IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
24.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 5 939 (1.7.2008 alkaen)
Koko
471 jäsentä
Tyttöjä: 319 (68 %)
Poikia: 152 (32 %)
Keski-ikä
35,1 vuotta
Otos: 293 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta

Jäsenet (471)

Mimm`puti_puhdasAracdan_-överivelhoveera^^riikka-sallaaZanttisTanyaGrönforsJasbuveeraaasallalJoaRytesannavaan
- Vanhemmat »
Ensinnäkin kun päätetään että "Noniin rakkaani Raimo-Kyllikki, nyt aletaahan seukkaamahan" niin pitää olla ne pelisäännöt. On nämä kirjoittamattomat "Pitää olla uskollinen, rehellinen ja luotettava" sun muuta paskaa, jota kukaan ei täysin ole. Paitsi jos kertomatta jättäminen ei ole tietysasteista valehtelua. Sitten on nämä jokasen ihkupariskunnan omat tietyt rajotteet ja säännöt, joita (ehkä) noudatetaan. Esimerkkinä "vastaa puhelimeen tai soita takasin" Se se vittumaisinta on kun oot vittu kusi sukassa kun toinen ei vastaa eikä soita takasippäi. Siitä tietää heti että "Nyt jossain mättää" tai itse tällasena paranoiana ja pessimistinä ajattelen heti että "Noni se on kuollu tai välttelee tai on suuttunu tai käy hyppäämässä syrjään (lue: lilluttamassa meisseliä vieraassa työkalupakissa)" tms. angstikuraa. Myöskin alkoholi ja sen tuomat riidat on hyviä erottajia. Alkoholin kuuluu yhdistää ei erottaa ja sinun pitää hallita alkoholia, ei sen sinua.

Aaltopituus, voi herranjumala. Itse yritän jutella henkeviä ja syvällisiä kasvien kukinnoista ja ilmastonmuutoksesta ja sitten tämä toinen kertoo kuinka hienoa oli toissa viikolla koota Ville-Ilonan kanssa leluautoa kaverin takapihalla. Tämä juttu ei toimi ellei se "ei-jälkeenjääny osapuoli" osaa ottaa huumorilla mitä tää järjen riemuvoitto millonkin on koonnu. Itse olen sen verran tosikko etten vittu jaksais kuunnella mitää ukkosen ihmeitä päivästä toiseen ja joutua häpeen joka päivä silmät päästäni kaupan kassajonossa.

No jos nyt kaikesta huolimatta asiat menee päin helsinkiä eikä mistään tuu ei lasta, ei paskaa eikä edes paskasta lasta, niin eron käsittelyssä tulee nämä antimartyrisointiklisee höpöhöpöt:
"Ei tää johdu susta, vaan musta" Joo justiinsa niin, mutta jos seurustelisit jonkun muun kanssa niin asiat olisi paremmin? Di-vitun-lemma taas! Eli tää johtuu just musta.
"Pidetään tauko" Päästiin lemppariini, sillä tauko on mulle ero ja ero on mulle sama kun että good fucking bye. Jos eroaa kerran, niin ei se muutu hullua hurskaamaksi seuraavallakaan kerralla. Se koko suhe (lue: kahen ihmisen perseestä oleva pakkopulla) kaatuu niihin samoihin "Missä olit eilen, petit mua" luulosairauksiin edelleen.
"Aloitetaan puhtaalta pöydältä" Miten tää käytännös toteutetaan? öö, EI_NÄIN_VOI_TEHDÄ, koska tiedät toisen vahvuudet ja heikkoudet, tunnet sen perheen ja se sinun. Menetkö sitten esittelemään "uuden" akkas/ukkos porukoilles et "joo tässä tää Vilma-Erkki nyt on?" vaikka vanhempas tietää sen jo entuudestaan. Jos se nyt on perkele.
"Me ollaan vaan kasvettu erilleen" ja taas tätä liibalaabaa, miksei kukaan keksi mitään oikeeta syytä erolle? Kuten "Petin sua tai mua ei enää kiinnosta, koska tajusin et sinussaki on ne huonot puolet" tai vaik että "Luulin olevani kiinnostunut susta, mutta sit tajusinkin että en olekaan"
Oon ehkä sydänten murskaaja mut niin tää menee.

Että alottakaa te vaan puhtaalta ja olkaa kasvanu erilleen, minä nimittäin sanon miten asiat on enkä kato katalookista valmiita kliseitä, jotka satuttaa/vihastuttaa viel enemmän.

Terveisin Hard_candy89

fava[Ei aihetta]Luonut: favaMaanantai 11.05.2009 16:50

" no eva,


onko nyt helppoa? "

piririta[Ei aihetta]Luonut: piriritaMaanantai 20.04.2009 04:26

lehmä



<sydän> : lla minä
If you're 555, I'm 666
If you're 555, I'm 666
If you're 555, I'm 666
If you're 555, I'm 666

<33 multa toiki on romanttista hei.

ja huomiseks enkun tiivistelmä tai lähtee 50% pojoista pois, but guess what..... I DON'T GIVE A FUCK
http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8

al^lu[Ei aihetta]Luonut: al^luTiistai 17.02.2009 02:27



Tässä olisi hyvät selitykset kaikille niille tädeille ja sedille jotka ihmettelevät miksi olet sinkku..

1. Rukkaset. Sinkku on saanut lukuisia kertoja kenkää niiltä, joiden kanssa hän olisi voinut edes harkita seurustelevansa.

2. Valinnanvähyys. Kaikki parhaat miehet seurustelevat jo. Ne jotka eivät seurustele, saavat nauttia sinkkunaisten loputtomasta huomiosta, mikä on vaikutanut vahvasti heidän persoonaansa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että koska ei miesten tarvitse nähdä vaivaa naisten eteen, he eivät myöskään näe. Jos pääkaupunkiseudulla joku kiinnostava mies lähestyy baarissa, sitä kannattaa juhlistaa vähintään kermakakulla.

3. Miesten harhaluulot. He kuvittelevat, että kaikki hyvät naiset ovat varattuja. He luulevat, että onni löytyy runotytöstä, jolla on ruskeat silmät, bonuskortti ja lenkkarit. Miehet eivät tiedä, että parhaat naiset löytyvät aamuneljältä kikattelemasta baarijakkaran alta.

4. Miesten nynnyys. Miehet eivät halua naisia, jotka ovat älykkäitä, äänekkäitä tai hauskoja. Totuus kuului jo Marilyn Monroen roolihahmon suusta elokuvassa Herrasmiehet pitävät vaaleaveriköistä: "I can be smart when it's important, but most men don't like it."

5. Eromasennus. Miehet eivät pääse yli eroistaan. Kolmikymppisellä miehellä menee toiset kolmekymmentä vuotta siihen, että hän toipuu jätetyksi tai petetyksi tulemista. Mies huokaa jo ensi tappamisella, että hänelle on sitten tehty väärin. Naisella ei ole mitää syytä jäädä lohduttamaan miestä asioista, jotka ovat tapahtuneet hänelle yläasteella.

6. Itsenäisyys. Kun nainen on yksin tarpeeksi kauan, hänestä tukee väkisinkin itsenäinen. Miehet saattavat arvostaa piirrettä aluksi, mutta kun nainen ei kesyynny miehen taitavassakaan käsittelyssä, itsenäisys kääntyy naista vastaan. Uudesta ihastuksesta välähtävät vain perävalot, kun mies saa tietää, että nainen on yksityisyrittäjä tai esimiesasemassa.

7. Ei vain pysty. Seurusteleminen tuntuu hauskaan elämään tottuneesta sinkusta tylsältä. Jaana sydän Sami -kyltti tienvarressa aiheuttaa oksennusreaktion ja hääpuvut ovat alkaneet näyttää jo vuosia sitten siveysvöiltä.

8. Sitoutumiskammo. Kun seurustelu tuntuu kaukaiselta ajatukselta, sen haluaa myös pitää kaukaisena tekona. Niinpä nainen torjuu parisuhderiskiä tuntemalla inhoa miehen inhimillisiä piirteitä kohtaan. Treffit menevät hyvin niin kauan, kun nainen keskittyy omaan suoritukseensa, mutta kun on aika alkaa arvioida miestä, peli on menetetty.

9. Tiivis ystävärinki. Potentiaaliset kumppanit eivät istu kaveripiiriin. Sinkkunaisen ystävistä on tullut hänelle niin merkittäviä, että mahdollisen poikaystävän pitää loksahtaa joukkoon mukisematta. Nainen ei voi hylätä ystäviään epävarman hankkeen, kuten seurustelun takia.

10. Mukavuudenhalu. Sinkku saa päättä oman elämänsä kulusta sataprosenttisesti, eikä hänen tarvitse rasittaa ystäviään kertomalla, kuinka huonosti Risto on taas käyttäytynyt ja miettimällä, että mitä mä sen kanssa oikein teen. Onnellisella sinkulla on vain vähän syitä hankkia elämäänsä ketään, joka marisee, valittaa ja vaatii huomiota. Kellä oma onni on, se oman onnensa pitäköön.

Että tällä tavalla. Jokainen löysi varmasti jotain tuttua näistä selityksistä ja listaa saa ja PITÄÄ käyttää vapaasti kaikille uteliaille sukulaisille, tuttaville ja työtovereille, jotta oppisivatte olemaan kyselemättä tyhmiä.

HultaEi se paha juttu oo.Luonut: HultaMaanantai 12.01.2009 19:12

Miten onnistuin? : D

KATKUSNyt SE on loppu --Luonut: KATKUSTorstai 01.01.2009 14:43

En suvaitse naisia sänkyyni kenenkään muun kuin itseni kanssa xDD

KSM-071207 - 071208 --->Luonut: KSM-Sunnuntai 07.12.2008 22:51

Kiitos tästä ! Severi oot jaksanu mua tänää vuoden ! <sydän>
Rakastan sua mutzo mutzo mutzosti ! <jännä>


Rakastetaan ettei tää jää sadun pituiseksi
Tarinaksi joka matkan varrella jää unholaan
Haluun ettei meidän tarinaa tuu koskaan unohtaan

Nyt pidän kädestäs kii ja rakkaus saa ohjata
Meitä eteenpäin kerrankin oikeeseen suuntaan
Nyt kun sain sut omaks mä en tarvi mitään muuta

Muistatko sä vielä kun ensi kerran
tavattii ensimmäisen kerran juteltiin ja sit halattii.
en tuu koskaan unohtaan sitä
en tuu unohtaan mitään.

Kultani mun sua tuun rakastamaan aina
Niin kauan ku oon elossa niin kauan et oon vainaa
Rakkaani mun ei meitä kuolema ees erota
Ikuisesti yhdessä ei kuolema ees pelota.

Kun rakkauttasi annat sitä varmasti saat takas
Mennään ihan mihin haluat ikimaailmassa rakas
Kun oot lähelläni tuun jo onnelliseks niin pienest

Ja ainoo mitä mä toivon
et sulla on kaikki hyvin
koska sit mä tien et mulla
on kaikki hyvin<3

saosimimullako ei jätkiä?Luonut: saosimiTiistai 26.08.2008 23:17

mua ärsyttää ja oon alkanu kelailee ku kaikki kommaa mul et mul ei oo jätkii tai et jonsu on mun ainoo jätkä nii kerron vaa et kyl mul on!!! mul on mahkui olla vaik kui monee ja oon tehny kielareiki monen kans mut en vaa viihdy suhtees et älkää valittako

ja tiedoks kaikil jotka kysyy voinks ottaa suihi nii en voi ja täs tulee vastaus miks:
otin kerra yhelt poskee ja silt tuli nestet mun suuhu joka maistu v***n pahalt jote en ota enää
- Vanhemmat »