IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 20 614 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
351 jäsentä
Tyttöjä: 184 (53 %)
Poikia: 167 (47 %)
Keski-ikä
36,4 vuotta
Otos: 253 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,6 vuotta

Jäsenet (351)

_jepu_lateksimahmoChiaroscurohannamansikkaGanosPetwwamaazetungS4nn4^^-Jani`4ever_youngKatsu_^Norski_HadessAlkomaholimese87
- Vanhemmat »

Neekku-[Ei aihetta]Luonut: Neekku-Tiistai 24.02.2009 20:04

Huomen klo 21-22 Greyn anatomia ja sit tien päälle Vaarille ft. Inttis <3 Täst reissust tulee mahti ((:<3333

__tiudetällänen löyty :)Luonut: __tiudeKeskiviikko 20.08.2008 21:45

HAMINA


Hamina on kovin kylä Kymenlaaksossa. Haminalaiset itse kutsuvat sitä kaupungiksi, vaikka siellä ei ole edes liikennevaloja. Lähes kaikki haminalaiset ovat kovia natsiskinejä, jotka ajelevat amis-autoillaan ja juovat kaljaa.
Hamina on myös tunnettu joka syksyisestä "valojenyöstä". Silloin Haminan puistoon (huomaa, yksikkömuoto) kertyy normaalia isompi lauma teinejä (kovia natsiskinejä, seksikkäitä ritsoja yms.) juomaan alkoholia. Haminan kansallispukuun kuuluvat luontaisesti musta/tummansininen pilottitakki, maiharit, metrot ja tukka, jota ei ole. Jos olet tosihaminalainen, niin kaulassa roikkuu tietenkin niin suuri suomileijonakoru kuin mahdollista. Haminassa naispuolisissa ihmisissä esiintyy ns. vinkuintiaani-efektiä. Vinkuintiaani-efektin omaavat naaraat harrastavat usein biisoninkarvakenkä taistelua, joka saattaa sivullisista näyttää hyvinkin raa'alta ja järkyttävältä.
Haminalaiset nuoret yrittävät päästä kunnollisempaan elämään hakeutumalla paikalliseen ammattikouluun, autopuolelle. Tuo valinta tekee vain lisää amiksia pörräämään toria ympäri. Valitettavasti joitakin nuoria virtaa myös Kotkasta sekä Venäjän puolelta Virolahdelta ja Miehikkälästä, tuohon Amistenkehtoon hankkiutumaan elämästään pois.
Yleisempään liikenteeseen Haminassa kuuluu (Amisten ja pissisten ohella) myös pyöräilijät, jotka eivät erota ajokaistaa pyörätiestä (Luulevat Helkamaa autoksi), sekä lukuisempaakin lukuisemmat taksit joita pöllähtää joka nurkan takaanta. Nuo taksit ovat yleensä mersuja, mutta myös muut merkit ovat alkaneet tekemään suosiota. Useimmiten niille kannattaa vilkuttaa, mitä varmemmin vilkuttavat takaisin vaikka eivät tuntisikaan. Mutta kannattaa kuitenkin varoa, ne saattavat lähteä perään luullen että tarvitset kyytiä(Vaikka olisitkin ohimenevässä autossa.)
Jokaisen turistin ehdoton matkailukohde on Haminan Autogrilli, tuo Haminan ylellisyys. "Isot makkispekkikset kaikilla mausteilla" kuuluu monen AGläskin suusta.

sylvilicioushaminaa<3 ->Luonut: sylviliciousSunnuntai 27.07.2008 23:06

- Vanhemmat »