IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
22.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 646 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 12 (71 %)
Poikia: 5 (29 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,4 vuotta
Valvojat
Banaani^

Jäsenet (17)

Teinixraksuonewingedkunkku-atehwariannammii--Marryy-makro-merisofieLittleAdrianInTheEndmiss_endeavorBanaani^RhymenocerousQukicarisiliel
- Vanhemmat »
Nomy - Cocaine

Koukussa tähän biisiin !

Keksikää mun elämälle tarkotus.
Kadotin sen.

^madde_WHY?!!??!?Luonut: ^madde_Sunnuntai 08.03.2009 14:32

voi jumalauta ja kan bli fitti...! i'm losing control! o redit.! väfföö kan int ja börja fatta att leva i VERKLIGHETEN! inget går som man tänker o vill.. inget far som man sku villa planera. voiko joku antaa mulle avain parempaa??!

rna`[Ei aihetta]Luonut: rna`Tiistai 24.02.2009 20:57

oli taas TOSI mukavaa tulla kotia. olisinpa mä voinu jäädä sinne keskikylään koko loppuelämäkseni saatana, kukaan mua täällä kuitenkaan kaipaa.

dannnufvshjfjsddffsLuonut: dannnuKeskiviikko 04.02.2009 18:06

sekoaa pää. vitun näytöt ja radiomainokset ja siirrot ja kokkeet! voi jumalauta! en edes harkkoihin viittiny liikahtaa. ja millakaan ei osaa auttaa :/ yhyhyyy. tekis mieli vetassa maanantait.. ei pysty eikä kykene.. mie haluan pois täältä! yhhyyh. koiraki ärsyttää. etenki tuo vitun pökö! ääää. alkoholi on ystäväni.. suojelusenkeli. no joo kaikkia varmaan kiinnostaaki ihan kamalasti mutta ihan samaa! heliäki haluttas nähä ja inka ja henna ja emmaki on vissiin kuolleita vittu ku ei kuulu eikä näy. MITÄ LUMPPUJA! ja viikonloppuna vielä johonki vitun kolariin ja siitä ylläsjärvelle ja vielä illaksi takas tornioon. MIKÄ HOMMA! joo ja janneki perkele vaihto vänin mersuun siinä meni mahollisuudet ja kaikki yhyhyyy. ja lekurillekki pitäs joskus liikahtaa.. ja englannin haastattelu.. nii ja sitte vielä se fakin koe! wot te fuk! ei inspaa ei niinku ei yhtään. arsaki vissiin vittu kuollu! nii ja sinne sodankyläänki pitäs liikahtaa jossaki vaiheessa..mmmm AIVAN! huh huh.. ei ei ei inspaa ei niinku ei ollenkaan. jumankekka että menee hyvin. ja sabinaki jotaki vinkuu tuolla niin ärsyttävästi ja puhelinki soi koko ajan.. äää! ja noorallekki 60snt velkaaa. enkä osaa kytkeä maranzia mikseri pöytään! mmm.. joo joo. kiinnostaa ku 16 kiloa pussirotan paskaa mutta ei voi mittään. jos tämäki on jo tämmöstä mimmosta olis sitte ns. känniavautuminen. VOI ANGST! yhyhyyy. viekää minut johonki kauas epsanjaan KIITOS! ja potuttaa seki vielä ku ei ole sen yhenkaan kans edes väleissä.. kyllä se minun tietääkseni eilen huomas ku nyökytin sille päätä mutta tuli niin tympeästi ja olemattomasti takasin ettei mitään järkeä.. yhyhyy. vissiin voinu väleissäkään.. huh huh.. ja sille juusolan vatipäällekki pitäs muka soittaa ja mamma vois tuua sen röttelönsä tänne että pääsen kattoon ihmisiä. kuolen tänne! joku vati vois kyllä huomenna mennä tekemään sen näytön mulle.. ja mulla ei ole edes maranzia tällä hetkellä nii miten sen näytönki tekkee? niimpä niin.. ja 8.00 alkais koulu! voi jumalauta! MIKÄ HOMMA! :((( nii ja se heliki vielä pelleilee jotaki päissään.. suihkuunki vielä! äääää. pahin olotila saattais mennä ku sais vain sovittua sen yhen apinan kans.. kaikki asiat ja paikat ja äänet ja kaikki muistuttaa niistä ajoista.. komeat 3kk.. mmm.. tulee melkein itku ku niitä aikoja ajattelee :) mutta joo.. pitäs vissiin antaa menneitten olla ja keskittyä tähän nykyseen.. mutta siinä on vaan se ongelma että KAIKKI VITUN ASIAT TULEE NISKAAN YHTÄAIKAAA! mitä paskaa vittu! ressiksi menee. ja koskakohan viimeksi sain olla kunnolla päissään? joo en muista. voi vitulla!nenäkoruki tippu tuonne vitun pihalle vaikka niitä saa kaupasta uusia mutta silti! no joo joo alennuin aika alas mutta IHAN SAMA! syökää päänne JOKAINEN ja suksikaa suohon kiitosss.

PS. CAPS LOCK ON TÄNÄÄN HIENO ASIA
PPS. PIRI TOIMII!

rakkaudella janette :)

Rokkisirkus[Ei aihetta]Luonut: RokkisirkusLauantai 06.12.2008 17:06

olen sopivasti lihava, pikkusen paksu, valtavan suuri ja läski .

elinaa]]-.-Luonut: elinaa]]Lauantai 29.11.2008 12:20

ei vittu miten voi yhestä pikkuasiasta tulla tommonen helvetinmoinen riita. empä oo vähään aikaan ollu näin raivona. hyvä etten hajottanu koko taloo. puhelinki meni melkeen rikki.
I <3 mama
en varmaan voi asuu enää kotona ku ei täst tuu mitää.
***ihastuminen ei tarkoita
aina seksuaalista
kiinnostumista***

mononukleoosipiipLuonut: mononukleoosiKeskiviikko 15.10.2008 16:31

vittu ko vituttaa vittu

annikamoikjcxb<kBXJALKZJLÖ<JBLuonut: annikamoiMaanantai 29.09.2008 02:16

NIINA NUMMELA <3
- Vanhemmat »