IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

hetekaEi ole kiva päiväLuonut: hetekaMaanantai 25.05.2020 18:56

Nothing can make it clear how insecure and uncertain of myself I am. Saying lack of confidence and mental courage doesn't suffice.

But this isn't a psychosis. What I have one week after drinking is psychosis.


One week sober and a strange feeling of the moment starts creeping in. Sounds become much more "final" and then in some point of the day it settles down. And it feels like you've just taken an enormous hit from a bong.

Boundaries are dissolving left and right. This is absolutely detrimental to the type of society we live in. But it can tolerate a certain number of shamanistic explorers. Yogis.. Witch-doctors. Becaude it must. It is imperative to it's functions and survival to have as it's member a real witch.

Now that was 1000 to say 50000 years ago. Today they just lock you up and say it's schizophrenia. Is it a miracle that society is about to turn the lights off of the planet? No!

Mä keksin äsken ton koko tekstin lonkalta.
Kuuntele Perttu Häkkinen Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4506081
Maanantai. Viikonloppu meni nopeasti. Oli mukava viikonloppu. Eilen olin taas lenkillä pari kertaa. Oli niin hyvä sää. Tänään olen menossa taas liikuntapuistoon kaverin kanssa päivällä. Kun on näin hyvä ilma. Päästään vähän treenaamaan. Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet.
Luulen että leponexia pitää taas hakea tällä viikolla. Masennuslääkettä mulla on vaikka kuinka paljon jäljellä. Pariksi kuukaudeksi riittää vielä se lääke. Toivon että tästä viikosta tulee mukava viikko. Nyt nautin kesästä ja auringosta. Sekä viettää kesää kavereiden kanssa.
Pitää laittaa sitä aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne ulos. Siellä on lämmin. Onneksi ostin sitä. Sitten pitää ostaa sitä lisää kun alkaa loppumaan. Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa. Onneksi se ei ole ihan vielä loppumassa. Tulee vielä noin kuukausi. Temptation island suomi loppuu kohta. Saa nähdä mitä niille pareille käy. Eroaako vai ovatko edelleen yhdessä? Seuraava kausi on pakko katsoa koska se kuvataan suomessa. Mielenkiintoista! Saa sitten nähdä millaiset parit tulee siihen ohjelmaan. Mä heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu ja olen valmiina uuteen päivään. Tästä tulee hyvä päivä. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia.
Mukavaa taas viettää tänään kavereiden kanssa aikaa. Mulla on ihanat kaverit. Tuki ja turva. Niillä menee onneksi myös tosi hyvin tällä hetkellä. Nautimme kaikki elämästä. Olemme onnellisia.
Se on tärkeintä.

ChlamydosaurusKesä tulee!Luonut: ChlamydosaurusSunnuntai 24.05.2020 17:29

Kyllä nyt on kesä tulossa, ulkona on tosi lämmin ja tarkenee olla T-paidalla. Välillä tosin tuulee. Tänään syötiin jätskit ulkona ja eilen puhaltelin pihalla saippuakuplia :)

NapatattiPäiväkirjamerkintäLuonut: NapatattiSunnuntai 24.05.2020 15:37

Minä kirjoitan päiväkirjamerkinnän kuolemani jälkeiselle ajalle. Siinä lukee, että parasta kesälomallani toukokuussa oli se, kun siskorakas tuli makoilemaan viereeni sänkyyni. Veti vain peiton päältäni ja asettui muina miehinä viereeni, veti peiton päällemme ja laski päänsä kainalooni. Paras hetki koko vuosituhannella. Toivon, että hänkin tietää sen. Jollei, voinee lukea päiväkirjastani lähtöni jälkeen.

MOSsiAjopuuLuonut: MOSsiSunnuntai 24.05.2020 08:27

Ihmisen luonto on se,
joka tuhoaa elämän edellytykset:
voimavarojen säästäminen
menee oman tahdon edelle.
Vaihdanta käy tarpeen edeltä,
kuolema on vaihdannan väline,
luvut eivät valehtele,
ruumiit pitävät polttoainetalouden liikenteessä.
Onko tahtosi hallussasi?

MiittisShoppailua tokmannilla.Luonut: MiittisSunnuntai 24.05.2020 08:02

Eilen oli mukava päivä. Olin paljon ulkona. Aurinko lämmitti kivasti. Kävin myös eilen tokmannilla vähän shoppailemassa. Löysin parit kivat rintaliivit ja sinisen kesämekon mikä maksoi vaan 10 euroa. Sitten ostin myös aurinkorasvaa. Oli kyllä mukavaa shoppailla pitkästä aikaan. Mulla meni noihin ostoksiin noin 50 euroa. Ai niin mun piti myös ostaa tokmannilta uusi vesipullo. No sillä ei ole onneksi kiire. Sitten kun menen seuraavan kerran tokmannille niin ostan sen. Tänään taas aijon lenkkeillä. Kun on hyvä sää. Nyt se kesä sitten alkoi. Ihanaa.
Täytyy nyt nauttia. Sitten kun tulee hyvä hetki niin laitan sen mun uuden mekon päälle. Se on ihanan kevyt päällä. Siitä tulee varmaan nyt mun lempi mekko. Salkkarit jatkuu melkein kesäkuun loppuun.
Vielä noin kuukausi tulee salkkareita. Jee. Ei ole vielä loppumassa.
Kiva kun se jatkuu niin pitkään. Salkkarit jäi aina tauolle ennen kesäkuun alussa. Vika jakso on varmasti taas jännä. Tänään mä pesen pyykkiä. Mulla on kiva pyykkivuori. Pakko pestä. Onneksi on koko päivä aikaa. Saa sen hoidettua. Sitten ei taas tarvitse pestä vähään aikaan.
Mutta. Nautin tästä päivästä ja lämmöstä. Sitten kun menen seuraavan kerran kauppaan niin ostan jäätelöä. Jäätelökesä alkaa nyt!

anpa_262Minä & Bra 2002-2020Luonut: anpa_262Lauantai 23.05.2020 20:40

Ultra bra:t, topatut liivit, balconettet, topit, urheiluliivit, kaarituelliset vittusaatanat, kaarituettomat siedettävät rintaliivit, pitsiliivit, markettien perusrintsikat, erikoisliikkeen huntin kannattimet: kaikki koettu. Olin viidennellä luokalla ja 12-vuotias, kun äiti sanoi, että nyt lähetään ostamaan sulle ekat liivit. Muistan ne hyvin, sinivalkoiset raidat ja pikkumyitä. Sweet. Siitä lähtien olen kokenut viha-rakkaussuhdetta näihin vaatekappaleisiin, joilla toki on se terveydellinenkin merkitys: rintojen tukeminen ja ettei ne ala roikkua.

Rintaliivit. Naiset kasvatetaan tissiliivien ihmeelliseen maailmaan jo varhain ja valinnanvaraa mallista ympäryksiin ja kuppien anatomiseen muotoiluun riittää. Sinä tarvitset rintaliivit, et voi elää ilman rintaliivejä. Suurin osa suomalaisnaisista pitää väärän kokoisia rintaliivejä, niinpä 80 D saattaakin olla 70-75 C. Mutta palaten niihin osteluihin. Vihaan yli kaiken rintaliivien ostamista. Ensin etsit suht koht kivoja liivejä, sitten alat plaraamaan kokoja, malleja, kuuma tulee jo siinä. Sen jälkeen koppiin sovittelemaan ja sovittelemaan ja vielä kerran sovittelemaan. Ja aina joko: painaa, puristaa, ahdistaa, pyörii ympyrää, ei pysy tavara sisässä tai ammottaa tyhjyyttään, kun oma täyte ei riitä. Argh.

"Ota kiinni mandariini, K-kaupan tissiliivi!"

Jos olen käyttänyt rintsikoita since 2002, ihan pennusta, niin monetko parit on tullut kulutettua? kahdetkymmenet? neljätkymmenet? viidetkymmenet? No aika monet. Niimpä 2 kk sitten päätin omaa blogitekstiäni tarkastellessa, että joo nyt haluan kokeilla tätä villitystä: Free the Nipple! Antaa siis rintojen roikkua ja nännien näkyä.

Ensimmäiset päivät pelkkä villapaita päällä ja peilikuva ärsyttää. Rinnat ei olekaan symmetriset pallot eikä ne sijaitsekaan täysin solisluiden alla. Ei, vaan pisaranmalliset ja kainaloiden kohdalla. Joo, kyllähän sitä tietää, miltä omat paljaat boobsit näyttää. Kuitenkin, siihen miltä ne näyttää vaatettuna ihmisten ilmoilla, en ole tottunut. Liikkuessa hölskyy, pompahtelee. Rintaliivit eivät ime tissihikeä ja paidan etumukseen ilmestyy kaksi läikkää. Nice. Urheasti silti kävelen töihin tissit ilman tukea. Tuleeko tästä lasta taikka paskaa, mietin.

Testing jatkuu ja alan pikkuhiljaa mieltyä siihen, miltä profiilini näyttää ilman kankaisia kuppeja. Kelit lämpenee ja ulkona voi kulkea ilman takkia. Vinkeetä, kun on viileämpi ilma, nännitkin huomaavat sen ja padam, oot pitkät päällä. Ups. Mutta kuinka moni todellisuudessa katsoo? Tuskimpa kovin moni. Ehkä. Kokeilen kotona kynätestiä ja tuulettaessani onnistunutta tulosta, kynä liukuu kaapin alle. Anyway kynästä, kunhan ei lollot riipu liikaa. Vai?

Google sauhuaa. Jos et käytä rintaliivejä, mitä rinnoille tapahtuu? Notkahtaako tissit ja nännit katsoo surullisina kohti maata? Joidenkin tutkimuksien mukaan, kun rintaliivien käytön lopettaa, rintakudoksen tulisi vahvistua, koska kukaan ei enää tee niiden puolesta rintojen kannattelu tehtävää. Ajatellaan jopa, että kannut laiskistuu vuosikymmenien kupissa löhöilyn myötä, koska kudos löystyy toimettomana. Noh, tässähän mulla on nyt loppuelämä kenties aikaa tehdä empiiristä tutkimusta miten rinnoilleni käy, kun viskasin rintsikat roviolle. Tulenko maitojunalla itkien takaisin?

Jos ei käytä rintaliivejä, pitää olla itsetuntoa ja ennen kaikkea itsevarmuutta. Oikaista kaikki 169 cm ja röyhistää rintaa ärhäkkäänä: "Joo, ei oo, mut mua ei kiinosta sun mielipide mun tisseistä, miltä ne sattuu nyt näyttämään!"

Höm. No ei. Ei minun ole tarvinnut kelleen analysoida, miksi mulla ei juuri nyt ole rintsikoita. Ei randomille, eikä tutuille. Ei ihmisiä kiinosta. Ja se on oikeastaan aika jees. Ja se, että voin heittää topin päälle, eikä tarvitse miettiä, käykö rintsikoiden olkaimet topin olkaimien värivalööriin. Mutta sitten mun on myös hyväksyttävä nämä seikat: pallottomuus, nännien näkyminen ja sivuprofiilin pehmeys.

Katsotaan, millaiset analyysit irtoaa vaikka kesän jälkeen. Olenko edelleen sitä mieltä, että joo, kyllä pärjään utan bra ja läpäisenkö kynätestiä edelleen. Vai palaanko rintsikoiden käyttäjäksi muutenkin kuin töissä urheiluliivit, koska en kestä kulmikasta vaikutelmaa ja daisareitteni omaehtoista elämää paidan alla?

Toukokuu 2002 ja äiti iskee tuliterät myyt kouraan. "Tässä, sinä oot nyt nainen ja naiset tarvitsee rintaliivejä." ******
Mutta äiti, ihmetteletkö pilveltä nyt, kun mua ei enää muumilaaksot inspiroi ja vedän stadissa ilman?

Ehkä 30-vuotias naisihminen voi ihan itse päättää, mitä tissiensä kanssa tekee. Free The Nipple, yeah. It´s just skin, babe.
Heii :3

Pidetään kaverin kanssa facebookissa ps4 naisten ryhmää :3
Jos kaipailet peliseuraa tai muutenki ryhmää missä voit puhua peleistä yms nii kannattaa liittyä ^^ Pelasit sitten moninpelejä tai yksinpelejä oot tervetullut :3

Ryhmään pääset tästä linkistä:
Ps4 naisten ryhmä

hetekaVeressä tanssiminenLuonut: hetekaLauantai 23.05.2020 16:19

Miksei me saatu sitä kirjettä?
Kuminoivien puuosien
Tossu-Teijon


Istuin zazenissa tarpeeksi kauan, että oikeastaan hetkeksi unohdin että istun.


_intentio_tämä on hyödyllistä kaikille
//jos mä teen tän, otan aineita? ^mutta mitä hyötyä siitä oikeesti oli?^
Boundary dissolution tähän hetkeen. En voi kyllä sanoa että oli mukavaa.


Miltä susta tuntuu ottaa vastuuta? Sit se tuleekin ihan odottamattomasta suunnasta.
Ne tuntuu niin hyvält. Tekee katkaisuja, ratkaisuja
Siinä ei ole mitään järkeä kuitenkaan. (Joku saattaisi kutsua sitä Jumalaksi)
Se tienpätkä. Mä olin vaan niin uskomattoman hyvissä töpseleissä..
Rakastaksä sitä vai rakastaakse sua?? Tositaiteen perusteella


Et saa päästä kenenkään lähelle siinä tilassa..
Moraali loppuu?
Jos ongelma on näköinen, pikkusimppa pääsee..karkuun?


Jonkun täytyy nähdä läpi persukoiden rakkuloiden
Kasvostus ja säätely: Mikkelin puisto

MOSsiTyhjiöLuonut: MOSsiLauantai 23.05.2020 11:04

Turmiollisuus ja turtuminen, suurtuotannollisen tyhjiön seurauksia

Tuottamuksellisuus, murhatyön tehtävä: sammuttaa elonväre ja kipinä, synnyttää halua ilman tahtoa, kuolettaa ruumis ja sen jäsenet ehdottomuuksien taakse, kuuliaisuus on totuus ja elämä;kieltäminen ja kapina, kadotus ja kuolema.

Rakenteiden osat ovat korvattavia, voimatuotanto ainoa päämäärä, joka kasvaa kerrannaisvaikutuksin kasvattaen tyhjyyttä ja tyytymättömyyttä.

Mitä enemmän tuotamme, sitä vähemmän välitämme.

Myynti ja liikevaihto korvaa omatunnon ja elinehdon. Kuolleet merenelävät kuvastus teollisen tehokkuuden ja minuuteni elonkartasta tukehtumassa omiin tuotoksiinsa: minun käteni ovat tuhoamassa eloni edellytyksiä.

Latasin youtubeen vuoden vaihteessa tekemäni industriaö biisin. Sen voi kuulla https://m.youtube.com/watch?v=O5KV1xSbks0&t=31s osoitteesta.

valkosipuliYeaaaa boye!Luonut: valkosipuliPerjantai 22.05.2020 20:39

NY o kyl joku pallit esille riffipsykoosi. Mut sykkii.

MOSsiSamalla viivalla?Luonut: MOSsiPerjantai 22.05.2020 19:16

Suojele julkikuvaa,
peli jo alun alkaen sovittua,
tervetuloa tasa-arvoiseen Suomeen,
jonkun on aina oltava pohjalla.
Kaikki oletettu on valmista -
täydellistä, josta pohjalla olevat ovat
todistuksena ja varoittavana esimerkkinä.

riikkamariruoho:^) 🌼💧Luonut: riikkamariruohoPerjantai 22.05.2020 18:56

AndyMartinSanna29 on feikkiLuonut: AndyMartinPerjantai 22.05.2020 18:18

Kuvien henkilö on oikeasti amerikkalainen camihuora Annie Jay https://www.erome.com/a/QRqJrGpi

vanillafizzhyvää illanalkua :)Luonut: vanillafizzPerjantai 22.05.2020 16:31

jeejee,hyvä mieli,kun 4 lääkettä lähtenyt tällä viikolla pois,outoa,kun on normaali ihmisen olo ja tunteet :) <3,tästä jatkuu :),heinäkuussa vaihdetaan tehokkaampaan piikkiin,joka vähentää ruokahalua,ja elokuussa aattelin käydä tuurin kyläkaupoilla :),elämä tuntuu,että järjestyy,saa ylimääräiset sairaudet pois sekä kiloja pois,niin ja pääsee täältä Viitasaarelta vähän pidemmälle,kuin pihtiputaalle ;). Illanjatkoja :)

pallokalloLife on a shipLuonut: pallokalloPerjantai 22.05.2020 08:11

« Uudemmat -