IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 993 (1.7.2008 alkaen)
Koko
120 jäsentä
Tyttöjä: 92 (77 %)
Poikia: 28 (23 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 84 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (120)

MensÅ^VepstroubleKorruSigitiusRosgakorihändmeidNSFFAkihStarblomAlice-sanElyseYuiumi-ReiLaCaSiNaNinzabariksadtukkakoskelo

hiipiaIf I SCREAM SCREAM SCREAMLuonut: hiipiaKeskiviikko 17.03.2010 22:35

Laa - sanoo:
*ahdistusröhnötys*@-@
Hiipiä sanoo:
*nappas särkylääkkeen ja koittaa kyylätä Tsunan kenkiä et vois alkaa maalaamaa* @@
hutera olo + epävakaat kädet + maali = ei hyvä
Laa - sanoo:
@-@
liikaa hommaa + paineita + tressiä = ei tee mitään > ei tapahdu mitään > fail
Hiipiä sanoo:
ei siul oo enää mitää hätää <3
FFFFFFFFFFFFFFFFFFF
*SOTKI*
Laa - sanoo:
;_;,,
Hiipiä sanoo:
>B<
kukaa ei huomaa mustia sormenjälkiä valkeella kohalla, k?
Laa - sanoo:
.*R* ei
;_;
NYAYADRSYTASFUKYDAGLIAFUGFIKLHFAHCFpldjkölh,dföl,fd.nfj.-flkmhgxlhgkgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
ggggggggggggggggggggggggggg
-poks-

hiipiaWould you scream with meLuonut: hiipiaKeskiviikko 17.03.2010 20:01

Szzaszxsjjdaahdfkhsfkfu perkeleeeee, pitäis koettaa parantua nopeasti. Tajusin tossa äsken, että perjantai on IHAN KOHTA ja pitäis ehtiä viimeistelemään cossit ennen sitä mielellään. Itken vähän.

mirukutii.Luonut: mirukutiiKeskiviikko 17.03.2010 16:35

uaa en kestä, tää kauhee yskä/kurkkukipu vaan jatkuu ja jatkuu. olis ihan mukavaa jos tää menis ohi ennen viikonloppua, ni en olis tre kupliis iha kuollu.

btw, cossi on lähes valmis ! käyn viel ostamassa tänään tekoripset, korvikset ja mustaa kynsilakkaa ( oon evo ja hukkasin mun edellisen.. :( ) ja kenkulitki on postitettu tänään niin pitäs tulla perjantaina, joten ehin improvisoimaan niitten kans viel sit enne lauantaita. sit ehk viel lisäilen parit 'narut' niihi housuihin ku ne näyttää jotenki tyhjilt emt.

ElyseJIPIIIIII!Luonut: ElyseKeskiviikko 17.03.2010 00:33

Mahdoton on käynyt toteen. LÖYSIN HOUSUKANKAAN 5e/m!!!!!!! Siis te ette todellakaan tiedä kuinka onnellinen olin silloin ja tällä hetkellä. Koin oikeasti jonkun valaistumisen. Miten tällaista voi sattua? Katsottiin myyjänkin kanssa jo eilen, että ei, ei löydy mitään oikeaa sinne päinkään. Jätin ostamatta. Tänään palasin kauppaan ja olin ihan luovutuksen partaalla. Sitten yhtäkkiä päätin, että ei, en luovuta. Teen vaikka raidat ompelukoneella itse. Sitten aloin etsiä oikeanväristä yksiväristä kangasta, jota ei sattumalta löytynyt sen väriskaalan muotikangas pinoista. Päädyin siis liikkeen perälle. Ja se pisti heti silmään. Suustani kuului hiljainen ilon korahdus ja käteni tärisivät, kun huomasin kangasrullan alekankaiden pinosta. Sanoinkuvaamaton hetki. Sen jälkeen olin yhä onnelisempi ja olen ollut taivaassa varmaan koko päivän siitä lähtien. Mikään ei ole lannistanut minua. Tarot-korteissa luki, että tänä päivänä Jumala suosii minua. Ja niin kävi. Vaikken todellakaan niin uskonut.

13ackuptooooo pinkLuonut: 13ackupTiistai 16.03.2010 22:35

GAAAAAAAAAAH!
Ei tietenkään valmis mutta saatiin NOI PAIDAT!!!!! (musta paita ei kuulu asuun)

kikono<3Luonut: kikonoTiistai 16.03.2010 21:30

Suvi män tapama uusi karjalauma in jännä paikka med vaimot ja jälkiruoka, toisen vaimo kaveri ja mustasukkane rakastaja <33

saa nähä tuunko hengissä takasi ::D
FFFF EN TASAN TUU KIPEEKSI NYT. Tuun silti. Vittuu.
Pitäis mennä välillä näyttäytymään koululla ja Kuplimaankin pitäis lähtee silleen IHAN KOHTA (en taas jaksa tajuta, että se on heti tässä. En ees ehdi purkaa matkalaukkua kun pitää jo pakata uudelleen) ja asdhfhasdfsdtfght. Onneks cossit on sentään suurinpiirtein kierrätettäviä, hienosäätöä siellä ja täällä mut nii.

Tampere tulee Kuplimaan. Perjantaille en tuu aikasemmista suunnitelmista huolimatta (dämet, vielä me joskus saadaan Spanner ja Tsuna cossattua..! Toinen kerta kun joudutaan siirtämään).
Lauantai: P3, MC
Sunnuntai: KHR, Italiano!Tsuna

ElyseEnnustan...Luonut: ElyseMaanantai 15.03.2010 23:07

..että saan angiinan A) juuri Tampere Kupliiksi B) keskellä viikkoa ja sitten olen ihan paniikissa ja angstissa pukuni kanssa joka tapauksessa. Äidillä on 40 astetta kuumetta, samaa on tarttunut siskoon ja Ramiin. Että kiva. Tavallaan toivon sitä. Saisi vaan luovuttaa. Tai sitten saisi kunnon tekosyyn käyttää vanhempaa versiota asusta tappamatta itsetuntoaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Viime yönä oli motivaatio tehdä asua. Nyt se taas katosi. Ja huomasin hankkineeni kaiken lisäksi liian vähän nappeja. Tyhmä minä.

Mutta tuli hankittua nenäkittiä. Se toimii muute hyvin, mutta se tahmaa IHAN KAIKEN ja sen meikkaaminen on tappavaa. En tiedä onnistuuko kuinka hyvin lauantaina.

Ehkä otan tavoitteeksi tänään muokata liiviä ja tehdä kauluksen kauluspaitaan. Sitten otan kouluun mukaan vaikka paidan mukaan ja teen siellä napinläpiä tai jotain.
Jotenkin laiskuus iski pahasti päälle CosplayGaalan jälken kuun puurnasin sen asun kanssa niin pitkään ja hartaasti. Ja sitten oli vielä Madam Red. Nyt vaan on mehut pois ja haluaisi keskittyä hauskanpitoon, kavereihin, kotiin ja kouluun. Ei vaan jaksaisi....

Viikon päästä on Tampere Kuplii. Cossi on totaalisesti vaiheessa. Sain sentään vähän rahaa. Mutta ei se rahalla pelkästään edisty. Ei ole samanlaista motivaatiota kun on aiemmin ollut....

Mutta en ole luovuttajatyyppiä. Sen takia tosin seuraava viikko on täyttä helvettiä, kun mistään ei tule taas kuitenkaan mitään. Ja sitten vituttaa jos yrittää kovasti ja homma ei onnistuisikaan. Se olisi inhottavaa. Haluan kovasti päästä taas kisaaamaan. On sitä ikävä.

Ja muuten sitten kun Tre Kuplii ja Baka on ohi, niin puurran koulun kanssa, alan juoksemaan ja teen ajan kanssa kaiken Jack Sparrowta varten <3

Täytyy muuten katsoa, että teenkö asun World Cosplay Summittiin. Se olisi mahtavaa, mutta jos en, niin sitten tulee luultavasti pidempi tauko cosplayn kanssa kirjoitusten takia varsinkin keväällä. Ehkä kulutan Jack Sparrowta vähän muuallakin kuin taphtumissa... ;)

Hei, antakaa vinkkejä lääkkeeksi motivaationpuutteeseen asun tekemisen kanssa..!...!...! Kiitos. Olen todella avun tarpeessa.

ElyseHomma alussaLuonut: ElyseKeskiviikko 10.03.2010 01:42

Pääsin tänään ensimmäistä kertaa käsiksi Tre Kuplii cossiini. Leikkasin jo puolimatkaan kauluspaidan kankaat. Katsoo nyt riittääkö kangas sellaiseen hienoon koristejuttuun rinnuksissa, vaikka ei se oikeasti siitä kyllä näy. Liivin voisin kyllä laittaa muokkaamisvalmiiksi. Voi kumpa saisin homman mahdollisimman valmiiksi huomenna, koska menee kolme päivää kaikkeen muuhun, kun torstaina teatteri, perjantaina leffa ja lauantaina jättisyntymäpäivät Urjalassa. Että kiva. Sainpahan aloitettua.