IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
20.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 3 376
Kommentteja: 1
Koko
144 jäsentä
Tyttöjä: 76 (53 %)
Poikia: 68 (47 %)
Keski-ikä
25,8 vuotta
Otos: 96 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,0 vuotta
Ylläpitäjä
_BEETLE_
Valvojat
_BEETLE_

Jäsenet (144)

RymyEetuerwil|-Sebu-|nihvee-Nymfi-AnSkuÅve_eeraewwaa-ComatoZe_BEETLE_Jerpppa`irbepohjis||mrjuzPikahutzblåbärssoppa
- Vanhemmat »

--siniKrisse on dieetillä :)Luonut: --siniTiistai 10.02.2009 17:46

Krisse sanoo:
Mä söin levän :)



mutta televisio on paskana, se on kyl reistaillu jo jonki aikaa, mutta nyt sano sitten lopullisesti sopimuksen irti :S millä sviidulla mä nyt katon televisiosta salkkarit ja pasilan ? ? ?


VOI JUMALAUTA ! !

Iha vähän vaan kivasti on televisio paskana, ihan vähän vaan on paskana televisio silleen kivasti.

Paska tulee pyllystä, pyllystä tulee paska pottaan, ihan vaan vähän tulee paskaa pottaan ja sitten pitää pyytää äitiä pyyhkimään, ihan vähän vaan äitiä pyyhkäseen pyllyä paperilla.

Paperi tehdää puusta, puita on metsässä ja puistossa, puistossa on puleja ja puluja. Puluja syötetään pullalla, äidin tekemä pulla on parasta kaakaon kanssa parasta on äidin tekemät pullat.

Äiti pyyhkii paperilla pikku Raunon pyllyn ja sitten saa pullaa ja kaakaota, ihan vähän vaan Rauno syö pullaa ja juo kaakaota samalla ku kattoo televisiota...

LÄÄKKEET ! !

...

VOI JUMALAUTA ! !

JokuToinenMASSAMediaLuonut: JokuToinenTorstai 04.12.2008 00:20

Media syöttää minua tai minä syötän itseäni medialla? Media tuottaa ohjelmat ja niiltä ei voi välttyä. Se valtasi hetkessä internetin. Kaupungit ja laatikot ovat tungettu täyteen värikkäitä mainoksia ja logoja, jotka kaikki vaikuttavat mieleen. Vaikka niitä ei huomaisi. Virallinen mainonta on melkein aina kallista ja laajat mainos/propaganda kampanjat on melkein poikkeuksetta mahdollista vain isoimmilla järjestöillä tai yrityksillä.

Kokeilin teipata kaikki mainoslogot huoneestani. Tuntui hyvältä idealta. Lähitulevaisuudessa joka neliösenttimetri maailmassa ja verkossa tulee olemaan survottu täyteen mainoksia. Minkä takia kansalaiset ajattelevat, että mainoksista ei ole mitään haittaa? Minkä takia kalliita mainoksia olisi niin paljon ja ne maksaisivat niin paljon, jos ne ei vaikuttaisi kansalaisiin? Mitä tahansa paskaa saa myytyä ja mihinkä tahansa mielipiteisiin voidaan vaikuttaa median kautta. Sitä on tehty aina. Ja se on normaalissa mittasuhteessa täysin laillista.

Ihmiset (mukavuudenhaluiset kansalaiset) tarvitsevat ajankulua tai huumeita tappaakseen aikaa, varsinkin jos ei halua tehdä mitään ylimääräistä. Kun huumeiden saantia rajoitettiin maailmanlaajuisesti (poislukien lääkkeet, alkoholi, tupakka) niin TV, radio, Internet yms. pyrkii vastaamaan ihmisen rentoutumisen ja viihdyttämisen tarpeeseen. Kansalaiset ovat tyytyväisiä. Ei tarvitse liikkua pihalla, mikä on todella epämiellyttävääi, vaikeaa ja vaarallista. Valtio ja massamediakorporaattiyritykset syö toistensa käsiä. Ja muutamat valtavat läskit hierarkian päällä saavuttavat tavoitteensa hetkeksi, mikä korruptoi heitä lisää ja lisää ja nei ei saa ikinä tarpeeksi. Ikinä ei saa tarpeeksi muuta kuin hetkeksi.

Pakkomielteinen kontrollin tarve, vallan väärinkäyttö ja jatkuva tyydytys tekee ihmisestä kansalaisen. Valtavan lihakasan. Sotilaat hyökkäsivät ihmisten kimppuun oikeellisuuden lähettiläinä mutta ei tajunnut että suorat vastaukset tekevät ihmiset pidemmän päälle fanaatikoiksi (niin kuin he itse olivat). Kaikki lähti luultavasti anarkismista ja tasapainotteli vapauden ja vallan välillä kunnes joku voitti. Kaikki yhdistyy kunnes sitä ei enää ole. Se mädäntyy ja kuolee koko ajan tai organisoituu ja teollistuu. Jättimäinen syöpä joka kasvaa niin kauan kuin se pystyy. Lisäksi vastarinta on melkein yhtä sekaisin kuin "oikeellisuuden lähettiläät".

Toisaalta tykkään mediasta todella paljon. Olen kiitollinen siitä, että ihmiset tuhlaa satoja miljoonia esim. elokuvaan, jotta minä viihdyn sen edessä muutaman tunnin. Se ruokkii miljoonia nälkäisiä ihmisiä ympäri maailmaa. Ilman mediaa, joku saattaisi tylsistyä...

Tai vanha punk lausahdus "Don't hate the media, become the media"



* advertisers spend an average of 200 ECU/year on every
person to get them to buy their stuff?

* American consumers get hit with three times that?

* advertising is a $200 000 000 000-a-year business?

* the average European spends 60 minutes on average per
day listening to, reading, or watching advertisements?

* by the time someone turns 70 years old, he will have
spent 3 years of his life watching advertisements?

robottiSieni.Luonut: robottiTorstai 13.11.2008 00:00


Kude Kuittinen sanoo:
Sinua voisi verrata sieneen. : D

Mikael sanoo:
miksi?

Kude Kuittinen sanoo:
Elää symbioosissa muitten kanssa, mutta antaa enemmän muille kuin itselleen (= ei kasva), Sillä on muusta ulkomuodosta poikkeava pää (lakki), yksin ei pärjää koska ei saa ravinteita (elämän ilo yms.)

Mikael sanoo:
njau totta >8DD

Kude Kuittinen sanoo:
Sieni. : P

--sini[Ei aihetta]Luonut: --siniMaanantai 03.11.2008 00:11

Krisse sanoo:
Sano mulle jotai kivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja jotai tyhmääääääääääääääääääääää
--sini sanoo:
Ootsä sienis?

_BEETLE_[Ei aihetta]Luonut: _BEETLE_Maanantai 22.09.2008 19:38

Mul ei oo telkkaria. Syön sienii ja katon mattoo


kandee liittyy.. asiallinen yhteisö :D
- Vanhemmat »