IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
13.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 624 (1.7.2008 alkaen)
Koko
368 jäsentä
Tyttöjä: 314 (86 %)
Poikia: 54 (14 %)
Keski-ikä
30,6 vuotta
Otos: 177 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta

Jäsenet (368)

IiduU`^^jansku^^---helmi-iida-alinaDAMNANNIKAankkapallo||NatuAme-79susanna___pösäHAuki``wiltsujnnitupe``VesseliMillaWeeT|WeliI
- Vanhemmat »
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1634559
< lapsella mahtaa olla hauskaakin ? ei hitto 8D

em-janäin sitä opiskellaan!Luonut: em-jaKeskiviikko 29.10.2008 14:42

kyllä tämä vielä tästä lähtee sujumaan! käväsin äsken tekemässä kaks tenttiä, joihin kumpaankaan en ollu ees lukenu. itse asiassa en oo koskaan ees nähny niitä kirjoja jotka niihin olis pitäny lukea. ja toissapäivänä annin kans päätettiin ilmottautua niihin ja päätettiin että luetaan ees toiseen! viime yönä sitte puoli yhen maissa hoksattiin että perkele, aamula on tentit. jäipä se lukeminen sitte.
nyt oottelen innolla että jos tuurilla olis päässy ees toisen läpi! jos saisin ees ykkösen. olis nättiä.

eilen oli makoisa päivä meillä annin kans. anni vinku ja vonku kaks ja puoli tuntia että lähetään kauppaan. sittekkö mie suostuin niin anni ei halunnukkaan ennää lähteä sinne kauppaan. viittä vaile salkkarit mentiin ulos ja otettiin pari kuvaa, ja tultiinki sisäle takas kattoon salikset ja sitte kauppaan.
oli aika jännittävää ko hoilattiin tuossa pihalla jumalan karitsaa, niin sielähän se karitsa sitte liihotteli taivalla! vau. pyöräilin anni tarakalla 500 metrin päähän kauppaan ja bölinä vain kävi ko hurautin tien yli. anni huusi epähuomiossa tarakalta että "pyöräile lujempaa että keretään alle!", ehkä se tarkotti että keretään tien yli, eikä autojen alle. tai mistä siitä ikinä tietää..

tullessa kaupasta sitte vain pipon tupsut heilahteli ko polokasin taas satasta tien yli. meinas jakkimakupalatki puota ostoskassista ko oli nii luja vauhti.

kyllä mie sanon pojat, että tuo anni vielä tukehuttaa minut. mulla on hirveä yskä ja ainako alan nauraan niin meinaan tukehtua. ja anni naurattaa minua vasitela koko ajan! kertoo kaikkia hulluja juttuja että mie varmasti nauran. näin.

no mutta ylihuomenna on perjantai jes <3.

meän pitäis ehkä siivota tätä meän kämppää, muttei oikein jaksais.. tekis sitte pikasiivouksen joskus muulloin. nyt ei oikein inspaa.

kiitoshei.

mmmuru`miksei martsa miksei ? ;oLuonut: mmmuru`Perjantai 17.10.2008 15:15

Mä ajattelen sua, mitä ikinä mä teenki.
Sun kuvas on mun mieles minne ikinä mä meenki.

"hei miksei martsa, se on yks niistä jotka saa sut nauraa vaikka sua kuinka vituttais ?!"
- Vanhemmat »