Tyrävyö - Ajetaan me tandemilla.

20. montako lävistystä sinulla on?
> Yhteensä 7 reikää, mutta pidän koruja enää vain kahdessa. Osa rei`istä on jo vissiin ummessa.

21. missä lävistykset on ?
> Korvissa vain. Ennen oli kulmassa. Joskus yritin myös venyttää yhtä korvareikää.

22. mitä sinulle tulee mieleen sanasta vaahto ?
> Ehkäisyvaahto ja kermavaahto.

23. minkä nimistä lehteä luit viimeksi ?
> Apu.

24. minkä merkkistä huulirasvaa käytät ?
> Blistex.

25. onko tylsää juuri nyt ?
> Ei ollenkaan.

26. keneltä sait viimeksi viestin kännykkääsi ?
> Paulalta.

27. minkä väriset hiukset sinulla on ?
> Ruskeat.

28. mitä kappaletta inhoat ?
> Turmion Kätilöt - Pimeyden morsian.

29. kampaatko hiuksesi joka päivä ?
> Harjaan ainakin.

30. kuinka usein käyt saunassa ?
> Aika harvoin.

32. minkä merkkistä ja tuoksuista suihkusaippuaa käytät ?
> Vaihtelee, nyt tais olla joku Doven aloe vera/kurkku juttu.

33. minkä värinen hiusharjasi on ? >
> Musta ja tummansininen.

34. mitä kanavaa katsot eniten ?
> Mitä milloinkin.

35. kuka ihminen on tällä hetkellä lähimpänä sinua ?
> Fyysisesti äiti. Ja henkisesti koko perhe.

36. minkä numeron sait viimeisimmästä kokeestasi ?
> Ei voi muistaa.

36. Oletko ikinä jäänyt luokallesi ?
> En.

38. oletko koskaan ollut ihastunut vanhempaan kuin sinä ?
> Tottamooses.

39. oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi ?
> En edes kilon palasina.

40. lempieläin ?
> Liskot ja lampaat. Pikkupossut on kans kivoja.

41. onko sinulla riitoja ystäviesi kanssa tällä hetkellä?
> Ei ole.

42. oletko koskaan hakannut ketään kunnolla ?
> Olen, valitettavasti.

43. kenen kanssa puhut eniten puhelimessa ?
> Äidin.

44. vietätkö paljon aikaa internetissä ?
> No arvaa? Juu kyllä ja vähän liiankin kanssa.

45. vihaatko koulua ?
> Vihasin aikoinaan. Mutta enpä enää, kun ei tarvihe siellä käydä.

48. oletko hemmoteltu ?
> En.

49. juotko paljon vettä ?
> Juon, koska se on hyvää ja terveellistä.

50. mitä hammastahnaa käytät ?
> Sensodyne.

51. onko sinulla kännykkää ?
> Toki on.

52. jos on niin minkä merkkinen ?
> Nokia.

53. onko sinulla rusketusta ?
> Kesäisin jonkun verran.

54. ärsyynnytkö helpolla ?
> Jos tarpeeksi ärsytetään, niin silloin kilahdan niin että siit on oksat pois. Mut tää on harvinaista, yleensä oon aika viilipytty.

55. miten purat vihaasi ?
> Huutamalla ja kiroilemalla.

56. oletko koskaan saanut potkuja töistä ?
> En.

57. oletko töissä ?
> En.

58. haaveiletko paljon ?
> Joo, oikein superpaljon!

59. millaisen tatuoinnin haluaisit ?
> En mitään enää, kun mulla on yksi itsesuunniteltu tatuointi olkapäässä, ja se on tosi hieno :)

61. voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa ?
> Voisin.

62. milloin oksensit viimeksi ?
> Viime vuonna.

63. kengännumerosi ?
> 41.

64. minkälainen olo sinulla on tällä hetkellä ?
> Virkeä ja hyvä.

65. kiroilu ?
> Onnistuu kyllä.. Liiankin hyvin välillä :/

66. menisitkö naimisiin rahan takia ?
> En todellakaan.

67. oletko enemmän äidin vai isän tyttö/poika ?
> Molempien. Mut enemmän varmaan äidin tyttö.

68. kirjoittavatko ihmiset nimesi väärin ?
> Eivät.

69. jättäisitkö sukunimesi jos sinusta tulisi kuuluisa ?
> En jättäisi. Pidän sukunimesäni.

71. kuinka vanha haluaisit olla ?
> Tämä on hyvä ikä.

72. oikea/vasen/molemmat kädet ?
> Oikeakätinen olen.

73. puhutko muita kieliä ?
> En. Puhun vain suomee ja savvoo hiljoo ja kovvoo!

74. elätkö elämääsi juuri nyt ?
> Lyö vaikka vetoa, KYLLÄ! Ja täysillä!

75. Tungetko yleensä suolaa ruokiin?
> Joo, joskus liikaa. Suolainen ruoka taitaa olla mun pahe.

76. onko sinulla pahoja tapoja ?
> Kiroilu, liika puhuminen (välillä pölötän niin paljon, etten muista antaa toisille puheenvuoroa) sekä myöhään valvominen.

77. jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, mikä sen nimi olisi ?
> VIIVI - THE VIKING

78. laulatko hyvin ?
> Laulan. On sitä tullut harjoiteltuakin melkein koko pienen elämäni.

79. tykkäätkö viettää aikaa yksin ?
> Toisinaan.

80. onko elämäsi ollut hienoa tähän asti ?
> Yleisesti ottaen kyllä, mutta ei kenenkään elämä ole aina hienoa.

81. oletko itsevarma ?
> Olen.

82. tajuavatko muut sinut väärin ?
> Veikkaan, että jokaiselle käy niin joskus.

83. poltatko ?
> En, hyi olkoon.

84. luetko sanomalehtiä ?
> Joskus.

85. käveletkö sateessa ?
> No jos on pakko.

86. oletko satuttanut itseäsi ?
> Vahingossa kyllä.

87. kenen kanssa katsoit viimeksi leffaa ?
> En muista, katson niin julmetun vähän leffoja. Saattaa mennä jopa vuosi etten kato yhtään elokuvaa.

88. oletko uinut alasti?
> En voi mennä vannomaan.. Mut ei oo mahotonkaan jutska..

89. oletko ollut leikkauksessa ?
> Olen, mut ei mitään vakavaa.

90. oletko nukkunut ulkona ?
> Olen.

91. oletko ollut syömättä yhtenä päivänä ?
> No ehkä mahataudissa korkeintaan.

92. oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa samassa sängyssä harrastamatta seksiä ?
> Olen.

93. oletko nukkunut koko päivän ?
> En.

94. oletko ollut tv:ssä tai radiossa ?
> Kyllä, kerran vahingossa telkkarissa.

95. onko sinulla ollut yhtään homoseksuaalista ystävää ?
> Ei ole koskaan ollut.

96. paras inside vitsinne ?
> ?

97. kenen luona olit viimeksi ?
> Sirpan.

98. koska nauroit viimeksi ?
> Tänään nauroin joillekin vanhoille jutuille.

99. kuka nauroi viimeksi sinulle ?
> En muista.

100. ketä viimeksi ajattelit ?
> Äitiä, että tulee varmaan kohta kaupasta.
>> YLEISTÄ
01. Nimi? - Viivi
02. Ikä? - 21
03. Horoskooppi? - Härkä
04. Pituus? - 166cm
05. Paino? - Enpäs kerro

06. Hiusten väri? - Ruskea
07. Silmien väri? - Sinivihreä
08. Perhe? - Äiti, isi ja pikkuveli
09. Lemmikit? - Ei ole
10. Allergiat? - Siitepölyt, pähkinä, koira.. Niin ja nipottajille oon kans allerginen, että mulle on turha tulla nipottamaan.. ;D
11. Harrastukset? - Laulaminen, musiikin kuuntelu, tietokoneella kirjoittaminen, lenkkeily, valokuvaus, pahennuksen herättäminen valtaväestön keskuudessa ;)
12. Opiskelupaikka / työpaikka? - Elämä opettaa!

>> LEMPIASIAT
13. Lempijuoma? [alkoholiton] - Vesi ja maito, kumpikin jääkylminä!
14. Lempijuoma? [alkoholi] - En ole viinamäen miehiä
15. Lempiruoka? - Tuore ruisleipä
16. Lempiväri? - Vihreän eri sävyt, kaikki neonvärit + musta
17. Lempiaine kouluaikoina? - Äidinkieli, ilmaisutaito
18. Parhaat TV-ohjelmat? - Gladiaattorit, Olipa Kerran Elämä
19. Lempivuorokaudenaika? - Riippuu fiiliksestä
20. Lempivuodenaika? - Kesä!

>> MUSIIKKI
21. Millaista musiikkia kuuntelet? - Monenlaista, mutta punk on se isoin juttu. Nimenomaan ramopunk. Kuuntelen myös vanhempaa suomirockia, hardcorea ja joskus jopa amispoppia. Lähes yksinomaan suomenkielistä, muutamaa poikkeutta lukuunottamatta.
22. Millaisesta musiikista et pidä? - Hevistä, metallista tai mistään karjumisesta, jossa ei sa sanoista selvää. Enkä myöskään klassisesta, vanhasta iskelmästä enkä hengellisestä.
23. Mainitse viisi hyvää artistia/bändiä. - Klamydia, Mistreat, Ripsipiirakka, Sleepy Sleepers, Leevi and the Leavings. On niitä monia muitakin, mutta viskataan nää nyt lonkalta.
24. Mainitse viisi artistia/bändiä, joita et siedä. - Turmion Kätilöt, Verjnuarmu, Ajattara, Ruoska, Dimmu Borgir.
25. Voiko pukeutumistyylistäsi arvata musiikin, jota kuuntelet? - No mitä nyt joskus käytän bändipaitoja tms.

>> PÄIHTEET JNE
26. Tupakoitko? - En todellakaan, tupakka on pahaa.
27. Jos tupakoit, säännöllisesti vai satunnaisesti? - En tupakoi.
28. Juotko alkoholia? - En.
29. Jos juot, juotko humaltumistarkoituksessa? - En juo.
30. Oletko ollut baarissa? - Olen, mutta en juominkihommissa.

>> HENKILÖISTÄ
31. Kuka miespuolinen nukkui viimeksi vieressäsi? - No yleensä nukun yksin, et en muista.. Tietenkin penskana oon joskus nukkunu isin tai veljen vieressä.
32. Kuka naispuolinen henkilö nukkui viimeksi vieressäsi? - Ks. edellinen, yksin ruukkaan nukkua. Pienenä tietysti äidin vieressä nukkunu joskus.
33. Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa? - Kipan.
34. Kenelle lähetit viimeksi tekstiviestin? - Jukalle.
35. Kenet näit viimeksi? - Velipojan.
36. Kenet tapaat seuraavaksi? - Äidin tai isin. Muitakin varmaan, mut en osaa veikata.. Ainakin viikonloppuna harrastusporukkaa.
37. Kenellä olit viimeksi yötä? - Sirpan luona.
38. Kenet haluaisit tavata juuri nyt? - Hmm.. Vaikka Vesan.
39. Kuka kävi viimeksi hermoillesi? - En muista.
40. Kuka kuljetti sinut viimeksi jonnekin? - Jos pitempi reissu on kyseessä, niin Merja.

>> KAUPUNGIT
41. Syntymäkaupunkisi? - Amisjunttien pääkaupunki. ;)
42. Missä kaupungissa asut tällä hetkellä? - Ks. edellinen.
43. Missä haluaisit asua? - Just täällä.
44. Missä kaikkialla olet asunut? - No oon muuttanut 2 kertaa.
45. Missä et missään nimessä haluaisi asua? - Ulkomailla. Varsinkaan missään köyhässä etelän maassa.

>> KUMPI
46. Olut vai siideri? - Ei kumpikaan.
47. Kahvi vai tee? - Tee.
48. Linja-auto vai henkilöauto? - Henkilöauto. (Volkkari!)
49. Uinti vai pyöräily? - Uinti.
50. Suklaa vai kaurakeksit? - Suklaakeksit.
51. Hedelmäkarkit vai salmiakki? - Salmiakki.
52. Aamu vai ilta? - Ilta.
53. Poika vai mies? - MIES! Eihän sitä tarvihe edes perustella ;)
54. Tyttö vai nainen? - Nainen.
55. Kamera vai kamerakännykkä? - Kamerakännykkä.
56. Makaronilaatikko vai spagetti ja jauhelihakastike? - Makaronilaatikko.
57. Heavymetal vai suomiräppi? - Suomiräppi.
58. Metsässä vai Helsingin keskustassa? - Metsässä.
59. Kesä vai talvi? - Kesä.
60. Taulu vai juliste? - Taulu.

>> MITÄ MIELTÄ
61. Suurkaupungeista? - En tykkäisi asua. Liikaa ihmispaljoutta.
62. Makaronilaatikosta? - Ihan ookoo evästä.
63. Itsemurhista? - Todella surullista, että jotkut siihen päätyvät.
64. E-pillereistä? - Ihan hyvä keksintö.
65. Abortista? - Ei missään tapauksessa ole ehkäisykeino!!
66. Kaukosuhteista? - Ei kokemusta.
67. Esiaviollisesta seksistä? - Kannatan.
68. Tupakoinnista? - Typerää touhua, mut en tuomitse muiden kessuttelua. Itteeni vaan ällöttäis ajatuskin röökin kiskomisesta.
69. Kännäämisestä? - En tarvitse mittään viinaksia, kun olen syntymäjurrissa ;) Juokoot muut niin paljon että maksa viheltää, ei liikuta, mut minä en. Hölmöjen hommaa moinen.
70. Pahoinpitelyistä? - No oon kiinnostunut fyysisestä väkivallasta sen kaikissa muodoissa (älkää kysykö miksi), mutta toisaalta pelkään sitä kauheasti. Itse en koskaan voisi pahoinpidellä ketään, todella raukkamaista, enkä halua linnaan ihteeni hommata.
71. Joulusta? - Mukava juhla. Piristystä pimeyden keskelle. Kato kun oon tällainen ikuinen lapsi, niin hauskinta on paketteja avata :)
72. Uudenvuodenlupauksista? - Äh, ei niitä kuitenkaan jaksa eikä muista pitää.. Niin en niitä ikinä tee! Mitä sitä turhia lupaamaan..
73. Juhannustaioista? - En ole kokeillut.
74. Lävistyksistä kasvoissa? - Tykkään, kuhan ei ole koko pärstävärkki täynnä. Itsekin omistin yhden muinoin.
75. Tästä gallupista? - Ihan mukava oli vastailla :)

PixelStarÄiti autaLuonut: PixelStarMaanantai 20.02.2017 19:09

Voihan kakkapylly. Tiijättekö mitä! Näin miun vanhaa kiusaajaa prismalla :--D
Satuin samaan kassajonoon sen kanssa. Meijän välissä oli vaan yksi ihminen.
Voi voi sitä kusipaskapaniikin määrää. Niskakarvat nousivat pystyyn kun tajusin että olin ostanut jäätelöä. Mitä jos se huomaa?
Meillä molemmilla on jo ikää, mutta voi vittu paska traumaattisia muistoja ei noin vaan unohdeta. Pelasin aikaa ja kysyin tyhmiä kassaneidiltä. En halunnut päätyä samaan päätyyn sen sen.. paskan kanssa.
Mitähän lie olisin sanonut sille... moi, pitkästä aikaa. Hei muistatko, levitit silloin jouruja minusta... NIIN AHAHAHAHAHHA. Ja muuten ei ollu kivaa kun jätit aina porukasta pois. AIKA KULTAA MUISTOT.

Mitähän se nyt sanoisi kun olen ostanut jäätelöä. Ennen muinoin niinä "hyvinä" aikoina, jopa minun kauppaostoksia kytättiin. Silleensä että niin se läski taas ostaa siellä suklaata. Ostais porkkanaa hyi.

Tuijotin sen selkää kun se käveli pois. Ei se tainnut huomata minua. Pakkasin jäätelön. Hipsin kotia bussilla. Silitin Murun poskea. Se kääntyi laiskasti katsomaan.

Ne ihmiset eivät voi enää satuttaa minua.
Viimeinen apostolinen herätys maailmalle ennen Herran tulemusta

”Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa.
Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois.
Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.
Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'
Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'
Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.
Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

Sitten hän laski luotaan kansanjoukot ja meni asuntoonsa. Ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä ja sanoivat: "Selitä meille vertaus pellon lusteesta".
Niin hän vastasi ja sanoi: "Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika.
Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset.
Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit.
Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa.
Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat Hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta, ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.” Matt.13:24-30,36-43

Herramme opetti monia asioita ympäröivästä kulttuurista otetuin vertauksin, joiden avulla Hän halusi opettaa kansanjoukkoja vastaanottamaan taivasten valtakunnan salaisuuksia. Valitettavasti kaikki kuulijat eivät ymmärtäneet vertaustenkaan avulla kerrottuja opetuksia, hengellisen sokeutensa ja paatumuksensa tähden.
Vertauksessa nisusta ja lusteesta Jeesus opetti opetuslapsilleen taivasten valtakunnan salaisuuksia seurakunnan aikakaudella. Tässä vertauksessa voidaan havaita seuraavia vaiheita, Jeesuksen päivistä aina armotalalous aikakauden loppuun asti.

Maan muokkaaminen - Johannes Kastaja oli Jumalan valtakunnan elopellon maan muokkaaja. Hän oli Elian Hengellä varustettu ennalleen asettaja ja joka valmisti ihmisten sydämen maaperää Herralle.

Hyvän siemenen kylväminen - Ihmisen poika on hyvän siemenen kylväjä maailman elopeltoon lähes kaksi vuosituhatta sitten. Paholainen on lusteen kylväjä nisun sekaan, pahan lasten välityksellä. Lusteella paholainen pyrkii vesittämään ja vääristelemään puhtaan Jumalan Sanan opetuksen maailmassa.

Hyvä siemen - Raamatun mukaan uudestisynnyttävä hyvä siemen on Jumalan Sana. Kun tämä hyvä siemen tulee kylvetyksi ihmisen sydämeen ja hän ottaa sen vastaan ja uudestisyntyy Jumalan lapseksi, tulee hänestä itsestään hyvä siemen, vanhurskas Herran opetuslapsi, joka kylvää hyvää siementä edelleen.

Syyssateet ja kevätsateet - Israelissa kylvetään syksyllä ja leikataan keväällä. Syksyllä tarvitaan kylvetyn siemenen ylle syyssateet, jotta siemen alkaisi kasvaa. Jeesuksen taivaaseen astumisen jälkeen Pyhän Hengen syyssateet lankesivat alkuseurakunnan ylle Jerusalemissa ja alkoi seurakunnan ajan herätys, kymmeniä tuhansia tuli uskoon ja siemen alkoi kasvaa. (5.Moos.11:13-14; Jooel 2:23-29)

Talvikausi - Talvella Israelissa vilja kasvaa ja valmistuu vähitellen. Välillä on sateita ja koleaa, mutta vilja valmistuu kevääksi. Jumalan valtakunnassa on apostolisen alkuseurakunnan kauden jälkeen ollut talvikausi, jolloin on saatu silloin tällöin herätyksen sateita siellä ja täällä. Maailman elopelto on valmistumassa lopullista Pyhän Hengen kevätsadetta ja viimeisen apostolisen herätyksen elonleikkuuta varten.
Tänä päivänä näkyy kiistatta molempien kypsyminen viimeistä elonleikkuuta varten, sekä nisun että lusteen.
”Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.” 13:26

Kevätsateet - Keväällä lankeaa vielä kevätsade, joka antaa viimeisen kasvun viljalle ennen tuleentumista ja elonleikkuuta. Jumalan valtakunnan elopellolla Herran tulemuksen aattohetkissä lankeaa valtava Pyhän Hengen kevätsade, joka kostuttaa maan ja valmistaa viljan nopeasti täyteen leikkuuvalmiuteen yhdessä lopunajan myrskytuulten kanssa, jotka tuleennuttavat viljan viimeistä herätystä varten. (Hoos.5:15-6:3)

Elonkorjuu - Keväällä kypsyy Israelissa ohra, pääsiäisen aikaan, jolloin tehtiin temppelin aikaan esikoislyhde eli Omer-lyhde Herran edessä heilutettavaksi. (3.Moos.23:6-11) Siitä 7 viikkoa myöhemmin, viikkojuhlana eli helluntaina, alkoi vehnän eli nisun korjuu. Kun tämä armotalouskausi päättyy suuren ahdistuksen päivinä, lähettää Herra elomiehensä leikkaamaan viljaa lopun ajan suuressa elonkorjuussa. Ensin leikataan ja korjataan luste poltettavaksi ja myös nisu leikataan taivaan aittaan viimeisessä herätyksessä.

Leikkuumiehet - ovat enkelit aikakauden täyttyessä. Mitä tämä tarkoittaa? Tulevatko enkelit alas taivaasta hoitamaan viimeisen herätyksen työn?
On ymmärrettävä, että Jumalan enkelit toimivat Herran käskystä koko ajan taustalla näkymättömässä maailmassa mm. palvellen ja suojellen Herran omia. Kun aikakauden täyttymyksessä puhkeaa viimeinen apostolinen herätys, ovat Jumalan enkelit luonnollisesti taustalla tukemassa ja auttamassa viimeistä elonkorjuuta, mm. ylienkeli Mikael suojelee joukkoineen silloin suuressa ahdistuksessa taidollisia elomiehiä. (Dan.12:1-3)

Keitä ovat täällä maan päällä ihmisten maailmassa ne enkelit, joiden kautta viimeinen herätys toteutetaan? Vastaus löytyy Raamatusta. Ensinnäkin Jeesus kutsui Johannes Kastajaa aikansa Elian hengellä puettua ennalleen asettajaa enkeliksi. (Matt.11:7-10)
Malakia ennustaa, että Jumala lähettää ennen Herran päivää Elian jälleen valmistamaan Jumalalle kansaa. (Mal.4:5-6; Ilm.11:3-16)
Vaikka tästä asiasta onkin monenlaista tulkintaa, on kuitenkin varmaa, että Herra pukee joukon taidollisia uskovia Elian hengellä ja voimalla, tunnusteoin ja ihmeiden voimalla suuren ahdistuksen ajan viimeistä elonkorjuuta varten.
Raamattu nimittää enkeliksi myös apostoli Paavalia. (Gal.4:14) Kun Herra asettaa seurakunnan ennalleen apostoliseen tilaan ennen tulemustaan, nousevat esiin myös lopun ajan seurakunnan apostolitkin yhdessä kaikkien muiden armoitusten kanssa. He ovat myös niitä aikakauden lopun enkeleitä, jotka toteuttavat viimeisen elonleikkuun työn, voittaen sieluja taivaan aittaan Herran tulemuksen aattohetkissä.

”Ja hän sanoi: "Niin on Jumalan valtakunta, kuin jos mies kylvää siemenen maahan; ja hän nukkuu, ja hän nousee, öin ja päivin; ja siemen orastaa ja kasvaa, hän ei itse tiedä, miten.
Sillä itsestään maa tuottaa viljan: ensin korren, sitten tähkän, sitten täyden jyvän tähkään.
Mutta kun hedelmä on kypsynyt, lähettää hän kohta sinne sirpin, sillä elonaika on käsissä." Mark.4:26-29

”Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi.
Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt".
Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.” Ilm.14:14-16

Raamatussa verrataan Jumalan valtakunnan työtä maanviljelykseen, erityisesti Israelissa tapahtuneeseen maanviljelykseen Jeesuksen päivinä. Sen pohjalta tulee ymmärtää tämä Ilmestyskirjan teksti, jossa ilmoitetaan, että Hän on noussut armonvaltaistuimelta valtaistuinsalista.
Herra Jeesus nousi Öljymäeltä taivaaseen pilvessä, opetuslasten katsellessa haikein mielin perään. (Apt.1:9-11) Heille myös ilmoitettiin, että heidän Mestarinsa on tuleva samalla tavalla takaisin pilvellä. Teksti kuvaa tätä hetkeä, kun Hän saapuu takaisin istuen pilven päällä ja heittää sirppinsä toteuttaen viimeisen apostolisen herätyksen elonkorjuun maailmalle ja Israelille.

Evankeliumin satoa on korjattu kautta Raamatun historia taivaan aittoihin ja uuden liiton aikakaudessakin on jo kohta kaksituhatta vuotta, mutta nyt kyseessä on lopullinen tämän aikakauden viimeinen herätys. Jeesus on tulossa noutamaan seurakuntaansa, kun Hän tulemuksessaan heittää sirppinsä aikakauden viimeiseen, nopeaan ja rajuun herätykseen juuri ennen ensimmäistä ylösnousemusta. Sen jälkeen, kuten teksti jatkaa, heitetään vielä toinen sirppi, tuomion sirppi maan jumalattomien tuomioksi. (Ilm.14:17-20)

Hoosean kaksi päivää

”Minä menen takaisin paikoilleni, kunnes he ovat syystänsä kärsineet ja etsivät Minun kasvojani: ahdistuksessansa he Minua etsivät.
Tulkaa, palatkaamme Herran tykö, sillä Hän on raadellut meitä, ja
parantaa meidät, Hän on lyönyt meitä, ja sitoo meidät.
Hän tekee meidät eläviksi kahden päivän kuluttua, kolmantena päivänä Hän meidät herättää, ja me saamme elää Hänen edessänsä.
Niin tuntekaamme, pyrkikäämme tuntemaan Herra: Hänen nousunsa on varma kuin aamurusko, Hän tulee meille kuin sade, kuin kevätsade, joka kostuttaa maan.” Hoos.5:15-6:3
Shachar (hebr.) - kointähti, aamurusko, aamunkoitto

Hoosean kirjassa on ennustus Kristuksen aikataulusta. Ja sen mukaan Jeesus menee takaisin paikoilleen Isän oikealle puolelle taivaisiin, kunnes Israelin kansa tunnustaa syyllisyytensä ja palaa takaisin katumuksessa Messiaansa tykö. Sitten profetia lupaa, että Israel tehdään eläväksi kahden päivän kuluttua ja heidät herätetään kolmantena päivänä.
Tätä ennustusta on sovellettu myös Kristuksen kärsimykseen ja ylösnousemukseen kolmantena päivänä. Mutta ennen kaikkea se kertoo sen, että Kristuksen taivaaseen astumisesta on kuluva kaksi päivää eli kaksituhatta vuotta, kunnes Hän, Kointähti palaa takaisin ja Israel saa elää Hänen edessään pappiskansana Hänen valtakunnassa. Herramme paluuseen liittyy myös valtava Pyhän Hengen kevätsade ja apostolinen herätys juuri ennen seurakunnan ylösottoa, ensimmäistä ylösnousemusta.

”Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja Hänen suvustansa, se kirkas Kointähti.”
Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!
Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.
Ilm.22:16, 21-22

erkki.akerlund@kolumbus.fi
050-3363455

Dryad54.Luonut: DryadMaanantai 20.02.2017 17:43

valkosipuliDoomia!Luonut: valkosipuliMaanantai 20.02.2017 15:09

giphy.gif
Voi vitu muute Sami Kukkohovi o kitaristina KYPCK:issä, en tunnistanu sitä Lutakossa XD OMG.
Taas se tulee, jokavuotinen talviloma ja taukoa koulusta. Nyt jos koskaan on syytä kaivaa pulkat, liukurit, stigat ja muovispussit kaapista ja suunnata ulos laskemaan mäkeä. Tai jos mäenlasku ei ole sinun juttusi, niin ulkona voi tehdä paljon muutakin kivaa!
Tiesitkö, että ensimmäinen talvilomaviikko on vietetty jo vuonna 1927? Silloin kyseessä oli nimeltään urheiluviikko jota vietettiin vain yhdessä Suomen koulussa. Viisi vuotta myöhemmin, vuonna 1932 tästä viikosta tuli kaikkien koulujen pakollinen lomaviikko jota kutsuttiin silloin hiihtolomaksi. Nykyään hiihdon merkitys loman aikana ei ole niin suuri ja tästä syystä koulut ovat alkaneet käyttää nimitystä Talvilomaviikko. Vielä tänäkin päivänä rakkaalla lomallamme on kaksi nimeä, molemmat yhtä oikeita, hiihtoloma tai talviloma.
Mutta eikös ole mahtavaa, että meillä on mahdollisuus tällaiseen viikon mittaiseen lomailuun? Juuri kun kevät aurinko alkaa jo varovasti kurkistella ja päivät ovat hieman valoisampia, onkin jokaisen syytä hengähtää ja ottaa aikaa itselleen. Lumileikit ovat mahtavia, onpa ikää kertynyt kuinka paljon tahansa! Lumienkelit, lumiukot ja lumisota on tuttuja touhuja lapsuudestamme, miksemme siis palaisi takaisin niihin hetkiin ja heittäytyisi lumen mahtavaan maailmaan jälleen nyt!Talviloma on täydellinen aika myös matkustaa. Jotkut lentävät paukkuvia pakkasia karkuun etelän matkoille, jotkut käyttävät aikansa vierailemalla sukulaisten tai muualla asuvien ystäviensä luona ja jotkut haluavat olla vain kotona ja levähtää. Olipa tapasi viettää talvilomaa mikä tahansa, tärkeintä on, että viikon ajan saa luvan kanssa nukkua vaikka koko päivän eikä mihinkään ole kiire.

Hiihtolomaterveisin,
@NetariAnsku

Mihin sinä käytät talvilomasi?Maanantai 20.02.2017 13:21, 8 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Sinh trắc học dấu vân tay là một công nghệ tiên tiến hiện nay giúp mỗi người khám phá tính cách và năng lực bẩm sinh của mình. Sinh trắc học dấu vân tay có thể áp dụng cho mọi đối tượng, từ trẻ em đến người trưởng thành. Công nghệ này dựa vào đặc điểm dấu vân tay để như: hình dạng, cách sắp xếp và số lượng đường vân. Bài báo cáo sẽ cung cấp các thông tin sau:

- 4 chỉ số IQ, AQ, EQ, CQ

- Phương thức tiếp nhận thông tin của bạn

- Bạn có thiên hướng thuận não trái hay não phải

- Bạn là người thích suy ngẫm, tư duy hay là người thích hành động, trải nghiệm

- Phần trăm nơ ron thần kinh phân bổ ở 10 vùng chức năng não bộ

- Những loại hình thông minh vượt trội của bạn trong 8 loại hình thông minh

WZqHfji.png

Vậy cơ sở khoa học của sinh trắc học dấu vân tay là gì?

Cách đây 200 năm sinh trắc học dấu vân tay đã bắt đầu được manh nha hình thành với nhiều công trình nghiên cứu liên quan. Sau đó, nhiều nhà khoa học đã nghiên cứu và chứng minh được mối liên hệ mật thiết giữa vân tay với não bộ.

Ngay từ khi chúng ta còn nằm trong bụng mẹ, vân tay đã được kiến tạo từ tuần thai thứ 13 đến tuần thai thứ 19. Cùng lúc đó, não bộ cũng bắt đầu hình thành cấu trúc. Nơ ron thần kinh ở não bộ được sinh ra cho đến hết tháng tuổi thứ 10 sau khi sinh. Kể từ đây, quá trình tê liệt của nơ ron thần kinh bắt đầu diễn ra.

Dấu vân tay là đặc điểm ổn định suốt đời từ lúc chúng ta sinh ra cho đến lúc già đi. Đó chính là lý do mà vân tay được chọn làm dấu hiện để nhận dạng trong các hoạt động chính trị như kiểm tra chứng minh nhân dân, hộ chiếu hoặc điều tra tội phạm.

GvipLaz.jpg

Bằng cách xem sinh trắc vân tay, chúng ta sẽ biết được bản thân có năng khiếu gì và tính cách bẩm sinh như thế nào. Từ đây, bạn giống như đang sở hữu một tấm bản đồ trong tay. Bạn sẽ biết được bản thân nên đi con đường nào để đạt đến thành công dễ dàng nhất. Cụ thể là thông qua chỉ số 10 vùng chức năng não bộ, bạn sẽ biết được thế mạnh của bản thân. 10 vùng chức năng đó bao gồm: lãnh đạo, quản lý, tưởng tượng, logic, vận động thô, vận động tinh, âm thanh, ngôn ngữ, thẩm mỹ, quan sát.

Ngoài ra, bạn sẽ biết được nghề nghiệp nào phù hợp với bản thân dựa vào 8 loại hình thông minh, đó là:

- Thông minh logic toán

- Thông minh ngôn ngữ

- Thông minh âm nhạc

- Thông minh thị giác

- Thông minh nội tâm

- Thông minh tương tác

- Thông minh thiên nhiên

- Thông minh ngôn ngữo bạn

MeerkatDealer[Ei aihetta]Luonut: MeerkatDealerMaanantai 20.02.2017 12:09

Little_VikingRastikyselyLuonut: Little_VikingMaanantai 20.02.2017 11:30

OLEN
[ ] mustasukkainen
[x] temperamenttinen
[ ] hiljainen
[ ] laiska
[x] helposti innostuva
[ ] itsepäinen
[x] hyvä kielissä
[ ] huonosti ruskettuva
[ ] tuhlaajatyyppiä
[ ] muodinmukainen
[ ] elokuvafriikki
[ ] äidinkieliperfektionisti
[ ] riippuvainen jostain

TÄLLÄ HETKELLÄ
[ ] minulla on nälkä
[x] olen onnellinen
[ ] minulla on liikaa energiaa
[ ] tahtoisin tappaa jonkun henkilön
[ ] itkettää
[ ] olen meikannut
[ ] olen tylsistynyt
[ ] haluaisin lähteä shoppailemaan
[x] odotan jotain tiettyä päivää

MINULLA ON
[x] ihana perhe
[x] paljon valokuvia
[x] aina karkkia jemmassa
[x] kuvat irc-galleriassa
[ ] ihan uusi kännykkä
[ ] paljon dvd-elokuvia
[ ] yli 5 farkut
[ ] todella paljon vöitä
[ ] pitkät hiukset
[ ] rakennekynnet
[ ] lakatut varpaankynnet
[ ] farkkuminihame
[x] vähintään 3 tätiä

EN KOSKAAN TEKISI TÄTÄ
[x] poseeraisi alasti
[x] myisi itseäni
[x] kokeilisi huumeita
[x] viiltelisi itseäni
[x] pahoinpitelisi ketään
[ ] ostaisi vaatteita kirpputorilta
[ ] laulaisi karaokea julkisella paikalla
[x] joisi itseäni umpihumalaan
[ ] lukisi Raamattua
[x] näyttäisi keskisormea vanhuksille
[x] varastaisi mitään
[x] veisi jonkun muun seurustelukumppania
[x] seurustelisi tummaihoisen kanssa
[ ] hyppäisi benjihyppyä

OLEN TEHNYT JOTAIN SEURAAVISTA
[ ] kokeillut huumeita
[x] leikannut itse hiuksiani
[x] syönyt mustekalaa
[ ] yrittänyt itsemurhaa
[ ] käyttänyt itseruskettavaa
[ ] ollut vähintään 2 päivää syömättä mitään
[ ] tehnyt abortin
[ ] pitänyt kotibileet
[ ] muuttanut pois kotoa
[ ] tehnyt itse toffeeta
[ ] soitellut pilapuheluita
[x] saanut 10 historiankokeesta
[x] unohtanut lempipaidan jonnekin
[ ] käyttänyt Playboypupu -vaatteita

oletko koskaan...
[x] ihastunut?
[ ] seurustellut?
[x] kiljunut julkisella paikalla?
[x] uinut uima-altaassa?
[x] uinut järvessä?
[ ] uinut meressä?
[x] halannut?
[x] oksentanut?
[ ] ollut humalassa?
[ ] tupakoinut?
[x] ollut karkkilakossa
[x] omistanut lemmikkiä?
[x] ollut allerginen jollekin?
[x] värjännyt hiuksia?
[x] riidellyt ystäväsi kanssa?
[ ] lentänyt lentokoneella ulkomaille?
[ ] ollut Amerikassa?
[x] muuttanut?
[x] käyttänyt yli 150e yhdellä ostoskerralla?
[x] ollut konsertissa tai festarilla?
[x] lyönyt ketään?
[ ] katsonut Lostia tv:stä?
[x] pelännyt pimeää?
[x] syönyt hattaraa?
[x] hukannut avaimesi?
[x] nolannut itseäsi julkisella paikalla?
[ ] harrastanut tanssia?
[ ] harrastanut jalkapalloa?
[ ] itkenyt hautajaisissa?
[x] nauranut kirkossa?
[x] vihannut opettajaasi?
[x] laulanut luokan/koulun edessä?
[x] soittanut pianoa?
[x] ollut leirillä?
[ ] saanut 10 matikan kokeessa?
[x] saanut uutta kännykkää?
[x] ollut velkaa jollekin?
[x] sylkenyt jonkun kengille?
[ ] murtanut jotain osaa kehostasi?
[ ] ajanut autoa

Mistä olet riippuvainen?
[ ] Alkoholista
[ ] Huumeista
[ ] Internetistä
[ ] IRC-Galleriasta
[ ] Kahvista
[ ] Läheisestä ihmisestä
[ ] Lääkkeistä
[ ] Shoppailusta
[ ] Suklaasta/karkeista
[ ] Tietokoneista
[ ] Tupakasta
[ ] Energiajuomasta
[x] En ole riippuvainen mistään
[ ] En osaa sanoa

Mihin tosi-TV-kilpailuun voisit osallistua?
[ ] Amazing Race
[ ] Baari
[ ] Diili
[ ] Huippumalli haussa
[ ] Hurja muodonmuutos
[ ] Idols
[ ] Miljonääri-Jussi
[ ] Popstars
[ ] Selviytyjät
[ ] Suomen Robinson
[ ] Suuri seikkailu
[ ] Suurin pudottaja
[ ] Talo
[ ] Tanssii Tähtien kanssa
[ ] Unelmakämppä
[ ] Unelmien poikamies
[ ] Unelmies poikamiestyttö
[ ] Viettelysten saari
[ ] Big Brother
[ ] Jokin muu tosi-TV -kilpailu
[x] En voisi ajatella osallistuvani mihinkään näistä
[ ] Vihaan tosi-TV-kilpailuja

Millainen olet juuri nyt?
[ ] Ahkera
[x] Iloinen
[x] Janoinen
[ ] Kärsimätön
[ ] Levoton
[ ] Masentunut
[ ] Nälkäinen
[x] Onnellinen
[x] Pirteä
[ ] Surullinen
[ ] Tylsistynyt
[ ] Unelias
[ ] Vihainen
[ ] Väsynyt

Kuinka tyytyväinen olet tähänastiseen elämääsi? Anna sille kouluarvosana 4-10.
[ ] 4
[ ] 5
[ ] 6
[ ] 7
[ ] 8
[x] 9
[ ] 10
[ ] En osaa sanoa

Oletko koskaan ajanut autoa päihtyneenä, tai ollut kyydissä autossa, jota ajaa päihtynyt?
[ ] Kyllä
[x] En ole
[ ] En osaa sanoa

Mitä piirteitä olisi mahdotonta sietää seurustelukumppanissa?
[x] Epämiellyttävä ulkonäkö
[ ] Itsepäisyys
[x] Itserakkaus
[x] Tupakointi
[x] Yksinkertaisuus
[x] Ylimielisyys

Kuinka usein halaat toista ihmistä?
[ ] Halaaminen on homojen hommaa. En halaa koskaan.
[ ] Joka päivä, yli 10 kertaa päivässä
[x] Joka päivän muutaman kerran viikossa
[x] Kerran-pari viikossa
[x] Useimpina päivinä viikossa
[x] Viikoittain
[ ] Kerran kuussa
[ ] Kerran, pari vuodessa
[ ] Vieläkin harvemmin
[x] Vaihtelee
[x] Viimeksi tänään

Myönnä, mitä näistä oletkaan tehnyt:
[ ] oksentanut humalatilassa
[x] käynyt pomppulinnassa, vaikka olet ollut sinne liian vanha
[x] käynyt pallomeressä, vaikka olet ollut sinne liian vanha
[ ] haukkunut kaveriasi selän takana ilman syytä
[ ] liftannut tuntemattoman kyytiin
[ ] kiusannut vakavissasi
[x] saanut jonkun sanoillasi itkemään
[x] huutanut jollekin niin kovaa, kuin kurkustasi lähtee

Mitkä seuraavista kuvaa sinua parhaiten:
[ ] kostonhaluinen
[ ] ilkeä
[x] siisti
[ ] itsekäs
[x] kaunis/komea
[x] terve
[ ] sohvaperuna
[x] kiltti
[ ] epätoivoinen
[ ] yksinäinen
[x] erilainen
[x] ahkera
[x] auttavainen

Little_VikingNiitä ja näitäLuonut: Little_VikingMaanantai 20.02.2017 11:19

1.Haluaisitko vaihtaa oman nimesi?
En

2.Jos olisit jonkin sortin julkkis,mikä olisit?
Tuskin minusta julkkista tulee, mutta heitetään että kirjailija

3.Asia,joka saa pääsi sekaisin (edes toisinaan)
Elämä!

4.Sano neljä maata,joissa et ole käynyt,mutta haluaisit käydä.
En halua käydä ulkomailla

5.Miljoona markkaa,10 000 euroa vai kerrostaloasunto?
10 000 €

6.Mikä on elämäsi päätavoite?
Onnellisuus

7.Upporikas sika vai rakastettu tyhjätaku?
Rakastettu tyhjätasku

8.Millainen on paratiisi?
Paikka, jota ei oikeasti ole olemassa

9.Sähköposti,kortti,kirje,tekstari vai puhelu ihailijaltasi?
Mikä tahansa käy

10.Mikä on kauneuden ja rumuuden ero?
Se on katsojan silmässä

11.Tohelo,torvi,pölvästi vai idiootti?
Ei mikään

12.Rehellisyys,uskollisuus,itsevarmuus vai anteliaisuus?
Rehellisyys

13.Jos et olisi syntynyt ihmiseksi,miksi eläimeksi sitten?
Vapaa taivaan lintu

14.Millaista ihmistä voisi kutsua ruusuksi?
Ei ihminen ole ruusu.. Paitsi tietenkin jos sen nimi on Ruusu

15.Koskenkorvaa,siideriä vai olutta?
En juo alkoholia

16.Mihin tarvitset vasenta kättäsi?
Kantamiseen tms. jossa tarvitaan molempia käsiä

17.Mikä sinussa muistuttaa vastakkaista sukupuolta?
Kuulemma kävelen ja puhun joskus miesmäisesti

18.Olisiko tuleva (tai nykyinen) puolisosi täyttä kultaa,rautaa vai kuparia?
Rautaa. Ja rautamies ei ruostu!

19.Viimeinen asia jota pyytäisit puolisoltasi ennen häitä.
Ja mitään häitähän ei ole tulossa

20.Ensimmäinen asia jota pyytäisit puolisoltasi häiden jälkeen.
Ks. edellinen.

21.Tappavin asia maailmassa?
Huumeet

22.Todellista kärsivällisyyttä on...?
Odottaa niin kauan kunnes odotus palkitaan.. Ja vaikka sitä ei aina palkittaisikaan, niin odottaa silti..

23.Todellista rakkautta on...?
Rakkaus on parhaimmillaan voima, joka kantaa ihmistä eteenpäin ja auttaa jaksamaan. Välittämistä, hyvyyttä, ymmärrystä.

24.Missä menee itsevarmuuden raja?
En osaa sanoa

25.Kaikista ensimmäisenä suukko,suudelma,halaus vai hellä kosketus?
Halaus

26.Romanttinen kynttiläillallinen kotona vaiko ravintolassa?
Ei mitään romantiikkaa minulle

27.Horjutko eniten kiivetessäsi vaiko alastullessasi?
Alas tullessani

28.Mitä kunnon ymmärrys vaatii?
Että on samalla aaltopituudella ja tuntee toisen ajatusmaailman

29.Onko ulkonäöllä väliä?
Toisaalta on

30.Särki,ahven,lohi vai hauki?
Ei mikään

31.Jos olisit rikollinen,mikä olisi ammattinimesi? (esim. autovaras)
En olisi rikollinen

32.Kerran vuodessa,kerran kuukaudessa,kerran viikossa vai kerran päivässä?
Toi riippuu ihan kuule asiasta. Nukkumaan mennään kerran päivässä, mutta joulua vietetään kerran vuodessa. Ei sitä voi yleistää, muuten menee kaikki plörinäksi.

33.Mihin ottaisit lävistyksen? (jos muualle kuin korviin)
En mihinkään, enää.. Jos pitäis niin kulmaan ehkä uudelleen

34.Minkä teknisen laitteen ottasit mukaasi autiolle saarelle?(jos siellä vielä sattuisi jostain kumman syystä olemaan pistorasia)
Kännykän

35.Muumit vai Teletapit?
Ei kummatkaan

36.Jos olisit kuolemaantuomittu,mikä olisi viimeinen toiveesi?
Että kuolema olisi täysin tuskaton

37.Elefantti ja hiiri vai kissa ja hiiri?
Kissa ja hiiri

38.Mikä asia saa sinut lähes aina hymyilemään?
Hauskat muistot

39.Missä haluaisit tehdä/missä teit SEN ensimmäistä kertaa?
Jotain yksityisyyttä nyt hei!!

40.Mihin maahan muuttaisit heti,jos olisi mahdollista? (muu kuin Suomi!!!)
En muuttaisi ulkomaille

41.Jos joutuisit tekemään murhan,miten sen tekisit?
En murhaisi ketään

42.Lyijykynä,kuulakärkikynä,perinteinen mustekynä vai sulkakynä?
Lyijykynä

43.Jos voisit matkustaa ajassa taaksepäin,minne menisit?
Lapsuuden viattomuuteen ehkä

44.Jos voisit matkustaa ajassa eteenpäin,mihin vuoteen menisit?
En osaa sanoa

45.Mikä näistä on vahvin sinulla;usko,toivo vai rakkaus?
Toivo. Ehdottomasti.

46.Kuka on perijäsi?
?

47.Mainitse kolme hyvää syytä miksi et naisi rikollista...
Se voi joutua vankilaan, se voi olla väkivaltainen, ja voi sitä kautta itsekin joutua väärään seuraan ja rikosten teille.

48.Laulu,joka saa minut edes hetkeksi hiljaiseksi
Nirvana - Something in the way

49.Laulu,jota inhoat yli kaiken
Mc Mane - Vitun teinit

50.Jos poliisien uniformut eivät olisi sinisiä,minkä värisiä sitten?
Mustia

51.George W. Bush vai Saddam Hussein?
En osaa sanoa

52.Syy,miksi joisit alkoholia
En joisi alkoholia ollenkaan. Alkoholi on vaarallista terveydelle ja sitäpaitsi pahanmakuista.

53.Mikä näistä olisi syy siihen,miksi et haluaisi olla kissa..?

a)Kissat jäävät aina auton alle.
b)Hirveitä takkuturkkeja kaikki tyyn.
c)Liian petomainen olemus minulle.
d)Roikkuvat aina verhoissa ja minulla on korkeanpaikan kammo.
e)Vaikka yhdeksän elämää tuntuu houkuttelevalta yksi riittää minulle.

Että kissat jää auton alle

54.Mikä näistä hyönteisistä kuvaa parhaiten olemustasi:perhonen,muurahainen vai punkki?
Perhonen

55.Sateinen päivä Hawaijilla vai tavallista viileämpi päivä Kyproksella?
Ei ulkomailla ollenkaan

56.Mitä ajattelet ihmisestä,joka tupakoi?
Jokaisen oma asia, mutta itse en pidä tupakasta

57.Tietokone,kännykkä,kamera vai stereot?
Tietokone

58.Soitin,josta lähtee ihanin ääni
Lauluääni, jos on hyvä laulaja

59.Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen punaisesta väristä
Veri

60.Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen mustasta väristä
Joku gootti

61.Ensimmäinen asia,joka tulee mieleen vihreästä väristä
Luonto

62.Yleinen kulkuneuvo,jota käytät mieluiten
Harvemmin tulee liikuttua julkisilla

63.Käteisellä vai kortilla?
Käteisellä

64.Mainitse yksi syy,miksi sauna voisi olla ruotsalainen keksintö
Suomi ja Ruotsi ovat naapurimaita

65.Mitä näet katsoessasi peiliin?(muuta kuin itsesi)
Kauniin ihmisen

66.Mikä on ihmisen kuudes aisti?
Joku sanoi joskus, että se on ymmärrys

67.Mitä tulee ensimmäisenä mieleen luvusta 2000?
2000 raivohullua (Niiden Luumäkien kappale)

68.Ihminen on polveutunut apinasta vai Aatamista ja Eevasta...?
En osaa sanoa

69.Paras tapa sanoa hyvästit on.....
Riippuu tilanteesta

70.Mitä voisi olla tueksi väittämälle,että tunteet tulevat sydämestä?
Tunteet eivät tule sydämestä. Sydän on veripumppu.

71.Koti on.....
Kotini on linnani

72.Omaisuus on....
Toisarvoinen asia silloin, jos verrataan esim. terveyteen tai rauhaan

73.Paras ihmisen keksintö...?
Sähkö ja vesijohtovesi

74.Huonoin ihmisen keksintö...?
Ydinaseet ja päihteet

75.Jokin sanonta josta pidät
"Jumala armahtaa, minä en!"

76.Musta,hiukan ruskettunut vai kalman kalpea iho?
Hiukan ruskettunut

77.Uskotko ikuiseen rakkauteen ja perustele vastauksesi
Mikään ei ole ikuista

78.Räsypokkaa,rulettia vai tavallista pasianssia?
Ei mitään noista

79.Millainen on enkeli?
Hyvä, auttava ja pelastava

80.Oppi,jota et tule koskaan elämässäsi unohtamaan?
"Ole oma itsesi"

81.Kahvi,tee,kokis vai vesi?
Vesi ehdottomasti

82.Maailman paras vitsi
En hirveesti välitä vitseistä. Olen enemmän tilannekomiikan ystävä

83.Mikä on pirullisin temppu mitä toiselle voi tehdä?
Tuhota toisen elämä tai pettää luottamus

84.Asia jonka unohdat kaikista useiten
Puheenvuorot.. Siis että puhun päälle

85.Kuinka monta askelta kävelet kolmessa sekunnissa?(siitä vaan sekuntikello käteen ja laskemaan...)
En jaksa

86.Keskellä ei mitään vai kaiken keskellä?
Riippuu minkä keskellä

87.Kuvaile,miltä suklaa maistuu
Herkulliselta

88.Raha on...
Välttämätön ihmiselle, mutta ei tuo onnea

89.Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten
Suomipunk

90.Montako kertaa olet valehdellut äidillesi?
En ole laskenut.. Yleensä en valehtele kenellekään muuta kuin valkoisia valheita.

91.Mikä on mielestäsi hyvä huijaus?
En tykkää huijata ketään.. Mut ehkä sellainen johon uskotaan

92.Miksi luulet että intialaisten mielestä lehmä on pyhä eläin?
Se on kait joku niiden uskontoon liittyvä juttu, en tiiä

93.Mikä on mielestäsi ihmisen aisteista tärkein?
Näkö

94.Mikä on uskomattomin asia minkä ihminen on tehnyt?
Kävellyt kuussa? En tiiä..

95.Määrittele,millainen on käpykylä
En osaa määritellä

96.Pyöreä vai kulmikas?
Pyöreä

97.Jos saisit Suomeen vierailijan ulkomailta,minkä paikan näyttäisit hänelle ensimmäisenä?
Nähtävyydet.. Jos täällä nyt mitään nähtävyyksiä on

98.Kuinka monta tämän tapaista kyselyä olet tehnyt?
Aika monta

99.Mitä mieltä olet tällaisista "kyselyistä"?
Ihan mukavaa ajanvietettä

100.Minä viikonpäivänä teit tämän kyselyn?
Maanantaina

PixelStarSay please say itLuonut: PixelStarMaanantai 20.02.2017 10:54

Miten pienestä sinisilmäisesti pikselistä tuli mustan puhuva. Miksi prinsessakiharat vaihtuivat lyhyeen keesiin? Miksi hänellä on ylimääräistä metallia naamassaan?


Pikku pikseli vastaa:

En aina ole aina ollut tälläinen. Joskus 12 vuotiaana olin vielä sinisilmäinen hymyilevä pikkutyttö. Juuri sellainen kuin äiti halusi. Pitkät vaaleat hiukset kahdella letillä. Ihan vitun söpö, jos saan itse sanoa. Pukeuduin eri väreihin. Ei ollut rahaa ostaa hienoja vaatteita. Joten kaikki mitä kaapista löytyi oli joko naapurin tai serkun vanhaa. Sain harvoin uusia vaatteita.
Yläasteelle tai siis yläkouluun siirtyessä olin vieläkin sama pikku papana. Kaupungin kouluun siirtyessä saavuin uuteen viidakkoon. Kotikylällä ei ollut ainuttakaan liikennevaloa ja kylän läpi pystyi ajamaan alle viiden minuutin.
Ihailin kaupunkilaisten lasten vaatteita. Ehkä joku päivä pukeutuisin samoin. Olin nolo. Olin kirppari. Minusta tuli nopeasti kävelevä vitsi.
Ja sitten se vaan tapahtui. Kalle tapahtui.
Tähän asti olin ollut mikä vaan. Se mitä pystyin olemaan. Kalle näytti minulle mallin mitä voisin olla. Ja aijai se hymy. Olin myyty.
Kallella oli pitkä tukka, maastohousut ja ketjuja. Kalle kuunteli iron maidenia. Aloin nopeasti muuttaa itseäni samaan suuntaan. Ainoa ongelma oli raha ja äiti. Lapsi kun olin niin äitini saneli säännöt.
Yläaste meni läpi nopeasti. Paha olo kasvoi sisällä, mutta ei ole pääpointti tässä tarinassa. Se on Kalle. Olin ihastunut Kalleen koko yläasteen ajan ja jatkoin lämpimiä ajatuksia vielä amiskan ekalla vuodella.
vanheminen toi tullessaan opintotuen. Jaas. Vieläkin olin arka, mutta aloin pikku hiljaa muuttaa vaatekaappin sisältöä "oikeaan suuntaan". Tukka sai uutta kuosia kun ensimmäistä kertaa pääsin parturiin. Olin silloin 17 vuotias. Eihän sitä kaikki tajuakkaan. Kaikilla ei ole varaa edes mennä parturiin ja tukan leikkaa joku sukulainen. Potta muuttui tyylikkääksi. Ainakin omasta mielestä emotukka oli hieno. Ensimmäiset värjäilykokeilut alkoivat.

Aloin venyttää korvareikiä 18 vuotiaana. Enää äidillä ei ollut sanavaltaa. Silti tein sen salassa. Vaatteet muuttuivat mustemmiksi mitä vanhemmaksi tulin. Prosessia hidasti paheneva masennus ja väärä minäkuva. "En minulla oikeutta pukeutua näin"- ajatus valtasi ajatukseni ja piti vallassaan muutaman vuoden.

Aloin käyttämään silmälaseja vasta vuonna 2013 tai 2014. Olin saanut lasit jo 14 vuotiaana, mutta kiusaamisen takia häpesin niitä. Nelisilmä ja ripulisilmä. Yh. Lasit päässä tuntui kuin kaikki olisivat tuijottaneet. Uudessa kapungissa sain uuden alun. Kukaan ei tuntenut minua sieltä ja pikku hiljaa pystyin käyttämään rillejä.

Septumin hankin 2014 muutaman vuoden harkinnan jälkeen. Pääsin töihin. Yhtä äkkiä rahaa oli jo liikaakin. Aloin nopeasti muuttaa ulkonäköäni.
Keväällä 2016 pääsin hoitoon ja sain lääkityksen. Asiat helpottuivat ja kesän alussa lävistin kieleni. Terapia toi itsevarmuutta ja aloin meikkaamaan. Sain ihmisyyteni takaisin. Persoonani räjähti käsiin. Vihdoin 25 vuotiaana uskalsin olla oma itseni. Saman vuoden jouluna lävistin huuleni ja hankin ensimmäisen tatuointini. Muutamaa kuukautta myöhemmin otin rustokorun. Viikkoa myöhemmin hankin muutaman lisäreijän korviin.

26398_116351218378902_3202974_n_zpsk7cgvggc.jpg


31423_124643370883020_2543129_n_zpsqgh21jun.jpg

219420_217614631585893_5191388_o_zps7lzqvs64.jpg10448525_901069383240411_2823134851371017519_o_zps6vchcr3q.jpg

10373144_870864419594241_8595832669052914656_o_zps49qkofx1.jpg

10955530_1101131406567540_4112603752520060172_o_zpskftt3mem.jpg

P1010158_zpsp9wsvvww.jpg

fP3IJ8.gif


Voisi kyllä sanoa etten ole niin söpö tai nätti kuin ennen, mutta kaikista tärkeintä on että olen itse tyytyväinen ulkonäkööni <3


« Uudemmat -