IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
5.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 367 (1.7.2008 alkaen)
Koko
44 jäsentä
Tyttöjä: 44
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 37 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,1 vuotta
Ylläpitäjä
XsandeX
Valvojat
sru-, Rizz

Jäsenet (44)

Hemmu78ttoamasFilia----JoNNa---JuLia78virtausmiitu-Yeppa[mar[re]^^babycakes^^^San-na^caprismiimuskiIceFairyiiidA--INIS-
<rakas>

^Fallen|AngelLpr:n keskussairaalaLuonut: ^Fallen|AngelKeskiviikko 01.10.2008 15:03

28.9.
Päivä meni kotona ihan normisti. Kävin siinä kuuden jälkee illalla Rasilassa kävelemässä siinä toivossa et sais supistuksia aikaan. Seitsemältä kävin suihkussa ja menin puoleks tunniks sänkyyn lepäilemään. Kaheksan jälkee alko olla omituine ja hieman huono olo, ei voinu olla oikee mitenkää, maha tuntu tosi raskaalta ja tuntu ettei voinu olla ollenkaa paikoillaan. Sitä sitte jatku vajaa pari tuntia ja sit ei ollu taas yhtää mitää.

29.9.
Kello oli melkein 02:00, sängyssä Juuson kanssa juteltii vielä siihen aikaan. Miula jäi kuitenkin lause kesken ku tunsin yht'äkkiä et jotaki lämmintä valuu miu reittä pitkin.
"Öö... Juuso."
"No?"
"Miul tais mennä just osa vesistä..."
No eihä siinä, ihmettelin vähä aikaa sängyllä, kävin vessassa ja menin takasi makkariin istumaan sängyn viereen. Ihmeteltii siinä sitte et nytkö lähti sitte tuli. Mietin et mitä mie otan mukaa. Halusin kuitenki olla varma et vesiä tosiaa meni, olin keittiöö menossa ja todisteet lorahti myös. Ei siinä muuta ku polille soittamaan ja sit lähettiiki kohti Lappeenrantaa.

Matkan aikana pysähyttii viel piccololla, Juuso kävi ostaa energia juomaa ja tankkas auton samalla.
Kaiken lisäks jouduin matkan varrella tulkkaamaan Juusolle liikennemerkkejä :'D

Perille ku päästii ni kirjasivat tiedot ylös, ottivat käyrät ja laittoivat tarkkailuhuoneeseen.
Siinä pikku huoneessa tuli sitte aikaa tapettua ja synnytyksen alkua ootellessa.

30.9.
Olo alko olla aika stressaantunu ku mitää ei voinu tapahtua. :/ Kätilö muutaman kerran laittoi miule kohdunsuuta kypsyttävän pillerin puolikkaan joka sitte lopulta sai aikaan kipeitä supistuksia joita alko tulla säännöllisesti n klo kolmesta lähtien.

Supistukset alko muuttua aina vaa tuskasemmiks. Salkkarit sai vielä katottua kuitenkin :D Mut siitä eteepäi.. Ai helvetti että koski! Juuson kanssa huudettii suurinpiirtein kilpaa ku supistusten aikana miu kynnet porautu häne ihoon. Puolen yheksän aikoihi vissii sain jonkun kivunlievitys ruiskeen mut vitut siitä ollu mitää apua. Paikatki oli koko aja auki vaa kahelle sormelle eli minkäänlaista edistystä ei ollu tapahtunu.

Epiduraalia tuli vaadittua moneen otteeseen mut ei, ei mitään, kokeile jumppapalloa, mee keinuun, kokeile lämpötyynyjä, sie oot vasta ensi kertalainen ei siulla oo mitää hätää plaa plaa.... -.-*

N parin tunnin päästä sain jonku toisenki piikin mut ei siitäkää ollu mitää apua. Olin kyl tuskissani, supistukset oli helvetillisiä, niitä tuli tiuhaan, mie vaa huusin ja valitin.

Joskus 12 aikoihi yöllä miut sitte otettii synnytyssaliin ku ei ollu mitään edistystä tapahtunu VIELÄKÄÄN.

1.10.
Miule annettii ilokaasua, se autto, mut jos miula meni arviot kaasun ottamisen suhteen vääri ni sitte koski taas iha hitosti.. Juuson oli varmaa tosi kiva kahtoo vieres ku mie kärsin :/ Mut ilokaasun ottamine ois voinu olla aika koomista ku tuli iha semmone olo et ois pilvessä ollu, tosin jos liikaa veti ni tuli vaa huono olo. Aika sienissä mie olin ku en muista epiduraalin laittamisestakaa paljo mitää :D Mut kaikki kivut hävis <3

Meni jonki aikaa ni kätilölle sanoin et tekee mieli ponnistaa. Tarkisti tilanteen ja olinki jo 9cm auki! \o/ Oottelin vielä vähä aikaa ja sanoin Juusolle et nyt tekee ainaki mieli ponnistaa, hälytin kätilön paikalle, paikat oli kokonaan auki, ei muuta ku ponnistamaan.

klo 03:50
Syntyi meiän pieni kaunis tyttö maailmaan mitoin 51cm ja 3520g <3
Siinä oliki samal miu ja Juuson 9kk kihlajaislahja <3

^Fallen|Angelrv 39+4 neuvola :)Luonut: ^Fallen|AngelPerjantai 26.09.2008 14:58

Painonmuutos/viikko +700g
turvotus vähästä
hemppa 129
sf-mitta 33cm niiku viimeeksiki
tarjonta rt niiku pitääki olla
pienen sydämensyke 141-147
ja liikkeet ++ :)

Miu verenpaine noussu viime viikon (133/73)
käynnistä 141/83 :p
Ja pikkusen pää kokonaan kiinnittyny ^^

MeRiTatässä minä olen!Luonut: MeRiTaTorstai 25.09.2008 16:19

Eli tyttö syntyi käynnistyksellä 24.9 klo. 00:06. Painoa oli vaivaiset 2590g ja pituutta 46cm :) Kaikki voidaan hyvin ja päästään varmaan kotiutumaan sairaalasta perjantaina tai lauantaina, riippuu miten päästävät :) Sokereita seuraillaan paljon kun niin pieni tyllerö tuli, mutta arvot on ollu hyviä tähän asti ainakin :) Kommentteja oli tullu lähemmäs 40 joten en vastaile nyt niihin :) kiitos kaikille onnitteluista :)

Filia-SynnytyskertomusLuonut: Filia-Keskiviikko 24.09.2008 21:12

Laskettuaika oli ja meni 4.9.08 ja neuvolasta varailtiin aika yliaikaiskontrolliin kun 10 päivää lasketusta ajasta olisi kulunut. Aika saatiin maanantaille 15.9 klo. 8.30. Sunnuntai-iltana hiukkasen jännitti että jos vaikka päättäisivät käynnistellä synnytystä heti maanantaina.

Menimme synnyttäjien vastaanottoon jossa annoin pissanäytteen (puhdas) ja otettiin sitten käyrää sydänäänistä ja supistuksista. Minun piti sitten "niplata" nännejä, jotta käyrille saatiin supistuksia. Muutama supistus tulikin, mutta ei olleet juurikaan kipeitä. Tämän jälkeen lääkäri ja ilmeisesti joku lääkäriopiskelija tekivät sisätutkimuksen ja paikat oli n. 2cm auki. Painoarvioksi ultrassa saatiin n. 4kg. Tämän jälkeen lääkäri ensin tuumasi, että voit lähteä kotiin ja tulla keskiviikkona takaisin jos en aiemmin ole poksahtanut. Hetken päästä hän sitten päättikin, että otetaan vielä käyrää kun oli huomannut sykkeen laskua yhden supistuksen aikana. Vaikka uusissa käyrissä ei mitään poikkeavaa ollutkaan päätti lääkäri niin, että jään osastolle ja seuraavana aamuna käynnistetään. Olin jotenkin jo ajatellut että pääsen vielä kotiin ja sitten kun jouduinkin jäämään osastolle niin harmitti ihan hirveästi. Toisaalta oli helpottavaa tietää että käynnistys tapahtuu seuraavana päivänä.

Käytiin siinä Tonin kanssa pizzalla ja minä menin sitten osastolle odottelemaan seuraavaa päivää. Toni tuli töiden jälkeen käymään ja yhdessä käytiin haahuilemassa sairaalan käytävillä. Päivän mittaan oli ollut pieniä vatsanvääntöjä, supistuksia ilmeisesti. Toni lähti joskus 19.30 ja sovittiin että tulee sitten osastolle jo aamusella.

Oli jotenkin raihnainen olo ja selkää jomotteli. Päätin ottaa kunnon suihkun ja painua nukkumaan. Uni ei oikein tullut ja hoitaja toikin särkylääkettä ja unilääkkeen kun kerroin että on vähän huono olo. Toni soitteli vielä joskus 21.30, toivotteli hyvät yöt ja että aamulla nähdään.

22 jälkeen olo tuntui tosi tuskaiselta ja päätin käydä kysymässä yöhoitajalta lisää lääkettä. Laittoi minut sitten käyrille, mutta mitään supistuksia se käyrä ei piirtänyt. Siinä vaiheessa itsekkin tajusin, että kyllä varmasti mua supisteli, jopa 3 minuutin välein. Mutta olikohan ne olleet säännöllisiä? Yöhoitaja päätti tutkia alakerran, että jos vaikka paikat olisi hitusen auenneet. Ylläri, pylläri hoitaja sanoikin: Juu, soitappa miehelles että tulee joutuin synnyttäjien vastaanottoon, oot nimittäin 8cm auki. Kiireellä siitä sitten soittamaan ja herättämään mies, että äkkiä laitokselle nyt. Hoitaja tuumasi matkalla, että sä et nyt sitten mitään kivunlievitystä enää saa, mutta eipä tuo siinä vaiheessa enää paljoa haitannut. Kävelin itse synnytsosastolle ja matkalla tuli ehkä 2-3 supistusta ja piti vähän seisahtua hengittelemään. Miltei samantien kun pääsin synnytyssaliin niin alkoi ponnistuttaa ihan kamalasti. Paikat olivat täysin auenneet. Kätilö sanoi että kokeile vaan ponnistaa ja niinhän minä ponnistin, 2 kertaa peräkkäin, joista toisella kerralla lapsivedet ryöpsähti lattialle. Huoletti että ehtiikö Toni mukaan. Hyvin onneksi ehti ja ponnistuvaihetta kesti 30minuuttia. Poika tuli ulos pää ja toinen käsi samaan aikaan ja sen takia jouduttiin vähän enemmän tikkaileen. Välilihakin leikattiin ja tikkailtiin.

Synnytys oli näin ekakertalaisen mielestä helppo ja nopea, eikä mitään traumoja jäänyt. Harmitti vain kun kamera jäi osastolle ja synnytyksestä ei sitten juuri kuvia saanut.

^Fallen|AngelUpLuonut: ^Fallen|AngelTiistai 23.09.2008 19:31

Eli arvauksia millo pieni syntyy ja onko tyttö vai poika! :)
Laskettu aika 28.9.-08

AZDA: tyttö, joka syntyy 30.8 :) ( HUTI )
Juuso<3 : 1.9. poika ( HUTI )
|poikkeus| : 13.9 tyttö :) ( HUTI )
Mie: 15.9. poika ( HUTI )
3mm4: 19.9. poika ( HUTI )
{_Lust_}: 20.9 poika ( HUTI )
n0life`: 20.9 poika (: ( HUTI )
Beeduska75: 22.9.08 Poika ( HUTI )
Tuleva sylikummi: 23.9. poika ( HUTI )
ö____ö: 25.9.
^nuhnu^: 26.9. poika
XsandeX: 27.9. Tyttö
Sysmy: 27.9 POIKA
mustapiru: 27.9 :)
|poikkeus| : 28.9 tyttö
\Tabaluga\: 29.9 poika
Sysmy: 29.9 poika
Anoppi: 30.9 poika
|mira`|: 1.10 ja tyttö
[möhköfantti]: 1.10 ja Poika :)
Lilleri: 2.10. poika
Miun kummi: 4.10. tyttö
BlackBird- : 5.10 poikahan tuo :3
Madam Mamma: poika ja syntyy 6.10.2008.
Äiti: 12.10 tyttö

^Fallen|Angelth00...?Luonut: ^Fallen|AngelTiistai 23.09.2008 00:20

Lastenneuvolassa käyty tutustumassa ja samal kahto virtsanäytteenki.
Kaikki arvot +1 O.o
en sit tiie et onks kysees joku tulehus vai jotai iha muuta..
Huomisaamuna uus näyte neuvolaan,
saavat kyl samal mitata verenpaineet.

^^babycakes^^synnytyskertomus..Luonut: ^^babycakes^^Maanantai 22.09.2008 12:17

31.08 päivällä joskus kahen aikaan alko supistukset selänpuolella luulin ensin että se oli vaa selkäkipua ku edellisenä päivänä selkä oli tajuttoman kipee.. otin siinä sit panadolin ja yritin lepäillä mut ei se mitään auttanu kun mikään asento ei ollu hyvä.. no sitten aloin ottaan kellolla aikaa et monen minuutin välein tulee ja viien minuutin väleinhän ne supistukset sit tuli.. no soitin siinä sit synnärille ja sanoivat sieltä että tervetuloa että katotaan mikä on tilanne.. no lähettiin sit sinne automatka oli yhtä tuskaa mut onneks oltiin vaan noin neljän kilsan päässä sairaalasta, sairaalaan ku päästiin nii kävelin siinä sit jo kaksinkerroin. Päästiin sitten tarkkailuhuoneeseen nii hoitaja kysy että "nuinko kipeetä sulla jo tekee" nii itkin siinä että "joo kyl tekee". Laitettiin sit käyröille ja satastahan se paukutti siin, hoitaja katto paikat mut mitään ei ollu alhaalla tapahtunu nii annettiin semmonen piikki mikä sit laski niit supistuksia jonku verran mut päätettiin että leikataan nyt ku olis seuraavana päivänä ollu leikkaukseen aika. noh sit siihen tuli kätilö pistäytyyn ja soitti lääkärille viel että leikataanko sittenkään ku olin kahen aikaa syöny kello oli sillon jo neljä.. Kätilö tuli sit takas anestesiahoitaja mukanaan ku mulle piti saaha kumpaanki käteen tipat ja sitten jo siirrettiinki synnytyssaliin oottelemaan et kello tulis kaheksan. sitten seittemän aikaa mua alettiin valmisteleen leikkaussaliin laitettiin katetria yms.. Noh sitten kello kävi jo kaheksaan ja lääkäri pyörähti siin ja sano että nyt voitais jo siirtyä leikkaussaliin. Leikkaus salissa sitten laitettiin spinaalipuudutus ja sillon jo tuli itku ku se laitto sattu nii perkeleesti ja ku kuitenki pelkäsin sitä leikkausta ihan hulluna kulta siinä sitten yritti mua rauhotella vaikka sitä itteäänki pelotti se homma. Saatiin sitten laitettua se ja happinaamari naamalle mikä ensiksi oli hemmetin ahistava. Alettiin sit kyselee et "tunnenko mitään" yms, tokasin vaa että "en" nii lääkäri sit tokas että "hyvä ku leikkaus on jo alotettu". Sitten ei enää kauvaa menny ku salin täytti kello 20.42 pikkuinen karjaisu ja lause poika tuli, sillon tuli itku silmään itelle ja kullalle:) Sitten kulta lähti sen kätilön mukaan ja mulle alettiin laittaa tikkejä. Sitten mut jo vietiinki takas synnytyssaliin toipumaan ja kulta tuli sinne ja sano et "poitsu on kaapissa ku oli kerenny nielassa lapsivettä". Sitten 10-11 välissä tuli kätilö ja vei mut kattomaan meän pikkumiestä ja siitä sitten huoneeseen lepäämään..

Poitsun mitat syntyessään oli:
Paino: 4140g
pituus: 52cm
ja pipo: 36.3

sori sit jos on jotain kirjotusvirheitä ja sekavasti selitetty..
Painonmuutos/vko +700g
Turvotus vähästä +/-
Sf-mitta 33cm :)
Pikkune liikkuu hyvin
ja syke on 132-138 ^^ <3

Miun verenpaine on vähä kohollaan,
133/73. Sano et voi enteillä synnytystä.. :)
Ja kun tunnusteli pikkuisen asentoa ni sano
miule et pää on painunu jo iha alas eikä liiku
juuri ollenkaa ^^
Sano myös ettei usko et tuun ens viikon perjantaina enää
neuvola käynnille ^^ <33

MeRiTatj 10 :D Luonut: MeRiTaMaanantai 15.09.2008 10:56