IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 5 034 (1.7.2008 alkaen)
Koko
120 jäsentä
Tyttöjä: 92 (77 %)
Poikia: 28 (23 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 84 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (120)

miyww^-Lil_Witch-ley_laSandormDiaagetukkakoskelohironriksadStarblomMeru]Nanu-chanRazu-chanyennuRoraRaaku[Tassu]
vaan Tampereelle.

Huomisen (ylihuomisen?) cossi sisältää mm kesämekon, pitkien kalsareiden jämät, sanomalehteä, pikaliimaa ja ideaalisiteen kiinnityshakasia. Fail. com

Krääeghs en osaa päättää rakastanko asuani vai vihaanko vain [koska se feilaa niin monesta pikku jutusta]

winseKiiree!Luonut: winsePerjantai 19.03.2010 02:59

AAAAAA ELÄN (en). 8D/ Herätys neljän tunnin päästä ja niiiiin. Tein urheasti kaiken melkein valmiiksi hienosäätöjä lukuunottamatta, mutta nyt nuokun jo siihen malliin, että viskaan suosiolla takin penkille, menen nukkumaan ja jätän imuroinninkin aamuun.

Aura saapuu aamusta, toiset lapsoset tulevat illemmalla ja ihan viimeiset lauantaina. Kuplitaan kun tavataan. o/

kikonoJAA JAALuonut: kikonoTorstai 18.03.2010 22:33

hyvin alkaa tää katin ja miu reissu :D
Telloin tällä kertaa OIKEAN JALKANI ja nippa nappa kävelen sen kaa xD ja kati oli lasketellessa hajottanu oikean käpälänsä :D
Jenna saa kantaa meijän tavarat (:
Oon jo voiton puolella..! Vedän nyt vaan koko illan kaikkea ja oon huomisen pilvessä niin hyvin menee. (Miun sairaudenhoito: niin vitusti särkylääkettä kuin uskallan ottaa + kaikkea mahdollista c-vitamiinipitoista alas kurkusta vaikka väkisellä.) Tilailin äsken junaliput, meni kivasti rahaa niihin. 2 huomiselle (miulle ja Nemsille) ja sit sunnuntaille Tampereelta Joensuuhun (meen hakemaan kissakultamussukkani takaisin) ja sit maanantai-illalle, kun palailen Lappeenrantaan kantamuksieni kanssa.

Ai vitsi, mie ihan tunnen miten ajatukset alkavat vähä vähältä luistamaan. Siistiä! Pitäis kai ruveta pakkaamaan tässä kohta.
Ottaa tosi paljon päähän nyt. On ollut tässä jo jonkin aikaa fiilikset cossistani: "Siitä tulee oikeastaan ihan hyvä", mutta tällä hetkellä näen vain sen puutteet. Vaikka siis tämähän on toinen versio kyseisestä hahmosta. Tai no okei. Paljastetaan sitten kaikille, en enää pysty pitämään tätä hahmoa salaisuutena: Olen tulossa Sweeney Toddina Tre Kupliiseen.

Olen perfektionisti, mutta joskus valehtelen itselleni. Oikeastaan tosi usein, muuten en cossaisikaan. Ja se mistä valehtelen, ovat kaikki virheet. Muistan kuinka ajattelin, että Sweeneyni oli todella onnistunut Desuun. Mutta ei se sitä ollut. Kun sain muutamia kehuja, aloin oikeasti ajatella niin. Siksi tein nyt tämän "korjauksen", jossa on uuden housut, paita, peruukkia korjattu, veitsissä hopeapaperia, vyö maalattu uudestaan......... Hansikkaat istuvammat, liiviä rankalla kädellä muokattu. Ei tämäkään ole sitä tasoa vielä, mille haluan yltää. Ottaa vaa niin päähän. Varsinkin nyt kun olen kipeä ja aika loppuu ja stressi tappaa minut varmaan johonkin mahahaavaan tai aivoverenvuotoon.

Teen nyt tähän listan aisoiden selkiyttämiseksi itselleni, että teille, kuinka vaiheessa edelleen olen. Ja miksi on syytä stressata:

[ /]veisten päällystäminen metallipaperilla
[x]veisten terien muokkaaminen massalla
[x]nappien kiinnittäminen ( väh. 17kpl)
[x]nappien lävet (sama määrä)
([ ]koristekuviot paidan etuosa)
[x]kaulus kauluspaitaan
([ ]kauluspaidan patinointi)
[x]kiharoiden tekeminen
[ ]kiharoiden kiinnttäminen (+ muuta säätöä)
[x]käsineiden kaventaminen
[x]liivin alimman palkin muodon muokkaaminen
[x]liivin takaosaan nauhoitus
[x]liivin patinointi (vielä vähän säätämistä)
([ ]nappi ja napinläpi housuihin (onnistuu hakaneulalla, jos kiire))
[x]nauha vyöhön)
[x]vyön, nauhan ja kotelon maalaminen
[x]nappien maalaaminen
[x]napin siirto ja uusi napinläpi liiviin
[x]pyyhe
[x]pyyhkeen pidike
[x]liivin kaventaminen

Että siinä se. Ja tähän mennessä olen:

[x]tehnyt housut
[x]kauluspaidan ilman kaulusta
[x]koristellut napit
[x]purkanut halpisperuukin nauhoihin

No, vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä, mutta huomenna olen poissa koulusta, koska olen kovassa flunssassa ja ehkä myös perjantaina. Ja nuo asiat jotka taas olen tehnyt, ovat ainakin pinta-alaltaan suurimmat työt koko cossissa. Ja onhan ainakin peruukki, käsineet, kauluhuivi, partaveitset ja liivi jonkinmoisessa vaiheessa Desun jäljiltä, vaikka melkein kaikkia muokkaankin. Mutta kuitenkin. Täytyy kyllä jostain karsia... En muuten saa valmiiksi... D:

hiipiaIf I SCREAM SCREAM SCREAMLuonut: hiipiaKeskiviikko 17.03.2010 22:35

Laa - sanoo:
*ahdistusröhnötys*@-@
Hiipiä sanoo:
*nappas särkylääkkeen ja koittaa kyylätä Tsunan kenkiä et vois alkaa maalaamaa* @@
hutera olo + epävakaat kädet + maali = ei hyvä
Laa - sanoo:
@-@
liikaa hommaa + paineita + tressiä = ei tee mitään > ei tapahdu mitään > fail
Hiipiä sanoo:
ei siul oo enää mitää hätää <3
FFFFFFFFFFFFFFFFFFF
*SOTKI*
Laa - sanoo:
;_;,,
Hiipiä sanoo:
>B<
kukaa ei huomaa mustia sormenjälkiä valkeella kohalla, k?
Laa - sanoo:
.*R* ei
;_;
NYAYADRSYTASFUKYDAGLIAFUGFIKLHFAHCFpldjkölh,dföl,fd.nfj.-flkmhgxlhgkgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
ggggggggggggggggggggggggggg
-poks-

hiipiaWould you scream with meLuonut: hiipiaKeskiviikko 17.03.2010 20:01

Szzaszxsjjdaahdfkhsfkfu perkeleeeee, pitäis koettaa parantua nopeasti. Tajusin tossa äsken, että perjantai on IHAN KOHTA ja pitäis ehtiä viimeistelemään cossit ennen sitä mielellään. Itken vähän.

mirukutii.Luonut: mirukutiiKeskiviikko 17.03.2010 16:35

uaa en kestä, tää kauhee yskä/kurkkukipu vaan jatkuu ja jatkuu. olis ihan mukavaa jos tää menis ohi ennen viikonloppua, ni en olis tre kupliis iha kuollu.

btw, cossi on lähes valmis ! käyn viel ostamassa tänään tekoripset, korvikset ja mustaa kynsilakkaa ( oon evo ja hukkasin mun edellisen.. :( ) ja kenkulitki on postitettu tänään niin pitäs tulla perjantaina, joten ehin improvisoimaan niitten kans viel sit enne lauantaita. sit ehk viel lisäilen parit 'narut' niihi housuihin ku ne näyttää jotenki tyhjilt emt.

ElyseJIPIIIIII!Luonut: ElyseKeskiviikko 17.03.2010 00:33

Mahdoton on käynyt toteen. LÖYSIN HOUSUKANKAAN 5e/m!!!!!!! Siis te ette todellakaan tiedä kuinka onnellinen olin silloin ja tällä hetkellä. Koin oikeasti jonkun valaistumisen. Miten tällaista voi sattua? Katsottiin myyjänkin kanssa jo eilen, että ei, ei löydy mitään oikeaa sinne päinkään. Jätin ostamatta. Tänään palasin kauppaan ja olin ihan luovutuksen partaalla. Sitten yhtäkkiä päätin, että ei, en luovuta. Teen vaikka raidat ompelukoneella itse. Sitten aloin etsiä oikeanväristä yksiväristä kangasta, jota ei sattumalta löytynyt sen väriskaalan muotikangas pinoista. Päädyin siis liikkeen perälle. Ja se pisti heti silmään. Suustani kuului hiljainen ilon korahdus ja käteni tärisivät, kun huomasin kangasrullan alekankaiden pinosta. Sanoinkuvaamaton hetki. Sen jälkeen olin yhä onnelisempi ja olen ollut taivaassa varmaan koko päivän siitä lähtien. Mikään ei ole lannistanut minua. Tarot-korteissa luki, että tänä päivänä Jumala suosii minua. Ja niin kävi. Vaikken todellakaan niin uskonut.

13ackuptooooo pinkLuonut: 13ackupTiistai 16.03.2010 22:35

GAAAAAAAAAAH!
Ei tietenkään valmis mutta saatiin NOI PAIDAT!!!!! (musta paita ei kuulu asuun)