IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
3.7.2006
Tilastot
Käyntejä: 64 428 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 114
Koko
6770 jäsentä
Tyttöjä: 4148 (62 %)
Poikia: 2622 (38 %)
Sijoitus koon mukaan: 9
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 4037 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
J0_NII

Jäsenet (6770)

FreudianSlipStefErdbeereindigomoonmourMinna89KaappiM0rsoHeHeDraugristmarduKanki-Neechanonlyercride`Kokoskatikkunekku^^Blitzkriegevå
Joka päivä silmiini osuu täällä IRC-Galleriassa ja monilla muillakin sivustoilla jotakin, mitä en voi käsittää, nimittäin tissiherukuvat. Ovathan rinnat täysin luonnollinen asia, ei siinä ole mitään kiistämistä, mutta miksi niitä pitää erikseen esitellä?

Jatkuvasti valitetaan, kun nuoret miehet kohtelevat naisia kuin esinettä, jossa tärkeintä on tissit sekä se, mitä jalkojen välistä löytyy, mutta silti samaan aikaan julkaistaan itsestä erittäin tyrkyttäviä kuvia verkossa. Saattaisikohan näillä herukuvilla kenties olla jotakin tekemistä asian kanssa?

Suositut -osio on jatkuvasti täynnä kuvia vähäpukeisista naisista, push upeilla tuetuista maitorauhasista ja pikkuruisissa bikineissä kesää odottavista tyttösistä. Miettivätkö ihmiset laisinkaan sitä, millaisia kuvia netissä itsestään julkaisevat? Joskus tuntuu siltä, että tällaisia asioita ei pysähdytä miettimään ennen, kuin jotakin oikeasti tapahtuu. Opettiko edes Amanda Toddin tapaus meille sitä, millaisia seurauksia internet-käyttäytymisellään voi saavuttaa? Aivan sama, vilautatko tissejäsi web-kameran välillä Omeglessa tuntemattomalle miehelle, vai julkaisetko itsestäsi paljastavia kuvia netissä.

Moni liikkuu nykyisin internetissä omalla nimellään tai nimimerkillä, jonka takaa on pienellä etsiskelyllä helppo löytää henkilön oikea nimi. Kuten kaikki varmasti tiedämme, onhan meille tätä jankattu siitä saakka, kunnes netti keksittiin, kaikki, mitä nettiin laitat, pysyy siellä. Tuskin tulet saamaan herutuskuvaasi täysin pois internetin maailmasta, vaikka sen poistaisitkin IRC-galleriasta tai Facebookista, sillä todennäköisimmin se on jo ehtinyt leviämään jonnekin muualle. Itse ainakin kykenen löytämään monia poistamiani kuvia vielä monilta eri sivustoilta, joihin en ole itse niitä lisännyt.

Mitä väliä sillä sitten on, että joku kykenee yhdistämään kuvasi, joissa annat itsestäsi tyrkyn vaikutelman, oikeaan nimeesi? Et ole varmaankaan miettinyt tulevaisuuden työnhakutilannetta. Varmastikin moni työnantaja tulee googlettamaan nimesi, eivätkä hakutulokset varmaankaan ole kovinkaan positiiviset työnsaannin kannalta, jos auki rävähtää sivullinen herutuskuvia.

Lisäksi samalla annat itsestäsi tyhmän vaikutelman niille ihmisille, jotka sinun lisäksesi liikkuvat netissä. Vaikka saisitkin kalasteltua tykkäyksiä heruttamalla tissejä ja ottamalla duckface-ilmeen, monet takuulla miettivät, miten joku voi suoraansanottuna olla niin idiootti huomiohuora, kuin sinä olet.

Onhan se hienoa, että jotkut ovat ylpeitä tisseistään, tai kykenevät nostamaan ihmisarvoaan (ainakin omissa silmissään) niitä netissä esittelemällä, mutta kannattaa varmaankin seuraavaksi miettiä hetki, ennen kuin olet lisäämässä herutuskuvaa itsestäsi nettiin.
Luin tässä aikani kuluksi Ilta-Sanomia, ja silmään pisti jopa kaksi alaikäisen hyväksikäyttöön liittyvää tapausta. Toisessa niistä suomalaistyttö oli joutunut 8 eri miehen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Kyseisiin miehiin tyttö oli tutustunut sosiaalisen median välityksellä.

En ole koskaan ymmärtänyt, miten jostakin tuollaisesta teosta voi selvitä noin pienellä tuomiolla. Tässä tapauksessa tekijät saivat kukin 4-9 kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen ja joutuvat maksamaan yhteensä hieman yli kymppitonnin korvauksia hyväksikäyttämälleen teinitytölle.

Toisaalta, kun miettii tapauksen uhria, herää kysymys, kuka järkevä 13-vuotias teinityttö jakelisi alastonkuviaan aikuisille miehille, tai suostuisi tapaamaan näitä seksuaalisen kanssakäymisen merkeissä? Luulisi jossain vaiheessa normaalijärkisellä hälytyskellot soivan.

Itsekin saan viikoittain viestejä, joissa pyydetään alastonkuviani, mutta itse sentään tajuan, etten ala sellaisia lähettelemään. Luulisi muillakin järki sanovan edes sen verran, vaikka kuinka oltaisiin huomion- ja läheisyydenkipeitä teinejä, joilla hormoonit hyrrää ja munaa on pakko saada. Ei kyllä tässä tapauksessa voi ainoastaan syyttää noita kahdeksaa aikuista miestä, kyllä aivan selvästi syy oli osaltaan myös tuossa "uhrissa", kun on suostunut miesten pyyntöihin.

Henkilökohtaisesti hyväksyn pedofilian jollakin asteella: ei ole mielestäni mitään pahaa, että seitsemänkymppinen papparainen ajattelee timmissä kunnossa olevia, itsestään huolehtiviä teinityttöjä siinä mielessä, kunhan pitää ajatuksensa päänsä sisällä, eikä siirry niistä tekoihin. Hullumpana pidänkin sitä, että joku seitsemänkymppinen mies oikeasti kokisi samanikäisen naisen rupsahtaneen, selluliittisen vartalon kiihottavaksi.

Kuitenkin olen ehdottomasti alaikäisten (kuin myös kaikkien muunkin ikäisten henkilöiden) seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan. Tällä tarkoitan sitä, että alaikäisiin kohdistuvien seksuaalisten ajatusten olisi hyvä - ja pitäisikin - jäädä vain ajatusten tasolle, ei muuttua oikeiksi teoiksi. Saahan naista alistavaa raiskauspornoakin katsella tai fantasioida sen sisältämistä asioista, eikä se välttämättä tarkoita sitä, että haluaisi raiskata jonkun elämänsä aikana.

Teinitytöille, ja miksei muillekin, siis hieman järkeä siihen, miten netissä toimii, sekä ymmärrystä niitä puutteisia vanhoja miehiä kohtaan, jotka eivät vuosikausiin ole saaneet naida tiukkaa naista.
En ole mikään nero ihmissuhteissa - olen oikeastaan jäykkä, kaavamainen ja kömpelö. En tunnista sitä, kuinka joku vihjailee haluavansa nähdä minut, enkä tajua hienovaraisia vihjauksia siitä, ettei minun kannattaisi tulla käymään jossakin. En ole kovin hyvä aavistamaan aikooko luokseni tuleva puolituttu suudella vai kiskaista minua turpaan.

Lärvikirjan käyttäjänä olen varmaan yhtä onneton: kirjoittelen ylipitkiä juttuja, jotka eivät kiinnosta ketään, sekä lisään miljoona uutta kuvaa aika ajoin. Jotakin kuitenkin tiedän. Ihmiset tekevät siellä ajoittain kaikkea muuta kuin sitä, mitä Lärvikirjasta käytetyn ilmauksen "sosiaalinen media" luulisi pitävän sisällään. Kaikkitietävänä muka-viisaana annankin sitten muutaman vinkin Lärvikirjaan liittyen. Yleisesti ottaen ne voisi tiivistää lauseeseen "Lärvikirjan kuuluisi olla sosiaalinen media - vittu käytä sitä sellaisena".

1. Ketään ei kiinnosta, minkä väristä räkää sulta tulee nenästä tai väänsitkö pyttyyn kiinteät vai pehmeät tortut. Jos olet kipeänä, hienoa et oot, mutta onko sitä pakko hehkuttaa kaikille kavereillesi? Minusta flunssainen ääni on jollain tasolla seksikäs. En tiedä miksi, mutta se voi tuoda ihmisen olemukseen ja ääneen jonkinlaista karismaa. Johtuuko se siitä, että ääni on paineessa aavistuksen verran korkeampi? Joka tapauksessa, vaikka flunssainen ääni onkin seksikäs juttu, samaa ei voi sanoa vihreästä rä'ästä tai antibioottikuurista. Kuulumisten kertominen ja siten yksittäinen "olen sairaana" -päivityskin on tietty ihan normaalia, mutta päivittäiset tai ylitarkat kuvailut omasta sairastamisesta voi jättää kertomatta. Oikeasti.

2. Ketään ei kiinnosta sekään, että sinulla on tylsää. Hyvin monella ihmisellä aika käy jossain vaiheessa elämää pitkäksi. Pelastatko toisen ihmisen pitkäveteisyydeltä valitellessasi tilapäivitykselläsi (Esim. "huoh mulla on tylsää") omaa tylsistyneisyyttäsi?

3. Kun sinulta kysytään mitä kuuluu, voit kokeilla vastata siihen muutakin kuin "ihan hyvää". Se ei kerro toiselle mitään. Voit vaikka kertoa, mitä olet viime aikoina tehnyt tai mitä sinulle on tapahtunut. Se toimii.

4. Heitä se älypuhelin vittuun, kun olet ihmisten seurassa. Harva asia on ironisempaa kuin se, että ihmisten keskellä yksi plaraa kosketusnäyttöluuristaan sosiaaliseen mediaan tykitettyjä uusia juttuja. Lärvikirjan pitäisi olla apuväline sosiaaliseen elämään, ei sen korvaaja. Nosta katse kosketusnäytöltä ja kokeile suunnata se toisten silmiin ja keskustella heidän kanssaan. Ehdit lukea joskus myöhemminkin yksin ollessasi luokkakaverisi kuumemittarin astelukemista ja lapsuudenkaverisi sen hetkisestä sijainnista.

5. On hienoa, että käyt bilettämässä ja vierailet eri paikoissa. Osasit todennäköisesti tehdä niin myös ennen kuin liityit Lärvikirjaan - ilman, että teit siitä päivityksen. Joskus mietin, kun henkilö A kertoo olevansa henkilöiden B ja C kanssa paikassa P, ja henkilöt B ja C tykkäävät tästä statuksesta, että hei c'mon, tajuavatko A, B ja C, että... Niin. Joo.

6. Tykkääminen ja kommentoiminen ei ole kiellettyä. Se on jopa suositeltavaa. Se osoittaa, että sinä välität, kuuntelet, luet, olet vuo-ro-vai-ku-tuk-ses-sa.

3...










2...










1...










163496_549665101766233_1591420762_n.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Facebookissa on kyllä tosiaan hauskoja sivuja. :D

Tässä se kuva normaalissa muodossa:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=549665101766233&set=a.268489309883815.67691.268330443233035&type=1

Niin ja suokaa anteeksi neljännen ruudun sisältämä kirosana. Itse en harrasta kyseisenlaista kielenkäyttöä, mutta en minä toisaalta tuota kuvaa tehnytkään. :)

Nextpertt[Ei aihetta]Luonut: NextperttMaanantai 08.04.2013 02:21

life is hard.
poistin facebookin
tumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.giftumblr_m2llqiiXGs1qkh8rm.gif

tumblr_mku17otW8B1rrwhzyo1_500.jpgtumblr_m63ykyypnB1r7zfvqo1_500.giftumblr_mkwhhn3oFN1rat8olo1_500.giftumblr_mkr4mxAYtk1rfdlveo1_250.giftumblr_mkwgvhKEt51rowe1io1_500.pngtumblr_mkwgjdsVDb1rxbqo2o1_400.gif

A-style┼ VineLuonut: A-stylePerjantai 05.04.2013 10:18

LitaLita facebookissa!Luonut: LitaTiistai 12.03.2013 00:11

Mua voi virallisesti seurata facebookissa täällä!

Ja uutta postausta pääsee lukemaan tästä! jei! ♥


Tällä kertaa keksimme yrittää ilmaista videoprojektilla sen, että aktiivisia faneja jrockille löytyy vielä Suomesta! Yritetään siis oikeasti kunnolla tällä kertaa, eikö?

Ohjeet ovat varsin yksinkertaiset:

1. Kirjoita lista bändeistä paperille keiden haluaisit vetävän keikan Suomessa.
Kirjoita bändien nimet mahdollisimman isolla että ne näkyisivät hyvin youtubeen tulevassa videossa.
2. Ota itsestäsi tai kaverien kanssa kuva lapun kanssa.
3. Lähetä kuva osoitteeseen O-ChanAnime@hotmail.com
4. Kuvista kootaan video youtubeen.

Deadline kuvien lähettämiseen on 31.3.

Lisäselvitystä voit saada esimerkiksi myös tästä blogimerkinnästä: Dye my ordinary days

Jotta voisimme tehdä tästä videoprojektista todellisen väestöräjähdyksen, kehotamme teitä kutsumaan ystävänne mukaan esim. Facebook-ryhmään, mainostamaan projektia kaikissa mahdollisissa tiedotusvälineissänne ja antamalla tietenkin projektiin myös oman panoksenne!


Twitterin tagina voidaan käyttää esim. #FinlandWantsJrock.

pulinää[Ei aihetta]Luonut: pulinääMaanantai 17.12.2012 18:45

Kirjoita Facebookin hakulaatikkoon annettu kirjain ja kerro henkilöstä mikä tuli ensimmäisenä.

- J -
Kuinka paljon hän merkitsee sinulle? - nii paljo ettei sanat riit kuvailee ♥
Voisitko kertoa hänelle asioita joita et kertoisi muille? - juu :)
Milloin viimeksi näit hänet? - tunti sit linkas
Suutelisitko häntä? - enny sentää :D
Oletko riidellyt hänen kanssaan? - joo:(
Onko hänen äitinsä kiva? - juu

- A -
Onko hän koskaan mokannut pahasti sinun nähdessä? - kai se joskus o :D
Oletko ollut ihastunut häneen? - jooo
Oletko koskaan huutanut hänelle? - juu :D
Voisitko kuvitella seurustelevasi hänen kanssaan? - noo emmätiä :D
Kauan olette tunteneet? - iha pienest asti :)

- E -
Onko hän tyttö vai poika? - poika
Mitä muuttaisit hänessä jos voisit? - tota player asennet xd
Oletko koskaan rikkonut lakia hänen kanssaan? - enköhä :D
Mitä mieltä olet hänen tyylistään? - (Y)
Onko hän facebookkaverisi? - no ehkäpä :D
Onko hän samassa koulussa kanssasi? - juu
Yksi parhain muisto hänen kanssaan? - noo varmaa ne silloku oltii ain välil koulul , välil tupekaa ja välil kahestaa :) ja sit tietty se ku oltii pihlavas kahestaa yhes hianos paikas:D

- H -
Tykkäätkö hänen nimestään? - juu:)
Voisitko kuvitella meneväsi naimisiin hänen kanssaan? - ennnn
Pukeutuuko hän värikkäästi vai tummasti? - noo tummasti, paitti on sil ny punaset farkut ;)
Hänen lempiurheilulaji? - ei varmaa mikää :D
Polttaako tai juoko hän? - molempii jep :D
Oletko ollut/oletko ihastunut häneen? - en

- I -
Onko hän koskaan tehnyt sinulle jotain tosi kusipäistä? - kai se o:D
Onko hän tyttö vai poika? - tyttö
Oletko koskaan saanut viestiä häneltä? - juuuu , 24/7 :D
Oletko käynyt hänen kotonaan? - jjeps
Luotatko häneen? - toki :>
Onko hän puhunut vanhemmillesi? - juuu

- N -
Onko hän sinulle tärkeä? - onn <3
Oletko viettänyt paljonkin aikaa hänen kanssaan? - juuu:)
Voisitko lyödä häntä? - enn D:
Onko hän kaunis? - juuu!
Vihaako hän sinua? - hope not D:
Seurusteleeko hän? - eei
Onko hän sinulle sukua? - ei

- S -
Onko hän hyvännäköinen? - juu (:
Onko hän poika vai tyttö? - poika
Milloin viimeksi olit hänen kanssaan samassa porukassa/kahdestaan? - tnä koulus :)
Haluaisitko viettää hänen kanssa aikaa enemmän? - no vaikkajuu :)
Onko hän tekstannut sinulle jotain ihanaa? - nojaa :D onon

- T -
Rakastatko häntä? - no kaverin juu :)
Tiedätkö missä hän asuu? - juu
Milloin viimeksi näit hänet? - tänää koulus?
Mitä teitte? - jaa a :D
Oletko seurustellut hänen kanssaan? - en
Oletko suudellut häntä? - en

- V -
Onko hän sinulle tärkeä? - on
Oletko sanonut hänelle 'rakastan sinua'? - juu
Oletteko seurustelleet? - jep
Oletko suudellut häntä? - jyyy