IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Hoa Cẩm Tú Cầu Là Loài Hoa Đặc Biệt Về Chủng Loại Cũng Như Màu Sắc Có Thể Tùy Theo Độ PH Của Đất, Trồng Hoa Cẩm Tú Cầu Giúp Bạn Hiểu Thêm Y Nghĩa Làm Cho Sân Vườn Bạn Đẹp Hơn.
Xem Thêm: https://hoamimi.com/13-hoa-cam-tu-cau.html
Todella mukavasti tää viikonloppu on mennyt. Eilen poikaystävä tuli käymään. Haettiin vähän pizzaa ja leffa mässyä. Katsottiin pari leffaa tuolta netflixistä. Molemmat oli kauhu leffoja. Ihan katsottavia olivat.
Kävin eilen taas lenkillä illalla. Menin lenkille kun poikaystävä oli lähtenyt. Oli ihana ilma taas ulkona. Aurinko paistoi. Loppu lauantai illan olin taas parhaan kaverin luona. Menin jo eilen yhdeksältä nukkumaan. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Nyt tänään mä heräsin jo seitsemältä. Nyt on aika pirteä olo näin aamusta. Kahvit join äsken.
Tänään olisi pyykin pesua. Pakko pestä taas kun sitä pyykkiä on kertynyt taas kiva määrä. Mä pesen nyt tämän aamupäivän pyykkiä jos pesukone on vaan vapaa. Huomenna olisi tarkoitus mennä taas töihin. Olen parantunut kokonaan flunssasta ja kovasta kurkku kivusta. Pari viikkoa se kurkku kipu kesti. Mukavaa nähdä työkaverit huomenna.
Huomenna menen salille taas. Mikä on illalla. Kaverin kanssa taas mennään sinne. Ihan mukavaa päästä taas salille pitkästä aikaan. Tekee vaan hyvää koko kropalle. Tänään ajattelin katsoa animea. Nyt on tullut yhdestä sarjasta kaikki jaksot niin ajattelin pitää katsomis maratoonin. Katsoa aamupäivän animea. Alan katsomaan animea kun olen syönyt aamupalan ja saanut pyykit koneeseen.
Mulla on vielä 3 coca cola tölkkiä jäljellä. Puolet olen jo juonut.
Coca cola on paras limu. Toinen mun lempi limu on jaffa.
Mielummin juon limua kun taas alkoholia. Mun ei ole tehnyt yhtään mieli alkoholia näiden kuukausien aikana.
Se on vaan hyvä juttu. Kaverit ja poikaystävä juovat alkoholia mutta se ei haittaa mua yhtään. Kun join alkoholia niin mä join aina päärynäviiniä ja siideriä. Yksi päärynäviini pullo ja pari siideriä siihen päälle. Sen verran mä join aina.
Siihen asti tuli juotua kunnes tuli huono olo.
Kun olin nuorempi niin silloin tuli juotua paljon useammin.
Eikä mun kannata juoda kun mulla on nää lääkkeet mitä joutuu syömään joka päivä. Mutta. se voi olla että ehkä joskus mä alan taas juomaan. Mutta nyt mua ei huvita yhtään juoda.
Mikä on vaan hyvä. Huomenna taas jaetaan dosettiin viikon lääkkeet. Mulla on onneksi leponexia ja masennuslääkettä. Ei tarvitse hakea apteekista lisää.
Ai niin kun menen huomenna taas töihin niin pitää muistaa ottaa taas rauhottava mukaan. Mutta mä luulen että huominen päivä menee varmasti hyvin ilman rauhottavaa. Mutta katsotaan.
Se on hyvä silti olla mukana. Mietin tässä pitäiskö mun käydä tänään kaupassa vai vasta huomenna?
Huomenna kerkiää kyllä käydä työpäivän jälkeen. No mä mietin vielä. Voi olla että menen tänään. Lenkille aijon tänään taas mennä.
Mä olen nyt käynyt joka päivä lenkillä.
Tekee todella hyvää. Se puolen tunnin lenkki päivässä on sopiva. Tai tunnin lenkki. Nyt mä olen mennyt noita puolen tunnin lenkkejä.
Lenkkeilen aina sellaista ripeää tahtia. Että syke vähän nousee siinä samalla. Meillä alkaa se meidän sählyryhmä ensi kuussa.
Jee. Mä olen niin odottanut että se sähly taas alkaa. Se on meillä aina kerran viikossa tiistaisin. Pelataan aina se 40 minuuttia.
Päästään parhaan kaverin kanssa pelamaan.
Paras kaverikin tykkää todella paljon sählystä. Se on meidän molempien juttu. Ollaan pelattu jo monta vuotta.
Ihanaa kun on sunnuntai eikä ole mikään kiire.
Vielä kerkiää levätä tämän päivän. Innolla aloitan sitten ensi viikon.
Toivon että ensi viikko on hyvä viikko.
Positiivinen asenne vaan päälle. Niin sillä selviää ensi viikon.

MaissiÄÄÄÄLuonut: MaissiSunnuntai 23.09.2018 03:23

1424886055-rs_500x250-140109091101-tumblr_mxodppkvsk1syeot2o1_500.gif
Torstaina 6.8 olin töissä ja silloin minulla oli työpäivä. Silloin tein töissä kaikenlaista hommaa ja pyöräilin töistä kotiin työpäivän päätyttyä. Kävin silloin kävelylenkillä mehtimäellä ja tein kotona ruokaa. Katsoin myös telkkaria ja kävin kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Torstai on toivoa täynnä ja torstaina alkaa viikonloppu töistä. Syksy on alkanut ja tykkään syksystä siinä mielessä, kun lehdet putoaa ja lehdet vaihtaa väriä. Syksyisin olen välillä väsynyt ja onneksi huomenna on perjantai ja viikonloppu. Pimeys ahdistaa minua siksi, koska minua väsyttää ja en pidä pimeistä illoista. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa kun ehdin. Minua ei haittaa että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ikuisesti ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.

ZugzwangcriLuonut: ZugzwangLauantai 22.09.2018 23:15

kaikki neljä kautta katsottu mitä netfliksist näkee
and this is how I feel rn

;____; ÄÄÄWH

valkosipuliHipster editionLuonut: valkosipuliLauantai 22.09.2018 18:03
WEETEEÄFFF, VESTA ON VITUN JEBA....................Ja en oo päissää, katoin keikin väärin. (onneks) Yövuoro krapula on parempi ku normi darra, jaaaa emmä tiedä jaksanko viikon päästä dokailla XD eli voi olla että dokaan ja keikka jää välistä vaikka liput on (näinkin on käynyt muutamaan otteeseen)Tuli tässä mieleeeeeeeeeen ja tulin mieleen ...........

pic_5_429064_k429020_1200.jpg

Olin viime vuonna fitfarmin dietillä XD en tiedä mikä tää homma nytte o ku oon fatfarmin dietillä, annanpa tässä esimerkkiä miten oon syöny.

Eilen halusin tehdä kasvisruokaa, ostin jotai vitun vegaanisia pihvejä heitin roskiin ne koska ne maistu käytetyltä kuukautissiteeltä, vitutuksissani tilasin woltista mäkkiä. Tänään sitten armas rakkausperseeni haki meille lähi mutulasta pizzaa............. Plus sitten perinteiset palkitsen itteni ku oon ollu töissä mätöt............ viiiittuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Oon läski ja tuurijuoppo FOR EVA MAN.OH GOD............ MITÄ ON TAPAHTUMASSA.

Vois varmaa hakeutua ruokaterapiaan x))))))))))))

__DIAMOND__hylättynäLuonut: __DIAMOND__Lauantai 22.09.2018 17:37

kuin pehmolelun hylkäsit, kasvoit meistä yli
et pidä enää hyvänä, pois rakastava syli
et leiki, vietä aikaa, hylättynä paikka sillä
ypöyksin niin nuhjaantuu surun silmillä

_Aurinkoinen_...Luonut: _Aurinkoinen_Lauantai 22.09.2018 17:17

Voin teeskennellä
hymyä tänään,
kuten eilenkin
tai toissapäivänä,
jonain niistä päivistä,
jolloin jätin taas syömättä
jokapäiväisen leipäni
tunnepaaston aikaan.

Voin näytellä
iloa huomenna,
kuten pitääkin
tai toivotaan,
jotain niistä tunteista,
jotka täällä sallitaan,
tai ihan vahingossa
niiata väärään suuntaan.

Voin piirtää
kartalle ääriviivani,
maailman tallottavaksi
aina uudelleen,
antaa hyvälle kaikkeni,
tai kumittaa kaiken
pois näkyviltä,
haudata sysipimeään.

Voin pyytää
anteeksi olemassaoloni,
suuret synnit,
pienet virheeni,
lakata tekemästä,
olla hiljaa ja hengittämättä,
lipua sormien välistä
kohti kaukaisinta rantaa.

Mutten silti
voi lakata olemasta,
haudata kaikkia haavoja,
en repiä kaikuja palasiksi
tai sitä, joka niistä
muistuttaa,
sydänverestä vuotaa
esiin vahingossa.

Vääränlainen,
viallinen,
yhä vieläkin,
jalat katkottuina juoksen
ottamaan kopin,
irti leikatuilla käsillä,
ehkä joskus opin.

Ei pelolle
saa antaa valtaa,
vaikka sitä ruokitaan,
pitää hymyillä hiljaa
samalla,
kun sirottelee
haavoihin suolaa.
Tequila.
07/18

********

Uskossani horjumaton,
Jumalan vihreässä sylissä
kuuntelen enkeleiden
siipien lepatusta,
kun anelen syntini anteeksi
taivas kotini kattona.

Toivossani vankkumaton,
repivien kipujen keskellä
nojaan uuteen
alkavaan huomiseen,
kun katselen taaksepäin
jalkojeni käveltyjä jälkiä.

Rakkaudessani loppumaton,
maailman myrskyjen silmässä
löydän tyyneyteni sieltä
minne usko lapsuuden
kylvettiin silloin, kun
ensi kertaa särjyttiin.
07/18
EdbMails’s EDB to PST Converter tool to Restore Exchange 2010 Mailbox Database. With this tool you can recover all data from private,public mailboxes as well as archive mailboxes. The recovery process is simple and straightforward and can be accomplished in a few clicks. It restores all the mail components like emails, contacts, attachment, zipped attachments. Even accidentally erased mails can be restored.

The specialty of EdbMails EDB to PST tool is that it works flawlessly with most versions of Windows including server operating systems. EdbMails supports Exchange server version 2016 / 2013 / 2010 / 2007 / 2003. Also outlook versions 2016 2013, 2010 2007. EdbMails also supports granular recovery. Exchange Recovery software can settle common issues like Jet errors and efficiently recover every last bit of valuable information. Give the full featured trial version (export up to 30 items per folder) of EDB to PST Converter tool a try to see for yourself how good it is.

Visit : https://www.edbmails.com

Guide to Export Mailboxes from EDB files using EdbMails

Download and Install EdbMails application--Click here to Download
Untitled-1.jpg
Click the "Start Your Free Trial" button
demologin.jpg
After the application launch, it allows user to select the export method.

edb-pst-select.jpg
After selecting the export method, browse EDB file which user wish to recover.
Untitled-7.jpg
After the selection of the EDB file, all mailboxes will appear in the left of the application. Below every mailbox, user can able to see structure of the mailbox and can able to export by clicking any of the mailboxes.
Untitled-105.jpg
Click the "Export Selected Mailboxes / Folders to PST file" option to continue.
exporttopst.jpg
Choose the needed mailboxes and click on "Export EDB to PST" as shown below
choosemailbox.jpg
During export operation, the progress will be displayed as shown in the below screenshot.
Untitled-108.jpg


The EdbMails EDB to PST Converter Software can quickly Repair corrupted Exchange databases and recover all mailboxes items to PST File rather quickly. Make no mistake the EdbMails EDB to PST tool gives guaranteed results and is fully secure (priv1.EDB or Pub1.EDB) way to Restore Exchange Mailboxes to PST File without any loss of information. EdbMails is capable of settling all EDB corruption issues, ranging from dirty shutdown state, JET errors, Exchange error messages, storage media corruption, corrupt header and so on.

By using EDB to PST Converter Software one can effortlessly recover and restore the exchange information store, that is, EDB File. This Magnificent Exchange recovery Software easily restores Exchange database to PST File along with all email properties- to, cc, bcc, time, subjects and from and so on.
Info1.png
EdbMails EDB o PST Converter tool repairs corrupt Exchange Server Database (EDB) files and restores inaccessible mailboxes from them by converting mailboxes to Outlook PST. All associated EDB components like emails, attachments, contacts, calendars, tasks, and so on can be recovered from corrupt EDB files. Some of the features worth mentioning are :

– Corrupt EDB files are recovered and converted to Outlook PST quickly and securely.

– Direct Migration to Live exchange server and Office 365.

– Extensive include/exclude filtering options to filter by subject, attachments, from/to address and date/time.

– Facilitates saving recovered mails as MSG, EML, HTML, RTF Files

– Supports MS Exchange Server 2016/2013/2010/2007/2003

Corrupt Exchange Server Recovery

No matter what the EDB size is, EdbMails can repair any extremely corrupt or damaged Exchange database file (EDB) and restore the totally inaccessible mailboxes into usable PST file. Thereafter you can import the PST files to your Outlook client.

Recovers Accidentally Deleted Mailboxes

With the assistance of EdbMails’s deep scanning algorithms, one can rest assured that even deleted mailboxes can be easily recovered.

Selective Mailbox Exchange Recovery

The EdbMails EDB to PST wizard provides extensive include/exclude filtering options to filter by subject, attachments, from/to address and date/time.

Preview mailboxes before export

With EdbMails, you can preview all mail items like Emails, Attachments, Notes, Calendar Entries, Contacts, and Sent Items and so on before saving them. This helps you decide what to export.

Save mails to other formats.

Apart from saving the recovered data as PST file, the tool additionally enables you to save the mails in MSG, EML and PST formats. Any IT administrator would appreciate such flexibility of choice.

Exports Recovered Files to Live Exchange Mailbox

Wanting to migrate to Live exchange server ? – EdbMails also supports direct EDB migration to on premises exchange server. Thus you can recover and repair EDB files as well as send the mailboxes over to live exchange server if need be.

Extensive filtering options

The EdbMails EDB to PST Converter has a wide range of include/exclude filtering options to filter by subject, attachments, from/to address and date/time. This helps you exactly what you need.

Saves Recovered Mailbox in PST Format

After the corrupt mailbox (EDB file) is repaired, the Exchange recovery software empowers you to save the recovered file as Outlook PST file, which can be effortlessly imported into MS Outlook.

No exchange server log files required

All you need is a dismounted offline exchange database on a local drive or network to perform recovery. This means you don’t need the exchange service to be running or its log files.

For more info,Visit- https://www.edbmails.com/

reviewcauthuReview cầu thủLuonut: reviewcauthuLauantai 22.09.2018 13:18

với niềm đam mê bóng đá và tựa game fifa online từ khi mới phát hành đến nay là phiên bản thứ 4 được phát hành với tựa đề fifa online 4 hay thường được gọi là fo4, mình và các bạn có chung đam mê đã quyết định xây dựng 1 kênh thông tin, chia sẻ kinh nghiệm, review cầu thủ, cách xây dựng đội hình chiến thuật trong game. Hi vọng đây sẽ là cộng đồng nơi mọi người cùng nhau chia sẻ những gì tinh túy nhất game :))

MapeNokkosista ja keväästä?Luonut: MapeLauantai 22.09.2018 11:56

Muistan keväällä ihmetelleeni purppuraisia ja sinertävän vihreitä alkukasvustoja nokkosesta.
Pitäähän sitä virittyä oikeille aallonpituuksille !
Kesällä vihreä toimii parhaiten, varjoissassa lounaaseen antavassa pellonlaidassa keväällä tuleva vähäinen valo on ilta-auringon viimeiset rippeet, joten luulisin, että punaisempi sävy sopii paremmin keräämään talteen arvokkaat valon fotosynteesille otolliset aallonpituudet.
Illalla ne ovat punertavampia.

Nokkoset keväällä nousevat usein yllättävän innokkaina varjoisissa paikoissa, kenties ollen sellaisissa hallaa pakosalla.
Kohoumat pajukon laidalla, juuri ennne alavampaa aukeaa minne kylmä ilma ja valuu, vyöhykkeet joissa kosteus tiivistyy suojaksi sydän yön kylmimpiä hetkiä varten;
siellä aurinko ei viivy päivisin kuivattamassa liiaksi ja maahan lamonneet viimesyksyiset lehdet ja varret suojaavat pienokaisia ja routakaan ei kurottele juuria.

Ilta-auringon kylmät säteet tarttuvat tummiin lehtiin ja niin on saavutettu eräs kilpailuetu ympäröivään muuhun kasvillisuuteen, joka ei kuunaan kilpaile sisukkuudessa silmän räpäyksessä kukkivia valkovuokkoja ja lehdettöminä maasta punkevaa maitohorsmaa lukuun ottamatta;
niitä varten nokkosella on taipumus muuttaa maaperää itselleen suotuisaksi, muille vähemmän mieluisaksi. Pian päivät pitenevät, lämpötia tuskin laskee alle kymmeneen ja näyttäisi siltä, että samasta juuresta kiriikin nokkosen kesäisempi asu, helakamman vihreä rautalehti.

Minne katosivat purppuraiset esikoiset?
Kenties auttoivat vain siskoaan noutamalla sen ainoan pilkahduksen, jota lyhyet päivät huuhtikuussa tarjosivat.
Aamukasteella kahdeksanjalkainen
kutoo verkkonsa uskonsa työhön
asettaen ja pyyntönsä taivaiden
voimiin kohottaen - jotta saisi
elää; missä ihminen rakentaa tieverkostojaan
kyltymättömien haluja ruokkien
ja jälkipolvensa uhraten.

Mitä tekemistä maailmankaupalla
on tuottavuuden kanssa?

Alkuihminen ensikertaa ennustelemassa
satokausia tuottaen tuskin
huonekunnalleen, ja nykyihminen
tuottaen kolminkertaisesti
yli tarpeiden seisoo halvaantuneena,
kun maailmankauppa romahtaa.

MiittisPizzaa ja leffoja :)Luonut: MiittisLauantai 22.09.2018 08:22

Viikonloppu olisi taas. Nopeasti menee taas aika koska tuntuu ihan siltä että viikonloppu olisi ollut hetki sitten. Tänään on tulossa erittäin mukava päivä. Poikaystävä on tulossa tänään käymään. Me ei olla nähty kolmeen viikkoon. Tässä on nyt ollut vaikka mitä mutta tänään me vihdoinkin näemme. Lupasin tarjota pizzat. Mun tekee mieli kauheasti pizzaa. En ole syönyt aikoihin pizzaa niin nyt on hyvä hetki.
Kävin eilen kylillä. Apteekissa ja kaupassa. Apteekissa kävin hakemassa sitä sepamed saippuaa. Oli kiva jono siellä apteekissa kun odotin että pääsee kassalle. Meni varmaan 10 minuuttia ennen kun pääsin kassalle. Paljon oli porukkaa apteekissa. Kaupassa kävin ostamassa lisää teetä ja coca colaa. Katsottiin eilen kaverin kanssa salkkarit ja posse. Oli kyllä taas hyvä posse jakso.
Kävin eilen illalla myös lenkillä. Oli todella ihana sää kävellä. Kiva mä varmaan joudun ehkä taas menemään lääkäriin maanantaina. Huomasin eilen että mulla on molemmat korvat kipeinä.
Nyt ne tuntuu taas. Kiva jos mä saan nyt jonkun korvatulehduksen.
En yhtään ihmettele jos se nyt tulee tuon flunssan jälkeen. Tosi kiva.
Pitää nyt sinnitellä maanantaihin asti näiden korvien kanssa. Mä sanoin eilen ohjaajalle näistä mun korvista, niin se lupasi katsoa mun korviin tänään yhdellä semmoisella laitteella.
Niin tiedetään mikä siellä mun korvassa sitten on. Jos mulla on korvatulehdus niin sitten saan siihen varmaan jonkun antibioottikuurin. Onneksi sinne terveyskeskukseen ei ole kamalan pitkä matka täältä. Menen sinne sitten kävellen heti maanantai aamuna. Pitää vaan soittaa töihin etten ole tulossa koska menen taas lääkäriin. Kiva kun nyt kaikki taudit on tulleet päälle. Silmätulehdus, flunssa, kuume..Tänään laitetaan vikat tipat tuohon mun silmään. Sitten se on ohi. Hyvin on tää silmä parantunut.
Ollut hyvä lääke siihen silmään. No onneksi mulla on sitten rahaa antibiootteihin jos niitä joutuu ostamaan maanantaina.
Apteekki on onneksi lähellä. Tunnin päästä on aamupala.
Syön puuroa jos sitä on aamupalalla. Aijon olla nyt koneella. Kuuntelen kohta vähän jotain musiikkia. Katsellaan leffoja tänään netflxistä poikaystävän kanssa, niin meidän on pakko ostaa sipsiä ja dippiä. Käydään kaupassa samalla niin niitä voisi ostaa.
Nam. Sipsi ja dippi on ihan parhaita. Onneksi mun ruokahalu on tullut takaisin flunssan jälkeen. Kun olin sairaana niin ruoka ei kauheasti maistunut ja oli vaikeaa niellä kun kurkku oli niin kipeä.
Mutta nyt mun kurkku on paljon parempi. Ei ole enää kipeä.
Pystyy nielemään. Jaa-a. Mulla on taas pitkästä aikaan vaatekriisi.
Mitä pukea tänään päälle? No katson kohta vaatteet.
Guess laukun otan tänään taas käyttöön. En ole taas hetkeen käyttänyt sitä laukkua. Nyt on hyvä ottaa se taas käyttöön.
Mutta todella kiva päivä tulossa tänään. Sovittiin poikaystävän kanssa että olen tulossa sen luokse viikon päästä kun pääsen lomille taas. Päästään viettämään laatuaikaa toistemme kanssa. Ihanaa.
Viikko varmaan kuluu hitaasti kun odottaa sitten viikonloppua. No onneksi mulla on töitä ja salia niin aika menee nopeasti.
Näin eilen toista kaveria taas pitkästä aikaan. Katsottiin eilen yhdessä lemmen viemää.
Oli taas kiva katsoa sitä kaverin kanssa. Ensi viikolla sitten taas katsomme yhdessä sitä sarjaa. Ensi viikolla alkaa uusi kausi lemmen viemää. Tiistaina. Mä voisin vähän siivota tätä mun keittötä.
Täällä on aikamoinen sotku vaikka mä siivosin torstaina.
Nyt vaan tasoja pyyhkimään ja tiskaan samalla.
Sitten sen jälkeen katson nuo vaatteet mitä puen päälle.
Hiukset ajattelin pitää auki tänään. Tai jo sekin voi muuttua vielä monta kertaa. Onko hiukset kiinni vai auki.
Tänään täytyy näyttää hyvältä.
Mutta. Nyt musiikki soimaan ja fiilistelemään.
Joka-ikinen kerta mahollisuus päästä tappokuselle
Cookies are like monkey-business. "I have to kill as many as I can to stay..."
When you watch this, watch at your bad sides

Et sä mikään tulevaisuudenpommi oo
Tekee kaiken paremmin
Uppå röda mattan inträda och dominera

Ruusukas[Ei aihetta]Luonut: RuusukasLauantai 22.09.2018 07:18

bat-w---Luonut: bat-wLauantai 22.09.2018 03:06

Arabian numerot 1-10, suomalaisen korvin. 1-5 kuulostaa ohjeilta eksymisen varalta. 6-10 kuulostavat ohjeilta kuinka hankkia vaimo.
_______________________________________________________

1 vuaihdon - kuulostaa vaihdolta. Lienee maapallon näkemistä suhteessa aurinkoon, "vuu ihten"

2 ethneen - (En tiedä mitä. Henkinen? Eetteriä nenään?)

3 ithleesa - pakko olla itsensä kokoaminen. Ellei jonkin lukeminen.

4 aarbaa - arwaa? Tämä on se "arvaa kaprat, koprat ja kapustat" eli tietää tähdistöt? 4 viittaa kompassin keskustaan, omaan sijaintiin.

5 hremstu - UTS-MERH eli UCHI-MERKKI, 1-merkki, läpi-merkki, eli käden päinvastainen sormi. Tiedän jo ennalta 1 & 5 merkitsevän lävistää, viisto, lumous.
_____________________________
6 ista - kysymys on "paikasta". Istu/sit/sitta. En tiedä mitä Istanbul tarkoittaa, joten sepitän sen tarkoittavan Istambul= lubmatsi= lowematch.

7 espaa. Ansalanka/taivaankansi, asep, käännetty ylösalaisin, ja sanotaan herralle, että "kylve, siinä on palju!"

8 thelmaniitön - Koska zelmeni on tuuli, ja zelmenitön kuulostaisi tyyneltä, niin:
Nöt-ii-nam-must - "pähkinä naamassa on must"
Nöt-i-nam-math - "mahduttaa pähkinä naamaan", niin sitten
Nöt-i-naamas - "pähkinä naamas" olet tyyni, eli cool
Nämä ovat vitsejä, 8:n nimi on hakusessa millä tahansa kielellä, että onko se "vues jyvällä", renkaita renkaitten ympärillä, kiertoratalukko, vai mikä äit-pullukka se on, kiertää ikuisesti, ...Latok sisältää intian vakaan kirjaimet ko-atl...uusia ideoitani edustavat "joutsenkaula(t)" eli ka-jout kalout, ja väli, tuuleton "rotko" eli oktor oktol... tolok sisältää sanan "lukko"... koltto... Kierto ja kartto on vakaata ja tyyntä tähtitieteellisesti, ja biologinen vuori saattaa piirtyä vuoden tyyneen laaksoon. Sokea... on se vähän kuin kuu.

9 tasae - tämä ei sitten ole "tasaa naama ja tukehdu", eikä "get a flat"... Voisiko olla oikeasti tasainen levy eli se shiva? Liian tasae on turmio... jos olet hyrrä.

10 aishiten - japanin "i love you" = aishi.
________________________________________________________


5 on lumous ... kellot soi ... suitsukkeen savu nousee ... Metallinen tuollainen soi ehkä ainakin vähän, mutta kivinen ei kyllä soi. Mieluummin se kivisenä on vaikka hiuslaite kuin kello - voi olla hyvinkin kätevä hiuslaite ja hieno kruunu. Jääkö jäljelle muuta kuin esine kynttilälle, suitsukkeelle, öljylle, säilytysteline ja kruunu? Paino sopii vaasin pohjalle, mutta kukkavarret sohottavat 1 iso kimppu ylös ja 5 hyvin viistoon. Lisäksi maljakon pitäisi olla hyvin matala. Täytyy testauttaa floristilla. "Vas-kulmio" matchää vaasiin. Kyllä sen voisi laittaa matalaan vaasin pitelemään kukkia, uskoisin. 4cm... hyvin pieni kukka-asetelma, mutta ehkä riittää siihen. 4cm hiuslaite, vaatii näppäryyttä ainakin... 4cm menee liian pieneksi kynttilälle, mutta ehkä sopii hyvin suitsukkeelle. Syömäpuikoille ehkä liian pieni. Eli se on
A) SUITSUKKEELLE
B) MALJAKKOON (maljakossa nupeista olisi vain haittaa)
C) HIUKSIIN (nupeista olisi hyötyä, jos pitkiä hiuksia köyttäisi jotenkin...)
"Lyijyisiä" maljakon pohjalle tarkoitettuja (100? vuotta vanhoja) piikkilevyjä nähnyt, meillä oli, turhanpäiväisiä. Mutta tuo laite ehkä auttaisi tekemään puolipallomaisen matalan asetelman matalaan maljaan.
D) KUDONTAVÄLINEENÄ tietämättömän monimutkainen, painava, ja nuppien tosiaan pitäisi silloin kai olla selvät ja lankoja pitelevät, eikä kaikissa ole kannallisia nuppeja - tosin melkein kaikissa on.
E) TELINE OMPELUNEULOILLE: pieni, PUIKOILLE JA KOUKUILLE: iso. Sisällä olisi voinut olla upottava massa, näitä varten...
F) KORISTEASTIA ESIM PÄHKINÖITTEN TARJOILUUN
G) 5 TAPPIA VOISI KUVATA KUUKAUTISIA. Loput ilmassa olevat tapit yltävät täsmälleen normaalikierron viimeiseen hedelmälliseen päivään. Vauvan hankkimislaite, ja vauvan tulon estolaite. Unohduksen ja salamyhkäisyyden tässä tapauksessa ymmärtäisi, mutta miksi tämä laite on sitten jäänyt pois käytöstä? Jonkinlainen muu kalenteri tuli käyttöön? Lasten syntymisen säätely on katsottu synniksi? Kaikki vanha tieto on ihan järjestään painettu maan rakoon.

________________________________________________________

________________________________________________________

bat-w---Luonut: bat-wLauantai 22.09.2018 03:03

Arabian numerot 1-10, suomalaisen korvin. 1-5 kuulostaa ohjeilta eksymisen varalta. 6-10 kuulostavat ohjeilta kuinka hankkia vaimo.
_______________________________________________________

1 vuaihdon - kuulostaa vaihdolta. Lienee maapallon näkemistä suhteessa aurinkoon

2 ethneen - (En tiedä mitä. Henkinen? Eetteriä nenään?)

3 ithleesa - pakko olla itsensä kokoaminen. Ellei itsensä lukeminen tai itse lukeminen.

4 aarbaa - arwaa? Tämä on se "arvaa kaprat, koprat ja kapustat" eli tietää tähdistöt? 4 viittaa kompassin keskustaan, omaan sijaintiin.

5 hremstu - UTS-MERH eli UTSI/UKSI/UCHI/LÄPI -MERKKI eli käden päinvastainen sormi
_____________________________
6 ista - kysymys on "paikasta". Istu/sit/sittä. En tiedä mitä Istanbul tarkoittaa, joten sepitän sen tarkoittavan Istambul= lubmatsi= lowematch.

7 espaa. Ansalanka, asep, käännetty ylösalaisin, ja sanotaan herralle, että "kylve, siinä on palju!"

8 thelmaniitön - Koska zelmeni on tuuli, ja zelmenitön kuulostaisi tyyneltä, niin:
Nöt-ii-nam-must - "täytyy laittaa pähkinä naamaan" ??? :)
Nöt-i-nam-math - "mahduttaa pähkinä naamaan", niin sitten
Nöt-i-naamas - "pähkinä naamas" olet tyyni, eli cool

9 tasae - tämä ei sitten ole "tasaa naama ja tukehdu", eikä "get a flat"... Voisiko olla oikeasti tasainen levy eli se shiva?

10 aishiten - japanin "i love you" = aishi. (Tai kun kiipeää tiketikepouhun eli kuukuuspuuhun, näkee hiiteen.)
________________________________________________________

Ylivoimasesti miun suosikki kipale Korpiklaanin uudelta levyltä! ♥
Tätä biisiä oli mahtava hyräillä laavlla istuskellen, nuotion valossa kun ilta alkaa hämärtyä.
« Uudemmat -